Kapal dermaga amfibi Rotterdam lan Galicia (Walanda lan Spanyol)

9
Spanyol lan Walanda minangka kekuwatan maritim sing unggul sawetara abad kepungkur, nanging banjur ilang kekuwatane. Nanging, dheweke ora kelangan kepinginan kanggo ngembangake pasukan laut. Ing pungkasan taun wolung puluhan, loro negara sarujuk kanggo bebarengan ngembangaken kapal anyar kanggo Angkatan Laut. Minangka bagéan saka proyèk gabungan, iku mestine kanggo nggawe dermaga landing ship-dock sing nyukupi syarat saka angkatan laut loro negara.

Proyek bebarengan

Nalika ngembangake kapal pendaratan kanggo angkatan laut Walanda lan Spanyol, syarat loro-lorone dianggep. Ing wektu sing padha, kapal-kapal kasebut kudu duwe sawetara beda, amarga kekhasan layanan mangsa ngarep lan kepinginan saka komando Angkatan Laut. Akibaté, senadyan "oyod" umum, kapal dermaga amfibi saka angkatan laut Walanda lan Spanyol beda-beda saka saben liyane. Miturut jeneng kapal timbal, proyek Walanda ditunjuk kelas Rotterdam, kelas Spanyol - Galicia.


HNLMS Rotterdam (L800)


Kapal dermaga amfibi Rotterdam lan Galicia (Walanda lan Spanyol)
S.P.S. Galicia (L51)


Konstruksi kapal utama saka rong proyek - HNLMS Rotterdam (L800) kanggo Walanda lan SPS Galicia (L51) kanggo Spanyol - diwiwiti ing galangan kapal loro negara kasebut ing taun 1996. Karya konstruksi diterusake kanthi cepet, lan ing tengah taun 1997 kapal kasebut diluncurake. Kira-kira setaun sabanjure, tes rampung lan kapal-kapal utama ditampa ing angkatan laut loro negara kasebut.

Tugas utama kapal jinis Rotterdam lan Galicia yaiku ngeterake pasukan lan mesthekake kebangkrutan pasukan serangan amfibi, sing dadi ciri utama penampilane. Kabeh kapal sing dibangun ing proyek gabungan duwe tata letak sing padha. Bagean tengah lan mburi awak diwenehake menyang papan dermaga gedhe sing dirancang kanggo ngangkut kendaraan lapis baja amfibi lan kapal pendarat. Superstruktur gedhe sing bentuke kothak dipindhah menyang busur kapal. Bagian tengah lan mburi dek diwenehake menyang platform kanggo lepas landas lan ndharat helikopter.

Dimensi kamar dermaga, dek kargo lan kabin ngidini kanggo ngeterake lan nyedhiyakake pendaratan batalyon laut kanthi peralatan militer lan tambahan. Nalika dimuat kanthi lengkap, kapal HNLMS Rotterdam (L800) bisa nampung nganti 33 kapal utama. tank utawa 170 operator waja personel. Nalika ngeterake batalyon marinir, pasokan panganan cukup kanggo 10 dina perjalanan.

HNLMS Rotterdam (L800)

Dermaga kapal landing timbal kanggo Royal Netherlands Navy HNLMS Rotterdam (L800) dibangun miturut proyek asli, mulane nduweni dimensi lan pamindahan sing luwih cilik dibandhingake karo HNLMS Johan de Witt (L801). Kapal "Rotterdam" dawane 166 mèter lan jembaré maksimal 25 m. Dhuwuré 5,8 mèter. Pamindahan normal kapal kasebut yaiku 12750 ton.



Kapal HNLMS Rotterdam (L800) dilengkapi sistem propulsi diesel-listrik gabungan. Pembangkit listrik kasebut adhedhasar papat generator diesel Stork Wärtsilä 12SW28 kanthi kapasitas total 14,6 MW. Generator kasebut nyedhiyakake listrik kanggo papat motor listrik kanthi total kapasitas 12 MW. Motor listrik disambungake menyang rong baling-baling, loro kanggo saben baling-baling. Ing busur kapal ana thruster. Pembangkit listrik kasebut ngidini kapal kebangkrutan bisa tekan kecepatan nganti 19 knot. Range pelayaran kanthi kacepetan ekonomi 12 knot - nganti 6000 mil.

Awak kapal kasebut ana 128 wong. Kajaba iku, luwih saka 600 marinir bisa ditampung ing papan pendaratan.

