Perang sipil ing Ukraina didhukung dening Pengawal Nasional

51
Perang sipil ing Ukraina didhukung dening Pengawal Nasional


Pasukan utama sing nyerang Kyiv nglawan milisi ing sisih kidul-wétan yaiku sing disebut Pengawal Nasional, utawa, kaya sing diarani para pejuang perlawanan, Pengawal Nazi. Iki minangka brigade sing diklumpukake saka radikal sukarelawan, dipimpin dening pimpinan Sektor Tengen, Dmitry Yarosh. Para militan organisasi kasebut yaiku wong enom saka 17 nganti 20 taun, akeh sing dilatih ing kamp-kamp asing ing sangisore bimbingan instruktur NATO.
Dheweke ora duwe pengalaman tempur, nanging duwe ideologi agresif lan kekarepan kanggo njupuk kabeh sing obah, tanpa takon babagan moralitas. Sing, nyatane, dikonfirmasi dening tumindak ing Kidul-Wétan: luwih saka setengah saka wong sing dipatèni dening pembela iku warga sipil sing ora bersenjata.

"Apa sampeyan siap nggunakake printah "Kanggo perang!" gamanyen separatis ndhelikake wanita?" Iki minangka pitakonan saka kuesioner psikologis sing dijawab para pejuang unit kasebut sadurunge dikirim menyang tenggara.

Sepuluh dina latihan. Ing kurikulum - operasi militer nglawan demonstran sing tentrem. Pamblokiran, dipatèni dening geni, storming bangunan ing tutup saka armored personel carrier. Latihan unit Garda Nasional dipantau kanthi rapet dening komando sing ditunjuk Maidan - Menteri Avakov lan Penjabat Presiden Turchynov. Ing seragam militèr saka komandan paling dhuwur mriksa salah siji saka unit latihan.

Swara taun kepungkur, nginep ing kemah alas Galicia lan Volhynia, dheweke wis sinau kanthi apik kanggo nyimpang menyang wedhus. Ing mangsa Maidan, iki minangka atusan unit pertahanan diri lan unit tempur saka Sektor Tengen. Saiki, ing jajaran Garda Nasional, ana perusahaan lan batalyon. Sewidak ewu wong, mobilized, gegaman lan nesu. Pasukan striking utama yaiku militan Dmitry Yarosh.

"Tembak lan mateni. Nanging ora kanggo ngatur tatanan, ora kanggo njamin keamanan ing lurung-lurung ing kutha. Mulane, dina iki karo kabeh wani kita bisa ngomong sing Garda Nasional wis diatur karo siji goal - kanggo ignite Perang Sipil ing Ukraina, lan kita bisa ngomong yen Garda Nasional wis diatur karo siji goal - kanggo ignite Perang Sipil ing Ukraina. supaya Ukrainians matèni Ukrainians, supaya mistrust, gething lan nesu tuwuh ", - ngandika Volodymyr Rogov, koordinator saka Front Popular kanggo Pembebasan Ukraina, mantan penasehat kanggo Menteri Pendidikan Ukraina.

Vladimir Rogov ngerti apa sing diomongake. A Cossack native ing dina Maidan ana ing Kyiv lan nyoba marang wong ing alun-alun sing tenan konco pemberontak. Pravosecs langsung nyatakake dheweke minangka mungsuh lan wiwit mburu. Dheweke ngalahake aku kaping pirang-pirang. Miturut Rogov, Dmitry Yarosh mung ndalang yen dheweke ora gumantung marang panguwasa Ukraina saiki. Minangka tragedi ing Odessa nuduhake, padha tumindak bebarengan.

"Nyatane, iki minangka salah sawijining geng lan cepet banget nemokake basa sing umum. Dheweke mbantah lan meh gelut. Nanging nalika operasi khusus "Sektor Tengen" ditindakake, Yarosh ajeg nelpon Avakov. Kita duwe informasi iki, wis dikonfirmasi " Rogov nerangake.

A native saka wilayah Kharkiv, perwira militer lan wartawan militèr Viktor Baranets sumerep bebaya serius ing nitahaken saka Garda Nasional lan penguatan.

Kaping pisanan, kanggo Ukrainians piyambak.

"Otak para prajurit Pengawal Nasional didominasi mung siji gagasan - kanggo nandur ideologi fasis ing wong Ukraina. Ideologi iki dirancang kanggo numpes wong sing ora setuju, "cathetan Viktor Baranets.

Ing latar mburi tentara reguler sing demoralisasi, Pengawal Nasional katon mobilisasi. Lan dheweke siap ngalahake meh kabeh struktur kekuwatan.

