Wartawan AS ora nemokake jejak Rusia ing Slovyansk

242
Koresponden koran Amerika The New York Times ngakoni yen dheweke ora nemokake bukti partisipasi Rusia ing acara-acara ing Slavyansk Ukrainia, ing ngendi dheweke ngenteni seminggu.

Wartawan AS ora nemokake jejak Rusia ing Slovyansk


Publikasi sing disiapake dening wong-wong mau ing asil tetep ing Slavyansk ngandika, utamané, sing "pejabat Kulon lan panguwasa Ukraina nandheske sing militan dipimpin, diatur lan diwenehake dening Rusia."

Nanging, penulis artikel, sing aktif komunikasi karo para pejuang saka perusahaan 12 saka milisi rakyat Slavyansk, dipeksa ngakoni: "Pemberontak ing perusahaan 12 dadi Ukrainians, nanging wis cedhak. hubungan karo Rusia, kalebu kulawarga, kaya sing akeh ing Ukraina wétan. Akeh wong sing dadi veteran tentara Soviet, Ukraina utawa Rusia." Ing wektu sing padha, wartawan nyathet yen para pemberontak duwe pengalaman tempur sing cukup kanggo ngatasi tugase tanpa partisipasi militer Rusia, lan ora "minangka pejabat ing Kyiv lan pratelan Kulon."

Koran kasebut nulis manawa minangka konfirmasi, milisi Slavyansk nuduhake dheweke gaman. "Dheweke ujar manawa yen intelijen Rusia mbantu dheweke, dheweke bakal duwe senjata sing luwih modern, lan dudu senjata sing wis lawas sing kita deleng ing papan papriksan utawa ing papan sing ana perusahaan," ujare wartawan.

Dheweke nyatakake yen "senjata sing padha katon ing prajurit Ukrainia, pasukan khusus saka Kementerian Dalam Negeri Ukraina": pistol Makarov, senapan serbu Kalashnikov, sawetara senapan sniper Dragunov, ing ngendi dheweke weruh prangko sing digawe maneh ing 80s utawa awal 90s taun pungkasan abad.

Tanggal 2 Mei, pasukan Ukraina nyoba nyerang Slavyansk. Miturut milisi, kabeh checkpoints ing sadawane perimeter kutha diserang massal. Ing kasus iki, dhukungan helikopter digunakake. Ana losses ing loro-lorone.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

242 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 55
    4 May 2014
    sapa sing bakal ragu...
    sayange ora ana sing krungu wartawan iki....
    1. + 70
      4 May 2014
      Wartawan AS ora nemokake jejak Rusia ing Slovyansk


      Kepiye carane dheweke ora nemokake jejak Rusia ??? Lan ora ana bruwang karo balalaikas? Saiki wartawan iki bakal ditinggal tanpa gaji! Lan lisensi bakal dijupuk.
      1. + 19
        4 May 2014
        Kutipan saka Voldmis
        Kok ora ketemu??? Dheweke ora bakal dibayar!

        Ora cukup kanggo nemokake! Kita isih kudu ngandhani kanthi banter ing Kulon! Lan mbokmenawa ora bakal ditindakake!
        1. + 10
          4 May 2014
          Ora cukup kanggo nemokake! Kita isih kudu ngandhani kanthi banter ing Kulon! Lan mbokmenawa ora bakal ditindakake!


          Ya bener, bener. Informasi iki ora bakal tekan malah setengah cara kanggo layar Western.
          1. + 18
            4 May 2014
            Pengawal .... Putin tuku wartawan Amerika lan nyebarake senjata Soviet lawas menyang perwira Rusia, lan uga dipindhah menyang Ukraina ...
            Mung saiki aku ragu manawa publikasi utama bakal nerbitake artikel wartawan kasebut ... Abama piye wae ora dadi perdamaian ing kana ...
            1. alex 241
              + 20
              4 May 2014
              PMOP "Berkut" benteng katentreman negara!!!
              BREAKING INFORMASI BLOCCADE.

              Kirim pesen sing padha karo materi foto lan video menyang warga Amerika lan Eropa liwat jaringan sosial utawa goleki alamat email! Kita kudu nemen perang ing perang informasi kanggo ngirim bebener kanggo pendapat umum saka negara Kulon! Yen saben sampeyan ngirim metu 100 aksara, lan ana 150 wong ing grup kita piyambak, Iku bakal migunani banget!

              Iki minangka bahan pisanan sing digawe ing basa Inggris, khusus kanggo tujuan kasebut.

              Kirim video iki menyang pangguna saka negara Kulon. Kita bakal ngirim konten kaya iki ing mangsa ngarep.

              PERHATIAN: Yen ana perlu kanggo ngundhuh VIDEO kanggo ngirim liwat E-MAIL UTAWA METODE LAIN. Sampeyan bisa nindakake situs iki:

              http://ru.savefrom.net/1-быстрый-способ-скачать-с-you..

              Kanggo iki, menyang garis telusuran kita masang link menyang VIDEO

              https://www.youtube.com/watch?v=NKuDzXAgdf4

              (kene), banjur klik DOWNLOAD. Banjur klik ing prasasti MP4 360p utawa MP4 720p. Kabeh download wis diwiwiti. (Iki aman kanggo komputer sampeyan, aku nggunakake dhewe)

              Kajaba iku, ing bagean diskusi, topik khusus wis digawe.
              Alamate: https://vk.com/topic-62338399_30130993
              1. +5
                4 May 2014
                Lan ora obor kuwi padha dipencet ing Berlin ing 45, nanging banderlogs iki mung saka sebutno sing Rusian teka, sijine ing celonone lengkap lan mbukak ngarep, nanging durung wektu kanggo ndeleng.
                1. Stalker
                  +8
                  4 May 2014
                  Ana Banderite ing alun-alun sing akeh wong, nguwuh: - Sing ora mlumpat iku! Ora ana sing mlumpat, ana wong sing nepuk-nepuk pundhake saka mburi lan ujar: - Comrade, iki Moskow, kabeh ana ing kene. Banderovets tangi kringet - Sampeyan kudu ngimpi. ngguyu
                  1. +4
                    4 May 2014
                    --- "Comrade", kabeh wong ing kene Rusia ....

                    Lan nalika padha krungu ing Lvov, banjur bakal bisa ngomong - Saiki iku apik!
                    1. +7
                      4 May 2014
                      Iku banget ngganggu yen, senadyan campur tangan AS sing jelas ing urusan internal Ukraina, ing ngendi CIA bener-bener ngontrol junta Kyiv lan, minangka asil, atusan korban ing antarane Ukrainians, informasi sing paling kejam lan sinis lan pangolahan psikologis saka populasi. lagi ditindakake kanthi blokade sumber informasi utama Rusia lan oposisi menyang Kyiv, lan nalika Rusia isih kudu nggawe alesan !! Nuwun sewu, nanging kanggo sapa? Saiki mung siji sing krungu saka Kremlin babagan masalah transit gas menyang Eropa lan pertempuran sing ora mesthi Vitaly Churkin ing Dewan Keamanan PBB lan ngukum pembunuhan kasebut.
                      Iki sing dakanggep salah gedhe lan lamis. Wis cukup kanggo mbuktekake ing saindenging jagad, ora jelas apa, uga, dheweke ora pengin ngrungokake kita. Mulane, statement nyata lan tumindak langsung dibutuhake ing kahanan ing Odessa lan Kidul-Wétan.
                      1. Sanksi angel marang Kyiv nganti mblokir gas menyang Eropa, penahanan akun lan bisnis oligarki Ukrainia lan perusahaan Amerika, pengusiran diplomat.
                      2. Dhukungan logistik sing jelas lan langsung kanggo gerakan pembebasan ing Ukraina tenggara, kalebu penasehat militer.
                      3. Kick metu karo bantuan saka milisi Ukrainia lan Berkut saka ing kono kabeh angkatan bersenjata kontrol Kyiv lan nggawe regime ijin ing wates wilayah.
                      4. Njamin dianakake referendum lan pambentukan pemerintahan rakyat.
                      Iki carane aku ngerti ukuran angel, cukup lan simetris. Kabeh liyane kekirangan lan chatting. Lan karo wong-wong sing ringkih, Kulon, lan luwih-luwih Amerika Serikat, ora bakal njagong ing meja rembugan, lan yen padha nindakake, perjanjian kasebut bakal luwih murah tinimbang kertas jamban Geneva, sing ora mbutuhake bukti.
                    2. +4
                      4 May 2014
                      Kutipan: Slavich
                      --- "Comrade", kabeh wong ing kene Rusia ....

                      Lan nalika padha krungu ing Lvov, banjur bakal bisa ngomong - Saiki iku apik!

                      ya wis. Injih pak. Versi "alus" saka reresik Ukraina, utamané - Galicia - sayangé - ora bisa maneh. Tumor kanker, nganti wis mateni awak, dibusak kabeh. Kanggo duwe wektu kanggo ora supaya metastases tuwuh!
                      1. dimedrol_1313
                        +5
                        4 May 2014
                        Ya, ana, ing sadawane dalan, perlu kanggo nggawa pemuda anyar. Amarga sing ana wis rampung fascistized. 23 taun ora liwati tanpa tilak. Iki minangka wong sing beda-beda, utawa luwih dudu manungsa. Kabeh ing siji jugangan lan tetep patang puluh taun keselak ing omahe dhewe
                      2. Nambani Nakosh
                        +2
                        4 May 2014
                        Iku kaya ing guyon lawas "... wisuh iki, utawa gawe anyar?..." ©
                      3. +2
                        4 May 2014
                        Aku meh lali! Wangsulan: Bab ingkang utama iku babi jaban rangkah ora mlayu saka Kyiv (lan ngendi liya padha miwiti?...), nanging mati piyambak saka infèksi sing padha digawa menyang Ukraina! - Neoplasma timbal ing bathuk! (Mahasiswa favorit - Yaytsenyukh takon ing mandan.)
                2. RAA
                  +2
                  5 May 2014
                  Ana akeh fasis Rusia ing demonstrasi ing Moskow kanggo ndhukung Bandera, lan dheweke rumangsa kepenak.
                3. 77 bob 1973
                  +2
                  5 May 2014
                  Siji bab sing ora jelas kanggo aku - apa sing ditindakake Kanada ing kene?
              2. +1
                4 May 2014
                Matur nuwun kanggo info. Iki arah sing bener. Setuju banget karo sampeyan.
              3. 0
                4 May 2014
                Aku dikirim ing Facebook lan ngirim link kanggo wong apik liyane
              4. kamulyan45
                +6
                4 May 2014

                Wartawan Channel 5 diusir saka Odessa urip
                1. +3
                  4 May 2014
                  Sayange ora diobong langsung.
                  1. +2
                    5 May 2014
                    am Pasuryan fasisme Ukrainia
                2. +2
                  5 May 2014
                  Pasuryan fasisme Ukrainia am
                  1. Kenangan Shaka
                    0
                    5 May 2014
                    http://loboff.livejournal.com/441689.html

                    kabeh diomongke...
              5. Komentar wis dibusak.
              6. kamulyan45
                0
                4 May 2014
                Thanks kanggo video, Aku wis ing! prajurit Iki versi Prancis ...
              7. +1
                4 May 2014
                Kabeh wis lali!! Malah padha ngarani lambang trisula! Falcon nyerang! Seal of Rurik, pangadeg kulawarga kraton Rusia! Ora mung Slav, nanging Rosich !!! Wirang lan isin sampeyan, sedulur Ukraina!
                1. 0
                  5 May 2014
                  Zaslavsky-S (2)
                  Kabeh wis lali!! Malah padha ngarani lambang trisula! Falcon nyerang! Seal of Rurik, pangadeg kulawarga kraton Rusia! Ora mung Slav, nanging Rosich !!! Wirang lan isin sampeyan, sedulur Ukraina!

                  Padha tumindak kanthi cara sing padha karo Jerman ing abad pungkasan, padha nggunakake simbol saka leluhur kita saka Slavs-Aryans utawa Tentara Salib nelukake, simbol Kristen kanggo numpes Slavs ing Eropah. Iki minangka kepura-puraan sing nyata, mung kanggo keturunan Eropa saka Tentara Salib. Dadi murid-murid saka Kulon, kabeh pratelan lan tumindake kaya predator sing diremehake nganti ketemu kekuwatan. Dheweke, kaya wedhus hyena, mung nyerang nalika akeh lan nglawan wanita sing ora bersenjata.
              8. +4
                4 May 2014
                Dikirim video ing Los Angeles Times (ing komentar ing artikel kasebut)
                http://www.latimes.com/world/europe/la-fg-ukraine-crisis-20140503,0,5618938.stor
                y#vkomentar
                1. ngantuk
                  +1
                  4 May 2014
                  Iki dhaptar video liyane kanggo pangguna saka negara Kulon.

                  "Dhaptar serangan Nazi ing Ukraina.
                  Kanggo nutup tenggorokan utamane wong Ukrainia-Nazi lan Svidomo,
                  nalika padha ngaku yen kabeh demokratis ing negarane saiki,
                  lan kita lagi dicuci otak dening V. Putin lan media Rusia. Luwih saka 60 potong.
                  https://www.fl.ru/commune/drugoe/5000/blogi/8685267/spisok-natsistskih-vyipadov-
                  v-ukraine.html?bp=3

                  "Para panyengkuyung Euromaidan, kanthi macem-macem alasan, sing bakal kita titipake ing pamrentahane kalbu, luwih seneng negesake mripat biru,
                  manawa "Euromaidan" minangka kumpulan pengakuan sing paling dhuwur lan apik banget saka nilai-nilai Eropa lan beradab ing donya.
                  Lan Bandera lan neo-Nazis, lan malah minangka inti nyopir saka "revolusi", ora mung woh brazen saka fantasi nglarakake "mesin propaganda Rusia", dirancang kanggo trample lan discredit aspirasi bangsawan Eropah saka Ukrainians independen. .
                  http://peternor999.blogspot.ru/2014/03/blog-post_3532.html
                  1. +1
                    4 May 2014
                    Thanks kanggo pranala, aku bakal nggunakake
            2. + 10
              4 May 2014
              saka kene:
              http://politobzor.net/show-20256-zhertvy-odessy-byli-ne-naprasny-fashistam-ne-zh
              iku.html

              """ Amerika Serikat tuku wartawan Ukrainia kanthi akeh ... Panguwasa AS ngumumake paket bantuan $ 1,2 yuta kanggo ndhukung aktivitas agensi berita Ukraina, Agence France-Presse nglaporake ing dina Sabtu wengi."""

              kajaba Bandera ifo ... mercenaries, etc.. homo.. sekov, ing Ukraina karo wong dhewe, ora ana sing arep perang maneh ....
          2. +1
            5 May 2014
            Kutipan saka Voldmis
            Ora cukup kanggo nemokake! Kita isih kudu ngandhani kanthi banter ing Kulon! Lan mbokmenawa ora bakal ditindakake!