Transportasi marinir lan peralatan kasebut nemtokake tata letak kapal. Dek mburi digunakake kanggo lepas landas lan ndharat helikopter. Area pendaratan nduweni ukuran 56x25 meter. Ana hangar kanthi area 510 sq. m, dirancang kanggo transportasi helikopter. Kapal Rotterdam bisa nggawa lan ngoperasikake enem helikopter NH90 utawa papat EH-101.



Kamar dermaga ing sisih mburi awak duwe area total 921 sq. m. Iki ngidini sampeyan nindakake nganti enem landing craft LCU Mk.II utawa nganti papat LCVP. Kanggo transportasi kendaraan lapis baja lan peralatan liyane, kapal HNLMS Rotterdam (L800) duwe dek kapisah kanthi area 903 sq. m. Yen perlu, kapal kebangkrutan iki bisa nggawa luwih saka 30 tank utawa nganti 170 armor personel operator.

Landing ship-dock "Rotterdam" kaleksanane mung pertahanan gaman. Iki loro Thales Netherland SGE-30 Goalkeeper 30mm bedhil anti-pesawat lan papat 20mm Oerlikon meriam otomatis.



Peletakan kapal HNLMS Rotterdam (L800) ditindakake ing pungkasan Januari 1996 ing galangan kapal KMS ing Vlissingen. Kapal kasebut diluncurake ing pungkasan Februari 97, lan ing April 1998 dadi bagéan saka Angkatan Laut Kerajaan Walanda. Wiwit iku, kapal wis bola-bali melu ing macem-macem latihan lan operasi. Contone, ing musim semi 2004, para pelaut Walanda melu operasi kamanungsan ing Liberia.

HNLMS Johan de Witt (L801)

Sajrone sawetara taun pisanan layanan, kapal utama proyek Rotterdam digunakake ora mung kanggo nindakake tugas latihan tempur, nanging uga kanggo entuk pengalaman ing operasi kapal pendarat anyar. Miturut asil taun pisanan operasi, printah armada nggawe pangaturan kanggo dhaptar syarat kanggo kapal janji kelas iki. Ing wulan Juni 2003, upacara peletakan kapal-kapal kaping pindho, sing diusulake bakal dibangun miturut proyek sing dianyari.



Owah-owahan sing paling katon ing proyek kasebut yaiku paningkatan ukuran lan pamindahan kapal. HNLMS Johan de Witt (L801) dawane 176 meter lan ambane maksimal 29,2 meter. Ing wektu sing padha, rancangan kasebut mudhun dadi 5,55 m, total pamindahan mundhak dadi 16680 ton. Ing sambungan karo nggunakake peralatan anyar, kru kapal iki tambah saka 128 kanggo 146 wong.

Sekawan generator diesel tetep dadi basis pembangkit listrik ing proyek sing dianyari. Tinimbang motor listrik muter loro baling-baling, diputusake nggunakake rong thruster azimuth kanthi motor listrik 5,5 MW. Thruster ing busur kapal tetep padha. Tambah ing dimensi lan pamindahan wis menehi ganti rugi dening karakteristik saka pembangkit listrik dianyari. Kapal "Johan de Witt" bisa nyepetake nganti 19,5 knot. Jarak jelajah tetep ing tingkat kapal timbal proyek kasebut.

Dek sing dirancang kanggo nggawa muatan wis ngalami owah-owahan sing signifikan. Senadyan nambah ukuran kapal, kabin kanggo marinir wis suda. HNLMS Johan de Witt (L801) bisa nggawa ora luwih saka 550 pejuang kanthi gaman. Ukuran dek penerbangan kapal anyar wis ditambah dadi 58x25 meter. Ing wektu sing padha, ukuran hanggar saya tambah, ambane nganti 600 meter persegi. m. Perlu dicathet, kaya kapal utama proyek kasebut, Johan de Witt mung bisa nggawa enem helikopter medium utawa papat sing abot.



Area kamar dock wis suda dadi 575 meter persegi. m. Ruang kosong kasebut diwenehake menyang rong dek kanggo transportasi peralatan militer lan tambahan kanthi area 960 lan 1140 meter persegi. m. Kajaba iku, kapal kasebut nduweni kompartemen gedhe kanggo transportasi amunisi kanthi jembar total 770 meter persegi. m. Proses kardinal tata letak internal kapal pendarat nyebabake nyuda papan kanggo kapal pendarat. HNLMS Johan de Witt (L801) bisa nggawa ora luwih saka 2-4 prau gumantung ing jinis. Ing wektu sing padha, jumlah peralatan sing diangkut wis tambah akeh, amarga wilayah kanggo panggonane, dibandhingake karo kapal Rotterdam, wis tikel kaping pindho.

