Provokasi radikal: ing Odessa, 3 nganti 5 wong mati ing tawuran massal

76
Provokasi radikal: ing Odessa, 3 nganti 5 wong mati ing tawuran massal


Ing tanggal 2 Mei, kahanan ing Odessa mundhak banget. Ing kana, sajrone bentrokan antarane radikal lan mungsuh saka panguwasa Kyiv, miturut macem-macem sumber, saka 3 nganti 5 wong mati. Lan kerusuhan terus, bledosan lan shooting keprungu. Unit polisi, pejuang pasukan internal, dokter lan penyelamat ditarik menyang tengah.

Tembakan tunggal, bledosan otomatis, asap geni, akeh sing tatu, uga ana sing mati. Kerusuhan ing lurung-lurung Odessa wiwit, ing kawitan marketing, spontan. Nanging, amarga blogger nemokake thanks kanggo jaringan sosial, kabeh wis direncanakake sadurunge dening Sektor Kanan lan hooligans bal-balan. Iku padha provoke ontran-ontran: padha nganakake pawai, kanggo melu ing kang padha ngumpulake siji setengah ewu wong. Ing wilayah Preobrazhenskaya Square, pisanan tawuran diwiwiti, banjur tawuran massal karo wong-wong sing ora seneng karo kabijakan Kyiv anyar lan pandangan radikal.

Polisi nyoba ngendhegake pertumpahan getih kanthi mbangun cordon, nanging langkah-langkah kasebut ora cukup suwe. Pejuang radikal nggunakake bahan peledak, mercon lan koktail Molotov. Barricades saka sarana improvisasi - pecahan fitting, wadhah sampah lan papan - tuwuh ing wilayah omah sajrone sawetara jam. Ing pungkasan, panguwasa lokal ngirim pejuang pasukan internal, uga dokter lan penyelamat, menyang tengah Odessa.

Nanging, warga sipil ing Odessa ngakoni manawa polisi bisa nglawan Bandera kanthi luwih aktif. Padha, contone, ngatur kanggo nyekel truk geni, kang digunakake minangka unit saka kendaraan wojo: padha mbuwang kumelun lan produk pyrotechnic saka jendhela sawijining. Lan sapa wae sing nganggo pita St George, para radikal ngancam bakal nyekel. Iki ditrapake malah kanggo wong-wong sing wis ditahan dening aparat penegak hukum. Miturut saksi mata, salah sawijining nom-noman kasebut ditarik metu saka tangan polisi lan langsung digebugi. Wartawan saka publikasi web lokal uga ana ing daftar korban: sawetara sing tatu amarga trauma gaman.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    76 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. tukang golok
      + 16
      2 May 2014
      Pira wong sing kudu mati kanggo ODESSA bangkit???!!!
      1. + 20
        2 May 2014
        Wis puluhan mati Dibakar urip ing omah serikat pekerja lan ing dalan Kulikovo Impor ultras.
        1. + 15
          2 May 2014
          Inggih, kesusu ing Odessa.
          Lan kabeh wong nyumerepi poster "Vova aja gawe gugup ibumu"... Ya, Vova ora.
          1. +7
            2 May 2014
            Kutipan: Baikal
            Inggih, kesusu ing Odessa.
            Lan kabeh wong nyumerepi poster "Vova aja gawe gugup ibumu"... Ya, Vova ora.

            Kabijakan "ora" Rusia sajrone 20 taun kepungkur wis nggawe mungsuh saka kabeh Rusia kanggo impunity. Wektu wis teka kanggo njaluk tagihan kanggo kabeh sing wis rampung, lan pin .. dhewe, lan bodho degenerates saka Galicia, lan kolom kalima ing Rusia dhewe. Ora ana wektu sing luwih cocog ing sajarah Rusia Anyar! Lan luar biasa angel. Nggawe wong, Vova, syaraf telek kanggo awake dhewe! Pin ... tawon, umpamane, yen ana sing ngancam bangkai, dheweke dadi banget kesan - ora kaya ing film aksi. Iki uga dikenal kanggo Jerman, lan Vietnam, lan Taliban. Begjanipun kanggo wong-wong mau, padha durung perang karo Rusia. Conto sr..nyh underpants saka "sektor tengen" bakal nguripake penyelenggara saka Ukrainia lawlessness menyang dara tentrem kanggo dangu.
            1. +3
              3 May 2014
              Kutipan: 1812 1945
              Kabijakan "ora" Rusia sajrone 20 taun kepungkur wis nggawe mungsuh saka kabeh Rusia kanggo impunity.

              Nanging, sepira cepet kita lali sejarah kita dhewe ... 20 taun kepungkur, Rusia ana ing posisi sing padha. Elingi mayat 93 lan nyemprotake Gedung Putih ing Moskow saka tank. Elingi Wakil Perdana Menteri Nemtsov, Menteri Chubais lan liyane kaya wong-wong mau. padha ora tentara, ora ekonomi, padha mangan sikil pitik Amérika diiseni karo kimia, padha nganggo jaket Cina pindho sisi ... Lan padha nampa gaji saben nem sasi ...
              Supaya bisa dadi saiki, kita ngliwati getih, liwat Chechnya, liwat ngremehake pamrentah Amerika ing EBene ...
              Ukraina ngetutake dalan sing padha. Nalika wong mutusake yen pungkasane pengin, kaya sing ditindakake Crimea, kita bakal tumindak. Ing sawetoro wektu, warga Ukraina bakal lan kudu mutusake. Preduli saka papan panggonan lan nuansa liyane.
              1. 0
                3 May 2014
                Kutipan saka domokl
                Nanging, sepira cepet kita lali sejarah kita dhewe ... 20 taun kepungkur, Rusia ana ing posisi sing padha. Elingi mayat 93 lan nyemprotake Gedung Putih ing Moskow saka tank. Elingi Wakil Perdana Menteri Nemtsov, Menteri Chubais lan liyane kaya wong-wong mau. padha ora tentara, ora ekonomi, padha mangan sikil pitik Amérika diiseni karo kimia, padha nganggo jaket Cina pindho sisi ... Lan padha nampa gaji saben nem sasi ...
                Supaya bisa dadi saiki, kita ngliwati getih, liwat Chechnya, liwat ngremehake pamrentah Amerika ing EBene ...