            Ya bener, bener. Informasi iki ora bakal tekan malah setengah cara kanggo layar Western.


            Sithik-sithik informasi teka. Iku padha sawise Georgia. Kaping pisanan, gelombang negatif. Banjur sprouts saka bebener nyuwil liwat. Pungkasane, kanthi wegah, Barat kepeksa ngakoni sing jelas.

            Kene lan saiki.
            "
            Para veteran layanan rahasia AS njaluk supaya Obama mulihake kepercayaan karo Putin kanggo ngrampungake konflik ing Ukraina

            Sembilan mantan karyawan CIA, FBI lan Departemen Luar Negeri AS ngirim memorandum bareng marang Barack Obama supaya dheweke bisa nambah hubungan karo Vladimir Putin supaya bisa nemokake cara bebarengan kanggo ngrampungake konflik ing Ukraina.
            http://russian.rt.com/article/30594
        2. AVG
          +1
          4 May 2014
          Ya bener, bener. Informasi iki ora bakal tekan malah setengah cara kanggo layar Western.

          Sanadyan ing Internet ing blog, etc. bakal panggonan. Mboko sithik, bebener kudu metu.
      2. + 14
        4 May 2014
        Kutipan saka Voldmis
        Saiki wartawan iki bakal ditinggal tanpa gaji! Lan lisensi bakal dijupuk

        Mreneo. Maneh, tentara pengangguran ing AS saya akeh. wassat

        "Kembang watu ora tau metu," Obamka bengok-bengok dawa lan kenceng, mripate mencorong saka gaweyan nalika lungguh ing jamban. ngguyu
        1. dimedrol_1313
          +1
          4 May 2014
          "Kembang watu ora metu," obamka bengok-bengok dawa lan strained, mripate mbledhos saka gaweyan nalika lungguh ing jamban. Sing utama yaiku dheweke mlebu kanthi apik, kaya Donkey saka Winnie the Pooh ngandika: wassat
      3. + 13
        4 May 2014
        Kutipan saka Voldmis

        Kepiye carane dheweke ora nemokake jejak Rusia ??? Lan ora ana bruwang karo balalaikas? Saiki wartawan iki bakal ditinggal tanpa gaji! Lan lisensi bakal dijupuk.

        ngguyu
        Buruk digoleki, utawa ofigeli saka apa sing ditemokake
      4. platitsyn70
        +1
        4 May 2014
        supaya padha nulis bebener, ora bid'ah.
        1. platitsyn70
          + 29
          4 May 2014
          Pesen saka Odessa ing FB, iki WAJIB diwaca: Igor Rozovskiy Halo, jenengku Igor Rozovskiy, umurku 39 taun, aku manggon ing kutha Odessa. Wis 15 taun aku kerja dadi dokter ing layanan ambulans. Wingi, sampeyan ngerti, ing kutha kita ana tragedi elek, sawetara wong matèni liyane. Dibunuh kanthi brutal - diobong urip. Ora mabuk, ora kanggo pusakane mbah putri, nanging amarga padha ora duwe pandangan politik saka nasionalis. Wiwitane digebugi abot, banjur diobong. Minangka dhokter, aku cepet-cepet nulungi wong-wong sing bisa disimpen, nanging para militan nyegah aku, nyegah aku nyedhaki wong sing tatu. Salah siji saka wong-wong mau rudely di-push kula adoh, janji sing rauh nasib padha nunggu aku lan wong Yahudi liyane saka Odessa. Aku weruh wong sing bisa disimpen yen aku bisa njupuk menyang rumah sakit, nanging kabeh persuasion rampung ing jotosan kanggo sandi pasuryan lan mundhut saka TCTerms. Wis 15 taun aku wis ndeleng akeh, nanging wingi aku pengin nangis ora, ora amarga rasa lara utawa ngremehake, nanging amarga ora bisa nindakake apa-apa. Ana kedadeyan ing kuthaku sing ora kedadeyan sanajan ing jaman penjajahan fasis. Aku gumun kok jagad iki meneng?
          1. +6
            4 May 2014
            Minangka dhokter, aku cepet-cepet nulungi wong-wong sing bisa disimpen, nanging para militan nyegah aku, nyegah aku nyedhaki wong sing tatu. Salah siji saka wong-wong mau rudely di-push kula adoh, janji sing rauh nasib padha nunggu aku lan wong Yahudi liyane saka Odessa.
            Pejuang ora ngapusi. Kabeh wong Ukrainia sing jujur ​​kudu cepet-cepet mbantu mbela dhiri DPR lan Lugansk, mung bebarengan bisa ngremukake junta sing ngelak getih! am
          2. alex 241
            +6
            4 May 2014
            Ing Odessa, menyang pengadilan ngendi Nazi arep ngatur nyoba kanggo wong-wong sing slamet ing Odessa Khatyn, padha ngumpulake pasukan internal.
            1. +5
              4 May 2014
              Aku wong Odessa bakal kelingan kok padha diwenehi Kutha Pahlawan.
          3. + 23
            4 May 2014
            Kutipan saka: platitsyn70
            Aku gumun kok jagad iki meneng?

            Apa ora 20-40-200 Odessans njupuk menyang lurung-lurung Odessa sanalika sawise tragedi iki? Yagene pendhudhuk Odessa ora "nyuwek-nyuwek" Apa sampeyan ngarep-arep "tentrem"? "Donya" adoh, nanging kanca-kancane cedhak, ora bisa dimangerteni dening pikiran: ing negara Eropa, bisa uga ujar, ing wayah awan ing dalan-dalan kutha padha mateni, ngobong wong tuwa, wanita kaya laler - lan kabeh iki disambut dening "wakil rakyat";"negarawan" Ukraina! Lan tokoh Amerika Serikat, Uni Eropa "disetujoni kanthi pangerten"! Ya, iki dudu WONG! "Zombie" iki luwih ngelak getih tinimbang wayang.
            1. +3
              4 May 2014
              Aku takon dhewe pitakonan sing padha lan aku ora duwe jawaban.
              Aku setuju karo sampeyan.
            2. coserg 2012
              +3
              4 May 2014
              Dadi aku uga mikir yen kutha pahlawan Odessa lan kutha pahlawan Kyiv dadi ora kuwat dibandhingake karo kutha pahlawan Sevastopol lan Kerch.
              1. kombat58
                +5
                4 May 2014
                Aku saka Sevastopol. Lan aku bakal menehi pitutur marang kowe yen sajrone perang, dheweke ora cepet-cepet nggawe kesimpulan.
                SEKALI!
                Nanging sawise piknik lan ngrungokake pendapat sampeyan, cepet-cepet.
                1. 0
                  5 May 2014
                  Kutipan saka: kombat58
                  Aku saka Sevastopol. Lan aku bakal menehi pitutur marang kowe yen sajrone perang, dheweke ora cepet-cepet nggawe kesimpulan.
                  SEKALI!
                  Nanging sawise piknik lan ngrungokake pendapat sampeyan, cepet-cepet.

                  Aku pancen setuju saiki ora wektu, Laporan wis kabeh diwiwiti, kita isih bakal mangerteni apa mayoritas wong-wong sing ora ngerti lan ora delve menyang ngendi wae mikir lan nindakake, Kanggo wong-wong mau pilihan iki digawe ing Kyiv,
                2. coserg 2012
                  0
                  5 May 2014
                  Taun-taun suwene kanggo sampeyan, lan aja lali ngelingi iki ing piknik.
              2. kombat58
                0
                4 May 2014
                Aku saka Sevastopol. Lan aku bakal menehi pitutur marang kowe yen sajrone perang, dheweke ora cepet-cepet nggawe kesimpulan.
                SEKALI!
                Nanging sawise piknik lan ngrungokake pendapat sampeyan, cepet-cepet.
            3. 0
              5 May 2014
              ...Inggih Ya!!! Sampeyan uga bisa nambah Kharkiv lan Donetsk menyang dhaptar .... Sawise kabeh, kutha-kutha minangka jutawan, lan ana atusan demonstran utawa luwih akeh ...
          4. irina.mmm
            +2
            4 May 2014
            Iki dudu skenario sing dibutuhake Barat, dina Senin Uni Eropa SETUJU MANEH SANKSI - RUSIA ORA NATUHI PERJANJIAN WANITA IE. meneng
          5. +3
            4 May 2014
            Kutipan saka: platitsyn70
            Wis 15 taun aku wis ndeleng akeh, nanging wingi aku pengin nangis ora, ora amarga lara utawa ngremehake, nanging amarga ora duwe daya kanggo nindakake apa-apa.

            Dokter iki duwe kalbu sing resik. Dheweke nindakake kuwajibane. Tugase nambani, nylametake. Ngilangi piala minangka kewajiban kanggo ngurmati wong liya ... Nanging, ing antarane wong sing "prihatin", utange saya akeh!
          6. +2
            4 May 2014
            Donya ora meneng, kita nekad ora pengin krungu. Aku nulis banding menyang Kongres AS dina iki lan nempelake foto karo komentarku (banget atos) wong sing diobong ing omah serikat sampeyan. Layanan khusus wis wiwit tumindak marang aku, saka ponsel, dheweke katon mbusak kabeh informasi.
            Aku ngucapake belasungkawa sing paling jero kanggo Odessa!
            Muga-muga bantuan militer ambulans saka Rusia!
          7. Tavalin
            +1
            4 May 2014
            Lan jagad, sing meneng, dikuwasani dening Antikristus ... Apa sebabe dheweke butuh raja goroh - bener ???
          8. 0
            5 May 2014
            ... Lan apa "Mir" ???... A Bunch saka rakus lan sengsara uros ..ov, kanggo kang urip Rusia tegese apa-apa ... Kabeh sajarah iki "donya" ngandika iki . .. Mulane, dheweke meneng ... Dheweke mirsani kanthi glowing sepi, ngarep-arep bakal nyuwek-nyuwek ing tembe mburi ... Kaya pak anjing liar ...
      5. +1
        4 May 2014
        Bears karo balalaikas diwenehake karo vodka menyang eyeballs lan dikirim menyang alas supaya gubug ora bakal diobong)).
      6. +1
        4 May 2014
        Saiki wartawan iki bakal ditinggal tanpa gaji
        Pandu wartawan kasebut saka New York Times! Kok wani nyeluk presiden l.zh.e.c.o.m!! nglirik
      7. +4
        4 May 2014
        Kutipan saka Voldmis
        Kepiye carane dheweke ora nemokake jejak Rusia ??? Lan ora ana bruwang karo balalaikas?

        Wartawan ora nggatekake amarga bruwang kasebut nganggo ushanka sing sithik.
      8. +1
        4 May 2014
        Kutipan saka Voldmis
        Lan ora ana bruwang karo balalaikas?

        Apa balalaikas? Perang kabeh padha Aku bakal ngomong: "tega karo AK-12" - Aku bakal pracaya iku.
        1. Tavalin
          +1
          4 May 2014
          eseman karo balalaikas luwih elek))) sing ngerti apa sing ana ing pikirane ... Nyuwun Mungkin dheweke bakal nari, utawa bisa uga bakal mindhah balalaika lol
      9. Komentar wis dibusak.
      10. GARNET-19
        +4
        4 May 2014
        Kutipan saka Voldmis
        Wartawan AS ora nemokake jejak Rusia ing Slovyansk


        Kepiye carane dheweke ora nemokake jejak Rusia ??? Lan ora ana bruwang karo balalaikas? Saiki wartawan iki bakal ditinggal tanpa gaji! Lan lisensi bakal dijupuk.

        Bears karo balalaikas, karo bedhil serbu Kalashnikov, mabuk, nyekel kaviar abang, ing topi karo USHANKA, ing VALENKI, WITH MATRYOSHKA ing kanthong, muter miturut, sumpah saru, goreng pancakes lan bengok-bengok roti panggang: "Kanggo waras!" - Mlaku-mlaku ing Alun-alun Abang - APRIORI!!!... Kanthi hormat, kula ngaturaken panemu ingkang andhap asor.
        1. +3
          4 May 2014
          Kutipan: GARNET-19
          ", MABUK, SNACKING KAVIAR RED, ING TOPI

          Inspirasi..

          - Mas, aku mulih!
          - Kok telat?
          - Ing dalan, bear sprained sikil - aku kudu solder karo vodka.
          - Lungguha kabeh! Ayo ngombe vodka.
          - Ibu, aku arep dolanan karo beruang.
          - Inggih, ngombe vodka dhisik lan aja lali topi karo tutup kuping, ing njaba 155 derajat.
          - Where simbah kita?
          - Dheweke wis ngadeg ing baris kanggo kupon kanggo kupon kanggo minggu kapindho.
          - Iku apik yen dheweke ngombe vodka sadurunge. Lan sampeyan ora njagong nganggur, go ngombe vodka uga.
          - Oke, mlaku-mlaku, lan aja lali nulis laporan menyang KGB ing wayah sore! Lan aja lali tuku vodka nalika mulih - wis entek.
          - Darling, iku panas. Mangga mateni reaktor nuklir.
          - Saiki aku bakal ngrampungake vodka lan mateni, nanging saiki sampeyan muter balalaika lan nglukis boneka nesting, yen ora, kita ora duwe cukup dhuwit kanggo vodka.
          - Ana sing bosen, aku bakal ngombe vodka lan numpak tank.
          - Aja lali senapan Kalashnikov lan ngombe vodka kanggo wani
          - Dear, lan aja lali mampir ing mafia, sampeyan wis suwe ora teka, ngombe vodka, nyanyi lagu Rusia!
      11. +9
        4 May 2014
        Kutipan saka Voldmis
        Saiki wartawan iki bakal ditinggal tanpa gaji!

        kene, ing program Savik Shustrov, bebener dumadakan nyuwil liwat.
        Jarene dudu kebetulan...

        Delengen kanthi ati-ati ing pasuryane wong-wong ing studio kanthi perhatian apa sing padha nonton video babagan batalyon milisi saka Crimea: piyambak karo wedi - bakal ana retribusi!
        Ana sing ngelak kaya wis seminggu ora mangan utawa ngombe...
        1. +1
          4 May 2014
          wong kita katon kaya shuster ing tim wormed cara
        2. Mih
          0
          4 May 2014
          ut ing program Savik Shustrov, bebener dumadakan nyuwil liwat.
          Shukher pierced, Aku ora dening kasempatan.
          Ngrasa menyang ngendi wae.
        3. -1
          4 May 2014
          ngguyu wassat Ha-ha-ha. Milkweed Savik. Dheweke mesthi wis ngenteni wektu iki.
      12. +1
        4 May 2014
        Kutipan saka Voldmis
        Wartawan AS ora nemokake jejak Rusia ing Slovyansk


        Kepiye carane dheweke ora nemokake jejak Rusia ??? Lan ora ana bruwang karo balalaikas? Saiki wartawan iki bakal ditinggal tanpa gaji! Lan lisensi bakal dijupuk.

