Diwenehi kendaraan lapis baja anyar "Toros" lan "Cleaver"

62
Ing pungkasan Maret, International Truck Alliance Rus (Intrall) lan portal Internet Cardesign.ru ngumumake wiwitan kompetisi Kendaraan Pengangkutan Tempur Abad 6. Para peserta diwajibake ngembangake lan nampilake tampilan mobil lapis baja sing bisa digunakake dening pasukan ing mangsa ngarep (awal rong puluhan). Penerimaan karya rampung ing pungkasan April, lan ing awal Mei juri nyimpulake asil kompetisi. Saka 11 Mei nganti XNUMX Mei, Museum Dekoratif, Terapan lan Seni Rakyat All-Russian (Moscow) dadi tuan rumah pameran karya kompetitif. Saliyane sketsa lan gambar sing diwenehake para kontestan, pameran kasebut nampilake sawetara prototipe kendaraan lapis baja sing dikembangake dening Intrall.

Kanggo pisanan, kendaraan lapis baja "Toros" lan "Cleaver", digawe dening spesialis perusahaan Intrall lan pabrik mobil AMUR (Novouralsk), ditampilake ing pameran kasebut. Miturut laporan, prototipe sing ditampilake saka kendaraan lapis baja sing njanjeni dibangun kanthi nggunakake komponen lan peralatan sing wis ana. "Donor" utama komponen kasebut yaiku kendaraan sipil sing dikembangake sacara domestik. Mesthi, pendekatan kasebut kanggo nggawe kendaraan lapis baja ing mangsa ngarep bakal bisa nyederhanakake lan nyuda biaya konstruksi serial (mesthi, yen kendaraan lapis baja Toros lan Cleaver nemokake para panuku).

Diwenehi kendaraan lapis baja anyar "Toros" lan "Cleaver"



Wiwit demo pisanan saka mobil wojo anyar njupuk Panggonan minangka bagéan saka pameran karya diajukake kanggo kompetisi desain, siji ora bisa gagal kanggo Wigati katon menarik. Penulis proyek kasebut kudu serius nggarap desain lambung lapis baja. Miturut laporan, dheweke nerusake saka syarat kanggo nyederhanakake desain nalika njaga kinerja sing dhuwur. Iki minangka alasan kanggo wangun karakteristik saka lambung sing dibentuk dening panel lapis baja rectilinear conjugated. Sampeyan kudu nyatet sing mobil wojo "Toros" lan "Cleaver" wis katon menarik lan ditepungi. Minangka ciri nyata saka kasus kaya mengkono, iku banget awal kanggo pirembagan bab mau.

Mobil lapis baja "Toros" dirancang kanggo ngeterake pejuang kanthi gaman lan kargo sing dibutuhake. Desain mesin melu nggunakake sawetara opsi awak, gumantung ing wishes saka customer. Saliyane pilihan dhasar kanggo ngeterake pejuang, pelanggan bisa njaluk ambulans utawa mobil lapis baja kanthi platform kargo ing mburi awak. Sampeyan bisa mbangun versi kargo-penumpang kanthi taksi sing disingkat lan papan sing sithik kanggo kargo. Saka kabeh modifikasi sing bisa ditindakake, mung telung sing ditampilake ing pameran anyar: dhasar, komandan lan sanitasi.





Massa total modifikasi dhasar saka mobil wojo papat rodha "Toros" bisa tekan 6,8 ton. Kanthi bobot iki, mobil nduweni dawa luwih saka 5,1 meter, jembaré kira-kira 2,5 m lan dhuwuré 2,36 m. Mobil waja dilengkapi mesin diesel turbocharged 136 hp sing nyukupi syarat standar Euro-4. . Mesin kasebut digandhengake karo transmisi manual limang kacepetan. Roda mobil waja duwe suspensi bar torsi independen. Salah sawijining penulis proyek kasebut, desainer A. Kuzmin, ngandhani agensi ITAR-TASS yen kanggo njamin kinerja dhuwur, undercarriage kendaraan nggunakake sawetara unit sing dipinjam saka operator personel lapis baja domestik.

Nggunakake Unit kuwi mobil wojo saged kacepetan nganti 85 km / h ing dalan gedhe. Cadhangan daya kira-kira ing kondisi kasebut tekan 1000 km. Mesin kasebut bisa ngatasi alangan banyu kanthi nglangi. Gerakan kasebut ditindakake amarga rotasi roda.

Mobil lapis baja Toros sing janjeni bisa dilindhungi miturut STANAG 3 level 4569. Iki tegese armor frontal 14 mm nglukis lan sisih waja nganti 12 mm nglukis kru lan unit saka peluru armor-piercing saka 7,62x51 mm kartrid. Kajaba iku, waja bisa nahan pecahan saka cangkang meriem 155-mm nalika bledosan ing jarak 80 meter. Perlindhungan tambang mesin kasebut ditindakake miturut tingkat 2 standar NATO, lan bisa nahan bledosan 6 kg TNT ing sangisore roda. Punika nyatet sing ing tingkat maksimum saka pangayoman mobil wojo ilang kemampuan kanggo nglangi.








Mobil lapis baja "Toros" nduweni tata letak sing cukup kandhel saka kabin penumpang. Ing versi dhasar, dirancang kanggo transportasi pejuang karo gaman, wis sepuluh kursi. Loro larik saka telung kursi diselehake ing ngarep lan tengah bagéan saka kabin (kalebu jog pembalap kang), papat kursi liyane kasedhiya ing mburi. Mangkono, mobil waja anyar bisa nggawa detasemen sangang prajurit, ora ngetung sopir. Kanggo numpak lan mudhun, ing saben sisih mobil ana rong lawang sing mbukak ing arah sing beda-beda. Kanggo ngakses papat kursi mburi, lawang diwenehake ing lembaran lambung mburi.

Armored mobil "Cleaver" gedhe ing comparison karo "Toros" lan ciri sing cocog. Kaya mobil lapis baja kapindho perusahaan Intrall, Cleaver dirancang kanggo nindakake fungsi transportasi. Saka informasi sing kasedhiya, ing basis saka mobil wojo iki bisa digawe kendaraan kanggo ngangkut personel utawa truk heavy-tugas wojo. Miturut petungan penulis proyek, kanthi bobot curb nganti 9 ton, Cleaver bakal bisa ngangkut barang nganti 4 ton. Salah siji fitur paling menarik saka project iki ditampilake ing pameran anyar: siji saka prototipe wis sasis enem-wheel, liyane papat-wheel.






Pabrik AMUR wis sawetara taun mbangun truk ZIL-131, lan produksi sasis kanggo peralatan khusus adhedhasar mesin iki terus nganti saiki. Sasis iki dipilih minangka basis kanggo mobil lapis baja Cleaver. Sawise sawetara modifikasi, sasis dhasar bisa digunakake kanggo mbangun kendaraan lapis baja.

