Wartawan CNN nolak pernyataan Kyiv babagan sukses "ngresiki" Kramatorsk

70
Wartawan CNN nolak pernyataan Kyiv babagan sukses "ngresiki" Kramatorsk


Panguwasa Kyiv ujar manawa operasi khusus ing Kramatorsk sukses lan kutha kasebut "dibebasake saka milisi pro-Rusia," nanging nyatane, militer Ukrainia ninggalake desa kasebut tanpa ngontrol lan mung nesu warga, lapor wartawan CNN Nick Peyton Walsh. .

"Kyiv pura-pura kabeh wis dikendhaleni ing kene. Nanging iki ora cocog karo sing kita deleng ing pemandangan, "ujare koresponden ing Kramatorsk ing CNN, laporan RT.

"Kramatorsk dicekel dening nesu. Senadyan operasi militèr, misale jek sing prajurit mung mlebu kutha, njupuk bagéyan ing pertempuran lan pindhah ing. Isih ana rasa ora puas ing kutha. Lan kanggo sawetara ombone, supaya bisa ngomong, iku rodo ing kontrol aktivis pro-Rusia lan demonstran, nanging mesthi ora ing kontrol panguwasa Kyiv, "ujare koresponden adhedhasar ing Kramatorsk ing CNN.

Miturut koresponden CNN, ora ana personil militer ing gedung layanan khusus, sing, minangka Menteri Dalam Negeri, wis dikosongake, lan ora ana ing menara televisi. "Nanging wingi kita ndeleng operator personel lapis baja Ukraina ing kana. Nanging banjur ninggalake panggonan iki amarga bentrok ing kutha tetanggan, "ujare Nick Peyton Walsh.

Dheweke nyathet yen ana bus sing kobong ing tengah kutha, lan para aktivis pro-Rusia isih katon ing gedung administrasi lokal. Senadyan pratelan saka menteri dalam negeri yen tentara mlebu kutha kasebut lan ngresiki saka "teroris", kaya sing diarani junta para demonstran, ora ana tandha-tandha anané tentara Ukraina, mung karusakan sing disebabake dening bentrokan 24 jam pungkasan. .

Sadurungé, salah sawijining komandan pertahanan diri Donbass, Miroslav Rudenko, nglapurake yen ing wayah wengi tanggal 4 Mei, milisi wilayah Donetsk bisa nguwasani patang pemukiman sing sadurunge dikuwasani militer Ukraina, kalebu Kramatorsk.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

70 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 32
    5 May 2014
    marang sapa koresponden iki ngandhani apa lan ing ngendi???
    Aku menyang situs web CNN: woof-woof-woof, RUSSIA ndhukung separatis, sanksi, jejak Rusia.....
    1. platitsyn70
      + 29
      5 May 2014
      Kyiv feverishly looking for alesan kanggo Rajapati ing ODESSA, KRAMATORSK, ADREEVKA kanggo Rajapati sipil, ora bersenjata sing mbela omah lan tanah, ora bakal ana sabdhoning junta Kiev, ana mung siji retribusi adil - pati kanggo Kyiv junta.
      1. + 12
        5 May 2014
        Kutipan saka: platitsyn70
        Kyiv feverishly looking for alesan kanggo Rajapati ing ODESSA, KRAMATORSK, ADREEVKA kanggo Rajapati sipil, ora bersenjata sing mbela omah lan tanah, ora bakal ana sabdhoning junta Kiev, ana mung siji retribusi adil - pati kanggo Kyiv junta.

        Lan babagan isi informasi junta ... - Goebbels muter ing kuburan - dheweke cemburu karo Turchinov!
        1. jj
          +7
          5 May 2014
          Miturut katrangan, gambar ing ngisor iki diamati. Ing wayah esuk - laporan menang saka sisih Ukrainia. Mid-day - laporan saka pemandangan. Sore - pranyata junta ora menang lan digebugi ing endi-endi. Lan sateruse saben dina. Intine, kabar esuk biasane ora bisa dipercaya. Bebener mung muncul ing wayah sore.
          Aspek kapindho. Junta ndhelikake kerugian nyata ing tenaga kerjane. Wong-wong sing tiwas ing dalan menyang rumah sakit utawa sing ana ing kana ora dituduhake. Kita bisa nyimpulake yen geni milisi pancen luwih efektif. Lan junta mateni utamane wong-wong sing ora bersenjata sing ora dadi bagian saka pasukan perlawanan
      2. AVG
        +2
        5 May 2014
        Kutipan saka: platitsyn70
        Kyiv mriyang golek alesan kanggo pembunuhan ing ODESSA, KRAMATORSK, ADREVKA

