Apa aku ora pengin nglawan Ukrainians

151
Miturut sawetara komentar ing artikel wingi, aku nemokake aku ana ing jajaran pengkhianat ing jagad Rusia lan malah mungsuh kanca-kancaku. Degradasi, dadi kanggo ngomong, karo umur. Ing USSR, kayane normal, nanging saiki ... Usaha kanggo njlentrehake posisi kanthi bantuan jawaban kanggo pitakonan gagal, kaya sing dakkarepake, mung amarga ing diskusi kaya ngono, wong mung maca apa sing dikarepake. Lan, kanthi mangkono, dheweke ora maca apa sing bertentangan karo sudut pandange. Mesthi, aku iki flattered aku iki dipetik minangka Vladimir Ilyich (aku ngelingi poster misuwur ing kabeh institusi pendidikan saka USSR: "Sinau, sinau lan sinau maneh"), nanging kahanan banget serius ora kanggo njawab.

Sawise ngeduk wit kulawargaku (ana kemungkinan kasebut), aku ngerti yen getihku murni Rusia. Mung sampurna Russian. Ana Rusia, lan Belarusians, lan Polandia, lan Cossacks (lan iki dhewe wis campuran mbledhos), lan Prusia, lan malah gypsies ... Nanging, iki ora mungkasi kula saka considering dhewe Rusia, dadi pejabat, manggon. ing negari ingkang kula tresnani, sanajan nandhang sangsara.

Saiki, minangka, mbokmenawa, nang endi wae, ngomong babagan kahanan ing Ukraina wis tekan tingkat bangku ing lawang. Kapentingan gedhe. Lan ana akeh resep kanggo ngrampungake masalah kasebut. Nanging pitakonan utama yaiku: apa kudu ngirim pasukan menyang Ukraina, apa perlu kanggo nglindhungi Rusia (Aku sengit karo tembung Rusian), apa perlu kanggo pukul junta ing pasuryan arrogant karo ajiné waja?

Jawabanku ora! Ing kasus apa wae, kita kudu nerusake babagan junta lan pemilike saiki. Kenging punapa? Aku bakal nyoba kanggo menehi mung sawetara alasan.

Wis pirang-pirang wulan saiki, Amerika Serikat lan Uni Eropa wis ujar kanthi terbuka ing kabeh forum internasional yen Rusia nindakake operasi militer ing wilayah Ukraina. Pasukan khusus Rusia nglawan pasukan keamanan Ukrainia. Media Ukrainia lan Amerika-Eropah kebak laporan babagan panangkepan saboteur Rusia. Nanging, padha ora duwe apa-apa kanggo nuduhake ing kasunyatan. Tembung tembung tembung. Nanging kampanye terus! Lan, ing nalisir, acara sing ora kanggo junta salah siji rampung hushed munggah, utawa kokwaca rampung goroh. Maca apa sing diomongake babagan acara ing Odessa.

Salajengipun. Aku dituduh ora ndhukung pemberontak. Kang pemberontak? Miturut para pambrontak, diucapake bola-bali kanthi pribadi dening komandan perlawanan, kekuwatan tentara Donetsk yaiku 2500 wong. Warga sipil liyane. Tegese, sing katon ndhukung. Lan apa populasi ing sisih kidul-wétan Ukraina? Bener. 15000000 kira-kira. Paling ora 400 ewu wong sing siap tempur.

Apa aku ora pengin nglawan UkrainiansPadha kerep ngomong babagan versi Crimean. Apa sing padha? Mung sing loro wilayah kagungane Ukraina. Yen ora, apa?.. Para pemberontak padha perang nglawan junta, nanging ora liya. Lan mayoritas ora pengin dadi Rusia. Ana sawetara, nanging ora mayoritas. Bakal bisa ngomong babagan mayoritas utawa minoritas mung sawise referendum. Pitakonan apa kanggo referendum? Apa ana apa-apa bab entri ing kabeh? Ora.

Nanging sing paling menarik yaiku ATO. Nuwun sewu, nanging minangka pejabat aku bisa ngomong yen iki dudu ATO, iki sirkus. Game kucing lan tikus, dudu operasi utama. Kendaraan lapis baja, helikopter, 15000 prajurit ora bisa njupuk kutha provinsi cilik? Checkpoints karo pamblokiran beton lan pamburu 'kepala tancep metu antarane wong-wong mau, mesthi, iku benteng banget kuwat kanggo BTR senapan mesin abot lan BMD-2 bedhil otomatis.

ATO kudu diarani tembung sing nggambarake inti sing luwih apik - operasi punitive, tujuane kanggo medeni populasi lan nyegah referendum. Lan fase aktif bakal dianakake ing wayah wengi tanggal 8-9 Mei ... Nganti iku, saben esuk kita bakal maca kira-kira padha. warta saka ngarep: ing wayah wengi, Ukrainians nyerang sawetara checkpoints, para pemberontak mundur kanthi cara sing diatur, nyalakake ban. Ana sing mati lan tatu ing loro-lorone. Ing kutha X (tulis jeneng dhewe) detasemen saka "Sektor Tengen" nyuwil menyang. Nanging kanthi wiwitan esuk, para pemberontak bisa ngetokaké wong Ukrainia metu saka kutha lan ngosongaké pos. Pemugaran lagi ditindakake...

Menapa malih, malah saiki iku mokal kanggo pirembagan bab clashes nyata. Padha nyerang, ditembak, ana sing mundur, ana sing nginjak. Kerugian kabeh 4-5 wong sing tiwas lan tatu. Kerugian utama yaiku lan bakal ana ing antarane warga sipil sing ora bersenjata. Menapa malih, losses bakal kayata kanggo nimbulaké ora mung wedi, nanging uga medeni sadurunge Ukrainians. Kaya, contone, matine perawat lan kanca-kancane.

Dadi, kenapa kita kudu njaga tentara dadi nganggur? Ingkang utama yaiku jumlah mayit ing Ukraina wis dadi kualitas. Kualitas banget sing, sawise digawe umum ing Eropa utawa Amerika sing padha, bakal gawe kaget wong, utawa luwih, para pamilih. Lan pemilu wis cedhak. Deleng versi utama acara Odessa. Telung warga Rusia ngatur kerusuhan, lan sakperangan alesan, panyengkuyung federalisme ngobong lan mlumpat metu saka jendhela. Lan iki minangka versi sing dianggep serius. Lan wong-wong sing dicekel bakal digawa menyang Kyiv dina iki lan bakal ditahan ing pakunjaran. Wong-wong sing wis dirilis wis begja nganti saiki. Nanging aku yakin manawa para aktivis sayap tengen wis duwe dhaptar.

Nanging sing luwih penting, Ukraina minangka negara sing berdaulat. Negara sing didunungi dening warga Ukraina, lan ora dening Ukrainians, Rusia, Yahudi, Armenians, Yunani lan akeh bangsa liyane. Warga sing kudu milih lan mutusake sapa dheweke, utawa apa dheweke. Lan ora preduli apa sing diomongake para politisi, pungkasane bakal dadi keputusane warga. NATO, AS, Rusia, Martians utawa wong liya bisa nggayuh tujuane kanggo sawetara wektu, nanging ing jangka panjang bakal kaya ngono.

Ana siji nuansa liyane. Cukup penting ing mratelakake panemume. Babagan kang piye wae kabeh meneng. Penting banget yen junta nganakake pemilihan ing tanggal 25 Mei. Oalah. Lan ing kahanan saiki, ana masalah kanggo nindakake. DPR bakal nindakake kabeh kanggo nyegah kedadeyan kasebut. Iki tegese luwih saka 30 persen populasi ora bakal milih presiden. Nanging ana pilihan apik. Sing tindak karo Crimea. Sayange, mesthi, wilayah kasebut, nanging ana sing kudu dikepengini karo Rusia. Nanging kemungkinan calon pro-Kulon saya tambah. Cetha yen wong Krimea ora bakal milih Tymoshenko utawa Poroshenko. Lan pendhudhukan wilayah dening Rusia ndadekake pemilihan sah. Rusia bakal disalahake amarga Donbass ora milih.

Inggih, ing pungkasan aku bakal ngomong: 17 Mei wis nyedhak. Iki persis wektu sing diwenehake Putin marang Ukraina kanggo mbayar utang. Iki ora bakal kelakon. Iki tegese tap bakal ditutup, gas bakal diwenehake mung kanggo transit. Lan tegese Ukraina bakal miwiti nyolong gas saka jumlah kasebut. Sanksi wiwit muter ing arah ngelawan. Wong Eropa ngerti carane ngetung dhuwit lan gas.

Junta mung bakal sesak. Kahanan ekonomi bakal dadi bencana. Pamilik ora bakal menehi dhuwit. Maneh bakal ana janji. Lan iki ngendi tugas saka Federasi Rusia kanggo mangsa cedhak tindakake. Padha prasaja. Mbusak blokade informasi ing Eropa lan Amerika, nglakoni perjuangan sing rasional utamane karo Amerika Serikat ing tingkat diplomatik, lan sing paling penting, liwat organisasi publik, nyedhiyakake bantuan kamanungsan menyang wilayah pemberontak liwat kabeh saluran sing bisa. Wong kudu mangan, ngombe, ambegan ... Lan luwih apik yen dheweke nindakake kanthi rasa syukur marang Rusia.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

151 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 113
    10 May 2014
    Dear Alexander Markov, Kowe bener. Sampeyan petugas. Aku uga pejabat. Aku ora bakal nglawan Ukrainians. Aku duwe liburan 3, aku bakal menyang Rusia. Lan kepiye carane aku ngatur liburan sawise aku ndhaptar ing kantor komandan lan ora nggawa KTP, iku urusanku dhewe (sanajan ana sing nglanggar UU). Lan aku ora bakal nglawan Ukrainians. Nanging kanggo njupuk kewan rabid - sing ngandika ing lisensi mburu, iku ora?
    1. + 37
      10 May 2014
      Masalah pribadi minangka masalah pribadi. Lan kita ngomong babagan introduksi unit tentara. Sukarelawan (utamane saka antarane Cossacks) wis suwe ora ndhelikake kehadirane ing unit milisi. Malah ana milisi Serbia ...
      1. oenaraevskija
        +7
        10 May 2014
        Apa aku ora ngerti, aku ora ndemek. Nanging yen bener, Gusti Allah nunggil karo dheweke. Lan tetep urip, nyebabake kerugian ing KERAJINAN INI
      2. +4
        10 May 2014
        Kutipan saka domokl
        Masalah pribadi minangka masalah pribadi. Lan kita ngomong babagan introduksi unit tentara. Sukarelawan (utamane saka antarane Cossacks) wis suwe ora ndhelikake kehadirane ing unit milisi. Malah ana milisi Serbia ...

        Ora ana sing kepengin perang karo wong Ukrainia, kita minangka wong siji, kanthi karsane dalang Barat, dibagi lan dipisahake. Lan Tsrushnik lan tikus - Banderlogs - kudu dibuwang menyang Galicia. Ukraina kudu bebas saka D.E.R.L.M.A iki.
        1. 0
          10 May 2014
          Kutipan saka Sandov
          Ora ana sing pengin perang karo Ukrainia,

          definisi sampurna!
          Lan Ukrainians piyambak, kanggo sisih paling, ora pengin perang karo sapa.
          Utawa apa Rusia butuh masalah kasebut?
          Nanging banderlogs minangka penjahat, dheweke ora ngidini sampeyan bajingan ora nglawan ...
        2. +1
          10 May 2014
          Aku mirsani ing dina liyane mréntahaké saka pimpinan komunitas Yahudi Kharkov, kanca Eduard Hodos, kanggo wong Yahudi. Pitakonan pisanan sing muncul sawise nonton: apa ana Ukrainia ing antarane pamimpin junta? Iku misale jek sing perang utamané kudu karo Ziono-fasis lan perang kanggo otak saka "ukrov gedhe".
      3. 11111mail.ru
        +7
        10 May 2014
        Kutipan saka domokl
        Malah ana milisi Serbia ...

        Sugeng ndalu Serbia!
        1. +1
          10 May 2014
          Padha ana lan Kroasia. Ana uga Kazakh "Rusia".
          1. 11111mail.ru
            +1
            10 May 2014
            Kutipan saka tanit
            Ana uga Kroasia.

            Banderlogs padha, mung tampilan sisih. Ing kamp konsentrasi Jasenovac, kompetisi dianakake kanggo ndeleng sapa sing bisa mateni paling akeh wong Serbia. Pemegang rekor mutlak yaiku Petar Brzica, "Raja Serbisida" - tanggal 29 Agustus 1942, dheweke mateni 1360 wong tanpa gangguan. Foto kewan iki ing kene http://pavel-shipilin.livejournal.com/179883.html
            1. 0
              10 May 2014
              Lan Petar Brzica iki, kewan iki, apa isih urip?
              1. 11111mail.ru
                0
                11 May 2014
                Kutipan saka Saratoga833
                Petar Brzica, apa kewan iki isih urip?

                http://pavel-shipilin.livejournal.com/179883.html
                Miturut pesen ing tautan ing ndhuwur, dheweke tilar donya ing 2007 ing AS.
          2. Argyn-Suindyk
            0
            10 May 2014
            Sampeyan wong lanang! Sugeng ndalu, ati-ati, mateni Bendera kaya mbahku taun 1946!
    2. + 27
      10 May 2014
      Vadim! Aku iri karo kowe! Apik, meri murni! ombenan
      Lan artikel kasebut apik. Analisis lan ramalan sing cetha, ringkes.
      Pendapatku - uga, kita durung bisa ngenalake tentara! Wektu - isih bisa digunakake kanggo kita, apes banget ing kahanan saiki!
      Lan kanthi pribadi - supaya saben wong mutusake dhewe! hi
      1. + 33
        10 May 2014
        Anakku wis gedhe. Ayo perishing luwih apik aku bakal nyoba "ing pribadi." Aku ora pengin dheweke kudu mati ing "urutan miturut urutan" mengko.
        1. + 15
          10 May 2014
          Kutipan saka tanit
          Ayo perishing luwih apik aku bakal nyoba "ing pribadi." Aku ora pengin dheweke kudu mati ing "urutan miturut urutan" mengko.

          Ing sawijining wektu, aku uga mikir. Nanging wektune kanggo ngladeni anakku lan dheweke ora peduli babagan pikiranku. Aku kanthi sukarela lunga menyang Kaukasus. Dadi bocah-bocah dhewe dadi diwasa lan nggawe keputusan dhewe. wis lan bakal dadi ...
          1. + 21
            10 May 2014
            Aku setuju. Nanging saiki, aku wis nggawe keputusan. Ing wektune, dheweke bakal nggawe keputusan.
            1. + 11
              10 May 2014
              Kutipan saka tanit
              Nanging saiki, aku wis nggawe keputusan.

