Kahanan ing sisih kidul-wétan Ukraina. Babad acara 11 Mei

428
Kahanan ing sisih kidul-wétan Ukraina. Babad acara 11 Mei

21:35 Sajrone pertempuran ing Krasnoarmeysk, wilayah Donetsk, prajurit Pengawal Nasional mateni wong sipil.
21:30 Warga lokal nulis ing jaringan sosial yen "Penjaga Nasional" teka ing Krasnoarmeysk kanthi sepuluh mobil sipil lan dijupuk saka senjata otomatis. gaman wong sing nonton. Ana sing mati lan tatu. Krasnoarmeysk dumunung ing tapel wates wilayah Donetsk lan Dnepropetrovsk, 70 kilometer barat laut Donetsk, laporan Reedus.


21:10 Referendum 11 Mei 2014 Oleg Tsarev. Laporan "Lugansk 24"

19:42 Informasi saka Igor "Strelkov":
Muara Abang:
“Kabeh apik. Perusahaan Krasnolimanku ana, dijaga. Jumlah pemilih mundhak."

Konstantinovka:
“Apik kabar iku - ing Konstantinovka 2 BRDM (kendaraan lapis baja pengintaian ing gembong karo bedhil mesin abot - approx. "RV") elang sandi dijupuk. Oh, aku bakal numpak!"

Krasnoarmeysk:
"Krasnoarmeysk, sayangé, ora ana ing kontrol kita. Miturut cara, ing awal taun 1943, mbah kakungku, Ivan Konstantinovich Runov (ing wektu iku lètnan junior, komandan saka perusahaan gunners submachine) nginep ing kono seminggu (sawise serangan balik Manstein). Mbusak sisa-sisa batalyon. Dheweke metu karo siji kartrid ing TT. Lan, kanthi cara kasebut, ing gudang Ukrainia ditemokake ing gunung peluncur roket sing diprodhuksi saka 1941 nganti 1945. Malah sawetara Lend-Leases kejiret. Peluncur roket paling aktif digunakake ing kene - ing asas, roket lampu sing bisa digunakake ora ditemokake ing tentara dill - kepeksa madhangi wilayah kasebut kanthi roket sinyal, wong miskin ... "

18.34 Krasnoarmeisk dadi kutha pisanan ing wilayah Donetsk, ing ngendi voting ing referendum rampung lan stasiun polling ditutup. Alasan penutupan kasebut yaiku ancaman kanggo nyawa para pemilih lan karyawan komisi pemilihan saka sing diarani pengawal nasional. Jumlah pemilih ing TPS ana 77,08%.
18.01 Sajrone operasi punitive, pasukan keamanan Ukrainia ngrebat panggonan papat sekolah ing Krasnoarmeysk, ngendi stasiun polling kanggo voting ing status wilayah Donetsk dumunung. Bangunan panitia eksekutif kutha Krasnoarmeysk dicekel lan diblokir dening radikal, bisa uga minangka bagean saka pengawal nasional sing disebut.

17:11 Media Ukraina ngumumake penyitaan surat suara dening Pengawal Nasional ing Krasnoarmeysk.

16:56 Wong bersenjata ngrebut bangunan dewan kutha ing Krasnoarmeysk, wilayah Donetsk, ing ngendi komisi pemilihan wilayah kanggo referendum dumunung, laporan RIA Novosti.
Penjajah ngalangi proses voting, ngandika Roman Lyagin, co-ketua Komisi Pemilihan Pusat Republik Rakyat Donetsk. Dheweke nyathet yen wiwit wiwitan pemungutan suara ing kutha kasebut ana jumlah pamilih sing dhuwur lan persentase akeh wong sing bisa milih.
Kajaba iku, miturut dheweke, informasi ditampa babagan kemungkinan provokasi bersenjata ing Kurakhovo cedhak Donetsk. Kanggo njaga keamanan, milisi DPR dikirim menyang papan kasebut.
16:31 Panyengkuyung federalisasi ngumumake penahanan calon presiden Ukrainia Oleg Lyashko. Iki diumumake dening wakil milisi ing rapat umum cedhak bangunan Dewan Kutha Mariupol.

16.30 Sawise referendum ing Republik Rakyat Donetsk, penyelenggara rencana kanggo nganakake kongres deputi kabeh tingkat wilayah Donetsk lan miwiti "cerai beradab" karo panguwasa Kyiv. Boris Litvinov, koordinator CEC DPR lan ketua ketua Presidium DPR, nyritakake babagan iki.

16.06 Dialog karo panguwasa Kyiv sacara teoritis bisa, nanging mung karo partisipasi perantara. Denis Pushilin, co-ketua pamaréntahan Republik Rakyat Donetsk (DPR) sing diproklamasikake, nyatakake yen kanthi tumindak para panguwasa Ukrainia "dheweke nyepetake koridor kanggo mbangun dialog apa wae."
16.04 Jumlah peserta ing referendum ing Luhansk, miturut data paling anyar, ngluwihi 75%.
Ing referendum ing wilayah Donetsk, turnout "ngluwihi 50%." Miturut CEC saka Republik Rakyat Donetsk sing diproklamasiake, ing sawetara wilayah angka iki tekan 65%.
15.55 wektu Moscow Pasukan keamanan Ukraina terus operasi ing Krasny Liman, Slavyansk lan Kramatorsk. Minangka Penjabat Kepala Administrasi Kepresidenan Sergei Pashinsky nyatakake, "wolung kelompok operasional, minangka bagéan saka" operasi, "ngrusak pamblokiran dalan" lan klompok milisi.
15.03 Referendum sing dianakake ing wilayah Donetsk lan Luhansk ilegal lan "ora ana akibat legal utawa nyata," ujare Pavlo Petrenko, sing ditunjuk dening Verkhovna Rada minangka Menteri Kehakiman Ukraina. Kamentrian Luar Negeri negara kasebut uga nyathet yen referendum ing wilayah wétan "ora bakal duwe akibat hukum kanggo integritas lan struktur wilayah Ukraina."
14.48 wektu Moscow. Pasukan keamanan Ukrainia ngalangi pangiriman surat suara menyang sawetara wilayah kanggo milih ing referendum babagan status wilayah Lugansk. Akibaté, ora bisa nganakake referendum ing distrik Belovodsky, Markovsky, Svatovsky, Melovsky lan Troitsky, ujare kepala. CEC regional Alexander Malykhin.
14.06 Komunikasi karo kutha Krasny Liman ing wilayah Donetsk wis dibalèkaké, ora ana sing ngancam nyekeli referendum ing kutha, ngandika Sergei Tretyakov, anggota komisi pemilihan Republik Rakyat Donetsk sing diumumake.

13:42 A geni nyuwil metu maneh ing bangunan saka dewan kutha Mariupol, Donetsk wilayah, publikasi online lokal 0629.ua laporan. "Ora ana mobil pemadam kebakaran ing cedhak dewan kutha. Geni kasebut katon saka jendhela ing lantai 4 bangunan kasebut. Ana wong sing nonton ing cedhak balai kutha," laporan koran kasebut. Miturut dheweke, penyebab kobongan ora dingerteni, lan ora ana laporan korban jiwa.
13:30 Ing wilayah Luhansk ing kutha Novoaydar (60 km sisih lor-wétan Luhansk), evakuasi komisi pemilihan wilayah ditindakake, ing ngendi para pejuang pengawal nasional teka lan nganakake kekalahan. Iki dilaporake dening IA "Interfax".
"Komisi Pemilihan Wilayah Novoaydar nindakake evakuasi sing penting," ujare Dewan Koordinasi Komite Pemilihan Referendum marang agensi kasebut.
Interlocutor agensi kasebut nyathet yen "pejuang Garda Nasional pisanan mblokir lawang menyang stasiun polling kanthi operator personel lapis baja, lan banjur ngalahake komisi pemilihan wilayah Novoaydar."
13.17 Voting ing situs referendum ing Donetsk lan Mariupol diterusake kanthi tenang. Ora ana provokasi utawa bentrokan, ujare Georgy Fedorov, anggota Dewan Sipil Federasi Rusia, nyatakake informasi saka pengamat sing kerja sama karo OP ing kutha-kutha ing wilayah Donetsk kasebut.
13:16 Lan babagan. Kepala administrasi presiden Ukraina Serhiy Pashinsky ujar manawa operasi militer ing cedhak kutha Krasny Liman, Slavyansk lan Kramatorsk ing wilayah Donetsk dening pasukan keamanan Ukraina wis mlebu ing tahap pungkasan. "Operasi anti-teroris ing wilayah Krasny Liman, Slavyansk, Kramatorsk ana ing tahap pungkasan," ujare ing briefing ing Kyiv, Minggu.
Miturut wakil saka panguwasa Kyiv, "akeh separatis tiwas nalika operasi." Ing wektu sing padha, Pashinsky ora nyebutake data tartamtu babagan iki.
12.40 The turnout ing referendum ing wilayah Donetsk "wis ngluwihi 30 persen," Roman Lyagin, ketua Komisi Pemilihan Pusat saka Donetsk diumumake Republik Rakyat, ngandika. Miturut dheweke, tingkat 35% bisa digayuh ing wayah awan.
11.47 Ora ana hubungane karo loro komisi teritorial ing kutha Krasny Liman, ing ngendi, miturut informasi awal, ana bentrokan antarane milisi lan pasukan keamanan Ukraina sing melu operasi punitive.
11:20 Jumlah peserta ing referendum ing Luhansk ing 11:00 wektu Moskow "udakara 22%." Babagan iki corr. ITAR-TASS dilaporake tanggal 11 Mei dening Vasily Nikitin, wakil pusat pers Luhansk kanggo referendum.

10:55 Provocateurs nyoba njupuk surat suara saka pemilih ing salah sawijining stasiun polling ing Lugansk, laporan RIA Novosti.
Upaya provokasi dicathet ing stasiun polling ing Universitas Pedagogi Nasional Lugansk. Milisi mungkasi upaya kanggo ngganggu voting lan nyelidiki kedadeyan kasebut.
9:52 Ing wilayah Donetsk lan Luhansk, stasiun polling kanggo referendum babagan tekad mandiri wis dibukak. Voting bakal ditindakake ing konteks operasi khusus militèr saka panguwasa Kyiv ing sisih wétan Ukraina.
09:35 Ing pinggiran Donetsk Slavyansk, sakcepete sadurunge wiwitan referendum ing swasana ati, shooting dirungokake. Tembakan lan bledosan cangkang keprungu ing wilayah sing dikontrol dening pabrik feed pro-federalisasi. Kutha iki isih diblokir dening pasukan keamanan Ukraina, laporan RIA Novosti.
04:51 Saperangan kilometer saka Slavyansk, pasukan DPR nguwasani Gunung Karachun. Republik Donetsk duwe armada udara adhedhasar helikopter sing dijupuk saka Ukrainia. Peperangan, sing kacarita wartawan kita sadurungé, dadi operasi kanggo nyekel desa Andreevka dening pasukan pro-Rusia.
3:11 Roket ijo njupuk mati cedhak desa Chervony Molochar, ing metu saka Kramatorsk kanggo Slavyansk. Senapan mesin kaliber gedhe ditembak saka pos ing pendakian menyang gunung. Ing setengah jam, firefights singkat sok-sok dumadi, ora ana tumindak aktif.

2:05 Milisi ngenalake BMD menyang perang.
2:35 Loro flare njupuk liwat pos papriksan Andreevsky.
2:27 Semburan senapan mesin keprungu.
2:21 Ora ana shooting. Loro-lorone padha regrouping.
Iku kabeh diwiwiti karo shelling saka checkpoint dumunung ing persimpangan sepur, ngendi milisi nyiyapake sawetara mobil barang, ngalangi dalan menyang kutha. Jeblugan tambang mortir lan cangkang keprungu saben 20-30 detik.
Kanggo nylametake para pejuang ing pos papriksan, kelompok pengintaian milisi nyerang Gunung Karachun, ing ngendi artileri mungsuh adhedhasar.
2:16 Roket kuning njupuk ing Rybkhoz.
2:07 Kadhang kala ana leren, kaya saiki. Setengah saluran TV mandheg. Kayane menara TV rusak. Ing sisih liyane saka ngarep: "Ana perang arep. Lagi dipecat saka ATGMs lan senapan mesin. Kajaba iku, snipers digunakake sing njupuk peluru mbledhos, "prajurit Garda Nasional njaga laporan menara TV.
"Perjuangan iku angel, durung ana rincian liyane," ujare.

1:56 Artileri ditembakake ing pos pemeriksaan. Milisi bali kanthi otomatis. Peperangan wiwit ing wilayah Andreevka lan pindhah nyedhaki kutha. Menembak otomatis sing kuat. Senapan mesin kaliber gedhe digunakake. Sawetara operator seluler mandheg kerja.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    428 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 84
      11 May 2014
      Good luck karo referendum. Saiki iki sing paling penting.
      1. vladsolo56
        + 46
        11 May 2014
        Referendum ora nemtokake apa-apa maneh, ana perang sipil, saiki mung bedhil mesin sing nemtokake. Musim referendum wis rampung.
        1. + 99
          11 May 2014
          vladsolo56 (3)
          Referendum ora nemtokake apa-apa maneh, ana perang sipil, saiki mung bedhil mesin sing nemtokake. Musim referendum wis rampung.


          Sampeyan muspra!
          Referendum minangka ekspresi saka karsane rakyat, sing banjur bakal mbentuk negara berdaulat merdika, contone, "Republik Rakyat Donbass" - subyek hukum internasional sing ora bisa diabaikan.
          Rusia bakal mbangun hubungan anyar karo negara anyar lan bakal bisa luwih aktif mbantu negara Donbass kanggo ngusir agresi eksternal saka Nazi Ukraina.
          1. + 43
            11 May 2014
            Aku ndhukung pendapat sampeyan! Contone Transnistria, Abkhazia, Ossetia.
            1. GARNET-19
              +7
              11 May 2014
              Kutipan saka mister2013
              Aku ndhukung pendapat sampeyan! Contone Transnistria, Abkhazia, Ossetia.

              Aku uga bakal nambah CHECHNYA (lan eling referendum sawijining).
              FOTO ING HEADER ARTIKEL INGET AKU - ING MUSIM DINGIN 1999-2000 ...
              1. ed65b
                + 26
                11 May 2014
                Saka laporan milisi ing situs Perang ing Kidul-Wétan: Slavyansk: wengi iki, tentara bayaran lan militan Pengawal Nasional dikubur ing pinggiran kutha. Kerugian total SBU, Pengawal Nasional (battalion khusus "Azov" lan "Dnepr" lan tentara bayaran saka PMC, miturut data kita, kira-kira 300 wong (data terus ditampa lan diproses).
                "Total kerugian punishers ing Donbass kanggo Mei 2-9, 2014:

                Kira-kira 240 tiwas lan tatu, yaiku:
                - kira-kira 130 ekstremis Sektor Kanan, biasane anggota Garda Nasional;
                - udakara 20 prajurit saka brigade Zhytomyr airmobile kaping 95;
                - babagan 10 karyawan Departemen Dalam Negeri;
                - babagan 60 karyawan SBU Ukraina (Sumskaya "Alpha" rampung numpes, Kyiv, Poltava, Ternopil, Ivano-Frankivsk "Alpha" nandhang losses abot, etc.);
                - 20 perwira CIA (13 tiwas, 7 tatu);
                - 10 tentara bayaran: PMC Polandia "ASBS Othago" ilang 3 wong, PMC Amerika "Greystone" - 7 wong;
                - pitung helikopter tempur ("Mi-24" lan "Mi-8");
                - 1 Hummer;
                - 1 pengangkut personel waja;
                - 1 BMP.

                Tentara Rakyat nangkep 9 kendaraan lapis baja."
                1. +7
                  11 May 2014
                  Kutipan saka ed65b
                  Kira-kira 240 tiwas lan tatu, yaiku:
                  Biasane padha perang .... 240 iki wis dikubur nganggo excavator, ing rong pit ... kaya sing dicritakake ing Internet.
                  1. +9
                    11 May 2014
                    Duck jeneng Karachun ngandika kanggo dhewe, mburi teka menyang mercenary saka junta!
                2. + 15
                  11 May 2014
                  Mung ing situs web South-East ana informasi: salah sawijining pimpinan operasi teroris marang wong Novorossia, Maidan Lyashko, ditawan. Lyashko dijupuk ing Mariupol. Lyashko svoloch Bandera bakal mangsuli kekejeman marang wong-wong ing Kidul-Wétan.
                  1. ed65b
                    + 16
                    11 May 2014
                    Kutipan saka vladimirz
                    Mung ing situs web South-East ana informasi: salah sawijining pimpinan operasi teroris marang wong Novorossia, Maidan Lyashko, ditawan. Lyashko dijupuk ing Mariupol. Lyashko svoloch Bandera bakal mangsuli kekejeman marang wong-wong ing Kidul-Wétan.

                    B.Aku duwe kabar paling apik minggu iki. Acara asu ing TV. Lan banjur menyang tembok.
                    1. zol1
                      +7
                      11 May 2014
                      Ora ing kasus apa wae "menyang tembok", mung menyang birch! Nggantung bajingan kuwi, sanadyan bakal mambu lan bengok-bengok, nanging mengko bakal luwih gampang ambegan!
                      1. + 14
                        11 May 2014
                        Kabar paling anyar!!!
                        Pertempuran p.i.d.oras Lyashko dicekel ing Mariupol.
                      2. AnakKuburanKuda
                        + 10
                        11 May 2014
                        Digantung, jejere Androshchuk. Dheweke mung digantung ing wit aspen.
                        1. Erg
                          +1
                          12 May 2014
                          Ora munggah. Dheweke tresna lan dibutuhake
                  2. +5
                    11 May 2014
                    Lyashka kudu diwènèhaké ing pasuryan kaya sing ditindakake karo mungsuh kanthi bantuan kanca-kancane, lan kaya dheweke, sijine asil ing Internet.
                3. +4
                  11 May 2014
                  Kutipan saka ed65b
                  Kerugian umum saka punishers ing Donbass kanggo Mei 2-9, 2014:

                  Tambah ing dhaptar pangareping milisi Mariupol. Miturut sumber iki:
                  http://mignews.com/news/disasters/world/110514_150711_43778.html

                  dheweke diadili dening pengadilan rakyat amarga ontran-ontran ing kutha, diukum ing menara, lan digantung ing aspen.
                  Kepala departemen polisi kutha Mariupol, Valery Androshchuk, sing sadurunge diculik dening separatis, ditemokake digantung tanggal 10 Mei ing cedhak bandara Mariupol.
                4. 225 teh
                  +4
                  11 May 2014
                  Kutipan saka ed65b
                  Saka laporan milisi ing situs Perang ing Kidul-Wétan: Slavyansk: wengi iki, tentara bayaran lan militan Pengawal Nasional dikubur ing pinggiran kutha. Kerugian total SBU, Pengawal Nasional (battalion khusus "Azov" lan "Dnepr" lan tentara bayaran saka PMC, miturut data kita, kira-kira 300 wong (data terus ditampa lan diproses).
                  "Total kerugian punishers ing Donbass kanggo Mei 2-9, 2014:

                  Kira-kira 240 tiwas lan tatu, yaiku:
                  - kira-kira 130 ekstremis Sektor Kanan, biasane anggota Garda Nasional;
                  - udakara 20 prajurit saka brigade Zhytomyr airmobile kaping 95;
                  - babagan 10 karyawan Departemen Dalam Negeri;
                  - babagan 60 karyawan SBU Ukraina (Sumskaya "Alpha" rampung numpes, Kyiv, Poltava, Ternopil, Ivano-Frankivsk "Alpha" nandhang losses abot, etc.);
                  - 20 perwira CIA (13 tiwas, 7 tatu);
                  - 10 tentara bayaran: PMC Polandia "ASBS Othago" ilang 3 wong, PMC Amerika "Greystone" - 7 wong;
                  - pitung helikopter tempur ("Mi-24" lan "Mi-8");
                  - 1 Hummer;
                  - 1 pengangkut personel waja;
                  - 1 BMP.

                  Tentara Rakyat nangkep 9 kendaraan lapis baja."



                  Kabar sing nyenengake kanggo kuping kita.
                  luwih akeh wong wuta lan tawanan saka tentara bayaran manca bakal seneng
                5. +3
                  11 May 2014
                  Iki mung wiwitan.
                6. +1
                  12 May 2014
                  .... Yen ora palsu, banjur ora ala ... Iku bakal perlu kanggo sijine iku ing media kang metu, ibu lan bapak saka banderlogs "bungah", yen sampeyan pindhah menyang website - screech bungah saka kirik iku worth it....
            2. Komentar wis dibusak.
            3. Juragan
              +7
              11 May 2014
              Solidaritas.
              1. Komentar wis dibusak.
            4. +8
              11 May 2014
              Kutipan saka mister2013
              Aku ndhukung pendapat sampeyan! Contone Transnistria, Abkhazia, Ossetia.

              Ngomong babagan Transnistria. Rogozin, ternyata, nggawa pesawat menyang Moskow tanda tangan warga Transnistria kanggo gabung utawa gabung karo Federasi Rusia. Rincian ing www.Vesti.Ru
          2. vladsolo56
            -87
            11 May 2014
            Rungokake apa sing diomongake Putin, lan dheweke ngakoni Ukraina sing bersatu, lan mung bakal rembugan karo panguwasa sawise pemilihan presiden, i.e. karo junta. Aku ora krungu tembung dhukungan kanggo DNR saka dheweke. Ora ana ucapan belasungkawa kanggo wong sing wis mati: ing Odessa, ing Slavyansk, ing Mariupol. Yen sampeyan krungu banjur bener kula.
            1. + 35
              11 May 2014
              Wingi sakdurunge pertandhingan sing diikuti, wong-wong sing tiwas ing Mariupol ana menit meneng, dheweke pancen ora ngomong apa-apa, nanging iki minangka tandha.
              1. + 87
                11 May 2014
                Alusi halus kanggo "kahanan sing kandel"
                1. +6
                  11 May 2014
                  ngimbangi!!! subtly nunjukake !! ombenan
                2. Komentar wis dibusak.
                3. + 20
                  11 May 2014
                  6 gol dicetak dening Putin - enem republik anyar ing Ukraina! apik
                4. Nik S.U.
                  +3
                  11 May 2014
                  Apa skor ing game?
                  1. +3
                    11 May 2014
                    Kutipan saka NikSU
                    Apa skor ing game?

