Kronologi blitzkrieg keselak

148
Kronologi blitzkrieg keselak


Kyiv ngrancang kanggo ngrampungake operasi punitive ing sisih kidul-wétan ing dina, rampung Mbusak Slavyansk. Nanging, serangan kasebut gagal. Banjur tanggal pungkasan ditundha 24 jam liyane, nransfer pasukan saka Slavyansk sing kuwat banget menyang kutha-kutha tetanggan sing kurang dilindhungi. Nanging, sanajan ana serangan kasebut macet, nemoni perlawanan sengit saka pejuang pertahanan diri lokal kanthi dhukungan saka warga lokal.

Dheweke teka ing Slavyansk jam 4.30 tanpa deklarasi perang. Pisanan padha murub saka Kalashnikov, banjur bedhil mesin lan peluncur roket digunakake. Langit langsung kebak karo helikopter tempur Mi 8 lan Mi 24. Ya, undercover. penerbanganIng tanggal 2 Mei, pasukan sing dikirim Kyiv mlebu kutha.

Warga lokal sing ora bersenjata ngadeg kanggo pertahanan. Nanging sopir montor waja isih menet gas. Ngliwati sikile wong tuwa. Malah ora mandheg dheweke. Militer nembakake tembakan peringatan menyang udara. Inggih, ing milisi - langsung asor.

Operasi punitive. Sampeyan ora bisa nelpon liya. Ora ana bebaya, malah ora dadi koridor kanggo wong sing ora duwe pertahanan, wanita lan bocah-bocah. Lima sing tiwas meh langsung: telung milisi lan loro sipil. Sing tatu ora bisa dietung. Unit pertahanan diri nanggapi kanthi paling apik. Wong saka "udara", lan wong saka MANPADS.

Para aggressor ora nyana iki. Telung helikopter Angkatan Udara Ukrainia ditembak bebarengan. Pilot siji saka wong-wong mau disimpen. Nanging dudu kanca-kancane sing mbantu dheweke, nanging para milisi. Dheweke mung nilar dheweke. Kapten kasebut digawa ambulans menyang rumah sakit siji-sijine ing kutha kasebut, sing ora cukup obat utawa produk getih kanggo wong sing tatu. Slavyansk ana ing blokade.

Apa jenis pasukan Kyiv mbuwang ing Slavyansk bisa katon ing gambar dijupuk saka satelit. Ing ngisor iki ana 22 operator personel lapis baja sing ana ing sisih kulon kutha, udakara 4 kilometer. Cedhak - 11 kendaraan tempur udhara, lan 10 tank. Malah luwih cedhak, ing pinggiran Slavyansk - 15 operator waja personel. Lan pungkasane, 21 kendaraan lapis baja ing gerbang paling lor kutha.

Lan minangka tutugan, pasukan sing dikirim dening Kyiv isih bledosan menyang tetanggan Kramatorsk tanpa bebaya. Tembakan militer langsung saka APC. Saka bedhil mesin lan bedhil mesin abot nganti wong sing ora nganggo senjata.

Miturut pertahanan diri lokal, 10 wong tiwas lan luwih saka 40 sing tatu. Kaya ing Slavyansk, ban kobong ing kutha. gelut Street wiwit. Unit karo chevrons saka Layanan Keamanan Ukraina lan militan ing wangun saka Garda Nasional pindhah menyang badai posisi pertahanan diri.
Penyangga saka Garda Nasional - unit saka "Sektor Tengen". Saiki digunakake minangka saboteurs. Ngirim kanggo nindakake provokasi. Lan, minangka dina sadurunge ing Krasnoarmeysk, kanggo nyolong wong.

Bandit bersenjata, udakara 30 wong nganggo topeng ireng, nyerang pos pemeriksaan. Mobil-mobil kasebut diobong, lan meh kabeh detasemen pertahanan diri 12 wong digawa menyang arah sing ora dingerteni.

Sapa sing ana ing mburi iki dadi jelas nalika video iki muncul ing Internet. radikal Kharkiv ngancam panyengkuyung saka federalization. Lan padha nelpon piyambak "wong ireng".

Wiwit dina iki, aktivis separatis wiwit ilang ing wilayah Kharkiv. Lan bakal ilang. Ora suwe bakal ilang kabeh. Lan ing sisih kidul-wétan, saiki digawe luwih akeh detasemen penghukum saka "Sektor Tengen". Punika dicegat SMS-korrespondensi salah siji koordinator batalyon nasionalis "Donbass" Vasily Budik karo kepala Kamentrian Dalam Negeri Ukraina Arsen Avakov. Budik minangka kanca cedhak Dmitry Yarosh, sing uga duwe paspor Georgia. Dheweke nulis babagan kesiapan kanggo nglumpukake klompok perang nganti wolung atus wong. Budik saboteur iki dicekel pejuang bela diri sedina sadurunge.

Lan bisa uga akeh rekrut saka luar negeri. Kabeh Mentri padha Avakov lan Kepala SBU Nalyvaichenko marang pesenan kanggo gawé bab telung atus passports Ukraina kanggo warga manca. Utamane kanggo pengunjung saka negara Baltik lan Polandia. Ing obrolan radio wong-wong sing maju ing Slavyansk, Inggris wis krungu.

Tokoh-tokoh utama operasi khusus punitive iki ing Wetan Ukraina piye wae disambungake karo Amerika Serikat. Diwiwiti karo speaker Rada Oleksandr Turchynov, sing nyebut awake presiden. Sawise pastur Baptist, luwih saka sapisan ngeweruhi ing layanan saka sekte pro-Amérika "Embassy of God". Saiki iku kang menehi dhawuh kanggo serangan militèr ing Slavyansk. Turchynov laporan marang kepala SBU Valentin Nalyvaichenko. Dheweke langsung ngarahake serangan kasebut. Lan dheweke ora nate ndhelikake cedhak karo Washington. Nalika kerja minangka Konsul Jenderal Ukraina ing Amerika Serikat, dheweke direkrut dening intelijen. Dadi, ora ana gunane Joe Biden nyebat dheweke "wonge ing Kyiv."

Ing basis saka katresnan kanggo Stepan Bandera padha sarujuk karo pimpinan radikal Dmitry Yarosh. Iku "Sektor Tengen" dheweke sing saiki gabung karo pangkat punishers. Lan katon ing sisih wetan karo gething.

"Rusia minangka mungsuh lawas saka Ukraina. Lan anggere kekaisaran Rusia ana ing wangun apa wae, kamardikan sejatine wong Ukrainia ora mungkin," ujare Dmitry Yarosh.

Tangan tengen Nalivaichenko yaiku Jenderal Vasily Krutov. Iku kang janji bakal "nyirnakake" wong-wong sing ora bakal ngirim kanggo Kyiv. Miturut cara, dheweke uga mantan agen CIA. Lan miturut informasi saka lingkungan, kanggo operasi ing Ukraina wétan, dheweke nuntut 5 yuta dolar lan kewarganegaraan Amerika.

Secara lengkap, wit hierarki paukuman kidul-wétan iki katon kaya iki: ing kepala Turchinov, banjur Nalyvaichenko lan pacangan Twitter sing kondhang Arsen Avakov. Ing pengajuan - Krutov. Pesenan kasebut dijupuk dening komandan unit khusus Dnepr 1, Yuri Bereza. "Sektor Kanan" dikontrol dening Yarosh. Pawai menyang Slavyansk dipimpin dening komandan Pengawal Nasional Stepan Poltorak, Penjabat Menteri Pertahanan Mikhail Koval lan akting. Serhiy Pashinsky, Kepala Administrasi Presiden Ukraina.

Ngerti kabeh babagan kepemimpinan Ukrainia anyar, kabeh rasa wedi pedunung Slavyansk, Kramatorsk, Luhansk dadi bisa dingerteni. Lan karo saben tumindak anyar, punishers mung konfirmasi reputasi.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

148 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 25
    5 May 2014
    Ana loro helikopter ambruk, ora telu. Rong detasemen milisi sing beda ngemot MI-24 sing padha. Nanging loro "baya" ing sedina uga ora ala!
    1. +7
      5 May 2014
      Pimpinan bandit ing Kyiv duwe sistem klan sing jelas. Mung pecut kaku saka master Washington supaya ora nyekel kancane ing tenggorokan.
      1. +3
        5 May 2014
        Lan wedi fisiologis Rusia ndadekake dheweke kesasar dadi wedhus.
    2. + 21
      5 May 2014
      Kutipan: Sergey7311
      Ana loro helikopter ambruk, ora telu

      Ora jelas kanggo aku Nyuwun Baya ditembak mudhun, nanging ing wektu sing padha ora ana siji-sijine pembawa personel lapis baja sing digantung nganggo sayap tengen kaya bokong sing lara wasir. opo Iki kanggo apa?
      1. Prajurit
        + 46
        5 May 2014
        Nanging kanggo kula, siji bab iku alam bébas. Ya, frostbitten "infantry" saka separatis sayap tengen. Nanging sampeyan ora bisa sijine bocah ing pucuk pimpinan turntable. Butuh wektu dawa kanggo sinau.
        1. + 12
          5 May 2014
          Quote: wong tentara
          Nanging kanggo kula, siji bab iku alam bébas. Ya, frostbitten "infantry" saka separatis sayap tengen. Nanging sampeyan ora bisa sijine bocah ing pucuk pimpinan turntable. Butuh wektu dawa kanggo sinau.


