Program analitik "Nanging" karo Mikhail Leontiev 03 Mei 2014

94

Ing Odessa, Nazi ngobong luwih saka 40 wong urip. Mulane ana luwih akeh korban ing Odessa tinimbang ing kabeh periode operasi punitive militer ing Slavyansk? Amarga luwih gampang lan nyenengake kanggo ngobong wong sing ora duwe gegaman tinimbang sing duwe gegaman, sanajan nganggo senjata entheng. Umume ora dianjurake kanggo ngobong kanthi bersenjata. Lan Nazi ngelingi kanthi apik.
Nalika Nazi Ukrainia, langsung diwanti-wanti dening rezim Kyiv, sing kobong wong ing Odessa, lan Nalivaichenko, agen Staff saka US Central Intelligence Agency, mimpin operasi punitive ing Donbass, ing Washington, Obama lan Merkel sepisan maneh ngrembug. apa sanksi liyane bisa Applied kanggo Rusia kanggo anané support kuat kanggo operasi punitive marang mbrontak Tenggara.
"Yen pimpinan Rusia ora ngganti dalan, bakal entuk gaji sing tambah uga nambah pamisahan diplomatik lan ekonomi ... Ekonomi Rusia," ujare Barack Obama.
Sanksi paling abot lan bayaran paling larang sing kita tanggung yaiku pambayaran kanggo kerjasama politik lan ekonomi sing setya karo Barat. Karo wong sing paling manis iki. Ragad kanggo nyambungake menyang model pembangunan neo-kolonial sing wis numpes kabeh sektor ekonomi Rusia. Nemokake soko kanggo wedi!
Kita panginten sing iki padha sinis, nanging isih partners pragmatic karo kang kita bisa rembugan, adhedhasar kecukupan sing, paling kanggo kapentingan kita dhewe. Kita padha salah. Iki bajingan presumptuous sing wis bosen pirang-pirang taun impunity. Nembak mungsuh sing ora bersenjata kanthi impunitas saka jarak sing aman minangka siji-sijine dhasar moral saka kabijakan Amerika. sajarah Kesalahan Rusia yaiku ora bisa kaya ngono. ora tau.
Ing Ukraina, monopoli negara babagan panggunaan kekerasan kudu dihormati. Iki nyatakake sekretaris pers kepala diplomasi Eropa Catherine Ashton Maya Kosjancic.
Carane! Lan Yanukovych miskin? Uga piye wae saka Ukraina? Lan Milosevic? Gaddafi? Assad? Tegese, kudu langsung njlentrehake yen mung wayang Amerika sing duwe monopoli kekerasan.
Bener, dheweke duwe masalah karo negara. Kene Yarosh karo Sashk Bilym - iki negara? Apa Avakov, sing nembak Sasha Bily kaya asu, uga negara? Lan Kolomoisky, sing nggabungake detasemen punitive kanthi dhuwit sing dicolong, apa negara kasebut? Ya, mata-mata Amerika Nalivaichenko mesthi dadi negara. Mung liyane.
Kene kita! Ing Ukraina, kaya ing papan liya ing donya, monopoli negara Amerika babagan kekerasan kudu diajeni. Iku tetep kanggo ngirim idea iki terkenal kanggo populasi Ukraina.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

94 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. platitsyn70
    + 32
    4 May 2014
    Punika kriminal perang saka wong Ukrainia, Obama lan Merkel, padha kudu diadili ing pengadilan.
    1. AnakKuburanKuda
      + 32
      4 May 2014
      Merkel - ing gerbong gas, Obama - ing galleys.
      1. +8
        4 May 2014
        Rusia, wektune bangkit saka dhengkul,
        Lan menehi rebuff konkrit kanggo mungsuh.
        Sampeyan bisa ngalahake Amerika
        Ora perlu perang
        Larangan kertas ijo
        Lan negarane bakal bengkok sanalika.
        Kirimi dolar bali menyang dheweke,
        Ban dhuwite
        Banjur padha ora bisa mrentah.
        Nalika iku kita bisa menang.
      2. +5
        4 May 2014
        Quote: Bocah-bocah Ngubur Jaran
        Obama - menyang galleys.

        Lha kowe mahanuli, golek galley neng endi...........?
        Ing gedhang .......... ing papan panggonan, mung wong Amerika sing percaya yen dheweke lair ing Amerika Serikat.
        1. 0
          5 May 2014
          Monyet - ing wit kurma!
      3. +1
        4 May 2014
        Kanggo sabun loro am
        1. +1
          4 May 2014
          Aku wedi yen sabun saka wong-wong mau ora bisa digunakake, amarga mambu sing ora enak.
      4. +4
        4 May 2014
        Merkel - ing gerbong gas, Obama - ing galleys.
        Nglumpukake kabeh (ora mung loro iki) ing ruang paling ngisor lan tembok lawang mlebu.
        Menehi obyek status lan nglengkapi njaba minangka kuburan sapi.
      5. Bayard
        +2
        4 May 2014
        Quote: Bocah-bocah Ngubur Jaran
        Obama - menyang galleys.


        Apa galleys?
        Ing tambang Donbass, ing belenggu, kanggo urip, tanpa akses menyang permukaan !!!
      6. +2
        4 May 2014
        Galleys, apa iku paukuman kanggo wong?!:) Menehi wong kanggo Kuklusklans, supaya dheweke presided! Tribunal utawa kaya Gaddafi. Uga kanggo kula, pamenang Nobel, Nobel mbokmenawa kesel saben dina ngowahi peti saka "dara perdamaian" iki!
    2. +7
      4 May 2014
      Kutipan saka: platitsyn70
      Punika kriminal perang saka wong Ukrainia, Obama lan Merkel, padha kudu diadili ing pengadilan.

      Makhluk diobong ing neraka. Kamulyan kanggo Rusia!
      1. +1
        4 May 2014
        Kutipan saka: subbtin.725
        Makhluk ngobong ing neraka.

