Tank biathlon wis dadi modis

40
Tank biathlon wis dadi modis


Kapal tanker kita wis mbuktekake taun iki yen dheweke ora wedi karo rereget utawa getih ...

Sapa sing bakal ngira yen gagasan Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu kanggo "ngukur tank"bakal dadi populer ing biathlon olahraga nyata. Lan yen taun kepungkur mung papat negara sing wani njupuk trek biathlon tank cedhak Moskow: Rusia, Kazakhstan, Belarus lan Armenia, banjur taun iki, bebarengan karo tentara saka negara tetanggan, bedhil tank saka negara manca sing adoh bakal nyabrang ing Alabino. papan latihan: Amerika, Prancis, Jerman, Italia, Arab, Israel ... Puluh negara, paling, ditulis kepinginan kanggo nuduhake apa tank modern lan kru saged. Pertempuran panas ngenteni ing wulan Agustus ...

Pramila kru tank kita wiwit nyiapake acara donya iki wiwit biyen. Wiwit Januari, ing lapangan latihan Komando Daerah "Wétan" lan "Kulon", ing sangisoré kontrol kepala tankman saka Kementerian Pertahanan Republik Kazakhstan, Mayor Jenderal Amir Khalikov, prajurit kontrak wis ngasah katrampilane. senadyan kadhemen abot lan snowfalls. Dheweke malah bisa nyekel juara dhewe ing Ayagoz kanthi basis brigade tank lan nemtokake sing paling apik ing spesialisasine. Nanging, sadurunge aku ngomong babagan kompetisi April iki, aku bakal ngelingake sampeyan babagan wektu sing paling nyenengake ing perang Agustus ing cedhak Moskow.

"BIRU" KALAH "Abang" mung sawetara detik

Apa sing kedadeyan ing wulan Agustus pungkasan ing lapangan latihan Alabino lan ing ketegangan sing nggegirisi kru tank kita njaga kabeh pimpinan tentara Rusia sing dipimpin dening Sergei Shoigu, dicritakake dening komentator olahraga terkenal Dmitry Guberniev ing saluran Rossiya. Artikel ing Megapolis kanthi irah-irahan "Tankers ora wedi rereget" uga declassified sawetara rincian, utamané, ngandika carane letnan senior Dzhanat Kuanyshev nyuwil lengen lan dipeksa ninggalake lomba. Sersan kontrak Miras Nurko, sing ngganti perwira ing posisi komando, nindakake meh ora mungkin karo kru (sersan senior penembak Aidyn Kalioldin, kopral driver-mekanik Marat Tusupov). Ing kadohan angel tank biathlon, senadyan kabeh, padha ngatur ora mung kanggo nyusul Belarusians lan Armenians, nanging uga kanggo njaluk cedhak sarwa dumadi saka juara - Rusia.

"Kita banjur ilang 52 detik kanggo pimpinan kompetisi," kelingan Mayor Jenderal Amir Khalikov. - Sajrone kompetisi, para kru kudu ngliwati jarak 20 kilometer. Asil, kaya ing ski biathlon, adhedhasar total wektu liwati lan target kenek. Ora kejawab target - pindhah menyang daur ulang penalti. Panggonan pisanan dijupuk dening kru tank Rusia kanthi asil 23 menit. 44 sec. Kita duwe papan kaloro - 24 menit. 36 sek. Katelu kanthi asil 25 menit. 25 sek. Belarusians rampung. Armenian teka kaping papat. Butuh 29 menit kanggo nutupi kabeh jarak. 48 sek.

Banjur, cedhak Moscow, temtunipun, pahlawan dina, favorit saka masyarakat, dadi driver-mekanik kita Marat Tusupov, sing komentator olahraga Dmitry Guberniev dijuluki ora kurang saka "Kazakh Schumacher" lan "off-the-cuff". Sopir-mekanik kita squeezed secara harfiah kabeh jus metu saka tank kang, nuduhake wektu penengah paling apik. Nalika nyabrang "tambang ranjau" kanthi kacepetan kira-kira satus kilometer saben jam, para jenderal ing menara kasebut menehi tepuk tangan sing ngadeg, lan sawise kompetisi rampung, Sergei Shoigu malah nyoba nggodho prajurit kontrak sing disenengi menyang Rusia. tentara, nanging ora kaya ngono. Dina iki, Kopral Marat Tusupov minangka spesialisasi paling apik ing kabeh Persemakmuran Negara Merdeka! Kepiye carane sampeyan ora bisa bangga karo iki?

