Tangan sing ora katon saka badan intelijen asing

65
Tangan sing ora katon saka badan intelijen asingKonfrontasi diplomatik antarane Kulon lan Wetan Ukraina nyebabake perang berdarah ing Slavyansk, Kramatorsk, lan ngobong House of Trade Unions ing Odessa. Ing esuk 2 Mei, tentara Ukraina ngluncurake serangan marang Slavyansk. Ing wayah awan, meh kabeh papan papriksan pertahanan diri ing sakubenge kutha dikuwasani tentara. Ana sing mati lan tatu. Nanging, rencana tentara Ukrainia kanggo mulihake ketertiban ing wilayah sing mbrontak ora ditemtokake. Warga ing sisih wétan negara nuduhake kawruh sing luwih apik babagan urusan militer tinimbang militer Ukrainia. Duwe maju menyang wilayah Kramatorsk lan Odessa, tentara ketemu resistance kuwat, kang dipeksa kanggo mundur.

Komando pasukan Ukrainia langsung nyalahake milisi nggunakake bedhil abot lan peluncur granat. Padha ngomong yen tentara Ukrainia ora bisa mbayar, nanging helikopter tempur ditembak mati dening pedunung Slavyansk ing dina pisanan menehi kesaksian ngelawan.



Korban acak, kalebu wanita lan bocah-bocah, umume nggawe keraguan babagan profesionalisme militer Ukraina. Komando kasebut nyambungake kegagalan tentarane ora karo mediocrity prajurit lan komandan, nanging karo aktivitas pasukan khusus asing.

Pasukan khusus Chechen, Don Cossacks - apa jenis memedi ora ngganggu tentara Ukraina. Miturut wong-wong mau, batalyon pasukan khusus Chechen wis nganakake operasi sabotase ing wilayah Ukraina kanggo sawetara dina. Nanging, duwe mungsuh kuwi, pasukan khusus saka Republik Chechen kudu nindakake misi pertempuran diutus ing wektu iki ora ing sisih wétan negara, nanging ing paling ing Kyiv. Given latihan lan persenjataan saka pasukan khusus elit Chechnya, tentara Ukraina, setengah saka kang dina iki nom saka "Sektor Tengen", meh ora bisa nentang apa-apa kanggo militèr nyata. Mula histeria wong-wong sing kuwasa ngubengi pasukan khusus imajinasi saka Rusia.

Kanthi Don Cossacks sejarah umume lucu, amarga padha bisa nembus wilayah Ukraina amarga kasunyatan sing pengawal tapel wates Ukraina ninggalake posisi cedhak desa Antrasit. Ora ana gelut, ora ana shooting, Cossacks mung perlu kanggo njaluk menyang mobil lan teka, lan gosip bab wong-wong mau nyebar dhewe, instilling wedi ing decaying rangking saka militèr Ukraina.

Desertion ing rangking tentara ing jaman saiki - kedadeyan umum. Arseniy Yatsenyuk, ing statement anyar, ngomong babagan insentif finansial lan keuntungan sosial kanggo wong-wong sing bakal perang ing tentara Ukraina. Ketoke, mobilisasi umum utawa parsial lan tentara bayaran asing ora bisa nulungi pasukan kasebut yen prajurit biasa kejang-kejang amarga wedi amarga gosip, lan ora amarga ancaman militer sing nyata. Nanging karo sapa, banjur perang ing sisih kidul-wétan, amarga nganti saiki durung bisa nguwasani kutha-kutha utama ing wilayah kasebut?

Tentara junta Kyiv saiki ora perang karo pasukan khusus elit, nanging karo milisi - warga negarane dhewe. Iki uga kalebu para veteran tempur lan perwira cadangan sing, ing dina sing angel kanggo negara kasebut, njupuk gaman, profesional sing cukup mbayangno carane njupuk saka peluncur granat, bedhil mesin, bedhil penembak jitu lan njupuk ora ngendi wae, nanging ing mungsuh, ora ing wong sing metu menyang balconies saka Apartemen dhewe.

Padha nguwuh-uwuh "kamulyaning Ukraina, kamulyan kanggo para pahlawan", nanging kepahlawanan sejati ora katon ing perang karo bangsane dhewe. Mulane, tentara Ukraina saiki ora bisa dadi pahlawan. Nanging, padha buta huruf sing tiba ing mantra saka master saran lan propaganda Turchinov, sing, ing muda, makarya ing agitation lan panitia propaganda saka panitia regional Dnepropetrovsk Komsomol lan ngerti carane kanggo pengaruhe psyche boten stabil.

Konfrontasi antarane Timur lan Kulon isih adoh saka rampung, sing bakal mimpin perang sipil, wektu bakal ngomong, lan supaya gosip babagan macem-macem pasukan khusus saka Rusia muter menyang tangan saka pedunung ing sisih kidul-wétan.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

65 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 48
    13 May 2014
    Padha nguwuh-uwuh "kamulyaning Ukraina, kamulyan kanggo para pahlawan", nanging kepahlawanan sejati ora katon ing perang karo bangsane dhewe.

