Pernyataan Kementerian Luar Negeri Rusia babagan kedadeyan tragis ing Odessa

77
Acara tragis sing kedadeyan ing Odessa tanggal 2 Mei, minangka asil, miturut informasi sing kasedhiya, 38 wong tiwas lan 50 wong tatu, dianggep ing Moskow minangka manifestasi liyane saka irresponsibility pidana saka panguwasa Kyiv, indulging. radikal nasional insolent, kalebu Sektor tengen, sing ngatur kampanye teror fisik marang panyengkuyung saka federalization lan owah-owahan konstitusional nyata ing masyarakat Ukrainia.
Kita banget ngukum iki.
Bebarengan karo operasi punitive aktif saka panguwasa Kyiv saiki ing Slavyansk, tragedi ing Odessa dadi konfirmasi liyane saka saham pidana ing pasukan lan intimidasi, kang ora ana hubungane karo kewajiban njedhul saka persetujuan 21 Februari taun iki. lan Pernyataan Jenewa tanggal 17 April taun iki.
Ing Rusia, padha nesu nampa informasi bab angkara anyar ing Odessa lan nelpon ing Kyiv lan patron Western sawijining kanggo mungkasi ing lawlessness lan nuduhake tanggung jawab kanggo wong Ukraina.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    77 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. TOLIBAS
      + 12
      3 May 2014
      Fasis zombie, ngobong sampeyan ing neraka!
      1. +7
        3 May 2014
        Zombi iki duwe komandan lan dalang sing lungguh ing Kyiv lan AS. Mesthine, adoh saka Amerika Serikat, nanging junta Kyiv digantung kaya asu ing tiang lampu. Sampeyan malah ora perlu njupuk, peluru iku manungsa, tali iku banget bab, padha ora pantes liyane. IMHO.
      2. Horde
        +2
        3 May 2014
        Kita banget ngukum iki.

        lan apa, padha mung bisa ngukum? hard, hard kanggo scold Bandera, carane ala iku kanggo matèni sipil?
        1. +2
          3 May 2014
          Kutipan: Horde
          Kita banget ngukum iki.
          lan apa, padha mung bisa ngukum? hard, hard kanggo scold Bandera, carane ala iku kanggo matèni sipil?

          Inggih, inggih. Sawise kabeh, iki mung minangka manifestasi saka irresponsibility saka panguwasa Kyiv. Kanggo nelpon spade spade lan nggawe panjaluk, ora ana semangat maneh.
      3. +2
        3 May 2014
        Bajingan iki bakal oleh ganjaran kanggo tumindake!
        Ing Belarus, Nazi tumindak kaya ngono. Wong-wong sing manggon ing désa-désa dibuwang dadi siji barak utawa gubug, dikunci lan diobong.
        Gusti Allah mirsani kabeh... Dheweke bakal entuk duweke!!!
      4. +3
        3 May 2014
        Aku menek ing situs kita (Ukraina) lan maca komentar ... uga, carane siji bisa bungah ing pati wong!Ana meh ora ana komentar nyukupi kiwa ... saiki Ukraina ora bakal manunggal ... lan aku isin manggon ing negara kuwi lan dadi Ukrainia.
    2. +7
      3 May 2014
      Kamulyan Kakaisaran Rusia Agung !!! Kamulyan kanggo Novorossiya!!! Kenangan abadi kanggo wong-wong sing tiwas ing tangan Nazi !!!
    3. +7
      3 May 2014
      Diplomasi mesthi apik, nanging apa ora wektu kanggo nggawa Federasi Rusia lan pasukan, mung kanggo nyegah pertumpahan getih? Utawa durung cukup getih sing diwutahake?
      1. +6
        3 May 2014
        Quote: Nagant
        Diplomasi mesthi apik, nanging dudu wektu kanggo nggawa Federasi Rusia lan pasukan,

        Ngendi sing kudu mlebu lan sapa sing kudu rampung? Tiyang ing Odessa sami lênggah ing gubug, ing wetan, sinten ingkang sagêd damêl, miturut unen-unen, saperangan wadyabala botên purun mèlu pêjah, nanging têtiyang Bandera sami saragam.
        Malah yen sampeyan mlebu lan njupuk Donbass karo wilayah Luhansk, ngendi kanggo pindhah sabanjuré lan carane bakal bantuan Odessa, ngendi saperangan ewu preman aturan werni.
        Kanggo Putin, saiki dadi keputusan sing angel, nanging sawetara keputusan kudu ditindakake. Ing wektu sing padha, keputusan kasebut kudu kaya ngono yen junta Kyiv ora cocog karo Eropa.
        1. 0
          3 May 2014
          Aku mikir yen pasukan dikirim, banjur perang bakal miwiti ora mung ing wilayah Ukraina, nanging global, amarga Amerika Serikat wis dawa kasep kanggo nulis utang, lan perang iku pilihan sing paling cocok.
        2. Horde
          +1
          3 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Ngendi sing kudu mlebu lan sapa sing kudu rampung? Tiyang ing Odessa sami lênggah ing gubug, ing wetan, sinten ingkang sagêd damêl, miturut unen-unen, saperangan wadyabala botên purun mèlu pêjah, nanging têtiyang Bandera sami saragam.



          ya wonge medeni, mergane PROFESIONAL MERCENIES saka Polandia, Jerman, Amerika lagi operasi, bisa ngalahake nganggo tongkat, bisa nembak kanggo pita St George ...
          1. -2
            3 May 2014
            Kutipan: Horde

            ya wonge medeni, mergane PROFESIONAL MERCENIES saka Polandia, Jerman, Amerika lagi operasi, bisa ngalahake nganggo tongkat, bisa nembak kanggo pita St George ...

            Iku ngelingaken kula ing awal 90s ing Rusia, nalika saperangan scumbags mlaku-mlaku ngubengi pasar lan ngumpulake dhuwit saka atusan pedagang sing mikir bab kulit dhewe.
            Lungguh ing kono ngenteni utangan, yen masalah wis rampung, paman teka lan ngatur barang, yen wong pengecut, mung pengecut.
            1. 0
              3 May 2014
              Apa sing bisa ditindakake dening wong sing ora bersenjata marang wong sing bersenjata?
              Apa sing bisa ditindakake tanpa nyawiji ing detasemen, organisasi.
              Aku ora ngadili sampeyan, nanging sampeyan kudu soberly netepke kahanan.
        3. MG42
          + 11
          3 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Ngendi sing kudu mlebu lan sapa sing kudu rampung? Wong-wong ing Odessa padha lungguh ing gubug, ing sisih wetan, sapa sing arep ditembak

          Rusia banjur kudu dicritakake kanthi cetha yen kita ora bakal ngirim pasukan ing kahanan apa wae, supaya wong-wong ora bisa nyenengake awake dhewe kanthi pangarep-arep lan mati ing perjuangan sing ora padha.
          1. Horde
            +1
            3 May 2014
            Kutipan: MG42
            Rusia banjur kudu dicritakake kanthi cetha yen kita ora bakal ngirim pasukan ing kahanan apa wae, supaya wong-wong ora bisa nyenengake awake dhewe kanthi pangarep-arep lan mati ing perjuangan sing ora padha.