        Ing Kyiv, misale jek, dheweke bodho lan ngapusi, mula dheweke ora bisa nemokake apa-apa sanajan rada waras.
        Sponsor Western kudu gelisah, nanging ana kurang lan kurang kamar kanggo maneuver, lan bebener mboko sithik bocor ing kene.
      3. +2
        5 May 2014
        Kutipan saka: platitsyn70
        Kyiv feverishly looking for alesan kanggo Rajapati ing ODESSA, KRAMATORSK, ADREEVKA kanggo Rajapati sipil, ora bersenjata sing mbela omah lan tanah, ora bakal ana sabdhoning junta Kiev, ana mung siji retribusi adil - pati kanggo Kyiv junta.

        Banderlog ora bakal dadi sedulur saka Slavs. Wong-wong sing matèni iki, bebarengan karo para pemberontak, kudu ditusuk. Ngatur Khatyn ing Odessa lan terus-terusan mateni warga negara ing sisih kidul-wétan, nganti jagad bakal ndeleng kekejemane.
        1. +2
          5 May 2014
          mung ora ngarep, nanging ing coffin. Padha nyekel kula karo gegaman, padha ngedika lan kanggo tembok. Iku mung cara.
        2. lg41
          0
          5 May 2014
          Banderlogs ora Ukrainians (Slavs), nanging Gauls (Celts). Ya, padha nganggo basa sing padha karo Ukrainia, nanging Galician Govirka mung padha karo basa Ukrainia lan ora dadi alasan kanggo nganggep wong Galia minangka Ukrainia. Bentenipun genetis antarane Gaul lan Ukrainians (Slavs) ora bisa digatèkaké.
          Kita kudu netralake para pamimpin junta Kyiv.
      4. 0
        5 May 2014
        Kanggo sawetara alasan, Kyiv tansah feverishly golek panjelasan lan ngrungokake marang, nanging kita kesed njawab lan ora ana sing kasengsem ing pendapat. Sing masalah, Mungkin kita uga kudu frantically golek soko agresif
      5. +1
        5 May 2014
        Kyiv duwe kasempatan kanggo ing paling piye wae mbecikake dhewe kanggo Rajapati sipil, nyumerepi kabeh comrades ing ngisor iki: Trupchinov, Yaytsenyukha, Timoshenko, fa

        Rion, Yarosha lan bab telung rolas manuk cilik "ing Maidan lan terus Pemilu, lan apa populer lan bener, Aku Babama lan Smerdel ora bakal pikiran. Pisahake West Ukraina karo tapel wates hard, padha wanted kanggo pindhah menyang geyropa. supaya padha lumaku, nanging kene padha ora nindakake apa-apa.
    2. + 12
      5 May 2014
      Kutipan saka: nod739
      marang sapa koresponden iki ngandhani apa lan ing ngendi???

      Aku nglaporake menyang kantor CNN, lan pesen kasebut diowahi lan sampeyan maca WOOF-WOOF-WOOF
    3. +3
      5 May 2014
      Kutipan saka: nod739
      marang sapa koresponden iki ngandhani apa lan ing ngendi???
      Aku menyang situs web CNN: woof-woof-woof, RUSSIA ndhukung separatis, sanksi, jejak Rusia.....


      Lan padha nulis layang pribadi kanggo Obama, kang padha mratelakake panemume. Lan kanggo umum nggunakake padha nulis sing iki dhawuh.
    4. +8
      5 May 2014
      Isih ana rasa ora puas ing kutha. Lan kanggo sawetara ombone, supaya bisa ngomong, iku rodo ing kontrol aktivis pro-Rusia lan demonstran, nanging mesthi ora ing kontrol panguwasa Kyiv, "ujare koresponden adhedhasar ing Kramatorsk ing CNN.