                    24:6 kaya
                  2. 0
                    11 May 2014
                    20:5 nglirik ..mungkin tanggal 20 Mei?
                5. +1
                  11 May 2014
                  Iku simbolis!!!
                6. + 19
                  11 May 2014
                  Quote saka lawas
                  oldy Dina iki, 09:36 ↑ Anyar
                  Alusi halus kanggo "kahanan sing kandel"

                  dadi apa pitunjuk
                  1. +3
                    11 May 2014
                    THINLY NOTICES. Sedhela lan umume.
                7. +3
                  11 May 2014
                  Quote saka lawas
                  Alusi halus kanggo "kahanan sing kandel"

                  Pilihan sing rada beda
              2. Nik S.U.
                +8
                11 May 2014
                Dheweke digunakake ora ngomong, nanging nindakake. Yen meneng, tegese isih awal banget kanggo nindakake apa-apa.
                1. + 12
                  11 May 2014
                  Kutipan saka NikSU
                  Yen meneng, tegese isih awal banget kanggo nindakake apa-apa.

                  Yen dheweke meneng, mula dheweke nindakake apa wae, biasane Putin wiwit ngomong nalika ora bisa nindakake apa-apa. Ing masalah Siria, dheweke tau ngomong akeh, nganti dheweke njupuk Cameron ing tembung lan nawakake kanggo numpes CW Siria. Sawise iku, dheweke ora ngomong akeh, meneng (meh) squeezed Crimea. Yen sampeyan nemoni Chekist sing berpengalaman, sampeyan kudu ngeweruhi reticence. Yen Putin wiwit ngetokake pratelan, mula ana kedadeyan sing ala - tegese dheweke ora bisa nindakake apa-apa, lan yen dheweke meneng - ayo FMS nyiapake kanggo ngetokake paspor anyar.
              3. +3
                11 May 2014
                Vladimir Putin ngrasa sedhih lan welas asih marang wong-wong sing tiwas amarga tumindak hukuman lan sing tatu. Kita ora duwe kesempatan kanggo ngucapake belasungkawa marang resmi Kyiv, kaya adat ing praktik internasional. Wiwit ora ana Kyiv resmi, - Dmitry Peskov marang wartawan ing 3 Mei.
            2. Komentar wis dibusak.
            3. + 21
              11 May 2014
              Lha koyone dudu wong anyar... Ya contone sing paling anyar ..... Sakdurunge pertandhingan hoki Bintang NHL = meneng semenit kanggo ngelingi wong mati .... Iku wingi.. .. Lan sadurunge iku, carane akeh aku ngandika ...... .Lan kasunyatan sing iku kanggo siji lan indivisible aku ora krungu! Aku krungu bab telpon kanggo rembugan!
            4. + 18
              11 May 2014
              Sing luwih penting, apa sing ora dikandhakake Putin ...
            5. Komentar wis dibusak.
            6. ed65b
              + 15
              11 May 2014
              Minus sampeyan Vladimir. rummage ing penet akeh apa Putin ngandika bab junta lan watara.
            7. + 15
              11 May 2014
              Kutipan saka vladsolo56
              bakal rembugan mung karo panguwasa sawise pemilihan presiden, i.е. karo junta.

              Lan yen ora ana pemilihan ... utawa Rusia ora ngakoni, amarga. malah setengah saka populasi ora bakal melu ing "pemilu" iki .... banjur presiden kapilih sing sah ing kanthong! wassat
              1. + 28
                11 May 2014
                Quote: Egoza
                Lan yen ora ana pemilihan ... utawa Rusia ora ngakoni, amarga. malah setengah saka populasi ora bakal melu ing "pemilu" iki ....

                Lan sampeyan ora mbingungake apa-apa? Miturut pendapatku, kelinci sing wicaksana Senya gypsied amandemen, lan saiki pemilihan diakoni minangka sah preduli saka jumlah pemilih?
                Oke neng kutho kito wis diumumake tekane agitator PS, tak jupuk setrika ban trus chatting.
                1. +2
                  11 May 2014
                  kutha apa iku ??? Ing Kyiv, iki ora bakal bisa, akeh wong pracaya marang agresi.
                  1. +6
                    11 May 2014
                    Kutipan saka Suhow
                    kutha apa iku ??? Ing Kyiv, iki ora bakal bisa, akeh wong pracaya marang agresi.

                    Kutha Shostka, wilayah Sumy. Aku lunga, ana 7 "sfingter ambruk", lan 11 polisi watara wong mung ing seragam. "Emosional" obrolan ora bisa, sanajan lanang ngadeg watara ing kelompok lan ngenteni wayahe pas. saka pitung utyrks, mung siji wong jenggot sehat Sisane iku jerks unshaven Saka tembung sing padha ora ana ing Odessa, lan Crimea bakal dijaluk bali ing setahun, padha ora ngerti iki, lan sareh, iki wis sajarah. . Lan umume, padha ora nglawan Rusia (putih lan alus), lan padha tresna marang wong-wong Yahudi. Dogs ngungsi kulawarga Yahudi saka Ivano-Frankivsk! (Aku wonder kok, yen padha tresna Yahudi ana?) Umumé, iki wong saka planet liyane. Nanging padha duwe pamilih dhewe, padha jerks 17-25 taun. , sawetara "Berkuts" padha diobong ing Maidan dening wingers tengen, yen padha dijaga karo zeal kuwi dening ... polisi.
            8. + 17
              11 May 2014
              Aku setuju, pasukan pertahanan diri uga nyatakake yen dheweke ora bakal mbatesi Donbass, nanging bakal menyang Kyiv lan ngluwihi. Ukraina pancen bakal nyawiji, nanging tanpa fasis, yen junta bisa ngenalake kediktatoran, kenapa pasukan pro-Rusia ora bisa.
              1. + 11
                11 May 2014
                Kutipan saka repytw
                Aku setuju, pasukan pertahanan diri uga nyatakake yen dheweke ora bakal mbatesi Donbass, nanging bakal menyang Kyiv lan ngluwihi.

                Inggih, matur kula. Menawi wonten pemilu lan DPR tetep proklamasi. Yagene pasukan pertahanan diri kudu nyabrang tapel wates saka negara merdika? Mungkin Putin takon babagan iki? Aja kesusu! Lan apa sing bakal kita duwe? Panjaluk junta nangis kanggo ngenalake pasukan NATO kanggo njamin pangayoman saka keuntungan revolusioner saka parabotites Donetsk.
                1. Juragan
                  +7
                  11 May 2014
                  Inggih, padha ora bakal nyabrang kanggo saiki, nanging padha bakal nyawiji karo Lugansk mesthi, luwih, liyane, lan ana ing gampang tekan Kyiv.
                2. +8
                  11 May 2014
                  Sampeyan bisa mlebu ing resimen tertib - utawa sampeyan bisa kanthi tenang ing kelompok cilik lan banjur dadi milisi Zaporozhye lan Kherson, umpamane.
            9. Alexander65
              + 19
              11 May 2014
              Putin ngucapake belasungkawa sing jero marang kulawarga lan wong sing ditresnani sing tiwas ing Odessa
            10. + 20
              11 May 2014
              Kutipan saka vladsolo56
              Ora ana ucapan belasungkawa kanggo wong sing wis mati: ing Odessa, ing Slavyansk, ing Mariupol. Yen sampeyan krungu banjur bener kula.

              Dheweke ngucapake belasungkawa, nanging ora kanggo pamrentah saiki, nanging kanggo kulawarga lan kanca-kanca para korban. Iki khusus ditekanake ing statement kasebut.
              1. Nik S.U.
                +6
                11 May 2014
                Ya, Peskov nyuarakake dina sabanjure. Sing GDP ngucapake belasungkawa sing jero kanggo pedunung Odessa.
            11. +8
              11 May 2014
              Kutipan saka vladsolo56
              Rungokake apa sing diomongake Putin, lan dheweke ngakoni Ukraina sing bersatu, lan mung bakal rembugan karo panguwasa sawise pemilihan presiden, i.e. karo junta. Aku ora krungu tembung dhukungan kanggo DNR saka dheweke. Ora ana ucapan belasungkawa kanggo wong sing wis mati: ing Odessa, ing Slavyansk, ing Mariupol. Yen sampeyan krungu banjur bener kula.

              lan dheweke uga ujar manawa pemilihan kudu ditindakake sawise reformasi konstitusi, yen ora, sawise teka ing pemilihan, warga negara ora bakal ngerti kekuwatan apa sing dipasrahake marang sing bisa dadi presiden, lan hak lan kebebasan apa sing bakal diduweni warga negara kasebut. ! dheweke uga ujar manawa dheweke bakal nyengkuyung lan nampa kekarepane rakyat ...
              opo ora? Mesti aku krungu???
            12. + 10
              11 May 2014
              vladsolo56, luwih becik ngrungokake apa sing didiamake Putin. Cetha banget lan bisa dingerteni ...
            13. + 10
              11 May 2014
              Kutipan saka vladsolo56
              , lan ujar manawa dheweke ngakoni Ukraina sing bersatu, lan mung bakal rembugan karo panguwasa sawise pemilihan presiden, sing. karo junta

              Sampeyan ora perlu ngomong babagan junta ... Lan kanggo siji, bisa dingerteni yen Rusia butuh pepadhamu sing ramah. A perang sipil wiwit ing Ukraina lan, minangka sajarah nuduhake, iku bakal mungkasi mung karo kamenangan saka salah siji pihak, lan iku ora Matter cara padha teka menyang kamenangan karo bayonet utawa reformasi ... junta ora bakal dikenali. , iki satus persen. Aku nulis babagan iki sadurunge:
              Aku luwih seneng skenario, nalika tentara saka Kidul-Wétan bakal liwat ing gelombang reresik tengen Ukraina ... Iku misale jek sing loro batalyon saka Crimean militiamen wis metu kanggo bantuan. Senajan Crimea wis kita, misale jek sing paspor Ukrainia durung dibatalake lan Crimeans bisa tumindak minangka warga Ukraina, yen aku salah, banjur mbenerake kula ... Aku bakal ana senjata, utamané amarga loro Rusia lan Ukraina bersenjata karo USSR warisan ... Lan kudu cukup spesialis ...


              Lha nek ngono, menurutku....
            14. +1
              11 May 2014
              Bener...
            15. Juragan
              +6
              11 May 2014
              Wingi, ing game NHL, ana menit bisu kanggo wong-wong sing tiwas ing Mariupol.
            16. Associate Professor
              +5
              11 May 2014
              Kutipan saka vladsolo56
              Rungokake apa sing diomongake Putin, lan dheweke ngakoni Ukraina sing bersatu, lan mung bakal rembugan karo panguwasa sawise pemilihan presiden, i.e. karo junta

              Omong kosong lan omong kosong. Putin ora tau ngomong kaya ngono. Nyedhiyani link yen sampeyan bisa
            17. +2
              11 May 2014
              Vladimir Vladimirovich takon kanggo nundha referendum, ngakoni iki, nerjemahake saka politik kanggo gedhe lan kuwoso.
            18. +6
              11 May 2014
              Р РњРҐРћ
              Putin ora butuh Rusia cilik, dheweke ora butuh Donbass, Luhansk lan republik mikro liyane. dheweke nelpon kanggo mungkasi referendum kanggo njaga integritas negara ukraine. kenapa? amarga dheweke butuh kabeh Ukraina, dudu bagean. kabeh Ukraina tanah kita, kita wong siji. wong bodho dening Svidomo propaganda, kang wis didol kanggo wong kanggo 23 taun. lan otak Svidomo-pola logis sawijining. nanging iki dudu alesan kanggo nilar tanah lan rakyate. wedge wedge. menehi liyane 23 taun urip ing negara siji lan dina maydauns lan svidomites bakal diremehake lan disengiti. yen kita nganakake referendum saiki, banjur Ukraina bakal pamisah, nanging fasisme ora bakal ilang. referendum ora solusi kanggo masalah, nanging postponement sawijining. apa sing bakal ditindakake Nazi ing Kyiv sawise pemisahan? minggat? nyerah? nguap? utamane amarga dheweke ora mutusake menyang ngendi lan apa sing kudu ditindakake. master nyata Ukraina ing jaban rangkah. apa tujuane, kabeh wong wis ngerti - perang kanggo ngrusak Rusia. Ukraina minangka alat. saben fasis ing Ukraina digunakake kanggo weakened Rusia. kalebu liwat teror lan perang (Rusia-Ukraina), kang mesthi bakal yen padha ngidini. mula, masalah fasisme ora kena diusir, nanging ditanggulangi. solusi punika reresik lengkap Ukraina saka fascism. kanggo iki kudu ditempelake. rampung.
              1. +2
                11 May 2014
                Aku bisa ngomong manawa dina iki proposal sampeyan fiksi, singa ora bakal tetep ing wilayah simpatik kanggo Putin. divisi saka Ukraina wis foretold-0 iku kasunyatan sing everyone ing Ukraina wedi ngakeni, nanging ora nyingkiri. wektu bakal sijine kabeh ing panggonan lan kabeh wong bakal ninggalake banderologists, nanging Ukrainians mutusaké kanggo aran kabeh ing kulit dhewe - kuciwo bakal pait.
              2. Kenangan Shaka
                +1
                13 May 2014
                Kene aku maca lan mikir .. lan ngendi ora Putin? Ana kepentingan Rusia, lan dudu kepentingan warga tartamtu Putin ... Sampeyan ngerti yen sampeyan pimpinan negara, mula ora ana kepentingan "pribadi" kanggo sampeyan. Lan yen kepentingan negara mbutuhake sampeyan dadi wong sing "ala", banjur sampeyan ora duwe pilihan ... pemimpin "apik" lan "teliti" biasane ngrusak negarane. Uga demokrasi "kebak" .. (Conto - Persemakmuran, Republik Weimar
              3. Kenangan Shaka
                0
                13 May 2014
                Kene aku maca lan mikir .. lan ngendi ora Putin? Ana kepentingan Rusia, lan dudu kepentingan warga tartamtu Putin ... Sampeyan ngerti yen sampeyan pimpinan negara, mula ora ana kepentingan "pribadi" kanggo sampeyan. Lan yen kepentingan negara mbutuhake sampeyan dadi wong sing "ala", banjur sampeyan ora duwe pilihan ... pemimpin "apik" lan "teliti" biasane ngrusak negarane. Uga demokrasi "kebak" .. (Conto - Persemakmuran, Republik Weimar
              4. Kenangan Shaka
                0
                13 May 2014
                Kene aku maca lan mikir .. lan ngendi ora Putin? Ana kepentingan Rusia, lan dudu kepentingan warga tartamtu Putin ... Sampeyan ngerti yen sampeyan pimpinan negara, mula ora ana kepentingan "pribadi" kanggo sampeyan. Lan yen kepentingan negara mbutuhake sampeyan dadi wong sing "ala", banjur sampeyan ora duwe pilihan ... pemimpin "apik" lan "teliti" biasane ngrusak negarane. Uga demokrasi "kebak" .. (Conto - Persemakmuran, Republik Weimar
              5. Kenangan Shaka
                0
                13 May 2014
                Kene aku maca lan mikir .. lan ngendi ora Putin? Ana kepentingan Rusia, lan dudu kepentingan warga tartamtu Putin ... Sampeyan ngerti yen sampeyan pimpinan negara, mula ora ana kepentingan "pribadi" kanggo sampeyan. Lan yen kepentingan negara mbutuhake sampeyan dadi wong sing "ala", banjur sampeyan ora duwe pilihan ... pemimpin "apik" lan "teliti" biasane ngrusak negarane. Uga demokrasi "kebak" .. (Conto - Persemakmuran, Republik Weimar
              6. Kenangan Shaka
                0
                13 May 2014
                Kene aku maca lan mikir .. lan ngendi ora Putin? Ana kepentingan Rusia, lan dudu kepentingan warga tartamtu Putin ... Sampeyan ngerti yen sampeyan pimpinan negara, mula ora ana kepentingan "pribadi" kanggo sampeyan. Lan yen kepentingan negara mbutuhake sampeyan dadi wong sing "ala", banjur sampeyan ora duwe pilihan ... pemimpin "apik" lan "teliti" biasane ngrusak negarane. Uga demokrasi "kebak" .. (Conto - Persemakmuran, Republik Weimar
              7. Kenangan Shaka
                0
                13 May 2014
                Kene aku maca lan mikir .. lan ngendi ora Putin? Ana kepentingan Rusia, lan dudu kepentingan warga tartamtu Putin ... Sampeyan ngerti yen sampeyan pimpinan negara, mula ora ana kepentingan "pribadi" kanggo sampeyan. Lan yen kepentingan negara mbutuhake sampeyan dadi wong sing "ala", banjur sampeyan ora duwe pilihan ... pemimpin "apik" lan "teliti" biasane ngrusak negarane. Uga demokrasi "kebak" .. (Conto - Persemakmuran, Republik Weimar
              8. Kenangan Shaka
                0
                13 May 2014
                Kene aku maca lan mikir .. lan ngendi ora Putin? Ana kepentingan Rusia, lan dudu kepentingan warga tartamtu Putin ... Sampeyan ngerti yen sampeyan pimpinan negara, mula ora ana kepentingan "pribadi" kanggo sampeyan. Lan yen kepentingan negara mbutuhake sampeyan dadi wong sing "ala", banjur sampeyan ora duwe pilihan ... pemimpin "apik" lan "teliti" biasane ngrusak negarane. Uga demokrasi "kebak" .. (Conto - Persemakmuran, Republik Weimar
            19. +4
              11 May 2014
              Sampeyan ngerti, ana ora perlu kanggo menehi, kanggo sijine iku mildly, rash saran kanggo Kepala negara kita.
              Dheweke - uga, ing kabeh cara, luwih pinter tinimbang kita kabeh ing kene. Lan, liyane, luwih informed.
            20. +1
              11 May 2014
              Sorry - Aku telat .. Sanalika sawise acara ing Odessa, Peskov komentar sing "Presiden nyatakake condolences kanggo sederek saka korban .."
            21. +3
              11 May 2014
              Kutipan saka vladsolo56
              Ora ana ucapan belasungkawa kanggo wong sing wis mati: ing Odessa, ing Slavyansk, ing Mariupol. Yen sampeyan krungu banjur bener kula.

              Sampeyan wis krungu , akeh sing krungu , malah Presiden Swiss , Ketua OSCE Didier Burkhalter wis krungu , nanging ora sampeyan .
              Inggih, cepet utawa mengko, hakekat sejatine wong tansah katon, lan sampeyan ora terkecuali.
            22. +3
              11 May 2014
              Dheweke dudu pelacur. muspra ora ngeruk ilat!
              Kasepen kang luwih abot tinimbang barking saka Pack kabeh eurosprezikov!
            23. 0
              11 May 2014
              nuduhake ing TV panjaluke kanggo nundha referendum ing wilayah Wétan.
            24. +3
              11 May 2014
              Kutipan saka vladsolo56
              Rungokake apa sing diomongake Putin, lan dheweke ngakoni Ukraina sing bersatu, lan mung bakal rembugan karo panguwasa sawise pemilihan presiden, i.e. karo junta.


              iyo kowe lan...

              Lan aku pengin wong liya ing situs iki urip nganti umur tuwa lan tetep ing pikiran lan memori sing bener.
            25. +1
              11 May 2014
              Condolences padha glethakaken karo nyalahke kanggo wong mati ing panguwasa Kyiv. Dadi ora perlu disinformasi kanthi ora ngerti.
            26. 0
              12 May 2014
              ... Apa sampeyan ngrokok?????....
          3. +2
            11 May 2014
            Apa sampeyan malah maca pitakonan referendum? Apa kita ngomong babagan? Ing kana mung dianggep bakal ana kamardikan - kadhangkala. Ora ana pitakonan babagan kamardikan lan republik apa wae. Apa sampeyan nggawa gupuh lan misinformasi, entuk plus?
            Lan miturut, Rusia ora bakal menehi pitulungan, amarga. ora bakal ana sing nyedhiyani kanthi resmi.
            Warga sadurunge plus (aku ngerti yen kabeh wong pengin) ketik Yandex lan ndeleng kaya apa kertu suara utawa apa sing bisa ditemokake ing masalah liyane.
            1. +2
              11 May 2014
              Kelinci lan pandhita umume junta, nanging geyrope karo ami ......
              Lan kita luwih elek ing babagan iki?
          4. +4
            11 May 2014
            Kutipan saka vladimirz
            Sampeyan muspra!
            Referendum minangka ekspresi saka karsane rakyat, sing banjur bakal mbentuk negara berdaulat merdika, contone, "Republik Rakyat Donbass" - subyek hukum internasional sing ora bisa diabaikan.
            Rusia bakal mbangun hubungan anyar karo negara anyar lan bakal bisa luwih aktif mbantu negara Donbass kanggo ngusir agresi eksternal saka Nazi Ukraina.