              Tembung-tembung kasebut dudu lanang, nanging bojo ... Good luck! apik
              1. + 15
                10 May 2014
                Aku 42 taun - dudu lanang hi . Begja kaya ora ana ing dalan. matur nuwun.
            2. 11111mail.ru
              +2
              10 May 2014
              Kutipan saka tanit
              Aku nggawe keputusan. Ing wektune, dheweke bakal nggawe keputusan

              Kelangan! Sedhela lan menyang titik.
              1. +4
                10 May 2014
                Ora kelangan. Aku wedi. prajurit
          2. oenaraevskija
            +3
            10 May 2014
            sampeyan ngomong bener! Anak-anak minangka masa depan kita, nanging masa depan iki ora kena dicopot saka dheweke. Aku duwe 30 lan 22 taun, aku ora ngganggu wong-wong mau, aku mung menehi saran
        2. +2
          10 May 2014
          Sugeng enjang!!! prajurit
          Muga-muga Martir Agung George the Victorious ora ninggalake sampeyan ing wektu sing angel !!! hi
          1. + 10
            10 May 2014
            Ora dibaptis, ora Ortodoks ing tartamtu, lan ora Kristen ing umum. Aku, kanthi gampang, waspada marang para martir gedhe. Utamane kanggo wong sing ngganti sumpah lan ora nate berjuang kanggo negarane. hi
            1. + 11
              10 May 2014
              Ngapunten yen aku nyinggung sampeyan!
              Lan ing Ortodoks - martir gedhe amarga dheweke ora nolak iman, sing dieksekusi! Lan saiki dadi santo pangreksa para prajurit!
              Sepisan maneh - good luck!
              Z.Y. Aku uga ora dibaptis. Iman ora ana ing sirah. Iman ana ing ati. hi
              1. +7
                10 May 2014
                Ora nyinggung. Lan luck bakal teka ing Handy. "Lan aja cepet-cepet ngubur kita, nanging isih ana sing kudu ditindakake ing omah ..."
            2. + 12
              10 May 2014
              Aman bol, baurym! Mbalik aman! Good luck kanggo sampeyan!
              1. +2
                10 May 2014
                ombenan Aku setuju, sanajan Allah ora ngidini ngombe alkohol.
      2. oenaraevskija
        +5
        10 May 2014
        Jawabane ana ing papan liya. Menehi pembela (Dneprotetrovsk, Lkgansk, etc.) senjata normal. Banjur kabeh wis rampung. Kanthi tanpa senjata - malah bisa perang
        1. +3
          10 May 2014
          Ana akeh senjata ing wilayah kidul-wétan ing arsenals unit militèr. Sampeyan kudu njupuk, lan ora ngenteni pamane teka lan nggawa bedhil ing cucuk. prajurit
    3. oenaraevskija
      +1
      10 May 2014
      12 pwt!! FASIS iki kudu ditembak kaya asu edan. Yen ora, Ukraina bakal suffocate ing perang sipil
      1. Komentar wis dibusak.
    4. +2
      10 May 2014
      Lan sapa sing pengin perang karo Ukraina?! Aku ora ana wong, ora ana wong kaya ngono! Nanging karo Nazi sing ngrebut kekuwatan nalika kudeta, mesthine ora mung dadi pakurmatan kanggo warga normal ing negara apa wae!
      1. AVG
        +2
        10 May 2014
        Apa aku ora pengin nglawan Ukrainians

        Mbokmenawa panemune penulis artikel kasebut bener yen tumindake Barat kudu ana logika. Lan padha mung stupidly ditolak, kaya bebener, lan hukum, lan ing umum kabeh sing ngalangi mandeg Rusia ing salawas-lawase, utawa ing paling uncalan bali menyang siji saka 90s. Distorsi sinis lan standar ganda pancen ana ing endi wae: saka statement "Padha ngobong awake dhewe", kanggo adopsi sanksi EU lan "paket energi katelu", bebarengan karo tangisan babagan ora bisa ditampa Rusia nggunakake energi minangka blackmail kanggo Eropah. Kulon mbutuhake pilihan pemilihan kanggo menehi paling ora sawetara legitimasi kanggo tumindak mangsa ngarep, nganti pendhudhukan Ukraina dening pasukan NATO, dipatèni saka sembarang dissent lan panggonan sing ana, ing basis permanen. Panjaluk sejatine Barat marang Rusia diungkapake kanthi jelas ing PBB dening Samantha Powers: "Sampeyan kalah perang, lan sampeyan kudu tumindak kaya wong sing kalah!" Lan mulane, saiki sing menang bakal dadi wong sing, saka posisi kekuwatan, kanthi cepet nindakake apa sing dibutuhake, ngelingake "mitra" babagan kesiapane kanggo perang skala lengkap lan ing wektu sing padha babagan kesiapan kanggo nggoleki lan pamukiman tentrem. Banjur supaya para diplomat bisa kerja
    5. rumatam
      -23
      10 May 2014
      Ing kene sampeyan, pejabat saiki, ya sampeyan ora bakal perang kanggo Rusia, sampeyan ora bakal nemokake alesan babagan urip sing rusak lan liya-liyane. Amarga ora bakal bisa pensiun ing kana, ing perang, lan kenapa dheweke dadi militer? Tuan-tuan, para perwira sing ana ing sangisore bapake tsar padha perang lan ora mbantah lan padha mulia lan dihormati amarga kasunyatane yen "padha ora ngobong weteng ..." Ora ditrapake kanggo kabeh perwira, nanging kanggo wong-wong sing nunggu dheweke. vacation, lan iki bab utama kanggo wong.
      1. +9
        10 May 2014
        Kanca, jeneng mburi sampeyan dudu Makarevich, kanthi kasempatan? Utawa apa kodok-prawan dhéwé ngunjungi situs iki?ngguyu Minus - saka wong sing nunggu liburan.
      2. +2
        10 May 2014
        Kutipan saka rumatam
        Tuan-tuan, para perwira sing ana ing sangisore bapake tsar padha perang lan ora mbantah lan padha mulia lan dihormati amarga kasunyatane yen "padha ora ngobong weteng ..." Ora ditrapake kanggo kabeh perwira, nanging kanggo wong-wong sing nunggu dheweke. vacation, lan iki bab utama kanggo wong.

        Inggih, sepisanan, nuwun sewu, nanging petugas kasebut dudu Cossack saka Sich - dheweke mutusake lan lunga menyang zipun, iki rada beda.
        sareh, kok dadi terus terang ora sopan, sampeyan uga koyone siaran ora saka Slavyansk
      3. +1
        10 May 2014
        Susah urip tanpa otak.
        Lan sampeyan, tanit, ora fluff ...
        1. 0
          10 May 2014
          13 Mei. Ora sadurungé.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +4
        10 May 2014
        rumatan-mantan perwira dudu bojo lan apa sampeyan yakin yen dheweke ora bakal perang kanggo Rusia? Apa sampeyan dadi tentara utawa sampeyan tuku folder saka tentara? Apa ana wong sing bisa ngomong apa pengorbanan diri? Demi negara sing sampeyan tresnani, nanging dheweke dudu tanah air sampeyan. Aku ora bakal menehi minus - gunakake otak kanggo mikir sadurunge nulis.
        1. 0
          10 May 2014
          Kanggo Kazakhstan? Kanggo Rusia? Ya, kanggo wong biasa. Kanggo wong-wong mau.
      6. 11111mail.ru
        +5
        10 May 2014
        Kutipan saka rumatam
        sampeyan ora bakal perang kanggo Rusia

        Sapi sapa ..., lan sawetara sing ragu-ragu luwih becik nempelake ilat ing papan sing kondhang!
        1. +1
          10 May 2014
          Aku mutusake. Aku ora bakal gelut. Perang - Aku bakal.
      7. +1
        10 May 2014
        Kutipan saka rumatam
        Kene sampeyan, pejabat saiki, ya sampeyan ora bakal perang kanggo Rusia

        Sampeyan ngerti, nalika Sanya menehi katrangan babagan satus sing mati ing Odessa, aku digandhengake, menaraku dibongkar, rampung, aku mung siap ngethok, lan ngerti carane ngethok, kaya nyulam kanggo aku. pesenan, apa aku ora ngarep-arep, utawa Juli, vacation lan lumaku watara engineering, ibu, kanggo kabeh!
    6. mihasik
      +3
      10 May 2014
      Dear Alexander Markov, Kowe bener. Sampeyan petugas. Aku uga pejabat. Aku ora bakal nglawan Ukrainians. Aku duwe liburan 3, aku bakal menyang Rusia. Lan kepiye carane aku ngatur liburan sawise aku ndhaptar ing kantor komandan lan ora nggawa KTP, iku urusanku dhewe (sanajan ana sing nglanggar UU). Lan aku ora bakal nglawan Ukrainians. Nanging kanggo njupuk kewan rabid - sing ngandika ing lisensi mburu, iku ora?

      Kene sampeyan lan Markov bener.
      1. Pasukan ora bisa dikirim. Kanthi iki, kita mung bakal ngonfirmasi squeal AS lan EU babagan pendhudhukan lan agresi Ukraina dening Rusia. Umumé, iki sing ditindakake dening AS lan Uni Eropa kanthi provokasi ing sisih kidul-wétan Ukraina. Lan kita bakal katon ing saindhenging donya minangka insidious, cidra Rusia, malah ing mripate wong-wong sing ndhukung lan sympathize karo kita. Lan AS bakal putih lan alus: "We dielingake sampeyan!". Ora ana sing ngerti sebabe pasukan kasebut digawa mlebu, amarga. Miturut akeh negara, Rusia ngrebut Crimea. Kabeh! Siji gol sing diraih, Rusia minangka agresor!
      2. Pasukan ora bisa dikirim. Resmi. Nanging, ora ana sing bisa nglarang sukarelawan lan "PMC" (lan PMC, ora kaya sukarelawan, bisa uga duwe senjata abot ing bentuk tank lan pesawat), ndhukung milisi).
      3. Lan panemuku pribadi: Pasukan ora bisa dikirim.
      Dina iki bajingan iki mbuwang koktail Molotov, lan sesuk padha nganggo pita St George kanggo nyimpen bokong yen kita teka ing. Sawise kabeh, kabeh padha bisa ngomong Rusia (ora kaya wong desa semi-melek saka Ukraina Kulon), registrasi biasane lokal utawa "tamu". Carane mbedakake siji saka liyane? Lan yen kita mlebu lan bakal ana mayit (lan bakal ana), mula kita bakal dadi pembunuh lan tukang nyusup getih kanggo 90% wong Ukrainia. Kenging punapa? amarga resistance nyata kanggo Nazi mung limalas kanggo rong puluh ewu, lan iki kurang saka 1!!!! persen (luwih tepate 0,05%) saka pedunung Ukraina. Apa angka kasebut medeni sampeyan? Lan mulane para pejuang milisi, miturut pendapatku, diarani separatis. Amarga ana sawetara banget! Lan mulane, kedadeyan ing Kulon sing padha ora katon kaya perang antarane rakyat lan junta, nanging katon kaya perang antarane panguwasa lan "bandit" bersenjata. Sisane endi!? Endi sampeyan, warga Ukraina???!!! Ay!!! Dadi sapa sing sampeyan lindungi? Iku luwih gampang banjur kanggo njupuk iki 15-20 ewu kanggo Rusia.
      1. 0
        10 May 2014
        Markov bener. Apa aku bener - aku ora ngerti, aku mutusake - aku bakal mriksa. Mei 13.
    7. +1
      10 May 2014
      Kutipan saka tanit
      Nanging kanggo njupuk kewan rabid - sing ngandika ing lisensi mburu, iku ora?

      Persis! Punika ingkang saged dipuntindakaken saben tiyang, ingkang tumrapipun pakurmatan lan kalbu punika sanes tembung ingkang kosong. Lan saiki babagan artikel kasebut. Artikel sing angel. Nglawan perang fratricidal! Nanging sedulur penulis, sing ngatur kabeh sing kedadeyan ing Ukraina, mbiayai "acara" iki, nyedhiyakake dhukungan "sah" saka kabeh organisasi internasional sing keputusane duwe kekuwatan hukum, dhukungan informasi dening badan intelijen AS lan NATO, jangkoan pers sing junta kabutuhan lan bantuan militèr langsung (instruktur, latihan khusus militan, peralatan khusus, peralatan ...) - dhaptar bantuan "persaudaraan" bisa diterusake - lan: para sedulur ing luar negeri nindakake kabeh iki! (Kanthi bantuan sekutu NATO sing bisa ditindakake. ing Eropah.) Iku perlu kanggo elinga penulis lan THIS getih persaudaraan ing silsilah! Lan maneh aritmetika jahat saka jumlah formasi bersenjata! Ing sisih sing kuwat - kanggo nyepak wong sing ringkih (supaya ora dadi peran wong sing ditendhang), sayangé - ana pertahanan diri sing cilik ing alam manungsa ... Akeh, supaya ora. nyekel mripat saka pejabat junta, lungguhan lan ngenteni. Nanging wong-wong Ukrainia wis ngamati kekuwatan para penganut "politik Amérika Lor" ing kana sajrone 23 taun! Penulis duwe sawetara conto ing sejarah nalika negara-negara diperbudak kanthi cara iki?! Nanging: kabeh Rusia ndeleng cuplikan wong sing ora bersenjata sing ngadeg ing ngarep kendaraan lapis baja lan mati! Lan, tenan, junta ora nindakake kabeh kanggo meden-medeni, kanggo nuduhake impunity saka sayap tengen?! Lan cukup omong kosong babagan arsenals gedhe saka panyengkuyung federalisasi!(NATO cemburu!) Yen pejabat kasebut ndeleng ing video kasebut babagan apa sing ana ing tangan para pendukung federalisasi? Sawetara peluncur granat bakal ninggalake ing Melitopol ing salawas-lawase operator personel lapis baja sing ngremuk wong wingi ... Yen ora kanggo Amerika Serikat, Lan Rusia peduli banget babagan pengaruhe, para imigran saka kabeh ndonya bakal teka ing festival kasebut. Seni Rakyat Rusia ing Lviv! Keuntungan gedhe" - tanit lan "minus" - artikel.
  2. Alexey N
    + 17
    10 May 2014
    Ing pinggiran lara karo fasisme lan Russophobia.
    Sampeyan ora bisa nindakake tanpa dhokter.
    1. +2
      10 May 2014
      Kutipan: Alexey N
      Sampeyan ora bisa nindakake tanpa dhokter.

      Aku bakal ngomong ora mung dhokter, ahli bedah. Ing kene sampeyan kudu ngilangi "tumor".
      Ing akun saka introduksi saka tentara, aku ora cukup setuju. Aja ngenalake, ing mata junta, amers, Geyropa, kita wis disalahake kanggo kabeh (kaya ing dongeng Krylov). Aku mikir saiki wayahe dipilih nalika iki bakal menehi titik kanggo gerakan populer.
      Kahanan kasebut klasik, nglawan bandit, polisi kudu tumindak. Amarga ora ana pamrayoga lan pamrayoga marang nurani sing bakal ditindakake.
      1. +3
        10 May 2014
        Saiki, ora ana negara sing ngucapke matur nuwun marang Rusia lan Rusia. Kanggo kabeh, kita wis dadi penjajah. Apa iku "kanca" sing wis kita alami, ora ana mungsuh sing luwih ala tinimbang kanca biyen. Mulane, Rusia kudu tumindak mung ing basis saka kapentingan dhewe.
        1. +5
          10 May 2014
          larand EN "Dina iki, ora ana bangsa siji sing ngucapke matur nuwun marang Rusia lan Rusia. Kanggo kita kabeh, kita wis dadi penjajah..."
          --------------------------------------------------
          Ayo kula ora setuju karo sampeyan! MUSTAHIL ngomong kanggo kabeh wong, utamane "Ora siji"! Nang endi wae ana wong normal lan jujur ​​U.R.O.D.Y.!
          Elinga paribasan "Ana wedhus ireng ing kulawarga." Ing kene lan ing "Ukraina" saiki ana wong sing beda-beda, lan minangka aturan, sakperangan alesan, iku SCAMBLERS sing entuk IMPRESS kanggo ngomong atas jenenge wong kabeh.
        2. +2
          10 May 2014
          Lan wingi, ing Sevastopol, wong ngucapake "Matur nuwun" marang Presiden Rusia - apa ora matur nuwun?! Sawise bali menyang Crimea, kita dadi luwih matur nuwun! Lan ana akeh wong sing sopan.
    2. oenaraevskija
      +2
      10 May 2014
      Lech - sampeyan bener. Untu sing ala kudu dicabut kanthi oyod
    3. RomanRZN
      +1
      10 May 2014
      Luwih apik tinimbang kabeh tembung liyane yaiku puisi saka jaman Perang Patriotik Agung.
      Konctantin Simonov "Patèni wong!" (Yen omahmu sayang karo kowe)
      http://www.youtube.com/watch?v=AxdhOP7XVPg
  3. + 15
    10 May 2014
    Mung wong Ukrainia dhewe sing kudu ngurusi pimpinane. Alas, nganti ipat lan pain saka Ukrainians ora bakal ngarahake kanggo mulihake tatanan. kita ora duwe apa-apa kanggo nggawe organisasi kita dhewe. Pasukan Rusia ora tau dadi penjajah.
    Ukrainians, miwiti tumindak dhewe, aja ngarep-arep sing apik-ala Putin bakal teka lan nindakake kabeh kanggo sampeyan!
    1. oenaraevskija
      +1
      10 May 2014
      Aku mikir - introduksi pasukan - IKI LANGKAH TERAKHIR. Nanging nalika padha nembak sing ora bersenjata???? Iki kacau!! Lan kanggo nglindhungi RUSIA iku tugas saka RUSIA. Carane iki bakal kelakon iku pitakonan.
  4. +8
    10 May 2014
    Ora perlu perang karo Ukrainia. Iku perlu kanggo njupuk kethek, iku nyengsarakke akèh wong!
    1. +3
      10 May 2014
      Lan kepiye prajurit sing melu ing ATO iki beda karo liyane?
      1. +4
        10 May 2014
        Kutipan saka domokl
        Lan kepiye prajurit sing melu ATO iki beda karo liyane? Dheweke nelpon, dikirim, dicuci otak.. Lan punishers tansah punishers.