          Lan padha mung tuku. Kayane pilot sing dicekel ujar manawa dheweke dibayar $ 10 kanggo pesawat. Ing ngisor iki regane junta marang prajurite.
          "Rega kanggo ngladeni junta lan mateni Ukrainia. Dekrit rahasia Yatsenyuk #odessa #ukraine #slavyansk
          Operasi kasebut dibiayai dening oligarki lokal Kolomoisky lan Taruta. Ing latar mburi kekurangan dana sing gedhe banget ing negara kasebut, pambayaran kanggo layanan nglawan wong-wong sing recalcitrant katon dhuwur. Miliarder Ukrainia njanjeni pambayaran saka $ 2000 nganti $ 5000 kanggo saben peserta sajrone sedina aktif operasi kasebut. Kabinet Mentri Ukraina mutusaké kanggo equate sing melu ing mulihake tatanan karo peserta ing musuhan lan nyedhiyani wong-wong mau karo keuntungan cocok, uga mbayar saben diem ing jumlah 750 hryvnia kanggo saben dina saka operasi anti-teroris ing wilayah lan , minangka asil, menehi bonus saka 40 kanggo 000 hryvnia.
          http://news-mail.by/2014/05/05/rascenki-za-sluzhbu-xunte-i-ubijstva-ukraincev-se
          kretnoe-postanovlenie-yacenyuka-odessa-ukraina-slavyansk/
          1. + 12
            5 May 2014
            Kanthi seneng banget aku bakal weruh pasuryane para prajurit iki nalika ngerti yen dheweke dibuwang lan ora bakal menehi dhuwit.
          2. 0
            7 May 2014
            Dheweke duwe dhuwit reged, kaya kabeh sing diduweni reged. Ing getih.
        2. +8
          5 May 2014
          Sampeyan kudu takon kapten sing dicekel!
          1. 0
            5 May 2014
            Kapten turntable bakal ngomong sethithik. Dheweke nindakake dhawuhe komandan skuadron. Inggih, utawa carane resimen helikopter ing Angkatan Udara Ukraina saiki diatur kanthi rutin ... Dheweke bakal menehi misi penerbangan, peta lan jeneng lengkap komandan resimen. Inggih? Sing paling menarik yaiku peta penerbangan, yen slamet, sampeyan bisa sinau akeh.
            1. + 10
              5 May 2014
              Lan ing Nuremberg, wedhus SS ngandika bab sing padha, sing mung nindakake pesenan saka komandhan ....
        3. +4
          5 May 2014
          Inggih, padha ora njupuk saka helikopter, padha mung wedi lan reconnoitered. "Baya" iki bisa ngowahi kabeh pertahanan diri dadi bledug ing kono kanthi cepet banget. Ketoke, mulane dheweke nylametake pilot kasebut, ujare, lan pesenan kasebut katon ditindakake lan ora gawe piala, nanging malah entuk manfaat. Discrediting lengkap lan final saka junta wis ora sah, ilegal lan pidana. Ora pakurmatan lan pujian, mesthi, iki kudu pantes, nanging urip kang padha bisa nyimpen.
          1. +7
            5 May 2014
            Lyubimov
            Dheweke ora murub ing wiwitan. Ing dina nalika turntable diobong, video ditampilake ing kabeh saluran TV, sing, sanajan saka kadohan, cetha yen paling ora ana baya siji mbukak meriam, sanajan ora ana Perawat sing digunakake. Iku mung sawise mundhut saka helikopter, padha digunakake ing operasi mung minangka transportasi, lan malah banjur banget kasebut kanthi teliti, supaya, supaya bisa ngomong.
        4. Eugeniy_369k
          +2
          5 May 2014
          Quote: wong tentara
          Iki minangka wong militer profesional sing kudu duwe otak sing tatu supaya bisa nindakake perintah Nazi.

          Kabeh amarga "logam nistha" ..
          Sanajan bisa uga ideologis, mula tali ing simpul lan ....
        5. + 12
          5 May 2014
          Apa sampeyan ndeleng wawancara video karo pilot? "Kita ora ngira yen dheweke bakal langsung nembak kita" kaya dheweke mabur kanggo nyemprotake sawah!
        6. +2
          5 May 2014
          Quote: wong tentara
          Nanging kanggo kula, siji bab iku alam bébas. Ya, frostbitten "infantry" saka separatis sayap tengen. Nanging sampeyan ora bisa sijine bocah ing pucuk pimpinan turntable. Butuh wektu dawa kanggo sinau.

          Iku kanggo iku, lan uga Maramoysky karo taruta bakal mbayar ekstra ...
          Miliarder Ukrainia njanjeni pambayaran saka $ 2000 nganti $ 5000 kanggo saben peserta sajrone sedina aktif operasi kasebut.
          1. +1
            5 May 2014
            Bagéan kapindho
          2. 0
            5 May 2014
            Sampeyan mung kudu wonder kok wong sing pecking ing Bandera iki "garpu"? Iku kaya nyekel iwak sing luwe ing pancing gundhul. ngguyu
          3. Komentar wis dibusak.
        7. +9
          5 May 2014
          Ing Oktober 1993 ing Moskow, uga, dudu bocah lanang sing njupuk utawa ngedol informasi marang wong Chechen, wong militer profesional ora ateges wong sing dihormati, sanajan sayang.
        8. Oleg1964
          +4
          5 May 2014
          Mbokmenawa ing kontrol Kyiv MI, ora cukup militèr (saka tembung VOIN), nanging b ..., ing umum, kabecikan gampang, apa-apa kanggo loot lan sampeyan ora perlu mikir.
          1. +3
            6 May 2014
            Wong-wong sing kaya ngono kuwi diarani mercenary. Padha ora tiba ing konsep tawanan perang lan ing Konferensi Geneva, lan mulane tundhuk karusakan total.
        9. +7
          5 May 2014
          Wong militer profesional bisa uga teka saka sisih kulon Ukraina, iki ora nggumunake.
        10. +2
          5 May 2014
          fly kanggo ijo
        11. RAF
          +1
          5 May 2014
          Saka wong militèr profesional, padha nguripake menyang mercenary profesional, lan kang pungkasan iku ungu, sing kanggo udan, malah ibune dhewe.
        12. +1
          5 May 2014
          kabeh iku banget prasaja ing tentara Ukraina, lan utamané ing aviation ana sing mangsuli positif kanggo pitakonan "Apa sampeyan siap kanggo perang karo Rusia?
          Umumé, sing lawas elinga saka pedunung Ukraina postulate sing padha Feed kita
        13. 0
          5 May 2014
          Sumpahe, nuruti dhawuhe senapati, bisa sambat, nanging mengko, iya kaya garudha emas, selebaran durung tumungkul.
      2. -7
        5 May 2014
        Kutipan: Ruslan67
        Iki kanggo apa?

        Iki amarga milisi ora siyap perang lan ora siap kanggo kontak geni karo mungsuh. Sayange, nanging cepet utawa mengko junta bakal remuk perlawanan ing Kidul-Wétan. Ora akeh sing isih ana.
        1. +2
          5 May 2014
          Ya bener, junta bakal nyemplungake Timur-Timur kanthi getih. Junta bakal mandheg apa-apa, bakal nyewa tentara bayaran Barat, lan yen iki ora mbantu, banjur bakal njaluk ngirim pasukan NATO. Akibaté, kita bakal duwe negara banget musuhan ing tapel wates karo Federasi Rusia.
          1. + 17
            5 May 2014
            Kutipan saka anip
            Ya bener, junta bakal nyemplungake Timur-Timur kanthi getih. Junta ora bakal mandheg

            Aku ora mikir, dheweke pancene seneng, nanging ora ngidini dheweke nindakake, sing jelas angel kanggo bapak-bapak kulawarga kanggo ngangkat senjata lan nglawan pasukan junta sing ngukum, nanging tetep. , tentara pembebasan lagi dibentuk ing saindhenging tlatah Republik Donetsk, iki minangka wilayah sing padhet banget. Populasi kasebut bisa dibandhingake karo meh kabeh wilayah kulon Ukraina. Kajaba iku, rong batalyon sukarelawan saka Crimea wis dibentuk lan wis dikirim. Uga, ing saindhenging Rusia, unit sukarelawan dibentuk saka para veteran tentara, pasukan khusus, kabeh duwe pengalaman ing operasi tempur lan dibesarkan ing ideologi Soviet. Ora suwe dheweke bakal katon ing tlatah Republik Donetsk, sing koridor wis diatur ing tapel wates karo Rusia, banjur kita bakal weruh sapa sing bakal njupuk.
            1. +5
              5 May 2014
              Omonganmu, ya ing kupinge Gusti Allah!
            2. 0
              5 May 2014
              iku hard kanggo rama kulawargané absen saka karya, kulawargané kudu dipakani Nanging ana titik watesan lan iku wis cedhak Sayange, nanging losses bisa banget, sing sampeyan ora pengin.
            3. +1
              6 May 2014
              Pasrahna marang Gusti Allah. Aku pengin kelakon kanthi cara iki, lan ora bakal tetep mung ing impen
          2. +1
            5 May 2014
            Wong-wong ora bisa dikalahake, nanging saiki wong-wong padha nglawan junta, utawa luwih, yen wong-wong didhawuhi ngrokok ing sela-sela nalika kabeh wis ditemtokake.
            1. RAF
              +1
              5 May 2014
              Wong-wong padha meneng! Sawise Odessa, ing teori, kabeh Ukraina mesthine ngadeg lan nyapu junta saka Kyiv, nanging ora ana sing kedadeyan, mung sisih kidul-wétan sing nolak.
            2. 0
              7 May 2014
              Iku ora malah sing. Luwih tepate, ora kaya ngono. Wong-wong sing ora bersenjata diobong, dipotong nganggo kapak lan dicekik ing Odessa. Iki titik ora bali.

              Bilai para ahli strategi ing forum: ing Vietnam, bocah-bocah wadon umur 18 taun nglawan komando Amerika. Lan padha menang!
          3. +4
            5 May 2014
            anip
            Lan Ukraina wis dadi negara banget musuhan wiwit Nazi dadi kuwasa. Ya, lan padha bisa teka menyang daya mung amarga ing Ukraina kanggo 23 taun padha nggawa munggah populasi, utamané enom - saka Bandulan - ing semangat banget musuhan kanggo kita. Dadi, permusuhan ekstrim saka Ukraina ora gumantung marang tumindak kita.
        2. + 10
          5 May 2014
          junta bakal cepet utawa mengko remuk resistance ing Tenggara. Ora akeh sing isih ana.

          Sampeyan salah ... sampeyan salah banget, sayang! Mung siji bab sing bener kanggo sampeyan - ANA KISAH KISAH! ya wis! iku tetep ngenteni sawetara wektu kanggo ambruk operasi punitive junta ... "Iku Gamelan ing kertas, nanging padha lali bab jurang!" Dadi nulis L.N. TOLSTOY babagan serangan sing ora kasil ing Perang Krimea ing abad ka-19. Dadi lali marang WONG TIMUR lan KRIME, KUBAN, DON, KAKASUS!...
          Wis dadi sukarelawan saka wilayah kasebut ... sing mangkat menyang NOVOROSSIYA kaya-kaya kanthi panggilan jantung ... dadi kanthi panggilan getih ... mbantu milisi SVU ... lan gerakan iki mung diwiwiti. ... Ora ana sing ngirim sapa wae! Sukarelawan ing dalan! Lan iki ora mung tembung kanggo kaendahan teks lan dijupuk saka udhara ... Informasi paling anyar - Uni Ossetian Paratroopers mbentuk klompok gedhe saka sukarelawan ... sing bakal rauh ndhukung sedulur ing getih lan roh.
          Ing wektu sing padha, iku cetha katon ... sing gerakan punishers mung mlaku metu saka uap ... cadangan lan pasukan saka "Western" saka Galicia ora dimensionless ... akeh sing wiwit katon cetha . .. lan sing paling penting, MATA MASYARAKAT EROPA Alon-alon Mbukak! Lan tanpa dhukungan saka njaba ... dina junta bakal diitung!
          Dadi pancene ora akeh sing isih ana! NANGLUkake JUNTA!
        3. Komentar wis dibusak.
        4. +4
          5 May 2014
          Protey
          Ing asas, junta bakal wis cukup kekuatan lan sarana ing tumindak nemtokake kanggo gouge pasukan nimbali dhiri ing wangun saiki, nyopir akeh ing lemah .... Nanging banjur apa? Iku ora cukup kanggo njupuk kutha-kutha, iku uga perlu kanggo njaga. Lan kepiye carane bisa nindakake? Nggawe geng Bandera ing saben prapatan? Para separatis bisa ngatasi pasukan pertahanan diri sing nentang kanthi terang-terangan kanthi nggawa paling ora satus ewu prajurit menyang Tenggara lan nggawe rezim pendhudhukan sing angel. Nanging dheweke mung ora duwe cukup wong utawa dhuwit kanggo iki.
          Dheweke wis adoh banget, lan ora bakal bisa nyekel wilayah kasebut mung kanthi nyekel aktivis Pertahanan Diri. Dheweke bakal dirusak kanthi cara partisan. Dheweke wis ilang Kidul-Wétan ing pangembangan kahanan apa wae. Aku mbaleni - ing kasus apa wae, sanajan sesuk bakal nransfer bagian pertahanan diri sing paling aktif karo tank. Blitzkrieg wis keselak, iki ketok - ora ana liyane sing bisa nerangake wektu tandha iki, iki "langkah maju, rong langkah mundur" saka pasukan junta.
          1. +1
            5 May 2014
            Kutipan saka: eseman
            Lan kepiye carane bisa nindakake? Nggawe geng Bandera ing saben prapatan?