      Dadi apa sing dikandhakake? Malah laporan iki ngomong babagan pasukan PRO-RUSIA. Sing. malah ing kene Rusia ditudhuh kanggo nyurung perang sipil. Ora ana sing ngilangi censorship ing Amerika Serikat. Yen sampeyan AJA babakan ing Rusia, kanggo neraka karo sampeyan, ora artikel.
      1. 0
        5 May 2014
        Euronews katon ing dina sawise tragedi ing Odessa - warta ketoke ngandika cukup tolerantly: "radikal nyetel geni", lan ing ngisor ing ticker "pro-Rusia" ing kabeh warta saka Ukraina.
    5. Validator
      +7
      5 May 2014
      Ora suwe, CNN bakal nglaporake babagan tentara DPR sing ngresiki Lviv lan Uzhgorod saka fasis. Lan laporan iki bakal bener
    6. Eugeniy_369k
      +1
      5 May 2014
      Kutipan saka: nod739
      marang sapa koresponden iki ngandhani apa lan ing ngendi???

      Aku bisa uga wis ngandhani wong liya, nanging sampeyan ngerti babagan sensor ...
      Kajaba iku, wong ing Kramatorsk ora kadhemen utawa panas saka pesen kasebut.
      "Amerskaya asu nggorok, nanging kafilah terus"
    7. 120352
      +3
      5 May 2014
      manthuk739
      Wartawan iki kanggo Review Militer nglaporake kabeh. Lan kita ngerti iki sanajan tanpa dheweke. Ora ana sing bakal nerbitake informasi kasebut ing CNN, yen ora, perusahaan kasebut ora bakal didanai maneh. Ana uga "demokrasi" lan "kebebasan ngomong", yaiku, wartawan bebas ngomong kanthi demokratis apa wae sing dikarepake dening pimpinane. Nanging ora luwih! Kenging punapa? Amarga kanggo wong-wong mau, "kabebasan minangka kabutuhan sadar."
    8. 0
      5 May 2014
      Dheweke sing ngandhani kita ing papan kasebut supaya kita bisa lunga kanthi tenang. Lan ing kana dheweke nulis apa sing dikarepake dening atasane. Algoritma tumindak iku standar.
  2. + 15
    5 May 2014
    Kapan clownery berdarah iki bakal rampung lan sapa sing bakal mungkasi? Aku ora kuat nyawang . . . . . . .
    1. +6
      5 May 2014
      Kapan clownery berdarah iki bakal rampung lan sapa sing bakal mungkasi? Aku ora kuat nyawang . . . . . . .

      Mung wong-wong sing bersatu, bersatu ing sisih kidul-wétan lan bantuan Rusia sing bisa mungkasi, wektune, wektune kanggo nulungi para sedulur, kenapa Barat ngidoni perjanjian lan nyolong irung, lan kita ndeleng kabeh iki tanpa tumindak, don Aja peduli karo wong-wong mau, ing kasus apa wae, ing kasus apa wae, ing skenario, Rusia bakal disalahake kanggo kabeh, lan henchmen ing wong Kanada bakal manthuk-manthuk sirahe drooling, break vertebrae serviks, assenting kanggo shitcrats.
    2. + 13
      5 May 2014
      Badut ora bakal rampung, junta ngenteni utangan saka IMF. pisanan 3 milyar bakal teka mung nalika junta netepake kontrol ing sisih kidul-wétan. Mula, dill nganakake pertunjukan kanthi kendaraan lapis baja nyopir bolak-balik. Dheweke ngarep-arep kanggo ngaco Pakdhe Sam, nanging Pakdhe Sam wis ilang sepisan utawa kaping pindho (dheweke ilang 5 milyar), mula ana kegiatan sing katon ing media Amerika ing sisih kidul-wétan, sing mbantah "kabar apik" saka dill. Media Amerika ing lapangan bener-bener mriksa dill supaya ora ngapusi.
      1. 0
        5 May 2014
        Ing acara pemisahan ing sisih kidul-wétan, "pamaréntahan Kiev sing sah" kudu mangsuli, minangka pewaris kekuwatan, ora kanggo 5 milyar, nanging luwih akeh, lan ora mung kanggo administrasi Obama.
      2. 0
        5 May 2014
        Junta, minangka panyedhiya layanan, nyamar yen wis rampung, nanging pelanggan, nalika nampa karya, golek kesalahan lan squeeze dhuwit.
    3. Aku bangga karo Rusia
      + 12
      5 May 2014
      Ruslan67 (4) RU Dina iki, 07:12
      Kapan clownery berdarah iki bakal rampung lan sapa sing bakal mungkasi? Aku ora kuat nyawang . . . . . . .

