Operasi punitive ing Slavyansk

841
Sadurungé ana laporan manawa serangan ing Sloviansk, sing terus dianakaké déning panyengkuyung federalisasi, bisa diwiwiti tanggal 2 Mei.

Operasi punitive ing Slavyansk


Sirine pertahanan sipil ing Slavyansk, sing mesthine menehi kabar marang warga kutha babagan wiwitan fase aktif operasi khusus panguwasa Kyiv, diuripake ana esuk, laporan wartawan RIA. News.

Sadurungé ana laporan manawa serangan ing Sloviansk, sing terus dianakaké déning panyengkuyung federalisasi, bisa diwiwiti tanggal 2 Mei. "Walikota Rakyat" Vyacheslav Ponomarev nyatakake yen ing awal operasi aktif dening militer Ukrainia, sirene bakal diuripake.

Sawise sawetara menit, sirine mati. Swara dheweke diiringi shooting, sing banjur mandheg.

Mendhung kandel kumelun saka salah siji pinggiran kutha, ketoke saka kobong ban.
Helikopter ngubengi kutha.

Pasukan pertahanan diri Slovyansk nglapurake yen militer Ukraina wis ngalih menyang operasi aktif lan nyerang sawetara pos pemeriksaan bebarengan. "Serangan kasebut ngliwati sawetara pos pemeriksaan sekaligus. Sawetara operator personel lapis baja lan kendaraan tempur infanteri nyedhaki, lan pasukan terjun payung uga ndharat saka helikopter lan mlebu perang kanthi pamblokiran dalan.

Pasukan tartamtu ndharat ing area stasiun sepur, sing ora ana pasukan, "ujare juru bicara layanan pers pertahanan diri kutha kasebut.

"Saiki, kabeh tenang ing tengah kutha. Durung ana laporan korban jiwa,” tambahe.

Miturut Yuri, komandan pos papriksan ing desa Bylbasovka, kulon Slavyansk, konvoi wolung operator personel lapis baja lan enem bus Pengawal Nasional, sing njupuk barikade pisanan ing Bylbasovka, metu saka kutha menyang kutha kasebut. Barvenkovo ​​ing wilayah Kharkiv ing wayah esuk.

"Kita ora duwe peluncur granat ing kana, mung bedhil mesin. Sampeyan ora bisa nindakake apa-apa marang operator personel lapis baja kanthi bedhil mesin, mula kita nembak sethithik lan mundur. Saiki kita ngenteni ing pos papriksan kapindho, "dheweke marang RIA Novosti.

Miturut interlocutor, pasukan Ukrainia njupuk pusat televisi Slavyansk ing Gunung Karachun, kidul Bylbasovka lan Slavyansk.

Miturut tanggapan saka milisi ing checkpoints antarane Slavyansk lan Kramatorsk, enem BMDs nyopir kanggo wong-wong mau, nanging nganti saiki pasukan terjun payung durung mlebu perang.

Sawetara aktivis pertahanan diri Sloviansk ngandhani RIA Novosti manawa helikopter ditembak mudhun ing kutha kasebut. Aktivis ngaku duwe rekaman video saka kacilakan helikopter, sing arep dipublikasi kanthi cepet.

Sawetara milisi nglaporake manawa helikopter liyane mbukak geni ing lemah, roket diluncurake kanggo nanggepi, lan helikopter kasebut ditembak mudhun. Loro-lorone helikopter sing mudhun yaiku Mi-24s, padha nyedhiyakake dhukungan sajrone pendaratan saka helikopter Mi-8, ujare para aktivis.

Telung operator waja pertahanan diri saka Slavyansk ditembak mudhun, saka kru helikopter sing ditembak mudhun kanthi pertahanan diri, siji pilot mati, sing liyane ditangkep, wakil saka administrasi lokal marang RIA Novosti.

Miturut dheweke, tentara Ukraina nginstal potongan artileri ing sekitar pusat TV Sloviansk sing mentas dijupuk. "Cedhak pusat televisi sing dicekel, bedhil dipasang," ujare sumber kasebut.

Kajaba iku, miturut dheweke, salah sawijining papan papriksan dicekel. "Sisa-sisa checkpoints ditahan, lan bantuan teka saka kutha-kutha liyane," ujare.

Zhirinovsky babagan operasi khusus ing Slavyansk: Rusia wajib mbantu

Tanggal 2 Mei, tentara Ukraina ngluncurake operasi khusus ing Slavyansk. Miturut pimpinan LDPR Vladimir Zhirinovsky, operasi punitif iki bisa nyebabake akeh korban. Miturut politisi, ing kahanan iki, Rusia kapekso kanggo njupuk langkah retaliatory paling kenceng.



Militer Ukraina ninggalake pilot helikopter sing tatu ing medan perang

Sawise serangan ing Slavyansk diwiwiti, pasukan pertahanan diri kutha kasebut nembak loro helikopter Ukrainia. Pilot siji tiwas, sing kapindho tatu. Militer Ukrainia ora nulungi dheweke lan ninggalake adegan bentrokan kasebut. Pejuang pertahanan diri kudu nylametake wong sing tatu, sing mbantu dheweke lan nggawa dheweke menyang rumah sakit.



***

6:39 wektu Moskow Pasukan pertahanan diri Donbass ngaku yen militèr Ukraina miwiti serangan ing Slovyansk ing wayah esuk tanggal 2 Mei. "Kira-kira jam kepungkur, serangan kasebut diwiwiti. Geni ditindakake kanthi unit lemah lan saka udara kanthi dhukungan penerbangan", - ngandika wakil saka markas pasukan pertahanan dhiri kutha.

6:44 GMT Ana perang kanggo menara TV

6:46 wektu Moscow. Konvoi kendaraan wis nyedhak saka arah Donetsk

6:49 wektu Moscow. Helikopter Nazi kacarita ditembak mudhun

6:50 GMT Foto Kotz saka pusat kutha

6:52 Moscow wektu Checkpoint ing pabrik feed. Ana perang

6:55 wektu Moscow Kacarita sing punishers murub ing kabeh target tanpa bebaya

6:58 wektu Moscow RIA Novosti laporan bab jupuk menara TV.

7:04 wektu Moscow Kacarita 20 helikopter. Loro helikopter ditembak mudhun. Salah sijine kasil ndharat ing lapangan.

7:08 wektu Moscow Milisi laporan helikopter katelu ditembak mudhun

7:09 wektu Moscow Ing Kramatorsk, milisi diwenehi tandha

7:11 wektu Moscow. kacarita babagan tank shooting



7:15 wektu Moskow Pilot helikopter kacarita wis ditawan, saiki lagi dikirim menyang markas. Liwat kutha weker lonceng.

7:17 wektu Moscow. Digedhekake ing milisi gun Lugansk

7:20 wektu Moscow Pesen bab perang cedhak stasiun sepur Slavyansk

7:46 wektu Moscow Milisi Slavyansk laporan babagan korban pisanan ing bagean kasebut. Pusat Kramatorsk diblokir bis, barikade dibangun.

7:50 Moscow wektu RT - Ponomarev, walikota Slavyansk:: "..."We dijupuk mudhun loro helikopter, siji pilot ing panangkaran kita. Liyane isih floundering ing muara. Salah siji saka pilot saka helikopter liyane ngatur kanggo uwal liwat lapangan. Pilot liyane tiwas ". Dheweke ujar manawa helikopter Ukraina nembak roket ing kutha kasebut. Durung ana informasi babagan karusakan ... "

7:56 wektu Moscow Milisi laporan sing punishers macet ing checkpoints. Kabeh papan papriksan, kajaba siji (durung jelas karo dheweke) ana ing kontrol milisi.

8:11 wektu Moscow. Miturut laporan sing durung dikonfirmasi, sirine ing Kramatorsk diuripake. Mbok menawa serangan wis diwiwiti.

8:21. RIA Novosti: Telung operator waja pertahanan diri Slavyansk ditembak, saka kru helikopter sing ditembak kanthi pertahanan diri, siji pilot mati, sing liyane ditangkep, wakil saka administrasi lokal marang RIA Novosti. Miturut dheweke, tentara Ukraina nginstal potongan artileri ing sekitar pusat TV Sloviansk sing mentas dijupuk. "Cedhak pusat televisi sing dicekel, bedhil dipasang," ujare sumber kasebut. Kajaba iku, miturut dheweke, salah sawijining papan papriksan dicekel. "Sisa-sisa checkpoints ditahan, lan bantuan teka saka kutha-kutha liyane," ujare.

8:22 wektu Moscow Kacarita Kolomoisky njanjeni pilot helikopter Ukrainia $ 350 saben "kanggo kinerja tugas militer ing karusakan saka separatis."

8:29 wektu Moscow Kacarita bab pilot dijupuk dikirim menyang markas. tatu. Nambani tatu

8:51 Wektu Moscow, Pasukan pertahanan diri saka Slavyansk Ukraina nglaporake penundaan geni sauntara saka para penyerang. Ana karusakan ing pinggiran kutha. Markas pertahanan diri nganggep yen militèr sing dikirim menyang Slavyansk dening panguwasa Kyiv anyar saiki lagi regrouping.
"Bangunan dumunung cedhak checkpoints padha biasane rusak. Sawetara omah padha shelled, "ujare wakil saka markas pertahanan diri kutha marang Interfax.


08:54 wektu Moskow Wartawan khusus saka KP Steshin saka Slavyansk nglaporake yen ing jero kutha kabeh pos pemeriksaan milisi ana ing kesiapan lan integritas tempur.
Miturut cara, kita mung nyopir liwat kutha, kabeh blok ngadeg, wong ngadeg ing. ndeleng Svidomites ora tenan pengin perang. mung ing internet.


08:56 Moscow wektu KP koresponden khusus Steshin saka Slavyansk laporan sing saluran TV Ukrainia wis ora disebutake siji tembung bab wiwitan musuhan.
Militia, secara harfiah: "Rusia langsung wiwit nuduhake Slavyansk, lan kartun diputer ing saluran Ukrainia, esuk, Ukraina! Aja watuk!"


09:21 wektu Moskow Wartawan khusus KP Steshin saka Slavyansk nglaporake:
Helikopter katelu ditembak mudhun, ujare saka RPG


09:49 wektu Moscow Salah siji checkpoints ing pinggiran Slavyansk ing Ukraina wétan teka ing kontrol pasukan keamanan Ukraina, sing dibukak phase aktif saka operasi khusus marang panyengkuyung federalization ana esuk, RIA Novosti wartawan laporan.

09:54 wektu Moscow Kepala Kamentrian Dalam Negeri Ukraina ngumumake siji mati lan sawetara tatu ing Slavyansk.
Perwakilan saka milisi Slavyansk sadurunge kacarita siji mati lan siji tatu minangka asil saka phase aktif saka operasi khusus dibukak dening pasukan keamanan Kyiv-kontrol ing kutha ana.

09:57 wektu Moskow Avakov: pasukan keamanan nguwasani sangang pos papriksan ing Slovyansk:


10:07 wektu Moscow Kyiv mblokir komunikasi sepur ing wilayah Slavyansk
Panguwasa Ukrainia ing jam sabanjuré arep kanggo mblokir komunikasi railway lan matesi gerakan kendaraan ing wilayah Slavyansk, ngendi ana esuk pasukan keamanan miwiti fase aktif saka operasi khusus marang panyengkuyung saka federalization, ngandika pejabat akting. Menteri Dalam Negeri Ukraina Arsen Avakov ing kaca Facebook.

10:21 wektu Moskow Igor Korotchenko editor-in-chief majalah Pertahanan Nasional, direktur World Trade Analysis Center gaman:
Federasi Rusia kudu ngumumake panyiapan pengadilan militer internasional kanggo mantan Ukraina, sing bakal nyelidiki kejahatan junta Kyiv.


10:42 wektu Moscow Sergey Aksenov:
Sing diarani "tentara Ukraina" ing cedhak Slavyansk katon luwih kaya sekumpulan asu keblasuk. Akeh barking - zero sense.


11:20 Milisi mbangun barikade ing tengah Sloviansk

Milisi rakyat Slavyansk ninggalake sawetara checkpoints saka lawang lor, pimpinan cabang lokal Partai Komunis Ukraina, sekretaris pisanan Partai Komunis Anatoly Khmelevoy marang RIA Novosti.
"Utamane, dheweke ninggalake kiriman ing pabrik pakan supaya ora ana kerugian. Nanging, miturut informasi kita, militer Ukraina uga ora ana, "ujare.


Tinimbang postingan sing ditinggal, milisi saiki nggawe barikade sing luwih cedhak karo pusat kutha.
"Ana akeh warga sipil ing dalan, kabeh wong metu saka omahe, kita nggawe barikade," ujare Khmelev.


11:35 wektu Moskow Wartawan khusus KP Steshin saka Slavyansk nglaporake:
Militer Ukrainia ngandhani yen dheweke ora duwe prentah kanggo njupuk kutha kasebut, Strelkov nampa informasi sing padha liwat saluran kasebut ing wayah esuk.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    841 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. + 14
          2 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Wis wayahe ana sing ngetokke sirah bodho es boom.Senajan iki photoshop mesthi

          Wis, ayo lunga. Kanthi ati-ati banget, aku bakal ngetutake tumindak pasukan keamanan kita. Sadurungé ana INFA, ujare, sawise ngobrol karo Departemen Pertahanan AS, pasukan kita mundur saka tapel wates karo Ukraina.
          1. 225 teh
            + 11
            2 May 2014
            Kutipan saka nycson
            nycsson (1) Dina iki, 11:01 ↑ Anyar
            Kutipan: Alexander Romanov
            Wis wayahe ana sing ngetokke sirah bodho es boom.Senajan iki photoshop mesthi
            Wis, ayo lunga. Kanthi ati-ati banget, aku bakal ngetutake tumindak pasukan keamanan kita. Sadurungé ana INFA, ujare, sawise ngobrol karo Departemen Pertahanan AS, pasukan kita mundur saka tapel wates karo Ukraina.


            Nglawan Nazi - perang gerilya skala penuh!
            1. Komentar wis dibusak.
            2. kamulyan45
              + 54
              2 May 2014
              Rusia ora nglirwakake dhewe ... lan kadhangkala malah nylametake mungsuh ... Punika - nyawa Rusian misterius. Mesti wae, dheweke ora mung iki Russian nyawa-Kristen. Padha ngomong - "kita Rusia, Gusti Allah karo kita", nanging kita kudu ora lali sing iki dudu identitas nasional, kita dhewe kudu karo Gusti Allah lan banjur ora bakal medeni, banjur sampeyan bisa kanthi gampang ngomong - yen Gusti Allah karo. kita, banjur apa bedane sing nglawan kita?! http://www.youtube.com/watch?v=LgGGH5PbZ5E#t=74
              1. + 29
                2 May 2014
                Ing salah sawijining situs: Patriot Ukrainia nulis: "Aku iri karo Rusia, aku meri iki" ka.tsa.pam "lan" mos.kal.yam "Aku iri karo Olimpiade lan tentarane, aku duwe akeh kanca, aku uga duwe sederek ing Rusia "Lan aku weruh carane padha ngganti lan tuwuh. Padha pracaya marang Presiden. Padha pracaya ing tentara. Padha bangga sajarah gedhe, prestasi lan kamenangan. Lan iki sajarah umum kita lan kamenangan lan prestasi. Mung wingi. Padha rukuna karo "Dheweke ora menehi peduli bab West kita idolize. Lan padha dadi luwih lan berkembang, supaya padha ora marang kita ing TV kita lan ing forum kita. Lan aku ngerti sing iku kita. sing kalah, dudu wong-wong mau. Kita dadi saya ringkih, lan luwih kuwat. Lan ora preduli sepira banter kita bengok-bengok "Kamulyan Ukraina!" Iki ora bisa diendhegake. Paling anyar, kita sarkastik nalika padha Chechnya. Lan saiki wong Chechen ora kurang Rusia tinimbang Rusia dhewe. Padha siyap perang kanggo urip maneh lan Negara Agung. Bagéyan saka iku. Lan padha wedi kita karo batalyon Chechnya. Piye iki kedadeyane??? Wong-wong wingi padha matèni saben liyane. . Lan alesan punika prasaja, Chechens padha bisa kanggo elinga yen padha Rusia, lan iku bagéan saka Great Country lan Great People. Kita bungah nalika ana serangan teroris lan bencana. Lan padha ngalahake dheweke saben wektu lan dadi kuwat! Senajan donya kabèh nglawan wong-wong mau! Padha tiba lan tangi maneh. Padha ngadeg lan mesem. Dheweke mung ngidoni getih liwat untune. Lan kita bengok-bengok yen dheweke dadi batur. Sing bakal cepet rusak, lenga bakal tiba, NATO bakal nyerang, lan paukuman sabanjure bakal ana. Sawise kabeh, padha kita! Kita ngidoni bayangan kita. Ing dhewe. Kita kudu eling yen kita iku siji. Lan nalika kita wiwit ngerti lan ngerti. Perasaan kasebut bakal teka sing biyen ana ing leluhur kita. A koyo kekuatan utama, pangarep-arep, iman lan bangga sing kita uga Russian. Lan ora preduli sapa leluhur kita, Ukrainia, Tatar, Yahudi, Buryat utawa Uzbek. Ora Matter sing kita dening iman, Katolik, Ortodoks, Muslim utawa Yahudi. Iku ora penting. Sing utama yaiku kita wong Rusia! Lan kita minangka bagean saka wong Agung lan negara Agung.
                1. shvm1808
                  +5
                  2 May 2014
                  Kejujuran tansah pantes diajeni. Sing utama dudu apa sing dicritakake, nanging kepiye cara mikir. Katentreman lan katresnan kanggo kabeh wong Rusia lan bangsa persaudaraan ...
                2. Komentar wis dibusak.
                3. DimychDV
                  +2
                  3 May 2014
                  Dadi, sampeyan ora Ppo ...)))
                  Maturnuwun dhumateng penulis repost. Mung sawise kabeh, perang sipil - iku njupuk Panggonan ora mung ing sadawane wates geografis. Miturut kulawarga, generasi - uga. Pira akehe nom-noman Maidan sing bakal turu sadurunge wong-wong sing slamet dadi isin amarga mulang sejarah kanthi ala lan saka buku pelajaran sing salah ??? Lan ing sisih endi wong tuwane, wong sing wis mati, bakal diterusake - menyang sisih piwales sing adil - utawa sisihe wong sing mulang anak-anake?
                4. 0
                  5 May 2014
                  Kuat!!! Matur nuwun!!!
              2. +1
                3 May 2014
                Tembung emas, iki mbokmenawa kabeh titik kita, kene teka-teki jiwa Rusia, kamulyan kanggo Rusia!
            3. + 51
              2 May 2014
              Ditemokake ing jaring:
              Alexey ViktorovichNorilsk6 menit kepungkur
              "Perang Ukrainia Idiot"
              Ana macem-macem perang. Ana "Perang Aneh", ana "Perang Satus Taun", ana "Perang Enem Dina". Nanging Svidomo Ukrainians ngetik perang anyar ing buku sajarah - "Idiot Ukrainian".

              Slavyansk:
              * 3 helikopter tekan kanthi akurat. Ana informasi babagan helikopter 4th hit. Helikopter kebangkrutan ditembak karo sekelompok tikus saka "Penjaga Nasional" - goreng daging Svidomo menyang eyeballs ing mobil sing kobong. Ana total 12 helikopter ing grup kasebut. Total - katelu wis ilang ing jam pisanan perang
              * Pilot saka helikopter sing ambruk ditinggal bangsane dhewe lan ujar manawa dheweke ora nembak awake dhewe minangka pengkhianat.
              * Ssykuny enom saka "Sektor Tengen" wedi kanggo pindhah ing serangan, amarga padha ora seneng nalika njupuk ing wong. Iku logis - luwih nyenengake lan luwih aman kanggo ngalahake polisi sing ora bersenjata
              * Unit militer Kyiv ora gelem nglawan rakyat
              * Pengangkut personel waja dhewe njeblug nalika serangan kasebut - ora ana sing nabrak
              * "Sektor Tengen" karo "Penjaga Nasional" nyekel dhuwur ing cedhak menara TV, nyetel bedhil ... lan mlayu, ninggalake bedhil artileri bebarengan karo amunisi kanggo milisi Slavyansk
              * Kepala "Penjaga Nasional" Parubiy nesu amarga milisi Slavyansk nembak helikopter - iki nglanggar aturan perang. Parubiy ngetokake dekrit sing nglarang milisi nembak ing turntable. Kajaba iku, Parubiy nglarang milisi Donetsk nulungi milisi Slavyansk
              * Menteri Dalam Negeri Avakov nuntut supaya polisi nyekel kabeh wong ing Slovyansk sing ngganggu ATO

              A isin. sampah Svidomo Wild lan isin. Ukraina ora. Lan matur nuwun Gusti.

              Ukraina ambruk ora malah ing gegeran bom, nanging ing jeblugan ngguyu kabeh layanan intelijen militer ing donya lan markas Angkatan Bersenjata kabeh negara.
              (c)
              Lan ing wektu iki, propagandis utama Tymchuk Bodrinko nyedhiyakake:
              1. kamulyan45
                + 47
                2 May 2014

                Ngadeg nganti pungkasan lan aja nyoba ngrusak
              2. + 18
                2 May 2014
                Kutipan saka Ross
                A isin. sampah Svidomo Wild lan isin. Ukraina ora. Lan matur nuwun Gusti.

                kabar apik kanca apik !!!!

                gampang mateni warga Donbass lan Berkut sing ora bersenjata, nanging nglawan sing bersenjata, milisi (belasan pejuang) usus tipis,,, sayang ora cukup .....

                maydauny - siji tembung ....
              3. +2
                2 May 2014
                Iku apik kanggo ngguyu ing kursi, ngendi asale infa, Nanging, bab artileri lan 4 turntables?
              4. + 33
                2 May 2014
                Iki liyane kanggo sampeyan, saka jembaré Runet-01.05.14/10/00 271567:XNUMX #AA-XNUMX
                Monya, aku ora ngerti apa-apa kanggo Ukraina kita ... Saben uwong terus ngandhani Mina yen kita lagi perang karo Rusia!
                - Lan apa?
                - Nganti saiki, asil perang Ukrainia-Rusia nguciwani. Kerugian Ukraina: 7 tank, 1 howitzer self-propelled, 10 kendaraan lapis baja, 1 helikopter lan 1 pesawat. Luwih saka 2 yuta wong nyerah. .....Lan menurutmu piye? .... Tentara Rusia durung teka ing perang!
                1. +6
                  2 May 2014
                  Kutipan: fennekRUS
                  Dadi saiki, asil perang Ukrainia-Rusia nguciwani. Kerugian Ukraina: 7 tank, 1 howitzer self-propelled, 10 kendaraan lapis baja, 1 helikopter lan 1 pesawat. Luwih saka 2 yuta wong nyerah. .....Lan menurutmu piye? .... Tentara Rusia durung teka ing perang!
                  Iku wektu kanggo nambah 3 helikopter liyane, 3 operator personel wojo
              5. +7
                2 May 2014
                Kutipan saka Ross
                A isin. sampah Svidomo Wild lan isin. Ukraina ora. Lan matur nuwun Gusti.

                Nazi ngrusak Ukraina kanthi sistematis lan tanpa ampun. Rusia ora ngidini dhewe disembelih kaya wedhus. Nazi kudu mlayu karo tsrushnik.
                1. +1
                  3 May 2014
                  Nazi kudu mlayu karo tsrushnik.
                  Ora, ora lan NO!
                  Nazi ngirim ora S-run karo Tsrushniks saka retribusi. Lan Tsrushnik iki ora kudu mulih urip.
          2. waf
            waf
            +8
            2 May 2014
            Kutipan saka nycson
            Aku bakal ngetutake tumindak pasukan keamanan kita kanthi ati-ati.


            Alexey, ora ana alesan kanggo ngetutake, lan ora perlu ngetutake (neraka, nalika dheweke nulis kanthi toleransi dheweke "nggambar2 awake dhewe dadi .." pigura" sing .. kita bakal njagong ing "imam merata" ... .. mitra.. ngertos..!!! am

            Ing wilayah kita umume ... "sampeyan ora bisa krungu swara saka pabrik" Nyuwun
            1. +9
              2 May 2014
              Miturut salah sawijining milisi, militer Ukrainia bisa njupuk pilot sing tatu, nanging ora nindakake iki, saiki pilot helikopter ana ing rumah sakit Slavyansk. "Dheweke ninggal dheweke. Aku panginten padha bakal njupuk wong, nanging padha njupuk bedhil, njaluk menyang spinner lan mabur adoh. Wong-wong mau ninggal tatune,” ujare pejuang pertahanan diri.
            2. + 24
              2 May 2014
              Kutipan saka waf
              Ing wilayah kita umume ... "sampeyan ora bisa krungu swara saka pabrik"

              akeh milisi tanpa gaman, ana uga sing mburu batang ((((

              nanging pungkasane Bandera bakal dadi siji ....
              1. waf
                waf
                + 11
                2 May 2014
                Kutipan saka cosmos111
                nanging pungkasane Bandera bakal dadi siji ....