            Persis. Wis ana sawetara sing ngakoni Republik Donetsk, sing ora ngerti, nanging tangan Rusia bakal dibubarake.
          5. + 21
            11 May 2014
            Kutipan saka vladimirz
            Sampeyan muspra! Referendum minangka karsane rakyat

            Aku ndhukung. Aku dhewe milih esuk, lan nalika nedha awan bojoku munggah menyang TPS. Ing cendhak, padha ndamel loro totoan menyang mayit stinking saka Ukraina. Pleasant paling. Ora ana sing ngerti apa sing sabanjure, nanging ora ana kekuwatan kanggo urip karo hantu kasebut.
          6. +9
            11 May 2014
            Aku setuju, kanggo njaluk nyisihaken saka aggressor nyata!
          7. vladsolo56
            -1
            12 May 2014
            Aku salah, nanging mung sebagean, referendum dibutuhake, nanging tujuan utama sing digayuh kanthi nyekel yaiku manunggalake kabeh wong wetan, aku nonton laporan kasebut lan ngerti iki minangka kamenangan, kamenangan kanggo kabeh wong. , lan nganti saiki ora malah liwat mungsuh, nanging liwat aku. Padha nyawiji lan nyadari yen iki minangka kekuwatan. Inggih, kasunyatan bilih referendum ora diakoni dening Kyiv, Eropa, Amerika, mula ora dadi masalah maneh. Ing kasunyatan, iki kamenangan! Aku mung saka ngisor atiku congratulations kabeh pedunung Timur ing kamenangan iki!!
        2. +8
          11 May 2014
          Muter peran: WILL!!!
        3. Komentar wis dibusak.
        4. avt
          +8
          11 May 2014
          Kutipan saka vladsolo56
          Referendum ora mutusake apa-apa maneh

          Referendum minangka bantuan sing dibutuhake kanggo perjuangan bersenjata. Ing asas, referendum ora mutusaké apa-apa ing Crimea, lan kabeh wis cetha. Nuansa hukum ora bisa diabaikan, iki penting ing kondisi "kabebasan demokratis" lan "kepinginan" wong umum ing arah "nglindhungi hak asasi manungsa."
          1. +5
            11 May 2014
            Tembung-tembung kayata kebebasan, nuansa hukum, wis suwe diidak-idak dening Amerika!
        5. + 40
          11 May 2014
          REFEREDUM, yen ora ana rigging, bakal jelas keseimbangane kekuwatan lan swasana ati, mung sing dakkarepake yaiku yen dianakake mengko, luwih akeh sing pengin pisah!
          kene ayat saka Ukraina sing, ing mratelakake panemume, mripat ala wis metu saka kudung:
          "Apa sing padha ngadeg ing Maidan?
          Yagene padha ngwutahake getih manungsa?
          Kanggo rega gantung kasebut,
          Khokhols padha nangis maneh.
          Kanggo sing shchob Krim, dadi Moscow maneh
          І shob dadi Donbass.
          Kanggo sing pengin nuduhake Ukraina
          Rishav ing pidaras Eropa."
          1. Komentar wis dibusak.
          2. 0
            11 May 2014
            Sajak ora ngerti, kajaba tembung pungkasan. Apa ala nerjemahake menyang basa Rusia? ngguyu
            1. +7
              11 May 2014
              Iku cukup dingerteni lan tanpa kawruh basa.
            2. +5
              11 May 2014
              Lan sing ora jelas ing kene:

              Yagene padha ngadeg ing Maidan?
              Kenapa getih manungsa diwutahake?
              Kanggo mundhakaken prices
              Lan maneh nangis x.o.h.ly
              Kanggo Crimea dadi Moskow maneh,
              Lan supaya Donbass dadi Donbass.
              Kanggo bagean saka Ukraina
              Mutusaké ing Eropah p.i.d.oras.
          3. +1
            11 May 2014
            Aku komunikasi karo wong-wong sing ana ing Maidan lan karo wong-wong sing ora ndhukung, ana meh unanimity bab Yanyk-suk, nanging ora ing masalah liyane. Padha ngarep-arep (Maidan) sing pamaréntah anyar lan durung nuduhake dhewe, sasi ora periode, lan ora kanggo wong-wong mau ana ngadeg Aku ing kesempatan iki APA ing bathuk apa mantra, babras wong biasa, nanging apa sing bakal padha nindakake kanggo tetep ing kuwasa, apa iki gedhe?????
          4. Roshchin
            +1
            12 May 2014
            Bisa dingerteni, nanging ora spesifik. Sapa iki? Sawise kabeh, Huseynych ora manggon ing Gey_rope, nanging nang endi wae ngluwihi segara.
        6. +8
          11 May 2014
          Referendum ora nemtokake apa-apa maneh, ana perang sipil, saiki mung bedhil mesin sing nemtokake. Musim referendum wis rampung.

          Yanyk, ing intine, uga ora ngrampungake apa-apa. Nanging iki joker kita ing game legal lan kita ora cepet-cepet kanggo nggabungake minangka rasah
          Referendum minangka ekspresi saka kersane rakyat, sing ora bakal ngganggu kita, apa wae keputusan sing ditindakake.
          recourse Aku mikir
        7. +6
          11 May 2014
          Bener, dheweke nyebar rasa sengit marang awake dhewe nganti rakyat ora bisa dibendung !!!
        8. +3
          11 May 2014
          Ora, mung referendum iku penting banget. Deleng: miturut asil referendum, DPR dibentuk, Rusia ngakoni lan ngrampungake perjanjian pertahanan. Mulane, serangan apa wae marang DPR kanthi otomatis minangka deklarasi perang marang Rusia. Sing. menehi hak legal liyane kanggo numpes sayap tengen ing wilayah DPR.
      2. + 15
        11 May 2014
        referendum bakal njupuk Panggonan, Mungkin Rusia bakal bantuan karo senjata lan sukarelawan sing narik munggah, kene Ossetians Kidul wis nyedhaki Donetsk, lan Crimeans ana.
        1. Komentar wis dibusak.
      3. +9
        11 May 2014
        Kutipan: Nicholas S.
        Good luck karo referendum. Saiki iki sing paling penting.

        Referendum ing kahanan iki ora ana gunane, ora ana masalah sing penting banget. Sawise serangan ing Slavyansk diwiwiti, pitakonan kasebut bisa beda-beda:
        DPR bakal dadi bagéan saka Rusia utawa bakal dadi negara merdika.
        Lan pitakonan menehi republik hak liyane ing kahanan perang sipil ora nggawe raos!
        1. Fevrrr
          + 14
          11 May 2014
          Kutipan saka APAS

          Referendum ing kahanan iki ora ana gunane ...
          DNR bakal dadi bagéan saka Rusia ...

          Sampeyan salah. Sawise nindakake lan ngetung, DPR entuk kamardikan. Uga ing Lugansk. Muga-muga loro Republik bakal manunggal dadi siji republik. Dheweke bakal nawakake Rusia kanggo ngrampungake perjanjian / aliansi militer-politik, lsp. Muga-muga Rusia bakal nampa lan mlebu. mlebu MK. Sing bakal cukup. Nggabungake Rusia ora ono gunane, pisanan kabeh, kanggo Rusia dhewe. Iki bakal menehi junta lan majikane kesempatan kanggo mbuktekake manawa Rusia sing ngrusak SE supaya bisa nyopot saka Reruntuhan lan nempelake. Dheweke wis ngomong, nanging ora ana buktine. IMHO.
          1. +6
            11 May 2014
            Kutipan saka Fevrrr
            Sampeyan salah. Sawise nindakake lan ngetung, DPR entuk kamardikan. Uga ing Lugansk. Muga-muga loro Republik bakal manunggal dadi siji republik. Dheweke bakal nawakake Rusia kanggo ngrampungake perjanjian / aliansi militer-politik, lsp. Muga-muga Rusia bakal nampa lan mlebu. mlebu MK. Sing bakal cukup. Nggabungake Rusia ora ono gunane, pisanan kabeh, kanggo Rusia dhewe. Iki bakal menehi junta lan majikane kesempatan kanggo mbuktekake manawa Rusia sing ngrusak SE supaya bisa nyopot saka Reruntuhan lan nempelake. Dheweke wis ngomong, nanging ora ana buktine. IMHO.

            Sampeyan pancen bener. Lan kita ing Donetsk ngerti iki. Pinten aku ora seneng gabung karo Federasi Rusia, nanging lolongan ing Eropa bakal mundhak kuwat. Lan EU isih dadi mitra dagang utama Federasi Rusia. Mesthi, Federasi Rusia butuh bantuan, nanging DPR lan LPR kudu dadi independen. Nalika iku para penjaga perdamaian bisa ditarik munggah. Lah, malah saka Israel, batalyon wis siyap teka.
          2. -1
            11 May 2014
            Aku mikir dudu aliansi, nanging kanggo ngenalake para penjaga perdamaian. (Swara luwih tentrem nglirik )
          3. Komentar wis dibusak.
        2. avt
          +7
          11 May 2014
          Kutipan saka APAS
          Lan pitakonan menehi republik hak liyane ing kahanan perang sipil ora nggawe raos!

          maneh . ya wis. Ana perang sipil. Nanging supaya iki dadi tumindak sing migunani, lan ora "mlaku-mlaku ing lapangan", sampeyan kudu nuduhake kanthi jelas marang wong-wong sing tujuane wong mati lan terus-terusan nindakake konstruksi sing bakal nuntun dheweke menyang tujuan kasebut. Donbass wis ngumumake. kamardikan, saiki wong-wong sing wis rampung iki ngiyataken bobot saka tembung dening referendum saka wong. Federasi minangka Crimea Nganti saiki, ing kahanan saiki, dalan iki optimal, nanging iki dudu versi final, acara bisa beda-beda lan owah-owahan bisa ditindakake kanthi alami. saka Crimean, njupuk menyang akun kasunyatan sing, "kanggo dibangun" ing disandangi ing Go, lan malah karo construction saka struktur ndadekake gerakan protes.
          Kutipan saka: sssss018
          Tembung-tembung kayata kebebasan, nuansa hukum, wis suwe diidak-idak dening Amerika!

          Nanging, formalitas legal durung dibatalake! Yen sampeyan ndeleng sejarah kanthi teliti, sampeyan bakal weruh yen Stalin tansah netepi formalitas legal nalika gabung ing wilayah USSR. Iku ora muspra yen pakta taun 39 tanpa deciphering tartamtu saka nuansa legal, bawlers sayap tengen kita saka Mlechino Svanidze, jahitan "kaya collusion" karo Hitler, kasebut kanthi teliti, lali sing malah ing persetujuan "Helsing". ing Lena Brezhnev, padha prakteke didokumentasikan ing syarat-syarat "inviolability" wewatesan "ALL kahanan pakta ,, Molotov Ribbentrop"
          1. +9
            11 May 2014
            Kutipan saka avt
            Yen sampeyan ndeleng sejarah kanthi teliti, sampeyan bakal weruh yen Stalin tansah netepi formalitas legal nalika gabung ing wilayah USSR. Iku ora muspra yen pakta taun 39 tanpa deciphering tartamtu saka nuansa legal, bawlers sayap tengen kita saka Mlechino Svanidze, jahitan "kaya collusion" karo Hitler, kasebut kanthi teliti, lali sing malah ing persetujuan "Helsing". ing Lena Brezhnev, padha prakteke didokumentasikan ing syarat-syarat "inviolability" wewatesan "ALL kahanan pakta ,, Molotov Ribbentrop"

            Mung wong setengah-setengah ndhisiki sing napsirake jaman kepemimpinan I.V.S. negara minangka tanpa wates. Mung ing taun-taun kasebut, ALL norma hukum diamati tanpa "... lan bakal ditindakake ...".
            Operasi "Vistula" kanggo resettle 1 yuta Polandia saka Ukraina Kulon lan 600 ewu Ukrainians ing arah ngelawan, uga ngirim 150 ewu wong Yahudi saka Polandia menyang Palestina liwat pelabuhan Romania ing 1945, mesthi ora bisa tanpa organisasi ketat lan observance kabeh. aturan prosedural.
        3. +6
          11 May 2014
          Kutipan saka APAS
          Kutipan: Nicholas S.
          Good luck karo referendum. Saiki iki sing paling penting.

          Referendum ing kahanan iki ora ana gunane, ora ana masalah sing penting banget. Sawise serangan ing Slavyansk diwiwiti, pitakonan kasebut bisa beda-beda:
          DPR bakal dadi bagéan saka Rusia utawa bakal dadi negara merdika.
          Lan pitakonan menehi republik hak liyane ing kahanan perang sipil ora nggawe raos!

          ing umum, ing mangsa, referendum iki bakal nggawe iku bisa kanggo mlebu persetujuan sembarang, kalebu ing kerjasama militèr karo negara sing ngenali!
      4. + 39
        11 May 2014
        Kutipan: Nicholas S.
        Good luck karo referendum. Saiki iki sing paling penting.

        Matur nuwun! Referendum diwiwiti 12 menit kepungkur. Aku lan kulawarga saiki arep referendum ing TPS, aku bakal teka lan ngandhani babagan organisasi.
        1. + 15
          11 May 2014
          Gusti mberkahi sampeyan! Good luck lan ngurus dhewe ... Siberians karo sampeyan!
          1. + 25
            11 May 2014
            Quote saka lawas
            Gusti mberkahi sampeyan! Good luck lan ngurus dhewe ... Siberians karo sampeyan!

            Matur nuwun! We tindak lan milih, kanggo kapentingan aku kesah watara telung bagean, wiwit padha kabeh ing werna padha. Ing endi-endi ana akeh wong, supaya jelas kepiye carane menyang gereja nalika Natal utawa Paskah, kaya mangkene. Ora ana booths, ana tabel ngendi sampeyan sijine centhang kanggo utawa marang lan uncalan menyang kothak kertu suoro transparent. Pengamat ngadeg ing cedhak kothak suara supaya ora ana isi.
            Dadi, miturut perkiraanku, jam 12:00 kira-kira 35% -40% bakal milih. Sawetara wedi lunga amarga wedi karo serangan teroris.




            1. +4
              11 May 2014
              Quote: Gusti saka Sith
              Ora ana booths, ana tabel ngendi sampeyan sijine centhang kanggo utawa marang lan uncalan menyang kothak kertu suoro transparent.

              Aku konfirmasi turnout, Aku mung bakal nambah sing ing akeh kutha relatif kalem padha bisa kanggo luwih sak tenane nyiapake kanggo plebisit Ana uga booths voting, kaya ing "jaman sadurunge perang" lan, sanajan ora njaga njaba gedhe saka karyawan DPRD Kementerian Dalam Negeri...
          2. +8
            11 May 2014
            Quote saka lawas
            Gusti mberkahi sampeyan! Good luck lan ngurus dhewe ... Siberians karo sampeyan!

            Lan wilayah Volga uga!
            1. +7
              11 May 2014
              Kowe kok andhap asor banget - RUSIA kabeh!!!!!!!!!!!
      5. + 24
        11 May 2014
        Luck DNR lan LNR dibutuhake dina iki!
        Lan milisi Slavia saka bocah enom !!! Dheweke ngrebut maneh menara TV ditambah dhuwur sing dikuasai (Yen iki bener), malah entuk helikopter. apik wong lanang nggantheng
        Saiki ing warta (Russia24) dheweke ngomong babagan Mariupol, dheweke ngobong unit militer, nalika njupuk sawetara kendaraan lapis baja!
        Inggih, karo Gusti Allah wong lanang, milih!
        Pati kanggo fasisme! Kamenangan bakal dadi milik kita!
        Kita bebarengan!
      6. 0
        11 May 2014
        77777
        5/02: Kasunyatan sing Ora Ana ing Lapangan Kulikovo [Part 1] HD
        https://www.youtube.com/watch?v=Ja4c8sHHhSE#t=67
      7. + 11
        11 May 2014
        Good luck karo referendum. Saiki iki sing paling penting.

        Aku arep njawab karo klasik
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +2
          11 May 2014
          16:48

          Pasukan keamanan Ukrainia ngalangi pangiriman surat suara menyang sawetara wilayah kanggo milih ing referendum babagan status wilayah Lugansk. Akibaté, ora bisa nganakake referendum ing distrik Belovodsky, Markovsky, Svatovsky, Melovsky lan Troitsky, Alexander Malykhin, CEC regional, ngandika.




          16:29

          Pamrentah anyar ing Kyiv ngakoni yen "akeh ing wilayah Donetsk lan Lugansk ora ngandelake pamrentah." Akting ngomong babagan iki. Sergei Pashinsky, kepala Administrasi Presiden Ukraina, nyatakake yen kahanan ing wilayah kasebut "angel banget" lan "kompromi politik kudu ditemokake."




          16:18

          Jumlah korban kerusuhan berdarah ing Odessa mundhak dadi 47: Yevgeny Losinsky, 34 taun, tilar donya ing rumah sakit sawise ditembak ing weteng.




          16:06

          . Komunikasi karo kutha Krasny Liman ing wilayah Donetsk wis dibalèkaké, ora ana sing ngancam nyekeli referendum ing kutha, ngandika Sergei Tretyakov, anggota komisi pemilihan saka Republik Rakyat Donetsk nyatakake.




          15:17

          Voting ing situs referendum ing Donetsk lan Mariupol diterusake kanthi tenang. Ora ana provokasi utawa bentrokan, ujare Georgy Fedorov, anggota Dewan Sipil Federasi Rusia, nyatakake informasi saka pengamat sing kerja sama karo OP ing kutha-kutha ing wilayah Donetsk kasebut.




          14:40

          The turnout ing referendum ing wilayah Donetsk "wis ngluwihi 30 persen," Roman Lyagin, ketua Komisi Pemilihan Pusat saka Donetsk diumumake Republik Rakyat, ngandika. Miturut dheweke, 35% bisa tekan awan
    2. + 29
      11 May 2014
      Saperangan kilometer saka Slavyansk, pasukan DPR nguwasani Gunung Karachun
      - ayo padha lunga. Ya Strelok, isih "serpihan" ...
      1. + 19
        11 May 2014
        Nangkep maneh dhuwur sing dominan?
        salah!
      2. + 10
        11 May 2014
        Aku bungah banget yen Strelkov isih urip!
        Senajan isih ana mamang, lan aku ora digunakake kanggo pracaya tembung pisanan langsung, nanging aku pancene pengin Strelkov isih urip!
        1. ed65b
          + 11
          11 May 2014
          Ya, dheweke urip, dheweke ditampilake ing TV. kesel banget kesel nanging urip. nanging aku ora weruh "lynx", nanging konco sing swara kaya wong.
    3. Alexey N
      + 38
      11 May 2014
      Sugeng dalu Donbass. Ndeleng sampeyan ing Rusia! Jam 6 sore sawise perang ...
      1. + 18
        11 May 2014
        Yen iki bener, aku wedi yen Garda Nasional bakal gagal.
        1. + 14
          11 May 2014
          Perang Sipil IN ALL "INDAH"! Apa jurusan iki, nalika dheweke sumpah, dheweke kudu nerangake awake dhewe marang kanca-kancane kanthi cara iki ...
          Minangka perwira, aku melas marang dheweke. Nanging... pilih sisih endi sing arep dilayani!
        2. +9
          11 May 2014
          Kita ndeleng wit-witan, kita ngerti yen iki pungkasan Maret utawa awal April, informasi sing salah, sayang. "ps" Kita wis duwe godhong ing wit ing Siberia, kaya ngono.
          1. +1
            11 May 2014
            Kutipan: Sergey777
            Kita ndeleng wit-witan, kita ngerti yen iki pungkasan Maret utawa awal April, misinformation kasebut

            Iku katon kaya shooting wis dileksanakake malah sadurungé, nanging padha dikirim mung saiki
            Diterbitake 09 Mei 2014
            1. Wong Ural
              0
              12 May 2014
              Iki tegese padha dijupuk sadurunge!
            2. Wong Ural
              0
              12 May 2014
              Iki tegese padha dijupuk sadurunge!
        3. +8
          11 May 2014
          Ing video iki, dheweke ujar manawa ...
          1. +5
            11 May 2014
            Aku bakal ngomong iki ing kelas 8 ing taun 1982, aku lulus ing Ukraina, supaya ing 1 Mei aku lan bocah-bocah nyilem kanggo crayfish. Kali kasebut diarani Dnieper, lan papan sing ana ing kono yaiku Reservoir Kakhovka nglirik
          2. + 10
            11 May 2014
            Wow, sijine iku entheng! Siji kobongan, sing nomer loro ngisi majalah nganggo kartrid lan ... Welasan lan setengah wong sipil karo ponsel ing mburine lagi nembak! Apa iki? Ora wedi lan rasa kasunyatan saka tembak-menembak? Dheweke nembak, ngolok-olok lan nyedhak kanthi dhuwur kanthi ponsel ... Nyuwun lan ing akun
            "squeezed metu" utawa ora, banget, mung "bazaar", ing mratelakake panemume, ora spesifik. IMHO! hi Ya, lan ing ndhuwur video karo utama tentara Ukrainia uga ora babagan apa-apa!
            1. +2
              11 May 2014
              Sergey, aku maca komentar sampeyan, dheweke ngeweruhi kanthi bener, mung bisa diterangake kanthi cara iki: Penembakan kasebut dipentasake, ora ana perang ing kana, mung area kosong sing dibuwang.
              Dheweke uga nggatekake babagan Gradov, kabeh wis ana, utama sing dicekel, sing njupuk dheweke, ana omongan, kabeh ana, mung instalasi sing ora katon.
              Dadi dhukungan lengkap kanggo tembung sampeyan!
        4. +2
          11 May 2014
          Aku ora ngerti yen iku cetha apa aku bakal ngomong iku banget moyoki kanggo militèr, padha antarane rock lan panggonan hard, lan padha nggawe wong nemen.
        5. +2
          11 May 2014
          Supaya adoh aku ngerti, ora instalasi, nanging biaya kanggo instalasi "Grad".
        6. Roshchin
          +1
          12 May 2014
          Sampeyan ora bisa ndeleng kabungahan ing pasuryan Pan Major. Nanging, dheweke nyamar dadi wong sing prasaja: "Dheweke nyelehake aku ing wayah sore lan dhawuh supaya aku lunga jam 5 esuk." Wong miskin lungguh ing mobil kabeh wengi, lan ing wayah esuk dheweke lunga. Perlu dimangerteni manawa para pembela kamardikan, ing sangisore pimpinan pejabat tugas operasional senior, Pak Kotiya, kanthi prentah saka kolonel, kiwa awal ing rong instalasi Grad sing dilengkapi kanggo ngujo wilayah Luhansk asli, njupuk gambar ing alam. lan bali ing kesehatan apik kanggo unit.
      2. Komentar wis dibusak.
    4. +8
      11 May 2014
      Kutipan saka mirag2
      Nangkep maneh dhuwur sing dominan?
      salah!

      Minangka Suvorov ngandika - sing utama yaiku maneuver!
    5. + 16
      11 May 2014
      Gusti mberkahi, ing perang adil!!!!
      1. + 23
        11 May 2014
        Padha perang nganti pungkasan
        Ora nyisihake kekuwatan utawa nyawa,
        Nalika ati isih deg-degan
        Mungsuh ora bakal bisa nembus kene.
        1. + 18
          11 May 2014
          Gambare apik tenan !!! apik Anehe, dheweke makili kita ing geyrop kaya ngono lan wedi! Lan wedi iku kekuatan kita, lan kita kuwat ing bebener kita amarga kita poke moncong sing saiki kaya kucing pipis ing r.o.v.no kita dhewe!!
    6. +9
      11 May 2014
      Nalika sampeyan perang kanggo MOTHERLAND, prajurit siap kanggo tumindak gedhe.
      1. +6
        11 May 2014
        Iki sing ndadekake kita beda saka wong-wong mau! Kita berjuang kanggo masa depan sing luwih cerah kanggo kabeh kanggo kanthong dhewe !!
    7. +7
      11 May 2014
      Republik Donetsk duwe armada udara adhedhasar helikopter sing dijupuk saka Ukrainia.