Kejuaraan Biathlon Tank Kazakhstan bubar rampung ing garnisun Ayagoz ing papan latihan Malino. Perang cedhak Ayagoz panas. 12 kru tank paling apik saka 4 tim Komando Wilayah "Wétan", "Kulon", "Kidul" lan Angkatan Udara perang kanggo posisi pisanan lan kesempatan kanggo makili Kazakhstan ing kompetisi internasional cedhak Moskow.

"Tank biathlon minangka jinis anyar kompetisi olahraga lapangan militer antarane kru tank, sing kalebu latihan tempur sing ditindakake miturut aturan biathlon klasik," komentar Kolonel Yuri Askarov, wakil komandan Vostok RGC kanggo latihan tempur. - Kita nganakake kompetisi sajrone rong dina ing rong tahap: "olahraga" lan "lomba individu". Tahap pisanan dumadi saka patang jinis latihan, kanthi telung latihan pisanan sing ditindakake dening salah sawijining kru kanthi undian, latihan pungkasan - dalan alangan - ditindakake minangka bagian saka kru, sing ditindakake ing trek olahraga khusus. disiapake kanggo kompetisi. Jarak - 3 puteran 4 kilometer. Gunggunge 12 km liwat terrain atos kanthi alangan sing dilengkapi: bagean alangan lan maneuver, selokan anti-tank kanthi dalan, ford, rong gundukan, model jembatan trek, rong lereng kanthi lintasan antarane pilar, scarp, sisir, dalan rut ing penghalang mbledhos tambang ...

Kanggo nglanggar aturan lan kesalahane, kru langsung diwenehi denda, lan kanggo kesalahan njupuk - puteran tambahan. Sajrone bunder pisanan, tembak ditindakake saka senapan mesin PKT coaxial ing jarak 600 nganti 800 meter. Nalika ngliwati bunder kapindho - saka senapan mesin anti-pesawat NSVT. Sadurunge garis finish - saka bedhil tank karo nembak artileri standar ing pamindhahan.

"Kabeh kru bersaing ing tank T-72B, sing saiki ana ing layanan karo kabeh unit tank Angkatan Bersenjata Republik Kazakhstan," ujare Yuri Askarov. "Kru tank ora kudu nglatih maneh." Nanging tank apa sing bakal ditampa tim tartamtu ditemtokake kanthi lot. Kita, minangka tuan rumah kejuaraan, mesthi nyiapake kabeh peralatan lan sumber daya materi, nanging ora bisa milih tank sing paling apik kanggo awake dhewe. Kahanan kanggo kabeh kru padha, lan menehi kritik minangka transparan.

- Ya, mesthine dheweke nyiapake resep sing menang kanggo wong lanang. Lan kita mlayu ngubengi trek sadurunge wong liya, lan nyoba target kanthi maksimal.

- Resep kanggo kabeh pemenang gampang: sampeyan kudu mlayu kanthi cepet, nunggang kanthi trampil, lan njupuk kanthi akurat. Ing cendhak, sampeyan kudu dadi kanca karo sirah. Terus-terusan mikir babagan carane lan apa sing kudu ditindakake ing perang, lan aja ngremehake kanca-kancamu. Kerja ing tim. A kru telu kudu tumindak minangka siji, minangka organisme siji.

- Sampeyan ngandika ing perang, nanging iki biathlon prasaja, ngendi ana unsur liyane saka show lan tontonan saka karya pertempuran nyata.

- Kompetisi kasebut diatur kanthi cara supaya kahanan kasebut pancen cedhak karo pertempuran. Crews diwatesi wektu, lan poin penalti dianugerahi kanggo kesalahan. Kabeh padha kuwatir lan stres. Iki tegese sampeyan kudu bisa ngontrol emosi. Ngalahake rasa wedi lan kuatir. Sing paling kuat menang! Tumindak sing ditindakake ing kompetisi uga bisa migunani ing medan perang. Kajaba iku, iki menehi kesempatan kanggo ndeleng kanthi jelas lan ngerti apa tingkat kesiapan kru tank kita saiki.

