Saka wohe sampeyan bakal ngerti dheweke

51
Saka wohe sampeyan bakal ngerti dhewekeGeorge Orwell, spesialis staf ing intelijen Inggris babagan perang informasi, nyipta konsep doublethink.

"Doublethink tegese kemampuan kanggo nyekel loro kapercayan sing kontradiktif."

Contone, rebutan administrasi (ing Kulon) minangka perjuangan nglawan rezim. Rebutan administrasi (ing Timur) yaiku separatisme.

"Intellectual Party ngerti arah kanggo ngganti kenangan; Akibate, dheweke ngerti yen dheweke ngapusi karo kasunyatan; Nanging, kanthi bantuan doublethink, dheweke njamin yen kasunyatan tetep ora bisa dilanggar. Proses iki kudu disadari, yen ora. ora bisa ditindakake kanthi bener, nanging kudu ana semaput, yen ora bakal ana rasa goroh, lan mulane ana rasa salah.

Media Ukrainia wis nguwasani kanthi sampurna (utamane minangka bagean penting saka masyarakat Ukrainia, utamane kelas kreatif Kyiv, nulis kirim sawise kirim).

"Kanggo ngomong goroh sing disengaja lan percaya ing wektu sing padha, kanggo nglalekake kasunyatan sing wis dadi ora trep lan kanggo njupuk saka lalen sanalika perlu maneh, kanggo nolak anane kasunyatan obyektif lan kanggo njupuk akun kasunyatan sing ditolak siji - kabeh iki pancen perlu."

Arah njupuk ing "atus", penembak jitu ing bagasi, Kyiv lan Kharkov militan "ing prosesi tentrem Odessans" lan atusan bukti liyane tetep, kaya, ing atine, nanging kaya-kaya ora ana. .

"Malah nggunakake tembung 'doublethink', iku perlu kanggo Resor kanggo doublethink. Kanggo, nggunakake tembung iki, sampeyan ngakoni yen sampeyan mbeling karo kasunyatan; siji liyane tumindak doublethink - lan wis dibusak saka memori; lan ing ad infinitum, lan goroh tansah selangkah luwih dhisik tinimbang bebener."

Sadurunge badan wong duwe wektu kanggo kelangan mudhun, padha wis dianggep warga Rusia, padha ngandika nrenyuhake critane pertahanan diri para penggemar cerdas enom saka militan Rusia.

"Kata kunci ing kene yaiku ireng-putih. Kaya akeh tembung Newspeak, ana rong makna sing ngelawan. Yen ditrapake kanggo mungsuh, tegese pakulinan tanpa isin nyatakake yen ireng iku putih, bertentangan karo kasunyatan sing jelas. Yen ditrapake kanggo anggota partai. , kekarepan sing apik kanggo nelpon ireng putih Nanging ora mung kanggo jenenge, nanging uga pracaya yen ireng iku putih, luwih saka iku: ngerti yen ireng iku putih, lan lali yen sampeyan tau mikir liyane."

Tembung kunci saiki yaiku fasisme. Sapa wae sing nelpon "Muscovites kanggo piso" bakal tulus lan naif yen sampeyan nelpon wong fasis. Sawise kabeh, dheweke mung pengin kamardikan, kamardikan lan nilai-nilai Eropa, sanajan dheweke mlaku ing spanduk kanthi swastika. Dheweke bakal kanthi bangga nyebut awake dhewe minangka Bandera, ujar manawa sampeyan ora ngerti apa sing diomongake Bandera.

Aku ngaku lan aku ora ngerti. Lan aku ora pengin ngerti. Amarga politisi ora diadili saka tembung, nanging kanthi tumindak. Ora ana politisi sing bakal ngomong apa jenis tungku kanggo wong lan eksekusi massal (kajaba mbok menawa sawetara diktator Afrika edan). Hitler ora nulis ing bukune babagan ruang gas lan teknologi kanggo ngolah lemak manungsa dadi sabun. Dheweke nulis babagan kebangkitan bangsa, perjuangan kanggo kamardikan rakyat saka oligarki, babagan uwal saka asor nasional. Aku uga ngakoni manawa Bandera nulis lan ngucapake tembung sing apik, apik lan inspirasi babagan kamardikan lan kamardikan.
Mung sakperangan alesan, akeh wong sing diilhami dening tembung kang dadi punishers, pengawal saka kamp konsentrasi, dibunderaké Yahudi, matèni Polandia ing Volyn, matèni guru lan Doctors Soviet.