        Persis. Mula, aku ora ngerti tumindak bela dhiri.
        Dheweke njupuk, ngubengi lan ngrusak 120 wong Pengawal Nasional (ing Mariupol), banjur dibebasake.
        Saiki, yen padha nganakake nyoba marang wong-wong mau, lan ngeksekusi jumlah sing padha karo wong sipil sing tiwas, iku bakal dadi tumindak mandeg sing luwih efektif kanggo liyane.
        1. +6
          10 May 2014
          Quote: Cilik Muk
          . Mula, aku ora ngerti tumindak bela dhiri.

          Politik iku ibune ... Bela diri, kayane aku, nyoba ora ngganggu wilayah kulon.
          1. +6
            10 May 2014
            Kutipan saka domokl
            Kanggo kula, ing versi, sampeyan mung kudu ora njupuk tawanan ...

            Sarujuk banget. Prinsip kasebut kudu ditrapake: sing ngukum sing apik yaiku ngukum sing mati. hi
          2. 11111mail.ru
            +1
            10 May 2014
            Kutipan saka domokl
            mung aja ditawan...

            Ana akun losses lan kudu digawa menyang imbangan nul.
    2. +2
      10 May 2014
      Ora ... kethek apik, ora salah
      nanging wong ireng kanggo misdeed ireng - ora kaya shooting
      tanduran ing stake aspen
    3. oenaraevskija
      0
      10 May 2014
      wong lanang, bener ngandika
  5. +6
    10 May 2014
    Fasis ora duwe kewarganegaraan. Ayo misahake lalat saka cutlet. Penulis Sampeyan salah. Sapa sing Ukrainia? Sing mbengok yak ing Gilyak. Iki nganti mati. Sing hataskrainiki uga kudu diukum. Ora ana papan kanggo piara ing donya Rusia.
    1. -3
      10 May 2014
      Kanthi saben dina tundha, kahanan mung dadi panas, negara saya tambah akeh pamisah, total zombifikasi pedunung terus saka TV. Yen tentara ora dikirim saiki lan junta ora digulingake, kita bakal duwe masalah gedhe ing ngarep.
      1. +1
        10 May 2014
        Kutipan: Ivan Tarasov
        Yen kita ora nggawa tentara saiki lan ora nggulingake junta, kita bakal duwe masalah gedhe ing ngarep.

        lan sampeyan, apa sampeyan duwe jumlah lengkap informasi ing acara?!
        sampeyan bisa menehi jaminan 100% ora ana utawa anané spesialis militèr saka Federasi Rusia ing wilayah Ukraina, apa sampeyan duwe intelijen babagan rencana Barat yen pasukan dikirim menyang Ukraina?
        apa sampeyan duwe analisis lan ramalan bisa clash (winates utawa full-ukuran) karo koalisi Western?!
        yen ya, banjur tumindak Vladimir Vladimirovich, yen ora, banjur Vasya Pupikin ora kudu bengok-bengok kanthi banter
      2. 0
        10 May 2014
        Yen tentara ora dikirim saiki lan junta ora digulingake, kita bakal duwe masalah gedhe ing ngarep.

        Kita duwe, sing duwe?!
        Bener artikel ngandika:

        Miturut para pambrontak, diucapake bola-bali kanthi pribadi dening komandan perlawanan, kekuwatan tentara Donetsk yaiku 2500 wong. Warga sipil liyane. Tegese, sing katon ndhukung. Lan apa populasi ing sisih kidul-wétan Ukraina? Bener. 15000000 kira-kira. Paling ora 400 ewu wong sing siap tempur.

        Lha, endi 400 ewu iki, ngenteni Vanya Rusia teka?!
  6. +3
    10 May 2014
    Gusti tansah ana
    Mung karo Panjenengane kita mbela bebener
    Desane, kuthane.
    Nanging ala ora tahan tentrem,
    Kabecikan, kemurnian mripat sing padhang
    Lan ing nesu writhing lan lolong
    Roh-roh jahat nyerang kita maneh.
    Lan putu-putu pahlawan kang mulya
    Fasis nganggo seragam,
    Dadi maneh karo nangis lan getih
    Kanggo nutupi jagad kita sing kesel.
    Amerika seneng karo
    Ngenteni luwih saka setaun suwene
    Supaya anak-anake nglawan bapak-bapak,
    Lan supaya dibagi wong kita.
    Dheweke ngirim agen dheweke
    pitted wong marang perang
    Supaya sawise gampang limang sen
    Tuku negara ing bridgeheads.
  7. +1
    10 May 2014
    Yen dheweke pengin tetep wong Ukrainia, ayo padha tetep.
    Lan ora perlu nglebokake wilayah kasebut.
    Nanging tentara kanggo mlebu lan nggulingake junta-iku perlu.
    Pamrentah anyar ing Ukraina kudu ngatasi masalah internal - kanggo ngresiki negara saka bandit, kanggo nindakake reformasi konstitusi lan federalisasi. Mimpin negara menyang CU.
    Lan kasunyatan manawa SMRADS Kulon bakal nulis babagan kita ing kana - ora peduli, ayo padha nulis.
  8. Sunflower
    + 16
    10 May 2014
    Aku iki wong sipil murni, wong wadon, nanging malah aku ngerti yen ora bisa ngirim pasukan. Sing arep bantuan wong sedulur, mangga, nanging ing pribadi. Yen ora, kita bakal teka kanggo mbela, lan padha' Bakal nyelehake peluru ing mburi lan slogan-penjajah, agresor. Ora ... supaya wong-wong mau ngerti sapa dheweke lan apa sing dikarepake. Iki mung pendapatku wanita. Sampeyan militer. hi
    1. +2
      10 May 2014
      Sunflower
      Pikiran sing apik yaiku pikiran sing apik - lan ora preduli sapa sing nyatakake, wong lanang utawa wadon. Mulane, misale jek sampeyan ngerti kahanan sing luwih apik tinimbang akeh wong sing ngaku pedang lan nyengkuyung penyebaran pasukan langsung. Lan matur nuwun kanggo sing.
  9. +2
    10 May 2014
    Artikel normal, penulis sepisan maneh glethakaken metu kabeh ing rak-rak, "chewed" kanggo alon-witted.
    1. 0
      10 May 2014
      Aku setuju artikel kasebut apik. Bener, aku ngerti lan setuju kabeh, nanging padha diobong ing ODESSA, tiwas ing MARIUPOL, SLAVYANSK lan ...
      1. 11111mail.ru
        +2
        10 May 2014
        Kutipan saka uyrii67
        diobong ing ODESSA, tiwas ing MARIUPOL, SLAVYANSK lan ...

        Apa sampeyan mikir, ing kalbu sapa?
  10. msd
    +2
    10 May 2014
    Ukrainia bakal miwiti tumindak dhewe, lan aktif banget, sanalika pasokan gas dipotong.
    Lan ya, hataskrayu sandi - iki jelas menang lan bisa katon apik.
    1. Komentar wis dibusak.
  11. +4
    10 May 2014
    Sampeyan minangka perwira, ora pengin, nanging sapa sing bakal dadi milisi? Lan ora perlu ngganti konsep: Ukrainians lan Bandera. Ora ana gunane kanggo sampeyan minangka pejabat kanthi konsep tugas lan kamulyan. Iku wong Ukrainia sing ngobong pedunung Odessa, apa Ukrainians nembak fellow warga? Ndaftar kanggo grup dhukungan Makarevich. Carane ora nulis nganggo huruf kapital, nanging aturan BAHASA RUSIA wajib.
    1. +2
      10 May 2014
      Kutipan saka igorra
      Iku wong Ukrainia sing ngobong pedunung Odessa, apa Ukrainians nembak fellow warga?

      Lan sapa? Amerika utawa Tionghoa? Utawa bisa uga Rusia? Aku maca ing ndhuwur - fasisme ora duwe kewarganegaraan. Alas, ora mung warga negara, nanging uga jeneng khusus, jeneng lan atribut liyane saka wong normal.
      1. +5
        10 May 2014
        Fasisme dhewe minangka kewarganegaraan lan diagnosis.
      2. +1
        10 May 2014
        Sepisan maneh, kanggo sing ora ngerti, ana Ukrainians lan ana Bandera-Galicians lan ora perlu bingung lan nulis kabeh Ukrainians minangka fasis. Lan tugas saka perwira kanggo nepaki pesenan, minangka perwira Soviet ing 45 lan luwih, sing numpes wong sing ketoke katon kaya Rusia, nanging Nazi nang wong.
        1. +4
          10 May 2014
          Kutipan saka igorra
          Sepisan maneh, kanggo sing ora ngerti, ana Ukrainia lan Bandera-Galicians

          Utamané kanggo wong-wong sing utamané cepet-witted, apa Galicians warga Ukraina?
          Lan umume aku nganggep komentar babagan kuwajiban pejabat kasebut bodho, bakal ana prentah lan bakal ditindakake, nanging kenapa pesen kasebut dibutuhake yen saiki bertentangan karo kepentingan Rusia? Komandhan sing mikir, saliyane netepi dhawuh, tansah mikir babagan njaga personel, yen ora, dheweke ora ana gunane.
          1. +1
            10 May 2014
            Kutipan saka domokl
            Komandhan sing mikir, saliyane netepi dhawuh, tansah mikir babagan njaga personel, yen ora, dheweke ora ana gunane.

            Matur nuwun kanggo ide. hi
            Miturut komentar sing ana ing forum kasebut, ana pernyataan para ahli karir biasa, sing personel minangka langkah menyang ndhuwur, lan manungsa kalebu kesejahteraane dhewe.
        2. +1
          10 May 2014
          Nyuwun pangapunten bilih lepat, tugasipun perwira punika dados perwira. Carane persis pilihan pribadi. (abang-putih).(ora ana urutan, ana Bandera)
        3. +2
          10 May 2014
          ora sarujuk. Ana wong Ukrainia, Rusia, Yunani, lsp. lan Bandera Nazi ora kabeh Galician Bandera, nanging akeh punishers teka Odessa saka Kharkov. Miturut cara, ing "centurion saka Mykola" Nikolai Volkov. Nazi-Bandera-Vlasov rabble.
      3. +5
        10 May 2014
        Kutipan saka domokl
        Lan sapa? Amerika utawa Cina? Utawa mungkin Rusia?


        Nyatane, arsonists iku kewan, padha ora duwe warga negara.
      4. 0
        10 May 2014
        Kutipan saka domokl
        Alas, kang wis ora mung warga negara, nanging uga jeneng tartamtu, jeneng lan kawicaksanan liyane saka wong normal.

        Lan menehi kritik dening video saka Odessa, uga pangkat pejabat.
        Kanggo iki wae, kabeh scum kudu dirusak.
        1. +3
          10 May 2014
          Quote: Cilik Muk
          Lan menehi kritik dening video saka Odessa, uga pangkat pejabat.

          Sampeyan ngerti, saiki TV Ukrainia kebak wawancara video karo para veteran ing ngendi dheweke ngomong babagan gething marang Rusia ... Aku nonton lan atiku pecah ... Eyang kakung utawa mbah putri, padha liwat perang lan .. endi gething teka. saka ... Aku wiwit ngerti. nyebarake omong kosong, sing angel dipercaya. Nanging para veteran Ukrainia (kalebu) percaya ... Diduga, Putin ujar manawa Rusia menang Perang Patriotik TANPA UKRAINE ... Saka kabeh sumber, Aku nemokake mung siji wawancara ing ngendi wong wadon ujar yen ana perang info lan aku ora ngandel yen Putin bakal ujar ...
          1. +2
            10 May 2014
            Kutipan saka domokl
            .Saka kabeh sumber, aku nemokake mung siji wawancara ing ngendi wong wadon ngomong yen ana perang info lan aku ora ngandel yen Putin bakal ngomong ...

            Kanggo kabeh tumindak junta iki, wong kepengin ngetrapake pengaruh fisik, sanajan ditarget lan dituju, tanpa mikir apa sing bakal diomongake "wong beradab".
            Lan wong-wong bakal njupuk wektu suwe kanggo waras. Kabeh nuduhake lan marang, lan banget intelligible.
            1. +1
              10 May 2014
              Quote: Cilik Muk
              Kanggo kabeh tumindak junta iki, aku pengin ngetrapake kekuwatan fisik,

              Nglawan junta, iki apik ... Nanging apa kita uga bakal digunakake marang mbah kakung-veteran sing ngliwati Perang Patriotik?
              1. 0
                10 May 2014
                Kutipan saka domokl
                Lan apa kita uga bakal digunakake marang mbah kakung-veteran sing ngliwati Perang Patriotik?

                Dadi sawise kabeh babagan perawatan aku ngomong kanggo wong-wong mau.
          2. 0
            11 May 2014
            Kutipan saka domokl
            Dituduhake, Putin ujar manawa Rusia menang Perang Patriotik TANPA UKRAINE


            2 menit 35 detik. Patriotik, nanging kudu dijupuk menyang akun - iki mundhut saka Infowar ... ing mripat saka Ukrainians lan veteran - Putin sapisan devalued kabeh kontribusi saka Ukrainia SSR, Ukrainians umume, losses sing, eksploitasi (2). ing ukuran, 2 saka segi jumlah pahlawan USSR)
            Dadi para veteran ing kene sebagian bener. Lan media Ukrainia kanthi seneng mlumpat babagan "kalah" iki ...
            Iku apik nalika Presiden nyoba kanggo bangsane.. nanging kontribusi saka USSR iku kontribusi saka kabeh 15 republik karo siji gagasan.
            Iku bakal luwih apik yen Putin ngandika yen Jenderal ... lan supaya .. uga, ya, patriotik ... kanggo sawetara, lan ngremehake lan depreciating kanggo wong liya ..
            1. +1
              11 May 2014
              Wingi, Kadyrov maneh nyatakake yen katelu saka pembela benteng Brest yaiku wong Chechen.
              Cristal, uga, paling ora dibuwang ing kene. Iku mung sing ana Bunch saka wong normal kene sing ora nandhang sangsara marga saka lapses memori, lan padha elinga convoys lor, lan pilot Inggris ing Arktik, lan Normandie-Niemen, lan nyeret Marshal Air Ivan Nikitich. Lan mandor, kanthi jeneng Ukrainia, ing tentara Rusia, umume, wis dadi anekdot, nanging ing endi wae, tanpa dheweke. Nyuwun
  12. tokin1959
    +3
    10 May 2014
    supaya Ukrainians tokoh metu dhewe


    yen ora kanggo dhukungan saka Kulon, Ukrainians wis figured metu dawa ago - malah sak Maidan ing mangsa.
    Kulon nggawa junta menyang kuwasa lan saiki mrentah junta.
    kulon ing ajang internasional mbenerake kabeh tumindak junta lan nyurung menyang perang fratricidal.
    lan ing wektu iki kita matur - supaya padha ngatur dhewe, gubug kita ing pinggir - iki tegese artikel iki.
    1. +3
      10 May 2014
      Kutipan saka tokin1959
      yen ora kanggo dhukungan saka Kulon

      Nanging apa, ana wong saka negara-negara Kulon ngirim pasukan menyang Ukraina? Alamiah, Barat lan Rusia ngrampungake masalah ing Ukraina. Ekonomi, diplomatik, ideologis lan kabeh cara liyane. Kajaba kanggo invasi militer. Lan iki tegese .. luwih ing teks artikel .
      1. tokin1959
        0
        10 May 2014
        ing Mei 1941, yen wis ana kamardikan wicara lan Internet banjur, sawetara "panulis" uga bakal nulis artikel - "kok aku ora arep nglawan Jerman?"
        lan supaya Jerman menehi hasil karo awake dhewe.
        dheweke dhewe ngremukake fasisme, lan kita bakal mbantu dheweke kanthi ideologis.
        1. +2
          10 May 2014
          Kutipan saka tokin1959
          ing Mei 1941, yen wis ana kamardikan wicara lan Internet banjur, sawetara "panulis" uga bakal nulis artikel - "kok aku ora arep nglawan Jerman?"

          Hmm ... Aku bakal miwiti karo dhasar ... Perang Donya II wiwit ing September 1939. Lan Perang Patriotik Agung ing 22 Juni 1941. Dadi ing Mei 1941, mung bunderan winates wong saka Intelligence, tentara ngerti. bab kamungkinan perang, utawa rodo bab inevitability lan pemimpin negara.
          Lan sing paling penting, sampeyan mbingungake perang kanggo negara sampeyan kanthi agresi marang negara manca, kaya sing ora dikarepake, Ukraina minangka negara berdaulat sing wis diakoni, lan campur tangan ing urusan internal yaiku agresi.
          Kita bisa mbantu, nanging ora bisa mutusake dhewe. Iki urusane warga Ukraina. Kaya sepisan ((No. taun) iku urusane warga Rusia.
          1. tokin1959
            +1
            10 May 2014
            Hmm ... aku bakal miwiti karo dhasar ..


            kita jenis ngerti dhasar.
            1. +1
              10 May 2014
              Kutipan saka tokin1959
              kita jenis ngerti dhasar.

