Sekutu sing ndhukung Putin muncul ing Eropa ("Die Welt", Jerman)

88
Sekutu sing ndhukung Putin muncul ing Eropa ("Die Welt", Jerman)


Ing konteks konflik Ukrainia, beda antarane radikal kiwa lan tengen kabur. Ideologi Putin nggawe basis umum ing perang nglawan EU lan NATO.

George Orwell ora bisa nggawe gambar sing luwih jahat. Propaganda Putin mbenerake agresi Rusia ing Ukraina kanthi nyatakake yen perlu kanggo nglawan "fasis" lan anti-Semit. Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov bubar malah ujar manawa Uni Eropa, amarga tuwuhing rasisme, kudu ngatasi masalah iki ing negara anggota serikat pekerja.

Kremlin njaga hubungan sing paling apik karo sisih tengen Eropa Kulon. Saka "Front Nasional" Prancis nganti "Kepentingan Flemish" Belgia lan "Jobbik" Hungaria. Pihak saka spektrum tengen ana ing sisih Putin.

Kepala Kremlin nuduhake ing krisis Ukrainia carane èfèktif lan scrupulously nggunakake kabijakan nasionalis marang organisme sengit - AS lan EU. Ing wektu sing padha, dheweke tumindak minangka pembela "Eropah Kristen" saka panyebaran imoralitas Barat.

Ekstremis tengen

Aliansi iki ora salah. Kabijakan penaklukan Putin kanthi jeneng "penyatuan maneh tanah Rusia" cukup cedhak karo kritéria ideologi neo-Eurasia sing dikembangake dening Bolshevik Nasional Rusia Alexander Dugin.

Dheweke nemokake inspirasi ing gagasan etno-nasionalis saka Western European New Right, salah sawijining aliran pemikiran ekstremis sayap tengen sing muncul ing taun 70-an, nggambar tradhisi "revolusi konservatif" Jerman ing Republik Weimar. Perwakilan kasebut ngimpi babagan aliansi antara nasionalisme Jerman lan Bolshevisme, sing diinterpretasikake minangka gerakan populer nglawan aspirasi liberalisme lan universalisme Barat.

Liwat kombinasi Putin saka nasionalisme rakyat Rusia Agung lan kultus Soviet sing digawe maneh, impen lawas babagan aliansi kiwa lan tengen nglawan Kulon katon nyata. Kanggo wektu sing suwe ing pinggiran urip politik, radikal sayap kanan Eropa Barat katon duwe kesempatan kanggo entuk kekuwatan kanggo nggayuh tujuan renasionalisasi Eropa. Partai Demokrat Nasional Jerman uga pengin mlumpat ing sepur iki.

Katresnan Putin marang ekstremis sayap tengen

Sawisé ambruk rezim Yanukovych, partai nasionalis Svoboda mlebu parlemen pro-Kulon lan tumindak kanthi tegas marang EU. Kanthi hipokrit babagan identitas nasional lan kamardikan Ukraina, Partai Demokrat Nasional Jerman nentang keanggotaan Ukraina ing Uni Eropa lan luwih-luwih ing NATO, nyatakake yen "kebangkitan spiritual lan nasional Eropa mung bisa ditindakake kanthi basis Rusia sing kuwat. - Kemitraan Jerman."

Demokrat Nasional tanpa syarat njupuk sisih propaganda Rusia. Dheweke ngritik "penjahat pamrentah Ukraina sing ora sah" lan "strategi eskalasi Kulon" lan nyoba nggunakake rasa wedi perang sing umum ing Jerman, tumindak minangka "Peace Party 2014".

Dheweke pengin gabung karo oposisi anyar ing Jerman, kanthi alesan manawa ora ana jagad kiwa utawa tengen. Nyatane, agitasi marang kabijakan militer NATO saiki ora beda karo "kiri anti-imperialis" sing kesetiaan marang Moskow mbantu ngatasi kejatuhan komunisme Soviet.

Tradhisi nasional Bolshevik

Thanks kanggo "tawaran ganda" nasional-Bolshevik Putin, loro "fasis" lan "anti-fasis" bisa ngrasa kaya pendukung asline. Mangkono, partai kiwa, sing nggambarake awake dhewe minangka ujung tombak perjuangan nglawan partai-partai populis sayap tengen lan radikal sayap tengen, ora ngelingi yen, ing cahya saka sikape marang Putin, wis ketemu dhewe ing prau sing padha. para radikal. Sanajan pimpinan partai ujar manawa ora ndhukung Putin kanthi jelas. Nanging de facto partai kasebut nentang kabeh upaya Barat kanggo nolak kebijakan aneksasi Rusia.

Tujuane tetep disintegrasi Western Union. Mangkono, kepala Partai Kiri, Katja Kipping, bubar ujar manawa Uni Eropa kudu njupuk peran minangka kekuwatan sing bebas saka blok kasebut lan mbebasake awake dhewe saka kesetiaan vassal menyang AS.

Prospek netralitas anyar ing konteks krisis Ukrainia dadi tambah populer ora mung ing latar mburi nanging uga ing pusat politik. Mesthi ora bisa dipercaya. Wong-wong sing simpatik karo Putin saka kamp Demokrat - apa konservatif nasional kaya Peter Gauweiler (Peter Gauweiler) lan Alexander Gauland (Alexander Gauland) utawa demokrat sosial Erhard Eppler (Erhard Eppler) - ora mungkin digabung karo ideolog ekstremis.

Mitos anti-fasisme Soviet

Sampeyan uga perlu kanggo mbayar manungsa waé kanggo kasunyatan sing Putin ora mung nguber gol geopolitik sober, nanging uga ngusulake basis ideologi anyar, kang melu ora mung familiarization masyarakat Rusia karo ideologi dominan, nanging uga keterlibatan anti-demokratis. pasukan Barat.