"Pengawal Nasional pengin nguwasani wates, utamane wetan, karo Rusia lan Belarus. Pengawal Nasional ora pengin nurut lan dadi bagian saka Kementerian Dalam Negeri, kepengin dadi otonom. Kakuwasan liyane lan liya-liyane. senjata," jelas Vladimir Rogov.

Kasunyatan bilih Stepan Poltorak ing komando Garda Nasional ngandika volume. Dheweke uga njupuk sumpah saka rekrut. Nalika isih dadi kepala Akademi Pasukan Internal Ukraina, Poltorak aktif nandur tatanan Bandera ing antarane para kadet.

Ora ana sangsi manawa para pengawale, tanpa rasa nyeri mental, bakal mbukak geni marang wanita kanthi gendera Republik Rakyat Donetsk. Tes pisanan saka Pengawal Nasional wis liwati ing perang cedhak Slavyansk.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

51 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 34
    5 May 2014
    Perang sipil wis diwiwiti lan iki kasunyatan.
    1. platitsyn70
      +4
      5 May 2014
      Perang sipil wis diwiwiti lan iki kasunyatan.

      dina iki wiwit perang sipil, lan sesuk, yen ora mandheg, bakal ana pembantaian lan militèr Ukraina bakal nandhang sangsara ing ontran-ontran iki, amarga bantuan wis teka saka republik buruh, wis ana koridor ing wilayah Luhansk. Kematian Nazi wis cedhak lan bakal ora ana welas asih marang wong-wong sing ndhukung junta.
      1. + 10
        5 May 2014
        Ing Hitler, akeh unit Galicia saka SS punishers, Schutzmannschaft, pengawal kamp konsentrasi, etc. mung sipil, utamané Ukrainians, padha uga saged kang burned urip, kaleksanan karo siksa elek. Ing siji-sijine "perang" karo Tentara Abang cedhak Brody, padha mlayu ndhisiki feces dhewe. Sawetara sing nindakake.

        Sampeyan kudu cocog karo bapak lan simbah.
        1. 0
          5 May 2014
          Malah komandan divisi, SS-Oberführer Freitag kanthi terang-terangan ngremehake lan sengit marang dheweke.
      2. +4
        5 May 2014
        Kutipan saka: platitsyn70
        Perang sipil wis diwiwiti lan iki kasunyatan.

        dina iki wiwit perang sipil, lan sesuk, yen ora mandheg, bakal ana pembantaian lan militèr Ukraina bakal nandhang sangsara ing ontran-ontran iki, amarga bantuan wis teka saka republik buruh, wis ana koridor ing wilayah Luhansk. Kematian Nazi wis cedhak lan bakal ora ana welas asih marang wong-wong sing ndhukung junta.

        Thanks kanggo kabeh wong sing ngirim foto Nazi ing situs kasebut. Utamané kanggo Ukrainians! Wong sing pantes wani! Lan mungsuh kudu dikenal ing cangkir!
        1. +1
          5 May 2014
          Dadi manawa, supaya mengko mug iki ing telek !!!
      3. platitsyn70
        +2
        5 May 2014
        Union of Paratroopers of South Ossetia lan United Ossetia Party ngumumake rekrutmen sukarelawan saka antarane para veteran perang taun 1989-2008 kanggo dikirim kanggo nulungi populasi sipil ing kidul-wétan Ukraina.
        nalika wong-wong iki teka Psukam bakal banget ala,
        nalika padha teka nyumerepi piyambak Nazi Ukrainia.
      4. +1
        5 May 2014
        Pasukan serangan utama Kyiv nglawan milisi ing sisih kidul-wétan yaiku Pengawal Nasional,