            Bener jawabane ana ing pitakonan sampeyan. Junta bakal digunakake kanggo pacify preman saka PS. Acara ing Odessa wis nuduhake iki - geng cilik sing agresif lan diatur bisa ngrusak moral lan njaga kutha gedhe ing rasa wedi. Penduduk wedi lan ora mungkin dheweke saiki duwe kekarepan kanggo rapat lan nolak.
            Sawise Odessa, scumbags bakal ngrasakake kekuwatan lan impunitas lan bakal luwih maju. Aku ora pengin percaya, nanging kanggo Ukraina, hantu Rwanda ing miniatur katon ing cakrawala.
            Akeh wong durung pengin ngerti manawa ora bakal bisa nggayuh katentreman kanthi cara "beradab". Milisi Donbass uga kudu ngerti iki. Game bangsawan kudu mungkasi yen dheweke pengin mbela tanahe saka scumbags Nazi sing rusak. Lan ing kene kudu tumindak kanthi kasar, lan bisa uga kejem.
            1. +1
              5 May 2014
              Protey
              Inggih. Rwanda dudu Rwanda, nanging ana sing jelas mbuwang negara kasebut dadi persilangan antara Somalia lan Yugoslavia. Sampeyan ngerti. fasis paling rabid ora bakal tenang, akeh wong sayap tengen ora bisa dikendhaleni, ing Ukraina, tanpa perang, lan ora suwe bakal keluwen ... ing kasus iki, junta mung ora bakal bisa nyekel Kidul-Wétan. sanajan dheweke kecekel. Pravosekam sawise kabeh pengin mangan. pengin liyane daya. padha pengin pabrik lilin dhewe, lan oligarki ora pengin nuduhake, aku guess padha ora bakal liwat.

              Lan babagan pendapat sampeyan babagan tumindak milisi - aku setuju banget. Dheweke kudu tumindak ora mung banget kasar lan kejem (mesthi ora kanthi cara sing padha karo Nazi), nanging uga aktif. Dheweke kudu tumindak miturut prentah sing manunggal lan kanthi cara sing terkoordinasi. Padha kudu njupuk inisiatif, lan ora ngalahake buntut, nanggepi jotosan saka junta. Ana sing katon wiwit kedadeyan. Mula, muga-muga sampeyan salah karo ramalan sing surem. Aku sampeyan dhewe ngarep-arep. :)))
              1. +1
                5 May 2014
                Kutipan saka: eseman
                Dheweke kudu tumindak miturut prentah sing manunggal lan kanthi cara sing terkoordinasi. Dheweke kudu njupuk inisiatif, lan ora ngalahake buntut

                Semono uga sing dakkandhakake. Ora ana serangan sing ngganggu unit paramiliter, ora ana upaya sabotase (sanajan kondhang bisa nembak helikopter), ora ana penyergapan. Mungkin bakal teka iki, nanging nganti saiki - kahanan sluggish. Ya, aku ngarep-arep tenan yen wong bakal mbela hak urip lan males mateni warga Odessa.
            2. +1
              5 May 2014
              kita padha ditampilake laporan saka Odessa lan ana gendéra abang-ireng ngandika bab penahanan
              dibebasake saka omah serikat pekerja, nesu amarga nahan wong-wong sing dibebasake saka omah serikat pekerja, lan sing ngobong, kenapa ora ndemek ???
              apa banjur diganti?
        5. 0
          5 May 2014
          resistance mbukak bisa lan ing lemah?
      3. Validator
        +6
        5 May 2014
        Kutipan: Ruslan67
        Ora jelas kanggoku, baya ditembak, nanging ing wektu sing padha ora ana siji-sijine pembawa personel lapis baja sing digantung nganggo sayap tengen kaya bokong sing kena wasir. Apa gunane?

        Operator personel lapis baja mung mlebu ing Kramatorsk, ing ngendi ora ana wong sing duwe RPG, kabeh ing Slavyansk. Nalika padha budhal, padha nyoba kanggo nyekel, nanging ora duwe wektu. Ora ana apa-apa, yen dheweke isih menek, dheweke bakal entuk
      4. _Ampun_
        +5
        5 May 2014
        Napa ora ana operator personel lapis baja sing rusak ?? Rong bêsik padha kalah, minangka wong lanang saka pertahanan diri ngomong. Sawisé iku, padha ora nyedhaki pos karo operator waja personel. Ing pos cedhak BZS, padha murub saka 400-500 meter, padha wedi nyedhaki, amarga peluncur granat, ranjau darat lan Molotov wis siyap.
      5. amigo1969
        +4
        5 May 2014
        Mungkin milisi duwe jumlah RPG sing winates. Dheweke ngenteni peralatan sayap tengen mlebu ing blok kutha ... kaya ngono!)
      6. +2
        5 May 2014
        padha ora bisa pindhah adoh ana, padha bisa njupuk, lan flyers panginten sing ing Slavyansk ana mung bedhil mesin ..
    3. +5
      5 May 2014
      Kutipan: Sergey7311
      Ana loro helikopter ambruk, ora telu. Rong detasemen milisi sing beda ngemot MI-24 sing padha. Nanging loro "baya" ing sedina uga ora ala!

      Iku apik banget. 10% peralatan militer minangka asil sing apik. sepuluh dina begja kuwi lan ora turntables.
    4. platitsyn70
      +6
      5 May 2014
      Ana loro helikopter ambruk, ora telu. Rong detasemen milisi sing beda ngemot MI-24 sing padha. Nanging loro "baya" ing sedina uga ora ala!
      loro utawa telu ora prabédan amba, ing bab utama kapenuhan lan padha mandheg mabur, nanging sing ngerti carane akeh beteov burned.
      1. +4
        5 May 2014
        Nalika Donbass menyang Kyiv, sijine junta ing dhengkul, lan ing cara, Amerika malah bakal mundhakaken dhuwit ing fasis iki, padha bakal duwe gain babakan dhuwit ing kasus apa wae, sanadyan karo isin, kaya ing Suriah.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +4
        5 May 2014
        Aha! Ana laporan yen siji helikopter ndharat dhewe. Ora paham. Yen helikopter ora ngebom roket, banjur sapa sing ngerti apa sing dipikirake pilote? Kabeh angel banget. Padha pit duweke marang wong-wong mau. Kaya asu ing gelut asu. Sampeyan kudu numpes "pelatih", sialan! Lan sing paling cedhak ana ing Kyiv lan dewan regional ing sisih kidul-wétan.
    5. +6
      5 May 2014
      Kutipan: Sergey7311
      Ana loro helikopter ambruk, ora telu

      Ya, kayane wis ana "penolakan penolakan". Hasil sing diumumake: 2 Mi-24 ditembak, siji Mi-8 rusak banget, nanging pilot kasebut bisa nyelehake "meja putar". statement dening komandan kelompok milisi sing helikopter ditembak mudhun saka "senjata otomatis" (mbokmenawa Petunjuk saka bedhil serbu Kalashnikov). Mi-24-saka senapan mesin? Soko sing ora bisa dipercaya. Banjur ana rekaman video peluncuran MANPADS.
    6. +3
      5 May 2014
      Lan Mi-8 ing Kramatorsk ing lapangan udara, lan menyang tumpukan karo An-2? Dadi 3 helikopter - railway. Ditambah siji pesawat. Punika dikenal sing liyane Mi-8 lagi wae ndharat ing lapangan udara ing Kramatorsk.
    7. strelok23rus
      +3
      5 May 2014
      Sawise operasi sing ora kasil, "Mac" ngancam bakal menehi bantuan militer kanggo 10 yuta dolar, lan latihan NATO kanthi cepet diwiwiti ing negara-negara Baltik. Padha elinga kanggo Prednistrovie uga ora dening kasempatan, padha kanggo Rusia, bubur serius lagi brewed, kanggo swara ombak. tau mangertos apa padha nggunakake.
      1. 0
        6 May 2014
        Apa 10 yuta dolar ing senjata. Angka kasebut relatif cilik, amarga Punishers duwe akeh senjata otomatis, mulane, kita bakal ngomong paling ora babagan peralatan penembak jitu, plus senjata sing luwih larang. Mesthi, yen kabeh iki digunakake ing sisih kidul-wétan, banjur bakal ana dandan pinunjul ing senjata, nanging iki bener mokal. Paling kamungkinan, part bakal pindhah ngiwa, minangka tansah, amarga. ora ana sing mblokir saluran kiwa, sawetara mung bakal dijarah, lan liyane bakal disebar ing saindhenging Ukraina.
    8. +1
      5 May 2014
      katelu ana Mi-8 rusak
    9. anderew-http
      +1
      5 May 2014
      Kahanan karo kekurangan foto saka reruntuhan helikopter nuwuhake pitakonan. Saiki, saben telpon kapindho njupuk FHD - ora ana masalah ing "operator".
      Apa sampeyan bisa menehi komentar babagan iki?
    10. 0
      5 May 2014
      Ana sing ora jelas? Kru Mi-24 ana rong wong, pilot lan operator gunner. Yen padha njupuk siji, ngendi sing kapindho?
    11. 0
      5 May 2014
      Dina iki, siji maneh dicopot saka PKT, kaya sing dikandhakake ing warta.
  2. +7
    5 May 2014
    Perang nglawan rakyat ora tau kasil. Kamenangan bakal kanggo Republik Donetsk lan Luhansk.
    1. +5
      5 May 2014
      Junta lagi ndhudhuk bolongan kanggo awake dhewe. Iki, mesthi, muni banget sinis, nanging saben wong sing tiwas utawa tatu dening milisi iku Welasan wong sing wis temen maujud sing MUSUH teka ing omah, lan wis teka kanggo Mbunuh. Mateni sedulur, kanca, kenalan. Lan malah yen ora saben Welasan iki temen maujud, nanging wong wis dina iki bakal Skor kanggo karya lan pindhah kanggo njaluk bedhil utawa njupuk shotgun metu saka lemari.
      1. +3
        5 May 2014
        Apa jenenge Ukrainia khas - Krutov ... lan malah Vasily. Apa dheweke mangan henbane? Sawise kabeh, sawise milisi, dheweke bakal mateni mung siji jeneng.
      2. 0
        5 May 2014
        Apa jenenge Ukrainia khas - Krutov ... lan malah Vasily. Apa dheweke mangan henbane? Sawise kabeh, sawise milisi, dheweke bakal mateni mung siji jeneng.
  3. + 12
    5 May 2014
    Rasane aneh yen maca kaya ngene iki. "Ing jam 4 esuk", "tanpa ngumumake perang", "pasukan fasis". Saka frasa kasebut ana rasa gagal ing wektu. Mung taun kasebut ora 41, nanging 14.
    1. +7
      5 May 2014
      Sampeyan bener, kanca. Jaman wis owah. Fasis tetep padha ...
  4. +7
    5 May 2014
    Banjur tanggal pungkasan ditundha 24 jam liyane, nransfer pasukan saka Slavyansk sing kuwat banget menyang kutha-kutha tetanggan sing kurang dilindhungi. Nanging, sanajan ana serangan kasebut macet, nemoni perlawanan sengit saka pejuang pertahanan diri lokal kanthi dhukungan saka warga lokal.

