Serangan artileri Slavyansk diwiwiti

145
Minangka dilapurake dening RIA News ", ing esuk tanggal 12 Mei, tentara Ukraina wiwit nyerang kutha Slavyansk saka artileri. Jeblugan amunisi artileri bisa dirungokake ing pinggiran kutha ora adoh saka pos papriksan ing arah desa Andreevka.

Ing wayahe, ora ana komunikasi karo checkpoint, amarga ana masalah serius karo komunikasi seluler ing kutha.

Perlu dielingake manawa operasi khusus nglawan panyengkuyung federalisasi mlebu fase aktif tanggal 2 Mei. Ing wayahe, cedhak kutha Slavyansk ing wilayah Donetsk, ana unit pasukan keamanan Ukraina kontrol Kyiv. Sajrone serangan ing kutha wis digunakake penerbangan lan kendaraan lapis baja.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

145 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. zzz
    zzz
    + 46
    12 May 2014
    Kene bajingan!!! Amerika Serikat ora bakal nampa kasunyatan manawa rencana kasebut gagal !!! Lan saka Kyiv dheweke ngerti yen bakal rampung !!! Iki sengsara, nanging sengsara bakal dawa lan getih, misale jek .....
    1. + 33
      12 May 2014
      Dheweke ora bisa nampa manawa rencanane gagal, dheweke ora bisa nampa manawa pamrentahane bakal teka!
      1. + 35
        12 May 2014
        Junta wiwit agonize, karo shelling iki pungkasanipun padha mlebu putusan dhewe. Kita nunggu komentar saka media Barat babagan carane henchmen AS bakal ngrampungake pemboman warga sipil karo howitzers ...
        1. Rusin Dima
          + 24
          12 May 2014
          kepriye? kepriye? Carane ing Ossetia Kidul padha bakal ngomong sing Rusia bombing omong kosong enom
          1. + 29
            12 May 2014
            Kutipan: Rusin Dima
            kepriye? kepriye? Carane ing Ossetia Kidul padha bakal ngomong sing Rusia bombing omong kosong enom

            Salah sawijining junta sing bodho wis nggawe "pernyataan" -"Parubiy: Ukraina siap ngusir serangan sing bisa ditindakake dening Rusia. Pasukan Ukraina siap ngusir serangan sing bisa ditindakake dening Rusia yen ana agresi sawise referendum ing Donbass, ujare Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina Andriy Parubiy .

            "Yen Rusia ngakoni referendum lan miwiti tumindak aktif, aku maneh ngumumake: yen ana tumindak agresi, Ukraina bakal mbela wilayah lan negarane," ujare ing wawancara karo BBC.

            "Potensi militer kita ngidini kita sukses nglawan tentara Rusia," tambah Parubiy.

            Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional uga ngomong babagan referendum sing dianakake ing sisih wétan negara kasebut.

            "Kita ora ngakoni referendum lan ora ngakoni yen petualangan politik iki bisa uga dianggep sah. Kita ngerti yen serangan bisa kedadeyan kapan wae, lan pasukan Ukraina siap nanggapi serangan utawa agresi sing bisa ditindakake dening Rusia "
            , Prajurit sialan. "Tentara" sampeyan mung ngerti perang karo wanita lan wong tuwa. Sampeyan lan SLAVYANSK ana ing bokong lengkap, lan sampeyan uga bakal perang karo RUSIA, morons ..
            1. zzz
              zzz
              +6
              12 May 2014
              ketemu topik
              https://vk.com/video244350175_168474762?list=acc24123c395fd5246
              1. + 52
                12 May 2014
                dikurangi ing forum, pendapat saka Austria. Wingi aku nonton saluran 1, ing ngendi dheweke mbela Farion (!!!) saka Zhirinovsky. Kanggo kancaku - wong Austria, nanging jiwa Rusia - ujar: "Wong Rusia, wong bodho naif sampeyan, lan Putin sampeyan padha. Apa sampeyan mikir Tymoshenko, Farion, Russophobes ing PACE lan EU mung ngomong babagan eksekusi Rusia nganggo senjata atom? Ya, dheweke mung ora duwe kesempatan kaya ngono. Yen duwe kesempatan iki, wong Rusia mesthi wis diobong, disembelih lan dipateni, dipenjara kanggo jeneng Rusia lan ditembak kanggo basa Rusia. Kepiye carane sampeyan ora ngerti - sampeyan ngadili dhewe, kaya wong lanang, lan dheweke minangka Hitler kolektif sing sengit karo sampeyan lan sing bakal ngobong sampeyan kanggo ngethok lan mateni sanalika ana kesempatan. Mung wae, Hitler duwe kesempatan kanggo mateni mayuta-yuta wong Rusia - nanging dheweke durung duwe. Nanging kepinginan. Kok enteng banget omonganmu??? Saupama padha kandha bab wong Amerika, akun-akuné mesthi dicekel ing endi-endi, sanak-seduluré lan kanca-kancané bakal diwènèhi karcis asu ajag, lan dhèwèké dhéwé mesthi dibuwang ing Teluk Guantanamo lan disiksa minangka teroris. Lan sampeyan naif - ah, gangguan saraf, ah, anggota parlemen ... Apa sampeyan kudu mundur maneh menyang Moskow kanggo ngerti iki ??? ”

                Nanging ora ana gunane yen NATO nambah kekuwatan militer ing saubengé wates kita, nanging kepiye yen dheweke pancen rencana nyerang.
                1. + 12
                  12 May 2014
                  Ing cara, wong iki bener. Kita bakal ngadeg kanggo tentrem nganti pungkasan. Lan kita bakal perang mung nalika ora ana pilihan liyane. Mungkin kita salah ing kapercayan. Nanging, mbok menawa, mulane kita wong Rusia.
                  1. +5
                    12 May 2014
                    Banjur kita mung tangi, lan ora ana sing bisa ngalangi kita.
                    1. +1
                      12 May 2014
                      Kutipan saka belij
                      Banjur kita mung tangi, lan ora ana sing bisa ngalangi kita.

                      masalahe ora ana sing tangi lan mandheg ... banjur bisa uga nalika radiasi suda ...
                      1. +4
                        12 May 2014
                        Kutipan saka RBLip
                        Kutipan saka belij
                        Banjur kita mung tangi, lan ora ana sing bisa ngalangi kita.

                        masalahe ora ana sing tangi lan mandheg ... banjur bisa uga nalika radiasi suda ...

                        Kita bakal slamet kabeh supaya bisa ngucapake tembung sing abot! Umumé, junta iki bajingan munggah, kanggo nggunakake artileri marang sipil ora bersenjata, malih, populasi.
                      2. ipshum
                        +1
                        12 May 2014
                        Apa Rogozin mabur menyang Romania? ngguyu
                  2. vedross
                    +2
                    12 May 2014
                    "Lan kita bakal perang mung nalika ora ana pilihan liyane." Saiki liyane wektu lan Rusia lagi tangi, utawa luwih Rusia tangi, lan mulane sampeyan katon lan kita bakal strangle mungsuh ing ROOT, kaya pangeran Rusia, sing ngalahake mungsuh telung sangang tanah! Kaya ing lagu babagan Nabi Oleg: "... tameng sampeyan ana ing gapura Konstantinopel ..."
                2. 0
                  12 May 2014
                  600 kebangkrutan AS sing gemuk cedhak tapel wates Rusia - IS NAMPAK KEKUATAN ?????
              2. Komentar wis dibusak.
            2. + 12
              12 May 2014
              wong ngimpi.
              Ukraina bakal mbela wilayah lan negara

              Ukraina, nyatane, wis ilang kaya sasi, apa sing bakal sampeyan bela?
              Potensi militer kita ngidini kita sukses nglawan tentara Rusia

              Inggih, tahan kanggo sawetara jam. Mbok.
              Kita ora ngakoni referendum lan ora ngakoni yen petualangan politik iki bisa uga dianggep sah.

              Apa sampeyan wis katon ing pangilon kanggo dangu?
              1. +1
                12 May 2014
                Kutipan saka Wedmak
                Inggih, tahan kanggo sawetara jam. Mbok.
                nganti popok entek, lan banjur march dipeksa kanggo sawetara wektu, kanggo Kyiv lan banjur kanggo Polandia ... kaya Georgians ing 2008 kanggo Tbilisi. Sampeyan ndeleng, wektu iki juara ing mlaku kanthi peralatan lengkap (kanthi celonone) bakal dadi sayap tengen lan bandurist, sawise njupuk pimpinan jagad mutlak saka Georgia.
            3. + 10
              12 May 2014
              Sugeng Victor!
              Kutipan: Tersky
              , lan uga padha ngumpul kanggo perang karo RUSIA, morons ..
              Dheweke ora moron, tujuane padha karo tentara bayaran saka Amerika Serikat - kanggo miwiti perang. Saka sudut pandangku, Putin njupuk posisi sing bener, ora ngganggu konflik, ora menehi alasan kanggo Kulon.
              Saiki perlu kanggo ngenali asil referendum, kanggo bantuan resmi karo dhuwit, senjata, obat-obatan, lan nalika flare munggah luwih kuat (cynically, nanging tanpa korban), nggawa pasukan peacekeeping ing tapel wates antarane Ukraina lan DPR. Lan yen kita njupuk sisih DPR lan LDR (kaya ing Ossetia), banjur kita bakal nyatakake bias. Lan totoan saiki luwih dhuwur. hi
            4. +5
              12 May 2014
              Kutipan: Tersky
              Pasukan Ukrainia siap nanggapi kemungkinan serangan utawa tumindak agresi saka Rusia," Prajurit kurang ajar. "Tentara" sampeyan mung ngerti perang karo wanita lan wong tuwa.