        Pungkasane sampeyan, patsryoty! Wedi turu!!! (Baba Lera on the warpath)
        Politisi oposisi Rusia Valeria Novodvorskaya ngandika yen Ukraina kurang sukarelawan, banjur siap kanggo kurban dhewe, kanggo njupuk sumpah militèr kanggo Ukraina.
        "Minangka kasetyanku marang Rusia, ing 4,5 dekade, miturut pendapatku, wis nemokake konfirmasi sing cukup lan ora butuh sumpah tambahan. Kanggo sumpah militer menyang Ukraina, aku njupuk dina iki, "ujare Novodvorskaya.
        «Я, Новодворская Валерия Ильинична, вступаю на військову службу і урочисто присягаю Українському народові завжди бути йому вірним і відданим, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватися Конституції Ukraina lan hukum Ukraina, nyimpen rahasia negara. Aku sumpah kanggo menang bindings ing kapentingan umum. Aku sumpah ora bakal nglarani wong Ukraina!”,
        http://dmatrade.whotrades.com/
        1. +2
          5 May 2014
          Lha wong pikun kok durung dikunjara? Nagavkala wis kanggo periode prayoga Plus sumpah kanggo negara manca ngendi kantor jaksa nggoleki?
          1. Artem1967
            +2
            5 May 2014
            Padha ora pengin hubungi d.e.r.m.o.m, supaya padha ora mambu ing pengadilan. Wong wis ngerti regane.
        2. +1
          5 May 2014
          Lha wong pikun kok durung dikunjara? Nagavkala wis kanggo periode prayoga Plus sumpah kanggo negara manca ngendi kantor jaksa nggoleki?
          1. 0
            5 May 2014
            Ing kene, kaya ing Filatov, ing "The Tale of Fedot the Archer", elinga? "Yen troglodyte iki ndeleng penampilan sampeyan, dheweke bakal kelangan napsu kanggo kanibalisme ..." Dadi, sanajan sampeyan ora nggatekake tampilan monster iki (ora salah dheweke, kaya Gusti Allah, penyu . ..), banjur saben tembung - iki minangka inokulasi saka "nilai-nilai Barat" sing nyenengake kanggo nonton! Dadi (miturut aku) ayo ngomong, sampeyan wong wadon tuwa sing apes. Kabeh uripe, sawise kabeh, dheweke ngidini kucing mudhun ing saluran - ora ana bojo, ora ana proyek, ora ana anak, ora ana putu. Sakharov, paling ora melu nggawe bom, nanging apa sing ditindakake ing urip, kajaba feces dhewe? Ya, lan dheweke bakal lali sesuk sawise mati. Ana kuwi - Starovoitova. Lan saiki takon marang bocah-bocah umur 20 taun: sapa iki? Bab sing padha bakal kelakon kanggo iki, malah luwih cepet.
        3. kosh
          0
          5 May 2014
          Kutipan: Z.O.V.
          Kanggo sumpah militer menyang Ukraina, aku njupuk dina iki, "ujare Novodvorskaya.


          Oh, pikun.ka tuwa, dheweke uga mlayu golek dhuwit. Nanging kanthi serius, Pengawal Nasional mung mbebayani nalika perang karo warga sipil. Dheweke, kanthi otak bubuk, perang kanggo dhuwit. Iki minangka motivasi utama. Dheweke durung nate ketemu pejuang sejati. Dheweke bakal mlayu kaya sing lucu, dheweke bakal ninggalake kabeh - asshole.ki junta.
        4. 0
          5 May 2014
          Apa njijiki JANCOK!!!!
        5. 0
          5 May 2014
          Ayo mudhun lan ngunggahake motivasi ukrarm (lan apa maneh sing bisa diunggahake), sanajan kabeh bakal tiba ing kana. wassat
        6. 0
          5 May 2014
          sae sanget. Sijine dheweke ing bis, nggawa dheweke menyang tapel wates Ukrainia lan ngirim dheweke menyang arah Luhansk kanthi boot ing bokong alus ...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 225 teh
      +2
      5 May 2014
      Kutipan saka: maks-101
      Perang sipil wis diwiwiti lan iki kasunyatan.

      Play mati 2 bangsa sedulur
      Sapa sing ana ing mburi kabeh hak lan homoseksual iki, Bandera lan fasis?
      Sapa sing mbiayai perang sipil, sing kupinge metu ing mburi kabeh tumindak reged lan ala iki ...
      1. 0
        5 May 2014
        Kutipan: 225chay
        Kutipan saka: maks-101
        Perang sipil wis diwiwiti lan iki kasunyatan.

        Play mati 2 bangsa sedulur
        Sapa sing ana ing mburi kabeh hak lan homoseksual iki, Bandera lan fasis?
        Sapa sing mbiayai perang sipil, sing kupinge metu ing mburi kabeh tumindak reged lan ala iki ...


