Napa Moskow nanggepi asil referendum ing DNR lan LNR?

281
Ing wilayah Donetsk lan Luhansk (Republik Rakyat), asil referendum Minggu wis diringkes, nanging, sanajan ora jelas saka kekarepan warga, kahanan sawise plebisit katon adoh saka ora jelas. Kanggo miwiti, ayo padha ngelingi asil: jumlah pamilih ing Republik Rakyat Donetsk (wilayah) kira-kira 75%, sing mung luwih saka 89% milih kanggo tumindak kamardikan negara DPR; ing wilayah Lugansk, luwih saka 96% wong sing milih ndhukung kedaulatan LPR. Ing Kyiv, sing, kanthi alasan sing jelas, ora ngirim pengamat resmi (kajaba "pengamat" militan NACI-Guard) ing sisih wétan, sauntara kuwi, dheweke nyatakake yen dheweke yakin yen asil kasebut palsu, ngumumake yen jumlah total sing teka ing referendum ing rong wilayah meh ora tekan 30%.

Dadi apa ambiguitas referendum sing dianakake ing wilayah wétan Ukraina? Alamiah, kutub utama ambiguitas kuwi adoh saka prabédan ing data saka Donetsk lan Lugansk ing tangan siji lan Kyiv ing tangan liyane. Ingkang utama yaiku yen referendum kasebut katon, nanging, kaya sing dikandhakake, ora ana gerakan maneh sing ditindakake. Luwih tepate, ana upaya kanggo mindhah, nanging katon aneh.

Wis sawise woro-woro asil pambuka plebisit, DPR nyuwun Rusia kanggo nampa republik menyang federasi minangka subyek (miturut versi Crimean). Telpon iki disuarakake dening Denis Pushilin, kepala pemerintahan sementara DPR. Saka banding:

Adhedhasar karsane warga DPR, lan mbalekake sajarah Ing keadilan, kita njaluk Federasi Rusia kanggo nimbang masalah gabung karo DPR menyang Federasi Rusia. Wong-wong ing wilayah Donetsk tansah dadi bagéan saka donya Rusia, preduli saka etnis. Kanggo kita, sejarah Rusia minangka sejarah kita.


Napa Moskow nanggepi asil referendum ing DNR lan LNR?


Moskow nanggepi telpon kasebut kanthi cara sing bisa diarani kurang reaksi. Dheweke ora nanggepi tembung Denis Pushilin babagan asil referendum sing nyata. Contone, reaksi ing ngisor iki ditampa saka Duma Negara Federasi Rusia: legislator ngandika yen referendum ing LPR lan DPR minangka upaya dening populasi lokal kanggo nglindhungi piyambak saka junta Kyiv. Tegese, para deputi ngucapake tembung "referendum" dhewe, nanging ora wiwit nyebar babagan pangenalan asile. Kira-kira reaksi sing padha dituduhake dening cabang kekuwatan liyane saka Federasi Rusia, nyatakake pangerten babagan kepinginan warga Donetsk lan Luhansk kanggo mutusake masalah penentuan diri.

Layanan Pers Presiden Federasi Rusia (kutipan Interfax):

Moscow ngormati karsané populasi Donetsk lan Luhansk wilayah lan neruske saka kasunyatan sing implementasine praktis saka asil referendum bakal njupuk Panggonan ing cara beradab, tanpa ambalan saka panganiaya, liwat dialog antarane wakil saka Kyiv, Donetsk lan Luhansk.


Kahanan dadi luwih bingung sawise pidato ing Donbass dening co-ketua pamaréntahan DPR Miroslav Rudenko, sing ngandika sing cetha durung wayahe kanggo ngrembug topik gabung karo Republik Rakyat Donetsk kanggo Rusia dina iki.