Propaganda Rusia ora bisa dicela amarga ora duwe kemampuan kanggo ngetrapake kabijakan otoriter kanthi tujuan sing apik. Putin nggunakake ulang taun pungkasan perang 1945 (mbokmenawa kanthi bantuan pidato sing menang ing Crimea) kanggo nuduhake carane negara ngatasi barbarisme Sosialis Nasional. Rusia bubar nglulusake undang-undang sing nglarang penolakan Holocaust. Langkah iki ing perang nglawan anti-Semitisme ora bisa ditampa, yen ora kanggo siji "nanging". Undhang-undhang sing padha nglarang misrepresentasi peran Uni Soviet ing Perang Donya II, saéngga mbukak lawang kanggo nyegah swara kritis sing takon mitos anti-fasisme Soviet.
Publikasi asli: Ing Europa bilden sich üble Bundnisse für Putin
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

88 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 70
    10 May 2014
    Kayane ing Kulon ora ana sing ngerti sapa sing berjuang kanggo apa lan nglawan apa. Lan sapa sing kudu disalahake? Mesthi Putin!
    1. + 88
      10 May 2014
      Dadi medeni kanggo urip eerily:
      Dheweke nang endi wae - Putin iki!
      Apa sing salah karo Kremlin?
      Putin ngumbara ing tapel wates,

      Kneading adonan setan
      Lan nyekel, lan protes.
      Saben bocah kelas siji ngerti
      Iki Putin ing Donbass

      "Alpha" dibuwang menyang jebakan,
      Ing Kramatorsk, dheweke ngobong "meja putar",
      Lan ing wayahe
      ATM mbanting ing Beni.

      Dheweke nyerang menara TV
      Aku nggawa ban menyang checkpoint.
      Repulsed cedhak Soledar
      Putin enem serangan kanthi alesan sing apik:

      Didhelikake ing tambang - Putin ngerti -
      Arsenal senjata!
      Putin - ing operator personel wojo karo "gun".
      Putin - ing wangun saka wong wadon lawas

      Separatis masak Borscht,
      Lan dumplings - teroris.
      Putin nganggo topeng. Putin nganggo helm.
      Dheweke sing nggedhekake!

      Loro-lorone ing wangun lan ing inti
      Dheweke ana ing antarane kita. Nang endi wae - Putin.
      Ya, lan ing rangking, misale jek
      Putin uga melu.

      Putin nggawe ngipi elek junta -
      Inggih, piyambakipun miwiti kerusuhan,
      Aku kepang kabeh kaya ivy -
      Omnipotent lan omnipresent.

      Turu mokal. Nutup bulu mata
      Langsung, Putin bakal mulai ngimpi.
      Aja mlayu. Nang endi wae - Putin.
      Dadi medeni kanggo urip eerily ...
      1. 0
        11 May 2014
        Terkin! Apik.
    2. + 27
      10 May 2014
      Hmm... Ing Kulon padha ora bisa ngerti sapa? roofing felts minangka wong lanang utawa wadon, padha ora bisa mutusaké kaya pancake ... SO apa nyana saka wong-wong mau?
      1. + 10
        10 May 2014
        Oh barang-barang miskin. Putin kudu disalahake kanggo kabeh. Kabeh pancen apik banget karo dheweke, mula dheweke ora bisa katon ora puas karo kabijakane. Lan wong-wong sing ora marem uga lara mental, utawa propaganda Putin wis tekan wong iki.

        Endi buktine? Kita duwe wong-wong mau, lan jelas banget yen sapa wae sing duwe akal sehat ing sirahe bakal ngira yen EU lan AS kanthi terang-terangan ndhukung lan mbiayai junta Nazi-fasis. Wong-wong mau sing teka ing "maidauns" nalika kudeta, saka wong-wong mau padha ndhukung wong-wong mau kanthi terang-terangan, iku wong-wong sing ngomong yen dheweke wis ngentekake 5 dolar lard kanggo "demokrasi" ing Ukraina.

        Lan pungkasane, sanajan mangkono, kenapa sampeyan, wong Eropa sing ora dihormati, nesu banget? Utawa apa sampeyan mikir mung sampeyan sing bisa nggawe kebingungan ing ngendi wae? Kabeh piala sampeyan bakal bali menyang sampeyan kanthi tritunggal.
        1. jj
          +6
          10 May 2014
          Artikel kasebut isih padha. Lan gambar iku Nazi. Kabeh wis ditulis ing mburi. Angka-angka kasebut ana, sing Procter lan Gembel njaluk ngapura ing dina liyane. Dheweke pengin ngikat Putin menyang fasisme
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 120352
        + 12
        10 May 2014
        Putin minangka siji-sijine présidhèn ing Eropah sing ora ana ing daftar gaji ing Amerika Serikat lan ora ana ing ngarep Obama, lan mulane posisine beda karo kabeh liyane. Ya, lan Rusia durung dadi koloni AS, ora kaya Uni Eropa, digawe kanggo nyerep Ukraina, nanging negara merdika. Kita duwe tradisi kaya ngono. Mulane padha digawa lan ora seneng, amarga kita "ora kaya wong liya." Kita bakal tetep dadi!
        1. +5
          11 May 2014
          Kutipan: 120352
          Putin minangka siji-sijine présidhèn ing Eropah sing ora ana ing daftar gaji ing Amerika Serikat lan ora ana ing ngarep Obama, lan mulane posisine beda karo kabeh liyane. Ya, lan Rusia durung dadi koloni AS, ora kaya Uni Eropa, digawe kanggo nyerep Ukraina, nanging negara merdika. Kita duwe tradisi kaya ngono. Mulane padha digawa lan ora seneng, amarga kita "ora kaya wong liya." Kita bakal tetep dadi!

    3. Komentar wis dibusak.
    4. + 24
      10 May 2014
      Kutipan: dr.star75
      Thanks kanggo "tawaran ganda" nasional-Bolshevik Putin, loro "fasis" lan "anti-fasis" bisa ngrasa kaya pendukung asline.

      Kutipan: dr.star75
      Kayane ing Kulon ora ana sing ngerti sapa sing berjuang kanggo apa lan nglawan apa. Lan sapa sing kudu disalahake? Mesthi Putin
      Aja nyuda utawa nambah)) Iki minangka kesan sing digawe artikel.
    5. + 22
      10 May 2014
      Kutipan: dr.star75
      Kayane ing Kulon ora ana sing ngerti sapa sing berjuang kanggo apa lan nglawan apa.