              Kanthi tumindak defecation, hacks karo tentara bisa njawab. mung.
              1. +2
                12 May 2014
                Kutipan: 1812 1945
                Tumindak defecation

                Aku mikir iki bisa uga ana ing "nggunakake senjata kimia", sing dilarang dening standar internasional lan dihukum dening Pengadilan Den Haag ...)))
            5. +5
              12 May 2014
              Kutipan: Tersky
              Parubiy: Ukraina siyap ngusir serangan sing bisa ditindakake dening Rusia

              belay Iki, maca fiksi, aja menehi luwih akeh opo , ing sadawane dalan, wektune wong bodho, nanging ...
            6. vedross
              +1
              12 May 2014
              "Potensi militer kita ngidini kita sukses nglawan tentara Rusia," tambah Parubiy. kasil? Bodho tenan!
          2. +2
            12 May 2014
            Kutipan: Rusin Dima
            kepriye? kepriye? Carane ing Ossetia Kidul padha bakal ngomong sing Rusia bombing omong kosong enom

            Kasunyatan manawa dheweke bakal nyalahake Rusia kanggo kabeh ora jelas. Iku ora bab iku. Saiki dheweke kudu maju luwih maju, ora ana kasus, sanajan sedhela, sampeyan ora bisa mandheg. outstrip dembicilli ing tumindak. Penting kanggo nggawe Tentara, struktur kekuwatan liyane
          3. +1
            12 May 2014
            Kutipan: Rusin Dima
            kepriye? kepriye? Carane ing Ossetia Kidul padha bakal ngomong sing Rusia bombing omong kosong enom

            Ya, kuwi sing bakal kelakon! Ora perlu nyenengake provokator kanthi naif sampeyan!
        2. + 14
          12 May 2014
          Henchmen, kaya biasane, bakal nyalahake Rusia kanggo kabeh. Wis didakwa! Kita wis guilty amarga padha arep "mangan"! Miturut kasunyatan sing ana, Rusia wis ngganggu Kulon nganti pirang-pirang milenium. Malah nalika leluhur kita njupuk jotosan saka Mongol, asu-ksatria perang nglawan wilayah Novgorod. Iki klinik. Kita ora ditakdirake kanggo urip kanthi sejarah kanthi kekancan - mung ing gencatan senjata ...
        3. +9
          12 May 2014
          Nanging iki bakal angel kanggo nerangake malah kanggo Eropah ... Panggunaan artileri marang wong dhewe iku kejahatan perang.
          Nanging aku mikir milisi bakal mangsuli aku dina iki lan kanthi kasar ...
          1. +6
            12 May 2014
            Kutipan saka domokl
            Nanging aku mikir milisi bakal mangsuli aku dina iki lan kanthi kasar ...

            Mergo iki


            LiveJournal nerbitake laporan dening komandan milisi rakyat ing Slavyansk, Igor Strelkov, sajrone perang wengi ing kutha kasebut. "Kira-kira jam setengah wolu sore, sawetara jinis omong kosong (salah siji Pengawal Nasional, utawa" pravoseki gratis ") nyerang pos papriksan ing Andreevka. Nalika kita wiwit njupuk maneh, tank lan operator personel lapis baja murub saka Karachun kanthi geni langsung, mortir gabung. Kita, miturut pesenan iki, mundur luwih jero menyang sektor omah. Kita duwe papat tatu (untung, amarga mengko, kabeh ora serius), mobil kasebut kobong, ana sawetara kerugian ing senjata, "ujare pangguna LJ Summer56 dikutip Strelkov. "Ing jam nol, kabeh garnisun Ukrainia sing gagah ing Gunung Karachun, sing wis siyap nyerang Slavyansk, tangi saka bab sing ora dikarepke lan mokal - ditembakake dening meriam (utawa, mortir). Meh titik-kosong, saka 600 meter, BMD kita ("penny" lan "loro") lan "Nona" makarya ing. Sing terakhir nembak 12 puteran lan bali kanthi aman menyang pangkalan. Sawise salah sawijining tembakan ing Karachun, ana sing njeblug, siji kena langsung ana ing menara TV, liyane ing gedung pusat televisi. Jam papat esuk ana helikopter teka (mbokmenawa kanggo sing tatu). Aku ngenteni data ing losses mungsuh. Mesthine ana ing kana - ana sawetara baterei (kalebu Grad) lan luwih saka batalyon infantri bermotor karo perusahaan tank ing jejere, "ujare pesen kasebut. "Dinilai saka interception radio, wong Ukrainia padha tatu, gumun lan gelo nganti hiccups - kaya ing lelucon sing kondhang "Apa kita?!" Padha lungguh ana calmly, njupuk ing checkpoint ing Andreevka, planning kanggo badai Slavyansk rauh, lan banjur ... Padha miwiti njupuk ing wong-wong mau! Lha, ora mlebu gerbang wae!” - blogger ngutip Strelkov. "Sawise penghinaan kaya ngono, kira-kira rong jam maneh, wong Ukraina perang tanpa ngerti sapa, nggunakake mortir lan bedhil mesin abot. Padha nyuwil garasi ing pinggiran kutha lan ngrusak aspal cedhak stasiun sepur. Nanging ing esuk - kasepen. Mugi Petunjuk subtle sandi tekan wong. Kita duwe amunisi luwih saka cukup. "Pengiriman langsung" saka depot militer Ukrainia," ujare pesen kasebut.
        4. +2
          12 May 2014
          Kita wis bosen karo omong kosong media Barat lan ora ana gunane ngenteni bagean sabanjure, iki sing bisa sampeyan ngarepake:
          Media Barat: "Pasukan Ukrainia sing gagah prakosa ngalami kerugian gedhe sajrone bedhil artileri dening teroris ing wilayah kutha Slavyansk, ing ngendi dheweke nindakake operasi anti-teroris, Kita njaluk Amerika Serikat menehi 100 lemon. dolar, artileri, piranti night vision kanggo nglawan teroris lan saboteur Rusia."
      2. + 24
        12 May 2014
        Aku ndhukung. Jaman aturan Nag.losax wis rampung. Kayadéné Roma biyèn kejiret ing debauchery, ketimpangan sosial, sodomi lan sodomi, supaya Uni Eropa lan Amerika Serikat uga padha, kaya Sodom lan Gomora, tau dibakar lan ditinggal ing legenda.
        Dadi AS iku Sodom, lan Eropah iku Gomora.
        Sapa wae sing ngomong apa-apa, bakal, nanging prajurit NATO ora siap kanggo kasusahan lan ancaman urip ing kontak langsung, lan prajurit Rusia lan mungsuh Atlantis uga siyap.
        Saiki ana kabar - Amerika Serikat, ing collusion karo Sadites, cepet-cepet nransfer jihadists saka Suriah menyang Ukraina. Mung saiki dheweke bakal diantemi, nanging EU ora bakal urip. Donya Eropah bakal njeblug, amarga Rusia iku rock, lan EU iku d ... sandi smeared.
        1. sps
          +4
          12 May 2014
          sampeyan kenek tandha, Aku setuju karo Taman lan Gamorra, malah yen sampeyan mbandhingaké Eurovision ugh satus kaping ....
    2. + 13
      12 May 2014
      Aku penasaran apa jenis bajingan drive kosong???????????? kabar muncul jam 11,21 kok ngganggu wong?

      admin ngerti - iki link menyang ITAR TASS http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1179482

      Pamulangan ana ing jam 5,00.

      Steshin lan Kots, sing pancene ana, ngonfirmasi ora ana shelling ing 11.21: https://twitter.com/kp_steshin

      PySy. ing umum, RIA ora duwe wartawan dhewe ing Slavyansk. Ana mung ing Kyiv - padha tansah drive omong kosong
      1. +7
        12 May 2014
        Hamul
        Aku penasaran apa jenis bajingan drive kosong????????????

        Kok kaget? Iki perang informasi. Tujuane yaiku provokasi. Diangkah ing milisi rakyat lan Rusia. Perang duwe aturan dhewe.
        Ana operasi kanggo nutupi AS lan EU!
        Yen kita rusak saiki, mula kabeh sing ditindakake AS lan EU bakal dibenerake lan bakal dadi latar mburi.
      2. Komentar wis dibusak.
    3. +5
      12 May 2014
      Saiki kita kudu terus metu kanggo sawetara dina, padha bakal weakened moral. Luwih becik nyebabake karusakan nyata marang wong-wong mau - iki bakal ngalangi dheweke supaya ora tumindak.
      1. +7
        12 May 2014
        Quote: TAMERLAN 7
        Saiki kita kudu terus metu kanggo sawetara dina, padha bakal weakened moral.

        Diragukan. Sawise asil referendum, dadi jelas apa sing nunggu junta. Tanpa tenggara lan, nganti sawetara, tengah Ukraina, kabeh operasi kanggo ngrebut kekuwatan ing Ukraina kanggo Amerika Serikat ilang maknane. Romania liyane kanggo Feed ing ngarsane Crimea lan wilayah wétan.
        Dheweke kelangan Crimea. Siji bab tetep - kabeh pasukan kanggo numpes DPR. Aku ora bakal kaget yen checkpoints smash Grads ... Lan rauh.
        1. +1
          12 May 2014
          Kutipan saka domokl
          Tanpa sisih kidul-wétan lan, nganti sawetara, tengah Ukraina, kabeh operasi kanggo ngrebut kekuwatan ing Ukraina ilang makna kanggo Amerika Serikat.
          Aku setuju! Nanging, aja lali - pengin iku siji, nanging bisa iku liyane! Saiki iki wektu sing paling apik kanggo mbandhingake Ukraina, Eropa lan AS kanthi impoten! Dheweke pengin, nanging ... ora bisa! wassat

          Kutipan saka domokl
          Aku ora bakal kaget yen checkpoints Smash Grads ... Lan rauh.