    Kanggo nyandhang, nyuwek, narik tentara ing macem-macem arah - iki minangka taktik milisi sing paling yakin. Kajaba iku, ana pilihan liyane: transfer "teknologi Krimea" menyang Ukrainia, kanthi prentah saka presiden saiki Ukraina.
    Oh, lan liyane ikatan. IMHO!
    1. + 13
      5 May 2014
      Deleng operasi militer paling anyar saka junta Kyiv. Dheweke mung ora duwe kekuwatan. Kabeh Pengawal Nasional sing sombong iki, batalyon Nazi - der.mo, lan tentara kabeh ora pengin nglawan rakyat. Yen paling ora 2-3 ewu wong gabung karo milisi ing dina-dina sing bakal teka, sing pengin mbela tanahe kanthi gaman ing tangane, mula bisa ngubengi pasukan Junta lan karusakan lengkap. Pancen ora cukup wong saiki.
      1. +7
        5 May 2014
        Kutipan saka: major071
        Deleng operasi militer paling anyar saka junta Kyiv. Dheweke mung ora duwe kekuwatan.

        Ayo kula, kanggo aku, kutipan dhewe (miturut Mironov sandi) eseman :
        Taktik para pejuang pertahanan diri iku prasaja lan efektif: wah, tentara teka, apik, ditembak, apik, "menang" lan .... dipindhah. Lan para pejuang pertahanan diri ana ing kana! Kyiv ora ana maneh infrastruktur sing bakal ngidini kanggo netepake luwih "tatanan". Ora ana sumber daya, ora ana pasukan internal. Ora ana struktur kontrol lan pangopènan tatanan internal. Lan nggunakake tentara minangka pasukan sing manggoni, uga, ora akeh pasukan, peralatan, sumber daya.


        Kutipan saka: major071
        Yen paling ora 2-3 ewu wong gabung karo milisi ing dina-dina sing bakal teka, sing pengin mbela tanahe kanthi gaman ing tangane, mula bisa ngubengi pasukan Junta lan karusakan lengkap.
        Yen sumber daya iki ora kasedhiya, junta bakal keluwen. Mung bakal ana korban liyane.
      2. amigo1969
        +5
        5 May 2014
        Aku setuju! Tentara Ukraina (maksudku para perwira) bodho nguripake "wong bodho" lan sabotase kabeh pesenan. Monyet kostum ing operator personel lapis baja 100% tangan tengen, sing saiki diarani "Penjaga Nasional". Sumber daya, aku, arang banget winates. Iku siji bab mbuwang watu paving ing Maidan, liyane kanggo pindhah menyang perang nyata. Lan milisi saiki pancen ngalami kekurangan komandan sing kompeten sing, kanthi sumber daya sing winates, bisa ngatur rebuff "kanthi maneuver lan geni" .... Good luck kanggo wong-wong mau !!
        1. RAF
          0
          5 May 2014
          Bodho diuripake utawa ora stupidly, nanging Nanging, kang masqueraded kethek pour getih saka sipil tanpa mangu-mangu, sing ing sisih kidul-wétan, ing Odessa. Saiki, yen perwira iki ora bodho nguripake senjata marang kethek, iku bakal gedhe! Nanging ora, amarga padha bodho.
  5. +2
    5 May 2014
    Telung helikopter Angkatan Udara Ukrainia ditembak bebarengan. Pilot siji saka wong-wong mau disimpen. Nanging dudu kanca-kancane sing mbantu dheweke, nanging para milisi. Dheweke mung nilar dheweke.

    Ya, wong kaya apa, hyena sing ora duwe jiwa, bodho, ora duwe welas asih, kaya-kaya sampeyan kudu dicuci otak, utawa pira kanggo mbayar iki ..
    lagi apa kowe bajingan
  6. + 31
    5 May 2014
    Sawise TRAGEDI ing ODESSA, mung perlu kanggo ngatur likuidasi sepi saka scumbags sing kondhang saka SEKTOR RIGHT .... dheweke kudu ilang tanpa ana kesempatan kanggo muncul ing jagad iki lan aku dadi pendukung kuat tumindak kasebut nglawan fasis. .
    1. +7
      5 May 2014
      Quote: LYOKHA padha
      Sawise TRAGEDI ing ODESSA, mung perlu kanggo ngatur likuidasi sepi saka scumbags kondhang saka SEKTOR RIGHT ....

      Sing mesthi!
      Nanging ora cukup sepi ... negara kudu ngerti "para pahlawan."
      Aku sing, sayangé, prakara ora bakal winates kanggo Odessa, perang sipil flaring munggah. Lan jumlah Natsiks sing aktif kudu dikurangi kanthi aktif.
      1. + 10
        5 May 2014
        Kutipan: Alekseev
        Nanging ora cukup sepi ... negara kudu ngerti "para pahlawan."

        Aspen, sabun, tali, pamitan Facebook selfie...
        Mergo iki...
        1. +3
          5 May 2014
          Paket bledosan ing anus ...
      2. +7
        5 May 2014
        Sepi, amarga ora ana sing luwih nggegirisi lan ngremehake "Patriot" minangka "keberangkatan sing tenang", sampeyan ora bisa menehi pangarep-arep kanggo perang sing pungkasan, supaya bisa tangi nasib sing ora bisa dihindari, paukuman Gusti Allah, lan supaya bisa ngganggu. padha dicekel dening rasa wedi ... wedi marang paukuman sing ora bisa dihindari, percayalah, yen wedi ngrebut wong-wong mau, mesthine para prajurit kasebut ...
        1. +2
          5 May 2014
          Bener, amarga ora ana sing luwih elek kanggo geeks kasebut tinimbang terus-terusan ndeleng maneh ing saben rustle, tangi kanthi kringet kadhemen ing lembaran sing nesu lan ngerti yen paukuman ora bisa dihindari.
      3. 0
        5 May 2014
        Nanging ora cukup sepi ... negara kudu ngerti "para pahlawan."
        Kanggo nindakake iki, sawise likuidasi, cukup kanggo ngumumake pengin lan nggawe "gelombang" telusuran.
    2. +6
      5 May 2014
      Aku setuju banget. Apa pancene ora jelas yen perang nyata lan ora ana sing mundur. nalika Ukrainians saka wétan, saliyane kanggo statements, nuduhake organisasi lan miwiti nglawan Nazi. ora gumantung ing Rusia, mung ing dhewe. kayane ora ana sing ngladeni, mung main perang. nganti piranti kobong lan peti mati menyang kulon, para panguwasa ing Kyiv ora bakal krungu apa-apa.
  7. +9
    5 May 2014
    Ngalih menyang cara partisan. Pertambangan dalan akses, perang ril, agitation antarane militer Ukraina, etc. Nah, kepiye militer nglawan warga sipil?
    1. +2
      5 May 2014
      Quote: giring
      Ngalih menyang cara partisan. Pertambangan dalan akses, perang ril, agitation antarane militer Ukraina, etc. Nah, kepiye militer nglawan warga sipil?

      - kenapa? Lan padha nindakake iku supaya brilliantly. Saiki, yen padha duwe senjata modern - "Vampire" nglawan kendaraan lapis baja, MANPADS nglawan penerbangan, sawetara kendaraan lapis baja lan helikopter kanggo mobilitas lan potongan ... Guard" kanggo smithereens, ora ana pitakonan.
      1. Petrogradets
        +7
        5 May 2014
        Aku categorically marang jeneng "penjaga nasional". Apa kewarganegaraan dheweke? Iki minangka GUARD NAZIS skala lengkap !!!
      2. +2
        5 May 2014
        Kanthi tangan loro FOR! Marang kula liyane carane nransfer kabeh apik iki kanggo wong lanang ing South-East.
        1. Pilihan 1: milisi kanthi tenang nggawe swara ing salah sawijining bagean ing tapel wates, pasukan sayap tengen ditarik maneh. Ing bagean gundhul ing tapel wates, peralatan dibuwang dening turntable lan milisi kanthi tenang njupuk. gampang ing kawitan marketing. Nyatane, koordinasi dawa tumindak, rute, pengintaian lan liya-liyane.
        2. pilihan 2: Crimea nerusake transfer remnants saka peralatan, kang diiringi lan ketemu wong tengen, maneh pitakonan ngendi kanggo njaluk amunisi. Sanajan apa sing kita mutusake ing kene, ana wong sing dilatih kanggo iki.
        Saka kabeh iki mung siji kesimpulan - iku perlu kanggo bantuan, nanging wisely.
    2. +2
      5 May 2014
      Ora suwe bakal ana DPR lan NLR sing merdika, kok kudu tambang dhewe-dhewe lan kampanye ing antarane Angkatan Bersenjata Ukrainia, personil militer biasa ora bakal nembak wong-wong mau. Saben uwong sing saiki nyerang sipil iku nat. pengawal, PMC lan mercenaries antarane personel militèr saka Angkatan Bersenjata Ukraina, ya ana sawetara. Lan agitate nat. njaga (sektor tengen) ora ana guna kanggo 23 taun padha zombified sing njupuk liyane 23 taun kanggo ngalahake kabeh omong kosong iki. Sumpah militer ora ngidini nggunakake senjata marang warga sipil, mula sing nembak yaiku sing ora sumpah militer.
  8. smeh
    +9
    5 May 2014
    Peralatan kudu dijupuk lan senjata. Lan banjur padha ketemu mungsuh peduli karo iPhone.
  9. Valentine77 64
    +4
    5 May 2014
    Aku sedhih kanggo wong-wong sing tiwas ing tangan Nazi lan aku ngerti kanthi becik yen sadurunge 10-11 Mei, PDB ora bisa menehi prentah kanggo nindakake operasi perdamaian.
  10. Pakdhe Dima
    +3
    5 May 2014
    Junta bodho ora bisa ngerteni manawa kabecikan mesthi menang nglawan ala.
  11. +4
    5 May 2014
    Mesakake mungsuh dadi kerugian ing antarane dhewe-dhewe, kenapa peralatan darat isih utuh, helikopter ditemokake karo barang sing bakal ditembak, lan ing kene ana sawetara keanehan sing jelas nalika jaman perang.
    1. +3
      5 May 2014
      Kutipan saka saag
      ana soko kanggo njupuk mudhun helikopter, nanging kene sawetara jenis strangeness blatant ing perang

      Pinwheel ing video senjata cilik rusak.
      Kapindho karo RPG. Padha dijupuk ing waja, ora verbatim, nanging miturut makna: siji grenade luwih dhuwur, liyane ing waja ricocheted.
      Cepet lunga. Siji ing selokan. Dipecat saka senjata cilik. Resmi, saka sumber ing situs iki - siji matèni mesthi.
      1. +9
        5 May 2014
        Iki maneh nuduhake manawa ana sawetara spesialis. Spesialis kayata "Lynx" (Slavyansk) mung bisa digunakake ing kahanan kritis. Wong biasa gelut, sinau ing dalan. Sampeyan kudu nyopot topi ing ngarepe lan nyapu dalan ing ngarepe. Ana spesialis, nanging wektune durung teka. IMHO.
  12. +5
    5 May 2014
    Kanggo njeblug sawetara operator personel lapis baja ing tambang ing ngarepe SLAVIC .... kepinginan kanggo nyerang kutha kanthi kendaraan lapis baja bakal suda.


