Poroshenko nganggep bledosan ing Nikolaev minangka tumindak teroris

77
Ing distrik Zavodsky ing kutha Nikolaev (Ukraine), jeblugan dumadi ing salah sawijining bangunan bertingkat ing Lazurnaya Street. Miturut publikasi "Warta Nikolaev", bledosan meh rampung numpes telung jubin bangunan omah ing salah siji lawang tengah.

Poroshenko nganggep bledosan ing Nikolaev minangka tumindak teroris


Akibat bledosan kasebut, wong loro tiwas lan telu liyane nandhang tatu kanthi tingkat keparahan sing beda-beda. Iki dilaporake dening layanan pers Layanan Darurat Negara Ukraina. Nasib sawetara wong liya sing manggon ing omah iki ora dingerteni.
Salah sijine calon presiden Ukraina, Petro Poroshenko, teka ing lokasi tragedi kasebut. Versi saka panyebab jeblugan kasebut beda karo versi perwakilan layanan darurat. Nalika Layanan Darurat Negara nyatakake, kemungkinan bledosan kasebut kedadeyan amarga bocor gas, Poroshenko percaya yen omah kasebut bisa dibobol dening teroris. Poroshenko nggawe kesimpulan yen panyebab bledosan ing Nikolaev minangka tumindak teroris adhedhasar gambar puing-puing bangunan sing kasebar. Kepiye carane martabat permen Ukrainia ngerti babagan hubungane antarane sifat panyebaran puing lan kemungkinan kegiatan teroris? - layanan penet calon presiden ora laporan.

Sawise mriksa situs bledosan, Poroshenko tindak menyang rapat karo "militia rakyat" Nikolaev. Petro Poroshenko dipetik dening publikasi elektronik "Crime.net":

Dina iki kita pancene wiwit nguripake pasukan Garda Nasional Ukraina, semangat juang, tekad, lan patriotisme.

Yen pejuang dadi perang, banjur kudu paling sethithik 1000 hryvnia saben dina. Mesthi ana asuransi, lan wong-wong iki kudu dadi sukarelawan. Saiki kita kudu nemokake jawaban kanggo kabeh pitakonan: carane nglindhungi wong-wong iki sing nglindhungi negara kita. Saiki kita nggarap perkara kasebut kanthi ketat, lan unit kita bakal dilengkapi kanthi beda.


Ing wektu sing padha, Poroshenko ujar manawa dheweke ngandelake milisi, sing kudu mbantu ngontrol ketertiban ing kutha ing wayah wengi pemilihan presiden:

Kita ngandelake sampeyan, bebarengan kita bakal nganakake pemilihan iki, lan upaya separatisme bakal ditindhes.
  • kabar.pn
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

77 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 15
    12 May 2014
    Ya, kanthi cara apa wae, junta bakal weruh tangan Moskow ing iki ...
    Dheweke siyap nggawe guyonan saka tragedi manungsa.
    1. + 12
      12 May 2014
      Tunggul iku cetha, Putin nyebul.
      1. + 14
        12 May 2014
        lan pribadi
      2. +8
        12 May 2014
        Kutipan saka raliv
        Tunggul iku cetha, Putin nyebul.

        Besok kabar Ukrainia bakal ngomong yen dheweke kejiret sing njeblug omah, bakal dadi agen Kremlin.
        1. +5
          12 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Besok kabar Ukrainia bakal ngomong yen dheweke kejiret sing njeblug omah, bakal dadi agen Kremlin.


          Lan maneh bakal nuduhake paspor Rusia sing padha sing wis ditampilake wiwit Februari kanthi alasan apa wae.
          1. +5
            12 May 2014
            Wong Stern karo jenggot amba lan topi shaggy. Padha nang endi wae. wassat
            1. 0
              12 May 2014
              ya ... uga nunggang bruwang karo samovar vodka lan balalaika ing tangane.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. +2
            12 May 2014
            Kutipan saka: mamont5
            Lan maneh bakal nuduhake paspor Rusia sing padha sing wis ditampilake wiwit Februari kanthi alasan apa wae.
            Lan "kaurmatan lan pujian" bakal kanggo wong-wong mau yen malah keganggu kanggo ngatur ing urutan beda ...
        2. +4
          12 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Kutipan saka raliv
          Tunggul iku cetha, Putin nyebul.