Kanggo pertahanan diri, kapal pendarat Johan de Witt bisa nggunakake rong senapan anti-pesawat 30 mm Thales Netherland SGE-30 Goalkeeper lan papat bedhil mesin berat M2HB.

Kapal HNLMS Johan de Witt (L801) nduweni pusat komando kanthi peralatan sing ngidini sampeyan ngatur formasi kapal Angkatan Laut Kerajaan Walanda utawa klompok kapal NATO gabungan.



Kapal "Johan de Witt" dilebokake ing Juni 2003 ing galangan kapal KMS lan diluncurake ing Maret 2005. Rampung lan testing terus nganti 2007, sawise kang kapal dadi bagéan saka angkatan laut.

SPS Galicia (L51) lan SPS Castilla (L52)

Ing taun 1996, ing galangan kapal Spanyol Empresa Nacional Bazán (saiki Navantina), konstruksi diwiwiti ing kapal dermaga pendaratan pisanan proyek anyar kasebut. Kapal kelas Galicia (kanthi jeneng kapal kepala) umume padha karo Rotterdam Walanda. Angkatan Laut Spanyol langsung mutusake kabutuhan lan mulane loro kapal jinis Galicia (SPS Galicia (L51) lan SPS Castilla (L52)) dibangun miturut proyek sing padha tanpa owah-owahan gedhe.



Kapal dermaga amfibi Spanyol saka jinis Galicia nduweni pamindahan 13000 ton. Dawane kapal kasebut 160 meter, jembaré 25 m. Draf kasebut tekan 6,2 m. Desain Galicia lan Castile padha karo Rotterdam. Kapal kasebut duwe struktur super gedhe, dipindhah menyang busur, lan dek penerbangan kanggo helikopter ing buritan. Ing buritan awak ana kamar dock volumetrik kanggo transportasi sawetara jinis kapal pendarat. Ana kokpit kanggo nyelehake paratroopers lan dek kanggo peralatan sing diangkut.

Kapal saka jinis Galicia, ing panyuwunan pelanggan, ora nampa pembangkit listrik gabungan nggunakake mesin diesel lan listrik. Kanggo mindhah kapal Spanyol nggunakake papat mesin diesel Caterpillar 3612 kanthi total kapasitas 16,2 MW. Torsi mesin ditularake menyang rong poros kanthi baling-baling. Pembangkit listrik kasebut ngidini kapal bisa tekan kecepatan nganti 20 knot. Kanthi kacepetan 12 knot, jarak jelajah tekan 6000 mil.



Awak kapal SPS Galicia (L51) lan SPS Castilla (L52) dumadi saka 115 lan 178 wong. Bedane iki amarga kapal Castile, ora kaya Galicia, dilengkapi karo rong pusat komando. Salah siji saka wong-wong mau ngijini sampeyan kanggo printah operasi kebangkrutan, lan liya kanggo ngontrol sambungan kapal. Kapal kasebut duwe blok medis kanthi rong kamar operasi, kantor dental lan 10 kasur kanggo pasien.

Kanggo pertahanan diri, kapal jinis Galicia nggawa bedhil anti-pesawat 12-barrel Meroka 2B kaliber 20 mm. Kajaba iku, ana rong meriam otomatis Oerlikon 20 mm.

Ing kokpit saka kapal landing "Galicia", saliyane kru, nganti 540 pasukan terjun payung lan 70 wong saka penerbangan kelompok. Amarga luwih akeh kru dhewe, Castile mung bisa njupuk 400 marinir ing kapal. Kanggo panyimpenan senjata lan amunisi, papan kanthi area total 205 meter persegi diwenehake. m. Ing ngisor dek pesawat ana hangar kanthi jembar 510 meter persegi. Hanggar kasebut dirancang kanggo nggawa helikopter 2-4 5H-3D, NH-90 utawa AB-212.

Ing sisih mburi awak ana kamar dock kanthi area 885 sq. m. Kanthi dimensi kasebut, bisa nampung nganti wolung kapal pendarat saka macem-macem jinis. Panggunaan simultaneous saka macem-macem jinis landing craft bisa. Kanggo transportasi kendaraan tempur lan peralatan tambahan, ana dek kanthi area total 1010 meter persegi. m. Kapabilitas kapal ngidini sampeyan ngeterake nganti 950 ton peralatan, yaiku. udakara 30 tank utawa 130 kendaraan lapis baja ringan.

