150 milyar rubles kanggo tank anyar

57
Miturut pawarta kasebut RBC, ing enem taun sabanjuré Produsèn Russian paling gedhé tank peralatan - perusahaan Uralvagonzavod - arep nandur modal 150 milyar rubel ing produksi, lan 50 milyar bakal nandur modhal ing taun iki. Wakil Direktur Umum pisanan saka perusahaan Yuri Bodyaev ngandika bab iki.

Dana kasebut bakal digunakake kanggo modernisasi perusahaan sing ngasilake peralatan khusus, uga kanggo mbukak kapasitas sing ngasilake peralatan sipil. Miturut Bodyaev, Uralvagonzavod nindakake rekonstruksi utama, mesin anyar dituku kanggo nepaki tatanan pertahanan negara. Utamane, produksi mesin diesel direkonstruksi ing Pabrik Traktor Chelyabinsk. Karya pembangunan direncanakake kanggo Nizhny Novgorod "Burevestnik", kalebu pangembangan proyek tank "Armata".

Miturut Wakil Direktur Jenderal perusahaan Alexey Zharich, dana kanggo modernisasi fasilitas diinvestasikan ing kerangka program target federal "Pengembangan kompleks industri militer Federasi Rusia nganti 2020." Program iki nyedhiyakake 60% investasi saka dana perusahaan dhewe lan 40% saka dana pemerintah. Sadurungé, Wakil Perdana Menteri Rusia Dmitry Rogozin nyathet yen total volume program target federal bakal kira-kira 3 triliun rubel.

Wigati dicathet yen anggaran federal Federasi Rusia nyedhiyakake pengeluaran kanggo pertahanan nasional ing 2014-2016. ing jumlah 9.9 triliun rubles.

Perusahaan negara Uralvagonzavod kalebu luwih saka 20 perusahaan, biro desain lan lembaga riset sing ngasilake peralatan militer lan mesin bangunan dalan. Kajaba iku, perusahaan ndarbeni luwih saka 45% saka pasar mobil barang Russian.
  • http://top.rbc.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

57 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 34
    12 May 2014
    Kabar kasebut nyemangati, lan nalika ora ana "Armata" - Wenehana T90MS lan T72B2 "Slingshot" menyang pasukan, lan dudu T72B3 sing cacat ...
    1. +5
      12 May 2014
      lan dudu T72B3 sing rusak ...

      EMNIP T-72B4 kudu diwiwiti taun iki.
      Apike dadi sugih lan sehat.
    2. +4
      12 May 2014
      Kutipan saka: svp67
      Kabar kasebut nyemangati, lan nalika ora ana "Armata" - Wenehana T90MS t T72B2 "Slingshot" kanggo pasukan, lan dudu T72B3 sing rusak ...

      + mung siji-sijine sing mbokmenawa ora cacat nanging "mentah" sing nyerang, mesthine tampilan kasebut dipasang, nanging tampilan iki bakal diidak-idak ing "Weker" pisanan, supaya bisa ngomong .. lan jujur, aku ora. Aku ora pengin ngomong babagan penginderaan jarak jauh ing umum.. senajan ... tenan ing bab cilik, mlaku liwat bab cilik ...
      1. + 15
        12 May 2014
        Wong lanang, aku ndhukung sampeyan kanthi lengkap, nanging sing paling penting yaiku ora mung aliran dhuwit sing terus-terusan menyang industri pertahanan, nanging tuwuhing industri abot. Lan iki, kaya sing kita ngerti, minangka dhasar lan dhukungan ekonomi negara. Bakal ana industri abot - kita bakal duwe tank, kapal anyar, lan pesawat.
        1. +7
          12 May 2014
          Kutipan saka belij
          Wong lanang, aku ndhukung sampeyan kanthi lengkap, nanging sing paling penting yaiku ora mung aliran dhuwit sing terus-terusan menyang industri pertahanan, nanging tuwuhing industri abot. Lan iki, kaya sing kita ngerti, minangka dhasar lan dhukungan ekonomi negara. Bakal ana industri abot - kita bakal duwe tank, kapal anyar, lan pesawat.

          Tank modern, kapal, pesawat minangka tumpukan wesi tanpa ngisi komputer. Sampeyan kudu ngembangake kabeh kanthi maksimal.

          Lan sing paling angel yaiku ngembangake kanthi cara sing seimbang.
          Carane bocah berkembang - sistem saraf, sistem sirkulasi, otak, tangan-sikil, ati-limpa, mata-kuping.

