Blogger nglaporake pembunuhan sayap tengen ing Odessa

133
Ing salah sawijining blog "Jurnal Langsung" ana pesen sing ora adoh saka katakombe Odessa ditemokake telung mayit aktivis Sektor Kanan sing langsung melu pembakaran. Omah serikat buruh. Kacathet yen salah sijine dipotong, kira-kira nganggo sekop sapper, loro liyane ditusuk nganggo garpu. Sakdurunge kuwi, telu-telune dilebokake ing daftar golek. Perwakilan departemen polisi kutha lan cabang Sektor Kanan ing Odessa ora menehi komentar babagan informasi kasebut.

"Apamaneh, saiki, sawise nampa klarifikasi saka Odessa lan njupuk nyebutake pitchforks minangka basis, aku malah bakal wani njupuk kamardikan saka pointing metu kanggo perwira penegak hukum nganakake diselidiki babagan pelanggan bisa lan pelaku provokasi, kang, ing mratelakake panemume, ora dileksanakake dening sawetara "brigade 2 Mei", ing eksistensi sing aku, mesthi, ora pracaya, nanging dening militan piyambak. Mesthine, miturut dhawuhe para pelaku tragedi, sing nyoba nyingkirake rasa curiga saka awake dhewe, lan mesthine ngarahake kompromi Resistance Odessa, "ujare pangguna kanthi julukan putnik1 (Lev Vershinin).
  • http://putnik1.livejournal.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

133 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 62
    12 May 2014
    Kabeh sing melu lan duwe kontak karo panitia bakal "diresiki". Iki jelas kanggo kabeh wong, dheweke mung bakal nelpon kabeh tumindak iki mbales dendam. Lan ya, aja nyesel.
    1. + 24
      12 May 2014
      Iki non-manungsa lan "asu" - asu mati ....
      1. + 50
        12 May 2014
        Ing basa Rusia perlu kanggo nelpon kanthi bener. Ora mbales, nanging nyoba adil karo eksekusi. Retribusi bakal nemokake kabeh penyelenggara lan algojo Odessa Khatyn: Kolomoiskys, Turchinovs, lan pelacur sing diwutahake napalm.
        1. + 22
          12 May 2014
          wis suwe kaya ngono, amarga kabeh jagad ndeleng raine, ora didhelikake, percaya marang impunitas ...
          Aku ngucapake bela sungkawa marang para warga Odessa
          1. + 12
            12 May 2014
            Quote: ngimpi
            wis suwe kaya ngono, amarga kabeh jagad ndeleng raine, ora didhelikake, percaya marang impunitas ...
            Aku ngucapake bela sungkawa marang para warga Odessa

            Aku melu bela sungkawa. Lan panjaluk marang pedunung Odessa: Mykola, Mykola - aja lali !!! Bakal katon luwih alami ing garpu.
            1. +2
              12 May 2014
              Kutipan: 1812 1945
              Aku melu bela sungkawa. Lan panjaluk marang pedunung Odessa: Mykola, Mykola - aja lali !!! Bakal katon luwih alami ing garpu.
              Jancok pitchfork! Ing taruhan! Punika Panggonan kanggo wong!
        2. +6
          12 May 2014
          A pitchfork minangka senjata sing kuat ing tangan sing trampil. Lan wong Rusia, oh, carane uga ngerti carane nggunakake. Lan industri, matur nuwun Gusti, ngasilake kanthi jumlah sing cukup, cukup kanggo kabeh sayap tengen ngguyu
        3. Komentar wis dibusak.
        4. +9
          12 May 2014
          Dheweke ngethok nganggo shovel sapper, ditusuk nganggo pitchfork - piye wae frostbitten kanggo pamales normal - paling kamungkinan provokasi utawa bakal mateni dhewe.
          1. 0
            12 May 2014
            Kutipan saka Blonde
            Dheweke ngethok nganggo shovel sapper, ditusuk nganggo pitchfork - piye wae frostbitten kanggo pamales normal - paling kamungkinan provokasi utawa bakal mateni dhewe.