    Prawan iki mati saka pelurumu, Pahlawan!
    1. + 11
      13 May 2014
      Ya, ora ana ambune pahlawan, mung sampah lan dudu manungsa.
      1. + 11
        13 May 2014
        Yen mung ana paling ora siji unit khusus Rusia ...
        biyen dheweke bakal ngliwati kabeh pinggiran munggah lan mudhun, nyebarake menyang kabeh moncong abang sing sombong.
  2. + 29
    13 May 2014
    Yatsenyuk lali yen, miturut dheweke, dheweke gelut karo "agen Kremlin sing ora katon".
    1. +2
      13 May 2014
      Miturut pendapatku, iki omong kosong! sad
  3. +4
    13 May 2014

    Desertion ing jajaran tentara ing jaman saiki - kedadeyan umum. Arseniy Yatsenyuk, ing statement anyar, ngomong babagan insentif finansial lan keuntungan sosial kanggo wong-wong sing bakal perang ing tentara Ukraina.

    Ngendi dheweke bisa lunga ... Inggih, apa, dheweke bakal menehi 1000 rubel Amerika saben sasi, kanthi murah! Kanthi gaji Ukrainia saiki, bakal ana sing pengin.
    1. +7
      13 May 2014
      Langkah-langkah ekonomi sing penting dibutuhake saka pamrentah Rusia, perlu kanggo nggawe "motong" finansial saka junta.
      Mateni gas, nuntut mbayar maneh silihan, standar, mblokir produk saka Ukraina tengah lan kulon.
      1. dmitrij.blyuz
        +2
        13 May 2014
        Kita bakal ngenteni, kita bakal nulungi awake dhewe.
        1. 0
          13 May 2014
          Roller kuwat! Matur nuwun Dima- hi . Mung urutan video banget non-dinamis lol.
      2. Sams
        +1
        13 May 2014
        Kutipan: a52333
        kudu nggawe potongan finansial

      3. Komentar wis dibusak.
    2. + 10
      13 May 2014
      Oh, aku ketemu ing situs dill, aku meh keselak! Pranyata Donetsk lan Lugansk milih kanggo gabung ing wilayah Dnipropetrovsk!!! aku ing a.h.w.e
      Kepiye wilayah Donetsk lan Luhansk kanthi suara bulat milih manunggal karo Dnepropetrovsk.. VIDEO
      Meh rong setengah yuta wong melu survey babagan aksesi wilayah Donetsk lan Luhansk menyang Dnipropetrovsk

      ovali_za_vossoedinenie_s_dnepropetrovskom_video

      fu b.l. uga, situs kasebut ora bakal ana maneh !!!! Lyashko diarani pahlawan. wong bener! padha ngomong kita kudu iki kondompresidene!!!!
      fu fu kanca. negatif ning gerbong gas..
  4. +6
    13 May 2014
    Paradoks, nanging Klitschko bener, apa bakal Ukrainians apa yen padha katon menyang sesuk Vostoke.Vot lan muter dhewe saiki.
  5. Ora dingerteni
    + 19
    13 May 2014
    Kayane wektu iki spanduk kamenangan bakal ana ing gedung RADA!
  6. +3
    13 May 2014
    Tentara kasebut pancen demoralisasi, lan ing negara iki, kabeh pikirane bisa dipikirake. Jinis: Lan ing sadawane dalan ana wong mati nganggo arit. Saiki prajurit iki mbayangno saboteur Rusia ing saben grumbulan.
  7. jj
    + 24
    13 May 2014
    Rembugan ditindakake babagan penyatuan republik Donetsk lan Luhansk. Ing wektu sing padha, pambangunan angkatan bersenjata kita dhewe diumumake. Negara anyar, sing duwe angkatan bersenjata dhewe, duwe hak njaluk negara liya kanggo ngedol senjata lan ngirim spesialis kanggo mbantu nguwasani senjata kasebut. Kabeh iku demokratis lan transparan. Rong rolas helikopter serangan, satus tank, divisi pertahanan udara, sèket bedhil self-propelled bakal teka. Lengkap karo instruktur. Iku mbantu ing Vietnam, mbantu ing Mesir, mbantu ing Kuba. Sing bakal bantuan ing Donbass.
    Lan kabeh sah. Ora ana pasukan Rusia sing kudu mlebu. Ya, kebutuhan kanggo gaman lan instruktur seconded tambahan bisa tuwuh
    1. +3
      13 May 2014
      Saenipun, kados pundi punika. Pancen angel dicritakake kepiye kedadeyan ing urip nyata. Juntas sing ora bisa diprediksi bisa miwiti nyerang wilayah omah saka Gradov. Kita kudu siyap kanggo skenario kaya ngono.
      1. +4
        13 May 2014
        Kutipan saka ty60
        Saenipun, kados pundi punika. Pancen angel dicritakake kepiye kedadeyan ing urip nyata. Juntas sing ora bisa diprediksi bisa miwiti nyerang wilayah omah saka Gradov. Kita kudu siyap kanggo skenario kaya ngono.