              Kutipan saka tokin1959
              tokin1959 (1) RU Dina iki, 09:02 ↑

              ing Mei 1941, yen wis ana kamardikan wicara lan Internet banjur, sawetara "panulis" uga bakal nulis artikel - "kok aku ora arep nglawan Jerman?"

              ngguyu sedulur
      2. stroporez
        0
        10 May 2014
        Kutipan saka domokl
        lan Kulon lan Rusia ngrampungake masalah ing Ukraina.
        ---- maneh Ukraina "landing" ...........
        1. +1
          10 May 2014
          Kutipan saka: stroporez
          ---- maneh Ukraina "tangga kebangkrutan" .....

          Sayange, nanging luwih saka rong puluh taun ora dadi negara sing bener-bener merdika. Urip ing utang, urip ing biaya wong liya tansah rampung ala. Bocah-bocah wadon. Ora kaya negara liya saka tilas republik Soviet, Ukraina wis urip apik ing Soviet. wektu iki ... Nanging wektu wis teka lan ....
          1. 0
            10 May 2014
            Sing aneh: wong sing diarani. Ukraina karo Rusia, lan milih "sing cokotan tangan saka giver" minangka panguwasa. Paradoks?!
  13. 0
    10 May 2014
    Aku wong Ukrainians dhewe kudu "tangi" Lan akeh sing wedi kanggo kulawargané, amarga iku ora cetha carane mungkasi munggah ing Ukraina! Sesuk ana referendum, yen sawise iku DPR dadi sawijining lan SAFE republik, Ukraina bakal munggah. !
    Pitakonan liyane, apa sing kudu kita lakoni karo kabeh?
  14. stroporez
    0
    10 May 2014
    piye carane berjuang??? ing Rusia, Schaub ora nemtokake, "kanggo encore" wong sing inextricably disambung karo Ukraina ................. njupuk wilayah Orenburg, YAMAL, wilayah Tyumen, Tobolsk , Timur Jauh ... ... sing ora tau ngerti ....... uga, ora, sanajan sampeyan pengin banget, perang karo Ukraina ora bisa .......... .... mung scum abang-ireng --- lan ora Ukraina...........
    1. 0
      10 May 2014
      Aku setuju ing bagean pisanan Kita duwe kabeh wilayah Ukrainians lagu-lagu Ukrainia sing sung ing saben kulawarga Nanging ... paradoks iku persis ngendi tuwane Ukrainians (wingi aku lungguh ing meja kuwi, bojoku kang wong tuwa sing resik lan alhamdulillah urip) minangka alienasi paling gedhe saka kahanan saiki. Sing paling apik sing dakrungu yaiku pro... sedulur negara rali
  15. Komentar wis dibusak.
  16. +6
    10 May 2014
    Ya wis wayahe wong Ukrainia tangi lan ngrampungi para pengkhianat kanggo kepentingane rakyate dhewe. Dheweke duwe pengalaman perang gerilya karo fasisme, sampeyan mung kudu ngeling-eling. Kaya iki Dotsenko Fedor Sazonovich - maneh dikarepake.
  17. +1
    10 May 2014
    Alexander Markov - artikel apik! ombenan
  18. + 23
    10 May 2014
    Kutipan saka: serega.fedotov
    Aku wong Ukrainians dhewe kudu "tangi" Lan akeh sing wedi kanggo kulawargané, amarga iku ora cetha carane mungkasi munggah ing Ukraina! Sesuk ana referendum, yen sawise iku DPR dadi sawijining lan SAFE republik, Ukraina bakal munggah. !
    Pitakonan liyane, apa sing kudu kita lakoni karo kabeh?

    Salam iki!
    Lha iki.. Kasunyatane kudu tangi.. Sauntara iku mung alon-alon nonton. Apa sampeyan ngrungokake Mikhalkov ing Besogon? Apa dheweke maca layang Grishkovets? malah kanggo Grishkovets, sing ora bisa didakwo saka kasetyan kanggo PDB lan apa Rusia mengkono - IT DID GO!!!! Sawise Odessa, malah kanggo sawetara saka impenetrable "philanthropists" - IT HAPPENED! Lan kanggo mayoritas Ukrainians - NO! Nah, apa sing kudu sampeyan lakoni?
    Sampeyan bakal ngerti siji bab sing aneh, utawa malah dhaptar kahanan sing mbingungake:
    1. Ing 89-91, nalika demonstrasi massa mbalek tengen Rusia, clashes (lan karo getih, dening cara) - SILENCE ing Ukraina !!!!! Nang endi wae ing Lvov, Banedorites celaka marched ing tatanan lan EVERYTHING! Lungguh ngenteni! Apa sing lagi nunggu? Banjur teka kabar - USSR wis ilang. Wong RUSIA dhewe mbubarake. Dadi apa? Lan banjur bungah indescribable wungu ing Ukraina. KITA MENANG!! Cepet! Padha mbuwang Rusia saka gulu! Kepiye carane bisa urip!
    Apa sing padha menang? Sapa sing menang? Sapa sing sampeyan gelut lan kapan? Pranyata penjajah teka lan ngomong, "Wes ora pengin tetep sampeyan, lunga nah...........!" Jancok pejuang kemerdekaan. Sial, sampeyan wis bebas. supaya urip karo pikiran lan tangan. sial ora. Sampeyan kabeh manthuk menyang Timur. Kabeh tanggane iku ora becik. Lan suket luwih ijo lan babi luwih kenthel, lan kabeh amarga sampeyan ora bisa narik vitalitas saka sampeyan kanthi obah ing papan lan wektu.
    2. Inggih, banjur Rusia murub ing sadawane wates lan ing jero negara: Tajikistan, Abkhazia, Ossetia, Ingushetia, Chechnya. Ing Ukraina, kaya ing crypt ... Ora apik kanggo kedadeyan ing POST-EUROPE. Luwih becik kita njupuk pivandria lan kripik, njagong ing ngarep TV lan nonton langsung (thanks kanggo televisi kita banjur) carane Rusia diantemi dening Ceko lan Wahabi liyane ing kabeh kolom lan kiriman wates. Lan apa? Lan apa yen pepadhamu nguripake lan banjur ..... sapisan mung wilayah Rostov dhewe. Khryas... lan Kuban!! apik tenan! Pranyata aku menehi 6 taun uripku kanggo nahan gerombolan tentara bayaran ing tapel wates negaraku supaya, Gusti Allah ngalang-alangi, dheweke ora bakal katon menyang Ukraina? Tetangga ngendi? Yagene kowe ora marani aku nalika aku susah? Yagene wong Ceko sing ora daktresnani ing gunung teka ing Crimea kanggo ngaso lan nambani tatu? Kok "pemerintah"mu lan SBU jebule ora ngliput UNA UNSO lan ora ngetokke bajingan menyang tanah airku? Ing ngendi akeh pasukan khusus sampeyan? Apa sampeyan tetangga meneng? Sampeyan lungguh ing imam persis lan sampeyan isih lungguh.
    Saiki sampeyan terus njagong lan ngenteni, kaya biasane, dheweke bakal mutusake kanggo sampeyan. Malah dudu GLOBAL BITCH sampeyan saka sing ngaku-aku dhewe sing bakal mutusake. Lan Amerika, Eropa, Rusia bakal mutusake kanggo sampeyan. Lan sampeyan mung bakal dadi populasi.
    Wedi? Elingi pepadhamu - wedi njiret WILL! Wedi sampeyan saiki dadi master negara sampeyan. Lan yen sampeyan pancen merdika, bangga (ora kaya aku ana ing Rashka minangka adat kanggo sampeyan ing kana) - njupuk lan nindakake dhewe paling ora sapisan ing urip sampeyan. Sinau bangga paling ora saka Chechen lan Yahudi. Lan mandheg ngenteni apa-apa saka Rusia. Aja ngarep-arep ala utawa apik! Mbuktekake yen sampeyan iku UMAT.
    PS Wingi, ing dewan kulawarga, kita mutusake yen aku arep ...... Sawise kabeh, ora ana wong liya nanging kita!
    1. +1
      10 May 2014
      2. Inggih, banjur Rusia murub ing sadawane wates lan ing jero negara: Tajikistan, Abkhazia, Ossetia, Ingushetia, Chechnya. Ing Ukraina, kaya ing crypt ...


      Ora, padha ora meneng, wong-wong iki wis blathering ing Rusia:
      05: 12 01.02.2009
      Ukraina nyatakake dhukungan kanggo posisi Georgia, nuduhake keprihatinan babagan eskalasi ketegangan ing zona konflik Georgia-South Ossetia, lan nyatakake perlu kanggo ngurmati integritas wilayah Georgia. Minggu, 10 Agustus, Kamentrian Luar Negeri Ukrainia nyatakake yen dheweke duwe hak supaya ora nglilani kapal-kapal Armada Laut Ireng Rusia, sing teka ing pesisir Georgia amarga kahanan sing tambah parah ing Ossetia Kidul, bali menyang wilayahe. yen unit Armada Laut Ireng Rusia melu konflik bersenjata.

      Informasi babagan partisipasi Ukrainia ing perang ing Ossetia Kidul digawe dening Rusia - SBU
      13:49 Ing donya
      Dinas Keamanan Ukraina ing Rebo nuduh lembaga penegak hukum lan intelijen Rusia nggawe data babagan partisipasi Ukrainia ing konflik militer ing Kaukasus ing wulan Agustus taun iki.
      Lan uga, kaya ing Kaukasus!
    2. 0
      10 May 2014
      Kutipan saka noskov
      noskov

      Matur nuwun, ora malah kanggo komentar, nanging kanggo posisi sing bener ing urip!
  19. +1
    10 May 2014
    Penulis bener: Ukraina minangka negara merdika lan kanggo ngirim pasukan kita ana agresi sing mbukak.
    Aku ora weruh manunggal views antarane Ukrainians ing kabeh; uga, supaya padha tokoh metu.
    Ana 46 yuta wong; padha wedi kanggo hubungi Bandera - uga, padha bakal njupuk sip mengko. Dikenal kepiye upaya Eropa "ora ngganggu Hitler" rampung.
    Lan luwih elek kanggo pedunung Ukraina, luwih cepet lan luwih lengkap bakal tekan wong-wong mau yen "manusia iku tukang besi sing senengane dhewe" lan dheweke dhewe kudu disalahake kanggo kabeh masalahe. Miwiti karo kasunyatan sing padha wungu lan warmed munggah fasis anyar.
    Kanggo kula, Ukraina saiki bakal tetep dadi negara musuhan. Aku ora butuh "sedulur" kuwi.
    1. +4
      10 May 2014
      Negara musuhan. Rakyat dudu negara. Ana wong normal, ya. ing negara musuhan.
  20. +1
    10 May 2014
    Penulis bener banget! Lan penulis salah banget ... Coba goleki, kahanan kasebut rumit banget.
    Iku tetep ngandelake kawicaksanan lan pengalaman para pemimpin kita.
    Aku seneng percaya yen dheweke isih bakal narik terwelu kasebut saka topi sing ora katon cukup kanggo kabeh wong.
    Nanging ora ana perang.
    1. 11111mail.ru
      +1
      10 May 2014
      Kutipan: Baikal
      sawise kabeh, padha bakal narik metu terwelu kuwi saka kupluk sing ora koyone cukup kanggo everyone.

      Apa sing kudu ditebak babagan terwelu, amarga "mburi" pipa gas sing metu ing ErEF, mulane = kertu trump ing tangan pemerintah Federasi Rusia!
  21. +3
    10 May 2014
    sampeyan kudu mikir babagan nomer, lan kaya ing ngisor iki:
    Bisa mobilisasi udakara 10% saka populasi kanthi kebangkitan paling patriotik - kasunyatan sejarah sing wis kabukten. liyane mung wajib militer lan mobilisasi. kanthi populasi wilayah Donetsk lan Luhansk 6,5 yuta jiwa. Angka 400000 cukup bisa digayuh. Nanging iki kanthi dana sing cukup kanggo njaga armada kasebut. ing kasunyatan, sampeyan bisa terus-terusan njaga babagan 1% saka populasi, yaiku udakara 60 wong, tanpa prejudis ekonomi.
    saiki pira sing dibutuhake kanggo nyandhet pambrontakan kuwi. Kanggo nyuda mungsuh, minangka aturan, cukup kanggo numpes nganti 10% saka komposisine (6000 pejuang), njupuk 4/1 sing tatu, iki bakal nyebabake mundhut setengah saka pejuang sing siap tempur lan demoralisasi liyane.
    kanthi nggunakake peralatan abot, tentara Ukrainia bisa ngurangi kerugian kanggo rasio 1/10, nanging miturut pengalaman Chechnya, partisans ora nampa pertempuran langsung, lan mulane Ukrainians duwe apa-apa kanggo count ing luwih saka 1/5. . Pertempuran pisanan nuduhake yen ing versi Ukrainia, PS semi-reguler bakal nandhang kerugian sing luwih dhuwur.
    Total:
    Kanthi nggunakake peralatan abot, kanggo menang ing sisih wétan, kudu ilang 6000/10 = 600 prajurit lan udakara 3000 liyane sing tatu.
    Kanthi nggunakake pasukan semi-reguler lan tentara bayaran, paling ora 1200 kalah lan 6000 tatu.

    carane losses kuwi bakal mengaruhi tingkat moral Ukrainians dingerteni, supaya aku setuju karo penulis ana ora perlu kanggo rush iku, nanging kita kudu bantuan karo senjata lan, yen bisa, ngilangke senjata abot liwat diplomasi.
    1. +7
      10 May 2014
      Salam iki!
      Aku saiki bakal nyoba kanggo nerangake kanggo sampeyan apa ing perang (lan utamané ing perang sipil), ketoke uga-imbang tata petungan strategis dilanggar nang endi wae.
      Sampeyan nyoba nyedhaki topik iki mung adhedhasar analisis matematika lan statistik garing. Elinga Chechnya. Kepiye asumsi lan asil nyata beda?
      Kabeh kerumitan (AND BY THE WAY, POSITIF FOR THE EAST) saka kahanan iki yaiku acara saiki kedadeyan ing tingkat perencanaan taktik sing lemah. Ora mikir strategis. Aku ora ngomong babagan fronts kaya ing 41. Nanging isih ... Operasi skala 2-3 wilayah. Iki dudu kothak plywood kanggo sampeyan ing lapangan latihan karo mungsuh plywood ing bukaan lengkap. Ora ana pengalaman ngrancang, ora ana pengalaman nggunakake pertempuran nyata. Inggih, kabeh ngetutake saka kene.
      Mulane, sayangé, jumlah mundhut irreparable kang ShKI ing Rada bakal njupuk PSs adoh - mung Gusti Allah sing ngerti! Bakal padha njupuk ing kabeh? Yen dheweke pengin ngandelake NATO, mula iki keselarasan. Ing taun kaping 3 saka NVVKU, kita, minangka komandan pasukan khusus Angkatan Bersenjata USSR, dicritakake:
      - Miturut angger-angger saka losses (padha duwe kaya sing saiki disebut, aku ora ngerti) saka pasukan darat lan unit pasukan khusus saka Angkatan Bersenjata AS, yen ana mundhut IRREPLACIBLE ing personel saka unit mecahaken masalah. ing teater winates operasi militer ing tingkat 4% utawa luwih - printah ngganti kahanan nggunakake personel saka unit. Ing tembung liya, dheweke njupuk para pejuang lan bom karpet diwiwiti.
      Jerman duwe persentase sing luwih murah.
      Temtokake dhewe nomer apa sing bakal cukup kanggo nyadari bilai lan tumindak apa sing bakal ditindakake mengko.
      Lan siji maneh, Miturut pengalaman Abkhazia, petugas UNSO umume wedi dipateni. Aku arang weruh ing baris ngarep. Padha lunga mung nalika unggul angka 10 kanggo 1, support artileri (lan luwih udhara). ing umum, pilihan becik tansah kanggo wong-wong mau sing teka mengko sawise tentara Georgian lan ngubengi desa karo celonone setengah mudhun nguwuh "Kamulyaning Ukraina!" lan acak dijupuk ing kabeh sing gerakane. Aku ngerti, iki "prajurit" saiki duwe komisaris ing kana. Nggawe kesimpulan dhewe.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Jogan-64
      0
      10 May 2014
      Kutipan saka creid2
      sampeyan kudu mikir babagan nomer, lan kaya ing ngisor iki:

      wong bodho
      1. 0
        10 May 2014
        eseman
        Cetha yen angka kasebut ana ing dhengkul, nanging keselarasan mung. Bisa kanggo nyuda wétan, nanging angel. Tentara Ukraina mung yen impudently ora ngidini poto-organisasi dening panggolekan luwih saka 1000 prajurit, ora ngetung tatu. Nanging banjur lemah kudu perang kanggo dangu.
        Dene angka dhewe. Chechen, kanthi 1.5 yuta wong sing terus-terusan siap tempur, bisa ndhukung udakara 15 ewu pejuang ing wektu sing paling apik. Sing. ngetung luwih saka 60000 pejuang permanen ing sisih kidul-wétan iku ngapusi awake dhewe. yen perang terus, banjur terus-terusan ing sisih kidul-wétan bakal bisa kanggo lapangan nganti 600 wong (plus toda lan wilayah liyane bakal miwiti bantuan) - iki bakal ngluwihi sembarang tentara malah karo introduksi saka pasukan NATO.
        Nanging wong kudu nuwun. Kita ora duwe pungkasan kanggo mateni Maydanuts. Ing 10 taun, bisa uga ana ing sangisore panji kita.
  22. mlayu cedhak
    + 10
    10 May 2014
    Tuan-tuan, aku bakal nglebokake limang sen, amarga aku dhewe saka Odessa lan aku bisa ndeleng nuansa sing luwih apik ing kene tinimbang sampeyan bisa ndeleng ing kana. Penulis mung milih judhul sing salah kanggo artikel kasebut. Bener - "kok ora perlu ngirim pasukan saiki" Lan pancene banget. Kita ing kene dhewe kudu ngerti manawa ora mungkin urip karo sampah kasebut ing sawijining negara. Lan dheweke dhewe kudu ngatur lan ngangkat senjata. Lan saiki, nalika proses wis diwiwiti, ya, kita bakal butuh bantuan, loro finansial lan instruktur lan penasehat. Nah, ora ana sing bakal nolak SUKARELAWAN. Sawise kabeh, ora kabeh residents saka Kidul-Wétan pengin manggon ing Rusia. Wiwit ing Rusia, ora kabeh wong kepengin manggon ing Moskow, St. Petersburg, Siberia, Timur Jauh utawa Bryansk. Nanging sing utama yaiku kabeh wong pengin LIVE. Lan scum saka junta mung njupuk adoh urip, minangka padha karo kita ing 2 Mei, lan carane padha nembak wong ora bersenjata wingi ing Mariupol. Ing kana, sawise kabeh, BMD mandhegake wong-wong mau nganggo tangan kosong. Siji diilangi. Nanging apa biaya!
    Lan aku weruh masa depan wilayah ing ngendi Ukraina modern dumunung kira-kira kaya sing wis ana:
    1. Jogan-64
      0
      10 May 2014
      Quote: Aku mlayu cedhak
      Bapak-bapak, kula badhe ngaturaken kalih sen.

      apik
  23. talnax7
    +1
    10 May 2014
    bagéan saka kinerja rampung, junta ora sukses ing Blitzkrieg, padha ora nyeret kita menyang perang. Padha duwe sawetara opsi, bisa uga nyerang kita nderek conto Budyonnovsk (padha mad lan ora ana kanggo samubarang kang angel) lan supaya ngluncurake perang utawa sawetara perkara sing ora becik kanggo nggawe Ora ana pilihan (tentrem, cukup) wektu sing mateni.
    Artikel kasebut apik
  24. +1
    10 May 2014
    Saiki ora ana wong Ukraina sing kuwasa ing Kyiv. Ana fasis lan pengkhianat.
    Kaping pisanan, wong Ukrainia dhewe kudu nglawan dheweke. Kita bakal mbantu.

    Nanging akeh sing duwe kaca tingal wungu ing ngarepe mripate, kudung propaganda ... Nalika suda, ora katon cukup ...
  25. Jogan-64
    +3
    10 May 2014
    Artikel punika minus lemak! Aku bisa sijine satus minus - aku bakal sijine satus! Siji-sijine perkara sing dakkarepake yaiku ora perlu nggawa pasukan Rusia biasa menyang Ukraina. durung. Sisane nalar pengarang ing tataran mbah-mbah ing dalan. Kajaba, artikel kasebut kanggo tingkat pemahaman mbah ...
    Aku ora bakal rinci banget. nganti aku, nanging artikel "analisis" iku iso dibandhingke kanggo sinau lanskap Mars liwat teropong. Pira wong ing total minus akeh wong sing perang lan padha karo liyane yaiku wong-wong sing nglawan gabung karo Federasi Rusia. Sisane, sing padha perang, kayane uga mung nglawan junti, sing ditulis ing surat suara... Saka ngendi asale kapercayan lan informasi kaya ngono, penulis ??? Inferensi adhedhasar petungan statistik bodho? Dadi kita mesthi duwe goroh, goroh lan statistik. Apa sampeyan ngerti kahanan ing SE saka njero? Aku bisa demonstratively lan cukup break kabeh tsifir Panjenengan. Lan kesimpulan uga. Yen sampeyan pengin, aku bakal ngilangi. Sedhela mengko, sawise junta melu. Saiki, sinau dhasar negara lan hukum (kursus sekolah). Iki kanggo mangerteni voting, referenda, masalah bangunan negara, supaya ora nulis omong kosong. Uga, sinau 23 taun urip ing Ukraina "merdika" saka njero, kalebu angkatan bersenjata lan pasukan keamanan. Banjur nyoba kanggo alesan. Lan luwih apik: "ora ngerti ford - aja menyang banyu." Kawicaksanan wong ... hi
  26. -4
    10 May 2014
    Setuju banget karo penulis. Atas jenenge dhewe, aku pengin mangsuli pitakon - apa sing dikarepake wong Ukrainia tenggara, ayo ngomong. Lan padha pengin siji bab: supaya ing negara. Lan ing wektu sing padha, dheweke pancen ora peduli sapa sing bakal ngatur - Kyiv, Moskow, Washington utawa Martians. Kanggo 20 taun, wong kesel karo kekacoan sing terus-terusan. NANGING SING KEPENDE TETAP WARGA NEGARA PISAH. Pracayaa, aku dhewe teka saka Ukraina, kabeh sedulurku manggon ana ing wilayah Dnepropetrovsk, Odessa, Kirovograd, aku lunga menyang kono saben taun, aku komunikasi karo wong. Kabeh kesel banget. Lan dheweke, sayangé, malah bakal nampa Nazisme karo kamp konsentrasi, yen pungkasanipun njamin supaya padha lan tentrem.
    1. Jogan-64
      0
      10 May 2014
      Kutipan saka Eragon
      Lan dheweke, sayangé, malah bakal nampa Nazisme karo kamp konsentrasi, yen pungkasanipun njamin supaya padha lan tentrem.

      Saka ngendi sampeyan entuk iki, "pribumi Ukrainia"? Go lan marang ing Slavyansk! Mung njupuk liyane sayuran ijo karo sampeyan lan isi bantal ing celonone ... Supaya ana soko kanggo smear moncong diiseni lan ora dadi nglarani saka assholes. wong bodho Liyane terserah sampeyan ... sayangé, aturan situs kasebut ora ngidini sampeyan nyatakake!
      1. +3
        10 May 2014
        Slavyansk... Ana kira-kira 2000 pejuang ing jajaran pertahanan diri DPR. Populasi udakara 4500000. Total: 0,08%. Kira-kira 10000 bedhil mesin dicekel ing Donetsk. Replenishment pejuang pertahanan diri ora kelakon. Wong endi? Wacan ing ndhuwur.
        1. Jogan-64
          0
          10 May 2014
          Kutipan saka Eragon
          Populasi udakara 4500000.

          Apa sampeyan ngetung nenek, wong cacat, wanita, bocah sekolah lan bayi? Dhewe paling ora saka wong militer utawa saka "selang"?
          Kutipan saka Eragon
          Kira-kira 10000 bedhil mesin dicekel ing Donetsk. Replenishment pejuang pertahanan diri ora kelakon.

          Saka ngendi sampeyan entuk iki? Apa sampeyan ngerti babagan kemampuan tempur? Lan kenapa kapercayan kasebut yen replenishment ora kedadeyan? Apa sampeyan pribadi dilaporake?
          Liyane - maca ing ndhuwur.
          1. 0
            10 May 2014
            Eh, kancaku, ana pendapat yen sampeyan troll. Mulane, aku njawab pungkasan. Mob. sumber daya diwilang sabenere saka populasi total, njupuk menyang akun loro mbah putri lan bayi. Ya, tentara biasa wiwit taun 1986 nganti 2011. Aku njupuk informasi saka pesen pimpinan DPR menyang media. Babagan mesin 2 minggu kepungkur, babagan nomer - ing pungkasan sing pungkasan.

            Z.Y. Sadurunge sampeyan nggoleki informasi babagan topik kasebut, delengen.
            1. +1
              10 May 2014
              Kutipan saka Eragon
              Eh, kancaku, ana pendapat yen sampeyan troll

              Kutipan saka Eragon
              Mulane, aku njawab pungkasan. Mob. sumber daya diwilang sabenere saka populasi total, njupuk menyang akun loro mbah putri lan bayi.

              Kutipan saka Eragon
              Z.Y. Sadurunge sampeyan nggoleki informasi babagan topik kasebut, delengen.


              SUMBER MOBILISASI

              sumber daya manungsa lan materi sing negara bisa digunakake kanggo mobilisasi penyebaran Angkatan Bersenjata, pasukan liyane lan pranata sustainable saka kabutuhan ngarep lan mburi minangka asil saka transisi negara saka tentrem kanggo kahanan militèr.


              Nyuwun pangapunten, nanging aku menehi saran supaya maca babagan topik kasebut dhisik.
            2. +1
              10 May 2014
              Kutipan saka Eragon
              Ya, prajurit karir wiwit taun 1986 nganti 2011

              Apa sampeyan bisa ngomong pangkat lan posisi pungkasan?
              1. +1
                10 May 2014
                Wakil Mayor OBS
                1. +2
                  10 May 2014
                  lucu, yen ora sedhih, petungan sampeyan bisa digandhengake karo lulusan SMA, nanging ora kaya jurusan, nuwun nanging sampeyan ora ngerti konsep lan definisi dhasar, sampeyan ora ngerti carane nggunakake informasi referensi.
            3. Jogan-64
              +2
              10 May 2014
              [quote = Eragon] Eh, kancaku, ana pendapat yen sampeyan troll. [/ quote]
              Uncalan ing panemu! Kita kudu ndeleng sapa sing dadi troll. Aku ora entuk cons ...
              [quote = Eragon] Ya, wong militer biasa wiwit taun 1986 nganti 2011. [/ kutipan]
              Kajaba iku, 1982-2007, kalebu 2 perang.
              [kutipan = Eragon] Aku njupuk informasi saka pesen pimpinan DPR menyang media. [/ Quote]
              Apa sampeyan wis nyoba nyaring informasi? Ora kabeh iku, sampeyan kudu ngerti media.
              [quote = Eragon]Z.Y. Sadurunge trolling info babagan topik, goleki. [/ Kutipan]
              Gulung dhewe. Aku njaluk tangan pisanan. Amarga maneh aku kudu njupuk mesin. Sanadyan aku ora ngira.
              [quote = Eragon] Mulane, aku njawab pungkasan. /kutipan]
              Banjur sampeyan ora perlu repot, taktik-strategis kita ... ngguyu
    2. +3
      10 May 2014
      [
      Kutipan saka Eragon
      NANGING SING KEPENDE TETAP WARGA NEGARA PISAH.

      Sampeyan ndeleng, kahanan ing saben wilayah beda-beda, kaloro, iku bisa kanggo nemtokake sing mikir apa mung dening ngatur referendum cocok. Dadi, statement sampeyan sejatine ora ana dhasar, sanak-sedulur sampeyan bisa uga seneng karo Ukraina sing bersatu, tetanggan sing manggon ing tembok bisa uga kanggo federalisasi, lan bagean saka populasi umum kanggo gabung karo Rusia. Kanggo iki, ana referendum sing dianakake ing wektu wigati kanggo ngenali karsané wong Nanging pamaréntah Kyiv ilegal ngalangi referendum kuwi, ora mung nyatakake iku ilegal, nanging uga dipindhah pasukan bersenjata marang South-East, kang langsung contradicts konstitusi.
      1. +2
        10 May 2014
        Aku ora maksud pendapat saka kulawarga. Aku cukup wong sosialisasi lan wis ngomong karo wong sing beda-beda: ing sepur, antrian, kafe, ing pantai, ing taman, etc. Nalika karo 20-25 wong sak preian, lan nalika ing satus. Lan kanggo 20 taun. Iki, mesthi, dudu referendum, nanging aku mutusake. Lan nyatakake.
      2. 0
        10 May 2014
        Ya, ing kene kita ana ing Rusia lan kita wedi yen referendum ora bakal rampung karo apa-apa (akeh wong sing inert, padha percaya yen kabeh bakal ditindakake dhewe - ora ana cacad kanggo sampeyan, kita dhewe ngalami iki ing saben pemilihan. , kanggo presiden wis 2 tur kudu diatur, sanajan mayoritas wong pinter, melek lan educated pracaya, mesthi, iku Putin, nanging padha ora njupuk bokong saka sofa - faktor manungsa iku. disebut). Iki saiki sing paling elek (dijupuk saka media kita, tokoh saka Ukraina melu urip ing program politik umum) - yen ya, banjur apa? Ninggalake kabeh wong? Pasukan agresif? Menek lan mbela kepentingan Moskow?
        Karo Crimea, kabeh iku cetha lan cepet (loro tutup saka pos Russian. Pasukan, lan padha "Berkut"), nanging kidul-wétan ora nyawiji, ora gabung kanggo sawetara alesan. Kharkov ngaku dadi panitia lan ngrusak awake dhewe ing wayah awan. Carane ngetung?
    3. Komentar wis dibusak.
      1. +1
        10 May 2014
        Kutipan saka: sv68
        Aku dhewe teka saka Slavyansk, putri saka jenderal SBU

        ?????
        isih ngerti apa "dhewe" wrote
        1. +1
          10 May 2014
          Kutipan saka: sv68
          ... KOWE BEDOT ... FASisme MUNG DIBUTUHKE KOYO KOWE ...

          Kutipan: Vladimir Vasilenko
          isih ngerti apa "dhewe" wrote


          Apa sing ditulis "dhewe" ora penting, nanging kasunyatane "dhewe" iku "iku" wis jelas.
  27. + 10
    10 May 2014
    Artikel sing apik. Nangkep inti banget. Aku ana, aku weruh kabeh. Aku ora bakal ngalangi sapa wae, lunga, sedulur, ndeleng dhewe lan ... mburu sukses.!! Nanging... populasi wilayah ing ndhuwur pancen ora peduli karo kahanan saiki. Nganti kasusahan teka ing omahe, ora ana sing ngunggahake bokonge. Bank lan perhiasan wis dijarah ing SE. Saben uwong kaya hamster sing ndhelik ing bolongan lan ngenteni wong sing nulungi ... Iku banget awal kanggo dheweke, dheweke dhewe ora pengin nindakake apa-apa. Lan sawise ditulungi, dheweke bakal mulai nguwuh-uwuh yen lagi ditindhes maneh, lsp. Wong-wong wis rusak banget, patriotisme mung sithik. Aku bakal nambah, padha ora pracaya kita (i.e. Rusia). Dheweke luwih percaya geyropes ...
    Umumé, aku wis ilang khayalan, aku ora pengin ngetokake getih kanggo SE. Sing durung kelangan maximalism-go-look-make sure. Nyabrang tapel wates saiki gampang.
    IMHO: wong-wong ing Ukraina dhewe kudu nggawe kurban panebusan supaya bisa sadar lan miwiti urip anyar. Lan junta kudu digulingake dening wong Ukraina dhewe. We ngirim ora njaluk menyang iki.
    ZY: iki mung pendapat pribadi, lan bisa uga beda karo pendapat wong liya.
    1. Jogan-64
      +1
      10 May 2014
      Kutipan: AleBors
      Bank lan perhiasan wis dijarah ing SE.

      ngapusi!
      Kutipan: AleBors
      Aku bakal nambah, padha ora pracaya kita (i.e. Rusia). Dheweke luwih percaya geyropes ...