          Lan aku setuju karo iki. Saiki klimaks ing wilayah wétan.
          1. 0
            12 May 2014
            Aku wedi yen kabeh mung diwiwiti ... skenario Yugoslavia, diatur kanggo populasi lan wilayah sing luwih gedhe.
    4. +8
      12 May 2014
      Kutipan saka zzz
      Kene bajingan!!!

      Pesen koresponden KP
      Dmitry Steshin ‏@kp_steshin 25 min
      Waca informasi RIA Novosti babagan cangkang Slavyansk, sinau nyaring sing kosong! Aku lungguh ing atap, tanpa alas, karo secangkir kopi. Aku ora krungu apa-apa!

      INFORMASI PENYIAPAN PEMBERSIHAN lagi mlaku-mlaku miturut taktik "SAJAK", iki nalika bocah kasebut kanthi guyon mbengok "asu ajag", wong-wong padha mlayu, nanging ora ana, nanging nalika asu ajag teka ... .Wong padha waspada. "Srigala" mung ngenteni sampeyan santai ...
    5. 0
      12 May 2014
      "Bajingan!!! AS ora bakal nate nampa kasunyatan manawa rencana kasebut gagal!!! Lan saka Kyiv dheweke ngerti yen bakal rampung !!! Iki lara, nanging kasusahan bakal dawa lan getih, kayane. .."

      Aku iki rencana sing. Kanggo campur tangan Rusia, diarani aggressor lan ngeculake tangan NATO. Inggih, sanksi ekonomi. Nggawe mata uang dhewe luwih cepet lan Amerika bakal dibusak.
    6. kamulyan45
      +2
      12 May 2014
      Kutipan saka zzz
      Kene bajingan!!! Amerika Serikat ora bakal nampa kasunyatan manawa rencana kasebut gagal !!! Lan saka Kyiv dheweke ngerti yen bakal rampung !!! Iki sengsara, nanging sengsara bakal dawa lan getih, misale jek .....

      Rencana A gagal - dheweke gagal ngrebut Ukraina kabeh. Plan B, kita waca padha nyoba kanggo ngleksanakake.
      Kekacauan sing dikontrol ing Ukraina uga ora dadi asil sing ala kanggo dheweke, lan katon luwih, Moldova. Pelacur iki wiwit nggodho Moldova menyang jaringan, teka saka sisih liya, ngenalake entri gratis visa menyang Eropa, Ya, lan Nuland ora lunga menyang kono kanthi gratis.
      Aku pancene pengin pracaya yen kita bakal ngatasi kabeh iki. Lan imperialis pancen bakal kalah ing kabeh arah, ora mung ing wilayah tilas USSR.
      1. 0
        12 May 2014
        Kutipan saka: gloria45
        Rencana A gagal - dheweke gagal ngrebut Ukraina kabeh. Plan B, kita waca padha nyoba kanggo ngleksanakake.
        Kekacauan sing dikontrol ing Ukraina ora dadi asil sing ala kanggo dheweke, lan katon luwih lanjut

        Persis. apik Sacara global, kita isih kalah (liyane saka Ukraina). Nanging yen kedadeyan kaya mangkene, banjur ing mangsa adhem, wilayah liyane bakal nyedhaki kita. Contone, Donbass kudu diwenehi gas kanthi rega domestik Rusia, lan wong Kulon ing rega Eropa. Liyane saka wilayah kanggo "freebie" babagan. ngguyu
    7. 0
      12 May 2014
      Yen terus kaya ngono, ya. Iki jenenge Smoldering! Lan kita butuh FIRE!
      Bakal cepet diobong, nanging sing anyar bakal munggah! Wektu kanggo nyerang! Sing jelas marang sapa, nanging kanggo sapa ...?
  2. + 11
    12 May 2014
    UK RYs gedhe raged, padha diklumpukake sedekah kanggo cangkang dening SMS, kanggo minangka akeh minangka telung. Lan yen bener, banjur ibune Uro DY lan kutu tipus. Kancil pengecut. hi
    1. avt
      + 13
      12 May 2014
      Kutipan: jaket empuk Rusia
      UK RYs gedhe raged, padha diklumpukake sedekah kanggo cangkang dening SMS, kanggo minangka akeh minangka telung.

      Inggih, apa sing bakal dadi saka wong-wong mau - ora ana sangsi, Nanging, bab artikel, piye wae aku pracaya koresponden Komsomol luwih, sing ora ngeweruhi ing goroh --------,,
      Alexander Kots
      Alexander Kots
      Ing sawetara agensi warta, kabar pisanan yaiku #Slavyansk dipalu saka artileri. Kayane kita ora metu saka ruang paling ngisor ing kene
      Dmitry Steshin
      Dmitry Steshin
      Waca informasi RIA Novosti babagan cangkang Slavyansk, sinau nyaring sing kosong! Aku lungguh ing atap, tanpa alas, karo secangkir kopi. Aku ora krungu apa-apa! " ------------ Dadi aku suggest sing moderator situs piye wae nyaring informasi ora mung kanggo ngarsane Mat.
      Kutipan saka: svp67
      Ing kasus apa wae - URGENTLY FORM THE GOVERNMENT saka negara-negara sing mentas kabentuk utawa siji negara, sing bakal nulungi kita luwih utawa kurang resmi menehi dhukungan, lan wis penting banget kanggo nglindhungi wong biasa ...

      apik Mesthi lan ASAP !!! Kajaba iku, gabungan karo Lugansk, minangka Novorossiysk siji!Iku urgent, malah wingi, kanggo menehi hasil karo masalah ekonomi lan financial! Kredibilitas wong gedhe lan wong siap nandhang kesulitan OBJEKTIF, nanging ora squabbles kanggo kiriman lan lair saka synukoviches anyar Ayo padha njupuk conto saka Crimea.
  3. + 17
    12 May 2014
    Ing kasus apa wae - URGENTLY FORM THE GOVERNMENT saka negara-negara sing mentas kabentuk utawa siji negara, sing bakal nulungi kita luwih utawa kurang resmi menehi dhukungan, lan wis penting banget kanggo nglindhungi wong biasa ...
    1. +9
      12 May 2014
      wis rampung ngetung suara?
      1. + 23
        12 May 2014
        ora. janji jam 14 sore.
        nanging sensor ora salivating ing esuk.
        sepasang mutiara

        gorYakovlevich
        Rusia dianakaké mung thanks kanggo Ukraina lan, ing kasunyatan, tansah dadi bagéan saka Ukraina. Iki uga dimangerteni dening kabeh tsar Rusia, wiwit (paling ora) karo Peter 1, lan mulane dheweke ora pengin ngeculake Ukraina. Nanging kabeh rampung kadhangkala. Kesalahan B. Khmelnitsky pungkasane bakal didandani ing mangsa ngarep banget.

        olenca2807
        Aku ngimpi yen Rusia bakal ngenali dheweke lan kita bakal mati amarga abang iki.

        Cozzac
        Mungkasi fantasizing. Bali menyang kasunyatan: Rusia wis ilang. Pitakonan nyerah iku masalah wektu

        Ukr Ukr
        REFERENDUM PALSU. FALSE SHOW. VOTE PALSU. Etungan PALSU.
        MATI PALSU NON PEMERINTAH RUSIA!!!

        Vyacheslav Hlyupin
        Oh nggih. Dump sampah iki wis digabung dadi jugangan sampah - parashka. Secara pribadi, aku seneng gabung karo wilayah sing cedhak karo Dnepropetrovsk (wates kudu dipindhah maneh). Lan liyane menyang neraka. Dheweke narik, narik, lan bakal narik Ukraina menyang ngisor. (Wong bodho cenderung akeh sing ora bisa dikendhaleni)
        1. +5
          12 May 2014
          Kutipan: a52333
          sepasang mutiara

          Perlu ngenteni sasi liyane, deleng apa sing wiwit ditulis, mesthine Rusia uga bakal disalahake ...
          1. ed65b
            + 22
            12 May 2014
            Apa sing dikarepake wong liya? ing Ukraina, wong pancene dadi nir. Wingi ana wong Ukraina teka lan manggon ing kana lan kerja ing Moskow. Ngandika dheweke lungguh karo kanca-kanca, ngrameke sawise kaca liyane, kaya biasane, padha miwiti ngomong bab politik, lan sawise pidato, nalika interlocutors temen maujud sing ana apa-apa kanggo nutupi, padha marang ing kabeh serius sing padha bakal njupuk. dheweke karo kulawarga ing trunk kanggo Dnepropetrovsk, kanggo Kolomoisky, kanggo dhuwit, awit iku sawijining Muscovite Spy teka kanggo mangerteni kabeh lan separatis. Dadi, lan kanca-kancane, dheweke, amarga dheweke mbusak nomer saka telpon lan ujar manawa dheweke wis lali dalane. Kaya iki.
            1. +5
              12 May 2014
              Kutipan saka ed65b
              wong ing Ukraina tenan malih dadi nir

              Sampeyan kudu mriksa siaran TV ing Ukraina kanggo ngarsane pigura kaping 25, lan bisa uga informasi sing dikirim kanthi cara iki.
              1. Alexander Alex
                +1
                12 May 2014
                aja ngomong, uga, ing Maidan, oke, padha nambah obat-obatan kaya sing ditulis .. nanging ing kene kabeh wong wis kaya edan ..
          2. +4
            12 May 2014
            Kutipan saka: svp67
            Perlu ngenteni sasi liyane, deleng apa sing wiwit ditulis, mesthine Rusia uga bakal disalahake ...