          Besok kabar Ukrainia bakal ngomong yen dheweke kejiret sing njeblug omah, bakal dadi agen Kremlin.

          LAN KABEH BAKAL DUWE T-SHIRT SING FSB!!! duka
          1. 0
            12 May 2014
            dudu FSB nanging KGB :))))))
        3. +3
          12 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Besok kabar Ukrainia bakal ngomong yen dheweke kejiret sing njeblug omah, bakal dadi agen Kremlin.

          Mesthi nganggo jubah ireng dawa, karo keris loro ing sabuk.
        4. 0
          12 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Kutipan saka raliv
          Tunggul iku cetha, Putin nyebul.

          Besok kabar Ukrainia bakal ngomong yen dheweke kejiret sing njeblug omah, bakal dadi agen Kremlin.

          Dheweke bakal nganggo topi karo bintang, lan rencana bledosan bakal langsung dicithak ing kertu ID karyawan SVR.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. 0
        12 May 2014
        Kutipan saka raliv
        Srengenge bening...

        Gampang banget kanggo politisi Ukraina mikir lan urip.
        Mung ana siji jawaban babagan kasangsaran lan kekurangan ing Ukraina: "Rusia sing kudu disalahake!", "Tangan Moskow (Kremlin)!", "Putin sing kudu disalahake!"...
        Lan wong mangan omong kosong iki ....
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. + 13
      12 May 2014
      Penyebab awal yaiku bocor gas.



      Kula nyuwun pangapunten.
      1. +1
        12 May 2014
        Kutipan saka Apollon.
        Penyebab awal yaiku bocor gas.

        bocor gas - gas Rusia - iki tangan ala Moscow ...
        Kremlin ora tau turu...golek papan kanggo dolanan reged... ngguyu
        sanajan ora lucu yen 2 seda - bela sungkawa.
        Wigati dimangerteni yen Petro ngupayakake PR politik ing endi wae - dheweke ngunjungi Odessa (ngandika dheweke nyumbang getih), ing Nikolaev ...
        Lan wong iki mung mlayu ngubengi Maidan ...
        Dheweke lan Kolomoisky minangka perancang Ukrainia ...
    5. +2
      12 May 2014
      Putin, Putin. ora ana pilihan ing kene ngguyu

      ... Poroshenko ujar manawa dheweke ngandelake milisi kanggo mbantu ngontrol ketertiban ing kutha ing wayah wengi pemilihan presiden:

      Kita ngandelake sampeyan, bebarengan kita bakal nganakake pemilu iki, lan kabeh upaya kanggo separatisme bakal ditindhes.....
      Kita maca artikel babagan carane 100 prajurit oncat saka rong unit militer. Dheweke ngitung bug wong bodho
      http://www.unian.net/society/916955-v-jitomerskoy-oblasti-iz-dvuh-voinskih-chaste
      y-ubejali-sto-soldat.html
      1. retur
        +6
        12 May 2014
        Malah ana situs web kaya iki, sing diarani "Putin njeblug omah" ngguyu Mbokmenawa ana bledosan liwat situs iki. nglirik

        Lan wong nuwun sewu.
        1. +3
          12 May 2014
          kayane saiki ana. Situs web kanggo ngatur serangan DDoS
          1. retur
            +1
            12 May 2014
            Kayane dheweke ditutupi. Digunakake sadurunge.

            http://p-v-d.org/
      2. S_W_A_T_72
        +4
        12 May 2014
        Wingi aku maca babagan wong telu sing oncat nganggo bedhil Kalash.... Lan dina iki ana 100.....
        1. +4
          12 May 2014
          ya eu eu wis diwiwiti!!! lan bakal ana liyane !!!
      3. +3
        12 May 2014
        Kutipan: Veles75
        ... Poroshenko ujar manawa dheweke ngandelake milisi kanggo mbantu ngontrol ketertiban ing kutha ing wayah wengi pemilihan presiden:

        Apa warga bakal mateni kran kompor gas???
    6. + 16
      12 May 2014
      Tangan Kremlin cetha. Sadurunge jeblugan, lawang mlebu gas Rusia - Gazprom minangka pelaku serangan teroris.
      1. S_W_A_T_72
        +4
        12 May 2014
        Ya junta sing ngomel!!!!Iku gas mambu sing nyebabake bledosan. Aku mung mesakake wong =(. Lan wong-wong iki malah ora bisa ngontrol gas knalpote dhewe.....
        1. +3
          12 May 2014
          "Kanggo njamin kamardikan gas, dill ngalih menyang gas "mrico" dhewe!"
      2. 0
        12 May 2014
        Kutipan: 51064
        Tangan Kremlin cetha. Sadurunge jeblugan, lawang mlebu gas Rusia - Gazprom minangka pelaku serangan teroris.