            Penyelenggara ngresiki perantara kanggo ngethok kabeh ujung. Iku shovels sapper sing scumbags brandished ing Maidan.
            Asu nampa ganjaran sing pantes saka sing nduweni.
            1. 0
              12 May 2014
              Kutipan: polar
              Penyelenggara ngresiki perantara

              Paling kamungkinan, kanggo nepaki karsane wong, bagean cilik banget dihukum
              Kurangé populasi alami, cukup normal kanggo kontingen kasebut. Consumables.
        5. +4
          12 May 2014
          Sapa sing nindakake iki, apik tenan, ternak kudu disembelih ... kanthi terang-terangan, kaya sing dituduhake acara tanggal 2 Mei, junta ora ngidini, mula kudu ditindakake kanthi cara sing padha, dhengkulne goyangake. karo impunity lan getih, padha kaya nuduhake acara ing Chechnya, padha tresna marang uripe, supaya padha wedi lan ngerti, nalika matèni, nyiapake kanggo pati ...
          1. + 10
            12 May 2014
            Kita kabeh bakal mati ing sawijining dina, sawetara saka kita bakal mati.
        6. 0
          13 May 2014
          Kutipan: Nicholas S.
          prostitusi pour napalm.

          Ya, bocah-bocah wadon wis dadi terkenal ing sirahe dhewe, penasaran apa dheweke duwe titik wesi utawa isih dolanan, utamane ing acara anyar.
      2. + 21
        12 May 2014
        Tresna saben Bandera gadiNu melu kobong saka Welasan wong urip ing Odessa, preduli saka jender, supaya sundel ngerti: mbales lan pengadilan, padha bakal ngoyak nganti pungkasan gesang singkat.
        Kabeh padha nandatangani surat perintah mati dhewe kanthi melu pembantaian warga sipil.
        Kabeh mau difilmake ing puluhan video, tetep mung kanggo nglacak lan nindakake dendam, nyoba lan ngeksekusi nonhumans kasebut.
        Iku mbutuhake awu sing diobong urip, lan memori saka wong-wong mau.
        1. + 20
          12 May 2014
          Nanging kanthi simbolis ... padha perang kanggo trisula, mlayu menyang garpu ...
          1. +6
            12 May 2014
            Kutipan: Tersky
            Nanging kanthi simbolis ... padha perang kanggo trisula, mlayu menyang garpu ...

            Dheweke mutusake kanggo ngusir wong-wong ing lemah, bakal mati kaya taler sing ora duwe akar saka wong sing padha.
            Ayo pindhah menyang pelanggaran hukum, dheweke bakal nampa "lynching".
      3. mnbv199
        +7
        12 May 2014


        Kabeh penampilan

        http://poznavatelnoe.tv/fedorov
    2. mad
      +8
      12 May 2014
      Perasaan kaping pindho, ing tangan siji, iki dudu cara kita, nanging ing sisih liya, Nazi kudu mandheg piye wae, supaya ngerti yen paukuman ora bisa dihindari!
      1. + 10
        12 May 2014
        Ora manungsa, nanging dadi "Demokratis" ...
        1. + 20
          12 May 2014
          Aku saka Kazakhstan, aku dudu Rusia utawa Ukrainia, nanging aku ora ngerti kenapa ora ana sing tanggung jawab kanggo pembunuhan massal barbar, aku bakal nindakake persis padha karo fasis iki, yen ora bisa diukum dening hukum, tegese mung iku !!!
          1. +4
            12 May 2014
            Quote: ngimpi
            yen ora bisa diukum dening hukum,
            Undhang-undhang ditulis babagan manungsa utawa kewan ... UNLIFE ora kasebut ing hukum, biyen hantu mung ana ing dongeng. Mulane
            Quote: ngimpi
            mung cara!!!
        2. +9
          12 May 2014
          manungsa banget ... ora diobong urip
      2. +5
        12 May 2014
        Retribusi d.b. cekap! Lan ing kene cara ora duwe peran. Aku eling ing sambungan karo iki "Operasi Y", nalika Shurik flogged boor ing situs construction. Metode kita! Yen ora liwat sirah, iku bakal liwat mburi! Lan akeh freaks duwe otak sing ana.
        1. +2
          12 May 2014
          Lan akeh freaks duwe otak sing ana.
          Ana paribasan ing antarane wong-wong ing subyek iki: "Yen sampeyan ora duwe ing sirah, sampeyan ora bisa njupuk!". Supaya cara kudu nyukupi, yaiku. "Nglawan geni nganggo geni!". hi
        2. Komentar wis dibusak.
      3. +1
        12 May 2014
        Aku nyelehake aku ing panggonan warga Odessa sing bapake diobong ing House of Trade Unions .....
        Aku ora ngerti! Aku ora ngerti apa sing bakal daklakoni! Lan iki sanajan kasunyatane aku ora duwe intensitas emosional ....
        Aja ngadili lan sampeyan ora bakal diadili. hi
      4. 0
        12 May 2014
        Apa sampeyan percaya kabeh iki?
      5. +2
        12 May 2014
        Kutipan saka mad
        Perasaan kaping pindho, ing tangan siji, iki dudu cara kita, nanging ing sisih liya, Nazi kudu mandheg.