            nanging sadurunge iku, Kementerian Luar Negeri nyatakake yen RUSIA ORA TETEP SING MELIHAT NASIB SAMBUNGANe, lan apa saiki, kita bakal ngukum, nanging kaget yen wong liya ora ngukum IKI NEGARA AGUNG ...
        4. +4
          3 May 2014
          Apa sampeyan ngomong babagan, ngobong wong 40 urip, sing mlumpat metu saka jendhela, ngalahake nganti mati, pira sing kudu diobong lan dipateni? Rusia iku sing ana ing barricades, lan ora piz "" ly lying ing TV. carane kanggo nolak nalika mesin negara muter liwat wong, destinies ?, carane nyawiji nalika pemimpin padha ditarik metu lan dikunjara? Banderas diatur ing atusan, dikirim dening mobil, didhukung dening panguwasa, karo nem sasi pengalaman perang. Mung wong bodho sing bisa ngomong yen nganti Odesites ngatur dhewe, supaya padha nyalahke piyambak, Federasi Rusia bakal ngenteni. Wong-wong sing tiwas, sing diobong, wis perang nganti mati - iki RUSIA (lanang 20 taun) FOR YOU Alexander Romanov 2 ora mung minus, sampeyan mung tas, lan kanggo posisi kasebut (ayo ngenteni Novorossia munggah), dheweke bakal nyurung kita wong Rusia ing kamp konsentrasi siji-siji, nanging ora ana ahli strategi kursi sing isih ana. Strategist, isin sampeyan A Romanov
          1. +2
            3 May 2014
            Quote: Chegevara
            Mung wong bodho sing bisa ngomong yen nganti Odessans ngatur dhewe, supaya padha nyalahke piyambak

            Lha kok pinter-pinterne, aku ngeling-eling yen sing ora tau ngeyel perang karo ngunjungi Bandera, sing liyane lungguh ing omah lan nonton kabeh ing TV. Pira pedunung ing Odessa, ngendi kabeh ?? ??????????
            Quote: Chegevara
            , Rusia bakal didorong menyang kamp konsentrasi siji-siji,

            WE RUSIA ora bakal crammed, amarga aku kelingan yen aku Rusia, sing meneng nonton tanggane dipateni wis suwe lali sapa. Lan sampeyan dhewe minangka tas "kentang"! Lan minus dhewe, sampeyan guess ngendi kanggo shove iku.
            1. MG42
              +4
              3 May 2014
              Sasha, ing Kharkov, dheweke nandhang kanker luwih saka sepisan, dheweke dadi asu >>

              Nanging akeh anti-Maidanists ing video iki wis ing kunjara. Lan wong-wong sing nyusup kanker nampa Kalash lan indulgensi saka panguwasa.
              Iku banget humane banjur smeared karo cat ijo lan supaya padha menyang rumah sakit.
            2. 0
              3 May 2014
              Aja nesu karo aku, lan aku ora perlu nyurung apa-apa, luwih apik kanggo nyurung bender proletar gedhe kita bebarengan. Nanging kasunyatan sing padha nesu kanggo tas, pleases, iki wis posisi. Kaya mengkono, bahu menyang pundhak lan kabeh bebarengan
              1. 0
                3 May 2014
                Quote: Chegevara
                . Kaya mengkono, bahu menyang pundhak lan kabeh bebarengan

                apik.
          2. +2
            3 May 2014
            taktik padha ing Kyiv lan Odessa. Gedung Serikat Pekerja. Kebakaran ing lantai 3.. lan puluhan tiwas...
        5. +2
          3 May 2014
          Alexander, kenapa (tembung liya nyaranake dhewe) banjur ana prosedur sing dibutuhake kanggo Presiden njaluk saka Dewan Federasi hak nggunakake pasukan kita ing luar negeri? Mung amarga saka Crimea?
          Aku yakin manawa kanggo bali semenanjung menyang subordinasi Federasi Rusia, keputusan kasebut ora perlu, Barat bakal "nyebut" kasunyatan iki sanajan tanpa legitimasi kasebut ...

          Sampeyan kudu konsisten: Ngomong A, ngomong B.

          Yen ora sampeyan P * G * O * O *
        6. 0
          3 May 2014
          Aku setuju karo sampeyan. Umume wong lungguh ing omah lan ora nindakake apa-apa, iki sing diarani Mayhataskrayniks. Pira luwih getih sing kudu diwutahake supaya bisa diganti? Nanging, ing wayahe, siji kesimpulan bisa digambar: Nazi (Banderlogs) luwih diatur, amarga padha wis nyepakaké kanggo dangu, lan pasukan nentang wong-wong mau, sanajan padha luwih akeh, ora diatur lan, apa maneh. , wis pecah. Lan, pungkasane, aku mikir yen syarat-syarat kanggo ngenalake pasukan ora DEWASA. Sawise kabeh, malah ing DONBASS, akeh warga sing nunggu.
      2. lg41
        +9
        3 May 2014
        Pira wong sing kudu diobong urip ing Kyiv, Odessa, dipateni ing Kyiv, Kramatorsk, Slavyansk, Mariupol, Odessa lan Kharkov supaya sampeyan bisa karo kita? Kita tanpa gaman.
    4. +1
      3 May 2014
      Hmm, fasis internal ngrusak negara. Perang Patriotik Agung ing versi modern, tataran 1.
      1. +2
        3 May 2014
        Aku ora setuju karo sampeyan. Kanthi kabeh babagan milisi saka Kidul-Wétan, ora narik Perang Patriotik Agung. Sipil maksimum. Nanging aku ora bakal downvote. Sawise kabeh, kepiye sampeyan bisa ora setuju kanthi sipil?
        1. +1
          3 May 2014
          Quote: Nagant
          iku ora narik ing Perang Patriotik Agung.

          Iku tegese antarane Rusia lan Amerika Serikat. Amerika Ngenteni ing wilayah kita (pengaruh). Amerika wis pindhah, nanging apa tanggapan kita? Pamrentah kita tundha apa sing ora apik.
          1. Hudo
            0
            3 May 2014
            Kutipan saka tronin.maxim
            Amerika wis pindhah, nanging apa tanggapan kita? Pamrentah kita tundha apa sing ora apik.

            Dadi sampeyan wis menehi wangsulan, apa sampeyan ngarepake jawaban sing beda karo sing ditulis ing statement Kementerian Luar Negeri?
            Dheweke nyatakake keprihatinan lan ngetrapake kabeh tanggung jawab - wong Rusia ora nglirwakake dhewe, cendhak.
            1. 0
              3 May 2014
              Minus sampeyan kanggo posisi pasif, ing "Kementrian Luar Negeri nyatakake prihatin", Apa sing wis ditindakake kanggo hip-hop? Apa sampeyan milih irung lan nulis mutiara? Hugo, sampeyan uga mung tas kaya Romanov. Pasif saka ahli strategi kuwi nesu. Nuwun sewu.
              1. Hudo
                +5
                3 May 2014
                Quote: Chegevara
                Apa sing wis ditindakake kanggo hip-hop? Apa sampeyan milih irung lan nulis mutiara?