Mobil lapis baja Cleaver saka loro varian kasebut disaranake dilengkapi mesin diesel turbocharged lan intercooler sing cocog karo standar Euro-4. Daya engine - 136 hp Mesin disambungake menyang transmisi manual limang kacepetan. Sasis mobil wojo, sing minangka pangembangan luwih saka unit truk ZIL-131, dilengkapi suspensi gumantung adhedhasar spring rwaning longitudinal kanthi penyerap kejut teleskopik. Leading yaiku as mburi (mburi). Yen perlu, sampeyan bisa nyambungake poros ngarep.

Wiwit kendaraan lapis baja Toros lan Cleaver dikembangake kanthi paralel, diusulake supaya dilengkapi karo proteksi waja sing padha. Tingkat ngumumaké saka pangayoman saka truk wojo "Cleaver" cocog karo tingkat pangayoman saka "Toros". Mesin kasebut bisa dilindhungi saka peluru bedhil 7,62 mm lan pecahan cangkang 155 mm kanthi jarak 80 m. Kajaba iku, proteksi tambang saka amunisi kanthi muatan nganti 6 kg TNT diumumake.

Minangka nderek saka materi presented, mobil lapis baja Cleaver bisa dilengkapi salah siji saka rong jinis waja hull. Pisanan mau ngajokaken kanggo digawa metu ing wangun loro pamblokiran kapisah: siji omah engine lan kabin driver, kaloro - pasukan utawa kargo. Pilihan kapindho nyakup nggunakake lambung waja siji. Preduli saka arsitektur lambung, mobil lapis baja Cleaver bisa nggawa nganti 16 wong kanthi gaman. Loro kursi dumunung ing jejere sopir, liyane ana ing kompartemen pasukan gedhe. Kanggo kebangkrutan ing mobil, ana rong lawang ing sisih pinggir taksi sopir lan lawang gedhe ing mburi awak.

Ing pameran ing All-Russian Museum of Decorative, Applied and Folk Art, limang prototipe kendaraan ditampilake: telung versi Toros (dhasar, komandan lan sanitasi) lan rong versi Cleaver (roda enem kanthi kompartemen pasukan lan roda papat tanpa). Kabeh limang mesin iku prototipe simplified. Dheweke nggunakake komponen pembangkit listrik lan sasis, sing direncanakake dipasang ing kendaraan serial. Ing wektu sing padha, kendaraan kasebut dilengkapi karo lambung baja sing ora nganggo waja. Lima mesin dimaksudake kanggo nyoba sawetara solusi teknis, uga kanggo nduduhake proyek kasebut menyang para panuku potensial.

Miturut laporan media, proyek mobil lapis baja Toros lan Cleaver diwiwiti udakara setaun kepungkur. Sajrone wektu iki, karyawan Intrall ngembangake proyek teknis, lan pabrik AMUR nggawe sawetara mesin prototipe. Tes pisanan wis ditindakake ing papan latihan ing Nizhny Tagil. Dituduhake manawa sawetara pelanggan manca dadi kasengsem ing proyek kasebut. Sapa persis - durung dilaporake. Ing wektu sing padha, dicathet menawa angkatan bersenjata Rusia dianggep minangka pelanggan utama. Kamentrian Pertahanan Rusia, sabanjure, durung nanggapi proyek anyar.


Miturut situs web:
http://cardesign.ru/
http://itar-tass.com/
http://metronews.ru/
http://evge-chesnokov.livejournal.com/
  • Ryabov Kirill
  • Evgenia Cherkasova http://evge-chesnokov.livejournal.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

62 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alex_Popovson
    + 10
    13 May 2014
    Dheweke katon futuristik. Nanging kabar babagan pesenan ora nyemangati.
    1. + 15
      13 May 2014
      Kutipan: Alex_Popovson
      pesenan ora seneng.

      siji bab pleases sing perusahaan liyane wis muncul ing Rusia kanggo desain lan produksi kendaraan lapis baja (((
      luwih akeh kompetisi, luwih apik kualitas lan kinerja produk iki ...

      ,, Toros ,, dibangun nggunakake unit saka BTR-60, lan truk ,, Cleaver ,, nggunakake basa saka ZIL-131 .....
      1. + 23
        13 May 2014
        solusi teknologi sing diterapake dening Intall, ora wingi, nanging dina sadurunge wingi ....
        nggunakake basa ZiL 131 (sasis banget kanggo wektu) lan komponen lan rakitan saka BTR-60, iki umume anachronism .....

        pangembangan KamAZ lan Urals wis maju ing teknologi lan keamanan ....
        prototipe sing disajikake dirancang kanthi cara supaya wong-wong sing ngrancang dheweke ora ngerti babagan sejarah nggawe mobil lapis baja .. ing donya lan ing Rusia ....

        apa sing narik kawigaten, kajaba desain, ora ana sing bisa dicathet ...
        1. Rampung kasar, aku malah ngomong kerajinan ....
        2. kursi sopir lan pasukan pendaratan dipasang ing lantai, lan ora menyang awak utawa atap ...
        3. warata, ngisor, tegese maneh nalika nggawe ora dianggep, MINANG pangayoman !!!

        ana uga truk sing wis digawe ing MZKT ,,,, proyek 6001 3x3, lan 5001 4x4 ...
        kanthi transmisi otomatis, suspensi independen (kabeh produksi Belarusia)))))
        kenapa ora nggawe mobil lapis baja ing ala modern iki?????


        VOLAT 6001

        1. +3
          13 May 2014
          video wis rampung
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +5
          13 May 2014
          apa sing narik kawigaten, kajaba desain, ora ana sing bisa dicathet ...
          1. Rampung kasar, aku malah ngomong kerajinan ....
          2. kursi sopir lan pasukan pendaratan dipasang ing lantai, lan ora menyang awak utawa atap ...
          3. warata, ngisor, tegese maneh nalika nggawe ora dianggep, MINANG pangayoman !!!