        Meneng ngrusak kutha, yen ora bakal dadi kekacoan. Novorossy ora narik karo kasus iki. Tsrushnikov lan Banderlog uripmu ora ana gunane.
      2. 0
        13 May 2014
        Bakal kakehan, padha ngerti, tangane gatel, nanging ora bakal resiko, padha ngerti yen Rusia bakal nyuwek wong-wong mau kanggo iki! kaya ing 08.
  8. +3
    13 May 2014
    "Arseniy Yatsenyuk, ing statement anyar, ngandika bab insentif financial lan keuntungan sosial kanggo wong-wong sing bakal perang ing tentara Ukrainia", iku persis apa sing arep perang marang wong-wong dhewe, U.B.L.Yu.
  9. + 27
    13 May 2014
    Apa sing kedadeyan ...))))
    1. +5
      13 May 2014
      Saka artikel kasebut, kesimpulan digawe yen Yatsenyuk lan liya-liyane padha turu lan ndeleng carane batalyon Chechen lan kelompok sabotase Rusia mlaku-mlaku ngubengi Ukraina. Nanging wong lanang Jacek ora ngerti manawa Gusti Allah ngalang-alangi (kanggo dheweke lan liya-liyane) batalyon Vostok lan Rusia kita ana ing Ukraina, banjur ana ing ngendi para priyayi akting SAIKI, nanging paling apik kanggo dheweke, ing endi wae karo kanca-kanca ing luar negeri. "ing layanan. Lan ing kasus paling awon, maneh kanggo wong-wong mau, ING Swarga. Lan kudu ditambahake yen impen iku sunnat, kaya sing dikandhakake mbah putri, sing slamet saka raja lan rong perang kanggo boot.
      1. +3
        13 May 2014
        Ora ing swarga. Padha kagolong ing neraka.
      2. +3
        13 May 2014
        Ya, mesthi ora ing Swarga, nanging ing neraka murub.
  10. +9
    13 May 2014
    Junta mung didhukung dening karsa bodho lan wedhus saka Gedung Putih. nanging yen sampeyan njagong ing pot kanggo dangu, bokong bisa ditarik ing, lan sampeyan ngerti - karo pot macet
    lan mlaku iku angel. lan lara lungguh.
    Langkah sabanjure kita jelas. ayo padha linggih, supaya padha sijine pot lengkap. ora perlu kesusu. banjur gas ing advance. trus komunis Ukrainia kelingan nek wong-wong iku komunis...mungkin wong Ukraina kelingan nek wong-wong kuwi?
    1. +6
      13 May 2014
      Quote: Ireng
      Junta mung dicekel dening karsa bodho lan wedhus saka Gedung Putih

      Putrane Baiden gabung karo dewan direksi Perusahaan Minyak Ukrainia. Iki minangka jawaban kanggo kabeh pitakonan hi
  11. + 13
    13 May 2014
    Aku uga maca kene sing disebut "pasukan khusus Ukraina" nampa seragam anyar saka Jerman. Dadi saiki fasis Ukrainia bakal mamerake seragam Jerman. Inggih, kabeh iku logis. Kaya sing dicritakake, apa sing diperjuangake ...
    1. +5
      13 May 2014
      lan padha mbokmenawa bakal mati kaya Jerman ing 41-45s
    2. +4
      13 May 2014
      Kutipan saka Stiletto
      Fasis Ukrainia bakal pamer nganggo seragam Jerman.

      Apa ana sing isih ana ing Waffen SS wiwit 1945?
    3. +1
      13 May 2014
      Kutipan saka mdwspb
      Katon kaya owah-owahan dadi luwih apik! Ing laporan paling anyar saka sisih wétan Ukraina, "Kamulyaning para pahlawan lan kamulyan kanggo Ukraina" ora dirungokake.

      Gegayutan karo iki, aku kepengin banget: menyang ngendi para penggemar Shakhtar? Sawise kabeh, padha tanpa pamrih nguwuh "Kamulyaning para pahlawan!" lan "Kamulyaning Ukraina!". Lan ana kira-kira satus ewu ing Donetsk...Didhelikake?
      1. +1
        13 May 2014
        Quote: pensiunan
        Sawise kabeh, padha tanpa pamrih nguwuh "Kamulyaning para pahlawan!" lan "Kamulyaning Ukraina!". Lan ana kira-kira satus ewu ing Donetsk...Didhelikake?

        Ngantuk...
        1. +4
          13 May 2014
          Kutipan: nerd.su
          Quote: pensiunan
          Sawise kabeh, padha tanpa pamrih nguwuh "Kamulyaning para pahlawan!" lan "Kamulyaning Ukraina!". Lan ana kira-kira satus ewu ing Donetsk...Didhelikake?
          Ngantuk...