      Iku pancene nglarani kanggo nonton ... Aku ora duwe sanak-sedulur ana, nanging luh metu ing mripat lan bongkahan ing tenggorokan saka pain lan nesu nyawang Odessa, Slavyansk, Kramatorsk lan kabeh Tenggara, carane American dalang. sing narik tali saka Ukraina, panggolekan Ana junta ing daya ngendi Motherland wis dawa wis didol kanggo dolar lan ora ana manungsa kiwa. Lan meh kabeh badan pamrentah Eropa nyenengi para penjahat saka Departemen Negara Washington, sing ngupayakake tujuan hegemoni lan ngakoni dominasi donya kanthi cara apa wae. Kapan iki rampunge??? Ana Gusti Allah ing donya! Apa kabeh iki diijini? Yagene kekejaman lan kekejeman kasebut ditindakake ing jagad beradab ing abad kaping 21, lan ing ngendi retribusi sing pantes kanggo kabeh Nazi, fasis, Benderites, kabeh jinis radikal lan ultras, kabeh serigala iki ???
    4. +1
      5 May 2014
      Iki "badut" mung diwiwiti. Radikal ing Ukraina wis nuduhake apa sing bakal kelakon kanggo wong-wong sing ora setuju karo panguwasa anyar lan ora bisa defend piyambak. Sapa sing bakal mandheg - iku pitakonan gedhe.
    5. +4
      5 May 2014
      Akeh kanca-kancaku budhal menyang Kidul-Wétan Ukraina. Padha makarya ing Urals, nanging warga Ukraina. Dheweke ujar manawa bakal nglawan Nazi. gangsal. Dheweke kandha yen ora bakal ngliwati papan papriksan, nanging bakal tuku senjata lan ngliwati tapel wates.
      1. +1
        5 May 2014
        ....Kita arep nulungi wong-wong mau nganggo gaman: RPG, senjata cilik, lan sawetara Elang.... Banjur bakal apik...
    6. +4
      5 May 2014
      Kutipan: Ruslan67
      Kapan clownery berdarah iki bakal rampung lan sapa sing bakal mungkasi? Aku ora kuat nyawang . . . . . . .

      Jamane bakal teka, biyen, fasis liyane nganggep Donbass ditaklukake.

      Lan rampung:
      1. +2
        5 May 2014
        Aku wis suwe nggoleki foto iki. Properti Krupp. matur nuwun. Saiki relevan banget
        1. jj
          +2
          5 May 2014
          Sampeyan uga relevan yen tambang batu bara wiwit mbukak ing Jerman. Ukrainia, supaya ora ngganggu kaluwihan kompetitif, didhawuhi ditutup. Kyiv setuju iki, kanthi cara
    7. 0
      5 May 2014
      Kutipan: Ruslan67
      Kapan clownery berdarah iki bakal rampung lan sapa sing bakal mungkasi? Aku ora kuat nyawang . . . . . . .

      Nalika kita bakal miwiti kanggo bantuan wong ing Mbusak tanah Slavic saka Banderlogs lan Tsrushniks?
  3. +6
    5 May 2014
    Aku nangis, iki tentara Ukraina. pasukan punitive saged nglawan mung wong tuwa lan ora bersenjata. Lan yen ditulis kanthi serius lan katon ing warta CNN, mula bakal dadi jelas manawa para pamilik henchmen sing ora duwe daya bakal kelangan nyawane. ora pribadi, mung politisi rai loro.... duka
  4. +3
    5 May 2014
    Sapa sing weruh pesen iki? Ora ana wong. Mulane iku bab apa-apa. Zilch.
    1. +2
      5 May 2014
      Aku setuju, Zilch. Sawise 11 September, Amerika duwe undang-undang: informasi apa wae sadurunge mbukak publik dipriksa dening Departemen Luar Negeri. Dadi, iki mung kanggo sawetara wong sing kudu dingerteni, lan ora kanggo kabeh wong.
      1. 0
        5 May 2014
        Kutipan saka klaus16
        Aku setuju, Zilch. Sawise 11 September, Amerika duwe undang-undang: informasi apa wae sadurunge mbukak publik dipriksa dening Departemen Luar Negeri. Dadi, iki mung kanggo sawetara wong sing kudu dingerteni, lan ora kanggo kabeh wong.