                Tanpa kita, utawa paling "bantuan kita" ... iki ora luwih saka SLOGAN, sayangé prajurit
                1. + 22
                  2 May 2014
                  Kutipan saka waf
                  Tanpa kita, utawa paling ora "bantuan kita."

                  paling 15 tapi tetep kudu berjuang!!!!

                  lan nalika sampeyan nulis, kok padha ora manggoni depot senjata cedhak Slavyansk ????

                  kepiye saiki migunani kanggo milisi, PTRD lan PTRS, nglawan operator personel lapis baja, piercing armor 14,5 mm sing tepat ....
                  ya, lan ing turntable, senjata efektif ...


                  1. + 10
                    2 May 2014
                    luwih apik saka gudang DShK sing padha ing mesin, topik iki bakal nglawan mabur lan crawling :-)
                  2. +6
                    2 May 2014
                    Kosmos111
                    kepiye saiki migunani kanggo milisi, PTRD lan PTRS, nglawan operator personel lapis baja, piercing armor 14,5 mm sing tepat ....
                    ya, lan ing turntable, senjata efektif ...

                    junta wis njupuk langkah-langkah pencegahan, kancaku: ngguyu

                    Ing pos papriksan, warga lokal ditahan, sing dituduh nembak rong helikopter. Ketoke, dijupuk akurat saka truncheon karet.

                  3. +4
                    2 May 2014
                    Lan ora mung ing turntables! Dheweke uga bisa digunakake ing peralatan abot saka lantai ndhuwur, malah tank ora bakal lulus!
                2. +7
                  2 May 2014
                  Kutipan saka waf
                  Tanpa kita, utawa paling "bantuan kita" ... iki ora luwih saka SLOGAN, sayangé

                  Ya! Gee! Kucing ngeruk ati. Dheweke duwe tugas siji - kanggo nyekeli wong Rusia ing Ukraina supaya ora bisa ngunggahake sirahe ing mangsa ngarep. Banjur dheweke bakal njupuk kita. Titik paling penting - apa kita bakal nulungi utawa ora?! Yen ora, kabeh sing ana ing awake dhewe bakal jelas nganti pungkasan .........
              2. Alexander65
                +7
                2 May 2014
                nggegirisi! Pancen ora bisa nulungi senjata?
                1. yur
                  yur
                  + 23
                  2 May 2014
                  Kutipan: Aleksandr65
                  nggegirisi! Pancen ora bisa nulungi senjata?
                  Apa sampeyan mikir yen telung helikopter ditembak kanthi pecahan bata?
                  1. +3
                    2 May 2014
                    nanging sakperangan alesan sampeyan ora krungu babagan target sing diluncurake granat, ora ana siji-sijine operator waja, iki pancen aneh, amarga prevalensi RPG, ora kaya MANPADS.
                  2. +2
                    2 May 2014
                    Kutipan saka yur
                    Kutipan: Aleksandr65
                    nggegirisi! Pancen ora bisa nulungi senjata?
                    Apa sampeyan mikir yen telung helikopter ditembak kanthi pecahan bata?

                    Nanging, senjata isih kurang. Bocah-bocah lanang nganggo tangan kosong menyang tank. Senjata sing penting kanggo para pembela tanah air saka sampah fasis iki.
                    1. +2
                      2 May 2014
                      ing 41, padha menyang tank karo gendul dicampur combustible, sinau saka pengalaman
              3. kamulyan45
                +6
                2 May 2014
                Serangan ing sembarang biaya

                Kasunyatan bilih serangan ing obyek lan checkpoints ing kontrol milisi ing kidul-wétan Ukraina bakal miwiti ing 2 Mei, dadi dikenal dina sadurunge. Kajaba iku, dudu kepala Kementerian Dalam Negeri, Arsen Avakov, sing dipasrahake kanggo mimpin operasi khusus, nanging kepala SBU, Valentin Nalivaichenko.

                "Menteri Dalam Negeri kanthi keputusan Oleksandr Turchynov (ditunjuk dening Verkhovna Rada minangka Penjabat Presiden Ukraina) dicopot saka pimpinan operasi kasebut," sumber ing Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina marang RIA Novosti. Miturut dheweke, keputusan iki ditindakake amarga tahap pertama sing gagal.

                "Nalivaichenko, nyadari futility nggunakake unit militèr tentara ing wilayah Luhansk lan Donetsk, sawise konsultasi karo Dmitry Yarosh (pamimpin gerakan ekstremis Sektor Kanan), ngatur latihan batalyon khusus saka Sektor Kanan dening instruktur SBU kanggo Mei. 2 nyerang obyek lan papan papriksan sing dikontrol para separatis, utamane ing wilayah Luhansk, "ujare interlocutor agensi kasebut, nambahake manawa kepala SBU ditugasake kanggo ngrampungake masalah mulihake kontrol ing wilayah Lugansk ing tanggal 3 Mei kanthi biaya apa wae. .

                "Kanggo iki, kepala SBU saiki wis nampa kabeh kekuwatan sing dibutuhake," ujare. Miturut sumber kasebut, Turchynov uga ngrembug babagan kemungkinan operasi militer langsung karo Yarosh.

                Asu galak, preman fasis!
            3. +5
              2 May 2014
              Kutipan saka waf
              Alexey, ora ana alesan kanggo ngetutake, lan ora perlu ngetutake (neraka, nalika dheweke nulis kanthi toleransi dheweke "nggambar2 awake dhewe dadi .." pigura" sing .. kita bakal njagong ing "imam merata" ... .. mitra.. ngertos..!!!

              Setuju. Yen kita meneng wae, kabeh patriot jingoistic bakal duwe pikiran! hi
          3. Validator
            + 53
            2 May 2014
            Komandhane ana ing panggonane lan ayem, mula junta bakal nampa penolakan sing pas
            1. waf
              waf
              +9
              2 May 2014
              Kutipan saka Validator
              Panglima ing panggonan lan tenang,


              Isih komandhane ora tenang lan ora ana ing papan Nyuwun

              Kutipan saka Validator
              junta bakal nampa rebuff pas


              Nanging apa biaya .. nalika 2 marang 000?
              1. VIPER
                0
                3 May 2014
                Wong lanang, sampeyan saiki umur 41, nanging bakal ana 45 !!!
            2. + 15
              2 May 2014
              Kutipan saka Validator
              Komandhane ana ing panggonane lan ayem, mula junta bakal nampa penolakan sing pas
              Ya, "Shooter" misale jek sing "boa constrictor", oh, lan junta tormented karo ... Lan ora bakal teka saka iku, "guts lancip." "Sampeyan isih bisa berjuang kanggo dhuwit, nanging mati ..."
            3. + 22
              2 May 2014
              Ayo, Shooter! Urine monolithic, ugh, peduli, pravosekovskaya roh jahat! Timur Jauh karo KOWE kanthi atiku! prajurit
            4. +3
              2 May 2014
              Kutipan saka Validator
              junta bakal nampa rebuff pas


              Utawa bisa uga isih luwih akurat yen diarani SEPARATIS sing ngrebut kekuwatan minangka akibat saka kudeta ilegal getih?
          4. + 22
            2 May 2014
            Iku katon kaya punishers diunekake. Wektu wis teka kanggo njawab kabeh.
            http://topwar.ru/upl
            1. kamulyan45
              0
              2 May 2014

              Nanging wong sing wis siyap kanggo nindakake prentah pidana saka impostor kanggo njupuk ing sabangsane dhewe bisa disebut patriot?
              1. +3
                2 May 2014
                Sapi karo kamera iki, wong sing dilatih, nggawe pitakonan sing bener. Wong kasebut mung ora ana pilihan (+ isih diproses). Apa sampeyan ngerti yen komandan kasebut nglayang ing saubengé?
          5. + 16
            2 May 2014
            SAIKI KABEH gumantung marang V.V. PUTIN-tagihan menyang jam !!!!!
            1. + 12
              2 May 2014
              Dadi wingi, ing rapat terbuka, Vladimir Vladimirovich ngandika, Aku ora ngelingi verbatim, tegesé: kita nyoba kanggo nindakake ing cara sing apik, teka menyang persetujuan karo ekonomi - padha ora pengin, kita nyoba kanggo setuju ing gas - padha ora pengin, kita nyoba kanggo setuju ing de-escalation - padha ora pengin, uga, wektu ora pengin dadi apik bakal ala.
          6. Associate Professor
            +6
            2 May 2014
            Kutipan saka nycson
            Sadurungé ana INFA, ujare, sawise ngobrol karo Departemen Pertahanan AS, pasukan kita mundur saka tapel wates karo Ukraina.

            Iku omong kosong. Pasukan kasebut ditarik sethithik saka tapel wates Ukraina sanajan sadurunge kontak karo DoD AS
            1. +1
              2 May 2014
              Kutipan: Profesor Madya
              Iki omong kosong.

              Ngarep-arep tenan....
          7. +5
            2 May 2014
            Ora ana gunane kanggo nglawan wong-wong! Nanging ora lara yen nyerang klompok sayap tengen lan Pengawal Nasional saka Rusia! Ayo padha mlayu menyang Kyiv!
            1. +3
              2 May 2014
              Quote: Predator
              Ora ana gunane kanggo nglawan wong-wong! Nanging ora lara yen nyerang klompok sayap tengen lan Pengawal Nasional saka Rusia! Ayo padha mlayu menyang Kyiv!

              Ayo padha mlayu ing sisih kulon, ing ngendi wong homoseksual bakal ngurus dheweke.
          8. +1
            2 May 2014
            Federasi Rusia kudu ngumumake panyiapan pengadilan militer internasional kanggo mantan Ukraina, sing bakal nyelidiki kejahatan junta Kyiv.

            Mugi kanggo respon nyukupi lan wicaksana kanggo para penjahat iki nari kanggo tune saka Tsrushnikov.
          9. _Ampun_
            +2
            2 May 2014
            Wektu kanggo pasukan Rusia mlebu Ukraina. Aku nulis saka Slavyansk, bokong lengkap wis diwiwiti. Para militan saka sektor anti-politik nyuwil stasiun tanpa waja lan ngubengi kutha. Ana informasi sing detasemen sniper-wanita saka negara Baltik, sawetara penyihir makarya ing cedhak BZS. Yen kita tundha introduksi pasukan, bakal ana Tskhinvali kapindho cedhak tapel wates. Wong terus, nanging nganti suwe ...
            Kampanye Pakdhe Vova mutusake kanggo nindakake kaya ing Libya ... Ngandika, nanging ora ana kasus. Wong sing tentrem wis ditembak ing mobil
            1. +1
              3 May 2014
              Tetep, aja nyerah.
        3. + 26
          2 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Iku wektu kanggo wong kanggo break liwat sirah bodho saka boom es

          ya. Ora ana Ramon Ivanovich Lopez, luwih dikenal minangka Mercader.
          Dheweke bakal nindakake.
          Pahlawan Uni Soviet, kanthi cara. Kanggo siji hit apik ing makutha.
          1


          Nanging iku anti-Semitisme ... belay Dadi kita kabeh bakal diwenehi.
          1. + 32
            2 May 2014
            Kutipan saka ptah
            Nanging iki anti-Semitisme ... Dadi dheweke bakal menehi kita kabeh.


            Ora ana anti-Semitism, Vadim, bakal diganjar miturut tumindake ... Umumé, kapak es kanggo kuwi banget entheng paukuman - sampeyan kudu sijine Benya, Poroshenko-Weizmann, Tyagnibok-Fortman. ", "Pamimpin" nuduhake posisi dhuwur para leluhur Avdim Yarosh ing komunitas Hasidic Ukraina, sing dikuwasani dening Benya Kolomoisha), menyang kandhang lan mimpin liwat kutha-kutha Ukraina.
            mugi-mugi para “kethek-kethek” menika sami ngremenaken piyambak-piyambak ingkang dados penentu nasibipun umat.
            1. + 15
              2 May 2014
              Kutipan: Ascetic
              kanggo nandur Benya, Poroshenko-Weizman, Tyagnibok-Fortman. Tymoshenko-kapitelman lan Yarosh liyane (ha-Rosh (הַרֹאשׁ) - saka basa Ibrani "kepala", "pemimpin" nuduhake posisi dhuwur para leluhur Avdim Yarosh ing komunitas Hasidic saka Ukraina dikontrol dening Benya Kolomoisha), VC

              ing Ukraina ana aliansi sing ora bisa dibayangake - Bandera lan Ziono-fasis ......

              lan pembayaran kanggo wong Rusia lan Ukraina sing matèni lan diculik asalé saka pusat Zionis ing Amerika Serikat, liwat Gauleiter Benya Kolomoisky .....

              Avdim Yarosh "ketemu karo kepala Dnepropetrovsk Regional State Administration Igor Kolomoisky (part-time kepala Privat-Bank) lan wakil Gennady Korban."
              http://flb.ru/info/57668.html

              Sedulur, apa sing bisa dakkandhakake ...


              1. +1
                2 May 2014
                Benya wis mati...
                1. +1
                  2 May 2014
                  Kutipan saka: vezunchik
                  Benya wis mati...

                  kaya ing lelucon Yahudi - "... sampeyan ora bakal ngenteni" :-)
                2. +1
                  2 May 2014
                  Kutipan saka: vezunchik
                  Benya wis mati...

                  Israel janji bakal mbantu Timur Kidul ing perang nglawan Nazi. Aku ngarep-arep kanggo kerjasama erat antarane Rusia lan Israel.
                  1. +3
                    2 May 2014
                    Oalah, ya, wong-wong Yahudi iku wong sing pragmatis banget, kano iki ora tahan.
              2. VIPER
                0
                3 May 2014
                iku dudu wong Yahudi, nanging wong Yahudi
            2. darwis 65
              0
              3 May 2014
              ASETIK! Aku ora ngerti kenapa nalika ana kedadeyan, wong-wong Yahudi sing disalahake. Kayane tansah kenek .. kanggo nylametake Ukraina utawa apa?. Secara pribadi, aku nglawan pembantaian fratricidal iki. Lan sing jelas Rusia bakal nulungi. Wong lanang urip kanthi tentrem. Kabeh padha ing ngarsane Gusti Allah.
            3. darwis 65
              +1
              3 May 2014
              ASETIK! Aku ora ngerti kenapa nalika ana kedadeyan, wong-wong Yahudi sing disalahake. Kayane tansah kenek .. kanggo nylametake Ukraina utawa apa?. Secara pribadi, aku nglawan pembantaian fratricidal iki. Lan sing jelas Rusia bakal nulungi. Wong lanang urip kanthi tentrem. Kabeh padha ing ngarsane Gusti Allah.
          2. +3
            2 May 2014
            Dadi tangane Ramon Ivanovich bakal kesel, lan instrumen bakal dadi kusam! Mung flamethrowers lan lobotomi! Ora ana pilihan!
          3. 0
            3 May 2014
            ora kanggo fasisme
        4. Komentar wis dibusak.
          1. +6
            2 May 2014
            Kutipan: Rus2012
            kanggo kosher iki, wong Kazakh mung wis nglumpukake bablos, perkara kasebut tetep kanggo genggeman sing wani ...

            ... Lan Kazakh iki, aku kira, minangka "sepuh" lokal kita ...
            "Dalova grip" apa kita bakal tuwuh ing tim kita? Utawa ngajak saka sumber sing gegandhengan? opo
            1. +4
              2 May 2014
              Dadi deleng, aja kantun, ataman,
              Supaya tangan ora tremor dening kasempatan
              Ya, deleng, aja ngisi idles,
              Ojo mikir gantungan gantungan
        5. Validator
          + 39
          2 May 2014
          Junta lan Kalomoisky wis dadi bom bunuh diri. Yen mung dheweke ora mlayu, sampeyan kudu nyekel kabeh wong !!!
          1. VIPER
            0
            3 May 2014
            mbok menawa kita bakal nemokake wong tuwa - padha ngerti carane njupuk ikatan hemp kanggo kam kuwi
        6. +6
          2 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Wis wayahe ana sing ngetokke sirah bodho es boom.Senajan iki photoshop mesthi

          Ingkang utama yaiku kapak es ing sirahku dudu photoshop. duka
        7. Komentar wis dibusak.
        8. GARNET-19
          +5
          2 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Wis wayahe ana sing ngetokke sirah bodho es boom.Senajan iki photoshop mesthi
          Muga-muga TW@R JANCOK INI, OPO SING "NGATUR ATURAN"!!!?
        9. + 12
          2 May 2014
          Video saka Slavyansk: Downed pilot

        10. ken
          +9
          2 May 2014
          Kaping pisanan, sampeyan kudu ngrusak "Bank Kalomoishin" supaya bisa mungkasi pendanaan geng lan awake dhewe, sawise "Syura Putih" !!!
        11. +8
          2 May 2014
          Kolomoisky njanjeni pilot helikopter Ukrainia $ 350 "kanggo kinerja tugas militer ing karusakan saka separatis."
          Aku mung kepingin weruh nalika status quo bakal ditetepake lan instigator iki bakal fade kanggo Israel - apa wong Yahudi ora extradite wong uga? ngomong politik? utawa apa kabeh gumantung saka jumlah adonan sing digawa menyang Israel?
          1. +6
            2 May 2014
            Kutipan saka luke
            Aku mung kepingin weruh nalika status quo bakal ditetepake lan instigator iki bakal fade kanggo Israel - apa wong Yahudi ora extradite wong uga? ngomong politik? utawa apa kabeh gumantung saka jumlah adonan sing digawa menyang Israel?

            Aku nulis babagan sing padha wulan kepungkur. Salah siji Alafet utawa Afalet mangsuli))) Dheweke ujar manawa KALOMOYSKY teka ing kana, dheweke bakal ketemu kaya sing dikarepake. Dheweke uga ora seneng karo dheweke) Nanging wektu bakal ngomong.
            1. +1
              2 May 2014
              Kutipan saka ssla
              Mangsuli siji Alafet utawa Afalet)))

              Atalef! ngguyu
          2. 0
            2 May 2014
            Kutipan saka luke
            Aku mung kepingin weruh nalika status quo bakal ditetepake lan instigator iki bakal fade kanggo Israel - apa wong Yahudi ora extradite wong uga? ngomong politik? utawa apa kabeh gumantung saka jumlah adonan sing digawa menyang Israel?

            Nanging kok kudu mbutuhake dheweke, wong lanang ing kana bakal mateni dheweke kanthi ora sengaja.
        12. Komentar wis dibusak.
        13. +7
          2 May 2014
          Sampeyan kudu teka ing Kolomoisky kanthi divisi udhara kanthi kekuatan lengkap (umpamane, 76th) lan njaluk ganjaran. Lan kanggo saboteurs, lan kanggo Kalash, etc. Kanggo sumbu es - ragad kapisah :))
        14. +5
          2 May 2014
          Benya lali carane Berezovsky rampung ...
        15. +3
          2 May 2014
          Iku misale jek sing Slavyansk banget angel kanggo fasis p-ora iki.
        16. +2
          2 May 2014
          Damn .... Aku lanang ngobong 40 wong enom urip ing Odessa, swindle mayit lan komentar "dheweke wanted kanggo njaluk republik Odessa" iki APA, ing kutha pahlawan saka SS pemilik, kabeh mati ana 25 + , - 5 taun, lanang padha burned urip. Endi pahlawan kursi kene, chee, tangi njerit, saiki GDP bakal ngerti. Bl,., ing desa kita ana bocah wadon sing dirudopekso, wong Kazakh mabur kabeh otp "apa ngobong warung, polisi mangan padha tenang. cara padha sabuk kanggo Rusia, yen ana. Bl "" d, banderas Russian kobong, kok aku kudu KAZAKHOV blat, pindhah kanggo Rusia kanggo sabuk?
          1. +2
            2 May 2014
            Aku siap sujud sadurunge KAZAKH kanggo mbantu, malah Kadyrov harnesses piyambak (wiwit ngormati), ngendi Cossacks? ngendi rus? luwih empuk ing kursi? Hireyu, Rusia wis bajingan kanggo dina..yut, lan Federasi Rusia meneng. Tipo GDP bakal mikir babagan lan, nanging banjur .... ---- Apa sampeyan wis mlebu dadi sukarelawan?
          2. -1
            3 May 2014
            Quote: Chegevara
            kok aku kudu blat KAZAKHOV, ngluwihi Rus 'kanggo abah?

            nyalahke! Awit, miturut petunganku, PDB ora bakal dimanfaatake kanggo Rusia ..... Kita kudu ngatur awake dhewe, mung kanthi cara iki lan ora liya ...... Apa aku ora bakal nggunakake, aku bakal ' t nulis, Aku wis diantemi mati kabeh claudia, aku kesel ...... .Nanging, ing mratelakake panemume, Crimea punika chip tawar-menawar kanggo nutup tutuk saka Rusia ing Rusia. Padha malah ngatur May Day kanggo iku, kanggo pisanan ing 23 taun!
            1. 0
              3 May 2014
              Sia-sia sampeyan PDB tresna marang Rusia kaya aku! Sampeyan bisa nganggep aku penjilat, nanging aku ndhukung dheweke! EMPIRE tujuan kita!
              1. -1
                3 May 2014
                Den11
                Ya, dheweke-dheweke, tresna. Dina iki aku uga tresna marang Kadyrov, aku seneng tembung ing tanda petik yen ana apa-apa. Nanging sing menarik yaiku sampeyan menehi saran babagan VO
          3. +1
            3 May 2014
            Apa su" aku digebug, ayo gelut ing kursi, aku yakin ora saka Siberia, yen wong njawab.
        17. 0
          3 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Wis wayahe ana sing ngetokke sirah bodho es boom.Senajan iki photoshop mesthi

          Tindakake dhewe dhisik banjur kita bakal weruh.
    2. + 31
      2 May 2014
      Ing wayah esuk, kaya gurune - para leluhur ...
      1. + 18
        2 May 2014
        Helikopter ngomong bang
        1. + 10
          2 May 2014
          Ghouls ing kuwasa
          http://politikus.ru/events/18121-fabrika-smerti-24-oy-sotni-maydana.html
          1. + 27
            2 May 2014
            Kita duwe jawaban kanggo pitakonan:
            1. Tanechka-pinter
              -4
              2 May 2014
              Karlsonn menehi jawaban sing ala banget kanggo pitakonan - mung bocah lanang sing durung dadi bapak utawa bapak sing ala banget bisa menehi jawaban kasebut - dudu bapak sing sopan lan putri sing ora seneng saka bapak kasebut.

              Mbusak lan aja nistha - utawa bingung fascism lan Nazisme - iku bab sing padha, lan sing plus sampeyan padha - marang kula sing kanca lan aku bakal pitutur marang kowe sapa sing mbukak tutuk karo sampeyan bebarengan
              1. yur
                yur
                +8
                2 May 2014
                Quote: Tanechka-pinter
                Mbusak lan aja nistha - utawa bingung fascism lan Nazisme - iku bab sing padha, lan sing plus sampeyan padha - marang kula sing kanca lan aku bakal pitutur marang kowe sapa sing mbukak tutuk karo sampeyan bebarengan
                Umnechka, meneng, please! Kabeh ana wektune. Saiki wis wektune kanggo foto-foto kaya ngono, Karlsonn! apik
                1. Tanechka-pinter
                  -2
                  2 May 2014
                  Kutipan saka yur
                  wektune


                  Kanggo foto kaya ngono - ora bakal ana papan ing jagad iki, nanging kanggo sing duwe foto kaya ngono - dheweke dhewe ora beda banget karo sing dilawan. Nonton film "Bapak Prajurit" - karya iki njawab pitakonan sampeyan - apa ana panggonan kanggo foto kasebut utawa ora - kawicaksanan rakyat ing film kasebut. Konsep bisa diganti, nanging inti ora owah
                  1. yur
                    yur
                    +5
                    2 May 2014
                    Quote: Tanechka-pinter
                    Nonton film "Bapak Prajurit" - karya iki njawab pitakonan sampeyan - apa ana panggonan kanggo foto kasebut utawa ora - kawicaksanan rakyat ing film kasebut.
                    Aku nonton, aku nonton "Bapak Prajurit", apa maneh, nalika film pisanan metu ing layar. Film sing apik. Mung ing produksi film apa wae, mung kawicaksanan utawa kabodhoan para pangripta, lan dudu wong-wong. Lan kawicaksanan rakyat muni: "Ngadega, wong-wong sing apik, saka cilik nganti gedhe kanggo mbela Tanah Air!" Dongeng, Mugi, maca?
                    PS By the way. Yen wong wadon nelpon wong ora pati ngerti "sampeyan", iki ngandika paling ora rong perkara - babagan kabisan "mental" paling jembar lan "pendidikan" pokok. sedulur
                2. MG42
                  +5
                  2 May 2014
                  Kutipan saka yur
                  Saiki iki wektu kanggo foto-foto iki.