        Ing kasunyatan, supaya ...
  2. + 34
    4 May 2014
    Aku bisa mbaleni: LIKE LIKE! Tembung liyane sing dibutuhake... recourse Cara mung:
  3. +5
    4 May 2014
    kabeh iku kaya tanpa hiasan
  4. Validator
    + 21
    4 May 2014
    Gagasan nasionalis Ukrainia kudu disalahake kanggo Odessa Khatyn. Dadi ide iki kudu ditindakake bebarengan karo kabeh operator.
    1. mad
      + 10
      4 May 2014
      Propaganda Soviet ing siji wektu tetep bisu babagan kasunyatan sing ngorganisir saka Khatyn nasionalis Ukraina, uga, bebener iki ora trep ... Saiki putu saka underachievers iki terus tradisi kulawarga. Ing count saka wong-wong mau lan wong-wong sing revived proyek "fasisme" ing tlatah Ukraina long-sangsara!
      1. +5
        4 May 2014
        Kutipan saka mad
        Propaganda Soviet ing sawijining wektu meneng yen penyelenggara Khatyn minangka nasionalis Ukrainia, uga, bebener ora trep ... Saiki putu saka wong-wong sing ora duwe prestasi iki nerusake tradisi kulawarga.

        Kesimpulan: ora perlu ndhelikake bebener, saiki ora bakal ana tragedi Odessa. Ing sawijining wektu, Jerman mbukak mripate marang kekejeman para fasis, nindakake denazifikasi, lan saiki ora bisa mikir babagan iki tanpa shudder. Lan panguwasa Soviet melasi wong Bandera, ngapura. Saiki kita entuk ganjaran ...
  5. +5
    4 May 2014
    Lan ora bakal bisa maneh ... Saiki nyuda setengah populasi, utawa numpes Ukraina ...
    1. AnakKuburanKuda
      +6
      4 May 2014
      Ukraina bakal numpes dhewe.
  6. + 14
    4 May 2014
    iku luwih gampang lan luwih nyenengake kanggo ngobong wong sing ora bersenjata tinimbang sing nganggo gegaman, malah kanthi gegaman entheng. Umume ora dianjurake kanggo ngobong kanthi bersenjata. Lan Nazi ngelingi kanthi apik.
    Sing bener bener kanggo kabeh pahlawan tanpa senjata dening wong akeh.. Bajingan bakal mangsuli kabeh..
  7. +3
    4 May 2014
    Mripate wong-wong sing dipateni dening Nazi ing taun 1941-1945. padha katon reproachfully ing junta ing Kyiv - dadi sampeyan, lackeys NATO, ing pengadilan internasional ing Moscow!
    1. 0
      5 May 2014
      Ing Rostov Tribunal!
  8. 0
    4 May 2014
    Menawan ing galleys, nggarap pena, bisa uga bakal cetha ing otak .... Merkel ing lupanary paling bisa gawe marem dheweke ana ....
    1. +1
      4 May 2014
      Apa galleys?!
      Kanggo perkebunan tebu lan 16 jam dina!
      1. +1
        4 May 2014
        Kanggo perkebunan tebu lan 16 jam dina!
        Kita dudu kewan. Kapak es luwih manungsa, luwih cepet lan luwih murah.
        1. 0
          4 May 2014
          Kutipan saka abracadabre
          Kita dudu kewan. Kapak es luwih manungsa, luwih cepet lan luwih murah.

          kang luwih murah, gula digawe saka tebu lan sadean uga, supaya pindhah menyang tebu, kanggo Kuba lan plow kanggo 18 jam dina ing tingkat tartamtu saka owah-owahan saben dina, sampeyan ora nguripake liwat pasha luwih nganti ngumpulake . ..
          1. 0
            5 May 2014
            Lan sacara periodik nambah norma
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +2
      4 May 2014
      Sampeyan ora perlu Abamovich ing galleys, wenehake marang aku, aku wis katon sawise hektar tanah ing desa, kene babu dibutuhake, luwih-luwih Inggris-speaking Afrika-Amerika, luwih, lan supaya padha nganggep kula kolonialis. lan wong barbar Rusia.
    4. Komentar wis dibusak.
  9. +7
    4 May 2014
    Baran Obananymama lan Anzhelka Merkeleva bebarengan ngelingake aku babagan video saru saka Tyrnet "Negro bangs pirang!" .. ing pose kang wanted kanggo bend iku .... lan sing siji - Aku saka fastishocl sanksi Fantastic aku ... tsuka
    1. +1
      4 May 2014
      Baran Obananymama lan Anzhelka Merkeleva bebarengan ngelingake aku babagan video porno saka Tyrnet "Negro bangs pirang!" ..
      Sampeyan ngusulake kanggo menehi tawaran kanggo nggawe adegan kasebut kanthi alternatif ... uga, contone, ngethok driji saben dina?
      Nanging sapa sing bakal nonton? Utawa padha uga banjur iki video lan corak.
  10. + 12
    4 May 2014
    Bener 200%! Amerika lan pelacur gay kanthi alami "ambruk bar." Impen sing lawas wis meh kawujud - "Muscovy wis numpes." Nanging ora, Rusia munggah saka dhengkul. Tatu, getihen, nanging munggah! Lan malah spits (durung) ing pasuryan ala saka Western assholes. Iki sing paling nggumunake - keabadian negara kita! Slavs Ortodoks nandhang kapitunan sing nggegirisi: Yugoslavia wis dirusak, Bulgaria "integrasi Eropa" wis dijarah lan ngemis, lan Ukraina ngrasakake siksa fasis. Nanging Rusia saya kuwat, Belarus tetep lan memedi prajurit liberator wis ana ing Geyropa sing bosok. Iki bakal dadi trip gedhe!
    1. +2
      4 May 2014
      Iku bakal mburu mulya duka
      1. +1
        4 May 2014
        Kutipan saka f.lourens
        Iku bakal mburu mulya

        Nanging aja mung meneng amarga ora kabeh kita bakal bali saka "mburu" iki ...
        Lan omah kasebut bakal tetep utuh lan bisa dienggoni.