                Ya bener kabeh. Lan durung ana sing rampung. Amers isih duwe lobi sing kuat banget ing Rusia. Iku sing dadi pimpinan Bank Sentral lan lembaga keuangan liyane, ana akeh ing Duma. Iku karo wong-wong mau yen Putin saiki nglakokake perjuangan sengit lan dheweke butuh dhukungan kita.
                Wingi aku ndeleng wawancara karo Fedorov ing YouTube. Iku dawa, nanging iku worth nonton kanggo ngerti apa mengkono.
              2. sag
                0
                4 May 2014
                I
                ____aku_____
                I
                I
            2. Komentar wis dibusak.
          2. +3
            3 May 2014
            Kutipan: Baikal
            Lan kabeh wong nyumerepi poster "Vova aja gawe gugup ibumu"... Ya, Vova ora.

            Lan bener. Dheweke saiki ngenteni panggunaan kekuwatan saka kita, ngenteni kepemimpinan kita ilang syaraf, getih dadi godhok lan ora preduli apa sing kedadeyan sabanjure - sing paling penting saiki, menit iki, yaiku ndeleng kepiye guts. saka sayap tengen tatu ing trek tank Russian.
            Mung sadurunge nggawe keputusan kanggo meksa Ukraina kanggo tentrem, perlu kanggo entuk paling ora paritas ing perang informasi, lan, minangka adoh aku bisa ngadili, kita duwe sawetara sukses ing wilayah iki.
            Presiden diprovokasi, nanging ora dipimpin. Nuduhake toleransi. Siji bab sing ala - regane toleransi iki minangka inti urip manungsa. Sing tilar donya ing Odessa isih bakal didegaké tugu, aja ragu-ragu. Mungkin ibu lan anak-anake bakal luwih kepenak yen ndeleng monumen iki.
            Nalika wong sopan mlebu ing Odessa ing "Maret saka Slavyanka", lan fasis pungkasan kebungkus ing kain belang lintang klelep ing Pelabuhan Quarantine, kita bakal ngelingi kabeh jenenge.
            Nganti saiki, terus wong lanang. "Pagaweanmu sing susah ora bakal muspra," amarga getihe saben wong mati bakal kita njupuk kaping sepuluh.
        2. +8
          2 May 2014
          Kutipan saka Kars
          Wis puluhan mati Dibakar urip ing omah serikat pekerja lan ing dalan Kulikovo Impor ultras.

          Muga-muga para patriot - Slavs, uga bakal miwiti ngresiki tanah Rusia saka banderlogs. Bangun Rusia kanggo pertempuran fana, dukung kanca-kanca ing Slavyansk.
        3. +7
          2 May 2014
          hi
          Pasukan keamanan Ukraina sing melu operasi militer ing sisih wetan Ukraina bakal padha karo para pejuang, laporan UNN. pranala http://news.rambler.ru/24828089/

          Dadi juntas dhewe ngakoni yen padha perang nglawan wong-wong ing sisih kidul-wétan Ukraina, kangen kanggo mbales 45 Mei, nyopir wong bokong lan peluru karo gagasan lan postulate saka Nazi-Galician Bandera ...
          1. +7
            2 May 2014
            padha bakal padha karo Nazi karo jalaran sabanjuré!
        4. +4
          2 May 2014
          Kutipan saka Kars
          Wis puluhan mati Dibakar urip ing omah serikat pekerja lan ing dalan Kulikovo Impor ultras.

          Dheweke mung ngomong ing TV: - 38 wong mati ing omah serikat pekerja !!!

          Tangi ibu Odessa!!!!Katon saiki salah siji Novorossiya utawa pati!!!
          1. +9
            2 May 2014
            Aku wong ngerti akeh wong saka Odessa.
            Meh kabeh wong ngomong bab sing padha: "Putin nelukake kita", "Rusia njaga ... la", etc.
            Sedhih banget. Aku ora pengin percaya apa sing dakrungu, nanging kaya ngono ...
            Wong ing kana wis dicuci otak. Sawetara ngerti kahanan.
            1. +2
              2 May 2014
              Saiki ing TV ("Zvezda") koresponden ngandhakake yen kabeh responden, ora ana siji-sijine penduduk Odessa sing ngomong babagan federasi kasebut. Saben uwong pengin tetep dadi bagéan saka Ukraina. Mung anti Maidan...Kasihan. Wiwit iku bakal ana anti-Maidan sabanjuré. Nanging Odessans ora sepele. Gusti tulung!
            2. +3
              2 May 2014
              Kutipan: Baikal
              Wong ing kana wis dicuci otak. Sawetara ngerti kahanan.


              Psikosis nyerang Ukraina, mung kegilaan !!!

              Saben uwong kudu ndeleng pasuryan saka prawan enom iki!

              1. 0
                3 May 2014
                Kutipan: Sid.74
                Kutipan: Baikal
                Wong ing kana wis dicuci otak. Sawetara ngerti kahanan.


                Psikosis nyerang Ukraina, mung kegilaan !!!

                Saben uwong kudu ndeleng pasuryan saka prawan enom iki!


                am am Iki jenenge Scenent!!! Psikosis wis nyerang Ukraina, mung kegilaan !!!

                !!!!!!-Iki Kristina Yizhak, Daria Marien, Alla Kolesnik, Someone Katerina Olegovna am
            3. +1
              2 May 2014
              Lan mangkono iku. Sayange
        5. +7
          2 May 2014
          Iki jalmo wis cukup oborzeli. Dheweke nulis ing neraka.
        6. kamulyan45
          +4
          2 May 2014
          WASHINGTON, 2 Mei - RIA Novosti. Presiden AS Barack Obama nolak campur tangan Washington ing kahanan ing Ukraina.