        Sapa ngerti! Lan Washington (nuwun sewu, BlackJack) kudu dirusak!
    4. +2
      5 May 2014
      Aku uga ngonfirmasi iki. Mungkasi teror marang sabangsane, nalika sampeyan wis diwasa sampeyan bakal isin apa sing wis ditindakake. Ana dhaptar ing alamat sampeyan ing panguwasa.
    5. Validator
      0
      5 May 2014
      Ing Odessa, junta lan fasisme Ukrainia nandatangani surat perintah mati dhewe. Perlu dileksanakake. Perusahaan geni bakal mbales
    6. 0
      5 May 2014
      Apa jenis "sniper" ing foto kanggo artikel? Produk saka Kulon utawa Ukrainia?
    7. +1
      5 May 2014
      Pilihan sing paling mungkin!
  2. mad
    +5
    5 May 2014
    National Guard - kewarganegaraan inflated, njaga inflated. Brigade punitive, iku jeneng asline!
  3. +3
    5 May 2014
    "Otak para prajurit Garda Nasional didominasi mung siji gagasan - kanggo nandur ideologi fasis ing wong Ukrainia. Ideologi iki dirancang kanggo numpes wong sing ora setuju" ... sing nandur ideologi ora tau bisa digunakake ing pangertèn iki. tembung.
    Ditandur ... kesel kabeh ... apa maneh ???
    Ing kene dheweke mandheg mangan wong kaya ngono ... tujuane wis diraih.
    Kadhangkala dheweke bakal mbuwang dhuwit supaya padha njerit lan cipratan idu menyang Rusia.
    1. grenz
      +4
      5 May 2014
      Ora ana gagasan ing otak Pengawal Nasional, ana omong kosong ing pangertèn harfiah lan figuratif, didorong menyang kepala bodho saka bocah lanang "bodho".
      Nanging ideolog kasebut minangka fasis sing dilatih lan dilatih kanthi apik dening Kulon (kanthi pakurmatan), kanthi trampil martakake ideologie.
      Apa jawabane. Kasepen saka Lambs.
      Ora ana ide nasional ing negara kasebut, kajaba sing nasionalis banget.
      Mulane Kidul-Wétan kanggo Rusia iku kabeh jenis simbol manunggalaken.
      Kabeh liyane bajingan.
      Buktine bakal enggal diamati tanggal 9 Mei.
  4. +7
    5 May 2014
    Washington lan Uni Eropa nggawe perang sipil. Tanpa iki, pungkasane. Apa ana wong liya sing ngira manawa para manuk saka Ukraina sing nyenengake bisa nyalahake apa wae? Mung EU ora ngerti manawa kabeh barang cilik iki bakal cepet-cepet nalika wong diwasa wiwit nglereni wong bodho Aku ora ngombe bir maneh lan ora tau mangan brondong, nanging mandheg Aku pancene pengin ndeleng kepiye wong-wong sing slamet saka Sektor Kanan bentrok karo wong Arab ing Champs Elysees am
    1. +3
      5 May 2014
      Hello Ruslan!

      Komentar sampeyan babagan instigators lan arsonists saka perang sipil fratricidal getih ing Ukraina akurat banget !!!

      Aku melu sampeyan ing kepinginan kanggo katon ing mangsa "skirmishes loropaken" ing Champs Elysees.
      1. +2
        5 May 2014
        Kutipan saka michailo
        katon ing mangsa "skirmishes loropaken" ing Champs Elysees.

        Kaping pisanan aku dhewe cekikikan sethitik ing postingan dhewe Lan banjur opo Sawise kabeh, ora kaya ngono ...
    2. +6
      5 May 2014
      Kanthi perang padha karachun, tanpa perang padha karachun. Kanthi perang - luwih alon ...
      EU ora bakal "perang" karo Federasi Rusia kanthi sanksi utawa nyatane. Cilik piala - bakal manawa.

      Nanging kanthi perang ing Ukraina, Yankees bisa ngilangi "kesulitan" politik domestik babagan "ala" Rusia, ngrampungake Uni Eropa, nanging iki kudu nggambar Federasi Rusia menyang Ukraina ...
      Yen Yankees nyetujoni pasokan senjata menyang Kyiv, mula iki bakal ngeculake tangan Federasi Rusia kanggo nyedhiyakake senjata menyang Kidul-Wétan.
      Sing. supaya Rusia ora diumumake minangka aggressor kanthi paling ora sawetara bukti, siji kudu ora luwih saka Yankees.
      Ing Ukraina, ora cukup wong sing durung siyap (mungkin dheweke pengin, nanging durung siap) kanggo njupuk senjata lan pindhah menyang Kyiv. Ngimpi paling awon saka Yankees yaiku nalika milisi / tentara saka Kidul-Wétan dhewe mlebu ing Kyiv.

      Sanksi minangka cara kanggo ngubengi kolom kaping 5 ing Rusia kanggo nggawe kudeta.



      PS Kanggo skeptis, ing Februari dheweke (Fedorov) wis ngomong babagan apa sing kedadeyan ing Ukraina saiki.
      1. +2
        5 May 2014
        Kutipan saka gandalf
        Sanksi minangka cara kanggo ngubengi kolom kaping 5 ing Rusia kanggo nggawe kudeta.


