Perang ing Ukraina lan Rusia katon ora tumindak

107
Perang ing Ukraina lan Rusia katon ora tumindak


Inggih, kelanjutane ora alon-alon. Wektu iki, tentara, diencerke karo National Guardsmen, Sectorians, lan malah, padha ngomong, kolega sing nganggo basa Inggris, ngrancang lan nyiapake kanggo serangan luwih serius, lan tumindak luwih decisively. Iki nandheske pesen babagan owah-owahan ing kepemimpinan operasi (Nalivaichenko tinimbang Avakov) lan ngomong babagan tekad para komandan kanggo ngeculaké getih, kalebu warga sipil.

Minangka asil saka serangan, program minimal (kanggo ngremuk checkpoints ing sadawane perimeter lan mblokir kutha) wis digayuh dening militèr. program maksimum, i.e. karusakan lengkap saka oposisi bersenjata lan reresik saka Slavyansk gagal amarga taktik wewenang lan tumindak terkoordinasi saka milisi. Rintangan kasebut katon luwih kuat tinimbang sing dikarepake, minangka bukti saka rong helikopter serangan Mi-24 sing rusak lan Mi-8 sing ambruk (iki kerugian sing bisa dibandhingake karo Afghanistan). Kanggo nyebut apa sing kedadeyan minangka operasi anti-teroris iku munafik, amarga kerugian lan sifat permusuhan cocog karo operasi senjata gabungan rata-rata, lan ora kanggo penindasan sawetara teroris. Iku tetep mung kanggo nyatakake yen perang sipil anyar entuk momentum.

Nembak helikopter waja tanpa pertahanan udara angel banget. Pilot helikopter temenan ora nyana surprises kuwi lan, misale jek, padha ora ati-ati banget, ora ngganggu maneuver, kang kok padha nampa hadiah saka ATGM (bisa saka salah siji saka BMDs dijupuk), utawa bisa uga saka RPG. Iki tegese panyokro bowo sing pasukan khusus Rusia operasi antarane pemberontak iku palsu: wis ngerti bab iki ing advance, padha bakal tumindak luwih ati-ati. Ya, lan ora bakal nyerang yen pasukan khusus wis tumindak - pisanan, militèr bakal dicabut saka komando, banjur pasokan bahan bakar lan amunisi bakal diblokir, banjur - serangan wengi ing kemah sing turu. , gupuh lan demoralisasi personel, lsp.

Militer ngumumake yen para pemberontak nggunakake rudal anti-tank buatan Rusia marang helikopter kasebut. Aku kepengin weruh yen dheweke nggawe kesimpulan babagan rute penerbangan rudal utawa ing bolongan ing helikopter? Nanging, yen BMD lan amunisi padha diprodhuksi maneh ing USSR, statement iki isih bisa dianggep setengah bebener.

Mokal ora bisa nggatekake moral dhuwure para pembela. AT warta botên wontên rêmbagipun tawanan, têgêsipun mundur kanthi tata, botên nilar piyambak. Padha ora bisa ngandika kanggo pilot saka helikopter mudhun sing ninggalake kanca tatu ing mobil wrecked lan mlayu karo wong. gaman lan dokumen. Dheweke nulis manawa para pilot dibayar kanthi apik kanggo penerbangan iki - cukup masuk akal, lan kaya ngono tumindak para mercenaries. Mbokmenawa, sawise nggunakake NURS ing checkpoints saka milisi, flyer oncat duwe idea apik babagan apa sing bisa ditindakake nalika dheweke kejiret (sawise kabeh, saben wong ngukur dhewe). Nanging yen ana akeh helikopter dhukungan, kenapa ora ditulungi? Yen padha wedi mbledhos, paling ora bisa nutupi kanca-kancane karo geni nganti para penyelamat nyedhaki. Iku misale jek sing ing tentara, ing kontras, moralitas ora dadi panas.

Bentrokan uga dumadi ing kutha-kutha liyane, bisa uga ana ing skenario sing padha, sing mesthi bakal nyebabake penyatuan milisi ing kabeh Tenggara lan ngetokake senjata massal kanggo wong-wong mau (sing durung ditindakake kanthi ati-ati).

Ora ana reaksi sing katon saka Rusia babagan kedadeyan sing kaget akeh, nanging bisa uga alami. Amarga tekad pimpinan anyar operasi kasebut, mungkasi kanthi latihan tapel wates, kaya minggu kepungkur, mung ora realistis; latihan anyar utawa demonstrasi dhukungan kanggo mbela dhiri rakyat mung bakal diputer ing tangan propaganda pemerintah interim.

Senadyan iki bisa uga muni ora sopan, ora ana sing owah sacara radikal ing Donbass, paling ora saka sudut pandang pamaréntahan interim - keseimbangan anyar mung ditetepake (sanajan taruhan wis, mesthi, tambah). Serangan ing kutha kanggo tentara ora bakal gampang lan mbutuhake preparation paling serius, yen Slavyansk bakal dadi Stalingrad. Mbebayani kanggo ngenalake kendaraan lapis baja menyang kutha, lan nggunakake senjata abot miturut wilayah, yaiku. mbebayani populasi sipil iku dening kabeh standar angkara perang lan pangeling langsung saka Tskhinvali. Taktik sing paling wajar kanggo militer yaiku blokade lengkap kutha lan perang gesekan, nanging iki uga bakal nyebabake bencana kamanungsan ing antarane populasi amarga kekurangan pangan (uga bisa uga ana gangguan ing banyu, saluran pembuangan, listrik, bahan bakar lan komunikasi telpon). Ora ana sing bakal diidini metu saka kutha amarga wedi yen para pemberontak bisa metu saka blokade karo warga sipil. Iku uga angel kanggo njaga kutha ing pengepungan kanggo dangu - iki fetters pasukan sing bisa dibutuhake ing panggonan liyane. Militer wis ana ing wilayah musuhan lan ora jelas kepiye carane lan apa tegese diwenehake. Ing kahanan kaya mengkono, jalur pasokan minangka titik sing paling rawan.

Temenan, sawise acara ing Donbass lan ontran-ontran ing Odessa, Rusia ora bisa tetep nganggur. Ing sisih liya, mlebu tentara Rusia ing wektu iki bakal katon kaya nylametake wong sing tenggelam lan ora bakal mbantu gambar pembebas. Pilihan becik kanggo pamaréntahan interim Ukraina bakal digulingake dening tangan Ukrainians, kang Rusia bisa ngatur lan lengen. Kanggo iki, wong Krimea utawa Ukrainia sing kerja ing Rusia, sing luwih saka siji yuta, bisa melu. Iki minangka wong sing sehat lan siap tempur sing ora duwe simpati khusus kanggo pamrentah interim. Dadi ing urip sipil, nalika Makhnovists, bebarengan karo unit Tentara Abang (kang uga wis akeh Ukraina), kicked Petlyura, Jerman lan remnants Whites metu saka Ukraina (by the way, Makhno dhewe nampa salah siji saka. Pesenan pisanan saka Red Banner of Battle kanggo iki). Dadi ing Perang Donya II, nalika patriot Ukrainia mbasmi para nasionalis sing dadi penghalang konstruksi pasca perang lan pemugaran urip normal ing negara kasebut.

Pamrentah sementara Ukraina wis entek cadangan. Perbendaharaan kosong, lan njaga lan nyediakake tentara bayaran minangka kesenengan sing larang. Ora perlu ngenteni dhuwit saka sponsor nganti oposisi ditindhes (sapa sing bakal mbalekake yen kalah?) Kanggo njaga diri, buruh sauntara mung kepeksa njupuk langkah sing luwih radikal.

Deadline uga ditekan. Dina Kamenangan wis nyedhak; Aku bakal kaget yen acara gedhe ora diwiwiti tanggal iki utawa sadurunge. Banjur - referendum ing Donbass, kang kritis loro kanggo populasi lan kanggo Rusia. Pemilihan presiden ing Ukraina dijadwalake ing pungkasan Mei, sing Rusia ora bisa ngidini lan sing saiki lan ing wangun iki ora cocog karo kapentingan rakyat Ukraina.

Kita ngarepake pangembangan luwih lanjut.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

107 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 19
    5 May 2014
    Kanggo iki, wong Krimea utawa Ukrainia sing kerja ing Rusia, sing luwih saka siji yuta, bisa melu. Iki minangka wong sing sehat lan siap tempur sing ora duwe simpati khusus kanggo pamrentah interim.



    Aku setuju banget.

    Ana sawetara yuta wong ing RUSSIA, lan yen lagi diatur lan dilengkapi, pasukan iki bakal bisa kanggo tekan Kiev.
    1. +6
      5 May 2014
      Quote: LYOKHA padha
      Kanggo iki, wong Krimea utawa Ukrainia sing kerja ing Rusia, sing luwih saka siji yuta, bisa melu. Iki minangka wong sing sehat lan siap tempur sing ora duwe simpati khusus kanggo pamrentah interim.



      Aku setuju banget.

      Ana sawetara yuta wong ing RUSSIA, lan yen lagi diatur lan dilengkapi, pasukan iki bakal bisa kanggo tekan Kiev.

      Iki sawetara omong kosong. Ukrainians manggon ing Rusia kudu perang kanggo Ukrainians manggon ing Ukraina? Enchanting!
      1. +9
        5 May 2014
        Ukrainians manggon ing Rusia kudu perang kanggo Ukrainians manggon ing Ukraina?

        Inggih, pisanan, ora mung urip nanging uga kerja kanthi rotasi.
        Iki wis kaping pindho, apa sampeyan mikir yen sawetara jinis Vanya saka desa GADYUKINO bakal perang.
        Kajaba iku, wong sing tuwuh ing dheweke lan nyerep kabeh sing diwenehake dheweke kudu berjuang kanggo Tanah Air.
        Hehe bebener sing prasaja lan memikat.

