Putin Ditunjuk Poklonskaya Jaksa Krimea

95
Putin Ditunjuk Poklonskaya Jaksa Krimea

Vladimir Putin resmi nunjuk Natalya Poklonskaya Jaksa Republik Crimea. Keputusan presiden sing relevan wiwit tanggal ditandatangani. Putin uga nyetujoni jaksa Sevastopol. Padha dadi Igor Shevchenko. Dadi, jabatane ilang ater-ater "akting".
11 Maret, dening kaputusan saka dewan mentri otonomi Poklonskaya diangkat dadi jaksa republik, sawise kang papat calon lanang gelem njupuk posisi iki.

Kepala kantor kejaksaan Crimean entuk popularitas sing durung ana sadurunge sawise konferensi pers pisanan sawise njupuk jabatan. Ing Rusia, video musik digawe kanthi potongan animasi lan pernyataan Poklonskaya. Iki dikirim online ing 15 April. Saiki, kira-kira 9 yuta pangguna Internet wis nonton, lan jumlahe saya akeh kanthi cepet.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    95 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 40
      2 May 2014
      Wong apik lan profesional. Pancen - tanpa wedi lan reproach.
      Good luck kanggo dheweke ing karya lan urip!
      Lan ... pasuryan sing luwih nyenengake lan seger kanggo lembaga penegak hukum kita nglirik
      1. + 16
        2 May 2014
        Kutipan: Baikal
        Wong apik lan profesional. Pancen - tanpa wedi lan reproach.
        Good luck kanggo dheweke ing karya lan urip!
        Lan ... pasuryan sing luwih nyenengake lan seger kanggo lembaga penegak hukum kita nglirik

        Iku apik yen wong apik iku ing sisih bebener. Good luck lan kabungahan kanggo jaksa kita.
      2. + 15
        2 May 2014
        Sugeng nominasi sampeyan !!! tresna
        1. +5
          3 May 2014
          Good luck ing karya lan urip!
          1. + 17
            3 May 2014
            Kutipan saka: sazhka4
            Yen ora minangka Wanita, nanging mung Jaksa .. Ana sing kudu ngomong?


            Aku banjur ngerti kenapa Natalia ngomong liwat untune !!!Aku mung ngajeni bocah wadon sing wani iki !!!

            Dadi, miturut sawetara laporan, ing taun 2011, Natalya Poklonskaya dadi jaksa penuntut umum ing pengadilan dhuwur ing kasus mantan wakil Verkhovna Rada Crimea lan mantan direktur klub bal-balan Tavria, Ruvim Aronov (ing cilik saka salah siji saka klompok pidana paling gedhé ing Crimea disebut "Bashmaki", kang anggota ing taun 1990-2000 melu racketeering, rampokan lan Rajapati).

            Miturut informasi sing muncul ing Web, jaksa saiki Crimea, Natalia Poklonskaya, diserang ing lawang omahe dhewe ing Evpatoria. Jaksa diantemi, mbokmenawa amarga kasunyatan sing njupuk salah siji saka peran utama ing Jupuk Aronov. Minangka asil saka nyoba matèni, bagéan saka pasuryan wadon enom kang ora fungsi. Sawise iku, Poklonskaya diduga ngembangake cara ngomong "liwat untune." Salah sawijining blogger Internet nulis babagan iki ing "LiveJournal" kanthi referensi kanggo "crita sledak".

            "Ana upaya mateni liyane nalika dheweke dadi jaksa Crimea. Kanggo wong sing sopan. Dheweke isih mudhun kanthi entheng, para militan Yevpatoriya bisa uga getun, nanging bisa digawa menyang steppe, dirudopekso ing klompok lan dikubur ing ngisor. balok ana. loro, "tambah penulis kiriman kasebut.

            Sementara, akting Jaksa Krimea Natalia Poklonskaya, sing diarani "jaksa sing apik" dening Runet, ora wedi karo tuntutan pidana ing Ukraina, ing ngendi dheweke kepengin "tumindak sing ditindakake kanggo nggulingake tatanan konstitusional utawa ngrebut kekuwatan negara."

            "Aku ngerti yen ing Ukraina kasus pidana wis diwiwiti marang aku, aku wis dilebokake ing daftar sing dikarepake. Ora wedi aku, nuraniku cetha, "ujare Poklonskaya ing wawancara karo Rossiyskaya Gazeta. Materi kasebut bakal dirilis ing dina Senin, kutipan kasebut diterbitake dening RIA Novosti.