        Lan kolom kaping lima kudu diidentifikasi lan digawa menyang pengadilan. Untunge, ing konflik Ukrainia, akeh sing nyopot topeng lan ngomong kanthi terbuka.
        "Oppositionists Rusia sing ndhukung tumindak nglawan gerakan anti-fasis ing Ukraina ngirim ora tanggung jawab moral, nanging full-ukuran politik," analis politik Sergei Markov marang koran VZGLYAD.

        "Ora perlu maneh ngomong babagan tanggung jawab moral kanggo wong-wong sing ndhukung junta Kyiv ing Rusia. Kita kudu ngomong babagan tanggung jawab politik skala penuh.

        Bisa ditemokake yen oposisi Rusia secara harfiah nampa perintah kanggo nggunakake istilah "separatis" ing hubungane karo pemberontakan anti-fasis ing Ukraina, lan kanthi discredit maksimal. Nanging dheweke melu bunuh diri politik, "ujare Markov.
        http://politobzor.net/show-20264-markov-podderzhavshie-deystviya-kieva-rossiyski
        e-oppozicionery-dolzhny-ponesti-response.html
        1. +2
          5 May 2014
          Wong-wong sing ngomong kanthi terang-terangan wis ngilangi materi kanggo Yankees.
          Nanging sing lungguh ing sly - padha kudu hammered. Lan iki Bank Sentral Federasi Rusia, Departemen Keuangan (departemen akuntansi saka Bank Sentral Federasi Rusia) meh ing kekuatan lengkap.

          Lan sing mbukak - mung nggawa menyang rapat umum sing populer, lan polisi nyatakake mogok sementara sajrone jam utawa loro ... nglirik
  5. smeh
    +3
    5 May 2014
    Preman saka Garda Nasional minangka pupuk sing apik kanggo lapangan Ukrainia, telek uga bisa migunani.
    1. 0
      5 May 2014
      Aku wedi yen luwih kaya nyebar uyah - ora ana sing apik sing bakal tuwuh
    2. 0
      5 May 2014
      Ana gerakan Yankee sing pinter ing kene. Sawetara unit reguler ditugasake ing Pengawal Nasional sing ora pengin perang, nanging lagi didorong. Saiki, yen milisi wiwit nembak milisi kaya ngono, yaiku apa sing diupayakake dening Yankees, mula iki bakal menehi junta kertu truf - milisi nembak tentara dhewe - kanggo rekrutmen ideologis sing luwih aktif / diapusi menyang Pengawal Nasional, banjur geni perang bakal murub luwih akeh.
  6. +3
    5 May 2014
    Kabeh wong ngerti sapa sejatine sing miwiti perang sipil, wektune ngirim roket menyang Kuba maneh supaya ki iki ora wani.
  7. +1
    5 May 2014
    Rusia nyiapake tuntutan hukum marang ECHR babagan kasunyatan pembantaian ing Ukraina. Ayo ndeleng apa sing bakal nanggapi Barat babagan bukti sing diwenehake.
  8. +2
    5 May 2014
    Ayo ndeleng apa sing bakal nanggapi Barat babagan bukti sing diwenehake.

    Apa sing ana kanggo ndeleng sanksi lan ngapusi sing bakal diwenehake ... sampeyan ora bisa nyana apa-apa liyane saka dheweke.
  9. +2
    5 May 2014
    Garis wis liwati! Wong Ukraina bakal ngipat-ipati pimpinan lan aktivis Maidan amarga tumindak ala! Nanging dheweke bakal entuk apa sing pantes! Priksa manawa!
    1. +5
      5 May 2014
      Kutipan saka krot
      Garis wis liwati!

      lan ora sapisan lan adoh banget
  10. +2
    5 May 2014
    Punishers tansah ngerti carane "perang" mung karo warga sipil. Kanthi partisans utawa unit biasa - padha drape.
    Disarujuki dening WWII 41-45.
  11. +2
    5 May 2014
    Kawanan asu malah bisa nggigit singa. Perang ing Ukraina diobong dening Amerika, Rusia ana ing tenggorokan negara lan nyoba nyirnakake kanthi cara apa wae. Ora bisa ditindakake ing Georgia, bakal bisa. metu ing Ukraina. Wektu wis teka kanggo para pemimpin negara kita ngerti yen kita duwe mungsuh ing ngarep kita, wong sing kejam lan ora ngapura, sing ora bakal mandheg nganti ngrusak Rusia, mandheg nelpon mitra, mandheg main karo dheweke. bakal ngandika, ora kaya kita, negara nilai demokratis gedhe, Amerika negara lemak, bisu-headed freaks, kang mambu putrid nyebar ing saindhenging donya, amarga padha bosok ing sikil.
  12. Khalmamed
    +3
    5 May 2014
    Kutipan saka mad
    National Guard - kewarganegaraan inflated, njaga inflated. Brigade punitive, iku jeneng asline!