          Aku nyawang foto-foto tata letak sing melu kompetisi .... Iki paling ora lucu!
          Panggonan pisanan: prototipe kendaraan tempur Alexander Gabyshev
          1. +2
            13 May 2014
            Panggonan 2nd: proyek Yerzhan Ryskaliyev
            1. +2
              13 May 2014
              Panggonan 3rd: proyek Andrey Melnyk
              Dadi "Toros" lan "Cleaver" minangka desain sing apik banget !!! eseman
              1. +4
                13 May 2014
                Kutipan: Serg 122
                Panggonan 3rd: proyek Andrey Melnyk

                iki minangka proyek sing luwih cocog karo kasunyatan operasi ing kahanan pertempuran !!!!
                mung copot setir serep saka gendheng, bakal ngganggu mesin gunner.....

                proyek desain apik, nanging ora banget fungsional ((((
                kecuali langka....
                1. +2
                  13 May 2014
                  mung copot setir serep saka gendheng, bakal ngganggu mesin gunner.....
                  Ora ono kanggo ngresiki. Ora ing salon dheweke
          2. +3
            13 May 2014
            Kutipan: Serg 122
            Panggonan pisanan: prototipe kendaraan tempur Alexander Gabyshev

            lan iku wis ...
            kok desaine futuristik????
            garis sing luwih gampang, rega sing luwih murah ((((

            dhuwit nalika nggawe mobil lapis baja .. sampeyan kudu nandur modal, paling ora:
            1. waja, luwih becik gabungan .....
            2. traksi lan motor irit...
            3. Transmisi otomatis, produksi domestik, utawa Belarusia....
            4. suspensi mandiri....
      2. +4
        13 May 2014
        Mesin mentahan.
        Iku ora mung model serial kene, iku mung gagasan kanggo prototipe, lan uninteresting ..
    2. +1
      13 May 2014
      iku gegaman marang wong akeh.
      mulane, padha ora keganggu akeh karo waja
    3. Komentar wis dibusak.
  2. ramsi
    +7
    13 May 2014
    ing hood, minangka biasanipun, medeni sepi
  3. + 10
    13 May 2014
    Moncong raine golok iku ayu banget. Mung kene ana situevina menarik dadi metu. Ing USSR, kendaraan sing padha BTR 152 wis diprodhuksi kanthi jeneng. ing panjalukan saka militer !!!!! perancang nilar struktur pigura, lambung waja dhewe ana operator. Iki ndadekake iku bisa kanggo Ngartekno nambah pangayoman waja, tanpa nambah massa saka mobil waja pigura. Para desainer sing dihormati, gunakake pengalaman para leluhurmu. Nganyarke armor personel carrier 152 menyang tingkat modern, njupuk lambung waja minangka basis. lan misale jek kanggo kula sing bisa nguripake metu dadi bab sing bermanfaat
    1. jj
      +2
      13 May 2014
      Ing Rusia, mobil wojo kemewahan "Pertempuran" wis pribadi diprodhuksi kanggo akèh taun. Wis ngisor - 100 mm plate waja. Engine, transmisi lan awak ditempelake - uga waja. Mesin wis rampung. Cepet lan bisa dilewati. Bener, regane larang. Nanging yen sampeyan mbusak isi mewah
    2. +2
      13 May 2014
      Archi setuju karo sampeyan! Iku misale jek wong lanang, kajaba saka buku Baryatinsky lan Shugurov, ora mbukak apa-apa, sanajan reinkarnasi BTR-40, BTR-152 ing tingkat modern isih wingi. Kaya-kaya ora ana pengalaman Afrika Kidul, lan ya Israel, lan pengalaman kita uga kudu dianggep. Nanging, maha biru, desain, utamane saka "Cleaver", aku seneng - bisa dingerteni!
      1. +1
        13 May 2014
        Kutipan: 52 gim
        Kaya-kaya ora ana pengalaman Afrika Kidul, lan ya Israel, lan pengalaman kita uga kudu dianggep.

        Vom saben saiki banjur padha ora duwe pengalaman, contone, marang tambang anti-tank nyata. Kabeh trik sing digunakake ing MCI mung ora bisa digunakake, utamane kanggo tambang kanthi "inti kejut". Kabeh panemu kasebut nglawan perang gerilya, nglawan IED kanthi bahan peledak sing sithik, nanging hadiah para partisan saiki paling ora ana hulu ledak saka Grad utawa kothak TNT biasa ing checkers bobote 12 kg, utawa bisa uga tong bahan bakar lan pelumas biasa sing diisi. karo ammonia karo saltpeter. Nglawan mukjijat kasebut, pangembang saiki isih ora duwe daya. Jeblugan paling anyar ing Palestina utawa Afghanistan mbuktekake iki, ora ana sing slamet ...
  4. wanderer_032
    +2
    13 May 2014
    Mobil apik banget ternyata.
    Insinyur perusahaan iki nindakake tugas sing apik babagan solusi desain umum supaya rong jinis kendaraan lapis baja bisa diwiwiti kanthi cepet.
    Kanggo pisanan aku ndeleng ing industri otomotif kita, pendekatan terpadu kanggo ngrampungake masalah nglengkapi lembaga penegak hukum kita karo peralatan kasebut.
    Utamane nyengsemake yaiku kulawarga TOROS kendaraan serbaguna, diwakili dening macem-macem modifikasi kanggo nindakake macem-macem tugas. Aku utamané pleased sing ana versi sanitasi karo pangayoman waja.
    Ing konfigurasi saka waja hulls, iku cetha sing padha disusun dening wong sing duwe idea bab pangayoman waja.
    Sayange ora ana foto mburine "KOLON". Aku kepengin weruh ramp ing kana.
    Mesthine, mesin kasebut mbutuhake refinement lan lulus program tes.
    Iku luwih apik kanggo nyelehake gearbox "otomatis", mesthi, Zilovsky mesthi ora ala, nanging ...
    Dene kursi-kursi kanggo "TOROS", ana pangarep-arep supaya tetep digantung (menyang langit-langit, utawa menyang tembok). Uga, tinimbang karet, lembaran logam bergelombang dilebokake ing lantai, lan dudu pengganti kulit, nanging lapisan anti-fragmentasi sing digawe saka Kevlar, digunakake kanggo kain pelapis saka sidewalls.
    Panel instrumen ora cocok. Iku luwih apik yen instrumen standar kanggo kendaraan tentara.
    Dadi ... Aku pengin kabeh sing nemokke lan nggawe mesin kuwi apik luck.
    Mungkin pasukan keamanan kita bakal mrentahake peralatan kanggo sampeyan, paling ora kanggo Distrik Militer Timur lan wilayah Timur Jauh.
    1. wanderer_032
      +1
      13 May 2014
      Ya, perlu ditambahake babagan kunci lawang, iki ora cocok, padha ringkih kanggo lawang sing abot.
      1. wanderer_032
        0
        13 May 2014
        Dituduhake manawa sawetara pelanggan manca dadi kasengsem ing proyek kasebut. Sapa persis - durung dilaporake. (kutipan saka artikel)

        Lan sapa sing bisa??! ngguyu
        Ningali lintang karakteristik kasebut ing sisih pinggir, iki ora angel ditebak.
    2. +2
      13 May 2014
      hi sasmita hi
      Kutipan: wanderer_032
      industri otomotif, pendekatan terpadu,

      lan apa pendekatan iki?
      saiki, ing donya, kanggo kendaraan lapis baja, pisanan kabeh, pendekatan LOGISTIK !!!!
      lan "mukjijat" iki ora katon ....