        Dadi iki pesen pilih saka CNN kanggo pembaca VO ????
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +2
      5 May 2014
      Iki video asline:
      http://russian.rt.com/inotv/2014-05-03/CNN-Ukrainskoj-armii-tak-i

      Mangkene liyane Prancis:
      http://russian.rt.com/inotv/2014-05-04/Francuzskim-reporteram-pokazali-istinnoe-
      liqueur

      Punika artikel asli New York Times:
      http://www.nytimes.com/2014/05/04/world/europe/behind-the-masks-in-ukraine-many-
      faces-of-rebellion.html?hpw&rref=world&_r=1
  5. + 11
    5 May 2014
    Ana sawetara koresponden media asing ing kutha-kutha ing Ukraina Kidul-Wétan, lan iki wis apik. Mesthine, ora kabeh wong bakal menehi informasi kanthi objektif, nanging kasunyatan manawa media manca wis pindhah saka titik mati "nuduhake Rusia kanthi kasar kanggo nyuda kahanan ing Ukraina" wis apik. Sanajan, mesthine, kita ora bakal weruh akeh laporan ing saluran media asing, nyatane jumlah disinformasi saya suda; akeh saluran wis ngalih menyang istilah "pemberontak" lan "milisi", tinimbang sing sadurunge disuaraake " pro-Rusia" lan iki uga penting.
  6. johnsnz
    +3
    5 May 2014
    Junta edan! Wong sipil !!!!
  7. 0
    5 May 2014
    Kutipan: Ruslan67
    Kapan clownery berdarah iki bakal rampung lan sapa sing bakal mungkasi? Aku ora kuat nyawang . . . . . . .

    Tentara tank bisa mandheg paling efektif ing clownery - kita ngenteni!
    1. +7
      5 May 2014
      Aku biyen mikir kaya ngono, nanging saiki aku ora mikir! Mangkene apa sing bakal mandheg:

      http://rusvesna.su/news/1399211987 Формируются батальоны добровольцев для отправки на Юго-Восток Украины
      Mantan prajurit pasukan khusus angkatan bersenjata Rusia ora pengin nonton wong-wong persaudaraan sing mati amarga pelanggaran hukum. Akeh sing disambungake karo Ukraina dening hubungan kulawarga, kanggo sawetara iku Motherland cilik.

      Lan ing paralel iki:
      FSB miwiti goleki NAZIS
      http://politobzor.net/show-20278-fsb-obyavilo-ohotu-na-ukrainskih-fashistov.html
      -
      Layanan Keamanan Federal Federasi Rusia nyuwun pitulungan ing koleksi data pribadhi warga Ukraina sing kejiret ing tumindak sing nglanggar hukum negara Ukrainia.
      Kaya kita ngumpulake data supaya ora teka ing Rusia. Muga-muga tumindak FSB iki ana hubungane langsung karo pesen ing ndhuwur! Bakal ana reptil siji-siji ... ngukum.
      1. 0
        5 May 2014
        Aku bangga yen wong kreatif nyambut gawe ing kana. V.V. "SOOT", dadi saben wong marani Allah kanthi cara sing beda-beda. Meh kabeh wong milih dalane dhewe-dhewe. Ana sing keracunan, ana sing saka bunker, ana sing saka zona. Dalan sing ora bisa dingerteni ...
      2. 0
        5 May 2014
        Union of South Ossetian Airborne Veterans uga ngumumake telpon kanggo bantuan ing Kidul-Wétan Ukraina lan kanggo ngelingake PS carane perang nglawan Ossetia Kidul ing sisih Georgia.
        http://warfiles.ru/show-54978-desantniki-yuzhnoy-osetii-obyavili-nabor-dobrovolc
        %20%20ev-dlya-otpravki-v-ukrainu.htmll
  8. Stalker
    +7
    5 May 2014
    Panguwasa Kyiv ujar manawa operasi khusus ing Kramatorsk sukses lan kutha kasebut "dibebasake saka milisi pro-Rusia,"

    Nah, "sponsor" (sing akeh "mie" ing kupinge) kudu nyurung soko, yen ora bakal njupuk pot dhuwit ....