    Kanggo spesialis, ora bakal angel ngatur kekalahan kolom serbu kendaraan lapis baja (kanthi dhukungan sing cocog) .... heh heh, luwih becik nggunakake paling ora mantan pembongkaran saka CHECHNYA.
    1. 0
      5 May 2014
      iku bakal luwih bener kanggo nyamar dadi bajingan (ing asas, lagi nindakaken sapunika) lan nalika kendaraan massa lumebu kutha - kanggo nggawa mudhun saka kabeh trunks (yen ana). Lan Nazi uga ora suckers (ketoke miturut rembugan Inggris) - nalika pengintaian ing pasukan lagi ditindakake. Para pembela duwe kesempatan aneh - trik militer - kaya Nazi bakal nyerah lan bakal ngidak-idak akeh ing kene trik kasebut lan sampeyan kudu ngetrapake. Miturut cara, Nazi uga duwe kasempatan pungkasan - padha ora bakal ngumpulake saluran saka assholes bersenjata ing sak panggonan.
  13. + 11
    5 May 2014
    The New York Times nuduh Kerry, Obama lan Kyiv saka goroh nggegirisi
    Wartawan salah sawijining koran paling populer ing Amerika Serikat, New York Times, nggawe Presiden Obama lan kepala Departemen Luar Negeri AS dadi genangan, nanging dheweke uga mbuktekake kebohongan sing jelas saka panguwasa Kyiv - sawise mbuwang a minggu ing South-East, padha ora nemu tilak saka partisipasi Russian ing tumindak panyengkuyung saka federalization. ora ana. Ora ana koordinator, ora ana instruktur, ora ana bantuan materi utawa teknis, sing - miturut Kerry, Obama lan kabeh jinis Turchinovs-Avakovs - sing diduga diwenehake dening Rusia.
    Ing artikel investigasi sing diterbitake, para wartawan terus terang ngakoni - ya, "Pejabat Kulon lan panguwasa Ukraina ngeyel yen militan dipimpin, diatur lan diwenehake dening Rusia." Nanging dheweke mutusake kanggo nggawe pratelan - ora ana wong Rusia ing kana, ora ana pitulung. "Pemberontak sing njabat ing perusahaan 12 dadi wong Ukrainia, sing, nanging, duwe hubungan sing cedhak karo Rusia, kalebu sanak keluarga, kaya akeh ing Ukraina Wétan. Akeh sing dadi veteran tentara Soviet, Ukraina utawa Rusia," muni ing artikel kasebut. Ing wektu sing padha, wartawan Amerika narik kawigatosan yen milisi duwe pengalaman tempur sing signifikan lan bisa nahan tentara biasa tanpa "bantuan Rusia." "The New York Times" mutusake kanggo mbuwang ing pasuryan saka Kyiv lan Washington ora luwih, ora kurang - tuduhan goroh! "Iki pancen kaya ngono, lan dudu cara para pejabat ing Kyiv lan Kulon ngaku," ujare artikel kasebut.
    Kajaba iku, koran kasebut ujar manawa wartawan malah mriksa senjata milisi. "Pembela Timur kacarita yen intelijen Rusia nulungi dheweke, dheweke bakal duwe senjata sing luwih modern, lan dudu senjata sing wis lawas sing kita deleng ing checkpoints utawa ing papan sing ana perusahaan," tulis para peneliti. Lan padha ngelingake - "senjata sing padha katon karo prajurit Ukrainia, pasukan khusus saka Kamentrian Dalam Negeri Ukraina": pistol Makarov, bedhil serbu Kalashnikov, sawetara bedhil sniper Dragunov, kang padha weruh prangko sing padha digawe maneh ing. 80s utawa awal 90s abad pungkasan.
    http://www.ntv.ru/ho...0140426/bii.jpg
    Wartawan uga weruh yen tentara Kyiv lan militan radikal nggunakake helikopter tempur, kendaraan lapis baja, lan senjata otomatis abot marang kutha sing tentrem. Sayange The New York Times ora ngelingake Amerika Serikat yen ing kahanan sing padha ing Libya-Syria, Amerika langsung ngomong babagan "pembantaian" lan wiwit nuntut zona larangan terbang kanthi operasi lemah sing bakal teka.
    Inggih, siji liyane - luar biasa cetha - kasunyatan outright kawulo, kang kejiret Obama, Kerry lan Kyiv sadurunge mata kabeh donya. Sadurungé, kita kelingan, Kerry wis njagong mudhun ing puddle - waving sing dinuga anti-Yahudi leaflet saka Donetsk, kang ternyata palsu. Lan foto-foto militèr sing mesthine Rusia, sing diomongake pimpinan AS lan kepala Departemen Luar Negeri, dadi "kiwa" - penulis foto kasebut malah nyatakake iki. Lan kita ora ngelingi spinning ing PBB kanthi tabung uji sing diduga nganggo senjata pemusnah massal Hussein, sawise Amerika Serikat nyerang Irak, foto tumpukan mayat (kalebu bocah-bocah) sing diduga saka Suriah - disebarake dening pejabat AS lan diuripake. metu kanggo "dijupuk ing wektu sing salah lan ora ana."
    Iku cukup dingerteni yen Amerika Serikat miwiti lan numpak ing "propaganda skating rink" - iku ora kanggo apa-apa sing mratelakake panemume jajak pendapat nuduhake yen akeh residents EU nganggep gambar saka Federasi Rusia "demonized" lan, bebarengan karo Amerika, nuduh. pimpinan sing ngapusi, nanging ... Aku bungah sing antarane media , terus terang disebut dening ahli internasional "propaganda, ora sawijining", kuwi "glimpses" katon.
    Nanging apa Eropa, Ukraina sing waras, Rusia lan jagad liyane bakal weruh? Ing cara, iku gumantung ing kita ...
    http://www.politonli...e/21329981.html
    1. potap48a
      0
      5 May 2014
      Ora jelas kepiye eksekutif lan sponsor New York Times ngeculake artikel iki. Koran kasebut dadi pro-pemerintah lan terus-terusan nyithak kabeh sampah sing migunani kanggo Fashington resmi. Lan kene iku! Salah siji iki pesenan saka "kanca" Obama lan K., utawa ora cetha apa. Ora ana pers gratis ing AS lan Eropa, kita kabeh ngerti. Kabeh diterbitake miturut urutan tartamtu saka njaba.
  14. +3
    5 May 2014
    Dheweke nyopir ing Hummers, kaya sing duwe ing Yugoslavia utawa Irak ...
    1. +9
      5 May 2014
      Kutipan: Rus_87
      Padha nyopir ing Hummers, kaya sing duwe ing Yugoslavia utawa Irak.

      Kita wis weruh iki. Ing Georgia. Carane rampung kabeh wong ngerti.
  15. +1
    5 May 2014
    Inggih, layanan khusus duwe daftar lengkap meh mayit lan tetep mung kanggo njupuk tembung-meh-ilang-kanggo nembak wit birch ing sembarang wit tanpa nyoba Turin avakava lan liyane-peluru-ora kudu digunakake.
  16. johnsnz
    +2
    5 May 2014
    "Rusia minangka mungsuh lawas saka Ukraina. Lan anggere kekaisaran Rusia ana ing wangun apa wae, kamardikan sejatine wong Ukrainia ora mungkin," ujare Dmitry Yarosh.
    Rusia iku, saiki lan bakal dadi kekaisaran sing kuwat. Nanging sampeyan bakal dadi apa, Yarik? Aku bakal manungsa lan nganggep yen ing pakunjaran
  17. + 27
    5 May 2014
    Efektivitas obat kasebut 100% ...
    1. 0
      5 May 2014
      Ing aplikasi cranial, wilayah occipital.
  18. btsypulin
    +3
    5 May 2014
    Kutipan saka johnsz
    "Rusia minangka mungsuh lawas saka Ukraina. Lan anggere kekaisaran Rusia ana ing wangun apa wae, kamardikan sejatine wong Ukrainia ora mungkin," ujare Dmitry Yarosh.
    Rusia iku, saiki lan bakal dadi kekaisaran sing kuwat. Nanging sampeyan bakal dadi apa, Yarik? Aku bakal manungsa lan nganggep yen ing pakunjaran

    sugeng enjang! Lan aku ngusulake supaya ora manungsa, kanggo ngatur sidang Nuremberg kaping pindho, sawise kabeh algojo kasebut kudu digantung ing umum. Nyumerepi ing Red Square lan siaran menyang saindenging jagad supaya nits bisa ndeleng apa sing bakal kedadeyan yen wong Rusia diremehake lan dipateni.
  19. + 10
    5 May 2014
    Kutipan: Sergey7311
    Ana loro helikopter ambruk, ora telu. Rong detasemen milisi sing beda ngemot MI-24 sing padha. Nanging loro "baya" ing sedina uga ora ala!

