Review militèr

Arsonists ing Odessa nggunakake zat beracun sing ora dingerteni

121
Ana rincian anyar babagan pembantaian ing Odessa. Wakil Perdana Menteri Pertama Vitaliy Yarema ujar manawa sajrone kobongan kasebut, wong mati langsung amarga kobong bahan sing ora dingerteni. Miturut dheweke, zat iki ngetokake gas sing cepet banget kena pengaruh wong, langsung ilang eling lan mati. Yarema nambahake, asal-usul gas iki kudu ditetepake kanthi pemeriksaan.

Korban mati nalika kerusuhan lan geni ing House of Trade Unions ing Odessa wis tekan 46 wong, ngelingi saluran TV "Russia 24". Luwih saka rong atus korban njaluk bantuan menyang fasilitas medis.

Rincian tragedi, sing mboko sithik dadi cetha, gawe kaget. Dadi, miturut saksi mata, aparat keamanan ora ngidini wong metu saka bangunan sing kobong, lan sing bisa entek digebugi. Polisi mundur unite saka lokasi. Lan batalyon khusus "Vostok" lan "Storm", sing bubar dikuatake dening nasionalis sing dilatih, melu pembunuhan lan kerusuhan.
Sumber asli:
http://www.vesti.ru/doc.html?id=1544021
121 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. il2.chewie
    il2.chewie 4 Mei 2014 06:39
    + 30
    sak geni, wong mati enggal amarga kobong zat sing ora dingerteni. Miturut dheweke, zat iki ngetokake gas sing cepet banget kena pengaruh wong, langsung ilang eling lan mati.


    Hadiah saka layanan rahasia negara demokrasi sing dikembangake?
    Bantuan kamanungsan kanggo "patriot sejati Ukraina" saka Merkel sing tresna tentrem lan kanca monyet Obama?

    Muga-muga wong-wong sing dudu manungsa iki, sing nindakake iki, diusir ing saindenging kutha ing kolom tawanan, banjur digantung ing ngarepe kabeh wong. Kanthi fasis lan pengkhianat mung dadi.
    1. Validator
      Validator 4 Mei 2014 06:57
      + 38
      Kutipan saka: il2.chewie
      sak geni, wong mati enggal amarga kobong zat sing ora dingerteni. Miturut dheweke, zat iki ngetokake gas sing cepet banget kena pengaruh wong, langsung ilang eling lan mati.

      Ya, Yarema iki nyopir. Kanggo smear piyambak, padha ora ngerti maneh apa invent. Lan sing bener yaiku Yarema lan junta liyane kanggo Odessa kudu dieksekusi. Lan gantung Kalomoisky dhisik, dheweke sing nggawa Pravoseks ana
      1. Validator
        Validator 4 Mei 2014 12:46
        +4
        Ana akeh bukti yen iki minangka provokasi sing direncanakake. Meny lan miturut omongane uwong militan pro-Rusia karo armbands abang padha
        1. demo_mag
          demo_mag 4 Mei 2014 16:29
          0
          http://napaki.livejournal.com/100072.html Вот тут более подробно об этом.
        2. atarix
          atarix 4 Mei 2014 20:01
          +1
          kabeh nuduhake yen iku provokasi ngrancang.
          1 interception komunikasi radio babagan nyopir wong saka lapangan Kulikovo menyang omah serikat pekerja
          2 gotong royong polisi lan provokator nganggo armband abang
          3 tiba-tiba ilang provokator nganggo armbands abang (lan pita St. George) persis sawise akeh Nazi lunga kanggo smash lapangan Kulikovo
          4 sukses (pentas) amba njupuk video saka elevasi provokator karo armbands abang.
          5 Pernyataan Yatsenyuk sing ora dikarepke kanggo ndhukung pogrom lan sawise sawetara wektu dheweke mundur amarga wong-wong jelas nesu ing kedadeyan tragis sing dumadakan.
      2. Corsair
        Corsair 4 Mei 2014 15:50
        +3
        Kutipan saka Validator
        Ya, Yarema iki nyopir.

        Mekaten! "Spesialis", polisi Yushchenko iki, siji liyane!

        Lan ing mratelakake panemume, kabeh iku luwih prosaic, tanpa "riddles", lan saka iku malah luwih elek lan tragis ...
        Ketoke wong mati lara sawise nyedhot produk pembakaran DESIGN INTERIOR PLASTIK ...

        Apa campuran neraka sing ngetokake plastik nalika kena suhu, akeh sing krungu ...
    2. Buran
      Buran 4 Mei 2014 07:08
      + 32
      Bahan kimia iku gampang kaya telung sen. Styrofoam karo bensin. Styrofoam padha karo wong sing diracun ing "Kuda Lumpuh".
      1. Waller
        Waller 4 Mei 2014 07:50
        + 20
        Nonton video ing ngendi bocah-bocah wadon nggawe koktail Molotov, botol karo bal putih cilik katon jelas ing kono, kemungkinan iki busa.
        1. Ptah
          Ptah 4 Mei 2014 10:54
          0
          Saka ala, remaja, aku ngerti yen polystyrene sing ditambahi (styrofoam) angel banget dissolve ing bensin, sanajan ing oktane dhuwur, nanging ing aseton utawa pelarut adhedhasar iku, iku gampang. Mung aduk konstan sing dibutuhake (kanthi tongkat, contone). Yen ora, massa sing ilang saka pinggir dadi siji bongkahan lengket.
          Kanthi pour "bal" menyang BENSIN (sing ana ing gendul), iku mokal kanggo entuk pembubaran lengkap.
          1. Buran
            Buran 4 Mei 2014 11:21
            +4
            Lan ora perlu dissolve, sing utama yaiku ngobong, nyawiji lan nyebar. Iki titik. Nah, lenga mesin kanggo viskositas ...
            1. Ptah
              Ptah 4 Mei 2014 11:35
              +2
              Kutipan saka Buran
              Sampeyan ora perlu larut
              Dim, Persis PERLU. Yen ora, kabeh titik bakal ilang (kanggo pembakaran lan kobong sing dawa).
              Bensin, sanajan dicampur karo lenga, nduweni kemampuan sing kurang kanggo nransfer panas menyang permukaan sing tumpah. Iku mung Burns metu cepet. Lan mekaten.
              Deleng kirim "igordok" ing ngisor iki.

              Aku mbaleni. Aku duwe pengalaman ing Pabrik lan nggunakake kuwi "ala v-v". Kanggo tujuan hooligan, ing panggonan bosok lawas ing gurun.
              1. Buran
                Buran 4 Mei 2014 11:44
                0
                Nalika isih cilik, dheweke uga nandhang lara wassat Mining, bensin, sawetara styrofoam. Kadhangkala dheweke sijine kondom karo mesiu utawa al.powder ing botol. Pyromaniacs ..ovs.
        2. Thompson
          Thompson 4 Mei 2014 12:10
          + 12
          Sampeyan kudu kasebut kanthi teliti, nimbang ora gendul, nanging bocah-bocah wadon!
          Nyekel kabeh, nggawe koktail lan "ngobong awake dhewe" supaya diracun dening zat sing ora dingerteni!
          Banjur, uga, karo pahlawan liyane ...
          Lan yen iki ora kedadeyan ing dina-dina sing bakal teka, mula aku ora bakal menehi perhatian marang Ukrainia dhewe, tanpa dipikirake!
          1. Ptah
            Ptah 4 Mei 2014 17:41
            +5
            Nuwun sewu. Aku bakal nyeret apa aku nulis ing cabang sabanjuré. Iku luwih cocok ing kene.

            ya wis. Ana wayahe negatif kaya ngono. Ilang rasa lara nyata. Apa dolanan "penembak" utawa "balapan". Aku ngganti mobil, kang sadurunge iku tumbling, Duwe mangu-mangu menyang jajan, lan maneh kaya "timun anyar" - ora goresan siji ing kulit OWN.
            Mulane regane uripe wong liya, manungsa utawa kucing lusuh - NOL!!!
            Sedhih, nanging Rusia lan "pucuk modern" liyane padha ing babagan iki ...

            Aku ora mikir sing iki enom nedotykomki sing tanggung jawab kanggo pati wong?
            Aku ora bakal nyalahke wong-wong mau.
            Konsep kaluputan liyane nuduhake kesadaran saka tumindak sing salah.
            Kowe ngerti apa sing paling awon??? Dheweke ora ngerti. Delengen wong-wong mau - padha katon nerusake game, ngerti yen pemain isih urip. Dheweke ora ngerti kepiye perang kanggo saben wayahe urip wong sing ditresnani lan tanpa daya nonton dheweke lunga. Dheweke wis dicuci otak kabeh umure - ing sekolah, ing TV. Dheweke diindoktrinasi karo gagasan nasionalis sing ekstrem. Lan ora ana sing nandur ing dheweke sanajan bayangan pikiran babagan nilai urip manungsa.

            Wong-wong mau kudu digawa menyang jenazah sing gosong lan ditinggal ing sandhinge. Karo layon wong mati lan nangisi wong sing ditresnani.
            Kaya sing ditindakake karo Jerman sawise Perang Dunia II. Minangka bagéan saka program denazification. Iki wektu kanggo nindakake perkara sing padha karo Ukraina, yen ora bakal ana kedadeyan sing ora bisa ditindakake.
            STATES bakal miwiti perang.