                Apa sing sampeyan lakoni? Sewulan ngadeg ing sangisore bangunan gedung SBU sing dibebasake ing Lugansk, kadhangkala ing wayah awan, kadhangkala ing wayah wengi. Dheweke nindakake apa sing diprentahake.
                Quote: Chegevara
                .Aku infuriated dening passivity saka strategists kuwi. Nuwun sewu.

                nesu? Coba gnaw sudhut karpet, mung infuriates. Mo bakal mbantu.
                1. +1
                  3 May 2014
                  Ngapunten sadulur, aku ora ngerti yen sampeyan saka Lugansk, aku sungkem ing ngarepe wong kaya sampeyan.
                  Aku njaluk ngapura kanggo "sampeyan". KAYA KOWE-PRIDE RF
    5. bar280
      +1
      3 May 2014
      Atine getihen. Muga-muga jawabane cepet lan cukup.
      1. sasha127
        +1
        3 May 2014
        Kutipan saka bar280
        Atine getihen. Muga-muga jawabane cepet lan cukup.

        Aku duwe perasaan yen perang wis ana ing ngarep lawang, lan ora ana swasana perayaan, aku nonton warta saka kidul-wétan Ukraina kanthi kuatir.
        1. Hudo
          +2
          3 May 2014
          Kutipan saka: sasha127
          .Yen ora bisa nulungi kanthi terang-terangan, mesthi bisa mbantu kanthi menengan.


          Sing apa iku! Dadi mburi dudu UN yap. Bantuan senjata lan amunisi, peralatan lan gaman saka gudang, masang pangkalan rumah sakit, nampa pengungsi ing wilayah tapel wates, nutupi pertahanan udara. Sukarelawan, yen sampeyan pengin ngirim, nanging yen ora, kita bakal ngatur dhewe.
          Perang karo tangan kita ing sisih wates iki uga, nganti sampeyan dhewe ambruk ing sadawane Urals lan keris Cina macet ing mburi. Nganti Moscow dadi kutha garis ngarep.
          Utawa bakal teka nalika wis kasep? Sampeyan sabanjure - apa ora jelas?
          1. 0
            3 May 2014
            Kutipan saka hudo
            Sukarelawan, yen sampeyan pengin ngirim, nanging yen ora, kita bakal ngatur dhewe.

            Ing endi lan kapan sampeyan bisa nampa sukarelawan? Aku dhewe ora bakal bisa ngliwati tapel wates, nanging kanggo wong-wong sing pengin gabung karo barisan perlawanan aku bakal ngirim informasi menyang wilayah Donetsk (yen ana sing teka saka sampeyan).

            Kabeh usulan babagan panggonan, wektu lan kondisi kanggo gabung karo milisi, mangga nulis menyang "pribadi" ...
        2. +2
          3 May 2014
          Kutipan saka: sasha127
          .Yen ora bisa nulungi kanthi terang-terangan, mesthi bisa mbantu kanthi menengan.

          Aha! Ing kene "Ukraina" percaya yen kabeh iki wong Rusia ...
          "Panguwasa Kyiv nyalahke layanan khusus Rusia kanggo apa sing kedadeyan ing Ukraina kidul. Akting kepala administrasi presiden Ukraina Serhiy Pashinsky ngandhakake yen acara ing Odessa minangka "provokasi dening FSB" sing dirancang kanggo "ngalihake perhatian" saka keamanan Ukraina. pasukan sing nindakake operasi khusus ing sisih kidul-wétan Ukraina.
          xxxxxx
          1. sasha127
            0
            3 May 2014
            Quote: Egoza
            Aha! Ing kene "Ukraina" percaya yen kabeh iki wong Rusia ...

            Lan saiki, kaya sing dicritakake, "sepur wis ninggalake sepur," saiki, supaya ora kedadeyan ing Ukraina, Rusia isih bakal disalahake. Kanggo 10-15 taun kepungkur, Rusia kanthi pasif nonton Nazi. panganan ing sisih kulon Ukraina. Ing PBB, Rusia ajeg nuding metu kanggo Eropah kasunyatan iki lan apa gunane. Dina iki kita ndeleng apa teka saka iku. Aku pracaya yen acara sing njupuk Panggonan ing Ukraina saiki iku penting banget kanggo Rusia.Mulane, kepiye acara-acara kasebut bakal nuduhake apa Rusia sesuk, apa bakal dadi kekuwatan independen sing kuwat utawa bakal terus nggawe pernyataan keras kosong ing PBB.
    6. kosh
      0
      3 May 2014
      Dadi perang pindhah menyang fase aktif. Punika rawuh wayahe bebener. Wancine para federalis ing sisih kidul-wétan padha maju, supaya bisa ngumpul karo wong-wong sayap tengen, kanggo menehi Rusia alesan resmi kanggo nggawa pasukan perdamaian. Lan malah banjur, pracaya kula, ora siji fasis bakal ninggalake, junta ora bakal lunga saka nesu wong adil lan nyoba mbukak.
    7. Chuikov
      +1
      3 May 2014
      Apa Kamentrian Luar Negeri lan Pamrentah wis ngalih menyang taktik bleating Eropa?Yen mangkono, sayang banget ... Endi wong Krimea? Odessa ora adoh banget .. lan durung ana wates kaya ngono. .lan padha miwiti mateni wong ing Odessa wiwit esuk, lan iku ora kasunyatan sing ora ana ontran-ontran malah saiki ... Endi Pasukan Khusus Rusia, kang ngalembana dadi luwih BB, lan iki tembung sing padha bakal bisa kanthi cepet nglindhungi warga kita ing endi wae ing jagad iki ...
      1. +2
        3 May 2014
        Kutipan: Chuikov
        .Lan ngendi wong Crimea? Utawa, wis dadi warga Rusia, dumadakan lali sing persis skenario padha ing Odessa wis disiapake kanggo wong-wong mau?

        Lan ngendi Odessans piyambak??? Salah siji Crimeans kapekso utawa Rusia (sing siji lan padha) kanggo wong-wong mau kanggo sijine iku supaya ing urip merdika tatu.
        1. 0
          3 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Lan ngendi Odessans piyambak???


          Editor saka "Antifascist" ngatur kanggo ngomong ing telpon karo salah siji saka "Kulikovites", sing miraculously slamet saka geni elek disetel dening junta pembunuh ing bangunan saka House of Trade Union ing Odessa. Petugas jaminan cadangan Yuri, 49 taun, kaget sawetara jam sabanjure lan matur nuwun marang Gusti Allah amarga dheweke bisa bali saka neraka.

          Miturut Yuri, ana ora luwih saka 250 wong, aktivis Kulikovo Pole, ing wektu tawuran karo radikal "PSami". Jumlah iki kalebu kira-kira telung rolas pengawal, liyane padha biasa setengah baya lan tuwa Odessans, akeh kang wadon.