      Akeh tumindak lan keputusan Putin ora menehi ideologi sing "jelas" lan pancen bosok saka Eropa sing wis mati sacara politik.
      Inggih, boten wonten grandmasters, mung skatals cilik, breeding ing chaff. Lan nalika ana tokoh sing bisa mbukak "barang busuk" iki lan nuduhake pemalsuan sing jelas (standar ganda), histeria wiwit.
      Lan kasunyatan manawa Putin duwe luwih akeh panyengkuyung ing Kulon minangka konfirmasi liyane babagan carane Kulon iki mbutuhake wong sing bisa menehi visi anyar babagan tatanan donya lan dadi pimpinan ruang Eurasia.
      Saiki pak Barat nyebat "asu ajag ing sandhangan wedhus", saéngga ngaku manawa dheweke saiki makili "kawanan wedhus", sanajan dheweke nyoba ngegungake paling sethithik sak bungkus "jackals".
    6. +7
      10 May 2014
      Kutipan: dr.star75
      Kayane ing Kulon ora ana sing ngerti sapa sing berjuang kanggo apa lan nglawan apa. Lan sapa sing kudu disalahake? Mesthi Putin!

      Kesalahpahaman iku lumrah ing jaman kang lagi repot, nalika mantan pimpinan katon dening tumindak ala lan disingkirake, lan sing anyar durung ngungkapake awake dhewe ing jagad kanthi kabeh kekuwatane aspirasi sing bener! Nanging akeh sing nyekseni: wektu iki bakal teka.
      1. +9
        10 May 2014
        Apa jenis vinaigrette iki? Kabeh Bolsheviks, fasis, demokrat, sosialis, nasionalis campur ing sirah wong! Sapa sing penulis ora sebutno? Oh ya! Christian Democratic Union - CDU (CDU) iku partai Angelka! Lan Christian Social Union - CSU (CSU) !!!
        Lan minangka asil saka pemilihan 2013, blok CDU / CSU nampa 311 kursi saka 631 lan maneh mbentuk koalisi gedhe karo SPD, dipimpin dening Kanselir A. Merkel.
        Iki dudu wong kiwa sing jahat lan dudu sayuran ijo lan dudu sosialis ibune, oops, serikat karo SPD !!!Lho, sampeyan ngerti, ya! ngguyu
        1. + 38
          10 May 2014
          Rada metu saka topik nanging:Inggih dikirim!
          1. + 11
            10 May 2014
            Kutipan saka kocclissi
            koclissi (1)

            Matur suwun koclissi (1)! Balm kanggo jiwa!
          2. +2
            11 May 2014
            Cukup ayu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          3. +1
            11 May 2014
            bapak bener kaya biasane
        2. ajaib
          +6
          10 May 2014
          wah, dadi pindo.tanom liberalisme sing sombong ndadekake otak utamane))
    7. + 10
      10 May 2014
      Kutipan: "Ing Rusia, sawijining undang-undang bubar dileksanakake sing nglarang penolakan Holocaust. Hukum sing padha nglarang misinterpretasi peran Uni Soviet ing Perang Donya II., mangkono mbukak lawang kanggo dipatèni swara kritis sing pitakonan mitos anti-fasisme Soviet."
      ================================================== ===============
      Dadi ing geyrop IKI diarani "SUARA KRITIS"!
      Ngomong yen ing Eropa kabeh wong ora ngerti yen USSR mbayar 20 yuta. urip manungsa kanggo kamenangan liwat fascism, basa ora nguripake. Miturut logika, dheweke mateni kita, lan kita kudu tresna marang pembunuh fasis? Skizofrenia??
      Scribler sing nulis artikel iki salah siji wong bodho utawa mungsuh, kang ing kasus iki siji lan padha.
      1. +4
        10 May 2014
        Kutipan: Gsh-18
        "SUARA KRITIK"

        Aku wis pinched lawang larang regane karo lawang supaya padha nembang kritis ing falsetto! ngguyu
    8. +4
      10 May 2014
      nggih, bubur wassat ing sirahe
    9. +5
      10 May 2014
      - Mesthi Putin!

      Ngelingake kula saka lelucon lawas.

      Ana kulawarga gedhe sing padha ngumpul ing meja banjur kepala kulawarga takon - "Sapa sing nandhang kasusahan?" - "Dadi iki mantune" wangsulane dheweke. - "Dadi dheweke ora ana ing omah!" "Lan nang kono bobote rok"

      Dadi karo anggota EU iki, Putin kudu disalahake kanggo kabeh masalah.
    10. +6
      10 May 2014
      Sampeyan ora krungu utawa ngrungokake kita, nanging sadurunge sampeyan nulis babagan kita, nulis babagan fasis sampeyan, contone, babagan YOBAM babagan saran Libya lan pembunuhan Gadaffi, ZHABU-Merkel, minangka anggota Gdrov Komsomol, lan staa. fasis, Euro-I MARE Ashton lan dhewe sampeyan scribbler fasis amarga sampeyan ora weruh fasis Panjenengan, lan kabeh padha duwe MURDERERS ditulis ing bathuk, padha matèni ing Yugoslavia, Irak, Afghanistan, Suriah, padha matèni dening proxy ing Ukraina. , Dadi sapa sing FASCISTS YOU, Western fagots , sampeyan nonhumans, deleng dhewe, DEMOKRASI WESTERN kurang ajar, aku pengin situsku nggawa statement kanggo sampeyan.
    11. 0
      11 May 2014
      Kutipan: dr.star75
      Kayane ing Kulon ora ana sing ngerti sapa sing berjuang kanggo apa lan nglawan apa. Lan sapa sing kudu disalahake? Mesthi Putin!

      Ora ... Penulis mung mbenturi watu obat bius ing dalan. Kabeh padha nulis watu ana. (Aku mikir ngono wassat )
    12. +1
      11 May 2014
      Langkah iki ing perang nglawan anti-Semitisme ora bisa ditampa, yen ora kanggo siji "nanging". Undhang-undhang sing padha nglarang misrepresentasi peran Uni Soviet ing Perang Donya II, saéngga mbukak lawang kanggo nyuda swara kritis sing takon mitos anti-fasisme Soviet - kanthi cekap ya. Lan kanggo nyamarake "anti-fasisme" kita lan nyuda para kritikus, kita njupuk lan numpes 26 yuta rakyat kita dhewe (sing ana ing antarane sampeyan bakal kaget yen nerbitake ide kasebut ing pers).
    13. 0
      11 May 2014
      Salah sijine wong sing dikirim wingi
    14. +2
      11 May 2014
      Kayane ing Kulon ora ana sing ngerti sapa sing berjuang kanggo apa lan nglawan apa. Lan sapa sing kudu disalahake? Mesthi Putin!