      Kuwi apik!!! Nanging, bakal ana wong sing bakal dadi pilot, lan rubah kutub bakal mabur menyang sayap tengen saka langit.
    8. +9
      11 May 2014
      Punika video perang iki saka payon bangunan.. pancen angel dimengerteni ing kono .... bengi!
      1. Komentar wis dibusak.
    9. +8
      11 May 2014
      Ora ana bajingan Kulon sing bakal ngakoni referendum. Dheweke bakal mulai bengok-bengok - "republik sing nyatakake diri, lan liya-liyane." Lan junta sing nyatakake awake dhewe bakal kanthi tenang nganakake pemilihan presiden minangka kasur fasis lan diakoni dening kabeh wong. iku Rusia kudu mangan.
      1. ar-ren
        + 13
        11 May 2014
        Kutipan saka ssskalinin
        Ora ana bajingan Kulon sing ngakoni referendum. Dheweke bakal mulai bengok-bengok - "republik memproklamirkan diri, dll."


        Ora masalah yen dheweke ngakoni utawa ora. Kita ngomong bab kaslametané banal saka wong Rusia.
      2. +8
        11 May 2014
        Kutipan saka ssskalinin
        Ora ana bajingan Kulon sing bakal ngakoni referendum. Dheweke bakal mulai bengok-bengok - "republik sing nyatakake diri, lan liya-liyane." Lan junta sing nyatakake awake dhewe bakal kanthi tenang nganakake pemilihan presiden minangka kasur fasis lan diakoni dening kabeh wong. iku Rusia kudu mangan.

        Saka sudut pandang hukum, pengakuan dening ONE negara, anggota Dewan Keamanan, cukup!
      3. Fevrrr
        +7
        11 May 2014
        Ora ngenali - keputusane. Sing utama yaiku Rusia bakal ngerti. Ossetia lan Abkhazia uga ora diakoni. Krimea uga ora diakoni, nanging dheweke kudu nguntal maneh reunifikasi karo Rusia. Yen Rusia ngenali status LNR lan DNR, plus ngenalaken MK, bakal ana jotosan kanggo junta lan nduweni, ora kurang saka "Crimean". Junta ora mung bakal kelangan rong wilayah sing nggawe anggaran, nanging uga IMF bakal ngowahi program kanggo ngalokasi dana. Inggih, pemilihan - pemilihan ing Ruin ana ing pitakonan ageng, lan sawise referendum, lan ing umum. IMHO.
      4. +7
        11 May 2014
        Rusia, malah Duwe mangan iki, bakal bisa kanggo cantik akeh complicate urip iki "presiden-kasur", lan tanpa nampa prajanji "rasa seneng Eropah-liberal", maydauns, padha bisa maneh mundhakaken Buzz, utamané wiwit tengen- wingers ora dienggo kanggo disarm, lan ora ana manunggal ing junta siji bab diamati nalika padha "kanca" marang Rusia lan Kidul-Wétan, lan cukup liyane nalika padha miwiti kanggo nuduhake "buns" antarane piyambak. Nanging, aku bisa uga salah.
      5. +1
        11 May 2014
        Sing paling "nggegirisi" yaiku REFERENDUM INI, SING SING WAJIB MANGAN UGI!(GEYZHOPEIST)
    10. +8
      11 May 2014
      Banderlogs pancene ora pengin supaya referendum dianakaké, kang bakal ditampilake panggonan "ing ember" - Panggonan banget.
    11. sazhka4
      +4
      11 May 2014
      >>Peperangan, sing wis dilapurake dening koresponden sadurunge, dadi operasi kanggo ngrebut desa Andreevka dening pasukan pro-Rusia.<
      Lha Rusia digeret maneh.. Lha wong wartawan yo bodho..
      1. +6
        11 May 2014
        Banjur "Great Russian pasukan", muni liyane ngalangi. duka
      2. +9
        11 May 2014
        Kutipan saka: sazhka4
        Lha Rusia digeret maneh.. Lha wong wartawan yo bodho..

        Padha ora bisu! Padha dibayar! ngguyu
    12. + 15
      11 May 2014
      Dina sing angel samesthine dina iki. Minangka asil referendum, junta Kyiv bakal diakoni minangka agresor ing wilayah negara merdika, lan pasukan bakal dadi pasukan pendhudhukan. Pambangunan struktur daya anyar bakal diwiwiti, adopsi konstitusi, nasionalisasi perusahaan bisa ditindakake, "bakal ngrusak layanan tapel wates Ukraina," dheweke bakal netepake watese karo pamblokiran dalan, sepur. stasiun lan airfields bakal teka ing kontrol republik. Sampeyan kudu rampung ing 25 Mei.
      1. +9
        11 May 2014
        Ana akeh karya sing kudu ditindakake! Nanging karya iki bakal menehi tetenger kanggo negara anyar lan diametrically ngganti nasibe wong lan menehi precedents anyar ing politik donya! Muga-muga Gusti Allah paring kekuatan lan kesabaran ing dalan sing suci iki !!
      2. + 10
        11 May 2014
        Quote: siberalt
        Minangka asil referendum, junta Kyiv bakal diakoni minangka agresor ing wilayah negara merdika, lan pasukan bakal dadi pasukan pendhudhukan.

        Bener! utamané ing cahya saka apa jaksa junta claims!

        Nikolai Gerasimyuk. "Ora kanggo refleksi lan sentimen. Yen hukum "On Police" nyedhiyakake hak nggunakake senjata lan peralatan khusus, polisi kudu nggunakake tanpa ragu-ragu. Iki minangka posisi lan akting. Jaksa Agung, lan aku. Kajaba iku, iku minangka syarat hukum. Yen ing mangsa ngarep kudu dievaluasi tumindake aparat keamanan, saka posisi kasebut jaksa bakal nerusake. Aku njamin, "ujare jaksa saka Kyiv.
        xxx
        Sawise padha menehi carte blanche kanggo militan junta! Eksekusi dening "putu gagah lan putu" para pejuang UPA saka populasi sipil Mariupol saka senjata otomatis, ing antarane yaiku ibu-ibu karo bocah cilik!
        BANJUR GUSTI ALLAH DIRIK paring wangsulan ingkang CUKUP!!! Bebarengan karo para pahlawan JATUH ing PD II!!!
      3. +3
        11 May 2014
        Bener, wong Ukrainia iki: "Yen Luhansk lan Donetsk ora bisa ditahan, kita kudu njupuk pabrik-pabrik, ngemot kabeh peralatan sing terkenal, ngobong kabeh sing ora bisa digawa. Mungsuh kudu entuk reruntuhan."
        Ora mung junta, nanging uga kabeh borjuis sing mbayar pesta iki, sing wis suwe mbagi kulit teddy bear sing ora dibunuh, ora bakal bisa ngukur kerugian perusahaan lan kabeh sing ana regane ing wilayah kasebut. DPR. Iki mung wiwitan. Kita isih kudu mbela kamardikan.
        1. +4
          11 May 2014
          Kutipan: Andron_BY
          Ora mung junta, nanging uga kabeh borjuis sing mbayar pesta iki ora bakal bisa ngukur kerugian perusahaan lan kabeh sing ana regane ing wilayah DPR.

          Borjuis sing mbayar pesta kasebut pancen kepengin banget ngrusak perusahaan. padha nindakake iki kanggo 23 taun. Tugase yaiku deindustrialisasi negara.
          1. -9
            11 May 2014
            Aja kuwatir, wilayah kasebut wis suwe disubsidi, mula reruntuhan tetep ana, tambang lan pabrik ora duwe bathi, urip kanthi subsidi.
            1. +5
              11 May 2014
              Aku kepengin weruh kepiye wilayah industri sing duwe spesialisasi pertambangan bisa ora nguntungake?
              1. babon
                +2
                11 May 2014
                Tegese dheweke ngalokasikan dana ing kana kanggo nyengkuyung para penambang. Uga duwe pensiun paling akeh. Nanging ing wektu sing padha, dheweke menehi penghasilan luwih akeh kanggo anggaran. Inggih, punika regejegan dawa-ngadeg antarane Ukrainians saka Kulon lan Wétan. Suwi padha rembugan bab sapa sing menehi pangan marang sapa.
                1. +7
                  11 May 2014
                  Kutipan saka Babon.
                  . Suwi padha rembugan bab sapa sing menehi pangan marang sapa.

                  Banget khas kanggo Ukraina.
                  Sadurunge, dheweke dipakani kabeh USSR, saiki mung South-East lan isih ora berkembang.
                  Apa sing bakal kelakon nalika Ukraina nyingkirake kabeh parasit, iku medeni kanggo nganggep!
                  1. +6
                    11 May 2014
                    Quote: Sinis
                    medeni kanggo guess!

                    Moaning sabanjure bakal dadi "Rusia kudu disalahake kanggo kabeh, mula kudu dipangan apa sing isih ana ing Ruin kanggo sisa urip." ngguyu
            2. +3
              11 May 2014
              Quote: sepi
              Wilayah kasebut wis suwe disubsidi,

              Yen Donbass minangka wilayah sing disubsidi, apa wilayah Ukraina sing dadi donor? Sing malah feed Ukraina?
              1. babon
                +1
                11 May 2014
                Resmi, donor yaiku Poltava, Chernihiv, wilayah Kyiv. Nanging yen sampeyan miwiti kanggo disassemble, banjur West Ukraina ora utamané dotsanionen, carane sethitik padha nggawa, mung minangka sethitik padha njupuk adoh. Inggih, Timur nggawa luwih akeh, lan njupuk luwih saka anggaran.
    13. +8
      11 May 2014
      Helikopter pancen migunani, yen sampeyan bisa nemokake pilot sing kompeten, bisa nindakake akeh perkara!Muga-muga ana pilot lan banderlog kaya ngono.
      1. +7
        11 May 2014
        Saliyane pilot, abdi dibutuhake. Bahan bakar. amunisi. IMHO, sepasang kendaraan tempur infanteri bakal luwih migunani.
    14. ar-ren
      -34
      11 May 2014
      dadi operasi kanggo nyekel desa Andreevka pro-Rusia pasukan.


      Penulis ora pro-Rusia! "Pro-Russian" - related kanggo Rusia. Ing DPR, Rusia nglawan Ukrainia, mula pancen bener yen pasukan kasebut "pro-Rusia".
      1. + 22
        11 May 2014
        salah! Wong-wong ing Wétan Kidul lagi perang karo fasis sing durung rampung. Kaya iki.
        1. ar-ren
          -4
          11 May 2014
          Kutipan saka duches
          salah! Wong-wong ing Wétan Kidul lagi perang karo fasis sing durung rampung. Kaya iki.

          Lan Ukrainians nelpon fasis Rusian. Lan dheweke nganggep awake dhewe anti-fasis. Punika squiggle kuwi.
          1. + 12
            11 May 2014
            Saka ing spanduk "Nachtigall" lan "Galicia", padha nelpon fasis Rusia? Padha bisa squeal, apa wae, sanadyan, iki ora bakal ngganti kahanan sing bener. Lan ora ana "squiggle" ing kene, kabeh gampang kaya rel.
            1. babon
              +2
              11 May 2014
              Pancen, aku weruh luwih akeh tuduhan fasisme marang Rusia saka Ukrainia.
          2. + 12
            11 May 2014
            Kutipan saka ar-ren
            Lan Ukrainians nelpon fasis Rusian.

            Ora Ukrainians. Galicians Galicians, sing appropriated jeneng wong Ukrainia asing kanggo wong-wong mau.
          3. + 26
            11 May 2014
            Lan Ukrainians nelpon fasis Rusia. Lan dheweke nganggep awake dhewe anti-fasis. Iki minangka squiggle. [/ Quote]

            MUNGKIN IKI MARCH "ANTI FASIS"
          4. + 28
            11 May 2014
            Kutipan saka ar-ren
            Lan Ukrainians nelpon fasis Rusian. Lan dheweke nganggep awake dhewe anti-fasis. Punika squiggle kuwi.

            Saking Rovno, manawi media badhe njlentrehaken dhateng tiyang-tiyang wau ing salebeting saperangan minggu, bilih tiyang rusia punika tiyang Martian, lajeng dipunsebat Martian, utawi wonten tiyang asing saking Tau Ceti.
            Serius, alam bawah sadar mbukak banget supaya kabeh bisa diwutahake, miturut kode tartamtu, sakumpulan tembung: korupsi, lustration, Ukraina, Putin, kamardikan, lan liya-liyane.
            Kanggo kabeh wektu Maidan (lan iki wis meh setengah taun!!!), Ora ana siji saka wong-wong mau wis maca syarat kanggo gabung ing EU. Lan banjur dadi, ing pirang-pirang obrolan pribadi, ora ana sing bisa menehi definisi lan tandha-tandha KUDU, REVOLUSI, KORUPSI, LUSTRASI, TERORISME, SEPARATISME, OTONOMI, PEKERJAAN, FEDERALISASI, FASIS, NAZISME, NATIONALISME. Wangsulan kabeh ana ing tingkat siswa kelas 5. Nanging ambisi - hoo!
            Minangka wong sing terus-terusan urip ing lingkungan iki, aku ujar kanthi tanggung jawab - tingkat pamisahan kesadaran buatan (skizofrenia) dhuwur banget. Lan IMHO, INI dudu watesan.
            1. +9
              11 May 2014
              Pengamatan banget subtle, wicaksana lan kompeten. Aku setuju karo kabeh, aku ndhukung kanthi lengkap.
            2. +4
              12 May 2014
              Aku langganan saben tembung sampeyan. Kakang bojoku kira-kira padha karo sing kasebut ing ndhuwur - siji histeria, ora ana argumen lan fakta.
      2. +3
        11 May 2014
        Piye wae sampeyan angel babagan prasaja. Ana tembung sing bener banget - ANTIFASHIST.
      3. +2
        11 May 2014
        Kutipan saka ar-ren
        dadi operasi kanggo nyekel desa Andreevka pro-Rusia pasukan.


        Penulis ora pro-Rusia! "Pro-Russian" - related kanggo Rusia. Ing DPR, Rusia nglawan Ukrainia, mula pancen bener yen pasukan kasebut "pro-Rusia".

        Iku bener kanggo nelpon - ANTIFASHISTSKIE!
    15. Tartarian
      + 19
      11 May 2014
      Rusia ora nglawan Ukrainia !! Deleng carane akeh freaks kaya Rusia ing sisih liyane saka sables, asu ajag, filat ...-lan carane akeh Ukrainians ing sisih iki .. -sadulur saka Odessa, contone, wong normal (Ukrainians, Rusia lan akeh liyane) perang marang jalmo lan brainwashed. Ngene wae ngono..
      1. + 19
        11 May 2014
        ora mine (sanajan aku rampung setuju) teks dening Oleg Nemensky
        ... Ing pikiran Svidomo tansah ana perang, lan ora kanggo urip, nanging kanggo pati. Perang karo Rusia, karo Rusian. ... Nanging wong-wong Rusia ora gelem nyebut wong-wong sing nentang dheweke "Ukrainians." Kanggo wong-wong mau, iki ora bisa ditampa. Kedaden ing budaya kita, Rusia ora nglawan bangsa, padha nglawan piala. Lan ala kanggo wong Rusia ora bisa digandhengake karo kabeh bangsa. Mulane, Rusia siap perang ora karo Ukrainians, nanging karo Nazi. Lan iki malah tugas moral kanggo wong Rusia.
    16. + 10
      11 May 2014
      Kutipan saka ssskalinin
      Ora ana bajingan Kulon sing bakal ngakoni referendum. Dheweke bakal mulai bengok-bengok - "republik sing nyatakake diri, lan liya-liyane." Lan junta sing nyatakake awake dhewe bakal kanthi tenang nganakake pemilihan presiden minangka kasur fasis lan diakoni dening kabeh wong. iku Rusia kudu mangan.

      1. Kajaba iku, asil referendum ora bakal mengaruhi keseimbangan kekuwatan ing sisih kidul-wétan. Paling kamungkinan, operasi punitive bakal terus. Asil referendum kudu dibela. Kanggo iki sampeyan butuh tentara dhewe. Milisi Slavia minangka langkah pisanan kanggo nggawe tentara republik merdika. Perlu wektu kanggo nggawe lan nglengkapi tentara lengkap.
      2. Ora mungkin Rusia bisa nggunakake asil referendum minangka kasunyatan sing penting kanggo ngakoni kamardikan republik. Introduksi pasukan Rusia menyang wilayah kasebut ing sangisore bendera penjaga perdamaian minangka mekanisme mung kanggo nglindhungi asil referendum. Tesis liyane kanthi banter - NATO ngenteni alamat presiden "kapilih kanthi sah" tanggal 25 Mei.
      1. Komentar wis dibusak.
    17. +8
      11 May 2014
      DPR mutusake kanggo nglindhungi dhewe ing wayah wengi referendum lan nyurung para prajurit luwih adoh, yen kaya mangkene, milisi bakal nggawe pos pemeriksaan ing Khreshchatyk!
      1. +6
        11 May 2014
        Kutipan: Gray 43
        banjur milisi bakal nyetel checkpoint ing Khreshchatyk!

        Mula, 9 pos pemeriksaan wis dibangun ing sekitar Kiev! wong lanang bakal saka dalan, supaya padha bakal langsung nyiyapake panggonan kanggo ngaso! ngguyu
        1. +5
          11 May 2014
          Quote: Egoza
          Mula, 9 pos pemeriksaan wis dibangun ing sekitar Kiev!

          ana checkpoints watara kabeh (paling regional) kutha.
    18. akmatov
      +8
      11 May 2014
      kabeh sing kedadeyan ing tanah air sampeyan pancen sedhih banget. Mesthi ana intelijen. Lan apa babagan omah, perang sing ditindakake para politikus Barat ing antarane para sedulur. Kita bakal ngadeg nglawan Kulon, mbahku, sing perang ing Perang Donya II, mbuktekake yen kita bebarengan, kita ora bisa dikalahake!
      1. +2
        11 May 2014
        Aku nemokake apa sing kudu digoleki ing Turchaninov lan Yaytsenyuk! Ing wektu iki, pisanan ngerti kahanan!
    19. +5
      11 May 2014
      Sampeyan perlu kanggo narik munggah pejuang lan gaman. Lan ora ngatur perang posisi, nanging serangan kanthi serangan lan sampah. Ayo wong Chechen mulang wong-wong mau. Kaping pisanan, kanggo nyuda mobilitas, pasokan bahan bakar lan piranti lunak. Nanging kita bakal weruh iki mengko, nalika perang wiwit ing earnest.
      1. ar-ren
        -13
        11 May 2014
        Kutipan saka Zomanus
        Lan ora ngatur perang posisi, nanging serangan kanthi serangan lan sampah. Ayo wong Chechen mulang wong-wong mau.


        a) iki persis carane Rusia saiki perang ing wayah wengi karo Ukrainians ing Slavyansk;
        b) militèr, Chechen kalah perang.
        1. +2
          11 May 2014
          Chechen ing Slavyansk? Sampeyan saka planet apa?
      2. +8
        11 May 2014
        Chechens ora dibutuhake ing kana lan ora kudu ana ing kahanan apa wae !!! Kanggo wong Rusia, Ukrainia, Belarusia, ana sedulur ing endi wae lan bakal nembak mung yen ora ana dalan liyane; google Chernokozovo, Naur 91-93 Kajaba iku, ora mungkin sapa wae ing Ukraina bakal ngerti yen Slav nggunakake wong manca marang Slavs, iki bakal dadi hadiah kanggo propaganda junta (Elinga Georgia, lan njerit yen Ortodoks digunakake marang Ortodoks, Muslim)! Yen ana sing mikir yen ora ana sing luwih adhem tinimbang wong Chechen ing Rusia (lan, kanthi mangkono, ing Bumi), supaya padha ngelingi sapa sing "bajingan" ing Chechnya sing padha, Kadyrov Sr. saka federals metu saka motif Russophile. Mulane, kita njaluk tenan, sadurunge nulis soko ing "mata biru", ngira-ngira carane ditulis bakal maca, katon lan kokwaca, lan ing versi paling awon propaganda.
        1. +9
          11 May 2014
          Kutipan: fyvaprold
          lan kudune ora ana ing kahanan apa wae !!!
          Nanging sampeyan muspra, sayang ... Chechen iku warga Rusia sing padha karo sampeyan ... Mungkin, miturut pendapat sampeyan lan Aliya Israel, ora ana papan ing kono ??? ANY bantuan dibutuhake. Lan saka wong kaya sampeyan, mung posting ambek, sampeyan bisa mangan dhewe ??? hi
          1. +6
            11 May 2014
            Bisa uga aku bakal lunga. Novodvorskaya, Borovoy lan Nemtsov liyane uga warga, utawa sampeyan pengin ngajak wong-wong mau uga. Ing Ukraina, kabeh buzz amarga misunderstanding (ing salah siji wangun utawa liyane) antarane loro bangsa Slavic, lan misunderstanding iki kudu ditanggulangi mung antarane wong-wong mau lan kewarganegaraan wis pancen boten apa karo. Apa "hak kanggo basa Rusia asli" bakal Kadyrov defend ana? Miturut cara, Kadyrov lan associates kagungane Kementerian Dalam Negeri Federasi Rusia, lan Departemen Dalam Negeri, ora ana siji wewenang kanggo ngatasi masalah "ngluwihi gunung", supaya kabeh statements (Kadyrov) mung banjir. utawa trolling nglukis Yarosh karo perusahaan. Saiki babagan ANY bantuan: Mungkin sampeyan uga bisa ngundang Iblis, Taliban Afghan, Janjaweeds saka Sudan, rong kategori pungkasan bakal kanthi seneng nerangake marang wong Ukrainia carane nindakake pandonga. Bantuan dibutuhake nalika kekuwatane ora cukup, lan ora ana SIAPA. IMHO. Dene tindake, tak baleni maneh yen ora ngendhaleni bab kang mangkono mau. Ora ana nesu ing kirimanku, mung rada nggumun, saka telpon kanggo nulungi Kidul-Wétan, sapa sing mateni tanpa ukuman ora kabotan. Ikhlas.
            1. +2
              11 May 2014
              Kutipan: fyvaprold
              Miturut cara, Kadyrov lan associates, nuduhake Departemen Dalam Negeri Federasi Rusia,
              Dadi, ya .... Mung ing Kementerian Dalam Negeri Federasi Rusia ora ana sing mbatalake preian, lan wong sing liburan duwe hak kanggo pindhah menyang luar negeri ing liburan ...
              Kutipan: fyvaprold
              Novodvorskaya, Borovoy lan Nemtsov liyane, uga warga,
              Kanggo penyesalanku ... Mung "Novodvorskaya, Borovoy lan Nemtsov liyane," iki dudu kewarganegaraan, nanging diagnosis ...
              Kutipan: fyvaprold
              Ing Ukraina, kabeh buzz amarga salah pangerten (ing salah siji wangun utawa liyane) antarane loro bangsa Slavic.