      Aku mbaleni, nanging prototipe perusahaan CAYMAN, 'Vepr', ing babagan teknik, minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur tinimbang spesimen kasebut, sanajan digawe ing taun 2002 !!!
      () lan desaine 100 kaping adhem)))) ora ana dhuwit kanggo produksi massal)))
      1. 0
        13 May 2014
        punika video sing luwih rinci
        "Caiman" 2.3.4.5., Vepr "
        1. wanderer_032
          +3
          13 May 2014
          Kutipan saka cosmos111
          "Caiman"


          "Caiman" minangka mesin kanggo tugas sing beda-beda, biasane sipil (eksplorasi geologi, lan liya-liyane), pisanan minangka transportasi kanggo dalan sing serius (yaiku kendaraan salju lan rawa, utawa luwih asring diarani a. kendaraan pneumatik). Mesin kasebut nduweni desain sing paling entheng (bingkai bantalan beban sing digawe saka pipa, dilapisi fiberglass). Kajaba iku, iku mung loro-seater.
          mesin kuwi ora cocok kanggo nginstal waja lan PMZ. Uga kanggo nindakake sebagian besar tugas sing diadhepi transportasi militer utawa polisi kanggo tujuan khusus.
          Panggunaan ing bidang militer, sanajan kanggo RDG, diwatesi banget, utamane amarga dimensi internal sing cilik lan kerumitan peralatan kasebut ing operasi.
          1. +1
            13 May 2014
            Kutipan: wanderer_032
            transportasi kanggo serius off-dalan (yaiku roda salju lan rawa kendaraan, utawa lagi luwih umum disebut pneumatik). Mesin kasebut nduweni desain sing paling entheng (bingkai bantalan beban sing digawe saka pipa, dilapisi fiberglass).

            kendaraan salju lan rawa yaiku ,, Cayman ,, 1.2.3.4 ...

            nanging ,, Cayman,, 5 lan ,, Vepr ,, digawe dening cara saka wesi baja lan aluminium,
            bisa wis dipesen!

            "The Caiman entuk pamblokiran otomatis diferensial salib-poros saka operator personel lapis baja, winch, untunge, kenaikan daya dadi padhet. Caiman duwe suspensi independen kabeh roda ing lengen ayun transversal, set lengkap. saka kunci diferensial, baling-baling lan ponton ditempelake ing ngisor, sawise mobil bisa numpak prau layar "Sanajan jeneng manca, kendaraan kabeh-terrain punika patriot sejati. Iki dirakit saka bagean diprodhuksi mung ing Rusia. disetel dening pangripta nalika ngembangake versi pisanan. Miturut asil pameran internasional kendaraan roda papat ing Prancis, Cayman dadi salah sawijining sing paling maju. """
            http://portall.zp.ua/video/the-best-all-terrain-vehicle-cayman-from-russia-_-bez

            dekhod/id--4qv6VRg6E0.html

            ,, Cayman-5t ,, wis dadi kendaraan lapis baja (layak laut) ...
            1. wanderer_032
              0
              13 May 2014
              Kutipan saka cosmos111
              ,, Cayman-5t ,, wis dadi kendaraan lapis baja (layak laut) ...


              Iku meh padha karo BRDM-1.
      2. wanderer_032
        +2
        13 May 2014
        Hello Andrey! hi

        Aku bakal mangsuli sampeyan kanthi cara iki, mesin iki dikembangake sanalika bisa lan bisa katon kaya dina.
        Gagasan konstruksi kasebut adhedhasar kasunyatan manawa mesin kasebut bisa diwiwiti kanthi cepet, kanthi pendanaan wiwitan minimal, mula sasis Zilov, uga manunggalake maksimal, kanthi unit lan majelis wis ana. ing produksi.
        Iki ngendi keajaiban nyata dumunung.
        Yen kita mbandhingake conto kasebut ing babagan wektu nggawe karo analog utama ing donya saka masalah mobil paling gedhe ing donya (sing, kanthi cara, duwe kemampuan teknis lan finansial sing cukup kuwat), mula "kulibins" kita mung nyebul. ngguyu
        1. +2
          13 May 2014
          Kutipan: wanderer_032
          adhedhasar ide konstruksi kasebut, ditetepake manawa mesin kasebut bisa diwiwiti kanthi cepet,

          lan ing ngendi kudu cepet-cepet menyang pameran???
          Kutipan: wanderer_032
          Sasis Zilovsky, uga manunggalaken maksimum, karo Unit lan majelis wis ing produksi.

          ZiZ ora ana maneh, teknologi digunakake, sasis KamAZ lan Ural, sing diprodhuksi massal lan kenapa, komponen lan rakitan saka BTR-60 ???
          kode saiki ing seri BTR80 / 82, lan sijine penundaan saka iku, amarga BRDM 2 wis modern (((

          punika foto saka lawang bongkahan, "Cleaver" 'Toros' (by the way, versi 4x4 saka "Toros", kang sasis ????, temenan ora ZIL, utawa armored personel carrier 60 ..



          1. wanderer_032
            +2
            13 May 2014
            Andrey, sampeyan maca artikel kasebut kanthi teliti?
            Pungkasane, sampeyan uga maca kanthi ati-ati babagan pelanggan manca?
            Lan saiki telusuran bakal mbantu sampeyan, priksa manawa produsen otomotif ing saindenging jagad isih ngasilake ZIL-130/131 (utawa mobil sing padha adhedhasar) miturut lisensi kita, uga BTR-60. Good luck karo iki.
            Lan kanggo pasukan keamanan kita bakal ngumpul saka kelenjar sing kasedhiya, yen perlu.
            Kajaba iku, mobil-mobil iki mung dadi model kanggo pertunjukan demo lan kanggo uji coba, iku kabeh.
            Sing, iku ora technique serial. nglirik
            1. jj
              +2
              13 May 2014
              Kutipan: wanderer_032
              produsen otomotif ing donya isih mrodhuksi ZIL-130/131 ing lisensi kita (utawa mobil padha adhedhasar iku), uga BTR-60.

              Iku kabeh ngandika. Ya, lan babagan lintang karakteristik, cathetan penting
        2. 0
          13 May 2014
          Kutipan: wanderer_032
          pendanaan wiji, Empu sasis Zilov, uga manunggalaken maksimum, karo

          lan babagan penundaan, sampeyan dhewe nulis manawa penundaan mandiri, kanthi sambungan CV, luwih efisien tinimbang jembatan lan drive cardan !!!

          ing saindenging jagad, ana transisi, kabeh kendaraan lapis baja menyang penundaan mandiri, sing nambah mobilitas taktis ....

          Perusahaan Afrika Selatan DCD Protected Mobility armored car "Lion III".
          1. wanderer_032
            0
            13 May 2014
            Kutipan saka cosmos111
            lan babagan penundaan, sampeyan dhewe nulis manawa penundaan mandiri, kanthi sambungan CV, luwih efisien tinimbang jembatan lan drive cardan !!!