            Aku ora nate nyebutake karusakan saka sapa wae. Nanging proshmandovka iki bakal diwutahake "lotion" digawe dening dheweke ing pupu lan uncalan match ....
            Non-mati. Sawise limang detik, sijine metu lan render madu. bantuan. Banjur shmonki bakal selawase ngerti apa tegese "muter pranks karo geni." Ing salawas-lawase, dheweke bakal ndhelikake pupu sing dimutilasi ing ngisor celonone lan hem "ing lantai."
            Sinau "IN KULIT SENDIRI". Secara harfiah....
            1. Artem1967
              Artem1967 4 Mei 2014 18:13
              +5
              Pitik iki malah ora pinter ndhelikake raine. Padha lunga mateni kaya preian. Muga-muga uripe ora bakal dawa banget lan lara banget.
              1. DimychDV
                DimychDV 7 Mei 2014 06:40
                +1
                Lan muga-muga dheweke bakal ngerti kabeh iki lan urip nganti umur tuwa, disiksa dening tuduhan-tuduhan dhewe saben dina. Bener, iki bisa cepet nggawe sampeyan edan.
                Sapa sing nyebutake jeneng lan alamate? Kita kudu nggawe dheweke kasedhiya kanggo masarakat umum. Lan aja ngancam nyawane - sawise kabeh, dheweke ora mateni sapa wae, muga-muga. Senajan pabrik Ceko saka sedulur-sedulur proletar, kang gawé tank kanggo Jerman saka 38 kanggo 45, aku ora bakal ragu-ragu kanggo nyelehake kabeh sing brazenly dropped ing Dresden. Mung bocah-bocah wadon sing kaya ngono kuwi kudu mbengkongake ing otak APA sing ditindakake. Ngomong, nyulik - lan kunci ing kamar mayat. Ya, ing Internet, mung minus. Dheweke isih ngukur urip kanthi seneng.
            2. Foxmara
              Foxmara 5 Mei 2014 03:38
              +1
              Kutipan saka ptah
              Wong-wong mau kudu digawa menyang jenazah sing gosong lan ditinggal ing sandhinge. Karo layon wong mati lan nangisi wong sing ditresnani.

              Dadi kanca lan supaya fotkaet mayit. Apa gunane? Sawise nyabrang garis, wong nindakake pembunuhan luwih gampang. Ngomong yen dheweke ora ngerti apa koktail digawe? Inggih, punika bodho. Padha ngerti. Kayane kabeh manungsa wis mati ana ing kana.
              1. DimychDV
                DimychDV 7 Mei 2014 06:42
                0
                Iku mung ora duwe wektu kanggo lair. Nasionalisme iku sengit. Lan dheweke racun kabeh. Apa wong nasionalis bisa apikan yen dheweke ora ngerti artikel kaping lima sampeyan (kewarganegaraan) lan afiliasi partai?
        3. boozer
          boozer 4 Mei 2014 15:49
          +1
          Salah sawijining varian saka "napalm" sing digawe dhewe ("Molotov cocktail" ing abad kaping 21) nuduhake anané aseton lan plastik busa, diobong banget, nganti suwe, ana masalah karo mateni ... Dadi bocah-bocah wadon padha pinter.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. igordok
        igordok 4 Mei 2014 08:59
        + 15
        Kutipan saka Buran
        Styrofoam karo bensin.

        Usaha kanggo nggawe "napalm-b", sing ditondoi kanthi suhu pembakaran sing tambah.

        Napalm B yaiku campuran saka ......... dikendelake nganggo busa polistiren .....

        Pilihan POLYSTYRENE kanggo nggawe napalm amarga, pisanan kabeh, kanggo kasunyatan sing kabeh polimer dikenal, POLYSTYRENE nduweni suhu paling dhuwur saka leleh kobong (kira-kira 1150ºС), supaya kobong saka POLYSTYRENE nyawiji ing struktur baja. ndadékaké kanggo deformasi sing ora bisa dibalèkaké lan ambruk.

        Kajaba iku, kanggo nggawe napalm, POLYSTYRENE digunakake ing wangun granula pra-foamed, sing nambah tingkat pembubaran ing campuran ........ m.

        Napalm B ditondoi kanthi gampang kobong lan tambah adhesi sanajan ing permukaan sing lembab, bisa nggawe perapian suhu dhuwur (1000 - 1200 derajat) kanthi wektu kobong 5 - 10 menit.

        Napalm B luwih entheng tinimbang banyu, mulane ngambang ing permukaane, nalika nahan kemampuan kanggo ngobong, sing nggawe luwih angel ngilangi geni.

        Napalm B ngobong kanthi geni sing asap, ngetokake hawa kanthi gas panas caustic.

        Nalika digawe panas, liquefies lan entuk kemampuan kanggo nembus papan perlindungan lan peralatan.

        Kontak karo kulit sing ora dilindhungi sanajan 1 gram napalm B sing kobong bisa nyebabake ciloko abot.

        Pemusnahan lengkap tenaga kerja sing mbukak bisa ditindakake kanthi tingkat konsumsi napalm 4-5 kaping kurang saka amunisi fragmentasi sing mbledhos dhuwur.

        Senjata pemusnah massal jinis iki paling akeh digunakake nalika Perang Vietnam ing taun 1964-1973.
        1. Ptah
          Ptah 4 Mei 2014 10:47
          +9
          Saliyane tumindak napalm "sederhana" sing digawe ing omah sing sampeyan sebutake, uga duwe properti liyane sing ngilangi kabeh "teori konspirasi" babagan "zat sing ora dingerteni".
          Nalika ngobong plastik busa, gas sing mbebayani banget dibebasake - fosgen, sajrone dekomposisi termal saka polystyrene sing ditambahi - hidrogen sianida, styrene gas lan produk liyane sing padha mbebayani. kuwi zat beracun banget, kayata asam hidrosianat (hidrosianat) (ngrusak kabeh makhluk urip sing wis konsentrasi luwih saka 0,3 mg / l), klorin halida, nitrogen oksida, lsp.
          Dokter, lan utamane ahli patologi, nyathet yen umume mati amarga karusakan ing saluran pernapasan dening bahan beracun sing nyebabake keracunan parah.

          Contone, yen omahe wong sing kobong plastik utawa kayu (Gusti Allah ora !!!), cukup kanggo njupuk telung ambegan lan saluran napas kena, sing angel banget kanggo mulihake. Secara kasar, jaringan paru-paru kena pengaruh - aparat alveolar. Alveoli minangka kantung sing nggawa oksigen menyang getih. Padha kena pengaruh, produk pembakaran disedot, transmisi oksigen diganggu. Nalika kayu kobong, asam sulfat dibebasake, dene plastik nduweni asam sing luwih beracun. Ora mung ciloko diobong sing serius banget, ing endi wong ora ngrasakake rasa lara sajrone pirang-pirang jam, ana pelepasan hormon sing kuat. Korban bisa kontak, nyukupi, bungah, nindakake karya fisik, nanging banjur kondisi worsens. Lan iku mung kanggo Burns. Lan yen saluran napas isih kena pengaruh, kabeh dadi luwih rumit.

          Luwih elek, "koktail" iki kasedhiya kanggo produksi kerajinan "ing dhengkul, ing garasi"
    3. Aku wong Rusia
      Aku wong Rusia 4 Mei 2014 07:39
      +8
      Kutipan saka: il2.chewie
      Muga-muga wong-wong non-manungsa sing nindakake iki diusir ing saindenging kutha ing kolom tawanan


      Sayange, pembunuh ing Ukraina diunggahake dadi pahlawan (conto Bandera)
    4. elmonje
      elmonje 4 Mei 2014 09:43
      +6
      Yen wong-wong iki pancene nggunakake soko mboten umum, banjur paling kamungkinan saka cadangan sing padha diwenehi kanggo Maidan. Kaya biasane, para amer entuk - dheweke menehi senjata marang wong galak, banjur media metu kabeh supaya ora ana bocor babagan asil ameroaltruisme.
      1. igordok
        igordok 4 Mei 2014 09:49
        0
        Kutipan saka elmonje
        Yen iki pancen nggunakake barang sing ora biasa, mula kemungkinan saka saham,

        Apa padha ngapusi? Iki bisa ditindakake ing omah. Siji-sijine yaiku polystyrene ora bakal larut ing bensin (normal), luwih akeh komponen sing dibutuhake. Nanging manual paling kamungkinan saka tengen segara.
        1. f. lauren
          f. lauren 4 Mei 2014 10:34
          0
          Cukup nambah dichloroethane hi
        2. Aku ora peduli
          Aku ora peduli 4 Mei 2014 10:56
          0
          Kutipan saka igordok
          . Iki bisa ditindakake ing omah