      Eropah. Wong Eropa biasa ndhukung Rusia.
  2. + 36
    10 May 2014
    Putin ngetutake kawicaksanane dhewe lan ora mbengkongake ing Kulon, iku kabeh alasan kanggo ngukum Rusia lan Rusia.
    1. + 15
      10 May 2014
      Kutipan saka APAS
      Putin ngetutake kawicaksanane dhewe lan ora mbengkongake ing Kulon, iku kabeh alasan kanggo ngukum Rusia lan Rusia.

      Bener! Penulis artikel kasebut mbalikke kabeh !!! Ora Putin sing ndhukung hak ing geyrop, nanging hak sing ndhukung PDB, amarga dheweke mung politikus sing BENAR-BENAR pejuang kanggo nilai-nilai NORMAL lan BENER! !!!
  3. + 23
    10 May 2014
    Propaganda Putin, Bolshevisme nasional Putin, diwutahake banyu muddy, ora konkrit, artikel kasebut ora ana apa-apa. Siji bab sing nyenengake - PRESIDEN KAMI Vladimir Putin saya tambah akeh popularitas ing Kulon lan kabeh wong pengin nggunakake kanthi cara dhewe!
  4. + 15
    10 May 2014
    Bolshevisme nasional?! Apa padha ngrokok ing kono? Bolshevisme gumantung ing Internasional. Lan umume, Rusia minangka salah sawijining negara multinasional. Ing ngendi malah ing Abad Pertengahan saben wong duwe hak sing padha. Wiwit jaman Ivan the Terrible, tanah sing mentas dikembangake kayata Siberia wis ditambahake. Kita, ora kaya sawetara, ora tau duwe koloni.
    1. +6
      10 May 2014
      Kutipan: Barboskin
      Apa padha ngrokok ing kono?


      Ya, kabeh bir iku GMO. Iku mbebayani. A kekacoan ing sirahe.
      1. +6
        10 May 2014
        Kutipan saka Banshee
        A kekacoan ing sirahe.

        Bard Obama? ngguyu Apa iki bisa dadi akar masalah?
        1. +1
          10 May 2014
          Kutipan saka novobranets
          Bard Obama? ngguyu Iki bisa dadi ROOT saka ala?

          Kene, menyang titik! Kabeh saka dheweke, Bardack Obama sing lara wassat
      2. +3
        10 May 2014
        Kutipan saka Banshee
        Ya, kabeh bir iku GMO. Iku mbebayani. A kekacoan ing sirahe.

        Persis. Uga Banana Bardak amarga puddle gedhe, Bears sesat indigestible (Eropah kudu nandhang sangsara kanggo nindakake kanti awon kanggo Rusia). ngguyu hi
  5. +7
    10 May 2014
    Muga-muga kabeh padha, bagean sing wicaksana saka populasi ing Eropa isih tetep, lan ora ana sing pengin ditarik menyang acara sanajan adoh saka 1939-1945 ....
  6. +4
    10 May 2014
    Idiocy banget. Duwe panganan "Jobiki" dhewe lan wong liya kaya dheweke, sijine tanggung jawab marang Putin. Nyaman. Kabeh masalah sampeyan bisa disalahake ing Rusia lan Putin. Krisis global-Putin, vacillation saka EU-sing padha Putin.
  7. +2
    10 May 2014
    dicampur ing Bunch saka jaran, wong. penulis miskin. diklumpukake kabeh, lan minangka tansah - Rusia disalahake kanggo fascism, agresi Russian, support kanggo radikal. lan nul kasunyatan.
    1. 0
      10 May 2014
      Kutipan saka wasjasibirjac
      dicampur ing Bunch saka jaran, wong. penulis miskin. diklumpukake kabeh, lan minangka tansah - Rusia disalahake kanggo fascism, agresi Russian, support kanggo radikal. lan nul kasunyatan.

      Kabeh campur aduk ing omah edan..
  8. +4
    10 May 2014
    kasepen Russian - ndadekke kabeh Eropah kanggo histeria lan absurdity ..........
  9. +6
    10 May 2014
    Akèh-akèhé saka "Rusia" Jerman ing Jerman cukup ngerti kabeh sing kedados ing Ukraina, ing Rusia. Lan 80-90% ndhukung kabijakan Kremlin.
    Lan iki, oh, ora cukup.
  10. + 30
    10 May 2014
    Kuwi sing nggegirisi para ... mitra.
    Padha pipis lan telek minangka paling padha bisa.
    1. +3
      10 May 2014
      Nyatane, sampeyan ora bisa nggawe kesalahan ing spanduk. Tembung "AKU NGERTI" ora dadi masalah. wong bodho
      1. +9
        10 May 2014
        Ya, dheweke durung sinau ngomong kanthi bener, nanging wis siyap nglawan scum!
      2. 0
        11 May 2014
        Nyatane, sampeyan ora bisa nggawe kesalahan ing spanduk. Tembung "ngerti" ora penting

        Anak ing umur iki kadhangkala ora ngucapake tembung nglirik
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. + 22
      10 May 2014
      Ing Kislovodsk, bocah-bocah nganggo chevron kaya ngono menyang parade (ndeleng gambar). Sampeyan katon menyang mripate, utamané nalika padha ngrungokake lagu kita, utawa nalika padha nyerahke salinan banner Victory kanggo para veteran, sampeyan ngerti - "Kabeh mung diwiwiti!", "Rusia, maju!". Generasi normal wis gedhe. "Elang emas" kita ana ing swiwi.
      1. bagbag
        +7
        10 May 2014
        Ya, aku uga weruh tuwuhe patriotisme ing kalangan mudha. Pemuda kita urip tanpa ideologi. Sadurungé, kanggo dheweke (wong enom), siji-sijine ide sing bisa nggabungake yaiku nyiapake mug bir kanggo klub favorit, kanggo tim nasional Rusia, lan liya-liyane. Nanging ora ana gagasan super unifying kuwi. Saiki wis ana lan diarani patriotisme lan tresna marang Tanah Air lan sejarahe!
        Lan iku gratifying !!!
        Matur nuwun kanggo Putin! Entah sengaja utawa ora sengaja, aku ora ngerti, nanging dheweke groped dheweke. Ing tangan liyane, iku ora bisa digunakake.
        Yen sampeyan nyebarake saka kabeh layar televisi ing tingkat negara sing biyen dadi piala sing mutlak ing negara sampeyan, mesthine wong sing ora bias babagan sejarah bakal tiba lan paling ora duwe kompleks, utawa malah sengit banget. jaman biyen negarane.
        nanging mung warga sing kaya mengkono ora bakal nggawe patriot ing Motherland, wong-wong kuwi ora bakal lunga mbela Tanah Air miturut kapercayan batin. Dadi kita ora duwe cara liya ...
      2. +1
        11 May 2014
        Aku setuju! Nanging apa sing kudu ditindakake kanthi stagnasi 20 taun iki?
  11. +3
    10 May 2014
    Pengarang Richard Herzinger ngidini dheweke menyang adus - pesen sing paling ramah nganti saiki.
    1. +3
      10 May 2014
      Off10
      Ya, adus ora bakal nulungi dheweke - ing kene malah lobotomi ora njamin otak dheweke bakal bisa ... :)))
      1. +4
        10 May 2014
        Kutipan saka: eseman
        Ya, adus ora bakal nulungi dheweke - ing kene malah lobotomi ora njamin otak dheweke bakal bisa ... :)))