          Aku tormented dening mamang samar-samar sing sawetara saka wong-wong mau menyang "abadi self-propelled gun" cedhak Slavyansk utawa Kramatorsk ...
          1. 0
            13 May 2014
            Kutipan saka: stalkerwalker
            Aku tormented dening mamang samar-samar sing sawetara saka wong-wong mau menyang "gun self-propelled langgeng"

            Iku uga bakal becik, nanging aku wong duwe uneg-uneg bab wong-wong mau.
            Sugeng sonten Ilyich! hi Kepriye kahanane ing sarang mungsuh? Studs karo awak kuwat ora keganggu akeh?
  12. +3
    13 May 2014
    Ngombe Telur! Ayo sadar! Milisi iki nolak "pasukan" "pasukan" sampeyan! Mung milisi, sanajan pengalaman tempur, nanging ora pengalaman tempur sing ringkih! Lan sampeyan wis ndeleng saboteurs saka Rusia ing antarane populasi sipil! Ing bocah lanang saka Slavyansk! Ing cah wadon! Ing wong tentrem! Cukup "pindhah", sampeyan ndeleng!
    1. +3
      13 May 2014
      M-iya....! Lan apa sing bakal kelakon yen (hipotesis) wong cilik "sopan" wiwit nindakake ATO nglawan teroris sejati, juntas lan fasis???!!! aran ngguyu hi
  13. +5
    13 May 2014
    Telung sasi durung liwati wiwit kudeta, lan junta wis kurang lan kurang wilayah lan subyek.
  14. +2
    13 May 2014
    tiba ing mantra saka master saran lan propaganda Turchynov, sing, ing muda, makarya ing panitia agitation lan propaganda saka panitia regional Dnepropetrovsk Komsomol lan ngerti carane kanggo pengaruhe psyche boten stabil.

    Aku panginten: perlu kanggo ngenalake psikologi ing sekolah minangka pelajaran wajib. Sampeyan ndeleng, bakal ana luwih sithik wong sing gampang ditipu. Wong mung bakal ngerti yen psyche kena pengaruh, apa iklan, politik utawa liya-liyane. Inggih, ing sesambetan interpersonal bisa nggawa pangerten lan tentrem.
    Mesthi, wong bakal entuk manfaat saka introduksi disiplin kasebut. Utawa jumlah jenius manipulasi pikiran sing ala bakal saya tambah ...)
    1. 0
      13 May 2014
      Kutipan saka huut
      Utawa jumlah jenius manipulasi pikiran sing ala bakal saya tambah ...)

      Kenapa wong jahat? opo
    2. +1
      13 May 2014
      Kutipan saka huut
      diganti pikirane: iku perlu kanggo introduce psikologi ing sekolah minangka pawulangan wajib.

      Sayange, ora ana spesialis sing cukup apik kanggo nyedhiyakake saben sekolah karo psikolog sing ora mung bisa ngomong, nanging uga mulang carane nemtokake kekerasan psikologis lan cara nglawan.
    3. +1
      13 May 2014
      Kutipan saka huut
      Sampeyan ndeleng, bakal ana luwih sithik wong sing gampang ditipu.


      Simpletons, sayangé, ora bakal suda. Apa sing kedadeyan saiki saka kesed atine. Bakal tansah ana wong sing kesed mikir, nanging mung nggawe keputusan sing siap digawe saka "wong sing dihormati." Minangka laku nuduhake, iku sabenere wong "dilatih" (sing pracaya sing sawise ngrungokake Course saka manipulasi eling, padha dadi pro lan mokal kanggo ngapusi wong) paling asring tiba kanggo trik prasaja saka schemers.
  15. +5
    13 May 2014
    "... tiba ing mantra master saran lan propaganda Turchynov, sing, nalika isih enom, kerja ing panitia agitasi lan propaganda panitia regional Dnepropetrovsk Komsomol lan ngerti carane pengaruhe psyche sing ora stabil."