            Poklonskaya ngandhani carane dheweke entuk proyek anyar. Dheweke nulis surat pengunduran diri tanggal 25 Februari, mbenerake keputusane kanthi kasunyatan yen dheweke "isin manggon ing negara sing neo-fasis mlaku-mlaku kanthi bebas."

            Jaksa penuntut nambahake yen dheweke tansah tumindak miturut ukum lan percaya yen wong-wong sing nglawan kekarepane rakyat lan ngrebut kekuwatan kudu wedi karo retribusi.
        2. +1
          3 May 2014
          Ora ana apa-apa, jaksa bakal nembus. Sugeng lan sukses! Karya mesthi dudu gula, nanging sampeyan bisa ngatasi lan mbuktekake yen dhengkul sampeyan ora mung ayu, nanging uga ora goyang amarga wedi marang nistha!
          1. +2
            3 May 2014
            Kutipan saka domokl
            Ora ana apa-apa, jaksa bakal nembus. Sugeng lan sukses! Karya mesthi dudu gula, nanging sampeyan bisa ngatasi lan mbuktekake yen dhengkul sampeyan ora mung ayu, nanging uga ora goyang amarga wedi marang nistha!
            apik
            Ya, Sanya! ora saben "wong" duwe inti kaya ngono ... cah wadon sing apik! hi
      3. sazhka4
        +1
        3 May 2014
        Kutipan: Baikal
        Lan ... liyane apik lan pasuryan seger

        Yen ora minangka Wanita, nanging mung Jaksa .. Ana sing kudu ngomong?
        1. -12
          3 May 2014
          Kutipan saka: sazhka4
          Ana sing arep dikandhakake?

          Kita duwe iki ...
          Nom-noman sing lara, cah... Kanggo jaksa...
          Utamane ing posisi republik.
          Dheweke pengin dadi asisten pengacara kutha umur XNUMX taun. Pilih bojo, nglairake anak ... opo
          1. +2
            3 May 2014
            Kutipan saka ptah
            Milih bojo, nglairake anak ... apa


            Aku ora ngerti bojone, nanging dheweke duwe anak wadon.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +3
        3 May 2014
        Babagan paspor, masalah kasebut dirampungake sajrone 5 menit. Respect kanggo wong. Bos "ing sipil", nanging sampeyan katon - sampeyan aran - Power. Gusti mberkahi.
      6. +3
        3 May 2014
        Kebetulan langka - intelijen lan kaendahan ing siji bocah wadon! apik
        1. +5
          3 May 2014
          Quote: Sibi
          Kebetulan langka - intelijen lan kaendahan ing siji bocah wadon! apik

          Oh, lan wani ...
    2. mad
      + 18
      2 May 2014
      Jepang bakal duwe preian nasional
      1. + 12
        2 May 2014
        Kutipan saka mad
        Jepang bakal duwe preian nasional
      2. +7
        3 May 2014
        Kutipan saka mad
        Jepang bakal duwe preian nasional

        Kita kudu milih dheweke dadi duta ing Jepang. nglirik sampeyan ndeleng lan Jepang bakal mandheg nuntut pulo kasebut)))
    3. + 10
      2 May 2014
      Good luck lan sukses ing kirim anyar!
    4. + 14
      2 May 2014
      Keputusan sing bener, nanging kepiye maneh. Wong iki ora kadhemen ing wayahe sing paling penting, dheweke njupuk tanggung jawab kanggo ngadhepi junta. Good luck kanggo dheweke ing karya hard.
      1. +6
        2 May 2014
        Aku setuju.
        Saiki bakal menarik kanggo nonton kepiye dheweke lan kabeh Crimea bakal gabung karo sistem kaadilan lan masak ...
    5. DimDimych
      + 12
      2 May 2014
      Vladimir Putin resmi diangkat Natalya Poklonskaya jaksa saka Republik Crimea

      Saka ngisor ati kita - Sugeng!! tresna

      "NYASH-MYASH - KRIME KITA!" apik
      1. + 14
        2 May 2014
        Kutipan: DimDimych
        "NYASH-MYASH - KRIME KITA!" apik