        Lan konsep ibu iku palsu utawa apa?
      2. + 10
        5 May 2014
        Iki tegese wong Ukrainia sing manggon ing Ukraina sing teka kerja ing Rusia kudu nglawan wong Ukrainia sing manggon ing Ukraina ...
        1. + 10
          5 May 2014
          Kutipan saka gandalf
          Iki tegese wong Ukrainia sing manggon ing Ukraina sing teka kerja ing Rusia kudu nglawan wong Ukrainia sing manggon ing Ukraina.
          - lan padha isih terus bisa quietly ing acara kuwi? opo Lha, yen padha bodho, apa durung wayahe njlentrehake yen Tanah Air lagi bebaya lan wis wayahe tata-tata? Apa hubungane karo Tanah Air? Lan dheweke kerja, turu, lan mangan kanthi tenang? Nu-nu. Yen ana yuta wong, lan yuta padha terus bisa quietly, bisa uga Ukrainians pantes Motherland kuwi? Lan yen sampeyan pancen sinis lan zhektokim, mula sampeyan ora pantes Motherland, nyapu Ukraina menyang Rusia, utawa luwih, wilayah kasebut, lan supaya "buruh" iki ngumbara ing saindenging jagad lan ngimpi tanahe, kaya wong Kurdi. BV lan Uyghur ing RRC saiki ngimpi - sing uga ing wektu sing tenang "makarya" lan "rampung". Wong-wong Yahudi wis mbalekake apa-apa marang awake dhewe, wong Kurdi wis cedhak banget, ora ana sing sumunar kanggo wong Uyghur, uga kanggo wong Tibet. Inggih, wong-wong sing, sajrone acara kasebut, gosip babagan apartemen Rusia, ujar "ayo padha nindakake apa sing dikarepake, aku butuh dhuwit!", duwe kasempatan nyata dadi keturunan sing dikutuk, amarga pedhet emas ora mimpin kanggo apik.
          1. +4
            5 May 2014
            Ing ngendi 400 penambang? Ngenteni bubur karo manna saka Rusia, utawa berkah swarga saka pravosekov?
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +5
          5 May 2014
          Kutipan saka gandalf
          Wong Ukrainia sing manggon ing Ukraina sing teka kerja ing Rusia kudu nglawan wong Ukrainia sing manggon ing Ukraina ...

          Iku ora mung unrealistic - iku ngimpi anak. Sapa lan carane ing Rusia bakal mobilize ewu buruh padharan karo paspor dill sing teka kene kanggo bisa, entuk dhuwit lan Feed kulawargané, lagi kaya kanggo mbaleni?! Carane lan apa basis bakal padha bersenjata? Kanggo nglatih lan nindakake palu pertempuran bebarengan? ngendi? Ing wilayah Rusia? Iki diarani kelompok bersenjata ilegal, yen ana sing ora ngerti! Apa sampeyan ngelingi tentara Anders? Conto anyar sing kurang ajar!
          1. Biolan
            0
            5 May 2014
            Dasar? Bantuan kanggo Rusia ing Ukraina.
            MO bakal menehi senjata, kaya unit infantri.
            Ajar - ahli MO. cedhak tapel wates karo Ukraina, utawa ing pusat latihan, lan saka ing kono liwat udhara menyang tapel wates. Apa jeneng sisih tengen? Sing ora ana sing ngerti. Lan yen kedadeyan kasebut, kabeh SE wis diarani separatis, kenapa wedi?
          2. +1
            5 May 2014
            Quote: matros
            Iku ora mung unrealistic - iku ngimpi anak. Sapa lan carane ing Rusia bakal mobilize ewu buruh padharan karo paspor dill sing teka kene kanggo bisa, entuk dhuwit lan Feed kulawargané, lagi seneng mbaleni?!

            Ya, padha rasah lan mokal mobilize everyone!
            Nanging saka wong-wong mau bisa, sajrone karya normal layanan khusus, kanthi struktur "non-negara" kanggo ngrekrut sawetara atus (ewu) sukarelawan. Utamané ardent (yen ora ana sing, sing kerja ing Rusia, nganggep bisa "nglilani" "propaganda" Bandera "diusir, lan liyane kudu taxed (dibayar visa karya, paten karya) kanggo ijol kanggo biaya saka sukarelawan.
      3. zzz
        zzz
        +5
        5 May 2014
        Quote: Letun
        Iki sawetara omong kosong. Ukrainians manggon ing Rusia kudu perang kanggo Ukrainians manggon ing Ukraina? Enchanting!


        Lan apa "omong kosong"? Ana akeh wong Ukrainia sing kerja ing Rusia nganggo paspor Ukrainia. Padha teka kanggo karya, lan apa sampeyan mikir yen dheweke ora bakal mbela Tanah Air Cilik yen diwenehi senjata? Dheweke isih duwe kulawarga ing Ukraina!
        1. PRN
          +3
          5 May 2014
          Ana akeh wong sing kerja saka wilayah Ukraina, nanging ora kabeh dadi prasaja. Ing antarané ana wong saka Banderistan, sing mbukak 200.000 gr menyang Maidan. Ana uga wong saka Timur sing ora tahan banderlog iki. Iki ngendi Layanan Migrasi Federal kita kudu makarya kanggo nampilake unsur sing ora dikarepake ing Rusia.
      4. +8
        5 May 2014
        Rusia kudu ora munggah menyang neraka, ora ing kasus iki, sanajan getihe para sadulur kita diwutahake saiki. Aku mikir yen Ukrainia ing sisih kidul-wétan ora bakal seneng yen tinimbang perselisihan lan pertumpahan getih ing tingkat lokal, kumpulan nyata bakal metu kanthi partisipasi Rusia, Amerika, NATO, yaiku, perang donya katelu ing paling murni. wujud. Mbebayani kanggo mlebu, Rusia luwih penting kanggo warga Donbass, Luhansk, Kharkov lan, contone, Odessa minangka mitra ekonomi sing kuat sing bakal ndhukung dheweke ing wektu sing angel lan mbantu dheweke tangi saka dhengkul. ngrampungake masalahe. Yen Rusia bisa nyeret perang sipil, banjur bakal ana sanksi, lan sampeyan kudu nylametake dhewe, lan dudu wong liya. Mekaten. Ing sawetoro wektu, mesthine bisa mbantu milisi kanthi senjata modern, informasi, intelijen lan sukarelawan sing apik.
      5. +1
        5 May 2014
        Ora mung Ukrainians, nanging warga Ukraina, kang ora bab sing padha. Mung ing antarane warga negara sing merdika ana akeh wong Rusia lan warga negara liya. Nanging, tembung WAJIB kepiye wae, sing ati-ati ...
      6. +4
        5 May 2014
        Quote: Letun
        Iki sawetara omong kosong. Ukrainians manggon ing Rusia kudu perang kanggo Ukrainians manggon ing Ukraina? Enchanting!

        Pasukan anyar sing ora dikarepke bisa uga katon ing ajang perang sipil ing Ukraina. Ing mangsa ngarep banget, unit Tentara Pembebasan Rakyat Ukraina (UNOA), sing tatanan bakal rampung, bakal mlebu perang.

        Adhedhasar informasi kasebut, tentara digawe praktis, lan iki minangka kutipan saka wawancara karo salah sawijining komandan:
        Apa sampeyan ngakoni yen sawise nggulingake junta, wilayah kulon wis pengin pisah?

        - Aku dhewe wong Kulon, asli saka Volyn. Lan sing ana ing UNOA, yen ora mayoritas, paling ora setengah. Bagéyan penting saka pejuang kita yaiku sing kerja ing Rusia. Lan iki biasane wong Kulon. Sampeyan ora kudu nganggep yen kabeh warga Lviv, Uzhgorod, Ivano-Frankivsk, Lutsk kabeh Bandera. Kita ora kudu lali yen pedunung Ukraina Kulon sing dadi korban utama bandit UPA, lan batalyon pemusnahan, unit pertahanan diri, lan unit polisi sing melu ngrusak geng Bandera kalebu warga lokal. Sebagéyan penting saka wong-wong Kulon sing makarya saiki ing Rusia lan banget kasengsem ing hubungan apik antarane negara kita. Siji ngirim ora mikir sing mung wong kaya Muzychko manggon ing Kulon negara. Umume wong normal. Nanging dina iki padha wedi.

        - Apa nomer UNOA?

        - Aku mung bisa menehi jeneng cadangan mobilisasi ing Rusia. Udakara 5 yuta wong Ukraina kerja ing kene. Malah siji persen saka jumlah iki bakal dadi 50. Iki cukup kanggo ngremuk junta. Kita nampa pangkat lan warga negara liya - Rusia, Belarus, Armenia. Kita didhukung dening Cossacks Rusia. Kaya sing dakkandhakake, kita sesambungan karo Resistance Tenggara. Kita duwe kekuatan sing cukup. Ora ana kekurangan personel sing dilatih.


        Waca kanthi lengkap http://continentalist.ru/2014/05/formiruetsya-ukrainskaya-narodno-osvoboditelnay
        a-armiya/
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +1
          5 May 2014
          Hmm, aku maca info saka link ... Aku malah ora ngerti carane ndeleng UNOA iki ... Jarene ayu, nanging jeneng banget padha, akrab ...
      7. Biolan
        0
        5 May 2014
        Iki sawetara omong kosong. Ukrainians manggon ing Rusia kudu perang kanggo Ukrainians manggon ing Ukraina? Enchanting!