    Baya, mesin mbebayani! Ing Afghanistan, padha bali kaya sieve saka pertempuran, nanging ndharat, mung 333 kendaraan padha numpes ing 9 taun perang paling brutal, kene 2 kendaraan saben dina, iki ngandika saka non-profesionalisme lengkap tentara Ukraina, FIGHT SLAVES, KOWE DUWE KESEMPATAN MENANG, KARO KOWE DUDU TENTERA NEGARAMU YANG BERJUANG, NANGING GANGGUNG KRIMINAL SING DUWE SENJATA!
    1. +2
      5 May 2014
      bener. Ora mung mbebayani, nanging uga banget ulet. Kasunyatan sing loro padha dijupuk mudhun bebarengan iku loro nemen luck lan stupidity nemen pilot Ukrainia. Kepiye carane bisa lungguh ing pucuk kendharaan tempur sing bisa nggulung desa cilik dadi kumelun lan mabur menyang kutha? Kanggo apa? Sapa sing arep ditembak ing kono?
  20. +5
    5 May 2014
    Ana dhaptar, apik banget. Saben-saben titah iki kudu mangsuli kanthi ukum, hukum kalbu sadurunge sanak-sedulur lan kanca-kancane wong sing disiksa !!! Pengadilan, lan yen padha mlayu menyang bendarane kanggo kertu, banjur kepiye Mossad tumindak, siji-sijine lan mesthi tanpa gangguan lan bledug! ora ana pangapura kanggo non-manungsa kuwi!
    PS: wong enom Donbass, tetep kaya nada. Miturut operator personel wojo, aku setuju yen perlu piye wae dadi luwih aktif, kanggo ngobong pasangan sadurunge mlebu Schaub, liyane nesu nalika padha ndamel munggah.
    Pati kanggo fasisme! Kamenangan bakal dadi milik kita!
  21. +4
    5 May 2014
    Dina-dina pungkasan wis nggawe aku yakin manawa ana sampah sing wis rampung ing jagad iki tinimbang sing dakkira sadurunge. Lan sawetara wong duwe posisi pimpinan ing Uni Eropa. Kita ora bakal ngarani Merkel, nanging IMHO, iki sing paling ala. Ora ana khayalan babagan Amerika kanggo wektu sing suwe, nanging kanselir kasebut pancen kaget. Lan dheweke nindakake kanthi rutin lan kanthi ruang lingkup Aryan. Aku kepengin weruh apa jenis tali sing dicekel dheweke? Mungkin bojone wis dicekel ing Guatanomo? Aku ora ngerti carane liya kanggo nerangake sikap dheweke kanggo wayahe saiki. Utawa, yen dheweke tumindak miturut pangerten dhewe, dheweke ora pantes kanggo sikap liyane, kajaba minangka scum lengkap. Vaksin nglawan fasisme dadi cendhak. Sayange, mung siji negara sing duwe rahasia kanggo ngasilake vaksin iki. Lan larang banget ...
    1. +2
      5 May 2014
      Negara ing wilayah sing ana tentara asing dikuwasani lan ora duwe "swara" dhewe! Dadi pemerintah lan pimpinan ing kana ditunjuk dening penjajah. Lan upeti kasebut dibayar kanthi bener ...
  22. +6
    5 May 2014

    Nonton video iki, para Ukrainia sing dikasihi, banjur bengok-bengok: "Kamulyan Para Pahlawan!"
    1. +7
      5 May 2014
      Kamrad, wong Ukraina apa sing sampeyan pengin nuduhake kabeh iki? Wong-wong sing ngguyu kanthi seneng lan ngirim komentar sing lucu ing ngisor gambar mayit sing diobong ing Odessa? Wong wadon scum bottler bensin? Utawa mungkin scum saka loro jinis, rampung mati tatu, tiba metu saka omah serikat pekerja? Utawa kita ngomong bab pedunung ing sisih kidul-wétan? Dadi ora perlu, wis ngerti kabeh. Lan liyane ... Ora ana apa-apa kanggo mbuwang mutiara ing ngarepe scum ...
      1. +1
        5 May 2014
        Iki mayit sapa? Ing sisih endi wong mati? Nalika lan ing ngendi iku dipun damel film?
        Ana luwih akeh pitakonan tinimbang jawaban.
        Kasunyatan kudu BETON DIKUAT.
    2. +3
      5 May 2014
      Ing YouTube, wong nulis yen video iki saka 2012, lan diduga direkam ing Chechnya.
      Aku kepingin weruh apa iki bener apa ora.
  23. 0
    5 May 2014
    Kajaba iku, kewan-kewan kasebut dikenal kanggo wong lan pasukan keamanan ...
    Pointwise, ing subyek .. banjur supaya padha mbuktekaken, paling "tangan Moscow", paling "sikil China" ..
  24. 0
    5 May 2014
    Pengawal Kyiv nggunakake taktik geng perang sipil ing Rusia, dheweke nyerang, nembak, ngrampok, njupuk panganan lan mundur.
    1. Elle-elle
      +7
      5 May 2014
      Yen kita njupuk kanggo diwenehake pratelan sing Rusia lagi "terpikat" kanggo urip umpan - kanggo unleash konflik militèr - banjur tumindak "tentara" kanthi lengkap ing definisi "provokasi". Jujur, dheweke ora ngerti kepiye tumindak - yen pengin ngresiki, mesthine wis ngresiki. Lan dheweke bakal ngebom kutha sing tentrem ing wayah wengi, lan wong-wong sayap tengen bakal diluncurake kanggo "ngresiki", dheweke bakal kerja saka njero, cendhak, bakal ditindakake sajrone sawetara dina - Slavyansk yaiku ora kaya beteng gedhe, lan sakbenere, ana ora dadi akeh milisi ana. Akeh korban sing tentrem bakal diapura kanthi cara sing padha karo Odessa. Nanging cara sing padha tumindak saiki luwih kaya kepinginan kanggo nesu luwih akeh wong Rusia. Cokotan, lan pindhah adoh, katon - nanging apa sing bakal kelakon? Iku misale jek sing ora duwe bathi kanggo rampung liquidate kanthong saka resistance, padha kudu njaga gambar.
  25. +2
    5 May 2014
    Pembantaian iki bakal mandheg mung nalika milisi Timur Kidul mbebasake Kyiv.
  26. +1
    5 May 2014
    Blitzkrieg kanggo Fuhrer-KAPUT, kanggo Fuhrers saka Departemen Luar Negeri - AMERIKA KAPUT !!!!!!!, iku kabeh game perang .... RUSIA wis ngalahake mungsuh ing kabeh wektu, nggebug lan bakal ngalahake ... .
  27. +2
    5 May 2014
    Odessa nuduhake sapa sing nganggep patriotisme - nalika wong enom lan pensiunan protes marang roh-roh jahat fasis, kanca-kancane, kanca-kancane padha nyiapake botol karo campuran sing bisa diobong kanggo dhuwit kanggo fasis sing padha - bisa uga kudu menehi penilaian? Iki ora screams ing Maidan, iki preparation saka senjata, lan marang dhewe. Ing internet, ana kabar sing dicritakake babagan "sektor tengen Rusia" apa Vlasovites wis tatu ing negara kita? Dheweke ngalahake wong sing bali saka Ukraina, ing ngendi dheweke melu unjuk rasa anti-fasis, lan aku ngelingi kasus sing diterangake ing situs iki, nalika sekelompok Vlasovites sing padha nyuwek pita St. George saka mobil.
  28. -14
    5 May 2014
    Oalah, iki mung wiwitan, ing musim gugur kabeh bakal ditutupi getih nganti kuping. Ing Rusia, kanthi cara, kabeh uga pindhah menyang iki. Ana "wong" padha "mung marang maling Yanukovych." Ing Rusia, dheweke bakal "mung nglawan Putin tiran", lan asile padha, kabeh wong meneng lan kerja, nalika sawetara ewu scumbags mlaku-mlaku ing saindenging negara lan ngethok wong.
    1. +8
      5 May 2014
      Ing Rusia, dheweke bakal "mung nglawan Putin tiran", lan asile padha, kabeh wong meneng lan kerja, nalika sawetara ewu scumbags mlaku-mlaku ing saindenging negara lan ngethok wong.

      Apa sampeyan ngomong babagan saiki?
      1. -3
        5 May 2014
        http://www.novayagazeta.ru/news/1681649.html
        Lan iki babagan. Ing Ukraina, kabeh diwiwiti kanthi cara sing padha, "onizhedeti" protes kanthi tentrem, lan ora ana sing nggambarake apa sing kedadeyan saiki. Nanging cetha yen iki ora bisa kedadeyan karo kita, kabeh beda karo kita. Wong-wong sing pinter ing saubengé padha kerja serius, ngrampungake masalah, polisi wis siyaga. Kita ora duwe "ultra" dhewe, utawa fasis, ora ana sing lunga menyang rawa, uga, bisa uga sepuluh ewu, setitik ing ember. Aku yakin yen aku nulis 5 wulan kepungkur yen dheweke bakal ngobong wong urip ing tengah Odessa, sampeyan bakal nulis kanthi cara sing padha.
        Apa sampeyan ngomong babagan saiki?
        Biasane pitakonan sabanjure saka wong sing takon kaya mangkene - kepiye kedadeyane, ora ana sing dibayangake.
        Nanging ing cara, kita rampung kapisah saka wong-wong mau, lan padha nampa dhuwit saka tangan beda, lan manual beda, lan ing umum iku temen beda. https://pbs.twimg.com/media/Bmzse15CUAANUj2.jpg:large
        1. +2
          5 May 2014
          Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing kita wis duwe luwih saka siji Bolotnaya. Lan serangan marang polisi minangka provokasi liyane. A gumpalan gedhe, gurih metu. Mbandingake demonstrasi sing ora sah lan mbela omah sampeyan saka preman militan junta ora bisa ditampa. Kolom kalima Rusia kita nyoba kanthi kabeh kekuwatan kanggo ngrusak urip sing stabil lan tentrem. Kabeh bakal lunga.
          Wektu kanthi sampurna nempatake kabeh ing panggonane, banjur pitakonan biasane muncul - kepiye kedadeyan, ora ana sing dibayangake.

          Kabeh sing ana foreshadowed, aku mung ora pracaya. Ing Ukraina, persiapan sing dawa nyebabake asil saiki. Kanggo 23 taun, informasi palsu wis dicithak ing kepala masyarakat. Militan padha dilatih. Perawatan psikologis ditindakake. Dadi conto sampeyan ngliwati formasi sing ketat.
        2. +3
          5 May 2014
          Persis. Yen ana wong nem sasi kepungkur yen perang sipil bakal diwiwiti ing Ukraina, kabeh wong bakal ngubengi kuil. Minus sak senengmu, tapi ... SELAMAT NEGARA. Putin ora enom. lan ana sing ora marem. Lan ana wong sing siap ngedol jiwane marang sapa wae. Klebu ing antarane kanca-kanca. Lan ultras ora virtual. Sampeyan ora ngerti apa tegese ditinggalake dhewe nglawan akeh bocah-bocah cilik sing brutal (mung wingi - bocah lanang lan wadon biasa) lan kenalan sing bar mudhun banget - kabeh minangka siji bengok "Kamulyan kanggo Navalny" (Gusti Allah pareng! - iku aku. kanggo gamblang). Ing Rusia, ultras, tanggal 13 utawa tanggal 15 Mei, sawetara gerakan direncanakake. Ati-ati.
          Aku uga rumangsa yen kabeh wong ing saubengé iku wong sing wicaksana sing ngerti sing apik lan sing ala. NIFGA padha ora ngerti lan ora pengin ngerti.
    2. +5
      5 May 2014
      Kutipan saka chunga-changa
      Oalah, iki mung wiwitan, ing musim gugur kabeh bakal ditutupi getih nganti kuping. Ing Rusia, kanthi cara, kabeh uga pindhah menyang iki. Ana "wong" padha "mung marang maling Yanukovych." Ing Rusia, dheweke bakal "mung nglawan Putin tiran", lan asile padha, kabeh wong meneng lan kerja, nalika sawetara ewu scumbags mlaku-mlaku ing saindenging negara lan ngethok wong.