        Aku kelingan pigura saka film Mina in the fairway. Nalika perwira politik kapal meh njotosi pelaut ing pasuryan. Nanggepi reproach sing cara iki dudu kita, kang mangsuli, Ora kita ... Nanging bisa .. .
    3. Vlad Gor
      +1
      12 May 2014
      Bener. Mripat kanggo mripat untu kanggo untu. duka
      1. mnbv199
        + 16
        12 May 2014
        Saka forum Donetsk

        Vendetta ing basa Rusia menehi asil. Telung liyane scumbags saka wong-wong sing ngobong lan nembak wong ing House of Trade Unions ing Odessa ditemokake "kadhemen lan bisu." Sapper shovel lan pitchfork minangka asil alami saka aktivitas Nazi. Dheweke ora dibantu kanthi mbusak akun saka jaringan lan ngapusi ing ngisor. Pandonga lan panjaluk ora mbantu dheweke. Wong-wong mau kudu tanggung jawab kanggo matine bocah-bocah, wanita lan wong tuwa ing tanggal 2 Mei. Lan padha digawa. Liyane saka peserta ing Odessa Khatyn, aja padha sumelang - sampeyan wis ing dhaftar lan ora dina iki, supaya sesuk meneng, nanging ora sopan wong bakal teka kanggo sampeyan. Pamburu wis diumumake. Lan saiki dheweke bakal mburu sampeyan.
    4. +7
      12 May 2014
      Ya, pisanan, pelanggan kudu dibasahi
      1. +1
        12 May 2014
        Kutipan saka raja
        Ya, pisanan, pelanggan kudu dibasahi

        Ala banget Lyashko bisa uwal. Nanging aja nganti seneng banget, cepet-cepet kita bakal entuk.
    5. 0
      12 May 2014
      Arep percoyo karo retribusi!nanging mambu provokasi busuk!!!Wah, penulise BENER!!!
      1. mnbv199
        +1
        12 May 2014
        Saka Forum Donetsk
    6. Komentar wis dibusak.
    7. +2
      12 May 2014
      Dheweke dhewe lan banged. Mung dheweke ora bisa nuduhake rampokan kanggo tanggal 2 Mei kanthi cara sing tentrem.
      1. +7
        12 May 2014
        Lan ing drum, sing bakal matèni dhewe utawa fasis kita, luwih apik mesthi dhewe
      2. Komentar wis dibusak.
    8. +1
      12 May 2014
      Kutipan saka ale x
      Kabeh sing melu lan duwe kontak karo panitia bakal "diresiki"

      Banjur padha ngresiki lan ngresiki!
      Padha nggawe dhewe khayalan impunity mangsa.
      Nanging sing bakal ninggalake wong urip! Sawise kabeh, padha bisa ngomong karo wong gemblung sing khusus meksa ATO dikuatake!
    9. +1
      12 May 2014
      Yen iki bener, banjur iki minangka tumindak retribusi kanggo kekerasan. Nanging ana cukup akeh isi ing media, mula kita ngenteni konfirmasi ...
    10. 0
      12 May 2014
      Basah sapi iki!!! Ora preduli sapa utawa apa sing diarani!
      1. +1
        12 May 2014
        Odessa. Pelabuhan. Dagang. Kanggo angkara tansah dadi morsel sedhep. Bisa lan panguwasa pidana menehi go-ahead. Miturut konsep - ana kekacauan, wong diobong urip. Dheweke uga bisa takon marang ibu sing njaga Odessa yen dheweke ora mangsuli. Punika asilipun. Iki mung versi. Senajan ... kita ngerti apa tegese kita duwe "lembaga" maling ing hukum ... Lan iki dismemberment, pitchfork.
    11. 0
      12 May 2014
      Ya, dheweke bakal ngarani. Lan kaadilan diarani-REJECTION!!!!!!!!
  2. + 11
    12 May 2014
    Kanthi t.v.a.r.i.m.i. apik
    1. +1
      12 May 2014
      Quote: Jeneng
      Kanthi t.v.a.r.i.m.i.