        Ora bener, wong Ukraina mung kerja ing Rusia, lan kulawargane manggon ing Ukraina, lan mulane dheweke bakal perang kanggo Ukraina lan kulawargane.
      8. 0
        5 May 2014
        Lan sapa kang kudu numpangake sirahe kanggo kowe? Mayor Vetchinov ora duwe kepala cadangan. Ora apa-apa, ayo padha ngatur barang-barang ing omah. Mbok menawa sampeyan ora kudu menyang Rusia kanggo kerja. dheweke entuk dhuwit ...
    2. +4
      5 May 2014
      Quote: LYOKHA padha
      Kanggo iki, wong Krimea utawa Ukrainia sing kerja ing Rusia, sing luwih saka siji yuta, bisa melu. Iki minangka wong sing sehat lan siap tempur sing ora duwe simpati khusus kanggo pamrentah interim.



      Aku setuju banget.

      Ana sawetara yuta wong ing RUSSIA, lan yen lagi diatur lan dilengkapi, pasukan iki bakal bisa kanggo tekan Kiev.


      Ora yakin. Akeh wong iki, sanajan padha kerja ing Rusia, lan sawetara wong manggon ing kene, uga diracun dening propaganda Great-Ukrainia. Bantuan mung bisa ditindakake dening sukarelawan lan senjata, mesthi.
      Sukarelawan wis ing dalan.
      "Paratroopers saka Ossetia Kidul ngumumake rekrutmen sukarelawan kanggo dikirim menyang Ukraina.
      Union of Paratroopers of South Ossetia lan United Ossetia Party ngumumake rekrutmen sukarelawan saka antarane para veteran perang 1989-2008 sing bakal dikirim kanggo mbantu populasi sipil ing kidul-wétan Ukraina.
      http://warfiles.ru/show-54978-desantniki-yuzhnoy-osetii-obyavili-nabor-dobrovolc
      ev-dlya-otpravki-v-ukrainu.html

      Lan wates wis mbukak ing sawetara panggonan.
      "Pasukan pertahanan diri Luhansk" mbukak "tapel wates Rusia-Ukraina.



      23:37
      Pasukan pertahanan diri Lugansk "ngungkapake" tapel wates Rusia-Ukraina
      Pasukan pertahanan diri Lugansk "ngungkapake" tapel wates Rusia-Ukraina
      Cedhak karo. Yuganovka, wilayah Luhansk pejuang pertahanan diri bersenjata diblokir pengawal tapel wates lan, ing ancaman nggunakake senjata, njupuk wong-wong mau adoh ing arah sing ora dingerteni. Iki nyatakake ing statement resmi Kementerian Dalam Negeri:

      "Ing Mei 3 jam 15:50, pesen ditampa saka departemen tugas Dinas Perbatasan Negara Ukraina sing tanggal 3 Mei jam 15:10 cedhak desa. Yuganovka (wilayah Stanichno-Lugansk), bersenjata wong sing ora dingerteni kanthi ancaman nggunakake senjata kanthi paksa njupuk menyang arah sing ora dingerteni para prajurit departemen layanan tapel wates Stanytsia Luhanska, bersenjata karo senjata api layanan, sing nglayani ing mobil resmi Niva, pesen ngandika.

      Mangkono, "koridor" pisanan ing tapel wates Rusia-Ukraina wis dibukak.
      http://warfiles.ru/show-54966-sily-samooborony-luganska-vskryli-rossiysko-ukrain
      skuyu-granicu.html
      1. 0
        5 May 2014
        Kutipan saka: mamont5
        Ora yakin. Akeh wong iki, sanajan kerja ing Rusia, lan sawetara manggon ing kene, uga diracun dening propaganda Great-Ukrainian.


        Inggih, yen wong-wong iki "protoukry", banjur, ing umum, apa kita ngomong bab?
    3. +5
      5 May 2014
      Quote: LYOKHA padha
      Kanggo iki, wong Krimea utawa Ukrainia sing kerja ing Rusia, sing luwih saka siji yuta, bisa melu. Iki minangka wong sing sehat lan siap tempur sing ora duwe simpati khusus kanggo pamrentah interim.



      Aku setuju banget.

      Ana sawetara yuta wong ing RUSSIA, lan yen lagi diatur lan dilengkapi, pasukan iki bakal bisa kanggo tekan Kiev.

      Ora bakal overdo iku. 9 Mei isih sawetara dina. Wangsulan: Bab ingkang utama iku ora supaya infèksi dumunung kurang. Sarana pelacakan jaman saiki bisa, kayane ora kelangan “Pahlawan Damai Mandan”. Kyiv yo...kam kudu eling iki!
    4. +8
      5 May 2014
      Aku kerja bareng karo wong Ukraina sing teka ing kene 10 taun kepungkur. Dheweke mangsuli - Ya, jancok .. Aku kudu Ukraina iki .. Dadi aku mangu-mangu yen wong sing manggon ing Rusia bakal banget twitchy lan saiki bakal ngwutahake getih kanggo Ukraina ..
      1. PLATOV
        +1
        5 May 2014
        Nyelehake pitakonan kosong utawa sampeyan bakal mlebu utawa ngumpulake sandhangan kanthi cepet lan mlayu menyang tanah air cilik, tanpa hak mlebu Rusia.
    5. +2
      5 May 2014
      Rong minggu kepungkur, kabeh populasi sing sehat lunga menyang Rusia kanggo kerja.
    6. +4
      5 May 2014
      Informasi Paling Anyar Saka Strelkov: Kabeh Iku Tenang Ing Slavyansk, Konstantinovka Diblokir Kenceng | musim semi Rusian

      "Kita ora nggawe ringkesan nganti 4 Mei. Little bisa sijine ing tampilan umum - padha utamané melu reorganisasi lan replenishment saka detachments. Sesuk esuk kita rencana arep nindakake ing rong dina bebarengan.

      Ing cendhak, banjur:

      "Kabeh tenang ing Slavyansk. Konstantinovka diblokir kanthi ketat - sawetara jam kepungkur aku mbuwang cadangan ing kana - amarga serangan bisa diwiwiti ing wayah esuk - dheweke kudu njupuk paling ora sawetara kutha kanggo laporan maneh.

      Ing wayah sore, dheweke ngresiki Slavyansky Kurort lan "cubit" sethithik ing pos pemeriksaan ing dalan Rostov-Kharkov. Ora ana data babagan kerugian mungsuh.
      Sawise njupuk wong ing Andreevka "National Guardsmen" ing pamblokiran (miturut tembung wong liwat) padha "banget duweni". Lan wingi utawa dina sadurunge wingi, mobil lokal meh diuripake. Ketoke, pesenan cepet ditampa kanggo "ngapikake gambar".

      Igor Ivanovich menehi komentar babagan kabar yen militer Ukrainia ditugasake ngresiki kabeh sadurunge jam 11:

      “Wishlist padha iri. Nanging implementasine ora apik banget ... ana ora cukup pemain utamané zealous ... Iku siji bab kanggo pindhah menyang Odessa lan ngobong wong ora bersenjata, nanging cukup liyane kanggo ngunjungi kita. Nyatane, dheweke ora nempelake sirahe menyang kutha ... sanajan kabeh kauntungan numerik. Lan ing panggonan liyane, padha "heroized" istimewa "ing dalan", tanpa melu perang serius.

      Komentar babagan video ing jaringan, ing ngendi para patriot Novorossiya syuting konvoi karo tank, peralatan lan personel tentara Ukrainia, sing arep menyang Donbass:

      "Nah, ndeleng mobil, kepiye wong ora bisa ngelingi sing abadi:
      "Rong ton pupuk kanggo sawah mungsuh:
      Patang puluh wong cilik utawa wolung jaran "... ©".
      Sing paling penting! Nalika ditakoni babagan kepinginan patriot Rusia kanggo mbantu perlawanan Slavyansk kanthi finansial, Igor Ivanovich mangsuli ing ngisor iki:

      “Dhuwit ora perlu. Kita butuh sukarelawan sing dilatih."
      1. 0
        5 May 2014
        Komentar babagan video ing jaringan, ing ngendi para patriot Novorossiya syuting konvoi karo tank, peralatan lan personel tentara Ukrainia, sing arep menyang Donbass:

        "Nah, ndeleng mobil, kepiye wong ora bisa ngelingi sing abadi:

        Lan aku ngelingi iki:
        [media=http://encyclopedia.mil.ru/files/morf/koncert2.jpg]

        Lan iki:
        [media=http://evrofilm.com/wp-content/uploads/2011/03/64.jpg]
    7. Andersen68
      +1
      5 May 2014
      Sampeyan mbokmenawa temenan menyang tapel wates Moldova-Polandia, kabeh Ukraina kudu diobati, amputasi parsial ora bakal mbantu akeh.
    8. +4
      5 May 2014
      Quote: LYOKHA padha
      Kanggo iki, wong Krimea utawa Ukrainia sing kerja ing Rusia, sing luwih saka siji yuta, bisa melu. Iki minangka wong sing sehat lan siap tempur sing ora duwe simpati khusus kanggo pamrentah interim.