        Carane ora? Lan sapa sing nembak helikopter nganggo balalaika)
      13. +1
        4 May 2014
        Kutipan saka Voldmis
        Kepiye carane dheweke ora nemokake jejak Rusia ???
      14. 0
        4 May 2014
        Dadi ngapusi kabeh wong wis ora peduli.
      15. 0
        4 May 2014
        Tyras85 Kang "" bakal nuduhake lokasi wortel!? Ing kene lan saiki, ora kudu nyatakake "ora ana badai ing kaca" sing ora bisa ditindakake, nanging kanggo ngembangake langkah-langkah khusus kanggo nyetabilake langkah-langkah "Ukraina" wétan sing nyedhaki RUSIA kanggo mungkasi pembunuhan warga negara kita sing tentrem. Amerika Serikat ("kanca") lan Uni Eropa ("kanca digawe panas dening gas kita, BYE!") Yen sampeyan tetep sirah ing wedhi kaya manuk unta lan ora njupuk langkah KHUSUS, kita RUSSIA lan kita bakal mlaku-mlaku. "siram ing lendhut" guilty tanpa kaluputan!Lan RUSIA ana akeh kanggo nuduhake lan DO! Sing penting ojo NENG ONO OPO OPO. YEN KUWAT KUDU DUDUKE, dudu kanggo medeni, nanging NEGARA, NEGARA MERDEKA.
        Nanging sapa sing teka karo kita nganggo pedhang lan tembung sing njijiki - kita bakal mangsuli kanthi cekap!
        PEDANG PANGUKUMAN.KANG IKI CUKUP “Ngendheng ing bolongan kaya kitha....o” WAKTU NYEMPAK POSISI LAN ANGET BANGET, TINGGAL TANPA HORMAT “JANGKANG”.
        1. 0
          5 May 2014
          Tyras85 "celeng" sing bakal nuduhake panggonan kedadeyan wortel, amarga spesialis saka Amerika Serikat "nolak"
          saka WARGA negara sing bebas lan shitokrasi nanging--PEJUANG- ing basa RUSIA asli kita lan ing makna lan isi IKI KANGGO. RUSIA ORA DUWE MUSUH!!!???
          Iki Omong kosong lan ora tanggung jawab lengkap. Tuladhane yaiku UKRAINE ...
        2. 0
          5 May 2014
          Tyras85 "celeng" sing bakal nuduhake panggonan kedadeyan wortel, amarga spesialis saka Amerika Serikat "nolak"
          saka warga negara sing bebas lan shitokrasi nanging--PEJUANG-- ing basa RUSIA asli kita lan ing makna lan isi. IKI NJIS.. RUSIA ORA DUWE MUSUH!!!
          IKI OMONGAN LAN TANGGUNG JAWAB TANGGUNG JAWAB ORA PRESIDEN LAN PEMERINTAH (MUNG), NANGING KOWE LAN US RUSIA!!!
      16. 0
        4 May 2014
        Tyras85 Kang "" bakal nuduhake lokasi wortel!? Ing kene lan saiki, ora kudu nyatakake "ora ana badai ing kaca" sing ora bisa ditindakake, nanging kanggo ngembangake langkah-langkah khusus kanggo nyetabilake langkah-langkah "Ukraina" wétan sing nyedhaki RUSIA kanggo mungkasi pembunuhan warga negara kita sing tentrem. Amerika Serikat ("kanca") lan Uni Eropa ("kanca digawe panas dening gas kita, BYE!") Yen sampeyan tetep sirah ing wedhi kaya manuk unta lan ora njupuk langkah KHUSUS, kita RUSSIA lan kita bakal mlaku-mlaku. "siram ing lendhut" guilty tanpa kaluputan!Lan RUSIA ana akeh kanggo nuduhake lan DO! Sing penting ojo NENG ONO OPO OPO. YEN KUWAT KUDU DUDUKE, dudu kanggo medeni, nanging NEGARA, NEGARA MERDEKA.
        Nanging sapa sing teka karo kita nganggo pedhang lan tembung sing njijiki - kita bakal mangsuli kanthi cekap!
        PEDANG PANGUKUMAN.KANG IKI CUKUP “Ngendheng ing bolongan kaya kitha....o” WAKTU NYEMPAK POSISI LAN ANGET BANGET, TINGGAL TANPA HORMAT “JANGKANG”.
    2. +4
      4 May 2014
      Dadi apa dheweke ora krungu? The New York Times wrote padha. Kaya nulis ing Pravda taun 1980.
      1. + 18
        4 May 2014
        Luwih banter lan banter swara bebener keprungu! hi

        Konflik ing Ukraina bakal dadi pawai pemakaman kanggo PBB, IMF, EU, NATO lan organisasi Barat liyane sing bebarengan nyoba mbuktekake marang milyaran wong yen 2 + 2 = 5, miturut Daniel Welsh, blogger Amerika sing populer lan aktivis anti-perang.
        Analis politik Amerika lan aktivis anti-perang Daniel Patrick Welsh nerbitake artikel ing portal Internet nirlaba consortiumnews.com, ing ngendi dheweke ngomong babagan pengaruh Amerika Serikat ing acara ing Ukraina, lan uga prédhiksi ambruk akeh internasional. organisasi sing ana hubungane karo krisis Ukrainia.
        Dheweke nyebut operasi anti-teroris pasukan keamanan Ukraina sing dikontrol dening Kyiv minangka kejahatan perang sing ditindakake ing Washington.
        "Mesthine, iki minangka kejahatan perang. Saiki ora ana sing ragu-ragu sapa sing narik senar ing kene. Junta sing ora sah mung nindakake apa sing diprentahake dening para pemilik saka Dana Moneter Internasional, sing, kaya sing sampeyan ngerti. iku ing jaga kanggo ibukutha Western Saka Washington, ngendi IMF markas, iku cetha sing persetujuan ngrambah karo Ukraina, wis ukuman pati kanggo akeh Ukrainians manggon ing gaji, bisa direvisi yen Kyiv ora bali kontrol liwat pemberontak marang kekuwatan lan sumber daya sing sugih. wetan negara," tulis Welsh.
        Miturut dheweke, operasi militer ing sisih kidul-wétan Ukraina, ing ngendi junta nggunakake sisa-sisa tentara lan batalyon kejut neo-Nazis, bakal mudhun ing sajarah donya minangka salah sawijining kampanye militer sing paling isin lan njijiki.
        "Kaping pisanan, aku ngira yen sajrone fase militer aktif operasi, perlawanan (ing sisih kidul-wétan Ukraina) ora bakal ana ing tangan kertu trump utama - wong. Sawise kabeh, saiki ing perang, prajurit ora dipeksa perang karo wong sing ora bersenjata, lan ora ana adegan ing ngendi warga sipil nyoba ngendhegake tank kanthi tangan kosong. Nanging aku salah lan aku ngakoni. Perjuangan, kaya urip dhewe, mesthi ngajari aku pelajaran, mulang. aku sing anyar saben dina, "pengarang artikel kasebut ngakoni.
        Welsh yakin yen saiki agresi Amerika Serikat lan sekutu-sekutune wis nyebar saka Afghanistan menyang Zaporozhye. Ing wektu sing padha, dheweke nuntut organisasi internasional kanthi jelas mbantu kepentingan Amerika.
        "Konflik ing Ukraina bakal dadi pawai pemakaman kanggo PBB, IMF, EU, NATO lan organisasi Barat liyane, sing bebarengan nyoba mbuktekake marang milyaran wong yen 2 + 2 = 5. Dheweke nggawe masalah lan ing wektu sing padha ora duwe idea carane kanggo ngatasi wong-wong mau" , - kang nyerat lan kuotasi penulis Amérika Latin misuwur lan politisi Eduardo Galeano: "Iku bakal banget aneh yen Amerika Serikat, saka ngendi piala teka kanggo kita, dumadakan nimbulake a obat kanggo kita."

        http://aftershock.su/?q=node/227725
        1. lor
          +3
          4 May 2014
          Semono uga babagan PBB lan NATO nalika kedadeyan ing Yugoslavia diwiwiti. Iki diarani pembantaian warga sipil, kejahatan perang lan kejahatan marang manungsa. Asil saka acara kasebut, lan apa sing kedadeyan ing negara Yugoslavia, kita kabeh ngerti. PBB lan NATO ora ilang sawise pembantaian iki. Dadi ngene :-(
          1. kombat58
            0
            4 May 2014
            Kabeh acara duwe wektu lan panggonan!
            Wektu wis teka lan bakal ana papan! Panggonan Parade Kamenangan!
            Pilih ibukutha Parade!
            1. lor
              0
              5 May 2014
              Kaya biasane, Moscow, Red Square, 9 Mei.
              Aku ora butuh parade liyane.
          2. kombat58
            0
            4 May 2014
            Kabeh acara duwe wektu lan panggonan!
            Wektu wis teka lan bakal ana papan! Panggonan Parade Kamenangan!
            Pilih ibukutha Parade!
      2. + 12
        4 May 2014
        Kutipan: i80186
        Dadi apa dheweke ora krungu? The New York Times wrote padha.

        ДAku iki terjemahan apik kabeh artikel, lan ora kutipan saka iku, gambar bakal pindho.
        Dheweke ora ketemu, nanging mamang tetep, lan kabeh iku piye wae curiga katont: sederek ing Rusia, layanan ing SA = Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, shabashka ing Rusia ...
        Wong-wong iki fokus ing "perkara cilik" kaya ngono
        , alam kanggo kita, nanging ora dingerteni kanggo pedunung Amérika, sing ora mung ora ngerti sajarah Ukraina lan Rusia, nanging posisi geografis Ukraina angel kanggo mbayangno. Inggih, pembaca non-bodoh AS iki bakal nggawe kesimpulan sing "bener": - iki kabeh agen lan tentara bayaran Rusia.
        Dheweke nulis setengah bebener, ngganti fakta, swara "bener". (300 separatis mbuyarake lan mutilasi 4000 wong, "penggemar tentrem").
        Aku ora percaya karo pers Barat.
      3. +1
        4 May 2014
        Wartawan AS ora nemokake jejak Rusia ing Slovyansk


        Ora ana """ wartawan AS """ iki pembunuh sing padha, sinis lan kejam karo kanca-kancane saka loro (Blackwater PMC), mung INFO .... WAR .....

        kanggo milisi, dheweke kudu dadi tujuan N1 !!!!!
    3. +7
      4 May 2014
      Kita kudu ngakoni: "Pemberontak sing njabat ing perusahaan kaping 12 dadi wong Ukraina, sing, nanging, duwe hubungan sing cedhak karo Rusia, kalebu sanak keluarga, kaya akeh ing Ukraina Wétan.
      Lha, arep apa? Lan iki dudu kita uga. recourse
      Nanging junta nemokake spesialis 1000 ing Kyiv, lan ora ana wong Ukrainia ing SE, mung separatis Rusia "Babai". keprungu
      Oke wartawan buta. Ing endi Departemen Luar Negeri nggoleki? Yagene dheweke ora nggawa balalaikas, bruwang, vodka siap, ora dicukur, ora dicukur lan ora bisa nunggang wong? duka
      Lan ing kene GDP omong kosong kabeh raspberries. Ya, siji "garis ireng" kanggo kabeh Amerika, wong miskin, ibumu. ngguyu wassat
      1. + 31
        4 May 2014
        Liyane iku megafail ing Shuster ... !!! ngguyu Ojo males ndelok!!! ya

        Titties kabeh !!! basa
        1. +9
          4 May 2014
          Bener, dheweke, kaya awl ing tas, bakal metu ing papan sing paling ora cocog !!))))
        2. + 11
          4 May 2014
          Iki Alik Shustrikovich JANCOK!!!!!
          PS LAN THANK YOU Sedulur saka Crimea
        3. Komentar wis dibusak.
        4. +4
          4 May 2014
          Kutipan: Sid.74
          Liyane megafail ing Shuster ...!!

          Matur nuwun kanggo video. apik hi
          1. 0
            4 May 2014
            Quote: Cilik Muk
            Matur nuwun kanggo video. apik hi


            Vitaly, salam hi terus!
            Otp....apa kru film saluran TV "udan" ing Odessa!!!Menurutku iki lumrah, kudune terus tradisi ing Moskow, sayange aku dudu Muscovite !!! lol

            Ing Odessa, polisi mbebasake 67 tahanan ing tekanan para demonstran!
            Tokoh sing cocog diumumake dina iki ing Direktorat Utama Kementerian Dalam Negeri ing wilayah Odessa.

            Ing wektu sing padha, polisi nandheske yen keputusan kanggo mbebasake para aktivis kasebut digawe miturut keputusan sing relevan saka kantor kejaksaan. Antarane sing dibebasake yaiku aktivis Oleg Muzyka lan Rostyslav Barda.

            Minangka Navigator kacarita, nalika kerusuhan ing 2 Mei ing Odessa, miturut versi resmi, 46 wong tiwas. Salajengipun, aparat penegak hukum nangkep 130 wong, sing paling akeh aktivis anti-Maidan.