          "Ana saran manawa Amerika tanggung jawab kanggo kahanan ing Ukraina. Aku kudu ujar manawa mung kapentingan kanggo Ukraina supaya bisa nggawe keputusan dhewe. Babagan pungkasan sing dikarepake yaiku kerusuhan lan kekacauan ing tengah Eropa, "ujare Obama, ngandika ing Gedung Putih karo Kanselir Jerman Angela Merkel.

          "Dadi kanggo pamirsa Jerman, sing bisa uga kalebu televisi Rusia, aku mung menehi saran supaya fokus ing kasunyatan lan apa sing kedadeyan ing lapangan," ujare.

          "Kaya sing dilaporake sadurunge, dina iki Dmitry Yarosh mesthine tampil ing program Shuster LIVE ing format presiden. Nanging, amarga intensifikasi operasi anti-teroris ing sisih wétan Ukraina, Dmitry Yarosh dipeksa ngganti lokasi lan bali menyang Markas "Sektor Tengen" kanggo interaksi lan koordinasi pasukan PS karo negara. layanan khusus saka Ukraina. Tahap pungkasan ATO mbutuhake partisipasi langsung Dmitry Yarosh ing tahap iki, "kutipan espresso.tv. statement saka layanan pers saka "Sektor Tengen".

          Mungkin retribusi dheweke bakal nemokake dheweke ing kana? Ora bisa terus kaya ngene iki.
          1. kamulyan45
            +2
            2 May 2014

            Odessa saiki. House of Trade Union ing geni 02.05.2014
            10 brigade geni ngetokake House of Trade Unions ing Kulikovo Pole ing Odessa, ing ngendi panyengkuyung federalisasi Ukraina ngungsi sawise panyengkuyung Maidan ngobong kemah ing ngarep bangunan kasebut. Saksi mata nglaporake puluhan korban - ana sing tiwas, sesak ing papan kasebut, liyane tiba ing aspal saka lantai ndhuwur lan tiwas. Ing wektu sing padha, saka bangunan dhewe, padha murub marang mungsuh politik sing padha kumpul ing alun-alun.
            Petugas pemadam kebakaran teka ing bangunan kasebut kanthi geni mung 40 menit sawise kobongan diwiwiti.
            Kerusuhan ing kutha kasebut diwiwiti dina Jumuah sore kanthi tawuran massal ing Jalan Yunani. Panyengkuyung pamrentah saiki lan penggemar bal-balan klub Chernomorets bakal maju menyang Ukraina bersatu, nanging padha ditentang dening pendukung federalisasi.
            Kepala departemen hubungan masyarakat Direktorat Utama Kementerian Dalam Negeri Ukraina ing wilayah Odessa, Volodymyr Shablienko, ngandhakake yen mung siji wong sing tiwas ing lapangan Kulikovo. Sadurungé, panguwasa ngonfirmasi matine wong telu.
            Miturut dheweke, petugas penegak hukum mbukak blokir pusat blanja Athena, ing ngendi para anti-Maidanists sadurunge nglarang awake dhewe.
            Sajrone kerusuhan ing Odessa, enem prajurit saka Garda Nasional Ukraina padha tatu, papat padha dirawat ing rumah sakit.
            Ing bagean sajarah kutha (Deribasovskaya, Grecheskaya, Preobrazhenskaya lan Ekaterininskaya lurung-lurung), perang nyata mbukak karo partisipasi sawetara atus wong. Jumlah milisi ora pati penting, mula para aktivis gampang nembus alangan.
            Kabeh digunakake - saka teken kanggo koktail Molotov. Loro-lorone mbongkar trotoar lan mbuwang kothak ing saben liyane. Tembakan lan bledosan granat stun keprungu.
          2. angin topan7
            +2
            3 May 2014
            Obama ndhukung storming saka Slavyansk, kita bakal mbudidaya.
        7. +3
          2 May 2014
          wis dikonfirmasi 42 wong
          1. +4
            2 May 2014
            Kutipan saka: Val_Y
            wis dikonfirmasi 42 wong


            Ora ana tembung maneh...mung jodho!!!Wah piye.....dadi!!!
        8. +4
          2 May 2014
          42 mati (kanggo dikonfirmasi). KANGGO LANGGENG.
      2. + 16
        2 May 2014
        Quote: PANDAI
        Pira wong sing kudu mati kanggo ODESSA bangkit???!!!

        Odessa ora bakal munggah, apa sing dakdeleng lan dakrungu dina iki ngidini aku nyatakake kanthi sadar. Wong pengecut lan ora duwe inisiatif. Ing kuthane, dheweke dadi bisik-bisik nalika ana makhluk sing kesasar. Padha mumble soko unintelligible, ndhelikake mripat lan cepet jangkah.
        Aku murub karo isin kanggo kutha iki.
        1. +9
          2 May 2014
          Odessa ora bakal munggah, apa sing dakdeleng lan dakrungu dina iki ngidini aku nyatakake kanthi sadar. Wong-wong iku pengecut lan ora ngerti

          Ing wektu sing padha, ana akeh jinis njerit - "Endi Rusia, kok ora ngirim pasukan" - WELL NO - nalika pedunung Odessa, Kharkov, Dnepropetrovsk, Nikolaev, etc. siap kanggo keno bacchanalia frenzied iki junta fasis .... nganti saiki, Rusia ora siap kanggo nampa seng karo wong lanang - ing paling miwiti soko serius dhewe, ing saindhenging South-East, lan ora ing siji kabupaten, lan sampeyan bakal di dukung maksimal!!!
          1. +7
            2 May 2014
            Kutipan saka: olegff68
            "Lan ngendi Rusia, kok ora ngirim pasukan" - WELL NO


            Absolute +100500!! Awakmu dewe. SA-MI!!
      3. +8
        2 May 2014
        38 wong diobong ing omah serikat pekerja, diobong dening Nazi
        1. +8
          2 May 2014
          Quote: Dhewe
          38 wong diobong ing omah serikat pekerja, diobong dening Nazi

          Ing Odessa, ing House of Trade Unions, aktivis perlawanan dibakar urip.
          Kamentrian Dalam Negeri nampa dhawuh supaya ora ngganggu apa sing kedadeyan.