            Ya, aku nulis lan ora nolak tembungku.
            Nanging aku wrote khusus bab operator personel wojo diprodhuksi dening AMZ sing drive ana bisa diganti karo drive karo joints CV, tinimbang joints cardan, amarga. Gabungan CV kurang rame, lan sing paling penting, kedher kurang sajrone rotasi, sing nambah umur layanan bagean transmisi lan nyuda pengaruh gangguan lan geter ing wong ing mobil.
            Lan babagan penolakan kreteg ing desain operator personel lapis baja, aku ora nulis. Iku mung unrealistic kanggo nindakake iki ing lambung waja ana.
            1. ramsi
              +1
              13 May 2014
              Aku nulis babagan ditinggalake jembatan ing operator personel lapis baja, nanging kanggo kulawarga sing saiki saiki - ya, angel banget.
            2. 0
              13 May 2014
              Kutipan: wanderer_032
              Nanging aku nulis khusus babagan operator personel lapis baja sing diprodhuksi dening AMZ,

              nanging ing mobil lapis baja .... suspensi independen karo gabungan CV, malah luwih cocok ....

              Kutipan: wanderer_032
              Ing lambung waja sing ana, iki gampang ditindakake.

              nggawe operator personel wojo, ing pigura (kaya Patria AMV), papan liyane ing awak, kanthi nambah kacepetan lan kualitas ndandani !!!!
          2. wanderer_032
            +3
            13 May 2014
            Kutipan saka cosmos111
            ing saindenging jagad, ana transisi, kabeh kendaraan lapis baja menyang penundaan mandiri, sing nambah mobilitas taktis ....


            Sawise nonton video iki nganggo mobil lapis baja Prancis, jujur, aku ora weruh demonstrasi operasi suspensi sing efektif.
            Ing mratelakake panemume, iku kudu katon kaya iki:





            Ing kene sampeyan bisa ndeleng apa sing bisa ditindakake dening maFyna. ngguyu ya
            1. +1
              13 May 2014
              Kutipan: wanderer_032
              Ing kene sampeyan bisa ndeleng apa sing bisa maFyna


              GAZ-3937 lan GAZ-39371 minangka kendaraan sing paling mobile (((
              kendaraan lapis baja modular sing apik banget !!!!!
              karo modul diijolke lan iki, ing 90s !!!!!
              ing Kulon, lan ing Timur, ora ana sing kaya ngono ((((
              hummer, dibandhingake Vodnik, lengkap g ..... oh ....

              Supaya bisa dadi supercar, sampeyan kudu nganyarke rong perkara:
              1. nambah reresik saka mobil, karo instalasi saka 2nd ngisor V-shaped (6-8 kg.w.t / e, alhamdulillah wis katahan))))
              2.dver, antarane kabin lan kompartemen landing ((((
              3. pemasangan knalpot....

              carane akeh opsi bisa ana nalika ngganti modul ...
              iku mung perlu kanggo bali menyang topik Vodnik, wis nganyari, kanggo miwiti produksi serial !!!!
              kendaraan lapis baja serbaguna paling apik ... kita mung ora duwe .....
      3. Vlad Gor
        +1
        15 May 2014
        Mobil keren "Cayman". Saiki, SUV sing luwih tajem, luwih adoh ngetutake traktor. Ing kasus Cayman, ana masalah. Nang endi wae dheweke lunga, traktor ora bakal tekan. keprungu
  5. 0
    13 May 2014
    Kutipan saka cosmos111

    3. warata, ngisor, tegese maneh nalika nggawe ora dianggep, MINANG pangayoman !!!


    TTX nyatakake 6kg TNT, tanpa V-bottom iki mung bisa ditindakake kanthi bobot kendaraan sing beda. Ngendi sampeyan ndeleng dhasar sing rata????
    1. 0
      13 May 2014
      Kutipan saka sembarang
      TTX nyatakake 6kg TNT, tanpa V-bottom iki mung bisa ditindakake kanthi bobot kendaraan sing beda. Ngendi sampeyan ndeleng dhasar sing rata????

      lan ngendi sampeyan ndeleng V-shaped ???
      sampeyan bisa ngomong apa-apa (nanging kursi ngaco menyang lantai), padha ngomong yen bledosan 6-kg .. ing lenga bahan bakar malah ora diwilang ....

      "Celang" kanthi ngisor bentuk V ...
      1. +1
        13 May 2014
        Kutipan saka cosmos111
        padha ngomong yen undermining 6-kg .. ing t / e ora malah diwilang ....

        Bahan peledak 6 kg cukup kanggo kru lan penumpang dadi daging cincang yen bledosan kedadeyan ing ngisor ngisor, nanging ana wayahe, dheweke pancen ora nindakake laying ing dalan yen dudu tambang anti tank pabrik. (lan iki asor 100% saka barotrauma dhasar).
        1. Laying ditindakake ing pinggir dalan, sing kurang katon lan ana kemungkinan nambah bobot muatan tanpa akeh gaweyan kanggo nyamarake.
        2. Paling modern remot mesin demining mung bisa langsung + -20 derajat.
        3. Ing ngisor V-shaped ora nyimpen saka undermining lateral.
        Lan ana akeh nuansa kasebut. Elingi kondhang "Lynx" carane panyengkuyung saka teknologi Western perang kanggo iku, nuding menyang ngisor (kanthi cara, digawe saka logam biasa), waja gabungan lan kapsul wojo kelangan. Nanging nyatane, iki sasis sipil biasa karo unsur waja dipasang tanpa kapsul wojo. Kontingen ing Afghanistan ora ngurmati parodi iki saka SUV militer ... Lan kita kudu ngelingi yen 80% kabeh peralatan diilangi sajrone nggunakake pertempuran mung, kanthi nemokake kabeh kekurangan. Conto nyata "Marder" amarga lokasi las sing ora bener ing sisih ngisor, sajrone bledosan ing sadawane kompartemen kebangkrutan, lembaran waja sing mbengkongake ngethok sikil paratroopers sing lungguh ing sisih kiwa ing arah lelungan. Ana cukup conto kasebut, lan MRAP dudu panacea kanggo iki, nanging kenaikan rega biasane kanthi biaya fungsionalitas ing pirang-pirang kasus.
        1. 0
          13 May 2014
          Kutipan saka wektu entek
          MRAP dudu panacea kanggo iki, nanging kenaikan rega biasane kanthi biaya fungsional ing pirang-pirang kasus.