        Ora perlu ngetokke topi lawas saka lemari sing mbledug tanpa ngetung ... onito 41st bakal katon ing 2014 "amben wulu alus saka mbah putri sing ditresnani" ... Muga-muga sampeyan ngerti babagan apa?
  11. +6
    4 May 2014
    Aku propose carane padha-KIRIM AGEN, SUPPLY SENJATA, nindakake provokasi.
    1. +4
      4 May 2014
      Kutipan saka fvandaku
      Aku ngusulake kepiye carane - KIRIM AGEN, SYARAT SENJATA, LAKUKAN PROVOKASI

      Aku weruh ing warta carane cowboys mbalela antarane Amerika, nambah lenga sethitik kanggo geni, Yankees bakal njaluk sing "Chechnya", lan kita bakal mirsani.
      1. 0
        4 May 2014
        Kutipan saka: subbtin.725
        Aku weruh ing warta carane cowboys mbalela antarane Amerika, nambah lenga sethitik kanggo geni, Yankees bakal njaluk sing "Chechnya", lan kita bakal mirsani.


        Iki dudu Metode KAMI (!) ...

        Kita kudu pracaya lan ora tryndet tanpa bukti bab tumindak kasar massa mbah kakung kita liwat wanita Jerman ngandhut.

        Aku nganggep yen alignment bakal - 1/10, utawa malah luwih ora ing sih saka Jerman ... Mesthi, miturut standar moralitas - ing pangertèn saka entuk manfaat ...

        Ana dhaptar eksekusi pitenah saka Rusia sing ala ing arsip USSR - sing, kanggo apa lan pinten, nanging zoophiloffs "jenis" Barat ora duwe ...

        Ing babagan iki, Rusia bakal disambut karo kembang lan sampanye ... lan ora mung kanggo katresnan wanita, tentrem lan paseduluran ...
        Lan kanggo urip, keamanan, tresna marang pepadhamu lan welas asih, sanajan katresnan iku ora ana.
  12. +3
    4 May 2014
    Ora ana apa-apa kanggo rembugan karo kasur lan sprei sing diisep! Mung langkah-langkah pembalasan sing angel marang kapentingan finansial sing bakal jelas kanggo dheweke, kabeh liyane ora dadi masalah kanggo dheweke.
    1. +3
      4 May 2014
      Aku setuju. Kita kudu ngrusak bisnise kanthi brutal yen bisa ditindakake. Banjur bisa uga cocog.
      1. kosh
        +1
        4 May 2014
        Kutipan saka: oxotnuk86
        Kita kudu ngrusak bisnise kanthi brutal yen bisa ditindakake. Banjur bisa uga cocog.


        Apa pancene banget kanggo kita kabeh nyerah McDonald, Pepsi lan Coke, wiski lan bir? Mungkasi mangan panganan Eropa lan Amerika? Iki bakal dadi kontribusi sing bisa ditindakake saben kita kanggo blokade ekonomi Amerika Serikat lan Eropa Gay.
        1. 0
          4 May 2014
          Aku luwih seneng belyashi, pasties, kvass lan ngombe woh.
        2. +1
          4 May 2014
          Kutipan saka kosh
          Apa pancene banget kanggo kita kabeh nyerah McDonald, Pepsi lan Coke, wiski lan bir? Mungkasi mangan panganan Eropa lan Amerika? Iki bakal dadi kontribusi sing bisa ditindakake saben kita kanggo blokade ekonomi Amerika Serikat lan Eropa Gay.

          Aku wis suwe ora njupuk produk Eropa saka prinsip. lan McDunalds umume nglarakake, supaya padha mangan slops iki lan ngombe Pepsi lan Coke.
  13. 0
    4 May 2014
    Kulon siap mbenerake tumindak lan kejahatan sapa wae sing nglawan Rusia lan kepentingan kita. Aku ora bakal kaget yen dheweke ujar manawa militan Sektor Tengen lan para penggemar Metalist cilik duwe monopoli kanggo ngobong wong urip ing Ukraina.
    1. +6
      4 May 2014
      Ghoul iki wis duwe monopoli ing matèni. Wingi aku krungu yen "panguwasa" Ukraina nyatakake yen, miturut asil pemeriksaan "House of Trade Unions", wong-wong sing tilar donya ing bangunan iki tiwas amarga ceroboh nangani "Molotov cocktails". Kaya iki! Sing durjana wis dijenengi! Lan scum sing nindakake iki ora bakal diukum.
      1. +3
        4 May 2014
        Kutipan: Lyokha79
        Lan scum sing nindakake iki ora bakal diukum.


        Dheweke ora bakal tetep. Dheweke wis wiwit ngresiki.
        "Akeh "Sektor Tengen" ninggalake Odessa. Sing ora bisa, nutup omahe - ndhelikake, ora metu. Dheweke ngrasa gething marang Odessa. Dheweke ngerti yen dheweke wis dituruti. Lan dheweke pancen wis dituruti - lan wong-wong sing diobong, lan kanggo wong-wong sing dijupuk, lan kanggo wong-wong Banderovkas sing diwutahake bensin ... lan kanggo wong-wong sing mlumpat kanthi bungah liwat awak obaran.


        Ing Vkontakte, luwih saka 500 profil "sayap tengen" Odessa wis dibusak. Bajingan Svidomo sing durung umur ndhelik, ngilangi jejak. Nanging ora ana gunane - database wis diklumpukake, kanthi alamat, kontak, foto.