                  YAKIN INI BUKAN PHOTOSHOP? Bayi iki mesthi diunekake kanthi mundur saka 42 bedhil mesin. nglirik kaliber 7,92. Fotozhaba cetha ing steppe salah.
                  1. Komentar wis dibusak.
              2. + 17
                2 May 2014
                Quote: Tanechka-pinter
                Mbusak lan aja nistha - utawa bingung fascism lan Nazisme - iku bab sing padha, lan sing plus sampeyan padha - marang kula sing kanca lan aku bakal pitutur marang kowe sapa sing mbukak tutuk karo sampeyan bebarengan

                Nanging aku kepengin weruh apa sing sampeyan deleng ing kene minangka "fasisme lan Nazisme", sing sejatine padha?
                dudu bapak sing sopan lan putri sing ora seneng saka bapak kasebut.
                lan iki uga?
                1. Tanechka-pinter
                  -4
                  2 May 2014
                  Kutipan saka: svp67
                  lan iki uga?


                  Iku ngelingaken kula Makarevich, sing kanggo tentrem ing Ukraina - game reged lan aku ora muter game kuwi - sampeyan bisa muter ing "bolotnaya" utawa karo Amerika - contone, ing "Holodomor" utawa "Repressions Stalin. "saka siji tes politik - good luck
                  1. +5
                    2 May 2014
                    Quote: Tanechka-pinter
                    Mung siji

                    Lan sampeyan ora "lara" pacangan game liyane
                  2. +9
                    2 May 2014
                    cewek pinter? malah dadi? sampeyan ora bisa nemtokake julukan kanthi bener, nanging sampeyan kepengin banget mulang. dadi isin.
                    1. -1
                      2 May 2014
                      Kutipan saka Maksud
                      sampeyan ora bisa nemtokake julukan kanthi bener, nanging sampeyan kepengin banget mulang. dadi isin.

                      Aku wis suwe ngerteni wong-wong kaya dheweke sing mikir yen dheweke bisa ngganti donya lan dheweke tansah nulis E tinimbang Y lan luwih pinter tinimbang wong liya.
                      1. VIPER
                        0
                        3 May 2014
                        IKI ORA NGERTI - kabeh kudu dijawab
                2. Tanechka-pinter
                  0
                  2 May 2014
                  Kutipan saka: svp67
                  lan iki uga?

                  Fasisme nolak prinsip kabecikan lan pengorbanan kanggo jeneng umum, banjur asile diarahake menyang kekosongan ideologis tanpa masa depan. Minangka urip nuduhake, "mercenary militèr" ora bisa nemokake piyambak ing urip tentrem, lan senjata lan paten pinaten dadi siji-sijine sumber income - lan mulane bapak kuwi menehi anak ing umur awal "NOT SOKHU kanggo mluku tanah", nanging gaman kanggo mateni . Yen wong kena, lan ora nandhang sangsara saka gambar kang wanita heroik karo senjata tinimbang nglairake lan mundhakaken anak, banjur perang dadi "tembok" kanggo "tembok" lan kamenangan ora kanggo bebener, nanging kanggo kekuatan.
                  1. +6
                    2 May 2014
                    Quote: Tanechka-pinter
                    Fasisme nolak prinsip kabecikan lan pengorbanan kanggo jeneng umum, banjur asile diarahake menyang kekosongan ideologis tanpa masa depan.
                    Ayo ... ing tembung padha ora nolak APA-APA, nanging kabecikan iku UNIK ... ing biaya ala kanggo wong liya. Lan kurban kanthi jeneng sabab UMUM, dheweke NAMPI manawa siji ngluhurake "swarga satus" iku worth ... dadi ing kene premis sampeyan wis ora bener, lan ora perlu ngomong babagan kesimpulan, masing-masing ...
                    Quote: Tanechka-pinter
                    lan mulane bapak kaya ngono menehi anak nalika isih cilik "Dudu SOHU kanggo mbajak tanah", nanging senjata kanggo mateni.
                    Senjata bisa digunakake kanggo ala lan becik, kabeh gumantung saka prinsip pendidikan lan moral. Lan nyatane yen wong saka umur dini digedhekake kanthi semangat TANGGUNGJAWAB kanggo tumindak lan uripe wong liya, lan liya-liyane ora bisa ditampa, mula iki mung apik banget. Aku ora weruh sing salah ing kene, mung ...
                    Quote: Tanechka-pinter
                    Yen wong kena, lan ora nandhang sangsara saka gambar kang wanita heroik karo senjata tinimbang nglairake lan mundhakaken anak, banjur perang dadi "tembok" kanggo "tembok" lan kamenangan ora kanggo bebener, nanging kanggo kekuatan.
                    Nanging ora ana sing kena lan aku njaluk ngapura yen wanita, sing tugas utamane kanggo manungsa lan Gusti Allah yaiku menehi urip, kadang-kadang kepeksa njupuk, nanging nyata ... kadang kabeh kudu ngadeg kanggo njaga apa sing ditresnani. kanggo kowe
              3. +2
                2 May 2014
                Quote: Tanechka-pinter
                Copot lan aja ngremehake

                Prawan ayu, sampeyan kudu ana apa-apa.
                Quote: Tanechka-pinter
                lan wong-wong sing plus sampeyan padha - ngomong sapa kanca sampeyan lan aku bakal ngandhani sampeyan sapa sing mbukak cangkeme karo sampeyan bebarengan
                Aja ngomong sapa aku lan aku ora bakal ngandhani sampeyan ngendi kanggo stomp
            2. +2
              2 May 2014
              Lan cah wadon saka MG-42 ngengingi. Kanggo sawetara alesan. Ayo kula nulis sampeyan ing Skype pribadi
              1. Komentar wis dibusak.
              2. GARNET-19
                +2
                2 May 2014
                Kutipan saka Den 11
                Lan cah wadon saka MG-42 ngengingi. Kanggo sawetara alesan. Ayo kula nulis sampeyan ing Skype pribadi

                Ora yakin yen iku MG-3 utawa wis akeh jeneng, iku kabeh gumantung ing negara sing diprodhuksi, lan ana cukup sawetara: Sajarah luwih[ sunting sumber ]

                Ing pungkasan perang, karir MG-42, kang diakoni sacara wiyar minangka salah siji saka bedhil mesin paling apik ora mung ing Perang Donya II, nanging ing umum ing kelas seragam. Dadi, wiwit pungkasan taun 1950-an, Jerman wis ngadopsi varian saka MG-42, karo owah-owahan kamar kanggo 7,62 × 51 mm NATO, pisanan ing sebutan MG-42/59, mengko - MG-3. Senapan mesin sing padha ana ing layanan ing Italia, Pakistan (uga diprodhuksi), lan ing sawetara negara liyane. Ing Yugoslavia, varian MG-42 wis suwe digunakake ing varian kamar kanggo kartrij asli 7,92 × 57 mm. Swiss diadopsi varian saka bedhil mesin chambered kanggo kartrid 7,5x55mm sawijining ing 1951, lan sawetara taun mengko SIG ngembangaken sawetara komersial (ekspor) varian chambered kanggo 6,5x55mm lan 7,92x57mm cartridges adhedhasar iku, nanging analog korek saka Rheinmetall MG. -3 - SIG MG 710-3 ruen ing kartrid NATO tindak menyang seri.

                MG-3[sunting | sunting sumber]

                Artikel utama: MG-3

                Versi modern saka MG-42 yaiku senapan mesin MG-70 sing diprodhuksi dening Rheinmetall AG. Iku ana ing layanan karo Bundeswehr lan akeh diekspor menyang macem-macem negara. Uga diprodhuksi ing lisensi ing Yunani, Pakistan, Spanyol lan Turki. Iki nduweni tingkat geni sing padha karo sing sadurunge. Tingkat bledosan geni bisa dikontrol dening macem-macem shutters: sing luwih entheng rana, sing luwih dhuwur tingkat geni saka bedhil mesin. Senajan bedhil mesin prototipe dirilis liwat 250 taun kepungkur, MG-150 isih gegaman Highly efektif. Masalah karo nggunakake bedhil mesin iki kudu ngganti tong minyak ing tingkat dhuwur banget geni. Malah nalika nembak ing bledosan cendhak, kanthi nambah tingkat geni dadi 36 babak saben menit, penembake kudu ngganti tong minyak sawise 42 babak - utawa saben detik XNUMX. (Vic.) Kanthi hormat, aku mratelakake panemume sing andhap asor. PS Ing mratelakake panemume, senapan mesin Yugoslavia iku sing digunakake sawise ambruk. Miturut cara kasebut, dheweke digunakake dening "sayap tengen" (terus-terusan saka mbah kakung minangka analog saka mg XNUMX) kanggo kampanye Ukraina, uga Yugoslavia, KHAN!
                1. Komentar wis dibusak.
                2. GARNET-19
                  0
                  4 May 2014
                  Iku menarik - sing "minus" ora setuju karo kasunyatan. Banjur dheweke dadi wong sing ringkih lan mbales dendam yaiku dendam wong bajingan! Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
          2. 225 teh
            + 12
            2 May 2014
            Kutipan saka: nikolaev
            Ghouls ing kuwasa
            http://politikus.ru/events/18121-fabrika-smerti-24-oy-sotni-maydana.html


            "Ana sekelompok wong bersenjata sing nganggo basa Inggris"...

            Ing ngisor iki sing bisa nganggo basa Inggris kanthi apik, kanggo nyekel lan, pisanan, kanggo narik lantern ing kamera! Iki mercenary - padha outlaws!
            1. +5
              2 May 2014
              Aja mateni wong-wong mau, iku dudu cara kita! Wisuh, dasi lan elinga yen pilot kita kebak kasur lan dheweke dipoyoki dina iki. Lan iki kertu trump ing tangane - tentara bayaran PMC tumindak kanthi idin saka pamrentah.
        2. + 37
          2 May 2014
          Pilot helikopter Ukraina ditembak ing cedhak Slavyansk
          1. + 26
            2 May 2014
            Urip lan sehat. Sampeyan bisa nggunakake flyer kanggo propaganda PERLU. Wiwit sirah iku utuh, tegese ana sing kudu dipikirake kanggo iki lan liyane sing bakal njupuk setir utawa bijih.
            Hello Lyosha! hi
            Yagene sampeyan mutusake kanggo nyiksa asu kasebut? belay ngguyu
            1. +6
              2 May 2014
              Kutipan saka ptah
              Urip lan sehat.
              Miturut lan gedhe, iku bisa ngginakaken, iki dudu wong!
              Kutipan saka ptah
              Hello Lyosha!
              Hello hi Vadim
              Kutipan saka ptah
              Yagene sampeyan mutusake kanggo nyiksa asu kasebut?
              Ing panggonan-panggonan kasebut, bruwang kutub dianggep minangka asu, menek menyang wilayahe))) lan wong-wong ing kono kaping pirang-pirang luwih serius tinimbang daratan.ngguyu
              1. +4
                2 May 2014
                Kutipan saka: bombg.77
                Miturut lan gedhe, iku bisa ngginakaken, iki dudu wong!

                Apa sing dakkira bakal diterangake ing ngisor iki.
                Kutipan saka: bombg.77
                dheweke munggah menyang wilayahe

                ... karo rantai limang meter. Teka mlaku saka Moskow ...

                http://newsland.com/news/detail/id/242046/

                http://nnm.me/blogs/thread1/sobaka-protiv-belogo-medvedya/

                pikabu.ru/story/belyiy_medved_i_sobaka_nashli_obshchiy_yazyikbolee_togo_podruzhi
                lis_v_kommentakh_eshche_foto_300644
            2. Tanechka-pinter
              +3
              2 May 2014
              Sampeyan kudu ngedol menyang Kolomoisky kanthi rega 350 ewu dolar lan ing wektu sing padha diijolake kanggo milisi sing ditawan lan supaya dheweke nyritakake kepiye bangsane dhewe nilar dheweke lan nggawe dheweke anti-iklan.
            3. Komentar wis dibusak.
            4. waf
              waf
              + 14
              2 May 2014
              Kutipan saka ptah
              . Wiwit sirah iku utuh, tegese ana sing kudu dipikirake kanggo iki lan liyane sing bakal njupuk setir utawa bijih.


              Kayane wis 35 taun....sepisan maneh..kapten, banjur....dikurangi 20 taun "mompa bender-opium" lan entuk .... "formasi anyar" militer. wong bodho

              Mulane, kasunyatan mung yen dheweke ana ing mburi RU lan RShG ... mbuktekake yen iki minangka "ideologis". wong, nanging pilot lan kru penerbangan umume duwe 1000 lan 1 "alesan" kanggo "mlumpat saka tugas" nglirik
              1. +9
                2 May 2014
                Kutipan saka waf
                Katon kaya 35 taun .... maneh lan .. kapten,

                Sugeng rawuh, Sergey!
                Lawas banget kanggo kapten ... Kita elinga ngomong babagan COKS kasebut (kapten cuaca kaya watu) eseman
                1. waf
                  waf
                  + 13
                  2 May 2014
                  Kutipan: Ascetic
                  Lara banget kanggo kapten ...


                  Sugeng rawuh, Stanislav!
                  Mesthi wae wis rada tuwa.. nanging sejatine umure ditemtokake dening foto lan "bioskop" ing warta. lan ing kana sampeyan bisa ndeleng.. sampeyan ngerti.. ora ing pawai.
                  Nanging mesthi saka ... "Maidan".
                  Ing siji wektu, nalika padha "mlayu munggah" ... uga, banjur kabeh karo "ngguyu", nanging ing asas padha komunikasi biasane .. supaya kita saka ngisor .... bab Trident.
                  “Opo kowe iki.. Dilukis garpu tinimbang lintang. tapi daging babi.. kelalen nggambarwassat"

                  Iki mbok menawa wong-wong padha mubeng-mubeng kutha-kutha lan bengok-bengok.. “Heryam.. SALA”... lagi kurang gizi, opo? wassat
                  1. + 11
                    2 May 2014
                    Kutipan saka waf
                    Ing siji wektu, nalika padha "mlayu munggah" ... uga, banjur kabeh karo "ngguyu", nanging ing asas padha komunikasi biasane .. supaya kita saka ngisor .... bab Trident.


                    Saka Ukrainians kita, ora ana sing digodha dening dumplings independen karo daging babi, saiki padha mrentah resimen, padha mulang ing akademi, akeh ing Selat, Lan ana akeh perwira saka Ukraina, sawetara patang puluh persen. Nanging mbok menawa iki Pasukan Rudal Strategis, amarga ing ngendi dheweke ngladeni nalika Tentara 43 (Vinnitsa) isih suda. Ing pasukan liyane, aku ora ngerti, bisa uga ana wong sing ditransfer menyang tentara independen, kita ora. Ketoke, akeh Bulgakov maca babagan layanan ing UNR. eseman
                    1. +1
                      2 May 2014
                      Ing resimen helikopter kita (Penerbangan Angkatan Darat) ora ana siji-sijia: saka wong Armenia nganti wong Siberia, saka Ukraina, bisa uga 25% saka total personel. Lan sehat: ing Moldova, ing Tajikistan, lan ing Chechnya ... lan bagean liyane ing donya. nglirik
                2. +2
                  2 May 2014
                  Kutipan: Ascetic
                  Lara banget kanggo kapten ...

                  Oke, langsung wae....
                3. 0
                  2 May 2014
                  Kutipan: Ascetic
                  Lara banget kanggo kapten ...
                  Mungkin saka cadangan ... Ora ana sing bakal ngomong kabeh - kita bakal ngerti.
                4. alex 241
                  +3
                  2 May 2014
                  Kutipan: Ascetic
                  COX (kapten weathered minangka rocks)

                  Halo Stanislav Sampeyan bisa uga ora dadi mayor, nanging sampeyan kudu dadi kapten!
                  1. +2
                    2 May 2014
                    Hey Sanya! ..............dilarang lan dibusak dening moderator Apollo Aku ora ngerti apa sebabe?
                  2. +3
                    2 May 2014
                    Kutipan: alex 241
                    Halo Stanislav Sampeyan bisa uga ora dadi mayor, nanging sampeyan kudu dadi kapten!


                    Hello Alexander! Umumé, veteran ngandika sing njupuk utama ing pasukan ana watesan saka wutah karir, lan letnan kolonel ngimpi pipe, .. Aku ora ketemu kaping iki wis, Aku miwiti minangka letnan ing agêng-80s. Kajaba iku, ing posisi kapten, kita wis tuwa minangka komandan utama grup APU, banjur wutah wis diwiwiti, lan ing 90s, umume, saka letnan kanggo mayor ing limang utawa pitung taun, padha tansaya munggah. 26 taun wis jurusan, 30 letnan kolonel, amarga lack of personel buyar.
                    1. +4
                      2 May 2014
                      Iya Stas...
                      Ing 81 aku teka ing layanan minangka letnan, sipil.
                      Iku alam bébas kanggo kula sing tugas personel iku siji - kanggo unscrew ing jangkah. Meneng ing sembarang cara. Siji marang aku ing Roslyakovo, aku wis duwe loro NSS, ing nem sasi katelu bakal tiba ... lan aku free.
                      Aku banjur ora bisa ngerti. Kenapa lan kenapa?
                      Aku panginten, wiwit aku diukur metu kanggo 3 taun, aku bisa ngawula jujur.
                      Sampeyan bisa.
                      Setaun sadurunge lulus, aku wis akting. komandan kapal, pengawas peringkat 3, proyek kaping 80. Starlet mung.
                      Tinggal, nginep... pas aku mbenakake FOOTBOOKS dhewe... wah, aku kudu nyilih barang... tanggane...
                      Nalika dheweke dhewe, BUCK, ndandani radar sing nembak lan ngganggu navigasi luwih apik tinimbang tukang ndandani ...
                      ..
                      Malah ing 82-85 iku bisa kanggo nggawe karir ... Ibu, aja kuwatir.
                      Bebek, aku banjur sadar....mergo aku ora sibuk.
            5. VIPER
              0
              3 May 2014
              dheweke ora duwe sirah, yen ora, fagot ora bakal mabur
          2. + 21
            2 May 2014
            Kutipan saka: bombg.77
            Pilot helikopter Ukraina ditembak ing cedhak Slavyansk

            Kolominsky janji marang dheweke 350 ewu dolar. Interogasi lan tembak kaya asu.
            1. + 24
              2 May 2014
              Hello Sash!
              Kenapa ditembak? Kanggo menehi alesan tambahan kanggo wong-wong Kulon kanggo nguwuh babagan "ngelak getih saka wong Rusia sing ala."
              Seksi sing urip ing pengadilan sing bakal teka, luwih becik tinimbang bangkai sing adhem.
              Apa sing bisa dituduhake nalika diinterogasi? wong abdi. Nampa pesenan, mabur ing misi. Parentah kasebut diwenehake dening iki lan iki ...
              Dheweke ora ngethok sirahe, dheweke ora ngobong omah-omah karo pendhudhuk sing urip nganggo flamethrower.
              Iki menang maneh - ilmu liyane. Kabeh media bakal nuduhake. Ing tanah air lan ing antarane sanak-sedulure, dheweke uga bakal matur nuwun amarga ndharat kanthi angel, nanging kanthi ati-ati.
              Nalika kabeh wis rampung Lan mesthi bakal mungkasi. Panjenengané bakal nekani bocah-bocah lan bakal ngukum wong-wong mau wiwit saiki, supaya aja nganti diapusi déning sapa waé.
              "Kanggo siji сrusak - ora loroзdiantemi menehi "(C)
              /rus. rakyat/
              Kutipan: Alexander Romanov
              Iki kanggo dheweke Kolominsky
              Sapa iku? Kok ora ngerti?
              Ana ing kono, kaya jamur, padha berkembang biak saka tabung uji ... opo
              1. + 12
                2 May 2014
                Kutipan saka ptah
                Kanggo menehi alesan tambahan kanggo wong-wong Kulon kanggo nguwuh babagan "ngelak getih saka wong Rusia sing ala."

                Dheweke nggawe kita kewan, ora bakal ana sing anyar ing pers. Apa kita mlebu Ukraina utawa ora, ora masalah kanggo dheweke.
                Kutipan saka ptah
                Dheweke ora ngethok sirahe, dheweke ora ngobong omah-omah karo pendhudhuk sing urip nganggo flamethrower.

                Ya, dheweke ora ngethok, dheweke bodho ngrusak kabeh sing ana ing dalane nganggo roket.
                Kutipan saka ptah
                Sapa iku? Kok ora ngerti?

                Zapadlo nulis jeneng mburi tanpa kesalahan Kolominsky saka tembung Kolyma.
                1. + 13
                  2 May 2014
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  Kolominsky saka tembung Kolyma

                  Aku ngusulake Kalomoyshovsky. Saka tembung "feces", "kumbah" (bilas / ngumbah) utawa "Moishe" ...
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  Ya, dheweke ora ngethok, dheweke bodho ngrusak kabeh sing ana ing dalane nganggo roket.

                  Ora malaikat. Adoh saka dadi malaekat. Kapten angkatan udara. Kanthi tengkorak kosong ing ngisor helm.
                  Sing ditinggal dudu MALAIKAT liyane. Inggih, paling ora padha ditembak. Ana pangarep-arep kanggo tamba. Punika sundel.
                  "Mati dhewe, nanging nulungi kanca! (C)
                  / Rusian rakyat/

                  Aku eling tembung "walls-imbecils" - "Sampeyan ageng, We are Great."

                  kaluhuran (tembung uk anyar.) - ing wektu kanggo "lubricate ski" ... ngguyu
                  1. +1
                    2 May 2014
                    Kutipan saka ptah
                    Kapten angkatan udara. ..Ingkang dipun tilar dening sanes MALAIKAT. Inggih, paling padha ora njupuk ... Iku sundel.


                    Apa karo sampeyan? Aku ora cynologist lan aku ora ngerti carane asu nindakake ing kahanan kuwi.
                    Nanging padha tumindak cetha ora manungsa. Kaya orc ing karya misuwur.
                    Mulane, aku wis suwe nyebat para korban lobotomi ORC.
                2. +1
                  2 May 2014
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  Dheweke wis mbukak kita minangka kewan, ora bakal ana sing anyar ing pers
                  1. +4
                    2 May 2014
                    carane becik kanggo ndeleng sing weaklings bisa downvote, nanging ora bisa mbenerake.

                    opo? minus wong - isine weteng lancip?
                    1. +4
                      2 May 2014
                      Kutipan saka Karlson
                      sing weaklings bisa downvote, nanging ora bisa substantiate.

                      opo?

                      Lech, sampeyan duwe akeh penggemar ngguyu
                    2. +8
                      2 May 2014
                      Aku uga pengin sijine "-". Amarga aku ora ngerti - lan apa sisih nigra gelut.
                      Nanging aku sijine "-" kanggo ora setuju, nanging ing kene aku mung ora weruh sambungan ... hi
                    3. + 10
                      2 May 2014
                      Kamrad, tapi ngidoni "minus", ora seneng utawa ora seneng ... Wong kene, ngetung nganggo tangan kosong kanggo njaga kutha, aku ora ngerti kenapa kita meneng - oke, kahanan durung. cetha kanggo input, nanging statement - iku bisa kanggo nggawe bebaya ing TASS ... Dheweke lunga menyang Kulon, karo streak Satym "Master".
                      1. + 10
                        2 May 2014
                        Kutipan saka: svp67
                        Aku ora ngerti kok padha meneng wae

                        Putin meneng, mula kudu sopan! Salam kanggo kabeh! hi Kayane tragedi liyane kaya Skhinvali lagi dimainake ing ngarep kita! Nah, NATO, wingi wis nyatakake awake dhewe dadi mungsuh!
                        1. yur
                          yur
                          +5
                          2 May 2014
                          Kutipan: Sid.74
                          Nah, NATO, wingi wis ngumumake mungsuh kita!
                          Nah, divisi sampeyan, yen ora, kita ora ngerti! ngguyu
                        2. +3
                          2 May 2014
                          Kutipan saka yur
                          Nah, divisi sampeyan, yen ora, kita ora ngerti! ngguyu

                          Ora, kita mesthi guessed, nanging mungsuh terus terang ngakoni lan iku apik! ngguyu
                3. + 17
                  2 May 2014
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  Zapadlo nulis jeneng mburi tanpa kesalahan Kolominsky saka tembung Kolyma.

                  Hello Sasha! Iki udin ghoul liyane ngetokake "mutiara" ing gunung - Aku ora mikir yen aku bakal seneng perang .... Operasi anti-teroris sing nyata wis diwiwiti. Lan sampeyan kudu perang karo unit mungsuh nyata. Ana sing mati ... Mbok menawa akeh ... Komunikasi karo Slavyansk meh ora ana ... Iki bisa dingerteni. Wingi aku ngomong karo Obolontsy - padha ngomong kanthi bener - luwih becik kalah perang menyang Federasi Rusia, luwih becik mati ing perang tinimbang nonton kanca-kanca patriot sing dipateni dening teroris.
                  Jujur, kahanan ing Donbass wis akeh pengaruhe pendekatanku menyang prospek negara, pemilihan presiden lan kecocokan politisi tartamtu. Nanging liyane babagan sawise preian. Kamenangan kanggo wong lanang lan wong Donbass liwat teror! Kamulyan kanggo Ukraina!"
                  - iki minangka wakil saka Verkhovna Rada saka "Batkivshchyna" Alexander Briginets komentar babagan wiwitan operasi militer gedhe-gedhe marang pemberontak ing Slavyansk.
                  1. +9
                    2 May 2014
                    Kutipan: Tersky
                    . Kamenangan kanggo wong lanang lan wong Donbass liwat teror! Kamulyan kanggo Ukraina!