      2. + 12
        2 May 2014
        Nalika aku ngerti kenapa dheweke ngomong liwat untune, dheweke dadi luwih menarik kanggo aku. Ora mung wong wadon sing ayu, nanging uga wong lanang kanthi karakter baja. Ora nyash - myash. Lan Crimea wis dadi KITA.
    6. + 11
      2 May 2014
      Kaadilan kanthi pasuryan sing ayu lan mripat sing sedih. Good luck ing kabeh!!!
    7. +5
      2 May 2014
      Sapa sing bakal mangu-mangu eseman. Umumé, apik banget dheweke, Gusti mberkahi dheweke!
    8. + 12
      2 May 2014
      Wong sing tanggung jawab ing wektu sing angel yaiku wong sing pantes diakoni.
      Sugeng tanggap warsa.
    9. + 10
      2 May 2014
      Nah, Natakha disetujoni, lan langsung 2 batalyon ngrasa kaya wong lanang lan lunga menyang prestasi !!!
      Hey Nata! Iki dudu Yulia sing nganggo tongkat hoki...
      1. +9
        2 May 2014
        Kutipan: Tra-ta-ta
        Nah, Natakha disetujoni, lan langsung 2 batalyon ngrasa kaya wong lanang lan lunga menyang prestasi !!!
        Hey Nata! Iki dudu Yulia sing nganggo tongkat hoki...
        1. +2
          2 May 2014
          Kanggo Cleopatra kuwi, banjur kabeh Ukraina kudu diganti jeneng Crimea. Pin-dos kaget... Knight Move!
          Lan "senapan" - ing setelan ...
    10. +7
      2 May 2014
      enom ayu, apa maneh sing perlu, supaya Bandera meri
      1. Leonidich
        +1
        3 May 2014
        supaya banders masturbasi
    11. RAF
      +9
      2 May 2014
      Iki warta apik !!!Purmati lan pujian kanggo WANITA sing wani, wani lan wani tresna tresna tresna !!! Kurang sujud marang dheweke lan karya sing migunani kanggo entuk manfaat saka Crimea lan Rusia! Muga-muga Sang Pencipta kita nglindhungi dheweke!
    12. Eugeniy_369k
      +7
      2 May 2014
      Красавица apik .
      Ana wanita ing desa-desa Rusia
    13. leo44
      +7
      2 May 2014
      Kita bisa congratulate Miss Crimea!
      1. alex 241
        + 23
        2 May 2014
        Kutipan saka: leo44
        Kita bisa congratulate Miss Crimea!

        Luwih, Miss "Military Review"
        1. +8
          2 May 2014
          Kutipan: alex 241
          Luwih, Miss "Military Review"
          Sugeng sonten, Alexander! hi
          opo Ya, ing dalan, setengah kerajaan Rusia bakal milih Miss Russia kanthi tangan loro ngguyu
        2. +2
          3 May 2014
          Kutipan: alex 241
          Luwih, Miss "Military Review"

          ngguyu
          Hello, Sanya!

          Sing Vladimir lan aku wis mbalek liwat kanggo "kaendahan sah"!
          Ayo, melu!
          ombenan

          Men of the Military Review, kenapa kita ngadeg kaya dudu sedulur?
          Kita lulus - kita lungguh ...
          Kita katon - kita ngujo ...
          Tuang - ngombe !!!

          Malah panganan liyane ...
          ombenan ombenan ombenan
          1. +1
            3 May 2014
            Quote: Aleks TV
            Kutipan: alex 241
            Luwih, Miss "Military Review"

            ngguyu
            Hello, Sanya!

            Sing Vladimir lan aku wis mbalek liwat kanggo "kaendahan sah"!
            Ayo, melu!
            ombenan

            Men of the Military Review, kenapa kita ngadeg kaya dudu sedulur?
            Kita lulus - kita lungguh ...
            Kita katon - kita ngujo ...
            Tuang - ngombe !!!

            Malah panganan liyane ...
            ombenan ombenan ombenan

            Lyokha! wis ndelok jam??? ngguyu Maksudku, toko-toko wis padha tutup.. lan muatan amunisi ora telas! ngguyu
    14. +5
      2 May 2014
      Dheweke ora wedi tanggung jawab, sanajan akeh sing ora gelem.
      Iki minangka INDIKATOR KARAKTER.
      Mugi Natalya Vladimirovna Poklonskaya SUKSES lan WISDOM.
      Entuk pengalaman, kanca Penasihat Senior Kehakiman Federasi Rusia.
      Muga-muga pemuda ora dadi alangan kanggo sampeyan.
      SUKSES!!!
      tresna

      nglirik
      1. +9
        2 May 2014
        Inggih, ing nguber:
        Loro mbah kakunge tilar donya ing Perang Patriotik Agung ...
        Ing kene asale pembentukan KARAKTER.