Miroslava Rudenko ngutip kantor berita RIA News:

Saiki, masalah iki (ngomong babagan entri DPR menyang Federasi Rusia - cathetan VO) ora relevan. Saiki legitimasi kekuwatan Republik Rakyat Donetsk kudu dilewati. Mesthi, kita bakal mréntahaké kanggo Federasi Rusia bab pangenalan referendum iki, nanging pisanan kabeh, kita ndeleng gol ing perjuangan kanggo mardika saka pendhudhukan Nazi ing sisih kidul-wétan. Iki tugas pisanan. Saiki, saiki, kita nganggep prematur kanggo ngrembug masalah aksesi. Ing mangsa ngarep, kita pengin divorce beradab (karo Ukraina), nanging saiki, thanks kanggo efforts junta, iku arep ing cara banget uncivilized. Saiki ana pasukan sing manggoni ing wilayah republik, sing nindakake aksi teroris lan pembantaian warga sipil. Kabeh iki kudu mandheg. Mesthi wae, luwih becik nindakake iki kanthi cara politik, nanging saiki, penahanan ditindakake kanthi cara bersenjata.


Dadi, kanggo gambar motley, sing wiwit digawe sadurunge plebisit Donbass, tambah akeh warna. Ing tangan siji, keamanan dhasar saka populasi wilayah kidul-wétan sing wis ngumumake kamardikan negara, lan ing tangan liyane, geopolitik global, kang saben nuansa ing tataran tartamtu saka implementasine bisa muter peran wigati.

Dina iki kahanan katon kaya presiden Rusia, wis menehi saran Lugansk lan Donetsk kanggo nundha referendum, dadi jenis unheeded. Referendum dianakaké, nanging ora nampa pengakuan cepet saka DPR lan LPR saka Federasi Rusia. Soko sing cetha muncul langsung, padha karo posisi sing ora konsisten ing pimpinan republik anyar dhewe, nalika sawetara pimpinan langsung mréntahake menyang Rusia kanthi telpon kanggo nampa republik kasebut minangka bagéan saka Federasi Rusia, dene wong liya ngeyel yen saiki, padha ngomong, dudu wektune. Apa sing bisa dituduhake kahanan kaya ngono? Paling ora, kasunyatan manawa plebisit Luhansk lan Donetsk jelas ora padha karo plebisit ing Crimea lan Sevastopol, yen Donbass durung mutusake babagan penyangga kekuwatan sing wis katon ing tahap pisanan saka kondhang. acara Crimean. Kahanan iki bisa uga nuduhake yen tingkat kontak antarane Moskow lan DPR karo LPR ora padha karo nalika kahanan Krimea dirampungake.

Nanging ana uga liyane. Moscow menehi Kyiv kesempatan liyane kanggo nindakake, ayo ngomong, nggarap kesalahane - kanggo njagong mudhun ing meja rembugan karo sisih kidul-wétan lan tekan konsensus. Pesen, ketoke, ing ngisor iki: yen Kyiv terus tumindak marang warga dhewe kanggo wektu sing padha karo cara sing Mikheil Saakashvili tau mbedakake piyambak ing Ossetia Kidul, banjur Kremlin bisa uga pindhah menyang Ossetian Kidul lan Abkhaz pilihan - kanggo ngenali kamardikan saka republik Donbass. Tegese, dheweke nerangake marang Kyiv: kabeh kemungkinan kanggo Donetsk, Lugansk, lan Kyiv dhewe tetep ana ing kerangka "negara tunggal", lan panguwasa bisa njupuk kauntungan saka kemungkinan kasebut kanthi mbatalake paukuman saka sisih kidul-wétan. . Yen skenario Saakashvili bakal luwih narik kawigaten marang Kyiv, banjur Kremlin mung bakal ngomong: nuwun sewu, wong lanang, nanging iki pilihan sampeyan, lan sampeyan wis nggawe ... Babagan apa sing dikarepake junta Kyiv sabanjure, dheweke bisa takon Saakashvili .. .