          Ing ngarsane iki, 1st home-grown kimiawan, dhuwit lan tangan kerja, saiki sampeyan bisa nggawe paling ora napalm dicampur thermite ing dhengkul.
        3. neobranet
          neobranet 4 Mei 2014 17:11
          0
          Mung ana lapuran ing kothak, ing bangunan serikat pekerja, ing panggonan-panggonan geni, akeh ampul sing rusak karo bau amonia.
        4. Rex Ponticus
          Rex Ponticus 4 Mei 2014 19:27
          -1
          Sampeyan ora perlu manual, kene resep prasaja minangka 5 kopecks (Aku bakal ngidini dhewe kanggo nyalin-tempel): dissolve umpluk ing aseton, aduk, nambah bensin sethitik, massa kudu kaya jeli, yen iku. thickens, tegese akeh bensin, maneh nambah aseton kanggo thinner, tablespoon saka skia, pour menyang wadhah kaca, gabus tightly karo gombal lan napalm siap kanggo nggunakake.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. Rex Ponticus
            Rex Ponticus 4 Mei 2014 19:31
            0
            ... turpentine.ara sendok
    5. Ross
      Ross 4 Mei 2014 11:32
      + 17
      Igor Rozovskiy
      Halo, jenengku Igor Rozovsky, umurku 39 taun, aku manggon ing kutha Odessa. Wis 15 taun aku kerja dadi dokter ing layanan ambulans.
      Wingi, sampeyan ngerti, ing kutha kita ana tragedi elek, sawetara wong matèni liyane. Dibunuh kanthi brutal - diobong urip. Ora mabuk, ora kanggo pusakane mbah putri, nanging amarga ora padha karo politik nasionalis. Wiwitane digebugi abot, banjur diobong.
      Minangka dhokter, aku cepet-cepet nulungi wong-wong sing bisa disimpen, nanging para militan nyegah aku, nyegah aku nyedhaki wong sing tatu. Salah siji saka wong-wong mau rudely di-push kula adoh, janji sing rauh nasib padha nunggu aku lan wong Yahudi liyane saka Odessa.
      Aku weruh wong sing bisa disimpen yen aku bisa nggawa menyang rumah sakit, nanging kabeh persuasi rampung ing jotosan kanggo sandi pasuryan lan mundhut saka kaca tingal.
      Wis 15 taun aku wis ndeleng akeh, nanging wingi aku pengin nangis ora, ora amarga lara utawa ngremehake, nanging amarga ora duwe daya kanggo nindakake apa-apa. Ana kedadeyan ing kuthaku sing ora kedadeyan sanajan ing jaman penjajahan fasis. Aku gumun kok jagad iki meneng?

    6. Ross
      Ross 4 Mei 2014 12:10
      + 23
      Saka Odessa muncul:

      4 Mei 4:52 Mung kasunyatan: Dina iki ana sekitar 20 Svidomo Euromaidanists cedhak Adipati. Senajan ing dina biasa 100-200. Ing dina utamané wangkal-ukropatriotik, 400-500 wong. Akeh "sayap tengen" ninggalake Odessa. Sing ora bisa, nutup omahe - ndhelik, aja metu. Dheweke rumangsa gething marang Odessa. Dheweke ngerti yen dheweke wis dituruti. Lan dheweke pancen wis diterusake - lan kanggo wong-wong sing ngobong, lan kanggo wong-wong sing nembak, lan kanggo wong-wong Banderovka sing diwutahake bensin ... lan kanggo wong-wong sing mlumpat kanthi bungah ing awak sing diobong. Ing Vkontakte, luwih saka 500 profil "sayap tengen" Odessa wis dibusak. Bajingan Svidomo sing durung umur ndhelik, ngilangi jejak. Nanging ora ana gunane -. Database wis diklumpukake, karo alamat, karo kontak, karo foto. Odessa iku ala. Odessa ngerti ngendi goroh. Odessa ana bakal ngubur wong lanang. Odessa sawise panguburan bakal pengin getih saka Nazi kuning-biru. Odessa dikhianati. Dheweke ngapusi lan ngiyanati wong sing serius banget. Wong-wong iki ora ngapura iki - padha ora ngapura kidkov lan ancaman kanggo bisnis. Kyiv ngiyanati wong-wong mau. Bengi, "pravosek" pisanan wis menyang Bandera. Wong-wong serius menyang omahe lan ngethok tenggorokan ing ngarepe sedulure. Milisi wis ditanggepi minangka bytovuhu. Ora ana sing bakal nyelidiki. Policemen - padha uga anak saka Odessa. Dheweke lara kanggo Ibu, dheweke ora bakal ngapura wong lanang sing diobong. Kekuwatan Nazi ing Odessa mung ana ing tentara bayaran nonresident. Siji lan setengah ewu disewa dening Nemirovsky. Lan telung atus - bandits Usov. Nanging wong liyo - padha wedi Odessa. Lan nalika Odessa duwe gaman - lan bakal katon rauh - mercenary bakal mlaku kaya cockroaches. . Utawa Odessa bakal remuk - ora maneh Ukraina. "Sektor Kanan" = pati. Saben uwong sing melu ing "Sektor Tengen" ditandhani dening pati. Saben "pravosek" ing saindhenging Ukraina bakal ketemu Taun Anyar ing anget, kanthi aman ndhelikake saka salju lan Frost ing rong meter saka lemah. PS Lan aku takon sampeyan, kanca-kanca, aja nelpon wong lanang sing tilar donya ing Odessa "Odessa Hundred". Mangga aja. Dheweke ora pantes duwe dorongan Maidan sing isin iki. The "Heavenly Hundred" minangka mitos palsu, dituku kaping telu lan didol kaping sepuluh, kaya Bandera lan Shukhevych. Aja ngremehake wong lanang 38 Odessa sing wani sanajan ana scum saka Maidan.
      Ayo nelpon 38 wong saka Odessa "pahlawan 2 Mei". www.da-dzi.livejournal.com/206721.html
    7. GRUN
      GRUN 4 Mei 2014 14:37
      +2
      Krematorium lan kamar gas ing siji botol ... Fasisme saya akeh, berkembang.
    8. sregep21
      sregep21 4 Mei 2014 15:36
      +3
      Sial, gas sing ora dingerteni? Nalika ngobong bahan kimia, plastik, kabeh jinis .... lapisan, macem-macem gas agawe dibebasake. Dadi, nalika ngobong karet busa, asam hidrosianat dibebasake, lan ing dosis sing bisa nyebabake, nalika ngobong fluoroplastik - fluorine, zat sing banget beracun lan agresif. Aku nulis iki kanggo sampeyan minangka mantan spesialis safety geni. Rampung setuju karo liyane.
  2. Zomanus
    Zomanus 4 Mei 2014 06:41
    + 35
    Ya, Odessa, kepiye carane sampeyan bisa ngilangi rasa isin? Saiki kutha kudu manggon karo iki kanggo dangu.
  3. fvandaku
    fvandaku 4 Mei 2014 06:44
    +6
    Iku wektu kanggo njaluk wong munggah.
    Kanggo drive iki lackeys Western metu saka Odessa FOREVER.
  4. Denis
    Denis 4 Mei 2014 06:46
    + 11
    wong mati sanalika amarga kobong zat sing ora dingerteni
    Apa mungsuh senjata kimia sing mbengkongake ing kesempatan iki saka wit palem, utawa, kaya sing dikarepake, bakal ora weruh ing kasus kaya mengkono?
    1. bedane
      bedane 4 Mei 2014 07:04
      +5
      iki bakal nerangake kanggo kabeh donya sing padha ora mung nyetel piyambak ing geni, nanging uga poisoned piyambak.
      MONYET OBAMA, KOWE IKI IKI HADIAH TENANG, OKE KOWE!
  5. svp67
    svp67 4 Mei 2014 06:48
    +4
    Ya, aku luwih yakin yen kahanan karo wong mati padha karo geni ing Hotel Moskow, nalika, minangka akibat saka kobong linoleum asing, senyawa kimia dibebasake menyang udara, miturut rumus kimia, padha. kanggo phosgene ... lan ana konsentrasi miligram cukup kanggo wong mati. Sapa sing mriksa materi apa ana lapisan sing beda ...
  6. wilayah
    wilayah 4 Mei 2014 06:48
    +5
    Aku mikir yen ing 9 Mei ing sisih kidul-wétan Ukraina kita bakal dirilis ... ora kanggo apa-apa sing penjamin kita bisu.
  7. Humpty
    Humpty 4 Mei 2014 06:50
    +4
    Bisa uga sawetara trik kotor ditambahake ing campuran kasebut. Nanging sawetara bahan finishing lan perabotan ngetokake racun sing akeh banget nalika diobong nganti sampeyan ora duwe wektu kanggo mlayu. Nalika nang endi wae ing Spanyol ana wong mati massal ing geni ing disko, sabab keracunan fatal ana sofa ing geni.
    Kratoning Swarga kanggo kabeh pejuang sing gugur nglawan junta.
    1. vlum
      vlum 4 Mei 2014 10:15
      0
      Nang endi wae aku weruh pesen sing padha nyampur karo sawetara jenis Paint / lapisan untu kang atos. Mung yen pecah lan sumunar, ana sing beracun banget kanggo ambegan.
  8. Sunjar
    Sunjar 4 Mei 2014 06:52
    +6
    Ya, scum, kabeh kepala sampeyan bakal dikirim menyang pengadilan militer, lan fasis Nazi biasa bakal ngremehake sampeyan kaya nits, sampeyan bakal ndhelikake ing ruang paling ngisor, nanging isih bakal nemokake sampeyan, sampeyan bakal ngomong babagan kesucian sampeyan, nanging bakal kasep. Lan nalika sampeyan dipasrahake marang paukuman saka wong-wong mau, sampeyan bakal ambruk, lan ora ana sing bakal nylametake sampeyan, ora AS utawa EU.
    1. ya.seliwerstov2013
      ya.seliwerstov2013 4 Mei 2014 08:12
      +2
      Kita ora bakal lali bab nggegirisi perang
      Carane wong tuwa lan bocah-bocah padha mati.
      Carane para putra menehi urip
      Kita ora bakal lali kanggo apa wae ing donya.