      Ngapusi blablabla!!
      Kutipan: AleBors
      Umumé, aku wis ilang khayalan, aku ora pengin ngetokake getih kanggo SE.

      Provokasi?

      ana ngendi?
      Sampeyan komunikasi karo sapa?
      Apa sampeyan ndeleng?
      1. 0
        10 May 2014
        Violet ... We menyang Poltava ... Aku weruh akeh ... Aku marang kasunyatan ngendi iku kudu ...
    2. 0
      10 May 2014
      alabors, utawa menehi FAKTA saka statements, utawa sampeyan mung PROVOCATOR lan ngapusi. Sampeyan ora mimpin dening pasukan kanggo perang lan ora njawab kanggo kabèh Ukraina. Miturut cara, nulis ngendi iku gampang banget kanggo nglintasi tapel wates. dadi sejatine ngguyu amarga goroh sing ora sopan
      1. 0
        10 May 2014
        Tetep, aku ora ketompo. Lan kasunyatan apa sing sampeyan lakoni? Sampeyan bisa nelpon kula apa wae sing sampeyan seneng, aku ora bakal nesu ... Aku ora bakal njawab kabeh "ukroina", nanging babagan tapel wates ... Gulung menyang wilayah Belgorod utawa Kursk, ngomong karo wong. ...
        Aku menehi pendapat lan mung iku. Nelpon jeneng, downvote, nangis apa wae sing arep dilakoni, iku ora ndemek kula. Aku wis tuwa lan kulite kandel.
        ZY: Lan aku uga kesel ngomong karo prajurit kursi ...
  28. dik-benteng
    +2
    10 May 2014
    Aku sijine minus ing artikel. Tesis sing jumlah milisi relatif kanggo pedunung ing wilayah cilik saka kang ala lan saiki propaganda. Kaping pisanan, pangopènan "tentara" mbutuhake keuangan, dana, wong paling ora kudu dipakani, lan milisi ora duwe sponsor sing sugih saka Qatar, SA, USA, EU, padha duwe masalah kanggo tuku bensin. Sareh, senjata, iki uga masalah, ana apa-apa kanggo nglengkapi sukarelawan kedhaftar karo. Katelu, umume wong nglawan junta ing Kyiv, nanging dheweke ora siap perang amarga macem-macem alasan, ana sing duwe anak cilik, dheweke kudu nyukupi kulawargane, lan liya-liyane, sing paling bisa ditindakake yaiku teka lan milih. Lan kaping papat, sajarah biasane digawe dening minoritas aktif, ing Crimea, uga, mayoritas ora diobong karo kepinginan kanggo entuk kamardikan karo senjata ing tangan, minoritas aktif dileksanakake bakal ing Maidan ing Kyiv, sumber daya saka sektor tengen bisa sawetara puluhan ewu, ora luwih saka 40 yuta pedunung, nalika ana Bunch saka careerists arep ana saliyane ideologis, padha uga ora siap kanggo nggawe dhuwit lan mati.
    1. +4
      10 May 2014
      Kutipan saka dik-fort
      nanging ora siyap gelut amarga macem-macem alasan, ana sing duwe anak cilik, kudu nyukupi kulawargane, lsp.

      Alasan langgeng Aku bakal Feed anak-anakku, lan sampeyan ngadeg ing checkpoints, mbok menawa ora kantun pravosekov
  29. 0
    10 May 2014
    mungsuh wis entuk gol. Sampeyan bisa ngalahake dhadha kaya sing dikarepake, dadi patriot super, nanging kabeh forum nyebutake sedulur-sedulurmu saka warga negara sing beda. Ora ana wong Ukraina, kaya ora ana Ural lan Siberia. .
    1. -9
      10 May 2014
      Ing pangertenku, wong Ukraina iku wong sing manggon ing Ukraina, wong Rusia ing Rusia. Apa kewarganegaraan.
      1. +2
        10 May 2014
        Kutipan saka Eragon
        Ing pangertenku, wong Ukraina iku wong sing manggon ing Ukraina, wong Rusia ing Rusia. Apa kewarganegaraan.

        Durung maca apa-apa sing goblok. Apa wong Rusia sing manggon ing Kazakhstan wong Kazakh? wong bodho
        1. -4
          10 May 2014
          Panjelasan bodho kanggo pinter. Kita ngrembug artikel tartamtu. Lan supaya ora menek menyang wilds nasionalisme IN DISKUSI THIS Ukrainians-manggon ing Ukraina. Preduli saka apa iku Rusia, Yahudi, Ukrainia utawa Kazakh.
          1. 0
            10 May 2014
            Kutipan saka Eragon
            Kita ngrembug artikel tartamtu.

            Dadi rembugan artikel kasebut, dudu "geografi nasional". Utawa pendidikan ora kuwat?
          2. +4
            10 May 2014
            Kutipan saka Eragon
            Ukrainians - manggon ing Ukraina. Preduli saka apa iku Rusia, Yahudi, Ukrainia utawa Kazakh.

            Aku lair lan manggon 40 taun ing Kazakhstan, dadi aku Kazakh?!
            1. 0
              10 May 2014
              Kutipan: Vladimir Vasilenko
              Aku lair lan manggon 40 taun ing Kazakhstan, dadi aku Kazakh?!

              Miturut kabecikan saka mantan profesi, dheweke ketemu mantan prajurit Soviet ing Afghanistan, kalebu Rusia sing tetep manggon ing kono ... Sampeyan ngerti, paradoks, meh ora ana Rusia sing isih ana ing wong-wong mau ... Malah sawetara wis lali basa kasebut.
              Aku mung menehi komentar. Mesthi, ana luwih akeh wong Rusia ing Kazakhstan tinimbang ing Afghanistan ...
          3. +1
            10 May 2014
            Duragon minangka jawaban saka wong sing pinter kanggo wong sing bodho, nanging kepiye carane nelpon wong miturut wicara lan semangat wong Rusia sing ngomong Rusia nanging manggon ing Ukraina lan ora pengin diarani wong Ukrainia?
      2. 0
        10 May 2014
        Kutipan saka Eragon
        Ing pangertenku, wong Ukraina iku wong sing manggon ing Ukraina, wong Rusia ing Rusia. Apa kewarganegaraan.

        ngapunten, umur piro?
      3. 0
        10 May 2014
        Eragon, sawise kabeh, kewarganegaraan lan kewarganegaraan iku rong perkara sing beda.
      4. Komentar wis dibusak.
  30. XYZ
    +1
    10 May 2014
    Siji bisa setuju banget karo penulis, lan kesimpulane cukup bener. Mung ana siji titik sing dakanggep bener. Ukraina ana negara berdaulat. Sawise kudeta anti-konstitusional, iki wis wilayah kasebut, iku ora subyek, nanging obyek sing ana ing kontrol external. Kanggo ngganti kahanan, pemilihan presiden sing cepet-cepet dibutuhake, sing, ing prakara liyane, bisa uga ora mbantu yen ora diakoni dening Rusia lan negara liya. Lan wilayah kasebut dianggep kaya bocah cilik, mutusake dhewe apa sing paling apik kanggo dheweke.
  31. +3
    10 May 2014
    Kaping pisanan, penulis ora ngira kanthi bener pedunung ing sisih kidul-wétan Ukraina ing 15 yuta, utawa ora kalebu kabeh wilayah. saka kabeh populasi Ukraina. Lan populasi wilayah kasebut minangka Donetsk bisa dibandhingake karo populasi kabeh Galicia, utamane saiki, nalika mayoritas populasi wilayah kulon, amarga kurang kerja, ditinggal kerja ing Eropa. pêrlu ngintunakên wadyabala rusia dhatêng ing tlatah Ukraina, nanging punika kêdah katindakakên enggal-enggal mratelakakên anggèning jumênêng junta Kyiv, inggih punika. Tanggal 2012-22 Februari, Presiden Yanukovych sing luwih sah ana ing tangan Rusia lan bisa menehi wewenang mlebu pasukan Rusia kanggo mulihake tatanan konstitusional sing sah ing Sevastopol. Saiki introduksi pasukan Rusia menyang wilayah Ukraina mung bisa dadi kontingen peacekeeping kanggo nglindhungi populasi saka teror militèr Kyiv junta. Lan kanggo iki sampeyan kudu duwe alesan sing cukup bobot, cukup bukti panggunaan pasukan lan unit paramiliter subordinate kanggo pamaréntah ilegal marang populasi sipil. Iki uga nyatet ing artikel dening penulis. , Rusia dudu aggressor, ora bisa nelukake wilayah negara liya kanthi nggunakake pasukan Iku prakara liyane yen populasi kabeh utawa bagéan saka wilayah kasebut dhewe nyatakake kepinginan kanggo dadi bagéan saka Rusia. Kaya, contone, Crimea. Rusia mung bisa ndhukung pemberontakan saka Tenggara, morally, materially lan diplomatis, kang nindakake, iku nggawe prasyarat kanggo mlebu kontingen peacekeeping, ora ana sing bisa nglarang dheweke.
  32. +1
    10 May 2014
    apa perlu ngirim pasukan menyang Ukraina, apa perlu kanggo nglindhungi Rusia (Aku sengit tembung Rusian-speaking), apa perlu kanggo mencet junta ing pasuryan arrogant karo ajiné waja?
    Jawabanku ora! Ing kasus apa wae, kita kudu nerusake babagan junta lan pemilike saiki. Kenging punapa? Aku bakal nyoba kanggo menehi mung sawetara alasan.


    Pitakonan iku angel, lan jawabane luwih angel.
    jawaban kategoris nuwun sewu ora banget melek.
    nuwun sewu, kita malah ora ngerti 2% saka data nyata, liyane, kahanan ganti cepet banget lan sosis supaya ibu ora nangis.
    apa sing katon sacara harfiah saiki bisa uga mbebayani utawa mbebayani sajrone jam.
    mulane, kanthi kategoris ujar NO utawa YES ora bener banget
  33. 0
    10 May 2014
    Ing tanggal 25 Mei, uga bakal ana pemilihan kanggo Parlemen Eropa, kanthi ngganti sapratelo saka tokoh-tokoh sing saiki.
    Dhukungan ing Parlemen Eropa uga bisa ngganti arah kontroversi kasebut.
    1. +1
      10 May 2014
      Ora mungkin ana sing bakal mbantu Parlemen Eropa. Yen wong arep 200 uga, utawa supaya 500 wong lan ing kabeh seriousness nyoba kanggo mutusaké malah milih iku: carane lan ngendi kanggo manggon - iki megalomania. Sawetara Samantha Sigismundovna, manggon ing Kuala Lumpur lan pungkasan. ana kursus hukum lan sing gabung karo Greenlandic Negro Liberation Society, ngangkat tangane kanggo (kaya wong liya). Nanging 2 yuta Crimeans, contone, ora pengin cara dheweke kepengin kanggo wong-wong mau. Blok otak - kepiye carane? Sawise kabeh, mayoritas partai iki milih!
      Apa wae komposisi kasebut, siji ora kudu ngarep-arep owah-owahan.
  34. +3
    10 May 2014
    Aku uga ora ngerti kahanan nalika 5 wong saka milisi perang, lan konco wong 20 sehat lan kabeh iki dipun damel film ing telpon, supaya mengko bisa sijine iku ing Internet, kaya carane kelangan aku! Yen ana perang, kabeh wong kudu ngadeg kanggo pertahanan, nanging iki ora katon ing kono!
    1. +1
      10 May 2014
      100%! Dadi ... Banjur ing pawon padha sambat babagan urip, ora ana sing teka kanggo nylametake ...
      1. 0
        10 May 2014
        Kutipan: AleBors
        100%! Lan ana ...

        Piye wae sampeyan babagan iki, nanging ora kaya ngono.
        Lan kahanan kasebut pancen ambigu banget.
        Miturut cara, sajarah sethitik
        Saben uwong ngelingi perjanjian Khasavyurt? Lan carane kabeh iku rampung?
        Dadi preseden iki bisa dideleng kanthi pirang-pirang cara kanthi analogi ing hubungan antarane rong negara kasebut.
  35. +1
    10 May 2014
    Ukrainians kudu ngatasi masalah dhewe, lan kita kudu bantuan ing iki, lan nyegah NATO saka ngetik wilayah Ukraina.
  36. +2
    10 May 2014
    Quote: penulis
    contone, pati perawat iki


    Quote: penulis
    iki


    Jenenge Yulia Izotova.
  37. +1
    10 May 2014
    "Apa perlu kanggo nglindhungi wong Rusia (aku sengit karo tembung sing nganggo basa Rusia)"
    sing, ketoke Rusia-speaking Yahudi, Hungaria, Udmurts lan bangsa liyane, sing dening karsane nasib dadi warga Ukraina, ora perlu kanggo direksa? ora perlu kanggo dibagi Ukraina menyang Rusia lan Ukrainians. Sing diarani wong Ukrainia yaiku "Galicians". Ukrainians iku kita, Slavs, Ortodoks. cedhak ing budaya. Galician - ora.
    Perselisihan nasional minangka perkara pungkasan
    1. +1
      10 May 2014
      Kutipan saka cyberhunter
      sing, ketoke Rusia-speaking Yahudi, Hungaria, Udmurts lan bangsa liyane, sing, dening karsane nasib, dadi warga.

      Wingi aku melu nyebarake karangan bunga ing kuburan massal prajurit sing tiwas amarga tatu ing rumah sakit kita. Dadi, ana prajurit Rusia, warga Armenia, sing ngliwati kabeh perang minangka sersan, ngomong ing kana. ..Ana Prajurit Rusia sing ana ing kene, lan ing kuburan jenenge, bisa uga umume warga USSR.
  38. 0
    10 May 2014
    Yen panjaluk "gabung karo Rusia" ora dibuwang, kekacauan iki bakal rampung sewulan kepungkur, lan junta wis suwe nulis memoar ing Jerman.
  39. +1
    10 May 2014
    Aku setuju karo penulis. Nganti kabeh wong kepengin dadi wong normal. Ora ana sing kudu ditindakake Rusia ing kana.
    Dadi populasi kepengin. sirah kanggo apa?
  40. +1
    10 May 2014
    "Napa aku ora pengin nglawan wong Ukraina"

    Ya, aku mikir yen mayoritas ora pengin perang, lan utamane karo Ukraina. Nanging ... apa wae bisa.

    "Junta mung bakal sesak. Kahanan ekonomi bakal dadi bencana. Sing duwe ora bakal menehi dhuwit. Ana janji maneh."

    Ya bener kabeh. Nanging kepiye wong-wong sing sekarat? Lan sanajan durung akeh, wong-wong mau. Dienteni nganti mati dudu satuan lan puluhan, nanging atusan lan ewonan.
  41. +2
    10 May 2014
    Iku wektu kanggo mungkasi nelpon Little Russians Ukrainians lan bali menyang jeneng sajarah. Ukrainians iku fasis lan asu rabid. Sapa wae sing kenal karo sejarah Ukrainisasi ngerti manawa rasa sengit marang Rusia wis ana ing otak wong Ukrainia, kaya perangkat kukuh ing chip ROM.
  42. Vlad Gor
    +1
    10 May 2014
    Artikel liyane, kanthi teks sing luwih sithik, nduweni makna sing luwih akeh. Penulis ngirimake jumble ing sirahe minangka teks. Akeh perkara sing ora dingerteni penulis. Mangkono argumen nonsensical. Saiki pitakonan iku apa utawa ora kanggo perang karo Ukrainians ora worth iku. Pitakonan iku beda. Wong sing manggon ing wilayah sing disebut "Ukraina", sing leluhur dianggep Rusia. Saiki kita kudu mutusake. Apa dheweke nganggep awake dhewe Rusia utawa ora. Iki apa referendum kanggo. Salah siji padha terus pracaya ing omong kosong disebut "Ukraina" utawa padha bakal ngelingi sapa leluhure lan banjur reunification karo donya Rusia bisa. ombenan
  43. Vlad Gor
    +1
    10 May 2014
    Kutipan saka cyberhunter
    Sing diarani wong Ukrainia yaiku "Galicians".