      Turu wong bodho. Matur nuwun para moderator.
      1. +2
        5 May 2014
        Ya wis, sirahe ing wedhi, "kowe mendem ora pinter, ora bakal duwe iki, wong-wong ing sakiwa tengenku ora ngidini, moderator ngaturake barang-barang", sukses.
    3. Komentar wis dibusak.
  29. +4
    5 May 2014
    Kutipan: Sergey7311
    Ana loro helikopter ambruk, ora telu. Rong detasemen milisi sing beda ngemot MI-24 sing padha. Nanging loro "baya" ing sedina uga ora ala!

    Plus loro Mi-8 rusak. Ora ala.
  30. Gagarin
    +3
    5 May 2014
    Aku bakal mangsuli akeh "pejuang dipan", SENJATA duwe senjata cilik banget.
    Kanthi ndeleng wong lanang sing nganggo bedhil mesin ing langkah-langkah Administrasi Negara Daerah ing Donetsk, akeh sing ora bersenjata utawa kurang bersenjata apa wae.
    Lan marang wong-wong mau, helikopter, operator armor personel, mercenary, supaya perang, nembak nempel mayit saka waja - bukti iki.
    1. +1
      5 May 2014
      Ngomong manuk. Saiki, ing warta ing Channel 5, aku weruh senapan mesin Maxim ing barikade. Apa sing uga dikirim dening Putin? Utawa apa wong-wong padha nyengkuyung apa sing bisa ditindakake?
  31. gen-48
    + 10
    5 May 2014
    Odessa dudu kutha pahlawan maneh. Wis 3 dina terus piye? Padha banget mired ing sungkowo sing padha ngidini decorators kanggo terus ngumbara watara kutha lan nggawe sawetara panjaluk, Kajaba sawetara atus Warga, polisi duwe liyane, ketoke, ora ana warga Odessa isih. Politik manuk unta ora bakal nggawa apa-apa sing apik. Makhluk wis lolos, impunity luwih bakal nyebabake akibat sing luwih elek. Iki mung ngerti kekuwatan, ora ana gunane ngobrol karo dheweke, uga gumantung ing sawetara pengadilan. Apa wong ora ngerti yen kejahatan sing paling nggegirisi ing sinisme kasebut wis kedadeyan. 20 taun propaganda tenan wisuh otak saka paling saka pedunung wilayah cacat iki.
  32. +3
    5 May 2014
    Rusia wis ngajokake tuntutan hukum ing pengadilan internasional. Nanging iki ora cukup, lan aku ora ana gunane. AS lan EU wis kejiret ngapusi luwih saka sepisan lan wis dadi warmongers luwih saka sepisan. Lan pengadilan, sing uga ana ing EU, mung bakal dadi guyonan.
    Sampeyan mung kudu mbatesi kabeh kerjasama, utamane karo Amerika Serikat. ALL kabeh. Ora ana mesin, impor, pangiriman menyang ISS, lan liya-liyane. Dheweke pengin ngisolasi Rusia, uga, wis entuk tujuane - Rusia kudu ngisolasi dhewe saka Kulon. Yen aggravation saka kahanan terus, siksa hubungan karo negara kang militèr ing tlatah Ukraina. Dheweke ora bakal ngerti sanajan ing kasus iki ... ayo terus, mbok menawa, saka pasien dhewe, ngrusak hubungan karo Jerman, minangka accomplice utama Amerika Serikat ing sirkus getih iki (by the way, Great Britain meneng, kok bakal?). Ing wektu sing padha, ngembangake hubungan karo China lan negara liya ing wilayah Pasifik sing ora ndhukung Amerika Serikat lan Caudles. Ngalih menyang pembayaran ing rubles lan yuan.
    Aku wonder nalika EU bakal ngelingi sing ing sawetara sasi bakal mangsa. Lan bakal kadhemen. Lan gas menyang Ukraina bakal dipateni (apa ana sing isih mangu-mangu iki?) Ing pungkasan Mei. Lan Ukraina ora duwe apa-apa kanggo ngirim gas menyang EU, fasilitas panyimpenan setengah kosong ... Dadi ayo goleki "persahabatan wong" lan "nilai Eropa". Kita kudu nyedhiyakake krupuk lan kvass.
  33. Serg7281
    + 13
    5 May 2014
    Lan ing ngendi "pembela hak asasi manungsa sing diagung-agungake" sing dipimpin dening Makarevich, Nemtsov, lan liya-liyane??? kok saiki ora padha menyang Red Square karo posters "Peace to the world", "We are against war". Ketoke padha ora njaluk go-ahead saka sing nduweni, lan iku ora Handy kanggo stigmatize "kita" piye wae.
    1. +6
      5 May 2014
      Ya ... Nemtsov lan demshiza liyane bisa dingerteni. Sampeyan ora ngarep-arep apa-apa sing apik saka dheweke. Lan ing kene ana rong musisi sing aku ajeni sadurunge, sing musike aku tuwuh umume ngluwihi. Yura minangka musisi, sampeyan teka ing Chechnya, tampil ing ngarep militer! Aku duwe tanda tangan sampeyan ing KTP (ora ana kertas liyane). Dheweke nyanyi lagu sing apik, wong ngajeni sampeyan. Piye kabare shas? Kepiye kedadeyan sampeyan dadi sampah sing lengkap? Kok meneng wae? Ayo, menyang Odessa, nindakake konser perdamaian ing ngarepe wong tengen! Lan njupuk musisi kapindho, kriting fellow pacifist, scum liyane! Menapa malih, ana liyane gething kanggo sampeyan, jalmo, saka pravoseks. Mungsuh kasebut, kabeh wis jelas. Lan sampeyan? Diobong ing neraka.
  34. +3
    5 May 2014
    Prospek surem kanggo entuk negara sing pancen musuhan ing tapel wates. Sampeyan kudu ngilangi gaya iki saiki - kanggo mbantu para pemberontak ing sisih kidul lan wétan nganggo senjata, kanggo nglatih milisi, kanggo mbuwang klompok khusus kanggo nindakake sabotase lan ngilangi pimpinan radikal lan kelompok punishers. Kanggo nyuwek kidul lan wétan saka Ukraina, weakening negara Nazi nascent sabisa. Iku seng di pengeni kanggo njaga remnants Ukraina ing tingkat republik pisang, iku malah luwih seng di pengeni sing ana pamisah internal bebarengan baris Ukrainians / Galicians. Sinis, pragmatis lan angel.
  35. ed65b
    +5
    5 May 2014
    Infa wingi bocor sing militias Crimean nyedhaki, yen bebener iku apik. Junta ora duwe kekuwatan kanggo nguwasani kutha, mula padha perang babar pisan, mlumpat lan murub ing lokasi ing wayah sore. kanggo njupuk kontrol kutha karo instalasi saka checkpoints watara kutha lan nggawe junta polisi manut saka warga ora bisa, wong ing massa nglawan, nanging kanggo nyebar pasukan, supaya siji infantri bakal nyedhaki Donetsk. . Ora ana sing bisa nglawan, mesthine, ndeleng gambar kanthi senar armor personel operator lan klompok "warriors" ing waja, analogi langsung nyaranake dhewe karo serangan pertama ing Grozny. A ambush klasik karo shelling saka RPGs lan bedhil mesin bakal langsung numpes paling saka tentara "jijik". ketoke ora ana dana lan pasukan.(Mungkin Kadyrov kudu mikir babagan ngirim instruktur saka "mantan"?) Kayane wong Ossetia padha kumpul kanggo mbantu.
  36. shamil
    +1
    5 May 2014
    Apa ana wong saka Slavic ing forum?
    1. mnbv199
      0
      5 May 2014
      http://torum.org/index.php?topic=7711.2670

      http://torum.org/index.php?topic=7702.1320

      Mung ana sing luwih ati-ati ana wong sing dicuci otak.
  37. shamil
    0
    5 May 2014
    Apa ana wong saka Slavic ing forum?
  38. +1
    5 May 2014
    Miliarder Ukrainia njanjeni pambayaran saka $ 2000 nganti $ 5000 kanggo saben peserta sajrone sedina aktif operasi kasebut.

    Ana sing ngandhani yen sawise kabeh kekacoan iki, Angkatan Udara lan Pengawal Nasional nyoba mbuktekake Kolomoisky lan Taruta yen ana luwih saka siji dina "aktif" ...
    1. +2
      5 May 2014
      Mula saben dina dheweke "ngrebut kutha lan ngrusak atusan pos pemeriksaan"
  39. +1
    5 May 2014
    Ing wayahe, konfrontasi durung njupuk wangun musuhan serius, nanging iki ora adoh, kita ing Rusia wis liwati iki bab 20 taun kepungkur, mulane, nalika krungu bab pemukiman ngankat lan numpes checkpoints karo meh tambang. losses, kanggo kita katon aneh. Kita wis perang kanggo diwasa kanggo dangu.
  40. Komentar wis dibusak.
  41. Lyoshka
    +1
    5 May 2014
    carane Hitler lan Barborosa nindakaken
  42. leo44
    +2
    5 May 2014
    PBB lan OSCE ora nglayani perdamaian maneh! Negara-negara lan EU nyalahake! Komunitas donya ndhukung teror anti-rakyat lan fasisme! Iku kasunyatan!
    Dheweke minangka komunitas "beradab" ing donya, sekelompok homoghouls wis nggawa Ukraina menyang warga negara!
    1. 0
      5 May 2014
      Kutipan saka: leo44
      PBB lan OSCE ora nglayani perdamaian maneh!

      Nalika padha ngawula? Utamane OSCE? Pira konflik sing wis dicegah utawa dipateni dening PBB. Mung platform kanggo squabbles umum.
    2. +1
      5 May 2014
      Aja bingung bokong karo driji. PBB minangka badan penasehat. Blokir ANY keputusan PBB bisa: Rusia, AS, China. Mung siji swara cukup, ing sembarang negara. USA push tombol? apik. Ing agenda sabanjure, China bakal menet tombol kasebut. LAN? Nanging ora ana apa-apa. PBB wis ora aktif maneh. Invasi AS ing Yugoslavia iki SENENG UN vote. Entri pasukan Rusia menyang Georgia (Abkhazia) disetujoni dening China - Amerika Serikat meneng. Babagan OSCE - i.e. Umumé, aku meneng saka Dewan Eropa - Amerika Serikat, utawa Rusia, utawa China ora bakal takon pendapat Eropa. PBB wiwitane minangka gagasan bodho, fatamorgana kanggo negara sing lemah, amarga kekuwatan sing ora peduli karo PBB.
  43. +1
    5 May 2014
    kanggo mbantu para pemberontak ing sisih kidul lan wetan nganggo senjata, nglatih milisi, mbuwang kelompok khusus kanggo nindakake sabotase lan ngilangi pimpinan radikal lan kelompok penghukum.