        Nyabrang, nyabrang. Bank kiwa, bank tengen ... (c)
        Penulis kanthi jelas netepi tatanan sosial: kanggo medeni wong awam karo neo-Bolshevisme Putin. Kanggo nindakake iki, dheweke nempatake dheweke ing tingkat sing padha karo "radikal sayap tengen" lan presiden kita, nyatakake yen dheweke dadi siji lan padha. Sapa sing neo-Nazis ing Kulon ngerti ora dening hearsay, nanging INFA ing media cetak, convinces wong sing Putin padha. Dheweke ngrebut Crimea, nyebar kebingungan ing sisih kidul-wétan Ukraina. Mulane, dheweke dadi agresor, dheweke kudu diukum. Iki minangka umpan prasaja kanggo burgher.
        Lan kabeh katon tuwuh bebarengan ... Nanging ana fakta sing kondhang:
        Partai Demokrat Nasional Jerman nentang keanggotaan Ukraina ing Uni Eropa lan luwih akeh ing NATO, nyatakake yen "kebangkitan spiritual lan nasional Eropa mung bisa ditindakake kanthi kemitraan Rusia-Jerman sing kuwat."

        Bad kanggo penulis artikel? mesthi - ala! Nanging tukang perak wis ditampa lan kudu digarap. Dadi statement ing ngisor iki:
        Putin ora mung ngupayakake tujuan geopolitik sing sober, nanging uga ngusulake basis ideologi anyar, sing ora mung kalebu introduksi masyarakat Rusia menyang ideologi sing dominan, nanging uga keterlibatan pasukan anti-demokratik Barat.

        Saiki wis jelas kanggo saben wong yen pasukan anti-demokratis (ala!) wis didol menyang Putin sing insidious, sing ngupayakake tujuan geopolitik dhewe. Iki carane - murah lan vulgarly - dhasar moral sehat kurban kanggo LGBT lan obscurantism. Lan iki rampung kanthi sengaja, lan ora amarga bingung, amarga kanggo wong-wong mau, bebener luwih elek tinimbang kekacoan. IMHO.
      2. 0
        10 May 2014
        Kutipan saka: eseman
        Ya, adus ora bakal nulungi dheweke - ing kene malah lobotomi ora njamin otak dheweke bakal bisa ... :)))

        Kabeh luwih gampang tinimbang sing katon. Dheweke kudu pindhah menyang Kramatorsk lan Slavyansk. Ya, ing Odessa, ngunjungi salah sawijining kulawarga sing wis ilang wong sing ditresnani ing Odessa House of Trade Unions. Mungkin banjur ana sing bakal ngobong ing sirah kosong ..
  12. + 14
    10 May 2014
    Sawisé ambruk rezim Yanukovych, partai nasionalis Svoboda mlebu parlemen pro-Kulon lan tumindak kanthi tegas marang EU.
    Aku iki diarani liyane. Lan pungkasane wis jelas.
  13. + 10
    10 May 2014
    Kulon, nganti diare sing ora bisa dikendhaleni, wedi marang panguwasa Putin sing saya tambah akeh. Sawise kabeh, tumindak bisa numpes mitos invincibility lan exclusivity saka perusahaan tartamtu. Tambah akeh, swara keprungu yen wektune metu saka "perwalian" Amerika Serikat lan miwiti mikir kanthi sirah dhewe. Frau Merkel tambah akeh dikritik ing rapat-rapat Bundestag, lan kadhangkala kritik kasebut kedengaran kasar. Ing Prancis, pimpinan sing ndhukung kabijakan GDP bisa dadi kuwasa. Iku bakal dadi angel kanggo Amerika tetep kumambang, lan sanajan Departemen Negara diwenehi tandha "apa durung wayahe kanggo mbayar utang", banjur bakal ana karachun. Dadi saiki wong-wong Meriko bakal nindakake apa wae kanggo ngalihake perhatian saka trik, lan nyurung panji "bandit utama milenium" sing wis dicekel kanthi bener, marang wong liya.
  14. Capetown
    +5
    10 May 2014
    kena lara! Lan persetujuan Munich uga ngatur USSR ?! Yen terus kaya mangkene, banjur ing Eropa lan Amerika Serikat bakal mulai memuji Hitler minangka pejuang sing semangat nglawan gerombolan komunis barbar liar saka Timur, sing nyoba nglindhungi Eropa)
    1. + 18
      10 May 2014
      Pernyataan Adolf wis suwe ditindakake ing Eropa lan AS. mandheg
  15. + 30
    10 May 2014
    Aku mbaleni ... nanging propaganda saka Richard Herzinger ora bisa ... Amarga daya ana ing bebener! ngguyu
    Jajak pendapat ing TV Jerman, kanggo Putin - 89% ... Jerman!

    1. +5
      10 May 2014
      Apa ora survey iki, utawa luwih, asil sawijining, urgently diklasifikasikaké?
  16. 0
    10 May 2014
    Kutipan saka olegglin
    Dadi medeni kanggo urip eerily:
    Dheweke nang endi wae - Putin iki!
    Apa sing salah karo Kremlin?
    Putin ngumbara ing tapel wates,

    Kneading adonan setan
    Lan nyekel, lan protes.
    Saben bocah kelas siji ngerti
    Iki Putin ing Donbass

    "Alpha" dibuwang menyang jebakan,
    Ing Kramatorsk, dheweke ngobong "meja putar",
    Lan ing wayahe
    ATM mbanting ing Beni.