    Sugeng ndalu!.., ya, wong-wong sing dudu Garda Nasional iki..., mung wong duraka merga genangan lan..., senajan pait.., mbok menawa sakwise kedadeyan tragis WONG bakal ngerti. :
    - sing "ora nganti wong rendhem ing ngendi wae" tanpa noleh maneh nganggo topeng apa utawa apa sing ora bakal didhelikake ... kaya mbah-mbah!
    - roh jahat iku internasional lan nggunakake Dajjal budak wedhus sing bisu lan buta huruf ..
    KARO LIBURAN KEMENANGAN mbah-mbah!!!
  13. +2
    5 May 2014
    Aku weruh Yaroshatorchenovs cepet-cepet menyang neraka karo Pengawal Nasional, bakal ana kesempatan kanggo kita sing gelem ing Rostov teka kanthi sopan lan mbantu dheweke ketemu setan, yen ora, dheweke mlaku-mlaku ing panguburan.
  14. +1
    5 May 2014
    "" Pengawal Nasional pengin ngontrol wates, utamane wetan, karo Rusia lan Belarus. Pengawal Nasional ora pengin manut lan dadi bagian saka struktur Kementerian Dalam Negeri, kepengin dadi otonom. Luwih akeh kekuwatan lan luwih akeh gaman, "ujare Vladimir Rogov.
    wis: Cedhak tapel wates karo Belarus, para pamaca nemokake pos papriksan Ukrainia lan peralatan militer
    Waca kanthi lengkap: http://news.tut.by/reporter/397374.html
  15. +6
    5 May 2014
    para siswa ngluwihi guru fasis ing kabeh cara. bajingan!!!
  16. +4
    5 May 2014
    Lan "Kolom Kalima" ora kepenak. Wektu iki dheweke wis kelangan sisa-sisa kalbu lan nalar. Maneh - "Ezhednevny Zhurnal" lan A. Golts. Aku ora ngutip kanthi lengkap - sawetara paragraf.
    <RUSIA Mlaku-mlaku "PEMBONTAN" NGERANG UKRAINE
    4 MEI 2014, ALEXANDER GOLTS
    Sajrone preian Mei, Ukraina nyedhaki negara perang sipil. Tragedi paling gedhe kedadeyan ing Odessa. Ing kana, para aktivis pro-Rusia nyerang pawai pro-Ukraina sing dipimpin para penggemar bal-balan. Para panyerang, kaya ing ngisor iki saka pirang-pirang foto lan rekaman video, nggunakake senjata cilik. Nanging, kaunggulan numerik ana ing sisih ultras pro-Ukraina. Dheweke bisa ngusir mungsuh menyang House of Trade Unions. Wiwit loro-lorone mbuwang koktail Molotov ing saben liyane, bangunan kejiret geni, luwih saka patang puluh wong mati ing geni. Moskow langsung nyatakake kabeh minangka pengulangan Khatyn.
    Propagandis Kremlin langsung nyambungake tragedi kasebut kanthi upaya dening panguwasa Kyiv kanggo nguwasani sawetara kutha ing sisih kidul-wétan, ditangkap dening wong-wong sing diarani media Rusia minangka "pendukung federalisasi." Terus terang, kabeh operasi iki misale jek minangka kesalahan sing jelas saka panguwasa Kyiv. Kesalahan sing bisa disalahake: ing kahanan Rusia wis ngrebut Crimea, lan para separatis ngrebut kutha siji-sijine, masarakat nuntut tumindak tegas saka sing mimpin Ukraina.
    Sajrone preian Mei, rencana strategis Kremlin uga katon. Kanthi bantuan saka kraman lan propaganda unbridled, kang arep kanggo njaga kahanan kang ora tetep ing wilayah kidul lan wétan Ukraina. Ketidakstabilan iki bakal ngidini kanggo ngumumake pemilihan presiden ing Ukraina ora sah. Akibaté, kekacauan bakal mrentah ing negara. Lan iki bakal dadi flogging demonstratif kanggo kabeh wong sing ing ruang pasca-Soviet malah bakal wani mikir babagan pilihan Eropa.
    Konsekuensi sing jelas saka rencana sing luar biasa iki yaiku pernyataan Wakil Sekretaris Jenderal NATO Alexander Vershbow: ing kahanan saiki, Aliansi Atlantik Lor ditakdirake kanggo ngerteni Rusia minangka mungsuh potensial, lan Sekretaris Pertahanan AS Chuck Hagel wis nimbali negara-negara Kulon. kanggo nambah belanja militer. Mesthi, iki ora bakal kelakon langsung. Nanging bakal kelakon cantik rauh. Lan banjur Rusia bakal pinasthi lomba senjata karo Kulon. Sing sadurunge rampung karo ambruk USSR ...>
    Maneh, Rusia kudu disalahake kanggo kabeh, junta Kyiv "putih lan alus", mungsuh junta minangka teroris lan separatis, maneh ana pangarep-arep kanggo Kulon lan NATO sing bakal ngukum Rusia sing recalcitrant. Lan sing paling Jahwéh, dhuwur cynicism - ora karep kanggo wong-wong sing tilar donya ing ontran-ontran Odessa.
    Nanging aku ora ngerti iki: Goltz lan kaya, ndamu ing swiwi saka kincir angin saka Western "demokrasi", akeh mikir sing iki bakal aken kanggo wong-wong mau? Kanthi otak sing rusak, dheweke ora pengin tekan titik "enem" lan pengkhianat ora ditresnani ing endi wae lan tansah. Anggere padha needed, padha digunakake kanggo kebekan, kaya sundel korupsi. Nanging yen wis ora dibutuhake maneh, banjur dibuwang kaya kondom bekas utawa tisu toilet.
    Nasib sing padha nunggu pimpinan junta, bebarengan karo accomplices saka PS, Svoboda, Udar, Batkivshchyna, lan liya-liyane. lan sateruse .. Utawa Turchinov, Yatsenyuk, Klitschko, Tyagnibok, Avakov, Nalivaiko, Tymoshenko ngarep-arep pensiun terhormat ing Armerike? Gee! Dheweke bakal nindakake pakaryan lan bakal rampung. Yankees ora butuh saksi kaya ngono kanggo tumindak ireng. Lan ora kaya "udan". Lincoln lan Kennedy padha wong liyane nyengsemaken, lan ora mati alam pati. Mulane, yen perusahaan gop iki pengin nylametake nyawane, sampeyan bisa teka ing Rusia kanthi pratelan, nganti moratorium paukuman pati wis dicabut ing negara kita. Kita malah bisa nyelehake kabeh wong ing siji sel. Lan kita luwih tenang nalika kabeh wong diawasi bebarengan, lan Tymoshenko ora bakal nandhang bosen.