      Padha ngomong yen sadurunge mati, padha ndedonga lan mratobat, lan ing basa Rusia. Sing bener, makhluk iki mung bisa "didandani" dening pati. Lan ora cepet, nanging kanthi kesadaran lan perasaan.
  3. +2
    12 May 2014
    Negara pertahanan rudal kaya ngono ... wong bodho
  4. +4
    12 May 2014
    Infa sing angel, mesthi ora bisa ngadili, sanajan gandum wis disebar, kita ngenteni bibit ...
    1. +1
      12 May 2014
      Kutipan saka: mig31
      Infa sing angel, mesthi ora bisa ngadili, sanajan gandum wis disebar, kita ngenteni bibit ...

      Bibit minangka barang sing saiki sayap tengen bakal paling ora dipikirake (yen ngerti kepiye)!Lan ora preduli sapa sing mateni dheweke kanthi "Drygad 2 Mei" utawa dhewe.
  5. + 34
    12 May 2014
    Bener! Dadi kita mesthi nyusup pupuk kandang nganggo garpu ing desa ...
    1. +7
      12 May 2014
      Ing kene kita ing desa tansah nyusup pupuk kandang nganggo garpu
      ......... Lyashko ing foto, ketoke ing nunggu daur ulang deso ngguyu
      1. Luzhichanin
        0
        12 May 2014
        Ana informasi wingi yen milisi wis njupuk dheweke. bener opo ora?
  6. +6
    12 May 2014
    Apa wae bisa kedadeyan ing kene ... Mungkin wong-wong sayap tengen dhewe wis rampung, utawa bisa uga sanak-sedulure sing diobong males dendam ... Kanggo manggon karo asu ajag, kaya sing diomongake ...
    1. + 10
      12 May 2014
      Sampeyan bakal nesu sanadyan. Aku bakal cokot tenggorokan karo untune .... Bajingan kudu mati.
  7. olf_1959
    +6
    12 May 2014
    Iku perlu kanggo castration lan supaya pindhah, supaya padha manggon lan nonton carane ideologi bakal bosok metu. Nanging apa sing bakal dadi turunane makhluk kasebut.
    1. mad
      +4
      12 May 2014
      Lan ing Ukraina, saliyane nir, bocah-bocah wadon bearded isih bakal isin adoh, ora thanks ... Pengadilan lan yen tangan wis dijamin ing getih - eksekusi. Penyiksaan lan kabeh jinis inkuisisi minangka "bangsa sing padhang". Ing Rusia, iki ora ditampa.
  8. +2
    12 May 2014
    Kok kejem banget, kok mateni? Nyabut kabeh perangan awak ndhuwur, lan siji ngisor (sikil), lan banjur padha "urip", padha mikir. ngguyu
    1. + 10
      12 May 2014
      Rampung kabeh, mesthi. Ora mungkin ditinggal urip utawa ngapura kanthi cara apa wae, kita ngerti - dheweke nglangi.
    2. +1
      12 May 2014
      Kutipan: Victor-M
      Kok kejem banget, kok mateni? Nyabut kabeh perangan awak ndhuwur, lan siji ngisor (sikil), lan banjur padha "urip", padha mikir. ngguyu

      isih nambah babagan castration, supaya ora ana turunane!
      Inggih, sampeyan kejem! wassat
  9. +7
    12 May 2014
    Sow angin, supaya padha reap angin prahara!
  10. + 10
    12 May 2014
    Bandera bajingan kudu numpes, padha ora duwe pangapunten sawise apa padha nindakake ing Ukraina, lan ing tartamtu, ing Odessa.
  11. +2
    12 May 2014
    Iku piye wae angel kanggo Vershinin iki. Kakehan giliran. Sapa sing rampung iku usus. Sipatipun pati langkung kathah males dendam. Yen padha wis ngresiki munggah, padha bakal rampung wong liyane banally.
  12. +4
    12 May 2014
    Aku wonder yen sing s-s-s-k-u-x-s sing diwutahake koktail isih urip? Utawa sampeyan duwe ovarium sing ambruk?
  13. + 12
    12 May 2014
    Lan bocah-bocah wadon pour "Molotov koktail" durung dijupuk kanggo Moscow ing Tverskaya? Nunggu Pak...
    1. + 11
      12 May 2014
      kudu digawa menyang alas ... ing bagasi, lan ora menyang Tverskaya
  14. +6
    12 May 2014
    Punika contra, padha matèni piyambak kanthi sengaja kanggo nyalahke RUSIA. Sampeyan kudu ngrusak iki!
    1. +3
      12 May 2014
      sing siji dipotong, dikira nganggo sekop sapper, sing loro ditusuk nganggo garpu.