      Ing kene aku ora setuju. Kita duwe akeh wong Ukrainia sing kerja ing St. Dheweke mung setuju babagan siji - mulih saiki kanggo perang - matur nuwun. Sawetara ngejar Yulya, liyane Kelinci, liyane Putin, nanging umume padha lungguh ing situs konstruksi utawa ing ngendi wae dheweke ora mikir bali. Nanging, sawetara saka saben liyane ing kene bakal nempel ing tenggorokan. Yen padha dipeksa bali menyang Nenko, gething kanggo Rusia bakal liwat gendheng.
      Kabeh ing ndhuwur mujudake panemu pribadi adhedhasar pengamatan lan pacelathon pribadi.
      1. 0
        5 May 2014
        Sampeyan bisa uga mikir gething ora off scale saiki.Operasi dibutuhake, ana bab akrab. ahli bedah, dheweke ngrampungake masalah kasebut.
    9. +1
      5 May 2014
      Lan pira cacahe kanggo Bandera?
    10. 0
      6 May 2014
      apa jenis Ukrainians sampeyan ngomong bab - sing kita makarya ing industri lenga, supaya aku bakal pitutur marang kowe iki pirsawan padha - padha biasane teka saka Bendera, lan ana sawetara wong saka wétan Ukraina - nanging ngirim menyang kono. lan ninggalake wong-wong mau ora liya saka subsistence iki pitakonan beda - saksi dhewe ngirim dhuwit kanggo Cherkasy, dikirim lan ngandika marang kanca - sing kita wis lungguh ing Khiev wiwit Autumn, kita kudu bantuan.
  2. + 32
    5 May 2014
    Sampeyan kudu ngirim kelompok sabotase, ngalahake pimpinan junta, Yarosh, Kolomoisky lan liya-liyane.
    Liyane bakal buyar kaya pilot helikopter iki

    Sapa sing bakal mlayu menyang Kulon - golek lan mateni

    Yen ora, wong dudu manungsa iki bakal terus ngwutahake getih
    1. +1
      5 May 2014
      Nindakake iki ing sangisore layanan khusus Rusia ora pantes! Sampeyan ora bisa menehi alesan kanggo Amerika lan hangers-ing saka EU, kanggo nuduh Rusia saka intervensi militer mbukak! Rusia durung kuwat nglawan wong-wong bajingan iki, sing bisa ditindakake Rusia kanthi terang-terangan yaiku pengaruhe kahanan liwat diplomasi, saiki sanksi mung dolanan, lan yen sanksi kasebut spesifik, mula kita ora bakal ngguyu. Iki bakal kelakon yen EU, ing pangaribawa saka AS, wiwit tumindak kaya kamikaze, sing, padha nganggo paket anyar sanksi sing bakal mimpin kanggo nyuda ing tingkat produksi ing EU, penutupan produksi. perusahaan Barat ing Rusia. Bener, ana siji wayahe partisipasi militer kita ing Ukraina - iki minangka sukarelawan sing bakal pindhah menyang kono tanpa dokumen, tanpa jeneng, ing cendhak, miturut prinsip "Aku dudu sapa lan ora ana cara kanggo nelpon kula."
      1. +2
        5 May 2014
        Inggih, kok ora tanpa dokumen. Lan, contone, warga Moldova ora bisa mulih liwat Ukraina? Paspor sampeyan bakal ujar ...
    2. + 16
      5 May 2014
      Lha... SPESIALIS KERJA... SAMBIL WAR OF TACTICS ON... SAKdurunge perang nyata... Ana siji kanggo menara TV ing KRAMATORSK ... STRELKOV ngandika ing wawancara: DILLS ilang. NAMPI 15 ORANG... MILITAN ORA RUGI... NATSYKS TEKAN KOTA-KOTA LAN MENERIMA BIAYA PENDUDUK LOKAL... SPESIALISE NGENTENI NANG KOTA... TEMBOK: "Kula KESEH NYOPI. PEJUANG SAKUbenge, AKU SENG LUWIH KOTA"... ... KITA BAKAL DIBOROB, ORA MENEREH Eyang-Eyang Sing Ngadeg Cakepan APCS LAN MATUGALI NATSIKOV ... NAWUN SERANGAN PISAN ING SLAVYANSK, PEMIMPIN. ATO ana sing ora sengaja mateni ... ing iki kabeh wis rampung ... dicekel ... penasihat george YAROSH, tentara bayaran Walanda, 3 lanang saka alpha ... saiki ing SNIPERS (kabeh saka laporan) ... tembak ing WAWANCARA: 2 SPESIALIS WIWIS... SADURUNGE NANG YOUTUBE... KITA - IKI GUN KEREN ... RUGI "DAMOSHEKA" KUDU 1 DADI 3 !!! LAN IKI MILICIANS.... PARA PENJAGA DUWE "BASSONS" ing dalan (KETERAMPILAN APA!!!) TETEP... OJO PUTUS KOTA... WAKTU KERJO UNTUK PARA DONKER...
      1. +4
        5 May 2014
        Kawan Werewolf! Aku keplok sampeyan ngamuk !!!
      2. ed65b
        +2
        5 May 2014
        Kutipan saka Werwolf
        ROCKERS Ngalahake "BASSONS" (KETERAMPILAN APA !!!) TETEP ...

        Aku katon liwat padha satus kaping, ora ana wong. ana nguripake lan ora aduk. Operator uga ora muspra nalika ditembak. nuwun sewu aku ora njupuk asil shooting.
    3. +3
      5 May 2014
      Kanggo sing mlayu menyang kulon, kita duwe hadiah ...
    4. +2
      5 May 2014
      Miturut pernyataan paling anyar saka milisi, dheweke ora bakal lungguh lan ngenteni diobong. Lagi nyepakaké plans kanggo njupuk Kyiv! prajurit
    5. -2
      5 May 2014
      Nuwun sewu, kancaku, sampeyan iku wong bodho utawa provokator. Ukraina minangka negara sing berdaulat, lan tangisan sampeyan babagan ngirim kelompok sabotase pour banyu ing pabrik sing diarani masyarakat "demokratis", sing mbutuhake sanksi marang Rusia kanthi kabeh akibat, nganti introduksi para penjaga perdamaian, nggawe kabeh jinis. zona lan blokade ...
      1. PLATOV
        +1
        5 May 2014
        "Ukraina minangka negara sing berdaulat,"tanpa wates negara, yaiku, dudu negara sing berdaulat.
  3. + 16
    5 May 2014
    Pemerintah sementara apa?! JUNTA! JUNTA GETIH! Juntas lali babagan 1945!
  4. +5
    5 May 2014
    Aku ngerti siji bab, banderlogs, mercenaries, CIA, FBI-KAPUT !!!, nomer kasebut bakal ditemtokake mengko ...
  5. + 12
    5 May 2014
    Artikel sing kompeten. Aku setuju. Kita ngenteni wektu sing tepat. Kyiv drowns dhewe ing getih.
    1. +3
      5 May 2014
      Sayange yen dheweke klelep dhewe ora ing getihe dhewe
  6. +7
    5 May 2014
    Pungkasane bakal tekan kabeh wong wong bodho Ing Crimea, saliyane armada, ana uga jajak pendapat wassat Nalika aku ngerti, layanan khusus + panguwasa lokal kanthi nyukupi Lan ing kerangka kekuwatane Apa sing kita coba entuk saiki? Ketik swara adhedhasar keputusan anti-Maidan? Endhog sing padha katon sisih Nalika ana persatuan, utawa paling ora pimpinan sing waras ing wilayah, ayo padha lunga.
  7. -1
    5 May 2014
    3 Mei 2014 Detasemen punitive saka Pengawal Nasional mbuwang mayit ing cedhak Kramatorsk

    http://vk.com/video206678918_168351139?list=28793ff5138658acc0

    Fasisme ing Ukraina minangka ideologi utama Kyiv Junta. Pati kanggo fasis!!!!
    1. +1
      5 May 2014
      Kutipan saka Sergg.
      3 Mei 2014 Detasemen punitive saka Pengawal Nasional mbuwang mayit ing cedhak Kramatorsk

      Ora jelas mayit sapa, nanging yen dideleng saka meneng sing mati, dudu awakku.
    2. +3
      5 May 2014
      Kutipan saka Sergg.
      3 Mei 2014 Detasemen punitive saka Pengawal Nasional mbuwang mayit ing cedhak Kramatorsk

      Katon luwih kaya video saka Chechnya ing taun 2000 utawa luwih.
      1. +1
        5 May 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Katon luwih kaya video saka Chechnya ing taun 2000 utawa luwih.

        Aku setuju, video iki wis dibantah, iki ing Chechnya ing perusahaan kapindho
    3. Byv
      0
      5 May 2014
      Kutipan saka Sergg.
      http://vk.com/video206678918_168351139?list=28793ff5138658acc0

      palsu. Video kasebut direkam ing Dagestan. Sampeyan bisa ndeleng ing YouTube kanthi tanggal dikirim.
      https://www.youtube.com/watch?v=YwT52d4vK6A
  8. +3
    5 May 2014
    Manungsa waé - ing tlatah republik Donetsk lan Luhansk ana tentara bayaran Kroasia sing dadi koresponden Serbia. Dheweke nyedhiyakake logistik kanggo penembak jitu lan saboteurs. Ustashe sing ngliwati perang ing Bosnia bersenjata lan mbebayani banget. Senjata utama didhelikake ing bumper. .Ora ana sukarelawan lan wakil media ing WILAYAH REPUBLIK BEBAS
  9. +7
    5 May 2014
    Wis ana jendhela ing tapel wates, miturut laporan saka kanca-kanca sing kompeten, mula kita ora kudu njupuk langkah-langkah. Ngomong babagan mateni helikopter ... Ing taun 1993 (EMNP) ing Somalia ing Mogadisho, komandan lapangan ireng Aidid saka RPG - 7 mbanjiri loro "elang ireng". Cukup, minangka ternyata, gegaman efektif nglawan helikopter, senadyan kasunyatan sing digawe kanggo tujuan temen beda.
  10. +1
    5 May 2014
    Rusia kudu nulungi sisih kidul-wétan kanthi luwih aktif, nyatakake keprihatinan sing jero lan ucapan belasungkawa liwat saluran diplomatik ora bakal cukup. Langkah-langkah praktis dibutuhake, kayata mbiayai unit pertahanan diri, pitulungan kanggo nyedhiyakake senjata, nyedhiyakake obat-obatan, lan liya-liyane. , lan cepet-cepet nggawe lan komisioning Tentara Pembebasan Rakyat Ukraina.
  11. +3
    5 May 2014
    Mung nalika mayoritas warga Ukrainia ngerti apa telenging pimpinan Ukrainia saiki timer nyatakake, bakal ana owah-owahan ing eling lan tesis "Gubugku ing pinggiran" ora cocog. Sayange kabeh wis nyeret, wong mati, nanging retribusi mesthi ora bisa dihindari! Kanggo bantuan Rusia, mesthi bakal!
    1. 0
      5 May 2014
      Kutipan saka: les103284
      Mung nalika mayoritas warga Ukrainia ngerti apa telenging pimpinan Ukrainia ngaku saiki, bakal ana owah-owahan ing eling lan tesis "Gubugku ana ing pinggiran" ora cocog.