Miturut Kolonel Askarov, ora ketompo carane angel trek biathlon, iku isih tetep "kanca lawas" kanggo kru tank kabeh brigade, kang wis dawa "ngerti cara kanggo nangani bener" kanggo entuk asil sing dikarepake.

"Akeh gumantung saka tumindak individu saka komandan kru, sopir lan operator gunner lan karya terkoordinasi sakabèhé," ujare Letnan Kolonel Kayranov, wakil komandan unit militer 10810 kanggo karya pendidikan lan sosial-legal. - Saben rincian tumindak bebarengan penting: wektu kanggo nggoleki target, nyiapake tank kanggo njupuk, geni kanggo mateni. Penting kanggo gunner ora kantun, lan kanggo pembalap ahli nuntun tank liwat kabeh alangan tanpa accruing TCTerms paukuman.

- Kepiye Kopral Marat Tusupov bisa nindakake iki ing cedhak Moskow?

- Persis. Kru iki, kanthi cara, dadi pimpinan ing kompetisi kasebut, nanging wong lanang ora cukup kanggo menang.

Miturut asil sakabèhé, posisi 1 ing biathlon tank dijupuk dening kru Letnan senior Saga Batyrkhanov saka unit militèr 25744 RgK "Zapad", 2nd - kru Letnan Kuandyk Kenzhegulov saka unit militèr 10810 RgK "Vostok" lan 3rd. Panggonan - kru lètnan Parakhat Tynyshtybaev militèr unit 25744. Pemenang lan hadiah-pemenang kompetisi dianugerahi medali, diploma lan hadiah terkenal. Komandan batalion tank saka Brigade Tank Aktau, Mayor Adil Tursunkulov, sing bawahan entuk sukses nyata ing biathlon lan ing layanan umum, entuk kesempatan kanggo sinau ing akademi. Kapten Marat Omarov njupuk Panggonan. Saiki tanggung jawab kanggo latihan kru tank saka RGK Zapad dumunung ing pundhak.

Kepala Staf Umum, Kolonel Jenderal Saken Zhasuzakov, nampilake kru tank paling apik kanthi model tank T-72B emas lan ing kana, ing Ayagoz, nyetujoni dhaptar kru sing bakal mbela pakurmatan Angkatan Bersenjata Kazakhstan ing kompetisi internasional cedhak Moscow.

"Aku yakin manawa kompetisi para kru sing jujur ​​​​lan ora kompromi nambah prestise pasukan tank lan narik perhatian gedhe saka wong-wong sing nonton biathlon tank," ujare Wakil Menteri Pertahanan Pertama Kolonel Jenderal Zhasuzakov ing upacara penutupan kejuaraan. "Muga-muga iki bakal menehi babak anyar kanggo latihan tempur kru tank lan nyatane saiki bakal luwih akeh wong sing gelem ngladeni pasukan tank.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

40 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 16
    11 May 2014
    Ana informasi ing Internet yen negara-negara NATO ora gelem melu turnamen kasebut. Yen ora salah, Amerika Serikat, Kanada lan liya-liyane, nanging Jerman. Oh, sayang, aku ora bakal weruh isin NATO!
    1. + 18
      11 May 2014
      Kutipan saka tronin.maxim
      Oh, sayang, aku ora bakal weruh isin NATO!

      Maxim, yen acara ing donya berkembang kaya saiki, sampeyan ora mung bakal weruh, nanging uga melu dhewe. belay
      1. + 10
        11 May 2014
        Oh, aku ngganti avatarku! Aku wonder apa iki wis apa karo? Apa sampeyan pengin ngerti sapa sing menang Eurovision? Aku ora duwe komentar maneh !! belay
        1. + 10
          11 May 2014
          Kutipan saka tronin.maxim
          ? Apa sampeyan pengin ngerti sapa sing menang Eurovision?

