Dagestan: telung militan tiwas, rong cache bom ditemokake

36
Dagestan: telung militan tiwas, rong cache bom ditemokakeRong cache piranti bledosan improvisasi sing ditemokake ing Dagestan. Karyawan Komite Anti-Terorisme Nasional bisa nyegah serangan teroris nalika preian Mei.

Sajrone rong dina kepungkur, cache karo piranti bledosan improvisasi ditemokake ing desa Novy Agachaul, distrik Karabubhkent, lan cache bandit ing lereng Gunung Tarki-tau ing pinggiran Makhachkala, laporan ITAR-TASS.

Ing desa Novy Agachul, bom 12 kilogram ditemokake ing ruang paling ngisor omah pribadi, lan ing pinggiran Makhachkala, telung piranti bledosan improvisasi kanthi total ngasilake luwih saka 5 kilogram TNT ditemokake.

Kabeh piranti bledosan sing ditemokake dirusak dening ahli bahan peledak saka Departemen FSB Republik Dagestan ing panggonan ditemokake amarga bebaya detonasi sajrone transportasi.

Ing 27 April, sawetara militan dibuwang ing Derbent, ing ngendi operasi khusus ditindakake.

Ing esuk 5 Mei, operasi khusus ditindakake ing Khasavyurt. Anggota geng Khasavyurt diblokir ing salah sawijining omah pribadi. Telung militan tiwas ing paprangan. Antarane wong-wong mau, Ramazan Labazanov, 24 taun lan garwane tiwas. Labazanov melu geng mung rong sasi kepungkur. Dheweke bakal dipriksa kanggo keterlibatan ing upaya kanggo nyawane pejabat departemen polisi, sing ditindakake ing Khasavyurt tanggal 5 Mei.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

36 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 19
    5 May 2014
    Nanging, "spesialis" kita ora cocog karo Ukrov, lan matur nuwun marang Gusti Allah. nglirik
    1. +7
      5 May 2014
      luwih becik yen ora ana sing krungu babagan kegiatane, amarga swara lan bledug sing kurang, nanging tumindak kasebut bisa ngomong dhewe.
      1. + 17
        5 May 2014
        Mung kasunyatan sing padha disimpen Olimpiade saka serangan teroris pantes pakurmatan khusus! Sampeyan ora bisa nyimpen dhuwit kanggo keamanan. Kanthi teroris, sarana perjuangan apa wae sing apik. Sembarang! Ayo paling kejem lan ambigu. Bakal ana efek. Nanging, omah-omah sing didhelikake begal kudu langsung diobong. "Ing upaya kanggo ngilangi militan." Sing nduweni - ora rugi lan "tiket serigala" kanggo Employment adiluhung, perawatan dhuwur-tech lan pendidikan. Mung ing sewers lan wipers! Sembarang karya, mesthi, mulya, nanging ana kurang saka liyane.
        1. kosh
          +5
          5 May 2014
          Quote: Nahum
          Mung kasunyatan sing padha disimpen Olimpiade saka serangan teroris pantes pakurmatan khusus!


          Juara bobsleigh Olimpiade Alexei Voevoda (loro medali emas) ngomong babagan kepenake para atlit Amerika kanthi rasa aman ing Olimpiade Sochi. Dheweke ora tau ngalami iki ing kompetisi olahraga apa wae - rasa aman sing lengkap. Inggih kita.
          1. jj
            +8
            5 May 2014
            Alon-alon lan bisnis minus komposisi geng ing lemah
            1. +1
              6 May 2014
              Kutipan saka jjj
              Alon-alon lan bisnis minus komposisi geng ing lemah


              Isih, Pusat Tujuan Khusus beroperasi.
        2. +1
          6 May 2014
          Yen video kasebut minangka operasi khusus sing kapisah:
          http://kavkazpress.ru/archives/47743
          Babagan wong mati - sing kapisah:
          Ringkesan operasi khusus ing Khasavyurt tanggal 5 Mei 2014
          http://kavkazpress.ru/archives/47950
        3. +1
          6 May 2014
          Quote: Nahum
          Sing nduweni - ora rugi lan "tiket serigala" kanggo Employment adiluhung, perawatan dhuwur-tech lan pendidikan. Mung ing sewers lan wipers!