Konstruksi kapal SPS Galicia (L51) diwiwiti ing Mei 1996. Kapal kasebut diluncurake ing Juli 1997, lan ing pungkasan April 98 ditampa ing Angkatan Laut Spanyol. SPS Castilla (L52) dilebokake ing Mei 1997. Ing wulan Juni tanggal 99, peluncuran kasebut ditindakake, lan setaun sabanjure kapal kasebut dadi bagian saka angkatan laut.



Kapal kelas Galicia loro kasebut nglayani ing pangkalan angkatan laut Rota ing Spanyol kidul. Swara taun layanan, padha bola-bali melu ing macem-macem latihan. Ing 2010, kapal SPS Castilla (L52), dilengkapi karo pusat komando, dadi peserta utama ing operasi "Hispaniola". Tanggal 12 Januari, ana lindhu ing pulo Haiti. Sawetara dina mengko, komando wadyabala Spanyol mutusake kanggo nulungi para korban. Ing wektu sing paling cendhak, 4 helikopter, sawetara prau, rumah sakit lapangan seluler, peralatan teknik, pabrik pemurnian banyu lan peralatan liyane sing dibutuhake kanggo menehi pitulungan marang para korban dimuat menyang Castile. Kajaba iku, luwih saka 450 prajurit lan perwira intelijen, uga 80 dokter, lunga menyang Haiti. Sajrone telung sasi sabanjure, kapal pendarat, kru, kapal lan helikopter nindakake macem-macem tugas sing ana hubungane karo evakuasi populasi lan nyedhiyakake perawatan medis.



Miturut situs web:
http://naval-technology.com/
http://military-today.com/
http://seaforces.org/
http://navantia.es/
http://amiinter.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

9 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. avt
    +2
    15 May 2014
    Punika mratelakake panemume, DCD iki disusun minangka tambahan, utawa panggantos kanggo negara miskin, larang lan luwih rumit UDC. Dadi amera karo "San Antons" mbayar pajeg kanggo teori iki, nanging ing wayahe padha mutusaké kanggo nggawe jenis ersatz DKD ing basis saka tanker ing. UDC. , banjur aku bakal nggawe garis kuwi - UDC, transportasi semi-submersible pungkasan kita lan korek - supplier, tutugan saka jinis Soviet kita, Vitus Bering ",,, Alexei Kosygin", uga, makutha. - "Northern Sea Route", iku tega sing kaloro ing Kherson dadi lan ora.
    1. 0
      15 May 2014
      Umume, dheweke ora duwe akeh BDK kaya kita. Kapal-kapal iki main perane. UDC kapisah, BDK kapisah, lan DVKD umume kapisah, saben wong dibutuhake, saben wong duwe tugas dhewe.
      1. avt
        +2
        15 May 2014
        Kutipan saka chunga-changa
        Umume, dheweke ora duwe akeh BDK kaya kita.

        Lan ing sisih kulon padha umume nutup topik nyopir menyang pantai ing shelling saka kapal gedhe, persis sawise Falklands. Dadi, kabeh wong saiki padha karo teori amers "Over-the-horizon landing". Mung admiral kita - ahli teori "Ivan Gren" sing nyiksa - dheweke nggantungake es, dheweke teka karo sawetara jinis busur. , skema ponton lan ing pungkasan kita bangga tetep karo BDK wis ing 60s taun release lan drive wong malah minangka transports.
        Quote: kobalt
        iku bakal luwih apik kanggo Armada Segara Ireng, mung kanggo nginstal senjata pertahanan liyane kuat.