Inti fasisme ora ana ing tembung. Iki minangka kegiatan. Fascism iku pidana ora amarga nelpon kanggo Kadurjanan, nanging amarga Kadurjanan biasa saben dinten, Kadurjanan dibangun menyang ritual pancet.

Contone, serangan skinhead ora mungkin mengaruhi jumlah buruh migran, nanging dheweke ngowahi wong-wong sing ora sopan dadi fasis sing nyata.
Mungkin dheweke ora ngomong apa-apa fasis Bandera. Nanging saben-saben pandherekipun nindakaken kadurjanan atas nama tembungipun, piyambakipun dados fasis. Iki tegese ora ketompo apa sing diomongake lan ora ketompo carane dheweke kabenerake, para sejarawan bakal nyebutake ewonan dokumen kesalahane.

Kosok baline, apa wae sing diomongake Marine Le Pen, ora ana wong sing cilaka dening tembung kasebut, ora kaya tembunge Blair babagan gaman karusakan massal ing Irak. Hak Eropa ora nampa utawa ndhukung eksekusi massal warga sipil, lan mulane dheweke ora fasis.

Nganti wingi, ana penjahat, penjahat, wong sing diapusi lan bodho ing Ukraina. Dina iki kabeh wis dadi fasis.

Kanthi sengaja ngobong 40 wong minangka ritual fasis. Fasisme ora nguwuh-uwuh, fasisme ing kalem, kaya bisnis botol bensin. Kaya ing taun 1943, Zyklon B disiram kanthi tenang lan efisien menyang pancuran.
Iki ora mung siji-wektu, ora acara acak. Padha nyiapake, korespondensi, nyediakake potongan-potongan, kayadene Hutu nyediakake parang kanggo Tutsi.

Doublethink ora bakal mbantu. Iki minangka fasisme sing jelas.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

51 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    5 May 2014
    Ayo padha ndeleng, nalika ing Britain kabeh bangsa sing dicaplok dening makutha wiwit copot, apa banjur teka karo ...
    1. tukang golok
      + 15
      5 May 2014
      Doublethink ana ing endi wae - kanthi rega 5k, dheweke wis siyap njupuk, nanging dheweke nesu nalika entuk jawaban, nanging iki minangka conto fasisme biasa:
      1. + 19
        5 May 2014
        Panggantos mbutuhake unit utama - sirah !!!! ngguyu hi
        1. +3
          5 May 2014
          Kutipan saka sscha
          Panggantos mbutuhake unit utama - sirah !!!! ngguyu hi

          Sayange, sampeyan ora duwe dhewe - sampeyan ora bisa njahit wong liya.
          1. +1
            5 May 2014
            Kutipan saka: PENZYAC
            Sayange, sampeyan ora duwe dhewe - sampeyan ora bisa njahit wong liya.

            Ya, sirah, iki dudu rakitan helikopter!)))
          2. 0
            5 May 2014
            Kutipan saka: PENZYAC
            Sayange, sampeyan ora duwe dhewe - sampeyan ora bisa njahit wong liya.

            Ora, ora kaya ngono, copot sirahmu menyang Nazi !!!
        2. 0
          5 May 2014
          Ya, sing jelas yen cipratan munggah. Iki bakal ngomong mung kanggo ndandani "jangka panjang" ing pangkalan sing adoh, sanajan ndandani iki ora dibutuhake. Jancok, dheweke bakal mabur luwih cedhak tinimbang sawetara kilometer menyang milisi, yen dheweke mabur, "ilmuwan" wis ana.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +8
        5 May 2014
        Ora dikarepke kanggo wong sipil ??? lan apa dheweke mabur ing kana? Lan kru apa sing diduweni? Lan suspensi kasebut dicopot saka tiang sadurunge wawancara. Sayange dheweke ora rampung.
        1. +2
          5 May 2014
          Dheweke bakal diadhepi karo pilot sing ditabrak lan ditinggal dening wong sing tatu. Lan supaya padha ngomong saben liyane sing ora nyana saka sapa lan apa. Bajingan kanggo didol.
        2. Komentar wis dibusak.
      4. mnbv199
        +3
        5 May 2014
        Ing situs kasebut