            Opo maneh!!! Saluran 5... sedulur


            Dadi ya!!! hi

        5. irina.mmm
          +5
          4 May 2014
          haha salah maneh
          SHUSTER kanggo konsumsi
        6. +3
          4 May 2014
          Matur nuwun sanget.!!
          1. +4
            4 May 2014
            Dheweke nyebul Shuster ing mikropon ing kuping - babagan milisi, dheweke, mutusake apa jenis "nenko" iku, menehi menyang studio .... lan ana milisi Crimean !!! janji bakal nulungi SE, lan njaluk ibu-ibu supaya ngilangi bocah-bocah saka tentara ...
      2. + 15
        4 May 2014
        Kanca-kanca, ora cukup ing topik, nanging



        1. +2
          4 May 2014
          Sembarang informasi ya, isih kuwi, ing subyek.
    4. Validator
      + 24
      4 May 2014
      Wareg karo reruntuhan Privat
      1. +9
        4 May 2014
        Kutipan saka Validator
        Wareg karo reruntuhan Privat

        Wektu kanggo pindhah saka kacilakan, menyang pola ing saindhenging wilayah. am wassat
      2. +4
        4 May 2014
        reruntuhan Kolomoisky bakal luwih wareg
    5. platitsyn70
      + 30
      4 May 2014
      Wong lanang, goleki resep sing bener! Elingi: operator personel lapis baja ing trek karet, ora ing trek! Yen ilang kabeh gembong ing lapangan - iku MUSTAKA kanggo ngangkat wong tanpa crane, bobot ITS luwih saka 13 ton! Mulane, maca "resep", nyiyapake komposisi lan pour ora ing botol, nanging ing kondom! Sijine kondom ing dalan, ing baris obliquely saka sisih dalan menyang sisih liyane, utawa ing pola checkerboard. Ngenteni kolom liwat lan smear "produk" ing gembong sawijining, banjur - mung uncalan ONE SINGLE botol bensin lan wick kobong menyang dalan. Efek bakal - sampeyan bakal LOVE !!! Supaya sampeyan bisa immobilize sawetara operator personel wojo tanpa ngganti. Lan tanpa roda - iku mung peti besi !!! Ya, lan mateni "komposisi" kanthi cara improvisasi meh ora mungkin. Good luck, ngalahake Nazi lan nyoba kanggo tetep urip!!!!
    6. platitsyn70
      + 16
      4 May 2014
      Nggawe repost kanggo Ukrainians kidul-wétan ... Ing dalan saka motorcade karo peralatan militèr, supaya padha buyar kuku - hedgehogs, Pierce silinder kanggo Truk lan BMP ... A pit uga-isi karo bahan bakar lan pelumas lan disguised, nalika peralatan militèr teka ing, iku padha karo tambang anti-tank , Yen sampeyan nggawe MEKANISME saka IGNITION nalika sampeyan mbukak menyang sworo cangkem ... nggebug buntut HELICOPTER saka SCREW OTOMATIS otomatis, mumbul saka Blade, HELIOPTER bakal. PILITAN AKSINYA LAN RUNTUH NENG TANAH..
      1. +8
        4 May 2014
        Kutipan saka: platitsyn70
        YEN PIHAK DIBUNTAK, HELIKOPTER bakal muter-muter sumbune lan tiba ing lemah..

        Aja tuku hard banget: mencet agul-agul rotor buntut kurang kamungkinan saka mencet rotor utama. Yen iki Mi-8, kenek boom buntut luwih apik, nyedhaki rotor buntut. Isine mekanisme kanggo transmisi rotasi meneng, lan iku luwih gampang kanggo ngrusak karo geni klempakan. Minangka kanggo "ambruk", aja flatter dhewe, flyer normal ing rotasi lan tanpa helmsman bakal ndharat. Nanging apa sing ora bakal mabur luwih - JAMINAN! apik
        1. +3
          4 May 2014
          karo gearbox macet, siji saka sewu bakal njagong mudhun, nalika muter, gearbox kudu ing urutan apik. Ora kabeh blade rotor buntut ora masalah. Pilot pengalaman bakal nyekel langkah gas, nanging turntable ora ana maneh. siap tempur, mung ninggalake tanpa maneuver.
        2. 0
          5 May 2014
          Kutipan saka: avia1991
          Yen iki Mi-8, kenek boom buntut luwih apik, nyedhaki rotor buntut

          Tip Tipe: Yen sampeyan pengin ngrusak tank, tembak langsung menyang tong minyak! amunisi bakal njeblug! RV dikontrol dening kabel baja kanthi diameter 8 mm. Sampeyan kudu dadi Baron Munchausen kanggo mlebu! Utawa kacilakan!
      2. +3
        4 May 2014
        Kutipan saka: platitsyn70
        AYO SAMBURAN KUKU - LANDAK, TINUKSI SILINDER menyang TRUK lan IFV

        apa kuku-landak? padha duwe 4 pasangan karo pumping otomatis, ing Urals, truk KAMAZ.
        Nuwun sewu, panjenengan ngladeni wonten pundi?
    7. +2
      4 May 2014
      Quote: DanSabaka
      sayange ora ana sing krungu wartawan iki....

      New York Times minangka penerbitan sing padhet lan serius. Yen materi iki ora dikubur, banjur laporan iki bakal dadi bom apik kanggo siji palsu, bokong ireng. Sanadyan ana pangarep-arep yen laporan kasebut bakal dicithak.
    8. +1
      4 May 2014
      Quote: DanSabaka
      nanging sapa sing bakal mangu-mangu ... mung sayang yen ora ana sing krungu wartawan kasebut ....

      Sapa sing butuh bebener iki ing Kulon???
      Sing mbayar dhuwit kanggo nglaporake, sing mbiayai kerusuhan, sing ngadeg ing mburi Nalivaichenko - bebener iki ora dibutuhake !!!
      Aku kaget amarga kasunyatan sing mourning diumumake ing Ukraina, amarga, miturut pers tresna kamardikan, kabeh padha separatis, Kremlin saboteurs, tangan Moscow.
    9. +2
      4 May 2014
      Sawetara wong wicaksana ngandika ing jaman biyen:
      "Pancen angel golek kucing ing kamar sing peteng, utamane yen ora ana !!!"
      Kanggo Komite Wilayah Washington, konsep "kawicaksanan, kejujuran, kalbu, moralitas, kamulyan" pancen ora pati ngerti - luwih cedhak karo "ngapusi, gething, pemalsuan, pengkhianatan ..."
      Kasunyatan manawa ana wartawan sing ngucapake tembung sing bener ing segara goroh yaiku prestasi ... Dheweke kudu diwenehi penghargaan paling dhuwur ing donya ing bidang jurnalisme. Lan alhamdulillah tambah akeh!!! Kaya-kaya sawise serangan informasi ing RUSIA sawise 08.08.08 donya jurnalistik wiwit "tangi".
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        4 May 2014
        Kutipan saka staryivoin
        Salah sawijining wong wicaksana wis suwe ngomong: "Pancen angel golek kucing ing kamar sing peteng, luwih-luwih yen ora ana !!!"

        Iki Confucius - pemikir kuna lan filsuf China.
        1. 0
          4 May 2014
          Pancen angel golek ula ing kamar sing peteng, utamane yen ana. Maksudku, materi saka wartawan iki ora bisa nyedhaki pamirsa Barat. Padha ora bakal menehi menyang udhara (print).
          1. Nambani Nakosh
            0
            4 May 2014
            Ora mung diterbitake, nanging sing maca uga ngrembug (ora tanpa provokasi, mesthi)
            http://nyti.ms/1iVMtnH
    10. Komentar wis dibusak.
    11. +1
      4 May 2014
      Jumlah sing maca The New York Times ing AS mung 32 yuta. Pitakonan, apa materi iki bakal diterbitake!?
    12. 0
      4 May 2014
      Ing kene ora ana sing bakal dirungokake utawa ora, sing kudu ngerti, nanging ora perlu ngerti wong Eropa lan Amerika (Barat, hamburger mlaku-mlaku), dheweke mutusake: junta Amerika lan Eropa.
    13. 0
      4 May 2014
      Ora, artikel kasebut ana ing New York Times! Mesthi, ora ing kaca pisanan, nanging nang endi wae ing ruang paling ngisor, nanging ana.
    14. 0
      4 May 2014
      Ora wartawan Amerika kayane wis
    15. 0
      4 May 2014
      Lan dheweke ora bakal ngrungokake - kupinge bakal dipasang, ora ana bathi kanggo dheweke!
    16. 0
      4 May 2014
      Lan carane Canadian Bandera anneal! Padha ngenalaken sanksi anyar ing Rusia amarga
      "Pendhudhukan Rusia ilegal ing wilayah Ukrainia lan aktivitas militer provokatif"
      Oh carane!
    17. +2
      5 May 2014
      Quote: DanSabaka
      sapa sing bakal ragu...
      sayange ora ana sing krungu wartawan iki....


      Dadi sawise kabeh, intelijen EU uga ora nemokake apa-apa.

      "Intelijen EU ora setuju karo Kyiv
      Diskusi babagan sanksi marang Rusia amarga campur tangan militer ing urusan Ukraina dadi rumit banget sawise pernyataan kepala intelijen markas militer Uni Eropa Georgy Alafuzoff. Dheweke mbantah informasi sing wis ditampa dening akeh politisi lan media minangka kasunyatan. Dheweke ujar manawa miturut layanan intelijen Uni Eropa, militer Rusia ora ana hubungane karo kahanan ing Ukraina wétan.
      Ing wawancara karo perusahaan Finlandia Yle, Georgy Alafuzoff nyatakake yen miturut informasi kasebut, militer Rusia ora melu ing kahanan ing Ukraina wétan. Dheweke uga mbantah laporan yen Rusia nyiapake invasi Ukraina.

      "Aku ora ngandel yen serangan ing Ukraina utawa penyitaan wilayah kanggo kepentingan negara lan pimpinan Rusia. Wilayah-wilayah kasebut, yen ana pendhudhukan, bakal mewajibake Rusia kanthi politik, ekonomi, budaya kanggo tumindak kasebut, sing bakal angel metu mengko, "ujare Pak Alafuzoff.
      Dheweke nyathet yen kemungkinan intelijen Rusia beroperasi ing wilayah Ukrainia, nanging ora ana bukti sing ditemokake.

      Layanan Luar Negeri EU nyathet manawa informasi iki durung digawa menyang dheweke.
      http://www.euromag.ru/specprojects/watch-russia/36866.html
    18. 0
      5 May 2014



      23:55
      Turchynov ora resmi ngakoni mundhut saka Timur
      Turchynov ora resmi ngakoni mundhut saka Timur
      Ditunjuk dening Verkhovna Rada akting Presiden Ukraina Oleksandr Turchynov ngakoni dina iki yen akeh warga ing Ukraina wétan ndhukung panyengkuyung federalisasi negara, sing, kanthi tembung-tembunge, "nyebabake rumit tumindak operasi militer."

      Oleksandr Turchynov, pamicara parlemen Kyiv, ujar manawa operasi militer ing Ukraina wétan rumit amarga akeh warga wilayah iki ndhukung panyengkuyung federalisasi, laporan ITAR-TASS nyatakake pernyataan kasebut ing wawancara karo Channel 5.

      "Ayo jujur, warga wilayah kasebut ndhukung" panyengkuyung federalisasi, sing "nyebabake rumit tumindak" operasi militer," ujare pejabat Kyiv.

      Miturut dheweke, lembaga penegak hukum uga "simpati" karo para demonstran. Utamane, sawetara karyawan mantan pasukan khusus Berkut sing tetep ana ing layanan Kementerian Dalam Negeri Ukraina "saiki ora nindakake tugas sing ditugasake," ujare ing wawancara.
    19. 0
      5 May 2014
      Ora mung padha ora krungu, nanging uga bakal krungu, mung ing varian iku cukup ngelawan, amarga ing geyropa lan negara censorship paling kejem. Lan saiki negara-negara nyiapake undang-undang sing ALL media kudu nggambarake mung garis sing disetujoni dening Departemen Luar Negeri.
  2. + 20
    4 May 2014
    Nalika dheweke nemokake jejak Rusia, fasisme wis rampung ....
    1. +7
      4 May 2014
      Nalika dheweke nemokake jejak Rusia, fasisme wis rampung ....


      Ide apik! Sayange aku mung bisa sijine plus!
    2. +2
      5 May 2014
      Kutipan saka: kostik1301
      Nalika dheweke nemokake jejak Rusia, fasisme wis rampung ....


      Ya, persis.
      "Carane kabeh rampung. Tentara Rusia tansah katon kanggo ngilangi Nazi.
      …Aku padha mboko sithik njupuk tenan wedi.

      Lan titik ing kene ora mbusak akun Odessa "cah wadon sing luwih entheng" ing jaringan sosial. Lan ora ana ing laporan babagan identifikasi "centurion Mykola" sing entuk "fame limang menit", sing saiki bisa kanthi aman nganggep awake dhewe minangka samurai: akeh banget wong sing pengin dheweke mati kaya ing antarane wong-wong sing sederek, kanca utawa mung kenalan apik. ing geni saka House of Trade Unions , lan ing bagean saka wong-wong sing "Mykola" saiki diklasifikasikaké minangka, ing minimal, "saksi undesirable."

      Sing kabeh, wong lanang - kembang.

      Lan "woh wohan beri" saiki wiwit nyusup metu saka lemah bebarengan karo para penambang ninggalake tambang lan laporan yen gubernur rakyat Luhansk Valery Bolotov wis kanthi terang-terangan ngonfirmasi yen pasukan perlawanan saka Tenggara ora bakal mbatesi aktivitase. mung kanggo mbela "tanah pribumi" sing. Markas wiwit alon-alon nyiapake serangan langsung ing Kyiv.

      Ana cukup sukarelawan.

      Senjata durung cukup, utamane senjata abot, nanging aku ora mangu-mangu manawa bakal katon. Lan aja takon kepiye carane: katon ing Transnistria, lan ing Republik Srpska, lan ing Abkhazia - katon, lan mung iku. Lan kanthi cara sing padha - aja takon babagan carane komandan karo pengalaman tempur bakal katon ing kono. Padha katon ing cara sing padha ing ngendi wae kekacoan serius wiwit, lan aku ora weruh alesan ngapa Donbass kudu dadi pangecualian ing kene.

      Kabeh iku prasaja ing kene. Ana algoritma sajarah kuwi: yen wong kobong Nazi katon nang endi wae, ora ketompo apa sing diarani, sawise sawetara wektu tentara Rusia katon ing kono lan nggantung Nazi. Lan kene ora dadi penting apa tentara iki disebut: "abang", "Soviet", "Russian" utawa mung "Milisi rakyat Donbass".

      "Misi sejarah" iku penting.

      Mulane, sanajan dheweke durung ngerti apa sing ditindakake ing Odessa, dheweke wis wedi.

      Lan iki, ing umum, bener. Amarga Kyiv lelungan Circus, mbok menawa, bakal tiba mudhun: padha isih duwe wektu kanggo iki, lan sawetara jenis ora, nanging isih "politik", ya, lan, jujur, sumber financial. Nanging "abad-abad Mykols" lan "pahlawan kerja Bandera" liyane, aku wedi, kudu, kaya-kaya luwih alus, "nyumerepi" sethithik. Lan misale jek sing padha alon-alon wiwit nyadari yen pitakonan "apa kanggo kita?" jawaban bakal cukup cetha.

      Wong lanang gulu.

      Kanggo gulu.

      Kita kudu menehi upeti - sampeyan kanthi yakin tindak menyang iki.
      http://www.odnako.org/blogs/chem-vsyo-konchitsya-russkaya-armiya-vsegda-poyavlya
      etsya-chtobi-likvidirovat-nacistov/
  3. 0
    4 May 2014
    Ya, mung wong miskin sing bisa ndeleng dalan iki.
  4. +4
    4 May 2014
    Nganti sampeyan nyusup irung menyang kasunyatan, dheweke isih ora percaya ...