          Ing jalur saluran Odessa, para aktivis pro-Rusia diarani teroris lan dikandhakake yen tumindak apa wae sing ditindakake dening "Odessites" bakal dianggep sah.

          saka jaringan
          Ukraina ing Donya: kasunyatan saiki
          Sawijining warga Odessa diobong urip-urip nganggo bom molotov sing diwutahake dening bocah-bocah wadon lucu karo gendéra Ukrainia. Ana mayit ing dalan - kabeh wong mlaku liwat, ngguyu. Padha nyanyi lagu hymn. Animals, b-d. Nyawiji negara. Dina iki, bab 10 wong sing sadurunge katon ing kabeh piye wae netral nulis ing gaya "f..l aku stink wilayah iki." Iku babagan negara sampeyan.
          1. +4
            2 May 2014
            Quote: Egoza
            nulis kanthi gaya "e..l aku bau wilayah iki"

            Ya, sayang, lan ana adoh saka sepuluh, nanging luwih akeh. Pedunung iku wedi, nanging alam bébas, kobong angkara oozes saka lambé. Bener supaya adoh ing sudhut, nanging isih. Nanging.
            Yen Gusti Allah maringi rejeki marang kita, aku bakal pitutur marang kowe kepiye kahanan ing kutha iki.
      4. +2
        3 May 2014
        Quote: PANDAI
        Pira wong sing kudu mati kanggo ODESSA bangkit???!!!


        bakal tangi? Otak ing Ukraina dikumbah kanthi kualitatif.
      5. Horde
        -4
        3 May 2014
        PUTINN WAKTU SAIKI NGIRIM WAKTU
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Horde
            +2
            3 May 2014
            Kutipan: Rodnover
            Apa sampeyan edan, konco? Ngendi kanggo mlebu? Sapa sing kudu dilindungi saka sapa? Ayo padha ngerti dhewe, menang kamardikan dhewe.


            sampeyan uga Rusia? UNIT KHUSUS POLANDIA, JERMAN, AMERIKA lan, mesthi, Banderists sing dilatih kanthi apik nglawan wong sipil biasa ...
    2. +6
      2 May 2014
      soko bab 3-5 piye wae andhap asor ing artikel, ana ing paling bab 50 mayit wis. Malah ana sing duwe senjata api, jebul wis rampung nalika mlebu bangunan.
    3. kalkulator
      +9
      2 May 2014
      Ya, dheweke wis ngomong babagan puluhan ... lan diobong ing omah serikat pekerja ... wong lanang mlumpat metu saka jendhela ... kabeh wong ngomong ... ora ana perlawanan saka Odessa .. .
    4. mnn_13
      + 12
      2 May 2014
      Sapa sing miwiti perang bakal kalah. Nalika Vanga ngandika yen USSR bakal ana maneh, kita ora ngerti carane iki bisa. Saiki tambah jelas...
    5. +9
      2 May 2014
      Sing 3-5? Ing kana, miturut petugas pemadam kebakaran ing Gedung Serikat Pekerja, mung 20 wong sing kobong, akeh wong sing mlumpat metu saka jendhela ... Iki pasuryan Bandera, demokrasi gaya Eropa! Inggih, Odessa mbokmenawa milih fascism, iku pilihanipun, supaya padha manggon karo, nanging carane ... Nanging V. Putin nindakake kabeh tengen, yen ora kanggo tumindak nemtokake kita, supaya banderlogs burned kita ing Sevastopol lan Simferopol!
    6. +5
      2 May 2014
      Iku aneh sing ngarep kapindho mbukak ing perang nglawan fascism ing wektu .. iku uga perlu Transcarpathia Rusyns ing sisih kulon munggah.
      1. +5
        2 May 2014
        Kutipan: Biksu
        Iku aneh sing ngarep kapindho mbukak ing perang nglawan fascism ing wektu .. iku uga perlu Transcarpathia Rusyns ing sisih kulon munggah.

        Ya, kayane dheweke njaluk bantuan menyang Hongaria.
    7. +7
      2 May 2014
      Iku durung rampung kabeh. Gedhong griya serikat buruh ing njero kebak mayat.
      http://colonelcassad.livejournal.com/1570374.html
      1. kalkulator
        +4
        2 May 2014
        Iki sawetara jinis coven ... apa dheweke pancene ora ngerti apa sing ditindakake?
        1. kamulyan45
          +2
          2 May 2014
          http://www.kp.ru/daily/26226/3109598/
          Kene komentar, mbokmenawa saksi mata, iku kaya ngimpi ala, kaya sawetara jenis obsesi!
        2. angin topan7
          +3
          2 May 2014
          Lan Yarosh tindak menyang Slavyansk. Mugi iku bakal dianakaké ana ing saham abad tengah ing tengah kutha.
    8. +9
      2 May 2014
      Oh Odessa, apa sing nunggu? BANGET!!! Utawa sampeyan wis lali apa fasisme?
    9. +9
      2 May 2014
      Saka kabeh "warta" iki wis ora bisa ditanggung ati. Kepiye carane bisa mateni saben liyane ing sawijining negara?
    10. +8
      2 May 2014
      Kutipan saka GREY
      Iku durung rampung kabeh. Gedhong griya serikat buruh ing njero kebak mayat.
      http://colonelcassad.livejournal.com/1570374.html