                    Puter apa sing kudu dijupuk saka pasien hi
                    1. +8
                      2 May 2014
                      Kutipan: Alexander Romanov
                      apa sing kudu dijupuk saka pasien

                      Ya ..., sampeyan kudu waras, utamane sirah sing lara..
                      1. -2
                        2 May 2014
                        Kutipan: Tersky
                        Ya ..., sampeyan kudu waras, utamane sirah sing lara..

                        Vit, iki pasien liyane teka, mbutuhake perawatan cepet.
                        1. + 19
                          2 May 2014
                          Aku wis nonton komentar sampeyan kanggo wektu sing suwe, Alexander Romanov ....
                          Lan aku weruh yen sampeyan duwe penyakit bintang.
                          Pranyata, mulane komentar sampeyan dikurangi ora preduli apa sing sampeyan tulis.

                          Saiki supaya wong konfirmasi utawa mbantah. Kita bakal weruh asil)))
                    2. +2
                      2 May 2014
                      Kutipan: Alexander Romanov
                      Puter apa sing kudu dijupuk saka pasien

                      Halo, dheweke ora lara, sayangé, Penyakit kasebut wis adoh banget yen wong Ukrainia saka wilayah sing diklumpukake Angkatan Darat sing gedhe-gedhe ngomong babagan sawetara ketaatan hukum, dudu aku sing teka karo iki, wakil saka Partai Wilayah, wakil sing tumindak ing program Solovyov kebanjiran, Ana sing salah banget ing negara iki, yen wong-wong kuwi nyurung, aku ora ngerti apa sing kudu dipikirake, nanging wakil-wakil kasebut kudu didorong menyang gulu, Masalahe yaiku dheweke ora dhewekan, Lan para pamilih mati-matian mbela kepentingane, Kepiye cara ngatasi iki
                  2. +6
                    2 May 2014
                    Duc saka Brigin iku wong bodho kondhang ... Salah siji sing paling wangkal ing ndhuwur Byut. Ora ana liyane sing bisa diarepake saka dheweke. am
                  3. +9
                    2 May 2014
                    Sing ana mung wedhus putih lan alus ing Maidan, ora wong lanang, kabeh Internet weruh carane sampeyan BERKUT lan lanang defenseless saka bahan peledak padha burned karo gendul saiki njaluk gol ing net dhewe, lan goal ora bakal frail, iku ora. Yanukovych, nanging 7.62 lan 5.45.
                  4. GRUN
                    +4
                    2 May 2014
                    Luwih becik yen dheweke dhewe lunga perang, penulis omong kosong, lan ora ngirim wong liya. Ketombe iku ideologis, dheweke mesthi lunga lan mati ing perang amarga dheweke luwih apik ...
                4. rol2
                  -70
                  2 May 2014
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  nanging ora dipotong, bodho smashed kabeh ing dalan karo roket.

                  Apa buktine? Rusak omah, mateni warga sipil?
                  Ing saindenging jagad, uga ing Rusia, iki diarani "Karusakan formasi formasi sing ilegal"
                  1. + 26
                    2 May 2014
                    Kutipan saka: roller2
                    Ing saindenging jagad, uga ing Rusia, iki diarani "Karusakan formasi formasi sing ilegal"

                    Sampeyan, bebarengan karo sampah Kyiv sampeyan, lagi rampung.
                    Salam kanggo TRUPchinov.
                    1. rol2
                      -72
                      2 May 2014
                      Apa sampeyan arep nggantung soko? Lan kenapa sampeyan histeris? Aku biasane takon, apa ana bukti yen dheweke gelut karo wong-wong ing kana? Yen ora, aku ora weruh wong ing kana, mung tentara bayaran sing bersenjata nganti untu ndhelikake raine.
                      Ing Kaukasus dhewe, sampeyan ngarani "formasi geng ilegal", nanging kenapa dheweke bakal dadi warga "tentrem" ing kene?
                      1. + 25
                        2 May 2014
                        Kutipan saka: roller2
                        Yen ora, aku ora weruh wong ing kana, mung tentara bayaran sing bersenjata nganti untu ndhelikake raine.

                        Lan ing Kyiv, akeh gopots ing kamuflase lan pasuryan sing ditutupi, sapa iki?
                        Utawa yen padha duwe cookie ing tutuk, lan flag Amer kelet metu saka zh..s, iki "telek lemak"?
                        1. rol2
                          -7
                          2 May 2014
                          Quote: Cilik Muk
                          Lan ing Kyiv, akeh gopots ing kamuflase lan pasuryan sing ditutupi, sapa iki?

                          Pembentukan geng ilegal sing padha, apa sampeyan mikir yen aku saka Ukraina, mula aku kudu nguwuh "Kamulyaning Bender"?
                        2. + 21
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Pembentukan geng ilegal sing padha

                          Lan ing ngendi ATO ing Kyiv banjur? Lan ora perlu bengok-bengok, wiwiti mabur saka helikopter, nyemprotake lan nyekel. Ayo Kyiv wiwit murub kaya Slavyansk.
                        3. rol2
                          -42
                          2 May 2014
                          Quote: Cilik Muk
                          Lan ing ngendi ATO ing Kyiv banjur? Lan ora perlu bengok-bengok, wiwiti mabur saka helikopter, nyemprotake lan nyekel. Ayo Kyiv wiwit murub kaya Slavyansk.

                          Lan kenapa dheweke bakal ana? Sampeyan soberly ndeleng apa sing kedadeyan ing Timur. Wong sing nganggo gaman ngrebut institusi negara, nyegah supaya bisa mlaku kanthi normal, wong biasa ora bisa nampa gaji lan pensiun ing wektu. Sawetara jinis "gubernur rakyat" katon ing mantan pengusaha cilik lan bandit, raider kejang perusahaan wiwit, divisi saka lingkungan pengaruh.
                          Apa sampeyan krungu apa sing dijaluk? Federalisasi - sanajan ora ngerti apa iku.
                          Iki minangka paganat Makhnovshchina - Donetsk sing lengkap.
                          Opo menurutmu kahanan iki seneng karo wong wetan????
                        4. + 14
                          2 May 2014
                          Kanthi kabeh pakurmatan, kedadeyan sing padha ing Kiev. Mung diwiwiti sadurungé, utawa sampeyan mikir ana prabédan? Bentenipun mung ing gendera lan syarat.
                        5. + 12
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          raider tekane leloro saka Enterprises miwiti, divisi saka lingkungan pengaruh.

                          Dadi sampeyan duwe soko karo sesanti. Iki kedadeyan ing Ukraina kulon. Nguripake TV utawa ngadeg ing sikilmu dhewe.
                          Kutipan saka: roller2
                          Federalisasi - sanajan ora ngerti apa iku.

                          Apa sampeyan duwe pikiran kanggo nyerna konsep iki, deleng kamus panjelasan? Utawa aku ngomong karo mudhun?
                          Lan yen Donetsk minangka godfather, mula Kyiv mesthi dadi cockerel!
                          Nanging biasa, wong biasa sing duwe jago mesthi ora ana ing dalan.
                        6. + 17
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Wong sing duwe gaman ngrebut institusi negara, ngganggu fungsi normal, wong biasa ora bisa nampa gaji lan pensiun kanthi tepat.


                          Lan apa tegese "fungsi normal? Kanggo nindakake kabijakan predatory ing pandhuan saka administrasi Amerika njaba?
                          Yen wong ora gelem dadi bagéan saka negara Bandera Amerika, lan ora ana sing ngrungokake, mung mbeta aturan dhewe, protes tentrem ora apa, lan wong-wong padha ngangkat senjata.
                        7. +4
                          2 May 2014
                          Sampeyan durung lunga ... kita bakal enggal ... kita mung dasi baret ...
                        8. + 11
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Iki omong kosong lengkap

                          Ngerti, Ukrainia, sing kabeh sajarah saka sawijining Ukraina punika Makhnovshchina ngalangi. Dadi ing abad kaping 20 lan ing abad kaping 17.
                          Ukraina dhewe wis ambruk menyang bêsik bumi. Lan dheweke urip tenang mung minangka bagéan saka Rusia / USSR.
                        9. +8
                          2 May 2014
                          Nanging ing ibukutha Kiev ora kaya ngono ... nanging mesthi ora kaya ngono, dheweke uga mateni wong ing kana, nanging ing Slavyansk ora ana amarga junta ngamuk.. apa sampeyan mikir wong biasa ing Timur kaya sing Kiev mundhakaken prices kanggo kabeh lan liyane iku njupuk adoh 20 persen saka penghasilan wong kanggo mulihake junta numpes dening perang pederasts ??? ... maneh minus
                        10. rol2
                          -22
                          2 May 2014
                          Kutipan saka f.lourens
                          Kyiv mundhakaken prices kanggo kabeh, lan liyane, iku njupuk 20 persen saka penghasilan wong kanggo mulihake junta numpes dening pederasts militan.
                          wong bodho
                          Wis nonton Kisel? Che banjur dollar karo prices mlumpat, ana tenan ora cukup dhuwit ing Putin kanggo nitih? Munggah rega duwe alasan sing beda-beda, lan dadi dosa kanggo Timur kanggo sambat yen entuk luwih akeh tinimbang wilayah liyane.
                        11. +4
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2

                          Wis nonton Kisel?

                          Oh, lan iki tengkorak ing ngoyak. Ganti celukan kanggo Roger roller2 ngguyu
                        12. Fanat1984
                          +1
                          2 May 2014
                          Ya, utamane yen sampeyan nganggep manawa sisih wétan paling akeh digunakake ing kabeh wilayah liyane!
                        13. SERGEY USSR
                          +1
                          2 May 2014
                          Lan sampeyan ora mikir sing padha bisa harder lan sapa sing makarya lan entuk luwih, lan iku padha ora mikir.
                        14. +2
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Wis nonton Kisel?

                          Kita duwe kabeh media, junta sampeyan wis nutup kabeh saluran kita. Dadi sapi sapa sing bakal moo ... Mie apa sing digantung satpam sampeyan. Tangi Slavs.
                        15. +4
                          2 May 2014
                          Wong lanang, sumpah apik. Video dhewe ngerti yen kita iki siji budaya bangsa. Ya, tenan? Lan aku Finno-Ugric karo campuran Jerman (ora ana apa-apa?) Dadi ngerti sapa Rusia (anak-anakku)
                        16. +4
                          2 May 2014
                          Kutipan saka Den 11
                          Wong lanang, sumpah apik. Video dhewe ngerti yen kita iki siji budaya bangsa. Ya, tenan? Lan aku Finno-Ugric karo campuran Jerman (ora ana apa-apa?) Dadi ngerti sapa Rusia (anak-anakku)

                          Kanca-kancaku Jerman, Tatar, Dagestan - kita kabeh Rusia.
                        17. Fanat1984
                          +5
                          2 May 2014
                          Apa ora kaya ing Kiev? Mung ing Kyiv - iki, sakperangan alesan, dianggep tumindak legal! Lan sing PALING PENTING, ora kaya Kyiv, ora ana siji bangunan sing diobong !!!
                          Apa sampeyan ngerti apa Federalisasi? Nerangake kula - pengacara ... Utawa sampeyan ora ngerti dhewe?
                        18. SERGEY USSR
                          +4
                          2 May 2014
                          Lan kenapa dheweke bakal ana? Sampeyan soberly katon ing apa wis kedados ing Kyiv. Wong-wong sing nganggo senjata ngrebut institusi negara, nyegah supaya ora bisa mlaku kanthi normal, wong biasa ora bisa nampa gaji lan pensiun kanthi tepat. Ana sawetara Bandera saka Galicia, mantan pengusaha cilik lan bandit, raider rampasan Enterprises miwiti, divisi saka lingkungan pengaruh.
                          Apa sampeyan krungu apa sing dijaluk? Sapa sing ora mlumpat kudu udan iki, Aku muzzle Nazi, s saka senjata nuklir - lan malah ora duwe pitunjuk apa iku.
                          Iki minangka Makhnovshchina lengkap - paganat Kyiv.
                          Opo menurutmu kahanan iki seneng karo wong wetan????
                        19. +1
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Apa sampeyan krungu apa sing dijaluk? Federalisasi - sanajan ora ngerti apa iku.

                          Dadi bantuan, nindakake federalisasi, numpes banderlogs. Mulihake ekonomi sing rusak dening junta.
                        20. GRUN
                          +1
                          2 May 2014
                          Banjur iki perang antarane loro "kelompok bersenjata ilegal" bener ??
                        21. rol2
                          -43
                          2 May 2014
                          Dadi hakim dhewe Yanyk kanggo 4 taun ulig negara kanggo awake dhewe, diselehake proteges nang endi wae. Banjur omong kosong lan kabeh nyuwil mati, lan kabeh shobla iki karo trobosan ing bokong, lan padha wis digunakake kanggo laying caviar karo scoops Golden. Padha ora bakal menehi adoh kasugihane dening nyolong unbearable. Lan kanggo nutupi kabeh iki, padha mow mudhun minangka politik. Republik Donetsk, sialan. mung wong bodho sing bisa mikir yen republik kuwi bakal sregep. Rusia ora butuh, ekonomi mati lan korupsi total lan kriminal, mung ora bisa urip dhewe. Zero sumber daya kanggo iki. Mung nemtokake dhewe sing entuk manfaat saka iku lan sing bakal entuk manfaat saka iku.
                        22. + 24
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Rusia ora butuh, ekonomi mati lan korupsi total lan kriminal, mung ora bisa urip dhewe. Zero sumber daya kanggo iki. Mung nemtokake dhewe sing entuk manfaat saka iku lan sing bakal entuk manfaat saka iku.


                          ... Donya Rusia bakal pulih, ora ketompo carane ngganggu ... Lan dheweke bakal ngurmati dongeng babagan ora ana gunane Donbass kanggo Ponomarev lan Khodorkovsky. Amerika nesu banget amarga lapangan gas Yuzovskoye ilang, lan Slavyansk mung ana ing titik kunci lapangan iki. Ing taun 2010, Ukraina menehi pangembangan lapangan kasebut marang perusahaan Kulon, sing utama yaiku Shell, lan wong-wong Kulon. padha mestine kanggo nampa 2/3 saka bathi mangsa, lan katelu isih tetep karo Ukraina.Ana titik menarik ing persetujuan yen West, kanggo alasan ngluwihi kontrol, ora bisa gawé shale gas, banjur Ukraina kudu bali dhuwit (liyane sabenere, bagean saka volume proporsional) sing digunakake kanggo ngembangake lapangan, mula ana tekanan ing Slavyansk, ing ngendi kira-kira $ 2 milyar wis nandur modhal. dolar ing tahap wiwitan.
                          Iki carane Amerika mbutuhake Donbass kanggo sawetara alesan, nanging Rusia dadi mung beban. Wong-wong ngerti iki, Hodor diusir nganggo shobla liberal saka Donetsk, nalika dheweke teka kanggo gawe uwong yakin yen Rusia ora butuh Donbass.
                          dadi kancaku, gunakake otak lan aja nyanyi lagu amerika ing kene. Dheweke ora sukses ing Suriah, "revolusi brolot" ing Rusia ora kelakon, Crimea ilang ing salawas-lawase, saiki Novorossia mlaku kanthi potensial industri lan kontrak gas, ing kahanan kaya mengkono, dheweke ora duwe pilihan nanging kudu luwih maju. lan luwih menyang "trap" sing disetel dening Putin ing nesu impoten.
                        23. Komentar wis dibusak.
                        24. +8
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          shale gas ora bokong nanging bathi rodo gedhe?


                          Bokong kanggo Ukraina lan bathi (sedhela, nanging gedhe) kanggo Shell lan Chevron. kaya ing negara. boom pisanan. banjur zilch. Lima negara AS wis nglarang pembangunan dening fracturing hydraulic. kang khas kanggo sampeyan lan kanca-kanca Israel lan Amerika, kanggo sing sampeyan temenan ora ambegan roto-roto, minangka sampeyan bisa ndeleng saka kiriman kepungkur, iku cetha sing wrote kasus ora ing gas, nanging ing EXPANDING CONTRACT mlebu ing Yanukovych padha, ana akèh liyane kanggo elinga, kaya Piagam Ukraina - NATO babagan kemitraan khusus. Ngomong-ngomong, kepiye operator personel lapis baja "Irak" ing kana. Sapa sing mbela sampeyan kanthi temenan? Saiki dheweke dadi bangga saka avakov ropeian homo? ngguyu
                        25. +6
                          2 May 2014
                          Ekstraksi gas shale kanthi cara sing ana mbebayani. Contone, wong Amerika biasa uga kuwatir. Nalika wilayah Donetsk bakal sawijining, Aku sangsi sing pembangunan lapangan iki bakal miwiti. Nalika ana cara ekstraksi liyane, mula bakal katon.
                        26. +3
                          2 May 2014
                          Kutipan saka No Nick
                          Ekstraksi gas shale kanthi cara sing ana mbebayani. Contone, wong Amerika biasa uga kuwatir. Nalika wilayah Donetsk bakal sawijining, Aku sangsi sing pembangunan lapangan iki bakal miwiti. Nalika ana cara ekstraksi liyane, mula bakal katon.

                          Keracunan tanah Slavia kanthi produksi gas shale padha karo nyimpen bahan bakar nuklir Amerika ing cedhak Chernobyl.
                        27. + 12
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Dadi hakim dhewe Yanyk kanggo 4 taun ulig negara kanggo awake dhewe, diselehake proteges nang endi wae. Banjur omong kosong lan kabeh nyuwil mati, lan kabeh shobla iki karo trobosan ing bokong, lan padha wis digunakake kanggo laying caviar karo scoops Golden. KARO
                          Sampeyan mesthi ANAK. Kanthi uripmu, siji SHOBLA nundhung SHOBLA liyane, dheweke ngusap sikilmu lan isih nggawe sampeyan bungah. Bocah-bocah, bocah-bocah resik. Apa padha Poroshenko, Tymoshenko, Lyashko lan liya-liyane - WONG JUJUR? Apa Kolomoisky mangan roti ireng karo banyu kanggo sarapan, nedha awan lan nedha bengi? Ngilangke mripatmu ... Sawise nundhung siji "naga", sampeyan nandur "akeh naga" ing gulu, lan bakal ngeculaké lan ngombe getihmu ...
                        28. +5
                          2 May 2014
                          Chechnya dibalekake lan Donetsk lan Luhansk bakal dibalekake mung tanpa sampeyan, lan sawise sampeyan bakal njaluk sedekah saka geyropa lan ngobong alas pungkasan ing kompor ...
                        29. Fanat1984
                          +3
                          2 May 2014
                          Ukraina Kulon tanpa sumber daya Wétan malah kurang!!! Utawa apa sampeyan, kaya ing taun 1991, bakal bengok-bengok yen ing sawetara taun mo * ska * bakal mulai keluwen lan nyusup menyang Garna Ukraina kanggo njaluk gandum, yen ora, pedunung Rusia bakal mati keluwen? wong bodho
                        30. +2
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Dadi hakim dhewe Yanyk kanggo 4 taun ulig negara kanggo awake dhewe, diselehake proteges nang endi wae.

                          Iku kanggo impeachment, ora muter skenario edan.
                        31. +1
                          2 May 2014
                          Ora suwe sampeyan bakal njerit, ora ana dalan liyane.
                        32. + 15
                          2 May 2014
                          Babagan "teroris" saka Slavyansk. Pitakonan:

                          1) Ana wong sing disandera dening "teroris" kasebut. Mung sampeyan ora perlu nyanyi babagan warga sipil, dheweke lunga menyang ngendi wae lan "teroris" ora nahan dheweke
                          2) Apa "teroris" iki ngethok tenggorokan wong liya? Mungkin ngethok sirah?
                          3) Apa martir saka "teroris" iki njeblug warga sipil? Apa padha njeblug sapa wae?

                          Aku takon pitakonan iki ing forum Amerika kanggo sedulur Maidan. Nganti saiki, aku durung krungu jawaban ... uga, kajaba "fasis putler. uev. jaket quilted kurang ajar budak Putler ", etc. Lan ing basa Rusia. Ing forum Inggris.
                        33. +1
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Pembentukan geng ilegal sing padha, apa sampeyan mikir yen aku saka Ukraina, mula aku kudu nguwuh "Kamulyaning Bender"?

                          Ing kasus iki, perlu kanggo pindhah menyang sisih wong, lan ora dilat bokong saka Tsrushniks.
                      2. Komentar wis dibusak.
                      3. + 10
                        2 May 2014
                        Minangka kanggo Kaukasus, marang Ramzan ... dheweke bakal cepet nerangake apa lan carane!
                        1. rol2
                          -45
                          2 May 2014
                          Quote: FREGATENKAPITAN
                          Minangka kanggo Kaukasus, marang Ramzan ... dheweke bakal cepet nerangake apa lan carane!

                          Sampeyan luwih apik ngandhani ibu-ibu prajurit Rusia sing dipateni dening dheweke kanthi pribadi lan kanca-kancane, dheweke bakal nerangake sapa dheweke.
                        2. +7
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Sampeyan luwih apik ngandhani ibu-ibu prajurit Rusia sing dipateni dening dheweke kanthi pribadi lan kanca-kancane, dheweke bakal nerangake sapa dheweke.
                          Dadi, kita bakal miwiti karo para pengikut Bandera lan Shukhevych, ing tangane ana getih luwih akeh wong kita, banjur kita bakal takon wong liya ...
                        3. rol2
                          -14
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: svp67
                          Dadi, kita bakal miwiti karo para pengikut Bandera lan Shukhevych

                          Utawa mungkin kita kudu miwiti karo wong-wong sing mateni wong Rusia? lan durung suwe. Tinimbang ngeduk sejarah lan golek penyihir? Bandera lan Shukhevych entuk apa sing pantes, nanging Ramzanchik mbayar. Apa ora wektu kanggo miwiti karo sing njupuk tebusan getih kuwi???
                        4. +6
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Utawa mungkin kita kudu miwiti karo wong-wong sing mateni wong Rusia? lan durung suwe.
                          Ora, kita bakal miwiti, siji-siji ... kita bakal mbayar utang lawas, utamane amarga bunga wis entek, banjur bakal disebarake sing anyar ...
                        5. +5
                          2 May 2014
                          Ramzanchik, kaya sing sampeyan nelpon, ora mbayar. Kanthi karyane, sawise nyabrang menyang sisih kita, dheweke nylametake akeh nyawa prajurit Rusia, aku mikir luwih saka satus nyawa.
                        6. Fanat1984
                          +3
                          2 May 2014
                          Sampeyan ora nerjemahake panah, Sashko Muzychko (Bily) sampeyan uga mateni wong Rusia, lan bangga lan bengok-bengok ing saben pojok !!! Lan ing Chechnya, kita ora kudu poke irung ..., kanggo kaya mengkono, ing dhewe, poke durung ditutupi karo fluff !!! Lan Rusia ing Ukraina nglawan Nazisme !!! Lan ing Chechnya, Rusia perang karo al-Qaeda, iki dikenali dening OSCE dhewe !!! Lan dheweke mbayar utawa ora bisa mbuktekake keterlibatane ing pembunuhan lan kenapa, kita ora bakal ngerti, nanging kita bakal ngerti !!!
                        7. +1
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Utawa mungkin kita kudu miwiti karo wong-wong sing mateni wong Rusia?

                          Lan ing Kyiv, sing Cina dikirim 100 bêsik kanggo swarga ??
                        8. + 16
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Sampeyan luwih apik ngandhani ibu-ibu prajurit Rusia sing dipateni dening dheweke kanthi pribadi lan kanca-kancane, dheweke bakal nerangake sapa dheweke.

                          Wong, mesthi, sampeyan ngece ing Internet lan nyuwek klambi ing dhadha, clattering karo keyboard - iki normal.

                          Nanging sawetara perkara AJA TURUN.
                          FRET???
                          Aja ndemek topik sing sampeyan ora duwe hak kanggo mlebu.
                          Yen ana sing ora ngerti, aku bisa nerangake kanthi cara sing populer, kanthi cara tentara, kanthi basa sing ora sopan ...
                          Muga-muga sampeyan ora kudu.
                        9. Komentar wis dibusak.
                        10. + 16
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Yen sampeyan luwih elek tinimbang fasis lan Bandera sing padha, sampeyan ngiyanati prajurit sampeyan sing tilar donya ing Chechnya, sampeyan mung SOLD, mula aku ora perlu nuduhake, huckster.

                          Meneng, keyboard slime.
                          Sampeyan mung ora ngerti urip, nanging sampeyan nyiksa Claudia. lanang.
                          (Aku njaluk moderator supaya ora mbusak komentar iki, aku setuju karo "bebaya").

                          Lan ing Ukraina, kabeh iku prasaja - Westerners nyoba kanggo ngontrol ALL Ukraina.
                          Saiki, dheweke nyurung negara kasebut dadi Perang Sipil kanthi tujuan mung siji - supaya tetep kuwasa.
                          Sapa sing ora ngerti iki - wisuh otak.
                        11. +3
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Kasunyatan manawa pembunuh prajurit Rusia saiki bebas roaming? Lan minangka salah sawijining pimpinan salah sawijining subyek saka Federasi Rusia?