          Aku ngerti lan sakperangan alesan aku ora kaget banget ngguyu GAYropa milih bangsane dhewe.. sing jenggot b.. sukses.
          Lan avatar, aku kesel Nyuwun
          1. +9
            11 May 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            Kutipan saka tronin.maxim
            ? Apa sampeyan pengin ngerti sapa sing menang Eurovision?

            Aku ngerti lan sakperangan alesan aku ora kaget banget ngguyu GAYropa milih bangsane dhewe.. sing jenggot b.. sukses.
            Lan avatar, aku kesel Nyuwun

            Wong lanang nganggo c***, wong wadon nganggo c*** wong bodho . Eropa arep menyang endi?
            1. +3
              11 May 2014
              Kutipan saka pak.jonn
              Eropa arep menyang endi?

              Aku mikir video iki bakal mangsuli pitakon sampeyan, sing utama yaiku nonton nganti pungkasan!
              1. +1
                11 May 2014
                tronin.maxim SU Dina iki, 06:34 ↑

                Kutipan saka pak.jonn
                Eropa arep menyang endi?

                Aku mikir video iki bakal mangsuli pitakon sampeyan, sing utama yaiku nonton nganti pungkasan!

                hi Matur nuwun kanggo video pendidikan. Sing nggumunake cedhak. Akeh dadi cetha, ora ketompo carane ora mungkin koyone
            2. +1
              11 May 2014
              Kutipan saka pak.jonn
              Eropa arep menyang endi?

              Ora menyang ngendi wae maneh - kabeh wis rampung, kita nyerahake umbah-umbah lan metu.
            3. 0
              11 May 2014
              menyang salah sawijining papan lan gulung iki :-)
        2. +4
          11 May 2014
          Eropah tenan dikonfirmasi fa ... dness sawijining lol
        3. +2
          11 May 2014
          Kutipan saka tronin.maxim
          ?Aku ora duwe komentar maneh!!
          Vera, aku ora nonton TV, nanging dheweke ngirim saben langkah ing feedku ... .. sakwise aku kudu ngundhuh supaya iman ing donya iki))) Horror ... la
          1. AAA
            AAA
            +1
            11 May 2014
            Aku ora ngidini bocah-bocah nonton iki "iku" kinerja lengkap ing Eurovision taun iki ... uga, apa isin! Sanalika Austria diumumake, kita ngalih saluran kasebut. Dheweke ngrusak kabeh pertunjukan kanthi ngarsane! Kaya sing dicritakake, "fly in the ointment" :( Ana pertunjukan "khusus" kanggo ratu seret ing Brazil, Thailand ...
        4. +4
          11 May 2014
          Punika! Pasuryan Eropa! wassat
          1. +2
            11 May 2014
            Apa kita bisa misahake awake dhewe saka kesalahpahaman geografis iki? Mungkasi melu acara budaya lan olahraga ing Eropa. Melu mung ing acara donya, minangka wakil saka Eurasia. Iku luwih apik kanggo pindhah menyang kompetisi ing China saka kanggo menehi hasil karo "wong" kuwi.
      2. +3
        11 May 2014
        Yen padha ora gelem saingan, banjur ing urip nyata dheweke bakal nolak kabeh! Dheweke tresna banget marang kuldi sing larang regane! Lan mung ngetokake penis lan dudu proyektil! Lan dheweke ngerti yen Rusia dudu Arab ....
    2. 11111mail.ru
      +2
      11 May 2014
      Kutipan saka tronin.maxim
      Oh, sayang, aku ora bakal weruh isin NATO!

      Sampeyan kudu wani kanggo "dolanan" kuwi. Lan mundhut indikatif ora kalebu ing petungan.
    3. 0
      11 May 2014
      Kutipan saka tronin.maxim
      Ana informasi ing Internet yen negara-negara NATO ora gelem melu turnamen kasebut. Yen ora salah, Amerika Serikat, Kanada lan liya-liyane, nanging Jerman. Oh, sayang, aku ora bakal weruh isin NATO!