      Ing kono OSCE, PBB, Palang Merah, salib putih lan kabeh sing ana, wakil saka "kolom kalima" dibutuhake, supaya padha ndeleng kabeh iki, ambegan ... Where is Ashton lan carane iku asu?
      1. +5
        2 May 2014
        tiak padha ngobong perang! Dheweke butuh wilayah kaya Hitler! Ing 41, wong Jerman uga disambut karo roti lan uyah ing wiwitan!
    11. + 13
      2 May 2014
      Mekaten, fasisme pungkasanipun ngangkat sirahipun. Nah, terus ing pinggiran, ora bakal cukup kanggo kabeh yen sampeyan lungguh ing omah lan ngenteni sapa sing bakal menang
    12. +6
      2 May 2014
      Nah, apa Odessa bakal tangi saiki? Utawa bakal ngenteni soko???
    13. goose2
      +6
      2 May 2014
      Perang saiki diwiwiti lan dimenangake dening jaringan sosial. Sing ngontrol lan menang. Ora ana koordinasi, ora ana dhukungan media. Sampeyan ora bisa ngatasi karo tank.
    14. Komentar wis dibusak.
      1. +5
        2 May 2014
        Kutipan saka alexdol
        Kok ana iklan ing DUKUNG TENTERA Ukrania???

        Aja kuwatir! Kita ora seneng karo iklan iki! Nanging kita duwe ...

        Saluran 1 + 1 nyathet tampilan serial TV Rusia kanthi pengkhianatan


        Saluran 1 + 1 nyuwun marang Komite Kebebasan Berbicara lan Informasi negara, Dewan Nasional babagan Penyiaran Televisi lan Radio, uga Jaksa Agung Ukraina kanthi panjaluk kanggo mungkasi nuduhake konten sing memuji pasukan keamanan Rusia.

        Kanthi panjaluk supaya cepet-cepet ngevaluasi kasunyatan nuduhake lan popularisasi film, seri lan konten televisi liyane sing menehi penilaian positif babagan kekuwatan angkatan bersenjata Federasi Rusia, pimpinan saluran TV Ukrainia "1 + 1" njaluk supaya Komite Kebebasan Wicara lan Informasi, Dewan Nasional Penyiaran Televisi lan Radio, uga menyang Kantor Jaksa Agung Ukraina, miturut situs web 1 + 1.

        "Propaganda nilai-nilai lan kamulyan saka kekuwatan pasukan khusus Rusia, angkatan bersenjata Federasi Rusia lan pasukan khusus liyane ora bisa ditrapake maneh kanthi argumen ekonomi lan selera para penonton. "Kabijakan programmatic ngemot kabeh pratandha pengkhianatan. Saiki grup media 1 + 1 wis mutusake kanggo nggawe film ing saluran siaran kabeh seri lan produk liyane," ujare Alexander Tkachenko, CEO 1 + 1 Media.

        Kajaba iku, saluran kasebut njaluk pamrentah saiki kanthi panjaluk supaya langsung njupuk langkah-langkah kanggo njamin keamanan informasi Ukraina lan nglawan panyebaran sentimen anti-pemerintah ing antarane populasi ing saluran nasional negara kasebut.
        1. +2
          3 May 2014
          Egoza SU "Aja kuwatir! Kita ora bakal nyerah karo iklan kaya ngono! Nanging kita duwe ...
          Saluran 1 + 1 nyathet tampilan serial TV Rusia kanthi pengkhianatan
          -------------------------------------------------- ---------
          Kene aku karo sampeyan, dear, categorically ora setuju! Aku ora mangu-mangu yen sampeyan lan akeh liyane ora bakal nyerah karo pariwara iki! Nanging sawise kabeh kene wicara ing kabeh babagan! Apa sampeyan ora mikir yen iklan iki muncul ing kene? Nah, saiki babagan saluran 1 + 1. Ana resep sing gampang banget ing kene, mung aja nonton apa-apa ing TV, sing wis suwe saya praktek lan menehi saran kanggo kabeh wong ...
    15. +8
      2 May 2014
      biyen iku kutha kang tentrem, papan kelairane wong Yahudi lan guyonan
    16. RAF
      +7
      2 May 2014
      Oh, wis ing Odessa, scum iki wiwit dadi alam bébas, lagi ngatur Maidan anyar! Lan apa polisi lokal? Dheweke ora kuwat utawa wedi ngubungi kami. Paling kamungkinan dheweke wedi)))) Ora Berkut. Kajaba iku, connivance saka panguwasa kutha utawa anarki panguwasa.
    17. + 10
      2 May 2014
      Apa kowe... Odessans!??? keturunan Pahlawan mulya, sing diwedeni Nazi kaya geni ?? Lungguh ing omah.. gubugku pinggir.. Muga-muga sampeyan bisa mbuktekake marang kabeh wong yen ora muspra yen Negara bangga karo sampeyan ing taun 1941.
    18. +8
      2 May 2014
      ing spring Russian padha kacarita: Sajrone konflik ing lapangan Kulikovo lan storming saka House of Trade Unions, bab 50 wong tiwas, paling satus padha tatu.
      Minangka sumber saka Kementerian Dalam Negeri marang TIMER, ana udakara 20 mayit wong sing digebug nganti mati ing Lapangan Kulikovo mung.
      Layanan Darurat Negara nglaporake babagan 30 wong sing mati lemas amarga kobongan ing bangunan kasebut.
      Aktivis Euromaidan terus nyekel mungsuh sing slamet saka serangan lan geni lan ngalahake dheweke kanthi brutal. Kajaba iku, paling ora ana satus sing tatu.
    19. +9
      2 May 2014
      Saiki bocah-bocah sing isih urip digawa metu saka omah serikat pekerja lan liwat koridor polisi dilebokake ing gerbong padi lan digawa teka ing ngendi! Dina iki muncul pitakonan babagan nyekel ATO ing wilayah Odessa! Miturut cara, iki diumumake kanthi resmi dening panguwasa yen kabeh langkah sing ditindakake dening Maydanuts kanggo nglawan "teroris" iku LEGAL !!!
      1. angin topan7
        +2
        2 May 2014
        Beast, felt impunity. Kita kudu ngumbah getih luwih saka sapisan ing sejarah, mung sawise lemah wiwit kobong ing sikile mungsuh.
    20. +7
      2 May 2014
      Aku ana ing Odessa sawetara dina kepungkur. Nalika aku takon kanca-kanca kok ana wong infantile kuwi ing Odessa. Aku dikandhani yen Odessa ora perang, nanging dagang. Nanging yen Odessa wiwit perang, iku ora katon cukup. Padha uga ngandika - Sapa sing duwe Odessa duwe kabeh kidul.
    21. +7
      2 May 2014
      Odessa wis kena kanggo cepet, uga, saiki terus cekelan celonone, ora rampung mati dening Bender, Odessa bakal ngipi elek kanggo sampeyan !!! Nderek belasungkawa kagem keluarga para Pahlawan ingkang gugur.
      1. +6
        2 May 2014
        Muga-muga sesuk iki, yen ora.. mula wong-wong iki ora pantes mung diremehake ... Tegese wong liya bakal nemtokake nasibe.
    22. +6
      2 May 2014
      Wong nindakake apa sing diidini ...
      Yen scumbags Nazi dihentikan kanthi keras lan ora jelas ... kekacauan bakal mandheg
      ... menyang koktail Molotov ... peluru karet ... aku ora ngerti - nembak kanggo mateni ...
    23. +6
      2 May 2014
      Muga-muga para moderator ngapura aku, scum iki mateni lan ngobong bangsane dhewe, sing ngadeg nglawan underdog fasis, lan kanthi mangkono mbuktekake yen dheweke minangka fasis. Sawise ndeleng cuplikan saka omah serikat pekerja ing Odessa, ora ana tembung sing isih ana. Iki dudu wong, iki jakal lengkap. Lan ing wektu sing padha, miturut aku ngerti, polisi mung nahan aktivis anti-Maidan.
    24. +7
      2 May 2014
      nonton stream (http://kontrmaidan.ru/streams/30) saka Odessa ana garis mlaku: gegaman disimpen ing lapangan Kulikovo, digawa saka Rusia lan Transnistria, kanggo Odessans sing melu netralisasi "teroris" - amnesti, sing padha ngobong awake dhewe ing House of Trade Unions.
    25. +5
      2 May 2014
      Punika pranala menyang artikel sing ngomong babagan jumlah sing mati lan tatu sing luwih akeh
      http://rusvesna.su/news/1399055780
      Geeks pravoseki matèni paling ora 20 wong lan 30 wong mati saka geni.
    26. +4
      2 May 2014
      Apa sing bakal ditindakake dening junta Kyiv lan polisi Odessa nalika nonton cuplikan kasebut. Aku mung menehi link. Nanging bakal ana akeh video ing Internet.