            Ayo ngenteni musim dingin.
            PS,
            Bebener maneh bakal miwiti nguwuh yen Jenderal "Frost Rusia" ngalahake kabeh wong, sanajan akeh wong sing wangkal lali Kursk Bulge ana mangsa panas mula ing kene saben taun didhawuhi supaya ora ngidoni ing sumur ..... siji tembung .. maydaun ... ing maydaun orangoid padha nggebug dhadhane ... banjur padha meneng wae. iku ing sly .. maidan anyar - karo pasukan anyar padha ngalahake piyambak ing dodo ... lan minangka biasanipun padha lali sing padha count pitik ing tiba.
            1. +1
              12 May 2014
              Bener, dheweke bakal maneh nguwuh yen Jenderal "Frost Rusia" ngalahake kabeh wong

              Luwih elek tinimbang iki mung bakal dadi Umum "Gazprom"
              Impen dadi kenyataan recourse
        2. + 15
          12 May 2014
          Kutipan: a52333
          nanging sensor ora salivating ing esuk.
          sepasang mutiara

          Iki sing entuk wong dijamin. eseman Delusi keagungan ing kubus. Senajan apa maning nyana saka turune "ukrov kuna" sing nemokke geni lan rodha.
          1. +3
            12 May 2014
            Kutipan: Vladimirets
            Iki sing entuk wong

            Lan sampeyan, kanggo penasaran, pindhah menyang Sensor. Kabeh wong kaya ngono (kajaba sing dilarang, sing ditindakake kanthi cepet)
            Yen sampeyan kalebu ing lembaga penegak hukum utawa mung negara. pegawe, Aku nyaranake maca ing esuk.
            Langsung ngerti apa sing kudu dilayani.
            1. +1
              12 May 2014
              Quote: Vasya
              Ana ALL

              Aku mung ninggalake komentar, pracaya kula iku beda banget saka liyane, Aku ngenteni larangan sabanjuré ngguyu
              1. 0
                12 May 2014
                Kutipan: Alexander Romanov
                Aku mung ninggalake komentar, pracaya kula iku beda banget saka liyane, Aku ngenteni larangan sabanjuré

                Ora ana larangan, iki minangka situs demokratis. eseman
              2. +4
                12 May 2014
                padha (censor) piye wae nglarang IP, utawa sanalika sawise sawetara komentar babagan omong kosong sing ditindakake. hi
                wong goblok ngeri!!!!!
                1. mnbv199
                  +1
                  12 May 2014
                  Kutipan saka: archi.sailor
                  padha (censor) piye wae nglarang IP, utawa sanalika sawise sawetara komentar babagan omong kosong sing ditindakake. hi
                  wong goblok ngeri!!!!!


                  Sawise larangan, sawise sawetara wektu, sampeyan bisa nulis maneh.
            2. +2
              12 May 2014
              uga, situs sing soko karo soko, Clinic lengkap
            3. +1
              12 May 2014
              uga, situs sing soko karo soko, Clinic lengkap
            4. Alexander Alex
              +1
              12 May 2014
              aha, wingi aku lungguh meh kabeh, ana saperangan sing cukup, nanging ora saka pinggiran, utawa saka Tenggara, kaya iki.
          2. +1
            12 May 2014
            Dheweke uga nggawe Segara Ireng ya
            1. +5
              12 May 2014
              Quote: Winih
              Dheweke uga nggawe Segara Ireng

              Sampeyan wis ndudhuk munggah? opo
              1. 0
                12 May 2014
                Artikel ing VO minangka SEJARAH UKRAINIAN "menehi waos", yaiku.
              2. Komentar wis dibusak.
              3. +2
                12 May 2014
                misale jek ana sing padha ing caesor - mesthine gunung Krimea lan Kaukasia minangka dumps saka penggalian Segara Ireng. Aku nangis karo ngguyu.
              4. +1
                12 May 2014
                Kutipan: Vladimirets
                Sampeyan wis ndudhuk munggah?

                ....kowe Nulis... ngguyu
          3. Komentar wis dibusak.
          4. Ora nesu
            0
            12 May 2014
            Kutipan: Vladimirets
            Iki sing entuk wong dijamin. Delusi keagungan ing kubus. Senajan apa maning nyana saka turune "ukrov kuna" sing nemokke geni lan rodha.


            lan segara ireng ndudhuk metu dening wong-wong mau. "wong hebat"
        3. +8
          12 May 2014
          ...gorYakovlevich
          Rusia dianakaké mung thanks kanggo Ukraina lan, ing kasunyatan, tansah dadi bagéan saka Ukraina. Iki uga dimangerteni dening kabeh tsar Rusia, wiwit (paling ora) karo Peter 1, lan mulane dheweke ora pengin ngeculake Ukraina. Nanging kabeh rampung kadhangkala. Kesalahan B. Khmelnitsky pungkasane bakal didandani ing mangsa ngarep banget ....
          Kanggo badut!!! Sejarah saka buku teks Ukrainia mbokmenawa diwulangake ing ngendi dill minangka pusat alam semesta ngguyu
          1. 0
            12 May 2014
            Kutipan saka: svp67
            Perlu ngenteni sasi liyane, deleng apa sing wiwit ditulis, mesthine Rusia uga bakal disalahake ...

            dadi wis:
            Etungan PALSU.
            MATI PALSU NON PEMERINTAH RUSIA!!!

            Kutipan: Veles75
            Kanggo badut!!!

            ya, lan aku Щedevr tiwas. iki mudhun, Aku malah ora ngerti, ana vakum tinimbang otak wong bodho
          2. +2
            12 May 2014
            Kutipan: Veles75
            ! Sejarah saka buku teks Ukrainia mbokmenawa diwulangake ing ngendi dill minangka pusat alam semesta

            Aku ora mikir kabeh iku medeni ... recourse Paling kamungkinan, dheweke nulis maneh ing Sensor ... wassat Gampang banget lungguh ing kursi lan nulis crita ... ngguyu
          3. +2
            12 May 2014
            Kerep banget aku ndeleng tembung "dill" lan "dill" ing komentar, sampeyan kudu ati-ati, yen ora, sampeyan bisa nyinggung Ukrainians normal. hi
            1. 0
              12 May 2014
              Kene iku worth dotting ing e.
              Ukraina minangka negara tanpa masa depan sing cerah, kanthi rasa getun.
              Wiwit dina pisanan kamardikan, kursus kasebut dipilih ora kanggo (masa depan sing cerah, keadilan, lan liya-liyane) nanging nglawan.
              Njupuk anthem. durung mati...
              Ramalan utawa croaked? Ana sing bubar ngirim demotivator babagan iki ...
              Lan wong Ukrainia minangka bangsa (aku ora ngomong babagan Bendera) ora beda karo kita. Kita padha. Inggih podzasrali sirahe kanggo 25 taun. Bisa diobati.
              Nanging saiki = dill
        4. +4
          12 May 2014
          Kutipan: a52333
          Rusia dianakaké mung thanks kanggo Ukraina lan, ing kasunyatan, tansah dadi bagéan saka Ukraina.


          D-ah-ah-ah, sombong tenan. Aku meh keselak.

          Kutipan: a52333
          Mungkasi fantasizing. Bali menyang kasunyatan: Rusia wis ilang. Pitakonan nyerah iku masalah wektu


          Apa iki? Dope? Shiz? Utawa akibat saka nir?
          1. +1
            12 May 2014
            Kutipan saka: mamont5
            Apa iki? Dope? Shiz? Utawa akibat saka nir?

            Upaya kanggo nglakokake skenario Libya.
          2. +1
            12 May 2014
            Kutipan saka: mamont5


            Apa iki? Dope? Shiz? Utawa akibat saka nir?

            Nah, Sensor ana ing rumah sakit jiwa lan komentator saka kana, apa sing kudu dijupuk saka pasien.
          3. +2
            12 May 2014
            Aku wedi ana sawetara bebener iki. Rusia ora bisa langsung campur tangan (Eropa lan Amerika Serikat ora bakal ngidini), lan yen sampeyan ora ngintervensi, banjur sawetara pembela sing kurang bersenjata bakal tiwas saka udan es, tank, meriam lan liya-liyane. Banjur Wetan ora duwe PEMIMPIN, ora manunggal ing tumindak. Bakal padha dicekel siji-sijine, kaya wong Mongol ing jamane, Rus (banjur isih Kievan!), Kutha sawise kutha.
        5. zzz
          zzz
          +1
          12 May 2014
          Kutipan: a52333
          Cozzac
          Mungkasi fantasizing. Bali menyang kasunyatan: Rusia wis ilang. Pitakonan nyerah iku masalah wektu


          Lha, saka endi iki asale saka pikirane?!Sapa sing nggawe pikiran kaya ngono? Lan sawise kabeh, padha pracaya .... edan ....
        6. Iki PIN ... SY AT COMPS TRAINING, Gambar saben liyane.
        7. +2
          12 May 2014
          Kutipan: a52333
          gorYakovlevich
          Rusia dianakaké mung thanks kanggo Ukraina lan, ing kasunyatan, tansah dadi bagéan saka Ukraina. Iki uga dimangerteni dening kabeh tsar Rusia, wiwit (paling ora) karo Peter 1, lan mulane dheweke ora pengin ngeculake Ukraina. Nanging kabeh rampung kadhangkala. Kesalahan B. Khmelnitsky pungkasane bakal didandani ing mangsa ngarep banget.

          Aku kelingan anekdot:
          A hippopotamus teka Aibolit karo Frog lungguh ing sirahe.
          - Apa sing sampeyan sambat, - takon Aibolit.
          “Lah, dokter,” wangsulane kodhok. "Ana sing macet ing bokongku, aku ora bisa ngilangi."