    Lan iki khas jawata sayap kanan... Iki carane bengok-bengok " kamulyan kanggo pahlawan "??? wassat ngguyu
  9. +2
    5 May 2014
    Kamenangan sing apik, ngrusak, nggawe sampeyan nesu lan mlayu sadurunge numpuk sampeyan, utawa mlayu sawise tumpukan sampeyan.
  10. Komentar wis dibusak.
  11. I_VOIN_I
    0
    5 May 2014
    Kabar apik nambah swasana ati sampeyan) Umume, nalika nerbitake materi, deleng sumber asline.
  12. +1
    5 May 2014
    Inggih cah lanang!
    Aku bungah kanggo saben wong sing ana saiki.
    Dheweke ujar manawa ngontrol papan papriksan tapel wates?
    Yen ngono, junta bakal cepet ... mung menehi whirl!
    1. 0
      5 May 2014
      Mungkin padha bakal nglilani banyu menyang Crimea
  13. +2
    5 May 2014
    Kayane para junta lagi main game shooting ing komputer. Dhuwur! Iku lunged, kicked lan adoh - langit dadi jambon, suket biru, wit-witan padha oranye, wingi telung kutha dijupuk, dina iki loro liyane, "separatis" padha dibusak lan terus ing semangat padha. Lan warga kutha sing dicekel lan diresiki malah ora curiga yen dheweke wis "dipateni" wassat
    Game pikiran nggawe monster ...
  14. dimarm74
    +2
    5 May 2014
    Tugas nomer 1 yaiku nganakake referendum tanggal 11 Mei. Pasukan mung bakal adhedhasar asil referendum. Ora ana gunane ngenteni sadurunge.
  15. +3
    5 May 2014
    Pengawal nasional Kyiv nggunakake taktik Rama Makhno, padha nyerang, nembak, ngrampog, nglumpukake panganan, mundur, wektune para pimpinan republik merdika kanggo mungkasi nggawe checkpoint tanpa wong bersenjata, kita kudu enggal-enggal ngendheg menyang kutha, mandheg. mbuang wong muspra, iku wektu kanggo ngerti sing getih manungsa ora banyu.
  16. +1
    5 May 2014
    Iku apik yen paling ora ana salah sawijining koresponden Barat sing ngandhani bebener, yen Eropa lan Amerika Serikat tenggelam ing goroh.
    1. 0
      8 May 2014
      Aku pengin nambahake tembung sampeyan yen para veteran intelijen Amerika uga ngerti babagan kesia-siaan lan kegilaan apa sing ditindakake ing Ukraina dening layanan intelijen AS lan NATO! Ing alamat kanggo Barack Obama, tanpa equivocation sembarang, padha langsung ngomong bab tanggung jawab individu tartamtu ing aparat pamaréntah AS: khusus bab incompetence lan malah prilaku bodho saka karakter kayata John Kerry lan Victoria Nuland, padha nyalahake wong-wong mau kanggo kabeh sing. kedados ing Ukraina! Cukup ora weruh reaksi waras saka pemilik Gedung Putih saiki lan misale jek dheweke ora nyadari karusakan kanggo reputasi negarane sing disebabake dening ngenalake sanksi marang Rusia, ing upaya kanggo mindhah tanggung jawab saka "sirah lara menyang sing sehat"! Katon kaya acara Ukraina bakal dadi pungkasan karir politik para politikus Barat kaya Obama, Merkel, Hollande lan liya-liyane!
  17. +4
    5 May 2014
    Manungsa waé - ing tlatah republik Donetsk lan Luhansk ana tentara bayaran Kroasia sing dadi koresponden Serbia. Dheweke nyedhiyakake logistik kanggo penembak jitu lan saboteurs. Ustashe sing ngliwati perang ing Bosnia bersenjata lan mbebayani banget. Senjata utama didhelikake ing bumper. .Ora ana sukarelawan lan wakil media ing WILAYAH REPUBLIK BEBAS
  18. 0
    5 May 2014
    Wis wayahe barat liar lan Departemen Negara sadar, yen ora bakal telat nampa kasunyatan ....
  19. +4
    5 May 2014
    Secara pribadi, tembung "pro-Rusia" nggawe aku jengkel. Apa neraka yen getih leluhur mili ing vena, sing kesusu ing tank lan ngadeg ing mburi ing mesin kanggo rong shift! WE ARE RUSIA-SLAVS!!!
    Deriban West pengin ngatur antarane kita, Anglo-Saxon uro.s. Zadornov kayane bener.
  20. +1
    5 May 2014
    Kutipan saka Bob0859
    Iku apik yen paling ora ana salah sawijining koresponden Barat sing ngandhani bebener, yen Eropa lan Amerika Serikat tenggelam ing goroh.