    Ya, kuwalitas kasebut ora ditetepake ing Komsomol, kajaba sing padha nuduhake awake dhewe ing individu individu. Nanging, dheweke entuk katrampilan kasebut sajrone kegiatan "pastoral", sing dikembangake kanthi profesional.
  16. +7
    13 May 2014
    Maneh, dheweke ngrekrut dadi penjaga, dheweke janji 8000 hryvnia saben. Sapi Kolomoisky. Ora cukup kanggo njupuk Slavyansk. Kita wis duwe gudang, kita bakal njupuk maneh karo PPSh lan Dyagterev.
    1. +3
      13 May 2014
      Putin janji bakal nggantung Saakashvili kanthi bal, utawa bisa uga nyumerepi kabeh - Kolomoisky, Turchinov, Yatsenyuk? Lan nelpon Bunch saka revolusi.
  17. + 19
    13 May 2014
    Ana bakal luwih roofing felts!
    1. + 25
      13 May 2014
      Iki sing aku uga seneng:
  18. + 12
    13 May 2014
    Nyuwun sewu, iki metu saka topik:
    Departemen Negara: AS ora setuju karo asil saka game Hockey.
    Amerika Serikat
    kacarita disagreement categorical karo apa sing disebut "kamenangan" saka tim nasional
    Rusia ing pertandhingan ing Kejuaraan Dunia Hoki Es. Speaker ngumumake iki
    Departemen Luar Negeri AS J. Psaki: "Pertandhingan iki ora ana apa-apa
    ing umum karo Hockey nyata. Ing abad 21, sampeyan ora bisa muter Hockey kaya
    kaya-kaya ana ing abad kaping 20. ambisi Imperial saka tim Rusia cetha
    tontonan ing cara banget kanggo muter game, minangka ing paling awon
    taun orane USSR: carousel puck reged, kang diatur dening
    tim Rusia ing gerbang tim AS lan pamblokiran pucks demokratis ing
    sawijining gapura, iki nyoba kanggo mbenake status quo lan ancaman
    keamanan Eropah umum." Ing wektu sing padha, J. Psaki, kanggo pitakonan saka wartawan
    clarified dheweke ora ngerti apa carousel, nanging ditulis ing teks lan
    dheweke yakin manawa iki pancen elek lan ora cocog karo universal
    nilai: "Kita ora mangu sing Rusia konco kabeh iki.
    Iki dibuktekake kanthi partisipasi anyar saka Putin ing pertandhingan sing diarani "Wengi
    liga hoki", ing ngendi dheweke nggawe 6 gol menyang gawang lawan.
    Saiki dadi ketok kabeh rencana getih, iku kabeh
    direncanakake dening Rusia wiwit wiwitan." Dheweke uga nyatakake yen Presiden
    Obama nyatakake keprihatinan sing jero babagan asil game kasebut lan nyatakake
    "Rusia saiki ora mung ana ing sisih sejarah sing salah,
    nanging uga ana ing sisih geografi, fisika lan malah fikultur sing salah."
    Dheweke uga ujar manawa nglawan pemain tim nasional Rusia bakal langsung
    sanksi ekonomi dienalake: "Kita, bebarengan karo Eropa kita
    partners saindhenging donya, mutusaké kanggo introduce ekstensif langsung
    sanksi ekonomi marang wong sing langsung melu
    ana apa. Rusia bakal mbayar larang kanggo iki. Kita wis njupuk abot
    solusi: kabeh kertu diskon pemain saka tim nasional Rusia ing Eropah lan
    Rentengan Amérika saka toko olahraga Reebok, Nike, Adidas bakal
    beku nganti sales mangsan sabanjuré. pemain Imperial
    rencana kudu ngerti yen ora bakal mandheg." Kapisah
    Ms. Psaki nyatet defiantly cukur, ing protes marang
    Eurovision, jenggot pemain hoki Ovechkin: "Iki minangka protes
    nilai Eropah umum, marang pilihan saka Eropah! Ing abad 21, sampeyan ora bisa mung
    dadi copot lan cukur jenggot yen sampeyan ora seneng! iku
    ora bisa ditampa, jenggot kudu dibalekake langsung!"
    mengko
    dadi dikenal sing US 6th Armada bakal langsung disebaraké menyang gisik
    Belarus kanggo ngiyataken keamanan sak juara
    tentrem. Ora ana pesisir cedhak Belarus, ketoke, ora ngganggu wakil
    Gedung Putih.
    1. +1
      13 May 2014
      O-O-O-O Psaka uga nempelake cucuk ing babagan hoki, supaya dheweke dilat jago sing bentuke Euro janggut lan nyanyi bareng karo dheweke kanthi dobel.
    2. +3
      13 May 2014
      Ing cendhak, banjur ... Passaki mratelakake panemume yen pemain hoki Rusia - separatis nyerang skaters Amerika sing tentrem kaping enem lan dilecehke kanthi brutal. ngguyu
    3. + 16
      13 May 2014
      Aku glued gapura kanggo wong-wong mau!
      1. Repty
        +2
        13 May 2014
        mesem. A plus
  19. +8
    13 May 2014
    Hmm, iku ora pas ing sirah ... Iku misale jek sing padha wong normal, nanging saiki ... Jumlah kolonel GRU kejiret dening Svidomo SBU wis luwih saka populasi Rusia. Lan siji wong sing jenggot ngluwihi kabeh Al Qaeda kanthi jumlah crita medeni ... Medeni kanggo mikir apa sing bakal kelakon sabanjure ... Apa maneh yen iku ASING .... Iku, aku ora bisa, aku nangis... wassat
  20. +1
    13 May 2014
    Ana cuplikan pangiriman tank tutup kasur menyang pelabuhan.
    Apa sabanjure, sapa ngerti?
  21. +4
    13 May 2014
    Katon kaya owah-owahan dadi luwih apik! Ing laporan paling anyar saka sisih wétan Ukraina, "Kamulyaning para pahlawan lan kamulyan kanggo Ukraina" ora dirungokake.
  22. + 14
    13 May 2014
    Aku elinga awal perang Chechen pisanan, kanca sekelas saka Academy nelpon saka Kyiv, moyoki, kaya, sampeyan ora duwe tentara, nanging misunderstanding, sawetara Chechens dijupuk sampeyan ing Grozny ing Eve Taun Anyar, nanging kita duwe tentara. ... Lan sateruse. Aku seneng banget ngrungokake wong-wong mau saiki - ya, padha ngobong kita ing Grozny, nanging kita narik sawetara Serat lan wis ing mangsa panas 1995 padha ndamel Nokhchi minangka padha wanted, lan saiki padha takon Crimea ... ora pengintaian, ora ana perang, tentara buyar, sampeyan ora bisa ndeleng peralatan tanpa nangis, ngerti, sanajan raos iki ora apik, nanging aku wis sawetara jenis gloating - padha mbayangno piyambak dadi pahlawan, nanging nyatane Ukrainia. tentara dadi zilch, lan sawise kabeh, iki telung distrik militèr paling kuat sing bisa sijine Eropah ing kuping.
  23. +5
    13 May 2014
    Kanggo istilah "wong sopan" lan "cookies", Aku propose kanggo nambah "carousel" negara ngandika, nanging padha ora ngerti makna, nanging mung kidul-wétan sing nguripake negara ing ....!
  24. +3
    13 May 2014
    Ya, amarga dheweke kepengin banget ndeleng wong Chechen - mula wektune kanggo ngandhani Kadyrov - "maju", utamane amarga dheweke ujar manawa dheweke ngenteni pesenan ing wayah awan lan akeh sampah sing akumulasi ing Ukraina. eseman
  25. +3
    13 May 2014
    Ora kanggo wong-wong mau kanggo ngobong wong sing ora bersenjata ing Odessa, para pahlawan iki ora lunga tanpa popok cedhak Donetsk.
  26. +3
    13 May 2014
    Siji-sijine sing kudu diwedeni saiki yaiku serangan teroris dening junta, amarga minangka politisi dheweke wis duwe salib sing gedhe, lan kaya bahan konsumsi kanggo tutup kasur, mula tikus-tikus iki bakal ngganggu saka bolongane, dheweke kudu piye wae remuk dening republik enom. Isih medeni....
  27. kamulyan45
    +4
    13 May 2014
    Padha nguwuh-uwuh "kamulyaning Ukraina, kamulyan kanggo para pahlawan", nanging kepahlawanan sejati ora katon ing perang karo bangsane dhewe. Mulane, tentara Ukraina saiki ora bisa dadi pahlawan. Nanging, padha buta huruf sing tiba ing mantra saka master saran lan propaganda Turchynov, sing, ing muda, makarya ing agitation lan panitia propaganda saka panitia regional Dnepropetrovsk Komsomol lan ngerti carane kanggo pengaruhe psyche boten stabil.