      We elinga kabeh, iku pidana kanggo lali
      Pahlawan sing berjuang tenanan ngerti
      Ing mburine ana Ibu Negara, ibune,
      Lan sisih sayang ...
    2. Anper
      Anper 4 Mei 2014 12:39
      +8
      Kutipan saka sunjar
      sampeyan isih bakal ketemu

      Mangkene apa sing ana ing video ing YouTube.
      Diterbitake 02 Mei 2014
      Alamat omah pembunuh Odessa 2 Mei 2014
      https://vk.com/nazist1488 БЕЛЫЙ ДМИТРИЙ ГРИГОРЬЕВИЧ 276625 тел., 1983г. 19 декабря рождения, адрес: ОДЕСА ТРАНСПОРТНА д. 7 кв.31
      https://vk.com/id8043237 БИРБИРЕНКО ВЛАДИСЛАВ ЮРЬЕВИЧ 1979 г. р. 10 января , адрес: ОДЕСА ФОНТАНСЬКА д.8 кв.37
      https://vk.com/avmiroshnichenko МИРОШНИЧЕНКО АЛЕКСЕЙ АЛЕКСАНДРОВИЧ 664503 телефон 6 декабря 1984 г. р.ОДЕСА ФІЛАТОВА дом 23 кв. 73
      https://vk.com/uminochka ПРАСОЛОВА АНАСТАСИЯ АЛЕКСАНДРОВНА 442839 телефон, 21 августа 1985 г. р. адрес: ОДЕСА АКАДЕМІКА КОРОЛЬОВА д. 18 кв.2
      https://vk.com/fizli ФУРСА ФИЛИПП АНАТОЛЬЕВИЧ 18 июля 1983 г. р. ОДЕСА БАЗАРНА д.10 кв.5
      https://vk.com/id4497526 АЛЕКСЕНКО АЛЕКСАНДР ВАСИЛЬЕВИЧ дата рождения: 3 августа 1980 г., ОДЕССА ВОДОПРОВІДНА д.5 кв.3
      Iki *** sing nyiapake koktail Molotov ing Odessa!
      http://vk.com/kvi1o4ka88
      http://vk.com/id14613516
      http://vk.com/yozhikontour
      http://vk.com/daria_marien Одесса пер. Французский № 23 кв.6 Дарья Мариен
      Preparation saka koktail Molotov. Odessa 05.02.2014
      Nasionalis Ukraina
      1. Umnichka
        Umnichka 4 Mei 2014 13:15
        +6
        Padha ora kudu mati saka tuwa.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. internasional
        internasional 4 Mei 2014 13:58
        +2
        Matur nuwun kanggo data. Wong-wong ngerti para algojo.
        "DOT"
        1. Pendaftar
          Pendaftar 4 Mei 2014 16:36
          0
          Wangsulan sing apik banget lan waras! Bravo!
    3. Reks
      Reks 5 Mei 2014 01:34
      0
      am "Aku yakin yen tandhing antarane Yarosh lan Kadyrov bakal dadi tontonan sing apik banget, pantes dikagumi, utamane adegan pungkasane (saka castration umum Yarosh) ..." Kadyrovites ing 08.08 nuduhake awake dhewe kanthi sampurna. am Dibuwang kaya kelangan... wah...
  9. Uzer 13
    Uzer 13 4 Mei 2014 06:54
    +5
    Aku dudu ahli kimia, nanging aku bisa nganggep manawa iki phosgene. Iki dibentuk kanthi pembakaran freon. Freon digunakake ing kulkas minangka refrigeran, ora angel ditemokake. Militan dhewe meh ora bisa ngira, ana sing mulang. .Tiyang Amerika sami nyinau babagan metodologi perang gerilya.
    1. perepilka
      perepilka 4 Mei 2014 10:02
      +2
      Kutipan saka: uzer 13
      Aku dudu ahli kimia, nanging aku bisa nganggep manawa iki phosgene, dibentuk nalika freon diobong.

      Freon ora diobong, kajaba R-600, sing utamané dipigunakaké ing Ukraina, ing kulkas kluwarga. Freon decomposes nalika digawe panas, minangka asil, phosgene dijupuk, nanging ora nggawe pangertèn kanggo push zat molah malih iki menyang bangunan kobong, wis ana lack of oksigen lan keluwihan karbon monoksida, karbon monoksida, kang, nalika inhaled, bakal mateni.
      Lan R-600, campuran propana-butane biasa, mung diresiki. Jeneng liya, isobutane, utawa gas alam, umume, meh padha karo pompa liwat pipa gas. Umumé, kulkas "Nord" lan pungkasan "Atlanta" mlaku persis iki. nglirik
  10. mabur mancing
    mabur mancing 4 Mei 2014 06:54
    +5
    Polisi, oh polisi. Nalika sampeyan bakal tindakake?
    Utawa ngenteni nganti padha miwiti njupuk ing sampeyan, lan wong ora bakal intercede.
    Wirang lan isin.
    1. Egoza
      Egoza 4 Mei 2014 07:49
      +9
      Quote: fly fishing
      Polisi, oh polisi. Nalika sampeyan bakal tindakake?

      Ing ngendi sampeyan ndeleng polisi? Ing kana, kabeh wong sing sopan dipecat, lan wong-wong bajingan direkrut. Ketik kursus kanthi cepet - 10 dina lan sampeyan dadi polisi! Malah wong-wong sing ora tau nyekel gegaman ing tangane, kasil diwulang "nindakake tumindak dhasar."
    2. APASUS
      APASUS 4 Mei 2014 09:10
      +4
      Quote: fly fishing
      Polisi, oh polisi. Nalika sampeyan bakal tindakake?

      Wiwitane, Avakov ngilangake Berkut, lan nalika dheweke sadar, wis kasep, saiki polisi dadi petani kolektif, sing luwih elek yaiku dheweke diwenehi proses pidana ing tangane.
      Ukraina bakal duwe GULAG dhewe lan taun kaping 37.............
  11. il2.chewie
    il2.chewie 4 Mei 2014 06:57
    + 10
    Kita kudu ngelingi yen wis dadi lan bakal dadi
    1. Saburov
      Saburov 4 Mei 2014 07:13
      + 20
      Luwih becik iki. Wong-wong ora bakal menehi panganan iki.
  12. Sus
    Sus 4 Mei 2014 06:59
    +4
    Telung siswa Israel saka sekolah kedokteran ing Odessa, nemokake dhewe ing episentrum acara tragis, nulungi puluhan wong sing tatu nalika ngobong House of Trade Unions. "Kita mbukak stasiun bantuan maju, wong nggawa obat-obatan lan perban," ujare mantan dokter IDF.

    Подробности: http://izrus.co.il/diasporaIL/article/2014-05-03/24334.html#ixzz30iCm5lVk
    Nalika nggunakake bahan, referensi kanggo "IzRus.co.il" dibutuhake.

    Saiki mung sayap tengen sing mlayu saka Odessa, gawe kesimpulan dhewe. Ing kono asale zat sing ora dingerteni. Ayo kula ngelingake yen walikota lan gubernur Odessa minangka kolaborator langsung junta, sektor sing bener lan kanca-kanca Israel.
    1. Egoza
      Egoza 4 Mei 2014 07:51
      + 15
      Kutipan saka sus
      Saiki mung sayap tengen sing mlaku saka Odessa,

      Apa sampeyan yakin padha mlaku? Utawa dheweke sengaja diterusake kanggo tumindak sabanjure? Ing kutha-kutha sing ana perlawanan, nanging ora rampung. Ing Zaporozhye utawa Kharkov, contone? Kanggo medeni populasi sing ragu-ragu!
      1. perepilka
        perepilka 4 Mei 2014 10:14
        +4
        opo Choi-ta Aku duwe premonition sing Israel wis mata marang Mama, punika orderlies saka Tsakhal, lan batalyon mantan warga kita cepet-cepet bantuan, nanging korban paling gedhe, Donetsk lan Lugansk, lagi ngaso. Umume, Nenka, nggawe ibu pena ngguyu
        Odessa wis suwe dadi jaket kacang lan rompi, diganti dadi lapserdak.
      2. vlum
        vlum 4 Mei 2014 10:26
        0
        ya wis. kabeh promosi iki Rolling persis sing ora ing wektu sing padha, kajaba sing saiki paramiliter dipisahake saka sing isih semi-legal. Lan malah mbandhingake kahanan karo rebutan kabeh Administrasi Negara Daerah dening Maidans minangka inti daya sing padha lan ora ana acara sing padha ing ngendi wae.