                          Bener, buk.
                          Aku ora bakal kaget yen dheweke dadi kepala wilayah liyane ing Ukraina, lan kulit lumut sampeyan bakal bosok ing pinggir dalan, nalika salah sawijining unit militer tentara Rusia, batalyon Vostok, bakal ngresiki.
                        12. +1
                          2 May 2014
                          Kanthi risiko nandhang nesu marang aku, aku ngelingake yen ana penyelidikan anyar babagan para pengawal Kadyrov ... Lan aku uga ora seneng karo akibate, sing dibebasake "sadurunge pungkasan Olimpiade", nganti saiki. kaya aku elinga, pejabat FSB banget nesu. Apa ana sakwise - bisa sapa enlighten? Sawetara sajarah peteng.
                        13. + 11
                          2 May 2014
                          Quote: Aleks TV
                          Aja ndemek topik sing sampeyan ora duwe hak kanggo mlebu.
                          Alex hi . Aja gugup, "wong" iki malah ora duwe KONSEP apa lan carane ndeleng mripate ibu sing, tinimbang putrane, digawa "muatan 200", yen ora. bakal tumindak luwih tenang lan luwih nahan ... Nalika iku dheweke katon lan "nyanyi" bebarengan ... Yen ora, pahlawan, dheweke weruh saboteurs Rusia ana ... Kolomoisky wis nggawa rong lusin "hantu", uga, nuduhake wong-wong mau lan ora mung kanggo kita, kanggo kabeh donya, sing ana NOTHING TO SHOW ... Dadi ana apa-apa kanggo goyangake udhara , pindhah menyang Rovno kanggo nglucuti senjata "anak Sashko Muzychka", nanging bali senjata menyang warehouses , banjur kita ngomong ...
                        14. +7
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: svp67
                          Aja gugup, "wong" iki malah ora duwe KONSEP apa lan carane ndeleng mripate ibu sing tinimbang putra digawa "muatan 200"

                          Seneng krungu, Sergey!
                          hi

                          Ora apa-apa.
                          Wong lanang kasebut mung bisa ngatasi saraf kabeh wong, psikolog durung rampung ...
                          Aku ngerti kabeh, nanging aku ora bisa nahan aku kanggo sawetara perkara.
                          nglirik
                      4. +8
                        2 May 2014
                        Kutipan saka: roller2
                        Aku biasane takon, apa ana bukti yen dheweke gelut karo wong-wong ing kana?

                        Lan sampeyan kerep maca Sensor. Ora, banjur urin kanggo embun esuk bakal menehi kulo.
                        Kutipan saka: roller2
                        Ing Kaukasus dhewe, sampeyan ngarani "formasi geng ilegal", nanging kenapa dheweke bakal dadi warga "tentrem" ing kene?

                        DIAGNOSIS-ZOMBIES!!!
                        1. rol2
                          -36
                          2 May 2014
                          Kutipan: Alexander Romanov
                          Lan sampeyan kerep maca Sensor. Ora, banjur urin kanggo embun esuk bakal menehi kulo.

                          Ya, bener, aku ora takon kaya iki kanthi bodho kanggo ngilangi topik kasebut, yen ora ana konfirmasi, banjur ujar - aku nyoba.
                          Lan yen ana, banjur lay out omah-omah omah sing rusak, wong sipil sing tiwas. Sawise kabeh, iku karo wong-wong mau, minangka sampeyan ngomong, sing tentara Ukraina perang???
                          Lan ing basis saka diagnosa, sampeyan kudu bener sijine ing dhewe.
                        2. +5
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Lan yen ana, banjur lay out omah-omah omah sing rusak, wong sipil sing tiwas. Sawise kabeh, iku karo wong-wong mau, minangka sampeyan ngomong, sing tentara Ukraina perang???

                          Kabeh bakal diwilang, peneliti bakal ngumpulake kabeh bahan, ora mung siji volume ...
                        3. +2
                          2 May 2014
                          Pisanan, nuduhake tentara Ukrainia)))
                        4. +2
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Ya, bener, aku ora takon kaya iki kanthi bodho kanggo ngilangi topik kasebut, yen ora ana konfirmasi, banjur ujar - aku nyoba.

                          Nyoba ndhuwur. Kita nonton
                          Kutipan saka: roller2
                          sawetara mercenary bersenjata akeh ndhelikake pasuryan

                          Apa sampeyan ngerti sapa wong bayaran?
                        5. +2
                          2 May 2014
                          Sampeyan pengin omah-omah sing rusak lan sipil sing mati, lan ing kahanan iki bakal dadi sampeyan, kancaku, aja nganggep sampeyan Nazi ??? .. minus
                        6. sru 58
                          +6
                          2 May 2014
                          Teka Slavyansk, njupuk wong-wong sing digoreng. Ora ana bangunan sing rusak lan korban mung amarga "lanang" sing ngadeg ing blok kasebut.
                        7. 0
                          2 May 2014
                          Setuju banget ZOMBIES ora bisa diobati hi
                      5. GRUN
                        + 12
                        2 May 2014
                        Ing negara kita, kepemimpinan negara dipilih dening rakyat lan sah, mula formasi sing nentang pamrentah lan rakyat sing dipilih kanthi sah iku ilegal. Kekuwatanmu ing Kyiv ora sah lan ora sah: 1. Ora ana sing kapilih; 2. Kepemimpinan diangkat bertentangan karo konstitusi Ukraina, isih ana bantahan, ora ana wektu kanggo nulis ... Mulane, wong sing nentang junta ilegal lan ora sah ora bisa dianggep "formasi bersenjata ilegal."
                        1. rol2
                          -32
                          2 May 2014
                          Kutipan saka Grune
                          Kekuwatan sampeyan ing Kyiv ora sah lan ora sah:

                          Apa sampeyan yakin babagan iki? Presiden maling kita saiki diidak-idak, Verkhovna Rada kapilih dening wong 4 taun kepungkur, dadi sayang, ora perlu nggedhekake lan nulis goroh sing jelas.
                          Kutipan saka Grune
                          Mula, wong sing nentang junta ilegal lan ora sah ora bisa dianggep minangka "formasi bersenjata ilegal."

                          Lan sapa sing ngandhani yen dheweke nglawan? Apa sampeyan wis maca tuntutane "gubernur rakyat"? Lan apa sing dipilih rakyate? Apa sampeyan pengin ngomong? Ing Kharkov, 200 woodpeckers kumpul ing alun-alun lan bengok-bengok lan milih gubernur, lan iki miturut pendapat sampeyan babagan wong? Lan sing milih Ponomarev? Dheweke ngangkat awake dhewe sing ditresnani.
                          Dadi luwih saka salah kanggo pirembagan bab sawetara jinis pidato saka pedunung Timur marang panguwasa. Saperangan ewu ora kabeh warga, lan jelas ora bisa mbela kepentingan kabeh warga
                        2. +6
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Apa sampeyan yakin babagan iki? Presiden maling kita saiki diidak-idak, Verkhovna Rada kapilih dening wong 4 taun kepungkur, dadi sayang, ora perlu nggedhekake lan nulis goroh sing jelas.

                          Ya, sampeyan tangi, sing pisanan ditindakake "pamarentahan hukum" yaiku mbubarake Mahkamah Konstitusi Ukraina
                          iku siji-sijine badan yurisdiksi konstitusional ing Ukraina. Tugas Mahkamah Konstitusi Ukraina kanggo njamin supremasi Konstitusi Ukraina minangka Hukum Fundamental negara ing saindhenging wilayah Ukraina.
                          Aneh, ta? Dadi "kekuwatan" saiki ORA LEGAL, lan dheweke ngerti babagan iki ...
                        3. + 19
                          2 May 2014
                          Aku bakal nyelehake 5 sen.
                          Rada Verkhovna, sanalika Yanukovych netepi syarat-syarat duta besar AS kanggo mundur polisi saka kuartal pamaréntahan (kang dituntut kanggo sasi, uga, terus-terusan), dicekel wong-wong bersenjata topeng, para wakil diusir. ing gunpoint, kang padha bisa nemokake.
                          Lan dheweke milih kanthi tekanan lan ancaman kekerasan fisik.
                          Yen ora, angel nerangake voting unanimous kasebut (utamane babagan penghapusan hukum Kolisnichenko-Kivalov)

                          Lan geng Byutosvolot saddled protest. Senajan iku bisa kanggo milih Litvin padha tinimbang pastur. Dheweke mesthi setuju karo everyone, nanging padha milih enem Tymoshenko lan wong-wong sing Nuland nuding metu telung minggu sadurunge.
                        4. 0
                          2 May 2014
                          Kutipan saka Kars
                          Lan geng Byutosvolot saddled protest. Senajan iku bisa kanggo milih Litvin padha tinimbang pastur. Dheweke mesthi setuju karo everyone, nanging padha milih enem Tymoshenko lan wong-wong sing Nuland nuding metu telung minggu sadurunge.

                          CIA ora butuh Ukraina lan dheweke nindakake kabeh supaya bisa numpes.
                        5. rol2
                          -18
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: svp67
                          Ya, sampeyan tangi, sing pisanan ditindakake "pamarentahan hukum" yaiku mbubarake Mahkamah Konstitusi Ukraina

                          Yen dheweke pancen antek Janek lan mbengkongake hukum kaya sing dikarepake, mula kenapa dheweke tetep?

                          Lan kenapa ora sah? Apa Verkhovna Rada kapilih 4 taun kepungkur? Utawa banjur dheweke uga kapilih ilegal? Nanging omong kosong.
                        6. + 11
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Lan kenapa ora sah?

                          Aneh. Wangsulane sing prasaja ing tahap wiwitan pembentukan Junta dibela dening sing disebut Maidaun mbela diri miturut komando parubia. Kepiye keputusane bisa sah?
                          Dadi dheweke wis dijaga saka maydaun liyane, lan nalika informasi ditampa yen Tyagnibok bisa nggawe kudeta, operator personel lapis baja lan penembak mesin digawa metu ing wayah wengi tanggal 1 Mei, apa Yanukovych bakal mbela awake dhewe kanthi cara iki?
                        7. 0
                          2 May 2014
                          Kutipan saka Kars
                          Dadi dheweke wis dijaga saka maydaun liyane, lan nalika informasi ditampa yen Tyagnibok bisa nggawe kudeta, operator personel lapis baja lan penembak mesin digawa metu ing wayah wengi tanggal 1 Mei, apa Yanukovych bakal mbela awake dhewe kanthi cara iki?

                          Tsrushnik gagal nggawe Yanek dadi sapi kurban kaya Gaddafi. Dadi wong-wong mau padha nindakake kekejeman, nyurung kulon Ukraina ing sisih wétan.
                        8. +5
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Lan kenapa ora sah? Apa Verkhovna Rada kapilih 4 taun kepungkur? Utawa banjur dheweke uga kapilih ilegal? Nanging omong kosong.
                          Mas, ya, sampeyan dhewe ora ngerti apa-apa, nanging sampeyan ngomong babagan sawetara sing bener ... Ing negara sampeyan, LEGALITAS lan ORDER, miturut dokumen sampeyan dhewe - konstitusi sing padha, gumantung ing tumindak bebarengan saka "KEKUASAAN LEGISLATIF", "KEKUASAAN EKSEKUTIF" lan "KEWAJIBAN KEADILAN". Mahkamah Konstitusi minangka basis saka OTORITAS JUDICIAL ... Apa sampeyan ora ngganggu yen "wis nyingkirake panyengkuyung Yanyk", pamrentah saiki ora nglumpukake dhewe menyang komposisi Mahkamah Konstitusi sing dianyari? Ya, mung amarga konstitusi sampeyan dhewe lan hukum negara dhasar liyane ora bisa ditafsirake kanthi beda ...
                        9. +4
                          2 May 2014
                          Inggih, ing tangan liyane, ing Kyiv, kabeh wong Ukraina junta, aku katon, aku milih .. minus
                        10. 0
                          2 May 2014
                          Iku dudu Turchinov sing dadi speaker, nanging Symonenko, yen memoriku ngladeni aku, yen dheweke saiki akting, mula ora ana pitakonan. , mung watara sampeyan manggon adoh saka .
                        11. +3
                          2 May 2014
                          lha kok junta wedi referendum yen "separatis" ing sisih kidul-wétan ora ana dukungan saka populasi.Sapa sing saboteurs GRU-padha ora wedi kanggo miwiti operasi punitive nalika "pengamat" saka OSCE isih ing panangkaran ing Slavyansk, mesthi iki korban suci liyane saka "separatis". atur-atur.
                      6. + 17
                        2 May 2014
                        Kutipan saka: roller2
                        Yen ora, aku ora weruh wong ing kana, mung tentara bayaran sing bersenjata nganti untu ndhelikake raine.
                        Mripat sampeyan, kanthi gampang, aneh, sampeyan ora weruh iki ing jarak sing cedhak ... Kanggo iku, sampeyan bisa ndeleng kabeh kanthi apik ing Donbass

                        1. rol2
                          -19
                          2 May 2014
                          Lan apa bedane?
                          Lan sapa sing ngandhani yen dheweke ora digatekake?
                          Iki, paling ora, ora ngganggu urip wong, nanging tangane uga bakal tekan, peluru lan bakal ditampa, kaya sing ditampa dening Muzychko.
                        2. +2
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Iki, paling ora, ora ngganggu urip wong, nanging tangane uga bakal tekan, peluru lan bakal ditampa, kaya sing ditampa dening Muzychko.
                          Ana sing butuh wektu sing suwe kanggo tekan ... Lan ing panguburan Muzychko ana akeh sing padha, sing ora ana sing ditahan ...
                          Kutipan saka: roller2
                          peluru lan padha bakal nampa, minangka Muzychko ditampa.
                          Aku ora mangu ... "perang sipil" sampeyan ora bakal mungkasi rauh ...
                      7. +2
                        2 May 2014
                        Sampeyan kerja kanggo sapa? Kanggo bandit?
                      8. +6
                        2 May 2014
                        Lan ing ngendi para tentara bayaran bersenjata nganti untune? Ora prelu dibubarake wadyabala dening senapati, para praja padha mangkat nindakake pagaweane, kang wus padha sinau. Dadi turntable kobong - aja ngenteni wong wiwit ngebom. MENERBIT POSTING BLOCK KARO PERAWAT - PIYE? - ANA WARGA KOTA, OPO...
                      9. +6
                        2 May 2014
                        Yen ana "mercenary" Rusia ing Slavyansk, mula saiki, ing saubengé kutha, kabeh peralatan kudu diobong bebarengan karo kru "Svidomo", nanging sakperangan alesan padha nyingkiri perang. Mbokmenawa wedi karo tentara Ukraina sing dikalahake Pseudo?)))))
                      10. +7
                        2 May 2014
                        Kutipan saka: roller2
                        Yen ora, aku ora weruh wong ing kana, mung tentara bayaran sing bersenjata nganti untu ndhelikake raine.


                        apa jancok bersenjata kanggo untu? Tanpa RPG, sistem anti-tank portabel, MANPADS, senapan sniper kaliber gedhe, kit pertambangan lan kit Realiya sing padha kanggo pamblokiran dalan (supaya penembak jitu ora lungguh kanthi tenang ing posisi). sarana komunikasi lan navigasi modern Ing Grozny, saben Chechen duwe RPG, antarane liyane, apa RPG malah dadi senjata Chechen nasional? Lan kene apa? Siji lengen cilik sing entheng.
                        1. rol2
                          -14
                          2 May 2014
                          Lan kenapa dheweke kudu dilindhungi dening para demonstran sing "damai"? wong bodho
                        2. +4
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Lan kenapa dheweke kudu dilindhungi dening para demonstran sing "damai"?

                          Mesthine NO ... Iki "teroris lan pemisah Rusia sing ala" kudu dirusak ... Nanging sampeyan ora ngira yen ibu lan bapake ana ing kene ... Slavyansk TODAY
                        3. +4
                          2 May 2014
                          Aku maca, aku maca. Sayangku, ya, sampeyan wis mandhegake bal kanggo rollers (2). Yen ana scum teka kanggo mateni kulawarga sampeyan, kepiye sampeyan bakal tumindak? Lan yen padha teka karo connivance saka panguwasa? Apa sampeyan bakal nulis protes menyang pengadilan? Utawa Dhewe (mung kanggo sapa, ora jelas, amarga Mahkamah Konstitusi bubar). Lan sampeyan bisa njagong kanthi inertly ing omah lan sambat babagan nasib sing ora adil.
                      11. +7
                        2 May 2014
                        Ya kaya bandit lan teroris sing bersenjata topeng umume.. lan sektor sing tengen putih alus lan tanpa topeng lan ora ngobong sapa wae ing Maidan.. nambani sirahmu, sayang, nganti telat ... lemak minus hi
                        1. rol2
                          -12
                          2 May 2014
                          Umumé, kita ora ngomong babagan Maidan, sayang, paling ora maca apa sing ditulis kanggo sampeyan, sektor sing bener yaiku bando sing padha, lan tangane bakal tekan, nanging mengko.
                        2. +2
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          sektor tengen bandos padha, lan tangan bakal tekan nanging sethitik mengko

                          Ya, kita weruh carane nyerahake bedhil dolanan !!! ya
                          Sapa sing kudu dilawan, sampeyan bakal dadi elang emas al VV utawa SBU sing bocor kabeh informasi menyang jaringan! Ora ana sing ndhukung junta Bandera iki, tangi!
                        3. sru 58
                          +2
                          2 May 2014
                          Dheweke bakal nyedhaki sampeyan luwih cepet.
                        4. +1
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          sektor tengen bandos padha, lan tangan bakal tekan nanging sethitik mengko
                          Yen wis rampung sadurunge, Timur Kidul ora kuwatir, yen ora ... "wis telat ngombe Borjomi ..."
                        5. Fanat1984
                          0
                          2 May 2014
                          Inggih, ya, pisanan sampeyan kudu menehi hasil karo warga sipil !!! Banjur sawise kabeh, "kepiye carane dheweke dumadakan nglawan Nazisme"? Sampeyan bakal mikir yen mbah kakunge tiwas nglawan Nazisme, sampeyan bakal mikir yen bapak lan ibune ana ing pendhudhukan Nazi nalika isih cilik lan sawayah-wayah bisa mati saka penyerang scumbag utawa dilebokake ing kamp konsentrasi ing Jerman, apa salahe? Apa bener?
                      12. Fanat1984
                        +2
                        2 May 2014
                        Yen ana mercenary ana, banjur ing Rusia wis ana Distrik Federal Ukraina karo ibukutha-pahlawan Kiev!!!
                      13. +4
                        2 May 2014
                        Kutipan saka: roller2
                        "Ngrusak formasi geng ilegal"

                        Sapa sing ora ngombe vodka?! nglirik Yaiku, sapa sing sah ing kana?
                        Mbokmenawa Joe Biden sing paling sah. Dheweke ing hukum, ing panguwasa, kaping rapat-rapat karo pemerintah (ilegal) terus. Menehi tuntunan terkenal. ya
                        Ya, yen kanthi pasuryan ditutup, mesthine teroris ilegal. Maydanutaya bajingan mlaku kabeh mbukak?
                        Apa padha njeblug sipil apa disandera lan njaluk, mbok menawa, tebusan saka Kalommoysky?
                        Lan akeh wong sipil sing protes - teroris sing padha? Utawa mung bandit? Apa polisi mung nyedhaki para bandit? Utawa dheweke isih weruh yen wong-wong padha protes?
                        Mbokmenawa, mayoritas warga Donetsk isih bandit lan teroris utawa accomplices. Padha pro-Amerika! junta ora dikenali lan wani gangster lan teroris njaluk referendum!
                        Apa sing ditindakake para accomplices saka teror!
                        Iku ora bisa diterangake ... Nyuwun
                      14. 0
                        2 May 2014
                        Kutipan saka: roller2
                        Apa sampeyan arep nggantung soko? Lan kenapa sampeyan histeris? Aku biasane takon, apa ana bukti yen dheweke gelut karo wong-wong ing kana? Yen ora, aku ora weruh wong ing kana, mung tentara bayaran sing bersenjata nganti untu ndhelikake raine.

                        Wong-wong bakal nggantung sampeyan, banderlogs.
                    2. +4
                      2 May 2014
                      Takon! Aja kaya ngono, Sasha! Nah, wong duwe pendapat sing beda karo liyane.
                      Ora kabeh padha gula-manis kanggo ngulu. Bab liya uga dibutuhake. Dheweke bakal ngerti pendapat sampeyan lan aku babagan kahanan kasebut, dheweke bakal ngandhani babagan sesanti.
                      1. +7
                        2 May 2014
                        Kutipan saka ptah
                        Dheweke bakal ngerti pendapat sampeyan lan aku babagan kahanan kasebut, dheweke bakal ngandhani babagan sesanti.

                        Vadim, iku ora dina pisanan ing situs. Aku wis kene saka awal saka maidan. Aku wis ndeleng kabeh, carane miwiti lan carane iku rampung.
                        1. rol2
                          -29
                          2 May 2014
                          Kutipan: Alexander Romanov
                          Vadim, iku ora dina pisanan ing situs. Aku wis kene saka awal saka maidan. Aku wis ndeleng kabeh, carane miwiti lan carane iku rampung.

                          Yen sampeyan ngerti suwene aku wis ing situs, sampeyan bisa maca komentar babagan Maidan.
                          Aku loro banjur lan saiki pracaya kabeh iki disusun kanggo redistribution banal saka property, kita saiki ndeleng bab sing padha ing Timur, Donetsk godfathers ora pengin nuduhake.
                          Mekaten ugi, lan sadaya kekirangan panjenengan bab Bandera, panindhesipun tiyang Rusia, larangan ing basa Rusia, lan sanes-sanesipun. iki alesan kanggo pemilih bodho sing sampeyan.
                          Saiki sampeyan lagi aktif dicuci otak yen tentara perang karo rakyat, nanging endi buktine ??? Apa sampeyan wis nggawa Banjur aku takon sampeyan lan sampeyan kabeh nyebar? Utawa apa sampeyan mung ora duwe?
                        2. +8
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Aku banjur lan saiki pracaya yen kabeh wis diatur kanggo redistribution banal saka properti,

                          Pembagian maneh properti mung bagean saka kekuwatan.
                          Kutipan saka: roller2
                          Mekaten ugi, lan sadaya kekirangan panjenengan bab Bandera, panindhesipun tiyang Rusia, larangan ing basa Rusia, lan sanes-sanesipun. iki alesan kanggo pemilih bodho sing sampeyan.

                          Sampeyan lan pemilih Ukrainia sing bodho kaya sampeyan, sing ngimpi manggon ing Panyimpenan, utawa ing Holland, utawa sing ngerti ing ngendi.
                          Kutipan saka: roller2
                          Saiki sampeyan lagi aktif dicuci otak yen tentara perang karo rakyat, nanging endi buktine ??

                          Lan saiki tentara perang karo sapa, karo saboteurs GRU, utawa apa?
                          Senajan lagi gelut, Aku ngandika banter, telu turntables ing rong jam, mung profesional bisa ngguyu
                          Sala menyang Ukraina! Pahlawan
                        3. + 14
                          2 May 2014
                          Mréntahaké Walikota Rakyat Slavyansk marang warga kutha:
                        4. sru 58
                          +2
                          2 May 2014
                          Wis papat.
                        5. +8
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Mekaten ugi, lan sadaya kekirangan panjenengan bab Bandera, panindhesipun tiyang Rusia, larangan ing basa Rusia, lan sanes-sanesipun. iki alesan kanggo pemilih bodho sing sampeyan.

                          Tenang, Ham!
                        6. +4
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Mekaten ugi, lan sadaya kekirangan panjenengan bab Bandera, panindhesipun tiyang Rusia, larangan ing basa Rusia, lan sanes-sanesipun. iki alesan kanggo pemilih bodho sing sampeyan.

                          Oleksandr, apa internet sampeyan ala banget ing kana?
                          Apa sampeyan krungu babagan parade SS underdog?
                        7. rol2
                          -19
                          2 May 2014
                          Aku nonton parade Natsik ing Rusia, lan sampeyan ora perlu kanggo poke kita karo freaks iki, iku luwih apik kanggo njaga dhewe, kok padha mundhakaken sirah supaya mbukak?
                        8. +7
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Aku nonton parade Natsik ing Rusia, lan sampeyan ora perlu kanggo poke kita karo freaks iki, iku luwih apik kanggo njaga dhewe, kok padha mundhakaken sirah supaya mbukak?