          Mungkin luwih gampang? Minangka wis suwe diusulake dening PDB, "udan bandit ing jamban." Accomplices saka bandit iku bandit dhewe.
      2. +1
        5 May 2014
        Iku bakal luwih apik yen padha ora duwe apa-apa, kajaba kanggo latihan!
        Mesakaké...! RESEP!!!!!!!!
    2. +5
      5 May 2014
      Dagestan: telung militan tiwas, rong cache bom ditemokake

      Teroris Dagestan iki isih ora bakal tenang, ana perang sipil ing Ukraina, lan apa sing diputusake? - ora bakal bisa metu. Iku misale jek teroris saiki bakal tenang lan njupuk sisih kita mung yen Gusti Allah nglarang perang gedhe karo NATO unfolds. .
      1. +4
        5 May 2014
        Kutipan saka elmy
        Teroris Dagestan iki isih ora bakal tenang, ana perang sipil ing Ukraina, lan apa sing diputusake? - ora bakal bisa metu. Iku misale jek teroris saiki bakal tenang lan njupuk sisih kita mung yen Gusti Allah nglarang perang gedhe karo NATO unfolds. .

        Ya, mungsuh umum nyawiji mantan mungsuh, kaya ing taun 1941 nalika tahanan lan sengit saka kekuwatan Soviet lali ngenyek nalika ngadhepi bebaya tanah air lan njaluk perang karo Nazi.
      2. +1
        6 May 2014
        Kutipan saka elmy
        Teroris Dagestan iki isih ora bakal tenang, ana perang sipil ing Ukraina, lan apa sing diputusake? - ora bakal bisa metu. Iku misale jek teroris saiki bakal tenang lan njupuk sisih kita mung yen Gusti Allah nglarang perang gedhe karo NATO unfolds. .


        Teroris iki diprentah dening wong sing adoh saka asal-usul Dagestan. Kabeh dibayar dening dinas intelijen Barat. Nganti saiki, Mikhail Saakashvili minangka salah sawijining sponsor utama teroris. Nanging kahanan ing wilayah kita tenang, serangan teroris langka lan ora narik kawigaten.
    3. sambung30
      -24
      5 May 2014
      Aku setuju. "Spesialis" kita wis wiwit entuk pengalaman kanggo nglawan terorisme. Ora ana apa-apa, aku mikir nganti kabeh reged saka sisih wetan negara diobong, pengalaman bakal katon.
      1. +6
        5 May 2014
        Kutipan saka: connect30
        Aku setuju. "Spesialis" kita wis wiwit entuk pengalaman kanggo nglawan terorisme. Ora ana apa-apa, aku mikir nganti kabeh reged saka sisih wetan negara diobong, pengalaman bakal katon.

        Andryushenka, ora ketompo carane ngobong sampeyan, sampeyan minangka troll Barat.
      2. +4
        5 May 2014
        "Spesialis" sampeyan bakal cepet dadi balung putih, bebarengan karo bocah-bocah sing frostbitten.
      3. +3
        5 May 2014
        Kutipan saka: connect30
        nganti saiki lagi wae wiwit entuk pengalaman nglawan terorisme.