      YES iku wong-wong sing ngethok awake nganggo sekop sapper lan nyuduk awake nganggo garpu. am
      1. +2
        12 May 2014
        Miturut logika jangkoan acara ing Odessa dening UkroSMD, kaya mangkene. Sawetara ora sengaja tiba ing spatula kaping pirang-pirang, dene sing liyane ora sengaja dolanan garpu, utawa bisa uga dheweke ngeduk kebon.
    2. Komentar wis dibusak.
  15. + 16
    12 May 2014
    Bisa uga wis loro. Apa centurion Mikola isih urip? Banjur bakal dadi wektu ...
    1. +4
      12 May 2014
      Perwira kasebut urip, nanging prau kasebut kacarita wis ditemokake ditembak mati.
  16. 0
    12 May 2014
    Iki minangka provokasi lan ngresiki saksi ing siji botol! Supaya bisa tangi pedagang Odessa, iku perlu sing iki ora kelakon! Lan wong normal bakal ngethok, sanajan ora ana sing dudu manungsa am
  17. zzz
    zzz
    +4
    12 May 2014
    Normal, kan? Kanggo sawetara alesan, padha sijine kula downvotes kanggo pesen iki wingi?
    1. 0
      12 May 2014
      Kutipan saka zzz
      Normal, kan? Kanggo sawetara alesan, padha sijine kula downvotes kanggo pesen iki wingi?

      Dheweke teka maneh kanthi sengaja lan, sanajan ana minus, menehi plus!
  18. Gagarin
    + 31
    12 May 2014
    Nanging kita duwe HOLIDAY ing Donbass dina iki!
    Foto nang omahku.
    1. +5
      12 May 2014
      Sugeng rawuh! Sugeng enjang!
    2. +2
      12 May 2014
      Sugeng rawuh!
      Nanging kanggo sampeyan, karya mung diwiwiti: perlu kanggo mbangun negara.
    3. Shoma-1970
      +2
      12 May 2014
      Aku ngucapke matur nuwun saka ngisor atiku ing referendum, sampeyan pantes urip sing luwih apik! apik
    4. +1
      12 May 2014
      Muga-muga karsane masyarakat ora luput lan metokake woh. Sugeng enjang!
  19. + 19
    12 May 2014
    Nyuwun pangapunten, mesthi, nanging kanggo polisi Odessa, kabeh kudu gampang lan jelas - 2 sayap tengen ngethok sing nomer telu nganggo sekop sapper, sawise iku, sajrone tawuran sing tiba-tiba muncul ing antarane, padha pierced karo pitchfork. . Kabeh, kasus bisa ditutup.
    1. +6
      12 May 2014
      Quote: pelempar
      Nyuwun pangapunten, mesthi, nanging kanggo polisi Odessa, kabeh kudu gampang lan jelas - 2 sayap tengen ngethok sing nomer telu nganggo sekop sapper, sawise iku, sajrone tawuran sing tiba-tiba muncul ing antarane, padha pierced karo pitchfork. . Kabeh, kasus bisa ditutup.

      ora bisa setuju carane Cut lan kanggo kang pinten! adhedhasar iki, konflik muncul sing dadi tawuran kanthi nggunakake gaman edged - "garpu" ngguyu
    2. +3
      12 May 2014
      Lan iya dadi. Salo menyang Ukraina!
      1. zzz
        zzz
        +3
        12 May 2014
        Kabeh wong mateni awake dhewe, kanthi ora sengaja nganti kaping telu!)))
  20. +4
    12 May 2014
    pati asu marang asu
    1. +1
      12 May 2014
      Kutipan saka wilayah46
      pati asu marang asu
      Asu wis nyinggung sampeyan? Asu iku kancane wong, lan ing kene ana hantu ....
  21. +3
    12 May 2014
    Pravosekov umume kudu rampung ing titik miturut hukum perang (kang, dening cara, dikenalaké déning junta Kyiv). Iki dudu wong - iki kewan ... Banjur, nalika Ukraina wis diresiki saka kabeh nistha iki, perlu kanggo mangerteni ing kuesioner nalika nglamar kanggo proyek: apa dheweke ana ing detasemen punitive PS utawa ora...
  22. +1
    12 May 2014
    Kelimpahan tumindak lynching lan lynching medeni ... Ora ana sistem hukum ...
    1. + 11
      12 May 2014
      Kutipan saka Altona
      Kelimpahan tumindak lynching lan lynching medeni ... Ora ana sistem hukum ...

