Rusia duwe hak kanggo ngirim kontingen perdamaian menyang Ukraina

230
Rusia duwe hak kanggo ngirim kontingen perdamaian menyang Ukraina


Presiden Akademi Masalah Geopolitik Leonid Grigoryevich Ivashov nganalisa kanggo KM.RU skenario hipotetis saka konfrontasi militer antarane penjaga perdamaian Rusia lan radikal Bandera:

- Aku pracaya yen pasukan peacekeeping kudu dikirim menyang Ukraina ing gendéra CSTO, Organisasi Kerjasama Shanghai, BRICS utawa organisasi internasional liyane, kaya sing ditindakake ing Tajikistan. Pasukan iki bisa uga adhedhasar pasukan Rusia, lan jelas yen kita ora bakal nampa dhukungan ing Dewan Keamanan PBB utawa ing OSCE. Nanging, minangka praktik nuduhake, pasukan kita ing Tajikistan lan Abkhazia pungkasane entuk status internasional, lan tumindak kita diakoni minangka sukses.

Iku hak kita kanggo mbentuk pasukan peacekeeping, lan kita bisa nggawa paling ora pengamat karo status internasional menyang Odessa, lan banjur nggawe pos peacekeeping sing bakal misahake pihak perang. Apa iki bakal nyebabake perang antarane Ukraina lan Rusia? Yen kita mlebu ing wilayah Ukraina minangka negara siji, banjur, mesthi, kita bakal ngadhepi konflik karo Kyiv. Konflik iki wis dibayar dening Kulon, lagi ngenteni tawuran antarane pasukan Rusia lan Ukraina. Nalika iku NATO bakal mlebu kanggo "netepake rekonsiliasi" ... Iki kudu ora diidini.

Saka sudut pandang militer, pasukan biasa sing wis ngalami latihan akselerasi kudu dadi penjaga perdamaian. Kita duwe unit kanthi pengalaman kaya ngono, mung kudu mbangun, mbentuk mandat sing cocog lan menehi kabar marang PBB lan OSCE yen kita ngrancang operasi njaga perdamaian. Iku bakal cukup, imbang lan bener. Amanat kasebut kudu jelas yen para penjaga perdamaian diserang, dheweke duwe hak kanggo nanggapi. Siji bisa nyana tumindak partisan, ambushes lan tumindak teroris saka Bandera, nanging padha ora saged luwih marang pasukan serius.

Amerika ngluncurake perusahaan militer pribadi ing saindenging jagad. Iku misale jek sing piyambak ngadeg aside, lan specialists melu ing musuh lan nglatih Bandera, Garda Nasional, lan sapiturute. Lan kita butuh sukarelawan lokal paling ora dadi instruktur lan menehi saran.

Ing Ukraina ana penerbangan, tank lan liya-liyane, lan padha ora karo Bandera. Pasukan bersenjata Ukrainia ora pengin nglawan warga sipil. Liyane bab iku Bandera provokes mbukak geni, lan mulane kita kudu bisa karo korps perwira - utamané liwat paseduluran pertempuran prajurit Afghan, pasukan terjun payung, lan ing. Ora mungkin ngidini perwira militer lan prajurit sing wis ngliwati titik panas kanggo nglawan bangsane dhewe. Kosok baline, ayo padha mbantu nggawe kahanan kanggo miwiti negosiasi. Nalika imbangan kekuwatan wis rata, para politisi bakal miwiti maneuver, lungguh ing meja rembugan, yen ora, dheweke bakal rumangsa yen wong sing gaman siap kanggo nguripake senjata iki marang junta. Lan saiki sisih Bandera nduweni kaunggulan militèr, lan ora mungkin kanggo kursi Turchinov ing meja negosiasi: sawise kabeh, saiki "resmi" Kyiv ngarep-arep kanggo kekuatan.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

230 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    6 May 2014
    sampeyan kudu mimpin pasukan lan luwih cepet luwih apik lan ora peduli karo PBB, padha mongrels Amérika.
    1. + 37
      6 May 2014
      Bener, persis "ing atap" pasukan kudu dikirim, nganti Lvov ...
      1. + 13
        6 May 2014
        Quote: Sipil
        Bener, persis "ing atap" pasukan kudu dikirim, nganti Lvov ...


        SLAVYANSK, 5 Mei - RIA News.

        Klompok militèr sing dikuwasani Kyiv ing saubengé kutha Slavyansk, dianakaké déning panyengkuyung federalisasi, kaping pirang-pirang luwih gedhé tinimbang pasukan pertahanan diri, Igor Strelkov, komandan pertahanan diri kutha, marang RIA Novosti, Senin.

        "Yen kita ora nyekel kutha, kita kabeh bakal mati, sing bisa dingerteni.

        Aku janji, lan wong-wongku janji, yen kita ora bakal ninggalake Slavyansk. Miturut penilaianku, pasukan mungsuh, sing konsentrasi ing sekitar Slavyansk, ngluwihi kita kaping pirang-pirang, lan kita ora bisa nyekel kutha kasebut dhewe, "ujare Strelkov.

        "Kita bakal terus nganti pungkasan, nanging yen ora ana dhukungan, kita bakal rusak," ujare.


        Njawab pitakonan babagan carane dheweke bisa menehi komentar babagan laporan sing diduga rawuh saka sukarelawan saka Crimea lan Chechnya kanggo mbantu para pembela Republik Donetsk, Strelkov ujar manawa dheweke "ora weruh." "Aku mung pengin ngomong babagan apa sing ana," ujare.

        Dheweke uga nyathet yen dheweke njaga "sambungan ing Moskow mung karo kanca-kancane, ora ana sing dadi bagian saka elit politik."
        1. + 63
          6 May 2014
          Mungkin aku ora ngerti apa-apa, nanging kabeh kahanan karo YUVU katon kaya provokasi sing diitung kanthi apik. Odessans ngapura kula, nanging sampeyan minangka bagean sing luwih kanibal saka provokasi iki.
          Tujuan provokasi iki saiki jelas - kanggo narik Rusia menyang konfrontasi, nyatakake negara kita minangka aggressor lan mbuwang junta.
          Kok sifate acara kaya provokasi.
          Kaping pisanan, protes massa. Aku nulis babagan iki kaping pirang-pirang.
          Kapindho, persenjataan saka milisi. Ora jelas aku kok ora ana bedhil moro kaliber 50 gedhe. Sampeyan ora bisa ndeleng "Saiga", "Tigrov" (bedhil), "Veprey" ing kabeh.
          Perasaan katelu yaiku plankton kantor sing main airsoft luwih profesional ing taktik tinimbang milisi. (Saloeds menyang perpustakaan lan njupuk buku teks ing NVP, padha ngemot ora mung INFA bab bledosan nuklir). Utamane nyentuh yaiku jinis checkpoints.
          Lan sampeyan isih bisa downvote, nanging prilaku Rusia pancen bener. Junta, dening tumindak: "mati" saka bank-bank, ing pogroms Odessa, Tambah ing prices kanggo operator energi lan Apartemen komunal, wis mlebu warrant pati dhewe. Iki minangka aturan objektif.
          Muga-muga para pemegang saham sing dihormati saka "Gazprom" ora ngidini kelanjutan subsidi ing wilayah sing diarani "Ukraina".

          Lan luwih akeh PIONEERS mandheg nyebarake babagan topik introduksi pasukan. Apa nggawa kabungahan kanggo mitra kita ing mburi genangan.
          1. + 12
            6 May 2014
            Aku setuju karo sampeyan, looking ing nimbali saka Slavyansk padha, sampeyan mirsani sawetara jenis surreal .. barricades saka cabang lan kontaner uwuh, poto-nimbali ing lawns ing tiba, lan paling wong sing disandangi ing sandhangan padhang a la "target" lan liya-liyane .. muga-muga ngendikane parit, checkpoints saka blok pondasi, pager saka pipa, pojok, tumpukan, slab beton bertulang.. Apa bisa kabeh iki ora ana ing kutha? Lan ora ana peralatan konstruksi ing kutha maneh? Utawa bisa uga sing nduweni kabeh dana iki mung squeezed wong ing pangarep-arep sing kabeh bakal bisa metu? Nanging misale jek sing padha kudu wis ngerti wong bakal matèni! Lan wong mati ora butuh apa-apa ing ndhuwur .. Kesimpulan kasebut nuduhake awake dhewe minangka incompetence lan sloppiness utawa provokasi ..
            1. angin topan7
              + 13
              6 May 2014
              Apa sing sampeyan tulis, saka rombongan 25 wong metu lima. Apa sampeyan melu perang iki? Sapa sing menehi hak kanggo ngina para pejuang sing nglawan Nazi, sing wis tiba saka kesel ing aspal. Sampeyan kudu isin karo tembung kaya ngono.
              1. + 24
                6 May 2014
                Nyatane, ora ana sing ngremehake memori para pejuang. Iki minangka HEROES!
                Ana akeh TAPI sing nyumbang kanggo kepahlawanan.
                Miturut pendapatku, iki minangka bungling saka panitia.
                Contone, blokir kiriman. Arah diblokir kanthi cara sing beda. Iki mokal kanggo maju peralatan tanpa ngiringan insinyur. Selokan, selokan, lekukan kudu digali. Titik pamriksa sing katon ing 2-3 arah kanthi cara fiksasi remot lan minimal wong. Umumé, kudu ana latihan teknik serius. Kabeh iki kudu ditulis ing terrain, camouflaged lan kasedhiya karo klompok seluler karo gaman sing duwe efek ngrusak medeni, yaiku peluru mburu alus, buckshot. Pamblokiran beton ing dalan diselehake dening ula. Kabeh wis rampung kanggo nyegah mlebu sing ora sah menyang kutha ing kendaraan apa wae.
                Kabeh iki bisa rampung ing 2-3 minggu.
                Umumé, akeh sing ora lengkap.
                Lan sing paling ora bisa dimangerteni yaiku anané unit militèr sing ora bersenjata ing tlatah wilayah Lugansk lan Donetsk - iki SATU, lan TWO kok padha ora nyedhiyani dering njaba pasukan pertahanan diri saka wilayah kasebut.
                1. s1n7t
                  +4
                  6 May 2014
                  Kutipan: AK-74-1
                  Miturut pendapatku, iki minangka bungling saka panitia

                  Apa sampeyan yakin manawa ana panitia - prof. militèr? Kanthi kawruh babagan BUSV lan katrampilan ing aplikasi kasebut?
                  1. 0
                    8 May 2014
                    Politisi ora bisa dadi penyelenggara, dudu dalane.
                2. + 10
                  6 May 2014
                  AK-74-1 / Aku setuju karo sampeyan. Siji maneh sing ora jelas. Yagene ora ana siji-sijine pengangkut personel lapis baja sing diobong, kendaraan tempur infanteri lan peralatan abot liyane, lan ing wektu sing padha "turntable" ditembak mudhun. Pancen, ing warta kasebut nuduhake milisi kanthi RPG, tegese milisi kasebut duwe. Mungkin ana sawetara alasan sing apik kanggo taktik pertahanan kasebut, akeh perkara sing ora jelas kanggo kita saka kadohan. Mungkin milisi durung pengin nesu banget para punishers kanthi peralatan sing rusak lan kerugian gedhe saka pasukan keamanan, tanpa miwiti perang serius sadurunge referendum (ana wawancara karo milisi ing Kramatorsk nalika operator personel lapis baja mlebu. kutha, milisi iki ngandika "sing kita padha arep ngobong wong, lan kita padha ngandika ora njupuk pisanan ing tentara"). Umumé, dheweke luwih ngerti taktik apa sing kudu ditindakake. Yen dheweke njupuk wilayah sing dikuwasani, mula penting banget kanggo ngontrol persimpangan tapel wates karo Rusia, lan iki lan pasokan bisa diatur saka Rusia lan sukarelawan bisa dikirim kanggo mbantu milisi. Nanging yen dheweke ora nindakake iki, banjur ana alesan maneh.
                  1. +3
                    8 May 2014
                    Quote: trinitas
                    Yagene ora ana siji-sijine pengangkut personel lapis baja sing diobong, kendaraan tempur infanteri lan peralatan abot liyane, lan ing wektu sing padha "turntable" ditembak mudhun.

                    Ana operator personel lapis baja sing diobong, lan ana kendaraan tempur infanteri. Dheweke dirusak kanthi jarak sing cukup, lan ana ing wilayah kontrol sayap tengen. Lan media Rusia ing zona kasebut ora kerja ing sisih pasukan Kyiv! Nah, wong-wong saka milisi biasane ora duwe wektu kanggo njupuk gambar kanggo memori.
                3. +2
                  7 May 2014
                  Aku wis suwe nyatakake panemuku babagan ora ngerti perang iki. Iku misale jek sing kabeh checkpoints iki diatur dening wong adoh saka panggonan Slavyansk ing lemah. Sanajan dheweke ngandhani yen ana ranjau, ranjau darat dilebokake. Nanging ing ngendi ana operator waja sing rusak (sawise kabeh, ing penembakan, jelas yen ana peluncur granat lan malah Fagot ATGM, utawa ora ana sing ngerti carane nggunakake)? Mung turntables mudhun, lan kok padha ora kepunjulen luwih saka pesawat? Mesthi wae, aku gampang nyiarake lan menehi instruksi sing penting saka adoh, nanging wong-wong sabangsaku uga ujar manawa kudu dipasang pamblokiran dalan ora ing papan.
              2. + 19
                6 May 2014
                Ora ana sing nyinggung sapa wae. Assessment tenan sober saka kahanan. Aku iki wong disabetake dening wong wadon sing menehi Interview saka Slavyansk kanggo saluran Rossiya24. , blokade?
                1. +7
                  6 May 2014
                  makarick, Aku setuju karo sampeyan. Aku uga disabetake dening sawetara inconsistencies ing operasi militèr iki: wong marang ing Interview yen dheweke lan kanca-kanca padha shelled ing dalan sak dina nalika padha bali saka karya. Apa sing bisa dadi proyek nalika perang? Yagene dheweke lan kanca-kancane ora melu perang, ora mbangun benteng teknik, ora nulungi sing tatu? Sawetara gelut aneh.
                  1. angin topan7
                    +5
                    6 May 2014
                    Wong lanang, infa muncul, milisi Lugansk numpes stasiun radar. Yen sing bener, sing kelangan lan ngandika soko.
                2. +1
                  9 May 2014
                  Pancen aneh lan medeni yen wong cepet-cepet ngganti saka pedunung biasa dadi wong sing slamet. Slavyansk ora telung lurung-lurung sing diubengi dening checkpoints, nanging wilayah sing cukup gedhe karo pusat lan pinggiran kutha .... Padha njupuk ing pinggiran, soko mbledhos nang endi wae, nanging ing umum kutha urip meh biasa - karya, pasinaon. Delengen carane akeh penonton sing mung nonton apa sing kedadeyan: wong sehat sing nganggo celana pendek banjur ngombe bir lan njupuk sawetara jinis tembak-menembak, ora arep melu, amarga dheweke kudu kerja ing shift wengi, umpamane .. Kanggo 70 taun ora ana, telung generasi wis tuwuh ing wilayah kasebut, lan sampeyan bakal bisa metu saka urip biasa mung nalika jagad cilik philistine sampeyan wis rusak. Ana tenan sawetara PEJUANG ideologi nyata, sayangé.
              3. +6
                6 May 2014
                Dear Topan!
                Mangga aja histeria. Ora ana sing njaluk pengorbanan lan kepahlawanan para milisi. Pitakonan muncul mung babagan benteng teknik sing diarani. "pamblokiran dalan" lan tingkat umum literasi taktik.
                1. 0
                  6 May 2014
                  supaya padha uga bakal ngiyataken papriksan lan tentara sing banjur bakal pindhah
            2. +7
              6 May 2014
              Kutipan: max 702
              Aku setuju karo sampeyan, looking ing nimbali saka Slavyansk padha, sampeyan mirsani sawetara jenis surreal .. barricades saka cabang lan kontaner uwuh, poto-nimbali ing lawns ing tiba, lan paling wong sing disandangi ing sandhangan padhang a la "target" lan liya-liyane .. muga-muga ngendikane parit, checkpoints saka blok pondasi, pager saka pipa, pojok, tumpukan, slab beton bertulang.. Apa bisa kabeh iki ora ana ing kutha? Lan ora ana peralatan konstruksi ing kutha maneh? Utawa bisa uga sing nduweni kabeh dana iki mung squeezed wong ing pangarep-arep sing kabeh bakal bisa metu? Nanging misale jek sing padha kudu wis ngerti wong bakal matèni! Lan wong mati ora butuh apa-apa ing ndhuwur .. Kesimpulan kasebut nuduhake awake dhewe minangka incompetence lan sloppiness utawa provokasi ..

              Aja nggawe beteng ing njaba kutha! dheweke bakal ditumpes. lan ana kasempatan kanggo warga sipil. warriors melu perang gerilya, lan sipil ngadeg ing apa sing disebut checkpoints, padha ngandika iki! ora ana sing ngira yen asu-asu kasebut ora bakal nyoba maju menyang kutha, nanging mandheg ing jarak geni sing efektif, dheweke bakal nembak ing papan papriksan ing ngendi warga sipil utawa, supaya bisa ngomong, milisi tanpa senjata ana mung kanggo mungkasi kolom karo manungsa. tameng, lan yen ora bakal bantuan kanggo nunjukaké ngarsane asu karo kumelun saka ban kobong. dadi blok postingan ora blok postingan ....
            3. + 18
              6 May 2014
              Milisi Slavyansk duwe wektu, sanajan sethithik, nanging ana! Aja nolak bebener "umum"! Ing seminggu, kanthi nggunakake peralatan abot, sampeyan bisa nggawe papan papriksan supaya serangan ing operator personel lapis baja bakal mudhun! Sing ora ana peralatan pengeboran ing Slavyansk (sing lagi ngebur ing banyu, ing cagak), aku ragu! Ora ana tukang las, pemotong ing kutha?! Aku ora yakin! Padha dibor ing pos papriksan, nyurung pipa, ditambang! Dheweke nggawe pamblokiran blok beton sing dikuatake, pipa sing dilas supaya kabeh tulangan monolitik! Aku ora nerusake luwih, amarga aku ndeleng checkpoint ban numpuk lan cabang, hadiah wicara ilang! "Madhouse" sawetara!
            4. +4
              6 May 2014
              Kutipan: max 702
              Aku setuju karo sampeyan, looking ing nimbali saka Slavyansk padha, sampeyan mirsani sawetara jenis surreal .. barricades saka cabang lan kontaner uwuh, poto-nimbali ing lawns ing tiba, lan paling wong sing disandangi ing sandhangan padhang a la "target" lan liya-liyane .. muga-muga ngendikane parit, checkpoints saka blok pondasi, pager saka pipa, pojok, tumpukan, slab beton bertulang.. Apa bisa kabeh iki ora ana ing kutha? Lan ora ana peralatan konstruksi ing kutha maneh? Utawa bisa uga sing nduweni kabeh dana iki mung squeezed wong ing pangarep-arep sing kabeh bakal bisa metu? Nanging misale jek sing padha kudu wis ngerti wong bakal matèni! Lan wong mati ora butuh apa-apa ing ndhuwur .. Kesimpulan kasebut nuduhake awake dhewe minangka incompetence lan sloppiness utawa provokasi ..

              Nalika ngadhepi pasukan mungsuh sing kaping pirang-pirang luwih unggul, apa papan papriksan sing bisa diomongake ??? Sampeyan mikir apa sing sampeyan tulis! Apa sampeyan pengin ngatur kuburan massal?! Milisi nindakake kabeh kanthi bener, ditekan, mundur, tekanan saya saya lemah lan bali.
              1. + 17
                6 May 2014
                Kiriman blok sing katon dibutuhake kanggo nyaring transportasi. Lan aku uga nulis manawa kudu ana minimal wong. Wacan kanthi ati-ati.
                Strip kedudukan, saluran buatan lan alami, selokan, lsp. iki ora mung alangan kanggo peralatan, nanging uga sarana gerakan covert kelompok maneuverable lan disorientation saka mungsuh.
                Umumé, sawetara jinis peraga.
                Sadurunge njupuk senjata, sampeyan kudu ngerti akibate.
                Utamané nalika padha nuduhake mantan "paratroopers", "pasukan khusus", etc. Kita kerep ngrembug video karo kolega. Rasane loro-lorone dolanan. Petugas swara kanthi pangkat letnan ngerti akibat saka ngenalake peralatan menyang kutha tanpa pengintaian lan yen milisi duwe peluncur granat.
                Aku ora ngerti carane iku bisa kanggo masang baterei saka bedhil ditarik ing sacedhake langsung saka kutha.
                Umumé, provokasi saka loro-lorone kanthi tujuan siji - RUSSIA ENTER THE TROOPS!
                1. 0
                  8 May 2014
                  Lan misale jek aneh kanggo kula sing duwe kauntungan gedhe ing teknologi lan infantri, junta ora dijupuk kutha siji. Utawa, contone, kanggo tujuan apa dheweke njupuk saka mortir ing pos pemeriksaan? Ditembak 2 kali, banjur apa? Apa tegese serangan kasebut?
          2. 0
            6 May 2014
            Kutipan: AK-74-1
            Lan luwih akeh PIONEERS mandheg nyebarake babagan topik introduksi pasukan. Apa nggawa kabungahan kanggo mitra kita ing mburi genangan.

            Mesthine, yen kita nggawa pasukan, banjur NATO uga. Aku pracaya yen ana persetujuan kaya supaya padha godhok ing jus dhewe.
            1. +4
              6 May 2014
              Quote: Pakdhe
              Mesthine, yen kita nggawa pasukan, banjur NATO uga.

              NATO ora bakal ngenalake apa-apa.
            2. + 10
              7 May 2014
              Kanggo sing militias sing perang karo Kyiv Pack pakurmatan lan fortitude. Nanging ana pitakonan. Ing kutha 2,5 lan mung 40 milisi, ing ngendi kabeh wong liya? Ing sacedhake ana gudang gedhe kanthi gaman Perang Donya Kapisan lan Kapindho. Kabeh populasi lanang ing sisih kidul-wétan bisa bersenjata karo senjata iki, yen padha ALL ngadeg ing gendera milisi, lan tentara iki ora bisa maneh dibandhingake karo tentara Kyiv diklumpukake. PPSh, PPS, MP-40 mesthi luwih cendhek tinimbang Kalash, nanging ing pertempuran kutha malah luwih disenengi, amarga jarak peluru kurang saka AK, lan risiko kematian sipil dikurangi. Lan bedhil mesin "dektyari", "maxims", MG-XNUMX, uga "Mosin telung-panguasa" kanggo pertempuran remot ing tangan apik umume gegaman formidable. Ing Donbas, aku mikir ana penembak jitu sing apik sing bisa nganggo senjata iki. Nanging umume wong-wong mau, amarga sawetara alasan, ora ana ing milisi, dheweke ngenteni apa-apa nalika sawetara wong sing wani nyoba kanggo nahan serangan saka macem-macem rabble, yen Putin ora ngirim pasukan. menyang Ukraina, banjur ora amarga NATO wedi, nanging mung wayahe durung teka kanggo iki ing mratelakake panemume, kang nyoba karo kabeh kekuatan kanggo wektu tundha wektu nganti referendum, yen sampeyan ngirim pasukan sadurungé, iku tegese muter dening aturan. saka Amerika, sing mung pengin pasukan kanggo mlebu lan langsung nyatakake Rusia guilty saka pamisah Ukraina, lan yen sampeyan ngirim pasukan sawise referendum, banjur Moscow bakal ngumumake kanggo kabèh donya Kyiv guilty saka pamisah Ukraina lan padha ora duwe apa-apa. tutup, kanggo abad jenenge bakal dikutuk dening wong Ukraina kanggo pamisah negara. Saiki Kyiv nggawa wilayah kasebut menyang bencana kamanungsan kanthi blokade, sanajan kudu njamin kegiatan penting wilayah kasebut lan iki minangka kejahatan junta liyane. Supaya padha arep provoke entri saka pasukan Rusia kanggo mindhah tanggung jawab kanggo negara ekonomi wilayah menyang pundak Rusia, lan pindhah saka dhewe. Iki ora bakal wedi Putin, nanging ketoke wayahe durung teka kanggo uncalan, nanging saiki lagi perang kanggo Ukraina ing kabeh ngarep diplomatik, supaya banjur nutup tutuk kabeh asu pangon sing bakal babakan histeris ing Rusia. . WE marang sampeyan, ndesek sampeyan, nanging YOU (USA lan EU) ora krungu kita lan Rusia tumindak ing discretion dhewe.
              1. +3
                7 May 2014
                Akeh wong lali siji rinci cilik: kanggo 23 taun, populasi Ukraina, kanggo sisih paling, prakteke ora dilatih ing urusan militer, ngerti carane kanggo matur nuwun lan sujud ing bangkekan!
                1. +8
                  7 May 2014
                  Apa kita ngomong babagan? Kasunyatane yaiku miturut video ing milisi, mung wong-wong sing bisa ngliwati ilmu militer ing tentara Soviet. lan akeh padha shelled ing Afghanistan, nom ora katon. Pemuda mung gelut saka sisih Kiev.
                  Lan sawetara milisi mung sepisan maneh ngonfirmasi tembungku manawa mayoritas pedunung urip miturut prinsip - gubugku wis ana ing pinggir. Iki kabeh nyatakake yen ora ana pimpinan siji lan saben kutha sing wungu iku kanggo awake dhewe. Slavyansk kontrol mung wilayah dhewe, lan aku ngerti, Konstantinovka lan ing awal perang, ora siji milisi saka kutha-kutha liyane ing wilayah teka ing Slavyansk, sing kabeh wong lungguh ing bolongan nunggu wong-wong mau bakal dibom? Bakal ana pimpinan umum (lan ayo ngomong sawetara pejabat pensiunan), dheweke bakal ngerti yen perlu kanggo menehi rebuff sing nemtokake ing sak panggonan, supaya ora bisa munggah ing papan liya. Panggonan sing kapisah ing kabeh acara kasebut, kayata wilayah Kharkiv sing protes. Apa umume moralitas yen kabeh wong ngenteni walikota bali saka tanah sing dijanjekake sawise perawatan? Dadi aku mikir, lan aku wis lali dalan menyang Kharkov. Iki ngendi perang gerilya kudu mbukak, kemah-kemah henchmen Kyiv ing tampilan lengkap, nanging ing panggonan Slavs aku bakal ngirim kelompok sabotase kanggo ngobong peralatan ing wilayah konsentrasi, siji outing wengi sensibly ngrancang ( lan bengi peteng ing kana) bakal menehi efek sing nyata. Ora, lagi lungguh ing kutha lan nunggu bantuan, ing mratelakake panemume wis dawa wis cetha yen bantuan bakal teka karo tumindak nyata, lan saiki pancene ora ana siji kanggo bantuan - saben wong kanggo awake dhewe.
                  1. msd
                    0
                    8 May 2014
                    ngobong peralatan ing wilayah konsentrasi

                    teknologi ana ing tangan tentara, lan,ing asasdheweke netral ...
              2. +6
                7 May 2014
                Aku setuju banget lan lengkap. Sawetara jenis pemberontakan aneh - ana gaman, nanging ora nganggo gegaman, 400 ewu penambang - "AU" ing ngendi sampeyan? Umumé, aku ora bakal mbaleni kabeh persis sing diterangake dening sampeyan.
                1. 0
                  8 May 2014
                  Warga Rusia ora kudu perang ing negara liya tanpa wewenang sing cocog.
          3. angin topan7
            0
            6 May 2014
            Lan kenapa dheweke luwih elek tinimbang wong Ossetia lan Abkhazia, lan NATO nguwuh ing kono lan para penghancur AS ngadeg. Utawa sampeyan nyimpen Rusia miturut prinsip residual. Rusia ora nglirwakake dhewe, nanging tembung sampeyan ngomong sing beda banget. Muga-muga ing Ibu Rusia ana minoritas kasebut.
            1. +2
              6 May 2014
              Kutipan: typhoon7
              .... Mugi ing Ibu Rusia ana minoritas kuwi.