          "Sawise pertempuran ing Grecheskaya lan Cathedral Square, Nazi ngluncurake serangan ing Lapangan Kulikovo. Ana sawetara ewu wong. Pasukan kita ora padha, liyane, kita ora duwe senjata apa-apa! Kita dipeksa mundur lan mutusake. kanggo barricade awake dhewe ing bangunan saka serikat buruh House, dumunung cedhak. Apa kedaden banjur - Aku isih ora pas ing sirah, "- swara saka interlocutor trembes.

          Miturut Yuri, traumatik lan senjata api langsung digunakake marang dheweke. "Wong sing ana ing jejere kula langsung" glethakaken ". Kita padha mimpin nang bangunan lan Cut mati kabeh rute uwal. Aku ketemu aku ing swiwi tengen lantai 3, ana bab sepuluh kita ing kamar." lan tembak ing jendhela Lantai pisanan ana ing geni, banjur luwih dhuwur, kumelun nyebar ing sadawane koridor, ora bisa metu ... Kita mbukak lan ngalahake jendhela, nanging iki ora mbantu: kumelun saka dalan ditarik menyang kamar.Ana wong mlumpat metu, padha ing ngisor "Kamulyaning Ukraina" lan "Pati kanggo mungsuh" padha bengok saka ngisor ... Iku neraka!
    8. MG42
      + 10
      3 May 2014
      Apa perjanjian Geneva liyane ?? Padha diobong ing geni ing House of Trade Unions ing Odessa.


    9. +4
      3 May 2014
      Kabeh pratelan saka Kementerian Luar Negeri iki ora nggatekake dheweke, teka kanggo mateni lan ora ndhelikake ... Ayo bumi ayem tentrem kanggo wong-wong mau (sing wis mati, utawa luwih diobong urip) bajingan. !
    10. lg41
      +6
      3 May 2014
      Nazi ing Jerman ngobong Reichstag tanpa wong ing njero.
      Lan neo-fasis Ukrainia ngobong bangunan ing Kyiv lan Odessa, nyopir wong ing kana.
      Punisher
      1. MG42
        +3
        3 May 2014
        Masalahe yaiku yen kewan cilik iki biasane umure saka 16 nganti 25 taun, banjur bakal berkembang biak, sing bakal ana ing generasi kaping 2 saka mutan sadis.
      2. +1
        3 May 2014
        Pengalaman Khatyn, lsp? Digunakke karo susu ibu lan miturut crita saka "heroik" mbah kakung-berlapis babagan sijine "order" ing Volyn, sing, entuk kawruh, lan saiki pengalaman! Eh, Lavrenty Pavlovich awal, sampeyan wis ilang.
    11. +1
      3 May 2014
      Demokrasi miturut Departemen Luar Negeri, marinir kita entuk rong kerja sedina, nanging luwih becik nggodho bajingan metu saka kutha menyang lapangan sing mbukak lan saka udhara, kaya kecoak ....
    12. +3
      3 May 2014
      Senjata, akeh gaman, paling anyar! Putin, amarga ora ana pilihan kanggo invasi tentara, menehi senjata lan peralatan.
      1. +1
        3 May 2014
        Kutipan: Sergey Sitnikov
        Putin, amarga ora ana pilihan kanggo invasi tentara, menehi senjata lan peralatan.

        Lan iki pitakonan liyane! Mungkin bakal ana pilihan!

        "Ing Setu wengi, informasi muncul ing media Ukrainia sing 15 Rusia lan limang warga Transnistria kalebu sing tiwas ing geni ing gedung serikat pekerja ing Odessa. Saluran TV 1 + 1 ngaku yen warga Rusia lan Transnistria, sing nemokake awake dhewe ing bangunan sing kobong, tiwas amarga keracunan karbon monoksida.

        Kamentrian Luar Negeri Rusia nyuwun marang Kyiv kanggo ngumumake manawa ana wong Rusia ing antarane korban geni ing Odessa, yen ora, Moskow bakal nganggep iki minangka upaya anyar kanggo nyalahake Rusia kanggo kabeh sing kedadeyan. "Pitakonan kasebut muncul: adhedhasar bahan apa sing nggawe kesimpulan kasebut? Yen kabeh wong mati wis diidentifikasi lan ana dokumen pendukung, mula kudu langsung diumumake, lan ora muter perasaan sanak keluarga sing wis mati. lan ora nyoba kanggo nglakoake munggah emosi ing wong sing wis di-push kanggo Yen ora identifikasi iki digawa metu lan ora ana dokumen, banjur statements kuwi minangka upaya unfounded liyane kanggo gawe uwong yakin umum saka sawetara jenis "Russian tilak" ditemokaké ing Odessa. demonstrasi protes, "Kamentrian Luar Negeri Rusia marang RIA Novosti.

        Sauntara kuwi, polisi Odessa nglapurake yen mayat sing tiwas ing geni ing Odessa House of Trade Unions durung diidentifikasi, dheweke isih ana ing bangunan kasebut. "Kepiye bisa (media - ed.) nemtokake iki, yen awak isih ana ing bangunan, padha ora dijupuk metu. Iku banget awal kanggo pirembagan bab identifikasi sing," Volodymyr Shabliyenko, kepala layanan penet saka departemen utama Departemen Dalam Negeri Ukraina ing wilayah Odessa, marang RIA Novosti. (RIA News")
        xxx
        Saiki, yen wong Rusia uga mati, sing mung teka ing sanak keluarga kanggo preian, mlaku-mlaku lan ditarik menyang pembantaian iki, mula Federasi Rusia bakal mangsuli "cukup"!
    13. 0
      3 May 2014
      Solusi kasebut yaiku siji-shooting ndhuwur - kaya awake dhewe, mesthi, resiko ...
    14. 0
      3 May 2014
      Kita kudu nyebutake barang kanthi jeneng sing tepat - iku pogrom fasis! Sampeyan kudu ngumumake kanthi banter ing endi wae, ing kabeh tingkat. Lan cokot irung ing d ... mo iki "mitra Kulon", karo bukti dokumenter. Nganti saiki kaya ngono. Aja meneng, aja nganti padha ucul saka ngrembug bab iki.
    15. +5
      3 May 2014
      Supaya Rusia ngirim pasukan, iku perlu kanggo nyedhiyani karo pangayoman saka mburi. Apa bakal. nalika dheweke ngadeg kanggo nimbali Kidul-Wétan, dheweke ora ditembak ing mburi lan bengok-bengok kaya "Metu, penjajah Rusia !!!". Apa sampeyan siap nyedhiyakake? Sawise kabeh, saiki, kanca lan mungsuh dianggep ing syarat-syarat siji negara. Tegese, kita duwe negara sing ana sing dadi duweke lan ana sing ora duwe. Nanging yen Rusia ngenalake pasukane, mula iki wis dadi topik internasional. Tegese, sing manggon ing sawijining negara iku duweke dhewe, sing manggon ing wilayahe iku wong liyo. Banjur, ing kene Rusia nggawa pasukane. Sapa lan saka sapa dheweke kudu nglindhungi? Siji pepadhamu saka liyane, bojomu saka bojo? Siji dalan / omah / kutha saka liyane? Sing, ing kasunyatan, kita kudu ngintervensi konflik internal, tanpa breakdown cetha menyang kita lan liyane, ngendi pendapat negatif bab kita wis instilled, instilled dening taun ajaran anti-Rusia. Apa Chechnya ora cukup kanggo sampeyan? Dadi ing kene bakal dadi luwih elek, amarga sampeyan ora bisa ngenali mungsuh kanthi tampilan lan basa. Dadi bantuan resmi mung kanthi cara diplomasi/ekonomi. Ora resmi ... kanthi cara liya. Cara mung.
    16. 0
      3 May 2014
      Rumangsa ora realistis. Sapa sing bakal mikir malah bubar iki bisa.
    17. +2
      3 May 2014
      Sanadyan sawise akeh korban, Odessa ora bakal munggah kanggo nglawan monsters sing nguwasani Odessa, nanging luwih elek tinimbang para penyerbu, para ghoul iki ngobong wong-wonge, kabeh sing feminin ing dheweke ilang. .
    18. + 11
      3 May 2014
      Salam kanggo kabeh! Ora ana tembung sing dicithak kanggo nyebut kabeh sing ana ing jiwaku ... Ing ngisor iki teks saka jaringan:Apa sing wis rampung, "Ukrainians" saka Odessa? Sapa sing pengin karo sampeyan saiki? Wong nulis marang kita:

      "Sawise acara dina, digawe ing pesenan saka Kyiv, aku, minangka wong, wis ora tepak saka tega ngiwa kanggo wong-wong sing ndhukung Maidan, kanggo wong-warga Ukraina, sing dina iki ing Odessa burned Welasan wong, urip, karo tangane dhewe, karo koktail Molotov ing bangunan panitia eksekutif Mung gething boils ing isine weteng, wiji wis sown ing kula sing bakal liwati saka generasi kanggo generasi, mbeta ngelak alam bébas kanggo mbales, mrentah saka kaadilan, wiji dikubur ing nyawaku, tugas utama sing bakal dadi buron saka bagean saka negara Ukraina sing mentas digawe sing ndhukung pamaréntahan ilegal, sing bengok-bengok tanpa pilih-pilih, kaya kewan galak, "Kamulyan Ukraina", sing wis milih Bandera minangka brahala.

      Kanggo kula, gambar palsu saka sedulur Ukraina wis ilang, amarga wong Rusia manggon ing Ukraina, lan wong-wong sing ora nganggep awake dhewe kaya ngono iku scum, sing pungkasane mung pati.
      -Lan iki kasunyatan sing nggegirisi ... prajurit
    19. MG42
      +3
      3 May 2014
      Wartawan bisa ngomong ing telpon karo salah siji saka "Kulikovites", sing miraculously slamet saka geni nggegirisi diatur dening junta pembunuh ing bangunan saka House of Trade Unions ing Odessa. Petugas jaminan cadangan Yuri, 49 taun, kaget sawetara jam sabanjure lan matur nuwun marang Gusti Allah amarga dheweke bisa bali saka neraka.

      Miturut Yuri, ana ora luwih saka 250 wong, aktivis Kulikovo Pole, ing wektu tawuran karo radikal "PSami". Jumlah iki kalebu kira-kira telung rolas pengawal, liyane padha biasa setengah baya lan tuwa Odessans, akeh kang wadon.

      "Sawise pertempuran ing Grecheskaya lan Cathedral Square, Nazi ngluncurake serangan ing Lapangan Kulikovo. Ana sawetara ewu wong. Pasukan kita ora padha, liyane, kita ora duwe senjata apa-apa! Kita dipeksa mundur lan mutusake. kanggo barricade awake dhewe ing bangunan saka serikat buruh House, dumunung cedhak. Apa kedaden banjur - Aku isih ora pas ing sirah, "- swara saka interlocutor trembes.

      Miturut Yuri, traumatik lan senjata api langsung digunakake marang dheweke. "Wong sing ana ing jejere kula langsung" glethakaken ". Kita padha mimpin nang bangunan lan Cut mati kabeh rute uwal. Aku ketemu aku ing swiwi tengen lantai 3, ana bab sepuluh kita ing kamar." lan tembak ing jendhela Lantai pisanan ana ing geni, banjur luwih dhuwur, kumelun nyebar ing sadawane koridor, ora bisa metu ... Kita mbukak lan ngalahake jendhela, nanging iki ora mbantu: kumelun saka werna ditarik menyang kamar Ana wong mlumpat metu, padha ing ngisor Padha nguwuh "Kamulyaning Ukraina" lan "Pati kanggo mungsuh" saka ngisor ... Iku neraka!

      Salajengipun, miturut slamet ajaib, dheweke samar-samar ngelingi tumindake. Kabeh wong ing sakubenge padha sesak, ing gedhong kasebut padha njerit-njerit kanthi ati lan nyuwun pangaksama...

      "Aku elinga carane aku nyopot kamuflase, lan kanca sing cedhak" ing sandhangan sipil "menehi kula sawetara jenis trowel olahraga. Lan kita kesusu maju menyang koridor, kesandhung liwat mayit. Ana akeh, aku bisa 't ngomong nomer pas, nanging ana akeh ... Ora ana cahya, soko crackling watara, kita, kaya nir, tekan uwal geni kanggo lantai 1. "Diuripake" wong bodho, lan kanggo wong-wong mau. nelpon "Stop!" Wong-wong mau mangsuli "wong lanang, kita duweke dhewe!" Kanggo sawetara alasan dheweke ora ngerti, jelas, dheweke ngadhepi sawetara tugas liyane ... Dadi kita metu menyang udhara lan tanpa tandha identifikasi dicampur karo wong akeh..." - ujare Yuri.

      "Kita ilang perang iki, amarga kita ora diklumpukake lan diatur. Nanging kabeh wong mati saka lapangan Kulikovo minangka pahlawan. Padha lunga menyang pati tartamtu. Iki Odessa Khatyn ... Nalika aku kejiret ambegan, aku teka dhewe (Aku sirah elek, aku ora bisa ngomong!), nelpon nomer telpon kanca kang, sing ana ing bangunan saka House of Trade Union nang endi wae ing lantai ngisor ... Nanging swara wong mangsuli menyang panrima yen dheweke wis mati ... Aku ora bakal lali medeni iki ... "- interlocutor nyimpulaken lan, referring kanggo kasunyatan sing saiki bakal mangerteni sing isih urip nggunakake nomer telpon, pengin mungkasi obrolan.
      1. 0
        3 May 2014
        isin iku sampeyan lan sampeyan lan ora ana liyane ... Apa wae OPERA, ANGEL sampeyan bakal remuk ing "kesaksian" ... aran
    20. Ussuriets
      +1
      3 May 2014
      Sawetara STATEMENTS STATEMENTS nalika bakal ana ACTIONS duka
    21. Kutipan saka: surovts.valery
      Lan tusuk irungmu menyang "mitra Barat" iki.