        Sampeyan bisa uga aku salah, nanging banget kamungkinan sing ana ora luwih saka loro utawa telung kelompok, tim utawa atusan tanpa kang ora kelakon ing kabeh. Utawa bisa uga ora luwih saka loro.
      3. Anper
        Anper 4 Mei 2014 15:41
        0
        Quote: Egoza
        purposefully diangkut luwih kanggo tumindak sabanjuré

        Final Piala ana ing Kharkov tanggal 15. Mung ana wektu kanggo ngendhokke, basa ala ngomong yen freaks urgently dijupuk saka Odessa kanggo Kharkov dening Sepur, wong padha ngumpul ing stasiun Kharkov kanggo ngalahake wong. jadwal padha ngrubah kanggo Sepur iki lan banderlogs padha unloaded ing sawetara stasiun cedhak Kharkov.
  13. lg41
    lg41 4 Mei 2014 07:01
    +9
    Nasionalis Ukrainia wis pirang-pirang dina nglawan pedunung ing sisih kidul-wétan. Lan saiki padha seneng karo kamenangan ing Odessa. Iki perang. Akeh wong sing tentrem isih ora percaya.
    Kaya wong-wong ing Kiev nalika perang. Nalika padha dibangun karo samubarang lan mimpin liwat lurung-lurung ing kutha menyang pinggiran. Jerman gugup ngrokok, ngadeg ing cordon. Lan nasionalis Ukrainia "ngresiki" warga sipil.
  14. il2.chewie
    il2.chewie 4 Mei 2014 07:07
    -7
    Kutipan saka Zomanus
    Ya, Odessa, kepiye carane sampeyan bisa ngilangi rasa isin? Saiki kutha kudu manggon karo iki kanggo dangu.


    Lha opo hubungane Odessa, dudu salahe
    1. Vladimir 70
      Vladimir 70 4 Mei 2014 07:13
      + 16
      Lha opo hubungane Odessa, dudu salahe
      Iki mung fault saka Odessans native ... Sawise Odessa ana "kutha free"
      1. Mihaylo Tishayshiy
        Mihaylo Tishayshiy 4 Mei 2014 08:04
        + 22
        Kutipan: Vladimir 70
        Iki mung fault saka Odessans native ... Sawise Odessa ana "kutha free"

        Aku setuju banget! Miturut warta: "... sawetara atus Odessans sing rallying cedhak bangunan polisi nuntut sing tanggung jawab kanggo ontran-ontran iki kaukum ..."
        "Sawetara atus"!!! Apa iki ing kutha yuta?! Lan liyane, ketoke, seneng karo iki?
        Ora, tuan-tuan saka Odessa, kanthi prilaku sampeyan wis jelas yen sampeyan sing ngukum wong apes nganti mati, lan kanthi persetujuan sampeyan, Nazi nindakake kabeh nistha! Sampeyan pancene ora bisa ngumbah isin iki!
      2. O_RUS
        O_RUS 4 Mei 2014 14:02
        +1
        Kutipan: Vladimir 70
        Sawise Odessa minangka "kutha bebas"


        ora, iku ora. Kanggo saperangan saka dekade kamardikan, Odessa omorphically tindak karo aliran.

        Aku setuju karo tembung iki -
        Kutipan: Mihaylo Tishayshiy
        Ora, tuan-tuan saka Odessa, kanthi prilaku sampeyan wis jelas yen sampeyan sing ngukum wong apes nganti mati, lan kanthi persetujuan sampeyan, Nazi nindakake kabeh nistha!
    2. pv1005
      pv1005 4 Mei 2014 09:52
      +2
      Lan sapa? Maneh Putin ala lan Rusia?
  15. mig31
    mig31 4 Mei 2014 07:07
    +1
    Pangembangan gas cetha tsereushnoye, bajingan ngalami, iku wektu kanggo ngobong karo napalm ...
  16. Polarfox
    Polarfox 4 Mei 2014 07:08
    +2
    Bahan sing ora dingerteni, sampeyan ngomong? Lan aku iki misuwur banget. Iku napalm krasan.
    Sumber: http://novorus.info/news/policy/15799-odesskaya-hatyn-pravoseki-zhgli-lyudey-vd
    ome-soyuzov-napalmom.html

    Kanggo sing mangu-mangu yen iki minangka produk asam naphthenic lan palmitic (NaPalm), aku menehi saran supaya sampeyan nindakake eksperimen sing prasaja, ketik telusuran "nggawe napalm". Sampeyan bakal kaget karo asil, luwih akeh resep tinimbang pizza.
  17. taseka
    taseka 4 Mei 2014 07:08
    +3
    Memori wong-wong sing diobong ing tangan Nazi, lan Yudas saka Bandera, diobong ing neraka ing salawas-lawase!
  18. pexotenec
    pexotenec 4 Mei 2014 07:09
    +3
    Punika pasuryan bener saka panguwasa palsu Kyiv, kang nguripake saka junta menyang SS punishers, digunakake kanggo drive wong menyang lumbung, lan saiki padha kudu bangunan liyane. Ora suwe, iki dhewe bakal nongkrong ing lentera yen ora mlayu menyang kulon menyang bendarane kanthi buntut ing antarane sikile.
  19. Wiktor
    Wiktor 4 Mei 2014 07:16
    +5
    Aku pengin nulis kaya (Ngobong kabeh fasis nganggo napalm, mbungkus usus Bandera ing trek tank, nyuwek kabeh fasis) lan dadi jijik amarga aku dhewe wiwit ngomong kaya sampah Bandera.
    Nah, banjur pitakonan sing sah yaiku apa sing kudu ditindakake? Lan carane ora dadi kewan dhewe?
    Wangsulane wis jelas kanggo mungsuh, kaya asu rabid sing dirusak.
    Rusia duwe pengalaman genetik ing babagan iki.
    1. Buran
      Buran 4 Mei 2014 08:11
      + 13
      Aku langsung ngelingi Bobrov "The Age of the Stillborn". Sawijining dina sampeyan kudu nampa dosa, drive scum iki menyang kandhang, lan saka bedhil mesin, yen ora sampeyan utawa kulawarga bakal ing kandhang.
      1. evgen
        evgen 4 Mei 2014 10:45
        +4
        Buku sing kuat. Horror!
        1. Buran
          Buran 4 Mei 2014 11:18
          +1
          Sayange iki mung kaca pisanan ...
  20. fedor boltov
    fedor boltov 4 Mei 2014 07:26
    -4
    Ora usah ngoyak-oyak penyihir, aja kaya Maidan. Bahan sing bisa diobong iku beracun.
    1. retur
      retur 4 Mei 2014 12:48
      +1
      Aku ora setuju, hidrogen diobong kanthi apik minangka produk pembakaran uap banyu, metana, etana, propana, butana, pentana, heksana, oktan, nona, produk pembakaran karbon dioksida lan uap banyu, utawa karbon lan uap banyu, kaya sing sampeyan bisa. ndeleng, produk pembakaran ora beracun.
    2. O_RUS
      O_RUS 4 Mei 2014 14:05
      0
      Kutipan: Fedor boltov
      Sembarang bahan sing bisa diobong iku beracun, kanthi cara siji utawa liyane. (Kursus sekolah)


      Sampeyan +. Ora saben wong bisa ngerti tembung-tembung prasaja iki.
  21. siberalt
    siberalt 4 Mei 2014 07:34
    +6
    Ban Ki-moon dhewe nuntut penyelidikan independen. Inggih, kita ngerti apa kamardikan - pi * ndovski. Apa spesialis Rusia bakal diidini mlebu? Pitakonan gedhe. Sesuk ana panguburan ing Odessa. Iki bakal dadi titik wiwitan kanggo wong Ukraina ngerti apa sing ditindakake junta Nazi Kyiv marang dheweke.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. papas-57
      papas-57 4 Mei 2014 10:20
      +8
      Pan Ki-moon dhewe njaluk investigasi independen. Apa wong liya njupuk dheweke kanthi serius? Aja ngece sandalku. Miturut cara, dheweke ora nemtokake manawa independen saka sapa: saka tutup kasur, saka geyropa, saka junta, utawa saka Rusia? Sampeyan ora bisa nindakake tanpa junta, kasur lan geyropovtsy bakal gelo yen tanpa wong (padha duwe spesialis paling keren), banjur tanpa Rusia. Asil dikenal - tangan Kremlin. Spetsnaz saboteurs mlebu Odessa lan ngobong awake dhewe nalika ngurus cairan sing gampang kobong lan gampang kobong. Lan wong-wong sayap tengen nyoba nylametake wong-wong mau kanthi mbuwang botol banyu, sing diwutahake dening wanita lokal saka canisters ing alun-alun. Ora ana sing kudu ditindakake, saboteurs bodho kaya ngono kejiret.
  22. Baracuda
    Baracuda 4 Mei 2014 07:42
    + 16
    Lan "media" kita ujar manawa "separatis" sing dibayar dening Rusia ngobong awake dhewe supaya dheweke mikir babagan junta ..
    Iki carane kita lagi dicuci otak ... kondom.
  23. Nicholas S.
    Nicholas S. 4 Mei 2014 08:09
    +4
    Kutipan saka Buran
    Styrofoam karo bensin.

