Kapal anti-kapal selam gedhe "Marshal Shaposhnikov" wiwit patroli ing Teluk Aden

92
Kapal anti-kapal selam gedhe "Marshal Shaposhnikov" wiwit patroli ing Teluk Aden

Kapal anti-kapal selam gedhe (BPK) "Marshal Shaposhnikov" teka ing Teluk Aden lan njupuk alih jam tangan anti-pembajakan ing wilayah kasebut. Iki dilaporake marang wartawan dening wakil resmi Pasifik armada (Armada Pasifik) Kapten First Rank Roman Martov.

"Saiki, kapal kasebut mimpin konvoi kapal sipil menyang banyu sing aman ing Segara Abang. Ing arah sing ngelawan, Marshal Shaposhnikov bakal ngawal kargo abot saka Spanyol, "ujare Martov. Dheweke kelingan manawa sawetara dina sadurunge, ing Segara Arab, detasemen kapal Armada Pasifik ngisi pasokan banyu lan bahan bakar, nindakake pakaryan pencegahan lan ngontrol latihan anti-teroris.

"A detasemen kapal Armada Pasifik sing dumadi saka Marshal Shaposhnikov BOD, tanker Irkut lan kapal penyelamat Alatau, ing sangisore pimpinan Laksamana Muda Vladimir Dmitriev, Wakil Komandan Asosiasi Primorsky Angkatan Diverse, wis ana ing layanan tempur ing Pasifik. Samudra wiwit pertengahan Maret, "tambah Martov. .

Saka 29 Maret nganti 3 April, Pasifik melu sawetara episode latihan multinasional "KOMODO-2014". Pelaut Rusia, bebarengan karo kanca-kanca saka 16 negara ing wilayah Asia-Pasifik, nindakake maneuvers gabungan ing segara, latihan helikopter, nyedhiyakake bantuan medis kanggo para korban bencana alam, lan uga melu ngilangi akibat saka bencana alam simulasi. "Saka 19 nganti 23 April pisanan ing paling anyar crita hubungan antarane Angkatan Laut Pakistan lan Angkatan Laut Rusia BOD "Marshal Shaposhnikov" mlebu ing pelabuhan Karachi. Ing pungkasan kunjungan kasebut, latihan anti-pembajakan gabungan dianakake, "ujare wakil Armada Pasifik.

Pasukan Angkatan Laut Rusia wis nindakake tugas kanggo nglindhungi kapal lan pertempuran pembajakan ing pesisir Somalia ing Teluk Aden nganti pirang-pirang taun. Ing Mei 2010, kru saka Marshal Shaposhnikov, sak trip pisanan ing Horn Afrika, nindakake operasi unprecedented kanggo mbebasake kru saka tanker Rusia Moscow Universitas saka panangkaran pirate. Ing taun 2013, rong kapal pesiar saka armada Pasifik lan Lor digawe ing wilayah iki, 19 konvoi ditindakake, keamanan 105 kapal ing bendera 27 negara, lan upaya kanggo ngrebut kapal dagang dicegah.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

92 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. + 20
      5 May 2014
      Kutipan saka fregina1
      Dadi aku ora sengaja nglelebke sawetara benang saka kapal selam "ora dingerteni" kanthi mambu p.i.n.d.osky, tumindak ora demokratis!

      Kajaba iku, miturut kabeh informasi, perompak Somalia "diawasi" dening layanan intelijen AS.
      1. + 20
        5 May 2014
        Ing kene prinsip kasebut prasaja. Yen ana pasukan sing bisa ngrusak kahanan, ana layanan khusus produsen kasur. Wis suwe dadi aksioma.
        Lan masalah pembajakan wis lawas kaya donya kita. Kanggo 11 taun makarya ing gedhe-kapasitas kapal saka armada dagang saka USSR lan Federasi Rusia. Nalika kabeh armada dijarah, ing kapal sing nglayangake gendera negara gedhang. Wilayah sing paling mbebayani kanggo pandhu arah sadurunge lan saiki yaiku Teluk Aden, Selat Malaka, pesisir kulon Afrika, lsp.
        Armada Angkatan Laut Rusia kudu tansah ana ing kabeh segara lan segara, amarga. iki minangka salah sawijining faktor sing nyegah lan stabilisasi utama kanggo njamin kedaulatan Rusia lan perdamaian ing saindenging jagad.