        wesi! - Zenith wis dikirim!
    7. Komentar wis dibusak.
      1. +5
        12 May 2014
        Nah, bajingan permen iki luwih ngerti carane dheweke nyebul.
        1. +1
          12 May 2014
          Yen dheweke tiba-tiba sembelit, mula dheweke uga bakal weruh tangane Moskow. Utawa ora tangan ... aran
      2. Komentar wis dibusak.
    8. +4
      12 May 2014
      lan nalika kita njeblug bisnis ing Rusia - supaya perusahaane langsung mlebu anggaran kita - dina iki aku menyang toko kanggo meh kabeh permen Roshenov.
      1. S_W_A_T_72
        +4
        12 May 2014
        Kita kudu nggawe manawa permen iki kadaluwarsa. Iku ora apik kanggo wong-wong mau, supaya padha bosok. Aku duwe pengalaman dadi sales representative....
    9. Komentar wis dibusak.
    10. +1
      12 May 2014
      Rasa jijik lan jijik! nganti mual... tembung-tembunge scum!!! Suwene...
  2. tnship2
    +4
    12 May 2014
    Aku rumangsa elek kanggo wong. Kabeh Poroshenkos bakal isin main game politik babagan tragedi wong. Apa otakne bengkak karo coklat?
    1. +3
      12 May 2014
      Kutipan saka tnship2
      Aku rumangsa elek kanggo wong. Kabeh Poroshenkos bakal isin main game politik babagan tragedi wong. Apa otakne bengkak karo coklat?

      Apa isin?? Kabeh edan wis pindah saka tahap perang informasi menyang tahap histeria.
      1. tnship2
        +1
        12 May 2014
        Pancen bener, kekejeman sing ora adil marang pedununge, lan malah karo babi squealing babagan tangan Moskow sing wis nembus nang endi wae.
    2. +1
      12 May 2014
      Otakku ora diisi coklat, nanging "ijo"!
  3. +1
    12 May 2014
    Sapa sing bakal mangu-mangu yen negara kita bakal dituding kabeh dosa gedhe!Inggih, misale jek gelombang kekerasan wis tekan Nikolaev - kanthi pribadi, aku ragu banget yen ing wektu kasebut ana kedadeyan ing kana, tanpa intervensi.
  4. +4
    12 May 2014
    Junta ngatur bledosan utawa serangan teroris, ngumumake dhewe, kabeh iku miturut instruksi saka CIA ...
  5. +5
    12 May 2014
    Paling kamungkinan, jeblugan kedadeyan amarga bocor gas,

    Maneh Putin sing disalahake.... Gas sapa??? Bener, Rusian ... Dadi maneh dheweke bakal nggantung kabeh asu ing kita ...
  6. +9
    12 May 2014
    Dina iki kita pancene wiwit nguripake pasukan Garda Nasional Ukraina, semangat juang, tekad, lan patriotisme. Gendéra ana ing tanganmu....
  7. +4
    12 May 2014
    PoroSenko dhewe sing ngatur. Dheweke pengin mobilisasi rakyat, yen ora bisnis bakal ngambang.
  8. +3
    12 May 2014
    parasit mromosiaken piyambak ing kabeh. Dheweke nyumbang getih, senajan dhewe wis diabetes lan keno teroris. Aku ora ahli, nanging serangan teroris karo bledosan nandur ing lantai ndhuwur soko anyar. Ora suwe, separatis Colorado bakal disalahake. Sing paling awon yaiku wong-wong sing nganggep minangka wedhus
  9. +6
    12 May 2014
    Inggih, sanajan sadurunge ngunjungi situs tragedi iki, dheweke ngerti banget babagan panyebaran reruntuhan bangunan kasebut, mula iki nyebabake pikirane sedih. Apa kacarita sadurunge bledosan?
  10. +2
    12 May 2014
    Pitik lan pengecut ana ing endi-endi, dheweke bakal nempelake cucuk ing....... butuh PR!
  11. +3
    12 May 2014
    Kutipan saka raliv
    Tunggul iku cetha, Putin nyebul.