      Aku setuju banget karo sampeyan, nanging aku ngerti, wong ora duwe informasi sing bisa dipercaya, kepiye lan apa sing bisa dingerteni masarakat saka apa sing ditonton ing TV?
  12. +5
    5 May 2014
    Apa daya, junta apa? Iki minangka kewan tanpa otak sing kena infeksi rabies, sing kudu dicairake lan dikubur ing kuburan sapi.
    1. +4
      5 May 2014
      Kutipan saka alexneg
      Kewan iki ora duwe otak, kena infeksi rabies,


      Ana kategori fantasi sing ana virus tartamtu menyang wong, padha cokotan lan dadi nir.

      Minangka urip wis ditampilake, IKI dudu FANTASTIC, nanging PÈNGET


  13. G8K
    G8K
    +6
    5 May 2014
    Kita duwe hak moral lengkap, sawise acara ing Odessa, kanggo likuidasi fisik junta lan kabeh KALOMOYSKY kanthi cara apa wae.
    1. +2
      5 May 2014
      Mung hakim! Penghapusan fisik bakal nambah kayu bakar ing geni propaganda anti-Rusia. Lan liya-liyane bakal njupuk panggonan ghouls saiki. Ora ana sing luwih apik, aku wedi.
      1. zzz
        zzz
        +3
        5 May 2014
        Kutipan saka Hariva
        Mung hakim! Penghapusan fisik bakal nambah kayu bakar ing geni propaganda anti-Rusia.


        Aku wedi yen ora ana sidhang. Dheweke bakal mlayu! Dheweke bakal mbantu uwal, lan ora kabeh wong miskin, kabeh wong duwe pesawat pribadi lan pulo ing endi wae. Dadi mung ngrusak. Aku pengin ninggalake Farion, lan menyang alun-alun, menyang papan eksekusi, supaya saben wong sing pengin ngidoni pasuryane !!!
        1. +1
          5 May 2014
          Kutipan saka zzz
          Aku wedi ora ana sidhang. Dheweke bakal mlayu!

          Mesthine bisa, nanging urip sing kaya ngono luwih elek tinimbang pati. Sawise kabeh, dheweke bakal urip kanthi ngarep-arep paukuman. Tuladha Trotsky isih seger ing memori.
          1. +4
            5 May 2014
            Kutipan: S.O.K.
            Kutipan saka zzz
            Aku wedi ora ana sidhang. Dheweke bakal mlayu!

            Mesthine bisa, nanging urip sing kaya ngono luwih elek tinimbang pati. Sawise kabeh, dheweke bakal urip kanthi ngarep-arep paukuman. Tuladha Trotsky isih seger ing memori.


            Luwih becik nggunakake conto Israel babagan kriminal Nazi: pengadilan nggawe keputusan, layanan rahasia ngetrapake.
  14. +3
    5 May 2014
    Aku mikir yen pasukan khusus kita, utawa ing basa Shoigu, kucing sing sopan, wis nggigit tikus.
  15. +3
    5 May 2014
    Pasukan khusus isih bisa nembak scumbags paling njijiki, nanging ora Yarosh, etc.
    Dheweke kudu diadili, kaya ing Nunberg, dening pengadilan. Lan mung banjur nyumerepi.
    1. ed65b
      +3
      5 May 2014
      Kutipan saka todaygoodday
      Pasukan khusus isih bisa nembak scumbags paling njijiki, nanging ora Yarosh, etc.
      Dheweke kudu diadili, kaya ing Nunberg, dening pengadilan. Lan mung banjur nyumerepi.

      Ora categorically, ing kesempatan pisanan kanggo nggawa mudhun. dheweke bakal duwe wektu kanggo nindakake akeh sadurunge nyoba, luwih becik supaya dheweke mati.
      1. +2
        5 May 2014
        Kutipan saka ed65b
        Ora categorically, ing kesempatan pisanan kanggo nggawa mudhun. dheweke bakal duwe wektu kanggo nindakake akeh sadurunge nyoba, luwih becik supaya dheweke mati.

        Nanging, aku ora setuju karo sampeyan.
        Mateni wong-wong mau ing papan - dadi pahlawan. "Dibunuh ing tangan" utawa "dieksekusi dening pengadilan rakyat" iku rong perkara sing beda, lan pilihan kapindho mesthi luwih disenengi. Ing titik, sampeyan kudu nggawa mudhun pribadi, lan sing utama - kanggo ngadili lan nyumerepi.
        Dheweke (Yarosh lan K) wis nindakake apa sing bisa ditindakake, dene panggantos bakal ditemokake kanthi cepet, aku yakin manawa wis siyap "ing kasus".
  16. +2
    5 May 2014
    Sawise acara anyar, resistensi mung bakal tuwuh. Bentrokan ing Kyiv, uga rasa ora puas karo junta saka Westerners, kekacauan ekonomi bakal nyepetake proses kasebut, lan ing kene kita kudu tumindak kanthi cekap lan akurat. Muter ing kontradiksi ing junta lan bendarane.
  17. olf_1959
    +2
    5 May 2014
    Sampeyan ora kudu ngenteni apa-apa. Sampeyan kudu nggawa pasukan lan keselak kabeh riff-raff fasis iki. Dadi ora bakal ana jejak. Yen ora, ing tanggal 9 Mei, dheweke bakal diserang dening makhluk, lan para panguwasa sing setya lan ngati-ati ora bakal metu maneh.
    1. zzz
      zzz
      +1
      5 May 2014
      Kutipan saka: olf_1959
      Yen ora, ing tanggal 9 Mei, dheweke bakal diserang dening makhluk, lan para panguwasa sing setya lan ngati-ati ora bakal metu maneh.


      Iki carane dheweke entuk! Mula, sadurunge tanggal 9 Mei, sampeyan kudu duwe wektu kanggo nindakake apa wae supaya ora bisa ngrusak parade ing Lapangan Merah kanggo kita, uga pengin ngatur parade tanggal 9 Mei, mardika saka penjajah Rusia, kanggo ngurmati Bandera! Wis muni nang endi wae ing udhara, "vesti FM"
  18. Roshchin
    0
    5 May 2014
    Iku wektu sing dhuwur, nderek conto mitra jaban rangkah lan spesialis utama ing "demokrasi lan kamardikan", kanthi terang-terangan ngumumake dhukungan kanggo Rusia ing Tenggara kanthi kabeh akibat sing bakal ditindakake, yaiku, ndhukung ora mung kanthi moral, nanging uga nganggo senjata lan dhuwit. Aku kaya kanggo mikir sing VVP punika kolonel nyata.
  19. +3
    5 May 2014
    Iki wektu, apa jenis "pahlawan" muncul ing Ukraina. Ora ana "pantes" penerus kanggo wong-wong mau, ngobong wong urip ing Khatyn banjur utawa ing Odessa saiki, lagi ngomong, golek 10 beda. Adolf ora duwe "Channel" Lima" utawa Euronews, nanging bisa uga bisa ditindakake, dheweke bakal nyalahake "sayap tengen" Rusia saka FSB kanggo kabeh. pahlawan Ukraina, iku bakal becik yen padha ing paling "nuduhake scoops ngendi crayfish hibernate" ing perang mbukak. ". Ya, lan komandan divisi Freytag ora tau ngomong apa-apa sing apik babagan "pejuang".
  20. + 10
    5 May 2014
    Kanggo nindakake operasi sabotase ing lapangan terbang militer sing ana turntable lan pesawat militer supaya bisa nyuda penerbangan, banjur ngubengi kelompok-kelompok sing ngubengi Slavyansk, Kramatorsk ... Umumé, gawe boiler ing boiler lan ndeleng sing bakal tahan kutha maneh utawa Bunch saka sakabeheng-munggah freaks sing nelpon piyambak pasukan
  21. +1
    5 May 2014
    Kabeh wis bener ngandika
    1. +4
      5 May 2014
      Bener, bener, nanging ora ana senjata sing cocog. Lapangan udara militer ing Kramatorsk ana ing lapangan sing mbukak, sampeyan ora bisa nganti 500 meter. Ora ana "jarum" perlawanan, kajaba ana "panah 2m". Lan kepiye ngubengi klompok kasebut, kanthi senapan Kalash lan mburu, nglawan KPVT ...?
  22. Gagarin
    +6
    5 May 2014
    Wingi, Kyiv gumunggung yen dina liyane padha nampa silihan 17 milyar, yen padha nampa, bakal luwih akeh getih.
    Lan amarga Barat butuh getih, Dhuwit BISA MEMBERI.
    1. +3
      5 May 2014
      Kutipan saka Gagarin
      Wingi, Kyiv gumunggung yen dina liyane padha nampa silihan 17 milyar, yen padha nampa, bakal luwih akeh getih.
      Lan amarga Barat butuh getih, Dhuwit BISA MEMBERI.