        Odessa sepi banget ing antrian, ing dalan, ing apartemen. Odessa iku ala. Odessa ngerti ngendi goroh. Odessa ana bakal ngubur wong lanang. Odessa sawise panguburan bakal pengin getih saka Nazi kuning-biru.
        Odessa dikhianati. Dheweke ngapusi lan ngiyanati wong sing serius banget. Wong-wong iki ora ngapura iki - padha ora ngapura kidkov lan ancaman kanggo bisnis. Kyiv ngiyanati wong-wong mau.
        Bengi, "pravosek" pisanan wis menyang Bandera. Wong-wong serius menyang omahe lan ngethok tenggorokan ing ngarepe sedulure. Milisi wis ditanggepi minangka bytovuhu. Ora ana sing bakal nyelidiki. Policemen - padha uga anak saka Odessa. Dheweke lara kanggo Ibu, dheweke ora bakal ngapura wong lanang sing diobong.
        http://www.imperiya.by/news.html?id=134458
  14. + 13
    4 May 2014
    Aku katon ing millstone Niger iki lan wis nggawa untu, carane aku arep strangle iku. Lan asu iki, sing nyebar sikile luwih akeh, wis katon kanthi bungah ing cangkeme kethek.
    Ora ana apa-apa, bakal ana preian ing dalan kita, sanajan ora dina iki, nanging bakal ana. Nanging siji-sijine aku ngucapke matur nuwun marang Amerika Serikat: kanthi tumindak dheweke nggawe kita eling yen kita Rusia lan sengit marang Kulon. Dheweke njupuk kaca tingal mawar sing kita gunakake 23 taun kepungkur. Lan misale jek kanggo kula sing ngandika: Rusia sabuk kanggo dangu, nanging drive cepet - iki bab saiki. Wong Rusia ora dendam, nanging saiki kita nesu banget, lan memori kita tansah apik. IMHO
    1. +3
      4 May 2014
      Kaping pisanan, wong-wong sing ing Moskow saka warna pederastically-pissed flag karo lolongan elek "Durung mati, nanging wis mambu" diarani supaya! Lan ora mung ngancam nganggo driji, nanging supaya padha perang cair ing ngarsane wong Rusia!
      1. kosh
        +2
        4 May 2014
        Kutipan saka Horn
        Lan ora mung ngancam nganggo driji, nanging supaya padha perang cair ing ngarsane wong Rusia!


        Endi penggemar bal-balan kita? Aku ora nelpon ontran-ontran, nanging karo sabuk ing mburi henchmen saka heroik biasa, iku bakal migunani banget.
  15. 0
    4 May 2014
    Sadurunge populasi Ukraina, kasunyatan sing saiki padha bakal mumbul nalika Amerika pengin ketoke teka mengko!
  16. +1
    4 May 2014
    Kutipan: (Ing Ukraina, monopoli negara babagan panggunaan kekerasan kudu dihormati. Iki dicritakake dening sekretaris pers kepala diplomasi Eropa, Catherine Ashton, Maya Kosyanchich.) Yen Kulon duwe kepala kanthi otak, banjur iku bokong, mung bisa muntahake kaya ngono ...
  17. +1
    4 May 2014
    Ya, aku mikir ora mung wong Rusia sing diganggu dening acara anyar. Saiki kabeh jagad beradab bakal nesu kita, amarga kita duwe hak kanggo mangsuli.
  18. +6
    4 May 2014
    Iku kaget yen pimpinan Rusia terus nelpon
    Amerika lan Eropa karo kolega lan mitra,
    nalika padha nelpon Rusia mungsuh nomer 1. Iku wis dangu
    wektu kanggo pindhah menyang definisi liyane: Yankees, Fritz, Hans,
    burghers...
  19. +1
    4 May 2014
    Inggih, kabeh pungkasane tiba ing panggonane
    Sawise asu Merkel, mung durung dirudopekso ing iPhone dheweke
    Kanthi sethitik affection, dheweke nyebar sikil kanggo ketemu anggota erect saka macaque bungah
    Saka apa ora?
    Sawise kabeh, kethek ngamuk njamin yen dheweke bakal dadi pemilik pipa gas, lan mung dheweke
    Iki ngendi fusi kedaden.
    Saka apa ora, sambungan lan tradhisi wis lawas
    Para leluhur manki (ora yakin karo ejaan sing bener) nyelehake Schicklgruber ing tahta.
    Nah, Merkel sing ora ngucapke matur nuwun dudu babi. Call of the Wild
    Pungkasane, kita bisa ngerteni manawa kita wis suwe dadi siji karo kabeh piala ing planet iki, lan kita ora duwe kanca utawa mitra.
    Kabeh geyropa, iki PS padha, mung modifikasi saka H.F "screamers", luwih prasaja.
    Lan saiki liyane, modifikasi tanpa ampun wis berkembang
    Aku ora bakal kaget sing PS wis Kripik implanted ing tangan lan sirah
  20. + 12
    4 May 2014
    Aku weruh ngimpi. Aku weruh getih.
    Kabèh Ukraina kapenuhan.
    Dhuh Gusti, pundi katresnan Paduka?
    Dheweke dipateni dening Nazi.

    Aku dosa amarga aku kurang iman.
    Nanging kepiye aku bisa percaya yen ndeleng iki?
    Inggih, iku ing dhaftar ngukur
    Ora ana item "scum kanggo nelpon akuntabilitas"?

    Kowe kok meneng swarga?
    Enteni, aku bakal mangsuli pitakon.
    Endi kaendahan sejatine iman?
    Ing Kulon, mung ana obsos.

    Dina iki aku mutusake dhewe.
    Ora ana sedulur Ukraina maneh.
    Lan Rusia duwe pasukan luwih akeh ing kana.
    Lan sumangga kita sedaya nyawiji.