                          Wong lara, aku nulungi sampeyan:
                          ing Rusia, Nazi ora duwe cara kanggo ngatur parade tanpa kenek ing ridges karo batons. Puff, mangga.
                        9. +5
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Aku nonton parade Natsik ing Rusia,
                          Ana kasus - gerakan kasebut "Antifa" muncul, "ibu aja nangis", mula dheweke dicekik, lan saiki ora katon. Nanging sampeyan ora kesusu ... nanging mung "uculake tangane" ...
                        10. Fanat1984
                          +3
                          2 May 2014
                          Lan suwene sampeyan nonton? Apa sampeyan uga weruh carane dheweke dianggep sawise parade? lol
                        11. +3
                          2 May 2014
                          Miturut pendapat sampeyan, ana uga redistribusi properti ing Crimea ... Aku wong nggawe keputusan sing bener, lan Donetsk lan Luhansk iya ... minus
                        12. +4
                          2 May 2014
                          Omonganmu sing keri cendhek nganti gumun, ora bakal ilang siji redistribusi, dudu tentara sing perang karo rakyat, nanging sing sayap tengen (kabeh wis jelas ing kene), Garda Nasional ( apa "bangsa" minangka pengawal) lan kulit korup saka pasukan keamanan (sing ora katon lan sampeyan ora bisa krungu ing Maidan lan ing Crimea, nanging ing kene padha janji dhuwit lan mungsuh ora katon. medeni). Kabeh dadi kasunyatan sing rauh sampeyan bakal kudu milih sisih konflik utawa ngungsi saka negara, uga, sampeyan bisa nyoba kanggo njagong metu, posisi khas saka pedunung, sing sampeyan, kang menehi kritik miturut miturut komentar, sampeyan. Lan nyimpen dongeng bab godfathers kanggo pedunung padha - iku bakal reassure sampeyan - padha ngomong, iku mung redistribution - apa jenis fasis? Anak padha bengok-bengok kamulyan kanggo pahlawan.
                      2. +1
                        2 May 2014
                        Panemune bandit ora narik kawigatenku.
                  2. + 16
                    2 May 2014
                    Kutipan saka: roller2
                    Ing saindenging jagad, uga ing Rusia, iki diarani "Karusakan formasi formasi sing ilegal"

                    Pembentukan bandit ilegal yaiku "pemerintah" UrKaina saiki ...
                    1. rol2
                      +8
                      2 May 2014
                      Kutipan: sergey72
                      Geng ilegal kasebut minangka "pemerintah" UrKaina saiki.

                      Nah, iku ing turnover "pembentukan geng sah" ngguyu
                      Lan aku njaluk supaya sampeyan ora kleru tatanan nulis negara, aku ora ngenyek sampeyan lan aku ora kleru ejaan negara sampeyan.
                      1. Komentar wis dibusak.
                      2. +3
                        2 May 2014
                        Kene aku setuju ... ora ana pitakonan! ....................
                      3. + 10
                        2 May 2014
                        Kutipan saka: roller2
                        Inggih, iku ing turnover "pembentukan geng legal" Lan aku bakal takon sampeyan ora kanggo molak urutan nulis negara,

                        Adhine bojone bali saka Kyiv, bojone asli saka Kiev - UrKaina krungu saka dheweke .... lan babagan Kyiv "taman periode Kuev" .... Kaya iki.
                        1. rol2
                          -21
                          2 May 2014
                          Kutipan: sergey72
                          Adhine bojone bali saka Kyiv, bojone asli saka Kiev - UrKaina krungu saka dheweke .... lan babagan Kyiv "taman periode Kuev" .... Kaya iki.

                          Dheweke kabeh ngapusi, aku ana ing tanggal 30, ora ana sing luar biasa biasa, wong kaya wong, urip, kerja, sinau. Aku weruh wong-wong sing sampeyan aran Maydanuts, Benderites, tengen-wingers, sampeyan ora bakal pracaya iki hippies alam, biyen akeh ing Kazantip, lan saiki lagi ing Kiev, nanging ora nesu sepi. padha njagong ing kelompok ing gitar strumming, biasane lanang, nanging ana uga bocah-bocah wadon 18- 20 taun.
                        2. +4
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          saiki wis ana ing Kyiv, nanging sing sepi ora nesu, njagong ing grup karo strumming gitar.

                          Sandal putih lan alus? Lan "dilatih" ing ambruk negara? ...
                          Lan Dnieper "Bandera Yarosh tentara" ora nyabrang? Batalyon "Dnepr", "Donbass", etc., uga palsu?

                          Dadi sapa sing dadi zombie sing mripate surem ??
                        3. Kodhok
                          +2
                          2 May 2014
                          mahasiswa Amerika.
                          keprungu
                        4. +4
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          lan saiki lagi ing Kyiv, nanging sepi ora nesu, padha lungguh ing kelompok ing gitar strumming, biasane lanang, nanging ana uga bocah-bocah wadon 18-20 taun.


                        5. +2
                          2 May 2014
                          iku hippies utawa soko sing Nazi mandheg prosesi obor nalika padha menyang RADA.
                        6. +2
                          2 May 2014
                          OUN-tsy.. Wong lanang nerusake karya "mulya" saka mbah kakunge
                      4. +7
                        2 May 2014
                        Kutipan saka: roller2
                        Nah, iku ing turnover "pembentukan geng sah"
                        Apa sampeyan ngomong babagan ... nanging ing ngendi Mahkamah Konstitusi sampeyan lan ing endi keputusane babagan iki ... Lan "miturut hukum kekuwatan" bubar ... Inggih, sampeyan bakal adoh, utawa luwih sampeyan wis tekan.
                        1. -3
                          2 May 2014
                          Aku ngusulake bebarengan, karo kabeh tim, kanggo daftar ireng Rolik2 - supaya dheweke cocog karo awake dhewe ...
                        2. +1
                          2 May 2014
                          Kutipan: Slav
                          Aku propose bebarengan, karo kabeh tim, kanggo blacklist Rolik2

                          Iku gampang kanggo kita .... Nanging apa bab sabdhoning ...
                          Nyaranake?
                        3. +5
                          2 May 2014
                          Kanggo juggling ceroboh karo kasunyatan tanpa kecemplung jero ing topik ...
                        4. buga1979
                          +4
                          2 May 2014
                          Aku ora setuju, wong duwe pendapat dhewe, lan sampeyan duwe minus
                        5. +2
                          2 May 2014
                          Ditambah kowe...
                        6. +1
                          2 May 2014
                          bebener lair ing pasulayan
                        7. +1
                          2 May 2014
                          Apa sing kudu dibantah? .. lan apa sing bener? Mbokmenawa ora ana konfrontasi sing luwih jujur ​​antarane Becik lan Ala wiwit Perang Donya II ...
                        8. +2
                          2 May 2014
                          Kutipan: Slav
                          Aku ngusulake bebarengan, karo kabeh tim, kanggo daftar ireng Rolik2 - supaya dheweke cocog karo awake dhewe

                          ora sarujuk. Dheweke duwe hak kanggo mratelakake panemume lan nyatakake. Contone, panemuku bisa dingerteni (ing Ukraina ana akeh sing duwe pendapat kaya ngono)
                          Aku ora setuju karo salah sawijining minus sing ditampa dening dheweke amarga ninggalake "garis umum partai" lan "donya ireng lan putih"
                          Iku luwih apik kanggo nyoba kanggo duwe pacelathon reasoned, kang apa forum dimaksudaké kanggo. Lan dheweke ora nerak aturan.
                          Kosok baline, migunani kanggo ngerti pendapate. Aku ora bakal njlèntrèhaké apa (lan iki dudu pendapat "mungsuh", nanging pendapat saka Ukrainia biasa)
                  3. +2
                    2 May 2014
                    Kutipan saka: roller2
                    Apa buktine? Rusak omah, mateni warga sipil?
                    Ing saindenging jagad, uga ing Rusia, iki diarani "Karusakan formasi formasi sing ilegal"
                    Lan apa? Apa geng sah ing Kiev?
                  4. + 14
                    2 May 2014
                    Kutipan saka: roller2
                    ing donya lan uga ing Rusia diarani "Karusakan formasi band ilegal"

                    ing saindenging jagad - yen geng ilegal ... formasi nembak pesawat utawa helikopter ....

                    PILOT ORA DIGORENG NENG RUMAH SAKIT ..... NANG NENG TAPAK SING POTONG !!!!!
                    Iki bedane manungsa karo kewan!!!!!


                    Wong-wong sing ora duwe omah ing Suriah nggawe film babagan carane ngethok sirah pilot helikopter ...
                    1. rol2
                      -31
                      2 May 2014
                      Lha kowe sing mbandhingake karo kewan, dudu aku. Senajan, kang menehi kritik saka carane padha moyoki lan ngremehake tawanan perang, nuduhake marang wartawan setengah-sandhangan, sampeyan bisa kelingan apa kedaden karo Wakil Rybak, sing dijupuk dening wong tentrem kuwi, lan banjur ketemu karo weteng mbukak? banjur iki ora adoh.
                      1. Komentar wis dibusak.
                      2. + 13
                        2 May 2014
                        Sing nembak ing Berkut ing Maidan, lan ing mburi Banderlog, sing nembak ing walikota Kharkiv, sing mateni Rybak ..... kita isih kudu ngomong babagan iki, ora ketompo carane junta lan henchmen Kiev seneng. ..... hukum Romawi- Goleki wong sing duwe bathi!!!!
                        1. rol2
                          -24
                          2 May 2014
                          Ora ana apa-apa kanggo ngomong babagan Rybak, ana video amatir sing dijupuk dening wong-wong sing nganggo kamuflase, kanthi pasuryan sing ditutupi lan pita St. ngremehake tawanan perang.
                          Sapa sing entuk manfaat saka iki???? Sampeyan ngerti, kita ora butuh perang, utamane panguwasa, perang bakal ambruk. Nanging para godfather Donetsk? 7? 777
                        2. +5
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Ora ana apa-apa kanggo ngomong babagan Rybak, ana video amatir sing dijupuk dening wong-wong sing nganggo kamuflase, kanthi pasuryan sing ditutupi lan pita St. ngremehake tawanan perang.
                          Sapa sing entuk manfaat saka iki???? Sampeyan ngerti, kita ora butuh perang, utamane panguwasa, perang bakal ambruk. Nanging para godfather Donetsk? 7? 777

                          Ngrungokake luwih akeh VOICE OF AMERICA.
                        3. +9
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Ora ana sing bisa dicritakake babagan Rybak, ana video amatir sing digawa dening wong sing nganggo kamuflase, kanthi pasuryan sing ditutup lan St.

                          Pancen ora ana sing bisa diomongake. Usaha sing sukses banget kanggo ndhelikake kasus sing ditindakake dening preman marang milisi Novorossia.
                        4. rol2
                          -15
                          2 May 2014
                          Kutipan saka pak.jonn
                          Pancen ora ana sing bisa diomongake. Usaha sing sukses banget kanggo ndhelikake kasus sing ditindakake dening preman marang milisi Novorossia.

                          Inggih, Romanov nggawe diagnosis sing bener, sampeyan minangka wong sing ZOMBITE dening media sampeyan. Sampeyan uga ngomong yen iki aktivis Sektor Kanan, lan wong wadon tuwa sing ing video nuding driji ing dheweke, kaya Pavlik Morozov, kaya bajingan iki nggandhol gendéra saka bajingan iki, nyulik wakil lan banjur matèni wong Bandera dipoyoki. Sbushniks sing dicekel, nyiksa dheweke lan banjur nuduhake menyang media Rusia. Kocak tenan.
                        5. +6
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Inggih, Romanov nggawe diagnosis sing bener, sampeyan minangka wong sing ZOMBITE dening media sampeyan.

                          Aku didiagnosis ZOMBIE, wong kanthi julukan rolik2.
                          Lan ora mung aku.
                        6. rol2
                          -12
                          2 May 2014
                          Ora, Alexander, sampeyan nggawe diagnosis iki ora mung kanggo awake dhewe nanging uga kanggo kanca-kancane, sing nganggep wong-wong sing seneng perang ing Timur minangka "damai" sing golek bebener lan pejuang kebebasan.
                          Nganti saiki, ora jelas apa sing diperjuangake, ora ana syarat sing cukup khusus, utawa manunggal ing antarane awake dhewe, utawa wong sing bakal ditindakake dening massa. Kabeh "gubernur rakyat" kanggo postingan iki nyatakake awake dhewe utawa dipilih dening segelintir wong, apa sing dikarepake dheweke dhewe ora ngerti, saben dina anyar isih edan tuntutan lan statement. Ing wektu sing padha, wong-wong iki ora ngerti wong-wong mau.
                        7. +5
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Kabeh "gubernur rakyat" kanggo jabatan kasebut nyatakake awake dhewe utawa dipilih dening sawetara wong.

                          Penjabat presiden sampeyan dipilih ing Maidan dening sawetara wong lan radikal! Aku ngerti sampeyan bingung, nanging aja menehi mutiara kuwi, iku mung bodho!
                        8. rol2
                          -5
                          2 May 2014
                          Semono uga dheweke. lan ora suwe bakal padha nyepak bokonge, nanging apa sing dikarepake dening bangsamu?
                        9. +4
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Semono uga dheweke. lan ora suwe bakal padha nyepak bokonge, nanging apa sing dikarepake dening bangsamu?

                          Nganakake referendum! Banjur mutusake apa sing kudu ditindakake karo basa Rusia lan apa bakal mlebu Uni Pabean, apa bakal ana ing Rusia Anyar utawa gabung karo Federasi Rusia!
                        10. +4
                          2 May 2014
                          panjaluke arep nganakake referendum federalisasi apa ora jelas gubernur rakyat sementara - nganti referendum dianakake.
                        11. +2
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Inggih, Romanov nggawe diagnosis sing bener, sampeyan minangka wong sing ZOMBITE dening media sampeyan

                          Sampeyan lan aku seragam zombified, prabédan iku media Rusia nemtokke sudut pandang Kepemimpinan ing sabangsane dhewe, lan media Ukraina manut wayang Maidan, sing ora bisa kanggo njupuk langkah tanpa kontrol US. Dadi luwih becik ora miwiti obrolan babagan cuci otak.
                        12. +2
                          2 May 2014
                          Kutipan saka pak.jonn
                          Sampeyan lan aku seragam zombified, prabédan iku media Rusia nemtokke sudut pandang Kepemimpinan ing sabangsane dhewe, lan media Ukraina manut wayang Maidan, sing ora bisa kanggo njupuk langkah tanpa kontrol US. Dadi luwih becik ora miwiti obrolan babagan cuci otak.

                          bravo - komentar paling apik ing dialog sing isih ana.
                          Info perang iku bab elek. Malah bisa mecah belah bojo.. ora kaya peserta forum.
                        13. +1
                          2 May 2014
                          Kutipan saka Cristal
                          Aku lan sampeyan merata zombified

                          Ya ... P..sy ing mripat, dheweke bakal ngomong - embun Gusti ...
                          Merata zombified, nanging ing Rusia, siaran saluran TV Ukrainia ing jaringan kabel ora ditutup ... Ing tapel wates, loro buruh tamu Ukrainia lan mrico biasa diijini ...
                          Nanging ana penolakan lengkap Bandera ing kabeh manifestasi (ora kaya Perwakilan Tetap Ukraina menyang PBB lan akeh Svidomo), lan ora perlu zombie.
                        14. GRUN
                          +2
                          2 May 2014
                          Link video please.
                        15. rol2
                          -5
                          2 May 2014
                          ta mangga
                          sakwisé kuwi ketemu mati
                        16. 0
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          ta mangga
                          sakwisé kuwi ketemu mati

                          Kasunyatan yen dheweke diusir, aku weruh. Lan kasunyatan manawa dheweke dicekel lan digawa menyang arah sing ora dingerteni - ora.
                        17. +3
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          Ora ana apa-apa kanggo ngomong babagan Rybak, ana video amatir sing dijupuk dening wong-wong sing nganggo kamuflase, kanthi pasuryan sing ditutupi lan pita St. ngremehake tawanan perang.
                          Aku ora bakal dadi kategoris, kanthi kemungkinan saiki "sampeyan bisa njupuk pigura apa wae" lan ing "sakupenge ..."
                        18. + 10
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          lan St George pita

                          Oh, iki, mesthi, bukti sing ora bisa dibantah, nanging ora nuduhake paspor Rusia kanthi kebetulan? Daggers ora metu saka jas, ora?
                        19. +8
                          2 May 2014
                          Piye?!! Kok bisa buta banget?! Pamrentahan sampeyan teka kanggo nglelebke Ukraina ing getih, narik Rusia menyang perang iki, adol apa sing duwe wektu lan ilang. Apa wong-wong iki nindakake paling ora supaya ora nambah ketegangan? Tujuane kanggo pamisah lan perang Ora butuh Ukraina, dheweke butuh dhuwit lan bakal nampa, dheweke bakal nampa utangan saka IMF, dheweke bakal nampa kanggo pembuangan sampah radioaktif ing Chernobyl, kanggo tenaga nuklir. tetanduran, kanggo pangkalan NATO (uga, sing padha mikir) wis ditampa kanggo kurs hryvnia , kanggo Maidan Lan saiki mikir, sing bakal mbayar kabeh iki karo kapentingan?
                        20. + 14
                          2 May 2014
                          Perang informasi minangka perkara sing menarik ... Pros bisa nggawe misinformation sing kompeten, banjur sampeyan kudu nyampur ing gandum bebener. Sampeyan, Roller 2, kejiret thread saka regejegan uga lan tahan iku uga, diputer ing syaraf, panemu, nyoba kanggo operate karo kanyatan, lan cukup competently, luwih apik tinimbang paling banderlogs, kang kene mbukak mata kita kanggo rezim pidana Yanukovych. , nanging ... Pita St. George Sembarang pravosek bisa njiret, padha wis nindakake sing, sampeyan ora galau penambang karo fanatics 20 taun ... Sampeyan ora perlu perang, pracaya kula, nanging Kiev mbayar. dening IMF, dadi sampeyan kudu ... utawa IMF bakal nimbang maneh plans saka fin. bantuan kanggo Ukraina ... 4:30 CTO wiwit, lan enem jam mengko tranche pisanan saka IMF ... Nanging sampeyan ora nyekel sambungan, apa sampeyan? West needed Crimea lan Kidul-Wétan karo industri - padha ilang lan ora bakal bisa kanggo tetep, kang padha nemen guilty sadurunge Obama ... Lan ora ana kang perlu stub radiation saka wilayah worthless kulon. padha ora menehi dhuwit marang dheweke ...
                        21. +2
                          2 May 2014
                          Mung Departemen Luar Negeri AS butuh perang, yaiku, wayang dheweke maca junta ... malah keyboard miwiti perang nglawan sampeyan, tombol shift ngumumake boikot wassat ...minus
                        22. +2
                          2 May 2014
                          Lan luwih-luwih, kita ora butuh perang, lan sapa sing mateni sapa lan kanggo apa, Iblis dhewe ora bakal ngerti. Makhnovshchina minangka tradisi sampeyan.
                      3. +4
                        2 May 2014
                        Kutipan saka: roller2
                        iki ora adoh saka kene.

                        Yen sampeyan ngelingi, Alexander. Iki ngendi iku diwiwiti. Maksudku hubungan sedulur, kanthi cara, Kain lan Abel.
                        Kutipan saka: roller2
                        bisa ngelingake sampeyan

                        Ora perlu. Umume wong rentan kanggo kekejeman sing ora wajar. Kuwi sing mbédakaké kewan. TO sisih awon!
                        Mung geser menyang atrocity. Meh ora bisa uwal saka iku. Nyuwun
                        1. rol2
                          -12
                          2 May 2014
                          Kutipan saka ptah
                          Yen sampeyan ngelingi, Alexander. Iki ngendi iku diwiwiti. Maksudku hubungan sedulur, kanthi cara, Kain lan Abel.

                          Kabeh padha, dhuwit aturan donya, lan kita ora bakal njaluk adoh saka iki.
                          Dhuwit apa sing kudune, supaya pamrentah ing negara loro kasebut bisa nyurung wong loro ing bathuk kanthi terus-terusan?
                        2. +7
                          2 May 2014
                          Kutipan saka: roller2
                          apa bakal rong pamaréntahan negara karo wangkal kuwi di-push loro bangsa fraternal bebarengan?

                          Lan apa persis? Sing BROTHERLY - Aku ora setuju sethitik. Iki wong siji! Kabeh tes genetik nuduhake iki. Nyuwek artifisial. Kanggo tujuan getihen. Apa sampeyan wong Ukraina dhewe? Sing dipeksa kanggo ngrungokake media Kyiv.
                          Apa sampeyan ngerti saluran Rusia? Dadi, wis telung sasi meh kabeh pejabat sing nggawe keputusan babagan penyebaran pasukan ing ngendi wae wis ngomong babagan dheweke, yen ora bakal ana (masuk).
                          Apa iki ora cukup kanggo sampeyan?
                          Aja nggatekake wong-wong sing bengok-bengok "kita kudu lunga lan ngobong kabeh sing ana." Iki ora bakal kelakon. Kaping pisanan, panguwasa RUSIA ora bakal ngidini. Amarga padha ngerti yen unit Rusia reguler (resmi) pisanan bakal ngeculake tangan para penjahat Kyiv. Bakal ngidini wong-wong mau "ing toko iki" kanggo jeneng kabeh sampah karo trunks saka sak donya.
                          Banjur sampeyan uga bakal lara.
                          Kutipan saka: roller2
                          Kabeh padha, dhuwit aturan donya, lan kita ora bakal njaluk adoh saka iki.

                          Rusia, minangka penerus spiritual Byzantium (lan sadurungé Kakaisaran Romawi, mungsuh pisanan saka Israel), ing mratelakake panemume, tundhuk karusakan. Karusakan ing babagan sing manggon ing wilayah kasebut. Dadi stimulus kanggo tambah salivasi saka mandibles sing ora bisa dirasakake ing saindenging jagad. Maksudku sumber daya.
                          Wong-wong sing beda-beda digunakake kanggo nggayuh TUJUAN kasebut.
                          Wiwit saka Khazars, mengko Manchu-Mongols, Ottomans, Franks, Saxon. Ora bisa metu. Matur nuwun Gusti lan wong-wong.
                          Gilirane wis teka ing Ukrainia, minangka mentalitas paling cedhak karo wong Rusia. Sapa sing luwih apik tinimbang dheweke ngerti "titik lemah" sedulur.
                          Mulane, padha dipilih minangka "voyagers menyang Rusia" sabanjuré utawa luwih, "inisiator". Mengko, kabeh sing dakkandhakake bakal nyusul.


                          PS. Aku dhewe seprapat Ukrainia. Miturut getih. Nanging mbah putri ora tau digandhengake karo Ukraina minangka "sajarah" ...
                        3. +3
                          2 May 2014
                          Apa Ukraina duwe pamrentah? Lan sampeyan ngomong babagan pamrentah AS! Ya, rega masalah kasebut dhuwur. Rega masalah kasebut yaiku ekonomi AS sing mundhak, wis dipangan perang luwih saka sepisan, disimpen kanthi ambruk. Uni lan maneh ngimbangi ing pinggiran, lan ing cakrawala iku bayangan China Sampeyan, kaya Chechnya, wong tau milih peran ala - ketoke ana alesan. Sawise kabeh, kanggo 23 taun sampeyan "enlightened" lan nandur modhal dhuwit. , wis wayahe nggarap.
                        4. 0
                          2 May 2014
                          Sampeyan salah .. pemerintah sawijining negara ing Amerika Serikat lan Departemen Negara ... wektu iki tanpa minus hi
                      4. +3
                        2 May 2014
                        Apa dheweke wis nglaporake sampeyan sing nyuwek weteng Rybak? Apa dheweke nuduhake sapa sing melu?
                      5. +1
                        2 May 2014
                        Opo buktine sing nyolong dudu nazi??? nek ora ono yo pak balabol...minus
                      6. buga1979
                        +1
                        2 May 2014
                        Ya, apa sing kedadeyan karo Wakil Rybak bakal nggawe akibat kanggo sampeyan, yen sampeyan ora bisa ngurutake kabeh.
                  5. +5
                    2 May 2014
                    Kutipan saka: roller2
                    "Ngrusak formasi geng ilegal"

                    Geng sing diomongake iku perang karo warga sipil, ngatur provokasi lan serangan teroris. Elingi Maskhadov lan Dudayev, penyanderaan lan serangan teroris! Saiki junta Kiev wis ngetutake lakune Dudayev lan Maskhadov. Lan wong-wong sing manggon ing tanah dhewe, miturut definisi, ora bisa dadi aggressor.
                    Cetha yen brainwashing saiki ditindakake ing Kyiv, nanging muga-muga wong isih ora bakal dadi kewan.
                    1. rol2
                      -18
                      2 May 2014
                      Quote: ilmuwan
                      Junta Kiev ngetutake lakune Dudayev lan Maskhadov

                      Apa sampeyan bisa mandheg ngomong omong kosong ing kene lan nggawa paling ora siji kasunyatan serangan teroris sing disiapake dening panguwasa ???
                      Saka apa sing kedadeyan ing Timur, kita kabeh ing ah.. e saben dina anyar "gubernur rakyat" reged, sing wong pisanan weruh, sing pengin soko. nanging dheweke ora bisa ngomong kanthi jelas.
                      Klompok bersenjata nyerang obyek militèr, departemen polisi, rampokan, rampokan lan matèni dadi luwih kerep ing kutha-kutha.
                      Apa sampeyan mikir yen wong-wong ing Timur pengin urip ing kahanan kaya ngono?
                      1. + 11
                        2 May 2014
                        Kutipan saka: roller2
                        paling siji fakta serangan teroris sing disiapake dening panguwasa???