              Lan apa babagan liyane sing manggon ing Ukraina???
              Perwakilan saka luwih saka 130 warga negara lan warga negara manggon ing wilayah Ukraina ... sumber http://topwar.ru/46862-situaciya-na-yugo-vostoke-ukrainy-hronika-sobytiy-11-maya
              -obnovlyaetsya.html#comment-id-2505570
              1. +1
                11 May 2014
                Masalahe yaiku kanggo sawetara, perang minangka preian, kaya safari, lan mulane aku nglawan "pengungsi" kaya ngono, mungkin aku exaggerate, nanging ing endi safari lan pariwisata seks. Kanggo 130 bangsa, aku ora duwe apa-apa marang 130 bangsa iki, uga nglawan bangsa Chechnya, nanging mung "sayap tengen" lan riff-raff fasis liyane sing ora fokus marang 130 bangsa Ukraina lan dudu 200 wong. Rusia, nanging khusus ing "Moscow .. .lyakh", mula aku mikir yen ora pantes menehi kertu trump ekstra (PS), lan partisipasi "pelancong Kadyrov" bakal dadi kertu trump, utamane njupuk menyang akun "masa lalu militèr kamulyane" Pak Kadyrov lan partisipasi ing loro perusahaan Chechen, malih, karo loro-lorone. Yen ana wong ing Ukraina nyebat dheweke "punisher Putin", mula ora ana sing bakal mangu-mangu, nelpon dheweke "saboteur lan incendiary" Aku uga mikir kenapa ngganti patriot saka Tenggara kanthi bantuan sing rada ragu (ora militer) ing ngarepe padha " Umum Barat". Yen Rusia isih bisa nyetak "bolt" ing "Publik" iki, mula DPR meh ora bisa mbayar iki, paling dhisik. Lan partisipasi "spesialis" manca, sing ing Kulon ora bakal disebut apa-apa nanging tentara bayaran, ora bakal nambah bobot politik kanggo asil referendum. Yen Rusia utawa Ukraina manggon ing Rusia, kanggo pitakonan: - Apa sing dilakoni kene!?; bisa tansah njawab: - Aku teka kanggo sederek !, lan iku, banjur apa jenis sederek bisa panas Chechen wong lanang teka? Aku wis ngomong kabeh ing atine luwih utawa kurang temenan, kang Putin lan Kadyrov durung menehi carte blanche. IMHO
                PS Kanggo "diagnosis", aku setuju banget karo sampeyan, nanging "diagnosis" kewarganegaraan ora mbatalake (sayange).
                PPS: Perbandhingan sing luwih akurat babagan kahanan kasebut ana ing aku (miturut wong Chechen ing Ukraina) - yen sampeyan duwe padu karo sadulurmu lan dadi perang, mula salah banget nelpon sadulurmu, tanggane kanggo nggebug sampeyan ing pasuryan. Ora ana sedulur sing ngerti, utawa tanggane ora bakal setuju!
                1. +1
                  11 May 2014
                  Kutipan: fyvaprold
                  sing kanggo sawetara perang iku preian
                  Dear (Aku ora bisa ngucapake jeneng celukan sampeyan) Apa sampeyan ngomong babagan ??? Soko kiriman sampeyan smack Nazisme ... Aku ora setuju karo sampeyan, lan pendapat saka PS lan liyane saka junta piye wae ora menehi kula kanggo kula ... Lan unit pertempuran uga-fungsi worth akeh, iki dudu milisi, efektifitas pertempuran minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur ...
                  Apa sampeyan yakin yen mung ana wong Rusia murni ing rangking Tentara Kidul-Wétan? Mbok menawa malah nawakake kanggo nindakake pembersihan etnis??? Dadi pitakonan, apa sampeyan kanca?
                  1. +1
                    11 May 2014
                    Nazisme? Ora ana tembung!
                    1. +3
                      11 May 2014
                      Kutipan: fyvaprold
                      yen kowe padu karo sedulurmu
                      Paling kamungkinan, sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan kanthi bener ... Iki dudu konflik antaretnis, nanging perjuangan antarane rong ideologi, cara urip, yen sampeyan seneng ... mung siji ideologi luwih cedhak karo Rusia, lan liyane ... Ya, lan PS kanggo sisih paling tau Ukrainians, lan ora Slavs, lan malah liyane supaya ora sedulur kanggo kita ... Ana Rusia ing sisih liyane lan Ukrainians ing siji iki ... Dadi pendekatan nasional pancen ora pantes...
                      1. +2
                        11 May 2014
                        Mbokmenawa sampeyan bener, lan aku ora nyatakake pikiranku kanthi cetha. Aku ora nyoba kanggo nggawa kahanan ing konflik etnis, Aku nyoba kanggo mbayangno carane bakal katon ing Kulon.
                        1. +2
                          11 May 2014
                          Kutipan: fyvaprold
                          Aku nyoba mbayangno kaya apa ing Kulon.
                          Pancen ora jelas, apa wae sing kedadeyan ing kana ... "Iku Putin, sing gedhe lan elek, sing kudu disalahake ..." Kulon ora ngganggu lan ngirim PMC lan penasihat, nandur modal dhuwit lan hubungane karo Rusia kanthi paling apik ... Mula saka iku bakal ana pejuang Chechen utawa ora ana sing bakal owah ing posisi Kulon ... Lan aku nulis babagan liburan ing Kementerian Dalam Negeri, ora amarga aku nganggep penyayang Chechen pariwisata ekstrem, nanging mung amarga yen Rusia nindakake. ora resmi ngirim pasukan, banjur sawetara wong bisa uga ana ing ati telpon ... Lan ora Matter sing padha dening Profesi, janitor utawa perwira pasukan khusus ... Ya, kaya sing ...
                    2. 0
                      11 May 2014
                      Kanca-kanca, ora perlu downvote fyvaprold, yen ora aku kudu menehi ganti rugi ... :)
                      1. +4
                        11 May 2014
                        Yagene saben wong duwe hak kanggo mratelakake panemume, iki minangka wangun komunikasi sing beradab, nanging kanthi resiko keno minus, aku bakal nyoba kanggo ngirim gagasan maneh.
                        Asil saka perang apa wae (lan ing Ukraina, miturut pendapatku, saiki mung iku) bisa diakoni minangka legal, mung yen perang kasebut "legal". Ing Ukraina, ana perang, yen ora kanggo awake dhewe -tekad, banjur paling ora kanggo ngakoni hak-hak sing padha ing negara SATU, ora rong beda, nyatane, iki perang sipil, nanging partisipasi ing perang sipil, ing sisih siji wong manca (apa wae) diarani mercenarism, sing , miturut Aturan lan Adat istiadat Perang (Aku ora ngutip jeneng kode saka hukum ing lengkap), ora legal, malih, minangka kanggo mercenary . lan kanggo juragan, music setengah alangan. Partisipasi "unit sing terkoordinasi kanthi apik" saka layanan khusus asing (MO, MVD, FSB, lan liya-liyane) biasane diarani INTERVENSI, peserta - intervensionis. Dadi, asil, menang mesthi, perang kuwi, karo peserta kuwi, ora bisa dikenali minangka LEGAL, mulane loro referendum lan panguwasa anyar iku ilegal. Saka ing ndhuwur, tindakake - sanksi, isolasi lan akeh akibat sing ora nyenengake. Yen Rusia bisa menehi sanksi, banjur Republik Rakyat Donetsk ora, sampeyan ora bisa ngedol barang ing ngendi wae sanajan liwat Rusia, elinga Irak (lenga kanggo panganan). Supaya asil saka perang sipil diakoni minangka legal, mung warga negara siji kudu melu ing (perang), nanging beda views (sing ora utamané penting), supaya nalika warga Ukraina dibantu kanggo perang. karo warga Ukraina liyane, wong manca iku ilegal. Ora ana pilihan. Mulane, yen sampeyan perlu bantuan (lan sampeyan kudu bantuan), banjur BESPALEV !!! Wong Chechen bakal "disalin" sanalika, utamane amarga personel Pasukan Khusus Kadyrov mbokmenawa dikenal kanthi jeneng layanan khusus Barat, topeng balaclava ora bakal mbantu, wong Chechen uga bisa mati. Wong-wong saka tampilan Slavia ora metu saka massa umum, lan ngarsane, kaya sing wis dakkandhakake, bisa diterangake kanthi lelungan kanggo ngunjungi sanak keluarga. Apa sijine (sanajan karo kemungkinan kurang) asil referendum ing mangu nalika dadi akeh getih wis diwutahake. Semono uga maksudku. Lan kanggo sedulur, supaya tembung sampeyan dhewe, sing ana cukup Rusia ing antarane tengen-wingers, supaya bisa menehi kasempatan (sing pantes) kanggo ngganti pikirane, lan ora kanggo nggawa mudhun kabeh wong ing komplotan? Ikhlas.
                        1. +5
                          11 May 2014
                          Aku bakal ngomong luwih akeh - Rusia saiki nglawan Rusia ing kana (yen ana sing nyebut awake dhewe Ukrainians wiwit 17, banjur padha ora mandheg dadi Rusia).
                        2. +3
                          11 May 2014
                          tegese, miturut pendapat sampeyan, contone, yen sanak-sedulur utawa kanca-kancaku dipateni ing negara tetangga, mula aku ora kudu nyingkirake sirahku "yen ora perang bakal diakoni ilegal"?
                        3. 0
                          11 May 2014
                          Ora. Aku ora ngomong iki, yen wong sing ditresnani gelo (ora kudu dipateni), sampeyan duwe hak, paling ora, nulungi, nanging ing panji-panji, lan ora ana ing panji-panji kekuwatan asing (sanyatane. , wong liyo, ora kanggo atimu), supaya ora ana wong banjur ora nyalahke wong sing ditresnani kanggo nggawa wong manca menyang negara asale.
                        4. +1
                          11 May 2014
                          Kutipan: fyvaprold
                          . Partisipasi "unit sing terkoordinasi kanthi apik" saka layanan khusus asing (MO, MVD, FSB, lan liya-liyane) biasane diarani INTERVENSI,
                          Yen unit iki dikenalake dening negara liya tanpa sanksi PBB ... Yen para pejuang unit iki teka kanthi pribadi, mula iki minangka sukarelawan, sukarelawan ... lan akeh istilah liyane, kajaba anane amers yaiku kasunyatan sing diakoni ... Ing sawetara cara, mesthi, sampeyan bener, pilihan sing paling apik yaiku yen Kidul-Wétan ngatur dhewe, nganakake referendum dhewe lan ngalahake wong ala ing saindenging jagad .... Mung iki saka alam. Fantasi, ing perang iki, paling ora kudu urip, unit reguler dibuwang ...
                        5. +1
                          11 May 2014
                          Quote: sniper
                          unit reguler dibuwang marang dheweke ...

                          Kasunyatan sing padha DROP iku mesthi.
        2. +2
          11 May 2014
          Polandia, tentara bayaran Italia (Katolik) mesthi ana ing Slavyansk! Lan uga impudently Saxon kasur (godless)!
          Dadi pejuang Chechen Ramzan Kadyrov bakal ngethok sirah ora mung Ukronazis (Uniates) ... kaya iki
          1. +1
            11 May 2014
            Dadi anane mercenary iki minangka minus kanggo junta lan plus kanggo Kidul-Kulon, kok equalize kertu trump. Inggih, sing pengin
            padha bisa ndeleng dzikir lan ngunjungi Grozny.
        3. +5
          11 May 2014
          Kutipan: fyvaprold
          Kanggo wong Rusia, Ukrainia, Belarusia ana sedulur ing endi wae
          Aku wong Slav. Nanging wong Chechen sing saiki perang ing Chechnya nglawan "shaitans" luwih cedhak lan luwih tresna marang aku tinimbang Slavs sing sadurunge perang ana nglawan Rusia, lan dina iki lagi ngobong wong ing Odessa, mateni polisi sing ora ngiyanati wong-wong mau ing Mariupol. . Mergo iki.
          1. +1
            12 May 2014
            Kutipan: Stanislav
            Aku wong Slav. Nanging wong Chechen sing saiki perang ing Chechnya nglawan "shaitans" luwih cedhak lan luwih tresna marang aku tinimbang Slavs sing sadurunge perang ana nglawan Rusia, lan dina iki lagi ngobong wong ing Odessa, mateni polisi sing ora ngiyanati wong-wong mau ing Mariupol. . Mergo iki.

            Wong-wong sing saiki nglawan "shaitans" ing Chechnya ngethok kepala tentara Rusia lan warga sipil sing ditawan ing kampanye pisanan. Kadyrov ana ing geng "Shaitan Basayev" lan nyatane yen dheweke "ganti warna" ora dadi indulgensi, paling ora kanggo wong-wong sing wis ilang sanak keluarga utawa kolega ing kana, lan umume tumindak kasebut ora "higienis". Ukrainia, banjur weruh akeh kepala sing pedhot, ditumpuk ing tumpukan sing rapi ing sangisore poster kanthi tulisan: "TRESNA RUSIA, trus U.Y.E.B.U", aku mikir yen malah ibu-ibu bakal ngipat-ipati wong-wong sing njaluk "bantuan" kuwi. Ya, ya, iki minangka tembung kanggo sampeyan - "kanggo ngethok sirah", iki minangka "tembung abang", nanging kanggo wong Chechen iki minangka urip saben dinane abu-abu.
            Aku ora bisa ngerti apa enkoding sandi ora bener, utawa apa dhialèk basa Rusia angel banget kanggo ngerti, nanging padha categorically ora pengin ngerti kula. Ana perang ing sisih kidul-wétan kanggo hak dadi "Rusia", lan dudu hak dadi "Rusia", (dudu aku sing nandur ide nasional iki ing kana, nanging sayap tengen) lan mulane "Relawan sing nganggo basa Rusia" kudu menehi pitulungan (aja salah paham), lan ora mung "warga Federasi Rusia." Ora ana Nazisme, nasionalisme, kekalahan, chauvinisme, lan liya-liyane ing kirimanku babagan topik iki, aku mung kanthi logis mbenerake partisipasi sing ora cocog saka sawetara "kategori sukarelawan" ing acara kasebut.
    20. +8
      11 May 2014
      Kutipan saka: rasputin17
      Ana akeh karya sing kudu ditindakake!
    21. uri
      +5
      11 May 2014
      Kutipan saka vladsolo56
      Rungokake apa sing diomongake Putin, lan dheweke ngakoni Ukraina sing bersatu, lan mung bakal rembugan karo panguwasa sawise pemilihan presiden, i.e. karo junta. Aku ora krungu tembung dhukungan kanggo DNR saka dheweke. Ora ana ucapan belasungkawa kanggo wong sing wis mati: ing Odessa, ing Slavyansk, ing Mariupol. Yen sampeyan krungu banjur bener kula.

      dheweke ora ngomong babagan junta.ora ngakoni lan ora ngakoni junta.ora ana Ukraina sing bersatu maneh.amarga wis ana referendum.ing tenggara.
    22. + 24
      11 May 2014
      Inggih, Slavs dina iki minangka titik balik! Sampun dangu sampun ngantos risak kados mekaten..
    23. +8
      11 May 2014
      Ing taun 2008, Amerika ngilangi bagean saka wilayahe, Kosovo, saka Serbia. Dheweke ora butuh referendum! Kabeh "komunitas donya" kesel lan ngerti negara anyar. Dheweke mung menehi kabeh "masyarakat" prentah asu sing prasaja - TEMPAT!
      Nganti ana sinyal sing jelas - SAPA sing duwe omah! (Bawana Eurasia). Tim bakal tansah krungu - TEMPAT!
    24. + 48
      11 May 2014
      Eropah Rolling menyang telenging .. Pemenang Eurovision (aku malah ora ngerti apa sing diarani) wong wadon-wong ugh peduli iku .. Slavs kudu ngresiki munggah geyropa maneh, yen infèksi iki bakal numpes donya kabèh. ..!
      1. + 38
        11 May 2014
        Kowe serius!!!! Apa yen trance iki dadi pemenang Eurovision ??? negatif Aku mudun karo tirpils iki!!!! Ngomong apa sing kudu diupayakake ing kasus iki, apa nilai-nilai kasebut ?? Kita duwe cita-cita lan nilai-nilai sing kudu ditindakake lan dikarepake !!
        1. + 12
          11 May 2014
          Eropah Rolling menyang telenging .. Pemenang Eurovision (aku malah ora ngerti apa sing diarani) wong wadon-wong ugh peduli iku .. Slavs kudu ngresiki munggah geyropa maneh, yen infèksi iki bakal numpes donya kabèh. ..!

          Nggoleki kira-kira rong sasi kepungkur, wis diputusake sing menang
          marang nasib freak iki. Nanging swara kasebut ilang kanthi misterius
          Lan gomdrill iki wis diprediksi bakal dadi juara. Bayangno carane akeh bocah sing nonton scum iki. Wong tuwa sing ngidini bocah-bocah ndeleng layar isih bakal tobat.
        2. +4
          11 May 2014
          Rusia bakal nylametake jagad iki! Donya Slavik minangka wali lan distributor nilai universal!
      2. +4
        11 May 2014
        Saiki aku weruh makhluk iki ing warta - ugh! Duh gusti allah mboten sare kulo ngimpi! jancok aku! Geyropa wis milih ....
        1. +3
          11 May 2014
          Sampeyan kudu ngirim Dzhigurda menyang "sesanti" sabanjure ...
        2. Komentar wis dibusak.
      3. +1
        11 May 2014
        Quote: MIKHAN
        Eropa nuju jurang.
        Quote: MIKHAN
        Eropah Rolling menyang telenging .. Pemenang Eurovision (aku malah ora ngerti apa sing diarani) wong wadon-wong ugh peduli iku .. Slavs kudu ngresiki munggah geyropa maneh, yen infèksi iki bakal numpes donya kabèh. ..!

        wong Austria miskin eseman senajan wanitane ora luwih ayu wassat punika bangsa Arya
    25. ed65b
      + 20
      11 May 2014
      Hello Vitaly, Aku meh muntah nalika aku ngerti lan weruh p.i.d.ara iki. Iku bakal luwih apik yen padha menehi dill, iku bakal luwih cetha. Saiki Eurovision bakal dadi kumpul homo-transvestite. Wektu kanggo lali dalan menyang Eurogarden.
      1. uri
        +6
        11 May 2014
        Aku ora ngerti. ing pawartos.punapa wanita utawi pido
        1. +7
          11 May 2014
          Thomas Neuwirth Austria, luwih dikenal kanthi jeneng Conchita Wurst
        2. L77
          L77
          +7
          11 May 2014
          Kutipan saka urii
          Aku ora ngerti. ing pawartos.punapa wanita utawi pido

          Iki lho.
          Nistha, mung nistha, menyang endi jagad iki?
      2. +8
        11 May 2014
        Kutipan saka ed65b
        Hello Vitaly, Aku meh muntah nalika aku ngerti lan weruh p.i.d.ara iki. Iku bakal luwih apik yen padha menehi dill, iku bakal luwih cetha. Saiki Eurovision bakal dadi kumpul homo-transvestite. Wektu kanggo lali dalan menyang Eurogarden.

        Sugeng Enjang..! Ing kejut, aku dhewe ngarep-arep yen Ukraina bakal diwenehi pisanan (amarga alasan politik) .. Iki degradasi lengkap ..
        1. +5
          11 May 2014
          Quote: MIKHAN
          Ing kejut, aku dhewe ngarep-arep yen Ukraina bakal diwenehi pisanan (amarga alasan politik) .. Iki degradasi lengkap ..

          Kasunyatan yen degradasi wis rampung - aku setuju! Nanging kasunyatan sing Ukraina ora diwenehi Panggonan pisanan kanggo alasan politik - elegantly nduduhake sikap Eropah menyang Ukraina!
          1. +5
            11 May 2014
            Quote: Egoza
            Kasunyatan yen degradasi wis rampung - aku setuju! Nanging kasunyatan sing Ukraina ora diwenehi Panggonan pisanan kanggo alasan politik - elegantly nduduhake sikap Eropah menyang Ukraina!

            Hello Egoza! Sampeyan, kaya biasane, ana ing titik .. Perang fratricidal utama diuripake ... Tujuane wis diraih, sampeyan bisa lali supaya Rusia ngerti. Kene bajingan ...
      3. +4
        11 May 2014
        Lan ing kene aku muntah saka ati. Kabeh wis diputusake kanthi bener, ora ana cara liya ing EU, 100 taun bakal liwati, dheweke (wong Eropa homo) bakal mati, amarga alasan alami, pikiran sampeyan, lan masalah Rusia karo "mitra Barat (jinis)" bakal tenggelam. menyang lalen. Aku welcome pilihan saka EU (loro ing Eurovision lan ing gesang) karo tangan loro.
    26. Sib.Uralets
      + 10
      11 May 2014
      Sing utama yaiku nganakake referendum, ngitung asil lan ngumumake asil. Yen Republik Donetsk diumumake minangka asil, sampeyan bisa njaluk bantuan menyang Federasi Rusia. Lan Rusia, ngormati poto-netepake pedunung ing Kidul-Wétan, mung bakal kapekso kanggo bantuan. Aku uga pengin nambah babagan kahanan industri pertahanan kita. Nalika aku ngelingi, Federasi Rusia saiki dadi pimpinan ing impor senjata. Lan iki nuduhake manawa kompleks industri militer saiki duwe kesempatan gedhe. Lan yen perlu, kabeh iki bakal dialihake menyang kabutuhan negara kita. Malah tanpa mobilisasi sumber daya tambahan, bantuan gedhe bisa dipikolehi. Nanging akeh sing nesu amarga senjata didol ing luar negeri. Nanging nyatane, industri pertahanan kita dipulihake. Sing sepisan maneh mbuktekake yen kita dipimpin dening wong sing wicaksana
    27. +4
      11 May 2014
      Kutipan saka: maxcor1974
      Sing luwih penting, apa sing ora dikandhakake Putin ...
      - lan kepiye aku pengin ngomong, supaya dheweke ngerti kanthi bener, tanpa emosi lan tantrum ..
    28. +6
      11 May 2014
      Kutipan saka urii
      Aku ora ngerti. ing pawartos.punapa wanita utawi pido

      Wayahe ngetokne.. ngguyu Dheweke bisa pindhah menyang endi wae saka mburi kapan wae ..)) ngguyu ngguyu ngguyu Ingkang utama yaiku njaga pinggiran ...
      1. +3
        11 May 2014
        Quote: MIKHAN
        Kutipan saka urii
        Aku ora ngerti. ing pawartos.punapa wanita utawi pido

        Wayahe ngetokne.. ngguyu Dheweke bisa pindhah menyang endi wae saka mburi kapan wae ..)) ngguyu ngguyu ngguyu Ingkang utama yaiku njaga pinggiran ...