              Aku uga ngarep-arep!
            2. +8
              6 May 2014
              Kutipan: typhoon7
              Lan kenapa dheweke luwih elek tinimbang wong Ossetia lan Abkhazia, lan NATO nguwuh ing kono lan para penghancur AS ngadeg. Utawa sampeyan nyimpen Rusia miturut prinsip residual. Rusia ora nglirwakake dhewe, nanging tembung sampeyan ngomong sing beda banget. Muga-muga ing Ibu Rusia ana minoritas kasebut.

              ora ana sing ninggal sapa! ora ana sing nutup mata lan nyingkiri ...

              "NEXUS MD Dina iki, 15:25 ↑

              Aku uga bola-bali nulis yen isih ora bisa ngirim pasukan ... tim Putin nyiapake kerangka hukum kanggo penyebaran pasukan (supaya ora ana tim NATO sing ngomong babagan pendhudhukan Ukraina minangka negara berdaulat) ... tanpa framework legal kuwi, nalika pasukan dikirim ing, Rusia bakal nampa Afghanistan anyar utawa Chechnya karo supaya akeh mayit sing korban sing saiki bakal tepak ing segara ... ana game global kanggo redraw peta saka Ing game iki, AS lan Uni Eropa mung alat tekanan lan pemerasan politik ... ing mburi iki ana pasukan sing beda banget kanggo saben wong lan Kremlin ngerti iki, mulane ngaso ... hotheads ngomong babagan penyebaran pasukan langsung ... nanging pikirake apa sing bakal kelakon yen sampeyan ngirim pasukan saiki ... sapa wae sing nesu karo apa sing kedadeyan ing Ukraina , lan iki lumrah ... nanging siji kudu ngerti yen ing jaman saiki mokal kanggo menang perang mung nggunakake tentara, iku uga perlu kanggo menang iku politik ... lan iku ing ngarep politik sing perang utama saiki wis mbukak ... sayangé, iki kudu ngenteni ... nanging ora ngerti kabeh iki sembrono, sing bisa nyebabake akeh masalah"
            3. Felix200970
              -3
              6 May 2014
              Kutipan: typhoon7
              Utawa sampeyan nyimpen Rusia miturut prinsip residual. Rusia ora nglirwakake dhewe, nanging tembung sampeyan ngomong sing beda banget.

              Mung ana siji masalah. Ora ana wong Rusia!Ana warga Ukraina, ora jelas wargane sapa sing uga ana. Nanging ora ana wong Rusia ing kana. Kabeh balabolism iki ing forum saka misunderstanding lengkap saka kahanan ing Ukraina. Akèh-akèhé gambar "pembantaian atrocious" sing terus terang dipentasake. Lan swara ing sakubenge kabeh iki minangka kerudung latar mburi kanggo nggawa wong lanang kanthi nyata pidana saiki dadi kekuwatan. Saka 29 anggota kanthi acak tumindak "kanthi nuduhake tumindak pamrentah Ukraina" 1 potongan didaftar ing dispensari psikiatri ing Kiev, 1 potongan dituduh negara. treason (pambocoran informasi sing ngemot rahasia negara), 1 pc. ana (utawa Mungkin) ing dhaftar wanted internasional, liyane dianakaké ing liyane utawa kurang dhuwur-profil kasus pidana.
              1. +1
                7 May 2014
                Felix, mbukak pasuryan sampeyan. Ora luwih - pasuryan Maidan wis katon. wassat
              2. -1
                8 May 2014
                Lha kok ora nang barikade, Nuwun sewu Pak, panjenengan jumeneng ing wulan Mei
            4. +3
              6 May 2014
              Lan kenapa dheweke luwih elek tinimbang wong Ossetia lan Abkhazia, lan NATO nguwuh ing kono lan para penghancur AS ngadeg. Utawa sampeyan nyimpen Rusia miturut prinsip residual. Rusia ora nglirwakake dhewe, nanging tembung sampeyan ngomong sing beda banget. Muga-muga ing Ibu Rusia ana minoritas kasebut.


              PARA PENJAGA DAMAI KITA NGADUNG ING OSSETIA, KANG KECIT MULAI MENERBUS, MANGGO WARISAN DIBUKA.

              Ora ana pasukan kita ing UKRAINE !!! Kahanan sing beda-beda.
          4. Komentar wis dibusak.
          5. -4
            6 May 2014
            Ya, "pionir" ing "Zarnitsa", misale jek, ora cukup main! Yen padha ngerti apa iku!
          6. Nambani Nakosh
            +2
            6 May 2014
            Tembung wong sing ora mung leafed liwat buku teks NVP sapisan kasebut, utawa sinau ing universitas karo departemen militèr "supaya ora raked" ©, nanging fruitfully sinau disiplin tartamtu. Setuju meh verbatim. Dheweke nyenyet ilat kanthi ujar manawa iki dudu prajurit militer profesional.
            PS kaping alangan ... Sumelang. Sawise pepeteng kaya ngono - peteng utawa esuke ...
          7. s1n7t
            0
            6 May 2014
            Kutipan: AK-74-1
            Apa nggawa kabungahan kanggo mitra kita ing mburi genangan

            Lan boten, sing padha matèni wong kita ana? Ayo bodho, inert, kantor, nanging - kita! Apa sampeyan duwe kulawarga ing kana? Aku duwe! Dheweke bakal miwiti ngobong sanak-sedulurmu kanthi urip (mesthi wae, mesthi) - ngganti nada utawa sampeyan bakal terus nindakake omong kosong? Kita WAJIB campur tangan lan mandheg !!! Amarga ana uga kita.
            1. +5
              7 May 2014
              Matur nuwun kanggo pitakonan.
              Aku mikir dawa lan hard babagan jawaban.
              Malah wis ngobrol.
              Umumé, aku zombified dening propaganda.
              Dheweke dadi wong sing apik lan milih masa depan dhewe.
              Dadi OURS ana utawa ora bisa nuduhake referendum ing 11 Mei.
              1. +2
                8 May 2014
                Kutipan: AK-74-1
                Dadi OURS ana utawa ora bisa nuduhake referendum ing 11 Mei.

                Ya, kayane ora ana wektune! Apa kita nonton warta? Presiden ngusulake menyang Kidul-Wétan kanggo nundha tanggal referendum! Sampeyan ndeleng, "kanggo nggawe kahanan kanggo nggawe dialog karo Kyiv" .. Lan kok, nyatane, nundha referendum ?! Siji katon ora ngganggu liyane.
                1. +1
                  8 May 2014
                  Lan KESIMPULAN apa sing sampeyan pengin ngumumake ing pungkasan?
                2. +4
                  8 May 2014
                  Kabeh iki diunekake dening revolusi ... Sawetara jenis operetta. Katon kaya pemberontakan ... Lan pabrik lan tambang kerja, ngasilake produk, entuk dhuwit, dhuwit iki mili menyang kanthong oligarki, para oligarki nggunakake dhuwit iki kanggo nyengkuyung kabeh jinis "Dnepr-Donbass" lan dikirim kanggo mateni. wong-wong mau. Lan mesthi altruist, nanging ora nganti kaya ngono. Iku mung smacks saka sawetara jenis sodomazakhism kene.
                  1. +1
                    8 May 2014
                    Kaping pisanan, dudu revolusi, nanging pemugaran tatanan konstitusional sing ana lan perjuangan nglawan kudeta bersenjata.
                    Kapindho, miturut informasi sing mbukak, "Pravoseki" lan "ratusan pertahanan diri saka Maidan" ora manut karo Junta.
                    Katelu, Khokloarmy ora tau ngomong. Sing nggawe aku seneng lan susah ing wektu sing padha.
                    Lan ing kesimpulan, kabeh gerakane miturut hukum obyektif. Ora ana sing bakal Feed Hohlopitekov. Ora ana siji-sijia. Oligarki iku sapi awis, nanging tanpa "gas pipis" dadi saya angel lan hard kanggo susu Caudle.
                    Ana 2 titik obyektif sing mesthi bakal pengaruh positif ing kahanan ing sih saka Rusia:
                    kekurangan sumber energi sing murah lan terjangkau;
                    kurang pangan - ROTI.
                    Iku muni CYNICAL, nanging korban Odessa lan "paceklik marasake awakmu" duwe efek positif. Lan yen ora ing Mei, banjur ing pertengahan Juni bakal ana CHO lengkap, sing ing basa Jepang yaiku ASS.
                    Rusia kabeh putih, ing feces saka EU (nganti ndhuwur) lan ameristan (nganti bangkekan). Wis dijupuk ing kontrol sistem transit gas liwat Khokhlostan lan pembangkit listrik tenaga nuklir. Kita ngenteni Gazprom ngetokake invoice.
                    Umumé, kabeh iku ayu nganti saiki.
                    Kudos kanggo Putin.
                    Low gandhewo kanggo milisi Donbass.
                    1. 0
                      8 May 2014
                      Aku prédhiksi pangembangan kahanan kaya ngono sewulan kepungkur. Eropa ora bakal ngenteni mati sawetara industri. Ora ana pasukan penjaga perdamaian Rusia ing Ukraina nganti September. Dheweke bakal digawa amarga kadhemen. Ing Eropa
            2. +3
              7 May 2014
              Lan boten, sing padha matèni wong kita ana? Ayo bodho, inert, kantor, nanging - kita! Apa sampeyan duwe kulawarga ing kana?

              Ana ... ana sedulur! Kita ngomong paling ora njupuk bocah-bocah ing Rusia, kanggo nanggepi (iki Lugansk): "kabeh apik karo kita, aja nonton TV, kabeh ana ing kono. Aku ngerti." Kamangka dhewe-dhewe kandha yen ana nelayan loro ditembak nalika mancing. Aku ora ngerti apa sing kudu kedadeyan, apa sing bakal dianggep ora normal?
              Senajan tas wis dikempalken, rute evakuasi wis ngrancang, lan alhamdulillah!
              1. +1
                9 May 2014
                kita bakal njupuk, mung taun sekolah bakal rampung))
            3. 0
              8 May 2014
              wong lanang, campur tangan! lan kanggo wong diwasa, koper ing tugas lan kanggo Kramatorsk. Yen padha konfirmasi partisipasi ing tawuran, Aku setuju kanggo pirembagan karo sampeyan. Lan ngomong karo kompor gas ing pawon.
          8. +7
            7 May 2014
            Kutipan: AK-74-1
            Tujuan provokasi iki saiki jelas - kanggo narik Rusia menyang konfrontasi, nyatakake negara kita minangka aggressor lan mbuwang junta.
            Kok sifate acara kaya provokasi.

            Aku setuju. Mangkene panjelasan sing luwih apik babagan sebabe.
            "Ayo pisanan ngakoni sing jelas - iki perang. Kajaba iku, ora ana sing takon Rusia apa dheweke kepengin, apa dheweke bakal perang. Amarga dheweke wis nglawan Rusia. Ukraina - kanthi jelas lan terbuka. Kulon - amarga mburi. - kaya Jesuit..
            Lan aja nganti ngapusi awake dhewe. Preduli saka prilaku Rusia, kabeh sanksi sing EU & USA ngancam bakal nemtokke, padha isih bakal nemtokke. Lan kabeh getih sing bisa diwutahake, bakal diwutahake. Taruhan sing dhuwur banget ...
            Sawise ngakoni perang minangka pratelan sing jelas, ayo miwiti ngomong ing kategori militèr lan nyoba supaya ora nyerah marang emosi, ora ketompo carane angel ...
            Lan amarga mungsuh sampeyan "ngundang" sampeyan kanthi aktif ing endi wae, mula ing jaman perang iki mung siji - ana ambush. Ayo ndeleng medan perang sing diusulake ... " http://www.warandpeace.ru/ru/commentaries/view/90209/
            1. 0
              7 May 2014
              Kutipan saka bif
              Ayo ndeleng medan perang sing diusulake ... " http://www.warandpeace.ru/ru/commentaries/view/90209/

              Bener! Artikel panjelasan.
            2. irina.mmm
              0
              7 May 2014
              Aku setuju banget
          9. +1
            7 May 2014
            Aku setuju banget. Utamane babagan "PIONEERS".
            1. +3
              7 May 2014
              Hello Vladimir! hi
              Kutipan saka dkflbvbh
              Aku setuju banget.

              Semono uga. Aku melu!!!
              Kutipan saka dkflbvbh
              babagan "PIONEERS"

              Iku gumantung ing sapa sing dianggep kaya ngono. Yen sing ndhaptar mung taun iki, banjur metu saka rolas, ora luwih saka loro utawa telu katon serius, mikir wong.
              Liyane "penumpang transit" sing taksi kene kanggo nguwuh-uwuh slogan-slogan pseudo-patriotik, kadhangkala nggawe tumpukan SAMPAH, amarga ora bisa nemokake komentar sing wicaksana, lan sing tergoda dening "tinsel pengiring sing ayu. ", kayata "sopir". lan dubious "rating".
              Aku seneng mbusak sing pisanan kabeh, lan nyeret sing nomer loro menyang profil pribadiku.
              1. +2
                7 May 2014
                Dadi, aku uga ora duwe sasi kaya ing forum iki, nanging aku ngaso artikel (sing njupuk kula kanggo urip), aku nyadari yen mayoritas ngisi postingan mung kanggo entuk tanda bintang. kanggo nyudo Pundhak.
                Dina iki padha nuduhake ing televisi sing Gubarev wis dirilis, kang tegese freaks Kyiv mutusaké kanggo rembugan. Ing wayahe, dheweke bakal mbuwang sawetara balung lan kabeh bakal mandheg (yen ora bodho mesthi) lan pungkasane bakal dadi getih sing ora ana gunane, lan yen kita nyerah karo slogan "ayo", banjur getihing prajurit kita. Nanging aku ora pengin iki, amarga aku ngladeni, nanging anakku ngladeni lan dheweke bakal dibuwang ana ing kono karo prajurit ing wiwitan (jenis pasukan).
          10. +4
            7 May 2014
            Aku bola-bali lan bakal mbaleni: ora ana sing kudu ditindakake ing wilayah alun-alun. Kabeh sing kedadeyan ana provokasi marang Rusia, kanthi tujuan ngeculake permusuhan aktif (maca perang, tahap sabanjure yaiku perang donya). Iki minangka siji-sijine cara supaya ekonomi jagad metu saka krisis, sing saben taun saya tambah parah. Lan ora ketompo carane kita njamin alesan liyane kanggo apa kedados, padha ngapusi, scoundrels. Tujuane mung kanggo ngeculake MV #3. Lan sapa wae sing njaluk introduksi pasukan menyang Ukraina, iku wong bodho utawa provokator. Ahli strategi kursi, sialan. Nanging aku berjuang, lan aku ora pengin wong liya. Mesthi, bakal perlu, aku bakal tangi lan lunga tanpa mangu-mangu. Nanging aku isih pengin urip kanthi tentrem.
            1. +2
              8 May 2014
              .... Bener ... Aku setuju ... Tentara Rusia ora ana apa-apa ing kana ... Sampeyan kudu ngomong karo junta lan patrone kanthi cara ekonomi ... Pisanan, nguripake katup gas, paring wangsulan ingkang prayogi tumrap sanksi, lsp... Sawetawis dangu-dangu, Eropa piyambak badhe nyukani tomat dhateng para junta, sakmenika, kaosipun piyambak (kesejahteraan) langkung caket kaliyan badan.... Ya lan wong-wong sing ana ing kursi karo brondong (ing Ukraina) bakal rauh aran ditresnani saka "pamaréntahan anyar" ... Yen ora tekan liwat sirah - iku bakal tekan liwat kanthong (dompet) ...
              1. 0
                9 May 2014
                sampeyan wong apik. ngendi iku bakal tekan, lan ngendi iku bakal nambah panyengkuyung kanggo junta. Kothak zombie ora turu.
                ______________________________________________________________________

                YES, lan sajujure, Aku pungkasanipun bungah sing wong ing sumber iki wiwit takon pitakonan, lan ora mung ngidoni.

                Kita nggatekake persiapan pertahanan.(Langsung TK)
                A kinerja amba ngendi wong chip tawar-menawar.

                PS: Yen sampeyan pengin mateni ula, sampeyan ora perlu nggebug buntute. Sampeyan mung kudu ngethok sirahe.
            2. 0
              8 May 2014
              sayekti ing pangandikanmu, nanging yen pangandikane Pangran Agung, wong kang wis padha ninggal jaman partisan bakal mlaku mlaku menyang tambang uyah wetan wetan.
          11. +2
            7 May 2014
            Aku bola-bali lan bakal mbaleni: ora ana sing kudu ditindakake ing wilayah alun-alun. Kabeh sing kedadeyan ana provokasi marang Rusia, kanthi tujuan ngeculake permusuhan aktif (maca perang, tahap sabanjure yaiku perang donya). Iki minangka siji-sijine cara supaya ekonomi jagad metu saka krisis, sing saben taun saya tambah parah. Lan ora ketompo carane kita njamin alesan liyane kanggo apa kedados, padha ngapusi, scoundrels. Tujuane mung kanggo ngeculake MV #3. Lan sapa wae sing njaluk introduksi pasukan menyang Ukraina, iku wong bodho utawa provokator. Ahli strategi kursi, sialan. Nanging aku berjuang, lan aku ora pengin wong liya. Mesthi, bakal perlu, aku bakal tangi lan lunga tanpa mangu-mangu. Nanging aku isih pengin urip kanthi tentrem.
          12. Komentar wis dibusak.
          13. Komentar wis dibusak.
        2. +2
          6 May 2014
          Diunggah ing You Tube sejam kepungkur

          palsu utawa ora, Aku ora ngerti.
      2. 0
        6 May 2014
        Kajaba iku, kanggo nindakake iki bebarengan karo China, ing framework saka Organisasi Shanghai. China kasengsem bali utang Ukraina. Lan ing kasus iki, bakal oh carane angel mbantah!
        1. +1
          6 May 2014
          Lho, kok China?
          1. +4
            6 May 2014
            Kanggo "ora shirk". Lan banjur Ukraina utang, nanging carane bali, banjur supaya Rusia ngatasi masalah. Lan yen padha melu operasi peacekeeping, dheweke bakal "kekancan" karo Rusia luwih kuwat lan tumindak minangka counterweight kanggo loro Amers lan Eropah. Sampeyan ora bisa ngumumake apa-apa marang sanksi ...
          2. 0
            8 May 2014
            China duwe ikatan negara kasur kaping pirang-pirang luwih akeh tinimbang kita. Iki minangka instrumen tekanan. Kasur kanthi aktif ora ngidini wong Tionghoa lunga menyang ngendi wae. Putin pengin mbangun jembatan menyang Crimea nganggo tangane.
      3. +9
        6 May 2014
        Quote: Sipil
        Bener, persis "ing atap" pasukan kudu dikirim, nganti Lvov ...

        ... input ora bisa ditundha ... Endi kanggo nyelehake koma? Pitakonan sial...

        Korban sing disiksa saka Odessa-ibu lan populasi sipil sing rusak ing wilayah liyane saka reruntuhan iku delirious Jiwa dijaluk ngukum non-manungsa ...
        Ora peduli karo sing diarani. "panemu bengkok dermocratic". Bebener lan Kaadilan ana ing mburi kita!
        Sampeyan bisa ngenalake brigade abot, yaiku, divisi kanthi lengkap ...
        Nanging ... kepiye babagan populasi sing diapusi? Padha nglawan. Pencet?

        Sampeyan bisa mlebu wilayah sing dikontrol dening para pemberontak. Banjur apa?
        Sampeyan bisa ngenalake klompok taktis batalyon seluler, nggawe zona tanpa awak ...

        Wong-wong Yahudi nawakake kanggo ngirim batalion "Aliya" ...

        Sampeyan bisa nggawe dhaptar non-manungsa lan pinpoint udan. Carane 3,14ndos latihan ...

        Apa sing kita lakoni?
        1. +8
          6 May 2014
          Rus2012
          Nyuwun pangapunten, sampeyan bisa ngomong babagan batalyon Aliya? Apa iki pendapat resmi, utawa obrolan pribadi wong liya? Lan apa, Israel bakal ngeculake wong-wong mau? Kanthi gaman biasa?
          Jujur, aku yakin manawa salah sawijining wong lanang ing batalyon pengin mateni Nazi, mula Israel ora bakal nglilani dheweke metu. Pancen, nyatane, iki tegese Israel ndhukung Rusia ... Lan kasunyatan manawa Amerika Serikat minangka sekutu sing paling cedhak yaiku kasunyatan sing jelas. Apa wong Yahudi dadi podgadat Amerika? Aku ora percoyo. Jujur.
          Dadi, aku pracaya yen aktivitas Israel bisa diwatesi mung kanggo operasi kanggo ngevakuasi wong Yahudi saka Odessa. Kapal utawa pesawat bakal teka, njupuk dhewe lan iku.
          Menapa malih, bagean pinunjul saka wong Yahudi, malah ing situs iki, kanggo sijine iku mildly, ora ndhukung posisi nemtokake Rusia lan nelpon acceptance saka Crimea sing mlayu saka Nazi annexation.
          1. +9
            6 May 2014
            Kutipan saka: eseman
            Nyuwun pangapunten, sampeyan bisa ngomong babagan batalyon Aliya? Apa iki pendapat resmi, utawa obrolan pribadi wong liya? Lan apa, Israel bakal ngeculake wong-wong mau? Kanthi gaman biasa?



            Spesialis militèr saka repatriat ing Israel wis siyap mangkat menyang Odessa lan Slavyansk saiki
            Gerakan sosial Israel nglawan teror lan kekerasan, batalyon Aliya saiki nguatake upaya kanggo teka ing Ukraina minangka korps perdamaian.

            "Aliya" dibentuk ing taun 2002 saka prajurit profesional tentara Soviet lan tentara negara-negara CIS sing lunga menyang Israel. Sawetara wong banjur dadi tentara Israel. Batalyon kasebut dumadi saka pasukan terjun payung, pasukan khusus, sappers, cynologists, dokter lan spesialis liyane. Saiki, batalyon iki melu nglindhungi pemukiman Israel ing wilayah Palestina.

            - Aku kudu langsung Wigati sing iki inisiatif pribadi, - diterangno komandan batalyon Romawi Ratner. "Kita ora ana hubungane karo Negara Israel, lan ora ndhukung kita kanthi cara apa wae. Iki minangka prakara pribadi kanggo saben pejuang - carane nambani Nazi. Anggota batalyon kita ora peduli karo apa sing kedadeyan ing Ukraina, utamane sawise tragedi ing Odessa.

            Miturut Ratner, wong kudu ngadeg ing antarane pihak sing perang kanggo "meksa dheweke dadi tentrem."