        http://forum.dnestra.com/blog/Incidents/7549.html

        Analisis rinci babagan tragedi ing Odessa. Iki nggambarake kanthi rinci babagan carane wong dipateni, gambar kasebut banget serem lan medeni, ana foto sing nggegirisi.
        1. +3
          5 May 2014
          Aku maca. Iku banget awal kanggo nggawe kesimpulan, yen ana mayit ing ruang paling ngisor, iki bakal rauh muncul, iku mokal kanggo ndhelikake. Bakal ana akeh banget wong sing ilang ing tanggal 2 Mei, sederek bakal miwiti nggoleki, dhaptar bakal katon ing Internet ... Lan kasunyatan sing kabeh wis direncanakake ing advance lan wong padha mimpin menyang bangunan lan dijupuk lan diobong ana, lan ora mung. ngobong bangunan kasebut, kayane bener. Nonhumans f.yad. Potong tunggul sing reged lan bakar sing isih urip.
          1. 0
            5 May 2014
            Inggih, apa sing bakal teka?
            Ora weruh sing sampeyan dealing karo?
            Bodho bakal ngomong - omong kosong, palsu, palsu.
            Sampeyan mung kudu udan, banjur pikirake! Yen ora, wis kasep
      5. +6
        5 May 2014
        Kenapa dheweke bisa ngomong Rusia? Apa dheweke mikir dheweke Rusia? Yarosh butuh dheweke saiki.
        Yarosh ngandika blak-blakan: ora bakal ana Rusia ing wilayah Ukraina.
        Lan aja nulis marang aku bab sumpah. Sumpah ora diwenehake marang algojo, penjahat perang, Nazi, bandit. Lan pakurmatan ilang utawa ora.
      6. 0
        5 May 2014
        Ditilik saka bolongan kasebut, helikopter kasebut praktis utuh lan ora kena cilaka. Mung komandan kepengin adoh saka adegan bentrokan kanthi cara apa wae
      7. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      5 May 2014
      Kutipan saka: mig31
      Nalika Inggris bakal miwiti mateni?

      Kabeh donya ora bisa ngindhari getih saiki, kajaba pin..yu diisolasi.
    3. 0
      5 May 2014
      Pengarang; Fasisme ora nguwuh-uwuh, fasisme ing kalem, kaya bisnis botol bensin. Kaya ing taun 1943, Zyklon B disiram kanthi tenang lan efisien menyang pancuran.

      nggih! Lan ana!
  2. johnsnz
    0
    5 May 2014
    Doublethink yaiku nalika paling ora ana sawetara pikiran ...
    1. Turik
      +2
      5 May 2014
      Ora perlu ngece, dheweke bisa nggarap otak kanthi apik, malah sampurna!

      Nanging ... Ukrainians saiki ora mikir kanggo awake dhewe lan iki pikirane dudu duweke. Dheweke mung bengok-bengok lan nglairake slogan.
      Otak mung digunakake dening wong-wong sing ana ing ndhuwur tumpukan iki - Turchinov & Co (Junta ing Rusia). Lan wong-wong sing nggawe kabeh kekacoan iki, kanca saka negara manca adoh.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +7
      5 May 2014
      "Doublethink tegese kemampuan kanggo nyekel loro kapercayan sing kontradiktif."
      Wangsulan kita yaiku tumindak dual.
      Mesem manis lan ndeleng mripate Junta Donya, lebokake piso bayonet sampeyan luwih jero lan luwih jero menyang awak, ora lali ngomong babagan jagad iki.
  3. +7
    5 May 2014
    Ing endi-endi .... Aku nandheske ing ngendi wae Bandera lan sayap tengen katon, kekacauan lan pati dumadi ..... wong wiwit mati ... INI KANGEN ... Aku wiwit mikir yen Iblis sing ngedhunake para abdine. menyang bumi NGOMBE GETIH MANUNGSA.