        PS ngono! Donya! Kerja! May!
        1. +6
          5 May 2014
          Kapal anti-kapal selam gedhe "Marshal Shaposhnikov" wiwit patroli ing Teluk Aden

          Sampeyan kudu patroli ora ing Teluk Aden kanggo Amerika lan negara-negara Kulon, nanging ing pesisir Amerika, kanggo nanggepi latihan ing Segara Ireng.
        2. dmitrij.blyuz
          0
          6 May 2014
          "Marsekal Shaposhnikov" teka ing Teluk Aden===Lan apa sih? Segara Ireng ora kadhaptar ing antarane kapal penjelajah? Kasur wis ana ing omah, lan junks kuat nyopir kapal nyabrang Segara Abang.
      2. +1
        5 May 2014
        Kutipan saka bistro.
        Kajaba iku, miturut kabeh informasi, perompak Somalia "diawasi" dening layanan intelijen AS.

        Padha diawasi dening "Lloyd" lemongrass ... Iku wis bukti dangu kepungkur.
    2. +4
      5 May 2014
      Dadi kanthi kasempatan perang bisa diwiwiti.
    3. StolzSS
      +3
      5 May 2014
      Cukup ati-ati supaya kapal selam duwe wektu kanggo mateni reaktor kanthi otomatis))) prajurit
    4. +9
      5 May 2014
      Ora perlu kanggo drown sapa, mung ing tampilan saka sanksi - kanggo nglindhungi mung kapal saka negara sing loropaken kanggo kita, bab kang pirates kudu dilaporake ing proses pas wektune.
      1. +2
        5 May 2014
        Aha! Ngenali sanksi aneh marang negara sing ora ditrima. ngguyu apik
  2. +8
    5 May 2014
    Aku wonder APA iki pirates, yen padha needed BOD kanggo wong-wong mau?
    1. + 18
      5 May 2014
      Kutipan saka: serega.fedotov
      Aku wonder APA iki pirates, yen padha needed BOD kanggo wong-wong mau?


      Kanggo ngrusak perompak, BOD mesthi keren, nanging nganti pirang-pirang dina tugas ing wilayah kasebut, iki normal. Lan ya, kita ora duwe akeh pilihan. Ing prau, sampeyan ora bakal tugas kanggo dangu.

      Kutipan saka awg75
      kok bantuan negara sing, tinimbang matur nuwun, nemtokke sanksi marang kita? iki sawetara omong kosong


      Kapal saka macem-macem negara menyang kana, kalebu kapal kita. Pirates ora disdain sapa. Ana prajanjian babagan tugas kapal perang ing wilayah kasebut. Lan katon tenang, nanging sadurunge, aku kelingan, seminggu ora liwati supaya sawetara kapal ora dicekel.
      1. +1
        5 May 2014
        Kutipan saka: mamont5
        sadurungé, Aku elinga, ora minggu liwati tanpa kapal sing dijupuk.


        - setuju karo pendapat sampeyan ombenan
      2. Ork-78
        +3
        5 May 2014
        Apa durung wayahe nyapu lemah ing "Papuan" iki?
        1. 0
          5 May 2014
          Apa durung wayahe nyapu lemah ing "Papuan" iki?
          Sapa sing bakal disaranake kanggo ngresiki? Sarung kasur wis dicoba. ya
          1. +5
            5 May 2014
            Kutipan saka Gomunkul
            Sapa sing bakal disaranake kanggo ngresiki?

            Lan apa ora "sektor tengen"? Ayo Maidan ing Afrika.
        2. Komentar wis dibusak.
      3. +7
        5 May 2014
        Kutipan saka: mamont5
        Lan katon tenang, nanging sadurunge, aku kelingan, seminggu ora liwati supaya sawetara kapal ora dicekel.


