Kanggo pisanan ing Rusia: pilihan kontrak saka Kamentrian Pertahanan

51
Kanggo pisanan ing crita Kamentrian Pertahanan Rusia bakal nganakake kampanye siji-sijine skala gedhe kanggo ngrekrut prajurit kontrak. Iki dilaporake ing situs web departemen militèr utama Rusia. Tumindak kasebut direncanakake bakal ditindakake tanggal 17 Mei 2014 ing Novorossiysk, Tula, Pskov lan Ivanovo - kutha-kutha ing ngendi unit militer Angkatan Udara. Iku adhedhasar Angkatan Udara sing diputusake kanggo miwiti tumindak kasebut. Nasib luwih saka acara kasebut gumantung saka asile.

Kanggo pisanan ing Rusia: pilihan kontrak saka Kamentrian Pertahanan


Tumindak kasebut direncanakake bakal ditindakake supaya wong-wong sing pengin nggawe kontrak karo Kementerian Pertahanan bisa nindakake iki tanpa mbuwang wektu lan ngunjungi pirang-pirang kedadeyan. Kanggo iki, direncanakake kanggo nyebarake titik pilihan seluler khusus kanggo layanan kontrak langsung ing alun-alun tengah kutha kasebut. Ing titik seluler kasebut, pelamar bakal bisa ngalami ora mung wawancara lan pilihan psikologi profesional, nanging uga pemeriksaan medis minangka bagean saka pemeriksaan medis awal.

Yen calon ngliwati tataran pisanan saka tumindak tanpa masalah, banjur bakal diundang langsung menyang wilayah unit militèr dumunung ing kutha padha, kang bakal diwenehi ujian ing fitness fisik. Ing kene, kontraktor mbesuk bakal bisa kenal karo urip lan kahanan layanan liyane. Minangka asil saka tumindak kasebut, wong enom bisa nampa sertifikat khusus sing nuduhake yen dheweke wis lulus tes awal. Sertifikat kasebut bakal mbantu dheweke, minangka prioritas, ngrampungake kontrak karo Kementerian Pertahanan Federasi Rusia lan pindhah menyang salah sawijining pusat pelatihan Angkatan Udara.

Situs web Kementerian Pertahanan nglaporake manawa saiki ana 74 poin khusus ing Rusia kanggo milih warga Federasi Rusia kanggo layanan kontrak. Kurang saka sawetara sasi, titik kasebut bakal bisa digunakake ing subyek anyar Federasi Rusia - ing Republik Crimea lan ing Sevastopol.

Ing Mei 2014, jumlah prajurit kontrak ing tentara Rusia kira-kira 250 ewu wong. Miturut 2017, jumlah personel militèr ing kontrak, miturut rencana, kudu tekan 425 ewu wong.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    51 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Joyly Roger
      + 24
      12 May 2014
      Kompetisi kanggo layanan ing tentara, iku apik!
      1. +8
        12 May 2014
        Kutipan saka JoyRoger
        Kompetisi kanggo layanan ing tentara, iku apik!

        bener yen ana wong sing ora bakal lunga menyang kana karo Angkatan Udara. Ya, lan latihan kudu nambah kabeh luwih saka setahun. Kita bakal ngenteni asil
        1. +9
          12 May 2014
          Aku ngormati, yen saiki bocah-bocah komputer sing njabat setaun ora bakal nggawa peninggalan Tentara kita.
          1. + 14
            12 May 2014
            Persis, lan sepisan maneh kita bakal milih Medvedev, dheweke bakal ngawula karo para ibu.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. 0
          12 May 2014
          Artikel +!
          Iki pancen acara tonggak sejarah. Kompetisi ing RA ngandika volume!
          Kabar kasebut nggawe aku seneng banget!
      2. +3
        12 May 2014
        Ora ana sing anyar, mung bisa uga luwih trep lan tanpa pita abang ... Ing dina liyane aku ana ing bisnis ing kantor registrasi lan pendaftaran militer, ana rekrutmen ing kontrak kanggo Angkatan Udara lan Marinir ... Alami, pilihan miturut umur plus papan medis...
      3. +5
        12 May 2014
        Kutipan saka JoyRoger
        Kompetisi kanggo layanan ing tentara, iku apik!