    Inggih, oke ... gas Rusia. Putin mbujuk dheweke kanggo njeblug. am
    Nderek belasungkawa dhumateng sederek korban.
  12. +2
    12 May 2014
    Poroshenko:
    ......
    3 Mei 2014, 12:17 "Tragedi bisa uga ora kedaden yen ora kanggo inaction saka polisi lokal. residents Odessa ora ngidini kutha bakal discredited. Honor lan memori kanggo wong-wong sing nyekel lan nyekel gendéra Ukraina ing. Lan sanajan aku dadi diplomat kanthi profesi, aku saiki ngandhani kabeh wong "sing pengin numpes kamardikan lan kamardikan kita - metu saka Ukraina!" Poroshenko nyathet.
    http://www.segodnya.ua/regions/odessa/poroshenko-v-odesse-tragedii-moglo-ne-proi
    zoyti-esli-by-ne-bezdeystvie-milicii-517499.html
    6 Mei, 17:50 "Dina iki, ing rapat tertutup parlemen, deputi nampa bukti tambahan yen acara sing dumadi ing House of Trade Union minangka serangan teroris. Iku nggunakake zat beracun, "ujare Poroshenko.
    http://112.ua/politika/poroshenko-v-odesse-v-dome-profsoyuzov-byl-organizovan-te
    rakt-byli-ispolzovany-yadovitye-veschestva-58637.html
    ........
    1. +1
      12 May 2014
      "Metu saka Ukraina!" Poroshenko nyathet.

      "Wah," Lugansk lan Donetsk mikir lan ninggalake Ukraina, "Kita bakal njupuk barang-barang cilik ... ngguyu
  13. +4
    12 May 2014
    Inggih, inggih. logika Ukrainia. Gas Rusia mateni wong Ukrainia. Kabeh. Penyelidikan wis rampung.
  14. +2
    12 May 2014
    Yen ana serangan teroris kanggo tujuan politik, mesthine bakal diunekake ing lantai 1 - luwih akeh korban, luwih akeh karusakan. Dadi, miturut foto kasebut, bledosan gas klasik, utawa penanganan bahan peledak, cairan sing molah malih, lsp.
    1. 0
      12 May 2014
      Utawa mungkin homo dhewe.. (Nuwun sewu wong tengen) dicampur karo bahan peledak? Dheweke nyiapake sawetara provokasi, nanging njeblug sadurunge.
  15. + 10
    12 May 2014
    ya nggumunake yen dheweke ora langsung nyebutake pelaku serangan teroris ... mesthi Putin aran
  16. +4
    12 May 2014
    Sayange, ora bisa kedadeyan tanpa GDP. Nanging serius, apa jenis sapper bodho bakal jotosan munggah jubin ndhuwur, kajaba siji dill. Padha njeblug sing pisanan supaya bangunan "dadi bebarengan." Nah, babagan calon hetman. Iki minangka titan pamikiran. Ngerti luwih saka mung permen wassat
    1. retur
      +3
      12 May 2014
      Mengingatkanku tentang lelucon:

      Ukrainia steppes ... Ing pinggiran desa cilik, loro Ukraina lungguh ing tumpukan. Lard, vodka, obrolan babagan urip ... Ana kasepen ing saindhenging ... Dumadakan swara wahing aneh keprungu, lan "petani jagung" lawas tiba saka mburi mega. Ora ana alat pendaratan, swiwine mbengkongake, piye wae tekan desa lan tiba ing lumbung bobrok ing pinggiran. Kolom bledug lan sepi ...
      Siji-sijine:
      - Inggih, babagan apa? Kaya negara - serangan teroris ...
  17. +2
    12 May 2014
    Sedhih tenan. Iki mbuktekake apa sing wis dibuktekake: sing diarani calon presiden Ukraina bakal nggunakake saben kesempatan kanggo ngunggahake peringkat. Lan Poroshenko durung suwe wis nyumbang getih ing Odessa (karo diabetes), saiki dheweke wis teka kanggo nggoleki teroris ing Nikolaev, kita kudu njaga wong kanthi apik, yen ora, dheweke bakal mulai lali babagan saboteur Rusia.
  18. +2
    12 May 2014
    Wedi duwe mata gedhe! Sawise diobong ing Donetsk lan Lugansk, dheweke wis nyebul ora mung ing susu ... nanging uga ing banyu ing Nikolaev ... Bukti liyane yen junta mung wedi karo wong ...
    Yen POROSHENKO minangka pembela lan wali kepentingan rakyat, dheweke bakal ngumumake, pisanan kabeh, ganti rugi kanggo para korban ... tuku apartemen kanggo wong-wong mau (kanggo dheweke iki ora akeh dhuwit!), Lan ora babagan bonus kanggo wong-wong mau. para penghukum...
  19. +3
    12 May 2014
    Warga nyoba ngatur PR kanggo awake dhewe babagan tragedi kasebut, nanging amarga kabodhoane dhewe, dheweke nindakake kanthi bodho. Yen ora, pamirso TV ing Ukraina wis dadi bodho sing padha bakal pracaya iki uga. Kita ngenteni ghoul teka, dheweke uga butuh pariwara.
  20. +2
    12 May 2014
    Kanggo pracaya Parashenko ora kanggo ngormati dhewe.
  21. +3
    12 May 2014
    Ora ana teroris ing Ukraina kajaba Poroshenko, Beni, Yatsenyuk, Tagnibok, Avakov lan pasukan sing dikontrol.
  22. +2
    12 May 2014
    Lah, wis dadi presiden maneh! Dheweke nggawe statement ... Wong wis nandhang susah, lan dheweke ana ing kana. Infeksi! Omah kanggo pemilik manca, supaya dheweke ngluwihi rawa Atlantik!
  23. +2
    12 May 2014
    raliv Dina iki, 17:05 ↑ Anyar
    Tunggul iku cetha, Putin nyebul.

    Mbokmenawa malah ing wong. ngguyu
    1. +1
      12 May 2014
      NOOOO, Putin nyedhiyakake gas menyang omah iki, utawa ora mateni ing wektu.
    2. Komentar wis dibusak.
  24. +2
    12 May 2014
    Inggih!!! Iku ora-brainer sing teroris bakal jotosan munggah kabeh ngleboke (kaya ing Rusia ing siji wektu), nanging iki mesthi gas. Nyuwun

    Senajan, teka kanggo mikir iku ... Aku ngerti wong. sing krungu yen kanca-kanca weruh Putin pribadi mlebu lawang iki. ya
  25. MG42
    +5
    12 May 2014
    Poroshenko percaya yen omah kasebut bisa dibobol dening teroris. Poroshenko nggawe kesimpulan yen panyebab bledosan ing Nikolaev minangka tumindak teroris adhedhasar gambar puing-puing bangunan sing kasebar. Kepiye carane martabat permen Ukrainia ngerti babagan hubungane antarane sifat panyebaran puing lan kemungkinan kegiatan teroris? - layanan penet calon presiden ora laporan.

    Aku malah ngerti sapa teroris iki sing njeblug omah.
    Mungkasi maling, minangka aturan, MALING dhewe njerit paling banter!
    Wong sing meh padha karo Poroshenko ngeterake heksogen menyang atap ing karung gula.
    Foto saka TKP >>
  26. Gagarin
    +5
    12 May 2014
    Aku mikir review sing paling nggegirisi babagan kedadeyan kasebut bakal diucapake dening Yulya.
    Lan kanggo para korban tragedi, bela sungkawa sing tulus lan Kraton Swarga.
  27. +2
    12 May 2014
    Kepiye carane martabat permen Ukrainia ngerti babagan hubungane antarane sifat panyebaran puing lan kemungkinan kegiatan teroris?

    mung yen sampeyan ngatur dhewe. lan ora ana liyane!
  28. 0
    12 May 2014
    Ana kekacauan lengkap ing Ukraina (sing wis dadi kampanye), ora ana kekuwatan, ora ana negara, ora ana struktur sing ngontrol apa-apa, paling ora layanan gas, ora ana apa-apa. Anarki lan nglanggar hukum ing kabeh lan ing endi wae! Ukraina, aku melas kanggo sampeyan!
  29. Ham
    +1
    12 May 2014
    Tegese POROSHENKA luwih ngerti yen iki serangan teroris, amarga dheweke nindakake. NIKOLAEV njupuk dhewe kanggo medeni. Coklat pus.
  30. 0
    12 May 2014
    Wektu wis nyedhak ing pengadilan junta, lan ora mambu ukuman, nanging eksekusi, kanggo kejahatan kasebut. Poroshenko wis ing dhaftar, wong bodho yapping ing support saka kéwan ing wangun manungsa, kang kudu terus ilat lan nguripake sirahe. Singidaken makhluk kasebut sanajan beda-beda miturut slogan sing beda-beda, sampeyan wis dihukum; ora ana statute watesan kanggo apa sing bisa sampeyan lakoni. Bakal ana salah siji nyoba utawa lynching liwat sampeyan.
  31. 0
    12 May 2014
    upaya kasil kanggo gawé gas kanggo ala saka m.os.ka.lyam dikutuk. wassat produksi gas saka kacang polong iku sawijining. lan iku tega kanggo wong yen padha mati.
  32. 0
    12 May 2014
    Salam takziah kanggo warga Nikolaev.
    Lan babagan kabeh calon iki, iku klub wong edan.
    Poroshenko mung klinik - kabeh bisnise ana ing Rusia, lan dheweke uga barks ing kana. hi
  33. 0
    12 May 2014
    Poroshenko pracaya