            "Sanajan sawise kedadeyan ing Odessa bakal angel banget kanggo ngobrol karo para pelaku medeni iki," tambah Ratner.

            Para pejuang "Aliya" siap mangkat menyang Ukraina kanthi panjaluk pisanan.

            "Ana sawetara rolas wong sing wis siyap lunga saiki, lan sajrone sewulan utawa rong wulan, kita bisa nggerakake udakara 200 prajurit militer kanthi pengalaman unik," ujare salah sawijining penggagas ide kanggo nggunakake Aliya ing Ukraina, politik Israel. ilmuwan lan publicist Avigdor Eskin. "Kita duwe akeh kanca ing kana, dheweke ngenteni kita ora mung ing sisih kidul-wétan, nanging uga ing Lviv lan Ivano-Frankivsk.

            Miturut Eskin, cukup cukup kanggo Aliya ana ing wilayah panas Ukraina minangka penjaga perdamaian, amarga "penampilan para pejuang tingkat iki bakal ngganti gambar ing kutha-kutha sing dikepung, amarga angel mbayangake manawa ana wong sing bakal ngepung. wani nglawan wong-wong mau.”

            "Ing ngendi batalyon bakal ana, Bandera mesthi ora bisa ngobong wong urip," ujare Eskin.

            Ing wayahe, komandan "Aliya" mbangun rencana kanggo ngirim menyang Ukraina. Dhuwit, miturut Eskin, ora masalah, anggota batalyon bisa mbayar ongkos.

            "Nanging kita kudu undhangan saka sisih Ukrainia, statement bab perlu kanggo ndherek peacekeepers," Ratner nerangake. - Contone, atas jenenge "Republik Donetsk".

            Rampung - http://izvestia.ru/news/570353
            1. +4
              6 May 2014
              Rus2012
              Matur nuwun kanggo info. Ora ngerti. Kabar apik. Aku iki kudu njaluk wong-wong mau melu. Kajaba iku, efek propaganda saka partisipasi bakal luwih gedhe tinimbang militer. Sanajan militer ora bisa dikurangi. Lan, amarga bakal ana akeh sukarelawan ing kana .... :)))
              1. +1
                7 May 2014
                Kutipan saka: eseman
                Kabar apik. Aku iki kudu njaluk wong-wong mau melu. Kajaba iku, efek propaganda saka partisipasi bakal luwih gedhe tinimbang militer.

                Gojag-gajeg. Ing basis apa kanggo narik kawigaten wong Yahudi?
                Yen minangka sukarelawan, Rusia uga, kaya-kaya, ora dadi mlarat.
                Kanthi dokumen apa sing bakal teka ing kana. Kanthi paspor Rusia? Banjur deleng paragraf ing ndhuwur.
                Karo wong Israel? Lan kenapa, contone, Kamboja ora kudu melu ing dump iki? Sampeyan katon lan entuk pengalaman pertempuran kanggo prajurit sampeyan dhewe. Ana sing pengin nyedhaki. Padha Kazakhstan utawa Azerbaijan. Nanging banjur "mbukak gapura" umume kanggo kabeh tentara ing donya ...
                Yen pejuang Israel kuwi dicekel utawa dadi "XNUMXth" (saiki ora ana masalah karo identifikasi), apa statement sing bakal ditindakake ing media Barat.
                "Rusia nyewa prajurit asing. Ora ana wong pribumi sing isih ana utawa ora duwe kualifikasi babar pisan." Lan iki mung salah sawijining sing ora takon babagan legalitas nemokake sapa wae ...
                Akeh alasan liyane uga. Aku sampeyan bisa nemokake dhewe. Mulane-
                Kutipan saka: eseman
                Apa wong Yahudi dadi podgadat Amerika? Aku ora percoyo. Jujur.
                Dadi, aku pracaya yen aktivitas Israel bisa diwatesi mung kanggo operasi kanggo ngevakuasi wong Yahudi saka Odessa. Kapal utawa pesawat bakal teka, njupuk dhewe lan iku.
                1. 0
                  8 May 2014
                  Kutipan saka ptah
                  Gojag-gajeg. Ing basis apa kanggo narik kawigaten wong Yahudi?

                  Maca kanthi ora nggatekake. Iki minangka "inisiatif pribadi para pejuang batalyon", biasane mantan militer Rusia. Lan padha ora nguripake kanggo kita, nanging kanggo DPR karo proposal kanggo njaluk bantuan. Federasi Rusia ora bakal takon ana. Minangka kanggo posisi resmi, Israel ora ndhukung sanksi banget, lan ora milih kanggo resolusi PBB condemning Moscow.
                  1. +1
                    8 May 2014
                    Kutipan saka: avia1991
                    Maca kanthi ora nggatekake. Iku"pribadi inisiatif para pejuang batalyon", utamane mantan militèr saka Federasi Rusia

                    Seryozha, ayo "ati-ati". Aku ngakoni yen sampeyan lan aku ora mung "kelas sepuluh sing wis rampung ngrokok buku pelajaran NVP", nanging sing wis njabat (paling ora) "masa darurat" ing pangkat. Srengenge. Tegese, wong-wong sing wis ngalami LATIHAN MILITER. Lan kita duwe kepinginan kanggo ketemu prajurit Yahudi ing bandara Simferopol kanggo pindhah menyang Donetsk bebarengan. Satemene kita bakal dadi sapa? Patriot lan sukarelawan. Nanging ora ana definisi kasebut ing bidang hukum, lan tumindak kita, sing entuk manfaat, bakal gampang mimpin menyang artikel ON MERCENARY. Ayo mbayar bubur sepiring sedina lan sebungkus rokok warga DPR. Saratipun. Deleng asile dhewe.
                    Kutipan saka ptah
                    Lan kenapa, contone, Kamboja ora kudu melu ing dump iki? Sampeyan katon lan entuk pengalaman pertempuran kanggo prajurit sampeyan dhewe. Ana sing pengin nyedhaki. Padha Kazakhstan utawa Azerbaijan. Nanging banjur "mbukak gapura" umume kanggo kabeh tentara ing donya ...

                    Iku ora mung ing forum iki maneh. Lan, kanggo wektu sing suwe banget. Malah ana artikel dening L. Ivashov. Lan ora mung dheweke, kabeh ahli ing bidang militer lan internasional yakin babagan iki. Aku ora ngrungokake tangisan pseudo-patriot ....

                    Bantuan pancen dibutuhake. Saka kita karo produk, persiapan medis, lan liya-liyane ..., saka Rusia - kanthi aktivitas ing tingkat diplomasi donya lan "milisi saka GRU".
                    Aku negesake kaping sewu - ing tahap iki, militer kudu ana ing DPR. SPESIALIS saka RUSIA, dudu "detasemen partisan". Ing kana, ora salah yen cepet-cepet menyang partisan ...

                    Kutipan saka: avia1991
                    Israel ora ndhukung sanksi banget kanti awon, lan ora milih kanggo resolusi PBB condemning Moscow.

                    Padha ora piyambak ... Aku sing iki sikap luwih jujur ​​saka mung nggawe bisu saka Welasan negara.
                    Nanging apa iki menehi hak kanggo melu kekacauan ing Ukraina kanthi bantuan MILITER ???
                2. +1
                  8 May 2014
                  Ptah
                  Pokoke aku setuju. Nanging partisipasi saka wong Yahudi ing basis pribadi, ing mratelakake panemume, bakal migunani sabenere saka sudut pandang propaganda - sampeyan dhewe ngerti yen wong Yahudi katon ing kono, mbantu DPR merdika, mbenerake ngarsane ana dening nglawan Nazi. masalah Holocaust bakal langsung metu :))) Pranyata manawa panguwasa Ukraina saiki dadi pandherekipun sing nindakake. Yahudi dudu kita, bakal ora trep kanggo "kemanusiaan sing maju" ora krungu ...:))).
                  Lan ora bakal bisa mbandhingake karo militer Kamboja - Kamboja ora ditembak ing Babi Yar .... Kajaba iku, skandal sing muncul bakal narik kawigaten para tentara bayaran saka Polandia, negara Baltik lan liya-liyane, umpamane. , PMCs belang sing, sing junta wis dibukak menyang Ukraina.

                  Siji masalah - yen dheweke dadi personel militer, apa dheweke bakal sepi? Apa sing bakal ditindakké Israèl nalika bali? Aku mikir Israel ora bakal ngidini iki - wong lanang saka layanan sing cocog bakal duwe obrolan preventif karo wong-wong mau saiki, lan iku kabeh .....
                  Miturut cara, Profesor ngandika sing kabeh informasi iki bebek nemokke dening Eskin, kang disebut marginal .... ketoke amarga Eskin manut sudut pandang sing beda saka Profesor. Lan ing ngendi bebener - setan ngerti ...
                3. +1
                  9 May 2014
                  Apa tegese narik kawigaten wong Yahudi? Iki duweke kita!!! warga Soviet!!! Lan yen saiki, dheweke manggon ing njaba tilas Uni Soviet, iki ora ana alesan kanggo ngomong babagan ion kasebut!
                  Iki sedulur kita! Paling ora sing manggon ing USSR lan njabat ing SA.
                  Lan, yen ana sing ora ngerti iki, amarga kabodhoan, utawa kanggo sawetara alasan liyane, iki masalah pribadine, lan masalah pendidikan patriotik ing umur sekolah.
                  Kasihan wong-wong iki!!!
                  Lan, umume, kabeh karo Dina Kamenangan Agung !!!
              2. +3
                7 May 2014
                Sampeyan ora kudu muter lambe. Sukarelawan kita arep menyang Ukraina kanggo mateni Bandera, lan iki ngenteni undhangan saka pamarentah kanggo nindakake misi perdamaian kanggo misahake pihak sing perang. Iki rong beda gedhe.
            2. Sinara70
              0
              6 May 2014
              Aku mikir yen kahanan rada rumit, ing babagan pertahanan Slavyansk lan kutha-kutha liyane ing sisih kidul-wétan ......
              Keperluan sukarelawan saka RSFSR, republik Uni lan Israel liyane ..... penting banget !!!
              Pitakonan urip lan mati ewonan wong, wanita, bocah, wong tuwa ....
              Lan sapa sing bakal dadi pembela, apa kapercayan, kewarganegaraan, pandangan politik.....Ayo disisihake mengko..!!!!
              Nalika kita rampung karo Kyiv, Bandera, akting. presiden, akting perdana. lan kabeh sampah liyane !!!
              1. 0
                7 May 2014
                Pitakonan ora sapa sing bakal nglindhungi, nanging kepiye carane nglindhungi. Saiki ora perlu misi perdamaian sing disetujoni dening pemerintah sing wis ana, amarga kabeh pemberontak kanthi otomatis mlebu kategori separatis lan bandit, lan tumindake mung kraman sing kudu ditindhes, ora preduli kekuwatan utawa negosiasi. sing utama yaiku nyuda. Lan saiki para pemberontak butuh bantuan militer ing kana.
            3. Sinara70
              0
              6 May 2014
              Aku mikir yen kahanan rada rumit, ing babagan pertahanan Slavyansk lan kutha-kutha liyane ing sisih kidul-wétan ......
              Keperluan sukarelawan saka RSFSR, republik Uni lan Israel liyane ..... penting banget !!!
              Pitakonan urip lan mati ewonan wong, wanita, bocah, wong tuwa ....
              Lan sapa sing bakal dadi pembela, apa kapercayan, kewarganegaraan, pandangan politik.....Ayo disisihake mengko..!!!!
              Nalika kita rampung karo Kyiv, Bandera, akting. presiden, akting perdana. lan kabeh sampah liyane !!!
          2. +8
            6 May 2014
            Kutipan saka: eseman
            bagean pinunjul saka wong Yahudi, malah ing situs iki, kanggo sijine iku mildly, ora ndhukung posisi nemtokake Rusia lan nelpon acceptance saka Crimea sing mlayu saka Nazi annexation.

            Esemmu, sing nongkrong nang kene biasane dibayar troll ngguyu
            Lan ana sing ora indifferent kanggo Odessa-ibu, kaya mantan Motherland ...
            1. +2
              6 May 2014
              Rus2012
              Ya, aku ora ngerti babagan troll, nanging aku setuju banget karo titik kaloro - ana akeh wong sing apik banget ing antarane .... Kalebu ing situs iki. :)))
          3. 0
            8 May 2014
            .... Israel saiki cukup tegang karo amers ...
            1. +2
              8 May 2014
              "Sumpah sing apik - mung nyenengake ..."
              /Heb. nar. rakyat/


              "Hubungan sing rusak" Ameria wis karo kabeh donya, supaya wong-wong Yahudi mutusaké ing advance, competently kanggo mbalekake saka wong-wong sing wis bashing wong kabeh urip.
              "Hubungan sing rusak" njedhul saka dollar, minangka mata uang "donya" - wong Yahudi ora bisa nolak kaweruh. Titka garing - wektu kanggo mikir babagan nggabungake kendaraan, sing, ing asas, mokal nalika "ngambung passionately" karo amers.
              "Hubungan sing rusak" weakened ing arah liyane. SyShA piye wae mesem curiga marang wong-wong Persia yen wong-wong Yahudi ora mung ora seneng, nanging luwih cedhak karo partisipasi langsung ing tes senjata nuklir Iran.
          4. 0
            8 May 2014
            mung bisnis, ora ana pribadi. Pribadi ana ing dalan kanthi dinamika kaya ngono.
        2. +3
          7 May 2014
          kaya sing dijaluk

          Sampeyan takon ...

          ... Kita wis rampung ya
      4. AVG
        +7
        6 May 2014
        Quote: Sipil
        Bener, persis "ing atap" pasukan kudu dikirim, nganti Lvov ...

        Iku tetep mung kanggo setuju karo "gendheng" rada waspada.
        Kita kudu miwiti ngewangi "tentara Donetsk" karo kabeh wong - saka senjata, dhuwit lan pangan kanggo sukarelawan.
      5. +3
        6 May 2014
        Utawa mungkin, apa sing wis ana, nganti tekan Paris, Roma, London, utawa bisa uga nyabrang segara ...?!
      6. +1
        6 May 2014
        Quote: Sipil
        Bener, persis "ing atap" pasukan kudu dikirim, nganti Lvov ...

        Leonid Grigoryevich Ivashov minangka wong sing paling pinter, sing nurani minangka "piranti navigasi" utama ing urip lan nduweni pamikiran negara. Ora aneh pencalonane dicalonke ing pemilihan presiden. Lan saiki - Vladimir Putin - kudu njupuk saran kanggo eksekusi. Lan bakal pas menyang framework saka hukum internasional, lan ing syarat-syarat hukum nglaksaknano ing hubungan kanggo mahasiswa sregep saka Pin..Osia - kesempatan sudhut kanggo nggunakake cara iki banget Pin...Osia ...
      7. dmitrij.blyuz
        +1
        8 May 2014
        - iki hak kita, lan kita bisa nggawa paling ora pengamat karo status internasional kanggo Odessa, lan banjur nggawe pos peacekeeping sing bakal misahake pihak perang.-Peacekeepers Apa padha ing tank lan shelling? Kelalen Ossetia?
        1. +1
          8 May 2014
          Salam, Dima!!! hi
          Kutipan saka: dmitrij.blyuz
          Nanging yen padha duwe saperangan atus "Sopan" tambahan, mbok menawa, bakal apik, yen ora, .......

          Apa pancene mokal kanggo mangerteni iki sawetara sasi kepungkur kanggo sawetara utamané "ora sabar saka militarists kita" sing disebut meh "ing Minggu sabanjuré kanggo kumpul ing stasiun" kanggo trip.
          Saiki, yen kedadeyan kasebut, mesthine kudu nyingkirake pasukan NATO saka kabeh Ukraina kanthi tentara Federasi Rusia sing wis biasa. Dadi - wong Rusia tenang, wong Yusovites nyopot kuku kanthi gupuh, "Durchinov lan CO" ....
          Ya, aku ora ngerti apa sing ditindakake "durchinov lan CO" ... opo
          1. dmitrij.blyuz
            +1
            8 May 2014
            Apa iki pancene ora bisa dingerteni sawetara wulan kepungkur kanggo sawetara sing "ora sabar para militeris kita" -Vadim! Salam! Ora kita mutusake, sayangé. Nanging PDB pancen meneng. recourse"ujung durchinov kab CO".Drochinov,dadi kaya! ngguyu
      8. 0
        8 May 2014
        mung ing ngisor gendheng. Lan ora ana liyane. Pilihan liyane yaiku perang. Getih lan protracted, ngrusak ekonomi. Korban sipil massal.
    2. + 12
      6 May 2014

      sampeyan kudu mimpin pasukan lan luwih cepet luwih apik lan ora peduli karo PBB, dheweke pancen wong Amerika.

      Banjur perang gedhe-gedhe ora bisa nyingkiri, lan mula pitakonan, kenapa dheweke perang kanggo Crimea?
      1. + 19
        6 May 2014
        Aku menehi saran supaya mungsuh saka introduksi pasukan mikir babagan pitakonan ing ngisor iki:

        Apa kita ora bakal cokotan siku yen kita ngidini Bandera ngremuk panyengkuyung federalisasi lan kabeh Ukraina bakal dadi fasis? Apa ora iki malah luwih mbebayani kanggo Rusia tinimbang introduksi pasukan? Pinten kemungkinan serangan teroris ing wilayah Rusia dening wong-wong sing nganggo basa Rusia saka penampilan Slavia bakal nambah? Pira prajurit kita sing bisa mati yen AS lan Eropa nyengkuyung Ukraina lan menehi prentah supaya perang nglawan Rusia? Sepira luwih angel kanggo kita yen Perang Dunia kaping 3 diwiwiti?

        Aku ora ngomong babagan kasunyatan manawa kanthi ngidini Nazi menang, kita bakal ngiyanati wong roh kerabat sing bakal mati ing Slavyansk, Kramatorsk lan kutha-kutha liyane.

        Para sedulur, Gusti Allah paring kekuwatan kanggo slamet lan menang kanthi bantuan tentara Rusia utawa tanpa. Aku ngerti yen sampeyan berjuang ora mung kanggo awake dhewe, nanging uga kanggo kita sing manggon ing Rusia. Aku matur nuwun marang sukarelawan saka Crimea lan wilayah liyane ing Rusia sing cepet-cepet mbantu sampeyan.

        Aku uga pengin ujar manawa yen wong-wong wis dicuci otak ing Rusia kanthi intensitas sing padha karo ing Ukraina, mula ora dingerteni pira kita bakal metu kanggo mbela Rusia yen ana ing kahanan sing padha.
        1. + 18
          6 May 2014
          obraztsov
          Aku menehi saran supaya mungsuh saka introduksi pasukan mikir babagan pitakonan ing ngisor iki:


          Kanggo panyengkuyung introduksi pasukan Rusia menyang Ukraina saiki, "Aku ngusulake kanggo mikir babagan masalah kasebut" sing bakal nyebabake introduksi pasukan:
          1) aggravation saka ancaman wabah perang donya, kanthi jumlah korban sing akeh, kalebu warga sipil,
          2) kahanan sing durung mesthi saka akeh wong "Ukraina" kanggo bantuan militèr kanggo Rusia, sing bakal nganggep minangka agresi marang Rusia, lan bakal nyebabake akeh mungsuh Rusia, ora mung ing antarane "Ukrainians" pribumi, nanging uga ing antarane etnis Rusia sing manggon ing Ukraina,
          3) aggravation cetha saka hubungan nasional Rusia-Ukraina, kalebu ing tingkat kluwarga, karo jalaran sajarah adoh-sik njongko.
          Sampeyan kudu tumindak kanthi cara sing beda: perang informasi kanggo pikiran saka populasi pro-Rusia Ukraina, perjuangan diplomatik kanggo kapentingan saka populasi pro-Rusia Outskirts ing macem-macem forum internasional lan rapat-rapat, support moral lan materi kanggo pasukan resistance junta Kyiv, penguatan saka blokade ekonomi junta Kyiv, kalebu ing pasokan gas ing cilik saka lack saka pembayaran advance.
          1. +2
            6 May 2014
            Pira maneh wong sing kudu mati ing kana, kepiye sampeyan bisa nglindhungi wong saka sayap tengen sing rabid kanthi mateni gas ????
          2. + 31
            6 May 2014
            Tenang, wong panas ora bakal nggawe keputusan sing bener, sing dianggep Amerika Serikat, nggawe provokasi, dheweke mung narik kita metu. Ana pasukan ing Kidul-Wétan lan tapel wates karo Federasi Rusia mbukak, sing bisa njamin yen senjata lan persediaan ora liwat, yen sampeyan ana sethitik liyane enten, sampeyan bakal weruh sing meh kabeh batalyon tempur pertahanan dhiri. duwe apik, peralatan modern lan stasiun komunikasi , padha duwe koordinasi banget, Intelligence ing mungsuh lan murub detachments maju, nanging iki mung apa padha ngidini kita kanggo ndeleng media lan nutupi kelompok ing poto-mbela diri, nanging ing kasunyatan ora ana siji njamin manawa ora ana senjata modern MANPADS, RPG, countermeasures elektronik lan kelompok sabotase saka Federasi Rusia, lan ora ana sing bakal mbuktekake, amarga sadurunge mlebu pertempuran, dokumen lan kabeh sing nuduhake keterlibatan ing Angkatan Bersenjata RF tetep ana ing markas, lan Aja lali yen mung wong naif sing percaya yen kutha ing blokade bisa mangan awake dhewe lan uga para pejuange, ana pasokan lan pendanaan lan iki nyatane, nanging sapa lan kepiye carane, tetep dadi rahasia. , sampeyan karo kesimpulan cepet-cepet lan pancasan ing Intelligence ora tiba.
            1. +8
              6 May 2014
              Mati gas ing saindhenging Eropah. Iki minangka sanksi kita.
              Apa iki deklarasi perang?
              Ora.
              Iki jawaban kita kanggo pembunuh sing masak panganan dhewe, GAS KITA!
              Iki jawabane wong jujur.
              1. 0
                8 May 2014
                Kutipan saka Turkir
                Iki jawabane wong jujur.

                Nanging katup ora ana ing tangane "wong jujur". Dadi dheweke ora bakal nutup.
            2. angin topan7
              +1
              6 May 2014
              Padha ora duwe kendaraan aviation lan wojo, supaya losses bakal tansah gedhe lan bakal tansah ing pertahanan, amarga padha saiki diblokir saka kabeh pinggiran ing Slavyansk, sanajan ana milisi paling siap perang.
              1. +8
                6 May 2014
                Kutipan: typhoon7
                Padha ora duwe kendaraan aviation lan wojo, supaya losses bakal tansah gedhe lan bakal tansah ing pertahanan, amarga padha saiki diblokir saka kabeh pinggiran ing Slavyansk, sanajan ana milisi paling siap perang.

                Bener! Lan sampeyan uga kudu nimbang sing otak wong tangi! Vaughn Avakov sambat: "Kita ora duwe pasukan khusus militer sing cukup!" Militer Ukraina ora bisa nembak warga sipil. Watesan iki aktif digunakake dening mungsuh. Mungsuh ndhelik ing mburi lan shoots saka ing kono. Kita ora bisa njupuk landing iki lan Cut mudhun karo helikopter utawa mesin-gun geni. Amarga ana omah sing tentrem.

                Nalika perang kaya mengkono, aku takon marang sapa wae sing ana ing mburi, ora ing baris ngarep, sing pinter, sing menehi "nasehat": ngerti kahanan sing nyata. Tentara kita dirusak sacara sistematis. Kita ora duwe pasukan khusus sing cukup. Apa sing kedadeyan saiki yaiku koordinasi tempur, sing pisanan ing pirang-pirang taun. Kita weruh sapa sing. Sapa sing niru, sing nolak, sing main. Lan sapa sing ora wedi, "tulis menteri kasebut.
                xxx
                Miturut pendapatku, wong sing ora gelem nglawan warga sipil cukup cukup, ora kaya Avakov lan kabeh junta!
            3. -1
              6 May 2014
              Kutipan saka Saburov
              Tenang, wong panas ora bakal nggawe keputusan sing bener ...