        tenan. Uga pilihan. Lan mung sing paling apik bakal dijupuk. Mangkono prestise layanan lan mundhakaken.
        1. +1
          12 May 2014
          Para elit-elit bakal dididik! Pancen wis wayahe ......
    2. +3
      12 May 2014
      Good luck kanggo AWAL menarik lan migunani ...
    3. +5
      12 May 2014
      Pakaryan sing apik lan tepat wektu
    4. +2
      12 May 2014
      bener, yen ora, kanthi kiasan, mlaku liwat pirang-pirang kasus mbutuhake luwih akeh tinimbang lulus ujian kanggo bir maroon))
    5. +4
      12 May 2014
      Wangsulan: Bab ingkang utama iku kondisi layanan lan mbayar layak, lan ora ana masalah karo kekurangan prajurit.
    6. mad
      +1
      12 May 2014
      Kanggo iki, direncanakake kanggo nyebarake titik pilihan seluler khusus kanggo layanan kontrak langsung ing alun-alun tengah kutha kasebut.

      Kaya ing abad kaping 15) Markitanks lan 3 dina kanggo njarah-rayah kutha direncanakake? )
      Nanging kanthi serius, wektune wong-wong sayap tengen ndhelik ing celah paling adoh yen ora pengin mriksa ketajaman ngasah lading sapper kanthi sirah. wassat
      1. Sinik lawas
        +1
        12 May 2014
        Napa blunt pundhak ing sirah? Iku luwih apik kanggo sayap tengen kanggo suar gyrus gluteal ing ndhuwur sirah, yen ora bakal ora nyaman kanggo Christina Wurst ...
        1. GARNET-19
          0
          12 May 2014
          Quote: Cynic lawas
          Napa blunt pundhak ing sirah? Iku luwih apik kanggo sayap tengen kanggo suar gyrus gluteal ing ndhuwur sirah, yen ora bakal ora nyaman kanggo Christina Wurst ...

          Sampeyan ora perlu kethul, mesthi, nanging shovel sapper (MPL-50 Small Infantry Shovel 50 cm dawa) kanggo pertempuran tangan-tangan-tangan biasane diasah ing amba amba, supaya ora tumpul nalika digunakake intensif karo. chopping jotosan, iki ditrapake ora mung kanggo tangan-kanggo-tangan pertempuran, nanging uga chopping kayu bakar, Cut mudhun grumbulan, lan ing ... Duwe ngasah shovel kanggo tingkat cilik saka sharpening, sampeyan mung kethul ing sawetara stroke ( bakal ana macet) lan iku wae, dadi adhedhasar pengalaman, aku menehi saran supaya sampeyan bisa nuntun saranku.
          Yen ing pertempuran tangan-tangan-tangan, KHUSUS - Aku nyaranake lanyard ...
          Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        2. Komentar wis dibusak.
    7. +3
      12 May 2014
      Dadi prestisius banget kanggo dadi tentara, ora kaya taun-taun sadurunge karo Mercedes kita. Yen rekrutmen kasebut kompetitif, mula bakal dadi tentara sing profesional banget sing bakal bisa nangani tugas sing ditugasake.
      1. 0
        12 May 2014
        Aku ora bakal ujar manawa iki prestisius, nanging sajrone 3 taun kepungkur, wong lanang luwih seneng gabung karo konsep kasebut lan jumlah wong sing nyoba nyingkirake wis suda.
        1. ptitsa6110
          0
          12 May 2014
          dadi aku 52, interns bisa karo kula ing 18. siji dadi

          silt ... patriot
      2. Komentar wis dibusak.
      3. GARNET-19
        +1
        12 May 2014
        Kutipan saka: A1L9E4K9S
        tentara sing bakal bisa nangani sembarang tugas diutus.