    Ora skala kasebut. Klompok khusus, aku yakin, wis ditinggal. Nanging kanthi tujuan sing beda - introduksi junta menyang aparat negara. Aku bakal nglakoni, PDB luwih katon. =)
  44. +1
    5 May 2014
    GUYS JOIN!!!!!........

    Dewan Keamanan PBB: Kirimi pasukan penjaga perdamaian Rusia menyang sisih kidul-wétan Ukraina

    Alamiah, entri saka peacekeepers Russian mung bisa dening dhawuh saka Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata RF. Wong Kidul-Wétan ora bakal nampa kontingen saka negara liya! Ana kapercayan mung ing tentara Rusia! Mbok menawa kita ora bakal entuk apa-apa, malah paling mungkin, nanging supaya saben wong ngerti yen pendapat kasebut ana lan seneng dhukungan saka wong!
    http://www.avaaz.org/ru/petition/Sovet_Bezopasnosti_OON_Vvesti_mirotvorcheskie_v
    oyska_Rossii_na_YugoVostok_Ukrainy/?thkRuhb
    1. +2
      5 May 2014
      Saakashvili nembak para penjaga perdamaian kita. konflik Georgia-Abkhazia. Apa sampeyan isih pengin ilang kita? Angkatan bersenjata Ukraina minangka urutan gedhene sing luwih kuat tinimbang pasukan Georgia. Para penjaga perdamaian, ing negara sing ana perang sipil, ora ana apa-apa. panemuku.
  45. 0
    5 May 2014
    Yen Sekte Kanan seneng mateni, saiki kudune seneng mati. Kita kudu nulungi wong lanang.
    1. 0
      5 May 2014
      ora! padha arep urip!
      1. bob
        0
        6 May 2014
        Lan kenapa Yakubovich iki ora ana ing jugangan, nanging karo teh lan sehat? Saiki, yen sampeyan mung mbayangno kepiye para pejuang kebebasan Kaukasia bakal tumindak ing kahanan kaya ngono ....
        Mung paukuman sing ora bisa dihindari kanggo kejahatan, kanggo mateni lan ngobong wong-wong sing tentrem ing Tenggara, bisa ngalangi makhluk kasebut.
        1. 0
          9 May 2014
          Bakal ana paukuman. Mungkin ora saiki, nanging bakal. Ana sing keselak ing blumbang, ana sing tiba saka dhuwur ...
  46. +2
    5 May 2014
    Nganti 9 Mei, ora ana sing bakal diputusake. Pilihan sing disenengi yaiku eksekusi ekonomi junta, sanajan butuh 2-3 sasi.
  47. RAF
    +2
    5 May 2014
    Ekspor junta Kyiv karo sayap-tengen menyang Amerika Serikat supaya padha nindakake "revolusi" sing padha ing Ukraina!
    1. bob
      0
      6 May 2014
      Kutipan saka raf
      Ekspor junta Kyiv karo sayap tengen menyang Amerika Serikat

      Ya, wis ana gerakan "Occupy Wall Street", sampeyan mung kudu nyedhot geni lan ranté sing njaga jagad iki ing jaringan perang bakal ambruk.
  48. +2
    6 May 2014
    Lan ing kene ana rong musisi sing aku ajeni sadurunge, sing musike aku tuwuh umume ngluwihi. Yura minangka musisi, sampeyan teka ing Chechnya, tampil ing ngarep militer! Aku duwe tanda tangan sampeyan ing KTP (ora ana kertas liyane). Dheweke nyanyi lagu sing apik, wong ngajeni sampeyan. Piye kabare shas? Kepiye kedadeyan sampeyan dadi sampah sing lengkap? Kok meneng wae? Ayo, menyang Odessa, nindakake konser perdamaian ing ngarepe wong tengen! Lan njupuk musisi kapindho, kriting fellow pacifist, scum liyane! Menapa malih, ana liyane gething kanggo sampeyan, jalmo, saka pravoseks. Mungsuh kasebut, kabeh wis jelas. Lan sampeyan? Diobong ing neraka.
    Kanggo ngukum para musisi amarga tembung-tembung sing diucapake ing wiwitan krisis, kudu menehi kesempatan kanggo nyatakake posisi saiki (sawise Odessa lan serangan sayap-tengen ing wilayah Donetsk) lan mung banjur nggawe paukumané
  49. 0
    6 May 2014
    Penulis artikel iki, E. Rozhkov, kudu luwih ati-ati karo tembung: "Sapa saka "pesawat", lan wong saka MANPADS.
  50. bob
    0
    6 May 2014
    Iki perang, lan apa yen ora perang ...?
    Perang nglawan donya Rusia. Perang diluncurake dening Kulon. Perang ngrusak.
    Saham kasebut digawe dening Kulon ing perang nglawan Rusia babagan nasionalisme Ukrainia, sing wis berkembang dadi fasisme - tumindak punitive ing Odessa, ing sisih kidul-wétan. Senadyan kabeh bebaya, Kulon menehi wewenang lan ngatur aksi militer Kyiv ing Kidul-Wétan, dheweke tangi "kondhang", ngetokake pasukan sing nggegirisi sing nandhang sangsara Eropah lan Rusia lan akeh wong liya ing abad kaping 20, lan mbayar. rega dhuwur banget. Padha supaya "jin" metu saka botol, lan ing ngarepe mripat kita wis entuk kekuatan, dipakani ing nyawa wong mati, lan mung nesu lan bungah-bungah ing "kamenangan", nuntut korban anyar, getihen anyar, amarga Nazi. ideologi minangka ideologi pembunuhan minangka cara negesake dhiri ing mripate makhluk sing apik.
    Mangkono, tujuwane perang, panggerake ditemtokake, para pemain ditemtokake, lan para korban sing ditakdirake kanggo nasib sing sedhih. Adhedhasar iki, kudu tumindak miturut kabeh kanon seni perang.
    Sampeyan ora bisa ngapusi dhewe kanthi persuasi (bakal nesu lan mandheg) yen kabeh bakal rampung - ora, ora bakal rampung, scum iki saiki nyerang Tenggara, lan sesuk bakal gampang ngliwati tapel wates karo Rusia lan bakal nyerang lan mateni nganti bisa nggayuh tujuane - ngrusak lan ngrusak negara. Ayo dadi njaluk kahanan ing Rusia padha Israel, kang urip ing negara perang (bedhil ing bantal), lan sorties ngatur stream telas teroris Palestina ing perjuangan kanggo hak "sah", lan ing kanggo tanpa wates. nomer taun.
    Aku ora bakal kaget yen dadi metu sing nasionalis Ukrainia sing bakal ngganti Kaukasia ing lapangan perang teroris ing Rusia, lan Gusti Allah ngalang-alangi yen iki kedaden, sampeyan mung kudu siyap kanggo iki lan lengkap bersenjata. siap kanggo kasunyatan sing ora bakal dadi wong saka katon Kaukasia sing bakal nyerang, nanging Slavic pasuryan katon - carane liya kanggo nelpon yen ora perang fratricidal. Lan kabeh kudu ditindakake kanggo nyegah kedadeyan kasebut, nanging sawise kabeh, perang wis ana lan cedhak banget ing Slavyansk lan Kromatorsk, Odessa lan Donetsk. Lan kapan wae, detasemen sing dilatih kanggo kegiatan sabotase bakal ana ing sisih tapel wates iki ... Ing kene sampeyan kudu bersenjata kanthi lengkap. Lan penting banget supaya ora kantun wayahe nganti piala iki tuwuh ing skala universal.
    1. 0
      8 May 2014
      "lan sesuk dheweke bakal gampang ngliwati tapel wates karo Rusia"
      =
      Mungkin cukup slogan? Apa sampeyan dhewe nyoba nyabrang tapel wates? Iku ora gampang kaya sing katon. Bob, apa sampeyan ora nyetak maneh?
  51. bob
    0
    6 May 2014
    PS:
    Layanan intelijen Barat mrentahake peran mateni nasionalis Ukraina, percaya yen dheweke, kaya Taliban ing Afghanistan, bakal nolak tentara Rusia nganti saya ringkih. Kita kudu nerusake saka kasunyatan manawa mungsuh utama Rusia yaiku Kulon, dudu wong awam biasa, nanging bunder winates saka elit finansial, militer lan politik negara kasebut. Rusia, ora kaya USSR, ora duwe sumber daya ekonomi, manungsa, lan militer kanggo nglawan koalisi Barat nganti suwe. Sing dibutuhake yaiku serangan rudal sing cepet-cepet, disarming lan mateni minangka bagean saka operasi militer sing direncanakake lan diatur kanthi apik.
    Aku ora pengin ngomong babagan perang; iki ora umum kanggo wektu "damai". Lan iki minangka fitur utama ing jaman kita - kabeh wong (perwakilan saka negara-negara Barat) ngomong kanthi bebarengan babagan perdamaian, mlumpat metu saka celonone lan nyoba nuduhake awake dhewe minangka peacemakers, nalika padha ngasah senjata, ngencengi noose (sistem pertahanan rudal). ) ing "korban" lan ora ana maneh ragu-ragu kanggo pirembagan bab Rusia minangka korban, lan padha gumunggung, eseman, lan ing wektu sing padha pirembagan ala katon ora saka eseman, nanging saka inti kewan. Saking jahatipun, piyambakipun ngangkat Hitler ing negara-negara Barat ing abad kaping 20 supados saged ngginakaken pasukan punika nglawan Rusia Soviet, ingkang dipunsengiti. Uga saiki, dheweke kerja keras ing arah sing padha.
    Nanging nasionalisme Ukrainia bisa diilangi, kaya nasionalisme Jerman wis diilangi ing jamane. Iku kabeh babagan biaya perang iki. Aku yakin nasionalisme Ukrainia ora bakal tahan suwe, amarga sumber pendanaan, dhukungan materi lan lingkungan informasi sing apik ana ing Kulon. Kanthi ngilangi, sampeyan bisa ngetung kamenangan ing perang iki. Miturut aturan judo, nalika mungsuh nyerang, sing pisanan yaiku ngindari pukulan, sing kapindho nggunakake tenaga pukulan kanggo mungsuh dhewe, sing katelu kanggo ngalangi kabeh tumindake. Kayane BB saiki lagi nggarap strategi iki.
  52. Vitali
    0
    6 May 2014
    Sialan, sampeyan ora bisa ngarani kewan, supaya ora ngremehake sedulur-sedulur kita ... Degenerates lan Bandera sampah, tusuk kabeh ing tenggorokan!
  53. btsypulin
    0
    7 May 2014
    sugeng sonten sedaya!
    Rekan nulis dina iki:
    "Esuk iki jam 4:30, tank teka ing Mariupol marang kita. Dheweke ngidak-idak kabeh sawah. Wong nyebar kanthi angel, bahan bakar larang banget 1 euro - 1 liter, dheweke ngalangi kutha. Ing wayah sore ana perang. neng pos pemeriksaan wis mati, akeh pasukane, arep sakdurunge tanggal 11, rendhem ben ora ana wektune gawe referendum, rasa kuwatir tambah akeh, wedi gawe ramalan.. ... "

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"