          Alami, dudu panacea, babagan kerugian, nalika nggunakake MRAP, padha suda banget !!!!!
          regane mundhak yen kabeh MRAP generasi pisanan ana ing unit lan unit truk serial ......
          MRAP "Puma M26", dibangun ing komponen lan rakitan saka truk India .. peralatan lan rakitan India .... TATA, kanggo ngurangi biaya produk ...

          nanging tingkat proteksi STANAG 4569: balistik 3 lan proteksi saka bledosan bledosan, 4 ...
          kanthi kamungkinan nginstal tambahan .. booking ...

          lan pitakonan utama yaiku kenapa wong Afrika Kidul wiwit nggunakake MRAP ing Angola ing taun 80-an ???
          yen USSR, ing wektu sing padha, nggunakake MRAP ing Afghanistan kanthi akeh, kerugian ing antarane para pembalap Ural lan KamAZ sing ora nganggo waja bakal nyuda MULTIPLE !!!

          1. +1
            13 May 2014
            MRAP Caspir Mk IV, truk bahan bakar....

            desain iki nambah tingkat kelangsungan hidup driver pompa bahan bakar, nalika shelling dirusak ??? YA mundhak ....
        2. -1
          13 May 2014
          Kutipan saka wektu entek
          3. Ing ngisor V-shaped ora nyimpen saka undermining lateral.

          Iki video ..., kanggo macem-macem jinis beban, kanthi bledosan lateral, padha ((((

  6. +3
    13 May 2014
    ing jangkah kuwi, kita bakal rauh ndeleng gazelle wojo, KAMAZ wis zil meh siap.
    1. +3
      13 May 2014
      Ya, AvtoVAZ bakal nyambung ing kana))
      1. jj
        +2
        13 May 2014
        Ing wojo "Kalina" sampeyan ora bisa ndeleng kabeh jinis creeping ypods.
      2. wanderer_032
        +1
        13 May 2014
        Kutipan saka IZUM
        ing jangkah kuwi, kita bakal rauh ndeleng gazelle wojo, KAMAZ wis zil meh siap.


        Kutipan saka IZUM
        Ya, AvtoVAZ bakal nyambung ing kana))


        Ngapa ora.
        Saben perusahaan mobil bisa melu kontribusi sakabèhé keamanan kanggo negara, sampeyan mung kudu njupuk menyang akun kemampuan.
        mobil lapis baja Collectible digawe ing basis Niva lan Unit, supaya apa ora nyoba luck ing ngembangaken mobil amfibi pengintaian cahya, contone,?


        Yen ora, kita wis duwe perusahaan Prancis, contone, Panard wis suwe angon lan pengin nyurung mobil menyang tripod kita.
        1. +1
          13 May 2014
          Nah, elinga film aksi mega "mirage". Ing kono, umume, "Niva" minangka pahlawan utama! Lan, kanthi cara, dheweke ora ngetokake dhuwit, sing tegese "Nyushka" minangka mobil lapis baja!
        2. 0
          13 May 2014
          Kutipan: wanderer_032
          Sawise kabeh, awis-in-transit mobil wojo digawe ing basis lan Unit saka Niva, supaya apa ora nyoba luck ing pembangunan.

          Kutipan: wanderer_032
          Banjur kita wis duwe perusahaan Prancis, "Panar"


          kendaraan lapis baja kuwi (karo ngisor warata), nalika detonated 6-8 kg. ing t / e, tumpah dadi potongan ....
          kaya palu ing Irak lan Afghanistan
  7. +3
    13 May 2014
    sawetara jenis medeni. Aku nekad ndeleng mobil lapis baja jaman revolusioner.
    karo desain kene lintang lengkap. ora malah karo visual, nanging karo produk, sing, karo siji sing wewatesan ing engineering.
  8. +2
    13 May 2014
    Kok maneh motor kaya ngono? apa 136l \ s ... yen sampeyan ora duwe pikiran kanggo nindakake dhewe, sampeyan bisa sujud ing Jerman, Jepang lan tuku saka wong-wong mau mesin diesel dipercaya kuat saka generasi sadurungé saka pamindahan cilik lan medium. , Aku manawa iku bakal biaya minimal dhuwit, nanging pembalap sing bakal operate lan njaga peralatan ndedonga kanggo pangripta Unit iki .. utamané ing tentara saka Euro-0 standar.
  9. jj74
    +2
    13 May 2014
    Kerajinan tangan negatif Lan tandu rusty iki ..... Sampel pameran ngirim ora katon kaya, yen padha ora Care babagan rincian saiki, apa bakal kelakon yen padha setuju kontrak?
  10. vladsolo56
    +2
    13 May 2014
    Lan apa sing ora cocog karo seri Kamaz Typhoon? lan contone Macan, apa gunane nggawe akeh unit peralatan non-unified? sawise kabeh, iki dana budgetary lan plus masalah karo pangopènan lan modernisasi.
    1. +1
      13 May 2014
      Kutipan saka vladsolo56
      Lan apa sing ora cocog karo seri Kamaz Typhoon?


      1.rega luwih saka 1 ml..$$$$
      2. Transmisi otomatis ,, "Allison" minangka bagean utama, sing Amerika mesthi bakal ngetrapake embargo !!!
      3. perusahaan suspensi independen Timoney Technology Ltd..Ireland...

      iki dudu mobil lapis baja gedhe...
  11. +4
    13 May 2014
    Topan larang banget kanggo produksi volume dhuwur, larang banget

    Nanging iki bobot!
    1. vladsolo56
      +1
      13 May 2014
      Barang apik ora tau murah, Pushkin uga nulis: "Aja ngoyak imam kanthi murah." Lan utamané ing militèr. Uripe manungsa luwih aji tinimbang dhuwit
  12. plastun
    +1
    13 May 2014
    Kikuk nanging wesi
    1. 0
      13 May 2014
      Kapentingan angkatan bersenjata saka macem-macem negara ing donya ing kendaraan lapis baja kelas MRAP (Mine Resistant Ambush-Protected) dituduhake nalika pameran senjata Yordania SOFEX-2014 (SOFEX-2014). Iki dilaporake dening News Defense mingguan.
      Perusahaan "Oshkosh Defense" (Oshkosh Defense) ditampilake ing "SOFEKS-2014" versi anyar saka kendaraan tempur waja (AFV) kelas MRAP M-ATV. Miturut pratelan saka pangareping wakil presiden Oshkosh Defense, Serge Bukajan, kulawarga M-ATV AFV terus narik minat saka negara manca.


      Serge Bukadzhan-Armenia ....
      ing kene perlu, gunakake sekutu Armenia kita (((
      ayo Armenia tuku rolas, mobil lapis baja .. Oshkosh M-ATV, lan kita bakal sinau kanthi rinci lan ngeculake kita ... ing basis teknologi ...
  13. 0
    13 May 2014
    pasangan. Kaya BTR-152 lan BTR-40. Ing wangun modern.
  14. Kapitalis
    +2
    13 May 2014
    mesin 130 jaran kanggo massa 7 ton? 7 nunu
  15. AZ
    +3
    13 May 2014
    KAMAZ KAMAZ 43269 "Shot"
    1. 0
      13 May 2014

      topik pembawa personel lapis baja 40 lan 152 angker ... pamikiran teknik ..... lol

      KamAZ, BPM-97 "Shot" 6x6.....



      golek 10 beda dhasar saka topik: SBA-60K-2 "BULAT" 6x6 ....
  16. Maksim...
    0
    13 May 2014
    Nalika aku ngerti, iki bisa ngganti "Tiger"?
    1. 0
      13 May 2014
      Kutipan: Maxim...
      Nalika aku ngerti, iki bisa ngganti "Tiger"?