  17. 0
    5 May 2014
    Ya, nasional iki pengawal ing patemon pisanan karo pasukan biasa bakal buyar.
    1. +6
      5 May 2014
      Kutipan saka mackonya
      Ya, nasional iki pengawal ing patemon pisanan karo pasukan biasa bakal buyar.

      lan ora kanggo perang. padha punishers lan algojo.
  18. +5
    5 May 2014
    padha ora bakal mati alam. paling, tho.
  19. +2
    5 May 2014
    Iki uga Pengawal Nasional liberal, mung saka sisih kita ...
  20. +1
    5 May 2014
    Kolom 5 kanggo logging ...
    Lan Pengawal Nasional ora kena dibubarake utawa diijini mlayu, nyoba pertunjukan lan sawise kolom kaping 5 ..
  21. +5
    5 May 2014
    Quote: Ireng lan kuning
    Kolom 5 kanggo logging ...
    Lan Pengawal Nasional ora kudu dibubarake utawa diijini mlayu, nyoba pertunjukan lan sawise kolom kaping 5

    Pengawal Nasional ing Gilyak, kolom kalima kanggo ngubur wong-wong mau. conto apik
  22. zzz
    zzz
    +1
    5 May 2014
    Uga ngandika akeh sing mrentah Garda Nasional Stepan Poltorak. Dheweke uga njupuk sumpah saka rekrut. Nalika isih dadi kepala Akademi Pasukan Internal Ukraina, Poltorak aktif nandur tatanan Bandera ing antarane para kadet.