    Rembugan karo Iblis lan abdine ora ana gunane, abdine kudu diusir Mbalik menyang NERAKA KANGGO CARA LAN SARAN.
    1. +3
      5 May 2014
      Quote: LYOKHA padha
      Iblis ngeculaké abdiné

      Padha wis kene kanggo dangu, USA Inggris Jerman.
    2. +1
      5 May 2014
      Banderite iku ghoul. Yarosh lan Kolomoisky kudu keselak.
      Ya, padha Satanists.
  4. +1
    5 May 2014
    Ayo para psikiater staf saka angsa putih menehi hasil karo pravoseks. Padha ngomong sing dubunoteropiya gedhe njlentrehake pikiran
  5. +6
    5 May 2014
    Doublethink ora bakal mbantu. Iki minangka fasisme sing jelas.


    Saben wit dikenal saka wohé! Lan kita ndeleng woh-wohan saka wit iki supaya tangan saben petani Rusia gatel ing kapak !!!!
  6. +4
    5 May 2014
    Ukrainia dicritakake yen ireng putih lan putih ireng, Doublethink minangka ciri saka Kulon yen ana kepentingan geopolitik.
    1. +1
      5 May 2014
      Kutipan saka: kondor-espada
      Ukrainia dicritakake yen ireng putih lan putih ireng, Doublethink minangka ciri saka Kulon yen ana kepentingan geopolitik.

      Wiwit jaman Kristen sadurunge perpecahan, Kulon wis disabetake dening wong Farisi ditambah karo warisan leluhur Roma kuno (ora kebeneran yen Konstantinus mindhah ibukutha saka ing kana), yaiku wong Farisi saka papists sing mimpin kanggo pamisah. , lan Protestantisme modern, umume, minangka simbol wong Farisi lan degradasi. Miturut cara, Islamisasi creeping ing Kulon minangka salah sawijining bentuk protes marang kemunafikan.
  7. +4
    5 May 2014
    Hmm, wong tuwa Orwell ora urip. Toto mesthi kaget. Kabeh, kaya sing ditulis ... Nabi, ya.
  8. +1
    5 May 2014
    Inggih ngandika lan bener.
  9. +4
    5 May 2014
    Fascism Ukrainia wis kuwat entrenched ing otak bagean saka populasi Ukraina, supaya iki metamorphoses saka masyarakat Ukraina dadi bisa. Nanging, aku mikir, sawetara wong isih bakal bali menyang pikiran normal maneh, sawise ndeleng dhewe apa fasisme sing sejatine, lan aku mung melas kanggo liyane, amarga bakal numpes kaya pembawa wabah coklat.
    1. 0
      5 May 2014
      Quote: Raksasa Pikiran
      Fascism Ukrainia wis kuwat entrenched ing otak bagean saka populasi Ukraina, supaya iki metamorphoses saka masyarakat Ukraina dadi bisa. Nanging, aku mikir, sawetara wong isih bakal bali menyang pikiran normal maneh, sawise ndeleng dhewe apa fasisme sing sejatine, lan aku mung melas kanggo liyane, amarga bakal numpes kaya pembawa wabah coklat.

      Jerman ing tengah abad pungkasan iki disabetake dening fascism meh tanpa istiméwa, utamané muda.
      Perawatan angel, nanging bisa.
  10. +2
    5 May 2014
    Kutipan saka: desant_doktor
    Hmm, wong tuwa Orwell ora urip. Toto mesthi kaget. Kabeh, kaya sing ditulis ... Nabi, ya.

    Utawa sedulur Strugatsky karo Pulo sing Didunungi. Minangka wong sing mikir dadi mukmin. Lan sawetara sing tetep jernih pikirane dadi mungsuh ... Sedhih, nanging wong Ukrainia wis ndhudhuk bolongan kanggo awake dhewe ... nangis
    1. 0
      5 May 2014
      Kutipan: jaket empuk Rusia
      Kutipan saka: desant_doktor
      Hmm, wong tuwa Orwell ora urip. Toto mesthi kaget. Kabeh, kaya sing ditulis ... Nabi, ya.