      Dadi ora ana negara kaya Ukraina! Lan ora ana atribut kekuwatan. Banditry rampung!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        12 May 2014
        Kutipan saka booze
        Dadi ora ana negara kaya Ukraina!

        --------------------------
        Ora ana negara Ukraina, nanging negara-negara sing lair ing sisih kidul-wétan ngirim ora geser menyang Makhnovshchina ... Mesthi ana sawetara jinis hukum kanggo wektu iki lan paling ora sawetara jinis kaadilan ...
    2. Klarsen
      +2
      12 May 2014
      Gagasan kekacauan geng ora anyar. Banjur, nalika wong-wong dhewe dadi brutal dening apa sing kedadeyan, wis nandhang kerugian manungsa sing gedhe, dheweke dhewe siap mateni para penyerang, panguwasa bakal ngumumake yen pelanggaran hukum iki (waca: kahanan sing digawe khusus dening panguwasa) kudu diakhiri. Banjur wong-wong, sing wis ora percaya marang saben liyane, bakal pindhah (lan tanpa biaya gedhe) kanggo nyewa batalyon punitive. Panguwasa mung kudu nuduhake "mungsuh". Mangkono, wong-wong mau bakal mbantu nggawe kediktatoran ing Ukraina. Lan pangerten yen dheweke dhewe wis dadi pembunuh, nanging iki mung bakal ngiyatake Junta. Kanggo nindakake iki, apa wae, sanajan alesan sing paling konyol bakal mbantu ngilangi rasa nurani, sanajan mung sedhela.
    3. +1
      12 May 2014
      Kutipan saka Altona
      Kelimpahan tumindak lynching lan lynching medeni ... Ora ana sistem hukum ...

      Dheweke uga ngrusak sistem hukum. Ora ana negara - mung ana sawetara atribut. Ketoke, 1918-19 wis samesthine dadi perang kabeh marang kabeh.
  23. Ora nesu
    +4
    12 May 2014
    Apik kudu karo ajiné. Dadi wektune wong-wong mau mbayar. Muga-muga box office ora bakal ditutup lan kabeh sayap tengen bakal mbayar apa sing wis ditindakake.
  24. +3
    12 May 2014
    Inggih kanca! Wektu kanggo wong-wong sayap tengen menehi popok, saiki pedunung Odessa duwe "Robin Hood". Saiki mateni warga sipil ing Odessa ora bakal muspra.
  25. +3
    12 May 2014
    Siji-sijine ngethok awake nganggo sekop, lan loro liyane nyuduk awake dhewe nganggo garpu, mung iki kedadeyan ing Ukraina saiki.
  26. +4
    12 May 2014
    Yen dheweke kerjo nganggo pitchfork, aku ngerti - iki pedofil Olezhka Lyazhko.
  27. +3
    12 May 2014
    MINUS TIGA, ora elek maneh...
    1. +1
      12 May 2014
      Kayane papat. Wakil Dnepropetrovsk ngandika bab siji liyane.
  28. +2
    12 May 2014
    Sadis nggawa wong menyang shovel sapper ... piye wae luwih manungsa karo pitchfork. Nanging kaya sing dicritakake: "Apa sing ditandur, bakal dieneni."
  29. +1
    12 May 2014
    Bener! Kabeh sektor tengen kudu dirusak! Iki papan kanggo pasulayan getih! duka
  30. +3
    12 May 2014
    Pitchfork?! Iku menarik! Langsung nganggo lambang Ukraina - piye wae langsung simbolis!
  31. +2
    12 May 2014
    Kita kudu nyelidiki TKP kanthi luwih tliti. Mesthi ana sing ana. Putung rokok Belamorkanal, gendéra Rusia, foto Putin, serat saka earflaps / rompi / quilted jaket ing kuku korban.
    1. Bangga karo Rusia
      +2
      12 May 2014
      Ya, ana bruwang mendem glethakaken ing guwa ing getih, nanging ora cepet-cepet nggoleki - Gusti Allah ora tangi, dheweke bakal rake kumis ...
  32. lienxo
    +3
    12 May 2014
    Asu - asu mati!
    1. +2
      12 May 2014
      Kutipan saka lienxo
      Asu - asu mati!
      Lha, maneh, asu-asu tersinggung ...
  33. +1
    12 May 2014
    Freaks melu ing arson ing kasus apa wae, "pitchfork". Ora ana sing butuh urip. Kanggo pelanggan, iki minangka saksi sing mbebayani, Odesites minangka obyek mbales.
  34. Wong Ural
    +1
    12 May 2014
    Padha wis udan piyambak ing s ... re!
  35. +3
    12 May 2014
    Asu, asu mati ...
  36. +1
    12 May 2014
    Bisa uga ana rong versi. Pisanan - wong njupuk mbales, lan rightly supaya. Ala kudu diukum, malah ing cara iki. Lan sing kapindho - Hitler uga nyingkirake kasus-kasus pundhake para master kanggo nutupi jejak kejahatan.
  37. +1
    12 May 2014
    Senjata mateni yaiku garpu lan sekop sapper. Ing mratelakake panemume, kabeh masyarakat kudu langsung mikir sing padha petani Russian karo jenggot lan prajurit Rusia. Fantasi mung sithik, nanging kanggo wilayah liyane ing Ukraina sing wis ditipu, iki bakal ditindakake!
    1. Vlad Kukuev
      0
      12 May 2014
      digawa saka Moscow?
  38. +1
    12 May 2014
    Ya, dheweke dhewe. Siji poto-Cut lan loro poto-suduk, kanggo éwadéné kita.
  39. Sikat
    0
    12 May 2014
    UKRAINE SAIKI PITAKONAN, NEGARA UTAWA OMAH GANG ***
  40. +1
    12 May 2014
    Aku pengin ngelingi tembung John Silver: ... Lan sing slamet bakal meri marang wong mati ... Iki dudu mbales, iki wiwitane keadilan.