          Ing kene Ukraina uga ngelingake kodhok iki. Sampeyan bisa mbusak Ukraina saka Rusia mung ing biaya bokong!
        8. +1
          12 May 2014
          Pilihan sing apik, aku seneng banget yen ukrys kuna wis ngrembug babagan pira kanggo menehi RUSIA, yaiku, ing massa sing padha teka karo ambruk negara !!!!
        9. Alexander Alex
          +1
          12 May 2014
          ya ora mokal kanggo ndeleng tanpa nangis (saka ngguyu).
          (kita bakal ngalahake Rusia, kita bakal entuk utangan, kita bakal urip kaya ing Eropa)
      2. +8
        12 May 2014
        "Presiden Rusia Vladimir Putin bakal ngrumusake sikap marang referendum ing wilayah Lugansk lan Donetsk Ukraina sawise asil sing diringkes, penet sekretaris kepala negara Dmitry Peskov marang koran Kommersant."

        Aku kepingin weruh apa tegese?

        Apa Rusia bakal menehi pitulung ing sisih wétan Ukraina utawa bakal ngenteni nganti sawetara atus wong mati?
        Mesthi, sanksi lan bebaya saka perang full-ukuran, Nanging, nuwun kanggo wong! Apa pancene ora ana sing bisa ditindakake kanggo mbantu dheweke?

        Aku nonton video apa sing ditindakake dening pravoseki lan Pengawal Nasional ing Mariupol lan Odessa - iki mung medeni ....
        1. +1
          12 May 2014
          Kutipan: GDP
          "Presiden Rusia Vladimir Putin bakal ngrumusake sikap marang referendum ing wilayah Lugansk lan Donetsk Ukraina sawise asil sing diringkes, penet sekretaris kepala negara Dmitry Peskov marang koran Kommersant."

          Aku kepingin weruh apa tegese?

          -----------------------------
          Asil referendum mung bakal diumumake kanthi resmi sajrone seminggu, endi kudu cepet-cepet? Saiki wektu nglawan junta ... Ayo junta pisanan mutusake apa sing arep dibangun lan karo sapa lan carane negosiasi ... Junta durung mutusake apa-apa babagan gas, lan masalah wilayah kasebut umume a persamaan diferensial, ora kurang ...
          1. +1
            12 May 2014
            Kutipan saka Altona
            Asil referendum ora bakal diumumake kanthi resmi nganti seminggu sabanjure.


            Waca ing kene ing pungkasan artikel:
            http://topwar.ru/46948-referendumy-na-yugo-vostoke-bolshinstvo-za-samostoyatelno
            st.html

            Minangka laporan RIA Novosti, asil referendum lan rencana tumindak luwih lanjut saka Republik Rakyat Luhansk bakal diumumake ing rapat umum nasional tanggal 12 Mei. Iki nyatakake sekretaris pers Tentara Kidul-Wétan Vasily Nikitin. "Ing dina Senin jam 17 utawa 18 sore, rapat umum nasional bakal ditindakake, ing ngendi kita bakal ngumumake asil resmi referendum lan ngrembug tindakan luwih lanjut saka Republik Rakyat Lugansk," ujare.
            1. +1
              12 May 2014
              Ayo ndeleng ... Sikap menyang referendum ing Crimea dicethakaké dening expulsion saka Ukroflot saka Sevastopol lan 20000 kelompok tentara Ukraina saka Crimea ... Mung formulasi diplomatik anyar bisa langsung tindakake ...
            2. 0
              12 May 2014
              Moskow ngajeni kekarepane populasi wilayah Donetsk lan Luhansk lan ngarep-arep kanggo dialog antarane wakil Kyiv, Donetsk lan Luhansk, layanan pers Kremlin kacarita.

              Iku uga nuding metu sing Rusia nyathet turnout dhuwur saka populasi ing referendum ing Donetsk lan Lugansk wilayah Ukraina, senadyan nyoba kanggo ngganggu voting.

              Rusia ngukum panggunaan kekuwatan sing wis kedadeyan, kalebu nggunakake senjata abot marang warga sipil, sing nyebabake korban jiwa ing Ukraina.


              Iki sejatine kabeh reaksi nganti saiki ... :(
      3. alex 241
        +9
        12 May 2014
        Quote: Maca pawarta
        wis rampung ngetung suara?

        Ya, ing pemukiman sing adoh, penghitungan rampung jam 8.
    2. -1
      12 May 2014
      Ditemokake ing net. Mangga repost. Mungkin ana sing bakal nanggapi.

      Repost maksimal. URGENT !!! SUSAH !!!UKRAINE - PENOLAK LANGSUNG !!!KREDIT MAKSIMUM. IKI kudu diomongke!

      Bantuan ngirim menyang warga saka Donetsk lan wilayah kanggo hubungi Palang Merah, media, aktivis ... ana apa-apa kanggo Feed anak!Ana alamat mail anyar kanggo parcels karo pangan bayi.

      Perlu bantuan kanggo bayi - refuseniks ing MAKEEVKA (Rumah Sakit Anak No. 3 (kabupaten YAKHZ), departemen pediatrik No. 1. Kahanane nggegirisi - tenan, bocah-bocah ora duwe apa-apa ... apa sing kita gawa cukup kanggo 2 kaping a dina.

      Alamat legal: 86125 Makeevka-25. St. Mendeleev. 33. CMU. DKTMO Makeevka. wilayah Donetsk. Departemen Anak No. 1. Telp. 8(06232)51323Alamat: Rumah Sakit 86114, jl. Novobolnichnaya, 1Kontak Art. perawat. Sampeyan bisa hubungi dheweke lan ngerteni apa panganan sing ilang. 0950254833 Svetlana Vasilievna. Telpon saka 8:00 kanggo 15:00

      aku njaluk tulung!!! Panganan ora tekan bocah cilik, awake dhewe kaya blokade!Sebarake supaya akeh wong sing ngerti BENER! Kita lagi dirusak karo bocah-bocah!
  4. maksimal1
    +8
    12 May 2014
    Junta lagi nyopir paku liyane menyang peti mati.
  5. +6
    12 May 2014
    Iki makhluk, ora ketompo carane tenang. Miturut pendapatku, iki wektune kanggo tenang.
  6. + 11
    12 May 2014
    Referendum wis liwati, lan Vlad Ukrainia maneh ngelingake Rusia yen wektune kanggo njupuk maneh wilayah anyar - ora sabar banget kanggo nyingkirake kabeh sing ora ana hubungane karo fasisme sing ditresnani karo ati sing bosok ...
  7. +1
    12 May 2014
    Kira-kira ana acara sing padha karo ing wayah wengi pemilihan ing wayah wengi lan esuk. Nganti saiki, ora ana sing nggegirisi, nanging kahanan kasebut tegang.
  8. +1
    12 May 2014
    Kira-kira ana acara sing padha karo ing wayah wengi pemilihan ing wayah wengi lan esuk. Nganti saiki, ora ana sing nggegirisi, nanging kahanan kasebut tegang.
  9. + 15
    12 May 2014
    Wektu wis teka kanggo tumindak kanthi tegas. Wong-wong sing tilar donya ing Slavyansk, Kramatorsk, Odessa minangka patriot sejati saka Ukraina. Yen dheweke pengin Banderlogs ing Kyiv dirungokake dening Timur, posisine ora mung kudu dirungokake, nanging uga muni kanthi muni, njerit, tangis sing nyengsarakke ing kupinge Kyiv demonisme. - kepiye carane iki bisa kedadeyan ing pamrentah negara sing meh kaya Eropa sing sial iki bakal ngremukake rakyate dhewe nganggo tank lan perang karo dheweke. Lan supaya Timur-WELCOME TO FEDERASI RUSIA! WAKTU KANGGO KONSOLIDASI LAN MANGGO TO Kyiv!!!!!
  10. + 12
    12 May 2014
    Tahap paling angel ing urip republik bayi saiki bakal diwiwiti. Junta ora bakal menehi kamardikan kanthi gampang, sampeyan isih kudu berjuang lan berjuang. Gusti Allah ngalang-alangi yen wong lanang bisa sukses lan kita ndeleng spanduk Republik Donetsk ing Kyiv.
    1. +1
      12 May 2014
      Kutipan saka skylar
      kita weruh spanduk Republik Donetsk ing Kyiv.

      Miturut rencana, nggawe Republik Federal Novorossk, kanthi inklusi bertahap saka wilayah bekas Ukraina.
  11. +7
    12 May 2014
    Ora ana apa-apa, kita bakal ngurus kabeh. Kamenangan bakal dadi milik kita. Fasisme wis dibusak lan kita bakal mbusak junta iki.
  12. +1
    12 May 2014
    Dmitry Steshin @kp_steshin 14 min.

    Waca informasi RIA Novosti babagan cangkang Slavyansk, sinau nyaring sing kosong! Aku lungguh ing atap, tanpa alas, karo secangkir kopi. Aku ora krungu apa-apa!