        Amerika Serikat lan lengen dawa CIA saiki dikuwasani Ukraina. Mulane, ing wilayah liyane, iku tenang.
      4. Wong Ural
        +3
        5 May 2014
        150 pasukan khusus Amerika sing teka ing Estonia kanggo latihan mlaku ing lapangan parade ing ngisor gendéra Jolly Roger http://lifenews.ru/news/131795
      5. Wong Ural
        0
        5 May 2014
        150 pasukan khusus Amerika sing teka ing Estonia kanggo latihan mlaku ing lapangan parade ing ngisor gendéra Jolly Roger http://lifenews.ru/news/131795
    2. +2
      5 May 2014
      Kaya opo??? Ing kapal selam sing))))
      Ora sing noncha bajak laut lunga
      1. +4
        5 May 2014
        Kutipan saka qwert
        Kaya opo??? Ing kapal selam sing))))
        Ora sing noncha bajak laut lunga

        Pancen, bajak laut utama yaiku "virginia"
    3. Ork-78
      +2
      5 May 2014
      Kanggo tujuan kasebut, TFR bakal luwih cocog. Mungkin TFRs karo otonomi ora sumbering?
      1. +5
        5 May 2014
        Kanggo tujuan kasebut, TFR bakal luwih cocog. Mungkin TFRs karo otonomi ora sumbering?
        Aku mikir yen kanggo tujuan kasebut luwih murah kanggo nyewa agensi keamanan. Piye wae dheweke nuduhake crita babagan agensi keamanan khusus ing perlindungan bersenjata kapal dagang ing saluran TV Rossiya, telung perwira kanthi gaman ing kapal kargo garing. hi
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        5 May 2014
        Kutipan: Ork-78
        Kanggo tujuan kasebut, TFR bakal luwih cocog. Mungkin TFRs karo otonomi ora sumbering?

        Lan BOD, ing teori, kaya TFR sing gedhe banget ...
    4. +9
      5 May 2014
      Pirates sing njarah-rayah donya kabeh, sing cidra, sinis, loro pasuryan lan ora manungsa.
      Kabeh wong ngerti babagan ...
    5. +2
      5 May 2014
      Kutipan saka: serega.fedotov
      Aku wonder APA iki pirates, yen padha needed BOD kanggo wong-wong mau?

      Tugas utama yaiku nglacak pendekatan ancaman serangan luwih dhisik lan ngelingake sapa wae sing dibutuhake. Lan BOD dilengkapi kabeh peralatan nelusuri modern. Kabeh sing obah ing lumahing segara lan ngisor bakal dideteksi.
      1. 0
        5 May 2014
        Kutipan saka comprochikos
        Tugas utama yaiku nglacak pendekatan ancaman serangan luwih dhisik lan ngelingake sapa wae sing dibutuhake. Lan BOD dilengkapi kabeh peralatan nelusuri modern. Kabeh sing obah ing lumahing segara lan ngisor bakal dideteksi.

        Iki sing dakkandhakake! Lan wilayah kasebut pancen fasih!
  3. +3
    5 May 2014
    kok bantuan negara sing, tinimbang matur nuwun, nemtokke sanksi marang kita? iki sawetara omong kosong
    1. +3
      5 May 2014
      Rusia iku wong tanpa pamrih. Kajaba iku, padha banget accommodating. Kajaba iku, sanksi minangka omongan bayi kanggo hamster sing nunggu jawaban saka preman saka Amerika Serikat. Apa maneh sing bisa ditindakake? Sanksi, sanksi ... Ing kene, umpamane, kenapa Kepala Staf Umum Gerasimov kudu pindhah menyang AS, sing kena sanksi? Kabeh iki omong kosong.
      1. +2
        5 May 2014
        Dadi, yen ana, tanpa visa, dheweke bisa nyopir menyang Gedung Putih .. ing tank))
        Lan supaya, yen, loro saka Lawakan, banjur kabeh Watesan entri iki omong kosong afroam .. tsa. Lan ing kene uga ana kabijakan standar ganda. Apa sampeyan sok dong mirsani sing sakperangan alesan ora ana wakil saka bisnis gedhe karo hubungan bisnis karo Yankees lan urusan gabungan padha klebu ing dhaftar iki ??
        1. +2
          5 May 2014
          Lan utamané, mandap kerjasama ing ruang KECUALI kanggo ISS))). Isih, aku gumun karo sabar lan toleransi PDB.
      2. +1
        5 May 2014
        Yen sampeyan kudu ngomong, dheweke bakal ngirim pesawat pribadi dhewe. Dheweke bakal mbayar kabeh nganggo bungkus permen.
    2. Eugeniy_369k
      +4
      5 May 2014
      Kutipan saka awg75
      kok bantuan negara sing, tinimbang matur nuwun, nemtokke sanksi marang kita? iki sawetara omong kosong