      Utawa sedulur Strugatsky karo Pulo sing Didunungi. Minangka wong sing mikir dadi mukmin. Lan sawetara sing tetep jernih pikirane dadi mungsuh ... Sedhih, nanging wong Ukrainia wis ndhudhuk bolongan kanggo awake dhewe ... nangis

      Miturut cara, miturut Strugatskys, sing utama kanggo kamenangan yaiku mateni menara zombie ...
      Sang junta mangrêtos sanget, nanging lawanipun, kados ing ngarsa kula, botên sakeca. Nduweni pusat televisi, miturut pendapatku, meh setengah saka sukses sakabehe: prajurit Angkatan Bersenjata lan akeh warga desa ora duwe kesempatan kanggo nggunakake televisi kabel lan satelit, nanging kudu berjuang kanggo otak. Iku categorically mokal kanggo ninggalake pusat televisi karo menara televisi kanggo Nazi.
  11. Khalmamed
    +5
    5 May 2014
    "Mungkin dheweke bener" saka orientasi non-tradisional Darwin-Dajjal nalika dheweke mumble babagan link penengah .. dudu kethek maneh nanging uga dudu Manungsa Monyet ..., wong-wong dhewe sing luput yen ing JIWA-NYA padha nyorot Cahya. lan coveted kanggo "hadiah" roh jahat - urip supermegaduper ing swarga lan materi...
    pengkhianat sing didol FEAT OF GRANDFANS kita kanggo Piece warni saka kertas, maral degradants - MONYET - sing perlu sampeyan sawise SLAVYANSK, Donetsk lan Odessa ..?
    Dheweke nggawa pelajaran sing PAIT .. sing RUSSIA, BUDAK lan Rusia-Wong kudu nyawiji, lan ora dipisahake, ana SATU CAHAYA kanggo kabeh ..., mula para abdine pepeteng teka karo kelompok etnis anyar kanggo wong Ukrainia. ..., lan saiki Bendero-Fascistovich .. lan nyetel sadulur marang sadulur (nalika Big Brother ninggalake, sing bakal poisoned? - sedulur enom!).
    Prekara-prekara kasebut kudu diarani kanthi jeneng lan duwe wani ngucapake TRUTH ... ideologi kanggo Kabeh LANDS ing ngendi wong Rusia, Slav lan Rusia manggon (kabeh bangsa lan Agama) "Gubugku saka pinggir" - IS OVER!
    scum iku scum, ANO internasional, malah yen narik topeng ing moncong sawijining: Aku ora ngerti, aku ora ngerti, ekonomi lan bla liyane .., bla .., bla.
    kanggo ngenali lan drive saka OMAH KITA minangka mbah kakung!
  12. +2
    5 May 2014
    Kanggo sawetara alasan, kabeh bolongan wis pinggiran nguripake metu. Pangecualian yaiku lembaran lantai sing bisa dicopot. Miturut pendapatku, iki minangka pagelaran. Padha murub piyambak saka njero, supaya ora ngrusak komponen saka helikopter.
  13. + 11
    5 May 2014
    "Nyedhiyakake modal kanthi bathi 10%, lan modal siap kanggo panggunaan apa wae, ing 20% ​​dadi meriah, ing 50% kanthi positif siap mecah sirah, ing 100% nglanggar kabeh hukum manungsa, ing 300% ora ana. kejahatan kaya ngono, mula aku ora bakal lunga, sanajan ana rasa lara ing gantungan"
    Piye wae, kira-kira suwene kepungkur, mbah K. Marx nulis ... Lan ora ketompo carane sampeyan nemokake istilah anyar saiki, intine padha.
    1. 0
      5 May 2014
      Ala, klasik saiki ora populer ....
    2. 120352
      0
      5 May 2014
      Pinter iku ahli ekonomi politik, ora sengaja diangkat dadi filsuf. Sawise kabeh, putu saka loro rabi.
  14. Gagarin
    +1
    5 May 2014
    STANDAR GANDA Iki wis suwe dadi dhasar kabijakan ing saindenging jagad Barat.
    Yugoslavia iku salah siji saka swallows pisanan (korban) saka strategi iki, nanging kita meh ora ngeweruhi, utawa ora bisa sok dong mirsani iku banjur.
  15. +2
    5 May 2014
    Aku ketemu ing game (tank) wingi karo wong saka Transcarpathia. 39 taun, cukup wong sing cukup kanggo sampeyan bisa ngomong babagan akeh, ora gething marang aku lan Rusia, nanging sanalika kita miwiti ngomong bab politik lan kahanan ing Ukraina, ngedeni bab zombification saka populasi wis dikonfirmasi. .