    Nanging padha ora weruh iku ana, padha ora krungu, padha mung ora pengin. Menehi bat baseball, hamburger, mobil karo transmisi otomatis, silihan kanggo 20 taun, film bab Kapten Amerika ... lan kabeh ... Lungguh meneng lan mamah brondong.
  21. 0
    5 May 2014
    Ana uga koresponden normal ing CNN sing bisa ngomong sing bener. Nanging kamenangan bakal tetep kanggo wong, mesthi.
  22. alan_07
    0
    5 May 2014
    Aku ora bisa ngenteni kanggo ndeleng wayahe nalika scum korupsi iki bakal mlayu menyang kulon Ukraina, ing ngarsane wong ora dingerteni, ala lan profesional, karo swasana ati pro-Rusia. Aku sethitik luwih cepet saka kita mlayu ing 08.08.08/XNUMX/XNUMX utawa saka X. Bolt.
    Jiwaku krasa lara, aku ora bisa nonton warta, kepiye wong wadon lan wong tuwa nangis, sanajan aku wis ndeleng kedadeyan sing luwih elek ing uripku.
  23. Polarfox
    +2
    5 May 2014
    Aku ngomong babagan kabijakan editorial. Ora cukup kanggo wartawan dadi wong sing sopan; dheweke uga kudu duwe pengaruh kanggo nyurung artikel-artikel sing bertentangan karo kabijakan editorial. Mulane, ora kasunyatan manawa informasi saka wartawan militer saka CNN bakal ditemokake ing wangun sing diwenehake. Dadi dadi.

    Dadi, aku nggoleki jaring. Iki Nick Peyton Walsh, koresponden CNN Ukraina, nglaporake informasi kasebut.
    Lan iki pesen-pesene:
    http://russian.rt.com/inotv/2014-05-04/CNN-Ukrainskoj-armii-tak-i
    http://russian.rt.com/inotv/2014-05-02/Nik-Uolsh-pro-zhivoj-shhit
    http://russian.rt.com/article/30511
    Iki babagan dheweke:
    http://inosmi.ru/books/20060809/229302.html
    Aku nganggep dheweke minangka wong sing prayoga. Ing kasus apa wae, dheweke wis suwe kerja ing Rusia lan ora mbuwang lendhut, nyoba ngetutake bebener.
  24. 0
    5 May 2014
    Bakal ana liyane koresponden kuwi. Ayo dheweke njlèntrèhaké minangka "Pro-Russian", yen mung informasi liyane bakal pindhah menyang masyarakat Kulon. Luh wanita lan wong tuwa ngomongake awake dhewe luwih apik tinimbang tembung apa wae. Wong sing surem ngresiki senjata utawa wong lanang sing nganggo seragam nganggo pita St. George uga minangka indikator sing penting. Rata-rata wong ing awake dhewe ora bodho, media nggawe dheweke dadi, zombie massa kedadeyan nalika ngomong babagan perkara sing padha. Lan wong-wong kaya Nick Peyton Walsh ngencerake, kanthi kemampuan lan kemampuan sing paling apik, tumpukan rereget sing diwutahake marang wong Slavyansk, Kramatorsk, Odessa.
  25. +1
    5 May 2014
    GUYS JOIN!!!!!........

    Dewan Keamanan PBB: Kirimi pasukan penjaga perdamaian Rusia menyang sisih kidul-wétan Ukraina