              Kasunyatane yaiku wektune nggawa pasukan kanthi sirah sing adhem. Muga-muga enggal kelakon.
            4. +5
              6 May 2014
              Ya, ana sing kaya ngono. Nanging siji pitakonan terus nyiksa kula - apa, tentara Ukrainia lan pasukan tapel wates karo Staff istimewa dening Western lan Bendera? Ing ngendi para perwira kita, prajurit? Apa sing kedadeyan.
              1. 0
                10 May 2014
                Kabeh padha pasif, amarga wedi marang kulawargane.
                Cukup kanggo 3-4 kolonel ing Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nyawiji lan Maret ing Kyiv - krants kabeh sampah iki.
                Nanging Rusia kudu ora ngganggu nalika laba-laba, cockroaches lan bedbugs perang kanggo daya ing Ukraina.
                Sampeyan ora bisa nyelehake driji ing campuran sing mbledhos.
                Ing kene kanggo mbantu nyedhot geni sing ngresiki,
                supaya pedunung Ukraina dhewe ora njagong metu - nanging FIGHT,
                bantuan iki bisa diwenehake.
            5. +2
              7 May 2014
              Ngendi sampeyan entuk informasi babagan pasokan panganan ing kutha? Banjur kakangku ngandhani yen toko-toko wis ditutup - ora ana sing bisa didagang, paling ora aku bakal nelpon dheweke lan menehi katrangan ing endi kanggo nyimpen ...
            6. +2
              8 May 2014
              Kutipan saka Saburov
              meh kabeh batalyon tempur pertahanan diri duwe peralatan modern lan stasiun komunikasi sing apik, duwe koordinasi sing apik, intelijen ing mungsuh lan detasemen maju,

              Lha endi pak, ndelok iki.. Senapan mesin: AK-47, AKM, AKMS, arang, arang AK-74. Kamuflase - biasane akeh banget, kasedhiya kanthi bebas, lan bisa uga ana ing gudang lokal. Lan minangka kanggo sarana komunikasi .. Umumé, sampeyan wis dadi hard kanggo dangu, lan sampeyan duwe idea miskin saka peralatan MODERN, utawa ngandika iku amarga sampeyan pengin. Malah tentara UA wis peralatan outdated, lan aku umume bisu babagan milisi! Iku langsung cetha sing padha ora nampa bantuan sembarang.
          3. +2
            6 May 2014
            Kutipan saka vladimirz
            Kanggo panyengkuyung introduksi pasukan Rusia menyang Ukraina saiki, "Aku ngusulake kanggo mikir babagan masalah kasebut" sing bakal nyebabake introduksi pasukan:
            1) aggravation saka ancaman saka wabah perang donya, karo nomer akeh korban, kalebu sipil,

            Éropah ora bakal mati kanggo crests, lan Amerika Serikat ora bakal perang piyambak.
            Kutipan saka vladimirz
            kahanan sing durung mesthi saka akeh wong "Ukraina" kanggo bantuan militèr kanggo Rusia, kang bakal weruh iku minangka agresi marang Rusia, lan bakal nimbulaké nomer akeh mungsuh saka Rusia, ora mung antarane pribumi "Ukrainians", nanging uga. antarane etnis Rusia sing manggon ing Ukraina,

            Ora mesthi ora ateges musuhan. Yen kabeh dadi "sopan", banjur ing kasus sing paling elek, dheweke bakal ditemokake kanthi netral.
            Kutipan saka vladimirz
            aggravation cetha saka hubungan nasional Rusia-Ukraina

            Pasien wis mati, kok nyoba kanggo resusitasi mayit?
            Kutipan saka vladimirz
            kalebu ing tingkat kluwarga, kanthi konsekuensi sejarah sing adoh banget.

            Kanggo umume warga kita, percaya marang aku - iki omong kosong. Kulawargane manggon ing wilayah Odessa. Nalika kekacoan diwiwiti ing Crimea, dheweke ngandhani yen sampeyan Rusia ora peduli kanggo nyusup irung menyang urusane wong liya (lan iki sanak-sedulur!) Dadi apa - aku nyopot saka kanca sekelas lan ora ana kontak maneh. Pracayaa, aku ora nandhang sangsara saka iki ing tingkat sosial lan rumah tangga.
            1. + 24
              6 May 2014
              Sugeng sonten, aku jarang nulis ing sumber iki, nanging saiki aku ora tahan. Ana 84 karyawan ing perusahaan ngendi aku kerja, kang 4 wong nambani kahanan saiki karo Rusia kanthi apik lan kanthi pangerten (ing tim kita kadhaptar minangka separatist), liyane - Russophobes ardent, lan paling ardent murni Russian dening. warga negara, umume wis siyap perang karo Rusia. Lan iki ana ing kutha Dnepropetrovsk sing 100% SPEAKING RUSIA. Mlebet pasukan mung bakal nambah jumlah kasebut, lan ora mlebu bakal nyuda jumlah fisik wong kaya aku. Sawise Odessa, sawetara wong wiwit mikir, nanging aku wedi yen akeh wong sing kudu mati kanggo ngganti pikirane. Aku dudu warga negara Slavik - nanging aku wong Rusia. Pracayaa, ana sawetara wong Rusia ing kene, akeh penutur basa Rusia, lan sawetara wong Rusia.
              1. +3
                7 May 2014
                Poroshenko ngakoni yen zat beracun digunakake ing "Molotov cocktail" ing Odessa "Khatyn". Sing. wong (90% Ukrainians) padha poisoned, lan kanggo kasetyan - kontrol siji ing sirah, lan kanggo nutupi paten pinaten padha disiram karo bensin lan diobong. Lan kabeh iki kanthi persetujuan saka kanibal Kyiv. Dadi apa maneh Ukrainians perlu supaya ora puff ing Rusia, nanging kanggo ngremukake roh-roh jahat iki karo tangane dhewe? prajurit
              2. 0
                8 May 2014
                lan karyawan nampa gaji, lan ana cukup dhuwit kanggo Internet?
          4. Elle-elle
            +9
            6 May 2014
            Aku ora ngira yen aku bakal nemoni kaya iki, TAPI - ana kolega sing percaya yen Rusia nyerang dhisik lan nyopot Crimea dhewe. IKI NDELENG! Lan iku SE! Isih ora jelas kanggo wong-wong kaya iki kenapa iki ditindakake ... nambahake propaganda nasional ing TV ing kene lan sampeyan entuk campuran incendiary ing sirahe.
            1. +1
              6 May 2014
              Kutipan saka Elle
              Aku ora ngira yen aku bakal nemoni kaya iki, TAPI - ana kolega sing percaya yen Rusia nyerang dhisik lan nyopot Crimea dhewe. IKI NDELENG! Lan iku SE! Isih ora jelas kanggo wong-wong kaya iki kenapa iki ditindakake ... nambahake propaganda nasional ing TV ing kene lan sampeyan entuk campuran incendiary ing sirahe.

              Lan ing ngendi agitasi lan propaganda sampeyan?
              Aku ngerti yen angel, nanging sampeyan ana ing situs iki. Apa situs sing sederek lan kanca-kanca ing?
              Aku bisa menehi rekomendasi http://kievforum.org/forumdisplay.php?f=24. Ana kabeh jinis, nanging sing paling akeh yaiku Kita.
          5. +1
            6 May 2014
            perang donya apa? Tangi, ora ana wong saka negara-negara Kulon sing bakal nindakake iki 2) apa ètnis Rusia lan Ukrainia sing lair ing sangisoré USSR bakal nglawan Rusia? Dheweke ditransfer saka Kharkov menyang Odessa utawa saka Odessa menyang Dnepropetrovsk. Pimpin pasukan, lan lembaga penegak hukum lokal bakal ngrampungake karo sampah fasis. ing umum, mbukak sembarang direktori telpon saka kutha Rusia; katelu saka surnames ana ing Ukraina.
          6. +4
            6 May 2014
            Kutipan saka vladimirz

            Kanggo panyengkuyung introduksi pasukan Rusia menyang Ukraina saiki, "Aku ngusulake kanggo mikir babagan masalah kasebut" sing bakal nyebabake introduksi pasukan:
            1) aggravation saka ancaman wabah perang donya, kanthi jumlah korban sing akeh, kalebu warga sipil,
            Ing tangan siji, logis, nanging yen sampeyan mikir babagan, ancaman perang donya luwih gedhe yen sampeyan ora ngirim pasukan. Tuladhanipun: manawi ing taun 38 ing abad kapengker Inggris lan Prancis sampun nampi usulipun Stalin kangge nglawan Hitler, mila Perang Donya II boten badhe ageng-ageng lan berdarah. Nanging ora, dheweke ngenteni dhisik tanggal 39, banjur tanggal 41, lan sawetara tanggal 44 ..... Dadi kahanan ing babagan iki pancen padha.
            1. +4
              7 May 2014
              Wong wetan kudu mutusake nasibe dhewe. Referendum tanggal 11 Mei bakal nuduhake asil keputusan kasebut. ya
              1. 0
                8 May 2014
                Pasukan ora ngenteni prentah maneh. Dhèwèké kandha yèn digawa menyang panggonan-panggonan panyebaran permanen.
          7. 0
            8 May 2014
            Kutipan saka vladimirz
            kahanan sing durung mesthi saka akeh wong "Ukraina" kanggo bantuan militèr kanggo Rusia, kang bakal weruh minangka agresi marang Rusia,

            Tembung kunci ing kene yaiku "ketidakpastian": bisa uga dheweke bakal ngerteni kanthi cara iki - utawa bisa uga, kaya ngono, sampeyan nyebutake asumsi iki minangka kasunyatan sing ora bisa dibantah. Nanging, Peskov dhewe, menehi komentar babagan Presiden, sing wis meneng wiwit wiwitan serangan tanggal 2 Mei, ujar manawa "saiki angel banget kanggo dheweke: kita nampa ewonan telpon, ewonan surat saka kutha-kutha ing sisih kidul. -Wetan njaluk tulung..” Iki dudu pendapat ora langsung wong?
        2. +4
          6 May 2014
          Kutipan saka obraztsov
          Apa kita ora bakal cokotan siku yen kita ngidini Bandera ngremuk panyengkuyung federalisasi lan kabeh Ukraina bakal dadi fasis? Apa ora iki malah luwih mbebayani kanggo Rusia tinimbang introduksi pasukan?

          Bakal. Kyiv junta bakal muni kanggo kabeh donya sing Rusia wedi "alun", malah wong-wong sing saiki ndhukung kita bakal nguripake adoh saka kita. NATO karo smirk wareg bakal miwiti kanggo lengen tentara "menang" Bandera. Kanthong sing bisa nentang junta bandit pungkasane bakal ditindhes. Lawan Banderisasi bakal dipalu rebar lan diobong bensin nganti wong-wong wis rampung dikuwasani. Yen saiki, Rusia wedi kelangan siji potong ing papan catur Ukrainia, kita bakal dipriksa lan banjur checkmate.
          1. angin topan7
            +3
            6 May 2014
            Aku langganan komentar sampeyan.
          2. 0
            8 May 2014
            Aja ngidoni ing langit - kasempatan kanggo mencet rembulan yaiku 1:100
        3. Elle-elle
          + 10
          6 May 2014
          Komentar sing wicaksana banget! Tumindak media lokal nggumunake menyumbat otak mayoritas. Iku worth mateni saluran TV Rusia, lan twisting propaganda nasional kanggo sasi - carane kita ndeleng apa? - malah buruh produksi waras, kolega, wiwit argue sing Rusia iku penjajah, lan ana Bunch saka teroris ing Slavyansk. Sewulan kepungkur, wong-wong iki ora nalar kaya ngono! Aku sedih kanggo ndeleng carane, liwat wektu, propaganda kuwi nindakake sawijining, lan jumlah panyengkuyung Rusia suda. Iki padha karo eksperimen psikologi (eksperimen kasebut ditindakake): yen 9 wong kumpul lan mbaleni manawa piramida kasebut putih, mula sing kaping sepuluh bakal ujar manawa putih, sanajan dheweke ndeleng ireng.
        4. Komentar wis dibusak.
        5. Sinara70
          0
          6 May 2014
          Perlu, perlu, bantuan langsung!
          Gegaman, amunisi, penasehat, wong., pejuang ..... Kabeh umur. kabeh – sing wis siyap ..... nampa urip lan pati ... Ing njaba .. kanggo dina iki Negarane .....
          Nanging ing pirang-pirang negara ana siji negara - Uni Soviet ...........Iki aku saka NEGARA ITU !!!!
          Relawan, mesthi ...
          Nganti GDP menehi prentah ......
          Mikir, mutusake, mutusake ...
          Kaputusan kasebut serius lan angel.
          Ing mburi saben layang saka keputusan iki ... urip utawa mati wong enom utawa ... ora enom banget warga Negara ......
        6. Sinara70
          0
          6 May 2014
          Perlu, perlu, bantuan langsung!
          Gegaman, amunisi, penasehat, wong., pejuang ..... Kabeh umur. kabeh – sing wis siyap ..... nampa urip lan pati ... Ing njaba .. kanggo dina iki Negarane .....
          Nanging ing pirang-pirang negara ana siji negara - Uni Soviet ...........Iki aku saka NEGARA ITU !!!!
          Relawan, mesthi ...
          Nganti GDP menehi prentah ......
          Mikir, mutusake, mutusake ...
          Kaputusan kasebut serius lan angel.
          Ing mburi saben layang saka keputusan iki ... urip utawa mati wong enom utawa ... ora enom banget warga Negara ......
      2. + 10
        6 May 2014
        Kutipan saka karal
        sampeyan kudu mimpin pasukan lan luwih cepet luwih apik lan ora peduli karo PBB, dheweke pancen wong Amerika.

        Banjur perang gedhe-gedhe ora bisa nyingkiri, lan mula pitakonan, kenapa dheweke perang kanggo Crimea?


        Ora bakal ana perang gedhe-gedhe. NATO ora bakal wani mlebu konflik langsung, lan ora duwe mandat kanggo nindakake. Ukraina dudu negara NATO. Mesthi, dheweke bakal nindakake sing paling apik, kaya ing Suriah utawa Chechnya. Dadi saiki, dheweke ora isin.
        1. + 10
          6 May 2014
          Nanging aku mikir - luwih apik kanggo ngirim bantuan kanggo "acara" kasebut ing mburi layar ing bentuk pasukan Cossack (sukarelawan), dheweke durung dikenalake kanthi lengkap minangka tatanan militer Angkatan Bersenjata RF, nanging mayoritas. duwe pengalaman tempur lan ataman lan mandor umume pensiunan personil militer (perwira). Vooot ... kaya iki ... banjur bakal katon ... sing utama yaiku Donbass bisa urip lan Luhansk - saka wong-wong mau mengko bisa mindhah wong-wong pemberontak menyang Kyiv ing sisih kulon ...
        2. +1
          7 May 2014
          Dheweke bakal dadi gedhe. Nanging kita wis ngalami iki ing Georgia, Moldova lan Chechnya. Padha kentut, kentut, lan gas bakal entek. keprungu
      3. +3
        6 May 2014
        karal
        Banjur perang gedhe-gedhe ora bisa nyingkiri, lan mula pitakonane kok padha perang kanggo Crimea

        Ora persis conto sing apik!
        Kang menehi kritik dening iku, Crimea diijolke kanggo Ukraina! Dadi apa?
        Yen sampeyan mikir kaya ngono, mula iki minangka persetujuan karo Obama "Sampeyan meneng babagan Crimea, lan kita bakal meneng babagan Ukraina!"
        Pikirna apa sing mbok omong!
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +1
        6 May 2014
        Tanpa Crimea kanggo Federasi Rusia, Segara Ireng bakal ilang! Lan nasib banget saka Armada Laut Ireng Rusia bakal dadi pitakonan gedhe! Iki minangka kasunyatan ing jaman saiki!
      6. s1n7t
        -1
        6 May 2014
        Kutipan saka karal
        mula pitakonan, kok padha perang kanggo Crimea?

        Minangka pilihan - supaya ing dina "D" ora ana pasukan mungsuh lan liyane Crimean Tatar.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +3
      6 May 2014
      Kutipan saka: maks-101
      sampeyan kudu mimpin pasukan lan luwih cepet luwih apik

      Pisanan, mbusak kabeh rampokan saka kertu.
      1. +4
        6 May 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Pisanan, mbusak kabeh rampokan saka kertu.

        Alexander, apa kabar karo "wajah" sampeyan? Apa tingkat kebrutalan? lol
        1. +3
          6 May 2014
          Kutipan: Corsair
          Apa tingkat kebrutalan?

          Ana pita St. George ing sisih ngisor. Ing latar mburi perokok, ora muter. hi
      2. +2
        6 May 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Pisanan, mbusak kabeh rampokan saka kertu.
        Slamet, Amerika sijine kita ing "sistem kertu" ... ngguyu
      3. +3
        6 May 2014
        ideologi Western aktif instilling badhan prioritas kanggo dompet ing kita. Insya Allah kita bakal urip tanpa kertu.
        1. 0
          6 May 2014
          Kutipan saka obraztsov
          ideologi Western aktif instilling badhan prioritas kanggo dompet ing kita.

          Aku bakal nyawang kowe pas gajimu mabur neng ATM, ana UPS, kertumu diblokir, kowe mulih menyang bojomu, bojomu menyang ATM, ana sing padha.
          Nalika dheweke takon sampeyan - Lan apa sing bakal dakpangan bocah-bocah sesuk?
          Tampilake komentar sampeyan.
          1. +2
            6 May 2014
            Bakal banget isin, aku setuju. Mulane, aku nyoba kanggo mesthekake yen income teka saka sawetara sumber.

            Ing papan kerja utamaku, gaji ditransfer menyang kertu Golden Crown, sing kurang kena risiko kasebut.

            Kajaba iku, sampeyan ngerti babagan hukum anyar babagan sistem pembayaran nasional. Negara nyoba nyuda risiko kasebut kanggo warga negara kita.

            Inggih, pungkasan. Dhuwit saka kertu sing diblokir bisa ditampa saka operator ing bank kasebut. Ya, bakal ana antrian raksasa, nanging dhuwit kudu ora ilang.

            Masalah paling gedhe bisa uga kanggo wong sing ora duwe dhuwit ing luar negeri.
          2. +4
            6 May 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            Sampeyan omah kanggo bojomu

            ... lan bojone uga diblokir? ngguyu
            1. +1
              6 May 2014
              Kutipan saka Prometey
              ... lan bojone uga diblokir?
              Ya, tanggi saka apartemen ngelawan! nglirik
          3. +1
            6 May 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            Nalika dheweke takon sampeyan - Lan apa sing bakal dakpangan bocah-bocah sesuk?
            Apa sampeyan mikir arep menyang bank, narik dhuwit liwat meja kas? wektu iki. Loro, perusahaan sampeyan (organisasi ing ngendi sampeyan kerja bisa uga mbayar gaji karyawan kanthi bebas liwat meja kas!
          4. +1
            6 May 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            Aku bakal nyawang kowe pas gajimu mabur neng ATM, ana UPS, kertumu diblokir, kowe mulih menyang bojomu, bojomu menyang ATM, ana sing padha.

            Dhuwit bisa ditarik saka akun tanpa kertu, langsung ing bank.
            1. 0
              7 May 2014
              Kutipan saka Setra
              Aku bakal nyawang kowe pas gajimu mabur neng ATM, ana UPS, kertumu diblokir, kowe mulih menyang bojomu, bojomu menyang ATM, ana sing padha.

              Dhuwit bisa ditarik saka akun tanpa kertu, langsung ing bank.

              Sampeyan uga bisa njaluk ing departemen accounting, liwat kasir. Padha kapekso kanggo ngetokake ing syarat-syarat ditetepake dening kontrak Employment, preduli saka masalah karo bank. Kuwi hukum.
              Wong mikir yen sing mbayar dudu majikan, nanging sistem pembayaran "visa" utawa "mastercard". Nanging ing wektu sing padha, ana akeh wong sing gelem ngrembug babagan finansial. Iki sing paling nyenengake.
          5. 0
            8 May 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            Nalika dheweke takon sampeyan - Lan apa sing bakal dakpangan bocah-bocah sesuk?

            Bodho tindak menyang kasir bank, lan nampa dhuwit saka akun! Apa sampeyan digunakake kanggo penak? Ora ana sing elek bakal kelakon, dheweke bakal mbukak sistem pembayaran dhewe, kabeh. Ayo nandhang sangsara sethithik!
    5. 0
      6 May 2014
      "Bill Clinton, John Major, Boris Yeltsin lan Leonid Kuchma - para panguwasa Amerika Serikat, Inggris, Rusia lan Ukraina - nandatangani Memorandum Budapest minangka bagéan saka perlucutan senjata lan nolak senjata nuklir saka bekas republik Soviet sawise ambruk. USSR.
      Secara resmi, iki tegese yen Rusia nyerang wilayah Ukraina, bakal angel kanggo AS lan Inggris nyingkiri aksi militer.
      Nalika aku ngerti, ing cilik saka panjalukan saka "pamaréntah Ukraina." Nanging, apa wae sing bisa dikandhakake, ana dokumen diplomatik sing ngeculake tangan Amerika Serikat. Yen Obama kepengin njaga reputasi lan nambah citra, dheweke bisa uga duwe risiko konflik bersenjata langsung karo Rusia ing wilayah Ukraina.
      1. 225 teh
        0
        8 May 2014
        Kutipan saka qwert
        "Bill Clinton, John Major, Boris Yeltsin lan Leonid Kuchma - pamrentah Amerika Serikat, Inggris, Rusia lan Ukraina - nandatangani Memorandum Budapest.


        Kabeh ing ndhuwur iku purulen p .... ry
    6. +2
      6 May 2014
      Rusia bakal ngirim pasukan sadurunge referendum, banjur Polandia, Lithuania, lan sapiturute bakal ngirim pasukan saka sisih liya Ukraina. ing naungan NATO, nganti referendum, pasukan ora bakal dikirim
    7. Horde
      -6
      6 May 2014
      Apa sing dikarepake Putin? ngenteni nganti masalah karo milisi ditutup dhewe?
    8. + 11
      6 May 2014
      Apa sampeyan ora mikir yen iki langkah sing jelas banget kanggo Rusia. Barat ngetung langkah iki, nanging Rusia ora njupuk, mula dheweke wis nindakake pembantaian langsung supaya Rusia mlebu! Sampeyan ora bisa mlebu .. Nanging wektu iku kanca kita, informasi bakal break liwat ing sisih kulon, kaya Georgia, lan kita bakal mbusak scum iki mung minangka liberators, ora aggressors!
      1. +5
        6 May 2014
        Ing Course nalika kita padha ngrembug kene ing Antrasit, kita teka!
      2. +2
        6 May 2014
        Ing 30 April, aku ambruk kaya pad pemanas kanggo tembung kasebut ing situs iki. Nanging, wong wiwit mikir lan ngerti yen politik dudu "panah" Gopnikov.
      3. +1
        6 May 2014
        Ora ketompo carane pait bisa muni, nanging ing wayahe iku perlu kanggo njaga restraint! Nganti tanpa introduksi pasukan!
    9. +6
      6 May 2014
      atine wis klelep kanggo tingkat saka Amérika! ayo ngirim pasukan! kita bakal nyuwek kabeh! wedi kita! kita nggawa demokrasi!
    10. +4
      6 May 2014
      Iku perlu pisanan kabeh - kanggo scrape sambungan lawas ing layanan.
      Aku ora ngandel yen kabeh unit lan komandan ndhukung pelanggaran iki.
      Akeh unit saka cedhak Dnepropetrovsk, sanajan sawetara unit, utamane tank lan Angkatan Udara, nguripake senjata marang junta, lan saliyane kanggo mbebasake Dnepropetrovsk, contone (wilayah sing dicekel kulawargane), banjur gambar bakal ngganti dramatically.
      Jumlah pasukan junta cilik - kabeh wilayah 7 bakal ngadeg, kanthi jumlah waja minimal - mung ora bakal bisa nutupi wilayah kasebut. - supaya ana koridor kanggo wong-wong sing pengin lan ngerti carane perang, kanggo bantuan kamanungsan bisa, kanggo evakuasi kulawarga , lan mung tuku roti lan insulin, lan pindhah menyang pom bensin.
    11. Validator
      +4
      6 May 2014
      Yen kita arep ngenalake pasukan biasa, banjur ing gendéra CIS. Kazakhs, Armenians njaluk melu simbolis. Nanging tentara sukarelawan luwih apik
    12. +1
      6 May 2014
      MOUSE KLIK LILIN––-CAYAKAN––

      http://www.22.taranenko.biz/
    13. +5
      6 May 2014
      Kutipan saka: maks-101
      sampeyan kudu mimpin pasukan lan luwih cepet luwih apik lan ora peduli karo PBB, padha mongrels Amérika.