      http://www.voicesevas.ru/news/yugo-vostok/voina-na-yugo-vostoke-onlain-02-05-201


      4--578.html

      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PqOZfpPkAD4
    27. +7
      2 May 2014
      Nganti 9 Mei, Dnepropetrovsk, Zaporozhye, Kherson, lan Kharkov kudu tangi, banjur goleki liburan lan Kyiv bakal dibebasake saka sampah fasis.
      1. +3
        2 May 2014
        Ya, ana akeh pengecut, liyane nir lan dudu wong asli! Lan ketoke bingung. Dheweke ora bakal tangi! butuh tendhangan - landak iku manuk sing sombong - yen ora ditendhang ora bakal mabur.
        1. +4
          2 May 2014
          Kutipan: Saratovets
          Ya, ana akeh pengecut, liyane nir lan dudu wong asli!

          Aku ora setuju! Aku bakal mbaleni maneh
          Minangka asil saka perang ing Odessa, nganti 200 wong padha tatu - saksi mata

          Utamane, anti-Maidanists ngganggu pawai kanggo persatuan Ukraina lan mboko sithik bubar.

          Elinga yen polisi ora bisa ngatasi kahanan kasebut. Miturut saksi mata, perwira penegak hukum lagi wae duwe wektu kanggo defend piyambak. Miturut data awal, wakil kepala Kamentrian Dalam Negeri, Dmitry Fuchedzhi, sing ngoordinasi tumindak polisi sajrone perang, tatu. Uga, miturut informasi sing durung dikonfirmasi, nganti 8 ewu wong saka loro-lorone njupuk bagéyan ing clash. Miturut pengamatan, kira-kira 150-200 padha tatu lan siji aktivis tiwas, geni disebabake dening bom Molotov sing mlebu ing bangunan kasebut, laporan saksi mata. Ing wayahe, ora ana sing nggatekake geni.

          Wigati, mesin pemadam kebakaran sing cedhak karo perang massal, ora bisa digunakake. Perwakilan saka Ukraina United nyoba nggunakake mobil minangka meriam banyu. Nanging, dheweke ora bisa nemokake hidran geni. Uga, miturut saksi mata, padha nyoba kanggo break liwat posisi anti-Maidan karo mobil. Nanging, mobil mandheg.

          xxx
          Iku informasi awan nganti ngerti apa sing kedadeyan ing bangunan sing kobong. Carane akeh pravoseks digawa ana ora persis dikenal, nanging mesthi ora 4! Dadi ana liyane kita, nanging alamiah padha ora bersenjata karo apa-apa

          Elinga yen ing tengah Odessa saiki ana tawuran massa antarane anti-Maidanists lan panyengkuyung persatuan lan wakil ultras.
    28. +4
      2 May 2014
      ing Suriah uga wiwit!
    29. +6
      2 May 2014
      Odessans! Wektu wis teka! Munggah, atur dadi unit pertahanan diri, lengen dhewe, ayo nglawan Nazi, yen ora pati utawa penghinaan sing paling abot nunggu sampeyan.
      1. angin topan7
        +2
        2 May 2014
        Kabeh jagad Rusia kudu bangkit, iki perang nglawan kita kabeh. Memori langgeng kanggo kabeh wong mati.
    30. +5
      2 May 2014
      Miturut koresponden LifeNews, Slavyansk kosong, wong wedi metu. Saka payon omah, penembak jitu nindakake geni ngarahake kabeh sing obah.