    Lan yen Nazi dhewe sing ngresiki dhewe, mula wis kasep, infa wis ilang. Nanging hawane isih resik.
  41. Palych9999
    +2
    12 May 2014
    Ora tau ana lan saiki ora bakal ana Negara kaya "Ukraina", siji terus Gulyai-Polye...
  42. +2
    12 May 2014
    Sing nggumunake, apa wong-wong sayap Kanan sing mlayu menyang Kharkov wis diencerake, utawa durung?
    1. +2
      12 May 2014
      Ana wektu kanggo kabeh hi Gilirane bakal teka am
  43. minaco
    +2
    12 May 2014
    Mesthi wae bakal diresiki, mesthi, aku pengin Odessa nindakake iki, nanging iki uga bisa
  44. +2
    12 May 2014
    muspra padha nyinggung Odesites, saiki aku ora ngerti ing ngendi, ing pungkasan bumi, wong-wong sayap tengen bakal nggoleki pojok kaping lima !!!
  45. EsTaF
    0
    12 May 2014
    Koleksi tandha tangan menyang Pengadilan Hak Asasi Manusia Eropa. Secara pribadi, aku ora percaya karo dheweke, nanging isih. Aja nganti para konter bosen. Malah ing lapangan kuwi.

    secure.avaaz.org/ru/petition/Evropeyskiy_sud_po_pravam_cheloveka_ESPCh_My_prizyv
    aem_ESPCh_priznat_prestupleniya_Ukrainy_protiv_sobstvennyh_grazhdan/?pv=1
  46. +2
    12 May 2014
    Ora perlu dipateni nganggo sekop sapper, nanging kudu dikebiri, supaya ora anakan, Bandera sundel.
  47. +2
    12 May 2014
    Sing utama yaiku saben "pahlawan" nemokake ganjaran sing pantes. Lan yen dheweke ora nemokake, dheweke butuh bantuan akeh.
  48. +2
    12 May 2014
    Paling kamungkinan, polisi bakal ngetokake minangka barang rumah tangga. Versi: metu saka pakulinan, pravoseki menek liwat cellars kanggo loot kanggo pangan lan lard. Para juragan ora seneng. Iki dibuktekake kanthi tatu saka piranti (kadurjanan) paukuman. Kanthi garpu lan shovel, padha ora metu kanggo mburu kanggo tengen-wingers, iki sing teka tangan, iku apa padha bisa metu.
  49. +2
    12 May 2014
    Ya, ana rong pilihan, yaiku mbales dendam utawa nutupi dalane. Lan kanggoku, loro pilihan kasebut bakal ditindakake, asu mati kanggo asu.
  50. v.karewik
    +7
    12 May 2014
    KENAPA. sakdurunge. SIH. POR. URIP. perwira. Mykola?
    1. 0
      12 May 2014
      Dheweke mikir carane extravagantly kanggo matèni piyambak, lan banjur nelpon lan laporan sing "mustache ing urutan, boss!"
  51. + 11
    12 May 2014
    ...двух других закололи вилами...
    Подходящий инструмент для уборки г..на...
    1. +4
      20 May 2014
      Тварям туда и дорога, но начать нужно с заказчиков.
  52. Alexander I
    +2
    12 May 2014
    Чем больше гадов уничтожат тем чище земля будет.
  53. arch_kate3
    +6
    12 May 2014
    "Рыба тухнет с головы, а чистят ее с хвоста!" Порабы до голов добраться...Однако.
  54. vedross
    +3
    12 May 2014
    Змея кусает себя за хвост.
  55. +4
    12 May 2014
    Вновь надо вводить вопросы из анкеты КГБ. 1. проживал ли на оккупированной территории. 2. состоял ли в карательных отрядах и полиции.
    Чем и страшна гражданская война, что между родственниками и друзьями пролегает кровавая межа. Это Гуляй - Поле успокоится не скоро. С уважением.
  56. +1
    12 May 2014
    Документальные подтверждения в студию, уважаемые заявляющие.
    Пока только ветер в камышах.
  57. +2
    12 May 2014
    Разрубили саперной лопаткой, проткнули вилами