    Galician minangka virus. Sing nggawe Ukrainians metu saka Rusia. Sampeyan butuh "antibiotik" sing apik kanggo ngalahake "virus". ya
    1. 0
      10 May 2014
      Ya, iki pitakonan sing angel banget. Kepiye Ukrainia, sanajan dheweke ora dadi pendukung urip modern, nyerahake awake dhewe? Sawise kabeh, dheweke nganggep awake dhewe minangka Ukrainia kabeh urip. Ing Amerika, Amerika iku dudu bangsa, nanging kalebu negara, luwih gampang, mula dheweke ngadili dhewe. Inggih, ora kabeh wong saiki bakal njupuk lan mikir yen aku saiki ora Ukrainia, nanging Rusia. Kita uga nganggep saben wong sing jenenge pungkasan ing O dadi Khokhols, misale jek kita duwe mayoritas, lan dheweke duwe junta karo jeneng kulawarga Rusia, aku uga angel nampa iki.
      Ana uga karya media tartamtu - Rusia Ukrainia utawa Ukraina Rusia - sampeyan kudu njaluk digunakake kanggo iki. Mulane pitakonan kanggo referendum wis diasah lan ing pungkasan mung 1 kiwa - bab gadhahanipun khusus kanggo negara Ukraina, kang laboriously makarya metu impossibility saka gadhahanipun. Mungkin kita bakal matur nuwun kanggo dheweke.
      Iki, sawise kabeh, uga dianggep dening wong minangka ngiyanati negara.
  44. 0
    10 May 2014
    Penulis bener. Kabèh sirkus (sampeyan ora bisa nyebataken liya, amarga iku cetha sing goal ora kanggo ngalahake panyengkuyung federalization) ing sisih kidul-wétan diatur kanthi tujuan kanggo provoking Rusia. Entri pasukan Rusia ora mung nyumbang kanggo gelombang histeria anyar ing masyarakat Kulon, ora mung bakal nyelehake ewu wong ing tangan sing tulus percaya yen Federasi Rusia nyegah Ukraina ngupayakake masa depan sing luwih cerah, nanging uga bakal kanthi otomatis. nulis kabeh blunders lan Kadurjanan saka Kyiv pseudo-panguwasa saiki.
  45. talnax7
    0
    10 May 2014
    23 taun minangka tokoh suci sing asring kelip-kelip ing situs kasebut lan ing obrolan babagan carane kita ilang Ukraina. Nanging aku pengin ngelingake yen kabeh taun iki media kita, Internet lan hubungan kulawarga banal wis diwakili ing kana. Mungkin titik kasebut sing pengin ndeleng lan ndeleng kaya sing dikarepake Wektu bakal liwati, emosi bakal ilang, artikel sing apik babagan topik iki bakal katon. iku sejatine urip sing kurang ajar Sapa sing pengin dilawan ing kana Apa sampeyan pengin ngebom Kyiv, Lvov , Zhytomyr? karo kabeh wong sing gawe kaget lan hack kaya ngono? Ukrainians ora ngerti apa sing kudu dilakoni Lan sampeyan? Lan iki sejatine urip Kanthi mateni mungsuh ing Donetsk, sampeyan bakal dadi mungsuh ing Zhytomyr, sayangé kanggo iki
  46. +5
    10 May 2014
    "Nanging sing luwih penting, Ukraina minangka negara sing berdaulat."
    A.Markov.

    Dadi warga biasa Federasi Rusia kudu mlebu ing sawetara ruangan, lan ing lawang kasebut ujar: "TUTUP", apa sing bakal ditindakake warga iki? Priksa manawa sampeyan narik gagang lawang, priksa manawa wis ditutup. Kenging punapa? Amarga ora ana maneh naif ing wong. Nyatane, dumadakan lawang wis dibukak, dheweke mung lali (utawa kesed banget) mbusak tandha, macem-macem keajaiban kedadeyan ing urip. Nanging, kaget, wong sing beda banget (saka siji tukang listrik saka kategori 5, sing aku duwe kesempatan kanggo ngrembug topik iki, kanggo pejabat - penulis artikel iki) kanthi yakin ing dongeng babagan "negara berdaulat", dheweke ngomong, wis ditulis, aja wani tutul.

    Apa naivety kuwi, lan iki senadyan kasunyatan sing USSR uga negara berdaulat, nanging kadhemen-bloodedly lan skillfully dismantled menyang bagean tengen ing ngarepe wong-wong mau. Iki mung kudu nylametake kabeh saka kaca tingal mawar, nanging, ing kasunyatan, ora kabeh nyingkirake, aneh.

    Ngomong babagan "kedaulatan Ukraina" iku arang banget naif. Aku ora bakal njelasno rinci struktur kadhaulatan plush iki, aku mung bakal ngomong sing Ukraina didunungi dening telung kelompok budaya lan agama: Rusia, Ukrainians (Ortodoks), Western Ukrainians (Katolik, Uniates). Golongan No 1 lan No 3 ora bakal bisa urip bebarengan ing siji negara, ing kene kabeh "kedaulatan" kanggo sampeyan, Pak Penulis.

    Secara pribadi, aku ora bakal kaget yen aku ndeleng A. Markov ing klompok liberal kanthi poster "isin ing Rusia kanggo aneksasi Crimea." Pancen, miturut logika, sawetara sasi kepungkur Crimea minangka bagean saka "negara berdaulat" liyane, lan kanggo Penulis iki penting banget. Ana wong sing nerangake aku kenapa Crimea dicaplok tanpa nggatekake tangisan para liberal babagan kedaulatan, lan saiki ayo mandheg kanthi rasa hormat sadurunge integritas sing isih ana.

    Yagene, nyatane, aku kudu percaya marang Penulis yen Donbass kurang Rusia tinimbang Crimea, lan Odessa minangka kutha sing ana ing negara berdaulat liyane? Donbass ora kurang Rusia tinimbang Crimea, lan Odessa minangka kutha Rusia, iku kabeh. Ing kesimpulan, aku bakal ngomong yen wilayah sing direbut dening junta Bandera fasis ora bisa nduweni kedaulatan, miturut definisi. Tentara Federasi Rusia kudu mlebu ing ngendi sing dikarepake kanthi pangarep-arep, minangka Tentara pembebas.
  47. +2
    10 May 2014
    Sing duwe ngerti apa sing kudu ditindakake junta lan wektune kanggo nuduhake marang jagad apa sing katon tanpa dandanan!
    1. 0
      10 May 2014
      Padha kelalen sijine gendéra Jerman fasis ing jejere Amérika, lan ireng lan abang Bandera ora bakal babras.
    2. Komentar wis dibusak.
  48. counter
    +2
    10 May 2014
    Penulis argue kaya saiki ana pitakonan langsung "kanggo ngirim pasukan Rusia menyang Ukraina utawa ora," lan pitakonan iki wis diajukake "kanggo voting populer." Penulis milih "ora", lan paling kamungkinan bakal tansah milih kaya iki, ing kasus apa wae! A pacifist ing tembung, lan liyane, iku uga cowardly dening alam. Penulis sing ditresnani, sampeyan ahli strategi sing ora ana gunane, sampeyan ndeleng kahanan sing ala, swasana ati wong ing sisih kidul-wétan Ukraina meh padha. Sampeyan korban khas saka propaganda Western padha sing bakal stigmatize panas ing sawetara artikel liyane. Pendapatku yaiku sampeyan ora perlu nulis lan nerbitake artikel yen sampeyan "nglangi" ing topik kasebut. Lan referensi kanggo sawetara nomer homegrown saka tingkat aritmetika kelas 1 uga ora cocog kene. Dadi, kanggo referensi: ngulungake senjata kanggo wong tegese ngarahake Ukraina menyang perang sipil skala penuh, lan iki minangka perkara paling awon sing bisa ditindakake! Nganti saiki, para pejuang, kanthi mbantah marang Nazi Kulon, mung nuduhake marang jagad yen Kidul-Wétan ORA NAMPANG kekuwatan pseudo Kyiv iki. Kulon nekad ora pengin ndeleng iki! Nanging dheweke bakal nggawe dheweke weruh! Lan iki ora perlu ngenalake tentara Rusia menyang Ukraina kanthi prinsip! Yen kahanan wiwit njupuk giliran kritis, banjur mbok menawa pitakonan kuwi bakal njedhul, nanging nganti saiki kahanan wis berkembang miturut skenario Ukrainia internal, lan siji ngirim ora underestimate pedunung ing kidul-wétan Ukraina. Kabeh warga Tenggara saiki kudu ngerti yen Rusia mesthi ana ing sisihe. Nanging iki ora ateges introduksi pasukan. Dadi turu sing enak, Kakang. Alexander Markov, partisipasi sampeyan ing proses kasebut ora dibutuhake dina iki. Kanthi paling apik!
  49. +2
    10 May 2014
    Aku bakal nyoba kanggo nyelehake ing sandi rong sen.
    Apa argumentasi sing diwenehake dening mungsuh saka introduksi pasukan?
    1. "Wong Kulon ngandika yen dheweke bakal mlebu lan dheweke mlebu."
    Nah, apa sing diomongake Barat. Kulon wis akeh ngomong. Contone, yen Gaddafi nyebarake Viagra marang para prajurite, yen Assad ngracuni "warga sipil" nganggo gas. Sing ing Crimea mung 30% saka populasi milih lan mung 60% "kanggo Rusia", sing "spesialis" kita "karya" ing Slavyansk lan kutha-kutha liyane ing Ukraina, lan Welasan wong sing kejiret saben dina. Apa sing bener ing kene lan apa sing salah? Kabeh iku goroh, kajaba "spesialis" kita kerja. Nanging kanggo wong awam ing Kulon, ALL ing ndhuwur iku bener. Lan apa sing kita deleng? Gaddafi, Assad lan Putin minangka "wong ala" lan Rusia ndhukung "wong ala". Kaya nalika Perang Dunia II, Hitler minangka wong ala, lan Jerman ndhukung dheweke. Lan supaya padha bisa matèni loro ing ngarep lan ing Tulu lan nguripake kutha-kutha karo sipil menyang segara geni. Padha bisa ngomong bab kita saiki. Wis bisa. Dadi apa bedane, bisa uga ujar manawa PDB lan Rusia nambah agresi marang Ukraina merdika menyang kekejaman ing Georgia. Apa bakal nggawe kita kadhemen utawa panas? Utawa yen ana perang, tangan pembunuh NATO bakal goyah kanggo mateni anak-anak kita? Ora, dadi apa bedane kanggo kita apa sing diomongake Barat?
    2. Ana sawetara wong ing milisi ing Ukraina. Gusti kanca. Apa sampeyan ngelingi carane akeh wong lunga kanggo defend USSR ing 91st? Lan iki senadyan kasunyatan sing 70% saka 200 yuta wong (Aku ora sopan, Aku ngerti yen anak kudu dietung, etc., nanging ora titik) Uni bisa Count ing 140 yuta pembela. Pira sing metu? Ora ana, umume. Amarga ora ana pimpinan. Ora ana sing ngatur. Ora ana gaman lan pasokan. Ora ana iki ing Ukraina uga. Apa sampeyan kelingan nalika pungkasan sampeyan lagi perang. Mung mlumpat menyang fray pisanan? Apa yen ana akeh mungsuh? Lan yen padha duwe bat lan sikil marang ajiné? Ing ngendi ana pimpinan, utawa ing ngendi spesialis kita wis ngatur detasemen, padha perang ing kana. Lan ing ngendi ora ana panitia, kita ndeleng conto Odessa. Luwih becik yen ora katon babar pisan. Paling ora bakal slamet. Apa sampeyan, lungguh ing kursi, tau nyoba ngatur pasokan formasi militer? Paling ora ing format KSI! Yen ana sawetara atus ewu pejuang pertahanan diri, dheweke mung bakal mati keluwen luwih cepet tinimbang nampa senjata / amunisi, sing uga ora ana. Utawa bakal mangan kabeh warga negara kanthi requisitions lan padha dhewe bakal ngusir wong-wong mau lan ketemu dill karo roti lan uyah. Dongeng babagan "pemberontak" sing diatur dhewe ing jip karo ZSU-shki katon apik banget. Lan sampeyan, gentlemen, comrades, mikir bab carane akeh gembong jeeps iki bakal perlu ing dalan ngarep, nalika silinder lan ban mabur liwat pecahan 5 kaping dina? Ing seminggu, ora ana sing bakal tetep saka tentara "jeep" kasebut tanpa pengaruh saka mungsuh. Apa babagan pasokan bahan bakar? Aja lali babagan panganan, obat-obatan, amunisi. Ya, klambi sing prasaja! Iku "pemberontak" Libya sing bisa pose kanggo kamera ing sandal karo bedhil mesin.
    Dadi, aku bisa ujar manawa Ukraina menehi kabeh sing bisa ditindakake ing babagan aset lan babagan pasokan. Lan ora ana sing bakal mbuwang awake dhewe ing tank kita kanthi koktail Molotov. Sing bakal nindakake iki, dheweke wis ana ing jajaran Sektor Tengen. Lan liyane, malah pejuang sofa, bakal njagong ing layar lan scribble "mos.kalyak kanggo gilyak."
    1. +3
      10 May 2014
      3. ATO dudu ATO. Ayo ora muter chamomile. Padha matèni ana. Kajaba iku, kanggo 1 "milisi" utawa "sayap tengen" lima nganti sepuluh warga sipil tiwas. Dadi apa sing diarani pembunuhan sing kudu dihentikan?

      Ingkang utama yaiku jumlah mayit ing Ukraina wis dadi kualitas. Kualitas banget sing, sawise digawe umum ing Eropa utawa Amerika sing padha, bakal gawe kaget wong, utawa luwih, para pamilih. Lan pemilu wis cedhak.


      Lan sampeyan, Pak Markov, apa sampeyan yakin yen "pemilih" Barat "ngerti" babagan mayit kasebut? Utawa saora-orane dheweke yakin yen panemune "pemilih" iku penting kanggo para pemimpin Barat? Sapa wae sing diarani pimpinan bakal dipilih, sanajan dheweke milih wong sing beda.

      4. Ukraina minangka negara sing berdaulat.
      Lan sapa, nuwun sewu, sepisan kuwatir? Mungkin Ksatria Teutonik ing es Lake Peipsi? Utawa Novgorod ushkuiniki kobong Sigtuna? Utawa komandhan Horde tumens? Utawa wong-wong sing "nailed tameng menyang gapura Tsaregrad daulat"? Utawa Napoleon mandheg ing wates negara-negara berdaulat, utawa Inggris lan Amerika, wilayah India lan India? Aku ora ngomong babagan sejarah anyar, nalika armada udara NATO ora kesandhung ing tapel wates negara Yugoslavia utawa Libya, nanging pasukan Sasonian sing ora sopan ing wates tanah karo Irak. Ya, lan kita, terus terang, ora ngomong marang PDB - "aja ndemek Krimea independen." Sawise kabeh, akeh kita karo nangis ing mripat kita, lan akèh-akèhé mirengke karo disetujoni kanggo wicara ing annexation saka Crimea, kang digawa metu nalisir saka prinsip kedaulatan. Dadi, kenapa saiki kita nguwuh babagan "kedaulatan"? Kedaulatan kudu dibela. Banjur lan mung banjur bakal diajeni.
      1. +1
        10 May 2014
        Kayane aku nyalahake Rusia amarga kasunyatane wong Ukrainia mateni wong Ukraina ing Ukraina (aku ngomong babagan warga negara) ora bener, sampeyan uga bisa ngomong babagan negara liya.
        Nalika wong mutusake apa sing dikarepake, nalika, kaya ing Crimea, wong-wong bakal ngucapake tembunge, mula sampeyan kudu tumindak ... Lan saiki introduksi pasukan bakal nyebabake reaksi normal - wong bakal nglawan penjajah. .
        1. 0
          10 May 2014
          Kayane aku nyalahake Rusia amarga kasunyatane wong Ukrainia mateni wong Ukraina ing Ukraina (aku ngomong babagan warga negara) ora bener, sampeyan uga bisa ngomong babagan negara liya.


          Rusia dipatèni ing kono. Padha karo kita. Mung dipisahake kanthi kekuwatan dening wates.

          Nalika wong mutusake apa sing dikarepake, nalika, kaya ing Crimea, wong-wong bakal ngucapake tembunge, mula sampeyan kudu tumindak ... Lan saiki introduksi pasukan bakal nyebabake reaksi normal - wong bakal nglawan penjajah. .