        Katrangan foto: Kandel lan Cantik.
        apik
        1. +6
          2 May 2014
          Quote: Aleks TV
          Kandel lan Cantik.




        2. +2
          2 May 2014
          Quote: Aleks TV
          Inggih, ing nguber:
          Hi Aleksey! hi Lan aku bakal ngompa, babagan iki ombenan
          ps Nalika bakal ana sing anyar? Kasepen wiwit Februari Nyuwun
          1. +4
            2 May 2014
            Kutipan saka: perepilka
            Lan aku bakal ngompa, babagan iki

            Vladimir -
            hi
            Ah... gampang!!! Semono uga jaksa kita!
            ombenan

            Kutipan saka: perepilka
            Kasepen wiwit Februari

            Artikel, crita?
            Sing ana sawetara sing durung rampung ing stash, mung ... ora ditambahake, nyawa ora ngapusi. Wah apa jancok.

            Ora ana apa-apa... BREAK OUT.
            Kita ora duwe cara metu - seneng utawa ora, nanging sampeyan kudu menang.
            ya
            MUNG DUNIA SLAVIC URIP И BEBAN.
            ombenan
            1. +5
              2 May 2014
              Quote: Aleks TV
              Kita ora duwe pilihan - seneng utawa ora, nanging sampeyan kudu menang.

              Bener opo
              Inggih, kanggo kamenangan! ombenan
              1. alex 241
                +5
                3 May 2014
                Kutipan saka: perepilka
                Inggih, kanggo kamenangan!

                Lesha, Volodya - kanggo Kamenangan! Kanggo 9 Mei 2014!
                1. 0
                  3 May 2014
                  oh foto sing apik! apik
          2. alex 241
            +6
            2 May 2014
            Hai wong lanang, aku weruh kabeh "geng" wis kumpul! ngguyu ombenan
            1. +1
              3 May 2014
              Kutipan: alex 241
              Aku weruh kabeh "geng" wis padha!

              ya
              Banjur, San.
              Kita "normal" lan "urip".
              ngguyu

              Kanggo kamenangan!
              ombenan
              1. alex 241
                +2
                3 May 2014
                Quote: Aleks TV
                Kita "normal" lan "urip".

                Dadi, kanggo urip!
                1. +6
                  3 May 2014
                  Bliiin! Aku kudu tugas sesuk, oh, wis dina iki, fiends! nangis
                  1. alex 241
                    +5
                    3 May 2014
                    Volodya, tenang. Ing wayah wengi, aspirin, areng aktif, lan saperangan pil nanging shpy. Ing wayah esuk, kopi kuwat, lan sampeyan bakal dadi apik kaya anyar! Lan ora kaya wong miskin iki! ngguyu
                    1. +4
                      3 May 2014
                      Kutipan: alex 241
                      Ora kaya wong mlarat iki! ngguyu

                      dipateni! ngguyu
                      Lan wong miskin, ora ana apa-apa. Falom kecanthol opo . Pendaki sejati, kaya aku ngguyu
                  2. +5
                    3 May 2014
                    Kutipan saka: perepilka
                    Bliiin! Aku kudu tugas sesuk

                    Tenang Volodya...
                    Kita ora bakal ngombe akeh, mung Sanya nyuntak rong tong minyak ...
                    Aviation, mangan ...
                    ya
                    1. alex 241
                      +5
                      3 May 2014
                      Lesh, aku iki wong sing apikan, ora melas karo kanca-kanca ngguyu
                    2. +2
                      3 May 2014
                      Kita ora bakal ngombe akeh, mung Sanya nyuntak rong tong minyak ...
                      Aviation, mangan ... ngguyu ana alkohol ing mesin cuci ... wah, yen ora cukup ... ngguyu
    15. +3
      2 May 2014
      layanan apik! Rasa seneng pribadi! Kesehatan lan kamakmuran! sedulur ombenan
      Jaksa paling ayu ing donya! A BEAUTY RUSIA nyata. tresna apik
    16. +2
      2 May 2014
      Aku pengin ndeleng dheweke ing wangun kolonel Rusia!!!!! tresna
      1. +2
        2 May 2014
        letnan kolonel keadilan - uga ora ana)
        1. 0
          2 May 2014
          Kutipan saka fregina1
          kolonel Rusia