                        Apa sampeyan pengin ngirim foto "Berkut" sing kobong utawa omah serikat pekerja sing kobong? Maling Yanukovych utawa ora maling kanggo mutusake pengadilan. Lan umume, aja nyoba babagan terorisme yen sampeyan ora ngerti. Nalika rumah sakit lan sekolah dicekel ing Slavyansk? Nalika pos polisi lalu lintas ditembak lan omah-omah diobong? Nalika wong dipatèni ing latar nasional utawa mimpin menyang perbudakan? Apa pancene perlu kanggo ngelingake carane kabeh wiwit ing Slavyansk (lan ora mung)? Uripake otak sampeyan yen saklar isih bisa digunakake. Nanging, aku ngomong iki mung ngarep-arep yen sampeyan wong, lan ora "wong wadon Crimean, putri saka perwira."
                        1. Komentar wis dibusak.
                      2. +2
                        2 May 2014
                        Kutipan saka: roller2
                        Saking kawontenan ing Timur, kita sedaya wonten ah.. saben dinten “gubernur rakyat” enggal reget,


                        junta Kyiv ngirim sawijining

                        Kutipan saka: roller2
                        Klompok bersenjata nyerang fasilitas militer, departemen polisi, rampokan, rampokan lan pembunuhan dadi luwih kerep ing kutha-kutha.


                        dadi ya...Bandera, Ukrainians fasis, wayang saka pamaréntah ilegal ngrampog lan matèni.
                  6. GRUN
                    +4
                    2 May 2014
                    Bocah, formasi geng ilegal wis ngrebut kekuwatan ing Kiev, yen sampeyan ora ngerti ...
                    1. rol2
                      -12
                      2 May 2014
                      Kutipan saka Grune
                      Bocah, formasi geng ilegal wis ngrebut kekuwatan ing Kiev, yen sampeyan ora ngerti ...

                      Sampeyan ngerti carane sampeyan ora ngerti, apa sampeyan bisa menehi pencerahan? Carane ora legal? Lan sapa sing maling sing sah Yanyk???
                      1. +1
                        2 May 2014
                        ya wis sah. ngenteni sedhela lan nganakake pemilihan presiden kanthi DEMOKRASI Nyuwun
                  7. +7
                    2 May 2014
                    Kutipan saka: roller2
                    Ing saindenging jagad, uga ing Rusia, iki diarani "Karusakan formasi formasi sing ilegal"
                    Bener, Rusia uga bakal ndhukung sampeyan - sampeyan miwiti karo Kyiv lan Dnepropetrovsk ...
                  8. +1
                    2 May 2014
                    Kutipan saka: roller2
                    Apa buktine? Rusak omah, mateni warga sipil?
                    Bakal ana foto lan video ... kabeh ana wektune ...
              2. +2
                2 May 2014
                Kutipan saka ptah
                Sapa iku? Kok ora ngerti?
                Dheweke dudu jamur, nanging KANKER. Lan ana sing ngandhani - ora bakal suwe dheweke "ngudud langit ..." SVD, ing domain umum, saiki ana LOT ing Ukraina, lan sampeyan katon lan PTR bakal katon ...
            2. +9
              2 May 2014
              Kutipan: Alexander Romanov
              Kolominsky janji marang dheweke 350 ewu dolar. Interogasi lan tembak kaya asu.
              Pilot tansah nesu lan kasempatan kanggo urip yen dicekel cilik, ing Chechnya meh ora ana pilihan.
              1. + 20
                2 May 2014
                ukrolet berlapis
                1. +4
                  2 May 2014
                  Kutipan saka: bombg.77
                  ukrolet berlapis


                  Apa ora iki?

                  1. +3
                    2 May 2014
                    Paling kamungkinan kekalahan saka RPG - iku lara banget ...
                    1. +1
                      2 May 2014

                            
                      1. +2
                        2 May 2014
                        lan nifiga dudu RPG, mula dheweke ora bakal mabur maneh, nanging pira MANPADS sing ana, xs
                        1. +1
                          2 May 2014
                          Strela-M. Apa jenis RPG sing ana?
                  2. +6
                    2 May 2014
                    Video liyane saka Slavyansk:
                    1. +9
                      2 May 2014
                      Iki carane junta mbuwang dhewe ing paprangan:

                      1. Komentar wis dibusak.
                      2. RN40Y45
                        +1
                        2 May 2014
                        PSO ora mbayar?
                  3. waf
                    waf
                    +3
                    2 May 2014
                    Kutipan: Corsair
                    Apa ora iki?


                    Ora ... liyane 8s, nanging ing "bioskop" ..24!
                  4. 0
                    2 May 2014
                    Ing video, helikopter saiki, lan ing foto ing ndhuwur - 10 taun kepungkur. Dheweke ora mungkin.
                    Deleng ing Internet kanggo foto "Crash of the Mi-26 helicopter on August 19, 2002 in Khankala"
                2. Komentar wis dibusak.
                3. 0
                  2 May 2014
                  Kutipan saka: bombg.77
                  ukrolet berlapis

                  Apa helikopter iki? sistem apa? Ing Mi-8 lan Mi-24 ana limang lading, lan ing kene ana 7 utawa 8.
                4. 0
                  2 May 2014
                  Ing foto saka Mi-26 ing Chechnya http://www.adamalla.com/showthread.php?t=6808.
                5. 0
                  2 May 2014
                  Gambar Russian Mi-26
            3. +1
              2 May 2014
              Kutipan: Alexander Romanov
              Interogasi lan tembak kaya asu.
              Dilarang! Yen ora, iku bakal digunakake dening junta kanggo tujuan propaganda, padha ngomong, kita ngomong yen ana non-manungsa, padha kudu numpes! Mung hakim lan yen ana sirno, solder istilah!
            4. -6
              2 May 2014
              Kutipan: Alexander Romanov
              .Interogasi lan tembak kaya asu.
              1. +3
                2 May 2014
                Ziono-fasis, dipimpin déning Gauleiter "saka kabeh Ukraina" benei Kolomoisky lan asu setya Yarosh, padha diwenehi pasuryan kanggo dhewe, kanggo asu saka seks tengen .....

                lan ASSU GEDAN, AS DITEMBANG SHOOTING!!!!

            5. +7
              2 May 2014
              Kutipan: Alexander Romanov
              Kolominsky janji marang dheweke 350 ewu dolar. Interogasi lan tembak kaya asu.
              Sampeyan bisa perang kanggo dhuwit - sampeyan ora bisa mati ... Lan pilot - aja njupuk, nanging kanggo mikropon lan ing TV, supaya marang kabeh. Lan aku bangga karo Donbass, padha risked nyawa kanggo nylametake MUSUH ... Padha TRUE RUSSIAN WARRIORS. Dheweke ora bisa dikalahake
          3. Rusin Dima
            +6
            2 May 2014
            Pilot iki mung bisa disalahake yen kulawargane bisa bebaya yen ora gelem mabur
            1. + 10
              2 May 2014
              Aja takon sapa wae, kabeh wong bakal duwe "kulawarga sing diancam." Coba priksa.
            2. 0
              2 May 2014
              Kutipan: Rusin Dima
              Pilot iki mung bisa disalahake yen kulawargane bisa bebaya yen ora gelem mabur

              Ora ana alesan kanggo iku. Bayangake apa sing ditindakake lan bisa ditindakake ing mangsa ngarep yen dheweke ora ditembak. Dheweke mabur kanggo mateni, lan massal. Milisi sing apik!
          4. + 11
            2 May 2014
            Kutipan saka: bombg.77
            Pilot helikopter Ukraina ditembak ing cedhak Slavyansk

            Carane mra.z.i iki. bakal katon wong ing mripat. Lan ora masalah, kanggo 350 dolar utawa kanggo 000 yuta. Kanggo tembok lan menyang aliran. Nazi nyadari yen dheweke ora duwe dalan metu lan ngetokake perang pungkasan, ngarep-arep yen Amerika bakal nglindhungi. Muga-muga dheweke bakal digantung sadurunge tekan lapangan udara kanggo nyelinep menyang negara.
          5. +8
            2 May 2014
            Kutipan saka: bombg.77
            Pilot helikopter Ukraina ditembak ing cedhak Slavyansk
            Ing udhara "Vesti24" dheweke nuduhake carane dokter Slavia nyedhiyakake pertolongan pertama kanggo "flyer" iki. Pranyata prajurit Ukrainia njupuk pistol saka pilot sing tatu lan ninggalake dheweke ...

            Zhirinovsky ing telpon, ing program sing padha, ujar manawa dheweke bakal njaluk tanggapan langsung saka negara Rusia babagan apa sing kedadeyan.
            1. +5
              2 May 2014
              Kutipan: Corsair
              Ing udhara "Vesti24" dheweke nuduhake carane dokter Slavia nyedhiyakake pertolongan pertama kanggo "flyer" iki. Pranyata prajurit Ukrainia njupuk pistol saka pilot sing tatu lan ninggalake dheweke ...
              Welas asih sad
              Pilot bebek.
              tatu bedhil.
              patah pinggul
              1. +7
                2 May 2014
                Uga karo salib S. ing. ka.
                Putin kudu nanggapi. Cukup wajib.
                1. +6
                  2 May 2014
                  Saiki dheweke bakal nulungi, banjur bakal interogasi ing kamera. Kesaksian saksi dibutuhake. Iku apik banget yen padha njupuk pilot urip, ana siji bantahan maneh.
                  Kita ngenteni pesenan saka PDB. hi
              2. Komentar wis dibusak.
              3. +4
                2 May 2014
                Kutipan saka: bombg.77
                Welas asih

                Wong kita, dudu fasis!
              4. +1
                2 May 2014
                Kutipan saka: bombg.77
                Pilot bebek.


                Jeneng pilot ditembak mudhun liwat Slavyansk dadi dikenal

                Jeneng lan pangkat pilot, sing tatu nalika nyoba nyerang Slavyansk dening pasukan keamanan Ukrainia, dijenengi. Saiki, dheweke dilakokno ing rumah sakit kutha tengah Slavyansk.

                02 Mei 2014, 11:02
                Miturut data awal, pilot helikopter sing tatu yaiku kapten tentara Ukraina Savuylov. Ing Rumah Sakit Pusat Kota Slavyansk, RIA Novosti nglaporake manawa dheweke saiki dioperasi. "Pinggul rusak, prau gedhe rusak," ujare ahli bedah. http://russian.rt.com/
              5. +3
                2 May 2014
                Ortodoks, nikah ... Apa sing ditindakake setan? Apa lan carane bubuk sirah supaya wong normal mabur kanggo ngebom sedulure ???
                1. 0
                  5 May 2014
                  Kutipan saka Dejavu
                  Apa lan carane bubuk sirah supaya wong normal mabur kanggo ngebom sedulure ???


                  ... lan yen kita nganggep yen pilot yakin manawa dheweke bakal nindakake perkara sing padha karo dheweke.

                  ing pasuryan saka degradasi hubungan interpersonal antarane wong utawa ing hubungan kanggo residents liyane. Sayange, akeh wong sing "infèksi" penyakit iki, nambani wong liya kaya asu.
        3. +7
          2 May 2014
          Ya, aku setuju, ora ana owah-owahan wiwit Juni 1941. Apa guru, kuwi lan murid.
        4. +8
          2 May 2014
          Aku ora nolak tembung iki, aku sumpah - tembungku ora bisa dirusak.

          1. + 23
            2 May 2014
            Aku sumpah ping telu:
            - Oktober;
            - pionir;
            - Anggota Komsomol.

            sumpahku ora kleru.

            Aku negesake yen aku bakal mati, nanging aku ora bakal nglanggar sumpahku.
            - Pati kanggo fasisme! Kamenangan bakal dadi milik kita!

            1. +4
              2 May 2014
              Kutipan saka Karlson
              Aku sumpah ping telu:
              - Oktober;
              - pionir;
              - Anggota Komsomol.

              Lan sumpah? ora kelakon?
              1. CRASHBULET
                +1
                2 May 2014
                Wong tuwane menehi sumpah kaping 5, Oktyabrenko, pionir, anggota Komsomol, sumpah USSR, lan banjur menyang pecahan kekaisaran.
        5. +7
          2 May 2014
          3 helikopter saiki ditembak mudhun, siji pilot lan siji milisi tiwas! Ora ana tembung! duka
      2. +5
        2 May 2014
        Pertahanan diri saka Slavyansk: militer Ukrainia ngrebut pusat televisi
        Subyek:
        Kahanan ing Ukraina. Mei 2014 (34) / Ukraina: babad acara
        06:55 02.05.2014 (dianyari: 06:57 02.05.2014)
        Ing dina Jumuah esuk, sirine diuripake ing Slavyansk, sing kudu menehi kabar marang warga kutha babagan wiwitan fase aktif operasi khusus saka panguwasa Kyiv, lan shooting diwiwiti. Nanging, dheweke mandheg sawise sawetara menit.
        Kahanan ing Slavyansk.

        SLAVYANSK, 2 Mei - RIA Novosti. Komandan salah sawijining papan papriksan ing pinggiran Slovyansk ujar manawa militer Ukrainia wis ngrebut barikade nalika nyedhaki kutha, uga pusat televisi kutha.

        Panyengkuyung federalisasi lagi tugas ing checkpoint ing sacedhake Slovyansk.
        Pertahanan diri saka Slovyansk ujar manawa militer Ukrainia ngluncurake serangan
        Ing dina Jumuah esuk, sirine diuripake ing Slavyansk, sing kudu menehi kabar marang warga kutha babagan wiwitan fase aktif operasi khusus saka panguwasa Kyiv, lan shooting diwiwiti. Nanging, dheweke mandheg sawise sawetara menit. Mendhung kandel saka siksa wiwit munggah ndhuwur pinggiran kutha, ketoke saka kobong ban. Helikopter ngubengi kutha. Pertahanan diri Slavyansk ngumumake serangan ing pos pemeriksaan lan stasiun sepur, sing ora dibela milisi.
        Miturut Yuri, komandan pos papriksan ing desa Bylbasovka, kulon Slavyansk, konvoi wolung operator personel lapis baja lan enem bus Pengawal Nasional, sing njupuk barikade pisanan ing Bylbasovka, metu saka kutha menyang kutha kasebut. Barvenkovo ​​ing wilayah Kharkiv ing wayah esuk.

        "Kita ora duwe peluncur granat ing kana, mung bedhil mesin. Sampeyan ora bisa nindakake apa-apa marang operator personel lapis baja kanthi bedhil mesin, mula kita nembak sethithik lan mundur. Saiki kita ngenteni ing pos papriksan kapindho, "dheweke marang RIA Novosti.

        Miturut interlocutor, pasukan Ukrainia njupuk pusat televisi Slavyansk ing Gunung Karachun, kidul Bylbasovka lan Slavyansk.

        Miturut tanggapan saka milisi ing checkpoints antarane Slavyansk lan Kramatorsk, enem BMDs nyopir kanggo wong-wong mau, nanging nganti saiki pasukan terjun payung durung mlebu perang.
        1. + 29
          2 May 2014
          Makhluk kasebut pengin ngatur Dina Kamenangan kanggo 9 Mei. Saiki, yen dheweke ora tenang, mula laporan kasebut diwiwiti sadurunge mlebu pasukan Rusia.
          1. + 10
            2 May 2014
            Kutipan: ZU-23
            Makhluk kasebut pengin ngatur Dina Kamenangan kanggo 9 Mei. Saiki, yen dheweke ora tenang, mula laporan kasebut diwiwiti sadurunge mlebu pasukan Rusia.

            Zona larangan mabur ing sisih kidul-wétan kanggo penerbangan junta kudu langsung dilebokake.
            1. +4
              2 May 2014
              Lan carane nglarang cangkang mabur liwat zona Kidul-Wétan? Mung kanthi nuthuk metu bedhil!
          2. + 12
            2 May 2014
            Kutipan: ZU-23
            Makhluk kasebut pengin ngatur Dina Kamenangan kanggo 9 Mei. Saiki, yen dheweke ora tenang, mula laporan kasebut diwiwiti sadurunge mlebu pasukan Rusia.

            Sing utama yaiku ora ngidini para pembunuh main game. Yen Rusia miwiti ing Kidul-Wétan, NATO bakal ana ing sisih kulon lan ing lapangan udara sing dikontrol junta! Iki pancen ora bisa ditampa! Sampeyan kudu miwiti ing wektu sing padha ing arah sing beda! Lan sing pisanan yaiku kontrol komunikasi ing Kulon, pesisir lan wilayah udara ing Ukraina! Nanging... - Kita kabeh ahli strategi. "Elit oligarki" ora bakal.
          3. + 18
            2 May 2014
            Kita ndedonga kanggo sampeyan ... lan kita ngenteni keputusan lan tumindak V. Putin.
            1. +3
              2 May 2014
              Ya, cepetan!
            2. +5
              2 May 2014
              kita jahat ing kene.
          4. +4
            2 May 2014
            Kutipan: ZU-23
            Makhluk kasebut pengin ngatur Dina Kamenangan ing tanggal 9 Mei

            Lan padha bisa ngadeg panguburan tanpa requiems, padha ora nyanyi babagan Satanists ...
        2. Komentar wis dibusak.
        3. + 16
          2 May 2014
          Mung ing Rusia-24:

          Helikopter kaping 3 ditembak mudhun!!!!!!!!!!!!!!!!
          Lan saka RPG!
          1. +4
            2 May 2014
            RPG-7 iku serius, malah wong Afrika saka "Black Hawk" ing siji wektu diisi. Kasus nomer loro sing aku ngerti, nalika anti-tank nglawan helikopter, penembakan pesawat Amerika ing lapangan udara ing Vietnam ora diitung.
            1. rol
              rol
              +3
              2 May 2014
              Kutipan saka shasherin_pavel
              RPG-7 iku serius, malah wong Afrika saka "Black Hawk" ing siji wektu diisi.

              The Hawk ireng ora dadi serius wojo kanggo tahan pitu. Minangka, Nanging, lan rotorcraft liyane.
              Mung kangelan karo diperlokaké RPG 7 iku sampeyan kudu ing sawetara titik dhuwur ndhuwur lemah. Contone, atap omah utawa ... wit, uga "roh" ing Afghanistan. Wong-wong mau padha munggah ing wit, naleni awak, lan saka ing kono padha murub ing turntable.
              Nanging kasunyatan sing telung turntables ndharat apik banget. Iku apik sing sobers munggah jawata flyers. Telung helikopter ing sawetara jam, asil apik. Kamulyan lan kamulyan kanggo milisi
              1. +2
                2 May 2014
                RPG-7 uga duwe siji minus --- sampeyan bisa kanthi gampang dadi barbecue.
          2. + 11
            2 May 2014
            Zhirinovsky nuntut tumindak radikal saka pimpinan Rusia: Partai LDPR Vladimir Zhirinovsky nyuwun pimpinan Rusia kanggo njupuk tindakan tegas babagan wiwitan operasi tentara Ukraina ing Slavyansk.

            Iki nyatakake ing statement saka pasukan politik.

            "Gegandhengan karo wiwitan tumindak punitive junta Kyiv marang pedunung ing wilayah wétan Ukraina, kita njaluk pimpinan Rusia njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo nglindhungi warga.

            Wong Rusia mati. Ing taun 1941, fasis Jerman nyerang, ing 2014 - Nazi Ukrainia. Suwene iki bakal terus?! Muga-muga keputusan sing bener lan bener bakal ditindakake! dokumen ngandika.

            "Iki operasi murni punitive. Radikal sisih tengen wis miwiti serangan ing kutha-kutha, iki nggegirisi! Rusia kudu njupuk langkah sing paling angel, kita kudu njupuk langkah sing paling angel. Sawise kabeh, Presiden sah Ukraina Yanukovych uga njaluk iki. Dheweke ora bakal mandheg ing kana. Kita duwe kesempatan kanggo nulungi lan aku ngirim jip menyang Slavyansk, aku ora butuh mburu saiki. Putin wis idin kanggo nggunakake Angkatan Bersenjata ing Ukraina. Iki minangka wong Rusia kita, dheweke pengin manggon ing Rusia. Aku njaluk saka pimpinan negara kanggo njupuk kabeh langkah, wong mati, "Zhirinovsky ngandika ing televisi.
          3. +1
            2 May 2014
            Kepiye carane bisa njupuk helikopter saka RPG yen ora macet ing dhuwur minimal ??? Enlighten sing ngerti iki
            1. +4
              2 May 2014
              Kutipan: 416D
              Kepiye carane helikopter bisa ditembak mudhun saka RPG yen ora macet ing dhuwur minimal ??

              Sing utama yaiku mlebu! Lan babagan gerakan, tank uga ora tansah mandheg. Turntable minangka target sing luwih angel, nanging sampeyan bisa nembak mudhun, sing utama yaiku kanggo mencet hi
              1. 0
                2 May 2014
                Tank "creeps", lan turntable mabur. Kene sampeyan ora bakal nyekel ngarsane, sampeyan mung kudu njupuk ing acak, mbokmenawa nglirik
                1. 0
                  2 May 2014
                  Kutipan: 416D
                  Tank "creeps", lan turntable mabur. Kene sampeyan ora bakal nyekel ngarsane, sampeyan mung kudu njupuk ing acak, mbokmenawa
                  Ya, sampeyan nonton video saka Slavyansk, turntable Ukrainia, carane mabur sajrone latihan ... nyedhaki target kanthi ketat ing siji rute, saiki gampang dicekel ...
            2. +4
              2 May 2014
              Pracayaa, ana spesialis sing ngirim, yen ing dhuwur ora luwih saka 50 meter, gampang
              1. +1
                2 May 2014
                Yen ing nguber ....... uga, banjur kacepetan turntable kudu minimal
                1. 0
                  2 May 2014
                  Mbayangno, dheweke mung tangi, aku ora pengin nggayuh kacepetan 30. Yen sampeyan wong militèr, sampeyan kudu ngerti yen granat duwe cairan dhewe.
                  1. 0
                    2 May 2014
                    Nalika aku ngerti saka artikel kasebut, nalika kekalahan saka RPG, helikopter kasebut nyerang utawa ninggalake, mula ana pitakonan, nanging jawaban sampeyan njlentrehake sawetara aspek. hi
                    1. 0
                      2 May 2014
                      Elingi tragedi Chechnya - banjur Mujahidin saka RPG nembak Mi-26 karo prajurit. Ana akeh korban.
          4. GRUN
            +1
            2 May 2014
            Wong lanang iku jelas pro, sampeyan ora bisa mung nabrak helikopter saka RPG ...
      3. +6
        2 May 2014
        Rudal, tembak:



        1. +5
          2 May 2014
          Mangkene pilot helikopter sing mudhun:


          1. sazhka4
            0
            3 May 2014
            Kutipan: GreatRussia
            Iki sing rusak -

            Sampeyan kudu nganggep yen censorship ora kantun tembung "bajingan".)))
      4. platitsyn70
        +9
        2 May 2014
        loro helikopter wis ditembak mudhun ing Slavyansk, ticker warta 24.
        1. +5
          2 May 2014
          Kutipan saka: platitsyn70
          loro helikopter wis ditembak mudhun ing Slavyansk, ticker warta 24.


          "Walikota Rakyat" Slavyansk: milisi nangkep pilot helikopter Ukrainia sing ambruk

          "Walikota Rakyat" lan pimpinan pertahanan diri Slavyansk Vyacheslav Ponomarev ngandhakake yen milisi bisa nangkep pilot helikopter militer sing ditembak mudhun ing kutha kasebut. "We dijupuk mudhun helikopter Mi-24, pilot ditawan," ujare.

          02 Mei 2014, 07:17 http://russian.rt.com/article/30244
          1. +1
            2 May 2014
            Pasukan Pertahanan Diri Donbas ngaku yen unit militer Ukrainia ngluncurake serangan ing Sloviansk ing dina Jumuah esuk. Miturut sawetara laporan, milisi bisa nembak loro helikopter Ukrainia. Pilot siji dicekel, sijiné tiwas.http://russian.rt.com/article/30244
        2. platitsyn70
          + 13
          2 May 2014
          terus wong lanang.
          1. + 17
            2 May 2014
            Wong Rusia, kalebu Presiden Putin, yen kita terus mung ndeleng apa sing ditindakake neo-Nazi ing wayah wengi Dina Kamenangan karo para putrane wong USSR, sing leluhure, bebarengan karo kita, nguripake gulu roh jahat fasis. , banjur kita kabeh ora ana gunane. Ya, ngidoni politikus Barat, oligarki lan layanan khusus, sing nurtured nistha iki. We urgently kudu ngremuk kabeh scumbags iki. Elinga kepiye perasaan kita nalika Crimea gabung karo kita? Lan apa sing bakal kita rasakake yen kanca-kanca saka USSR sing bersatu dipateni dening scum iki, lan wong-wong kita bakal njagong lan nonton kabeh ing TV? Apa kita siyap ngiyanati memori leluhur kita lan ngowahi sejarah kita, kalebu Dina Kemenangan, dadi lelucon?
            Ayo padha ngelingi: "Ngadega, negara gedhe, tangi kanggo perang fana, karo pasukan fasis peteng, karo gerombolan sialan!"
            1. +9
              2 May 2014
              Kutipan saka Blonde
              Lan apa sing bakal kita rasakake yen kanca-kanca saka USSR sing bersatu dipateni dening scum iki, lan wong-wong kita bakal njagong lan nonton kabeh ing TV?