    Kolom 5 nyebar informasi sing salah ...
  13. +6
    12 May 2014
    Mdya.
    Sing manggon neng Neni ora ngguyu sirkus.
  14. Sus
    Sus
    +2
    12 May 2014
    Saiki Rusia duwe hak ngirim pasukan menyang republik independen
    1. +2
      12 May 2014
      Ora saiki, nanging nalika panguwasa mentas kawangun bakal nelpon. Iki uga perlu kanggo wong Donetsk dhewe. ana, siji saka sangang milih marang kamardikan.
    2. 0
      12 May 2014
      Kutipan saka sus
      Saiki Rusia duwe hak ngirim pasukan menyang republik independen

      Kita biyen duwe, nanging kenapa?
      Dheweke nindakake kanthi apik dhewe.
      KEMENANGAN KUDU TANGGUNG, dudu ditampa kanthi gratis.
      Mung banjur dihargai.
  15. Chavak_zloi
    +4
    12 May 2014
    Kene bajingan!!
  16. +1
    12 May 2014
    Kyiv juntas sepisan maneh konfirmasi karo tumindak bodho sing bakal ana Novorossiya! Iku mung masalah wektu.
  17. +1
    12 May 2014
    15:56, Slavyansk - Pasukan Ukraina nembak mortir ing Slavyansk saka dhuwur Karachun. Pengawal Nasional lagi murub ing checkpoints, nanging ana informasi babagan tambang sing nyerang bangunan omah. Saiki, ora ana informasi babagan wong mati, tatu lan karusakan. http://vognebroda.net/ukrainskie-voyska-vedut-minometnyy-obstrel-slavyanska
  18. +6
    12 May 2014
    3,14 Ing kene menyang junta sawise iku!!! U.R.O.D.Y!! Padha ora bisa dijenengi liya. Dheweke nulis kanthi bener - THIS IS AGONY. Sayange sing getihen, nanging isih, AGONIA. Aku pengin supaya padha keselak getih iki, ora duwe wektu kanggo oncat duka am
  19. +9
    12 May 2014
    Rusia dianakaké mung thanks kanggo Ukraina lan, ing kasunyatan, tansah dadi bagéan saka Ukraina. Iki uga dimangerteni dening kabeh tsar Rusia, wiwit (paling ora) karo Peter 1, lan mulane dheweke ora pengin ngeculake Ukraina. Nanging kabeh rampung kadhangkala. Kesalahan B. Khmelnitsky pungkasane bakal didandani ing mangsa ngarep banget.
    Lan Ukraina Kulon bakal maneh dadi bagéan saka Polandia lan Romania, i.e. bakal dadi abdi sing "daulat". ngguyu
  20. +2
    12 May 2014
    Kutipan: a52333
    ora. janji jam 14 sore.
    nanging sensor ora salivating ing esuk.
    sepasang mutiara

    gorYakovlevich
    Rusia dianakaké mung thanks kanggo Ukraina lan, ing kasunyatan, tansah dadi bagéan saka Ukraina. Iki uga dimangerteni dening kabeh tsar Rusia, wiwit (paling ora) karo Peter 1, lan mulane dheweke ora pengin ngeculake Ukraina. Nanging kabeh rampung kadhangkala. Kesalahan B. Khmelnitsky pungkasane bakal didandani ing mangsa ngarep banget.

    olenca2807
    Aku ngimpi yen Rusia bakal ngenali dheweke lan kita bakal mati amarga abang iki.

    Cozzac
    Mungkasi fantasizing. Bali menyang kasunyatan: Rusia wis ilang. Pitakonan nyerah iku masalah wektu

    Ukr Ukr
    REFERENDUM PALSU. FALSE SHOW. VOTE PALSU. Etungan PALSU.
    MATI PALSU NON PEMERINTAH RUSIA!!!

    Vyacheslav Hlyupin
    Oh nggih. Dump sampah iki wis digabung dadi jugangan sampah - parashka. Secara pribadi, aku seneng gabung karo wilayah sing cedhak karo Dnepropetrovsk (wates kudu dipindhah maneh). Lan liyane menyang neraka. Dheweke narik, narik, lan bakal narik Ukraina menyang ngisor. (Wong bodho cenderung akeh sing ora bisa dikendhaleni)

    Rusia sing mlarat, iki kudune ... urip tanpa lumbung lan ora nyebul ing kumis ...
    1. +1
      12 May 2014
      Ing sensor, sawetara Svidomo rvandureks lan konteks padha, lan prosers Urkain finance kabeh saru iki. Ayo padha bosok ing matriks, baterei x.r.e.n.o.v.y.
  21. +8
    12 May 2014
    Kutipan saka sus
    Saiki Rusia duwe hak ngirim pasukan menyang republik independen

    Ora duwe. Padha thrashing ing kothak kosong, paling kamungkinan, supaya ana akeh swara, kanggo provoke media menyang histeria. Federasi Rusia ditarik kanthi wangkal manic. Kaping pirang-pirang Avakish mlebu ing Slavyansk, mbongkar checkpoints, ngrebut bangunan sing dicekel, mung banjur cepet ninggalake Slavyansk, mbebasake bangunan lan meh mulihake checkpoints kasebut. KENAPA?
    1. +1
      12 May 2014
      Kutipan: not_mestofil-ko
      KENE?

      Amarga wedi perang sipil gedhe-gedhe, angel nglumpukake wong akeh ing panji-panjine, nanging mungsuh njaba pancen beda, ing kene malah akeh sing ragu-ragu melu tentara, mbela sing mandiri. Ing kene sampeyan bisa nglegitimasi bandit sampeyan.
  22. Lyoshka
    +1
    12 May 2014
    Kanthi pasukan kaya sing ditarik Ukraina saka Slavyansk, dheweke bisa mateni kabeh wong kanthi cepet, nanging ora nindakake, mula krisis iki luwih disenengi utawa mung dheweke.
    1. dik-benteng
      +1
      12 May 2014
      Bisa - padha mateni, supaya ora bisa, usus tipis. Iku salah siji bab kanggo ngalahake wong akeh sing ora bersenjata kanthi impunity utawa ngobong wong-wong mau urip-urip nganggo teken, lan liya-liyane kanggo nyerang kanthi peluru, ora ana sing pengin.
  23. +3
    12 May 2014
    Kutipan: Veles75
    ...gorYakovlevich
    Rusia dianakaké mung thanks kanggo Ukraina lan, ing kasunyatan, tansah dadi bagéan saka Ukraina. Iki uga dimangerteni dening kabeh tsar Rusia, wiwit (paling ora) karo Peter 1, lan mulane dheweke ora pengin ngeculake Ukraina. Nanging kabeh rampung kadhangkala. Kesalahan B. Khmelnitsky pungkasane bakal didandani ing mangsa ngarep banget ....
    Kanggo badut!!! Sejarah saka buku teks Ukrainia mbokmenawa diwulangake ing ngendi dill minangka pusat alam semesta ngguyu


    Aja digatekake. Iki sawetara bocah cilik sing mangan barbitura, wong-wong utama ing Timur-Tenggara ujar kabeh ing referendum lan iki nyatane sampeyan ora bisa nyingkirake. Ora suwe ... mbales dendam ora bisa ditindakake teka, mesthi bakal teka, serangga ... Lan Kamulyan Kakaisaran Rusia Agung!!!
    1. +1
      12 May 2014
      Kutipan: Vyacheslav73
      Aja nggatekake, iki sawetara bocah enom sing mangan barbitura.

      Ing kana, setengah saka populasi katon lungguh ing barbitura
      ...."Enggal visa bakal dibatalake lan kita bakal bisa lelungan menyang Eropa, entuk keuntungan saka wong Eropa, lan supaya para penambang kerja luwih keras, jaran bakal mati amarga kerja. Lan kita, Pahlawan Maidan, bakal njaga! marang para pahlawan"....
      .....Sajrone 20 taun kepungkur, Rusia mung ngalami ambruk tentara. Ora ana tank anyar, ora ana operator waja, ora ana pesawat, ora ana MLRS, ora ana pemandangan normal, ora ana seragam. Lan ora ana bahan bakar normal kanggo kendaraan. Dadi, ora perlu wedi marang sapa wae kanggo ngremukake Ukrainianophobes ing sisih wétan lan tenggara. Kabeh sing ora setuju karo pamaréntah Kyiv saiki mung kudu exterminated, mung sing setya bakal tetep. Lan langsung ekonomi Ukraina bakal nggawe lompatan gedhe menyang EU....langsung, meh kabeh masalah wis ditanggulangi. Dheweke bakal nyusup ing dhengkul ing 2 taun lan bakal njaluk supaya digawa menyang Ukraina.....
      ...Amerika minangka sedulur cilik kita. Ora rahasia manawa konstitusi pisanan ditulis dening Ukrainians, lan banjur dipasrahake menyang Amerika. Ukrainia ugi mbiyantu ngembangaken tanah Amerika Serikat. Lan saiki dheweke wis nanggapi telpon lan nulungi kita. Nanging ing kasunyatan padha mung utang kita....
      ... Kanggo wong Amerika sing buta huruf, aku bisa ngomong yen Konstitusi pisanan ing donya iki ditulis dening hetman Ukrainia Pylyp Orlyk dawa sadurunge Amerika. Ibukutha Rusia St. Petersburg dibangun dening Cossack Ukrainia. Institusi pendidikan lan agama sing luwih dhuwur pisanan ing Rusia digawe dening para guru Akademi Kiev-Mohyla. Tentara Rusia biasane dibentuk saka perwira Ukrainia, pesawat ruang angkasa Soviet pisanan dirancang dening Ukrainia S.P. Korolenko (Stalin mengko meksa dheweke ngganti jenenge) .....
      [pusat[/ center]
      http://my.mail.ru/community/interfront/multipost/43100000BAB20801.html
  24. +2
    12 May 2014
    Sampeyan perlu kanggo ngremukake noobs iki - "seks". Ana INFA sing poto-nimbali Slavyansk wis "Nona", Mungkin padha ora duwe amunisi kanggo (120 mm tambang)?
    1. +2
      12 May 2014
      amunisi punika.
  25. +5
    12 May 2014
    Mungkin aku bakal mbaleni apa sing dikandhakake sadurunge, nanging saben-saben aku krungu kabar saka Ukraina, aku kelingan Yanukovych, sing lungguh karo kita lan meneng ing kain. Kadospundi saged kedadosan brothel ingkang kobong punika? Kepiye carane dheweke bisa ngiyanati para prajurite, sing padha mati lan cilaka kanggo dheweke lan pamrentahane? Aku ngerti yen kahanan iki diprovokasi dening AS lan Eropa, nanging pancene mokal kanggo nyegah pembantaian iki ing wiwitan? Napa, minangka presiden sing sah, dheweke ora resmi njaluk Putin ngirim kontingen militer kanggo nyetabilake kahanan ing negara kasebut? Sadawane dalan - iki kabeh pitakonan retorika, lan asil - kene, ing ngarep kita.
  26. Khalmamed
    +3
    12 May 2014
    Kutipan saka Nasha Rasha
    Dheweke ora bisa nampa manawa rencanane gagal, dheweke ora bisa nampa manawa pamrentahane bakal teka!

    roh jahat milih SLAVYANSK kanggo alesan, utawa Mungkin iku Providence kanggo SHOW US kita kudu ROLL UP ... pramila padha sosis ... songs of trances ... etc.