      "Mitra Barat" kita wis ngowahi iki kaya sing dikarepake, kayata wong barbar saka Slavyansk sing mateni kanca-kancane ing dalan kanggo sepasang sepatu bot lan sepotong ati sing urip. Aja pracaya iki freaks
    22. +2
      3 May 2014
      Kula nyuwun pangapunten dhumateng sederek lan kanca-kanca ingkang tilar donya lan nandhang sangsara ing Odessa, isin ing junta Kyiv!
      1. 0
        3 May 2014
        Aku setuju banget. Ing ponakan ing Kyiv, mung pesta kawinan sing dimainake ...
    23. +1
      3 May 2014
      lan kenapa ing kabeh Odessa mung ana 200 wong sing ngadeg nglawan ps? endi liyane? Rusia bakal campur tangan yen ndeleng perlawanan nyata lan dudu prinsip "sampeyan mutusake ing kana lan aku bakal lungguh ing omah"
    24. +2
      3 May 2014
      Kutipan: Alexander Romanov
      Wong-wong ing Odessa padha lungguh ing gubug

      Ing Odessa, ya, dheweke lungguh, ana mung peculiarity saka populasi. Nanging Donbass minangka wong kerja Rusia. Iki wong Ukrainia, sing uga buruh. Lan padha nganggo basa Rusia, sing beda karo basa "Moscow", kajaba mung nganggo "ge" sing alus. Lan kabeh bajingan ZapadEnsky iki - saiki menyang Donetsk, Slavyanovsk lan Lugansk - kanggo nyelehake para penambang sing kerja keras iki. Ing dhengkul ing ngarepe bajingan fasis durung rampung, kaya Yarosh lan "wingers tengen". Pasukan kita ora dibutuhake ing kana, Donbass mung kudu bersenjata. Dheweke ora perlu dibantu dening tank lan pesawat kita, mung kudu bersenjata karo senjata cilik lan amunisi, lan dheweke dhewe bakal ngusir Yarosh lan Turchinov sing kandel. Nanging babagan Odessa, iku crita sing beda. Odessa dudu kutha pertambangan. Iki kutha Yahudi cerdas, kang putra Monya muter biola, lan putri Sofochka menyang sekolah music kanggo muter piano. Dheweke ora bisa bersenjata. Ya, dheweke ora bakal bisa menehi rebuff sing tepat marang para bajingan West Ensky. Kanggo scoundrels sing ngobong urip luwih saka 50 pedunung Odessa wingi, ngunci ing "House of Trade Unions" sing diobong. Nanging, wong-wong Yahudi ing Odessa bisa njaluk bantuan ing Israel. Lan Israel bisa ndhukung US nalika kita miwiti kanggo lengen para penambang saka Donbass. Lan para penambang Donbass pisanan bakal lara lan ngubur ZapadEntsy sing teka ing Slavyanovsk, banjur (aku yakin) dheweke bakal mbebasake Kyiv. Sampeyan mung kudu ARM.
    25. Zauralec
      +1
      3 May 2014
      Bandera ki, nganti pira suwene wong Ukrainia bisa nandhang moyoki marang awake dhewe, amarga ora suwe sampeyan bakal dipotong mung amarga sampeyan nganggo basa Rusia? Saiki utawa ora. Pilih sampeyan karo Amerika utawa karo Rusia, ora ana cara katelu, apa iki cara kerjane jagad iki?
    26. 0
      3 May 2014
      Stop mung nesu! Sampeyan perlu kanggo njupuk langkah-langkah efektif kanggo menehi tekanan ing camarilla pidana. Contone, aja adol mesin roket kita menyang Amerika lan aja ngluncurake Amerika menyang ISS, ora kanthi tembung, nanging kanthi tumindak (peringatan resmi, mungkasi kiriman produk rampung).
    27. +4
      3 May 2014
      Saluran Rusia -24 ujar manawa wong mati ing Odessa
      Lha wong-wong kuwi mati apa yen diobong urip
      iku wektu kanggo sijine "mitra" kita ing kanker
    28. Geologi
      +1
      3 May 2014
      Lan apa gunane nelpon wong-wong mau?
    29. +2
      3 May 2014
      Ana sing ngganggu aku karo pelayanan luar negeri sing kurang ajar karo telpon sing ora ana lan ora ana wong liya
      Iku misale jek sing padha duwe sawetara jinis donya sethitik dhewe kang padha pracaya
      Yen kita nyerahake Rusia, kita kudu wani ngomong
      Lan ora ana sing kudu diomongake
      Ayo padha nglebokake ilat ing sumur..s
    30. +3
      3 May 2014
      Pemanggang fasis remaja sing melu pembantaian brutal warga ing Odessa diidentifikasi. Iki jenenge scum sing mbantu ngobong wong ing Odessa.
      Sayange, dheweke mbusak akun ing jaringan sosial, nanging jenenge wis dikenal.
      Katerina Olegivna http://vk.com/kvi1o4ka88
      Alla Kolesnik http://vk.com/id14613516
      Khristina Yizhak http://vk.com/yozhikontour
      Darya Marien http://vk.com/daria_marien
      1. +3
        3 May 2014
        Sayange, dheweke mbusak akun ing jaringan sosial, nanging jenenge wis dikenal.
        Katerina Olegivna http://vk.com/kvi1o4ka88
        Alla Kolesnik http://vk.com/id14613516
        Khristina Yizhak http://vk.com/yozhikontour
        Darya Marien http://vk.com/daria_marien

        Anak-anak sing pantes kanggo wong tuwa, lan negara fiksi, ula, tanpa kulawarga lan suku kanthi sejarah fiksi.
        Ndelok scum remaja iki
        Luwih kaya pungkasaning jagad
        Mung kanggo ndeleng kabeh ing wajan
        1. 0
          3 May 2014
          Temokake lan mateni kabeh wong lan kabeh wong sing melu pembakaran iki. Kaya sing ditindakake Israel, ngukum saben wong sing melu aksi nglawan tim Olimpiade (banjur teroris mateni 11 wong) ing Munich ing taun 1972.
          1. Komentar wis dibusak.
      2. +2
        3 May 2014
        Isih ana foto kriminal ing jaringan.
    31. +1
      3 May 2014
      Iku perlu kanggo dadi sadis kuwi.
      1. +1
        3 May 2014
        Bagéyan saka dhaptar peserta ing kobongan .... SALAM DARI CYBER BERKUT siji liyane sing ngobong warga Odessa @ korobkov Ditemokake !!! #URGENT! Iki alamat koktail Molotov digawe Marien: Odessa per.French No.. 23, kothak 6 Distribusi! MAKHLUK IKI NGObong wong ing ODESSA! REPOST!!! Bocah-bocah bodho saka Odessa nyedakake koktail. Ing sak jam, telung rolas wong bakal diobong urip kanthi tangan. Sawisé iku, Ukraina dadi sethitik united. Bocah-bocah wadon karo foto karo koktail Molotov ing Odessa, wong mati amarga wong-wong mau! Katerina Olegivna http://vk.com/kvi1o4ka88 Alla Kolesnik http://vk.com/id14613516 Khristina Zhak http://vk.com/yozhikontour (http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache: .. |lang_en&client=firefox-a) Daria Marien http://vk.com/daria_marien https://twitter.com/Daria_Marien
    32. 0
      3 May 2014
      acara ing Odessa, Slavyansk lan Kramatorsk, iki ngrancang lan wis disepakati nyerang nasionalis lan Kyiv junta, nimbali iku pati saka pemberontakan bersenjata, iki dhasar, aku ora ngerti apa dana dikirim Kolomoisky kanggo iki. kabutuhan, sanajan padha temtunipun owahan, nanging aku ngerti manawa kabeh pajak kang transfer kidul-kulon kanggo Kyiv, pindhah kanggo njaga sektor tengen, mbentuk bagéan saka njaga nasional lan njamin kasetyan saka tentara kanggo Kyiv junta
    33. +5
      3 May 2014
      Bajingan sing ora duwe otak, ngobong wong, ora kena ditawan dadi perwira SS, kudu ditembak langsung.
    34. +3
      3 May 2014
      Sing kanggo introduksi saka pasukan. Mikir - ngendi kanggo ngetik mau? Ing ngendi baris konflik bakal ana? Lan iku nyata bebarengan Dnieper. Nganti pamrentahan Kiev dibuwang ing wilayah kasebut, ora bakal ana telek sing apik. Odessa lan Kharkov minangka dhukungan utama. Sijine "pion" ana - Yanukovych ing kontrol pemerintah rakyat, lan iku bakal piye wae sah. Pi * ndos bakal tetep tanpa kertu trump.
      1. 0
        3 May 2014
        Sijine "pion" ana - Yanukovych ing kontrol pemerintah rakyat, lan iku bakal piye wae sah. Pi * ndos bakal tetep tanpa kertu trump.