              Lan apa sing bakal kita rasakake nalika ibu-ibu Rusia ketemu putrane ing peti mati seng? Ukrainians kudu ngerti dhewe, lan ing sisih kita, bantuan karo senjata lan persediaan. Sapa sing pengin mbantu kanthi tumindak - kanthi pribadi, sukarelawan.
              1. +4
                2 May 2014
                Mesthi, sampeyan bisa ndhelikake alesan babagan peti mati lan terus nonton TV.

                Nanging aku bakal nyoba kanggo nerangake kabeh maneh, ngluwihi clip thinking. Adhedhasar metode operasi subversif rahasia, perang dingin nglawan USSR diowahi dening Amerika Serikat wiwit wiwitan taun XNUMX-an, nalika Rusia wiwit bangkit saka dhengkul, dadi perang rahasia sing ora dideklarasi marang Rusia.

                Iki diwujudake kanthi ngluncurake pirang-pirang revolusi warna ing watese, ekspansi NATO ing sisih wétan, mundur sepihak saka perjanjian kasebut lan penyebaran sistem pertahanan rudal, sabotase kanthi nggunakake senjata biologis (demam babi Afrika). ), introduksi ideologi liberal sing musuhan karo donya Rusia, revolusi seksual sing ngrusak pondasi lan hubungan kulawarga, ngatur agresi lan kudeta dening radikal pamisah negara wewatesan lan njupuk wong-wong mau ing kontrol.

                Kabeh dadi miturut algoritma tartamtu, nggunakake macem-macem cara. Punika preparation putschists kanggo njupuk kontrol Ukraina, lan buku teks Soros kanggo numpes sambungan sajarah karo Rusia. Kene lan perang informasi lan imposition saka sanksi. Elinga penindasan oposisi ing 2010 ing Belarus (sawise kabeh, dheweke uga dibayar lan dilatih dening Amerika), lan perang Georgia ing 2008 didanai dening dhuwit Amerika lan kanthi bantuan penasehat Amerika. Kabeh iki mung tahap kapisah lan operasi rahasia saka perang rahasia jangka panjang. Dadi, iki ora mung perang sipil Ukrainians karo Ukrainians njaba Rusia. Iki minangka tahap sabanjure, sing paling angel kanggo kita, saka perang rahasia AS nglawan Rusia, sing ditindakake ing wilayah Ukraina.

                Mesthi, saiki sampeyan bisa njagong metu. Nanging apa sing bakal kita tindakake sawise iki? Apa sing bakal dadi, nalika aku ngrumusake, kanthi semangat kekaisaran warga kekaisaran multinasional sing gedhe, sing saben wong dirasakake sawise bali saka Crimea, lan Dina Kamenangan bakal dadi "liburan kumbang kentang Colorado"? Lan bakal kaya apa yen ing limang taun sabanjure, ing Kazakhstan, Armenia, Belarus? Lan ing endi jaminan yen ing limalas taun, sawise "diktator" Putin, preman sing direkrut saka ngendi wae ora bakal mlebu kutha kita lan mateni kabeh wong sing ora pengin mbengkongake? Lan bakal China tetep ing sidelines ing kasus iki karo komunis-Deng Xiaoping prinsip "nglumpukake kekuatan, nyiapake lan mlumpat"? Dheweke duwe kabeh ing sawetara peta, nganti Ural, "wilayah Cina sing dikuwasani sementara."

                Panguwasa AS ngerti apa sing ditindakake. Lan ora ana gunane kanggo narik akal sehat, amarga salah sawijining fungsi utama sanksi kasebut lan tangisan media babagan "agresi Rusia" yaiku kanggo nguatake rasa wedi sing langgeng ing Eropa babagan Rusia sing gedhe banget (sampeyan ora bakal tresna marang kita. , kabeh luwih kuwat) lan nggawe kudung kanggo kejahatan rahasia marang hukum internasional. Mulane, sapunika, banjur bisa kasep, Rusia kudu miwiti muter dening aturan dhewe - mungkasi trampling ing kapentingan kita, kita uga duwe kaadilan sajarah dhewe. Lan perlu kanggo tumindak kanthi skala gedhe lan cepet, supaya ora ana siji scum sing bisa lolos saka jawaban lan bukti sing ora bisa dibantah lan dokumen sing disimpen sing mbukak dalang rahasia lan bankir perang rahasia sing ora dideklarasi marang Rusia. Negara-negara, mesthi, ora bakal mandheg, nanging bakal luwih angel kanggo tumindak miturut kasunyatan sing dicethakaké.
              2. 0
                3 May 2014
                Sampeyan ora "Bayonet", sampeyan "sosis", lan bosok. Iki carane nutupi pengecut.
        3. GRUN
          0
          2 May 2014
          Kayane wis 3...
      5. + 19
        2 May 2014
        Kutipan: Corsair
        Ing wayah esuk, kaya gurune - para leluhur ...

        Kaya sing sadurunge lan bakal rampung ....
        1. PMM
          +2
          2 May 2014
          Gusti Allah ngalang-alangi, sing ing dina sing padha.
      6. sazhka4
        +6
        2 May 2014
        Lan sesuk ana perang..
        1. + 118
          2 May 2014
          Kutipan saka: sazhka4
          Lan sesuk ana perang..

          Net....

          "La Gourmet kab
          01.05. Layang pamit saka kidul wetan.

          Saben scum Bandera, saben tikus Garda Nasional lan geng liyane kudu ngerti: Sampeyan teka ing tanah KITA kanthi gaman !! Sampeyan teka kanggo mateni AS ing tanah KAMI! Mulane - aja ngarepake sih-rahmat saka kita! Pati sengit nunggu sampeyan! Amarga sampeyan durung ngrasakake kabeh nesu Slavia-Rusia !! Nanging bakal tiba ing sirah pipis karo atos, semangat ngamuk! Apa sampeyan mikir kita wedi ?? Apa kita RUSIA tenggara wedi??? Sampeyan salah banget. Lan ora akeh sing bakal ngerti, amarga mung sawetara sing bakal bali urip saka sisih kidul-wétan.
          Pramila saking salebeting manah kita nyuwun dhumateng tiyang sepuh, garwa, sadherek-sadherek ingkang sami tindak ing sisih kidul wetan supados sami mateni – nyiapaken peti kangge kakung, putra, sadherek panjenengan. Utawa paling ora mung panggonan ing kuburan, amarga sampeyan ora bisa nemokake mayat.

          Kita ora duwe papan kanggo mundur lan kabeh WE RUSSIAN, sanajan kita isih duwe paspor Ukrainia. Kita wong Rusia sing ora tau nyerah !! Kita bakal mbela awake dhewe nganti peluru pungkasan, nganti granat pungkasan, nganti ambegan pungkasan !! Lan yen kita mati, kita bakal mati kanggo kamulyan tanah Rusia! Ing ngendi - scum fasis-Bandera ora bakal urip !!

          Sedulur-Slav, sedulur-Rusia. Yen kita mati - males kita, mbayar retribusi kanggo fascism Bandera kabeh cara kanggo Lvov, Latvia lan Lithuania!! Lan luwih-luwih kanggo Washington dhewe, oyod saka kabeh fasisme ing planet kita!

          Bebener lan kekuwatan iku duweke kita! Gusti Allah karo kita!"
          1. platitsyn70
            + 12
            2 May 2014
            "La Gourmet kab
            01.05. Layang pamit saka kidul wetan.
            kabeh Ukraina ora bakal manunggal nalika, kang menehi kritik dening teks layang, iku kedaden ing Karabakh, Transnistria, South Ossetia lan Abkhazia, ana tentrem, nanging tentrem digawa ana dening pasukan Russian, supaya karo Ukraina.
          2. +2
            2 May 2014
            Quote: Egoza
            Sampeyan teka kanggo mateni AS ing tanah KAMI! Mulane - aja ngarepake sih-rahmat saka kita! Pati sengit nunggu sampeyan!

            Helikopter Ukrainia nembak rudal ing Sloviansk
            02.05.2014, 07:52 | "Gazeta.Ru"
            "Walikota Rakyat" Slavyansk, Vyacheslav Ponomarev, ujar manawa helikopter Ukrainia nembak roket ing kutha kasebut. Kacarita dening Interfax.

            Kajaba iku, dheweke ujar manawa rong helikopter ditembak mudhun.

            "Kita nembak loro helikopter, siji pilot ana ing panangkaran kita. Ana liyane sing isih klelep ing muara. Salah sawijining pilot saka helikopter liyane bisa lolos ngliwati lapangan. Pilot liyane mati, "ujare.
          3. + 20
            2 May 2014
            Quote: Egoza
            Bebener lan kekuwatan iku duweke kita! Karo kita
            1. +6
              2 May 2014
              hantu iki, etc. sekov, mung peluru bakal mandheg ....
              nanging ana akeh nir, dheweke bakal ngerti (satus AS nuntun dheweke menyang papan jagal), nanging bakal kasep !!!!!

          4. sazhka4
            0
            3 May 2014
            Quote: Egoza
            Bebener lan kekuwatan iku duweke kita! Gusti Allah karo kita!"

            Gusti Allah saiki karo Ramzan .. AS ngandika mangkono bakal .. Lan Gusti Allah ngalang-alangi sampeyan ing dalan .. "Pemurnian" .. Wong Chechens .. Padha karo kita .. Lan Padha Rumangsa lan Pengalaman .. Kita wong Rusia.
        2. + 10
          2 May 2014
          Kutipan saka: sazhka4
          Lan sesuk ana perang..

          Sayange, wis dina iki.
          1. sazhka4
            +4
            2 May 2014
            Kutipan saka: PENZYAC
            Sayange, wis dina iki.

            Maksudku videone .. Endi cah wadon karo anak kucing lan kembang..
          2. +4
            2 May 2014
            Kutipan saka: PENZYAC
            Sayange, wis dina iki.
        3. +7
          2 May 2014
          Kutipan saka: sazhka4
          Lan sesuk ana perang..


          banjur kita teka. recourse
      7. platitsyn70
        +6
        2 May 2014
        7:11 wektu Moscow. Dilaporake penembakan tank
        wektu kanggo Rusia ngumumake zona penerbangan ing sisih kidul-wétan tanpa zona penerbangan lan nyopir tank Rusia ora ketompo apa biaya kita, perang, supaya kita ora miwiti perang, nanging kita kudu mungkasi.
        1. + 10
          2 May 2014
          Kutipan saka: platitsyn70
          7:11 wektu Moscow. Dilaporake penembakan tank
          iku wektu kanggo Rusia kanggo mratelakake zona ora-fly liwat kidul-wétan lan drive nawakke Russian ora ketompo apa biaya kita, perang ora kita miwiti, nanging kita kudu mungkasi.

          Utawa mungkin luwih apik langsung, operasi khusus kanggo njupuk SBU Kiev, pamrentah lan netralake Kedutaan Besar AS (blocking, radio jamming lan mateni listrik lan banyu, lan uga clog saluran pembuangan karo wong-wong mau, supaya padha telek ing popok) ing Kiev? Dadi, sanalika ing sarang kewan, liyane bakal buyar.
          1. +6
            2 May 2014
            supaya padha buyar mung inappropriately, metastases bakal pindhah ... iku perlu kanggo mbusak iku rampung, miwiti saka Kyiv lan kanggo wates kulon. Supaya ora ana Nazi siji-sijia sing luput saka kaadilan! Yen ora, ing 10-20 taun maneh bakal dianugerahi salib karo godhong oak! Ganjarane langsung lan saiki, mung nganggo salib kayu lan wreaths buatan. senajan kok dadi pakurmatan ... supaya ora ana gundukan! Panggonane karo cacing!
      8. platitsyn70
        +3
        2 May 2014
        SLAVYANSK, 2 Mei - RIA Novosti. Sawetara aktivis pertahanan diri Sloviansk ngandhani RIA Novosti manawa helikopter ditembak mudhun ing kutha kasebut. Aktivis ngaku duwe rekaman video saka kacilakan helikopter, sing arep dipublikasi kanthi cepet.

        Sawetara milisi nglaporake manawa helikopter liyane mbukak geni ing lemah, roket diluncurake kanggo nanggepi, lan helikopter kasebut ditembak mudhun. Loro-lorone helikopter sing mudhun yaiku Mi-24s, padha nyedhiyakake dhukungan sajrone pendaratan saka helikopter Mi-8, ujare para aktivis.

        RIA Novosti http://ria.ru/world/20140502/1006235476.html#ixzz30WjQRx6d
        1. Vita_vko
          + 44
          2 May 2014
          Wingi gLava Angkatan Laut nyetel kahanan kanggo ngetokake utangan multi-miliar dolar menyang junta Kyiv, yen wilayah Kidul-Wétan ana ing kontrol Kyiv.. Mangkono, IMF kanthi terang-terangan mènèhi dhawuh marang Yatsenyuk supaya enggal-enggal ngluncuraké operasi militèr nglawan populasi ing Kidul-Wétan, nglebokaké miliarané.
          Sing sapa Wargonger utama yaiku IMF !!! ngendi US apa padha arep lan print minangka akeh Candy wrappers minangka padha arep.
          1. + 11
            2 May 2014
            Kutipan saka: Vita_vko
            Sing sing dadi panas utama - IMF!!! ngendi US apa padha arep lan print minangka akeh Candy wrappers minangka padha arep.

            IMF minangka negara.
            1. +3
              2 May 2014
              Lan tujuane saiki, kanggo njaluk GTS kanggo utang.
            2. +4
              2 May 2014
              [/ Quote]
              IMF minangka negara. [/ Quote]
              Cukup ngelawan, amarga negara diatur dening bankir internasional, ora dening presiden lan kongres! Mergo iki...
          2. + 11
            2 May 2014
            Kutipan saka: Vita_vko
            Sing sing dadi panas utama - IMF!!! ngendi US apa padha arep lan print minangka akeh Candy wrappers minangka padha arep.

            Ing kasunyatane !!! Lan iki .... Yatsenyuk .... kanthi bungah nyatakake:
            "Sajrone Mei, kita bakal nampa tranche pisanan IMF kanthi jumlah $ 3 milyar, $ 1 milyar saka AS lan nganti siji milyar saka EU," Ukraina bakal nampa $ 5 milyar ing tranches ing Mei ... "Yen Ukraina wis ora nampa silihan IMF, Aku ora ngerti apa tingkat saka itungan nasional bakal - 25, 35. Kanggo rong sasi pungkasan, kita wis bener nyekeli kahanan karo untu ing pembayaran saka gaji, pensiun lan kurs.”
            xxx
            Bakal rontok untumu, ngenteni sedhela.... ...... ..!!!
            1. +3
              2 May 2014
              Dheweke nglaporake tembakan kaping telune, saka RPG, ing area pos pemeriksaan, dheweke ngaku yen "baya" njeblug ing udara.
              1. Tyumen901
                0
                3 May 2014
                Ayo, dudu saka RPG ...
            2. +1
              2 May 2014
              Quote: Egoza
              nyatane, padha katahan kahanan ing pembayaran saka gaji, pensiun lan kurs karo untu

              IMF ujar manawa "pemerintah Ukraina" ora njaga wetan, tenggara ing kontrol, banjur panentu tranche bakal ditinjau. Junta wis ora gelem ndhukung hryvnia, nanging ora bakal nyerah perang ing kahanan apa wae, kajaba ana ancaman karusakan cepet. Aku mikir yen dhuwit IMF mung siji-sijine cara kanggo ndhukung eksistensi, lan carane Ukraina bakal mbayar. Slavyansk, Krasnoarmeysk... panggonan suci wis dipilih.
              1. +1
                2 May 2014
                Alamiah, yen South-East dadi sawijining, banjur sing bakal entuk apa Kyiv bakal mbayar tagihan sawijining?
                Aku kepeksa nulis Kyiv nganggo huruf cilik ... BITTER ...
      9. +5
        2 May 2014
        Gusti Allah ngalang-alangi sing Slavyansk tansah sepi lan kalem!
        1. +6
          2 May 2014
          Dheweke nembak helikopter 3, ing wektu sing cendhak, aku ora ngelingi apa-apa sing kaya ngono ing berita ing hot spot ... salah siji wong Bandera iku wong bodho, utawa ditembak ora saka RPG lan ora saka senjata 23 taun kepungkur.
      10. +3
        2 May 2014
        Slavyansk njaluk bantuan.

        Gambar kasebut bisa diklik, ana nomer telpon sing bisa dihubungi.
    3. + 20
      2 May 2014
      Tetep sedulur, bantuan wis cedhak ...
    4. +9
      2 May 2014
      Kamenangan kanggo sampeyan! Mungsuh ora bakal liwat!
    5. +4
      2 May 2014
      Saluran "Russia Today":
      Pertahanan diri Donbass ngumumake wiwitan operasi militer militer Ukraina ing Slovyansk

      Pasukan pertahanan diri Donbass ngaku yen militer Ukraina ngluncurake serangan ing Slovyansk ing wayah esuk tanggal 2 Mei. "Kira-kira jam kepungkur, serangan kasebut diwiwiti. Geni ditindakake dening unit lemah lan saka udhara kanthi dhukungan penerbangan, "ujare wakil saka markas pasukan pertahanan diri ing kutha kasebut.

      02 Mei 2014, 06:37
      Dheweke nambahake manawa ora ana data babagan wong sing tiwas lan tatu, ujare Interfax. Ing Slavyansk ana gangguan ing komunikasi seluler, ujare milisi. "Aku butuh sejam kanggo liwat. Praktis ora ana komunikasi seluler,” jlentrehe.
    6. + 32
      2 May 2014
      Mung nonton siaran langsung saka Slavyansk. Geni saka senjata otomatis lan operator personel lapis baja keprungu. Dheweke ngumumake siji helikopter junta Ukrainia sing mudhun. Jancok apa sing ditindakake junta Kyiv! Turchinov, Nalivaichenko lan liya-liyane padha ing tiang lampu!
      1. + 10
        2 May 2014
        Kacarita udakara 20 turntable ngubengi kutha lan para perawat lagi kerja
        1. 0
          2 May 2014
          Kandhane 3 helikopter ditembak lan saperangan operator waja saka milisi .... gosip mung nganti saiki.
          1. +2
            2 May 2014
            Kutipan saka: bombg.77
            saperangan operator personel wojo saka milisi.

            Milisi kayane ora duwe pengangkut personel lapis baja. Nyuwun
            1. 0
              2 May 2014
              Kutipan: Vladimirets
              Milisi kayane ora duwe pengangkut personel lapis baja.

              Ana 5 utawa 6 "dicekel", utawa luwih, para prajurit mung ninggalake.
              1. 0
                2 May 2014
                Kayane ana 6 BMD, nanging ora ana gunane ...
        2. +7
          2 May 2014
          citra satelit Slavyansk 5.45...
          punishers, padha njupuk menara TV Karachun ....
          perang nang stasiun sepur....
      2. +7
        2 May 2014
        Kutipan saka: major071
        ... apa sing ditindakake junta Kyiv! Turchinov, Nalivaichenko lan liya-liyane padha ing tiang lampu!

        Wektu kanggo nyiapake pengadilan!
        1. +1
          2 May 2014
          Ana pengadilan militer distrik ing Rostov-on-Don. Aku manggon ing jejere dheweke.
    7. + 13
      2 May 2014
      Kutha sing tentrem, sadurunge perang. Kaya ing wulan Juni patang puluh siji.
    8. 3vs
      + 38
      2 May 2014
      wiwit.
      Sundel overslept, sedulur ideologi wiwit jam 4.00.
      Inggih, iki tegese padha bakal unscrew sirah luwih cepet.

      Gusti mberkahi sampeyan, pembela Tanah Rusia!
    9. + 14
      2 May 2014
      Makhluk, ing rod peralatan militer sipil. Ushlepki. Momen sing bener ...
    10. + 11
      2 May 2014
      Bajingan lagi nggarap dhuwit (dina iki IMF ditransfer 3 yard) ... Terus Slavyansk!
      1. + 14
        2 May 2014
        Quote: MIKHAN
        Bajingan lagi nggarap dhuwit (dina iki IMF ditransfer 3 yard) ... Terus Slavyansk!

        Ora kadhaptar, nanging mung janji kanggo dhaptar. Nanging ana pranatan, yen kelangan panguwasa ing sisih kidul-wétan, kahanan kasebut bakal direvisi. Tegese, IMF kanthi ora langsung njalari tumindak.
        1. +5
          2 May 2014
          Kutipan saka: Tor Hummer
          Ora kadhaptar, nanging mung janji kanggo dhaptar. Nanging ana pranatan, yen kelangan panguwasa ing sisih kidul-wétan, kahanan kasebut bakal direvisi. Tegese, IMF kanthi ora langsung njalari tumindak.

          Iki crumbs, sing njanjeni junta, ora bakal nyimpen dheweke. Blitzkrieg, ketoke, ora bisa digunakake ing Slavyansk. Iku misale jek sing turntable katelu wis "mbujuk" ...
        2. + 11
          2 May 2014
          Ya, apa jenis ora langsung, impudently padha ngandika - miwiti perang, seret Rusia ing - sampeyan bakal entuk dhuwit.
        3. Komentar wis dibusak.
        4. +6
          2 May 2014
          Kutipan saka: Tor Hummer
          Quote: MIKHAN
          Bajingan lagi nggarap dhuwit (dina iki IMF ditransfer 3 yard) ... Terus Slavyansk!

          ... Yaiku, IMF kanthi ora langsung njalari tumindak.

          Lan apa sing ditindakake wakil kita ing IMF? Carane diijini?
          Kabeh motivator menyang pengadilan! Lan mblokir dhuwit kita ing IMF, veto panggunaane, utawa luwih apik, nundha partisipasi kita ing organisasi kriminal iki lan ganggu wong Tionghoa kanggo iki.
    11. vdenisov56
      + 12
      2 May 2014
      Tryndets junta. Gusti Allah ngerti kita ora pengin!
      1. +3
        2 May 2014
        Kutipan saka vdeninov56
        Tryndets junta. Gusti Allah ngerti kita ora pengin!

        Ing antarane aliran warta sing ngganggu, ana sawetara sing bisa sampeyan bungahake:
        2 Mei 2014 WARTA LANGIT
        Sky News: Benteng pungkasan panguwasa Kyiv ing Donetsk ambruk
        Warga Donetsk, ora gelem ngakoni kepemimpinan Ukrainia anyar, nyerbu bangunan kantor jaksa regional, sing dadi badan pungkasan sing dikontrol dening Kiev ing kutha kasebut. Wartawan Sky News ana ing tengah-tengah tumindak kasebut lan njupuk cuplikan sing nuduhake keprigelan polisi ing ngarepe wong akeh.

        Bentrokan kasar dumadi dina iki ing kutha Donetsk ing Ukraina wétan. Atusan demonstran pro-Rusia nyerbu bangunan kantor kejaksaan wilayah. Ing dina sing padha, Présidhèn Ukraina bali menyang dinas militer. Koresponden utama kita Stuart Ramsay nyekseni bentrokan dina iki. Kita ngelingake manawa laporan kasebut ngemot cuplikan sing nggambarake kekerasan lan wong-wong sing tatu.

        Ora ana gedhong pamaréntahan ing Donetsk sing dilindhungi polisi maneh. Sing istiméwa mung bangunan kantor kejaksaan.

        Sajrone parade May Day para demonstran pro-Rusia, perwira pasukan khusus baris ing telung baris. Wong-wong padha ngenteni kerusuhan.

        Para demonstran nyerang polisi. Sedhela mengko, ndhelik ing mburi tameng, padha nanggapi karo gas luh lan baton.

        Ana swara tembakan. Polisi dibuwang nganggo watu.

        Para demonstran ngrusak trotoar kanggo digunakake minangka proyektil.

        Sawetara polisi mundur ing njero bangunan, ninggalake kanca-kancane dhewe ing ngarepe wong akeh.

        Padha ndhelik ing mburi tameng. Wong akeh, sauntara, mundhak. Dicekel siji-siji lan digawa lunga.

        STUART RAMSEY, Sky News Correspondent: Iku lam. Watu-watu padha mabur. Kita krungu bedhil. Gas luh digunakake. Apa sing kedadeyan kaya kekacauan. Kahanan mundhak nganti wates.

        Ana akeh korban ing loro-lorone. Lensa kamera kita cipratan getih.
        Ambulans maju kanggo njupuk sing tatu.

        Wong akeh nyerang saka kabeh pihak. Kanthi bantuan watu lan koktail Molotov. Kamar ing lantai siji pungkasane diobong.

        Mbusak gedhong, atusan demonstran ngubengi polisi ing plataran, ngempet dadi klompok.

        Siji-sijine cara kanggo metu yaiku nyopot lan nyerahake peralatanku. Para demonstran padha nganggo sandhangan sing padha.

        Polisine digawa lunga siji-siji. Padha mimpin liwat wong akeh. Wong-wong digebugi lan ditendhang lan diarani fasis lan Nazi.

        Perlawanan sing ditawakake polisi pancen ora ana gunane.

        Para demonstran ngremehake wakil pungkasan saka panguwasa ing kutha kasebut.


        Tanggal siaran 02 Mei 2014.