      "Tiger" minangka kendaraan lapis baja, nanging dudu kendaraan lapis baja utawa kendaraan tempur infanteri, utamane MCI, nanging sejatine minangka pengganti "UAZ". "Shot" durung duwe niche dhewe, nanging ing teori iki minangka panggantos paling cedhak kanggo BRDM.
    2. 0
      13 May 2014
      Kutipan: Maxim...
      Nalika aku ngerti, iki bisa ngganti "Tiger"?

      ora iku mung DESIGN JOKE nangis ....
  17. +3
    13 May 2014
    Moncong raine golok iku ayu banget. Mung kene ana situevina menarik dadi metu. Ing USSR, kendaraan sing padha BTR 152 wis diprodhuksi kanthi jeneng. ing panjalukan saka militer !!!!! perancang nilar struktur pigura, lambung waja dhewe ana operator. Iki ndadekake iku bisa kanggo Ngartekno nambah pangayoman waja, tanpa nambah massa saka mobil waja pigura. Para desainer sing dihormati, gunakake pengalaman para leluhurmu. Nganyarke armor personel carrier 152 menyang tingkat modern, njupuk lambung waja minangka basis. lan misale jek kanggo kula sing bisa nguripake menyang bab sing bermanfaat. 24 Maret 1950 diadopsi dening BTR-152. Lambung waja sing nggawa kanthi dipercaya nglindhungi 2 kru, lan 15-17 bedhil bermotor. Papan saka geni mesin-gun. waja frontal ora succumb kanggo gedhe-kaliber waja-piercing pluru. Malah ana bledosan 45 tki ing bathuk. Pengangkut personel waja rusak, tanpa ngrusak kru. Sawise acara Hungaria, BTR-152 wiwit dilengkapi gendheng waja. Lambung waja sing ngemot beban dadi luwih murah lan luwih dipercaya tinimbang struktur pigura kanthi proteksi waja gantung. Lan saiki ayo ngimpi apa saiki. engine YaMZ-650, ana modifikasi saka 500 hp. Mesthi, ora 800 hp marang Volvo, nanging iki uga pasukan. Renovists kayane wis janji bakal nggawa mesin iki nganti 600hp. nanging aku ora ngerti. YaMZ-650 dilisensi Ren engine Dixie 11. Dadi 500 hp. marang 130., ing 152nd. We alami nambah waja. Bobot total karo mesin anyar bisa gampang tambah kanggo 15 ton A ing utamané waja lan nganti 20 ton. Nglawan 8-10 ton. Hodovka, jembatan, aku pengin penundaan independen saka jinis Tatrovsky. Nanging mbokmenawa ora nyata. Inggih, paling ora nggawe ngarep mburi independen. Kothak, aku pengin otomatis. Kacepetan, karo mesin kuwi, sampeyan bisa kanthi gampang cepet-cepet ing kacepetan 150 km. h Ya, isih kudu ditambahake yen para pejuang ndharat saka mburine waja personel, ana ing sangisore pangayoman waja. Nanging panel instrumen bisa lan kudu digawe apik. Lan ora nyawiji karo tank T-34. njupuk tembung kanggo iku, panel instrument modern luwih murah, lan luwih informatif lan luwih dipercaya saka mitra militèr. Kepiye sampeyan seneng karo armor iki?
  18. +1
    13 May 2014
    Pira jinis dhasar kasebut (OBT) sing dibutuhake?
    Pira bocah sekolah sing teka nganggo piring bolt sing mlengkung kanthi licik, apa iki guyon? Sawetara retro.
    Apa padha "desainer"? Lan ora ana sing bisa dingerteni babagan penyatuan.
    1. wanderer_032
      0
      13 May 2014
      Umumé, aku bakal ngomong iki, kabeh wong bisa menehi kritik, nanging ora bisa teka lan nindakake.
      Yen sampeyan terus-terusan ngetokake lendhut ing kabeh, mula kita ora bakal duwe apa-apa.
      Lan GABTU kudu nganakake kompetisi kanggo nggawe peralatan kaya sing ana ing sangisore USSR.
      Mung kompetisi iki kudu jujur ​​sabisa.
      Ayo sing paling apik menang lan entuk pesenan produksi.
      Mung banjur tentara kita bakal duwe peralatan modern lan kualitas dhuwur.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        13 May 2014
        Ayo padha nggawe kumpulan test miturut karakteristik kinerja announced, nanging padha bakal ngomong carane muter iku watara latihan.
        Antarane ciri - mesthi babagan kompatibilitas karo armada diprodhuksi liyane, mundhut saka release saka rong merek tinimbang siji, lan ing ngendi bakal ana kaluwihan nemtokake.
        Dadi sregep njupuk menyang akun kabeh negara sugih, tanpa mbusak klambi pungkasan.
      3. +1
        13 May 2014
        Kutipan: wanderer_032
        Umumé, aku bakal ngomong iki, kabeh wong bisa menehi kritik, nanging ora bisa teka lan nindakake.

        Sasha, yen aku bisa nggambar ing 3D, Aku bakal mikir munggah JOKE kuwi opo !!!!

        ing sisih liya, meh kabeh wis diciptakake, sadurunge kita, sampeyan mung kudu nyinaoni sejarah lan perkembangan modern kanthi apik - KABEH !!!!
        kaya sing diucapake Michelangelo Buonarroti: "Aku njupuk watu lan ngilangi kabeh sing ora perlu" .....
        Kutipan: wanderer_032
        Ayo sing paling apik menang lan entuk pesenan produksi.