      Dadi sawise kabeh, kapal-kapal kita pindhah menyang kono, lan kanca-kanca kerja ing akeh kapal, lan ing ngarsane flag Andreevsky ing wilayah penting pengiriman donya lan produksi lenga kudu dituduhake.
      Mesthi, kakehan BOD opo nanging kita duwe pilihan bye cilik.
      1. +1
        5 May 2014
        Gendéra St. Andrew apik, nanging kita kerja ing kapal negara liya utawa ing gendéra liya, kanggo nyingkiri pajak - iki ala.
    3. +5
      5 May 2014
      Iki ora mung bantuan kanggo armada pedagang. Iki uga latihan konvoi ngiringan lan nuduhake gendera lan latihan kanggo meh kabeh hulu ledak + marinir.
    4. RAF
      +1
      5 May 2014
      Negara kita ora nulungi, nanging netepi perjanjian internasional, kaya wong biasa sing ngajeni awake dhewe, netepi janji, mula negara kita netepi hukum internasional, aja dadi kaya geyrope lan tutup kasur histeris. ngguyu
  4. Zelen
    +3
    5 May 2014
    Bandura sehat...
  5. +1
    5 May 2014
    Luwih murah kanggo nyelehake perusahaan pasukan khusus ing steamer ...
    1. +1
      5 May 2014
      Quote: Tetangga
      Luwih murah kanggo nyelehake perusahaan pasukan khusus ing steamer ...

      Cukup perpisahan... prajurit
      1. Ork-78
        +2
        5 May 2014
        Setengah platoon saka Marines.
    2. Ork-78
      +2
      5 May 2014
      Luwih murah luwih murah, nanging yen "bodho" kaya ngono, sampeyan ora pengin mlumpat ing rampage!
      1. +2
        5 May 2014
        Ing akèh-akèhé, saperangan saka bedhil mesin cukup kanggo nyegah serangan pirate. Kabeh gumantung ing konvensi internasional babagan pengiriman pedagang, sing nglarang panyimpenan lan panggunaan senjata ing kapal kasebut.
  6. moryak TOF
    + 12
    5 May 2014
    "Shaposhnikov" - atiku bakal tansah karo sampeyan! Kesan sing ora bisa dilalekake kanggo seumur hidup sing sampeyan paringake)!
  7. +1
    5 May 2014
    kapal ayu! Kuat! Bakal ana luwih akeh! Lan ing mangsa ngarep ora perlu klasifikasi kaya "perusak Skuadron kanthi rudal udara-udara", "Kapal anti-kapal selam gedhe kanthi rudal udara-udara", miturut pendapatku, luwih apik! nglirik
  8. -2
    5 May 2014
    Teluk Aden mesthi dadi wilayah penting ing pirang-pirang aspek. Lan apa sing ditindakake kru Shaposhnikov BOD pancen perlu, nanging ... Ayo dadi muni rada adoh saka topik, nanging aku isih bakal mratelakake panemume ...
    Yagene, sawise acara anyar ing Odessa, kapal perang Angkatan Laut kita ora katon ing lintasan kutha Segara Ireng ing Ukraina?
    1. Ork-78
      +3
      5 May 2014
      Banjur kabeh wong bakal njerit babagan "agresi" !!!
    2. +2
      5 May 2014
      Ing Ukraina, kahanan wis tegang. Kok tambah elek?
      1. +2
        5 May 2014
        Kutipan: Ork-78
        Banjur kabeh wong bakal njerit babagan "agresi" !!!

        Dheweke milih babagan dheweke sanajan dheweke ora ana ... Dadi, dheweke bakal milih lan mandheg ...
        Kutipan: Igor75
        Ing Ukraina, kahanan wis tegang. Kok tambah elek?