      Mlayu menyang kantor pendaftaran militer kanggo ndhaptar. Mungkin sampeyan bisa.
      Tak endhas.
      Mungkasi agitating kanggo introduksi pasukan.
      Numpak dhewe. pribadi. Ora ana sing nglarang sampeyan.
      Sampeyan ora duwe cukup artikel ing situs iki?
      Maca liyane:
      http://seva-riga.livejournal.com/78444.html
      http://seva-riga.livejournal.com/80863.html
      http://centerkor-ua.livejournal.com/35256.html
      http://russian.rt.com/article/30320#ixzz30YuWv9iY
      Golek liyane yen sampeyan pengin.
      LAN ING KABEH wis katulisan, yen WARISAN ORA BISA DIBUKA
      1. 0
        8 May 2014
        Quote: Vasya
        LAN ING KABEH wis katulisan, yen WARISAN ORA BISA DIBUKA

        Argumentasi keren. Ana yuta situs ing Runet piyambak! Dadi apa? Lan carane menek wong wadon - kita uga bakal nemokake ing forum? Sapa sing bakal menehi saran apa? Saben uwong mutusake dhewe apa sing bener. Lan ora ana bantahan sing kurang "kanggo" tinimbang "nglawan"!
    14. +5
      6 May 2014
      sampeyan kudu mimpin pasukan lan luwih cepet luwih apik lan ora peduli karo PBB, padha mongrels Amérika.
      ngirim pasukan kemana??? Ukraina lara karo fasisme lan Russophobia, asil saka 20 taun kamardikan! Odessa nuduhake iki kanthi cara sing paling njijiki lan nggegirisi! Donetsk lan wilayah Luhansk minangka pulo kamanungsan lan akal sehat ing Ukraina, sing bisa lan kudu dibantu kanggo mbela hak-hak kasebut kanthi "bantuan kamanungsan" lan sukarelawan. Malah yen 30% saka populasi ana ing sisih pemberontak Kyiv, iki luwih saka 10 yuta wong. Sanalika kita nggawa pasukan, bakal ana "paman sing apik" kanggo nyengkuyung sawetara atus ewu lan mateni wong lanang nganggo tangane! AJA DIPROVOKASI
    15. Kanggo Rusia
      +5
      6 May 2014
      ora perlu kesusu nggawa wadyabala, warga dhewe kudu munggah lan ora bongkokan ing tambang, kudu nulungi nganggo senjata lan instruktur, uga nindakake kegiatan sabotase. sisihe wong.
    16. +1
      7 May 2014
      Ngendi ngirim pasukan? Sapa sing kudu disimpen? Saiki padha njupuk mung ing Slavyansk lan wilayah Slavyansk. Kebangkrutan ing Slavyansk? Nggawe referendum lan gabung karo Rusia? Aku kanggo.
    17. +2
      7 May 2014
      Mratelakake panemume saka kolega Belarusia
  2. +1
    6 May 2014
    Bener, kita butuh langkah penting sing pertama, lan ora alon-alon ...
    1. +3
      6 May 2014
      Ayo ngenteni nganti 11 Mei. Aku GDP uga nunggu. Saiki ing SE Ukraina ana kelompok milisi sing kasebar sing ora dilindhungi sacara sah. Sanalika referendum liwat (apa padha ngakoni utawa ora ing Kulon lan ing Kyiv kanggo bohlam lampu), document bakal lair ing karsane wong, lan mung banjur bisa ngomong teror marang wong dhewe. panguwasa akting saka Ukraina. Sampeyan bisa mlebu peacekeepers. Iki uga dingerteni ing Kulon lan ing Kyiv, mula nganti 11 Mei dheweke bakal nyoba nindakake perkara sing luwih ala kanthi impunity (padha mikir kaya ngono). Amarga sawise 11 Mei, dheweke bakal langsung ditendhang, malah bakal kelingan jaman kepungkur ....
    2. Komentar wis dibusak.
  3. +4
    6 May 2014
    Bener, lan ing naungan CSTO, iki minangka kapentingan umum kita.
    1. +3
      6 May 2014
      Apa iki bakal nyebabake perang antarane Ukraina lan Rusia?
      Tentara Ukraina ora bisa nguwasani rong kutha cilik sing dibela milisi ing wilayahe, lan mesthi ora bisa nolak tentara Rusia. Paling kamungkinan, daya iki bakal dibuwang malah sadurunge rawuh saka tentara Rusia ing Kyiv.
      1. +1
        6 May 2014
        Kutipan saka Canep
        Tentara Ukraina ora bisa nguwasani rong kutha cilik sing dibela milisi ing wilayahe, lan mesthi ora bisa nolak tentara Rusia. Paling kamungkinan, daya iki bakal dibuwang malah sadurunge rawuh saka tentara Rusia ing Kyiv.

        Dheweke duwe taktik sing beda, ora bakal mlebu kutha, mung pengin nggodho wong sing nglawan menyang lapangan "resik".
    2. 0
      6 May 2014
      Ukraina dudu anggota CSTO, tegese ora bakal ngirim pasukan, ora ana serangan saka njaba.
      Kutipan: Serge_SB
      iki kapentingan umum kita.

      Saben negara duwe kapentingan dhewe.
      CSTO ora melu nalika ana acara ing Kyrgyzstan.
      1. +5
        6 May 2014
        Hi wong lanang! Yen padha introduce peacekeepers saka CIS, banjur tanpa partisipasi ... Federasi Rusia. Aneh kaya sing katon. Sayap-sayap tengen bakal miwiti nembak lan para pekerja sauntara bakal mulai squealing kaya wis dipotong. "Wong Rusia teka kanggo numpes lan cocog alun-alun. Inggih, lsp, lsp."
        Sampeyan bisa mlebu saka CIS, amarga. Kyiv ngumumake mundur saka para pekerja sementara. Aku mung wedi yen usus tipis kanggo CIS tanpa Federasi Rusia. Kita, mbok menawa, duwe batalyon penjaga perdamaian khusus. Lan mekaten. Liyane mung bisa sijine wong metu. Nah, iku salah siji masalah. Yen peralatan RF bakal mbantu. Nanging sapa sing bakal njupuk inisiatif lan nuduhake kualitas organisasi?
        Mesthi bakal dadi gedhe. Ngenalake pasukan perdamaian supaya ora ana maneh "penembak lan kobongan" (aku kira wong Ukraina. Tim tentara mung bakal seneng). Nganakake referendum lan pemilihan. Lan supaya padha manggon ing sarujuk. Nanging ... Kulon ora bakal kepenak karo pilihan iki. Nganti Somalia kaping pindho wis ditemtokake (utawa Yaman), iki ora bakal tenang. Aku wedi yen buruh sauntara bakal ngatur Dina Kamenangan kanggo kita kabeh (padha bakal metu saka kulit kanggo ngganggu referendum tanggal 11 Mei). hi
        Sugeng dina kamenangan ALL! Good luck kanggo kita kabeh!
        1. +1
          6 May 2014
          Quote: Kasym
          Sugeng dina kamenangan ALL! Good luck kanggo kita kabeh!

          Sugeng Liburan kanggo sampeyan uga!
          Mung ing mandat PBB, banjur supaya negara sing ora anggota NATO utawa CSTO melu.
          1. 0
            6 May 2014
            Negara sing bisa melu ing misi UNPO: China, minangka negara mlebu saka Sov. no.un-kepala sekolah.
            Saka Eropa-Austria, Swiss, Finlandia.
            Saka Azzia-India contone
            Afrika-Afrika Kidul contone.
            Lan Amerika Kidul, Tengah lan Lor (Meksiko)
            1. +1
              7 May 2014
              Resimen Papuans karo tumbak, lan kanggo komandan Barack ibn Obama ing rok saka wulu lan ring irung. Banderlogs dhewe bakal mati ngguyu. keprungu
          2. +1
            6 May 2014
            Miturut pendapatku, Ossetia Kidul lan Abkhazia asale saka CIS, tanpa PBB. Mung banjur padha ngakoni (UN). Lan sing mung kalebu Rusia. Mesthine, "republik sing ora diakoni" kudu njaluk mlebu pasukan perdamaian.
            Sayange, mandat PBB ora kasedhiya saiki. Lan Ukraina liyane ing drum. Kanggo Kulon, sing luwih elek, luwih apik kanggo dheweke. Sampeyan bisa nganggep iki minangka perjuangan antarane Kulon lan Uni Pabean kanggo Ukraina. Nanging aku wedi yen konfrontasi iki bakal nyebabake ambruk sing terakhir. Kulon (Amerika Serikat bakal seneng, nanging EU ora bakal mlebu) ora bakal ngirim pasukan, nanging uga ora bakal ngidini wong liya. Mung kita tetep. Putin ora bakal ngenalake awake dhewe tanpa eskalasi serius (yen ora, hubungan kaya Rusia lan Polandia). Contone, dheweke bakal miwiti "mbusak saka bumi" populasi. titik ing sisih kidul-wétan. Mulane, aku ngomong yen Ukrainians ora kudu "ing treason", CIS ngirim introduce peacekeepers tanpa Rusia, kajaba mesthi padha introduce. Ing sawetoro wektu, ngumpulake bukti marang junta. Pravoseki ing aliansi karo buruh sauntara kapekso kanggo njawab. Sampeyan ora bisa nyelehake iki. Simbah kakungku loro berjuang kanggo apa-apa (salah sijine bali lumpuh saka cedhak Stalingrad, dadi ketua farm kolektif nganti perang rampung, sing nomer loro tekan Wina).
            1. 0
              6 May 2014
              Sapunika pan Gimun kapengin dados perantara, jebulipun - Bebungah Nobel kagem piyambakipun, inggih, panguwasa Kyiv boten purun.
              Ora ana sing bakal mbusak pemukiman, sing duwe "haemoroid" ekstra.
              Junta? eseman Sanajan bisa uga Makhnovists bakal katon.
              Quote: Kasym
              . Simbah kakungku loro berjuang kanggo apa-apa (salah sijine bali lumpuh saka cedhak Stalingrad, dadi ketua farm kolektif nganti perang rampung, sing nomer loro tekan Wina).

              Simbahku uga perang, dheweke ilang ginjel ing cedhak Minsk, sing liyane isih enom ...
              1. +4
                6 May 2014
                Rawa, mesthi aku duwe fantasi wassat prahara. Nanging ... sejatine sifate hypothetically ... Ayo mbayangno sing Kaz. donya. baht. (utawa wis dadi brigade, NAS terus nambah penjaga perdamaian kita, aku ngelingi dheweke wiwit dibentuk saka platoon) rampung ing cedhak Slavyansk (Federasi Rusia menehi operator personel lapis baja, kendaraan tempur infanteri, supaya ora nyopir dhewe saka Republik Kazakhstan, nyedhiyakake kabeh logistik). Kanthi amanat saka CIS. Angkatan Bersenjata Ukraina, kalebu. Angkatan Udara mung bakal seneng. Iki mesthi ora njupuk lan mabur. Dokumen lan alasan kanggo mlebu, mangga, ing kene ana warga sipil sing tatu lan tiwas. Pravoseki ora bakal ngadeg ing jejere penjaga perdamaian sing dilatih. Mung provokasi. Buruh sauntara kanggo ngelingake yen ana kerusakan bakal ana kontingen sing luwih gedhe kanthi kabeh sing abot. gaman. Padha mung kudu squeal, karo bantuan saka lokal (padha ngerti terrain lan lokasi mungsuh) pravosekov paling remet metu, padha bakal njupuk, numpes. Siji batalyon cukup ing Slavyansk, sampeyan ora perlu kanggo pindhah menyang Kyiv. Ora maneh. Pravoseki tanpa tentara wis ora dadi pasukan. Dheweke bakal munggah menyang wilayah liyane. Nanging warga lokal (tanpa dhukungan tentara) bakal mulai nyuwek. Lan ana wis miturut kahanan. Aku ngerti yen bakal ana kerugian. Nanging penggaweyane para penjaga perdamaian kaya ngono. Rusia bakal lunga - mung bakal dadi luwih elek. Ing kana, netral bisa njupuk senjata. Lan kita, wong Kazakh, ora ketompo carane sibuk kita. Kita ora duwe wates karo Ukraina. hi
                Aku meh perang karo siji Ukrainia ing tentara mung amarga ngaku kita kabeh menyang Basmachi lan ora melu ing Perang Donya II. Lan aku ngelingake marang Bandera minangka respon. Iki ngendi Iblis metu. Lan mung ing mangsa panas, wong-wong ing Kiev ngandhani yen ora ana bedane antarane wetan lan kulon. Lan iki carane dadi metu.
                1. +1
                  6 May 2014
                  Kanthi biaya KAZBAT, dheweke ora bakal ngirim dheweke menyang Ukraina, Gusti Allah nglarang wong mati. Muga-muga sampeyan ngerti kepiye iki bisa rampung ...
                  Irak, ana insinyur lan sappers lan kanca, ..., seda, Kairat Kudabaev sinau bebarengan ing RVSI.
                  Quote: Kasym
                  Aku meh perang karo siji Ukrainia ing tentara mung amarga ngaku kita kabeh menyang Basmachi lan ora melu ing Perang Donya II. Lan aku ngelingake marang Bandera minangka respon. Iki ngendi Iblis metu. Lan mung ing mangsa panas, wong-wong ing Kiev ngandhani yen ora ana bedane antarane wetan lan kulon. Lan iki carane dadi metu.

                  Aku duwe kanca Ukrainia, Bandera eseman -leluhur saka Khmelnitsk, lan aku manawa yen bakal nutupi kula.
                  Sanajan aku uga ngelingi layanan bapakku, para imigran saka Ukraina wétan kabeh nyoba, carane ngomong luwih pinter kanggo katon ing panguwasa, ora kaya wong Kulon. eseman .
                  1. +3
                    6 May 2014
                    Iki carane aku ndeleng kahanan. Tentara ora pengin perang, yen ora, milisi wis dibusak saka turntables. Dadi sampeyan nulis babagan tentara sing cukup saka Kulon. Ora ana sawetara wong Rusia ing antarane wong-wong mau, saka perkawinan campuran, lan pancen wong Ukrainia sing normal. Ana uga akeh perwira normal ing antarane perwira - padha ora wuta. Pos-pos papriksan iki kudune wis suwe dibongkar. Nanging ora. Dadi sektor tengen operasi ing waja lan tutup udhara sing.
                    Rusia siji bab, Kazakhs liyane. Kita temenan ora teka kanggo tanahe. Sabanjure, tentara bakal nguripake mburi. Federasi Rusia nandatangani mandat para penjaga perdamaian. Yen sampeyan ndemek, sampeyan bakal nampa 08.08.08 saka Rusia. Dadi srengenge ora bakal wani. Kita ora bakal mlebu ing kana nganggo tank utawa pesawat. Senapan, lan operator personel lapis baja lan kendaraan tempur infanteri. Tetep pravoseki, akeh lanang. Yarosh ngandika bab 10. Aku maksimum 000. Mulane padha ply Dnepropetrovsk-Kharkov-Odessa. senjata iki ora bakal lay mudhun. Ing kono dheweke bisa ngedol akeh banget. Ora maneh. Kajaba iku, sawetara wong sing pengin pindhah menyang Timur. Pravoseki lan buruh sauntara bakal ngerti yen Moskow ana ing mburi kita lan ... tank Rusia bakal cedhak Kyiv yen wiwit mateni penjaga perdamaian. Banjur ora ana "sanksi Barat" sing bakal mbantu. Kabeh hak lan bebener kanggo Federasi Rusia.
                    Intine yaiku kita butuh Ukraina. Kita bakal ndandani ing setahun. Nanging kanggo menehi sih, kaya sawetara negara banana. Piye wae ora kanggo aku. Dheweke uga dadi prajurit saka Kulon. Oshurko Vasily. Bocah sing apik bener, tanpa pamer, ujar lan nindakake.
                    1. +1
                      6 May 2014
                      Quote: Kasym
                      Tentara ora pengin perang, yen ora, milisi wis dibusak saka turntables.

                      Ora ana wadyabala, padha nyebar menyang pinggir, saiki mung ana koordinasi, bakal dadi paling kuat ing Eropah.
                      Quote: Kasym
                      Sampeyan nulis babagan tentara sing cukup saka Kulon. Ora ana sawetara wong Rusia ing antarane wong-wong mau, saka perkawinan campuran, lan pancen wong Ukrainia sing normal. Ana uga akeh perwira normal ing antarane perwira - padha ora wuta. Pos-pos papriksan iki kudune wis suwe dibongkar. Nanging ora. Dadi sektor tengen operasi ing waja lan tutup udhara sing.

                      Ya, ora ana tentara! Iki minangka pelajaran kanggo kita! Gaji dhuwur, kerja, kerja ...

                      Quote: Kasym
                      . Pos-pos papriksan iki kudune wis suwe dibongkar. Nanging ora. Dadi sektor tengen operasi ing waja lan tutup udhara sing.

                      Ya, padha ora pengin losses antarane sipil, wartawan bakal luh lan banjur masyarakat.
                      Bodho nggunakake aviation, sanajan padha nindakake ndandani ing wektu ora kanti awon.
                      Endi amunisi sing dikoreksi, sing bisa digunakake tanpa mlebu zona pertahanan udara. Mung kanggo ekspor.
                      Pilot helikopter, ora sithik wong sing melu misi PBB ing Afrika, sial sing duwe pengalaman, yaiku.
                      Yarosh wong sawah...
                      Jujur, Kasym, sampeyan dudu Kazakh, aku curiga konsulat Federasi Rusia. ing Almaty, padha mung misled my fellow tribesmen.
                      Saka sisih kulon, jeneng umume dipungkasi karo K nanging ora nganggo O.
                      1. +3
                        6 May 2014
                        Konsulat Federasi Rusia, ngomong. Oh nggih. Ing spieens, tegese padha nulis basa Rusia. keprungu
                        Jujur, aku mung nyelehake awake dhewe ing panggonane wong saka Uni. Saka kapentingan umum. Ukraina iku KITA. Titik. Ayo Barat ngerti yen kita siyap kanggo apa wae, iki wilayah pengaruhe. Aku ora pengin generasi mbesuk ngadhepi masalah iki. Kita kudu nurunake marang anak-turune kabeh sing ditinggalake dening simbah.
                        Sampeyan kabeh nulis kanthi bener babagan tentara Ukraina, aku nyoba dadi alus. Nanging turntable nembak, pesawat mabur. Ora bakal ana pembantaian para penjaga perdamaian ing kana. Batine buruh sauntara iki tipis. Apa sing padha wedi? Iki pogromists saka Westerners? Tugas kita yaiku ngadeg ing antarane, dudu perang. Menehi wong kesempatan kanggo mutusaké. Sapa sing bakal ngadeg ing antarane Rusia lan Ukrainia Kulon saka Sektor Tengen? Rusia saka Federasi Rusia ora cocog karo siji sisih. Wong-wong mau bakal njerit-njerit nèk tanahé digawa lunga. Aku wis menehi tandha ing komentar lawas yen kita bisa dadi sing pertama "ditakoni". Loro-lorone ngerti kita. Kita dudu NATO lan ora ana wates umum. Lan yen ana paling ora rong atus saka sisih kita, banjur ... Self-mbela bakal disarmed, sijine menyang gegaman kontrol dening wong-wong mau lan ing pengawasan kita. Wong tengen, salah siji senjata kene, utawa lunga saka kene kanggo awake dhewe. Pasukan menyang panggonan penyebaran. Kita ora ngerti kanthi cara sing apik, bakal luwih angel karo introduksi tank Rusia. Apa sampeyan mikir dheweke bakal bisa terus grimis? Wong lanang kita ing KazBrig kabeh prajurit kontrak, disiapake. Cekel ing pinggir, wates cedhak. Dhukungan udara diwenehake.
                        Mesthi, iki kabeh hipotetis. Isih, 23 taun ing apartemen sing mengaruhi. Lan ana cukup emosi. Nanging ... ing asas, iki minangka pamindhahan normal kanggo Uni mangsa. Putin weruh Ukraina ing Uni wiwit wiwitan. Kita pengin luwih cepet, sanajan dheweke ngerti potensial Ukraina lan pentinge kanggo kita. Pasar ing tengah Eropah kanthi populasi 50 mil. ora kasebar lan saprateloné tanah arable ing Eropah.
                        Aku bapak telu anak, dadi bab pungkasan aku pengin iku sembarang revolusi lan perang.
                      2. 0
                        6 May 2014
                        Quote: Kasym
                        Aku bapak telu anak, dadi bab pungkasan aku pengin iku sembarang revolusi lan perang.

                        Sawise 2017, anak sampeyan bakal "ngrasakake", sanajan bisa uga netral.
                        Sanajan ana cara liya, dheweke mutusake ...
                      3. +1
                        7 May 2014
                        Komandan unit kasebut njaluk Oshurko iki kanggo ngganggu aku kanggo Komsomol (dheweke janji liburan). Aku langsung nerangake apa lan carane. Ya, dheweke ngeyel. Aku mung menehi tandha marang Vasily, kaya komandan sing dijaluk ngobrol lan aku ora bakal nyuwek bokongku kanggo preian. Lan dheweke ngandhani aku. "Padha bakal sijine kula ing pitchfork ing farm." Punika banderite kuwi. Nanging kedaden karo dheweke aku kudu "ngrampungake masalah" karo pemuda. Aku njabat ing "titik" (25-35 prajurit). Kanggo sawetara alasan, akeh sing percaya yen ing bagean kasebut kekacoan lan hazing ana ing bentuk sing paling abot. Nanging ora. Yen scuffle, banjur iki kasus paling nemen - bagean cilik, iku langsung mengaruhi atmosfer nang. tembung liyane. Utawa maksimum "plywood" - iku langsung cetha sing ora mangkono. Nanging iki arang banget. Aku elinga gambar dijupuk kanggo telpon kanggo demobilization (siji kaya sing), telu kita. Bocah-bocah saka rasukan kasebut njaluk supaya ora ndemek "Aku bakal lunga, aku bakal nindakake kabeh." Lan nalika kita tangi karo 10 foto ... ora. Aku ngerti carane akeh lanang ing foto, supaya akeh gambar. Sedhela ditemokake. "Nalika siji clurut katon, kabeh padha dadi kaya." - iki ora ditrapake ing kelompok cilik. Plywood retak sanajan wong sing tanggung jawab mlayu - "Aku ora weruh apa-apa, nanging mandheg Basmach, Bandera!" Lan kaya sing wis dakjanjekake, nalika aku lunga, aku nyetak kabeh, ora preduli roh utawa mbah.
                      4. 0
                        7 May 2014
                        Cekakipun, ingkang pinter manjing tembolok, boten wonten program pamrentahan, ingkang afiliasi angon wonten ing ngriku, damel wujudipun alit-alit, agêng-agêng, sawfly. Dadi wong-wong mau ora wedi karo bocah-bocah, amarga wong-wong sing disewa padha kerja ing kono.
                        Dadi masalah bisa diwiwiti, sesuk katon "kabut".
                        Dadi negara kudu nggawe proyek anyar, maneh beban anggaran ...
      2. +3
        7 May 2014
        CSTO iku, ing mratelakake panemume, sawetara jenis organisasi mitos kang ana akèh panemu lan saran, lan tumindak mung saka Rusia piyambak, liyane saka anggota - aku lungguh, aku ngrokok. Malah pangenalan Ossetia Kidul, Abkhazia lan Transnistria ora ditandatangani. wong bodho
  4. +4
    6 May 2014
    Ing Kyiv, ora oligarki kudu kuwasa, nanging perwira.
    1. +1
      6 May 2014
      papont64
      Ing Kyiv, ora oligarki kudu kuwasa, nanging perwira
      .
      Apa tegese para perwira sing menehi komando kanggo operasi tempur?
      Soko akhir-akhir iki, babagan liyane, ora ana sing krungu lan ora ana omongan!
      Ukraina ora kejawab kasempatan kanggo ngatur dhewe (nanging nyesel). Lan pasukan Self-Defense kanggo nahan kekuwatan yen sukses cilik banget!
      Entri pasukan ngirim ora dianggep minangka agresi militèr, mung kanggo mesthekake efficiency saka pimpinan interim negara, nganti urutan dibalèkaké lan kamungkinan saka reformasi, lan, miturut, Pemilu.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +4
      6 May 2014
      Kutipan saka papont64
      Ing Kyiv, ora oligarki kudu kuwasa, nanging perwira.

      Endi pejabat ing Ukraina?
      Ing cadangan? Sampeyan bisa nemokake liyane ana.
      Ora ana tembung kanggo liyane.
      pengkhianat.
      Ana uga warga pinggiran lan Belarus ing unit kita ing Timur Jauh.
      Dheweke cepet pensiun menyang papan sing anget.
      Film 72 meter minangka indikatif.
      Kita ora gelem sumpah marang non-negara.
  5. Tanechka-pinter
    +3
    6 May 2014
    "Kyiv ngarep-arep kekuatan" Lan Kyiv, pracaya ing impunity sawijining, ngarep-arep kanggo teror getih, kang lagi digawa metu ing saindhenging kidul-wétan. Pasukan perdamaian Rusia kudu digawa nglawan pembantaian sing ditindakake dening Kyiv Maidan saiki. Minangka Lenin ngandika, procrastination kaya pati. Sampeyan kudu ngelingi carane Yarosh diwiwiti ing Kharkov lan apa sing wis tumpah ing Odessa. IMF lan AS kanthi terang-terangan njaluk supaya wayang Kyiv bisa mulihake tatanan, tegese langkah-langkah hukuman sabanjure, lan dhuwit diwenehake kanggo iki. Aku ngelingi taun 90-an sing keluwen ing Rusia, lan ing Ukraina, ing ngendi wong-wong ora urip kanthi sugih, saiki, ing sawetara minggu iki, aku yakin dheweke wis mulai putus asa - lan saiki kita ora bisa ngidini fasisme ing Ukraina maju. kanthi menang ing Ukraina, ngatur blokade kutha lan ngobong wong kanthi impunity, kaya sing ditindakake para mbah kakung lan mbah kakung saka bandit Yarosh.
    1. +2
      6 May 2014
      Quote: Tanechka-pinter
      "Kyiv ngarep-arep kekuatan"


      "Lan nitahaken batalyon khusus arep ing saindhenging negara. Sabanjure ing baris, iku bisa, lan panggantos saka kabeh tentara ora dipercaya, Staff dening conscripts sing ora tenan pengin mati, iku ora dikenal kanggo apa lan kanggo. Dadi, dheweke bakal diganti kanthi lengkap karo syarat Kulon kanggo tentara bayaran kontrak tentara profesional. Turchinov sing ngumumake telpon saiki - "pakan meriam" dibutuhake kanthi cepet. Banjur mung tentara bayaran sing dibutuhake. aja mikir lan ora mikir pesen saka ndhuwur." (karo)
  6. +4
    6 May 2014
    Kanggo ngirim pasukan ing naungan CSTO lan urgently, delaying pati kaya, minangka klasik ngandika, Rusia ing tunggal ora bisa digawa menyang pasukan ing kahanan apa wae, iki fraught karo wiwitan perang lengkap.
    1. Horde
      -1
      6 May 2014
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      revato dening wiwitan perang lengkap


      perang karo sapa? karo Amerika? nanging kita duwe bom nuklir, Amerika ora bakal njupuk risiko, dadi ora perlu wedi ...
      1. +1
        6 May 2014
        Kutipan: Horde
        dadi ojo wedi...