      Nganti Agustus, dheweke bakal ngetokake buntut luwih saka sepisan. Amarga mangsa wis cedhak.
    4. +2
      11 May 2014
      peduli, Aku pancene wanted kanggo ndeleng carane kru saka "tank Abrams paling apik ing donya" ngaco munggah
      1. 0
        11 May 2014
        Yen Kuwait setuju, mbok menawa kita bakal weruh Abrams M1A2. Dheweke bakal tampil ing tanke.
    5. kosh
      +1
      11 May 2014
      Kutipan saka tronin.maxim
      Oh, sayang, aku ora bakal weruh isin NATO!


      Kepiye carane sampeyan ora bisa ndeleng? Wis...

      Kutipan: "GAYropa milih bangsane dhewe. Sing jenggot b.. sukses."

      Eurovision dimenangake dening pembalap NATO saka kru NATO paling apik.
    6. 0
      11 May 2014
      Ya, dheweke ora sengaja ...
  2. + 26
    11 May 2014
    Iku wektu kanggo ngalih saka biotlon kanggo darts!
    1. +2
      11 May 2014
      Ya, supaya Amerika nginstal F-22, lan kita (ing tampilan andhap asor kita) s-300 saka modifikasi papat. KITA bakal ngerti panci emas (utawa bokong) OH! lol
    2. 0
      11 May 2014
      Darts apik - S-200 Vega mabur 300 km :)
    3. 0
      11 May 2014
      kompetisi ing Rusia, lan target ing Amerika banjur
  3. +5
    11 May 2014
    Anggota NATO kabeh wis nyerah, Italia lan Kuwait wis lathering munggah, nanging ing pungkasan uga bakal nyerah, nanging aku China mesthi bakal ana, padha melu metu saka kapentingan tanpa wedi kalah, lan bakal bisa. ing kesalahane. hi
  4. +1
    11 May 2014
    Anggota NATO saiki bakal nolak. Iku isin. Aku pancene pengin ndeleng. Nanging, dheweke meh ora setuju "perang" karo T-72. Tegese sing paling apik nglawan sing paling apik. T-90, Merkava, Leopard lan Abrams (ngendi kita bakal tanpa dheweke). Iku bakal menarik.
  5. 0
    11 May 2014
    Aku ora ngerti aturan kanggo melu ing biathlon tank, yen sampeyan nggunakake tank dhewe, iku siji bab, yen sampeyan nggunakake sing diwenehake dening panitia, iku liyane. Amerika lan undangan liyane ora bakal nggawa tank kanggo Rusia , iki fraught karo Rahasia, sanajan rahasia tank sing wis suwe dikenal, Nanging tank kita melu, padha bakal telek piyambak ing puteran pisanan, padha wedi ssserry.
    1. 0
      11 May 2014
      Amerika lan undangan liyane ora bakal nggawa tank menyang Rusia

      Ngapa ora? 3-4 tank bakal digawa kanthi gampang. Lan ora bakal mbukak rahasia - pangopènan bakal ditindakake. Nanging dheweke kudu sinau saka kita, nanging ora adil.
      Isih, bakal menarik kanggo ndeleng carane balapan. Utamane Amerika Serikat lan Jerman.
    2. +1
      11 May 2014
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Amerika lan undangan liyane ora bakal nggawa tank menyang Rusia

      tawaran kita, ing beyo saka negara tuan rumah padha wedi horseradish ... sing perlu anti-iklan? wassat
  6. +2
    11 May 2014
    Tank minangka mobil sing paling apik. Aku panginten babagan tank biathlon lan ngimpi babagan iki kanggo dangu. Aku mikir perang tank uga bisa ditindakake, miturut aturan, saben wong nglawan kabeh wong. loading bedhil alamiah karo kontaner saka Paint bakal menarik. Aku ora ngerti yen iku layak? Nanging kru kudu diwenehi wektu kanggo nyiapake tank, kanggo nyetel kanggo kabutuhan. NATO wis nganakake kompetisi tank kanggo sawetara wektu. Aku maca babagan kompetisi iki ing Zvezda ing mbokmenawa 82-83. Ditulis yen wong Jerman ngetokake tank sing jelas lawas (ana jeneng tank, saiki aku ora ngelingi) marang tank paling anyar ing Amerika lan Inggris. Nanging Jerman milih lan nglatih kru kanthi apik. Akibaté, Jerman njupuk Panggonan liya. Artikel kasebut ujar manawa latihan kru minangka prakara sing penting banget. Babagan partisipasi wong manca, jujur, aku ora ngerti yen iki bisa. Yen padha nggawa, iku paling kamungkinan bakal peralatan banget outdated. Mung T-80 bisa saingan karo Abrams ing syarat-syarat kacepetan. Tank liyane kita luwih alon tinimbang T-80.
    1. +3
      11 May 2014
      Quote: Angin bebas
      Aku mikir perang tank uga bisa ditindakake, miturut aturan, saben wong nglawan kabeh wong. ngisi bedhil alamiah karo kontaner Paint bakal menarik