        Lan Amerika, sing ngrencanakake mlebu ing Odessa perusak apes, apa dheweke ora nambah kahanan iki? .. Dadi, miturut pendapat sampeyan, Igor sing dikasihi? ..
        1. 0
          5 May 2014
          Aku setuju karo "Ork-78". Rusia wis dipuntudhuh saka kabeh dosa, ngarsane pasukan lemah ing wilayah tapel wates ndadekake akeh gemeter, lan banjur ana kapal. Histeria bakal munggah!
          1. RAF
            0
            5 May 2014
            Kanggo alasan apa wae utawa ora ana sebab, dheweke bakal tetep gelut kanthi histeris))))) wong sing rada ringkih saka tutup kasur lan liya-liyane. Dadi aja lali karo tangisane))))))
        2. 0
          5 May 2014
          ngarsane kita ing wangun klub ing Crimea ora perlu iklan.
    3. Volkhov
      0
      5 May 2014
      Pertempuran pindhah menyang Armada Virtual, sing cilik lan tambahan tetep.
      Nganti saiki, dheweke isin ngirim crane ngambang kanggo ndhukung pedunung Odessa, dikirim menyang papan sing sepi - 3 pembunuh langsung menyang Kotelny.
    4. +3
      5 May 2014
      Chicot 1... Usus ora lancip, mung utek ing panggonan! Pira wong sing pengin nyeret Rusia menyang pembantaian getih, apa sejarah ora ngajari kita? Prastawa 2014 nggambarake acara 1914, apa perlu mbaleni kesalahan lawas? Luwih pinter main catur nganggo potongan lawan. Ya, kanthi cara, istilah laut "travers" lan istilah sipil "travers" pancen beda!
      1. +1
        5 May 2014
        Kutipan: Serg65
        istilah marine "traversZ" lan istilah sipil "travers" iku temen beda

        Matur nuwun kanggo ndandani ...
        Kutipan: Serg65
        Pira wong sing pengin nyeret Rusia menyang pembantaian getih, apa sejarah ora mulang apa-apa? Acara 2014 nggambarake acara 1914, apa kudu diulang kesalahan lawas

        Melu perang lan nggawe efek saka ngarsane iku rong perkara sing beda ...
        Kutipan: Serg65
        Luwih pinter main catur nganggo potongan lawan

        Ing endi sampeyan ndeleng catur kaya ngono, Sergey?
        Kutipan: Serg65
        Usus iku ora lancip, mung utek ing panggonan

        Ah, ya, ya ... Pitungan sing akurat lan sopan santun ... Apa sampeyan bisa nuduhake rahasia babagan pitungan sing tepat iki lan kepiye carane bakal mungkasi perang ing Ukraina? .. Lan iki kudu ditindakake nganti saiki. jumlah korban mati wiwit ewonan lan puluhan ewu ...
        Lan luwih akeh wektu, luwih gedhe kemungkinan ngrampungake konflik iki kanthi cara militer ...
        1. +3
          6 May 2014
          Dear Vasily, efek saka ngarsane digawe dening klompok Crimean, ing syarat-syarat nomer iku luwih kuat saka Shaposhnikov BOD lan Moskva RKR gabungan. Nanging sampeyan kudu ngakoni, apa wae efek saka ngarsane fasis frostbitten piye wae ing sisih, ora kanggo iki dibayar supaya padha wedi efek! Pi.ndos perlu kekacoan ing biaya apa wae, ewonan mati ora dadi alangan kanggo wong-wong mau, ing negara ana krisis lan pemilu mung watara sudhut. Babagan carane wong-wong mau bakal mungkasi perang ing Ukraina .... Aku sedhih banget kanggo Odessans matèni innocently, nanging katon apa mengkono, penjajah (lan iki pancene FASCIST OCCUPANTS, padha ora ana hubungane karo Ukrainians!) matèni ing serikat buruh omah Odessans, lan ing distrik yuta kutha urip cukup tentrem, lenggah ing kafe lan restoran, mangan lan ngombe. Esuke, siji utawa rong ewu demonstran ngumpul ing cedhak Direktorat Dalam Negeri, kutha JUTA ngendi???? Endi para penambang, metallurgist, tukang kapal sing sombong???? Minangka kanggo catur ... ana mercenaries saka sisih fasis, sukarelawan saka sisih kita (sebutan Rusia apik kanggo prajurit patriotik), financial lan support gegaman kudu nyukupi kanggo sing nduweni saka rumah bordil fasis. Kabeh sampah Bandera iki mung bisa narik pus ing pager sanalika mambu petualangan ing bokong, lan ing ngendi dheweke bakal ana? prajurit
    5. 0
      5 May 2014
      Lan kenapa saka Crimea, lan umume Ukraina diblokir dening Iskanders lan penerbangan
    6. Komentar wis dibusak.
  9. +3
    5 May 2014
    Ora persis apa sing digawe, nanging, kru entuk pengalaman ing dermaga lan ora nganggur, mula kabeh apik.)
  10. +1
    5 May 2014
    Umumé, bajak laut dudu alesan sing ala kanggo nglatih lan njaga raider ing wilayah pengiriman kargo sing sibuk. Yen perang diwiwiti, komandan bakal mbukak paket lan padha "Shaposhnikov" bakal miwiti kanggo nglelebke kapal Spanyol padha ana, utawa sawetara jenis "Aegis" kesasar, utawa mblokir Terusan Suez, utawa Selat Hormuz. Aku yakin wong Tionghoa ngoyak perompak ing Selat Malaka kanthi tujuan sing kira-kira padha, dene kapal-kapal negara NATO duwe tugas ngelawan. Dadi ora ana bajak laut sing trep kanggo kabeh wong, mula kudu diciptakake.
  11. +1
    5 May 2014
    Luwih becik dheweke nglangi ing pesisir ENGLAND lan nuduhake awake dhewe. Sing bakal dadi jawaban kanggo sanksi. apik
    1. +1
      5 May 2014
      Kutipan saka: cerbuk6155
      Luwih becik dheweke nglangi ing pesisir ENGLAND lan nuduhake awake dhewe. Sing bakal dadi jawaban kanggo sanksi. apik