        Horde Aku panginten sampeyan luwih pinter.
  7. +1
    6 May 2014
    Kutipan: Serge_SB
    Bener, lan ing naungan CSTO, iki minangka kapentingan umum kita.


    Luwih apik ing naungan negara SCO + ing status pengamat (Pakistan, India lan Iran)
    1. +4
      6 May 2014
      Apa sampeyan takon wong-wong mau? Apa padha arep? Pakistan lan India ana ing negara perang, Iran minangka pariah donya lan acara kuwi ora bakal duwe impact positif ing gambar, lan masalah karo Suriah durung ditutup.
      Ora ana solusi sing bener kanggo sampeyan lan aku, ora bakal ana kerugian.
      Dheweke nyoba nyeret Rusia menyang Perang Donya, sing bakal diwiwiti kanthi mlebu pasukan Rusia menyang Ukraina. Bakal langsung diumumake yen Federasi Rusia minangka agresor.
      Nganti saiki, mung sukarelawan sing ora duwe dokumen. Ing cendhak, Afrika.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +5
        6 May 2014
        Piagam SCO ora nyedhiyakake operasi njaga perdamaian ing njaba negara anggota organisasi kasebut, amarga SCO dudu organisasi militer, mung diidini nindakake operasi anti-teroris ing wilayah salah sawijining anggota SCO. . Inggih, kanggo BRICS - iku ora menek menyang sembarang gerbang - sampeyan bisa mbayangno carane populasi lokal bakal nanggepi katon saka Cina utawa ireng saka Afrika Kidul ing wilayah sing, ora kanggo sebutno kasunyatan sing BRICS wedi banget. negara bakal melu konflik ing Ukraina ( Apa padha duwe cukup masalah dhewe?). Bubar, Ivashov lan tangan tengen Sivkov wis menehi mutiara kuwi - malah ngadeg, malah tiba ...
  8. +3
    6 May 2014
    pasukan peacekeeping kudu dikirim menyang Ukraina ing gendéra CSTO, Organisasi Kerjasama Shanghai, BRICS utawa organisasi internasional liyane, kaya ing Tajikistan. Pasukan iki bisa uga adhedhasar pasukan Rusia, lan jelas yen kita ora bakal nampa dhukungan ing Dewan Keamanan PBB utawa ing OSCE.

    Mesthi sampeyan bisa ngirim pasukan. Nanging kabeh anggota CSTO, Organisasi Kerjasama Shanghai, BRICS bakal ndhukung kita?
    Ananging sarèhning pangurbanan ingkang makatên punika sampun katindakakên, mila saora-orane pratelan lan pranata-pranata anggèning panyêrahan wadyabala katentreman kêdah katindakakên enggal-enggal lan terang-terangan. Amerika lan NATO ngidoni pendapat umum ing saindenging jagad, lan kenapa kita luwih elek. Ingkang utama yaiku nylametake wong Ukrainia saka pembantaian iki.
  9. + 11
    6 May 2014
    Ayo YANUKOVYCH mbentuk pamaréntahan ing pengasingan.
    Dheweke njupuk Azarov lan mantan kepala SBU ana, etc. lsp. sing diusir junta! Apa sing salah miturut standar internasional? Banjur apa sing ditindakake dening pamrentah Polandia ing pengasingan ing Inggris ing taun 1939-1945?
    Ayo padha nundukake pasukan sing setya. Rekrutmen relawan. Rusia bakal ngutangi senjata!
    Apa maneh? Banjur apa sing ditindakake dening pamrentah Polandia ing pengasingan !!!???

    Nerangake marang aku, durrraku, kenapa Yanukovych, presiden hukum, ora bisa ngatur Angkatan Darat, lan Rusia ora bisa nulungi dheweke?
    1. +3
      6 May 2014
      Kutipan saka Magadan
      Nerangake marang aku, durrraku, kenapa Yanukovych, presiden hukum, ora bisa ngatur Angkatan Darat

      Dheweke lan kulawarga njarah-rayah Ukraina, dikembangke oligarki lan korupsi, digawa menyang Maidan. Ora ana sing bakal berjuang kanggo dheweke lan ing pimpinane.
  10. +4
    6 May 2014
    Iki nyata ing pesen saka peacekeepers Rusia.7 Dheweke ora nylametake Yugoslavia saka perpecahan lan NATO entuk papan ing Balkan. Toppers kasur ora bakal ngidini eliminasi junta lan bakal nyingkiri tanggung jawab kanggo getih sing tumpah. Dheweke bakal terus mateni warga sipil. Ora ana perjanjian siji-sijine ing Ukraina sing ditandatangani ing Jenewa sing ditindakake lan dheweke nguwuh yen Rusia kudu disalahake.
  11. +5
    6 May 2014
    Pilih miturut banding menyang Dewan Keamanan PBB kanggo penyebaran prajurit perdamaian Rusia ing sisih kidul-wétan. Aku ora mikir yen Dewan Keamanan bakal langsung nanggapi usulan kita. Nanging ana kesempatan kanggo menehi argumentasi liyane kanggo S. Lavrov lan V. Churkin ing diskusi karo Barat. Saiki ana 143 suara, nanging iki ora cukup. Warga Ukraina, Rusia, Moldova, Estonia, Jerman, Kanada, Lithuania milih ... Nuduhake link iki yen sampeyan setuju kanggo mlebu telpon. https://secure.avaaz.org/en/petition/Sovet_Bezopasnosti_OON_Vvesti_mirotvorchesk
    ie_voyska_Rossii_na_YugoVostok_Ukrainy/?tZjwuhb
    1. Joyly Roger
      +1
      6 May 2014
      wis milih. Deleng carane akeh teken: "kaya Putin, matur nuwun kanggo kang apik, nanging ninggalake kita piyambak," ana petisi padha. wingi iku 147.
      Tirai...
    2. Vladislav
      +2
      6 May 2014
      Ana mung siji iki:
      "Presiden Federasi Rusia Vladimir Vladimirovich Putin sing dihormati: Kita - etnis Rusia lan Ukraina sing nganggo basa Rusia - ora butuh perlindungan"
      https://secure.avaaz.org/ru/petition/Uvazhaemyy_Prezident_Rossiyskoy_Federacii_V

      ladimir_Vladimirovich_Putin_My_etnicheskie_russkie_i_russkoyazychnye_Ukrainy_/

      Ngapunten, kula nemu...
    3. 0
      6 May 2014
      Kutipan: vladim.gorbunow
      Pilih miturut banding menyang Dewan Keamanan PBB kanggo penyebaran prajurit perdamaian Rusia ing sisih kidul-wétan. Aku ora mikir yen Dewan Keamanan bakal langsung nanggapi usulan kita. Nanging ana kesempatan kanggo menehi argumentasi liyane kanggo S. Lavrov lan V. Churkin ing diskusi karo Barat. Saiki ana 143 suara, nanging iki ora cukup. Warga Ukraina, Rusia, Moldova, Estonia, Jerman, Kanada, Lithuania milih ... Nuduhake link iki yen sampeyan setuju kanggo mlebu telpon. https://secure.avaaz.org/en/petition/Sovet_Bezopasnosti_OON_Vvesti_mirotvorchesk



      ie_voyska_Rossii_na_YugoVostok_Ukrainy/?tZjwuhb


      Petisi kasebut dibusak ing dalan .. Aku tansah curiga yen avaaz iki pro.pi.ndo.s.ovsky am
      vladim.gorbunow, ngomong paling - pinten votes ana nalika sampeyan milih?
  12. + 11
    6 May 2014
    Wong-wong, njupuk pikiran. Where kanggo khusus introduce pasukan dhaftar kutha lan pamukiman ngendi yen kita ora nunggu kita ing paling padha bakal nambani kita setya. Malah Slovyansk nunggu sukarelawan lan paling ora kanggo mangerteni pasukan. contone Odessa, ing Odessa cetha ing Ugroin kebak Puffigism, Kita padha meneng kanggo 23 taun, tanpa nyoba kanggo malah ngerti apa iki kedados, padha dipakani karo gas hadiah lan dill digunakake kanggo Kholyava, padha arep bisa lan sampeyan bakal mbela wong-wong mau banjur kita bakal diumumake dening penjajah lan njaluk supaya lunga. Aku bakal bisa break ing kono tanpa mangu-mangu nanging ngerti dill mung DINGIN LAN wis ana ing sih-rahmat para FASIS kajaba DONETSK. UKROINA MENENG lan MENEPI IKI LUWIH TARI PERCAYA.
    1. Joyly Roger
      +8
      6 May 2014
      lan ora ngira. Nyekel +.
      Anehe, ana kedadeyan, banjur padha ngumumake republik Novorossia ing Odessa, banjur ultras, mung 1000-1500 nggawa kutha sejuta wong menyang dhengkul. (Iki umume topik sing kapisah lan sedih. Nalika wong-wong padha diobong urip-urip? Aku ndeleng akeh kiriman ing LiveJournal, kanthi foto carane wong-wong sayap tengen nyeret scaffolding menyang omah Serikat Pekerja lan nylametake wong saka geni, mula ana akeh pelanggan) Siji bangunan ing wilayah Donetsk bakal dicekel, banjur liyane. Lan apa asile? Ora cukup kanggo nyekel panitia eksekutif (polisi, kantor pendaftaran militer), nggantung gendera lan njaluk bantuan saka Rusia. Paling ora, kita kudu ngenteni referendum, lan, jujur, ora bisa mbantu. Inggih, yen Krymsky, karo pengamat, isih ora dikenali, iki umume bakal sijine. Mulane, nganti padha ngerti yen Lugansk, Donetsk, Kharkov, Odessa kudu ALL munggah, nyalonake 1-2 pemimpin, lan ora nggawe 4 republik, nanging siji, malah Little Rusia utawa Novorossia, pasukan kita ora ana apa-apa.
      1. Bogdan
        +2
        6 May 2014
        Aku bakal nambah. Ing mratelakake panemume pribadi, iku uga worth considering sadurunge referendum, misale jek kula sing ing tataran iki ana 10-15% saka panyengkuyung manteb ing ati saka federalization, bab nomer padha mungsuh, liyane pindhah menyang karya ...
        Saliyane njupuk pusat, perlu kanggo nindakake propaganda sing kuat banget ing antarane populasi supaya Odessa kapindho ora kedadeyan.
        1. 0
          6 May 2014
          Propaganda ditindakake dening Kiev.
          OSCE, kanthi idin saka Presiden Federasi Rusia, muter ing sisih wétan Ukraina.
          Dheweke bakal dadi pengamat.
          SE ora pengin mlebu Federasi Rusia, nanging sawise diakoni IMF sing nyedhiyakake meh setengah saka GDP Ukraina, dheweke bakal misahake.
          Salvage steers malah antarane Ukrainians gedhe.
      2. +1
        6 May 2014
        Kutipan saka JoyRoger
        banjur ultras, mung 1000-1500 nggawa yuta kutha kanggo dhengkul.

        Nalika sampeyan nulis - direkam ing telpon. Lan, tenan, iku sedih.
    2. +4
      6 May 2014
      Lan apa sing kudu mabur? Umumé, kabeh bener! Yen mung ana kasalahan gramatikal luwih sithik!
      1. Joyly Roger
        +1
        6 May 2014
        A wong ing emosi wrote, sampeyan bisa ngerti
    3. +1
      6 May 2014
      Kutipan saka: sv68
      Malah SLOVYANSK ngenteni sukarelawan lan dudu pasukan

      Nalika sampeyan lagi klelep, apa sing penting kanggo sampeyan sing bakal nylametake sampeyan, wong sing liwat utawa lifeguard profesional?
      1. +1
        7 May 2014
        Zhirinovsky kaya-kaya wis janji bakal dadi sukarelawan. Perlu, perlu, yen ora mung ing jaket kolonel sing mbukak buntut ing ngarepe wanita saka Duma lan goyangake ajiné. prajurit
    4. +3
      6 May 2014
      Kutipan saka: sv68
      BAKAL ANA KESEMPATAN AKU BAKAL RUJUK ANA TANPA PIKIR NANGING NGERTI UKROINA MUNG KANG DINGIN LAN WILUJENG RAHIM FASIS KECUALI DONETSK.

      Sampeyan bener, kanca! Ing kene Odessa diarani kutha pahlawan, nanging ora kaya ngono. Kaya ing Perang Donya II, dheweke ana ing sangisore Rumania, lan saiki ana ing sangisore geng gopnik. Sayange wong mati, nanging Odessans dhewe ora bisa dimangerteni. Apa ora ana saperangan ewu wong sehat ing kutha kanggo mbela hak kanggo safety? Dadi dheweke luwih tenang - yen dheweke ora ndemek kita.
      1. +1
        6 May 2014
        Kutipan saka Prometey
        ut Odessa disebut kutha pahlawan, nanging ora tau kutha kuwi. Kaya ing Perang Donya II, dheweke ana ing sangisore Rumania, lan saiki dheweke ana ing geng gopnik.

        Sampeyan ora bener. Akeh sing wis ditulis babagan blokade kutha.
        Dheweke heroik.
        Saiki aku ora ngerti.
  13. +2
    6 May 2014
    Minangka salah sawijining pilihan kanggo ngatasi krisis lan pertumpahan getih, cukup cocok. Kanthi sanksi PBB lan maju - kanthi lagu. Kita kudu nggarap iki, mesthi. Nanging pesen, aku, 100% bener
    1. Joyly Roger
      +2
      6 May 2014
      Ya, sampeyan bakal ngenteni wong-wong mau (. Negosiasi liyane ing Jenewa, persetujuan liyane sing Kyiv ora bakal nepaki. Dadi, mung kanggo narik wektu
  14. -1
    6 May 2014
    Ayo paling ora, paling kontingen perdamaian. Banjur ora ana urin kanggo nonton apa sing ditampilake ing TV saben dina. Suwene bakal terus mateni wong kanthi impunity? Kulon ngenteni, ngenteni, yen Rusia (Putin) ora bakal tahan, lan bakal campur tangan - campur - ngirim pasukan menyang Ukraina (lan banjur - Hurray! karo kabeh akibat), nanging Kulon ora ngenteni, ora ngenteni. Lan kita kudu golek cara kanggo (ing tangan siji, ing karsane Amerika Serikat, terus pangembangan konflik) (lan ing sisih liya, miturut aturan sing diciptakake dening "demokrasi" dhewe, aja ngluwihi moralitas demokratis sing diidinake sosial), yaiku, Barat saiki kudu muter kaya ula ing panci!
    Lan kabeh iki kanthi biaya saka kasangsaran wong Ukraina, amarga anggere Moscow "ora ngganggu", nalika Amerika Serikat undercoverly nandheske ing terus saka konflik, lan nalika Eropah lan PBB dipeksa kanggo pura-pura. dadi "peacekeepers" - konflik (maca sluggish perang sipil) terus, lan bab utama kudu keno "terpile" - kanggo wong Ukraina.
    Nanging, oke, kita ora ngirim pasukan kita ana, nanging kenapa wong-wong aneh iki durung dipateni gas? Rampung, sanajan tanpa panjelasan alasane, sanajan kasedhiya?
    1. -1
      6 May 2014
      Kutipan: demotivator
      Nanging, oke, kita ora ngirim pasukan kita ana, nanging kenapa wong-wong aneh iki durung dipateni gas? Rampung, sanajan tanpa panjelasan alasane, sanajan kasedhiya?

      Apa negara kita butuh dhuwit?
      Kita wis nerangake kabeh.
      Saiki utangan Ukrainia saka IMF bakal menyang kita.
  15. KAVS
    +6
    6 May 2014
    Inggih, ya, kita kabeh wong melek lungguh kene lan kita ngerti apa sing kudu dilakoni, lan PDB mbuwang koin "introduce" "aja mlebu" ... ayo padha dipercaya ing bab iki, AKU DUDU IKI!!
    1. Ora nesu
      +2
      6 May 2014
      Kutipan: KAVS
      Inggih, ya, kita kabeh wong melek lungguh kene lan kita ngerti apa sing kudu dilakoni, lan PDB mbuwang koin "introduce" "aja mlebu" ... ayo padha dipercaya ing bab iki, AKU DUDU IKI!!


      Bener, keputusane ora kanggo kita nampa mlebu utawa ora mlebu. Umume pernyataan kasebut yaiku emosi empati. Kasunyatane wong-wong padha mati ing kono. Lan mesthine wong normal pengin mandheg sanalika bisa.
  16. +6
    6 May 2014
    Kok ora paham! Kulon wis mbayar perang iki antarane Rusia lan Ukraina lan nunggu asil, nanging Kyiv durung bisa menehi asil ... Iki kabeh kabutuhan Kulon! nyeret kita menyang perang jangka panjang, saéngga ngrusak anggaran negara, nyebabake ekonomi rampung ... lan ora ana maneh negara Rusia!
    ora ana pasukan! ditulis kanthi bener ing artikel kasebut - pasukan penjaga perdamaian kudu kalebu ora mung militer Rusia, nanging saka macem-macem negara!
    1. +2
      6 May 2014
      Kutipan saka maxxdesign
      Kok ora paham! Kulon wis mbayar perang iki antarane Rusia lan Ukraina lan nunggu asil, nanging Kyiv durung bisa menehi asil ... Iki kabeh kabutuhan Kulon! nyeret kita menyang perang jangka panjang, saéngga ngrusak anggaran negara, nyebabake ekonomi rampung ... lan ora ana maneh negara Rusia! ditulis kanthi bener ing artikel kasebut - pasukan penjaga perdamaian kudu kalebu ora mung militer Rusia, nanging saka macem-macem negara!


      Aku ora setuju! Yen kita ninggalake kabeh kaya apa wae, mula kita bakal entuk pangkalan NATO ing ngisor irung kita, banjur bakal kasep kanggo mikir babagan ngirim pasukan.
      1. +1
        6 May 2014
        Saben basis duwe "chumadan" dhewe.
      2. 0
        6 May 2014
        Kutipan saka supertiger21
        Aku ora setuju! Yen kita ninggalake kabeh kaya apa wae, mula kita bakal entuk pangkalan NATO ing ngisor irung kita, banjur bakal kasep kanggo mikir babagan ngirim pasukan.

        Sampeyan kudu mikir karo sirah.
        GDP nindakake iki. Lan saka sampeyan sawetara emosi.
        1. 0
          6 May 2014
          Quote: Vasya
          Sampeyan kudu mikir kanthi sirah, GDP melu iki. Lan saka sampeyan sawetara emosi.


          Nah, aku ngomong babagan sing padha!
  17. +3
    6 May 2014
    ngenteni Juni! Kulon wis nuntut akun saka junta kanggo milyaran sing pindhah menyang ndhukung Nazi! kanggo kabeh hype iki! ... ditambah angga ing jar iki wis wiwit katon serong ing saben liyane! rauh bakal padha miwiti squabbling kanggo kesempatan kanggo nyekel tahta!
  18. +2
    6 May 2014
    Aku ora mikir sampeyan bisa ngirim pasukan
    kita kudu nganakake referendum lan iku
    1. 0
      6 May 2014
      Kutipan saka sluganka
      Aku sing iku mokal kanggo ngirim pasukan, iku perlu kanggo terus referendum lan iku


      Junta ora pengin referendum, lan wong Bandera padha ngepel ajiné kanggo nyerang lan luwih keras. duka .Nanging introduksi pasukan pancen bener. Nazi ora pengin rembugan kanggo sing apik - uga, mula dadi ala. am !
  19. +6
    6 May 2014
    Lha wong nego opo, kok iso mupakat karo laba-laba nang bank, deweke squabled karo wong liyo, enggal-enggal mulai nek durung udan-udan, kene perjuangane tahta. antarane setan lan setan. Fasisme Amerika-Bandera ing Ukraina saya mundhak, dheweke ora bakal menehi konsesi, luwih-luwih ora ana gunane kanggo Amerika, ternyata sia-sia mbuwang 5 milyar nenek, ora ana wong lanang, sampeyan kudu ngalahake dheweke. lan drive wong kabeh cara kanggo Lviv, utawa sampeyan bisa http: //topwar.ru/uploads/images/2014/141/kqxa743.jpg lan kanggo Berlin. Simbah kita gedhe. Siji-sijine, kita bakal mlebu Eropa bebarengan.
  20. 0
    6 May 2014
    Lan saiki sisih Bandera duwe kaunggulan daya, lan ora bisa njagong Turchinov ing meja negosiasi: sawise kabeh, saiki "resmi" Kyiv ngarep-arep kekuatan.

    Dheweke kudu dilebokake ing kursi listrik!
    Kyiv ngarep-arep kekuwatan, lan kudu nanggapi kanthi kekuwatan, wektu wis entek, Nazi ngganggu, numpes rakyat, ngresiki sipil, sedulur kita, iki nyengsarakke nyawa kita, lan kita ora duwe daya. Yagene? kabeh produksi lan tetanèn saiki akeh gumantung ing kasur, kang nganggo kaca tingal wungu-werna. Ayo ngirim ing pasukan, Amerika Serikat karo zh...s dhewe bakal mundhakaken kuwi dhuwur, introduce durung liyane sanksi angel sing bakal kenek kita lan ekonomi kita, kaya ora muni sedih, kita gumantung ..
    Nanging nyatane, sijine kabeh iki ha ... ing saka menara lonceng dhuwur, sampeyan ora bisa ninggalake sedulur ing alangan .. giliran bakal teka kanggo nutupi kasur lan henchmen sing.
  21. 0
    6 May 2014
    Saka dina kanggo dina, aku kabeh bakal diputusake .. utawa bakal ditanggulangi, kaya sing dikarepake dening Gusti Allah, lan carane Churkin, Putin lan Lavrov bakal mutusake, sadurunge 12 Mei, aku mikir.
  22. +1
    6 May 2014
    Ora ana pasukan Rusia ing Ukraina! Mung operasi khusus kanggo nyekel lan ngirim badut saka apa sing disebut "pamaréntah" kanggo Moscow. Dheweke kudu ditahan ing negara katelu, kaya sing ditindakake dening Amerika. Contone, ing Belarus. Pangiriman menyang Moskow - kanthi persetujuan.
  23. +1
    6 May 2014
    Ivashov apik tenan! Dheweke ngandika sedhela, terus meneng babagan akeh.
    Aku njupuk statement iki minangka bebaya. Sing diarahake bakal ngerti!
  24. +3
    6 May 2014
    Kutipan saka: navodchik
    Ora ana pasukan Rusia ing Ukraina! Mung operasi khusus kanggo nyekel lan ngirim badut saka apa sing disebut "pamaréntah" kanggo Moscow. Dheweke kudu ditahan ing negara katelu, kaya sing ditindakake dening Amerika. Contone, ing Belarus. Pangiriman menyang Moskow - kanthi persetujuan.

    Ing wangun kuwi!
  25. 0
    6 May 2014
    Iku wektu dhuwur apik !Marang Bandera sawise dosa getih liyane ora luput saka paukuman am !
  26. +8
    6 May 2014
    Maneh, sawetara impen ilusi babagan perdamaian lan persaudaraan. Kita pungkasane kudu ngerti manawa upaya njaga perdamaian ing Ukraina saiki minangka jebakan sajrone pirang-pirang dekade. Kanthi misahake "loro" faksi masyarakat, sing saiki wis ngumumake yen dheweke ndeleng jodoh ing peti mati, militer bakal miwiti nindakake fungsi sing ora ana gunane saka pengawal tapel wates ing negara pseudo sing ora dibentuk. Masalah perdamaian ing Ukraina utamane pitakonan apa lan ing ngendi apa karo Nazi, sing akeh banget. Padha cukup kanggo negara cilik. Malah Jerman dipérang sawise Nazi. Nanging ana persetujuan sementara koalisi. Lan ing kene - siji Rusia nglawan koalisi Kulon. Entri saka pasukan menyang Ukraina, sayangé, mung bisa ing kasus catastrophic saka karusakan massal. Iki uga dimangerteni dening saben wong sing bisa pengaruhe. Aku ngomong utamane babagan AS. Warga Ukraina saiki ora duwe pilihan. Utawa dheweke bakal mutusake dhewe lan dheweke mesthi bakal nulungi dheweke. Utawa dheweke bakal ngrampungake "pemilu" sing bakal teka ing akhir Mei. Banjur kita kabeh bakal isin banget, amarga NATO meh ana. Mumpung dadi dalang...
  27. +2
    6 May 2014
    Pasukan perdamaian ora bakal nulungi maneh, lan sapa sing kudu diremehake? junta fasis? Iku kudu numpes karo kabeh junta sawijining, supaya ora ana maneh ing bumi lan roh.
  28. 0
    6 May 2014
    Pasukan penjaga perdamaian, mungkin iki cara metu, sampeyan kudu nggawa luwih cepet, wong mati!
  29. 0
    6 May 2014
    Sabenere, mlebu pasukan bakal dadi kesempatan kanggo konsolidasi sentimen anti-Rusia sing luwih gedhe, Khokhol Fuhrer bakal entuk mungsuh nyata - iki luwih elek tinimbang saiki. Ayo pasukan kita luwih cepet / luwih dhuwur / luwih kuwat tinimbang sing Ukrainia, lan kabeh sing nganggep awake dhewe dadi bagian saka iku, faktor NATO kudu digatekake. Perang gerilya sing dawa ora kaya sing dibutuhake Rusia saiki.
  30. Polarfox
    0
    6 May 2014
    Bener banget. Kita butuh naungan organisasi internasional, nanging CSTO utawa Perjanjian Shanghai - ora masalah. Rusia mung ora bisa mlebu perang, Yankees mung ngenteni iki supaya bisa nyeret NATO ing kana. Lan yen misi peacekeeping dadi ing naungan urusan internasional, sanajan mung kasusun saka Rusia, iki prakara temen beda. NATO bubar.
  31. 0
    6 May 2014
    Kutipan saka obraztsov
    Aku menehi saran supaya mungsuh saka introduksi pasukan mikir babagan pitakonan ing ngisor iki:

    Apa kita ora bakal cokotan siku yen kita ngidini Bandera ngremuk panyengkuyung federalisasi lan kabeh Ukraina bakal dadi fasis? Apa ora iki malah luwih mbebayani kanggo Rusia tinimbang introduksi pasukan? Pinten kemungkinan serangan teroris ing wilayah Rusia dening wong-wong sing nganggo basa Rusia saka penampilan Slavia bakal nambah? Pira prajurit kita sing bisa mati yen AS lan Eropa nyengkuyung Ukraina lan menehi prentah supaya perang nglawan Rusia? Sepira luwih angel kanggo kita yen Perang Dunia kaping 3 diwiwiti?