    Ngendi dheweke bisa teka saka penggemar bal-balan? Dheweke, kaya, menyang stadion kaya ngono?

    Iki minangka bukti sing ora bisa dibantah yen junta pendhudhukan Bandera-fasis saka Khatyn Odessa dikembangake sadurunge, sing jelas bakal ngobong wong sing ora duwe pertahanan urip.

    Saiki iku perlu kanggo mbesmi ora mung ultras bal-balan, nanging uga wong-wong sing ngatur kanggo kejahatan monstrous Kolomoisky lan Kyiv bandit. Lan pimpinan Odessa.
  24. VNP1958PVN
    VNP1958PVN 4 Mei 2014 08:46
    +3
    Kabeh iki minangka rencana sing ditindakake kanthi apik, bisa dideleng saka sisih. Lan ora bakal ana ujian, gumantung sapa sing disalahake lan sapa sing ana ing Departemen Dalam Negeri.
  25. Alexey11
    Alexey11 4 Mei 2014 09:21
    +3
    Iku mung ora pas ing sirah. Nazi bodho ngobong LIVE luwih saka 40 wong. Aku ngerti sing malah jumlah korban ora final.
    Odessa kudu ngomong Sabda sawise mourning, utawa kawirangan iki bakal tiba ing kabeh Odessans.
    Iki foto sing ditemokake saka House of Trade Unions. - Aku ora duwe tembung (((

    http://www.odessit.ua/news/odessa/28179-odessitka-mnogodetnaya-mama-alena-nikola
    enko-obvinyaet-foto.html#
    1. igordok
      igordok 4 Mei 2014 09:34
      +1
      Kutipan: Alexey11
      Iku mung ora pas ing sirah.

      Ing Pompeii ana tugu ing ngendi badan-badan petrified saka wong-wong sing tiwas nalika njeblug vulkanik beku.
      Kanggo ngeling-eling masa depan, kanggo nggawe monumen sing padha, ing ngendi patung-patung wong-wong sing tilar donya ing Odessa, kabeh bakal dadi pangeling.
  26. Sturmann
    Sturmann 4 Mei 2014 09:32
    +5
    Ana laporan sing detasemen ing pimpinan David Markovich Gotsman wiwit operate ing Odessa.
    Mikhalkov wiwit njupuk film "Inglorious Killers Ki-2 ing Odessa" babagan regu khusus Yahudi.
  27. sazhka4
    sazhka4 4 Mei 2014 09:51
    +3
    Karbon monoksida mateni ing patang nganti sepuluh detik. Sampeyan ora bakal duwe wektu kanggo ngerteni. Ora ana kawilujengan. Ana lapisan kira-kira patang sentimeter madhep lantai. Lan nyusup menyang metu. Yen ora, pipa .. Utawa Mayit ..
    1. Ptah
      Ptah 4 Mei 2014 12:36
      0
      Kutipan saka: sazhka4
      Karbon monoksida mateni ing patang nganti sepuluh detik.
      kira-kira patang sentimeter ing lantai.

      Kaping pindho aku meh kesel. Dadi aku ngerti yen sing dakkandhakake iku ora sakabehe bener. Ing rincian-

      www.bad-good.ru/2010/august/article48.html
      1. sazhka4
        sazhka4 4 Mei 2014 14:11
        +1
        Kutipan saka ptah
        Dadi aku ngerti yen sing dakkandhakake iku ora sakabehe bener.

        Briefing pabrik helikopter. Napa aku kudu nggawe? Artine? Tanda bintang, pro lan kontra ing drum kanggo kula .. Mungkin ana sing bakal migunani ..
  28. Pikirane Raksasa
    Pikirane Raksasa 4 Mei 2014 09:52
    +2
    kewan barbar. Asu edan. Penjahat perang, ora ana statute watesan kanggo angkara. Kabeh jati diri para pelaku kejahatan iki kudu diitung supaya bisa nandhang paukuman sing paling abot, supaya ora ana siji wae sing luput saka paukuman.
    1. sazhka4
      sazhka4 8 Mei 2014 19:36
      0
      [dhelikke][/dhelikke]
      [img]http://http://music.yandex.ru/#!/search?text=wong sing beda - saka pahlawan jaman biyen[/img]
      Quote: Raksasa Pikiran
      kewan barbar

      Teka kesimpulan iki lan bengok-bengok "Hurray" .. Salah sawijining "kauntungan" situs kasebut.
      От Героев былых Времён..http://music.yandex.ru/#!/search?text=%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D1%

      8B%D0%B5%20%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B8%20-%20%D0%BE%D1%82%20%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B

      E%D0%B5%D0%B2%20%D0%B1%D1%8B%D0%BB%D1%8B%D1%85%20%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D1%91%

      D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B9
  29. yushh
    yushh 4 Mei 2014 10:16
    +1
    Ora gumun yen dheweke duwe mahasiswa kimia. Saiki bahan peledak digawe saka pupuk biasa, lan nggawe asap beracun mesthi ora dadi masalah kanggo dheweke.
  30. kuksa
    kuksa 4 Mei 2014 10:52
    +2
    Odessa-Mama ora nggawe pertahanan diri.
    kepengin mapan kanthi tentrem.
    Punika lan nampa jawaban saka Junta.
    Wis semangat warga Odessa wis etched metu ing 25 taun kamardikan?
  31. evgen
    evgen 4 Mei 2014 10:52
    +6
    Aku pribadi ngobong Kamar wis akrab, sampeyan ngerti ngendi lawang jendhela, nanging asap langsung nggawa sampeyan metu saka orientasi. Lan ana 5-6 ambegan karbon monoksida, gupuh, lan iku ... Neraka katon kaya iki. .
  32. Pangarep-arep1960
    Pangarep-arep1960 4 Mei 2014 10:56
    + 10
    Sedulur!!!! Kita kudu ngakoni yen ing Ukraina ana preman sing dilatih, dilatih dening CIA, dikoordinasi lan dibayar. Iki minangka ngarep "metu Amerika". Warga sipil ora bisa nglawan dheweke!!!! Simbah, ibu rumah tangga, bocah sekolah, pujangga lan para veteran Perang Dunia II ora bisa ngomong kanthi efektif, sanajan dheweke (kaya kita) kebak nesu sing bener!!!! Bocah-bocah enom dilatih, dilatih, diapusi nganti 20 taun !!! Lan kita pengin mbukak mata karo pati saka kanca-kanca saka Odessa?! Lan padha tahap karo pati iki, padha diwenehi dolar, obatan lan gambar saka urip ayu nang endi wae ing Maladewa kanggo. Apa sing bisa kita lawan kanggo "divisi liar" sing diatur? Mung intelijen sing akurat: ing ngendi dheweke ditugasake, kepiye dilaporake, kanthi cara komunikasi apa, ing ngendi operasi militer anyar direncanakake! Marang CIA - intelijen kita. Cunning Amerika - narik kawigaten wong lanang lan bocah-bocah wadon biasa (ing Odessa, wong saka Kulikov Field dikenali pepadhamu, sing diwutahake "Molotov cocktail"). Ya, ora gampang! Nanging para pemimpin, perwira, mandor kudu dilacak. Saiki ora ana sing bisa nindakake iki ing Ukraina. Nanging GRU lan FSB kita kudu nindakake !!!
    1. sazhka4
      sazhka4 4 Mei 2014 12:16
      -6
      Kutipan: Hope1960
      Nanging GRU lan FSB kita kudu nindakake !!!

      S_mahasiswa (uchka) .. Provocateur (sha ) .. Ora ana sing duwe utang marang sapa wae.. Kita utang, lan kita ora ana..
    2. setan0n
      setan0n 4 Mei 2014 14:47
      +1
      Kutipan: Hope1960
      Sedulur!!!! Kita kudu ngakoni yen ing Ukraina ana preman sing dilatih, dilatih dening CIA, dikoordinasi lan dibayar. Iki minangka ngarep "metu Amerika". Warga sipil ora bisa nglawan dheweke!!!! Simbah, ibu rumah tangga, bocah sekolah, pujangga lan para veteran Perang Dunia II ora bisa ngomong kanthi efektif, sanajan dheweke (kaya kita) kebak nesu sing bener!!!! Bocah-bocah enom dilatih, dilatih, diapusi nganti 20 taun !!! Lan kita pengin mbukak mata karo pati saka kanca-kanca saka Odessa?! Lan padha tahap karo pati iki, padha diwenehi dolar, obatan lan gambar saka urip ayu nang endi wae ing Maladewa kanggo. Apa sing bisa kita lawan kanggo "divisi liar" sing diatur? Mung intelijen sing akurat: ing ngendi dheweke ditugasake, kepiye dilaporake, kanthi cara komunikasi apa, ing ngendi operasi militer anyar direncanakake! Marang CIA - intelijen kita. Cunning Amerika - narik kawigaten wong lanang lan bocah-bocah wadon biasa (ing Odessa, wong saka Kulikov Field dikenali pepadhamu, sing diwutahake "Molotov cocktail"). Ya, ora gampang! Nanging para pemimpin, perwira, mandor kudu dilacak. Saiki ora ana sing bisa nindakake iki ing Ukraina. Nanging GRU lan FSB kita kudu nindakake !!!