      tetep
      Iku luwih apik kanggo dheweke lumaku ing pesisir Florida lan nuduhake awake dhewe. Sing bakal dadi jawaban kanggo sanksi. apik
      1. +1
        5 May 2014
        Kutipan saka: cerbuk6155
        Luwih becik dheweke nglangi ing pesisir ENGLAND lan nuduhake awake dhewe. Sing bakal dadi jawaban kanggo sanksi. apik

        tetep
        Iku luwih apik kanggo dheweke lumaku ing pesisir Florida lan nuduhake awake dhewe. Sing bakal dadi jawaban kanggo sanksi. apik

        "Petya" kudu ana ngguyu
        1. +2
          5 May 2014
          "Petya" kudu ana ...
          ........ bajak laut bakal njeblug bangga ...... luwih becik nyekeli teluk liyane nganggo bedhil, ing kana bajak laut luwih lemu, sugih, sanajan pimpinane uga ireng (maaf, Afrika asal usul)keprungu
        2. 0
          5 May 2014
          "Petya" kudu ana
          SSBN kita tugas ing kana. ya
        3. Komentar wis dibusak.
        4. 0
          5 May 2014
          Kutipan saka Wiruz
          Ana "Petya" kudu ngguyu

          bakal ana "Moscow" konco mata, kasedhiya yen padha sijine Warheads Special ing "Volcanoes".
  12. 0
    5 May 2014
    Pirates minangka alesan kanggo nindakake tugas sing mung bisa ditebak.
    1. Ork-78
      0
      5 May 2014
      Apa bab guessing? Nambah latihan tempur lan "demonstrasi bendera"!
  13. 0
    5 May 2014
    Dadi sampeyan kudu miwiti bajak laut menyang Florida, kanggo wiwitan. Ora kepenak tanpa sebab...
  14. 0
    5 May 2014
    Bajak laut iki duwe gendera belang. Wektu kanggo nyekel ing pekarangan.
  15. Gagarin
    0
    5 May 2014
    Kanggo Kyiv, malah bebarengan Dnieper, ana A LOT OF PIRATES SAIKI, kanggo mbukak kabeh kantor ing tongkang lan drown, drown, DRIVE karya ora ana pungkasan.
    1. RAF
      0
      5 May 2014
      Ya! Sapisan ana armada pesenan Dnieper, luwih becik diuripake maneh!
  16. +2
    5 May 2014
    7 kaki ing ngisor keel !!!
  17. -1
    5 May 2014
    Quote: Tetangga
    Luwih murah kanggo nyelehake perusahaan pasukan khusus ing steamer ...

    Inggih, inggih! Kanggo kabeh wong! Kocak!
  18. Eugene1
    0
    5 May 2014
    ORA BENER!!!
    1. iki saka mriem sparrow
    2. kapal iki saiki kudu dipatroli CEK ODESSA!!!

    "Muara sing amba, kastanye kembang, maneh krungu swara spanduk sing dibukak,
    Nalika batalyon pengawal bali karo gait ngoyak menyang Odessa ayu.
    Lan sawise nyelehake mawar ing lemah minangka tandha bali, Mishka kita dumadakan ora bisa nahan luh,
    Nanging ora ana sing ngomong apa-apa ing kene.