    Sawise maca artikel kasebut, aku weruh definisi sing tepat sing bisa digandhengake karo wong iki - "Doublethink tegese kemampuan kanggo nyekel loro kapercayan sing kontradiktif."

    Sing paling menarik yaiku nalika sampeyan nglawan pernyataane dhewe, nanging saka sudut sing beda, wong tiba ing stupor sawetara detik, banjur grin bodho, lan ngganti topik.
    Aku ora mbantah lan mbuktekake apa-apa (sing bisa mbantah karo wong sing percaya yen SBU kejiret akeh mata-mata, lan malah nuduhake ATTENTION-Photocopies Passports minangka bukti !!!) Dadi dheweke mung takon, mung siji. Dheweke ora bisa nahan awake dhewe nalika jenenge tank legendaris Soviet RUSIA lan mulane dheweke ora seneng banget. Sawise aku teka yen tank lagi mbangun serikat kabeh, dheweke malah njaluk ngapura lan ngakoni yen dheweke salah ngguyu
  16. +3
    5 May 2014
    Kaya mangkono iku. Mung "Cyclone-B" ing granula. Insektisida. Ora siji DOKUMENTARI kasunyatan provable kang disebut. ora ana kamar gas sing diwenehi. Bla-bla saka telung wong Yahudi lan pengawas dhewe incrimination squeezed metu dening torture. Wis suwe dibuwang. Fasisme lan Nazisme pancen nggegirisi. Ora perlu nyebar keraguan kanthi nyipta lan ngubungake apa sing durung ana. Ing kana, lan kadurjanan saka satus eksekusi urip kanthi cara gantung. Dadi ukroSMI njupuk conto saka Nuremberg, nggoleki "petugas GRU Rusia" karo pejabat intelijen khusus ing sangisore amben. Dadi penerus saka kasus Goebbels nuduh wong Rusia ngobong diri ing Odessa. Coba pikirake: Sapa sing entuk manfaat?
    1. +1
      5 May 2014
      Kutipan saka Horn
      ... Ora siji DOKUMENTARI kasunyatan provable kang disebut. ora ana kamar gas sing diwenehi. ...

      Umumé, aku setuju karo sampeyan. Mung, mobil "kamar gas" - apa ora kamar gas?
      1. 0
        5 May 2014
        Ora. Ora kamar gas.
  17. +1
    5 May 2014
    Wis wektune kanggo mandheg kaget! Kulon wis lan bakal dadi mungsuh Rusia, ing perang kabeh cara apik! Para politisi kita terus nyoba nindakake sawetara negosiasi, kabeh iki mbuwang wektu, kita bakal menang. ora ngyakinake sapa wae lan ora bakal mbuktekake apa-apa, malah ora lucu maneh !! Churkin wong miskin nyoba melu diskusi karo wong-wong aneh iki, lan dheweke ora peduli babagan kumelun !! Teroris banderlog-demokrat Timur! Amerika Serikat lan sekutu-sekutune ora nggatekake, dheweke wedi perang karo kita nganti medeni kewan! Dheweke squeal lan mandheg !! Jawaban sing efektif kanggo moralitas ganda bajingan !!
    1. +1
      5 May 2014
      Kutipan saka Andchev
      Wis wayahe ora kaget!... Para politisi kita terus nyoba nindakake sawetara jinis negosiasi, kabeh iki mbuwang wektu, ora bakal ngyakinake sapa wae lan ora bakal mbuktekake apa-apa, malah ora lucu maneh. !...