    Mbokmenawa Turchinov nindakake perkara kasebut karo dheweke lan uga psikotropika, ora ana cara liya kanggo nerangake kekejeman kasebut. Kanggo wong siji (yen awak iki bisa diarani wong)
    Turchinov katon, ora mung ana intelijen,
    nanging ora saben seniman impresionis bisa nggambarake iki. Iki pancen guyon ibu.
  28. +8
    13 May 2014
    Memedi sing paling penting sing diimpiake dening "panguwasa Kyiv anyar" yaiku juru tulis putih gedhe.
    1. 0
      13 May 2014
      Luwih beruang! ngguyu
  29. parus2nik
    +2
    13 May 2014
    Mungkin ora topik .. nanging misale jek kula, liyane saka Ukraina seneng junta .. Ora ana serangan, kajaba kanggo Donbass ... munggah ing prices kanggo barang penting wis calmly wikan .. kanggo operator energi .. obat-obatan ... Aku setuju karo brainwashing ing televisi ..... Utawa intimidated utawa jancok kabeh ..
  30. +2
    13 May 2014
    Ketoke, ora ana tentara ing Ukraina. Yen ora, "Brutus lan Riego" wis suwe ditemokake, sing bakal ngunggahake resimen lan nyapu junta metu saka Kyiv nganggo sapu sing reged.
  31. Alexander I
    +1
    13 May 2014
    Kapal selam bakal miwiti lelayaran ing Gedung Putih ing steppes Ukraina.
  32. +1
    13 May 2014
    Turchynov kudu mrentah sing nduweni kanggo tentara popok gedhe! Banjur bocah-bocah saka kathok lan lingkungan Slavyansk dirusak!
  33. +1
    13 May 2014
    Lan apa sing kudu ditindakake junta? Tanpa "tangan Kremlin" mitos, tanpa anané "mungsuh njaba" lan separatis ing sisih kidul-wétan, Maidanists ora bisa tahan nganti seminggu! Ana ing "tangan Kremlin" sing kabeh kabijakan kewan ana!
  34. 3vs
    +3
    13 May 2014
    Iku ngrasa kaya padha direkrut lanang enom lan sijine menyang perang.
    Saka stres lan wedi, padha murub ing ngendi wae, saka kene korban tentrem.
    Iku wektu kanggo wong-wong sing dikirim menyang piye wae nelpon kanggo akun kanggo apa kedados.
  35. Gagarin
    +4
    13 May 2014
    NYOBA BOLOTOV, LIVE.
  36. +4
    13 May 2014


    Muller babagan kebangkitan Nazisme ... Iki ora bisa diidini duka nip ing kuncup prajurit
  37. +1
    13 May 2014
    Kutipan saka Bob0859
    Ya, ora ana ambune pahlawan, mung sampah lan dudu manungsa.