    Perwira bea cukai kudu dilucuti supaya wates wilayah Lugansk mbukak kanggo pasokan senjata saka Rusia. Watesan kudu diresiki saka pejabat bea cukai sing sayap tengen, mung kanthi cara iki para milisi bisa bersenjata kanthi apik.
    1. +7
      4 May 2014
      Kutipan: Skandinavia
      Nganti sampeyan nyusup irung menyang kasunyatan, dheweke isih ora percaya ...

      Ya, paling ora irunge menyang "d ... mo", dheweke bakal ujar manawa "madu".
    2. -4
      4 May 2014
      Sampeyan uga bisa nyelehake saka udhara. Ing transporter khibiny ing swiwi lan maju - sing lawas, sing diarani radar pertahanan udara Ukrainia, ora bakal sok dong mirsani. Nanging risiko transfer senjata kasebut katon.
      1. lor
        +1
        4 May 2014
        deuce ing NVP
    3. kombat58
      +1
      4 May 2014
      Neo Ivan 46.164.233.68
      04.05.2014/17/37 | XNUMX:XNUMX
      Pasukan pertahanan diri Lugansk "ngungkapake" tapel wates Rusia-Ukraina
      Cedhak karo. Yuganovka, wilayah Luhansk pejuang pertahanan diri bersenjata diblokir pengawal tapel wates lan, ing ancaman nggunakake senjata, njupuk wong-wong mau adoh ing arah sing ora dingerteni. Iki kacathet ing statement resmi Kementerian Dalam Negeri.

      Kayane wis padha ngrungokake
    4. kombat58
      0
      4 May 2014
      Neo Ivan 46.164.233.68
      04.05.2014/17/37 | XNUMX:XNUMX
      Pasukan pertahanan diri Lugansk "ngungkapake" tapel wates Rusia-Ukraina
      Cedhak karo. Yuganovka, wilayah Luhansk pejuang pertahanan diri bersenjata diblokir pengawal tapel wates lan, ing ancaman nggunakake senjata, njupuk wong-wong mau adoh ing arah sing ora dingerteni. Iki kacathet ing statement resmi Kementerian Dalam Negeri.

      Kayane wis padha ngrungokake
  5. +3
    4 May 2014
    Carane sampeyan bisa nemokake soko ... sing mung ora ana ...
    Sampeyan bisa mesthi mung invent dhewe.
  6. + 22
    4 May 2014
    Dheweke, Putin, tanggung jawab kanggo kekacoan.
    Telik-telike ngamuk nang endi-endi.
    Dheweke, Putin, minangka ngipi elek lan mungsuh utama kita.
    Ing negara agen - eselon! Lan ing Maidan ana detasemen -
    Nyamar dadi Self Defense.
    Lan sadurunge Maidan, cah lanang ngomong
    Dheweke ngrusak estates lan lungguh ing caches.
    1. bapak
      +4
      4 May 2014
      standing ovation! tresna prajurit
    2. +1
      4 May 2014
      Ya! Bravo! Fault punika, mesthi, ibu Rusia. Karo pimpinan jenenge Volodya. Apa sing dikarepake, wong sing apik, amarga musim semi nyebabake skizofrenia. wong bodho
    3. +1
      4 May 2014
      Sampeyan ora bakal pracaya, nanging siji Ukrainia marang kula iki .. Kanggo panguwasa bener Ukraina ora bisa nindakake dadi luwih idiocy karo kompromi tumindak sing, lan mulane iki bisnis Putin .. Lan sektor tengen iku agen Putin ..
  7. +2
    4 May 2014
    ahh, padha ndeleng cahya, bajingan ... dheweke wiwit ngerti manawa ora mung Eropa sing ditarik menyang pembantaian, nanging uga Yankees sing luar biasa dhewe.
  8. +2
    4 May 2014
    Ketoke kasunyatan sing ana ing permukaan, malah media Barat sing "jujur ​​lan mandiri" ora wani ngapusi.
  9. +3
    4 May 2014
    sing padha ora ngandika West bakal maniacally pracaya sing Rusia iku kanggo nyalahke
  10. tnship2
    +3
    4 May 2014
    Kamera video ing jaman saiki luwih migunani tinimbang operasi tentara. Menehi akses menyang kanthong perlawanan marang wartawan saka kabeh saluran TV sing durung bosok kanthi gumunggung kamardikan. Amerika nampilake dheweke.
  11. +2
    4 May 2014
    Insya Allah, dudu artikel pungkasan saka koran iki.
  12. +2
    4 May 2014
    Pancen angel golek kucing ireng ing kamar sing peteng, utamane yen ora ana!
  13. +3
    4 May 2014
    Kita kudu kerja luwih aktif karo media asing, ngajak wong-wong mau ing kene supaya bisa ndeleng kabeh kanthi mripate dhewe, lan ora maca teks sing disiapake dening CIA ing udhara.
    Iki mung cara kita bisa menang perang informasi.
    Ora mungkin kita ngganggu saiki - sanajan akeh sing nunggu iki, kanca lan mungsuh. Nanging yen pasukan sing diremehake, digebugi, diobong lan dipateni ing Maidan telung sasi lunga menyang sisih junta, lan perang nglawan sing ndhukung, lan saka 10 yuta kidul-wétan ing barikades saka kekuatan 2-3 ewu wong aktif peserta, banjur carane WE bisa tekan kono. Wong kudu munggah - paling sethithik 0,5 - 1 mil. manungsa. Banjur sampeyan bisa ngunggahake masalah kasebut ing PBB, lan kanthi amandemen, menehi sanksi kanggo mlebu para penjaga perdamaian, yen ora, kita bakal ngenalake tanpa sanksi. Banjur tumindak.
    Ing kasus kaya mengkono, kita bakal duwe hak moral lengkap. Yen ora, kita bakal dipuntudhuh saka kabeh dosa ing Ukraina.
    1. +4
      4 May 2014
      Apa ora cetha yen "perlawanan Donbass" saiki nglawan Eropa lan negara-negara bersatu?
      Sampeyan pengin everyone kanggo lay mudhun ing tank. Sapa sing bakal urip?
    2. Alexander65
      +5
      4 May 2014
      Mbokmenawa, aku bakal kaget sampeyan, nanging ing Perang Donya II, ing wilayah sing dikuwasani Nazi, ana 70 yuta wong. Miturut logika sampeyan, dheweke kudu gampang ngidak-idak tentara Jerman sing malang sing kasebar ing wilayah sing wiyar. Nanging, meh ora ana partisan ing 41. Lan padha katon en masse ing mburi 42-43g. Lan wong SE manggon ing kahanan penindasan dening NEGARA, kaya ing 41st. Lan perlu kanggo bantuan karo penasehat, senjata, etc. Saka ing kono Matrosov, Kovpvk, Kozhedub, lsp.
      1. 0
        4 May 2014
        Aku ora ngomong kanggo pindhah menyang tank karo tangan kosong. Lan ing kene ana metu massa wong ing alun-alun kutha gedhe, supaya bisa dideleng yen iki pancen mayoritas. Banjur panyuwunan menyang Rusia bakal luwih jelas lan jelas. Lan sampeyan bisa kanthi aman ngirim Kulon menyang mburi..u lan ngirim pasukan.
        Nanging sawise langkah iki, kita kudu ngerti yen kita mung duwe 2 pilihan:
        1. Nglindhungi sawetara wilayah SE. Sijine ing peacekeepers, lan Ukraina bakal nguripake menyang Jerman kapindho. Menapa malih, West uga bakal wareg karo pilihan iki, nanging aku ora kanggo kita lan Ukrainians.
        2. Pindhah menyang mburi. Kaya ing taun 1945. Nganti kamardikan lengkap Ukraina. Banjur pemilu gratis, lan mundur pasukan. Nanging maneh, iki kabeh ing kertas.

        Sing paling sedhih yaiku yen ing kasus kasebut, konflik militer ing tapel wates kita, kanthi prospek sing ora jelas.
        Ing kasus apa wae, Kulon menang, saiki dheweke menang ing kasus apa wae, ora ketompo carane kita nindakake.
        1. +1
          5 May 2014
          Kutipan saka arutun
          Lan ing kene ana metu massa wong ing alun-alun kutha gedhe, supaya bisa dideleng yen iki pancen mayoritas.

          lan apa sing bakal kelakon?
          1) ora ana sing bakal ngerti yen sampeyan ora manggon ing alun-alun nganti pirang-pirang wulan
          2) Negara bakal ngumpulake dhaptar peserta lan sektor tengen bakal menyang alamat kanggo mriksa sing wis carane akeh anak lan bojo enom. Dadi?
  14. +4
    4 May 2014
    Saiki kita ndeleng kapan "propagandis pro-Kremlin" iki bakal dipecat. lol
  15. EKT
    +2
    4 May 2014
    Siji bab sing jelas, ana perpecahan ing masyarakat Kulon. Lan paling kamungkinan iki kedados ing meksa industrialis, politik iku politik, nanging sampeyan kudu entuk dhuwit, lan tanpa Rusia, pangentukan bakal drop Ngartekno. Pangentukan bakal tiba lan OBamka bakal cepet digabung, sing bakal mbutuhake -.
  16. +2
    4 May 2014
    Ya, saiki ora ana ing jejak, jejak Rusia, jejak Mongolia - ana pembunuhan brutal warga Ukraina! Lan sing trampled ana prakara nemen. Pembantaian kudu mandheg! Saben jam bakal ana korban liyane, ing sisih siji, ing sisih liyane.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +4
      4 May 2014
      Kepiye sampeyan bisa mungkasi fasis sing wis ngamuk karo getih? Sampeyan bisa pindhah menyang wong tanpa senjata - minangka mayoritas populasi ing sisih kidul-wétan, lan ngomong - ah yay yay jinis. 46 wong wis diobong urip, ewu liyane bakal diobong - ora bakal wahing. Utawa sampeyan bisa mencet karo peluncur granat. Ya, ora demokratis, nanging luwih bisa dingerteni.
  17. +2
    4 May 2014
    Ragu-ragu wiwit nyiksa kula ... lan apa pimpinan saiki Banderlog sing wis oncat saka Clinic kanggo paranoids ... padha cetha duwe pamisah eling lan buron mania. Saben dina, "omong kosong omong kosong" anyar muni saka lambe wong pisanan ... ing endi wae dheweke ndeleng jejak Rusia ...
    Utawa bisa uga padha khusus "mowing mudhun kaya wong gemblung" ... padha nggawe alibi kanggo awake dhewe kanggo mangsa ... Sawise kabeh, padha kudu njawab unequivocally sadurunge pengadilan ... lan pengacara bakal nuduhake a sertifikat ... padha ora GUILTY ... padha duwe sirah VAVKA!
    Delengen adoh ahead, Nanging!
    1. lor
      0
      4 May 2014
      Dheweke duwe slug otak ing sirahe. Ijo minangka mata uang sing misuwur lan belang minangka gendéra sing misuwur.
  18. +4
    4 May 2014
    Ya, apa bedane kanggo awake dhewe, apa sing ditemokake ing kono utawa ora, dheweke duwe urip dhewe, awake dhewe duwe. Aku pribadi ora peduli.
    Iki minangka pakulinan saka jaman Soviet, dadi kasengsem karo apa sing dipikirake babagan kita. Kaya-kaya ora jelas apa dheweke mikir babagan kita ala utawa ala banget, mesthine, mesthi, lan bakal dadi. Aku ketemu mungsuh, kok takon - "Lha, apa sampeyan karo kita. Apa sampeyan seneng kabeh, apa kita nindakake kabeh sing bener kanggo rasa mungsuh?"
  19. 0
    4 May 2014
    Wartawan AS ora nemokake jejak Rusia ing Slovyansk


    Lan ing ngendi, ing AS, dicithak? Sampeyan bisa njaluk link.
    1. Leah
      0
      4 May 2014
      Aku bakal melu, apa ana sing duwe link menyang artikel kasebut ing versi Inggris ing New York Times?
      1. svit777
        +1
        5 May 2014
        NYTimes ora bisa nemokake prajurit Rusia sawise diselidiki minggu. http://www.nytimes.com/2014/05/04/world/europe/behind-the-masks-in-ukraine-many-
        faces-of-rebellion.html?ref=world&_r=0 . Mesthine ana akeh etnis Rusia, nanging aja lali babagan Rusia (kewarganegaraan) lan Rusia (negara duweke).
    2. 0
      4 May 2014
      http://www.news.com.au/world/man-tries-to-stop-russian-military-tank-with-bare-h
      ands-as-ukraine-prorussian-militants-hold-firm/crita-fndir2ev-1226889648146
      - Bener, ora cukup wartawan iki, nanging persis apa sing dideleng dening kanca-kanca jelek ing Kulon.
  20. 0
    4 May 2014
    Iku bakal luwih apik kanggo goleki ngambah ing Langley. Kajaba, mesthi, padha arep golek soko.
  21. 0
    4 May 2014
    mung pitakonan - yen kabeh wartawan iki padha nerbitaké materi - banjur sepira enggal pamaréntah AS bakal nelpon wong "schizophrenics", utawa saboteurs Rusia lan njupuk lisensi lan murub saka proyek ...
  22. +2
    4 May 2014
    Krungu wartawan iki. Iku persis padha ing 2008. pisanan moyoki lan goroh, lan banjur pangenalan saka bener Rusia. hi
  23. +3
    4 May 2014
    Piye kabare, para wartawan Amerika? Ora bisa ndeleng? Apa sampeyan katon apik? Ora ana apa-apa, sampeyan bakal diwenehi kertas sing dibutuhake kanggo maca ing ngarep kamera TV, aja ngganggu majikan sampeyan.
  24. +1
    4 May 2014
    Ora ana iman ing "nilai-nilai" Kulon, kabeh lan kabeh disensor, yen ana sing nglanggar, iku burem lan ora jelas ing konteks umum, MUNG ANA KEBENARAN RUSIA !!!
  25. Arh
    +1
    4 May 2014
    Kabeh wong Rusia!!!)))
  26. 0
    4 May 2014
    Ya, angel golek kucing ireng ing kamar sing peteng, utamane yen ora ana.
  27. +1
    4 May 2014
    Ora ana apa-apa, bebener isih ana ing mburi kita lan bakal muncul manawa Kulon kepengin utawa ora!
  28. +5
    4 May 2014
    Apa Anglo-Saxon ora weruh yen Donbass lan Kidul-Wétan wis bangkit nglawan junta, mbela kamardikané? Lan padha ora perlu instruksi saka njaba, ora kaya banderlogs, nari, i.e. galloping menyang tune saka Amerika Serikat lan Kulon
  29. +1
    4 May 2014
    Lan kepiye dheweke pengin ndeleng Putin ing kana, nganggo armor ing operator personel lapis baja, sing didorong dening Shoigu.
  30. +1
    4 May 2014
    aja lali apa sing ditemokake ing kono utawa ora ditemokake
  31. +1
    4 May 2014
    Mungkin dheweke bakal ngerti yen wong-wong padha berjuang kanggo omah
  32. Vlad Gor
    0
    4 May 2014
    Kepiye carane ora ditemokake? Nyuwun Tanah iku Rusia, umume wong Rusia ing saubengé, nanging ora ketemu. Ya, ana "jejak" Rusia ing saubengé. nglirik
  33. 0
    4 May 2014
    Aku njaluk sampeyan, padha ngandhani sampeyan ing kene supaya bisa lolos kanthi slamet sadurunge serangan! Lan ing ndhuwur gunung, dheweke bakal nulis kabeh kanthi cara liya - gaji paling panas.
  34. 0
    4 May 2014
    Obama bakal nggawa Amerika menyang Fallout-3 ...
  35. 0
    4 May 2014
    Kutipan saka: platitsyn70
    Ana kedadeyan ing kuthaku sing ora kedadeyan sanajan ing jaman penjajahan fasis. Aku gumun kok jagad iki meneng?