          Yen sampeyan tuwuh mung siji organ, banjur ana wong sing bakal lair - bener, ypod.
          1. +1
            12 May 2014
            Aku setuju, nanging sampeyan kudu miwiti cilik
    3. +5
      12 May 2014
      Kutipan saka: svp67
      Kabar kasebut nyemangati, lan nalika ora ana "Armata" - Wenehana T90MS lan T72B2 "Slingshot" menyang pasukan, lan dudu T72B3 sing cacat ...

      Sergey:
      apik apik apik

      Miturut cara, UVZ alon-alon nambah B3:

      -Padha siyap nempel PNK-4SR menyang komandan. (URY akeh kutha)
      -ZPU, miturut, bakal ditutup.
      -Kaya Slingshot - instalasi pangayoman marang tambang karo sekring magnetometric.
      -Mesin: B-92C2.
      -Ing mekanik...TVN-5!!!
      -kayane malah ganti TNA...

      Kita ngenteni Wilayah Moskow kanggo miwiti tuku kendaraan kanthi owah-owahan kasebut.
      Ana gosip sing bakal miwiti tuku kanggo biathlon, nanging iki gosip.
      Aku krungu rong varian jeneng: T-72B3M utawa T-72B4 ... hmm, dadi angel karo bayangan ing UVZ.
      ngguyu
      1. +1
        12 May 2014
        Quote: Aleks TV

        Kita ngenteni Wilayah Moskow kanggo miwiti tuku kendaraan kanthi owah-owahan kasebut.
        ngguyu

        woy! Lan luwih cedhak karo kulon (ing arti cedhak (ing arti supaya pucuk batang wis katon ngluwihi wates. wassat ))
        Lan sawetara wong wis wiwit lali apa ambune knalpot diesel saka tank kita. ngguyu
    4. Ork-78
      +1
      12 May 2014
      Kita butuh nganyari KUALITAS, dudu modernisasi!
      1. +2
        12 May 2014
        Kutipan: Ork-78
        Kita butuh nganyari KUALITAS, dudu modernisasi!

        Ya, sial, mesin paling anyar kanthi lapangan pasukan protèktif lan bedhil pemusnah. Lan mesin WARP !!!

        Luwih gampang bengok-bengok saka cabang. Anggaran ora karet.

        Kita butuh pendekatan sing seimbang: modernisasi ditambah karo peralatan anyar.
        Sasis tank lungse bisa digunakake minangka platform kanggo peralatan liyane - sistem anti-pesawat, kendaraan tambahan, etc.

        Umumé, miturut tren anyar, ana penurunan sing signifikan ing peran tank.
        Ana kapentingan ing sistem waja mobile cahya, ngendi emphasis utama ing pangayoman aktif lan sistem kontrol geni.

        Kendaraan lapis baja dadi luwih maneka warna lan khusus banget. Contone BMPT.
      2. 0
        12 May 2014
        Lan sing bakal Feed industri pertahanan, T-72 ... for sale, lan T-90 ... lan Armata kanggo awake dhewe, ing 90s adol mbantu akeh ... lan uga, ing kene pesaing internal muncul - Pabrik Tank Kharkov, dadi ana akeh "tank" kanggo siji negara - didol ...
    5. +9
      12 May 2014
      Lan nyumbang peralatan "dibebasake" menyang milisi saka Kidul-Wétan lan Odessa, kaya Zhirinovsky menehi "Macan" kanggo warga Lugansk.
    6. 0
      12 May 2014
      Dear svp67, ing Cekakipun, apa prabédan antarane tank T72B2 "Slingshot" lan T72B3, lan apa iku kerugian?
  2. + 17
    12 May 2014
    We are looking nerusake kanggo armature!
    1. +2
      12 May 2014
      Kutipan: Kornilovets
      We are looking nerusake kanggo armature!

      Grosir kanggo 3 triliun rubles eseman
      1. +2
        12 May 2014
        KUWAT BAHAN NEGARA!
    2. Komentar wis dibusak.
  3. + 27
    12 May 2014
    Ayo ngomong: "Sampeyan menehi TANKS modern NEW kanggo pasukan !! T 90, ARMATA! Lan ing dalan, "Oplot", sawise pamisahan wilayah Kharkov saka Ukraina, kanggo arming Distrik Militer Novorossiysk! Aja mbuwang adoh Pabrik Tank Kharkov! apik
    1. +7
      12 May 2014
      Kutipan saka fregina1
      !Aja mbuwang Pabrik Tank Kharkov!