        Sampeyan ngusulake nganggo wajan wesi ing celonone supaya ora nyelinep! ?? belay
        1. +1
          11 May 2014
          Kutipan saka: rasputin17
          Saranake nganggo wajan wesi ing celonone

          Piye wae aku entuk _ wong waja nglirik
      2. 0
        11 May 2014
        Quote: MIKHAN
        Kutipan saka urii
        Aku ora ngerti. ing pawartos.punapa wanita utawi pido

        Wayahe ngetokne.. ngguyu Dheweke bisa pindhah menyang endi wae saka mburi kapan wae ..)) ngguyu ngguyu ngguyu Ingkang utama yaiku njaga pinggiran ...

        Ingkang utama yaiku ora mbengkongake! Eropah mbengkongaken mudhun - asil ing pasuryan (utawa ing pasuryan). am
    29. ahli ortopedi
      +2
      11 May 2014
      iki lagu sing kudu dirungokake ing Ukraina http://www.youtube.com/watch?v=SmuOZ1ExXWk&feature=youtu.be
    30. +6
      11 May 2014
      Apa Geyropa, kuwi sing menang! Lan wong lanang ing Slavyansk kudu mbuwang luwih akeh peluncur granat, dheweke bakal langsung wani makhluk kasebut.
    31. + 14
      11 May 2014

      Lan dhuwur dikenal lan desa, nanging sampeyan kudu ngadeg. Kanggo sampeyan.
      Secara pribadi, mung ora cocog ing sirahku yen iki bisa kedadeyan SAIKI. Sugeng enjang. Kanggo kamenangan.
    32. + 21
      11 May 2014
      Iki ngendi dheweke narik Ukraina .. Maneh, ora suwe dheweke kudu ngresiki infeksi Eropa ..
      1. Tartarian
        +6
        11 May 2014
        Iki simbol kita, jeneng Conchitta (aku ora bakal lali sampeyan ... saka Juno lan Avos) ngaco munggah, apa hoopoe!!!
      2. +2
        11 May 2014
        Kelangan, sadurungé ing program "Masks of the Show" padha dicet kaya iki ha ha ha
    33. +8
      11 May 2014
      Ya, milisi ora duwe senjata modern.
      1. angin topan7
        0
        11 May 2014
        Sawise referendum bakal katon, ing basis banget legal.
    34. 0
      11 May 2014
      Kutipan: Sib.Uralets
      Sing utama yaiku nganakake referendum, ngitung asil lan ngumumake asil. Yen, minangka asil, Republik Donetsk diumumake, sampeyan bisa njaluk bantuan menyang Federasi Rusia ...

      Lan yen asil 50/50, apa sing bakal ditindakake sabanjure? Nganakake referendum ing lapangan informasi kasebut minangka risiko gedhe. Ing cabang sabanjure yaiku Ukraina: perang sing ilang kanggo otak minangka kasunyatan. Saiki, mesthine wis kasep kanggo ngobahake saber sampeyan, tetep ngrokok kanthi gugup.
    35. +9
      11 May 2014
      Dadi dina X wis teka, sing bakal nuduhake sapa lan apa sing pantes, muga-muga warga Republik Donetsk ngerti kabeh, gendera ing tangane, kita bakal ngenteni RESULTS!
    36. +3
      11 May 2014
      Kita ngarepake asil REFERENDUM!
    37. + 13
      11 May 2014
      Bener opo ora?

      1. +6
        11 May 2014
        Turntable sopan .... (kabeh dadi iki) .. Ayo fokus ing Tenggara ... banjur pindhah menyang Kyiv bebarengan!
      2. Zauralec
        +8
        11 May 2014
        Aku mikir prajurit Ukrainia padha nyerah, utawa bisa uga padha lunga menyang sisih milisi. Umumé, warta mung apik. Ayo nyabrang driji kanggo republik Donetsk lan Luhansk.
    38. + 11
      11 May 2014
      kene padha miwiti regejegan - referendum mutusaké soko utawa ora. Aku bakal ngomong langsung - SOLVED. Kanggo siji alesan prasaja - miturut norma-norma hukum internasional, kanggo ngakoni kedaulatan negara, mung loro negara sing kudu ngakoni. Tegese, pangenalan DPR dening Rusia lan Belarus bakal cukup. Mangkono uga karo Ossetia Kidul lan Abkhazia, sanajan Batko banjur nguciwani dheweke, Belarus ora ngakoni kamardikan loro republik kasebut, nanging diakoni dening Venezuela (yen ora salah) lan sawetara jinis Zimbabwe ing Afrika (PBB). anggota dening cara) lan wis cukup)))))) supaya sawise referendum DPR bakal ngenali Rusia lan sawetara jenis Guadeloupe utawa Papua New Guinea, lan iki bakal cukup kanggo Rusia resmi bisa bantuan loro karo senjata. lan finansial, lan liya-liyane..
      1. -5
        11 May 2014
        Sepisan maneh aku mbaleni - pitakonan saka disconnection ora worth iku. Sing sampeyan nggantung pasta ing kuping umum sing dihormati.
        1. +3
          11 May 2014
          Dear, apa sampeyan ora nggantung spageti kanggo kita? Ndhuwur iku penduduk Slavyansk lan aktivis. DPR The Sith Lord ngirim foto anyar saka surat suara saka situs referendum lan ujar ireng lan putih: "Apa sampeyan ndhukung
          Undhang-undhang Kamardikan Negara Republik Rakyat Donetsk "... Apa ora iki mbuktekake "pemutus sambungan"? Dadi, sayang, sampeyan nglirwakake apa sing dikarepake (dening sampeyan) minangka nyata!
          1. +2
            11 May 2014
            DPR bisa dadi bagéan saka Federal Ukraina minangka negara (kayata Republik Otonomi Crimea).
            1. +4
              11 May 2014
              ..... sawise Odessa tanggal 2 Mei sawise Mariupol tanggal 9 Mei sawise perang berdarah ing Slavyansk, Kramatorsk, sawise mateni warga sipil ing Andreevka? Aku wong ora bakal bisa manggon karo Banderlogs ing siji, sanajan negara federal, aku ora bakal ndhelikake kolega enom ing karya ing siji organisasi ing Far North, asli saka Donetsk, njupuk vacation ing beyo dhewe, njupuk Kalash. menyang tangane lan saiki gelut ing salah sawijining batalyon ADNR - kita korespondensi sethithik ing Facebook, mula dheweke banget kategoris: "utawa kedaulatan, utawa luwih apik, gabung karo Federasi Rusia ing bendera NOVOROSSIYA (FRN) ....
              Mesthi, iku wong panas, kepala enom saka situs produksi, aktif politik, "wong homo" minangka kang disebut ing karya-:) .. Nanging! Alas, kanggo dina kaping papat saiki dheweke wis ora sesambungan-:(((ing korespondensi pungkasan dheweke kandha yen dheweke arep "ngunggahake Zaporizhzhya Cossacks kanggo mbrontak" ..... Good luck kanggo sampeyan Andrey!
        2. +2
          12 May 2014
          Aku ora nyumerepi pasta)))) Aku ngomong saka sudut pandang pengacara. Kaping pisanan, DNR ora perlu dipisahake. Cukup dadi otonomi ing Ukraina lan banjur mundur kanthi gampang kaya Crimea. Otonomi minangka kemampuan negara sing tundhuk karo kabijakan luar negeri lan kegiatan ekonomi sing MERDEKA. Sing, DPR, malah isih bagéan saka Ukraina, bisa nindakake aktivitas ekonomi bypassing Kyiv, mungguh, lan budget Kyiv)) nanging iki ora kamardikan??? Punika tegesipun otonomi. Kalebu hak ninggalake negara. Contone, ing Rusia, subyek-negara kasebut ing negara kasebut yaiku "Yahudi" (Wilayah Otonomi Yahudi), Distrik Otonomi Khanty-Mansiysk lan, kanthi mangkono, REPUBLIK. Mula saka panjelasanku sing kikuk, aku rumangsa saiki bisa ndeleng lan ngerti manawa para pendukung federalisasi lan otonomi ora mung pengin federalisasi lan otonomi iki? Iki, padha arep kanggo njaluk adoh saka Kyiv karo ends yen dibenturi watu cupet ki tetep ing daya ing Kyiv.
    39. + 12
      11 May 2014
      Ah-ah-ah-! ing TV bakal histeria - sampeyan bakal ngguyu! "Pemilu ing gunpoint! Dheweke bakal ngganti sandhangan sipil kanggo katon demokratis, nanging kabeh wong bakal ana karo senjata!" Padha nuduhake Ukrainians sing ngomong "kita pengin tentrem ing negara kita, kita pengin manggon independen" - lan sing bajingan ora ana siji ngandika "kita pengin Rusia"! Dadi supaya TV kita mudhun! Ya, sampeyan ora bakal bisa nyeret Rusia! ngguyu
      1. +3
        11 May 2014
        Ya, ora bakal ana aksesi menyang Rusia, mula ora ana sing ngomong. Bakal ana otonomi ing sawijining federasi, utawa negara sing merdika.
        1. +2
          12 May 2014
          Lha, yen DPR minangka negara mardika ora bakal suwe. Ayo padha ngadhepi bebener. Mulane, kaya kabeh negara cilik tilas USSR, dheweke bakal dipeksa milih saka mung rong pilihan - manggon ing jejere Rusia utawa dumunung ing NATO, EU lan AS. Cetha yen DPR ora bakal tiba ing NATO, AS lan EU ora, mulane, kerjasama sing cedhak banget (utamane militer lan ekonomi) karo Rusia bakal diadegake, banjur kenapa ora gabung karo Rusia minangka wilayah otonomi utawa republik sing padha. ?: ))) ing kene titik utama yaiku SEPARASI saka Kyiv, pangenalan kasunyatan iki dening sawetara negara lan wiwitan kerjasama karo Rusia, Kazakhstan, Belarus lan .. sing penting banget karo China)))))) bakal dadi serius banget nutupi DPR))
      2. +2
        12 May 2014
        Quote: Egoza
        ing TV bakal histeria - sampeyan bakal ngguyu! "Pemilihan ing gunpoint!

        teknolog politik Western lan perek ing Kyiv ketoke entek .. inferiority pendidikan Western mengaruhi. Inggih, padha ora bisa teka munggah karo apa-apa anyar, amarga persis tantrums padha wis bab referendum ing Crimea)))) padha isih squeak sing Pemilu ing Crimea uga dianakaké ing gunpoint, bedhil saka kapal saka Black. Armada Laut Rusia lan meh ora ana ing sangisore bedhil "Topols"))))))) Cekakipun, dheweke mesthi wis ngomong yen Putin dhewe mlayu ngubengi stasiun polling kanthi gergaji lan kimono judo lan meksa wong Krimea. kanggo milih kanggo gabung karo Federasi Rusia)))))))))))))
    40. +5
      11 May 2014
      Lan kapan dheweke bisa nggawe pager beton ing kana? ... Oh, biyen, mawar sing paling apik ing amben kembang ing apotik iki kanggo bocah-bocah wadon dipotong ing wayah wengi ... banjur padha molted saka penjaga. ! :) ... kaya Novikov ing lagu.
      lan babagan Gradov- Strelkov ujar manawa ora ana sing kaya ngono. kudu mandheg ana.
    41. +3
      11 May 2014
      Kutipan saka APAS
      Yen iki bener, aku wedi yen Garda Nasional bakal gagal.

      Inggih, sabisane! Delengen wit-witan! Padha gundhul, lan saiki godhong-godhongan enom wis mekar, lilac lan chestnut wis mekar!
      1. +3
        11 May 2014
        Kajaba iku, yen sampeyan ngrungokake kanthi teliti, ora ana indikasi langsung yen Grads utawa amunisi wis dijupuk.
      2. Komentar wis dibusak.
    42. +3
      11 May 2014
      Kutipan: Partizan Kramakha
      Inggih, sabisane! Delengen wit-witan! Padha gundhul, lan saiki godhong-godhongan enom wis mekar, lilac lan chestnut wis mekar!

      Strelkov wis mbantah informasi babagan panangkepan "Gradov" ...
    43. UVB
      + 30
      11 May 2014
      Mung menyang referendum. Sejujure, aku ora nyana wong-wong sing mlebu, ora ana wong akeh sing kaya ngono nalika pemilihan. Ana antrian ing TPSku. Ora weruh wong sing curiga. Lugansk.
      1. +6
        11 May 2014
        Inggih rampung! Masa depan sampeyan ana ing tangan sampeyan!
      2. +9
        11 May 2014
        Kutipan: UVB
        Mung menyang referendum. Sejujure, aku ora nyana wong-wong sing mlebu, ora ana wong akeh sing kaya ngono nalika pemilihan. Ana antrian ing TPSku. Ora weruh wong sing curiga. Lugansk.

        Kita kabeh tim kerja ing Kazakhstan sing adoh wis rooting kanggo sampeyan!!! Ing wayah sore kita arep ngrameke kamenangan lan ngombe kanggo sampeyan minangka ngirim!! ombenan Kita karo kowe!!!
      3. +4
        11 May 2014
        Ngormati lan ngormati warga Luhansk sing milih! saiki, sawise count saka votes lan kamenangan undoubted kita, iku seng di pengeni kanggo introduce kontingen winates peacekeepers saka Federasi Rusia menyang tlatah Luhansk lan Donetsk republik rakyat lan tentrem, tanpa getihen, misahake Angkatan Bersenjata Ukraina, ing pasukan keamanan ing tangan siji, lan supaya padha mbukak peralatan militèr abot menyang railway rolling stock piyambak!
        (Nazis dicekel, diikat lan dipeksa kerja ing ngarep) lan milisi DPR ing sisih liya (ora kudu dilucuti senjata) .... IMHO
    44. + 10
      11 May 2014
      Kutipan: UVB
      Mung menyang referendum. Sejujure, aku ora nyana wong-wong sing mlebu, ora ana wong akeh sing kaya ngono nalika pemilihan. Ana antrian ing TPSku. Ora weruh wong sing curiga. Lugansk.

      Inggih ... Aku nonton stream, tenan, sanajan esuk, ana cukup wong ...

      Laporan paling anyar saka Slavyansk ...
      SLAVYANSK, 11 Mei - RIA Novosti. Milisi rakyat Slavyansk nyingkiri kerugian ing wayah wengi lan esuk, sing ditindakake dening unit bersenjata sing dikontrol dening Kyiv, "walikota rakyat" Slavyansk Vyacheslav Ponomarev marang wartawan, Minggu.

      Ing wayah esuk, ing pinggiran kutha Slavyansk ing wilayah Donetsk, diblokir dening pasukan keamanan Ukrainia, keprungu tembakan sing kuat, sing diiringi bledosan amunisi artileri. Pungkasan wengi, penembakan sing kuat uga ditindakake ing cedhak desa Andreevka. Serangan saiki wis suda.

      "Ing wayah wengi ana bentrokan ing wilayah Andreevka, stasiun, Cherenkovka. Ana serangan mortir, "konfirmasi Ponomarev. Miturut dheweke, "ora ana kerugian."

      "Korbane mung wong telu sing nabrak nalika mobil terbalik," ujare.

      Dina Minggu, referendum babagan status wilayah kasebut dianakake ing wilayah Donetsk. Stasiun polling dibukak ing Slovyansk ing wektu, senadyan tentara meriem shelling saka checkpoints.

      РИА Новости http://ria.ru/world/20140511/1007327296.html#ixzz31O5MiAe0
    45. jeneng kode49
      +6
      11 May 2014
      VIDEO NEW ABOUT HOMOINTEGRATORS

      Versi lengkap perang cedhak Kamentrian Dalam Negeri Mariupol tanggal 9 Mei. (video)

      http://www.youtube.com/watch?v=WExEvZYR6yU&feature=youtu.be
      1. Komentar wis dibusak.
      2. jeneng kode49
        0
        11 May 2014
        Nah, kapan pahlawan lan dina kamenangan keadilan bakal muncul ???!!!
    46. + 11
      11 May 2014
      SEDULURAN!!!
      Lan iku apik sing padha ora kelangan vigilance! kurang luwih 11 Mei ...
      Miturut aktivis pertahanan diri, dheweke wis ngetutake rong kendaraan Palang Merah wiwit tanggal 14 April. Miturut informasi sing diklumpukake, mobil iki diparkir ing parkir sing adoh saka tengah. Padha menyang kutha ing wayah wengi, padha ngganti driver. Sajrone telusuran mobil, panyengkuyung pertahanan diri nemokake tiket lelungan menyang bandara, walkie-talkie lan nomer Ukrainia sing nyisakke, sanajan dheweke duwe nomer Uni Eropa, laporan RIA Novosti.
      Para aktivis kasebut ujar manawa wong-wong sing nyopir mobil, sing ngenalake awake dhewe minangka dokter, ora duwe sertifikat liyane, kajaba lencana tanpa segel, lan ora bisa mangsuli pitakon dhasar sing ana gandhengane karo obat.
      Kajaba iku, para aktivis nemokake yen jendhela lapis baja dipasang ing mobil. Saiki, mobil-mobil kasebut dirampas lan dikirim kanggo mbantu para pendukung federalisasi ing Mariupol, lan para tahanan dibebasake ing dina Jumuah. "Dheweke dibebasake ing wayah wengi, ora ana sing ngalahake dheweke, obrolan dianakake, dheweke dhewe bisa ngonfirmasi iki," ujare salah sawijining milisi ing konferensi pers.
      Miturut Sekretaris Komite Internasional Palang Merah kanggo Eropa lan Asia Tengah, David-Pierre Marquet, total 9 karyawan organisasi kamanungsan iki ditahan. "Dheweke ditahan kanggo kontrol ing Donetsk lan dibebasake kanthi cepet. Iki dudu babagan njupuk sandera, "ujare ITAR-TASS.
      "Perwakilan Republik Rakyat Donetsk nahan dheweke, nanging nalika ngerti yen tugas karyawan Palang Merah murni kamanungsan - nganakake penilaian kabutuhan kamanungsan, dheweke dibebasake. Dina iki dheweke terus kerja, ”ujare wakil Organisasi kasebut.
      xxxxxx
      Punika Palang Merah! Minangka wong lanang nganggep, padha ngangkut senjata lan PS. Lan iki meh padha karo bebener, ora preduli apa sing diomongake "organisasi internasional" ana !!!
      1. +5
        11 May 2014
        Kaya ing film babagan "Eggs of Destiny". "Ambulans iku suci, wong krasa ala" keprungu
      2. Komentar wis dibusak.
    47. +6
      11 May 2014
      Junta ora mung bakal kelangan rong wilayah sing nggawe anggaran, nanging uga IMF bakal ngowahi program kanggo ngalokasi dana.

      Banjur dheweke ora bakal weruh anggota NATO, kaya kupinge - negara sing duwe perselisihan wilayah karo tanggane ora ditampa ing kana.
    48. mnbv199
      +1
      11 May 2014
      http://forum.dnestra.com/uploads/images/00/10/68/2014/05/10/8ca6a9.jpg
    49. +3
      11 May 2014
      Referendum punika karsa politik saka wong-wong saka Kidul-Wétan lan bukti sing ana liyane, beda saka Kyiv junta, titik tampilan ing nasib mangsa Ukraina. Nanging sudut pandang iki kudu dibela nganggo tangan, apes! Mratelakake panemume multi-yuta warga Ukraina ora bisa didhelikake saka masyarakat donya! Bener, iki demokrasi ing Eropa!
    50. + 16
      11 May 2014
      Kamentrian Luar Negeri Romania nuntut klarifikasi saka Kementerian Luar Negeri Rusia babagan pernyataan sing digawe dening Perwakilan Khusus Presiden Federasi Rusia kanggo Transnistria, Wakil Perdana Menteri Dmitry Rogozin menyang Bucharest.

      Pesen kasebut, sing diterbitake ing situs web Kementrian Luar Negeri Romania ana, ngandhani babagan sikap serius Bucharest marang pernyataan Rogozin yen dheweke bakal mabur pesawat pengebom Tu-160 sabanjure, laporan Interfax.
      1. +5
        11 May 2014
        Wong Romania bakal cukup iki, dikirim, kanggo klarifikasi.
        1. +2
          11 May 2014
          Katon kaya duwe visualisasi, lan luwih apik - MATERIALISASI dibutuhake. Dadi ana sing bakal luwih percaya diri.
          1. +4
            11 May 2014
            Donald Cook saka SU-24 nesu ... Nanging apa, wong Romania luwih adhem utawa apa - apa padha mbutuhake panjelasan babagan Tu-160? Simbahku ngandhani carane dheweke chehvost wong-wong mau, ing sadawane dalan, sedhih wis mangan mau wiwit iku. Komplek, supaya ngomong. Inggih, kita mung bisa bangga karo kompleks kita - S-300, S-400, Topol, Tochka, Iskander ... Cukup kanggo kabeh ... kanggo nerangake.
            1. +1
              11 May 2014
              Apa kudu wedi karo Tu-160, padha duwe apa-apa kanggo bom kanggo dangu, thanks kanggo EU.
      2. +2
        11 May 2014
        Iki sepisan maneh mbuktekaken awn saka Romania (lan Moldova, aku nyuwun pangapunten) sing ora ngerti guyon-:))))
        Nanging, minangka klasik ngandika, "Ana sawetara bebener ing saben guyon!"
      3. +1
        11 May 2014
        Napa nerangake? Iki kanggo nggawe penerbangan non-stop sedulur
        Banjur padha mblokir kabeh jinis ruang udara ... lan sampeyan bakal mabur nganggo jacks apa wae lol
    51. +2
      11 May 2014
      Bakal ana referendum. Apa banjur? Apa tentrem bakal teka?
      1. +3
        11 May 2014
        Kutipan saka redka
        Bakal ana referendum. Apa banjur? Apa tentrem bakal teka?