        Pracayaa, dheweke kaya ngono ing wiwitan taun 2000 (lan ing taun 1999) nalika ngadhepi perang ing Kaukasus! TENTERA nindakaké misi perang 150%, mung prajurit lan perwira sing nindakake misi perang, sing ora perlu kanggo murni dening sapa waé karo patriotisme, lan pracaya kula, padha menehi urip ora ing! AKU PRIBADI NJENENG PANGELING-ELING PARA SEDULURKU! Nanging akeh sing ora ngerti apa sebabe kita perang, apa kita perang, lan apa sing dibutuhake! AKU LUWIH INGSANA SUKARELA ING KONTRAK!
        Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
    8. +4
      12 May 2014
      Kabar apik. Kita pancene butuh prajurit kontrak ing tentara. Wong lanang, aku seneng karo kowe. Ora ana sing luwih apik tinimbang mbela tanah air. apik apik ombenan
    9. + 18
      12 May 2014
      Nth taun. Siswa loro lungguh takon siji liyane - Apa sampeyan mlebu universitas? Wangsulan nomer loro yaiku YA, kompetisi kanggo Angkatan Darat ora lulus !! Wong tuwa ana ing kene lan ditempelake!
      1. Sinik lawas
        +2
        12 May 2014
        BRAVO! Aku taruhan plus!!! Pinter kowe!
    10. +1
      12 May 2014
      Nyatane, salah sawijining rencana transisi menyang layanan kontrak yaiku kemungkinan milih calon.
      Bener... kontraktor kudu sehat jasmani... tanpa gangguan mental... tingkat kecerdasane cukup.
      Prajurit minangka profesi sing angel ... sampeyan kudu siyap nguwasani.
    11. +3
      12 May 2014
      Angkatan Udara lan Marinir minangka perkara sing apik, nanging perang modern, utamane, senjata paling rumit sing kudu dikelola para profesional. Ya, lan senapan motor ora kudu dilalekake. Ana kompetisi ing Angkatan Udara, marinir lan pengawal tapel wates, nanging wong uga dibutuhake kanggo spesialisasi liyane, utamane sing ana gandhengane karo ngatur senjata paling anyar.
    12. mvv
      mvv
      0
      12 May 2014
      Aku 36 taun, jancok ...
      1. Sinik lawas
        0
        12 May 2014
        Lan aku 48 ... Aku pensiun minangka jurusan ing 1998 ... Lan kok padha menehi pesenan seluler rong minggu kepungkur? Dheweke ora ngelingi saka 98th, nanging banjur, apa sampeyan butuh?
      2. +2
        12 May 2014
        - Yen ana kekacoan, kabeh bakal dibuwang ... Ora bakal dikirim mlayu liwat gunung, mesthine, nanging gampang menyang perusahaan MTO, perusahaan perbaikan, perusahaan mobil, kantor komandan .. .lan yen weteng liwat palka, banjur sopir ... eseman
    13. +4
      12 May 2014
      Ya, lan kanggo nambah wewenang Angkatan Darat lan negara, mesthine kudu ditangani karo mantan menteri siji. Banjur dheweke njupuk sirah saka lètnan lan sersan kanggo kesiapan pertempuran, lan siji iki mung stroked ing sirah kanggo ambruk tentara, undermining pertempuran lan kesiapan mobilisasi. Malah Pasha-Mercedes luwih jujur.
    14. +1
      12 May 2014
      Wis wektune ... kita kudu nguatake kader, mung sing paling apik ing pasukan elit Rusia !!! Kanggo pasukan udhara!!!!
      1. 0
        12 May 2014
        Lan uga kanggo GRU GSH!
    15. +2
      12 May 2014
      Ora ana wong liya kajaba kita!
      Kamulyan VDV!
      1. +1
        12 May 2014
        mulya VDV!!!
    16. Ork-78
      0
      12 May 2014
      Kompetisi apik!
    17. +3
      12 May 2014
      Bener, perlu kanggo ngunggahake gengsi tentara. Tentara iku adiluhung, lan ora kaya sadurunge, tentara iku kanggo oaks.
      Amunisi anyar, gaman modern, ningkatake sukses apa wae.