    Oh... keajaiban iki mung bisa diitung. Aku ngetung akeh ing kanthongku ... am
  34. +1
    12 May 2014
    Kutipan saka raliv
    Tunggul iku cetha, Putin nyebul.




    Kutipan saka Yarik
    Mbokmenawa malah ing wong.



    NOOOO, Putin nyedhiyakake gas menyang omah iki, utawa ora mateni ing wektu.
  35. 0
    12 May 2014
    Kutipan saka Hammer
    Ya, kanthi cara apa wae, junta bakal weruh tangan Moskow ing iki ...
    Dheweke siyap nggawe guyonan saka tragedi manungsa.

    Kepiye carane sampeyan bisa nambah rating sampeyan? Sajian coklat lengkap. Liyane bab iku kabeh wong watara ngapusi bab padha, iku wektu kanggo teka munggah karo soko anyar. ngguyu
  36. olf_1959
    0
    12 May 2014
    Wêdakakêna bakal katon ing jamban, nanging ana sing mbledhos? Dheweke wedi karo NITS.
  37. w2000
    +1
    12 May 2014
    PARASHENKO iku versi Ukrainia saka Saakashvili. Pengawal Nasional punitive bakal ngadhepi kekalahan sing padha karo brigade elit "prajurit super" Saakashvili sing dilatih dening spesialis NATO. Punishers mung bisa nglawan turu, kutha-kutha sing tentrem lan wong tuwa, wanita lan bocah-bocah sing ora bersenjata.
  38. 0
    12 May 2014
    Poroshenko percaya ...
  39. +2
    12 May 2014
    Dakkandhani ... apa aku kapel uga?
  40. 0
    12 May 2014
    Kayane PARASHENKO iki mangan akeh banget biji kakao lan saiki saben badai salju ngusir dheweke!Ora, sawise kabeh, sepira sugih lan subur ing lemah Ukrainia, carane akeh wong bodho sing wis wungu lan terus metokake woh, iku ora kanggo apa-apa sing kesurupan. Hitler kepengin banget nelukake Ukraina !!!
  41. 0
    12 May 2014
    We are looking for a kucing ireng ing kamar peteng. Lan kucing iku alamiah Rusia.
  42. 0
    12 May 2014
    Poroshenko nggawe kesimpulan yen panyebab bledosan ing Nikolaev minangka tumindak teroris adhedhasar gambar puing-puing bangunan sing kasebar.
    Inggih, siji iki ngerti manawa. Mesthi serangan teroris, lan mesthi diatur dening FSB. Poroshenko minangka spesialis ing ngenali lukisan kanthi nyebarake ... Saiki dheweke bakal duwe Rusia kanggo nyalahke kabeh nganti pungkasan dina. Dheweke kabeh dadi gila amarga Russophobia, sing menehi poin politik. Kacamata politik iki, kaya dhuwit, ora mambu.
    Kayane dheweke dudu wong bodho, nanging tumindake kaya wong bodho. Dheweke pengin nggunakake gaji Garda Nasional kanggo njaga negara sing wis ora ana maneh. Ketoke, dheweke kepengin nyamar dadi Pinochet sing mentas dicithak.
  43. 0
    12 May 2014
    Jeblugan gas domestik uga ora umum ing Rusia. Depot amunisi asring njeblug. Apa kabeh teroris kudu disalahake?
    Aku alesan utama iku ora selaras karo peraturan safety utawa carelessness. Utawa dheweke mung ngedol bagean lan ngilangi liyane ...
    Poroshenko, tinimbang ngeculake uap, luwih seneng mbantu wong, nyedhiyakake apartemen, lan menehi ganti rugi. Utawa ora nurani sampeyan ora ngidini?
  44. zzz
    zzz
    0
    12 May 2014
    Oh, aku nemokake sing medeni banget ing Internet: Pabrik Pati. 24 atus Maidan ngadegake perdagangan organ manungsa. Wong dipatèni, mayit diobong