      Wiwit inisiatif bisa dihukum, sampeyan nerangake marang Odessans lan Ukrainians liyane sing padha ora bisa ngrampungake dhewe. Lan nganti saiki (nalika ngarsane kita dadi dikarepake), ora ana sing duwe utang marang sapa wae. Aku bakal menehi pitakonan kanthi beda: "apa personifikasi, perwujudan materi, Rusia lan Rusian?". Jawaban bakal njlentrehake akeh. Lan Slavs ... ana Slavs beda (ana sing turu lan ndeleng Slavs liyane ing kuburan lan kamp konsentrasi). Kurang fanatisme lan emosi. Yen dheweke pengin ngerteni dhewe, ayo padha ngerti.
    3. Komentar wis dibusak.
  33. sv68
    sv68 4 Mei 2014 11:03
    0
    ora penting banget yen napalm digawe ing omah digunakake ing kana utawa liya, nanging nesu banget yen ing kutha gedhe ana tragedi nyata sing nyebabake puluhan nyawa manungsa dadi pertunjukan, dheweke ngobong awake dhewe lan kabeh sektor tengen. kudu dirusak babar blas supaya lafal frasa iki salawas-lawase
  34. tomcat117
    tomcat117 4 Mei 2014 11:03
    0
    Kutipan saka: il2.chewie
    sak geni, wong mati enggal amarga kobong zat sing ora dingerteni. Miturut dheweke, zat iki ngetokake gas sing cepet banget kena pengaruh wong, langsung ilang eling lan mati.


    Hadiah saka layanan rahasia negara demokrasi sing dikembangake?
    Bantuan kamanungsan kanggo "patriot sejati Ukraina" saka Merkel sing tresna tentrem lan kanca monyet Obama?

    Muga-muga wong-wong sing dudu manungsa iki, sing nindakake iki, diusir ing saindenging kutha ing kolom tawanan, banjur digantung ing ngarepe kabeh wong. Kanthi fasis lan pengkhianat mung dadi.


    Saka cathetan saka kakek Bandera - "Cyclon-B".
    Merkel, lindungi putu-putumu kanthi becik, anak-anak leluhurmu.
    Hussein Obama, eseman lan moyoki, sing penting sampeyan ora ditembak, diobong lan diremehake.
    Eropa, "bungaha", sampeyan duwe kabeh ing ngarep sampeyan. sing nutupi, sampeyan Feed, sampeyan njawab kanggo wong-wong mau, infèksi fasis wis ing sampeyan.
    Katon kaya nasib, Rusia sepisan maneh ngalahake fascism Eropah, nanging tanpa kurban gedhe kita, kejem karo bantuan saka geni lan pedhang, Cut mati kabeh perangan awak bosok.
    Jam wis ngetung mudhun, blinkered Eropah wis pindhah ing rake sawijining.
  35. sanek45744
    sanek45744 4 Mei 2014 11:10
    +3
    lha endi akim sing wingi ngyakinake kabeh wong kene yen ora ana sing pengin ngobong omah serikat pekerja iki !!!!!!!!! ora ana sing pengin korban kaya ngono lan kabeh kedadeyan kanthi spontan !!!!! sampeyan ngomong saiki
  36. MG42
    MG42 4 Mei 2014 11:57
    +4
    Rincian kedadeyan kasebut nggegirisi, mesthine wong-wong ora mung diobong urip dening wong-wong sing slamet mlumpat metu saka cendhela Gedung Serikat Pekerja sing kobong saka lantai ngisor, padha rampung mati nganggo teken, sing slamet. banjur kepeksa nyembah marang mayit 2 polisi sayap tengen, salah sijine anggota dewan politik PS sing dhuwur. ing ora pigura luwih cendhek.
    Sing mlumpat saka gendheng ora slamet 8 wong, dhuwure 25 meter lan aspal.
    1. anfil
      anfil 4 Mei 2014 17:16
      +1
      Jeneng 14 wong mati nalika kerusuhan 2 Mei diarani

      1. Andrey Biryukov, lair ing taun 1978 - tatu bedhil,
      2. Andrey Brozhevsky, lair ing taun 1987 - tiba saka lantai ndhuwur,
      3. Bulakh Viktor, lair taun 1956 - tiba saka lantai ndhuwur,
      4. Varenikina Anna, lair taun 1955 - suffocated ing kumelun
      5. Egorsky Nikolai, lair ing taun 1976 - tatu bedhil,
      6. Zhulkov Alexander, lair ing taun 1968 - tatu bedhil,
      7. Ivanov Igor, lair ing taun 1987 - tatu bedhil,
      8. Kalin Anatoly, lair taun 1976 - tiba saka lantai ndhuwur,
      9. Markin Vyacheslav, lair ing taun 1969, wakil dewan regional - tilar donya ing rumah sakit amarga tatu,
      10. Mishin Sergey, lair ing taun 1986 - tilar donya ing geni
      11. Negaturov Vadim, lair ing taun 1959, pujangga Odessa - diobong ing geni,
      12. Nikitenko Maxim, lair ing taun 1982 - tiba saka lantai ndhuwur,
      13. Petrov Gennady, lair ing taun 1985 - tatu bedhil,
      14. Sadovnichy Alexander, lair ing taun 1954 - diobong ing geni.

      Elinga yen tanggal 2 Mei 46 wong mati ing Odessa. Umume mayat ditemokake ing lokasi kobongan lan angel diidentifikasi. link:http://dumskaya.net/news/nazvany-imena-14-pogibshih-vo-vremya-besporyadko-035358
      /
  37. gmasterbit
    gmasterbit 4 Mei 2014 12:10
    +2
    nanging ora ana sing bakal digantung utawa dikunjara..
    elinga Irak, Libya, Yugoslavia, dheweke bakal terus mbangun demokrasi, lan warga biasa Ukraina bakal adaptasi karo pamaréntahan anyar. padha kamulyan lan pakurmatan
  38. dchegrinec
    dchegrinec 4 Mei 2014 12:25
    +1
    iku perlu kanggo wong-wong mau dhewe, sing nembak lan mbuwang botol lan uga diwutahake, kanggo siram karo botol sing padha ..
  39. asu ajag88
    asu ajag88 4 Mei 2014 12:38
    +1
    Bajingan lan kriminal
    Nanging babagan polisi Odessa sing diagung-agungake, kalebu Odessans, ora ngadeg kanggo wargane (ora salah ditangani) ...

    Aku kepengin weruh pira maneh wong sing kudu dipateni ... supaya warga bangkit kanggo nglindhungi ... kepentingan lan hak ...
    1. Komentar wis dibusak.
    2. bubalik
      bubalik 4 Mei 2014 12:46
      +1
      silberwolf88 SU  Dina iki, 12:38 Lan apa polisi Odessa sing sombong, kalebu warga Odessa, ora ngadeg kanggo


      ,,, ora duwe wektu,,, belay Petugas polisi nyuwil lan ngrampok sawetara papan kantor sing ana ing sisih mburi House of Trade Unions, ing ngendi ing wayah wengi tanggal XNUMX-XNUMX Maret, sawetara aktivis Kulikovo Pole tiwas.

      http://timer.od.ua/news/biznesmeni_arenduyuschie_ofisi_v_dome_profsoyuzov_obviny


      ayut_militsionerov_v_maroderstve_797.html
    3. Komentar wis dibusak.
    4. bubalik
      bubalik 4 Mei 2014 12:58
      0
      silberwolf88 SU

      ,,, lan kanggo wong liya,,,

      ,,,Sajrone bentrokan ing tengah Odesa lan geni ing House of Trade Unions, polisi nampa pesenan kanggo mbatalake unit, lan prajurit saka Vostok lan Shtorm batalyon khusus nyamar minangka warga sipil melu ing matèni lan ngantem demonstran, ngandika siji. saka pejabat dhuwur saka Kamentrian Dalam Negeri Ukraina.

      Miturut dheweke, pendanaan langsung saka batalyon khusus ditindakake saka aset pengusaha lan politisi Ukrainia Ihor Kolomoisky lan wakil rakyat, calon presiden Petro Poroshenko: "Wong-wong mung nyerahake dhuwit menyang tangane."


      http://vz.ru/news/2014/5/3/685043.html
      1. O-R
        O-R 4 Mei 2014 15:39
        0
        Sing rega nyata lagi metu-demokrasi. Pasukan Khusus - legionnair sing padha. Apa welas asih marang rakyatmu? Yudas...
        1. lilin
          lilin 4 Mei 2014 18:43
          0
          Iki uga rega oligarki. Ing taun 1999 Rusia wis selangkah adoh saka skenario sing padha.
  40. gmasterbit
    gmasterbit 4 Mei 2014 12:49
    +4
    apa warga, apa input saka pasukan..
    Deleng ing kaca warga Odessa sing kontak, kucing kembang ... foto karo mobil .. 90% saka apa sing kedadeyan mung ora preduli ..
  41. Ruswolf
    Ruswolf 4 Mei 2014 13:39
    +1
    Pers Amerika nyebutake acara ing Odessa minangka kacilakan
    Sakbenere ora ana wakil saka apa sing disebut "pers bebas" ngomong apa wae sing bisa nggawe bayangan ing dalan politik Departemen Luar Negeri.