    Kanggo wong-wong mau, mung siji ukuran paukuman sing bisa ditindakake - paling dhuwur. Lan ora ana maneh. am
  38. +3
    13 May 2014
    Tangan sing ora katon saka badan intelijen asing

    Carane ora katon. Bener, dheweke mikir yen dheweke ora katon, utawa malah nyamar yen ora katon. Kepala CIA malah dadi penyamaran, sanajan kabeh wong ngerti. Gambar sing dideleng wong, kaya sing sampeyan ngerteni, mbangun otak. Junta temenan duwe otak yen ndeleng FSB tinimbang CIA.
    1. +1
      13 May 2014
      Quote: Yuri Ya.
      Carane ora katon. Bener, dheweke mikir yen dheweke ora katon, utawa malah nyamar yen ora katon. Kepala CIA malah dadi penyamaran, sanajan kabeh wong ngerti.

      Mekaten! Ing tanggal 29 April, duta besar Amerika kanggo Kyiv, Geoffrey Pyatt, malah menehi saran babagan cara paling apik kanggo ngobati getih ing sisih kidul-wétan: "Minangka pusat-pusat kekerasan sing kasebar ing Donbass, saran kita yaiku: ngrangsang pamrentah supaya ngetutake. mesthi, ngubengi kutha-kutha kasebut kanthi bantuan lembaga penegak hukum, kanggo mesthekake yen ora ana senjata utawa dhuwit sing bisa nembus ing kono sajrone rilis kuat bangunan kasebut, cukup rumit, kanthi nggunakake peralatan abot. Mula, kita nampa pendekatan transparan pamrentah Arseniy Yatsenyuk.
      Panggunaan alat berat ing kutha-kutha ing wilayah Donetsk, miturut duta besar Amerika, cukup ditrima. Ditampa, temenan, sabenere amarga ing Donetsk. Sanajan siji bisa mbayangno apa reaksi "spesialis ing perang nglawan terorisme" iki yen Viktor Yanukovych wis mrentahake mbebasake bangunan Administrasi Negara Kyiv City utawa House of Trade Unions "nggunakake peralatan abot".
      Mangkono, Kulon nduduhake yen saka sudut pandang, nilai urip manungsa ing Ukraina beda-beda, gumantung saka kapercayan politik Ukrainia. Kang, mesthi, ora pindhah unnoticed dening warga ing wilayah padha ing sisih kidul lan wétan Ukraina. Kanthi pendekatan kasebut, Kulon ora mungkin bisa menehi pengaruh positif marang proses normalisasi kahanan.
  39. +3
    13 May 2014
    Igor Ivanovich Strelkov nepsu banget karo Garda Nasional, SBU lan tentara bayaran. Media Ukrainia) Saka wawancara karo warga lokal "Wong tentara ing papan papriksan padha tumindak sopan, kekejaman iki nganggo setelan ireng "Ing perjalanan karo para prajurit, hubungan kontrak (Padha ora menek, ora ngalahake). Iki apik. Ing Slavyansk, militer Ukrainia duwe 240 depot amunisi (yaiku, ana kartrid sing cukup) Saka ing kono, "Bassoons" lan "Mestizos" Strelkov ujar manawa PTRS (Simonova) banget capricious, butuh PTRD (Dektyarev - single- shot) saka gudang ing ngendi senjata saka Perang Donya II disimpen. Kartrid PTR ing taun 10 nduweni aksi lapis baja sing ringkih ... nanging kaliber 20 lan iki kaliber senapan mesin Vladimirov ... Yen kartrid bisa diijolake (sing aku ora mangu), ora masalah. Serangan wengi menyang checkpoints saka Garda Nasional ... lan iki punks biasa (kontrak kanggo layanan ing Garda Nasional rampung kanggo 4 taun tanpa hak break lan mbayar 1941 hryvnia saben sasi - uga, sawetara wong bodho. ) Warriors ora kenek saka kene lan losses cilik ing kendaraan wojo - Hamer lan 14,5 operator waja personel. Nanging turntables 5 bêsik. (Kabeh sing aku tulis dijupuk saka sumber media terbuka kanthi harfiah tembung saka artikel)
  40. +1
    13 May 2014
    Quote: Petugas cadangan
    Memedi sing paling penting sing diimpiake dening "panguwasa Kyiv anyar" yaiku juru tulis putih gedhe.

    Luwih kaya beruang !! ngguyu
  41. +3
    13 May 2014
    Ing Ukraina, wong duwe impen aneh, kok bakal dadi, mbokmenawa ing badai, iki utamané katon ing antarane pimpinan junta, padha ngimpi kabeh wektu agen FSB, kolonel GRU, saiki pasukan khusus saka Chechnya lan Cossack Rusia nunggang jaran lan nganggo pedang ing wuda Yaytsenyukh duwe impen sing padha saben dina, kepiye Cossack ing jaran nyekel dheweke lan ngunggahake saber liwat dheweke. wekasan bakal tumeka lan bakal tumeka ing wayahe perhitungan, bumi karo udan deres lan gludhug, kabeh sampah sing ora ana sing butuh.
    1. +1
      13 May 2014
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      digunakake kanggo ngimpi kabeh wektu agen FSB, kolonel GRU