    http://communitarian.ru/novosti/medicina/fabrika_smerti_24-sotnya_maydana_naladi
    la_torgovlyu_chelovecheskimi_organami_lyudey_ubivali_trupy_szhigali_04052014/
  45. maksimal1
    0
    12 May 2014
    Bener, iku jenis menarik. Kesempatan kaya ngono kanggo promosi awake dhewe, nanging hantu kikimora pancen durung katon.
    Utawa dheweke ndhelikake jero, adoh saka upaya pembunuhan sing diumumake, utawa dheweke nglukis maneh kepangan. Utawa histeria liwat referendum sukses? Utawa Poroschenko crushed wentis lan nyolong braid kang.
  46. 0
    12 May 2014
    Kutipan saka raliv
    Tunggul iku cetha, Putin nyebul.

    Mungkin ora Putin, nanging gas Rusia!
  47. 0
    12 May 2014
    Petrukha kita minangka spesialis profil paling jembar. Aja malah mangu-mangu. ya
  48. zzz
    zzz
    0
    12 May 2014
    "Wong mati ing Timur. Kajaba iku, warga sipil lan warga Ukraina. Yen ora, iki ora bisa dianggep minangka kejahatan perang, "ujare pimpinan fraksi PR.
    Fraksi PR nduweni hak kanggo mréntahaké kanggo pengadilan internasional kanggo nggawa sing tanggung jawab kanggo kaadilan kanggo Kadurjanan marang sipil Ukraina lan disengojo organisasi saka provokasi ing Timur. Pimpinan fraksi Partai Wilayah ing parlemen, Alexander Efremov, nyatakake iki sajrone dewan konsiliasi ing Verkhovna Rada.
    Waca liyane ing kene: http://112.ua/glavnye-novosti/pr-mozhet-obratitsya-v-mezhdunarodnye-sudy-po-fakt
    u-voennyh-prestupleniy-protiv-mirnyh-grazhdan-na-vostoke-efremov-60768.html
  49. +1
    12 May 2014
    Mung Poroshenko, utawa "tukang" sing padha karo piranti mbledhos ing sangisore amben, bisa njeblug bangunan kanthi serangan teroris ing lantai ndhuwur. Serangan teroris.... Kaya "daya" - iku "serangan teroris"... Bocah dill main gas, narik gearbox lan nguripake kompor. ... Poroshenko ngandika serangan teroris iki! wong bodho
  50. +1
    12 May 2014
    Tinimbang mromosikake "Parasha" ing kene, aku saranake ora tuku produk perusahaan "Roshen".
    Sampeyan menehi lengkap nglirwakake - "ROSHEN"!!!
  51. 0
    12 May 2014
    Aku kesel karo parashanko iki, aku ora bakal kaget yen sadurunge pemilihan dheweke ngatur serangan teroris kanggo awake dhewe kanggo rating lan ujar manawa para separatis lan GRU mburu dheweke.
  52. 0
    12 May 2014
    Saiki, bledosan gas domestik ing Ukraina bakal dianggep minangka serangan teroris, tangan Moskow, lsp. Wong lanang kudu ngurus fasilitas gas lan nglayani kanthi tepat wektu, lan ora ngubengi Maidans.
  53. 0
    12 May 2014
    Yagene dheweke ora ngenali bom nuklir ing kana kanthi mambu, ing kasus apa wae uga ditanam ing kono
  54. 0
    12 May 2014
    kesalahan alam iki ora kudu urip nganti pemilu - PARASHENKO ndeleng acara apa wae sing kedadeyan ing Ukraina minangka tangan Moskow lan machinations Putin, mung yen Moscow karo tangane dhewe nyekel Parashenko dening bal, banjur iki bakal dadi bab pungkasan. pasuryan coklat weruh ing urip sing ora ana gunane
  55. 0
    12 May 2014
    "Poroshenko nganggep bledosan ing Nikolaev minangka serangan teroris" - mrico padhang Poroshenko luwih ngerti lan ora menyang spesialis. Yen ana wong kentut, dheweke bakal ujar manawa serangan gas ...
  56. 0
    12 May 2014
    Utawa iki versi paling kamungkinan. Kolom kendaraan lapis baja obah ing sisih kidul-wétan kanggo nembak "separatis". Iki saiki dadi hobi favorit. Para reservis padha ngombe ing menara. Vodka lard diselehake ing panggonan sing salah (iku cramped). "Demokratisasi" lan nggawe lelucon kanthi ora sengaja. Ayo padha mriksa wektu sing dibutuhake kanggo kolom kanggo lelungan luwih cedhak saka 2 km. Mesthine ana kasus kartrij sing dienggo. prajurit
  57. 0
    12 May 2014
    http://voronz.in.ua/note/11-5-14-19425
    maca artikel ...
    Temenan, kanthi tangane wong iki nggawe "sabuk" iki saka Dnepropetrovsk nganti Odessa ...
    Cut mati kabeh kidul lan nggawa menyang negara wedi lan lumpuh saka bakal.
    Dhuwit+kekerasan+Mesin Informasi....
  58. 0
    12 May 2014
    Kutipan: SS68SS
    NOOOO, Putin nyedhiyakake gas menyang omah iki, utawa ora mateni ing wektu.