    Budhak kabeh RUSIA., lan ora ana sawetara wong Rusia !!!
  27. Arh
    0
    12 May 2014
    Lan yen Rusia nyerang kethek iki, kabeh wong bakal ngadili kanthi tepat !!!
  28. +1
    12 May 2014
    Iku wektu kanggo menehi penjajah jawaban nyata ...
  29. +1
    12 May 2014
    Kabeh padha, penjahat perang duwe mburi sing padha - gantungan. Iki carane kita mbangun junta lan bakal enggal pindhah menyang iku.
  30. +1
    12 May 2014
    Iki sengsara saka wong sing kalah.. Nalika asil referendum diumumake, mesthine bakal ngumumake nggawe DPR merdeka sing berdaulat, kanthi hak pertahanan bersenjata wilayahe saka agresor eksternal. Lan hak kanggo respon militèr lengkap kanggo pravoseks kurang ajar karo Nazi!
  31. +6
    12 May 2014
    Aku ora bisa mbantu nanging ngutip saka pesen Strelkov kanggo wingi. Inggih cah lanang!
    Babagan perang wengi:

    "Kira-kira jam setengah pitu ing wayah sore, sawetara jinis omong kosong (salah siji Pengawal Nasional, utawa" free pravoseki ") nyerang pos papriksan ing Andreevka. Nalika kita wiwit njupuk maneh, tank lan operator personel waja nyerang Karachun kanthi geni langsung. , mortir padha disambungake. Kita, miturut urutan iki , mundur luwih jero menyang sektor omah. We wis papat tatu (Untung, minangka ternyata mengko, kabeh ora serius), mobil burned mudhun, ana sawetara losses ing senjata.
    Ing 00:600, kabeh garnisun Ukrainia sing gagah prakosa Gunung Karachun, sing wis siyap nyerang Slavyansk, tangi saka bab sing ora dikarepke lan mokal - iki dipecat dening meriem (utawa luwih, mortir). Meh kosong, saka 12 meter, BMD kita ("penny" lan "loro") lan "Nona" digarap. Sing terakhir nembak 4 puteran lan bali kanthi aman menyang pangkalan. Sawise salah sawijining tembakan ing Karachun, ana sing njeblug, siji kena langsung ana ing menara TV, liyane ing gedung pusat televisi. Jam XNUMX esuk ana helikopter teka (mbokmenawa kanggo sing tatu). Aku ngenteni data ing losses mungsuh. Padha kudu ana - ana sawetara batre (kalebu "grad") lan luwih saka batalyon infantri motorized karo perusahaan tank bali menyang mburi. Ditilik saka interception radio, wong Ukraina padha tatu, gumun lan gelo nganti hiccups - kaya ing lelucon kondhang "Lan apa kita!?!?" Padha lungguh ana calmly, dijupuk ing checkpoint ing Andreevka, ngrancang kanggo badai Slavyansk rauh, lan banjur ... MULAI MULAI MENERBIT ING wong uga!!! Inggih, ing sembarang gapura ora menek!
    Sawise ngenyek kaya ngono, kira-kira 2 jam maneh, Ukrainians perang tanpa ngerti sapa, nggunakake mortir lan bedhil mesin abot. Padha nyuwil garasi ing pinggiran kutha lan ngrusak aspal cedhak stasiun sepur.
    Kanggo esuk iku ... sepi-ah-ah-ah ...
    Mugi Petunjuk subtle sandi tekan wong. Kita duwe amunisi luwih saka cukup. "Pengiriman langsung" saka depot militer Ukraina ..."
  32. +2
    12 May 2014
    Anggota forum, ing alamat iki, milisi Slavyansk terus nganyari informasi babagan kahanan ing wilayah kasebut. Tindakake dhewe online. Iku ana sing jangkoan paling cepet lan dikonfirmasi kabeh acara http://www.voicesevas.ru/ Moderators, Mungkin iku ndadekake pangertèn kanggo ngirim alamat iki ing panggonan conspicuous? Supaya kurang gosip.
  33. 0
    12 May 2014
    Apa durung wektune kita "nglarang ngubengi Tbilisi"?
  34. Rubmolot
    +2
    12 May 2014
    Upaya junta Ukrainia kanggo narik Rusia menyang konflik militèr sing mbukak wis tekan puncaké. Saben dina wayang saka Amerika saben dinten gesang kanggo Suriah ngerti liyane lan liyane kasebut kanthi teliti, sing ing kasunyatan West "wong-wong mau" tanpa Crimea, tanpa Novorossia (karo batu bara lan industri abot) ora ana sing perlu.

    Kulon tansah mbutuhake mung siji - PROFIT! Lan isih ora entuk bathi ...
    Kasunyatan yen junta arep mati cramp punika kasunyatan elek.

    Ati-ati
    Dheweke bakal nindakake kabeh kanggo narik Rusia menyang konflik, lan kanthi mangkono "kulon".
    Iki minangka kesempatan pungkasan kanggo uwal saka paukuman tali.

    Iku wektu kanggo kontingen donya "Slavic Truth and Love" bangkit ing perang nglawan fasisme!!!
  35. +3
    12 May 2014
    Sing sarwa mlaku. Crimea wis ilang. "Tenggara lagi ngemas tas." Amerika bakal njaluk zapadenschina karo tangan outstretched lan bedhil mesin ing liyane. EU bakal seneng
    1. Rubmolot
      +1
      12 May 2014
      ... saka diskusi ing Internet Ceko

      Ukraina luwih mlarat tinimbang wong liya ing EU (nominal GDP
      Ukraina - $3 per kapita saben taun,
      Republik Ceko - $18 saben kapita
      Polandia - $ 13 saben kapita
      Yunani - $21 per kapita).

      ... supaya Ukraina bakal nampa dhuwit liyane saka dana Eropah kanggo dangu.
      Apa kita bakal mbayar mlarat kanthi jeneng fasisme Ukrainia?

      Ukraina nduwe 48 jiwa (457). Apa kita pengin saben Ukrainia - dina iki sinonim kanggo fascism - dadi warga EU, lan kanthi mangkono bisa dumunung ing sembarang negara EU - kalebu Republik Ceko, kang ana ing dalan gedhe minangka negara sabanjuré (sawise Slovakia)?
  36. 0
    12 May 2014
    Halo liyane!
    Entuk nangkep: - Saiki ora ana sambungan karo checkpoint, amarga ana masalah serius karo komunikasi seluler ing kutha ....
    Apa iki?
    Ing 92nd ing Abkhazia, sanajan ing tingkat klompok 5-10 pejuang, kita duwe paling ora 2 stasiun radio portabel. Apa sih postingan blok? Apa sih telpon seluler? Kanggo sapa "Shooter" nelpon ing ponsel? Ing RIA, "spesialis militer" prasaja wiwit lair. Mbuwang kabar iki.
    1. 0
      12 May 2014
      Setuju nglirik ing situs iki, sampeyan kudu njelasno lan nyaring warta dhewe. fun ing umum nglirik
  37. +2
    12 May 2014
    Kutipan: Tersky
    Prajurit sialan. "Tentara" sampeyan mung ngerti perang karo wanita lan wong tuwa.


    Elinga yen lan mung karo sing ora bersenjata!
  38. leobos
    +3
    12 May 2014
    Dadi padha nggantung wedhus Cop saka Mariupol utawa ora? Pamburu
  39. +1
    12 May 2014
    Kutipan saka skylar
    Mungkin aku bakal mbaleni apa sing dikandhakake sadurunge, nanging saben-saben aku krungu kabar saka Ukraina, aku kelingan Yanukovych, sing lungguh karo kita lan meneng ing kain. Kadospundi saged kedadosan brothel ingkang kobong punika? Kepiye carane dheweke bisa ngiyanati para prajurite, sing padha mati lan cilaka kanggo dheweke lan pamrentahane? Aku ngerti yen kahanan iki diprovokasi dening AS lan Eropa, nanging pancene mokal kanggo nyegah pembantaian iki ing wiwitan? Napa, minangka presiden sing sah, dheweke ora resmi njaluk Putin ngirim kontingen militer kanggo nyetabilake kahanan ing negara kasebut? Sadawane dalan - iki kabeh pitakonan retorika, lan asil - kene, ing ngarep kita.

    Ya, kabeh omong kosong iku wayahe kanggo pemberontakan bersenjata dipilih kanthi akurasi filigree (ora wonder Nuland dikutuk). Kanggo telung sasi, kabeh iku pancene luwih utawa kurang tentrem, Maidan nyebabake orgasme involuntary antarane liberal (elinga Grishkovets, Bogomolets, etc.), mbayangno yen kabeh iki buyar karo senjata. Lan ing Februari 20-22, kabeh diganti dramatically, nanging ing wektu sing pungkasan game Olimpiade njupuk Panggonan karo kamenangan lengkap saka Federasi Rusia. Nalika aku ngerti, Yanuk dilarang nindakake paling ora sawetara tumindak, elinga lelungan menyang Federasi Rusia lan telpon saka Putin nalika Yanuk mlebu kabeh.
    Aku mikir revolusi sabanjure bakal ana ing Venezuela, ing tengah-tengah Piala Dunia 2014 utawa Olimpiade 2016 ing Brasil. Saiki, ketoke, ana persiapan aktif kanggo kabeh telung acara kasebut.
  40. +1
    12 May 2014
    piye carane sampeyan bisa nembak wong sampeyan, ora malah fasis - iku kediktatoran
  41. Andrey44
    +1
    12 May 2014
    Kutipan saka: svp67
    Ing kasus apa wae - URGENTLY FORM THE GOVERNMENT saka negara-negara sing mentas kabentuk utawa siji negara, sing bakal nulungi kita luwih utawa kurang resmi menehi dhukungan, lan wis penting banget kanggo nglindhungi wong biasa ...