    Tatarus 04.05.2014
  21. +1
    4 May 2014
    Rusia duwe loro sekutu, Tentara lan Angkatan Laut.
    1. +1
      4 May 2014
      Ing kene aku duwe pitakon babagan tumindak tentara Ukrainia. Sajrone Maidan, tentara kanthi terang-terangan nyatakake non-intervensi. Lan saiki dheweke ana ing sisih Maydanuts, lan malah nembak warga sipil. Apa tentara dumadi saka wong Kulon? Apa dheweke pancen ilang otak, amarga dheweke kudu mangsuli kabeh.
      1. 0
        4 May 2014
        Dhuwit, dhuwit lan dhuwit liyane. 200 ewu kanggo penerbangan menyang pilot ...
        wedi karo wong sing dikasihi sing ditinggal ing omah ing sangisore pengawasan sayap tengen ...
        sampeyan ora bakal lunga - pengkhianat menyang tembok, komisaris saka sektor sing bener ing kabeh bagean (wis ana conto)
  22. 0
    4 May 2014
    Kita ngomong, kita ngomong babagan standar ganda, nanging asile minus. Aku nyaranake supaya EU dilebokake sanksi kanggo nutup, utawa malah nguwuh.
  23. Evgeniy.
    +2
    4 May 2014
    http://www.youtube.com/watch?v=KH-cQJqdrnk#t=204

    Eropa main geni
    1. 0
      4 May 2014
      Kutipan saka Evgenij.
      Eropa main geni
      Pribadi nanging apik!
  24. pravda2014s
    +1
    4 May 2014
    Pati kabeh wong Amerika, mateni kabeh, iki mungsuh, mateni kanthi cara sing ala!
  25. +1
    4 May 2014
    padha ora tau duwe ibu. Dadi mung bisa moyoki wong. Duka mayuta-yuta iku mbledhos, kaya granat ing tangane kethek.
  26. +1
    4 May 2014
    Yen Merkel lawas terus ndhukung Nazi Ukrainia, banjur bakal rauh tekan Jerman lan banjur Eropah bakal sakabeheng karo getih, lan kanca Obama bakal ngomong dheweke "aja kuwatir, iki demokrasi teka"
  27. +7
    4 May 2014
    Penting kanggo nganakake referendum ing Rusia babagan Konstitusi Anyar. Mungkasi ndeleng pemilik saka Departemen Negara!
  28. +1
    4 May 2014
    Negro nemu kesenengan nalika dheweke duwe rasis sayap tengen lan nasionalis Ukraina mangan lemak babi saka tangane.
    1. +1
      4 May 2014
      Kutipan saka Sturmann
      Negro nemu kesenengan nalika dheweke duwe rasis sayap tengen lan nasionalis Ukraina mangan lemak babi saka tangane.

      Apa bedane wong ireng lan oranye?
      Nalika jeruk dijupuk saka wit, iku isih urip.

      Negro lan Mexican tiba saka wit. Sapa sing bakal tiba ing lemah dhisik?
      Meksiko. Negro ora bakal mabur - tali bakal nyegah dheweke.

      Apa sampeyan bakal nelpon wong ireng ing rembulan?
      Masalah.
      Apa sampeyan bakal ngarani satus ireng ing rembulan?
      Masalah.
      Kepiye carane sampeyan nelpon kabeh wong ireng ing rembulan?
      Solusi kanggo masalah kasebut.

      Carane keluwen wong ireng?
      ... ndhelikake prangko pangan lan mriksa saka organisasi bantuan kanggo wong miskin ing sabun.

      Napa ora ana wong ireng ing Formula 1?

      9. Sampeyan kudu njagong langsung konco setir.
      8. Laras ora pas ing sangisore kursi.
      7. Swara motor klelep rap.
      6. Tim ora bisa layanan mobil ing pit mandeg nalika ngramut
      wektu celana.
      5. Padha bakal tansah nyoba kanggo uncalan Alonso metu saka konco setir.
      4. Mobil polisi ing trek bakal ngganggu lomba.
      3. Ora ana kursi penumpang kanggo cah ayu.
      2. Helm aja nganggo miring.
      1. Ing kacilakan, padha mlayu.
      1. +3
        4 May 2014
        Aku nyuwun pangapunten, nanging Lewis ora persis, nanging Negro. juara 2008. Iku ora babagan werna kulit, ora babagan anané jahitan ing tengkorak, nanging babagan asuhan. ORTODOX, lan ora kaget, pendidikan Soviet - sing beda.
        1. paul1992
          0
          5 May 2014
          Kutipan saka: pan_nor
          Aku nyuwun pangapunten, nanging Lewis ora persis, nanging Negro. juara 2008. Iku ora babagan werna kulit, ora babagan anané jahitan ing tengkorak, nanging babagan asuhan. ORTODOX, lan ora kaget, pendidikan Soviet - sing beda.


          ora lancar karo Ham, siji-sijine Sutil pancen pantes ... nanging dheweke dadi pilot paling cepet ing pelleton ...
  29. +3
    4 May 2014
    Wektu bakal teka nalika "gos.depovskie" nonhumans bakal mangsuli Kadurjanan.
  30. + 13
    4 May 2014
    Saben dina aku saya tambah akeh disiksa dening pikirane yen aku kudu pindhah menyang Washington ing transit liwat Berlin, lan sayangé aku wiwit pengin iki liyane lan liyane, nonton TV wingi, ndeleng carane wong ora bersenjata padha burned urip ... Aku ora pengin nganggo kembang menyang kedutaan Besar Ukrainia, aku pengin njupuk monyet bokong ireng kanggo ngatasi masalah iki kanggo liyane 50-70 taun nalika padha teka maneh.
    Aku lara banget kanggo ndeleng carane kutha-kutha Rusia kobong, carane elek wong karo gaman sing disebut tentara Ukraina ngubengi wong-wong mau.
    Carane kesel goroh Western iki kita Rusia kanggo nyalahke kanggo kabeh. Ya, kita kudu disalahake amarga kita ora duwe pahlawan fiksi saka kabeh jinis spider-man kapten amerika, Meh saben kulawarga duwe pahlawan sing ora diciptakake dhewe, kayata mbah buyutku sing ngalahake reptil fasis iki ing Perang Patriotik Agung, aku ngelingi iki lan ora bakal lali lan aku bakal ngandhani anak-anakku lan ora preduli apa sing bakal ditulis ing buku sejarah nalika iku.
    Siji-sijine pikiran sing nyiksa aku yaiku yen aku bakal mangsuli anak-anakku nalika dheweke takon: "Bapak, apa sing ditindakake nalika kedadeyan kasebut," lan ora ana sing bisa dijawab nganti saiki, aku lungguh lan nulis komentar, sanajan Angkatan Bersenjata RF nglayani klompok massa pisanan sing penting. Aku ing cadangan.
    Kita kabeh wis ngenteni mung siji pesenan saka PRESIDEN, supaya menehi pinten wong Rusia kudu mati?
    1. +3
      4 May 2014
      Kutipan saka jayich
      Aku ngelingi iki lan ora bakal lali lan bakal ngandhani anak-anakku lan ora preduli apa sing ditulis ing buku sejarah nalika iku.