        wah! ngguyu lan ramp ing ngarep, kaya ing "Gren"! Saiki, yen ana UDC "Sevastopol" lan kapal kebangkrutan gedhe lawas, kok padha needed ana? Aku mbaleni maneh, ing ngarsane UDC, minangka kapal pendaratan gelombang pisanan, lan geni, rudal lan support artileri ngirim ora kasedhiya dening kapal kebangkrutan, gelombang kapindho dibutuhake kanggo luwih murah lan ora overloaded karo kapal pasokan senjata abot kaya operator korek. utawa semi-submersible pungkasan US transports, kang saka kelompok ndhuwur beda ponies bisa ngirim.
        1. +2
          15 May 2014
          Umumé, padha nilar ramp gandhewo muspra, Aku sistem iki bakal revived. Ya, luwih apik kanggo ndharat pasukan saka jarak sing aman, kanggo kapal, nanging sawise nggawe jembatan stabil kanggo nyuplai, luwih trep kanggo duwe BDK sing relatif cilik (kapal landing tank ing sisih kulon). Lan kanggo pendaratan taktis cilik, luwih trep. Conto yaiku perang 888, kapal pendarat gedhe kanthi pengawal saka RTO ngalahake perlawanan lan ndharat pasukan ing Poti. Saiki mbayangno operasi sing padha karo kebangkrutan ing cakrawala. Kanthi asil sing padha, biaya sepuluh kaping luwih dhuwur, persiapan lan implementasine njupuk kaping telu maneh.
        2. 0
          18 May 2014
          Babagan "Ivan Gren", minangka unit, sampeyan ora bisa ngomong - ora ana unit. Ing bab pungkasan aku sinau bab iku: kapal timbal saka project 11711 "Ivan Gren" glethakaken mudhun ing Baltik Shipyard "Yantar" (Kaliningrad) ing Desember 24, 2004 (!) Total, kanggo Angkatan Laut Rusia, ing 2008 , iki direncanakake kanggo mbangun limang kapal proyek. Ing wiwitan taun 2012, pambangunan kapal pr.11711 dijenengi ing antarane pesenan sing luar biasa ing 2011 miturut Ordo Pertahanan Negara. Sajrone pambangunan kapal utama proyek kasebut, kanthi panyuwunan Angkatan Laut, 22 owah-owahan digawe kanggo proyek kasebut lan kapal sing lagi dibangun.
          Ing Nopember 2012, kontrak anyar samesthine bakal ditandatangani antarane USC lan Kementerian Pertahanan Rusia kanggo ngrampungake kapal pendaratan gedhe Ivan Gren. Kanggo Mei, 2012 - kesiapan udakara 70%
          Sapa sing ngerti?
        3. Komentar wis dibusak.
  2. +4
    15 May 2014
    Kapasitas kapal lan kacepetan pambangunane pancen apik banget yen ana sawetara kapal kasebut kanggo Armada Segara Ireng, mung senjata pertahanan sing bisa dipasang kanthi luwih kuat.
    1. +5
      15 May 2014
      Quote: kobalt
      Iku bakal becik kanggo duwe saperangan saka kapal kuwi kanggo Armada Segara Ireng, mung kanggo nginstal senjata pertahanan liyane kuat.

      Miturut para ahli sawetara, kapal Walanda luwih disenengi kanggo Angkatan Laut kita ing sawetara parameter, nanging amarga pertimbangan politik, dheweke milih Mistral.
      1. avt
        +1
        15 May 2014
        Kutipan saka Bongo.
        miturut sawetara ahli, kapal Walanda luwih disenengi kanggo Angkatan Laut kita kanthi sawetara cara,

        opo? Punika prabédan utama, dhasar, konstruktif antarane Gishpano-Lanish lan Frank - ora ana dek sing bebas saka superstruktur kanggo pesawat. Inggih, wiwit wektu owah-owahan pisanan saka Angles battlecruiser, nalika padha mbusak menara kanggo landasan pacu ing busur lan landing ing buritan, dadi cetha yen landasan pacu kudu digawe free. Ora kaya ngono, kabeh padha, kaya karo operator helikopter saka jinis "Moscow" lan operator pesawat saka jinis "Kyiv". Dadi yen sampeyan pager kapal induk lan kapal pendarat karo kamar docking saka gelombang pisanan, iku luwih apik kanggo nindakake UDC normal ing wektu tentrem, uga, iku pancene luwih murah kanggo bantuan wong kapal saka gelombang kapindho, nanging ora overloaded, minangka kita. seneng karo gegaman.
  3. Alexey Prikazchikov
    0
    15 May 2014
    Mangkene papan panggonane para mistral, luwih-luwih amarga kita duwe aliran perdagangan sing kurang ajar karo Walanda.
    1. ar-ren
      +3
      15 May 2014
      Lan kenapa luwih apik tinimbang mistral?
    2. Komentar wis dibusak.
  4. +1
    17 May 2014
    Napa wong Walanda luwih apik tinimbang wong Prancis? Foto saka metu kaping papat menyang segara Vladivostok DVKD (14-15 Mei 2014):



"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"