          Kutipan saka zorcher
          letnan kolonel keadilan - uga ora ana)

          Wong lanang, isih ana "lintang" Ukrainia ...
          Lan miturut tugas Putin, dheweke -
          Penasihat Senior Kehakiman Federasi Rusia. Iki kolonel miturut kita (ing tali bahu uga: loro "clearances", telung bintang)
          Tanggal 27 Maret, Chaika nerbitake Pesen babagan pangkat kelas iki.
          nglirik

          Kanggo kolonel nyata.
          ombenan
          1. +1
            3 May 2014
            ombenan
            Quote: Aleks TV
            Kutipan saka fregina1
            kolonel Rusia

            Kutipan saka zorcher
            letnan kolonel keadilan - uga ora ana)

            Wong lanang, isih ana "lintang" Ukrainia ...
            Lan miturut tugas Putin, dheweke -
            Penasihat Senior Kehakiman Federasi Rusia. Iki kolonel miturut kita (ing tali bahu uga: loro "clearances", telung bintang)
            Tanggal 27 Maret, Chaika nerbitake Pesen babagan pangkat kelas iki.
            nglirik

            Kanggo kolonel nyata.
            ombenan
            so, ulang taunku??? apik ombenan
        2. +3
          2 May 2014
          Kutipan saka zorcher
          letnan kolonel keadilan - uga ora ana)

          Et, yen ing Kantor Kepala Kejaksaan Militer. Dadi, Penasihat Kehakiman, nanging kolonel, ing pangertene Penasihat Kehakiman Senior, dheweke mesthi bakal dadi.
      2. +5
        3 May 2014
        Lan luwih apik - ing wangun Jaksa Agung Federasi Rusia.
        1. +4
          3 May 2014
          Kutipan: Tra-ta-ta
          Lan luwih apik - ing wangun Jaksa Agung Federasi Rusia.

          Ayo padha lungguh!
          A. Papanov. "tangan diamond" ngguyu
          1. +1
            3 May 2014
            Kutipan saka: perepilka
            Kutipan: Tra-ta-ta
            Lan luwih apik - ing wangun Jaksa Agung Federasi Rusia.

            Ayo padha lungguh!
            A. Papanov. "tangan diamond" ngguyu

            kumis!!!
      3. +1
        3 May 2014
        Kutipan saka fregina1
        Aku pengin ndeleng dheweke ing wangun kolonel Rusia!!!!!

        Lan aku pengin ndeleng dheweke minangka Jaksa Agung Federasi Rusia. sedulur
    17. +4
      2 May 2014
      Nggoleki Natalia aku jatuh cinta karo anime
      1. alex 241
        +7
        3 May 2014
        Quote: Bodho
        Nggoleki Natalia aku jatuh cinta karo anime

        Nah iki kanggo sampeyan.
        1. +1
          3 May 2014
          Matur nuwun sanget! mesem!
    18. +4
      2 May 2014
      Iku wektu kanggo mungkasi Avak!
    19. +3
      2 May 2014
      Quote: Aleks TV
      Inggih, ing nguber:
      Loro mbah kakunge tilar donya ing Perang Patriotik Agung ...
      Ing kene asale pembentukan KARAKTER.

      Katrangan foto: Kandel lan Cantik.
      apik

      lan pinter tresna
      1. +5
        2 May 2014
        Dheweke kudu sopan banget. hi
    20. +5
      2 May 2014
      Inti baja kasebut ing bocah wadon sing rapuh iki, amarga dheweke nindakake apa sing dianggep adil lan perlu kanggo rakyate! Lan jiwo machos sing tetep ing Kyiv, mantan kolega, iku kothong rotten: sawise kabeh, padha ora bodho lan ngerti banget sing padha nindakake lawlessness.
    21. RAA
      +2
      2 May 2014
      Poklonskaya prayoga. Iku bakal angel kanggo dheweke karo kita dishonorable Jaksa Agung Kantor.
    22. onegin61
      +2
      2 May 2014
      Muga-muga ing njero sirahku padha karo njaba.
    23. +3
      3 May 2014
      Putin Ditunjuk Poklonskaya Jaksa Krimea