      Ora, dear jayich!
      Sampeyan lan aku kapekso kanggo ora ngidini sembarang omong kosong ditulis ing buku teks ing prentah saka pricks jaban rangkah!
      1. +1
        4 May 2014
        Kutipan saka omsbon
        Ora, dear jayich!
        Sampeyan lan aku kapekso kanggo ora ngidini sembarang omong kosong ditulis ing buku teks ing prentah saka pricks jaban rangkah!

        Yen ora ana apa-apa saiki, bocah-bocah Rusia sing durung lair ing Ukraina ora bakal maca buku apa wae. Bakal angel lair nalika wong tuwane diobong lan disebarake.
  31. +5
    4 May 2014
    Aku wingi weruh kabar sing cukup, dadi wengi-wengi ngimpi kerusuhan, geni, pati ..... Wis wayahe mandheg nonton TV, dadi mbebayani kanggo jiwa. Yen ora, Gusti Allah ngalang-alangi, ing kahanan kaya mengkono, aku bakal ketemu karo Nazi ing dalan, aku ora pengin dipenjara amarga freaks iki, nanging ora mungkin aku bakal bisa nahan aku.
  32. +3
    4 May 2014
    Eropa lagi disiapake kanggo kebangkitan Nazisme ... dheweke kanthi tenang mulang manawa ora lara, nanging malah migunani ...
    ing kene ana wong tuwa sing sepi saka negara Baltik lan Ukraina Kulon ... ing kene para pengikut enom sing mateni lan ngobong wong urip ... nanging ing Ukraina liar dheweke mateni lan ngobong wong Rusia utawa para pengikute ... bakal duwe kabeh beradab, amarga iku abad 21.
    Miturut EU liyane, malah Eropah ora bisa disimpen ing confrontation kabeh marang everyone ... nanging kabeh wis obah menyang iki.
  33. +2
    4 May 2014
    Lan Niger esem ing monkey karo eseman lan ... th wong, sing wong mati lan perek Jerman ana padha.
    1. Avira
      0
      4 May 2014
      gedhang menyang studio .... lan kandhang gratis, mung ing wiwitan sampeyan kudu njupuk granat saka monyet.
  34. anomalocaris
    +3
    4 May 2014
    Mung wae... Saiki ora ana rembugan. Kanggo persetujuan mung bisa digayuh nalika loro-lorone gelem setuju. Kanthi Pack saka asu rabid, obrolan ora ngandika, padha numpes. Siji bab sing nguwatirake: isih durung ana reaksi sing jelas babagan kepemimpinan kita babagan acara paling anyar ing Ukraina. Siji toko omong kosong lan nyoba misahake awake dhewe saka wong sing nglindhungi awake dhewe lan wong sing ditresnani ...
  35. folder
    +2
    4 May 2014
    Kutipan saka jayich
    Kita, ing meh saben kulawarga, duwe pahlawan sing ora diciptakake dhewe, kayata, umpamane, simbahku, sing ngalahake reptil fasis iki ing Perang Patriotik Agung. Aku ngelingi iki lan ora bakal lali lan bakal ngandhani anak-anakku, apa wae sing ditulis ing buku sejarah nalika iku.

    apik
  36. +2
    4 May 2014
    Amerika, sampeyan pengin perang karo Rusia, nanging ora siji-siji, nanging kanthi proxy, kita ngerti yen sampeyan minangka negara paling ala ing Bumi, kabeh perang ing donya diwiwiti kanthi pasrah, bakal dikutuk ing salawas-lawase negara budak lan penjahat.
  37. +2
    4 May 2014
    Sawise nyengkuyung tumindak junta Kyiv, sing ngobong urip meh 50 warga Odessa, Merkel kanthi hormat bisa nyekel gelar "Frau Berdarah."
  38. vedross
    -3
    4 May 2014
    Endi tentara RUSIA, nanging???
    1. +2
      4 May 2014
      kancaku ing tentara ngandika ing seluler sing everyone mung nunggu printah, lan sawise nonton TV padha ora bakal sopan kanggo everyone.
    2. Avira
      0
      4 May 2014
      pisanan sampeyan kudu nuduhake yen ing Ukraina Tentara Rusia wis wong kanggo rush kanggo bantuan ... nanging saiki - kasepen, amarga sampeyan bakal setuju sing sing pagelaran kasebar banget sepele ing ukuran 45 yuta wong. negara
    3. 0
      4 May 2014
      Tentara Rusia ing ngendi iku kudu - ing Rusia. Dheweke ora sumpah setya marang wong Ukraina. Tentara Ukraina sumpah setya marang wong Ukraina. Lan amarga tentara iki, nembak sampeyan, mula sampeyan dudu wong Ukraina. Sampeyan dadi salah paham. Anak-anakmu dadi tentara iki, sedulur lan bapakmu. Dadi? Lan yen dudu duweke, banjur ngalahake, diobong ing kothak. Ayo mambu saka banderlogs goreng tekan Lemberg lan Kyiv. Miturut acara ing Odessa, iki mambu favorit. Ayo padha sniff!
      Dadi, ember sing dikasihi, njupuk botol, tuangake bir, tuang bensin lan bakar. Inggih, utawa diobong.
  39. +1
    4 May 2014
    Kabeh dalang sandiwara Ukrainia kudu tanggung jawab minangka penjahat perang, nganti paukuman pati, sanajan posisi dhuwur sing saiki dicekel. Nggawe keputusan in absentia dening pengadilan, lan banjur dilakokaké, sing kita duwe layanan khusus.
  40. +1
    4 May 2014
    http://www.odessit.ua/news/odessa/28179-odessitka-mnogodetnaya-mama-alena-nikola