    Sanajan sawise video 25 menit, sing menehi gambaran sing jelas babagan sapa sing ngobong omah serikat pekerja, pernyataan departemen kasebut ora ujar babagan tumindak radikal para pendukung panguwasa Kyiv. Ora ana wong sawise ontran-ontran ing Maidan. Banjur panyengkuyung Yanukovych disalahake kanggo kabeh.

    McAdams nyerat: "Los Angeles Times nggambarake kahanan kaya-kaya geni ing bangunan kasebut diwiwiti kanthi dhewe nalika para separatis ngrebut, mbukak geni karo penembak jitu ing prosesi para penggemar bal-balan sing tentrem."

    Wartawan Daily News luwih seneng nutup mata lan mung ora nggatekake para radikal sing mbuwang koktail Molotov liwat jendhela bangunan kasebut. Ing versi kasebut, geni kasebut kedadeyan amarga alasan sing ora dingerteni. Sawise iku, wong wiwit mati.

    Kaya sing dikarepake, New York Times, miturut garis Departemen Luar Negeri, milih basa sing ora jelas, ngindhari rincian apa wae sing bisa ngrusak panyengkuyung Kyiv sing didhukung AS. Ing kinerja, ontran-ontran ing Odessa minangka asil saka pesawat tragis saka kahanan.

    Yagene pers bebas Amerika ora ngandhani apa-apa babagan apa sing kedadeyan? Apa dheweke ora nglirwakake paseksi saksi mata, sing bisa urip, sanajan kasunyatane para radikal nyoba nyingkirake? Mbuwang pigura saka analisis, ngendi sampeyan bisa ndeleng carane wis bangunan kobong lagi murub saka senjata militèr?

    Kesimpulan kasebut, miturut McAdams, jelas. Para pekerja pena, lan uga Departemen Luar Negeri, ora pengin masarakat Amerika mikir, sanajan ing tahap diakoni, yen ana sudut pandang liyane tinimbang sing ana ing ndhuwur. Kanggo iki, ilmuwan politik nyimpulake, dheweke ora ragu-ragu kanggo nutup mata sanajan pembunuhan sing paling keji lan kejam.

    Dadi apa sing sampeyan lakoni karo makhluk kasebut? Maneh ing Dewan Keamanan PBB kanggo mbantah manawa iki pembantaian bangsane dhewe? Kita wis krungu yen "Berkut" cilaka awake amarga kelalaian.
    Mungkin mbuwang koktail ing kantor editor iki, banjur ujar manawa dheweke ngrokok ing papan sing salah?
  42. Stavros
    Stavros 4 Mei 2014 13:42
    +1
    Yen alamat para arsonists wis dikenal, mesthi ora bakal ana wong loro kanggo ngukum sundel iki.
    1. Anper
      Anper 4 Mei 2014 15:29
      +1
      Kutipan: Stavros
      Apa ana tenan saperangan wong kanggo ngukum sundel iki

      Dadi ing kene, ing VO. ing bagean "Politik" esuk iku dina iki.

      Akeh "sayap tengen" ninggalake Odessa. Sing ora bisa, nutup omahe - ndhelik, aja metu. Dheweke rumangsa gething marang Odessa. Dheweke ngerti yen dheweke wis dituruti. Lan wong-wong mau pancen wis diterusake - lan kanggo wong-wong sing ngobong, lan kanggo wong-wong sing nembak, lan kanggo wong-wong Banderovkas sing diwutahake bensin ...

      Ing Vkontakte, luwih saka 500 profil "sayap tengen" Odessa wis dibusak. Bajingan Svidomo sing durung umur ndhelik, ngilangi jejak. Nanging ora ana gunane - database wis diklumpukake, kanthi alamat, kontak, foto.

      Odessa sepi banget ing antrian, ing dalan, ing apartemen. Odessa iku ala. Odessa ngerti ngendi goroh. Odessa ana bakal ngubur wong lanang. Odessa sawise panguburan bakal pengin getih saka Nazi kuning-biru.
      Odessa dikhianati. Dheweke ngapusi lan ngiyanati wong sing serius banget. Wong-wong iki ora ngapura iki - padha ora ngapura kidkov lan ancaman kanggo bisnis. Kyiv ngiyanati wong-wong mau.
      Bengi, "pravosek" pisanan wis menyang Bandera. Wong-wong serius menyang omahe lan ngethok tenggorokan ing ngarepe sedulure. Milisi wis ditanggepi minangka bytovuhu. Ora ana sing bakal nyelidiki. Policemen - padha uga anak saka Odessa
  43. nyembur89
    nyembur89 4 Mei 2014 13:47
    +1
    Hadiah kudu dibalekake. Peta Ukraina muncul kaping pisanan (!) Ing taun 1922, sadurunge iku, nganti pirang-pirang abad, Kakaisaran Ottoman, Austria-Hongaria, Persemakmuran, Kekaisaran Rusia, nanging durung tau dadi negara. ASILE.
  44. internasional
    internasional 4 Mei 2014 14:08
    +2
    Crimea ing mourning. Ora, kita isih perang. Yen dudu kita, banjur sapa? Kulawarga kita manggon ing Tenggara. Lan kita nindakake kabeh sing bisa kanggo mbantu. Terus, sedulur-sedulur, kita wong Rusia ora ninggalké awaké dhéwé! Wani lan sabar kanggo sampeyan.
  45. naGua
    naGua 4 Mei 2014 14:19
    +1
    Katon kaya komentar pisanan tekan tandha. Pikiran sing padha langsung muncul ing sirahku. Racun ing campuran incendiary minangka jejak penasehat luar negeri sing jelas. Metode CIA khas. Padha tresna racun. Iku ora malah kuping metu, iki Pakdhe Sam, ing pribadi!
    1. Belarus
      Belarus 4 Mei 2014 14:58
      +3
      Aku terus ngimpi lan mikir: kapan Amerika bakal dadi apa sing ditindakake karo negara liya!
  46. Belarus
    Belarus 4 Mei 2014 14:57
    +1
    Odessa wis wiwit mbales, pravosek pisanan tindak menyang Bandera lan Muzychko

    link menyang artikel:http://politobzor.net/show-20234-odessa-nachala-mstit-pervyy-pravosek-podzhigate
    l-otpravilsya-k-bendere.html
  47. O-R
    O-R 4 Mei 2014 15:29
    +1
    Ora ketompo carane sinis muni. nanging m.b. iku prastawa tragis ing Odessa sing bakal mbukak mata saka fellow warga Ukraina lan nggawe wong mikir bab masa depan anak-anake ing negara karo kuwi "demokrasi". Kanggo 23 taun eksistensi ing kahanan propaganda pro-Kulon lan Russophobia, generasi crests anyar karo pamikiran nasionalis tradisional wis digawa munggah. Siji mung bisa ngetung ing ngasah naluri kanggo ngreksa dhiri, kang kudu ngawula kanggo nyawiji wong nglawan junta ing pimpinan saka pimpinan sing dipilih.
  48. chelovektapok
    chelovektapok 4 Mei 2014 15:32
    +2
    "ONIZHEDETI" ing pasuryan saka kanibal wadon enom isi gendul karo dicampur saka Styrofoam lan benzine. Apa maneh sing ilang, aku ora bisa ngomong. Iki wis meh napalm karo binder kanggo kontak paling apik lan Tambah cetha ing suhu pembakaran. Dadi, kabeh wis dingerteni ing kepinginan mateni kanggo ngobong wong akeh ...
  49. sregep21
    sregep21 4 Mei 2014 15:34
    +2
    Sial, gas sing ora dingerteni? Nalika ngobong bahan kimia, plastik, kabeh jinis .... lapisan, macem-macem gas agawe dibebasake. Dadi, nalika ngobong karet busa, asam hidrosianat dibebasake, lan ing dosis sing bisa nyebabake, nalika ngobong fluoroplastik - fluorine, zat sing banget beracun lan agresif. Aku nulis iki kanggo sampeyan minangka mantan spesialis safety geni.
    1. Baracuda
      Baracuda 4 Mei 2014 15:57
      +1
      Rampung bener. Artikel kasebut digawe. Nanging iku worth considering ...
  50. Komentar wis dibusak.
    1. Baracuda
      Baracuda 4 Mei 2014 15:49
      +1
      Aja nyopir kabeh wong Ukrainia ing bendera Banderlog. Makhluk iki disengiti dening akeh, nanging amarga akeh sing durung kena pengaruh, dheweke tumindak pasif. Lan amarga pernyataan emosional sampeyan, mula dheweke ora mikir babagan Rusia ..