      Kaya-kaya ana sing ragu-ragu ...
    24. wong tuwa 72
      +3
      3 May 2014
      Muga-muga jaksa penuntut sing ayu lan rapuh iki begja ing kabeh urusane !!! Kesehatan lan rasa seneng kanggo HER ing kabeh !!!
    25. +2
      3 May 2014
      Kaendahan bakal nylametake jagad, yen mung sampeyan (paman sing ala) ora ngrusak ... nglirik
      Nah, kaendahan kuwi bakal tiba mati ing paling ora nyenengi sembarang paman elek! tresna
      Kanggo kaendahan, kanca! ombenan
    26. Kelevra
      +2
      3 May 2014
      Good luck kanggo dheweke ing karya hard!
    27. sazhka4
      +1
      3 May 2014
      Yen ora minangka Wanita, nanging mung Jaksa .. Ana sing kudu ngomong?
      1. +3
        3 May 2014
        Kutipan saka: sazhka4
        nanging mung Jaksa .. Ana sing arep ngomong?

        Iki isih awal, Alex ...
        Mung diwiwiti.

        Quote:
        ... 4. april 2014 kanthi idin saka lan. babagan. Jaksa Crimea Natalia Poklonskaya, perwira Layanan Keamanan Federal Rusia ing Republik Crimea nindakake operasi kanggo nahan asisten jaksa Yalta Yevgeny Pomelov. Pegawe kantor jaksa Yalta ditahan nalika nampa suap saka warga kutha kanthi jumlah 7,5 ewu hryvnias. Komite Investigasi Federasi Rusia kanggo Republik Crimea mbukak kasus pidana miturut bagean 3 saka Pasal 290 KUHP Rusia "menehi suap menyang pejabat amarga nindakake tumindak ilegal" ...
        1. alex 241
          +3
          3 May 2014
          Quote: Aleks TV
          Iki isih awal, Alex ...
          Mung diwiwiti.

          Ya, ora Lesh, stranglehold Kaya sing wis dingerteni akeh, Natalia Poklonskaya isih enom banget kanggo posisi jaksa wilayah: dheweke mung umur 34 taun. Nanging, sanajan umure, dheweke wis duwe pengalaman kerja sing kuat ing penegakan hukum. Natalya Poklonskaya sadurunge kerja minangka Jaksa Lingkungan Antar Distrik Simferopol. Banjur dheweke pindhah menyang Kantor Jaksa Agung Ukraina.
          Ing taun 2011, dheweke dadi jaksa penuntut umum ing pengadilan dhuwur saka mantan wakil parlemen Krimea lan mantan direktur olahraga klub bal-balan Tavria, Ruvim Aronov, sing uga mimpin geng Bashmaki. Aronov dikreditake babagan 50 pembunuhan lan 8 penculikan. Sawise kebangkrutan siji klompok Ukrainia (OPG "Bashmaki" - salah siji saka klompok pidana diatur paling gedhé ing Crimea ing 1990-2000 - ed.), dheweke nampa fisik kuwat. ciloko (bandit ngalahake dheweke ing ngleboke dhewe - ed.). Iki nerangake cara dheweke ngomong "liwat untune", bagean saka pasuryane ora bisa digunakake ... ".
          1. +2
            3 May 2014
            Kutipan: alex 241
            bagéan saka pasuryan ora fungsi ... ".

            Hmm...tegese kaendahan iki nduweni inti ing watake.
            Pukul
            Wong lanang bakal kaya ngono, ora ana rega kanggo wong lanang sing kaya ngono.
      2. +4
        3 May 2014
        Dheweke dhewe kandha supaya ora katon ing penampilan. Solders, iku ora bakal koyone sethitik.
        1. Leonidich
          0
          3 May 2014
          Muga-muga dheweke bakal dadi jaksa negara ing pengadilan junta fasis sing ngrebut kekuwatan ing Ukraina lan nyolder paling ora ukuman urip.
    28. +5
      3 May 2014
      Isih enom, ora rugi, mesthi ora korupsi. Lan wong papat iki mesthi bajingan. Padha ngira yen panguwasa anyar bakal miwiti mriksa, banjur bakal mbuwang kulak, banjur liwat panggung, lan liya-liyane. Lan jaksa saka Crimea - rasa seneng pribadi, kesehatan lan ora "ngobong metu" ing karya. Lan supaya hydra reged saka korupsi Rusia ora noda lintang ayu.
    29. -2
      3 May 2014
      Ora, nanging cah wadon iku enak, aja ngomong, sial!
    30. everest2014
      +1
      3 May 2014
      Dewi sing mrentah pasukan militer Rusia
    31. +1
      3 May 2014
      Eh. Inggih, paling apik kanggo Natalia ing karya lan pribadi, supaya ngomong, urip. Schaub znachitsa ing Crimea, iku penake lan aman kanggo kita, turis, kanggo ngaso, ya.
    32. everest2014
      +2
      3 May 2014
      Dheweke pancen ayu, nanging miturut pendapatku iki wis dadi kultus pribadine :)
    33. +1
      3 May 2014
      Aku ora bakal ngandel yen ndeleng jaksa bisa ngrasa yen sampeyan lagi nglangi ing srengenge. eseman
    34. 0
      3 May 2014
      Kanggo "veracity" media Ukrainia: http://www.youtube.com/watch?v=YyLKc-PfH-I#t=23 Aku ngelingake celeng iki lan utamané wong lanang goblok saka Ukraina sing ora ana "jurnalis", ora ana "komunikator", ora ana sing ora bisa nyegat rembugan Putin karo sapa wae. (FAPSI)
    35. igorek45
      0
      3 May 2014
      Nom-noman sing lara, cah... Kanggo jaksa...
      Utamane ing posisi republik