      Wong-wong mau banjur dipangandikani ing sajroning impen: "Iki, wong lanang! Sampeyan wis nyusup kabeh GRU!" Banjur ... Comrade Artem, nganggo saber, nanging ing jaran! Ya, dheweke ngomong kanthi tenang ... "Endi sampeyan mlebu ing Republik Soviet Donetsk-Krivoy Rog? Aku bakal njaluk sampeyan saka jagad liyane!" Lan ing mburi dheweke ana Cossacks, Cossacks, lan Chechens, lan kabeh nganggo jubah ... Wis kringet adhem metu! ngguyu
  42. +3
    13 May 2014
    Punika komentar pungkasan Igor Strelkov: Komentar Strelkov I.I. ing kahanan cedhak Kramatorsk.

    "Perusahaan Kramatorsk (kawangun dening 2/3 saka Cossacks) nembe nglaporake babagan ngrampungake tugas kasebut. Saka ambush, 2 operator waja personel, 1 KAMAZ karo infantri, 1 KAMAZ karo amunisi padha numpes, bab 30 prajurit mungsuh tiwas lan tatu. Mung 1 GAZ-66 kanthi mortir ing trailer bisa lolos. Kerugian kita yaiku -1 "200th" lan 1 "300th". Almarhum minangka sukarelawan saka Dnepropetrovsk.

    Lan informasi pisanan katon bab losses saka Garda Nasional Ukraina minangka asil saka shelling Igor Ivanovich dening tentara meriem wani:

    "Miturut intersepsi radio, kerugian Garda Nasional sing tiwas mung amarga serangan pertama ing Karachun sing nyebabake luwih saka 100 wong sing tiwas. Biasane minangka akibat saka detonasi depot amunisi.
    Miturut sawetara informasi, 102 wong sing bubar dicathet dening Ukrainia minangka "deserters" sabenere dadi korban tembakan, sing ora bisa dicritakake wong Ukrainia marang sedulure lan mula ora dihormati sacara anumerta.
  43. +2
    13 May 2014
    Nazi isih "perang kanthi wani" ing media sosial. Set biasanipun punika ancaman reprisals marang anak lan kulawarga ing dalan. Ponomarev wis ngomong babagan "ora ana tawanan ing prinsip." Lan sajrone Perang - Bandera lan Vlasov ora ditawan. Dheweke luwih ngerti tinimbang kita saiki, apa jenis pamirsa!
  44. 0
    13 May 2014
    Wedi duwe mripat gedhe.
  45. Ivan 63
    0
    13 May 2014
    Iku mung tega yen dinas rahasia saka Kulon dhewe ora bakal mateni sapa wae sing bakal didhelikake saka pengadilan ing kono, kaya biasane.
  46. +1
    13 May 2014
    Komentar Strelkov I.I. ing kahanan cedhak Kramatorsk.

    "Perusahaan Kramatorsk (kawangun dening 2/3 saka Cossacks) nembe nglaporake babagan ngrampungake tugas kasebut. Saka ambush, 2 operator waja personel, 1 KAMAZ karo infantri, 1 KAMAZ karo amunisi padha numpes, bab 30 prajurit mungsuh tiwas lan tatu. Mung 1 GAZ-66 kanthi mortir ing trailer bisa lolos. Kerugian kita yaiku -1 "200th" lan 1 "300th". Almarhum minangka sukarelawan saka Dnepropetrovsk.

    Lan informasi pisanan katon bab losses saka Garda Nasional Ukraina minangka asil saka shelling Igor Ivanovich dening tentara meriem wani:

    "Miturut intersepsi radio, kerugian Garda Nasional sing tiwas mung amarga serangan pertama ing Karachun sing nyebabake luwih saka 100 wong sing tiwas. Biasane minangka akibat saka detonasi depot amunisi.

    Miturut sawetara informasi, 102 wong sing bubar dicathet dening Ukrainia minangka "deserters" sabenere dadi korban tembakan, sing ora bisa dingerteni wong Ukrainia marang sanak-sedulure lan mula disgrasyakake sacara anumerta.

    Sumber: Russian Spring
  47. +1
    13 May 2014
    Media gampang ngowahi pengkhianat dadi pahlawan, pahlawan dadi pengkhianat ...
    Amarga mung ing acara media Ukrainia diterangake kanthi cara sing bener. Lan kabeh wong Rusia iki - ngobong .. padha duwe ajaran sesat (apa ora ngelingake sampeyan apa-apa?) eseman
    Ora wonder Poroshenko kuwatir .. ing jaman informasi, mblokir mung TV lan radio ora cukup ...
    ngapusi langsung uga sing paling dipercaya ....
  48. 0
    14 May 2014
    Kutipan: Minyak Standar
    Paradoks, nanging Klitschko bener, apa bakal Ukrainians apa yen padha katon menyang sesuk Vostoke.Vot lan muter dhewe saiki.

    Saben uwong sing bisa ndeleng wis ana ing Rusia, bebarengan karo Crimea.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"