      Aku dhewe elinga, nalika isih cilik, aku seneng nonton program militer: babagan senjata, babagan intelijen.
      Ing ngendi kabeh iki saiki? Mung ing Internet? Ing TV ngendi? Ing endi game, film, program, kartun patriotik?
      Kita kudu kerja ing kabeh arah. Kita ora butuh generasi sing ora ngerti tanggal 9 Mei apa. Dheweke kudu ngerti Zhukov, Suvorov, Kutuzov, Nakhivov, Makarov ... Kita duwe sejarah sing sugih, kamenangan heroik!
      Isin ora ngerti, isin!
      1. Sinik lawas
        +2
        12 May 2014
        Mikhalkov luwih penting karo kinchiki edan sing difilmkan nganggo dhuwit anggaran. Dheweke malah dipasrahake kanggo nggawa gendera Olimpiade ... Lan apa sing ana, mustache nggegirisi titik kalima wong ...
    18. +1
      12 May 2014
      Apik banget. Banjur dheweke dhewe tau ngimpi, nanging sesanti supaya kita mudhun, dheweke entuk sambungan. Aku banjur mbayar dhuwit kanggo mlumpat, siap-siap, aku melu mburu, nembak. Umur saiki mung ngganggu.Enggal pensiun, yen ora saiki..EH......ngerti banget rekasa dinas, yen aku isih enom, aku lunga.
    19. +6
      12 May 2014
      Kutipan saka todaygoodday
      prelu ngunggahake pamorning wadyabala
      Ing jaman Sovyèt, rasa isin ora dadi tentara. Elinga film "Maxim Perepelitsa". Layanan iki terhormat lan bergengsi. Iku bakal apik yen kabeh iki dibalèkaké.
    20. +2
      12 May 2014
      Ora bakal ala ing titik kasebut kanggo mriksa predisposisi kanggo alkoholisme lan jumlah materi abu-abu ing tengkorak.Iku angel banget kanggo murub alkohol, sanajan sajrone wektu percobaan.
    21. angin prahara
      +1
      12 May 2014
      Layanan ing tentara dadi luwih bergengsi lan terhormat. Sing nyenengake banget .. Nanging bubar iki pancen beda ..
      1. 0
        12 May 2014
        Lan sadurunge, LSM ("Ibu Prajurit") tanpa isin nindakake bisnise.
    22. Ivan 63
      +1
      12 May 2014
      Iki minangka asil saka kasunyatan sing negara wis nguripake pasuryan kanggo kabutuhan tentara (lan mulane kanggo kabutuhan) lan iki apik. Nanging doktrin kasebut kudu direvisi, kalebu nambah jumlahe nganti paling ora 1,2 yuta wong.
    23. +2
      12 May 2014
      Angkatan Udara minangka jinis pasukan sing ora bakal njaga putrane ibu lan detak sing bossy, wong lanang dibutuhake ing kana sing siap mabur menyang ngendi wae ing negara lan jagad iki, mula pilihan bakal angel banget.
    24. -1
      12 May 2014
      AKU POSITIF DADI ACARA KOWE!!!SAYA PRIBADI LAYANI NENG IVANOVO ING REGIMEN 217 YANG DIDEMBELLE TAHUN 2008!! LAYANAN PERLU!! apik
    25. Palych9999
      0
      12 May 2014
      Iki ngendi "Ukraina" bisa teka ing Handy: tinimbang trolleybus, drive watara Rusia, supaya padha ngawula Military Slavic Cause.
      Iki minangka "pekerjaan anyar" kanggo para pemuda Donetsk lan Luhansk.
    26. -2
      12 May 2014
      Suspiciously akeh milyar wis dipompa menyang Ryazan Airborne Forces Center Swara 8 taun pungkasan - iki uga mesthi, yen, yen ora karo Kickbacks!
    27. pengembara
      +1
      12 May 2014
      Saiki ana sing padha, nanging proses iki isih ana.
      Wiwit wiwitan, perlu kanggo nggawe kabeh kahanan kanggo wong-wong iki, lan malah sing dipilih dening kompetisi, i.e. sing paling apik, kita bakal ngomong. Padha disebut, lan iki ngendi masalah utama miwiti kanggo .... prajurit kontrak padha.
      1. Ora ana omah. 2. Tunjangan dhuwit sing dijanjekake nalika tandha kontrak luwih sithik tinimbang sing asli.
      3. Prayogane sinau pirang-pirang wulan (saka 5 nganti 6), sinau adoh karo bojoku (ibu) lan manggon ing barak prajurit.
      4. Wong lanang sing wis nikah karo anak uga bakal ditimbali, nanging ora ana papan ing institusi bocah. Taman kanak-kanak mung ora dirancang kanggo bocah-bocah.
      _________________________________________________________________
      Iki minangka masalah sing daktulis langsung, amarga. padha katon cetha. Tanpa solusi sing ora bisa nggawe tentara kontrak siap tempur.