    Aku ora ngomong babagan kasunyatan manawa kanthi ngidini Nazi menang, kita bakal ngiyanati wong roh kerabat sing bakal mati ing Slavyansk, Kramatorsk lan kutha-kutha liyane.

    Para sedulur, Gusti Allah paring kekuwatan kanggo slamet lan menang kanthi bantuan tentara Rusia utawa tanpa. Aku ngerti yen sampeyan berjuang ora mung kanggo awake dhewe, nanging uga kanggo kita sing manggon ing Rusia. Aku matur nuwun marang sukarelawan saka Crimea lan wilayah liyane ing Rusia sing cepet-cepet mbantu sampeyan.

    Aku uga pengin ujar manawa yen wong-wong wis dicuci otak ing Rusia kanthi intensitas sing padha karo ing Ukraina, mula ora dingerteni pira kita bakal metu kanggo mbela Rusia yen ana ing kahanan sing padha.


    sayangé, nanging ngenalaken pasukan, sethitik mengko kita uga bakal cokotan elbows kita. Miturut siji-handedly ngenalaken pasukan, kita, iku kita, lan ora wong metu ana, sing bakal miwiti perang donya katelu, kang mungsuh ngarepake saka kita. Sawisé iku, kita bakal disebut occupants, ing hubungan karo kang akeh allies lan partners bakal nyingkiri kita, lan kita bakal bisa kanggo menang perang iki karo mundhut saka puluhan yuta warga Federasi Rusia.
    Ora kanggo sampeyan ngalahake irung kanca-kanca ing plataran.
    Kajaba iku, Amerika utawa Eropa dhewe ora bakal miwiti perang karo Rusia, iki jelas.

    Iku tetep kanggo kita ngenteni nganti mayoritas pedunung Ukraina pengin bantuan Rusian, supaya ora ana jalaran getihen, utawa, minangka artikel bener ngandika, kanggo nggawe kampanye peacekeeping INTERNASIONAL.

    Nanging ana kamungkinan, maneh karo losses, sing wayang Maidan lan dalang sing bodho ora bakal entuk apa-apa lan kabeh bakal mutusake masalah dhewe, nanging angel kanggo pracaya, amarga mungsuh nglampahi akèh dhuwit lan gaweyan kanggo nggawa Rusia menyang lam. lan nyuwek-nyuwek. Ing kene, sayangé, kita berjuang ora mung kanggo sedulur-sedulur Ukraina, nanging uga kanggo negara kita.

    Lan miturut iki, tumindak kardinal apa wae kudu ditindakake kanthi cara sing seimbang lan wicaksana.

    Secara pribadi, aku kanggo introduksi pasukan perdamaian internasional. Lan aku banget ndhukung kegiatan partisan nglawan panguwasa Kyiv, nasionalis, lan formasi liyane sing ora sopan ngrusak rakyate.

    Kajaba iku, wong Ukrainia dhewe berjuang kanggo tanah air, lan iki ora cukup.
    1. 0
      6 May 2014
      Ayo kula ora setuju karo sampeyan mandheg !

      Kutipan saka kaa1977
      Sawisé iku, kita bakal disebut occupants, ing hubungan karo kang akeh allies lan partners bakal nyingkiri kita, lan kita bakal bisa kanggo menang perang iki karo mundhut saka puluhan yuta warga Federasi Rusia.


      Yen padha ngarani kita penjajah, banjur mung sedhela, kaya ing 08.08.08. Sekutu ing bentuk apa ora bakal nyingkiri kita (padha dadi sekutu), nanging mitra bisa, lan apa pesimis. Assessment ing bagean sampeyan: "karo losses saka puluhan yuta warga Federasi Rusia" Warga Federasi Rusia ora ana apa-apa, iku ngrancang kanggo nggawa ing pasukan bersenjata saka Federasi Rusia lan negara CSTO liyane.

      Kutipan saka kaa1977
      Kita mung kudu ngenteni nganti mayoritas Ukrainia pengin bantuan Rusia, supaya ora ana akibat getih


      "Sebagéan gedhé pedunung Ukraina" (Aku ngomong babagan Kulon lan Pusat) nganggep kita mungsuh. Nanging Kidul-Wétan setya marang kita, lan ora nglawan pasukan kita sing nglindhungi saka Bandera.

      Kutipan saka kaa1977
      Nanging ana kamungkinan, maneh karo losses, sing wayang Maidan lan dalang sing bodho ora bakal entuk apa-apa lan kabeh bakal mutusake masalah dhewe, nanging angel kanggo pracaya, amarga mungsuh nglampahi akèh dhuwit lan gaweyan kanggo nggawa Rusia menyang lam. lan nyuwek-nyuwek. Ing kene, sayangé, kita berjuang ora mung kanggo sedulur-sedulur Ukraina, nanging uga kanggo negara kita.


      Sampeyan banget optimistis babagan "kekuwatan" Bandera, sing dudu prajurit babar pisan. Saperangan pukulan kuat lan akeh Nazi bakal demoralisasi. Kanthi peralatan, dheweke isih duwe Zaman Batu.

      Kutipan saka kaa1977
      Lan miturut iki, tumindak kardinal apa wae kudu ditindakake kanthi cara sing seimbang lan wicaksana.


      Aku setuju karo iki, mulane wong-wong saiki padha mikir arep nggawa pasukan.

      Kutipan saka kaa1977
      Secara pribadi, aku kanggo introduksi pasukan perdamaian internasional.


      Lan aku babar blas nglawan iki!
      Amarga:
      1) Kita bakal kelangan pangarep-arep kanggo nulungi wong-wong sing nganggo basa Rusia ing Ukraina, supaya wong-wong mau ngalami penindasan luwih lanjut dening panguwasa anyar Ukraina.
      2) Dasar pasukan internasional kemungkinan besar yaiku militer Amerika, lan ngapura aku, sampeyan ngerti kenapa ... negatif
  32. 0
    6 May 2014
    Perlu pengaruh kanthi cara sing beda: perang informasi kanggo pikirane populasi pro-Rusia Ukraina, perjuangan diplomatik kanggo kapentingan populasi pro-Rusia ing pinggiran ing macem-macem forum lan rapat internasional, moral lan materi. dhukungan kanggo pasukan perlawanan junta Kyiv, nguatake blokade ekonomi junta Kyiv, kalebu lan pasokan gas yen ora ana prabayar.

    Ana paribasan Rusia sing tepat: wis kasep kanggo ngombe borzhom .....
  33. roly-poli
    +1
    6 May 2014
    Yen tentara Uk wis tanpa rottenness, iku bakal ngadeg antarane Black Atus lan wong. Tanpa subtleties saka showdown, bisa dadi penjamin stabilitas, contone, sadurunge Pemilu. Nanging sajrone 23 taun kamardikan, kader perwira wis ngalami owah-owahan gedhe ing persepsi kasunyatan obyektif. Nalika acara kasebut diwiwiti ing SE, liwat situs kanca kelas, aku nemokake kanca mahasiswa ing VU. Dheweke wis pensiun, manggon cedhak Odessa, lan njabat ing Novo Dofinovka. Komunikasi ora nggawa kabungahan. Dheweke nyalahake Rusia kanggo kabeh, kabeh kanca lan kolega mikir kanthi cara sing padha. Aku ora bakal ngirim monolog. Jijik atine. Dadi, dheweke lan kanca-kancane siap, ing telpon saka panguwasa, kanggo ngadeg karo senjata ing tangan marang Federasi Rusia, yen ana agresi utawa panyebaran pasukan peacekeeping. Dadi ing tlatah Inggris, saliyane dhukungan saka (bagean cilik) saka populasi, Angkatan Bersenjata kita bakal nemoni perlawanan sengit lan kekejeman ora ngerti wates, kaya ing Odessa. Ora bisa ngirim pasukan, nanging bantuan kanggo perlawanan kudu diwenehake. Amarga ora bisa ditindakake kanthi resmi, mula kudu tumindak kaya wong Amerika.
  34. +1
    6 May 2014

    kabeh bebener sing ora bisa didhelikake maneh.
    1. +1
      6 May 2014
      Apa sampeyan ngerti apa sing dakweruhi ing video iki lan kenapa aku rumangsa jijik: P.D..S iki nganggo basa Rusia, dudu basa Ukrainia, nanging RUSIA!!!
      1. 0
        7 May 2014
        lan aku ngeweruhi. Uga dadi jelas sing dikirim kamulyan pahlawan, iki wong lanang (babagan wong sing ngandhani mbah kakunge-brawler ing video kasebut), sing, miturut pendapatku, dipateni setengah sirah dening penembak jitu. Kanggo-bish padha "zombified" anak Ukrainia kanggo kebekan. Generasi wutuh tansaya munggah miturut buku "Sorovsky"! Lan aku uga krungu yen ana generasi sing tuwuh ing Jepang, yakin karo bom Hiroshima dening Uni Soviet. Inggih, iku ora!
      2. 0
        7 May 2014
        Ya, amarga kewarganegaraan - Ukrainia muncul ing taun 17 ing abad pungkasan, sadurunge kabeh wong Rusia. Kanggo satus taun, angel ngalahake akar genetis, ing tahap iki mung bisa mindhah otak, sing ditindakake kanthi sukses.
  35. +5
    6 May 2014

    Jerman ngomong babagan media Ukrainia sing lagi ngapusi.
  36. 0
    6 May 2014
    Bener, imbang lan diukur. Mung saiki, Rusia ora nindakake apa-apa kajaba "Stop acting out." Nanging wektu bisa dibuwang. Sing sedhih recourse
  37. 0
    6 May 2014
    Mung wingi aku ngirim artikel menyang Topvar, ngendi aku ngomong babagan penyebaran pasukan SCO. Nanging, ora bakal diterbitake.
  38. +2
    6 May 2014
    1% saka populasi nglawan junta fasis, sedih, para penambang mlebu ing tambang, paradoks, apa dheweke pancen ngenteni Rusia teka lan nylametake?
    Usus dhewe lancip utawa otak wis bisa, aku ora ngerti, paling kamungkinan loro.
    Kaya segel, dening Gusti Allah.
    Kanggo sing perang: Gusti Allah nunggil karo kowé lan bebener!
    1. +1
      6 May 2014
      Quote: Ireng lan kuning
      1% saka populasi nglawan junta fasis

      Apa sampeyan bisa mbayangno apa sing bakal ditindakake 99% saka populasi nalika, kanthi panjaluk 1%, pasukan mlebu? Iki minangka jebakan kanggo Rusia kanthi perang attrition.
    2. +3
      7 May 2014
      Ora asu laut, nanging wedhus ing rojo pati. Umumé - "pulo nasib ala." negatif
  39. angin topan7
    +1
    6 May 2014
    Kutipan saka vladimirz
    1) aggravation saka ancaman saka wabah perang donya, karo nomer akeh korban, kalebu sipil,

    Sapa, amarga Ukraina, bakal ditarik menyang perang donya, carane ing Ossetia Kidul padha stink kanggo sasi lan tenang. PDB ngendika, ayo padha nyoba mateni wong wadon lan bocah cilik ... Pira wanita lan bocah-bocah sing wis dipateni ing kono? Ana, antarane liyane, sawetara yuta wanita, bocah-bocah, wong tuwa. Apa supaya awake dhewe metu?
    1. +2
      6 May 2014
      Kutipan: typhoon7
      Sapa, amarga Ukraina, bakal ditarik menyang perang donya, carane ing Ossetia Kidul padha stink kanggo sasi lan tenang.

      Lan sampeyan ora njupuk Ukraina menyang akun? Apa sampeyan mikir nyekeli jenis blitzkrieg, karo uyah lan kembang ketemu roti? Tentara Ukraina bisa uga ora siap tempur, nanging ana lan yen ana perang bakal nolak kanthi kekuwatan sing saya tambah. saka wong-wong mau. Wewengkon Ukraina ora cilik, mula perang bakal dawa lan getihen, kanggo ngetokake loro negara kasebut. Apa kita butuh?
  40. msv
    +5
    6 May 2014
    Kutipan saka qwert
    Mung wingi aku ngirim artikel menyang Topvar, ngendi aku ngomong babagan penyebaran pasukan SCO. Nanging, ora bakal diterbitake.


    Apa penyebaran pasukan SCO? Pitakonan: Sapa, kajaba Rusia, sing siap ngirim pasukan? Belarus? Kazakhstan? China?! Iki dudu perang, dheweke bakal ngenteni. China uga bakal entuk manfaat saka kelemahane Rusia.
    Pitakonan loro: Peacekeepers ditepangake mung miturut mandat PBB. Sapa sing bakal menehi mandat iki nalika kabeh wong ing Dewan Keamanan nglawan Rusia, kajaba China?
    Pitakonan telu: Apa para penjaga perdamaian bakal melu perang? Contone, sapa sing bakal mbedakake ing Odessa, ing Kharkov? Peacekeepers ora tau perang.
    Aku ndhukung sing ngomong yen saiki dudu wektu kanggo nggawa pasukan, saiki pitakonan sing paling dhisik yaiku mbantu wilayah loro kasebut bisa urip, mbantu nganakake referendum. Yen junta rusak untune, liyane bakal kaya reaksi berantai. Perlu bantuan politik, militer (senjata, spesialis lan instruktur, sukarelawan), kamanungsan (pangan lan obat-obatan)
    Kyiv duwe sawetara pasukan. Ing babagan intensitas pertempuran lan intensitas, iki dudu Chechnya. Aku ora pengin kaya sofa lan jenderal komputer lan menehi saran apa sing kudu ditindakake. Kanggo kabeh, mangga: aja nyinggung wong-wong mau: ora saben wong padha nyiapake perang.
    Tinimbang omong-omongan, aku duwe saran kanggo sing ora cukup sabar, arahkan tenagamu menyang tujuan sing migunani.
    Tenggara butuh bantuan. Lan saben kita bisa mbantu paling ora rong perkara:
    - informatif. Nglanggar blokade informasi. Nggawa lan nyebarake informasi sing bener.
    - financial lan materi. Akeh wong, aku, bisa bantuan karo dhuwit.
    Pitakonan yaiku carane ngatur barang-barang kasebut tanpa perantara kanthi yakin manawa bantuan bakal tekan para penerima. Perlu kontak langsung karo warga.
    Delengen yen ana sing duwe saran.

    Iku paling luwih migunani tinimbang chatting.
  41. 0
    6 May 2014
    ... lan umume, kanca-kanca, kanggo wong-wong sing nganggep ancaman perang donya minangka argumentasi nglawan introduksi pasukan, elinga tembung Kerry babagan telung minggu kepungkur kanggo nanggepi serangan McCain lan bajingan liyane babagan kelembutan. sanksi marang Rusia: iki apa Kerry ngandika - Angkat tangan, sing siap perang karo Rusia .... Iki tembung ngandika eloquently sing Amerika Serikat ora arep perang karo Rusia ing wayahe (paling ora mbukak), . ... luwih-luwih ora ana sing ngangkat tangan. Lan yen Amerika Serikat ora melu konflik militer, mula Eropa mesthi ora bakal. Lan sawetara pesawat ekstra ing Negara Baltik, lan saperangan troughs ing Segara Ireng ... apa sampeyan mikir tenan sing iki ancaman nyata kanggo Rusia?!
    1. 0
      6 May 2014
      Kutipan saka Tiamat2702
      Amerika Serikat ora bakal perang karo Rusia saiki (paling ora mbukak)

      Mesthi, Amerika Serikat ora bakal perang karo Rusia, kanggo iki ana Ukraina. Sing titik - kanggo narik negara kita menyang perang supaya kita weaken saben liyane sabisa, lan mung NATO bakal gabung. Juru mudi Cina seneng mbaleni maneh: "Yen macan loro gelut, nonton, banjur rampungake sing menang. » .Iki apa sing direncanakake para ahli strategi saka Washington. Lan nalika hotheads nelpon kanggo introduksi pasukan menyang Ukraina, padha ora malah mikir bab jalaran. Sawise iku wis - "Kita bakal perang karo sethitik getihen lan ing wilayah manca", kang dadi nyata, muga-muga ora perlu ngelingake.
  42. 0
    6 May 2014
    .... Nanging, terus terang, ing wektu iki aku dhewe ora ngerti kepiye carane luwih bener: mlebu apa ora mlebu ...?
  43. Lyoshka
    0
    6 May 2014
    ora ana sing bakal ndhukung kita
  44. 0
    6 May 2014
    Aku ora bakal ngadili introduksi pasukan miturut mandat CSTO, amarga aku ora ngerti topik kasebut.

    Aku ora setuju karo ing ngisor iki ...
    "Iku prakara liyane sing Bandera provokes mbukak geni, lan mulane kita kudu bisa karo korps perwira - utamané liwat persaudaraan pertempuran prajurit Afghan, pasukan terjun payung, lan ing. Kita kudu ora ngidini perwira tempur lan prajurit sing wis liwati. titik panas kanggo nglawan rakyate."
    Pasukan kasebut ditarik saka Afghanistan 20 taun kepungkur, i.е. perwira sing perang ing kono wis pensiun. Mungkin ana siji utawa liyane long-ati, nanging padha ora bakal nggawe cuaca. Mbok menawa jenderal kolonel duwe pengalaman Afghan, nanging ora ana sing luwih setya marang Rusia (utawa mung ora setya marang junta) manggoni jabatan penting. Minangka kanggo pasukan terjun payung, gambar padha - meh ora ana sing isih ana ing pangkat sing njabat ing SA.
    Dene "titik panas", malah luwih susah: ora ketompo carane aku nyoba, aku ora bisa ngelingi ing ngendi para perwira lan prajurit tentara Rusia lan Ukrainia perang ing sisih sing padha. Sayange, aku percaya yen ora ana alesan kanggo ngetung seduluran militer.
  45. 0
    6 May 2014
    Eyang kakung kita dumunung ing tanah Novorossia, sing nylametake kita saka wabah coklat lan perbudakan. Nanging "keturunan fasis sing durung rampung" ditanam maneh dening propaganda Uni Eropa lan dipangan karo dhuwit mbaleni horor sing ora ana manungsa. Nerusake saka apa sing wis dikandhakake, mesthine Rusia ora kudu ninggalake tanah asli sing suci iki kanggo nyenengake Kulon lan ngrusak kita lan memori kita. Iki bakal dadi kesalahan sing paling fatal lan ora bisa dibatalake. Sakehing mungsuh kita padha sujud, nanging pungkasane kita padha welas asih. Saiki wong-wong Kulon dadi wong aneh lan iki sing ora dingerteni. Yen mangkono, kita duwe hak: saka sudut pandang moral, politik, ekonomi, etnis, geografi lan sejarah, kanggo nyegah infeksi iki saiki tanpa welas asih. Lan iki kudu ditindakake kanthi cerdas, kanthi ati-ati lan adhem. Kita bisa nindakake iku. Sejarah wis mulang kita iki.
  46. serg45
    0
    6 May 2014
    Kulon wis setuju, kalebu junta Ukraina, sing spesialis militèr kita ing wilayah Ukraina, carane akeh ngrungokake lan maca omong kosong iki wis bisa dijupuk ing account iki, lan tenan abad.
    ana pasukan khusus utawa Cossacks, kang menehi kritik dening video, padha Cossacks wis ana (yen iki dudu video palsu babagan Cossacks) quietly, tanpa gangguan, kita, aku bakal cepet ngerti sapa sing
  47. +1
    6 May 2014
    Punika nyerat Rostov News Agency. - Warta warta - antratsit.net - nulis yen rong bendera diunggahake ing bangunan administrasi kutha - Federasi Rusia lan Tentara Don Agung.



    "Bangunan administrasi distrik Antratsitovskaya dicekel wong bersenjata kanthi kamuflase nganggo senjata. Cossacks saka Novoshakhtinsk. Dheweke teka nganggo rong truk miring. Kita weruh peluncur granat lan sistem rudal anti-pesawat portabel. Senjata ing bangunan. Polisi lan SBU wis demoralisasi, reaksi saka pihak kasebut nol. Penangkapan kasebut ditindakake kanthi idin lan sesambungan karo pimpinan kabupaten. Reaksi wong beda-beda. Ana sing bungah, ana sing wedi. Ana akeh liyane sing terakhir, "tulis antratsit.net. Warta novosti.vsetke.com nyatake yen bangunan administrasi kutha dicekel dening Cossack Rusia saka Novocherkassk.

    Ataman saka Tentara Agung Don Viktor Goncharov mbantah informasi babagan perebutan kekuwatan dening Cossack Rusia ing Antrasit. Miturut informasi ora resmi, Cossacks sing ora kadhaptar saka tentara Ataman Kozitsyn teka ing Antrasit Ukrainia.
    1. +1
      7 May 2014
      Lan iki asile, kanggo patriot sing apes. Pranyata ora kabeh wong seneng nampa pitulungan.
  48. +1
    6 May 2014
    Kutipan saka Magadan
    Nerangake marang aku, durrraku, kenapa Yanukovych, presiden hukum, ora bisa ngatur Angkatan Darat, lan Rusia ora bisa nulungi dheweke?



    Amarga Yanukovych minangka kertu sing rusak lan ora ana sing bakal ngetutake dheweke, sanajan dheweke dadi presiden sing kapilih kanthi sah, dheweke ngrusak awake saka sirah nganti jempol, sampeyan bakal ngetutake wong sing ninggal sampeyan menyang nasibe lan tekan dalan menyang negara liya. .Aja ngomong yen dheweke ana ing bebaya mati, dheweke mung ngrasakake dhuwit sing wis entuk kerja sing "luwih akeh", kaya ngono.
  49. komrad.klim
    +1
    6 May 2014
    Quote: SHAKESPEARE

    Jerman ngomong babagan media Ukrainia sing lagi ngapusi.

    Watch everyone!
  50. 0
    6 May 2014
    Kita butuh naungan organisasi internasional, nanging CSTO utawa Perjanjian Shanghai - ora masalah. Rusia mung ora bisa mlebu perang, Yankees mung ngenteni iki supaya bisa nyeret NATO ing kana. Lan yen misi peacekeeping dadi ing naungan urusan internasional, sanajan mung kasusun saka Rusia, iki prakara temen beda.

    Aku ngusulake kanggo nelpon operasi iki "Shanghai Surprise" apik
  51. AlexanderXXXX
    +4
    6 May 2014
    Aja ngandel marang wong-wong sing ngapusi - jinis troll "ora wae". Aku ngandhani sampeyan saka Mariupol. Saka 31 karyawan staf pendhidhikan lan pendhidhikan departemen ing Perm State Technical University, mung siji wong kanggo Ukraina bersatu, liyane kanggo DPR. Ing aliran siswa sing dakwulangake, keseimbangane kira-kira padha (1,2 nganti 50). Ing Mariupol ana sawetara upaya kanggo ngatur rapat umum kanggo Ukraina bersatu lan kabeh gagal. Saindhenging Donbass, populasi ing swasana ati padha. Yen ora mangkono, banjur sakepel milisi ing Slavyansk lan Kramatorsk ora bakal ana ing kono nganti sajam, lan tentara Ukrainia bakal disambut ora minangka penjajah, nanging minangka liberators.
  52. +5
    6 May 2014
    Prajurit tentara bersatu ing sisih kidul-wétan nglucuti senjata tentara Ukraina lan ngrusak stasiun radar pertahanan udara Ukraina. Iki dilaporake dening Spring Rusia kanthi referensi menyang Kantor Jaksa Agung Ukraina. "Nduweni kauntungan numerik, saboteurs ngalahake prajurit Ukraina sing njaga fasilitas kasebut, njupuk sawetara senjata cilik, lan uga ngrusak stasiun radar kanthi pembakaran. Sawise tumindak sabotase, para penyerang mlayu saka papan kasebut, "ujare laporan kasebut.