        Aku wedi ora langsung ...
    52. + 11
      11 May 2014
      Jumlah wong ing referendum mung metu saka grafik. Jujur, wingi aku kuwatir babagan jumlah pemilih ...
    53. +7
      11 May 2014
      Komite Eksekutif Regional Ilyichevsk! 11 05 2014 9 30 #referendum #Mariupol
      Antrian ora ono watese...

    54. +6
      11 May 2014
      Aku wonder - bakal ana referemndum lokal ing Kyiv ing mangsa panas utawa Autumn?
      1. 0
        11 May 2014
        Ing musim gugur, bali ing Februari padha medhar wangsit ya
    55. + 13
      11 May 2014
      Miturut cara, kanggo referensi ...
      Mound Saur-Mogila dumunung ing cedhak kutha Shakhtersk, cedhak desa Saurovka. Iki minangka salah sawijining titik paling dhuwur ing wilayah Donetsk. Ing cuaca sing cetha, ndeleng teropong, sampeyan bisa ndeleng Segara Azov ing cakrawala. Gundukan Saur-Mogila minangka bagéan saka taman lanskap regional Donetsk Kryazh.

      Sajrone Perang Patriotik Agung ing panggonan iki perang sengit kanggo dhuwur, kang mati luwih saka rong puluh ewu prajurit saka Tentara Soviet. Kanggo ngelingi iki, kompleks memorial digawe. Ing sisih ndhuwur gundukan ana obelisk 36 meter.
      Ana loro manuk dara (Burung Damai) lungguh ing tugu, ing helm Prajurit.
      xxx
      Referendum ing saindhenging DKR bakal apik !!! Ora preduli carane junta nyoba nyegah dheweke! Sampeyan ora bisa mundur kanthi monumen kaya ngono !!! Enteni! Odessa lan Kharkov uga bakal nganakake referendum!!!!
      1. +9
        11 May 2014
        Quote: Egoza
        Referendum ing saindhenging DKR bakal apik !!! Ora preduli carane junta nyoba nyegah dheweke! Sampeyan ora bisa mundur kanthi monumen kaya ngono !!! Enteni! Odessa lan Kharkov uga bakal nganakake referendum!!!!

        Gusti mberkahi Egoza lan iki gambar tanpa komentar ..
      2. ded10041948
        0
        11 May 2014
        Aku ora ngerti babagan Odessa, nanging Kharkov pancen alon!
      3. +2
        11 May 2014
        wong normal ora bakal bisa urip karo wong-wong sing "pahlawan" minangka seri hetman sing ngedol tanah air marang wong manca kanggo kamardikan mitos (mie ing kupinge wong, nanging rampokan ing kanthong) lan sing mbantah. tumindak gedhe Ukrainians minangka bagéan saka Rusia lan USSR. Kasur wong lan Eropah ora ngerti apa ing Ukraina wong karo mentalities temen beda lan sawetara jenis imbangan dibutuhake kanggo coexistence, padha langsung nggawe "pamaréntah pemenang". apa padha ngalahake - "vatniks", "m.o-e.y", "ka"
        -pov", nanging dheweke ora rumangsa kalah lan pengin urip kanthi cara dhewe.
    56. +4
      11 May 2014
      Aku nonton stream saka Mariupol, lan aku yakin maneh yen tembung Rusia lan sopan saiki sinonim))
    57. + 13
      11 May 2014
      Quote saka lawas
      Gusti mberkahi sampeyan! Good luck lan ngurus dhewe ... Siberians karo sampeyan!

      Matur nuwun! We tindak lan milih, kanggo kapentingan aku kesah watara telung bagean, wiwit padha kabeh ing werna padha. Ing endi-endi ana akeh wong, supaya jelas kepiye carane menyang gereja nalika Natal utawa Paskah, kaya mangkene. Ora ana booths, ana tabel ngendi sampeyan sijine centhang kanggo utawa marang lan uncalan menyang kothak kertu suoro transparent. Pengamat ngadeg ing cedhak kothak suara supaya ora ana isi.
      Dadi, miturut perkiraanku, jam 12:00 kira-kira 35% -40% bakal milih. Sawetara wedi lunga amarga wedi karo serangan teroris.

    58. +7
      11 May 2014
      "Total kerugian punishers ing Donbass kanggo Mei 2-9, 2014:

      Kira-kira 240 tiwas lan tatu, yaiku:

      - kira-kira 130 ekstremis Sektor Kanan, biasane anggota Garda Nasional;

      - udakara 20 prajurit saka brigade Zhytomyr airmobile kaping 95;

      - babagan 10 karyawan Departemen Dalam Negeri;

      - babagan 60 karyawan SBU Ukraina (Sumskaya "Alpha" rampung numpes, Kyiv, Poltava, Ternopil, Ivano-Frankivsk "Alpha" nandhang losses abot, etc.);

      - 20 perwira CIA (13 tiwas, 7 tatu);

      - 10 tentara bayaran: PMC Polandia "ASBS Othago" ilang 3 wong, PMC Amerika "Greystone" - 7 wong;

      - pitung helikopter tempur ("Mi-24" lan "Mi-8");

      - 1 Hummer;

      - 1 pengangkut personel waja;

      - 1 BMP.

      Tentara Rakyat nangkep 9 kendaraan lapis baja."
      1. +8
        11 May 2014
        Kutipan saka: ambiorix
        "Total kerugian punishers ing Donbass kanggo Mei 2-9, 2014:

        Kira-kira 240 tiwas lan tatu, yaiku:

        - kira-kira 130 ekstremis Sektor Kanan, biasane anggota Garda Nasional;
        - udakara 20 prajurit saka brigade Zhytomyr airmobile kaping 95;
        - babagan 10 karyawan Departemen Dalam Negeri;
        - babagan 60 karyawan SBU Ukraina (Sumskaya "Alpha" rampung numpes, Kyiv, Poltava, Ternopil, Ivano-Frankivsk "Alpha" nandhang losses abot, etc.);
        - 20 perwira CIA (13 tiwas, 7 tatu);
        - 10 tentara bayaran: PMC Polandia "ASBS Othago" ilang 3 wong, PMC Amerika "Greystone" - 7 wong;

        - pitung helikopter tempur ("Mi-24" lan "Mi-8");
        - 1 Hummer;
        - 1 pengangkut personel waja;
        - 1 BMP.

        Tentara Rakyat nangkep 9 kendaraan lapis baja."


        Aku bakal nyetel sethitik.

        Kerugian ing teknologi:

        - 7 helikopter: 3 Mi-24 ditembak mudhun, 1 Mi-8 ditembak, 2 Mi-8 lan 1 Mi17 rusak lan dikirim kanggo mrikso.
        - 1 Hummer
        - 2 operator armor personel dijupuk cedhak Mariupol ing desa Novogrodovka
        - 4 kendaraan tempur infanteri: 2 diobong ing cedhak Semyonovka, 1 diobong ing Mariupol, 1 dicekel ing Mariupol
        - 2 mesin pangisi daya kanggo instalasi Grad
        1. + 10
          11 May 2014
          Quote: Gusti saka Sith
          Kerugian ing teknologi:

          - 7 helikopter: 3 Mi-24 ditembak mudhun, 1 Mi-8 ditembak, 2 Mi-8 lan 1 Mi17 rusak lan dikirim kanggo mrikso.
          - 1 Hummer
          - 2 operator armor personel dijupuk cedhak Mariupol ing desa Novogrodovka
          - 4 kendaraan tempur infanteri: 2 diobong ing cedhak Semyonovka, 1 diobong ing Mariupol, 1 dicekel ing Mariupol
          - 2 mesin pangisi daya kanggo instalasi Grad

          Apik tenan! Iki wis dadi perlawanan serius..! Sithik maneh lan pasukan punitive bakal mlayu menyang Maidan kanggo ndhudhuk parit ... (yen padha bisa tekan kono)
          CEC saka "Republik Rakyat Donetsk" ngumumake jumlah sing akeh banget ing referendum. Republik Rakyat" Roman Lyagin. "Pemilihan ora mung gedhe, nanging akeh banget. Ana antrian ing stasiun polling, lan komisi pemilihan kerja kanthi beban tambah, "ujare Interfax.

          Khan menyang junta!
      2. 0
        11 May 2014
        Mangga, bukti, utamane babagan CIA. Aku kasengsem banget karo pesen sampeyan.
        1. +1
          11 May 2014
          Kutipan: fyvaprold
          Mangga, bukti, utamane babagan CIA. Aku kasengsem banget karo pesen sampeyan.

          Udakara 400 prajurit Amerika melu operasi punitif sing ditindakake Kyiv nglawan Ukraina tenggara. Kabeh prajurit iki kerja ing perusahaan militer swasta Academi. Iku isih ora dingerteni sapa persis sing menehi pitunjuk marang karyawan Academi kanggo nindakake operasi ing wilayah Slavyansk, laporan ITAR-TASS kanthi referensi menyang publikasi Jerman Bild am Sonntag.

          Anggota milisi rakyat Slavyansk nyatakake tanggal 2 Mei yen dheweke bisa nyegat obrolan pasukan punitive. Rembugan ditindakake ing basa Inggris.

          Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov nandheske kanggo nyelidiki laporan partisipasi karyawan organisasi militer Amerika ing operasi khusus ing Ukraina, uga panemuan gudang senjata Amerika ing wilayah republik. Kajaba iku, kepala departemen kabijakan luar negeri kasebut, miturut data sing durung diverifikasi, "wong manca uga katon ing sawetara kedadeyan."
        2. mnbv199
          +1
          11 May 2014
          Miturut laporan kasebut, tanggal 2 Mei, batalyon artileri anti-pesawat saka brigade 25 Dnipropetrovsk saka tentara Ukraina, sing mbelot menyang milisi, njeblug loro helikopter transportasi Mi-17 buatan Rusia milik Angkatan Udara Ukrainia. padha nyoba kanggo ndharat ing CIA "command and control" pangkalan militer ing zona operasi militèr Slavyansk.


          Photography

          Salah sawijining papan papriksan ing lawang mlebu Slavyansk, ing wilayah pabrik pakan (pinggiran sisih lor kutha), dipecat saka helikopter.

          Saka 14 agen CIA saka rong Mi-17, mung siji sing bisa slamet lan wiwitane diidentifikasi minangka Kapten Savuilov, nanging investigasi sabanjure nuduhake yen dheweke minangka karyawan perusahaan bayaran Amerika Greystone Ltd, nyerat The European Union Times.

          Waca lengkap

          http://www.vz.ru/news/2014/5/7/685681.html
    59. +3
      11 May 2014
      Pitakonan kanggo warga Republik Donetsk ... apa sabanjuré ?? Piye pendapatmu?? Skenario Krimea..utawa kamardikan dhewe??
    60. +2
      11 May 2014
      Igor Ivanovich menehi komentar babagan laporan Parubiy yen ing wayah wengi para separatis nyerang pos papriksan ing mobil, para pengawal sing gagah perkasa, ngadeg ing pinggul ing kasus kartrij panas, nglawan serangan kasebut sajrone rong jam, mobil-mobil kasebut diobong, para separatis mlayu. panik:

      "Aku ora ngerti babagan wengi iki, nanging wingi ing wilayah Rybkhoz, brigade 95th nindakake serangan "kejut" - rong jam pahlawan Ukrainia perang ing antarane awake dhewe (antarane rong postingan), ngrusak salah sawijining Hummers. Perang nggawe jaman diwiwiti kanthi granat siji saka peluncur granat, kasil diluncurake menyang salah sawijining kiriman. Lan wiwit ... "

      Pay manungsa waé khusus kanggo tembung: "Perang nggawe jaman diwiwiti kanthi granat siji saka peluncur granat, kasil diluncurake menyang salah sawijining kiriman. Lan wiwit ... "

      Babagan perang wengi dina iki: "Sajrone setengah wengi, Ukrainia ngalahake pos papriksan ing Andreevka kanthi mortir lan BMP-2. Iki sing ditembak wingi sore. Papan papriksan lagi ditindakake."

      Data menarik katon babagan perang cedhak Semyonovka. Data kasebut digandhengake karo grup Sumy Alpha. Aku ngutip Igor Ivanovich: "Klompok kasebut menyang kamar mayat lan rumah sakit meh kabeh. Aku wingi ngerti iki... Nanging wong-wong kita padha gumun kok Garda Nasional perang banget. Lan dheweke mung ana "ing swiwine".

      Supaya kita bakal rauh nganyari data ing Ukrainia losses munggah.

      Aku nggoleki informasi ing ukroSMI. ketemu. "Sasha Anishchenko, wakil komandan Sumy" Alpha "SBU, tilar donya cedhak Slavyansk. Uga: "Cedhak Slavyansk, wilayah Donetsk, sajrone operasi anti-teroris dina Senin, enem wong tiwas lan udakara satus tatu. Speaker SBU Marina OSTAPENKO nglaporake iki ing kaca Facebook dheweke.
    61. + 20
      11 May 2014
      Miturut cara, dina iki ing Mariupol padha ketemu pangareping polisi Mariupol, Nazi Andrushchuk, digantung cedhak bandara, sing ing 9 pisanan dhawuh polisi kanggo forcefully buyar prosesi tentrem nggunakake senjata, lan banjur disebut National Guard kanggo kutha. kanggo ngilangi bawahan sing ora manut. Amarga dheweke, kabeh kekacoan getih iki diwiwiti.

      http://krizis-ua.livejournal.com/26035.html
      1. +4
        11 May 2014
        Tembung wong wis tekan kupinge Gusti Allah!! Yudas uga gantung diri!!!
        1. 0
          11 May 2014
          Aku ora yakin dheweke mutusake nindakake iki dhewe ...
    62. Sib.Uralets
      +3
      11 May 2014
      Kita kudu terus metu sedina lan ngadeg sewengi.
    63. mnbv199
      + 12
      11 May 2014
      Kutipan saka: mnbv199
      http://forum.dnestra.com/uploads/images/00/10/68/2014/05/10/8ca6a9.jpg


      1. +6
        11 May 2014
        Terminator iku bocah snock ing ngarepe wong nyata iki!!
      2. Komentar wis dibusak.
    64. +4
      11 May 2014
      Wis ana upaya kanggo delegitimize referendum ing bagean junta.
      1. +5
        11 May 2014
        Saka salah sawijining ukroforum babagan provokasi iki IMHO SBU
        "Ora ana gunane ngangkut surat suara kasebut, utamane sing diisi, utamane saka Komisi Pemilihan Pusat menyang lokalitas lan kosok balene, lan sanajan ana titik, banjur karo pengawal bersenjata - risiko tambahan kanggo penyelenggara voting lan eksekutor lan operator. Inggih, yen sampeyan nggawa, banjur ngadili dhewe - padha nemokake ballots kothong disguised interspersed karo soko - lan ora ana apa-apa kanggo nuduhake kajaba tersangka rusak lan ngumumake soko, contone, meh: "Dheweke takon ngirim leaflet - tegese "Aja menyang referendum!" Aku mikir sing padha lan aku nyoba kanthi sekuat tenaga kanthi gratis supaya referendum ora kedadeyan, lan para teroris iki nyelehake surat suara kosong ing ngisor leaflet - bajingan nyetel kula munggah, nanging aku bener patriot Ukraina !, Aku bakal pitutur marang kowe kabeh, Aku bakal nyerahke kabeh wong, aku ora guilty saka apa-apa,” etc. Lan iku - kita wis teka. ”
        1. +3
          11 May 2014
          Kepiye wong telu mau bisa pas karo mesin kaya ngono? Surat suara sing ditanggepi kanggo pemungutan suara dicithak dening komisi pemilihan, dadi muspra yen kothak kasebut akeh banget.
          Ora ana sing bakal nggawa surat suara, ora duwe proteksi lan kemungkinan besar conto formulir dikirim liwat email menyang kabupaten sing dicithak ing printer sing prasaja, kabeh guyonan bakal ana ing protokol komisi pemilihan, kanthi teken lan asu laut.
          1. +1
            11 May 2014
            lan sosis mbokmenawa Mikoyan, Putin pribadi nerbitaké supaya padha ora keluwen ing dalan. Lan pistol-menang penghargaan, mung ukir ing sisih liyane. Nanging serius, surat suara bisa uga teka saka printing houses sing bubar dibakar dening Sektor Kanan.
      2. Komentar wis dibusak.
    65. + 14
      11 May 2014
      Kutipan saka: ambiorix
      Miturut cara, dina iki ing Mariupol padha ketemu pangareping polisi Mariupol, Nazi Andrushchuk, digantung cedhak bandara, sing ing 9 pisanan dhawuh polisi kanggo forcefully buyar prosesi tentrem nggunakake senjata, lan banjur disebut National Guard kanggo kutha. kanggo ngilangi bawahan sing ora manut. Amarga dheweke, kabeh kekacoan getih iki diwiwiti.

      http://krizis-ua.livejournal.com/26035.html

      Ing kono dheweke duwe ... Sabanjure ing baris ...
      1. +3
        11 May 2014
        Aku ora bakal kaget yen produsen kasur wis main dek kertu ing enem padha kaya ing pamaréntah Irak!!
    66. +6
      11 May 2014
      Miturut cara, dina iki ing Mariupol padha ketemu pangareping polisi Mariupol, Nazi Andrushchuk, digantung cedhak bandara, sing ing 9 pisanan dhawuh polisi kanggo forcefully buyar prosesi tentrem nggunakake senjata, lan banjur disebut National Guard kanggo kutha. kanggo ngilangi bawahan sing ora manut. Amarga dheweke, kabeh kekacoan getih iki diwiwiti.


      Matur nuwun kabaripun, kula remen, wingi mireng kabaripun warganipun kecekel ing pemukiman, bajingan mboten uwal saking paukuman. am
    67. +4
      11 May 2014
      http://korrespondent.net/ukraine/politics/3361134-referendum-11-maia-v-donetske-
      y-luhanske-onlain-transliatsyia Link saka Mariupol stream. Aku ora nyana yen ndeleng akeh wong!!!!
    68. +2
      11 May 2014
      Sugeng Enjang Sedulur!!! hi
    69. +4
      11 May 2014
      Ayo Vlad terus nduduhake incompetence dhewe lan exhaust cadangan pungkasan Ukraina. Nalika junta ngrampungake masalah Tenggara, nanging ora ngrampungake masalah liyane. Lan masalah sing tumpukan munggah. Cepet utawa mengko, kekuwatan iki bakal mabur. Lan banjur pasukan sing luwih radikal bakal dadi kuwasa, sing radikalisme bakal mbantah lan ora toleran sanajan saka sudut pandang komunitas internasional sing simpatik marang Ukraina - pasukan kasebut bakal dadi ora toleran kanggo WONG Kidul-Wétan lan bisa uga kanggo Ukraina tengah. . Utawa wong mung bakal ngomong: kita kanggo pamaréntah apa wae sing kita mangan. Lan ing wektu kasebut, masyarakat internasional bakal kesel lan bakal ilang kapercayan ing Ukraina lan kemampuan wong Ukrainia kanggo mulihake tatanan dhewe - proses iki wis ditindakake. Nanging kanggo bank saiki bakal dadi wiwitan sing salah lan kesalahan gedhe.

      http://samlib.ru/a/afanasiev_a_w/wremjap.shtml
    70. +4
      11 May 2014
      Kutipan saka Dave36
      Pitakonan kanggo warga Republik Donetsk ... apa sabanjuré ?? Piye pendapatmu?? Skenario Krimea..utawa kamardikan dhewe??

      Bisa jawab..? Kyiv..! temtunipun..
    71. amba kurang
      + 20
      11 May 2014
      seger
      Informasi saka Strelkov Igor Ivanovich - 10

      musim panas56
      11 Mei, 12:40
      11 Mei 2014 12:20 ing Moscow

      Babagan perang wengi:

      "Kira-kira jam setengah pitu ing wayah sore, sawetara jinis omong kosong (salah siji Pengawal Nasional, utawa" free pravoseki ") nyerang pos papriksan ing Andreevka. Nalika kita wiwit njupuk maneh, tank lan operator personel waja nyerang Karachun kanthi geni langsung. , mortir padha disambungake. Kita, miturut urutan iki , mundur luwih jero menyang sektor omah. We wis papat tatu (Untung, minangka ternyata mengko, kabeh ora serius), mobil burned mudhun, ana sawetara losses ing senjata.
      Ing 00:600, kabeh garnisun Ukrainia sing gagah prakosa Gunung Karachun, sing wis siyap nyerang Slavyansk, tangi saka bab sing ora dikarepke lan mokal - iki dipecat dening meriem (utawa luwih, mortir). Meh kosong, saka 12 meter, BMD kita ("penny" lan "loro") lan "Nona" digarap. Sing terakhir nembak 4 puteran lan bali kanthi aman menyang pangkalan. Sawise salah sawijining tembakan ing Karachun, ana sing njeblug, siji kena langsung ana ing menara TV, liyane ing gedung pusat televisi. Jam XNUMX esuk ana helikopter teka (mbokmenawa kanggo sing tatu). Aku ngenteni data ing losses mungsuh. Padha kudu ana - ana sawetara batre (kalebu "grad") lan luwih saka batalyon infantri motorized karo perusahaan tank bali menyang mburi. Ditilik saka interception radio, wong Ukraina padha tatu, gumun lan gelo nganti hiccups - kaya ing lelucon kondhang "Lan apa kita!?!?" Padha lungguh ana calmly, dijupuk ing checkpoint ing Andreevka, ngrancang kanggo badai Slavyansk rauh, lan banjur ... MULAI MULAI MENERBIT ING wong uga!!! Inggih, ing sembarang gapura ora menek!
      Sawise ngenyek kaya ngono, kira-kira 2 jam maneh, Ukrainians perang tanpa ngerti sapa, nggunakake mortir lan bedhil mesin abot. Padha nyuwil garasi ing pinggiran kutha lan ngrusak aspal cedhak stasiun sepur.
      Kanggo esuk iku ... sepi-ah-ah-ah ...
      Mugi Petunjuk subtle sandi tekan wong. Kita duwe amunisi luwih saka cukup. "Pengiriman langsung" saka depot militer Ukraina ..." prajurit
    72. + 21
      11 May 2014
      Iki minangka "Colorados" kita .. Jawaban kanggo Odessa ..!
    73. +3
      11 May 2014
      11:20 Turnout ing referendum ing Lugansk ing 11:00 wektu Moscow "kira-kira 22%." Babagan wartawan iki. ITAR-TASS kacarita ing 11 Mei, Vasily Nikitin, wakil saka pusat pers Lugansk kanggo masalah referendum.