      – Pertempuran diterusake ing Slavyansk. Sniper minangka ancaman utama. Muga-muga aku bisa menyang hotel. Nanging, durung jelas kepiye carane bisa ditindakake. Dene kendaraan lapis baja, durung mlebu kutha,” ujare wartawan kita.

      Miturut dheweke, penembak jitu pisanan nembak nganggo peluru tracer, banjur mbukak geni kanggo mateni. Paling kamungkinan, radikal saka "Sektor Tengen" ditembak, sing nembus kutha ing wayah awan kanthi kedok warga sipil.
    31. +4
      2 May 2014
      Menehi wong senjata! Aja nyopir sing ora bersenjata menyang pembantaian !!!
      Mikir dhisik!
    32. +4
      2 May 2014
      Kayane aku kanggo warta kaya ngono bakal cocog kanggo mateni rating "+" "-" amarga aku ora ngerti kepiye kabar kasebut bisa "dievaluasi" lan sawise kabeh, tangane wong ora gemeter, yen wis 9 "+"
      1. +4
        2 May 2014
        Aku ndhukung! Sakabehe lan sakabehe
    33. +7
      2 May 2014
      Pancen, sewu ultras, kanggo kutha Odessa kanthi populasi 10, iku jumlah sing akeh banget.
      Massa remuk!
    34. +5
      2 May 2014
      Ing Andreevka (ing pinggiran Slavyansk) ukrovoyaks dijupuk sipil.
      Apa sih PBB, apa OSCE?! Sampeyan perlu kanggo nggawa mudhun mercilessly iki banderlogs, pravosekov lan homoseksual liyane.
    35. +4
      2 May 2014
      Sajrone konflik ing lapangan Kulikovo lan nyerbu House of Trade Unions, udakara 50 wong tiwas, paling ora satus sing tatu.
      Miturut sumber ing Kementerian Dalam Negeri, mung ing lapangan Kulikovo ana sekitar 20 mayit wong sing digebug nganti mati.
      Layanan Darurat Negara nglaporake babagan 30 wong sing mati lemas amarga kobongan ing bangunan kasebut.
      Aktivis Euromaidan terus nyekel mungsuh sing slamet saka serangan lan geni lan ngalahake dheweke kanthi brutal. Kajaba iku, paling ora ana satus sing tatu.
    36. +6
      2 May 2014
      Makhluk. Aku arep mateni.
    37. +4
      2 May 2014
      ! Medeni maca, amarga ana wong ing mburi garis iki! Lan wong ala, ibune!
    38. angin topan7
      +3
      2 May 2014
      Kutipan: Sid.74
      Dheweke mung ngomong ing TV: - 38 wong mati ing omah serikat pekerja !!!

      Memori rahayu kabeh wong sing tilar donya ing Odessa, Slavyansk. Sampeyan perlu kanggo ndhukung Little Rusia, Rusia ora ninggalake dhewe. Wewelak iki kudu diremuk nganti nyebar menyang kabeh Ukraina kanthi geni. Pengadilan mesthi dibutuhake, fasis kudu diukum abot. Aku ngarep-arep manawa para empu junta ing jaban rangkah bakal dihukum.
    39. leo44
      +2
      2 May 2014
      Kutipan: Sid.74
      Kutipan saka: Val_Y
      wis dikonfirmasi 42 wong


      Ora ana tembung maneh...mung jodho!!!Wah piye.....dadi!!!

      Persis! Ya, p.c. kenyang! ngipi elek!! sawise kuwi salah siji, ora bakal ana tengah.
    40. +9
      2 May 2014
      wong ala padha ngeculke. saiki bakal angel banget kanggo mungkasi. yen bisa. ora tanpa perang gedhe. nanging iki yen "Gubugku ana ing pinggir" bokong saka sofa
    41. Sega 1945
      +4
      2 May 2014
      Dibakar kaya ing Khatyn. Mateni fasis !!!
    42. +3
      2 May 2014
      WONG! Kanggo kabeh sing nelpon Odessa kanggo "munggah"!
      Antarane wong-wong sing diobong lan diantemi paling setengah saka pedunung Odessa.
      Dadi pikirake yen wong sing klelep pengin ditulungi ...
    43. zol1
      +4
      2 May 2014
      Inggih, sampeyan saka Odessa, Mishka, sing tegese ... Sayange, ora ateges apa-apa. Ora ana maneh Mishka sing bisa ngadeg kanggo kutha sing mulya, kanggo awake dhewe lan kanca-kancane! Susah!
    44. +4
      2 May 2014
      Vladimir Vladimirovich, pinten sampeyan bisa tahan ngidoni ing pasuryan kita???
      Pira maneh wong Rusia sing kudu mati ????
      Kita Rusia siyap kanggo sanksi lan kasusahan kanggo bantuan nyata kanggo sabangsa kita!!!
    45. zol1
      +1
      2 May 2014
      Negara Rusia
      dina iki jam 21:48
      #Euromaidan #Bandera #Kramatorsk #terror