    Ngendhokke:
    "Sampeyan saka Odessa, Mishka, tegese sampeyan ora wedi karo kasusahan utawa masalah.
    Sawise kabeh, sampeyan minangka pelaut, Mishka, pelaut ora tau nangis lan ora bakal kelangan semangat sing apik"
    1. 0
      5 May 2014
      Ya, dheweke ora duwe apa-apa ing cedhak Odessa, operator pesawat cedhak (Crimea).
  19. tnship2
    +4
    5 May 2014
    Wong lanang saka Shaposhnikov! Kita nunggu sampeyan ing pelabuhan asli kita. Mbokmenawa ana wong sing maca garis-garis iki ing kapal. Sugeng ndalu para sadulur lan pitung kaki ing ngisor lunas prajurit prajurit prajurit prajurit
  20. +2
    5 May 2014
    Iku apik yen kita bisa ngamanake ngarsane ing lokasi sing strategis.
    Sayange yen pangkalan angkatan laut kita ing Socotra wis ora ana maneh.
    Sampeyan uga perlu kanggo mesthekake yen armada tetep ana ing pesisir Suriah ... kanthi tugas ndhukung.
  21. Korablev
    0
    5 May 2014
    Anti-pembajakan Wahia mesthi apik, nanging kok ora BOD kabèh, patroli utawa frigate cukup kanggo Kepala marang pirates, lan ing komposisi padha kapal ngiringan?
    1. 0
      5 May 2014
      Kutipan saka Korablev
      Wahia anti-pembajakan mesthi apik, nanging kok BOD kabeh, kapal patroli utawa fregat ora bakal cukup karo sirah marang pirates, lan ing komposisi padha kapal ngiringan?

      sawetara wong nganti saiki ... Nyuwun
  22. necha265
    0
    5 May 2014
    Iku bakal luwih apik yen padha dikirim menyang Celtic utawa Segara Lor kanggo patroli, sampeyan ndeleng, lan Anglo-Saxon bakal terus ilat, yen ora ana sing bakal menehi dekrit !! hi
    1. RAF
      0
      5 May 2014
      hi Kabeh duwe wektune! ngguyu
  23. Georgic
    +2
    5 May 2014
    A armada ing segara iku sawijining negara ing munggah.
  24. LIS 25
    0
    5 May 2014
    patroli ing panggonan sing salah. nanging pesenan ora dibahas. prajurit
  25. 0
    5 May 2014
    Pawarta iku ora lumrah. Iku apik sing padha metu ing patroli - latihan kru apik. Aku panginten sing ana apa-apa khusus kanggo komentar ing, nanging aku maca komentar - padha wrote iku kaya sing sampeyan bisa pindhah perkakas.
  26. tnship2
    +4
    5 May 2014
    Dina Mei ing Vladivostok Foto saka VL.ru Kanggo wong lanang saka Shaposhnikov.
    1. +1
      5 May 2014
      Nganti tanggal 78, aku mlaku ing kolom Ordo Lencana Kehormatan pabrik Radiopribor ... Ora ana wong akeh.
  27. Lyoshka
    +2
    5 May 2014
    sugeng riyadi
  28. Gagarin
    +6
    5 May 2014
    A MINUS OFFICER wis diwiwiti, mbokmenawa saka Yaroshov National Guard Kyiv-1.
    Minus paling ora saben wong, paling ora retak. Donbass ngluwihi sampeyan kabeh, kita bakal remuk kaya asu menara.
  29. +4
    5 May 2014
    Ayo padha nglangi! Ayo padha sinau, lulus baton. Stopudovo yakin yen 30% bakal ditransfer menyang kontrak.
    1. +2
      5 May 2014
      Dheweke ora nglangi, mlaku! Kanca-kanca, iki rong perkara sing beda! Kapal perang lan kapal dagang - lunga. Babagan apa ngambang - Aku ora bakal ngomong apa-apa. aran
      1. +1
        5 May 2014
        Aku setuju, lunga! Tumpul...
  30. +1
    5 May 2014
    Gendéra St Andrew kita kudu dikibarake ing kabeh segara lan segara, nuduhake yen Rusia minangka negara sing kuat lan bisa njaga armada laut.
  31. +1
    5 May 2014
    Kutipan saka tnship2
    May Day ing Vladivostok.