    enko-obvinyaet-foto.html#
  41. +3
    4 May 2014
    Merkel bakal bali menyang omah, lan dheweke bakal takon: Apa sampeyan, pitik? Kowe nyanyi opo neng kono? Aktifake otakmu, bodho! Apa, kanggo ibu, sanksi? Dheweke langsung nyanyi lagu kosok balene.
    Iku luwih gampang kanggo Obama, senadyan kasunyatan sing alangan wis muncul ing cara saka skenario makarya-metu, kang, kaya wedhus, ora keganggu dening sapa, stupidly, kanggo ngalahake bathuk marang gapura Oak. Aku nelpon akeh, sethitik pangertèn nglirik
  42. +3
    4 May 2014
    Leontiev nggantheng, diobong nganggo kriya kaya wong diwasa)). Utamané matèni: "monopoli negara ing panganiaya" - badut iki umume ilang wedi.
  43. gusti
    0
    4 May 2014
    lumpuh kepercayaan lan kabodhoan Rusia, kita wis ngetutake rake sing padha luwih saka 300 taun, Kulon ora bisa dipercaya, Rusia duwe kanca loro, tentara lan angkatan laut.
    1. Pakdhe Dima
      0
      4 May 2014
      Liyane "voivode" lan "poplars karo yars"
  44. Mbah Vitya
    0
    4 May 2014
    Monyet ireng iki bakal mandheg dadi Presiden Amerika Serikat. Iku ora superfluous kanggo wong kanggo mikir bab bokong dhewe. Ana akeh wong sing pengin nyelehake granat ing bokong kasebut ...
  45. +6
    4 May 2014
    Iki swarane wong nangis ing ara-ara samun! "Nanging, Michael wis rampung." Meh kaya Churkin ing PBB - dheweke ana ing TV Rusia. Nalika wong loro (apa wae sing pengin diarani), ngadeg ing pekarangan sing ijo, ngancam negaraku, amarga aku rumangsa manawa tembunge ora bakal dihukum. Aku takon dhewe pitakonan: Yen kita diserang, kaya Yugoslavia, pamaréntah kita bakal duwe wani nanggapi, kanggo mindhah operasi militèr menyang tlatah negara lan EU? Ing patang dina "liburan" Mei iki, aku ora bisa mangsuli dhewe "ya" utawa "ora". Siji statement saka kasunyatan, sawetara disebutake "ora succumb kanggo provokasi", sawetara telpon kanggo "sadar" menyang junta brutal. Apa sampeyan wis tau weruh kewan dadi sadar? Aku ora. Dheweke mung bisa wedi lan ora wedi nyerang sampeyan. Siji entuk kesan yen, sawise kabeh, sanksi kasebut nyebabake kita, kaya sing ana ing forum kita kanthi tepat ujar, "pemisah" pamrentah. Lan iki banget ngganggu. Stalin, contone, ngerti yen Pak Hitler ora bakal nylametake dheweke, ora bakal welas asih. Lan apa sing dikarepake para panguwasa kita? Dheweke bakal ujar manawa saraf gagal, yen kita "bakal nyedhot saben wong." Ora. Kabeh sejarah anyar negara kita nuduhake yen kabijakan flirting karo agresor mungkasi serangan marang kita, amarga dheweke nganggep samubarang "sikep apik" minangka kelemahane. Kajaba iku, kita kabeh ngerti yen rasisme Negro minangka wujud manifestasi rasisme sing paling ala, paling barbar, lan revanchism, sayangé, ora ilang, nanging kanthi tenang nunggu wektu ing Jerman, berkembang lan earing sawise karusakan dening pengkhianat. saka GSVG.
    1. anomalocaris
      +1
      4 May 2014
      Ing kene kewan, mung, bisa mandheg, nanging wong Maidan dudu manungsa maneh lan dudu kewan. Padha wis liwat pinggiran.
  46. +2
    4 May 2014
    Kita tansah berjuang karo efek, nanging bakal perlu karo sabab. Lan panyebab kabeh masalah ing pirang-pirang abad kepungkur yaiku kasur. Sampeyan perlu kanggo perang karo wong-wong mau supaya ora nyurung wong-wong mau saka khayalan sing padha aman ing samodra.
  47. +1
    4 May 2014
    Rusia, kowe nang endi? Wetan wetan diremuk! Kok slogan "ora ninggalke dewe"?
  48. Avira
    0
    4 May 2014
    soko kanggo kula, iki ancaman saka Obama bab sanksi kanggo Rusia banget ngelingi ancaman Yanukovych - bab nggunakake pasukan ing hubungan kanggo may-mudhun .... peduli iku ... - yen kahanan ing Ukraina ora stabil, kita bakal ngetrapake sanksi kanggo Rusia ... ... lagi lara kabeh ... sanajan, ora ... padha ora lara lan ora - padha kudu geni ing Rusia, padha strenuously lan inflate iku ... Kawicaksanan, toleransi lan sabar kanggo pimpinan Rusia ...
    1. +1
      4 May 2014
      Wong lanang, adoh saka kethek, dheweke ora ngrampungake apa-apa ing AS. Presidene kaya direktur sing ditunjuk - dheweke nindakake apa sing didhawuhake para pemilik-pemegang saham. Satus kilogram, dheweke ora ngerti apa sing kedadeyan ing jagad iki. Kabeh présidhèn merdika sing luwih utawa kurang padha ora urip kanggo ndeleng pungkasane presiden: Roosevelt, Kennedy, Lincoln. Presiden Amerika Serikat mung minangka tandha lan diangkat. Kaya sing dikandhakake Zadornov, sapa wae sing nedha bengi karo bocah wadon, dheweke nari. Kaputusan babagan sanksi lan nggulingake pamrentah manca digawe dening wong sing duwe dhuwit gedhe lan mung disuaraake dening kethek.
  49. 0
    4 May 2014
    Paragraf pungkasan artikel, sing dipungkasi kanthi tandha pitakon, kudu dadi frasa pisanan ing sembarang negosiasi karo Barat!
    Mung sawise njawab pitakonan iki, kita bisa nyimpulake yen bisa terus komunikasi.
  50. +1
    4 May 2014
    Iku misale jek kanggo kula liyane lan liyane sing Putin tartamtu kita tambah dadi diplomat Lavrov. Dadi diapura, dheweke duwe proyek kaya ngono. Nanging presiden piye wae ora seneng tumindak kaya ngono. Presiden kudu duwe sawetara pilihan kanggo keputusan ing kahanan apa wae. Aku dudu penasihat, mesthine, nanging bantuan ing bentuk dhukungan logistik mesthine luwih akeh.
  51. 0
    4 May 2014
    У Леонтьева всё точно и как всегда по делу ... очень непростая историческая ситуация.
    С "правительством" в Киеве всё понятно - нацисты и преступники разного калибра ... уже виновные в гибели сотен людей.