    Dheweke nyerang menara TV
    Aku nggawa ban menyang checkpoint.
    Repulsed cedhak Soledar
    Putin enem serangan kanthi alesan sing apik:

    Didhelikake ing tambang - Putin ngerti -
    Arsenal senjata!
    Putin - ing operator personel wojo karo "gun".
    Putin - ing wangun saka wong wadon lawas

    Separatis masak Borscht,
    Lan dumplings - teroris.
    Putin nganggo topeng. Putin nganggo helm.
    Dheweke sing nggedhekake!

    Loro-lorone ing wangun lan ing inti
    Dheweke ana ing antarane kita. Nang endi wae - Putin.
    Ya, lan ing rangking, misale jek
    Putin uga melu.

    Putin nggawe ngipi elek junta -
    Inggih, piyambakipun miwiti kerusuhan,
    Aku kepang kabeh kaya ivy -
    Omnipotent lan omnipresent.

    Turu mokal. Nutup bulu mata
    Langsung, Putin bakal mulai ngimpi.
    Aja mlayu. Nang endi wae - Putin.
    Dadi medeni kanggo urip eerily ...
  17. +2
    10 May 2014
    Switchman, ing prentah saka Amerika, wis dikenali - iki Putin. Media Barat terus berkembang histeria, amarga. Putin "mbalek" karo Crimea lan ora melu ing skirmish karo AS lan EU.
  18. +2
    10 May 2014
    Rusia bubar nglulusake undang-undang sing nglarang penolakan Holocaust. Langkah iki ing perang nglawan anti-Semitisme ora bisa ditampa, yen ora kanggo siji "nanging". Undhang-undhang sing padha nglarang misrepresentasi peran Uni Soviet ing Perang Donya II, saéngga mbukak lawang kanggo nyegah swara kritis sing takon mitos anti-fasisme Soviet.


    Kabeh mungsuh ing sungu. Gerakan jaran sing apik.
  19. SV
    SV
    +4
    10 May 2014
    Sycophancy lan unscrupulousness saka Kulon (kalebu penulis artikel kuwi) striking ing tangan siji, lan ing tangan liyane iku cetha nuduhake vektor pembangunan saka negara-negara sing dadi bagéan saka koalisi anti-Rusia. Interchangeability saka konsep apik lan ala wis dadi pondasi saka ideologi anyar saka Kulon, miturut kang kabeh pasukan sing njejegaké bener (kalebu Kristen) nilai-nilai sing demonized lan ngumumaké mungsuh saka "masyarakat demokratis" a priori.

    Ing kahanan iki, Rusia minangka benteng saka bagéan saka masyarakat sing ora jiwit agama Western anyar disebut "demokrasi / toleransi" (malah konsep iki wis perverted), lan iki ora bisa nanging jengkel terakhir ... Mulane, perang karo Rusia (saiki informasi lan ekonomi) ora bisa dihindari minangka basis kanggo kaslametané ideologi. Sayange, kita ora duwe pilihan: salah siji Rusia bakal menang, utawa jagad bakal peteng nganti "teka anyar" ...
  20. +2
    10 May 2014
    Dheweke kleru kabeh ing artikel ...
  21. +8
    10 May 2014
    Putin, siji-sijine politisi modern, utamane ing Eropa, sing nglawan kekuwatan Darkness, lan wong-wong ing Eropa Kulon sing durung kelangan kemampuan kanggo mikir kanthi cukup, ndeleng dheweke nimbali nilai-nilai spiritual, sing dikalahake dening pido.rezim rastik negara-negara Eropa. Mulane, amarga pangayoman PDB nilai-nilai manungsa, dheweke bakal ndhukung, yen ora bakal dirusak.
    1. +8
      10 May 2014
      Lan kita kudu nglindhungi lan ndhukung dheweke, Putin.
    2. Komentar wis dibusak.
  22. +3
    10 May 2014
    Artikel minus. Lan ora piyambak!
    Yen ampas kaya ngono ditulis ing kana ... banjur dadi jelas kenapa dheweke ana ing ambang "busuk".
    1. +2
      10 May 2014
      Kutipan saka: nahalenok911
      ing brink ambruk

      diudhek munggah kalem lan makmur gay-tali!
      Oh, saiki dheweke bakal seneng urip - Galicia bakal teka!
      Super! iki sing dadi impen para penghibur.
      Kita bakal weruh CARA dheweke bakal pindhah menyang Eropa, lan ora bakal pengin nglilani dheweke!
  23. +4
    10 May 2014
    Miturut cara, saiki Avaaz.org milih kanggo petisi umum menyang Dewan Keamanan PBB "Ngenali
    "Sektor Kanan" minangka organisasi teroris, padha karo Al Qaeda." Dadi, ana akeh wong Jerman ing antarane para pamilih.
  24. -3
    10 May 2014
    Kutipan saka APAS
    Putin mimpin kabijakan dhewe

    Iku ora kabeh sing cetha
  25. +3
    10 May 2014
    ya, padha nyampur kabeh bebarengan ing artikel. Oposisi Eropa ora ndhukung kabijakan Putin (lan dhukungan kasebut diwenehake marang kita). Wong Eropa kiwa lan tengen njupuk kauntungan saka kahanan. Media resmi lan panguwasa discredit piyambak, iku dosa kanggo oposisi ora njupuk kauntungan saka iki.
  26. +5
    10 May 2014
    Belleberd mesthi. Yen aku ora manggon ing Rusia, banjur sawise maca artikel, aku bakal panginten sing Putin ndhukung Nazi ing Eropah.
  27. BlackBerry
    +3
    10 May 2014
    Koran Di Welt, Bild - rampung pro-Amerika, lan nulis mung apa sing dibutuhake kanggo ngiyataken posisi Merkel. Dheweke sadurunge dicurigai mung ngrampungake tugas-tugas sing diatur dening pamrentah AS, lan skandal penyadapan ngiyanati dheweke nganggo giblets. Mung wong-wong sing kerja kanggo "kuping" dhewe ora bakal nesu nalika nemokake rahasia Jerman.
    Lan, tuan-tuan, bedane antarane AS umume lan administrasi (pemerintah) khususe. Ing mratelakake panemume, kapentingan subyek iki wis mandheg pas ing meh kabeh wilayah. Bab sing padha bisa dicritakake babagan pamrentah Eropa lan Eropa.
  28. 0
    10 May 2014
    http://www.youtube.com/watch?v=eK9XTPR3-BY&feature=player_detailpage ПУТИН ВИНОВАТ ВО ВСЁМ basa
  29. 0
    10 May 2014
    Ya, kepiye penulis artikel kasebut ora bisa nesu marang undang-undang sing nglarang revisi Sejarah Perang Dunia II?! Dirasakake kepriye anggone kepengin ngilat amandel sing belang lintang ... tangane.
  30. kirqiz SSR
    0
    10 May 2014
    lan hukum ngluwihi nolak Holocaust lan apa Holocaust, dheweke kudu sujud
  31. upasika1918
    +5
    10 May 2014
    Eropa minangka peradaban pembunuh. Genetik. Asil saka pilihan diangkah. (Ukiran kasebut digawe nalika masa pemerintahan Ivan the Terrible sing "paling getih").
  32. +6
    10 May 2014
    Penulis materi iki ora isin nangis kanggo leluhur - SS, ayo dheweke yap. Nanging dheweke kudu ngerti babagan taun 1945, lan yen dheweke lali, kita bakal ngelingake sampeyan.
  33. + 14
    10 May 2014