    Napa kita ora nindakake apa-apa? Utawa ana tugas kita kanggo njupuk Crimea, lan ora Care babagan liyane?
    1. kombat58
      0
      4 May 2014
      Apa ana sing duwe pitakonan kaya ngono sawise Stalingrad?
      Mungsuh bakal dikalahake! Kamenangan bakal dadi milik kita!
      Lan saiki ana proses sing didhelikake saka wartawan Amerika, lan perang informasi sing angel. Iku bakal nyedhiyani tutup kanggo acara aktif.
      Lan aja ngomong babagan prajurit sing mati, sampeyan ora ana.
    2. kombat58
      0
      4 May 2014
      Apa ana sing duwe pitakonan kaya ngono sawise Stalingrad?
      Mungsuh bakal dikalahake! Kamenangan bakal dadi milik kita!
      Lan saiki ana proses sing didhelikake saka wartawan Amerika, lan perang informasi sing angel. Iku bakal nyedhiyani tutup kanggo acara aktif.
      Lan aja ngomong babagan prajurit sing mati, sampeyan ora ana.
  36. RAF
    0
    4 May 2014
    Aja kurang ajar nggoleki jejak Rusia! Ayo padha goleki tilas reged lan getih saka tentara bayaran saka geyropa lan kasur!
  37. 0
    4 May 2014
    Sing paling ora nyenengake ing kabeh iki yaiku ing artikel siji iki, "media paling bebas ing donya" nggambar sewu artikel palsu. Lan sing bener iki mung ilang kanthi fisik.
  38. 0
    4 May 2014
    Wartawan AS ora nemokake jejak Rusia ing Slovyansk
    Aku kepengin weruh apa sing saiki bakal dilapurake marang para pamaca? Pathfinder
  39. tnship2
    + 15
    4 May 2014
    gambar lucu entuk
    1. +1
      4 May 2014
      Bakal ana luwih akeh gambar lan siaran menyang Ukraina!
    2. 0
      4 May 2014
      Bakal ana luwih akeh gambar lan siaran menyang Ukraina!
  40. +1
    4 May 2014
    Padha mbokmenawa bakal ngirim wong bali maneh nganti padha ketemu. Ayo luwih akeh sing teka lan ngomong karo wong, sampeyan bakal ngerti, mula bakal tekan wartawan, lan dheweke bakal menehi bebener marang para pamaca.
  41. +1
    4 May 2014
    Nulis kanggo wartawan miskin. McCain sing kaget ora bakal slamet.
  42. 0
    4 May 2014
    Jumlah sing maca The New York Times ana 32 yuta wong, pitakonane, apa materi iki bakal diterbitake!?
  43. +2
    4 May 2014
    Wartawan AS ora nemokake jejak Rusia ing Slovyansk

    Lan padha ora nggoleki Amerika???
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +2
      4 May 2014
      Masalah ing Ukraina yaiku rasa lara lan kasusahan kita. Aku ora mikir sampeyan bisa ngganggu! Yen ora, kita bakal upload. Nanging bantuan, kaya Amerika, dibutuhake. Ana sing dilatih sing ngerti apa lan carane nindakake karo produk iki utawa sing. Rusia kudu mbantu para sedulur dadi mandhiri. Ana luwih saka 8-10 yuta Rusia, apa iki ora pembantaian? Rusia - Ibu, tulung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Countmeasures !!! Sayange padha ora rampung iki feshiks. Lan saiki BANTUAN lan BANTUAN DIBUTUHKAN.
      Aja ngirim wong lanang ing kahanan apa wae! Patriot kebebasan sing sejati bakal ngilangi kuk iki dhewe. Dheweke ora duwe alat kanggo nindakake. Rusia, aja ngedol sampeyan! Bantuan karo rebuff pantes ing wangun wesi "kuwat". Yen ora, bajingan iki bakal nyusup menyang kita!TYRAS
  44. +3
    4 May 2014
    Barak ibn Abama: "Kita ngerti manawa ora ana pasukan Rusia ing Ukraina, nanging ing kasus apa wae dheweke ana." (wawancara ing pendhapa No. 6). wong bodho
  45. 0
    4 May 2014
    Aku bakal kaget banget yen ora dicithak ing wangun akeh diowahi. Ing negara kita, publikasi ngliwati pirang-pirang kasus lan persetujuan, mula angel banget kanggo ndeleng ing pers sing beda karo posisi resmi. Mungkin hukum Barat ngidini sampeyan nerbitake apa wae, nanging durung ana sing mbatalake ukuran pengaruh liyane, lan tembung "ora format kita" bisa mbenerake apa wae ...
  46. +5
    4 May 2014
    Aku ora rasis, nanging ing cahya saka acara anyar, nonton kethek ireng bungah ing awang-awang, aku mikir yen Niger kudu bisa ing lapangan, iku ngendi iku.
    1. EKT
      +2
      4 May 2014
      Kanthi solidaritas utawa nyebarake leaflet ing subway
    2. 0
      4 May 2014
      Kutipan saka Mama_Cholli
      Aku ora rasis, nanging ing cahya saka acara anyar
      Ana humor kaya ing TV: "paling kabeh ing uripku, aku ora seneng rasisme lan wong ireng."
  47. Kelevra
    0
    4 May 2014
    Saiki ayo padha nggawe kesimpulan iki tugas lan pindhah menyang negara kanggo ngirim pengamatan kanggo warga zombified sing!
  48. 0
    4 May 2014
    "Pejabat Kulon lan panguwasa Ukraina negesake manawa militan dipimpin, diatur lan diwenehake dening Rusia." Kampanye padha ana, antarane liyane, fly agarics nandheske lan kuwat "njagong" ing wong. Wow - "dheweke duwe hubungan karo Rusia." Nanging sing ing Ukraina ora duwe sambungan kuwi?
    1. irina.mmm
      +1
      4 May 2014
      Ana roh Rusia, ana mambu Rusia. Apa sampeyan bisa nindakake, angin terus-terusan nyebul ing Ukraina miskin, utamane ing Kyiv, lan kaya apa dheweke mambu wangi kaya ngono.
  49. +1
    4 May 2014
    pati kanggo fasis lan accomplices Banderavians entrenched ing Kyiv! prajurit
  50. +4
    4 May 2014
    Iki Odessa, wong-wong sing tiwas ing omah serikat pekerja, nyebar foto iki kanggo kabeh wong sing bisa, supaya makhluk fasis ora duwe papan kanggo manggon !!!
    1. -7
      4 May 2014
      Apa medeni! Aku durung tau weruh sing kaya ngono. Kurang brutal, aku mikir, yaiku video sing ditampilake ing sekolah, ing ngendi para pejuang Chechen ngethok kepala wong Rusia.
      1. Komentar wis dibusak.
  51. KAVS
    0
    4 May 2014
    Wartawan-wartawan iki enggal-enggal didukani. Kabeh jagad "beradab" ngerti manawa setengah saka Rusia ing Slavyansk lungguh ing trenches ...
  52. +1
    4 May 2014
    Kutipan: Dmitry Toderese
    Apa medeni! Aku durung tau weruh sing kaya ngono. Kurang brutal, aku mikir, yaiku video sing ditampilake ing sekolah, ing ngendi para pejuang Chechen ngethok kepala wong Rusia.

    Apa sampeyan moyoki utawa apa, sampeyan ghoul?
    1. +1
      4 May 2014
      Ibune Cheli.Bocah enom sing ing uripe ora tau weruh apa-apa kajaba penembake ing komputer lan film aksi ing TV, ngungkapake kabeh pikirane. Yen sampeyan luwih tuwa lan luwih wicaksana, critakna lan jelasake. Apa sampeyan mikir langsung ngidak-idak reged? Delengen foto -paling ora jujur ​​posting fotone, arep ngomong
  53. +3
    4 May 2014
    Victor, Evgeniy, Sasha lan Gosha manggon ing dalan padha ing Slavyansk.
    Maidan kedadean ing Kyiv, lan Kidul-Wétan sing tentrem diancam kena infeksi.
    Dumadakan dadi:
    Victor nyopir tank, Evgeniy minangka penembak jitu, lan Sasha lan Gosha njabat ing pasukan khusus lan bisa nindakake akeh perkara sing dikarepake ing wektu sing angel kanggo tanah air lan nylametake awake dhewe lan kulawarga tanggane saka pengisap presumptuous "tengen- sayap.”
  54. +8
    4 May 2014
    Tiras85. Aku ora duwe hak kanggo "ngomong" kanthi terang miturut pendapatku. Aku bakal 25 taun. Sing pisanan yaiku mateni para fasis kasebut. Nanging wis umure > 50 taun, tatu lan ora bisa mabur maneh. Panglima sepasang helikopter Mi-8Mt. Aku duwe 3 pesenan militer ... Nanging ana Afghan. Iki WARGA lan RAKYAT KITA !!!BANTUAN KUDU LAN DIPERLUKAN UNTUK INI KITA MILIH PEMIMPIN DENING SELURUH PILIHAN RUSIA.
    1. +1
      4 May 2014
      Kita loro...
      1. +1
        5 May 2014
        Kutipan saka meryem1
        Kita loro...

        Ora, luwih akeh! Paling ora telu wis!
    2. 0
      5 May 2014
      Ing Ukraina, pilot padha disebut munggah preduli saka umur. Mayoritas kanthi seneng mlumpat kanggo mateni penjajah Muscovite. Siji-sijine sing ngganggu dheweke yaiku kahanan peralatan sing ditinggal ing udara terbuka. Nanging ora apa-apa, saiki lagi gluing, patch, lan ndandani. Ora suwe, unit pesawat anyar (lawas) lan kru sing berpengalaman bakal dilayani.
      1. 0
        5 May 2014
        Quote: Maca pawarta
        Ing Ukraina, pilot padha disebut munggah preduli saka umur

        Iku salah siji bab kanggo nelpon, nanging pilot tanpa laku ... kanggo piye wae mulihake katrampilan sampeyan butuh wektu (suwene istirahat, luwih akeh wektu), uga loot (jam penerbangan Mi-8 ing USSR. regane udakara 900 rubel). Aku ngerti, junta ora duwe pisanan utawa kapindho! Kabeh liya yaiku "pakan meriam" Sing kita deleng ing Slavyansk. Pilot rada lawas kanggo kapten lan sikap kanca-kancane nguwatirake!
  55. XYZ
    +2
    4 May 2014
    Yen dheweke ora nemokake jejak Rusia, dheweke mesthi nggoleki sing Amerika. Ing kono meh ora kesapu utawa disapu banget. Lan sampeyan bisa entuk sawetara penghargaan jurnalistik.
  56. 0
    4 May 2014
    Carane golek soko sing ora ana ing asas. Cetha yen ana penasehat. Nanging ora ana jejak pasukan khusus utawa countergroup. Yen ora, kabeh "pasukan" Ukrainia mesthi diusir ing mburi Kyiv biyen....
  57. +5
    4 May 2014
    Sampeyan mung ora bisa dingerteni! Bawa paspormu...
    1. lor
      +7
      4 May 2014
      Ana wong ing Gedung Putih sing katon nuduhake hubungane karo Afrika
  58. 0
    4 May 2014
    Saiki kita, Rusia, kudu nggunakake kabeh kesempatan, media, utamane Barat, keterlibatan organisasi publik, OSCE lan PBB. Mugi-mugi profesionalisme staf Kementerian Luar Negeri, Lavrov lan Churkin. Aku elinga sawetara wong kriting-rambut ing PBB goyangake tabung test karo Wewelak nalika lagi nyiapake serangan ing Irak. Churkin mung kudu ngalahake mungsuh kanthi bantahan: foto, video, kesaksian, bukti fisik! Kamenangan bakal dadi milik kita!
  59. +1
    4 May 2014
    Kutipan: Dmitry Toderese
    Dmitry Toderese

    Iki dudu jaman Yeltsin. Wong Chechnya ngerti yen Amerika wis nyetel lan digunakake minangka pion ing perang nglawan Rusia. Aku percaya yen kabeh bangsa Rusia kudu mbalela marang Amer lan perang nglawan wong-wong mau. Kabeh sing bisa ngatur serangan hacker ing perusahaan Amerika sing ana hubungane karo ekonomi lan goyangake negarane kanthi sanksi peretas!!!!!!!!!! Aku menehi saran supaya sampeyan ora tuku produk Amerika lan Jerman, kabeh wis ilang.

    Yen sampeyan patriot Rusia, sampeyan ora bakal tuku barang sing diprodhuksi dening mungsuh !!!!!!
    1. lor
      0
      4 May 2014
      Napa sampeyan kabeh wis cukup nonton film karo Bruce Willis?
      Sistem kontrol kanggo pasukan, perusahaan strategis lan pertahanan, lan sistem energi ora ana hubungane karo jaringan umum kayata Internet. Ora ana akses njaba ing kana.
  60. +2
    4 May 2014
    Nalika milisi wiwit mati, wong biasa dumadakan ngerti yen ora ana jejak Rusia ing kana?! Sanajan sadurunge pesta iki sing digawe dening Yudas ing Kyiv, panguwasa Rusia wis bola-bali ujar manawa militer kita ora ana. Pira maneh wong sing kudu mati, diobong urip kanggo wong-wong Barat sing ngerti apa sing wis ditindakake????? Kanggo mbubarake kabeh grombolan ula iki, mung siji batalion Vostok sing cukup, amarga pasukan khusus GRU mung bakal nggiling makhluk kasebut, lan kita isih kudu JUDGE !!!
    1. +1
      4 May 2014
      Kutipan saka: capex1
      Pira maneh wong sing kudu mati, diobong urip kanggo wong-wong Barat sing ngerti apa sing wis ditindakake?????