      Apa ana liyane sing kudu dibuwang? Padha "Oplot" ing siji salinan. rampung, sing pungkasan iku. Endi pesenane? Aku ora pengin ngomong apa-apa sing ala babagan KhTZ, nanging "kabeh wis dicolong sadurunge kita" (c), kayane aku ...
      1. +4
        12 May 2014
        Kutipan saka: inkass_98
        Apa ana liyane sing kudu dibuwang? Padha "Oplot" ing siji salinan. rampung, sing pungkasan iku. Endi pesenane? Aku ora pengin ngomong apa-apa sing ala babagan KhTZ, nanging "kabeh wis dicolong sadurunge kita" (c), kayane aku ...

        Dheweke duwe pesenan, utawa luwih, saiki ana keraguan BIG babagan kemungkinan bisa ditindakake ... KhTZ - mrodhuksi MTLB lan bedhil self-propelled 2S1 Gvozdika, ana hubungan sepuluh karo tank, tank minangka tanduran. jenenge Malyshev...
      2. ksandr45
        +3
        12 May 2014
        Yen ora salah, dheweke ngirim benteng menyang Thailand relatif anyar. Ana artikel babagan topik iki ing VO.
        1. 0
          12 May 2014
          Lan padha mbatalake kontrak kanggo pasokan BPM. Padha digawe saka kualitas banget miskin.
    2. + 10
      12 May 2014
      Iku luwih apik kanggo miwiti tanduran tank Omsk saka Kharkov siji!!! apik
    3. Komentar wis dibusak.
      1. + 10
        12 May 2014
        bengkel tank Kharkov. Apa wae sing luwih apik tinimbang iki.
        1. angin topan7
          +1
          12 May 2014
          Ya, gambar kasebut mesthi nggawe depresi.
        2. +1
          12 May 2014
          Kutipan: Baikal
          bengkel tank Kharkov. Apa wae sing luwih apik tinimbang iki.


          Nyesel nonton.
    4. +4
      12 May 2014
      Ora perlu dibagi kulit bruwang sing ora dipateni. Kita ora ngerti carane kabeh bakal rampung ing Ukraina. Ikhlas.
    5. +2
      12 May 2014
      Kutipan saka fregina1
      Ayo ngomong: "Sampeyan menehi TANKS modern NEW kanggo pasukan !! T 90, ARMATA! Lan ing dalan, "Oplot", sawise pamisahan wilayah Kharkov saka Ukraina, kanggo arming Distrik Militer Novorossiysk! Aja mbuwang adoh Pabrik Tank Kharkov! apik

      iku, T-64 bali menyang pasukan? eseman ora, tanke apik, iparku meh mateni aku nalika mabuk yen aku ngomong sing lawas ... ngguyu miturut wong, iku ora luwih apik, nanging piyambakipun njabat ing D.V. 40 taun kepungkur ... ngguyu
  4. + 25
    12 May 2014
    Aku kerja ing Uralvagonzavod dhewe, lan aku bisa ngonfirmasi manawa ana modernisasi bengkel sing serius, ora mung ing ngendi tank dipasang, nanging uga ing ngendi mobil dipasang. Kabeh karya modernisasi ditindakake utamane dening spesialis manca (Czech, Finns, Jerman).
    1. +5
      12 May 2014
      Kita uga butuh gerbong ... kanggo nggawa tank nglirik
    2. alex 241
      + 19
      12 May 2014
      Aku ora bakal lali UVZ, aku nyopir menyang Sokol lan kolom tank ninggalake bengkel.
      1. +1
        12 May 2014
        Kutipan: alex 241
        Aku ora bakal lali UVZ, aku nyopir menyang Sokol lan kolom tank ninggalake bengkel.