    supaya elbows cokotan, nanging kita duwe Putin
  34. +6
    10 May 2014
    Mungkin kabeh luwih gampang lan Jerman mung kesel ngrungokake goroh babagan acara sing kedadeyan ing Ukraina, lan dheweke dhewe mutusake kanggo milih politisi sing cerdas lan pragmatis, lan mung Putin sing kaya ngono ing Olympus politik.
  35. mikha.ru
    +4
    10 May 2014
    penet Western tumindak kaya terwelu, lan maca sawijining, pamireng, ing peran pamburu, terwelu mlaku lan confuses trek, lan pamburu mlaku lan kesasar ing trek iki. munggah menyang pojok informasi perang gank. padha ora ngerti ngendi bebener iku ngendi kawulo lan ing ngendi iku fiction, kang diputer soko
  36. +1
    10 May 2014
    Aku tau mangertos carane milih kanggo artikel kuwi, misale jek sing penulis kudu menehi plus kanggo nuduhake pendapat saka Westerners, nanging misale jek sing minus kudu diwenehi kanggo stupidity liyane saka media Western.
  37. +3
    10 May 2014
    "Partai Demokrat Nasional Jerman nentang keanggotaan Ukraina ing Uni Eropa, lan luwih-luwih ing NATO, nyatakake yen "kebangkitan spiritual lan nasional Eropa mung bisa ditindakake kanthi kemitraan Rusia-Jerman sing kuwat."

    Lan iku bener! Lan bakal dadi mongrels EU lan master jaban rangkah ora squeal ana.
    1. SV
      SV
      0
      11 May 2014
      Aku bisa uga salah, nanging persatuan Jerman lan Rusia sawise kamenangan Napoleon sing pirang-pirang taun dadi penjamin stabilitas ing Eropa. ya
  38. +2
    10 May 2014
    Artikel kasebut kanthi jelas nuduhake kuping Departemen Luar Negeri lan makhluk korupsi NATO.
  39. +2
    10 May 2014
    Aku bakal ketemu warga AS sing manggon ing Rusia kanggo imposition sanksi (20 cm.)
  40. 0
    10 May 2014
    Ravings wong edan! Ora ana maneh sing kudu diomongake wassat
  41. +3
    10 May 2014
    NPD, kanthi cara, minangka partai sing wicaksana, kanthi ide-ide sing apik kanggo perbaikan bangsa (tanpa keluwihan), aku tansah menehi voting mung kanggo wong-wong mau, ana akeh wong saka bekas Uni Soviet.
  42. kamuflase
    +2
    10 May 2014
    Artikel iku omong kosong. mung dideleng. Nuwun sewu buang-buang wektu ing telek iki
  43. +2
    10 May 2014
    Apa, kapal sing diarani EU goyang!
    Dheweke ngrusak Uni kita, giliran kita wis teka - Uni Eropa.
    Dheweke ora pengin urip bebarengan maneh, aku mung saka Italia.
    Italia pengin misahake. Nanging sing jelas dheweke ora bakal diidini metu dhewekan.
    Lan yen kabeh wong padu lan lunga, lunga, tiba!
  44. +4
    10 May 2014
    "Lan elinga, Stirlitz: Ukara pungkasan paling apik dielingi ..." (c).
    Dadi, apa sing dikarepake mungsuh ideologisku marang sing maca, saliyane nyalahake kabijakan Putin, "ngiyanati" urusan EU lan NATO kanthi sisih tengen lan gabung karo sisih kiwa kanthi dhasar ora bisa ditampa saka pederasty lan lesbianisme? Banjur aku eling klasik - Yulian Semenov, "Seventeen Moments of Spring". Nanging nyatane: kepiye VS mungkasi artikel kasebut?
    Mitos anti-fasisme Soviet. Rusia bubar nglulusake undang-undang sing nglarang penolakan Holocaust. Langkah iki ing perang nglawan anti-Semitisme ora bisa ditampa, yen ora kanggo siji "nanging". Undhang-undhang sing padha nglarang misrepresentasi peran Uni Soviet ing Perang Donya II, saéngga mbukak lawang kanggo nyegah swara kritis sing takon mitos anti-fasisme Soviet.

    Oh carane! Saiki kabeh ana ing panggonane. Kolom kaping lima ing Rusia diwenehi watesan kanggo gaweyane babagan SMERSH, NKVD, SHTRAFBATS, BLOODY STALIN lan Hitler sing padha, mediocrity komandan pesawat ruang angkasa sing ngisi mungsuh karo mayit, peralatan sing ora ana gunane lan liya-liyane, sing ngremehake Feat gedhe saka wong-wong sing menang ing perang paling getih ing abad XX.
    Ya, nanging hukum sing padha ora ditrapake kanggo hacks Western, sampeyan ngomong. Ora ditrapake. Nanging kanggo "wong asing" kita wis ngembangake kekebalan lan rasa waspada. Lan nalika mbanyoni "dheweke" belolentochnik, sadurunge ngobrak-abrik arsip lan mung milih kanyatan sing dibutuhake, mula cacing mangu-mangu wiwit nyusup ing jiwa ...
    Elingi Rezun: Icebreaker, M Day, lan liya-liyane. Lan nglawan bebener sejarah, ternyata Stalin nyiapake kanggo nyerang Hitler, nanging dheweke ngalahake dheweke lan nyerang dheweke luwih dhisik. Mulane, Stalin lan Hitler minangka agresor, lan "wicaksana." "Anglo-Saxon apik, pemenang utama Hitler ... ing Hawaii lan ing Atol Bikini, umpamane. Mulane, J. Sores kanthi alami njupuk rong baris ing buku teks kanggo Stalingrad lan Pertempuran Kursk.
    Banjur wong manca tansah mréntahaké ing regejegan kanggo kita ngarep-thukul "wong golek bebener", sing ndudhuk munggah Bunch saka telek ing feat saka wong. Lan saiki dheweke bakal kelangan freebie iki! A "demokrat" blathering marang bebener sajarah bisa mungkasi "ing TURMA, Nanging." Ya, lan otak utamané ora zasiraya sabangsa ing kuwi ngrumusake pitakonan. Dadi, sawise pembotolan dissident NPOs, libelists saka sajarah uga bakal mungkasi. Ing kono padha lunga.
  45. 3vs
    0
    10 May 2014
    Sawetara wong Jerman nulis omong kosong.
  46. 0
    11 May 2014
    Kutipan: Kamuflase
    Artikel iku omong kosong. mung dideleng. Nuwun sewu buang-buang wektu ing telek iki