      Good luck kanggo kabeh.
    28. 0
      12 May 2014
      apa mobilisasi wis diwiwiti?
      1. pengembara
        +1
        12 May 2014
        Mbok ya. lan diwiwiti kanthi udhara.
    29. kosh
      +1
      12 May 2014
      Eh, terus barang kaca.
    30. +1
      12 May 2014
      Apa sing bisa dakkandhakake babagan iki. Aku wis kerja dadi dokter ing kantor registrasi lan pendaftaran militer suwene 12 taun. Ing taun-taun pisanan, meh ora ana sing mlebu kontrak. Banjur, nalika ngangkat wis ngenalaken, alkohol tindak, gelo sing padha ora diijini menyang tentara. Kanggo 2-3 taun kepungkur, ora ana wong lanang sing lunga, wong lanang (25-30 taun), sing ngerti ngendi lan ngapa dheweke lunga (sajrone wektu iki mung ana siji ing Angkatan Udara). Ing mratelakake panemume, rekrutmen kanggo kontrak kudu dipasrahake menyang unit militèr, milih saka wong lanang ing telpon kanggo nyata, lan ora dipeksa, pas lan gelem ngawula. Registrasi kabeh pitakonan iki (ing ngetik layanan militèr ing kontrak), nalika aku njabat minangka kepala medical officer saka unit, njupuk calon minimal wektu (komisi medical - paling, carane akeh tes sing perlu kanggo lulus).
      1. 0
        13 May 2014
        Minangka dhuwit gedhe dadi ing bagean tanggane, bocah-bocah wadon sing rapuh langsung dipeksa metu dening wong lanang sing sehat saka desa-desa ing saubengé. Ngomong yen kualitas wajib militer iki paling dhuwur, mesthi ora mungkin. Nanging padha cukup cocok kanggo ngawula minangka penembake. Siji bab sing ala - dheweke wis biasa santai ing botol ing tangane. Wong kidul (Dagestanis lan Ingush) uga wiwit katon, sing (kaya sing diomongake) entuk kerja ing tentara kanggo nyogok, kanggo "karya sing pantes kanggo wong." Inggih, sing relatif cilik, nanging uga bagean pinunjul digawe saka conscripts demobilized lokal, sing, meksa nindakake perkara ing sipil, elinga sing padha uga duwe pangkat sersan, kang tegese ing tentara bakal nampa loro utawa telu luwih. saka kene ing urip sipil buruh prasaja.
        Dheweke uga njupuk wanita "ing cara lawas", nanging mung ing basis saka narik perwira gedhe, asring ing kondisi sing sawetara kurang begja "bibi" "ditulis mati".
        Inggih, mesthi, isih ana conscripts taun-lawas, antarane kang, ora supaya zealously, nanging karya isih ditindakake kanggo nransfer menyang kontrak.
    31. 0
      12 May 2014
      Sing bener, sing paling apik, sing paling pantes, kudu dilayani. Lan negara kudu nggawe manawa warna bangsa dadi ngabdi.
    32. 0
      12 May 2014
      Bener, sing paling apik kudu dadi tentara lan basis kompetitif kanggo screening iki apik. Ayo ndeleng apa sing kedadeyan. Kita pengin sampeyan apik luck!
    33. ASSARU
      0
      13 May 2014
      Kabeh wong kudu ngliwati tentara.
      Kanggo tentara mulang disiplin organisasi lan kamardikan lan asring instills konsep dhasar kayata pendidikan, tanggung jawab, kebersihan, komunikasi, kolektivisme, comaraderie.
      Lan mung wong-wong sing wis nglayani layanan cepet lan ngerti apa iku bisa dijupuk minangka prajurit kontrak.Ana cukup wong ing tentara ana sing pengin tetep ngawula kanggo gaji prayoga.
      Dhuwit wis mudhun.
    34. KOH
      0
      13 May 2014
      Eeeh!!! Ora suwe 51, endi 25 ... FOR SPN, FOR VDV ...
    35. 0
      13 May 2014
      Iku wektu, kaya ing negara, kanggo Recruit pensiun atos saka rangking saka angkatan bersenjata, sing bakal numpak liwat desa lan kutha ing bus kampanye lan katon menyang mata calon recruit potensial - "Apa sampeyan pengin dadi tentara? , putra?" )
      1. 0
        13 May 2014
        - Ya, ing endi wae ing awal 90-an, salah sawijining rekrut veteran ditemokake mlaku-mlaku ing dalan, lan ngomong karo awake dhewe ... diobong nganti mati nalika kerja ...
        1. 0
          13 May 2014
          Lha wong kantoran sok nguntal yen gendheng wis ilang. Menehi susu kanggo harmfulness lan go ahead.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"