      Sampeyan kudu ngerti yen bocah wadon iki wis 12 taun kerja ing kantor kejaksaan, lan 2 taun minangka wakil. kepala departemen ing Kantor Jaksa Agung Ukraina .. Tekan ing Maidan .. Lan sampeyan ngomong youngaaa .. (c0 lan utamané kanggo posisi republik ..
    36. 0
      3 May 2014
      KECANTIKAN, KECERDASAN, KEHORMATAN LAN NURANI KITA!!!
    37. +2
      3 May 2014
      Komentar kasebut kaya debelisme umum.
      1. Leonidich
        -2
        3 May 2014
        kabeh, sampeyan siji debil kene
    38. 0
      3 May 2014
      Wong lanang sing duwe inti batin, kita pengin luwih akeh wong sing kuwasa, utamane wong lanang.Marang jaksa: KESEHATAN, sukses, wani lan toleransi ing perkara sing angel kaya nglindhungi bebener lan keadilan. Good luck karo kabeh lan Gusti Allah mberkahi dheweke. "Paku bakal digawe saka wong-wong iki, ora bakal ana kuku sing luwih kuwat ing donya!"
    39. 0
      3 May 2014
      Ya ... cah wadon sing kuwat, lan seragame cocog karo dheweke ...
    40. 0
      3 May 2014
      Kanthi janjian Natalia Poklonskaya! Karya apik kanggo dheweke.
    41. alex=111
      -1
      3 May 2014
      Aku ora duwe apa-apa marang Poklonskaya, amarga Aku ora ngerti dheweke, mung ana pitakonan kepiye carane bisa ngawasi kepatuhan karo hukum yen dheweke ora ngerti kode utawa hukum Rusia (iki akeh dokumen + praktik), bakal dheweke stupidly mlebu apa asisten dheweke bakal nindakake, nanging dheweke dhewe supaya, kanggo gambar njagong.
    42. +2
      3 May 2014
      Drunkards mandheg ngombe vodka, mikir dhuwur, seneng ayu, spring, kembang.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        3 May 2014
        A1L9E4K9S ! Inggih, sial, lan julukan! Apa spesialis supaya wong mabuk ora ketegangan?
    43. +1
      3 May 2014
      Kutipan: Baikal
      Wong apik lan profesional. Pancen - tanpa wedi lan reproach.
      Good luck kanggo dheweke ing karya lan urip!
      Lan ... pasuryan sing luwih nyenengake lan seger kanggo lembaga penegak hukum kita nglirik
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        3 May 2014
        Foto apik. Dheweke ora duwe cukup AK.
    44. +1
      3 May 2014
      Kutipan saka iliitchitch
      Foto apik. Dheweke ora duwe cukup AK.
      Padha apik tanpa AK ...
    45. 0
      3 May 2014
      Ch ort, ora bocah-bocah wadon ala? Mripat lurus bungah.
    46. +2
      3 May 2014
      Perlu komentar???
      1. +1
        3 May 2014
        Quote: DUGA
        Perlu komentar???

        Ora, mbok menawa ... Kabeh wis jelas ing kene.
        Kasus ditutup!

        1


        2


        33
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        4 May 2014
        "Miss Ukraine..." Apa maneh "Miss"?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"