    Что России делать в подобной ситуации ... несмотря на очень эмоциональные сопереживания людям на Юго-Востоке Украины ... однозначного ответа нет. При всей аналитике возможных сценариев развития ... военные действия России (точечные удары или полномасштабная операция) совсем не однозначный вывод.
  52. 0
    4 May 2014
    Б.л.я.! Вот ушлепки!!!
    "...монополия на насилие у государства..." к стенке без суда и следствия. Совсем мозг не работает. Все застилает кая пропаганда. Поддерживаю бойкот американо-гейропскому союзу. Хрен с ней с Европой, айда в Азию! Отдыхать во Вьетнам. Ездить на тойота! Так щас и поступаю.
    1. 0
      4 May 2014
      Монополия на насилие ВСЕГДА принадлежит государству. Это не новость. Это - избитая истина. Карательные органы и армия ВСЕГДА обслуживают интересы государства. Если в государстве есть альтернативные карательные или силовые структуры, это свидетельствует о неспособности государства контролировать всё и вся. Это - анархия. Или, это - не государство. Что мы и имеем в случае с недогосударством Украина.
  53. +1
    4 May 2014
    Мы думали, что это циничные, но все же прагматичные партнеры, с которыми можно договориться, исходя из их адекватности хотя бы собственным своим интересам. Мы ошибались.

    .......
    Кто "Мы"? opo
    История , с времён Киевской Руси, более чем наглядно демонстрировала кто и что есть такое "Запад".
    Ora ana sing anyar.
    Мы думали...
    - "Вы" не думали. "Вы" гнались за личной выгодой. И клали с ... метрической резьбой на всю историю. Помнить было не выгодно, не так ли.?.
  54. serge
    +1
    4 May 2014
    Звериное хайло американского сионофашизма пожирает русских на Украине.
  55. +2
    4 May 2014
    Анекдот:"Подходит Турчинов к своему портрету и говорит:
    - Ох... чую... скоро нас снимут...
    Портрет ему отвечает человеческим голосом:
    - Это меня снимут... А тебя - повесят."
  56. keren.ya-nikola
    0
    4 May 2014
    Kutipan saka: major071
    Смотрю на этого жерножопого нигера и аж зубы сводит, как хочется его удавить.

    А, я, Володя, поначалу этак наивненько подумал, ну вот произошла трагедия, погибли невинные люди, страшной смертью погибли, сейчас президент "самой великой страны", где самой большой ценностью является человеческая жизнь, принесет свои соболезнования, посочувствует семьям погибших... а потом вспомнил, как этот самый "главнюк" безудержно веселился на похоронах Нельсона Манделлы, и поймал себя на мысли, что нельзя ожидать человеческих чувств от нелюдя. Ведь, когда у нормальных людей горе, у людоедов праздник (смотри происхождение обамы!). И глядя на все "проделки и шалости" этого примата, ловлю себя на мысли: А, ведь, черт побери, до чего же мы disepelekake такую прекрасную организацию, как Ku Klux Klan!
    1. 0
      4 May 2014
      Не, не принесет соболезнования. И народ его страны не принесет. Этот народ читает, как простой украинский народ, безоружный, голыми руками пытается остановить РОССИЙСКИЕ танки:
      http://www.news.com.au/world/man-tries-to-stop-russian-military-tank-with-bare-h
      ands-as-ukraine-prorussian-militants-hold-firm/crita-fndir2ev-1226889648146
  57. 0
    4 May 2014
    Ничего комментировать не хочу, выложу только картинку... И так все ясно
  58. 0
    4 May 2014
    Quote: Jeneng
    Aku bisa mbaleni: LIKE LIKE! Tembung liyane sing dibutuhake... recourse Cara mung:


    Мы бандеровцев породили (благодаря попустительству алкаша ЕБН и прихвостней американских),
    мы их и убъём!
  59. Aku wong Rusia
    0
    5 May 2014
    УБИЙСТВО детей, женщин,стариков в Одессе, убитые и разрубленные на части мирные жители
    Судмедэксперты в ужасе

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"