      Jumlah pamilih sing apik sanajan kahanan sing angel lan tegang. Saiki kabeh gumantung ing eling lan wani saka residents saka Novorossiya.
    74. +6
      11 May 2014
      Kang menehi kritik dening turnout ing 11:00, iki ora Samsaya Awon saka Crimea.
      1. +1
        11 May 2014
        Quote: siberalt
        Kang menehi kritik dening turnout ing 11:00, iki ora Samsaya Awon saka Crimea.

        Miturut "turnout", Donbass sijine Crimea ing loro pundhak, supaya Crimeans ora gelo ...
    75. Nikich
      + 10
      11 May 2014
      Quote: siberalt
      Kang menehi kritik dening turnout ing 11:00, iki ora Samsaya Awon saka Crimea.

      Mung supaya referendum bisa diakoni, Rusia kudu nindakake iki
    76. +5
      11 May 2014
      Sesuk kita bakal krungu asil pemungutan suara, lan bantuan saka Rusia bakal teka kanthi gelombang, amarga kita mbantu republik sing merdika, yaiku negara, lan ora ana sing bakal nuntun kita kanggo iki. negara, mesthi, ing request jenis negara iki.
      1. cadanganv18reg
        +3
        11 May 2014
        MUNG IKI NEGARA dudu MERDEKA, Durung katon durung, wis pinasthi ora diakoni. SING SUSAH. SESAYANG YEN KOYO KOYO GAMBAR Ndhuwur, BATERI LAIN)))
        1. 0
          11 May 2014
          Miturut hukum hukum internasional, pangenalan referendum dening rong negara cukup. Kanggo sawetara alasan, misale jek kula +1 negara saka luwih saka rong atus isih bisa ditemokake. Banjur bantuan bakal kasedhiya kanthi lengkap.
    77. Komentar wis dibusak.
    78. + 25
      11 May 2014
      Inggih, sing ngandika Donbass dikontrol dening satus wong bersenjata, lan liyane apathetically lungguhan? Apa cuplikan lan foto kasebut ora bisa ngyakinake sampeyan? Teka Makeevka. Isih ana antrian. Mung lunga. Sanadyan padha wedi yen pasukane digawa mlebu. Lan ora ana pemilihan ing gunpoint. Malah medeni. Aku iki wus kanggo paling telung machine gunners. Ora malah karo bit. Aku ora ngerti babar pisan sapa sing njaga situs kasebut. Siji wong ngadeg njaga kothak suara lan iku. Kanggo iki kita kudu referendum. Donbass milih miturut hukum, ora ing Maidan. Nalika Maidan rame, Donbass kerja. Kita malah milih ing akhir minggu. Kamulyan kanggo wong Republik Rakyat Donetsk.
      1. +1
        11 May 2014
        Babagan gambar: Yen dheweke ora nuduhake "gagasan nasional".
    79. angin topan7
      +5
      11 May 2014
      Kutipan: Profesor Madya
      Omong kosong lan omong kosong. Putin ora tau ngomong kaya ngono. Nyedhiyani link yen sampeyan bisa

      Aku setuju, Aku uga, wis tau krungu pidato kuwi saka VVP, lan ora bisa wis ngandika bab kuwi. Sawise referendum ing Donetsk lan Lugansk, terus bisa; wong butuh conto. Aku ora mangu yen Kremlin makarya.
      1. +5
        11 May 2014
        Kutipan: typhoon7
        Aku setuju, Aku uga, wis tau krungu pidato kuwi saka VVP, lan ora bisa wis ngandika bab kuwi. Sawise referendum ing Donetsk lan Lugansk, terus bisa; wong butuh conto. Aku ora mangu yen Kremlin makarya.

        Iki palsu, kaya tembung Lavrov sing distorsi, lan malah digawe ...
    80. mnbv199
      +8
      11 May 2014
      Elingi kabeh wong kanthi jeneng ... 9 Mei 2014 St

      situs web Fedorov

      https://vk.com/public41821502
      1. xan
        +5
        11 May 2014
        Kutipan saka: mnbv199
        Elingi kabeh wong kanthi jeneng ... 9 Mei 2014 St

        Gosha! Lan aku lungguh ing omah karo bocah-bocah. Nanging aku ngerti yen mbah kakungku, sing perang suwene 3 taun lan mungkasi perang ing Berlin, ora nate tatu, miturut mbahku, aku malah mulai ragu karo efektifitas pertempuran leluhurku - dheweke dadi penembak ing keamanan SMERSH. platoon ing 8th Guards Mechanized Corps 1TA, lan penghargaan ditampa kanggo 45. taun, nalika 1TA marched menyang Oder, ninggalake Unit fasis undead ing mburi. Dheweke melu ambushes ing Fritz sing nembus, ngilangi serangan Jerman, mbela mburi, lan mateni mungsuh ing perang. Lan simbah umur 22 taun.
        Thanks kanggo situs "Feat of the People".
    81. + 13
      11 May 2014
      Antri ing Moskow ing referendum, kanggo warga Donetsk ...
    82. +3
      11 May 2014
      Luwih saka katelu saka pamilih milih ing referendum ing poto-netepake wilayah Donetsk, Roman Lyagin, kepala Komisi Pemilihan Tengah Republik Rakyat Donetsk, marang Interfax.
      "Kita wis ngliwati bar 30% suwene - udakara 40 menit utawa jam kepungkur. Saiki nomer kasebut beda-beda, nanging bisa diumumake kanthi luwih akurat ora luwih awal saka 12:00 wektu lokal. Kita nglumpukake informasi saka kabupaten, ” ujare.
    83. bar280
      +2
      11 May 2014
      Kendaraan lapis baja Ukraina nyerang Novoaydar. ticker warta urip
      1. +7
        11 May 2014
        Prajurit Garda Nasional pisanan mblokir lawang menyang stasiun polling kanthi operator personel lapis baja, lan banjur numpes komisi pemilihan wilayah Novoaidar, laporan Interfax, nyatakake sumber ing dewan koordinasi panitia pemilihan referendum babagan pilihan status kanggo wilayah Lugansk. Kajaba iku, masalah serius karo komunikasi telpon lan Internet dicathet ing 14 distrik ing wilayah Lugansk.
        Sadurungé, pasukan pertahanan diri saka wilayah Luhansk nglaporake serangan kendaraan lapis baja Ukrainia. Miturut data kasebut, kira-kira 15 operator personel lapis baja dikumpulake menyang pemukiman Novoaidar, ing ngendi milisi njupuk perang, nyoba kanggo nyegah lan nyegah pasukan luwih maju menyang Lugansk.
        Artikel asli: http://russian.rt.com/article/31435#ixzz31OjlLvFh

        Kiev, 11 Mei. Ing wilayah Lugansk, personel militer Pengawal Nasional Ukraina nyegah referendum babagan status wilayah kasebut, laporan RIA Novosti kanthi referensi Elena Khryapina, anggota Komisi Pemilihan Pusat Republik Rakyat Lugansk (LPR) sing diproklamasiake.
        Pengawal Nasional Ukraina ing sisih lor wilayah Luhansk duweni 14 operator personel lapis baja, sawetara tank lan helikopter, uga luwih saka 100 personel, tambah wakil CEC.
        Miturut Khryapina, checkpoints wis dipasang ing distrik lor wilayah Lugansk - Melovy, Belokurakino, Troitsky lan Novoaidar, uga ing Svatove wiwit dina Jumuah. "Perwakilan Pengawal Nasional nyegah wong teka ing stasiun polling lan milih," ujare Khryapina.
        Senadyan kahanan geger ing wilayah kasebut, referendum isih ditindakake. Dadi, nyatane, voting ditindakake "ing mode partisan" ing Melovoy, ing ngendi ing 11.30 (12.30 Moscow wektu) 100% pamilih milih.
        Khryapina uga nglapurake yen Komisi Pemilihan Pusat Lugansk ngirim milisi saka tentara Tenggara menyang wilayah kasebut kanggo mbantu milih ing referendum.
      2. +3
        11 May 2014
        Kutipan saka bar280
        Kendaraan lapis baja Ukraina nyerang Novoaydar. ticker warta urip

        Ana sing kaya ngono, sundel ...

        "Kira-kira 15 operator armor personel wis ditarik menyang desa Novoaidar, milisi kita wis perang, nyoba nyegah lan nyegah maju menyang Lugansk," Interfax ngutip tembung salah sawijining pimpinan pertahanan diri. saka wilayah Lugansk, Alexei Chmilenko.
    84. +6
      11 May 2014
      Quote: Iskander Khan
      Inggih, sing ngandika Donbass dikontrol dening satus wong bersenjata, lan liyane apathetically lungguhan? Apa cuplikan lan foto kasebut ora bisa ngyakinake sampeyan?

      mateni "TV" Kiev ing saindhenging Ukraina - pasien bakal tangi lan ndeleng cahya.. Nalika dheweke ana ing Matrix..
      Matrix isih ngontrol otak kita ...
    85. +8
      11 May 2014
      Kahanan ing Kiev.. dina iki ...
    86. +3
      11 May 2014
      Ing Dobropillya, rong referendum. Siji kanggo DPR, liyane kanggo gabung karo Dnepropetrovsk. Kaya sing dicritakake, rasakake bedane ... eseman

      http://vk.com/video12618855_168630765?hd=2&t=17s
    87. +4
      11 May 2014
      Moscow. 11 Mei. INTERFAX - The turnout ing sawetara kutha pertambangan Donbass ing referendum ing poto-netepake wilayah ngluwihi 50%, ing Slavyansk lan Mariupol ora malah katelu saka Pamilih milih, kepala Komisi Pemilihan Tengah Republik Rakyat Donetsk Roman Lyagin ngandika ing konferensi pers ana.
      "Ing kutha Ugledar, turnout ngluwihi 58%, ing Torez - 48,4%, para penambang milih ing perusahaan. Ing Konstantinovka - 44,18%, "ujare R. Lyagin.
      Miturut dheweke, turnout tetep kurang ing Mariupol lan Slavyansk. "Sing paling turnout ana ing Slavyansk lan distrik Slavyansky - 20,57% lan Mariupol - 21,89%. Iki amarga kasunyatan sing gelut ana ing kono, "ujare kepala Komisi Pemilihan Pusat.

      Ing wilayah Lugansk, rong pertiga pamilih wis milih ing referendum, laporan agensi berita Interfax.
    88. + 11
      11 May 2014
      Rincian perang wengi saka komandan Strelkov: "Ing sisih kita, antara liya, Nona nyambut gawe. Iki nembak 12 cangkang. Ana hit ing depot amunisi. Saka bledosan iki jendhela rattled ing saindhenging kutha. Milisi nyerang. udakara sejam sadurunge serangan sing direncanakake dening junta, Kabeh rencana rusak."

      Strelkovite mung ayu. Padha pike ukrovoyak kanggo kebekan.
    89. +5
      11 May 2014
      Kutipan saka Anper
      Kutipan saka ar-ren
      Lan Ukrainians nelpon fasis Rusian. Lan dheweke nganggep awake dhewe anti-fasis. Punika squiggle kuwi.

      Saking Rovno, manawi media badhe njlentrehaken dhateng tiyang-tiyang wau ing salebeting saperangan minggu, bilih tiyang rusia punika tiyang Martian, lajeng dipunsebat Martian, utawi wonten tiyang asing saking Tau Ceti.
      Serius, alam bawah sadar mbukak banget supaya kabeh bisa diwutahake, miturut kode tartamtu, sakumpulan tembung: korupsi, lustration, Ukraina, Putin, kamardikan, lan liya-liyane.
      Kanggo kabeh wektu Maidan (lan iki wis meh setengah taun!!!), Ora ana siji saka wong-wong mau wis maca syarat kanggo gabung ing EU. Lan banjur dadi, ing pirang-pirang obrolan pribadi, ora ana sing bisa menehi definisi lan tandha-tandha KUDU, REVOLUSI, KORUPSI, LUSTRASI, TERORISME, SEPARATISME, OTONOMI, PEKERJAAN, FEDERALISASI, FASIS, NAZISME, NATIONALISME. Wangsulan kabeh ana ing tingkat siswa kelas 5. Nanging ambisi - hoo!
      Minangka wong sing terus-terusan urip ing lingkungan iki, aku ujar kanthi tanggung jawab - tingkat pamisahan kesadaran buatan (skizofrenia) dhuwur banget. Lan IMHO, INI dudu watesan.

      Nalika kakangku ngabdi, wong tuwaku menyang unit kanggo njupuk sumpah jabatan, bapakku ngobrol karo bapakku saka Kulon, jarene anake mung siji ing desa kabeh sing lulus sekolah. kanca-kancane nyawang dheweke kaya wong bodho, dheweke dhewe ora sekolah ing kelas lima lan ngombe kakehan.
      1. 0
        11 May 2014
        Pancen, kenapa kudu sinau? Wong Ukrainia Agung: Latin asale saka basane, 40000 taun sejarahe, lan yen mungsuh nyerang, duwe hopak tempur, bakal nari lan mungsuh bakal mlayu. Ora ana motif kanggo entuk pendhidhikan - kabeh wis rampung kanggo wong-wong mau, wong-wong Ukrainia gedhe, apa maneh sampeyan bisa ngimpi? Siji bisa ngguyu yen ora sedhih lan akibate kaya ngono.......
    90. +9
      11 May 2014
      Wong dadi pahlawan, apik, nggawe nasibe dhewe, apa maneh wiwit esuk http://m.0629.com.ua/news/532002

      Kita kabeh nyekseni "pemilihan" Maidan ing Kyiv, sing "kedadeyan" kanthi gunpoint, ing ngendi wong-wong sing ora setuju dibuwang kanthi bodho. Kidul-Wétan mutusaké carane bakal terus manggon ing tanah lan iki hak sing.
    91. +6
      11 May 2014
      Aku bakal jujur: Aku ora nyana turnout kuwi! Iki ora kedadeyan ing Crimea. Ora ana dhukungan saka negara sing kuat ing kene. Lan ing Mariupol, ing ngendi dheweke mung nembak warga sipil, wong-wong banjur milih wong akeh lan nyatakake kekarepane. Lan ing saindhenging Donbass.
      Rusia ora bisa ninggalake wong-wong iki tanpa dhukungan!
    92. +5
      11 May 2014
      "Pimpinan separatis Slavia, Vyacheslav Ponomarev, ujar manawa sikap marang para prajurit tentara Ukrainia bakal kasar lan ora ana sing bakal ngomong karo dheweke.

      Ing Slavyansk, sing dikuwasani milisi, Dina Kemenangan dirayakake tanggal 9 Mei nalika wong akeh ngucapake "Fasisme ora bakal lulus!" lan "Kamulyaning para pembela Donbass." Walikota Rakyat Slavyansk Vyacheslav Ponomarev ngumumake yen sikap marang personel militèr tentara Ukraina bakal dadi kasar.

      "Kita wis mutusake, saiki kabeh, kita ora bakal tawanan, kita bakal numpes kabeh wong. Kita mung bakal numpes tanpa welas asih, ora ana sing bakal ngomong kanthi tegas. Sing luwih angel kita nambani, luwih cepet dheweke bakal miwiti ngormati kita, "ujare Ponomarev. .

      "Kita duwe persetujuan sing ora diucapake yen ora bakal mbukak tentara prajurit. Sawise prajurit 95th Airborne Brigade nembak warga sipil, kita mutusake - saiki, kita ora bakal tawanan, kita bakal mateni kabeh wong, "ujare Ponomarev.
      http://warfiles.ru/show-55786-ponomarev-plennyh-brat-ne-budem-valit-budem-vseh.h
      tml
    93. +2
      11 May 2014
      Wilayah Donetsk lan Lugansk sing enom berkembang butuh bantuan.
    94. +4
      11 May 2014
      [quote=russ69]Ing Dobropolye, rong referendum. Siji kanggo DPR, liyane kanggo gabung karo Dnepropetrovsk. Kaya sing dicritakake, rasakake bedane ...
      Dheweke mung siaran ing "jujur" TV ICTV: "... 450 (patang atus seket) ewu teka ing referendum kanggo gabung ing wilayah Dnepropetrovsk. A turnout saka 2.5 yuta wis samesthine. Aku o...eeing!!! Gbels ngaso!
      1. +2
        11 May 2014
        Sekolah Barat Cukup elinga babagan wong lanang Cina nglawan tank, dheweke isih nggawe film dokumenter, nanging ing kene wong-wong saka Uni Eropa nyebutake wong-wong sing ora duwe BMP lan 3.14 bedhil mesin perang?! Aku maca komentar saka Zapodensky babagan Mariupol, ing ngendi wong-wong kutha kasebut diarani kewan. umume padha menyang arah tartamtu, conchitas bearded
      2. ded10041948
        +1
        11 May 2014
        "Ing "jujur" TV ICTV dheweke mung nyebarake: "... 450 (patang atus seket) ewu teka ing referendum kanggo gabung karo wilayah Dnepropetrovsk. A turnout saka 2.5 yuta samesthine." Aku w...eve!!! Gbels ngaso!"

        Voting kanggo gabung Dnepropetrovsk iku impen rosy Kalopomoisky. Ing ngendi dheweke nemokake akeh wong ing wilayah kasebut? Utawa kabeh wong sing lair sadurunge 31.12.2014 Desember XNUMX milih dheweke? Banjur para sycophants kudu "kerja" banget ing Maret!
    95. +2
      11 May 2014
      Kiev, 11 Mei. /ITAR-TASS/. Komunikasi karo kutha Krasny Liman ing wilayah Donetsk wis dibalèkaké, referendum isih ana, Sergei Tretyakov, anggota komisi pemilihan Republik Rakyat Donetsk sing diproklamiraké, marang wartawan tanggal 11 Mei. "Ora ana sing ngancam tumindak polling ing kutha kasebut, sanajan ana upaya dening pasukan keamanan Ukraina kanggo nyegah referendum," ujare.
      Miturut Tretyakov, pasukan keamanan, sawise tembak-menembak karo wakil DPR, "dipeksa mundur." Dheweke uga ujar manawa ana korban ing Krasny Liman.
    96. +7
      11 May 2014
      Ing jam 00:00, kabeh garnisun Ukrainia sing gagah ing Gunung Karachun, sing lagi nyiapake kanggo nyerang Slavyansk, tangi saka bab sing ora dikarepke lan mokal - ditembakake dening meriam (utawa luwih, mortir).

      Meh titik-kosong, saka 600 meter, BMD kita ("penny" lan "loro") lan "Nona" makarya ing. Sing terakhir nembak 12 puteran lan bali kanthi aman menyang pangkalan. Sawise salah sawijining tembakan ing Karachun, ana sing njeblug, siji kena langsung ana ing menara TV, liyane ing gedung pusat televisi. Jam 4 esuk ana helikopter teka (mbokmenawa kanggo sing tatu). Aku ngenteni data ing losses mungsuh. Padha kudu ana - ana sawetara baterei (kalebu "grad") lan luwih saka batalyon infantri motorized karo perusahaan saka tank bali menyang mburi. Ditilik saka interception radio, wong Ukraina padha tatu, gumun lan gelo nganti hiccups - kaya ing anekdot kondhang "WHAT IS WE FOR WHAT FOR WE?!!?" ... dheweke MULAI MENERBIT MEREKA!! !

      Sawise ngenyek kaya ngono, kira-kira 2 jam maneh, Ukrainians perang tanpa ngerti sapa, nggunakake mortir lan bedhil mesin abot. Padha nyuwil garasi ing pinggiran kutha lan ngrusak aspal cedhak stasiun sepur.

      Kanggo esuk iku ... sepi-ah-ah-ah ...

      Mugi Petunjuk subtle sandi wis liwat kanggo wong-wong mau.
      http://rusvesna.su/news/1399800782
    97. +3
      11 May 2014
      Kutipan saka: mnbv199
      Elingi kabeh wong kanthi jeneng ... 9 Mei 2014 St

      situs web Fedorov

      https://vk.com/public41821502


      Dill ora ngerti iki; dheweke mung duwe 2 pahlawan. (Shukevich lan Bandera)
    98. +1
      11 May 2014
      13:16 Tumindak Kepala Administrasi Presiden Ukraina Sergei Pashinsky ujar manawa operasi pasukan ing wilayah kutha Krasny Liman, Slavyansk lan Kramatorsk ing wilayah Donetsk dening pasukan keamanan Ukraina wis mlebu ing tahap pungkasan. "Operasi anti-teroris ing wilayah Krasny Liman, Slavyansk, Kramatorsk ana ing tahap pungkasan," ujare ing briefing dina Minggu ing Kyiv.

      Dheweke sing njupuk senapan penembak jitu saka Maidan tanggal 22 Februari

      1. +1
        11 May 2014
        Apa sampeyan njaluk menyang gelut utawa soko?
        Endi asile? Apa sing wis digayuh?
        Aaaaah dhuwite ilang.
        Inggih, ayo kang ndeleng carane padha nyeret losses kanggo Kyiv. Kabeh bali normal. Mbokmenawa para panggedhe mutusake kanggo miwiti ngatur pertahanan Kyiv saka pasukan Rusia, mula dheweke ngrampungake ATO. ngguyu
    99. +4
      11 May 2014
      Aku bakal rampung karo dill! Seketika Lviv bakal kosong... sedulur
    100. +3
      11 May 2014
      Kutipan saka: bombg.77
      Biasane perang... 240 iki wis dikubur nganggo excavator ing rong bolongan.
      Biasane perang.... 240 iki wis dikubur nganggo ekskavator, rong bolongan. Oh, tembung mulya iki KEMENANGAN.... maju wong! Tanah Air ora bakal lali kita!
      1. +1
        11 May 2014
        Kenging punapa junta, inggih menika Barat, repot-repot menika? Inggih, sajujure aku ora bisa ngerti maksude. Kanggo ngowahi kabeh populasi Tenggara menyang awak dhewe? numpes tentara rampung? nyeret Rusia menyang perang?
        rencana banget licik.
        tataran pungkasan saka serangan wis kedaden, supaya sing arep njupuk piyambak wektu iki?
        ps Aku mesakake kanggo wong-wong mau, bisa uga wektu kanggo penerbangan kita ora sengaja ngebom, contone unit sing nembak wong ing jarak kosong.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"