      Dideleng saka informasi saka media, padha bakal nampa silihan yen padha manggon karo South-East, digunakake aku jotosan, lan ora silihan.
  23. -4
    5 May 2014
    Aku arep nggawe titik kontroversial ....
    nanging sampeyan kudu mencet wong lara kanggo gedhe ur-dompet.
    ngusir kabeh pelacur lan buruh tamu saka Rusia, banjur panguwasa saiki mesthi ora bakal tahan
    1. +3
      5 May 2014
      Dumadakan, populasi Rusia bakal ngurangi 5 yuta, lan posisi bakal kosong - tukang bangunan, janitor, pedagang ing pasar.
      Aku saranake mangan pangsit tinimbang shawarma! nglirik
  24. +2
    5 May 2014
    Aku uga mikir babagan "Vympel" iki kanggo nindakake iki, rong driji ing aspal, lan banjur wong bakal ngerti yen dheweke ora piyambak lan, bebarengan karo milisi, bakal ngrampungake apa sing diwiwiti. Kanthi kabeh semangat lan rating PDB, posisi Rusia sing ora jelas yaiku wong lanang sing lungguh lan ngeruk turnips kanggo pindhah utawa ora. Nanging yen padha ngerti yen bantuan kuwi wis kabeh Donbass bakal wungu lan banjur ing mbales omong kosong saka Kyiv iku mung perlu kanggo ndedonga.
    1. 0
      5 May 2014
      Kutipan saka kapten281271
      . Kanthi kabeh semangat lan rating PDB, posisi Rusia sing ora jelas yaiku wong lanang sing lungguh lan ngeruk turnips kanggo pindhah utawa ora.

      Aku wis menehi ing ndhuwur, nanging iki maneh. Wacanen.
      http://continentalist.ru/2014/05/formiruetsya-ukrainskaya-narodno-osvoboditelnay
      a-armiya/
  25. +4
    5 May 2014
    bisa uga melu wong Krimea utawa Ukrainians makarya ing Rusia, sing uga liwat yuta.

    Kita kudu ora lali sing Crimeans saiki warga Rusia.
    Minangka kanggo Ukrainians digunakake kanggo sementara ing tlatah Rusia, iku bisa, nanging ora kamungkinan. Sanajan ana pengalaman - ing taun-taun perang, Polandia, Ceko lan formasi militer liyane digawe ing wilayah kita sing nglawan fasisme. Nanging iki bakal dianggep minangka campur tangan Rusia. Saiki panganan kuwi kanggo Kulon ora bisa diwenehi. Sampeyan bisa generate, nanging durung ngirim.
    Kanggo senjata Rusia, sampeyan bisa mindhah panah ing sisih kulon. Bantuan nyediakake senjata manca (m-16 bedhil, Stingers, etc.) lan nuduh AS lan NATO kanggo fomenting perang sipil ing Ukraina.
    1. zzz
      zzz
      0
      5 May 2014
      Kutipan saka valentina makanalina
      Kita kudu ora lali sing Crimeans saiki warga Rusia.

      Lan kita kudu ora lali sing bab 3 ewu Crimeans wis renounced kewarganegaraan Russian. Mungkin wong-wong mau sing bisa nulungi?
      1. +1
        5 May 2014
        Kutipan saka zzz
        Kutipan saka valentina makanalina
        Kita kudu ora lali sing Crimeans saiki warga Rusia.

        Lan kita kudu ora lali sing bab 3 ewu Crimeans wis renounced kewarganegaraan Russian. Mungkin wong-wong mau sing bisa nulungi?


        Lan wong Krimea isih duwe paspor Ukrainia! Utawa paling ora lembaga pemerintah.
        1. 0
          5 May 2014
          Dheweke ngetokake paspor anyar kanggo tentara bayaran. Kita uga duwe luwih saka satus resik ing stash. Iki ora masalah.
    2. +1
      5 May 2014
      Terus terang, gagasan sing padha katon suwe banget. Miturut cara, laku iki digunakake sadurungé (ing kutha-kutha liyane).
  26. +3
    5 May 2014
    Flyer ora disimpen supaya ora mbayar dhuwit saka Kolomoisky. Sinis nanging nyata. Ditembak tegese ora bisa, ora ana dhuwit
  27. Gagarin
    + 14
    5 May 2014
    Aku weruh pilihan saka foto saka tragedi Odessa - rambute dipindhah, iku ora malah +18.
    Cekak wanita ngandhut kanthi weteng gedhe kanthi kabel banjur diobong .... banjur tulisake yen dheweke ngucapake selamat marang para separatis kanthi barbecue Odessa ...
    IKI ORA WONG.
  28. +4
    5 May 2014
    Dheweke ora bakal mbebasake awake dhewe, ora bakal ngurmati kamardikan.
  29. +2
    5 May 2014
    Iku uga angel kanggo njaga kutha ing pengepungan kanggo dangu - iki fetters pasukan sing bisa dibutuhake ing panggonan liyane. Militer wis ana ing wilayah musuhan lan ora jelas kepiye carane lan apa tegese diwenehake. Ing kahanan kaya mengkono, jalur pasokan minangka titik sing paling rawan.
    Iki persis apa sing kudu sampeyan gunakake. Keluwen cedhak Slavyansk, nalika entuk kekuatan ing arah liyane. Banjur kita bakal weruh sapa sing ana ing dering. Tumindak ing wilayah Lugansk ing tapel wates lan ing wilayah liyane minangka bukti babagan iki.
  30. Az_esm
    +1
    5 May 2014
    Sejarah tansah berkembang kanthi spiral. Kabeh anyar uga lali lawas. Sampeyan mung kudu ngelingi sejarah dhewe, lan ora kuna, nanging anyar. Menapa malih, wonten presiden ingkang sah (malah, kok ISIS MENEMUK ODESSA?!?!?!!?) punika. Kepiye kedadeyan ing negara-negara Baltik sing padha ing taun 30-an? Saiki ora perlu nyipta apa-apa - ana presiden sing sah, ana junta sing ora sah ing papan, ana warga negara ing luar negeri, sing bisa lan perlu kanggo nggawe tentara mardika rakyat, sing. kanthi dhukungan saka formasi sukarelawan negara liya lan angkatan bersenjata negara kasebut, mimpin tatanan negara ...
  31. 0
    5 May 2014
    Sampeyan kudu nyawiji dhisik, banjur sampeyan dadi kekuwatan, banjur sampeyan bisa ngilangi kabeh! Sawise kabeh, makhluk-makhluk korup iki, dipimpin dening Turchinov, mlayu kanggo nylametake kulite, mung ora bakal ana sing bisa disimpen, Yarosh uga dadi mayit sing mlaku!
  32. Palych9999
    -3
    5 May 2014
    Artikel kosong babagan apa-apa lan kanggo sapa wae.
  33. +3
    5 May 2014
    Ana spesialis kita ing Slavyansk. Turntable minangka karya tangan. Sejatine, iku cetha sadurunge. Contone, nalika video sing dijupuk saka polisi ing cedhak Kramatorsk iki dikirim, akeh ngandika sing "feeds" tumindak banget lancar lan profesional. Kajaba iku, ana uga laporan yen kabeh unit pertahanan diri ing wilayah Donetsk dadi bawahan kanggo pertahanan diri Slovyansk. Kenapa, ngomong, kenapa? Iku uga sethitik cetha kok pasukan dill supaya ngaso marang Slavyansk iki. Ing kene aku ndeleng peta, kajaba liwat Slavyansk, apa pancene ora ana cara kanggo tekan Donetsk lan Luhansk? Nanging saiki, permusuhan aktif wis diwiwiti, mung ora sopan kanggo nolak sing jelas. Yen katon ing kahanan ing tanggi Slavyansk lan Kramatorsk, sampeyan bisa ndeleng carane ing ease kendaraan wojo dill felt piyambak ing Kramatorsk. Nanging helikopter ing langit minangka target sing luwih angel tinimbang operator personel lapis baja ing kutha, yen aku ngerti babagan perkara kasebut. Lan yen kita mbandhingake kerugian saka panganan ing Kramatorsk lan Slavyansk kanthi intensitas database sing ora bisa ditandingi, mula profesionalisme dhuwur saka "Slavs" striking. Lan dina sadurunge wingi aku, ora sengaja kanggo aku, nampa konfirmasi nyata saka kesimpulan logis iki.
  34. +2
    5 May 2014
    Batalyon sukarelawan dibentuk kanggo dikirim menyang sisih kidul-wétan Ukraina

    05.05.14 - 00: 12

    Rusia kuwatir babagan nasibe negara sedulur lan pengin mbantu, mula organisasi veteran ing Rusia nampa atusan panjaluk supaya dikirim menyang Novorossia.

    Dadi dilaporake yen para veteran perang Chechen 1 lan 2 ngumpul ing kongres luar biasa ROOEIVS "Rusichi". Ing Kongres, diputusake kanthi cepet nggerakake korps sukarelawan ing sisih kidul-wétan Ukraina kanggo nglindhungi populasi Rusia saka "Sektor Tengen" lan pengawal nasional junta, sing kalebu PMC.

    Mantan prajurit pasukan khusus angkatan bersenjata Rusia ora pengin nonton wong-wong persaudaraan sing mati amarga pelanggaran hukum. Akeh sing disambungake karo Ukraina dening hubungan kulawarga, kanggo sawetara iku Motherland cilik.

    "Saiki, luwih saka 1000 pejuang sing dipilih dikirim menyang Ukraina - para prajurit sing njabat ing pasukan khusus, intelijen lan pasukan khusus liyane," ujare pesen kasebut.

    Ing salah sawijining kutha Rusia, batalyon lengkap mung mantan spesialis. Veteran ngirim dhaptar menyang kantor pendaftaran lan pendaftaran militer.

    Miturut informasi sing kasedhiya, iki kedadeyan ing kabeh kutha utama ing negara kasebut.

    Keprigelan babagan acara Ukrainia kasebut ora mung ing Federasi Rusia.