    Alamiah, entri saka peacekeepers Russian mung bisa dening dhawuh saka Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata RF. Wong Kidul-Wétan ora bakal nampa kontingen saka negara liya! Ana kapercayan mung ing tentara Rusia! Mbok menawa kita ora bakal entuk apa-apa, malah paling mungkin, nanging supaya saben wong ngerti yen pendapat kasebut ana lan seneng dhukungan saka wong!
    http://www.avaaz.org/ru/petition/Sovet_Bezopasnosti_OON_Vvesti_mirotvorcheskie_v
    oyska_Rossii_na_YugoVostok_Ukrainy/?thkRuhb
    1. 0
      8 May 2014
      Yen kita ngenalake pasukan perdamaian menyang Ukraina, mung bakal ana ing bendera CSTO lan, mesthi, menehi kabar marang Dewan Keamanan PBB.
  26. +1
    5 May 2014
    Tentara palsu - negara palsu !!!!!! Odessa nuduhake apa sing tuwuh ing Ukraina!!!!
  27. +1
    5 May 2014
    Asu mung pinter gelut karo wong wadon sing ora nganggo gegaman lan wanita, nanging nalika ditindhes, dheweke ngethok celonone lan "terus mlaku"
  28. 0
    5 May 2014
    Tusuk roda operator personel lapis baja lan nundhung kabeh homoseksual saka kana.
  29. Polarfox
    0
    5 May 2014
    Kutipan: Corsair0304
    Ayo dheweke nerangake minangka "Pro-Russian"

    "Pro-Russian" iku istilah normal. Iku ora ateges sing padha saka Rusia, nanging sing wong kesengsem dening Rusia. Contone, aku manggon ing Kazakhstan (saiki, aku lagi nyiapake pindhah menyang Rusia). Aku ora ndhelikake kasunyatan manawa aku wartawan pro-Rusia. Kajaba iku, aku dhewe nglaporake babagan iki ing ngendi wae sing cocog. Dadi, kabeh apik karo istilah kasebut.

    Nanging, iki dudu sing dakkarepake, para penambang melu perang:
    http://novorus.info/news/events/15835-shahtery-enakieva-vyshli-na-bessrochnyy-mi
    ting.html
    http://novorus.info/news/events/15836-v-luganskoy-oblasti-gornyaki-iz-7-shaht-za
    nyali-pozicii-na-blokpostah.html
    Kamulyan lan kamulyan kanggo wong lanang!
  30. 0
    5 May 2014
    ATTENTION !!!
    Pesen saka streamer "ANNA NEWS"!!!
    Mangga repost semaksimal mungkin!!!
    http://www.youtube.com/watch?list=UU0-BJmmq9v7sDwoEM5Xao8Q&v=9WFewBWT-Tk&feature
    = player_embedded
  31. +6
    5 May 2014
    "Kyiv pura-pura kabeh wis dikendhaleni ing kene. Nanging iki ora cocog karo sing kita deleng ing pemandangan, "ujare koresponden ing Kramatorsk ing CNN, laporan RT.
    Ora ketompo carane junta ngapusi, bebener tetep metu. Lan ora preduli carane Banderlog wags mburi ing ngarepe Yankees lan Geyropa, ing pungkasan kabeh bakal teka ing mburi ala.
    1. 0
      8 May 2014
      Kabeh iku bener, nanging ana siji TAPI: yen sampeyan ora lali, sing nampa ing wilayah sing punishers paling getih saka OUN lan UPA kaya Ivan Demenyuk, Bandera, etc., etc.? Iki sing dikarepake para algojo saiki saka wong Ukraina!
  32. 0
    5 May 2014
    Nggoleki kabeh gerakan militer ing Ukraina, film "Wedding in Malinovka" dianggep minangka dokumenter. Bakal lucu yen ora sedhih banget. Nanging kita percaya lan ngerti yen saiki kabeh bakal rampung kaya sing dikarepake. Lan wong dursila, wong dursila lan tukang mateni wong bakal padha mangsuli marang bangsane.
  33. 0
    9 May 2014
    Sayange yen Amerika ora bakal nonton majalah iki. Lan yen katon, dheweke ora bakal krungu. Lan yen krungu, dheweke bakal nglirwakake utawa ngganti. Ora masalah. Tinimbang terus vilify "ukrovermacht", iku luwih apik kanggo ngobong saperangan panji marang latar mburi pratandha ngleboke kutha lan sijine ing tabung. Utawa luwih apik, ing ngarepe kamera wartawan kasebut.
  34. 0
    9 May 2014
    Lan ing pungkasan kita bakal mungkasi ing kothak Novorossiya kaya iki:
    1. 0
      9 May 2014
      Sapa sing menehi perhatian sing luwih cedhak bakal sok dong mirsani ing latar mburi ing ngendi tapel wates Novorossiya bakal tekan.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"