          Inggih, aja. PDB wis ujar manawa prajurit kita ana ing mburi milisi Krimea. Kajaba iku, PDB minangka wong sing jujur, lan dheweke ora seneng ngapusi. Wong Crimea padha kanggo Rusia, nanging ora gumantung ing wong. Kabeh "wong ijo cilik sing sopan" mutusake.
    2. 0
      10 May 2014
      Yagene pasukan kita ora ngliwati tapel wates? Sanajan tembung "pasukan penjaga perdamaian" wis dicet ing kendaraan lapis baja, nanging akeh latihan sing ditindakake. Lan kabeh katon siap.
      Kasunyatane yaiku kita duwe pakurmatan kanggo nonton game catur geopolitik sing paling nyenengake wiwit abad kaping 19. Perang Donya II lan Perang Dingin mboseni. Amarga salah sawijining grandmaster sing misuwur main kanthi terbuka lan langsung. Ing tumindak, dheweke nerusake saka motif filantropis, mula tumindake gampang banget salah ngitung dening mungsuh. Saiki kita nyekseni kebangkitan jaman diplomasi Golden Age, partai Saconian sing ora sopan, ing ngendi Prancis, Jerman lan Rusia dirusak kanthi berturut-turut. Ing perang iki, sepisan maneh, minangka abad kepungkur, kakuwasan imperialis teka bebarengan, kang ora menehi peduli bab urip individu lan nasib kabeh bangsa. Kanggo sing mung ukuran sukses yaiku kapitalisasi para oligarki ing mburi. Apa kamenangan geopolitik sing dibutuhake. Krimea dibutuhake saka sudut pandang geopolitik, minangka pangkalan angkatan laut dhewe, utawa supaya ora dadi pangkalan angkatan laut NATO. Nanging ora ana sing janji bakal menehi panganan ing sisih kidul-wétan Ukraina. Mulane, Rusia ing Ukraina kudu rake piyambak. Dheweke, mesthi, njaluk bantuan, pasukan khusus kita perang ana, lan matur nuwun banget kanggo wong-wong mau kanggo nylametake wong. Lan, mesthi, pasukan bakal digawa mlebu. Nanging... kapan? Saiki ana perang kanggo kidul Ukraina. wilayah Kherson lan Odessa. Kita kudu komunikasi karo Crimea lan Transnistria - pos-pos kita. Mulane NATO ora pengin nglilani kita menyang kana. Yen kita ngirim pasukan dina iki menyang wilayah Lugansk lan wilayah Donetsk, sesuk liyane Ukraina bakal dikuwasani dening pasukan NATO. Ayo dadi non-combatants kaya Polandia lan Romania, nanging padha ora kudu ngalahake malah resistance simbolis saka remnants saka tentara Ukrop lan frostbitten tengen-wingers. Mula, dheweke bakal ngenggoni tanah-tanah sing arep dikuwasani - sadurunge. Lan isih kontraindikasi kanggo ngalahake para prajurit sing apes iki, sing ana ing mburi kekuwatan nuklir AS. Dadi wong Rusia ing Ukraina kudu njupuk tanah kasebut dhewe. Lan pasukan kita ora bakal mundur nganti ana ancaman nyata bakal kelangan wilayah-wilayah ing sisih wétan Ukraina sing wis dikuwasani. Sing bisa uga amarga suksese pasukan junta (sing ora mungkin), utawa amarga konsentrasi pasukan NATO sing siap tempur, sing, aku ngelingake sampeyan, wis lelungan ngliwati Atlantik. Dadi ora bakal suwe ngenteni.
  50. counter
    +1
    10 May 2014
    Kutipan: AleBors
    Aku ana, aku weruh kabeh.

    Sampeyan mung ngaso ing kono, lan ing wektu sing padha nindakake polling? Ing endi saktemene wong-wong mau? Anggere sampeyan "dadi ing kana“Swara rada samar.
  51. +1
    10 May 2014
    Inggih, wong-wong sing nguripake tengah Kyiv menyang kandang babi, lan uga nyebabake kekacauan lan karusakan ing saindhenging negara, ora Ukrainians. Iki minangka asu tanpa klan lan suku sing kudu ditembak ing tembok sing paling cedhak. Wong-wong sing pindhah bebarengan karo wong-wong mau, nulis puisi libelous bab Rusia, kang ana screech sing kita ora bakal dadi sadulur lan bali langit kita, kalebu kategori padha. Mulane paukumane mangkene: Jago Bandera dadi boros, lan karo sliramu sing njerit-njerit, nindakake pacelathon katerangan kanthi pukulan wajib ing turnip, supaya kahanan sing sejatine cepet katon.
  52. +1
    10 May 2014
    Banyu pasukan minangka masalah sing serius. Ora saben wong ing Ukraina ngenteni Rusia minangka liberator. Kajaba iku, akeh sing lungguh ing omah lan ngenteni kepiye kedadeyane. Pokoke gubugku ana pinggir, aku ora ngerti apa-apa, durung ana sing mbatalake.
  53. +1
    10 May 2014
    Artikel sing bener. Aku nulis babagan iki ing musim dingin. Ukraina minangka kekuwatan berdaulat lan kudu milih dalan dhewe ing mangsa ngarep. Iku mung yen sadurungé Rusia nyoba ing kabeh cara bisa kanggo ndhukung, ora kanggo sok dong mirsani sentimen anti-Rusia, lan kanggo defend kapentingan, saiki Ukraina kudu mbusak metu ing dhewe. Lan dheweke lan aku bakal kaya wong diwasa: utang / mati, utangan / gagal bayar. Dhukungan murni ditargetake, ing tingkat wilayah / pemukiman. Mung yen Ukraina njupuk langkah-langkah sing bener-bener mandiri. Ayo dheweke sinau kanggo milih kanca / mungsuh dhewe, tanpa imposition kita. Yen ora, Rusia / Bandera bakal teka lan mulihake tatanan ... Ora, wong lanang, ayo nindakake apa wae.
  54. +1
    10 May 2014
    Kanggo Zomanus (a).

    Aku mbaleni maneh, wilayah ing sangisore junta fasis Bandera ora bisa, kanthi definisi, dadi berdaulat, amarga fasisme minangka kejahatan tumrap manungsa. Ing kahanan kasebut, tandha palsu "kedaulatan" dibubarake, lan nyatane mandhiri saka wong-wong mau. Mandhiri saka wong Crimea, mandhiri saka wong Donbass ... Rusia kudu nanggepi sensitif REALITY iki, lan nglirwakake pratandha palsu saka plush "kadhaulatan" sing Hung salah siji kanggo naif utawa kanggo ... , Aku ora ngerti carane ngomong iku, guess dhewe.
  55. +1
    10 May 2014
    Kutipan saka alicante11
    3. ATO dudu ATO. Ayo ora muter chamomile. Padha matèni ana. Kajaba iku, kanggo 1 "milisi" utawa "sayap tengen" lima nganti sepuluh warga sipil tiwas. Dadi apa sing diarani pembunuhan sing kudu dihentikan?

    Ingkang utama yaiku jumlah mayit ing Ukraina wis dadi kualitas. Kualitas banget sing, sawise digawe umum ing Eropa utawa Amerika sing padha, bakal gawe kaget wong, utawa luwih, para pamilih. Lan pemilu wis cedhak.


    Lan sampeyan, Pak Markov, apa sampeyan yakin yen "pemilih" Barat "ngerti" babagan mayit kasebut? Utawa saora-orane dheweke yakin yen panemune "pemilih" iku penting kanggo para pemimpin Barat? Sapa wae sing diarani pimpinan bakal dipilih, sanajan dheweke milih wong sing beda.

    4. Ukraina minangka negara sing berdaulat.
    Lan sapa, nuwun sewu, sepisan kuwatir? Mungkin Ksatria Teutonik ing es Lake Peipsi? Utawa Novgorod ushkuiniki kobong Sigtuna? Utawa komandhan Horde tumens? Utawa wong-wong sing "nailed tameng menyang gapura Tsaregrad daulat"? Utawa Napoleon mandheg ing wates negara-negara berdaulat, utawa Inggris lan Amerika, wilayah India lan India? Aku ora ngomong babagan sejarah anyar, nalika armada udara NATO ora kesandhung ing tapel wates negara Yugoslavia utawa Libya, nanging pasukan Sasonian sing ora sopan ing wates tanah karo Irak. Ya, lan kita, terus terang, ora ngomong marang PDB - "aja ndemek Krimea independen." Sawise kabeh, akeh kita karo nangis ing mripat kita, lan akèh-akèhé mirengke karo disetujoni kanggo wicara ing annexation saka Crimea, kang digawa metu nalisir saka prinsip kedaulatan. Dadi, kenapa saiki kita nguwuh babagan "kedaulatan"? Kedaulatan kudu dibela. Banjur lan mung banjur bakal diajeni.


    Matur nuwun, aku menehi penulis minus, lan sampeyan 2 plus, kanggo saben bagean, kabeh bener.
    Aku bakal nambah Penny ing nomer dhewe. Ing masyarakat apa wae, populasi sing aktif sacara sosial yaiku 7-10% (persentase kasebut isih kudu diatur, sing ora kaya ing sisih kidul-wétan); populasi liyane dudu "rawa", sing ora seneng. t Care yen padha duwe cukup kanggo mangan, nanging sing banget rentan kanggo gosip lan propaganda. Elinga Crimea, carane akeh wong metu kanggo rapat umum ing ngarepe Dewan Agung ing Februari - bab 3, sing di-push adoh saka bangunan dening 000 Tatar, carane akeh mlebu milisi, carane akeh boikot unit militèr. Kesimpulan: Crimea ora beda banget karo Lugansk lan Donetsk, mung "wong sopan" sing ngidini pasukan pro-Rusia ngatur.
    Aku uga isih nglawan introduksi pasukan, ana akeh mekanisme efektif liyane kanggo nglumpukake pasukan pro-Rusia ing Kidul-Wétan, ala yen Rusia ora nggunakake, ninggalake kabeh kanggo individu.
  56. +1
    10 May 2014
    Tulisan sing apik, nggawe aku pengin nangis.
    Nanging ing ngendi wong Ukrainia? Fasis ora duwe kewarganegaraan!
    Lan luwih_
    Kutipan: Alexander Markov
    Pamilik ora bakal menehi dhuwit.

    Wis diwenehi.
    Sampeyan katon minangka wong serius, nanging sampeyan percaya karo humanisme para fasis!
  57. +1
    10 May 2014
    Ana sawetara bantahan kanggo Pak Markov. Bubar iku wis dadi modis
    reproach residents saka Ukraina kanggo indecisiveness. Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia cilik -
    Ana sawetara wong sing bener-bener wani lan tegas. Nang endi wae lan ing
    kabeh wektu. Apik utawa ala, kaya ngono. Aku uga pengin ngelingake
    kanggo accusers sawetara bebener banal. Mayoritas populasi biasa
    Negara kasebut dumadi saka warga negara sing rukun. Iki warga sing tentrem
    entuk roti saben dina lan ndhukung negara sing ditresnani.
    Cetha yen belligerence lan kepemilikan senjata militer langsung
    iku contraindicated. Kanggo nglindhungi kapentingan lan banget urip warga sipil lan
    negara iki banget ana. Iku, kanthi cara, sing ana ing
    akun warga. Kanggo nindakake fungsi kasebut, negara mbentuk lan ndhukung
    nyekel institusi tartamtu, kayata polisi, tentara, dinas intelijen,
    diplomasi, lan liya-liyane. Yen wong militèr karir ngandika, lengen dhewe lan
    defend dhewe, banjur warga tentrem bisa teka menyang kesimpulan - kok
    njaga tentara umume.
    Lan luwih. Ing Odessa, warga sipil tiwas dening wong sing dilatih, dilengkapi lan op-
    militan ditambal sing diarahake khusus dening negara.
  58. msv
    0
    10 May 2014
    Kutipan: Jogan-64
    Artikel punika minus lemak! Aku bisa sijine satus minus - aku bakal sijine satus! Siji-sijine perkara sing dakkarepake yaiku ora perlu nggawa pasukan Rusia biasa menyang Ukraina. durung. Sisane nalar pengarang ing tataran mbah-mbah ing dalan. Kajaba, artikel kasebut kanggo tingkat pemahaman mbah ...
    Aku ora bakal rinci banget. nganti aku, nanging artikel "analisis" iku iso dibandhingke kanggo sinau lanskap Mars liwat teropong. Pira wong ing total minus akeh wong sing perang lan padha karo liyane yaiku wong-wong sing nglawan gabung karo Federasi Rusia. Sisane, sing padha perang, kayane uga mung nglawan junti, sing ditulis ing surat suara... Saka ngendi asale kapercayan lan informasi kaya ngono, penulis ??? Inferensi adhedhasar petungan statistik bodho? Dadi kita mesthi duwe goroh, goroh lan statistik. Apa sampeyan ngerti kahanan ing SE saka njero? Aku bisa demonstratively lan cukup break kabeh tsifir Panjenengan. Lan kesimpulan uga. Yen sampeyan pengin, aku bakal ngilangi. Sedhela mengko, sawise junta melu. Saiki, sinau dhasar negara lan hukum (kursus sekolah). Iki kanggo mangerteni voting, referenda, masalah bangunan negara, supaya ora nulis omong kosong. Uga, sinau 23 taun urip ing Ukraina "merdika" saka njero, kalebu angkatan bersenjata lan pasukan keamanan. Banjur nyoba kanggo alesan. Lan luwih apik: "ora ngerti ford - aja menyang banyu." Kawicaksanan wong ... hi


    Matur nuwun rekan. Plus kanggo sampeyan (padha nylametake aku saka kudu ngebom penulis, aku setuju banget karo sampeyan)
    A minus ageng kanggo penulis artikel. Aku setuju karo posisi kasebut; ora ana argumentasi kanggo posisi ing artikel kasebut. Yen sampeyan, penulis artikel, minangka perwira, sampeyan bakal fokus ing masalah militer nalika ngirim pasukan.
  59. 0
    10 May 2014
    Iku becik, mesthi, kita duwe wong lanang angel lan perwira nyata, sajujure, iku becik.
    Nanging wong lanang, aja nganti kesusu. Apamaneh, rezim fasis ora dipasang kanggo katon apik lan didhukung ing kabeh cara sing bisa ditindakake dening EU lan AS. Kita ngerteni kahanan kanggo ngetokake utangan penting saka IMF - ruang paling ngisor ing sisih kidul-wétan. Terus terang - yen sampeyan ora nyegah - kita ora bakal menehi utangan.
    Apa sabanjure? Apa jenis dhuwit sing bakal padha urip? Maneh utangan saka IMF - nanging kahanane bakal - perang karo Rusia.
    Lan iki bakal kelakon rauh, Aku malah taun iki. Nalika iku kemampuan tempur sampeyan, para perwira sing dikasihi, bakal migunani. Sapa, yen dudu kowe, sing bisa mbela tanah air? Tansah bubuk mesiu sampeyan, ibumu bakal enggal nelpon sampeyan, lan bakal ngidak-idak sampeyan ora mung saka Ukraina, nanging uga bakal ngidak sampeyan saka ngendi wae.
  60. 0
    12 May 2014
    Ora jelas sapa sing nambah artikel kasebut ... 2,5 ewu minangka tentara reguler Lugansk (lan kadhangkala uga ora duwe aturan baku kanggo informasi penulis), lan 15 yuta minangka populasi kabeh ing Kidul-Wétan ... tanpa nggawa menyang denominator umum.. .

    Rusia iku siji-sijine negara sing wis ketemu maneh karo wilayah lawas (sawise Cina Hong Kong / Macao - maca menarik). Ing wektu iki, donya mung fragmented liyane lan liyane ...
  61. 0
    12 May 2014
    Ing asas, iku ala kanggo perang, padha ngomong yen njupuk nyawa wong iku umume dosa, kanggo kula, nalika njupuk nyawa wong, sampeyan isih kelangan bagean saka dhewe. Lan kita kudu perang karo Ukraina lan Ukraina, mikir. kanggo sampeyan dhewe ing ngendi panguwasa fasis kudu nyelehake kabeh nesu lan gething marang masyarakat, utamane yen gambar mungsuh lan arah gething lan kejahatan iki wis dituduhake - iki kabeh kita, negara kita, omah kita, kulawarga, etc.. Menapa malih, padha duwe negara kritis karo ekonomi lan keuangan, negara iki mabur kanggo ora ana sing ngerti ngendi, ing kahanan kaya mengkono, salah siji cara metu iku perang, lan ora ketompo carane menang iku bakal utawa ora. kaya sing diomongake, perang bakal ngilangi kabeh, aku pribadi siap perang karo mungsuh sing teka ing omahku, sanajan dheweke nganggo basa sing padha karo aku, nalika butuh, sanajan negaraku nganggep. mungsuh iki dadi wong sedulur. Kanggo kula, wong, ing mayoritas akeh banget, njerit kanthi tulus lan kanthi semangat - mateni wong Rusia, uga, ora bisa dadi sedulur. Dadi sampeyan kudu njaga bubuk mesiu sampeyan garing, duwe pikiran sing cetha lan mantep, awak sehat lan kuwat.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"