    Sukarelawan saka Ossetia Kidul uga nyatakake niat resmi kanggo mbantu kidul-wétan Ukraina. Informasi sing relevan diumumake dening partai United Ossetia.

    "Amarga kasunyatan manawa partai kasebut entuk akeh panjaluk, Uni Paratroopers Ossetia Kidul lan Partai United Ossetia, kanggo nglindhungi populasi sipil ing sisih kidul-wétan Ukraina, ngumumake rekrutmen sukarelawan saka para veteran. perang 1989-2008," pesen ngandika. Party "United Ossetia".

    Dewan politik partai kasebut nerangake yen "sajrone sawetara wulan kepungkur, warga Ossetia Kidul wis nonton kanthi prihatin kepiye neo-Nazi sing ngrebut kekuwatan ing Ukraina, ngrasakake dhukungan penuh negara-negara Kulon, nglanggar hak jutaan warga. warga sipil." Kedadeyan anyar ing Odessa, Kramatorsk lan Slavyansk, kaya sing kacathet ing dewan politik, "ngonfirmasi rasa wedi yen kabeh negara diwenehake supaya dirusak dening preman fasis."
    Miturut sukarelawan, "militan saka organisasi radikal Ukraina kondhang ing Ossetia Kidul, ing 2008 padha ndhukung lan pribadi melu agresi Georgia marang wong Ossetia."

    PS

    Tuku popok kukul Pravogomosekovsky!
  35. +2
    5 May 2014
    Kutipan saka Gagarin
    IKI ORA WONG.

    Iki isih wong-wong sing nggawa sirahe liwat gulu lan mangan ing. Lan sirah gelut kanggo kamardikan saka otak.
  36. +1
    5 May 2014
    Kasunyatan manawa Rusia ora menehi kesempatan kanggo nyalahake Kulon, mesthine apik. Kasunyatan bilih ing Kulon sawetara wong wiwit mikir maneh uga gedhe. Nanging ing kene masalah utama - saben dina ngenteni biaya getih wong. Kita ora duwe kesempatan kanggo ngenteni nganti mayoritas burghers ing Jerman nyadari yen Nazi wis tatu ing Ukraina. Wektu nglawan kita. Lan sanksi diwenehake marang kita tanpa sebab - kaya wong Kanada ora luwih saka wingi. Minangka Merkel bubar nyatakake - ora bakal ana pemilihan presiden ing Ukraina - Rusia kudu disalahake lan sanksi anyar bakal dileksanakake. Apa dheweke kabeh duwe psikosis? Apa sampeyan kena infeksi saka junta Kyiv? Aku ngerti yen introduksi pasukan minangka pilihan pungkasan, bakal diterusake kanthi ngresiki Rusia ing kabeh kutha sing tentara kita ora duwe wektu kanggo mbebasake. Nanging karusakan fisik sawetara tokoh junta sing paling kondhang bisa nyuda kekerasan lan nggawe wong sing tetep mikir. Mungkin naluri kanggo njaga diri bakal menang lan brutes iki bakal ngerti manawa ora bisa moyoki warga lan Rusia. Putin dudu wong bodho, dheweke ngerti apa sing ditindakake. Lan yen dheweke meneng, banjur ana kedadeyan. Nanging meh ora ana wektu, mula medeni. Sepira luwih akeh getih sing bisa tumpah nalika kita nyiyapake
  37. Kutipan saka Werwolf
    Lha... SPESIALIS KERJA... SAMBIL WAR OF TACTICS ON... SAKdurunge perang nyata... Ana siji kanggo menara TV ing KRAMATORSK ... STRELKOV ngandika ing wawancara: DILLS ilang. NAMPI 15 ORANG... MILITAN ORA RUGI... NATSYKS TEKAN KOTA-KOTA LAN MENERIMA BIAYA PENDUDUK LOKAL... SPESIALISE NGENTENI NANG KOTA... TEMBOK: "Kula KESEH NYOPI. PEJUANG SAKUbenge, AKU SENG LUWIH KOTA"... ... KITA BAKAL DIBOROB, ORA MENEREH Eyang-Eyang Sing Ngadeg Cakepan APCS LAN MATUGALI NATSIKOV ... NAWUN SERANGAN PISAN ING SLAVYANSK, PEMIMPIN. ATO ana sing ora sengaja mateni ... ing iki kabeh wis rampung ... dicekel ... penasihat george YAROSH, tentara bayaran Walanda, 3 lanang saka alpha ... saiki ing SNIPERS (kabeh saka laporan) ... tembak ing WAWANCARA: 2 SPESIALIS WIWIS... SADURUNGE NANG YOUTUBE... KITA - IKI GUN KEREN ... RUGI "DAMOSHEKA" KUDU 1 DADI 3 !!! LAN IKI MILICIANS.... PARA PENJAGA DUWE "BASSONS" ing dalan (KETERAMPILAN APA!!!) TETEP... OJO PUTUS KOTA... WAKTU KERJO UNTUK PARA DONKER...


    Manungsa waé - ing tlatah republik Donetsk lan Luhansk ana tentara bayaran Kroasia sing dadi koresponden Serbia. Dheweke nyedhiyakake logistik kanggo penembak jitu lan saboteurs. Ustashe sing ngliwati perang ing Bosnia bersenjata lan mbebayani banget. Senjata utama didhelikake ing bumper. .Ora ana sukarelawan lan wakil media ing WILAYAH REPUBLIK BEBAS

    Lan aja lali babagan pengintaian mungsuh.
  38. 0
    5 May 2014
    Populasi lokal saka Kidul-Wétan, feed iki bajingan saka nasional. pengawal lan unit liyane kanthi produk beracun. Ayo kabeh Kyiv militèr caudal warp * sketsya. Banjur njupuk panas.
  39. 0
    5 May 2014
    Pelacur lan pedagang Ukrainia meh ora dianggep minangka populasi Rusia, lan aku uga ora weruh apa-apa sing salah karo mbebasake proyek, mula dheweke bakal mbayar buruh kanthi normal.
  40. aleck shewtsow
    +3
    5 May 2014
    Aku yakin manawa pembebasan Novorossia, uga Ukraina sacara sakabèhané, mung bisa ditindakake kanthi partisipasi sing paling langsung lan aktif, pisanan kabeh, saka warga Ukraina. Bantuan saka njaba bakal efektif mung ing wayahe paling nekat, kritis, sanajan "tetesan" bisa tip mangkuk ing arah sing bener. Iku ora masuk akal lan bodho kanggo ngarep-arep yen kanthi bantuan "bantuan" masalah kita bakal ditanggulangi. Paman sing apik bisa mbantu nalika awake dhewe ngegungake tangan, nalika ora ngetung sukses, nyadari siksa, kita pindhah menyang sing pungkasan lan nemtokake. Gusti Allah lan Bebener kita nunggil karo kita!
  41. +2
    5 May 2014
    Iku, mesthi, kanggo sapa - carane.
    Ing ngarsane "apik" Rusia saiki bisa mbayar kabeh, tumindak apa wae.
    Kasedhiya yen tumindak kasebut bakal tegas (rampungake maneuver sing diwiwiti) lan nemtokake "kapets" tartamtu kanggo saben individu, manawa wong umum utawa pribadi (mercenary, penggemar bal-balan, lsp.).
    The Kolomoiskys, Obamas lan Merkels liyane bisa uga ora ngerti sing Drozdovsky "Vympels" isih rinsing ing angin lan rubbing tangan ing Kawa saka "karya nyata".
  42. maksimal1
    +1
    5 May 2014
    Kutipan saka Gagarin
    Wingi Kyiv gumunggung yen dina liyane padha nampa silihan saka 17 milyar

    Janji-janji iki wis dirungokake telung dina iki. IMF nduweni syarat - stabilitas ing negara kasebut. Lan ing ngendi entuk, stabilitas?
    Dadi dhuwit ora kudu dikarepake ing mangsa ngarep. Ya, sacara teoritis.
    Lan pemilihan jenis apa sajrone permusuhan bakal sah miturut standar EU?
    Tanggal 16 Mei, Rusia ngetokake invoice kanggo pasokan gas Juni. Dhuwite ning endi, Zin? (C)
    A 3,14sets sepi creeps munggah ing junta. Lan durung sore. Lan kidul-wétan mung arep Kiev.
  43. +2
    5 May 2014
    Ora wong lanang! Rusia saiki ora bakal padhang ing kana. Pers kita (Latvia), miturut ndhikte saka mburi genangan, lan meh 100% ujar manawa ing Odessa, Slavyansk, lan liya-liyane, Rusia sing tanggung jawab. Lan apa sing bakal kelakon yen ana paling ora siji bukti bukti. Bakal ana screech ing saindenging jagad!
    Liyane iku njijiki, sing diarani penutur Rusia, ora, ora, nanging wiwit yapping, uga marang Rusia. Kayane iki wong-wong sing tuwuh ing agitasi Amerika lan Eropa Kulon sing disalahake Rusia kanggo kabeh lan ing endi wae.
    Dadi hakim, lan apa sing ana, ing ngendi dheweke ora ngetutake acara kasebut, miturut sumber liyane. Lan mbayangno, sampeyan nemokake bukti sing ora bisa dibantah babagan anané Rusia ....
  44. Sedulur77
    +1
    5 May 2014
    Hei ahli teori sofa, waca karya GUBERNUR lan wangsulana pitakon babagan sapa sing entuk bathi lan entuk jawaban lengkap babagan sapa sing nindakake apa lan ing endi, apa sampeyan kaya bocah cilik ..
  45. Georgic
    +3
    5 May 2014
    Delengen kene. Ing tanggal 2 Mei, dheweke ngobong omah karo wong, lan tanggal 4 ing wayah wengi, wong-wong bajingan iki mlaku-mlaku ngubengi Odessa kanthi tenang, sampeyan ora perlu nggoleki, kene, nyuwek-nyuwek, lan ing ngendi wong-wong mau. semangate arus wis cukup kanggo narik wong sing slamet metu saka lingkungan. Apa Rusia ngirim pasukan khusus? Ing Dnepropetrovsk, markas Yarosh, impen jutaan ukrov dadi nyata, Bandera nyabrang Dnieper, ngandika, Kharkov loro kita lan sampeyan.
  46. +1
    5 May 2014
    Temenan, sawise acara ing Donbass lan ontran-ontran ing Odessa, Rusia ora bisa tetep nganggur. Ing sisih liya, mlebu tentara Rusia ing wektu iki bakal katon kaya nylametake wong sing tenggelam lan ora bakal mbantu gambar pembebas. Pilihan becik kanggo pamaréntah interim Ukraina digulingake dening tangan Ukrainians, kang Rusia bisa ngatur lan lengen.