        Menang Saxon sing ora sopan , sampeyan kudu muter tanpa aturan, i.e. miturut aturane
        lan ora miturut aturan moralitas Rusia kita.
        Kertu trump utama Pi-ndos, ora ana aturan, lan moralitas
        Lan yen kita sijine Yanyk ana, utawa ing paling Gusti Allah piyambak, asil bakal padha
    35. +3
      3 May 2014
      Soko bapak pinter saka Belarus ora bab peduli kanggo krungu
      1. 0
        3 May 2014
        Pengecut, rapet.
        Tindakake dalane Januka. Rusia ngirim ora nampa iki.
    36. dmitrii2121
      +1
      3 May 2014
      Ngaturaken sugeng riyadi dhumateng para Odesite lan para seda. Kanggo jujur, Amerika ora katon ing sapa, padha nindakake kaya sing perlu, padha mabur menyang Kyiv, TsRUSHNIKI LAIN sampah, lan padha mrentah saka ANA. Apa kita kudu, Putin Panjenenganipun advocated pangayoman saka donya Rusia lan kasepen, apa liyane kudu kelakon, supaya kang bakal nglakoake ora siji krungu. Nalika Crimea ngatur rapat umum, dheweke muncul ing televisi, saiki sepi. Pranyata padha nyerah donya Rusia lan nilar Rusia? Semono uga kita ditudhuh kabeh dosa. Perang iku perang, kabeh padha, iku wis ing doorstep kita, lan Mungkin ora siap kaya ing 41, Lan apa sing kudu rampung lan tumindak banget decisively, Pancen, kabeh mekanisme negara dipenjara kanggo karusakan saka dissidents lan connivance. saka lembaga penegak hukum. Yen ora tumindak saiki, bisa uga wis kasep. Aku ngusulake, yen ora ana pengaruh, kanggo nulis ing situs web aparat presiden kanthi panjaluk kanggo nanggapi ora kanthi perselisihan nanging kanthi tumindak, ora perlu ngirim pasukan, kanggo mbantu para pemberontak kanthi senjata lan spesialis. Ayo dadi nyoba kanggo independen ngatur rapat umum ing dhukungan saka South East lan South of Novorossia, Iku wektu kanggo kita ing Rusia kanggo miwiti nindakake soko, lan ora sijine meksa ing Claudia. Miwiti piket yen panguwasa ora pengin nglindhungi jagad Rusia, kudu disengkuyung, utawa paling ora wong Rusia kudu nuduhake solidaritas, supaya iki bisa katon ora mung ing corat-coret, ayo nyoba ngatur rapat umum. ing dhukungan saka New Russia! Kita bisa, ing pendekatan, nalika kabeh scum iki kumpul ing numpuk kanggo nyuwek iki kanggo shreds, saiki yen padha ditarik menyang kutha lan bakal angel kanggo kita kanggo tumindak ana, pati wong sipil bakal digantung ing wiwitan!
    37. 0
      3 May 2014
      Kutipan saka lg41
      Pira wong sing kudu diobong urip ing Kyiv, Odessa, dipateni ing Kyiv, Kramatorsk, Slavyansk, Mariupol, Odessa lan Kharkov supaya sampeyan bisa karo kita? Kita tanpa gaman.

      Oh, sadulur - ing negara apa wae, ing Amerika sing kondhang, ing Eropa, ing China, apa sing kita duwe - babagan pasukan lan operasi khusus skala gedhe - ing endi wae komandan paling dhuwur dadi komando ... Kabeh gumantung marang dheweke.
    38. +4
      3 May 2014
      Makhluk !!! tumindak kaya guru sing ngukum ing Khatyn lan ing pirang-pirang desa sing diobong nalika Perang Dunia II !!! Lan iki pembantaian! Wektu kanggo nindakake soko !?
    39. RAA
      0
      3 May 2014
      Reaksi kasebut entheng.
    40. ilya_82
      +1
      3 May 2014
      kita ora bakal lali apa-apa. bakal ana NYUNBERG anyar
    41. +1
      3 May 2014
      bela sungkawa kanggo kulawarga korban.
      Kita ora bakal lali.
      Sapa ngerti jenenge wong mati. Diterbitake nang endi wae?
      ----------
      Dhaptar bakal nggawe pembunuh kanthi foto. Kabeh wong.
      Saiki.
    42. +2
      3 May 2014
      Kutipan: MG42
      Apa perjanjian Geneva liyane ?? Padha diobong ing geni ing House of Trade Unions ing Odessa.