      Kita wis mung nampa konfirmasi sing cedhak Kramatorsk sing disebut. "nats.gvardiya" ditembak warga sipil sing ngalangi kolom kasebut. Ana sing mati lan tatu. Bandera pungkasanipun nyabrang Rubicon getih. Delengen "bocah" iki. Ki iki teka ing tanahmu arep matèni. Lan apa sing bakal ditindakake ing kutha Donbass, yen ora mandheg, dina iki ditampilake ing Odessa. Sing nyoba ngomong karo wong-wong mau "kanthi cara sing apik." Sauntara kuwi kudu dipatèni. Mung mateni. Iki mung basa scum ngerti.
    46. +3
      2 May 2014
      Lha, dudu 10 ewu, nanging luwih saka sejuta. populasi.
      Iku striking sing kita padha ora siap. Preinan Mei, akeh sing lunga kanggo ngrayakake Dina Mei. Ora ana sing nyiapake apa-apa.
      Tumpukan bus ora kejawab checkpoints saka memori. Ora ana wong sing siap kanggo tumpukan kelelawar lan peralatan liyane. Iku misale jek sing kabeh Kyiv Maidan teleported menyang kutha.
      Media lan liya-liyane langsung ngaku yen "separatis" mbukak geni lan mateni 3-4. Mytynguvalnikov tentrem kanggo negara bersatu. Aku durung weruh "wong akeh separatis" ing video ing ngendi wae, nanging iki dudu perkara utama ing perang info. Ketoke padha ngrancang sadurunge Minggu Maret, nalika kabeh padha ngaso.
      Info senjata menang maneh - malah ing kutha iku mokal kanggo ndeleng bebener, apa maneh maca.
      Siji kasunyatan sing bener - ana akeh wong sing nembang ing Ukrainia.
      Apa kanggo kita checkpoints saka wong ijo cilik-yen padha bebas pass sing ora perlu. Nulis babagan ekspor kekerasan lan kerusuhan saka Kyiv lan nyerang kuthaku. Lan saiki kabeh wong dijamin manawa "separatis jahat" mateni kabeh wong. Lan manawa kabeh media bakal ndhukung lan bakal siaran ing tren iki.
    47. + 11
      2 May 2014
      njupuk conto saka dheweke
    48. voinvatutin
      -6
      2 May 2014
      Rusia minangka infeksi sing wis nyebar menyang Ukraina lan ing saindenging jagad, sampeyan kabeh kudu dideportasi menyang negara sampeyan kanthi mutan kepala loro ing lambang lan dirusak kanthi serangan nuklir.
      1. +3
        3 May 2014
        Kutipan saka: voinvatutin
        kowe kabeh kudu dibuwang menyang negaramu

        Deport awakmu menyang donya sabanjuré!!! am
    49. +6
      2 May 2014
      Kutipan saka: voinvatutin
      Rusia minangka infeksi sing wis nyebar menyang Ukraina lan ing saindenging jagad, sampeyan kabeh kudu dideportasi menyang negara sampeyan kanthi mutan kepala loro ing lambang lan dirusak kanthi serangan nuklir.

      Hello Julia ... Nick lan gendéra ora cocog karo sampeyan Yulia Vladimirovna
    50. Kelevra
      +2
      3 May 2014
      Sayange, ora 3-5 wong, nanging wis 38! Bandera mung nyopir wong menyang bangunan lan ngobong paling akeh! Sialan para fasis reged!
    51. MG42
      +1
      3 May 2014
      Ing kene ana 1 ewu, angel disebutake tanpa sumpah, sedih yen ana rong atus ultras saka Kharkov. Iki ngamuk karo ultras Dnieper, total 500, ing Kharkov, sawetara ana sing sayap tengen. > sampeyan bisa lali, iki Nazi.
    52. +6
      3 May 2014
      Nah, iki provokasi apa? iku ontran-ontran. Aku ora bisa nemokake tembung liyane, nuwun ...
    53. +1
      3 May 2014
      Ing endi polisi nggoleki? Ana mayit ing saindenging kutha! Nganti 100 wong!
      Wong bodho dipateni. Iki mung wiwitan - dheweke bakal mangsuli.
    54. +1
      3 May 2014
      Apa kahanan saiki ing Odessa? Apa kabeh wong pancen wis turu? Lan apa sing ditulis ing kene pancen bener - akeh Nazi sing ngobong wong urip-urip iku warga Odessa, mula nganti wong-wong mau ngurutake awake dhewe, ora ana gunane ngirim pasukan Rusia. Amarga iku bodho kanggo nglindhungi penduduk siji apartemen saka penduduk apartemen tetanggan. Sing diobong lan digebugi nganggo sikil dudu wong asing utawa wong liyo. Iki minangka tanggi utawa warga ing kutha sing padha. Kanthi informasi pambuka kasebut, kepiye sampeyan ngrancang tumindake pasukan kita? Utamane ngelingi yen kabeh mau kita bakal dadi wong asing sing lengkap.
    55. +5
      3 May 2014
      23-57
      Sasha, alhamdulillah tekan Donbass kanthi slamet...
      Lan saiki kiriman saka ati ...
      Dina iki perang diwiwiti. Nyatane. Kita ora miwiti, nanging bakal rampung. Nalika Nazi pungkasan bakal entuk apa sing pantes?
      Dina iki aku dadi 100% Rusian. Kanggo kula, Ukraina wis mati, ing salawas-lawase. Iki wis kedadeyan pirang-pirang wulan, kanthi saben pawai Nazi lan saben nyanyian "pisau ing dheweke." Lan dina iki rampung.
      Nganti dina iki, aku pengin pegatan saka Banderlogs, kanthi tenang lan tentrem - padha menyang Geyropa, kita menyang Asia.
      Nanging dina iki mung iku.
      Aku duwe kanca ing Odessa. Lan aku isih ora ngerti yen dheweke isih urip.
      Aku bakal nggawe lobi khusus kanggo nggawe unit khusus sing dijenengi sawise Sudoplatov. Nderek conto Simon Wiesenthal Center. Nganti titah pungkasan, ing ngendi wae ing planet. Maktub.
      http://gwinplane.livejournal.com/1063517.html - цинк
    56. +5
      3 May 2014
      Iki sing dipikirake wong babagan "pembela"
    57. +1
      3 May 2014
      Kutipan saka Kars
      Wis puluhan mati Dibakar urip ing omah serikat pekerja lan ing dalan Kulikovo Impor ultras.
      Sampeyan ora katon bocah

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"