        Apa kethek bakal mulang sampeyan? Lian karo gelung wis cukup kanggo kowe kabeh.
      4. +2
        6 May 2014
        sambung30
        Spesialis sampeyan ora pengin nuruti dhawuhe junta fasis. utawa padha sebagian mimpin metu dening teroris, utawa rodo fasis sing teka menyang kuwasa. Lan wong-wong sing saiki entuk pengalaman mung bisa nindakake kekejaman marang wong-wong sing ora bersenjata, wanita lan bocah-bocah, kaya leluhur ideologis - algojo fasis, sing kita, bebarengan karo Ukrainia normal, numpes sadurunge ..... oh ya, aku lali, sampeyan spesialis saiki. saliyane kanggo ngedol tanah kelairan kanggo master Amérika, padha isih bisa, minangka bagéan saka perusahaan karo kendaraan wojo, kanggo kondhang dijupuk kutha-kutha bek loro lusin bersenjata karo tangan cilik cahya, kalebu senjata mburu, uga wanita Ukrainia lan Rusian ala. ... lan banjur kaya kondhang drape saka wong-wong mau, ninggalake kebangkrutan ing gupuh ... kang, Nanging, banget cepet, bener tetep munggah karo kothak ing kacepetan .... :)))
        Ndedonga marang dewa fasis lan gubernur Amerika supaya kita ora kudu nglindhungi populasi sipil ing Kidul-Wétan saka sampeyan ... kita bakal smear kaya telek karo boot ing parket lan Ukrainians normal bakal seneng bantuan kita. karo iki. Lan ora ana gunane kanggo ndhelikake - kita bakal narik metu saka bolongan lan, kaya tikus, kita bakal ngliwati kabeh rabble Nazi sampeyan - sampeyan mung kudu mlayu ... sanajan maneuver iki minangka penerbangan sing cepet, rabble sampeyan , sing diarani Garda Nasional, wis nguwasani kanthi sarwa .... :))) Sugeng . :)))
      5. +1
        6 May 2014
        Du cancer sampeyan, sing diarani ala ing Tenggara, padha warga negara sampeyan. Pembakar kurang ajar anyar, apa Odessa ora cukup kanggo sampeyan?!
    4. +2
      5 May 2014
      Kutipan: Vladimirets
      Nanging, "spesialis" kita ora kaya Ukrovs

      Wigati dicathet ora mung "ukrovsky".
      Lan bakal ngilangke irung lan sijine "turu". Lan kabeh tanpa pompa.
      Amarga padha pinter lan sopan.
      Matur nuwun kanggo layanan sampeyan. hi
  2. +3
    5 May 2014
    Bener! Dadi perlu kanggo ngresiki kabeh infeksi iki
  3. +7
    5 May 2014
    Sing apik, apik! Ditilik saka video kasebut, bahan peledak kasebut diluncurake bebarengan karo viper.
  4. +4
    5 May 2014
    Antarane wong-wong mau, Ramazan Labazanov, 24 taun lan garwane tiwas.