    Ing njaba, dheweke katon kaya aku karo Serdyukov.
  23. 0
    5 May 2014
    Ya, Hitler duwe "Penjaga Nasional" sing padha - Sturmabteilungen, disingkat SA. Uga umume akeh wong enom scumbags. Lan nalika perlu kanggo wong-wong mau liwati, padha Cut metu ing "wengi piso dawa." Lan sawise kasunyatan padha menehi panjelasan kanggo iki - padha ngomong sing pedepactia ngrembaka ing antarane wong-wong mau, lan kanthi mangkono dishonored gerakan Sosialis Nasional. Tuduhan kasebut ora ana dasare - kepala Stormtroopers, Rem, minangka homoseksual sing mbukak lan promosi jinise dhewe, nanging anggere padha dibutuhake, kabeh wong, wiwit Hitler, pura-pura ora nggatekake apa-apa.
  24. 0
    5 May 2014
    Dhuh Gusti, negari tumuju pundi?
    Aku mikir aku ora bakal weruh nalika adhine bakal dipateni.
    Iki perang sipil!
  25. 0
    5 May 2014
    Aja bingung, Nazi dudu pengawal, nanging GANG !!!, ora ana gunane pimpinan Bandera sing wis mati !!! ....
  26. 0
    5 May 2014
    Manungsa waé - ing tlatah republik Donetsk lan Luhansk ana tentara bayaran Kroasia sing dadi koresponden Serbia. Dheweke nyedhiyakake logistik kanggo penembak jitu lan saboteurs. Ustashe sing ngliwati perang ing Bosnia bersenjata lan mbebayani banget. Senjata utama didhelikake ing bumper. .Ora ana sukarelawan lan wakil media ing WILAYAH REPUBLIK BEBAS
  27. +1
    5 May 2014
    Ing sisih wétan, milisi duwe penembak sing apik. Nggawe grup sniper. Nggawe sorties lan ngalahake Pengawal Nasional frostbitten ing Panggonan pisanan.
  28. +4
    5 May 2014
    Iki dudu perang sipil. Iki kesel. Perang yaiku nalika nalika nyerang dheweke tekan tujuan kasebut, mula dheweke njaga tujuan kasebut. Lan ing kene populasi sipil mung kesel dening sorties pancet. Saiki, yen kaya iki diatur ing wilayah Kulon, masalah kasebut bakal dikurangi sajrone sawetara minggu. Lan dadi dadi boot camp liyane. Mung target sing urip. Yen ana, tentara bakal nutupi, penerbangan. Dadi kamenangan saka panguwasa Donbass mung bisa disebut kamenangan sebagean. Sampeyan perlu kanggo uncalan jawaban, yen ora bakal ilang, lan rawa-rawa sing ana ing omah bakal nyerahake para pemberontak.
  29. ed65b
    0
    5 May 2014
    Miturut acara panangkepan kantor registrasi lan pendaftaran militer ing Lugansk, pravoseki mbukak geni kanthi ngganti polisi saka Zaporozhye. Pitakonan ana ngendi pravoseki sawise polisi ninggalake gedung kantor pendaftaran militer? padha lunga? yen mangkono, banjur iki ora apik. Endi sniper sing nembak sipil?
  30. 0
    5 May 2014
    Sayange, bagean babagan konsep dhewe lan liya-liyane wis lulus ... ora bakal bali.

    Bisa lan perlu kanggo nerjemahake kahanan sing ana ing dialog utama ... pindhah menyang struktur federal kanthi kekuwatan sing wiyar (contone, kaya Quebec ing Kanada .. malah visa beda karo sing umum) ... transfer proses kasebut menyang kerangka UU.
    Nanging wong wis bukti ... beda ... duwe kapentingan lan tujuan sing beda.

    Aku mikir yen kabeh dadi luwih apik ... bakal ana kesempatan kanggo kerja ing Uni Eropa ... geng Yarosh (kanthi pendhidhikan, dheweke bakal ngumbah jamban ing saindenging Eropa lan bungah amarga kamardikan sing anyar.
  31. 0
    5 May 2014
    GUYS JOIN!!!!!........

    Dewan Keamanan PBB: Kirimi pasukan penjaga perdamaian Rusia menyang sisih kidul-wétan Ukraina

    Alamiah, entri saka peacekeepers Russian mung bisa dening dhawuh saka Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata RF. Wong Kidul-Wétan ora bakal nampa kontingen saka negara liya! Ana kapercayan mung ing tentara Rusia! Mbok menawa kita ora bakal entuk apa-apa, malah paling mungkin, nanging supaya saben wong ngerti yen pendapat kasebut ana lan seneng dhukungan saka wong!
    http://www.avaaz.org/ru/petition/Sovet_Bezopasnosti_OON_Vvesti_mirotvorcheskie_v
    oyska_Rossii_na_YugoVostok_Ukrainy/?thkRuhb

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"