    Если следовать логике госдепа, то, скорее всего это они сами себе нанесли ранения несовместимые с жизнью. А почему собственно нет, ведь Сашко Билый смог же со связанными руками сам себе выстрелить в сердце, даже два раза.
  58. +3
    12 May 2014
    Kutipan: Baikal
    Документальные подтверждения в студию, уважаемые заявляющие.
    Пока только ветер в камышах.

    aku setuju...
  59. sanek0207
    0
    12 May 2014
    Саперная лопатка применяется до сих пор как оружие и в рукопашной даже очень сильна! Так , что тому ку , которого зарубили ,еще скощуху сделали , а не закололи вилами! Туда им и дорога!
  60. +5
    12 May 2014
    We kudu Odessa karo humor sparkling sawijining!!! Mungkin iki wektu kanggo nganakake referendum liyane ing kabeh kidul-wétan Ukraina?! Dadi yen kita ngrungokake ancaman saka "mitra" Barat kanggo kabeh bebarengan, yen ora, dheweke bakal kehabisan kosakata, aku melas.
  61. Lyoshka
    +1
    12 May 2014
    свои шлёпнули
  62. 0
    12 May 2014
    Самоубийц не отпевают, а вот не людей таких ???
  63. tnship2
    0
    12 May 2014
    Кровь за кровь.Голова Альфредо Гарсия.Очень далеко может завести.Кому то явно нужна позарез гражданская война.
  64. KAVS
    0
    12 May 2014
    Хорошо если бы находили тела не только исполнителей НО И РУКОВОДИТЕЛЕЙ!!!!
  65. +1
    12 May 2014
    Провокация очень даже возможна, но в любом случае -3.
  66. Vlad Kukuev
    0
    12 May 2014
    К сожалению, озлобился народ от "хохляцкого" беспредела...
  67. 0
    12 May 2014
    с бандеровцами заговорили на их языке, со следующих троих можно для разнообразия кожу снять.
  68. Kelevra
    0
    12 May 2014
    В любом случае,так им и надо!Нужно обязательно найти и порезать на куски того,кто задушил беременную женщину на втором этаже!
  69. 0
    12 May 2014
    Мало!Нужно найти и изничтожить каждого,кто участвовал в этом!Надеюсь,что на том свете им еще и в аду поддадут не слабо.
  70. 0
    12 May 2014
    весь правосекстор нужно закопать без раздумий и жалости-другой участи этот сброд не заслуживает
  71. 0
    12 May 2014
    Хоть не хорошо так думать,но хотелось бы верить,что это правда.Наказание должно быть неотвратимым,только так безпредел сходит на нет.
  72. +1
    12 May 2014
    сто пудово свои и точка. Заметали следы чтобы не проговорились.
  73. +1
    12 May 2014
    да, наверняка, свидетелей убирают.... концы обрубают....
    если б "мстители" то убили б тех кто "засветился"....
  74. 0
    13 May 2014
    Чем больше их сдохнет, тем чище воздух................
  75. SongnyaDV
    0
    20 May 2014
    Правосеки сами за собой заметают следы и еще в этом пытаются обвинить погибших.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"