    - iki mung cara kanggo ngatasi teroris, bebarengan karo bojone, supaya ora ana bom lampus.
  5. +5
    5 May 2014
    ora ana papan sing kaya ngono ing bumi kita!
  6. +4
    5 May 2014
    Sanadyan babagan teroris, nanging becik! Thanks kanggo para pejuang ngarep sing ora katon saka UFSB Dagestan.
  7. + 12
    5 May 2014
    Foto kasebut kanthi jelas nuduhake yen omah sing ditemokake bom kasebut diunekake. Sampurna cara metu, lan bom wis numpes, lan omah teroris. Iki kudu ditindakake, supaya para teroris lan kulawargane dirampas barang-barange, paling ora minangka paukuman cilik sing bisa dianggep tumindak ala. Bravo kanggo layanan rahasia!
  8. UFO
    +6
    5 May 2014
    Aja lali babagan ganti rugi kanggo karusakan kanthi biaya sederek militan! ya
  9. Repty
    +2
    5 May 2014
    Pound karo S.O.K.
  10. Federal
    +4
    5 May 2014
    ayu!!! Layanan kita mbebayani lan angel ... Sugeng Taun Anyar !!! Liburan tentrem!!
  11. +4
    5 May 2014
    Inggih rampung! Sampeyan perlu kanggo ngresiki rereged saka bumi.
  12. +3
    5 May 2014
    Ing kene sirah sing padhang bakal ditemokake lan dikirim prajurit irreconcilable, janggut, ora wedi lan garwane kamikaze mustachioed menyang independen, stsuka-o, Kyiv! Lan supaya ana ing madhouse iki (dewan, SBU, Staff Umum, (yen Ukrainians isih duwe), layanan keamanan) shahid minangka akeh sing padha kaya! aran Ana ing kana, m-l-I, padha ora biasa serangan teroris, dadi panggedhe sing weteng lemu bakal kaget! lol
  13. +4
    5 May 2014
    Kamulyan kanggo pasukan khusus, rampungake S.U.K.
  14. +1
    5 May 2014
    Contone, ing 24 Maret, 2 anggota geng ing gunung Ingushetia dirusak, ing 18 April, 3 militan lan
    A cah lanang 16-taun-lawas karo SVD ing tangan ing Dagestan, nanging iki ora bab peduli ing Khasavyurt. Iku ora FSB numpes, nanging wong biasa saka platoons pengintaian lan sedulur. Nalika padha ngandika ing SOBR nalika padha teka, nanging ora ana sing luwih dhuwur - "Cannon fodder mlaku liwat gunung, lan kita dhawuh .." Perang ora ngaso ing Faces piyambak ..)))
  15. langit
    +4
    5 May 2014
    Mochi kov, ngormati specialists! Isih, PDB minangka palu, narik tentara metu saka jugangan hi
  16. +3
    5 May 2014
    Soo aduk ... lan! Kayane dhuwit AS dibuwang!
  17. Kelevra
    +2
    5 May 2014
    Telung asu maneh dipaku! Apik banget kanggo pasukan keamanan!
  18. +4
    5 May 2014
    Kutipan saka: connect30
    Aku setuju. "Spesialis" kita wis wiwit entuk pengalaman kanggo nglawan terorisme. Ora ana apa-apa, aku mikir nganti kabeh reged saka sisih wetan negara diobong, pengalaman bakal katon.

    Kanggo geni iki, punishers durung rampung bakal njawab lengkap ..... Apa cah wadon ing loteng teroris? Kanthi warga sing kurang bersenjata, sampeyan mung bisa perang karo pensiunan sing ora bersenjata ... Jawaban kanggo kabeh ....
  19. +2
    5 May 2014
    Reresik para begal kudu diterusake nganti tumpes.
    Topike rumit... akeh sing duwe pengalaman tempur... liwat geng... dadi akeh gawean.
  20. +3
    5 May 2014
    Cara mung.
    Apa sampeyan ngerteni tren anyar? Ora ngrungokake kanggo dijupuk urip..
    Pati kanggo marzes sing nggawa pati. Mayuta-yuta pati saka pengebom iki ora bakal nebus Beslan.
  21. +5
    6 May 2014
    Kutipan: Baikal
    Aku ora krungu sing padha dijupuk urip.

    lan sing perlu wong urip. feed wong, sampah wektu ing interogasi. kapenuhan munggah lan kabeh masalah dibusak
    1. +1
      6 May 2014
      Kutipan: Lukich
      lan sing perlu wong urip. feed wong, sampah wektu ing interogasi. kapenuhan munggah lan kabeh masalah dibusak


      Aku ora setuju! Teroris sing ditangkep nanging isih urip bisa menehi akeh informasi sing migunani kanggo ngrusak sedulur-sedulur sing jenggot.
  22. sanek0207
    0
    6 May 2014
    Yagene njupuk wong urip? Nalika padha mati, iku kurang saka alangan, digunakake siji kertas ngginakaken ing interogasi, balesan lan omong kosong liyane, lan supaya padha ngubur kabeh kasus! Sing padha karo sayap tengen lan rabble liyane sing kudu sampeyan lakoni supaya wong liya ngerti apa sing nunggu dheweke! Nanging kabeh junta Kyiv kudu digantung lan ora dikubur - akeh pakurmatan! Ayo gagak nggawa, dheweke uga kudu mangan apa-apa!
  23. 0
    6 May 2014
    Aku utamané seneng tembung: "peralatan militèr dirusak ing panggonan amarga bebaya transportasi." Iku larang kanggo mbangun omah anyar, lan paukuman ruble uga efektif.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"