        Lan kepungkur aku pungkasan musim gugur, ing Ural kidul. Tengen ing ngarep irungku, ing persimpangan sepur, nalika simaphore murup abang.
        Sepur dawa wis liwat sedulur , kebak karo tank ya ! Tank anyar ing "kemasan", menyang sisih kulon nglirik .
    3. Wong Ural
      +2
      12 May 2014
      Halo warga negara!
      Utawa padha nglawan bangsane dhewe, utawa bisa digunakake ing mangsa ngarep kanggo ngrusak lan nindakake sabotase. Senajan aku ora aturan metu mung kapentingan komersial.
      Kawontenan ingkang khas dipunandharaken wonten ing kempalan cerkak “Ati Anget”.
    4. Komentar wis dibusak.
  5. +3
    12 May 2014
    Dadi akeh kanggo ngganti pesenan militer sing digawe dening Ukraina. Lan supaya wong-wong mau ngedol rattles ing ngendi wae, sanajan dikirim.
  6. + 11
    12 May 2014
    Rogozin minangka patriot sejati, sing paling penting, wakil saka kolom kaping lima wedi yen dheweke bakal dadi pimpinan, amarga dheweke ora altruistik. Kita kudu ngunggahake pendidikan patriotik saka sekolah, sing ilang ing taun 90-an. lan 2000. Aja ngremehake layanane marang PDB tanah air, utamane bubar. Kamulyan kanggo RUSIA!
  7. +4
    12 May 2014
    Hore!!! Hore!!! Hore!!!
  8. +5
    12 May 2014
    Jujur, jumlahe 50 milyar ora nyengsemaken, apa iku? 1 milyar euro..Kanggo ukuran apa UVZ wis, iki bledug (ora angel kanggo mriksa tembung sandi, katon ing pinten biaya peralatan industri), nanging siji ora bisa bantuan nanging ngakeni bilih iki luwih apik tinimbang apa-apa, jangkah saka peralatan maneh produksi kudu ditambahake sabisane, mungsuh wis ana ing ngarep lawang..
  9. +9
    12 May 2014
    Aku mikir yen ing parade kanggo ngurmati ulang taun kaping 70 saka Kamenangan, "Armatian" bakal numpak parade !!!
  10. sang Punisher
    +4
    12 May 2014
    Akhir-akhir iki kita wis wiwit nglampahi kathah ing senjata. Tren sing apik sanadyan! ombenan
  11. +1
    12 May 2014
    ...
    Karya pembangunan direncanakake kanggo Nizhny Novgorod "Burevestnik", kalebu pangembangan proyek tank "Armata".
    ...

    Sing. jarane dereng gumebyar ing Armata....
  12. +1
    12 May 2014
    mesin anyar dituku

    Hurray, utawa soko! Iki minangka tandha apik!
  13. +1
    12 May 2014
    Quote: Punisher
    Akhir-akhir iki kita wis wiwit nglampahi kathah ing senjata. Tren sing apik sanadyan! ombenan


    Aku bakal mbaleni bebener hackneyed, Nanging: yen sampeyan ora pengin Feed tentara, sampeyan bakal Feed wong liya ...
  14. +2
    12 May 2014
    Apa ana prospek kanggo Chelyabinsk? T-80s uga mobil apik.
  15. +4
    12 May 2014
    Kakehan sing ilang ing pirang-pirang taun ora aktif! Aku ora ngerti sapa sing bakal nindakake kabeh iki, nanging aku saiki kerja ing pabrik ing Pikalevo, ora bisa nemokake tukang listrik, mekanik, turner. Ana dalan 5 taun kepungkur, padha ditutup lan iku! Saiki paling njaluk sawetara Managers kanggo bisa lan mulang kabeh dhewe! pensiun lan ora ana wong liya kanggo pass ing pengalaman kanggo! Sedhih!
  16. +1
    12 May 2014
    Nek pengen tentrem, siap-siap... Kabeh kanggo tentara, kabeh kanggo tentrem, terusno!!!
  17. +1
    12 May 2014
    Modernisasi produksi ing industri pertahanan luwih relevan tinimbang saiki; kita butuh produk militer modern kanthi kualitas dhuwur.
  18. +1
    12 May 2014
    Kutipan: alex 241
    Aku ora bakal lali UVZ, aku nyopir menyang Sokol lan kolom tank ninggalake bengkel.

    Cukup ayu!!!
  19. 0
    12 May 2014
    Ya, Kremlin bakal ngerti yen Rusia ora bisa urip tanpa Tentara sing kuwat, mula siji-sijine cara metu yaiku modernisasi Angkatan Bersenjata kanthi cepet lan akeh senjata berteknologi tinggi!
  20. +1
    12 May 2014
    Iku kira-kira 3000 tank. Ayo ndeleng.
  21. +2
    12 May 2014
    Kutipan saka xenod55
    Lan nyumbang peralatan "dibebasake" menyang milisi saka Kidul-Wétan lan Odessa, kaya Zhirinovsky menehi "Macan" kanggo warga Lugansk.
    Apik plus! Napa Zyuganov lan Mironov meneng? supaya padha chip kanggo Wolf lan Lynx)
  22. +2
    12 May 2014
    Prospek iki nyemangati; armada Angkatan Udara lan pasukan darat Angkatan Darat Rusia mboko sithik dianyari, sanajan kanthi cepet, nanging isih.
    Kutipan saka luke
    Kutipan saka xenod55
    Lan nyumbang peralatan "dibebasake" menyang milisi saka Kidul-Wétan lan Odessa, kaya Zhirinovsky menehi "Macan" kanggo warga Lugansk.
    Apik plus! Napa Zyuganov lan Mironov meneng? supaya padha chip kanggo Wolf lan Lynx)