      Apa sampeyan ngarep-arep kanggo "manungsa" pasuryan Demokrat???
      Bab sing paling awon babagan iki yaiku dheweke ora mung ngerti, dheweke ngatur kabeh bacchanalia iki.
      Kabeh inspeksi, penerbangan, pemantauan iki minangka wafel kanggo wong bodho karton. Fasis Amerika ora bakal mandheg nganti ditindhes wetenge....matane tambah amba...
  61. 0
    4 May 2014
    Sarana kanggo nyetel jebakan pit ing geni: bolam lampu senter kanthi kaca sing diremuk kanthi ati-ati tanpa ngrusak kumparan, lan baterei biasa.
    1. +1
      4 May 2014
      Kutipan saka: Ribatsek
      Tegese kanggo nyetel pit traps ing geni: bohlam lampu senter


      Iki mbutuhake kabel sing dawa banget ... voltase drop ... baterei bisa uga ora cukup ... spiral iku bab sing alus ... Kanggo kelas kimia sekolah !!! Cepet. uyah kalium saka asam perklorat (garam Berthollet)!! Ahli kimia bakal menehi instruksi sing tepat.
      1. kirqiz SSR
        0
        4 May 2014
        Wingi bab wolung Tu 160s lan T95s miber liwat Krasnodar, mbokmenawa nyiapake kanggo arakan.
        1. 0
          4 May 2014
          Aku 8 bêsik nomer paling optimal kanggo arakan!)))0
  62. 0
    4 May 2014
    Ternyata menarik - Rusia kudu disalahake kanggo kabeh sing ditindakake ing Ukraina. Lan sing diarani Apa pamrentah Ukraina nindakake apa-apa? Ternyata Ukraina mung ora ana!
  63. kirqiz SSR
    0
    4 May 2014
    Wong lanang sing ngerti nonton ing YouTube loro batalyon sukarelawan saka Crimea ngumpul ing Donetsk kanggo pindhah, apa padha serius lunga utawa ana dekrit kanggo meden-medeni banderlogs.
    1. kombat58
      0
      4 May 2014
      Waca laporan babagan Kramatorsk lan Slavyansk!
      Bener, 2 batalyon ora cukup, padha dipotong (utawa kaya ngono).
      Lan elinga, "Batalion kejut dadi terobosan."
    2. kombat58
      0
      4 May 2014
      Waca laporan babagan Kramatorsk lan Slavyansk!
      Bener, 2 batalyon ora cukup, padha dipotong (utawa kaya ngono).
      Lan elinga, "Batalion kejut dadi terobosan."
  64. MarkusMoon
    0
    4 May 2014
    Pendos bodho, yen ana jejak Rusia, kabeh bingkisan lan ultras wis suwe lungguh ing minks karo pasokan Vaseline.
  65. 0
    4 May 2014
    Ora ketompo carane hard media Western nyoba, padha ora bisa nindakake apa-apa. Ing situs web layanan warta Kanada CBC (Canadian Broadcast Corporation), mayoritas komentar saka warga biasa diarahake sacara eksklusif ing arah sing positif. Wong Kanada biasa nuntut supaya ora dicuci otak lan supaya ora nyalin media AS. Ana telpon kanggo mungkasi aliran goroh babagan partisipasi Rusia ing acara kasebut, lan menehi informasi luwih lengkap babagan carane Amerika Serikat ngalami alangan ing kana. Aku dhewe kudu melu diskusi panas karo wong Kanada sing cukup sinau. Akibaté, dheweke kerep ngucapake matur nuwun amarga nuduhake interpretasi acara sing beda utawa kanggo nyorot acara sing ora dingerteni. Supaya adil kanggo Amerika biasa, iku perlu kanggo sebutno sing ing antarane wong-wong mau ana wartawan sawijining sing bisa kanggo njaluk menyang ngisor meh kabeh sumber Financing ing Kyiv. Iki proyek ageng. Aku nyoba nerjemahake salah sawijining karya iki kanthi luwih akurat lan bakal njaluk sampeyan ngirim terjemahan ing situs iki. Aku bakal ngomong luwih dhisik yen kesimpulan utama artikel kasebut yaiku Amerika Serikat meh kabeh mbiayai EVERYTHING sing kedadeyan ing Ukraina. Aku ora mikir iki bakal kaget sapa wae. Sing bakal nggumunake para pamaca yaiku kepiye carane iki ditindakake. Sampeyan kudu ngerti mungsuh nganti balung ...
    1. lor
      0
      4 May 2014
      Iku mung sikap marang Kanada lan pendapat saka EU lan AS minangka "soko sing ora bisa dingerteni ing Amerika Utara"
      1. 0
        4 May 2014
        Kabijakan resmi pamaréntah Kanada saiki yaiku nari kanthi irama Amerika Serikat. Lan padha njoget sethitik liyane fervently saka sing dijaluk. Kita ora kudu lali yen Kanada minangka negara perlindungan kanggo putu Bandera.
  66. +4
    4 May 2014
    ora ana tembung, mung ngrungokake lan nyebar.

  67. +4
    4 May 2014
    Kutipan saka: jktu66
    http://politobzor.net/show-20256-zhertvy-odessy-byli-ne-naprasny-fashistam-ne-zh


    iku.html

    Aku nemu neng internet wae....
    Spread17:45 AMERIKA ngakoni yen DONBASS wis lelayaran adoh saka iku"Nulis saka kanca saka Indianapolis, dheweke saka Kharkov."Ana laporan apik tenan ing warta Amérika saiki - iku disebut "Good bye, Doneck lan Slavjansk!" Amerika ujar manawa "ketoke, pamrentah Ukraina ora bakal bisa nahan Donetsk lan Slavyansk, Donetsk lunga." Dheweke nerangake iki, mesthi, kanthi machinations Rusia. Dheweke mung nampa kasunyatan sing isih ana wilayah
    ngambang adoh. Oh, yen informasi iki bisa disebarake piye wae! Ing Donbass, padha isih wedi sing Pakdhe Sam bakal nuduhake munggah karo Colt, nanging Pakdhe Sam wis dawa wis diunekake adoh! Kepiye carane bisa nggedhekake informasi iki kanggo ndhukung wong? Aku duwe impen saiki - supaya Gusti Allah menehi dina sing seneng, lan wong Amerika ngucap: "Sugeng rawuh, Charkov!" Saka editor. We njaluk panyebaran maksimum informasi iki!!! Saiki kita duwe siji ngimpi - Gusti Allah
    menehi dina sing seneng, lan Amerika kandha: "Sugeng rawuh Ukraina
    1. Komentar wis dibusak.
  68. +3
    4 May 2014
    Ora preduli apa sing ditulis ing kana. Kulon isih bakal nyalahake Rusia kanggo kabeh. Lan sawise acara paling anyar, wektune kanggo "warisan". Helikopter sing mudhun nyemangati lan ora ana sing bakal dilaporake menyang masarakat umum, nanging wektune Kanggo pindhah menyang tumindak aktif Akeh cuplikan nuduhake Ing video, pasukan punitive muter metu kendaraan wojo liwat kutha lan desa, presenting piyambak minangka target banget - a ambush uga-diatur, bersenjata karo tangan cilik conventional lan RPGs, lan wong-wong iki ora bakal pindhah. Ing endi wae, aku ora mikir yen bakal dadi masalah kanggo spesialis kita nemokake panitia lan peserta aktif ing acara Odessa .Shotnik pimpinan kabeh jinis ultras lan scum liyane bakal duwe pengaruh positif ing atmosfer umum Sotnik Mykola bisa diculik lan digantung nganggo tandha "punisher". Ana uga pangkalan Sektor Kanan sing nyiapake pakan meriam - kok ora njeblug? Lan umume, amarga kita tetep tentara minangka pilihan pungkasan, ayo ngelingi pengalaman perang gerilya - kita duwe pengalaman paling sugih.
  69. +2
    4 May 2014
    Kita kudu nyekel wartawan kasebut kanthi bokong lan nggawa menyang Odessa. Ayo padha komunikasi karo sederek lan kanca-kanca sing diobong urip. Kanthi saben kulawarga, paling sethithik sak jam. Mungkin banjur ing paling soko bakal tekan wong-wong mau.
  70. +4
    4 May 2014
    Asli Odessa asli !!!!!!

  71. Nambani Nakosh
    +1
    4 May 2014
    Pitakonan dudu eksposisi. Dheweke nerangake kanthi paling apik. Pitakonan yaiku sapa sing bakal ngerti lan kepiye.
    http://nyti.ms/1iVMtnH


    Miturut cara, sampeyan uga bisa maca komentar pembaca ing kana. "Uncut," dadi kanggo ngomong.
  72. +6
    4 May 2014
    Saiki, ana sekitar 20 Svidomo Euromaidanites ing cedhak Adipati. Senajan ing dina biasa 100-200. Ing dina utamané wangkal-ukropatriotik, 400-500 wong.

    Akeh "sayap tengen" ninggalake Odessa. Sing ora bisa, nutup omahe - ndhelik, aja metu. Dheweke rumangsa gething marang Odessa. Dheweke ngerti yen dheweke wis dituruti. Lan wong-wong mau pancen wis diterusake - lan kanggo wong-wong sing ngobong, lan kanggo wong-wong sing nembak, lan kanggo wong-wong Banderovkas sing diwutahake bensin ...

    Ing Vkontakte, luwih saka 500 profil "sayap tengen" Odessa wis dibusak. Bajingan Svidomo sing durung umur ndhelik, ngilangi jejak. Nanging ora ana gunane - database wis diklumpukake, kanthi alamat, kontak, foto.

    Odessa sepi banget ing antrian, ing dalan, ing apartemen. Odessa iku ala. Odessa ngerti ngendi goroh. Odessa ana bakal ngubur wong lanang. Odessa sawise panguburan bakal pengin getih saka Nazi kuning-biru.
    Odessa dikhianati. Dheweke ngapusi lan ngiyanati wong sing serius banget. Wong-wong iki ora ngapura iki - padha ora ngapura kidkov lan ancaman kanggo bisnis. Kyiv ngiyanati wong-wong mau.
    Bengi, "pravosek" pisanan wis menyang Bandera. Wong-wong serius menyang omahe lan ngethok tenggorokan ing ngarepe sedulure. Milisi wis ditanggepi minangka bytovuhu. Ora ana sing bakal nyelidiki. Policemen - padha uga anak saka Odessa. Dheweke lara kanggo Ibu, dheweke ora bakal ngapura wong lanang sing diobong.
    Kekuwatan Nazi ing Odessa mung ana ing tentara bayaran nonresident. Siji lan setengah ewu disewa dening Nemirovsky. Lan telung atus - bandits Usov. Nanging wong liyo - padha wedi Odessa. Lan nalika Odessa duwe gaman - lan bakal katon rauh - mercenary bakal mlaku kaya cockroaches. Utawa bakal remuk.
    Odessa dudu Ukraina maneh.
    "Sektor Kanan" = pati. Saben uwong sing melu ing "Sektor Tengen" ditandhani dening pati. Saben "pravosek" ing saindhenging Ukraina bakal ketemu Taun Anyar ing anget, kanthi aman ndhelikake saka salju lan Frost ing rong meter saka lemah.

    PS Lan aku takon sampeyan, kanca-kanca, aja nelpon wong lanang sing tilar donya ing Odessa "Odessa Hundred". Mangga aja. Dheweke ora pantes duwe dorongan Maidan sing isin iki. The "Heavenly Hundred" minangka mitos palsu, dituku kaping telu lan didol kaping sepuluh, kaya Bandera lan Shukhevych. Aja ngremehake wong lanang 38 Odessa sing wani sanajan ana scum saka Maidan.
    1. Mih
      0
      4 May 2014
      Ayo ora. Wong mati, lan junta Ukraina luwih sinis tinimbang pasukan Jerman. Yatsenyuk ngluwihi malah "Dokter" Goebbels. "Kamulyane para pahlawan" - pahlawan sing ngobong wong minangka kamulyan kanggo Ukraina.
    2. lor
      +1
      4 May 2014
      Iku muni apik. Utamane babagan polisi Odessa, sing lara kanggo ibune. Apa ora lara yen ngadeg lan nonton Sektor Tengen ngobong wong? Apa ora lara nalika bocah-bocah wadon mlaku liwat karo botol sing luwih entheng? Apa ora lara nalika wong-wong mau padha mlumpat menyang mayit sing diobong? Ana akeh video ing ngendi sampeyan bisa ndeleng reaksi "ora" saka polisi kanggo kekacauan iki.
      Aku nggegirisi karo apa sing ditindakake wong-wong sayap tengen ing Odessa. Nanging aku weruh carane Odessa sijine buntut ing antarane sikil ing ngarepe ghouls lan ora ana kang teka kanggo nimbali saka Sektor tengen, kabeh lungguh maneh lan maca warta ing ngarep. Kita kudu nelpon spade spade, sing pulisi, sing residents Odessa dhewe wis chickened metu. Sedhih. Banget.
    3. 0
      4 May 2014
      Aku saka wilayah Donetsk lan durung tau menyang sampeyan. Nanging aku ora bakal lali. Aku bakal tansah ngelingi carane Ukraina nanggapi katresnan lan karya hard minangka asil saka 23 taun.
    4. kirqiz SSR
      +2
      4 May 2014
      padha ngethok tenggorokan kanthi serius mung kanggo lan bocah-bocah enom kudu dipotong, dheweke ngerti bocah-bocah iki apa sing bakal ditindakake, aja nganti ngomong yen bocah-bocah ora kena disentuh utawa apa-apa, bocah sing wis ana ing guwa-garba ngerti. apa kang becik lan ala, lan ing umur patbelas taun lan luwih-luwih padha ngerti yen ora ana welas asih marang dheweke.
    5. kirqiz SSR
      +1
      4 May 2014
      sampeyan kudu Cut wong harshly, ora katon ing umur, wiwit padha ngobong wong, iku tegese padha ngerti apa sing arep menyang lan ora sawetara jenis jumping bab umur moderator, aja seneng wong pinter komentar sadurunge mbusak, Nerangke.
    6. +1
      4 May 2014
      Inggih ngandika! Ora ana komentar sing dibutuhake.
    7. 0
      4 May 2014
      Inggih ngandika! Ora ana komentar sing dibutuhake.
  73. Mih
    0
    4 May 2014
    Ya, kenapa Amerika ora nemokake jejak Rusia? Umumé, iki nggumunake. Iki nglawan posisi resmi Kyiv-Yaytsenyuk. Apa Amerika wis wiwit ngerti apa-apa?
    Kaya sing dikandhakake - barang-barang sing nggumunake ana ing cedhak.
    Mungkin padha wiwit ngenali nilai manungsa universal?
    Ya, iki mung palsu - kanggo wong Amerika prihatin babagan masalah iki, mesthine pancen luar biasa.
    Pitakonan: Kepiye Senator McCain bakal nanggepi iki? Apa dheweke takon senator babagan iki?
  74. 0
    4 May 2014
    Ora ana sing nggumunake. Kita tansah kelangan perang informasi.
  75. Nambani Nakosh
    0
    4 May 2014
    Kutipan saka Santor
    Saiki, ana sekitar 20 Svidomo Euromaidanites ing cedhak Adipati. Senajan ing dina biasa 100-200. Ing dina utamané wangkal-ukropatriotik, 400-500 wong.