    Ya, kabeh dicampur, nanging baris iki paling beku:
    "Undhang-undhang sing padha nglarang misinterpretasi peran Uni Soviet ing Perang Donya II"
    Kene .......... sial, aku ora bisa nemokake tembung, siji mate teka ing pikiran.
  47. Melnik
    0
    11 May 2014
    Su..ah, kekirangan. Ora isin, ora nurani
  48. 0
    11 May 2014
    Kabeh nyeret, lan secara harfiah. Lan dheweke nggantung kabeh asu ing Putin. Nanging kabeh metu ing siji frase
    Tujuane tetep disintegrasi Western Union. Mangkono, kepala Partai Kiri, Katja Kipping, bubar ujar manawa Uni Eropa kudu njupuk peran minangka kekuwatan sing bebas saka blok kasebut lan mbebasake awake dhewe saka kesetiaan vassal menyang AS.

    Kaya: "Sapa banjur bakal dadi kanca nglawan Rusia?". Kelainan, malah wiwit berkembang kanthi tenang. Mulane, sapa sing dudu saka Amerika Serikat iku dudu demokrat. Umumé, verbiage anti-Rusia standar (kanggo tujuan kasebut).
  49. +2
    11 May 2014
    sapunika, Aku maca komentar bab Putin ing kaca koran Bild, bab muter BB ing Hockey, 80 persen saka Jerman bungah sing Rusia wis pimpinan kuwi lan ndhukung wong.

    punika salah satunggaling komentar
    Tol, ganz tol, Russland kann stolz auf seinen "Führer" sein. Gratulation Herr Putin weiter dadi.

    super, Rusia bisa bangga sawijining "fuhrer" (pimpinan / pimpinan ... Jerman.) Sugeng Pak Putin, supaya munggah karya apik.
  50. counter
    +1
    11 May 2014
    Quote: blackberry
    Lan, tuan-tuan, bedane antarane AS umume lan administrasi (pemerintah) khususe. Ing mratelakake panemume, kapentingan subyek iki wis mandheg pas ing meh kabeh wilayah. Bab sing padha bisa dicritakake babagan pamrentah Eropa lan Eropa.

    Iku beda antarane kita lan Pemerintah kita aja nglakoni. Kabeh cocog ana! Tenang!
  51. 0
    11 May 2014
    Kutipan saka olegglin
    Dadi medeni kanggo urip eerily:
    Dheweke nang endi wae - Putin iki!
    Apa sing salah karo Kremlin?
    Putin ngumbara ing tapel wates,

    Kneading adonan setan
    Lan nyekel, lan protes.
    Saben bocah kelas siji ngerti
    Iki Putin ing Donbass

    "Alpha" dibuwang menyang jebakan,
    Ing Kramatorsk, dheweke ngobong "meja putar",
    Lan ing wayahe
    ATM mbanting ing Beni.

    Dheweke nyerang menara TV
    Aku nggawa ban menyang checkpoint.
    Repulsed cedhak Soledar
    Putin enem serangan kanthi alesan sing apik:

    Didhelikake ing tambang - Putin ngerti -
    Arsenal senjata!
    Putin - ing operator personel wojo karo "gun".
    Putin - ing wangun saka wong wadon lawas

    Separatis masak Borscht,
    Lan dumplings - teroris.
    Putin nganggo topeng. Putin nganggo helm.
    Dheweke sing nggedhekake!

    Loro-lorone ing wangun lan ing inti
    Dheweke ana ing antarane kita. Nang endi wae - Putin.
    Ya, lan ing rangking, misale jek
    Putin uga melu.

    Putin nggawe ngipi elek junta -
    Inggih, piyambakipun miwiti kerusuhan,
    Aku kepang kabeh kaya ivy -
    Omnipotent lan omnipresent.

    Turu mokal. Nutup bulu mata
    Langsung, Putin bakal mulai ngimpi.
    Aja mlayu. Nang endi wae - Putin.
    Dadi medeni kanggo urip eerily ...

    Iki apik tenan !!!)) ngguyu suwe)
  52. 0
    11 May 2014
    Kutipan saka rauff

    supaya elbows cokotan, nanging kita duwe Putin

    Aku ora setuju karo siji perkara. Iku ora bakal dadi potret Putin ing garis-garis lintang. Iku tricolor Rusia sing bakal ditampilake ing kana. Ya, ing omah putih, sampeyan bisa nggantung potret Putin)
  53. Svyatopolk
    0
    11 May 2014
    Kutipan: Barboskin
    Kita, ora kaya sawetara, ora tau duwe koloni.

    Lan dheweke ora tau duwe budak, kaya ing Amerika Serikat.
  54. +1
    11 May 2014
    Iki carane ndeleng dheweke ing Jerman.
  55. backfire
    0
    11 May 2014
    A pesawat saka aksara karo lack lengkap makna ing teks. penulis Burns, nyawiji loro kiwa lan tengen, biru lan ijo, ing gilingan meat. Konco kumelun saka teks bodho dumunung lack lengkap pangerten wayahe
    1. AVIATOR36662
      0
      11 May 2014
      Terjemahan saka edisi Jerman dening penulis Jerman angel dibandhingake karo teks apa wae dening penulis Rusia. Ana "kesulitan terjemahan." Nanging teks kasebut, ing prinsip, pancen cukup kanggo wektu lan kahanan. Luwih positif.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"