        iki masalah utama: ora tender jujur ​​sing mutusake kabeh, nanging lobi lan jarak menyang Kremlin (((((
        lan ana ewonan insinyur bakat ing Rusia !!!!
  19. +3
    13 May 2014
    Ya, padha teka munggah karo super-cart maneh. Luwih, luwih kaya aku, pisanan, para prajurit kudu mutusake tujuan-tugas-negara - lan mung banjur mbuwang industri TK. Lan banjur dadi metu kaya iki: Vasya sudagar lan Petya babkostrig lungguh mudhun lan mutusaké kanggo Cut mudhun keuangan ing pesenan pemerintah - padha disebut Vova engineer - lan padha ngomong Candy wojo banget saka telek. Lan banjur lan vparivayut wong tanpa mencet. Kutipan: "International Truck Alliance Rus (Intrall) lan portal Internet Cardesign.ru ngumumake wiwitan kompetisi "Kendaraan transportasi pertempuran abad XXI"" Wakil Wakil Dima bakal teka-teki babagan carane njaga 20 mobil perusahaan, saka kang 2 cleaver, 3 hummocks, 3 truk Kamaz, 4 celeng, 2 dijupuk, 1 waterman, 3 Urals, UAZ lan Pazik ing kondisi apa. Lan ngendi kanggo njaluk spare parts, bahan bakar lan pelumas kanggo wong-wong mau.
    Ing tangan siji, organisasi kompetisi kuwi dening perusahaan swasta - berkah - ngidini industri nimbali ora kanggo pindhah ing siklus lan ora stagnate, lan ing liyane, salad diterangake ing ndhuwur.
    1. +2
      13 May 2014
      Kutipan saka tchoni
      20 mobil saka perusahaan, kang 2 cleaver, 3 hummocks, 3 Kamaz, 4 celeng, 2 nembak, 1 waterman, 3 Ural, UAZ lan alur.

      ayo misahake serangga saka tunik (V.V. Putin)))))

      1. truk lan MRAP adhedhasar mau, manunggalaken: mesin diesel siji, transmisi otomatis utawa mechanical ..., kreteg, wheel, karet .....

      2. mobil lapis baja multi-tujuan ... "Tiger", "Vodnik" modernisasi BRDM-2, mlaku ing unit lan rakitan BTR-80, mesin diesel siji, tenaga kuda ... 250, transmisi otomatis siji .... KABEH....

      mriki nggih mbah tchoni lan manunggal!!!!!
      BRDM-2akaro suspensi ing BTR-80 knots ... klik ...
      1. +2
        14 May 2014
        Aku setuju karo sampeyan yen aku ora ngawula ing tentara .... Lan aku pancene ora pracaya ing manunggalaken produk saka manufaktur beda.
        Kutipan saka cosmos111

        1. truk lan MRAP adhedhasar mau, manunggalaken: mesin diesel siji, transmisi otomatis utawa mechanical ..., kreteg, wheel, karet .....

        Sapa sing ngomong iki? Yen topan abot 30 ton, BTR 80 -13, Shot 10, - diesel siji? Titik pamriksan siji - ya, VVniki bakal mrentah senapan mesin kanggo awake dhewe, pasukan terjun payung - robot, lan mekanik bakal nindakake kanggo infanteri! Banjur kabeh bakal diacak lan bakal kelangan. Kajaba iku, sapa sing numpak off-road iku siji kothak, sing numpak ing dalan gedhe liyane. Ana akeh nuansa.
        Nanging aku bakal bungah yen kabeh dadi kaya sing sampeyan ngandika lan ana cukup pikiran kanggo wong kanggo njaga manunggal, paling ing basis saka komponen lan majelis.
  20. padonok.71
    0
    13 May 2014
    Aku seneng karo winch kanggo 12000 pound. Kanggo passion kuwi, karo bobot kuwi, ngguyu, lan ora ana liyane. UAZ muntahake 9000 sekaligus. Dadi, kanthi cara savo-narik - minus lemak. Sanajan sawise 4, 5-10 blok banjur ...
  21. Georgic
    +1
    13 May 2014
    Toros sing nganggo salib abang padha karo Dodge 3/4 ing donya kapindho.
    1. 0
      13 May 2014
      Kutipan: George
      Toros sing nganggo salib abang katon kaya Dodge 3/4 donya kapindho

      mbok ana sing mirip...

      Arab ora teka karo roh, kreta motor karo KPVT, PTRurs, DShKA ....

      punika foto perang WWII
      Pitungan saka 12,7mm DShK heavy machine gun ing Dodge WC-52 siap kanggo mbukak geni ing pesawat mungsuh. Pay manungsa waé menyang kere pepak, iku mung nutupi taksi, iki asring digunakake ing Dodge kita.

      http://www.g503.ru/info/phpbb2/viewtopic.php?p=920
  22. +1
    13 May 2014
    Saka njaba, mobil katon cukup prayoga, nanging ing njero ...
    Pen

    Sapa sing bakal nerangake benang carane "gilingan daging" saka jendhela daya bisa dianggo, sawise 180 derajat bakal ngaso ing nangani utama? belay utawa iku mekanisme mbukak lawang massive, nanging ora ana jendhela daya ing kabeh? lol
    1. +1
      13 May 2014
      Kutipan saka fero
      utawa iku mekanisme mbukak lawang massive, nanging ora ana jendhela daya ing kabeh?

      lan apa jenis kunci ing lawang, prasaja saka truk ... mbokmenawa saka ZIL 131 ...
      gelombang jeblugan, lawang iki bakal muntah nganti ....... paling ora, kudu ditutup ing telung titik ...
      1. 0
        13 May 2014
        sawetara proyek mobil lapis baja donya anyar ...
        dibandhingake karo "anyar" kita ....

        MAV-L kanggo evakuasi, pilot .... musim panas ... pilihan mangsa ...
        waja mung digantung ing struktur pigura ..
        .

      2. 0
        13 May 2014
        mobil lapis baja taktis "SOCOM" saka, General Dynamics karo waja modular padha (((

    2. 0
      15 2017 Juni
      Cetha yen kaca ora tiba. Kasunyatan bilih "Meat Grinder" minangka kunci drive. (desain kastil nyengsemaken kula, kados ing toilet)
  23. Komentar wis dibusak.
  24. +1
    13 May 2014
    Kang menehi kritik dening foto saka "produk anyar", anané lengkap kamungkinan saka diperlokaké kanggo kru. Lan iki sedhih.
  25. -1
    14 May 2014
    kabeh kudu dites ing kahanan pertempuran nyata
    1. 0
      Februari 7 2015
      Sampeyan ora bisa mbayangno tes sing luwih apik tinimbang ngirim rolas utawa rong kendaraan kasebut, contone, menyang brigade Ghost ing Donbass.
      Ing macem-macem versi, saka komandan, menyang pangkalan kanggo ATGM, AGS lan KPVT (NSVS), plus sanitasi, komunikasi, tinimbang R142 adhedhasar gas 66, lan kendaraan pangiriman BP, bakal langsung dadi jelas apa sing dibutuhake utawa ora. .
      1. 0
        Februari 7 2015
        Mobil adhedhasar truk serial sing murah bisa ditawakake, umpamane, menyang Suriah kanggo operasi countergerilla, nanging kanggo tentara Rusia misale jek "prasaja".
  26. 0
    15 2017 Juni
    Armored "Cabriolet"?
  27. 0
    Agustus 2 2017
    Aku wuta wong saka apa, Lan banjur aku ambruk ing katresnan karo apa ... uga, ayo kang ndeleng apa mengkono ing pungkasan!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"