    Ana pilihan sing wis kabukten. Miturut jinis kemah ing Pakistan - nglawan Afghanistan; ing Suriah, Libanon, Yordania - nglawan Israel; ing Turki lan Yordania - nglawan Suriah. Kamp pengungsi lagi diatur ing wilayah kita cedhak tapel wates. Ing kemah kasebut, bebarengan karo akomodasi para pengungsi lan kulawarga, pendidikan lan latihan wong sing nglawan junta ditindakake, bersenjata, dilengkapi, lan liya-liyane. A "jendhela" utawa "jendhela" lagi diatur ing tapel wates (ing wilayah Lugansk, misale jek sing padha wis diatur dhewe, figuratively ngandika, 1 meter saka tapel wates negara). Ing wektu sing padha, shrug - apa jenis wong bersenjata? Ora ana!
    Iki bakal REAL HELP. Lan yen sampeyan nggawe organisasi umum, r / akun kanggo sumbangan, nampa bantuan kamanungsan, etc. - cukup apik.
  47. +2
    5 May 2014
    Pilihan becik kanggo pamaréntahan interim Ukraina bakal digulingake dening tangan Ukrainians, kang Rusia bisa ngatur lan lengen.
    Aku setuju karo penulis 100% ing bagean pisanan saka proposal, nanging saka sudut pandang hukum internasional, Rusia ora bisa kanggo nyedhiyani senjata kanggo hot spot, kaya karo penundaan bali peralatan militer kanggo Ukraina saka. Krimea. Aku bisa nganggep manawa ing sisih kidul-wétan negara bakal ana stok senjata sing cukup kanggo nglengkapi tentara luwih saka siji. hi
    1. karen
      0
      5 May 2014
      Apa hukum internasional .... Apa padha ditulis mung kanggo Rusia ... Saiki umur kapentingan, periode ....
      Dene gaman, ana gaman kanggo mobilisasi Cina loro.
  48. +1
    5 May 2014
    Ing kahanan kaya mengkono, jalur pasokan minangka titik sing paling rawan.

    kene. Punika cara metu kanggo milisi. Entuk pengalaman perang gerilya lan nyuda pasokan tentara Ukraina.
  49. 0
    5 May 2014
    Aku ngusulake kanggo nganakake Parade Kemenangan kanthi cara sing padha karo tanggal 7 November 1941, nalika mbah kakung lan mbah kakung langsung saka Lapangan Merah menyang ngarep kanggo ngalahake Nazi. Mung kanthi amandemen kanggo Sevastopol lan Wong Sopan keprungu Lan uga, minangka puteran kehormatan ing sisih kidul-wétan Ukraina ing Sushki lan Migah wassat Lan Yarosh, Nalivaichenko lan Trupinov liyane kudu diwenehi gelar Pahlawan Rusia kanthi umum lan jumlah gedhe ing mata uang Cina ing akun ing bank-bank Argentina kanggo "... tumindak kanthi apik kanggo mbukak para pemuda Bandera lan ngembangake patriotisme ing Rusia. lan Rusia Anyar" Ya, kaya iki ngguyu Ing cendhak, sulih banget subtly ing ngarepe sarwa dumadi
  50. 0
    5 May 2014
    1. Intine senjata lan peralatan sing dicekel milisi ora cukup! Dheweke butuh senjata anti-tank (ATGM, RPG-7, nembak kanggo dheweke, RPG-18, RPG-22, RPG-32), MANPADS, senapan penembak jitu, kalebu. sumur kaliber gêdhe lsp. Ana ing ngendi? Apa mokal kanggo sijine wong?
    2. wilayah Lugansk wewatesan karo Rusia, lengen pisanan kabeh, liwat lan liyane.
    3. Milisi (utawi wadyabala rakyat, hakekatipun tetep nama) botên satunggal parentah, botên wontên koordinasi lampah. Nuduhake portofolio? Padha bisa utawa ora ngenteni.
    4. Yen ana perang, lan ing kasunyatan iku wis arep digunakake dening Kyiv kabeh sing isih "ambegan", tumindak kabeh pasukan milisi kudu tumata kabeh liyane. Sampeyan perlu ora mung kanggo mbela saka ing, iku perlu kanggo mencet kelompok lingkungan Kyiv ing mburi karo Unit milisi liyane.
    5. Lan pungkasan, Rusia ngirim ora (utawa ora bisa), durung ngirim ing pasukan, Mungkin lagi nunggu referendum populer utawa ... cuaca saka segara, nanging perlu kanggo nyedhiyani senjata, amunisi TANPA ngarep-arep apa-apa lan sapa wae. ! Rusia duwe kesempatan kanggo menang perang iki karo pasukan saka Kidul-Wétan, menehi senjata kanggo sedulur.
  51. 0
    5 May 2014
    Ketoke ing paragraf katelu, pandhuan kanggo nggunakake :-)
    Sampeyan mung kudu nggawe keputusan! Lan inisiatif kasebut bakal diterusake menyang panyengkuyung federalisasi, amarga ana ing tanahe dhewe, nanging militer duwe kerugian, utamane Pengawal Nasional lan Sektor Tengen.
  52. +1
    5 May 2014
    Ing perusahaan kita, wong enom tilar donya tanggal 2 Mei (durung jelas carane) Alexey Balaban.
    Uga mbokmenawa "agen Putin" utawa apa wae sing diarani kabar Ukrainia.
    Isih ana geng "edinuvalnykiv" mytynguvalnyky ing kutha ... durung lunga. Dheweke ngerti yen dheweke lunga, ora bakal ana kontrol. Polisi wis ora bisa apa-apa maneh.
    Iku ketok sing radikal dhewe nandur torpedo gedhe kanggo panguwasa Kyiv karo Rajapati iki. Nalika media sibuk nenangake populasi Odessa liyane, dheweke ngrusak fakta kaya sing dikarepake, mung kanggo nyegah nesu, kanggo nampilake kedadeyan kasebut lan carane Ukraina "disimpen" ing kutha kasebut.
    Padha nandur torpedo - sawise kabeh, kutha iki ora dadi sregep kanggo federalization, loro kemah makarya cukup tentrem ... iku tansah pitados bilih ing kene cara "Kyiv" ora ditrima.
    Lan saiki mung angel kaya sadurunge. Wong pancene intimidated, banget disorientated, Agensi Informasi saiki disebut marang kanggo extinguish reaksi, shifting nyalahke kanggo sapa wae, anggere ora ing Kyiv. Lan angel ditindakake. Nalika Odessa "dicekel" lan medeni. Ora ana wonder yen dheweke nyiapake iki lan kekejeman kasebut gawe kaget. Nalika wong-wong padha nesu marang sing nulungi lan katon nulungi. Ing stasiun bis aku weruh tumpukan wong sing padha lunga. Mbokmenawa setengah ora lokal (kanthi alesan kanggo ninggalake), lan setengah mung pindhah saka papan jagal.
    Ana gagasan yen "univalnyki" pungkasane bakal ngalahake kabeh anti-Maidanovites. Supaya ora ana roh sing tetep, sing bisa ditindakake, amarga luwih akeh Maidanists.
    Umumé, apa sing bisa diucapake tanpa ndemek acara. Saiki Euromaidan nyiarake ide Negara Bersatu. Tegese, ora ana maneh nilai Eropa utawa Eropa, nanging negara siji. A pamindhahan marketing banget pinter sing kasil nahan pemilih enom. Patriotisme. Kanggo negara. Kita nggoleki mungsuh lan nemokake dheweke. stunt publisitas sukses iki rampung intoxicates wong sing nemokake mungsuh ing wong pepadhamu sing kanggo federalization utawa mung ora setuju karo Kiev. Dheweke nglawan "Negara Bersatu", sanajan iki ora bener, ora ana sing peduli. Label "separatis-teroris" macet bebarengan karo rasis, agen Putin, lan liya-liyane. Ing kahanan agresi informasi ing otak babagan ancaman pancet "negara bersatu", wong enom kanthi naluri wiwit cepet-cepet tumindak. Dheweke diarahake menyang tumindak kasebut. Iku angel kanggo nindakake apa-apa marang kabeh apparatus saka panganiaya saka media Negara, politikus, pamaréntah, lan sing paling Jahwéh, wong wis mabuk. Menapa malih, lagi mabuk dening gagasan mulia (patriotisme apik kanggo negara) - nanging cara kanggo nindakake perjuangan iki kanggo idea pisanan ditampilake ing Maidan, apik ing Nikolaev lan ing sisih wétan, lan asil ing Odessa.
  53. L.V. 1980
    0
    8 May 2014
    Yen latihan unit PLA Ukrainia ditindakake dening Kolonel V.V. Klochkov lan spesialis liyane ing level kasebut, mula musim gugur iki bandit fasis bakal mlayu menyang pamilik kamp latihan bandit Polandia lan Baltik. Macem-macem kejutan nunggu populasi negara kasebut.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"