      Paintball tank? Lan banjur ana rapat umum tank Moscow-Inggris.
  7. +2
    11 May 2014
    Ya, iku bakal menarik kanggo ndeleng kompetisi antarane tank beda.
  8. +1
    11 May 2014
    Isih akeh wektu sadurunge biathlon, bisa uga ana wong saka NATO sing pengin melu, lan yen dheweke nolak, kita bakal perang tanpa dheweke, kita bakal ngajak wong India, Cina, lan negara liya ing ngendi tank kita ana ing layanan.
  9. +1
    11 May 2014
    Lha nek wong-wong kuwi senengane maen tank, aku arep ngajak anakku main tank :)
  10. +1
    11 May 2014
    Nanging, aku ragu yen negara-negara NATO bakal teka. Iki dudu Olimpiade, ing endi sing utama yaiku partisipasi, iki minangka biathlon tank, ing endi sing utama yaiku VICTORY. "Yen apa, yen?" Lan ngendi? Kontrak multi-miliar dolar. Dheweke ora bakal njupuk risiko.
  11. +4
    11 May 2014
    Banjur, cedhak Moscow, temtunipun, pahlawan dina, favorit saka masyarakat, dadi driver-mekanik kita Marat Tusupov, sing komentator olahraga Dmitry Guberniev dijuluki ora kurang saka "Kazakh Schumacher" lan "off-the-cuff"
    . Kapal tanker kita sing paling berpengalaman durung ana ing biathlon.
    Izmail Galiulin, tanker veteran 88 taun saka Karaganda, kanthi ijin pimpinan komando regional Astana, dipecat saka tank perang T-72B modern. Kajaba iku, tanker, sing wis ora njupuk pengungkit tank luwih saka 60 taun, kasil ngrampungake tugas kasebut, numpes mungsuh mock, laporan Remarka.kz.


    Sajrone Perang Patriotik Agung, Galiulin perang ing T-34 legendaris. Dheweke perang liwat lapangan Eropah, perang rampung kanggo wong cedhak Berlin. Dheweke ditembak kaping pirang-pirang, nanging kapinteran lan profesionalisme militer tansah nylametake nyawane.


    Saiki tentara bersenjata karo kendaraan tempur modern, karo waja incomparably abot, gaman lan peralatan technical. Nanging, kanggo tanker veteran, nguwasani teknologi anyar ora angel. Ngganti sopir, dheweke mlayu ngliwati papan latihan tank.
  12. +1
    11 May 2014
    Saka Don.
    Tank biathlon minangka cara kanggo ngrangsang katrampilan lan pengalaman para prajurit! Lan ora ana dhuwit sing bisa tuku iki. Nah, ayo Zahid fermentasi dhewe karo lagu-lagu gay !!!
  13. 0
    11 May 2014
    Lan yen sampeyan uga nambah tiron saka geni mungsuh lan paket bledosan! Sakabèhé iku bakal gedhe!
  14. 0
    11 May 2014
    Amerika wis ilang latihan udhara kanggo kita, ing perang latihan MiGs 9: 1 kita numpes pesawat Amerika (F15 yen aku ora salah), yen dheweke ngremehake awake dhewe ing biathlon tank, mula para pejuang bakal ilang iman marang kekuwatane. . Mulane dheweke ora melu.)
  15. 0
    11 May 2014
    Kita nonton
    http://russia.tv/video/show/brand_id/47023/episode_id/662283/video_id/662283
  16. +9
    11 May 2014
    Iku menarik kanggo maca ...
    Thanks kanggo penulis kanggo wawancara iki.