    Mula perang gerilya diwiwiti.
    1. +3
      6 May 2014
      Mula perang gerilya diwiwiti.

      Koridor udara lagi disiapake ... eseman
    2. AVIATOR36662
      +1
      6 May 2014
      Pawarta kasebut dhewe apik banget, sanajan mung asipat moral, kabeh pengawal wates Ukraina ing sisih kidul-wétan kudu dinetralake kanthi cara sing padha.
  53. 0
    6 May 2014
    Aku nentang mlebu tentara Rusia menyang Ukraina, nanging aku setuju karo penulis sing kudu ditindakake, miturut conto para buruh kasur, kanggo ngrekrut tentara bayaran manca, nglebokake lan ngirim bantuan kanggo pasukan pertahanan diri. Ing kasus iki, kita ora ana ing lorong, nanging kita mbantu para sedulur Slavia.
  54. yurik
    +1
    6 May 2014
    Ing Ukraina ana pembantaian nyata, sing diluncurake dening fasis Ukrainia. Apa ana sing mikir yen ki Bendery nyekel Slavyansk lan liya-liyane, dheweke bakal nylametake warga sipil?! Dheweke bakal miwiti nyembelih lan mateni wong, kabeh sing mbantu milisi, sing mung tugas ing barricades, bakal mateni dokter sing nambani wong sing tatu, bakal padha karo kedadeyan ing Odessa. Dheweke wis nggawa Grads lan tank menyang kutha, lan kabeh iki nglawan wargane. Mlebet pasukan Rusia mung minangka kasempatan kanggo pedunung ing Tenggara kanggo urip!
  55. 0
    6 May 2014
    Kabeh mlaku miturut rencana - kudu ana 15 yuta budak ing wilayah USSR (saiki CIS). Tambah siji faktor liyane - supervolcano ing Amerika Serikat, paling ora bagean saka populasi Amerika Utara kudu dievakuasi nang endi wae, kang tegese Odessa éntuk wigati geopolitik gedhe. Sing isih ana yaiku ngresiki wilayahe pribumi lokal. Lan ana laboratorium biologi militer AS ing Odessa nganti pirang-pirang taun, lan ana laboratorium sing padha ing Georgia lan negara Baltik.
  56. +1
    6 May 2014

    Aku ora bisa mutusake apa tanggal statement kasebut
  57. +5
    6 May 2014
    Kutipan saka kare
    Aku ora bisa mutusake apa tanggal statement kasebut

    dikirim 25 April. tegesipun sampun ketinggalan jaman
  58. +1
    6 May 2014
    Kutipan: Corsair
    Quote: Sipil
    Bener, persis "ing atap" pasukan kudu dikirim, nganti Lvov ...


    SLAVYANSK, 5 Mei - RIA News.

    Klompok militèr sing dikuwasani Kyiv ing saubengé kutha Slavyansk, dianakaké déning panyengkuyung federalisasi, kaping pirang-pirang luwih gedhé tinimbang pasukan pertahanan diri, Igor Strelkov, komandan pertahanan diri kutha, marang RIA Novosti, Senin.

    "Yen kita ora nyekel kutha, kita kabeh bakal mati, sing bisa dingerteni.

    Aku janji, lan wong-wongku janji, yen kita ora bakal ninggalake Slavyansk. Miturut penilaianku, pasukan mungsuh, sing konsentrasi ing sekitar Slavyansk, ngluwihi kita kaping pirang-pirang, lan kita ora bisa nyekel kutha kasebut dhewe, "ujare Strelkov.

    "Kita bakal terus nganti pungkasan, nanging yen ora ana dhukungan, kita bakal rusak," ujare.


    Njawab pitakonan babagan carane dheweke bisa menehi komentar babagan laporan sing diduga rawuh saka sukarelawan saka Crimea lan Chechnya kanggo mbantu para pembela Republik Donetsk, Strelkov ujar manawa dheweke "ora weruh." "Aku mung pengin ngomong babagan apa sing ana," ujare.

    Dheweke uga nyathet yen dheweke njaga "sambungan ing Moskow mung karo kanca-kancane, ora ana sing dadi bagian saka elit politik."

    Elinga yen Strelkov ora langsung ngomong babagan bantuan saka pasukan Rusia, dheweke ngerti yen Rusia ora bisa langsung ngirim pasukan. Yen ora - kabeh sing wis ditindakake dening Putin, Lavrov lan Churkin!
  59. -2
    6 May 2014
    Aku mirsani pidatone Shoigu - nistha ...Miturut kertas kasebut, gagap, kleru tembung, kaya-kaya ora gelem.
    Jendral kursi ing tembung. EBN menehi dheweke Pahlawan Rusia (tfu) amarga komandan petugas pemadam kebakaran sing ditarik saka struktur Kementerian Dalam Negeri. Bakal njagong ing sembarang kursi, mbok menawa malah loro. Ana uga siji menteri, Rashidka Nurgaliev (uga oportunis)

    pisi: Shit, nalika jenderal kuwi wiwit menehi prentah ... Sampeyan bakal langsung kelingan Stalin! Kanggo Tanah Air! Nanging ora kanggo b..t iki.
    Nyuwun pangapunten bilih sumpah, punika namung nyinggung...
  60. Komentar wis dibusak.
  61. Komentar wis dibusak.
  62. +5
    7 May 2014
    Rusia, miturut "timbangan" saka Ukrainia, bakal tansah disalahake kanggo kabeh:
    - kanggo kasunyatan sing saka wayahe dheweke entuk "kamardikan" uripe dadi luwih elek lan luwih elek saben taun, lan saiki dheweke wis rampung rusak;
    - kanggo campur tangan ing konflik internal negara;
    - kanggo kasunyatan yen ora campur tangan ing konflik (ora nggawa pasukan perdamaian, ora meksa rekonsiliasi);
    - amarga tinimbang nyebar ing musim semi, dheweke melu musim semi "weeding", lali nganggo kaca tingal, "Ukrainians gedhe" njabut woh-wohan sing ngetokake woh, tanpa mikir babagan musim gugur lan mangsa;
    - kanggo ngidini negarane diowahi dadi papan latihan militer kanggo Amerika Serikat;
    ... lan malah kanggo kasunyatan sing kabeh iki taun, ing "rada" sing, ora rapat siji njupuk Panggonan tanpa gelut ajiné, ngendi "GREAT" "beradab" Ukrainians FIGHT antarane piyambak ... Rusia kanggo nyalahke kanggo iki banget ...
    Apa ana wong normal ing kono???
  63. +1
    7 May 2014
    Quote: Vasya
    Apa negara kita butuh dhuwit?

    Mesthi wae, nanging pira dhuwit sing kita entuk saka Ukraina kanggo gas kita? Katup gas minangka tuas sing apik banget kanggo mengaruhi hotheads. Lan banjur, Ukraina langsung, langsung Cut mati banyu kanggo Crimea kita, senadyan kasunyatan sing dhewe uga perlu dhuwit. Lan kita terus ngutangi gas dheweke.
    1. 0
      7 May 2014
      Kutipan: demotivator
      Lan kita terus ngutangi gas dheweke.

      Aku mikir, VVP ora ngomong tembung pungkasan, wong mikir ..
  64. Nikurov
    +1
    7 May 2014
    Amerika Serikat wis nyatakake yen ora bakal ngakoni asil referendum 11 Mei ing Donbass ing kahanan apa wae. Pitakonan: apa sing kudu kita tunggu?
    Kanggo ngenalake paket sanksi kaping 3 marang sektor ekonomi utama kita, kudu jelas lan ora jelas yen kita bakal nganggep tumindak kasebut minangka deklarasi perang lan bakal nanggapi kanthi karusakan lengkap sistem energi AS (Niagara). , bendungan hidroelektrik Colorado, lsp., terminal minyak lan gas) sewengi. Kabeh pertahanane bakal wuta lan budheg.
    Aja ndemek kutha, aja ngebom populasi.
    Kaping pisanan, kita bakal mateni gas menyang negara-negara sing paling musuhan ing Eropa, lan langkah sabanjure yaiku ngrusak kabeh terminal pelabuhan minyak lan gas lan fasilitas panyimpenan. Ayo ndeleng sapa sing duwe saraf kuwat.
    Dheweke bakal ngancam kita kanthi sanksi ...
    1. 0
      7 May 2014
      Kanthi gagah, kanthi kendel, aku ora mikir yen kedadeyan kaya iki ... Nanging luwih mungkin ing endi wae ing alam semesta paralel sing bisa ...
  65. 0
    7 May 2014
    Aku ngutip:

    Pasukan utama junta Kyiv dudu preman Kolomoisky lan dudu kanibal Yarosh karo tentara bayaran saka negara-negara Kulon, nanging propagandis militan saka Ukro-TV. Iku ora kanggo apa-apa sing pasukan punitive dadi furiously defend menara tanggung jawab kanggo siaran televisi, lan cedhak menara televisi Kyiv ana papan perlindungan digawe saka sandbags lan Bunch saka personel militèr ing seragam dingerteni.

    Aku ngerti dina iki nalika kanca-kancaku sing ditresnani ujar: "Ing Odessa, ora kabeh gampang banget." ! Pelajaran denazifikasi dheweke durung teka. Saiki feces Nazi kandel nggodhok lan gurgling ing tengkorak. Lan anggere ana TV, dheweke bakal mangan sembarang omong kosong, contone iki:

    "Ing tlatah wilayah Chernivtsi, 9 wong ditahan, ing antarane, awal, ana warga Federasi Rusia, lan kabeh liyane yaiku Ukrainia, sing ngeterake saka Transnistria ing mobil nganggo plat lisensi manca siji lan siji. setengah kilogram zat radioaktif ing wadhah buatan
    "Sampeyan bisa uga yen zat iki bakal dikirim menyang wilayah wétan kanggo tujuan nggawe sing diarani bom" reged "lan digunakake sajrone tumindak massal. Proses pidana wis diwiwiti babagan kasunyatan iki lan penyelidikan ditindakake, " tambah sekretaris pers SBU.”

    9 wong, ketoke ing van (kepriye bisa dadi liyane?), padha nggawa bahan kanggo bom reged njeblug nalika "tumindak massa". Kabar fitur Pridnestrovie, kang ominous kanggo Ukronazi sembarang, lan siji Russkiy. Materi radioaktif diangkut ing wadhah krasan, mbokmenawa Matryoshka. Ana akeh pitakonan sing bisa sampeyan takon, nanging sing utama yaiku: "Kenapa?" Apa "tumindak massal" sing kita ucapake? Dikutuk Putin mutusake kanggo njeblug para veteran sing padha kumpul tanggal 9 Mei ing salah sawijining kutha sing bebas saka pendhudhukan Bandera-Nazi? Utawa apa bom reged pancen mbantu nglawan pasukan punitive sing digawa menyang Odessa kanggo nerusake pembantaian? Utawa apa klompok kejahatan sing diatur SBU salah nahan komponen bom atom sing diimpi dening Nyonya Tymoshenko kanggo nyelehake ing kepala Ukrainia Rusia?
    1. Komentar wis dibusak.
  66. 0
    7 May 2014
    Rusia bisa ngirim pasukan menyang Iran kanthi sah; ora ana sing mbatalake perjanjian kasebut.
    Sawetara wong ngerti yen Rusia perang karo Iran luwih saka sapisan, mesthi padha menehi pil, lan ing 41st BT-7, BT-5 (tank) Tehran ironed metu.
  67. Eugene B.
    +1
    7 May 2014
    Ora perlu babar pisan ngirim tentara menyang Ukraina, sampeyan mung perlu bantuan senjata, obat lan pranata. Kajaba iku, dianjurake kanggo miwiti serangan udara marang klompok punitive, banjur kabeh bakal kaya clockwork. Wong lanang kita kudu rumangsa yen RUSIA ana ing mburine!!!!
  68. 0
    7 May 2014
    Artikel sing bener! Penulis 100% bener! Kayane kabeh wong wis siyap kanggo tumindak iki. Nanging sampeyan ora bisa ngumumake sadurunge.
  69. 0
    7 May 2014
    - Aku percaya yen pasukan penjaga perdamaian kudu dikirim menyang Ukraina miturut gendéra CSTO, Organisasi Kerjasama Shanghai, lan BRICS

    Apa Ivashov oke karo sirahe?
    Ora mungkin ngenalake pasukan penjaga perdamaian menyang Ukraina miturut gendéra CSTO, amarga dudu anggota CSTO.
    Padha ditrapake kanggo SCO.
    BRICS dudu organisasi. Ora ana organisasi kasebut lan ora ana; mung jeneng kolektif kanggo 5 negara berkembang gedhe. Utawa Ivashov ora ngerti iki?
    Pasukan perdamaian bisa digawa menyang Ukraina mung miturut mandat Dewan Keamanan PBB, lan ora liya.
    Yen ora, mung intervensi bersenjata.
    Gampang kanggo Ivashov nggegirisi; dheweke wis suwe ora tanggung jawab apa-apa.
    -------
    Sanajan bantuan materi lan finansial kanggo pasukan anti-fasis ing Ukraina mesthi bisa. Uga tekanan ekonomi lan diplomatik ing rezim Kiev.
  70. 0
    7 May 2014
    Kok senengane ngene iki...?
    Duma Negara mutusake ora ngirim pengamat menyang referendum sing dijadwalake tanggal 11 Mei ing wilayah Donetsk lan Lugansk. Iki diumumake dening wakil speaker saka omah ngisor parlemen Sergei Neverov.

    Iki minangka masalah internal wilayah, miturut Duma Negara.

    Referendum babagan status wilayah Donetsk lan Lugansk dijadwalake tanggal 11 Mei.
  71. 0
    7 May 2014
    Kutipan: typhoon7
    Padha ora duwe kendaraan aviation lan wojo, supaya losses bakal tansah gedhe lan bakal tansah ing pertahanan, amarga padha saiki diblokir saka kabeh pinggiran ing Slavyansk, sanajan ana milisi paling siap perang.

    Kenapa?! Rusia-24 saiki wis ujar "sing ora bakal nganakake parade ing 9 Mei ing Kharkov, parade (perhatian!) Peralatan militer lan penerbangan (!!!!!!) amarga wedi karo provokasi! Kepiye sampeyan ngerti iki ???!!! Kharkov kanthi tenang mirsani carane Slavyansk ditembak, nalika duwe peralatan militer lan pesawat?!
  72. 0
    7 May 2014
    Pisanan, setuju babagan penyebaran pasukan perdamaian CSTO lan ngumumake iki menyang Ukraina, lan banjur nerusake.
  73. 0
    7 May 2014
    Ana luwih saka 180 wong ing Rusia.
    Apa ora kontingen internasional?
    Kajaba iku, saiki ana akeh ruang lingkup kanggo tentara pribadi. ngguyu (Korea lan Amerika) ngguyu Iran, Suriah lan ing ngendi wae ...
    Operasi ing Crimea mbatalake dogma internasional.
    Aku Snowden bakal dadi salah siji sing pisanan ing sisih apik, aja nganti nggawe kontingen Amerika.
    Dadi ... Mayoritas elit ing donya nglawan Rusia (lan iku amarga wedi) lan dudu bangsa!
  74. BEJIEC
    +1
    8 May 2014
    Hei, sampeyan ana, ing Maidan!
    Kanggo mata uang apa??Medali apa??
    Sampeyan adol Rusia dadi brazenly, banget kejem??!
    Sapa sing menehi hak iki - kanggo najis Sedulur Rusia ???
    Sapa sing menehi hak kanggo ngrusak memori kita?!
    We are Slavs dening getih!! Keluarga kita bersatu!!!
    Hei, sampeyan ana ing Maidan !!!
    Sampeyan ora kabeh Ukraina!!!!!Apa sampeyan takon para penambang??Apa sampeyan takon buruh????
    - Sing Wetan Ukraina sengit Rusia?!!??
    Saben dina kasir diisi kanthi sistematis -
    Carane akeh euro padha menehi kanggo Advertisement saka Donbass???
    Utawa dolar ing bundel Apa padha mabur menyang sampeyan ing transfer?
    Sapa sing ngidini sampeyan ngrusak Jiwa bangsa kita???
    Nglacak buntute sing sedhih, kaya sing cocog karo budak,
    Wagging ngisor gundhul, Mlayu menyang Eropah!!!
    sopo sing nang mburimu?? Sapa sampeyan dhewe?
    Apa perang mbukak Preet langsung menyang Rusia?!
    Apa, Nazi Bandera putu Biru-kuning ??
    Saka kolera fasis Tangan gatel banget ??
    Rusia ora seneng karo sampeyan?!! Tembung kita ora apik??!!
    Massacred kuburan massal kita?!!
    Simbah kakung lan mbah kakung sampun paring gesang,
    Supaya sampeyan gadai kemenangan kita kanggo dhuwit???
    Sabar iku ono watese, Pasuryane abot !!!!
    Lan ing desa Cossack Checkers siap perang !!!
    Kamulyan para leluhur liwat taun-taun bakal menehi inspirasi kanggo perang !!!
    Sapa sing marani kita nganggo pedhang - Saka pedhang bakal mati !!!!!!
  75. 0
    8 May 2014
    Kutipan saka aleck-nagaj
    Aku ora ngerti apa ora ana bedhil mburu kaliber gedhe saka 50 kaliber. "Saiga", "Macan" (bedhil), "Veprey" ora katon ing kabeh.

    Setuju. Kabeh iki ngelingi keributan bocah ing kothak wedhi ing saubengé benteng pasir
  76. 0
    8 May 2014
    Kaping pisanan, dheweke (V.V. Putin) nduduhake kesiapan Moskow ing saindenging jagad kanggo netepi kewajiban sing ditindakake ing Jenewa kanggo nyuda kahanan ing Ukraina. Iki kanthi serius nyuda risiko ngenalake paket sanksi ekonomi marang Rusia - paling ora amarga sawise tembung Putin, bakal luwih angel kanggo Amerika Serikat kanggo ngyakinake politisi Eropa babagan kabutuhan langkah kasebut. Iku ora ketepakan sing pasar reacted arang banget positif kanggo wicara saka presiden Rusia - euro ambruk ngisor 49 rubles, dollar - ngisor 35, lan indeks bursa wungu dening 5%. http://expert.ru/2014/ 05/8/politiceskoe-dzyudo/
  77. ..Dmitry..
    0
    8 May 2014
    Pasukan utama junta Kyiv dudu preman Kolomoisky lan dudu kanibal Yarosh karo tentara bayaran saka negara-negara Kulon, nanging propagandis militan saka Ukro-TV. Iku ora kanggo apa-apa sing pasukan punitive dadi furiously defend menara tanggung jawab kanggo siaran televisi, lan cedhak menara televisi Kyiv ana papan perlindungan digawe saka sandbags lan Bunch saka personel militèr ing seragam dingerteni.


    Aku maca, lan analogi karo film "Inhabited Island" langsung muncul http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0 %B5% D0%BC%D1%8B%D0

    %B9_%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2_(%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D0%BC,_2008)

    Apa sedulur-sedulur Strugatsky ngramal kabeh ??
    "Menara" - Ukrainia-TV
    "Geeks" - Separatis...

    kaya ngono...
  78. 0
    8 May 2014
    Kutipan saka obraztsov
    Aku uga pengin ujar manawa yen wong-wong wis dicuci otak ing Rusia kanthi intensitas sing padha karo ing Ukraina, mula ora dingerteni pira kita bakal metu kanggo mbela Rusia yen ana ing kahanan sing padha.


    Apa sampeyan mikir yen populasi kita kurang brainwashed?
  79. vvpll
    -4
    8 May 2014
    Putin metu!
  80. 0
    8 May 2014
    Kutipan saka dkflbvbh
    Kabeh iki diunekake dening revolusi ... Sawetara jenis operetta. Katon kaya pemberontakan ... Lan pabrik lan tambang kerja, ngasilake produk, entuk dhuwit, dhuwit iki mili menyang kanthong oligarki, para oligarki nggunakake dhuwit iki kanggo nyengkuyung kabeh jinis "Dnepr-Donbass" lan dikirim kanggo mateni. wong-wong mau. Lan mesthi altruist, nanging ora nganti kaya ngono. Iku mung smacks saka sawetara jenis sodomazakhism kene.


    Inggih, kula nyengkuyung, prinsipipun punika matèni kita, lan kita tambah kuwat ing bolongan ing jero lemah, ora ana Benderites, nanging padha munggah ing ndhuwur, oh iya, ana barang ala, lan bali menyang bolongan, kanggo entuk. dhuwit kanggo wong aneh iki, nanging ora perlu mlebu bolongan, tetep ing ndhuwur lan njupuk langkah, yen ora RUSIA bantuan, ya bakal mbantu, nanging sampeyan uga kudu repot, wis akeh tanduk, yen panambang metu, kabeh bakal repot, nanging ora metu, tenang ing kono, ayo padha sumelang.
  81. Alexander Kirov
    -4
    8 May 2014
    Apa sampeyan krungu dhewe? Putin iku kontol lan ngandika iku kabeh. Njupuk otak sampeyan lan takon dhewe, kenapa pasukan Rusia ana ing Ukraina? Apa sampeyan butuh? Apa sampeyan nampa peti mati saka Chechnya? Awake dhewe bakal ngerti sapa sing bener lan sapa sing salah - iki tanah kita. Siji ngirim ora mikir sing Ukrainians sing ora bersenjata lan buta huruf. Generasi enom cepet sinau kanggo tresna Motherland lan duwe wong kanggo mulang. Ayo, ana cukup lemah kanggo kabeh wong, kita bakal ngubur menyang standar paling dhuwur.
  82. 0
    8 May 2014
    Kutipan: Alexander Kirov
    Awake dhewe bakal ngerti sapa sing bener lan sapa sing salah - iki tanah kita.

    Iki carane sampeyan bakal ngerti? Kabeh pertandhingan sampeyan mung nyebabake getih nganti saiki ... Lan sampeyan mung ngubur sipil sampeyan dhewe ...
  83. Alexander Kirov
    -1
    8 May 2014
    PUTIN BANGET!!!!!
    1. +2
      8 May 2014
      Cekel cookie, bayi, mangan lan mangan ... Wah, carane crispy saltison, rasa favorit saka kamardikan, ketoke)) Lan saiki revolusi ... iku, ayo padha pindhah karo kamulyan mahkota - bab lard tiba. ! Wah, cah pinter, mung anugerah kanggo turis Eropa



      Guys, matur nuwun kanggo kasunyatan sing kita kabeh liwat karo eseman, feed kewan karo apa sing kita bisa lan ora melu ing debat sing ora ana gunane. ya Sugeng preian kanggo kabeh wong lan sukses ing omah sampeyan! ombenan
  84. +1
    8 May 2014
    Wigati dimangerteni yen dill (dudu Ukrainia) nyoba mbenerake awake dhewe amarga kasunyatane ...... A lelucon tragis kelakon. Ora ana sing gelut. Ana sing ora pengin (tentara), liyane bisa. 't (mung ing wong akeh, ing mburi, lan ngrampog. ), nalika liyane ora duwe kesempatan (ora gaman). Nanging kabeh wong wedi banget marang GDP.
  85. 0
    8 May 2014
    Kutipan: typhoon7
    Apa sing sampeyan tulis, saka rombongan 25 wong metu lima. Apa sampeyan melu perang iki? Sapa sing menehi hak kanggo ngina para pejuang sing nglawan Nazi, sing wis tiba saka kesel ing aspal. Sampeyan kudu isin karo tembung kaya ngono.

    Aku setuju karo sampeyan lan ngajeni banget marang keberanian lan pengorbanan awak milisi, aku isin karo tembung sing diucapake kanthi panas lan ngina.
    Nanging ing wektu sing padha, aku ora setuju karo argumen "max702 RU". Yen sampeyan ngrungokake koresponden, ing antarane milisi ana akeh wong militer sing duwe pengalaman Afghan, lsp. Tampilan ngganggu: carane checkpoints dikuwataké, carane prance ing jaran ing kendaraan (mungsuh uga nonton kabeh ing TV) carane ban padhang ing wayah wengi lan posisi wis disorot kanggo njupuk luwih akurat ing sampeyan. Nyatane, kok ora bisa nyedhaki papriksan bisa dikuwataké karo tong minyak campuran kontrol elektrik (yen ora ana bahan peledak)?, ngendi trenches kapisah?, ngendi trenches kanggo BRDM? ngendi cutoff kanggo penembake?, ngendi parit? endi tas sing bisa nggodho mungsuh.
    Wong lanang, iku isin kanggo sampeyan, ana sawetara wong Afganistan nyata ing antarane sampeyan, kaya FOX, licik lan lincah, sayang banget yen sampeyan ngwutahake getih ing "kantong", nalika ora ana pangertèn, aku melas marang wong-wong mau.
    1. 0
      9 May 2014
      Mesthi lan ora goyah. Kaya sing dakcritakake, dheweke ora berjuang kanthi nyata. Sayange kanggo wong-wong. Serbia minangka conto.
  86. Burung hantu
    0
    9 May 2014
    Ngomong yen ana sing ngerti carane mlebu ing Ukraina ing milisi? Aku umur 37 taun, Rusia, wiwit umur 14 nganti 25 taun aku serius melu seni bela diri. Hubungi wong sing aku butuh bantuan.
  87. 0
    9 May 2014
    Kok gelut? Ngirim perusahaan wong sing "sopan" menyang Kiev lan Oleg Tsarev ing kana lan iku.....

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"