    Ya, ora bisa mlebu ing tengah, para pelaut duwe perjalanan sing apik lan seneng bali menyang Vladivostok asli.
    1. tnship2
      0
      5 May 2014
      Ya, kita lunga kanthi seneng, kolom kasebut cukup gedhe.
  32. +1
    5 May 2014
    Posisi sing bener, ing endi wae sampeyan bisa nunjukake ngarsane, supaya padha kesandhung ing ajiné!
  33. sazhka4
    0
    5 May 2014
    Kasus sing angel.. Ora bakal katon sapa wae..
  34. 0
    5 May 2014
    Ing Teluk Aden lan kapal selam nyilem ora lara. ambane gedhe. Lan ing ngendi kapal anti-kapal selam patroli, ana kapal selam sing cedhak.
  35. 0
    5 May 2014
    Armada kasebut minangka kebanggaan kita, lan yen diputusake ngirim BOD nglawan Somalia, mula perlu, lan bajak laut "pah-pah" bakal cerai ing Selat Inggris, kita bakal ngrampungake kabeh tugas ing kana, aku yakin. !
    pitung kaki ing wong lanang keel lan mung apik luck!
  36. +6
    5 May 2014
    Inggih, kabaripun sae. Ayo dadi pengin BOD "Marshal Shaposhnikov" layanan seneng lan pitung kaki ing keel, dening cara, yen ing Suez, ana uncalan watu kanggo Mediterania ing kasus iki, utamané wiwit Mei "Peter Agung", "Kuznetsov" " lan BOD "Admiral Levchenko" rampung layanan ing Mediterania lan mulih, padha bakal diganti dening Moscow GRKR lan Sharp-witted SKR saka Armada Segara Ireng, Wakil Laksamana Kulakov BOD saka Armada Lor, dening dalan, iku wis ing dalan menyang Mediterania, miturut Google, iku mung bypasses Inggris Cilik (hello kanggo Britons cilik!) Lan bisa uga TFR "Yaroslav the Wise" saka BF, supaya kuwi skuadron lara. pranyata metu.

    Nanging, ana siji liyane warta gedhe kanggo kapal selam diesel-listrik saka project 636.3 B-261 Novorossiysk kanggo Armada Segara Ireng, iku wis mlebu degaussing, kang tegese nyoba segara bakal miwiti rauh. Dadi sugeng, kanca!!! ombenan

    Foto dijupuk saka
    http://forums.airbase.ru/2014/05/t60022,69--podvodnye-lodki-proekta-877-i-636.27


    98.html
  37. 0
    5 May 2014
    kru Shaposhnikov ing karya. Matur nuwun guys!!!
  38. +1
    5 May 2014
    Iki kedadeyan nalika Shaposhnikov ora ana.
  39. 0
    5 May 2014
    Good luck, wong lanang! Pitung kaki ing ngisor keel!
  40. 0
    5 May 2014
    AYUN!!!! SELAMAT BERBURU!!!!!
  41. 0
    5 May 2014
    Ing dina pisanan patroli, kapal bajak laut kelas USS Donald Cook (DDG-75) dibajak. Bajak laut disebat lan dibebasake.
    1. 0
      5 May 2014
      Lan apa padha flog? eseman
  42. +1
    5 May 2014
    Sugeng tanggap warsa, mugi-mugi para priya tansah pinaringan rahayu, lan segara ingkang resik !!!
  43. +1
    5 May 2014
    Ya, kita kudu cepet-cepet nambah, lan ing wektu sing padha kanthi cepet, pambangunan armada zona samudra (saiki njaga citra negara adidaya), nanging ing wektu sing padha, kita kudu mbangun armada saka zona cedhak lan tengah kanthi cepet banget kanggo nglindhungi wilayah kita dhewe. Kita kudu fokus ing kapal (ing jero banyu lan permukaan) sing bakal nggawa senjata rudal ultra-tepat ing kapal. Pancen, yen ana konflik, skuadron kapal penjelajah rudal bisa banget nyerang armada kapal induk sing dihormati saka mungsuh potensial (ora bisa ngomong).
  44. RAF
    0
    5 May 2014
    Selat Aden mesthi apik, ora ana Angkatan Laut, luwih cedhak karo Florida utawa California!
  45. 0
    5 May 2014
    Sampeyan kudu ndeteksi bajak laut ing Teluk Aden lan nguber menyang pesisir AS, cedhak lan klelep bajak laut!
  46. 0
    6 May 2014
    iku wektu kanggo nglawan pirates ing Teluk Meksiko

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"