    Lan nyerahake operator personel lapis baja 82A lan Terminator lan Fogot BMPT kanthi pasangan. Banjur junta Ukrainia wis ngeculke.
  23. 0
    12 May 2014
    Sing ala yaiku ora cukup spesialis lan tenaga kerja sing mumpuni. Swara 20 taun kepungkur, kita duwe bias bodho kanggo ngasilake "manajer" tinimbang spesialis. Lan tanpa spesialis sing kompeten, malah kapal perang angkasa bakal dadi tumpukan logam. Ikhlas.
  24. 0
    12 May 2014
    Kabar apik yen Uralvagonzavod kita berkembang. Lan pertahanan saya kuwat lan ana proyek anyar. apik ombenan
  25. 0
    12 May 2014
    Ana sing ngerti rega tank? Mung kanggo seneng-seneng. Banjur 150 milyar ... 150 milyar ... Apa iku akeh utawa sethitik?
    1. Roshchin
      0
      12 May 2014
      Pitakonan liyane: "Apa sing kedadeyan ing pabrik Omsk, sing tau ngasilake T-80?"
    2. +1
      12 May 2014
      Kutipan: Mishut37rf
      Ana sing ngerti rega tank? Mung kanggo seneng-seneng. Banjur 150 milyar ... 150 milyar ... Apa iku akeh utawa sethitik?

      Ana kelas (?) saka kewan omo - wood borers. Lan ing Rusia ana kelas - dhuwit-ngombé.
      Dadi, yen sampeyan ora ngracun, mula ora ketompo carane akeh dhuwit sing diwutahake, ora ana gunane.
      1. 0
        12 May 2014
        Kaya-kaya, maneh, setengah saka iku ora digunakake kanggo kickbacks am
      2. Komentar wis dibusak.
  26. +1
    12 May 2014
    Mesthi, aku ngerti yen dheweke bakal nyuwek aku, nanging sekolah desain Kharkov mesthi unggul. Umumé, kompetisi lan kompetisi ing pembangunan ora bakal natoni.
    Eh, kita pengin Kharkov lan Nikolaev. Inggih, maksudku Novorossiya))))
  27. Polarfox
    0
    12 May 2014
    T-80 - udakara 70,2 yuta rubel.
  28. Polarfox
    0
    12 May 2014
    Kutipan: Roshchin
    Apa sing kedadeyan ing pabrik Omsk, sing tau ngasilake T-80?

    Saka Vkontakte:
    Aku manggon ing Omsk, kita duwe biro desain teknik abot sing ngasilake tank T-80, mula tanduran kasebut bangkrut, dheweke durung mbayar gaji wiwit November 2013.
  29. +1
    12 May 2014
    Apa jenis bravado sampeyan duwe ing komentar? Aku kerja ing siji sharaga, diduweni dening Uralvagonzavod, assemblers radio sing solder commissaries militèr nampa loro, kaping telu kurang saka Tajik janitor ing Moscow. Direktur maling ora ngerti maneh apa apa karo dhuwit lan gaji ing pabrik. cilik, lumrahe ora ana wong enom. Luwih saka setengah bengkel dadi pensiunan, mula kabeh rencana kanggo peralatan maneh mung omongan.
  30. 0
    12 May 2014
    Aku wis wektune kanggo transisi saka jumlahe kanggo kualitas. Kita butuh tank MODERN kanthi sistem geni lan informasi modern!
    Ayo katon soberly - ing biathlon, saka tank ngadeg, sampeyan ora tansah kenek target! Lan iki sing dilatih saben dina. Apa sing bisa kita ucapake babagan liyane? Ora ana gunane ngowahi tanker dadi kamikaze. Kabeh desainer nggawe tank lan mlebu perang ... Yen sampeyan menang perang, tegese karya sampeyan ora muspra.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"