      Bener, Barat ngerti mung obrolan saka posisi sing kuwat lan siyap kanggo nepaki kewajiban mung nalika gagal nepaki luwih larang (dipeksa), lan karo Nazi, umume, kita mung bisa ngomong babagan tanpa syarat. nyerah ing ancaman karusakan lengkap.
  18. +1
    5 May 2014
    Kanthi sengaja ngobong 40 wong minangka ritual fasis. Fasisme ora nguwuh-uwuh, fasisme ing kalem, kaya bisnis botol bensin. Kaya ing taun 1943, Zyklon B disiram kanthi tenang lan efisien menyang pancuran.


    Video diterbitake ing jaring lan ing VO ing ngendi bocah-bocah wadon lan bocah lanang biasa, ngobrol kanthi nyenengake, botol koktail Molotov, lan langsung mbuwang botol kasebut menyang House of Trade Unions. Lan bocah-bocah wadon lan bocah-bocah wadon liyane kanthi seneng ngalahake wong-wong sing bisa metu saka neraka iki, ana sing digebugi nganti mati. Ing wektu sing padha, dheweke dhewe nggawe syuting, nyathet kejahatane supaya bisa diterbitake ing Web. Kabeh iki kanthi connivance lengkap (utawa ing panuntun dhumateng?) saka agensi penegak hukum.
    Hak Pengarang:
    Iki ora mung siji-wektu, ora acara acak. Padha nyiapake, korespondensi, nyediakake potongan-potongan, kayadene Hutu nyediakake parang kanggo Tutsi.
    Doublethink ora bakal mbantu. Iki minangka fasisme sing jelas.
    1. +1
      5 May 2014
      Pitakonanku mung, apa wong-wong mau manggon ing Odessa ??? Yen wong-wong mau wis entuk bedhil mesin, wingi para banderlog nganakake prosesi maneh, amarga wong-wong wis dibebasake saka bangsal isolasi! Kabeh Orc iki kudu ditata, lanang lan wadon! Iki ora wong maneh! Jerman ing kamp pati uga akeh lanang lan wadon saka SS minangka pengawal !!Dadi iki penerus saka tumindak!
  19. 0
    5 May 2014
    Apa sing diarani politisi saiki "doublethink" utawa "standar ganda", para dokter ing saindenging jagad wis suwe diarani mung - SCHIZOPHRENIA ....
  20. 0
    5 May 2014
    malah doublethink ora kanggo Ukraina, padha mung bodho ngomong lan nindakake kabeh sing diputusake lan diprentahake dening Amerika Serikat lan Uni Eropa, lan negara pseudo sing ngremehake dhewe mung bisa nyalahake sapa wae, nanging dhewe amarga ambruk, balapan titular budak titular.
    1. 0
      5 May 2014
      Ya, ora ana negara kasebut - Ukraina. Lan ora tau. Ana upaya kanggo mbentuk permen saka telek. Nanging ... ora ketompo carane akeh sampeyan ngomong "halva", iku ora bakal dadi manis ing tutuk!
      1. 0
        5 May 2014
        lan ora bakal ana maneh. padha ngubur piyambak!
        weruh negara ing loro! bebarengan Dnieper lan kabeh !!!sha! Saloeds Bendera wis entuk bathi kanthi biaya Timur!!!!!
  21. 0
    5 May 2014
    Ora doublethink ing kasus iki, nanging angkara sengit + meanness + cynicism ... - non-manungsa! Lan otak lan intelijen mung bakal ngganggu wong-wong mau.
  22. Komentar wis dibusak.
  23. +1
    5 May 2014
    Wiwit abad kaping 16, Inggris tansah dadi mungsuh Rusia. Preduli saka rezim sing kita duwe, Rurikoviches, Romanovs, Komunis, Demokrat. Ing wektu sing padha, dheweke meh ora tau perang langsung karo kita, nanging sanalika mungsuh katon ing Rusia, dheweke langsung ketemu konco sing. Dheweke dadi sekutu kita, ing perang sing diluncurake, lan dheweke mung butuh panganan meriam. Miturut cara, akeh cara Amerika saiki sing pisanan diterapake lan dikembangake dening Inggris. Kita ora duwe sekutu, mung kapentingan kita - motto politik Inggris.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"