    Luwih cepet swara diitung lan pamrentah dibentuk, luwih cepet Federasi Rusia kudu menehi pitulung sing efektif. Swara kaadilan wis tangi ing Rusia, lan saiki dheweke ora nggatekake babagan sanksi Barat, kapentingan oligarki lokal "kita", lan squeak saka "kita" liberal pro-Kulon. Swarane wong-wong mau arep malih dadi kewan, gumuruh banter: ya, pira bisa mateni, ngobong urip-uripan, rudo pekso lan ngrampog wong Rusia !!!
    PDB, pimpinan nasional, duwe dhukungan penuh saka populasi. Aku bangga bakal Wigati, ora mung Ortodoks, nanging ALL RUSSIANS!
  42. Ork-78
    0
    12 May 2014
    Sampeyan kudu langsung njupuk Soledar, kanthi tambang lan arsenal!
  43. Manul49
    +1
    12 May 2014
    penembake:
    "Sawise penghinaan kaya ngono, kira-kira 2 jam maneh, wong Ukraina perang tanpa ngerti sapa, nggunakake mortir lan senapan mesin abot. Dheweke nyuwil garasi ing pinggiran kutha lan ngrusak aspal ing cedhak stasiun sepur."

    Iku misale jek sing ana warriors padha politisi ing Kyiv. Tentara ora tumindak kaya ngono, sanajan ing republik pisang. Preman sing duwe gaman durung dadi prajurit, lan mesthi dudu prajurit.
    1. 0
      12 May 2014
      Perlu dieling-eling yen prajurit iku ora bodho, lan sumpah marang rakyat, dudu junti. Mulane padha perang mung saka ngisor tongkat.
  44. 0
    12 May 2014
    We are nunggu statements saka wayang-usurpastor Turchinov lan liyane metu mongrels ing semangat "Slavyansk nembak ing dhewe saka meriam amarga maksud angkoro Moscow!"

    Kita kudu mungkasi sirkus iki piye wae ...
  45. +6
    12 May 2014
    Miturut wartawan KP
    Dmitry Steshin ‏@kp_steshin 14 min.
    Tymoshenko kejiret ing Slavyansk. Photofact
    http://t.co/2EBtRKqccx
    1. 0
      12 May 2014
      Wanita sing apik banget iki ngupayakake kebebasan kanggo minggu kaping pindho ing pos pemeriksaan ing Svoboda Street...
  46. 0
    12 May 2014
    "Tymoshenko kejiret ing Slavyansk." Persis, dheweke.
  47. +1
    12 May 2014
    Kutipan: 1812 1945
    Kutipan: Tersky
    Pasukan Ukrainia siap nanggapi kemungkinan serangan utawa tumindak agresi saka Rusia," Prajurit kurang ajar. "Tentara" sampeyan mung ngerti perang karo wanita lan wong tuwa.

    Kanthi tumindak defecation, hacks karo tentara bisa njawab. mung.

    Aviation ditarik munggah.
    1. 0
      12 May 2014
      Helikopter: - Apa sampeyan ndeleng lumut?
      Pesawat: - m o s k a l dheweke, ora.. Aku weruh lenga !!
      ngguyu
  48. 0
    12 May 2014
    Aku ora njaluk introduksi saka Angkatan Bersenjata Rusia menyang Ukraina. Iki mung sing ditunggu-tunggu para patron Kulon saka junta Kyiv. Nanging wong-wong sing junta iki nyoba kanggo crushed, Rusia cukup bisa kanggo nyedhiyani senjata lan peralatan perlu, Intelligence lan volunteer specialists. Kanthi organisasi sing tepat lan peralatan milisi sing cukup, "prajurit" Ukrainia, pravoseki lan tentara bayaran ora bakal bisa nindakake apa-apa. Ya, lan zona ora mabur ing sisih kidul-wétan Ukraina uga bisa disedhiyakake saka wilayah Rusia liwat nggunakake pesawat AWACS lan U Rusia, radar peringatan dini lan sistem pertahanan udara jarak jauh. Lan ora ana introduksi pasukan. Mung REMOTE CONTROL karo siji tombol abang!
  49. +2
    12 May 2014
    "Potensi militer kita ngidini kasil nglawan tentara Rusia," tambah Parubiy.

    Ing asas, kabeh iku bener. Kajaba iku kasil kudu diganti karo sakbenere- ya .
  50. +1
    12 May 2014
    Kabeh bakal apik. Aku ngomong karo wong lanang, miturut pengalaman Grozny, dheweke isih nginstal rudal anti-tank yen perlu, sawetara warga omah-omah nyoba nesu, nanging perang, sampeyan ngerti) (hello militan, maca maca)))) , junta, sugeng rawuh, sampeyan bakal mati ing kutha prajurit
  51. ..Dmitry..
    0
    12 May 2014
    http://www.youtube.com/watch?v=nyrtFsfY5I0&list=UUiIQoDpxVrsNw4sNkqS1DLA
  52. 0
    12 May 2014
    Quote: aku
    Kutipan saka domokl
    Nanging aku mikir milisi bakal mangsuli aku dina iki lan kanthi kasar ...

    Mergo iki


    LiveJournal nerbitake laporan dening komandan milisi rakyat ing Slavyansk, Igor Strelkov, sajrone perang wengi ing kutha kasebut. "Kira-kira jam setengah wolu sore, sawetara jinis omong kosong (salah siji Pengawal Nasional, utawa" pravoseki gratis ") nyerang pos papriksan ing Andreevka. Nalika kita wiwit njupuk maneh, tank lan operator personel lapis baja murub saka Karachun kanthi geni langsung, mortir gabung. Kita, miturut pesenan iki, mundur luwih jero menyang sektor omah. Kita duwe papat tatu (untung, amarga mengko, kabeh ora serius), mobil kasebut kobong, ana sawetara kerugian ing senjata, "ujare pangguna LJ Summer56 dikutip Strelkov. "Ing jam nol, kabeh garnisun Ukrainia sing gagah ing Gunung Karachun, sing wis siyap nyerang Slavyansk, tangi saka bab sing ora dikarepke lan mokal - ditembakake dening meriam (utawa, mortir). Meh titik-kosong, saka 600 meter, BMD kita ("penny" lan "loro") lan "Nona" makarya ing. Sing terakhir nembak 12 puteran lan bali kanthi aman menyang pangkalan. Sawise salah sawijining tembakan ing Karachun, ana sing njeblug, siji kena langsung ana ing menara TV, liyane ing gedung pusat televisi. Jam papat esuk ana helikopter teka (mbokmenawa kanggo sing tatu). Aku ngenteni data ing losses mungsuh. Mesthine ana ing kana - ana sawetara baterei (kalebu Grad) lan luwih saka batalyon infantri bermotor karo perusahaan tank ing jejere, "ujare pesen kasebut. "Dinilai saka interception radio, wong Ukrainia padha tatu, gumun lan gelo nganti hiccups - kaya ing lelucon sing kondhang "Apa kita?!" Padha lungguh ana calmly, njupuk ing checkpoint ing Andreevka, planning kanggo badai Slavyansk rauh, lan banjur ... Padha miwiti njupuk ing wong-wong mau! Lha, ora mlebu gerbang wae!” - blogger ngutip Strelkov. "Sawise penghinaan kaya ngono, kira-kira rong jam maneh, wong Ukraina perang tanpa ngerti sapa, nggunakake mortir lan bedhil mesin abot. Padha nyuwil garasi ing pinggiran kutha lan ngrusak aspal cedhak stasiun sepur. Nanging ing esuk - kasepen. Mugi Petunjuk subtle sandi tekan wong. Kita duwe amunisi luwih saka cukup. "Pengiriman langsung" saka depot militer Ukrainia," ujare pesen kasebut.

    Uga ing wayah wengi, ana upaya babagan 20 Pengawal Nasional Ukropov kanggo nembus sektor swasta ing bagean Komikormova. Begjanipun, iku wengi padhang rembulan, lan nalika padha nyedhaki, watara 200 meter adoh, padha ditemokake dening residents saka omah paling njaba (uga, kaya Rublyovka ing Moscow), lan padha mbukak ngarahake geni saka carbine karo optik lan bedhil vertikal. . Ana pos papriksan kita kira-kira 300 meter, kita tekan ing kana sajrone 5 menit, lan ngusir para pengemis kanthi peluncur granat lan geni senjata cilik.
    Kira-kira jam 14,00, Operasi Retribusi diwiwiti. Ing tengah-tengah swara geni senjata cilik, pos ing KHP (persimpangan Adamovka-Nikolskoye) dipecat kanggo tujuan pendhidhikan saka Nona lan BMD ing pos ing Kombikormovoy. Miturut survey saka pembalap sing banjur liwat checkpoint, dill ambruk menyang despondency.
  53. 0
    12 May 2014
    Kutipan saka noskov
    Halo liyane!
    Entuk nangkep: - Saiki ora ana sambungan karo checkpoint, amarga ana masalah serius karo komunikasi seluler ing kutha ....
    Apa iki?
    Ing 92nd ing Abkhazia, sanajan ing tingkat klompok 5-10 pejuang, kita duwe paling ora 2 stasiun radio portabel. Apa sih postingan blok? Apa sih telpon seluler? Kanggo sapa "Shooter" nelpon ing ponsel? Ing RIA, "spesialis militer" prasaja wiwit lair. Mbuwang kabar iki.

    Iki masalah utama kita - ora ana sambungan kajaba seluler

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"