      Nyuwek scum tanpa ampun lan kasar ... Aja njupuk Pravosekov tawanan ...
    43. -1
      3 May 2014
      Kepala Departemen Dalam Negeri Odessa dicopot. Mesthine saiki dheweke bakal nyelehake sayap tengen supaya polisi ora nglirwakake kegilaan iki, nanging melu aktif. Lan gubernur ngandika touchingly "Tumindak saka pedunung Odessa, ngarahke ing neutralizing lan nahan teroris bersenjata, dianggep legal." Aku mung lali pratelan sing ora ana Odessans antarane tengen-Rahasia. Kepiye sampeyan ngidini wong asing ngobong kanca-kancane lan isih ngucapake tembung "hukum"?
    44. 0
      3 May 2014
      isin kita, mesthi, kita ora siap kanggo iki ing 2 Mei ...
      Nderek belasungkawa kanggo kabeh kulawarga korban, kanggo kabeh sing slamet lan kanca sing ilang.
      Aku ora ngerti yen iki minangka cambuk demonstratif utawa tumindak "pembersihan" sing dijanjikake sing ditindakake ing kutha paling tenang ing sisih kidul - nanging wis rampung.
      Saiki Kyiv lan PS nulis warta - supaya ora ana sing mangu-mangu apa sing kedadeyan. Padha nyumerepi kabeh asu, malah ngubungake tumindak ngobong diri. Paspor Federasi Rusia lan Transnistria dipasang (aku malah ora ngerti kenapa - yen mateni warga negara liya minangka tumindak agresi, nanging iki ora bisa dipercaya manawa 160 wong minangka turis)
      Temenan, ana tugas kanggo numpes inti kejut ing Kidul ... minangka sing paling tentrem inert ... kanggo iki aku isin lan cilaka. Ing 10 menit, sawetara ewu ngobong 160 wong - miturut slogan kanggo negara. utawa marang.
      Siji bab penting - kanggo kutha ngerti bebener - yen perang info convinces pedunung Odessa sing anti-Maidanites dijupuk everyone, matèni everyone lan burned piyambak .. Odessa bakal ilang.
      Lan saiki sampeyan ora bisa menyang ngendi wae tanpa senjata. Isin ing Ukraina ....
    45. 0
      3 May 2014
      Quote: Nagant
      Diplomasi mesthi apik, nanging apa ora wektu kanggo nggawa Federasi Rusia lan pasukan, mung kanggo nyegah pertumpahan getih? Utawa durung cukup getih sing diwutahake?

      Ing wayahe, prabédan utama antarane acara sing ditindakake ing Ukraina Wétan lan acara anyar ing Crimea yaiku ora ana konsensus. Referendum pungkasan tanggal 16 Maret nuduhake yen warga Krimea meh padha milih kanggo gabung karo Federasi Rusia. Panemu saka residents saka Donbass beda-beda - minoritas saka pedunung aktif defend hak kanggo manggon ing Rusia utawa Ukraina, paling wong ora nindakake kanggo defend hak politik - padha durung mutusaké.
      Kahanan sing durung mesthi iki sing nggawe jelas kenapa Putin ora ngirim pasukan menyang Ukraina. Federasi Rusia ora bisa mutusake kanggo warga Ukraina ing negara ngendi dheweke manggon, pilihan kudu ditinggalake kanggo wong Ukraina. Sanajan sawetara wilayah milih "kanggo" hubungan apik karo Rusia, iki ora bakal dadi alesan kanggo pisah saka negara sing berdaulat. Mulane, pasukan Rusia ora katon ing Ukraina wétan, supaya langkah iki ora bakal dianggep minangka nemtokke pendapat sing ora setuju utawa minangka provokasi konflik militer.
      Kremlin ngerti manawa intervensi militer ora bakal nguntungake kanggo salah siji pihak. Kajaba iku, Moskow ora nganggep kekuwatan militer Ukraina dadi lemah - ing sisih kidul-wétan negara, akumulasi pasukan saka macem-macem strata - saka Garda Nasional nganti polisi lan tentara, ditambah sukarelawan saka gerakan politik.
      Vladimir Putin, nalika ditakoni kenapa Rusia ora ngirim pasukan menyang Ukraina, ujar: "Anane pasukan militer Federasi Rusia ing wilayah ing Ukraina wétan iku omong kosong. Rusia ora bisa melu pambrontakan rakyat Ukraina.
      1. 0
        3 May 2014
        Ora perlu pasukan ing kabeh Ukraina. Cukup ing Slavyansk, Kramotorsk lan Odessa. Wong-wong ing kono wis mutusaké
    46. 0
      3 May 2014
      Suwene iki bakal terus? Lan yen Kyiv pesenan kanggo jotosan munggah kabeh tetanggan lan kutha? Banjur Eropa lan AS uga bakal ngomong babagan kecukupan panguwasa Ukrainia? Yagene Belgrade dibom banjur?
    47. 0
      3 May 2014
      Kutipan: Alexander Romanov
      Diplomasi mesthi apik, nanging dudu wektu kanggo nggawa Federasi Rusia lan pasukan,

      Ngendi sing kudu mlebu lan sapa sing kudu rampung? Tiyang ing Odessa sami lênggah ing gubug, ing wetan, sinten ingkang sagêd damêl, miturut unen-unen, saperangan wadyabala botên purun mèlu pêjah, nanging têtiyang Bandera sami saragam.
      Malah yen sampeyan mlebu lan njupuk Donbass karo wilayah Luhansk, ngendi kanggo pindhah sabanjuré lan carane bakal bantuan Odessa, ngendi saperangan ewu preman aturan werni.

      "SBU: kerusuhan ing Odessa dibiayai dening Arbuzov lan Klymenko
      SBU Ukraina uga percaya yen kerusuhan kasebut dumadi kanthi partisipasi formasi militer ilegal Transnistria lan dikoordinasi dening kelompok sabotase saka Rusia.
      "
      Aku mikir target sabanjure yaiku Transnistria.
      Saiki, perdamaian ing zona konflik didhukung dening Pasukan Perdamaian Bersama, sing kalebu:
      402 prajurit Rusia
      492 - Prajurit Transnistrian
      355 - Personil militèr Moldova
      sepuluh pengamat militèr saka Ukraina
      Peacekeepers nglayani ing 15 pos stasioner lan checkpoints, sing dumunung ing wilayah utama zona keamanan.
      Rusia rencana kanggo mulihake ukuran kontingen perdamaian ing Transnistria.
      Ing mangsa cedhak, ing tingkat Duma Negara Rusia, wis ngrancang kanggo berkembang pancasan dirancang kanggo nglindhungi kapentingan Pridnestrovie. Iki dicritakake tanggal 1 November ing saluran TV Republik Pertama PMR dening Sergey Gavrilov, koordinator grup Duma Negara Rusia babagan interaksi karo Pridnestrovie, sing lagi ngunjungi Tiraspol.
      Gavrilov nambahake manawa masalah mulihake kekuwatan reguler kontingen perdamaian Rusia ing Pridnestrovie uga dianggep. "Rusia, kanthi persetujuan karo Pridnestrovie, kudu njaga akeh prajurit ing kene kanggo njamin keamanan Pridnestrovie lan kepentingan nasional Rusia," Sergey Gavrilov nyimpulake.
      Rusia uga nimbang masalah mulihake skuadron helikopter minangka bagéan saka kontingen Rusia minangka bagéan saka Pasukan Perdamaian Bersama ing Pridnestrovie, uga modernisasi lan nglengkapi kontingen perdamaian Rusia.
      Miturut perjanjian Odessa taun 1998, jumlah maksimum kontingen Rusia ora kudu ngluwihi 2700 wong.
    48. 0
      3 May 2014
      Ngerti! Wektu kanggo nyerang.
    49. Palych87
      0
      4 May 2014
      Nuwun sewu. Mesakaké. Nanging apa sing kudu ditindakake sabanjure! Nggawa pasukan? Masalah Komplek. Rusia dilebokake ing stalemate, lan ora bakal ana sing apik, lan yen sampeyan nggawa pasukan, ora bakal luwih apik.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"