    Miturut cara, mekanika Kazakh minangka tukang sing paling apik.
    Tekun lan ulet. Dheweke nggunakake pengalaman alon-alon, nanging kanthi yakin.
    Mung kenangan paling apik.

    Nanging ngimpi mekanik yaiku TVN-10 ...
    Piranti telung saluran: optik, pencitraan termal lan televisi tingkat rendah. Pembalap bisa nampa gambar gabungan saka wilayah sekitar ing panel tampilan gas-discharge.

    Introduksi menyang pasukan bisa (Pungkasane!!!) ngganti posisi mekanik nalika nyopir kendaraan.
    Kasunyatan iku masterful driving mung bisa yen terus-terusan sampeyan ngaso bathuk ing prisma, lan posisi awak "maju" sing mbengkongake kanthi punggung sing terus tegang menehi kesel banget ...
    Sawise 100 km. ing Maret, ing posisi "gaya pertempuran", mekanik biasane digawa metu dening tangan, tenan "digawa metu". Mulane, saben wong nyoba nyopir sabisane "ing Maret", utawa komandan saka wektu kanggo ngganti mekanik ing Maret ...

    Ini dia, ganteng:
    1. +4
      11 May 2014
      Ing USSR, Kazakhs asring disewakake minangka pembalap-mekanik ing unit lapis baja. Wiwit ing deso, wong enom banjur latihan minangka pembalap traktor lan operator gabungan (Tselina). Lan nalika padha disusun dadi tentara, padha digunakake kanggo tujuan sing dimaksud. Ing desa bapakku, kabeh operator gabungan lan pembalap traktor dilayani ing unit lapis baja. KABEH. hi
      1. +1
        11 May 2014
        Quote: Kasym
        Ing desa bapakku, kabeh operator gabungan lan pembalap traktor dilayani ing unit lapis baja. KABEH.

        Dauren,
        apik apik apik

        Jamol lan Murat mesthi dadi sedulurku... senajan salah sijine wis ora urip maneh.
        Ora ana sing bisa komentar ing kene ...
        Bahan bakar minyak kita ONE DOUGH.
  17. 0
    11 May 2014
    Kaya biasane, Amerika ora bakal melu yen dheweke ora yakin 100% yen dheweke paling apik. Lan liyane bisa nguwasani tank kita luwih apik tinimbang kita.
  18. 0
    11 May 2014
    Insentif sing apik kanggo njaga penguasaan.

    Sampeyan mung kudu ngganti latar lan rute latihan ... Ora akeh ... NANGING ana kemungkinan kaya ngono ... Lan kalebu tugas adhedhasar pengalaman pertempuran ... contone, njupuk ing jarak sing ekstrim ing target titik ... Utawa liyane- utawa ... tanker luwih ngerti)))
  19. bilibom
    0
    11 May 2014
    Kutipan saka silberwolf88
    Insentif sing apik kanggo njaga penguasaan.

    Sampeyan mung kudu ngganti latar lan rute latihan ... Ora akeh ... NANGING ana kemungkinan kaya ngono ... Lan kalebu tugas adhedhasar pengalaman pertempuran ... contone, njupuk ing jarak sing ekstrim ing target titik ... Utawa liyane- utawa ... tanker luwih ngerti)))


    Lan, sampeyan uga bisa ngganti negara inang. Sapa wae sing menang entuk hak kanggo ngatur kompetisi taun ngarep.
  20. 0
    11 May 2014
    Ala, mesthi, ora ana NATO, nanging neraka karo wong-wong mau, negara apa wae sing wis tuwa bakal melu, yen China, India, Arab, kok padha luwih ala tinimbang rempah-rempah ing ngendi wae, nanging Kulon, minangka tansah, mikir akeh babagan dhewe, kaya ing iklan Twix babagan loro ing sumpit! ngguyu
  21. Melnik
    0
    12 May 2014
    Ing topik Eurovision, rong bocah wadon pirang sing mewah, ternyata luwih elek tinimbang sing ora ana jeneng ing basa kasebut. Sadawane dalan, kanggo pisanan ing sejarah kita wiwit menang perang peradaban, ora kabeh wong ing Kulon tanpa mripat lan tanpa pikiran.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"