    Ora kanggo dill, Putin ngirim gas dicampur karo trinitro-toluene, lan nggawa remot kontrol ing kanthong. Sanalika dheweke kepengin cepet-cepet, Parashe nelpon.
  59. 0
    12 May 2014
    Aku mikir yen dina ora adoh nalika Poroshenko edan, nguwuh "Rusia teka," bakal mbuwang bangunan dhuwur!...
  60. Lyoshka
    0
    12 May 2014
    Kita duwe akeh serangan teroris kaya ngono, mula kabeh dadi militan, dadi warta ala wong bodho
  61. 0
    12 May 2014
    Lan N.A.S.R.A.T.B., apa sing dikira!!!
  62. +1
    12 May 2014
    Apa kekurangan artikel iki?! Ing jaman biyen, manuk dara sing nggawa kabar ala wis dicopot sirahe.
    1. 0
      12 May 2014
      Wong Rusia, dheweke kaya ngono ... Nanging dheweke gampang. Banjur dheweke malah bakal nyelehake kerikil minangka oleh-oleh.
  63. Artem1967
    0
    12 May 2014
    Rating kasebut mundhak, sh.a.k.a.l. Ing kene para spesialis butuh wektu kanggo ngerti sifat bledosan kasebut, nanging Poroshenko wis nemtokake!
  64. brownies
    0
    13 May 2014
    Nalika Layanan Darurat Negara nyatakake, kemungkinan bledosan kasebut kedadeyan amarga bocor gas, Poroshenko percaya yen omah kasebut bisa dibobol dening teroris.
    Inggih, ing negara kita, saben gopher minangka agronomist.
    Warga bangunan kasebut nglaporake bau gas sing kuat sakdurunge bledosan. Ing sumber daya Internet lokal, kabeh jinis versi disuaraake: serangan teroris, jeblugan nalika nggawe bahan peledak, jeblugan gas amarga instalasi pemanasan otonom sing kikuk, lan jeblugan silinder oksigen. Saiki, versi utama yaiku bunuh diri saka penduduk saka lantai 9.
    Akibat bledosan kasebut, wong loro tiwas lan telu liyane nandhang tatu kanthi tingkat keparahan sing beda-beda.
    Saiki, ana siji sing tiwas lan lima sing tatu kanthi ciloko kanthi tingkat keruwetan sing beda-beda, kalebu bocah siji sing tatu otak traumatik. Bisa uga ana telu nganti enem wong ing ngisor reruntuhan.
    Miturut pendapatku, versi sing paling mungkin yaiku bledosan gas. Nanging ana siji bab ... sawetara jenis "Coklat Hare" ... mung dina iki teka ing kutha lan teka ing panggonan meh sadurunge ambulans. Dadi ing omah edan sing saiki ana ing Tenggara, apa wae bisa kedadeyan.
  65. 0
    13 May 2014
    Kutipan saka raliv
    Tunggul iku cetha, Putin nyebul

    Lan dheweke nggawa tas heksogen menyang lantai paling dhuwur, kanggo kabeh wong!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"