    Lan 20 iki sing paling lara selesma.
    Nuwun sewu Odessa. Kaya wong liya, mesthi.
  76. 0
    4 May 2014
    Mateni kewan. Padha katon malah ing kuthaku. Mungkin siji dina iki aku bakal njupuk vacation, golek resep kanggo cocktail Molotov lan munggah, lagi takon.
    1. 0
      5 May 2014
      Ing kurang panas, nambah shavings kluwarga kanggo bahan bakar diesel. sabun, banjur dicampur karo bensin lan wis rampung. Mung campuran sing apik kanggo sawetara jam, sabun wiwit decompose, nanging iki misale jek dadi cara paling gampang.
  77. Nambani Nakosh
    0
    4 May 2014
    Aku nonton stream Odessa, dalan Evreiskaya. Kanggo psector - padha laporan ing basa gawe salah. asu-asu padha nguwuh-uwuh. Aku ora weruh wong ngoyak. Kepiye carane?
  78. 0
    4 May 2014
    Kapan iki bakal mandheg dadi menarik kanggo kita? Aku ngomong babagan pendapat wong Amerika Kosov. Kapan kita bakal tumindak tanpa noleh mburi? Ayo dadi wong Rusia! Maju kanggo Rusia sing kuwat lan kuwat!
    1. +1
      5 May 2014
      dheweke ngenteni lan pancen bener!
  79. 0
    4 May 2014
    Nalika Crimea dicaplok, kabeh Rusia ana poster "Rusia ora ninggalake dhewe." Lan saiki - Donbass, Lugansk, apa ora wong Rusia ing kana? Lagi methodically dijupuk dening mercenaries. Kita ora bisa ngirim pasukan, kita kudu bantuan karo senjata, spesialis, peralatan, obat-obatan, etc. Ing kana, tapel wates kaya kaftan Trishkin, sampeyan bisa nyopir truk Kamaz ngliwati sawah, penting banget kanggo wong saiki njaluk bantuan saka Rusia, ngerti yen dheweke ora bakal dibuwang.
    Ora ketompo carane wis telat, padha diubengi liyane lan liyane tightly. Kita pitados, kita ngarep-arep lan Gusti Allah mberkahi sampeyan.
    1. AVIATOR36662
      +1
      4 May 2014
      Kanggo optimisme saka kanca, aku bakal nglaporake kabar 2 jam pungkasan sing 11 (sewelas) unit militer cedhak Donetsk lunga menyang sisih DPR (pendukung federalisasi). tangan kosong saka milisi.
      Lan kabar saka jam pungkasan saka "Argumen lan Fakta" sing Walikota Donetsk ditransfer daya kanggo Milisi Rakyat!
      1. Komentar wis dibusak.
    2. AVIATOR36662
      +1
      4 May 2014
      Lan informasi jam pungkasan saka "Argumen lan Fakta" sing Walikota Donetsk ditransfer daya menyang Milisi Rakyat!
    3. 0
      5 May 2014
      dheweke ngenteni lan nindakake perkara sing bener
  80. Manul49
    +1
    4 May 2014
    Punika link kanggo asli. artikel.

    http://www.nytimes.com/

    Sampeyan bisa ndeleng ngendi lan carane, artikel iki diterbitake ing koran. Ana video meh 3 menit. Bingung, nanging bisa dingerteni.
    Nanging dudu artikel kasebut sing menarik, nanging komentar kasebut. Aku nyawang telu pisanan: padha cukup, kanggo titik lan ora banget padha karo statements saka panguwasa. Aku ora nemokake katresnan khusus kanggo kita, lan aku ora nggoleki, nanging ana pangerten tumindak lan sentimen kita ing Ukraina kidul-wétan.

    Wektu katon ana ing sisih kita. Lan ora suwe Abamka lan Co kudu mangsuli malah marang wong-wong dhewe amarga ngapusi ing media.
    1. Nambani Nakosh
      +1
      4 May 2014
      Iki minangka tautan dudu menyang artikel, nanging menyang situs web.
      Aku wis nyedhiyakake link menyang artikel ing kene:
      http://nyti.ms/1iVMtnH
  81. Manul49
    +1
    4 May 2014
    Link menyang artikel. Kajaba iku, ana pitakonan "ing ngendi diselehake ...".
  82. +1
    5 May 2014
    Wes wayahe mung kari referendum, sabar wae, ora usah provokasi.
  83. +1
    5 May 2014
    Sedulur, kirim ulang ing saindenging Ukraina.
    Nasionalize Enterprises saka perang pidana Kolomoisky sabisa ing sih saka Donetsk Republik Rakyat lan entitas teritorial liyane. Cepet milih direktur lan kepala akuntan sampeyan, iki pancen bener miturut hukum perang. Lan uga nimbang kemungkinan nasionalisasi properti saka pamilik liyane sing melu pembantaian wong.
  84. +1
    5 May 2014
    Nuwun sewu, ing topik: sapa sing bisa nulungi? Produk getih dibutuhake ing rumah sakit Kramatorsk!
  85. runja
    -10
    5 May 2014
    sepisanan, wartawan wis ora arep ana kanggo dangu, wiwit separatis tentrem wis diadopsi fashion njupuk utawa njupuk wong hostage - sing peduli. dadi iki palsu - ora ana wartawan Amerika ing Slavyansk, yen ora, separatis tentrem ngeculake guts wong 4 kanthi pandangan sing salah (wakil, mahasiswa Politeknik, mahasiswa NAU, lan mung wong sing liwat) banjur dibuwang menyang kali - ya iku - kulawargané sedhih - Ora komentar
  86. retur
    0
    5 May 2014
    Sawijining kiriman penting sing dikandhakake yen umume wong mati ing House of Trade Unions ora amarga geni, nanging disengaja dipateni lan mung banjur diobong dening Ukrainia kanggo ndhelikake jejak. Foto-foto kasebut kanthi jelas nuduhake tatu peluru ing "korban kebakaran". Iki minangka titik sing penting banget, amarga bisa ngrusak versi "kacilakan tragis" - ing kasus iki, kita bakal ngadhepi pembantaian sing disengaja.


    http://frallik.livejournal.com/781599.html
  87. +1
    5 May 2014
    RELEASE ING ODESSA, 116 wong tiwas
  88. Manul49
    +1
    5 May 2014
    Kanggo runja:

    Sadurunge sampeyan troll, tindakake link

    http://www.nytimes.com/
  89. ber.vu
    0
    5 May 2014
    Quote: ilmuwan
    Iku banget ngganggu yen, senadyan campur tangan AS sing jelas ing urusan internal Ukraina, ing ngendi CIA bener-bener ngontrol junta Kyiv lan, minangka asil, atusan korban ing antarane Ukrainians, informasi sing paling kejam lan sinis lan pangolahan psikologis saka populasi. lagi ditindakake kanthi blokade sumber informasi utama Rusia lan oposisi menyang Kyiv, lan nalika Rusia isih kudu nggawe alesan !! Nuwun sewu, nanging kanggo sapa? Saiki mung siji sing krungu saka Kremlin babagan masalah transit gas menyang Eropa lan pertempuran sing ora mesthi Vitaly Churkin ing Dewan Keamanan PBB lan ngukum pembunuhan kasebut.
    Iki sing dakanggep salah gedhe lan lamis. Wis cukup kanggo mbuktekake ing saindenging jagad, ora jelas apa, uga, dheweke ora pengin ngrungokake kita. Mulane, statement nyata lan tumindak langsung dibutuhake ing kahanan ing Odessa lan Kidul-Wétan.
    1. Sanksi angel marang Kyiv nganti mblokir gas menyang Eropa, penahanan akun lan bisnis oligarki Ukrainia lan perusahaan Amerika, pengusiran diplomat.
    2. Dhukungan logistik sing jelas lan langsung kanggo gerakan pembebasan ing Ukraina tenggara, kalebu penasehat militer.
    3. Kick metu karo bantuan saka milisi Ukrainia lan Berkut saka ing kono kabeh angkatan bersenjata kontrol Kyiv lan nggawe regime ijin ing wates wilayah.
    4. Njamin dianakake referendum lan pambentukan pemerintahan rakyat.
    Iki carane aku ngerti ukuran angel, cukup lan simetris. Kabeh liyane kekirangan lan chatting. Lan karo wong-wong sing ringkih, Kulon, lan luwih-luwih Amerika Serikat, ora bakal njagong ing meja rembugan, lan yen padha nindakake, perjanjian kasebut bakal luwih murah tinimbang kertas jamban Geneva, sing ora mbutuhake bukti.
  90. 0
    5 May 2014
    Mesthi, ora ana jejak Rusia sing ditemokake ing kana. Nanging kebak jejak CIA, FBI lan NATO. Lan sing menarik yaiku dheweke nggawe rencana kanggo Ukraina sadurunge acara saiki. Iki bisa uga koyone aneh kanggo sawetara, nanging mbayar manungsa waé kanggo gambar iki saka kartun Ceko bab Mole.
    Esuk iki, nalika TV nuduhake kartun, aku weruh pigura saka kartun "The Mole and the Fish" ("Krtek a rybka") - kartun penultimate saka seri bab Mole, dirilis ing 2000. Pay manungsa waé menyang werna - iwak ing werna saka gendéra Ukrainia, pike punika EU. Lan mole dicet ireng, biru lan abang (iki Republik Donetsk!).
    Apa Uni Eropa ngoyak Ukraina? Apa wong Ceko curiga? Inggih, padha duwe foresight!
  91. 0
    5 May 2014
    Quote: DanSabaka
    sapa sing bakal ragu...
    sayange ora ana sing krungu wartawan iki....

    bakal krungu. Masyarakat Barat biasane statis ... nanging ana minoritas. wong bakal weruh. bakal ngerti lan nerangake marang kanca-kancane sing ora ngerti. bebener kuwi bab sing teka alon kanggo masal, nanging mesthi. Iki dudu proses sedina utawa malah seminggu. nanging mboko sithik bakal tekan saben wong. bab sing padha kedaden ing Ossetia. kita padha dipuntudhuh (sanadyan tanpa sanksi. Nanging sanksi amarga kasunyatan sing, sepisanan, ekonomi Amérika ing alangan, lan padha kudu nindakake soko, lan sareh, loro EU lan Rusia wis wiwit aktif mundhakaken sirah. Tujuane kanggo ngrusak ekonomi, lan skenario kasus sing paling apik yaiku miwiti perang ing Eropa. Amerika kabeh wis biasa lungguh ing bawana liyane. Ora ana pesaing sing kuwat sacara geopolitik ing Amerika Selatan utawa Amerika Utara kanggo dheweke. Timur Tengah versi Suriah-Iraq-Iran saiki wis ngalahake Uni Eropa, Rusia lan China) nanging goroh cenderung mbukak, lan Amerika wis reged banget ing dasawarsa pungkasan. Aku pracaya yen kampanye Ukrainia iki ora bakal pungkasan, nanging iki awal pungkasan. Aku mikir ing dekade sabanjure kita bakal ngadhepi ambruk NATO, AS lan 70% saka EU
  92. svit777
    0
    5 May 2014
    saben wong sing ora peduli karo nasib Ukraina lan simpati karo Ukraina Rusia ing sisih kidul-wétan: please REPOST. Akeh ing Amerika Serikat lan Kanada mung ora ngerti informasi iki:

    NYTimes ora bisa nemokake prajurit Rusia sawise diselidiki minggu. http://www.nytimes.com/2014/05/04/world/europe/behind-the-masks-in-ukraine-many-
    faces-of-rebellion.html?ref=world&_r=0 . Mesthine ana akeh etnis Rusia, nanging aja lali babagan Rusia (kewarganegaraan) lan Rusia (negara duweke).

    Babagan apa sing diwedeni wong Rusia ing sisih wétan Ukrainia.
    1) http://edition.cnn.com/video/?/video/world/2014/05/04/pkg-black-odessa-aftermath
    .cnn&hpt=hp_t2&from_homepage=yes&video_referrer=http%3A%2F%2Fedition.cnn.com%2F
    2) Gambar banget hard saka Odessa http://ersieesist.livejournal.com/813.html Ana akèh bukti sing wong burned padha matèni sadurunge geni.

    Sayange, Nazi wis muncul ing taun-taun pungkasan ing Ukraina. Kene http://www.youtube.com/watch?v=Go4Wwjuzm-s sampeyan bisa ndeleng video ngendi croud bengok "nyumerepi Russian". Miturut cara, video digawe taun kepungkur. Apa cukup wedi?

    Ukrainia "penjaga nasional" dibentuk ing wulan kepungkur saka radikal nazy sing padha sing mateni ing Odessa. "Pemerintah" Ukraina saiki ora ndhelikake kasunyatan kasebut. Apa cukup kanggo Rusia sing manggon ing Ukrainia kanggo mbela omah-omahé?

    Krisis Ukraina Dina: Demokrasi kejiret ing kamera (iki ora bakal ditampilake ing media mainstream)
    https://www.youtube.com/watch?v=bDOWt9V2bjs

    Sampeyan isih percaya yen sampeyan duwe media gratis! Dadi goleki sinau independen, lan iki jelas dudu "agen Kremlin", kaya sing sampeyan sebut RussiaToday:
    http://www.ronpaulinstitute.org/archives/peace-and-prosperity/2014/may/03/us-med
    ia-covers-up-mass-pati-in-odessa.aspx
    http://www.ronpaulinstitute.org/archives/peace-and-prosperity/2014/may/03/free-p
    ress-usaid-increases-funding-to-pro-kiev-media.aspx

    politisi ujar manawa A.S. ora campur tangan ing kahanan ing Ukraina lan pengacara kanggo perdamaian lan rembugan, nanging malah koran Jerman "Bild" nyerat bab U.S. campur tangan ing urusan negara merdika, nanging dijupuk dening Nazi (ora ngetang kunjungan saka kepala CIA lan US Wakil Presiden sawise kang wiwit operasi punitive marang wong Ukraina!) http://www.bild. de/politik/ausland/nachrichtendienste-usa/dutzende-agenten-von-c
    ia-und-fbi-beraten-kiew-35807724.bild.html


    Luangkan wektu kanggo ndeleng pranala iki:
    http://www.odnoklassniki.ru/video/62565027561511-0
    http://frallik.livejournal.com/781599.html

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"