Sawise kabeh, Moskow ora kanthi terang-terangan ngumumake pengakuan kamardikan DPR lan LPR, bisa uga amarga duwe Yanukovych. Ya, ya ... Sing siji ... Sawise kabeh, pemilihan presiden sing bakal teka ing Ukraina minangka fiksi nyata, lan mulane kertu trump ing wangun presiden sing sah, apa wae sing bisa dikandhakake, ngadeg kanggo non-kekerasan. , kanggo persatuan, kanggo ngurmati hak-hak minoritas nasional, kanggo kebebasan ngomong, isih bisa muter peran. Lan ing kene malah kabeh minus gigantic Yanukovych (karo katresnan kanggo mobil larang, omah gedhong multi-tiered lan mlaku cepet ...) ing latar mburi Kadurjanan elek saka junta Kyiv, Ukrainians piyambak bakal katon ora dadi gigantic .. Kabeh wis dikenal ing comparison - wisely ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

281 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 78
    14 May 2014
    Iki kedadeyan nalika sampeyan kudu cepet-cepet alon-alon.
    Kanthi perasaan, kanthi jelas, susunan!
    1. + 11
      14 May 2014
      Kutipan: Thompson
      Iki kedadeyan nalika sampeyan kudu cepet-cepet alon-alon.
      Kanthi perasaan, kanthi jelas, susunan!

      kene sampeyan uga kudu ngerti sing junta kabèh, lan mulane sing sethitik saka persetujuan karo, sawise 25 bakal mungkasi kanggo sapa wae, supaya bodho mlumpat karo pedhang ing sirah, ana langkah, negara, supaya dadi sabar.
      1. + 20
        14 May 2014
        Pemilu apa, ora ana sing bakal nyerahake kekuwatan kanthi sukarela! Dheweke wis nindakake akeh perkara sing ora becik, nganti pengadilan militer ngenteni dheweke! Cara liya yaiku uwal menyang Amerika, nanging ora bakal tentrem kanggo dheweke!
        1. + 19
          14 May 2014
          Kutipan saka: sssss018
          Pemilu apa, ora ana sing bakal nyerahake kekuwatan kanthi sukarela! Dheweke wis nindakake akeh perkara sing ora becik, nganti pengadilan militer ngenteni dheweke! Cara liya yaiku uwal menyang Amerika, nanging ora bakal tentrem kanggo dheweke!

          Sampeyan pancen bener, sssss018 ! Kok respon alon-alon kuwi? - Lan Baba Yaga nglawan! Sing ngomong - "serikat buruh oligarki". Lan "babagan introduksi pasukan" - banding Yanukovych wis dilalekake. Lan kahanan sing ditetepake dening para wakil dhewe - kanggo tumindak miturut model Crimean ... Volodin mbuwang akeh gaweyan kanggo ngiro-iro alasan. Ora ana kekarepan politik. Gusti Allah ngalang-alangi, yen ana rencana militèr-strategis, lan "lack of political will" punika distracting, sayah maneuver ... Mung oligophrenics ing tataran debility bisa ngimpi saka kamungkinan saka sawetara persetujuan ing Ukraina karo Amerika Serikat. sing cocog karo Rusia. Ora kanggo Amerika Serikat nyiyapake sajian iki nganti suwe lan kanthi tekun.
          1. + 17
            14 May 2014
            Kutipan: 1812 1945
            Ora ana kekarepan politik. Gusti Allah ngalang-alangi, yen ana rencana strategis militer, lan "kurang kemauan politik" minangka manuver sing ngganggu lan santai.

            Sia-sia kowe, menek neraka kuwi ora mesthi politik, junta ora ngerti liya-liyane kejaba ngrusak kahanan. Kita ora bakal kaya dheweke. Aku mikir yen Tsarev kerep ngunjungi Rusia ora tanpa alesan, karya ditindakake kanggo nggawe Novorossiya, lan saiki isih awal kanggo ngenali lan nampa bagean cilik saka Donbass. Banjur game gedhe diwiwiti lan taruhan tambah akeh .. Penting banget ing wektu sing padha kanggo mikir babagan carane nglindhungi pedunung ing sisih kidul-wétan saka kejahatan junta anyar..
            1. -13
              14 May 2014
              Aku ora percaya karo Tsarev ... Lan aku ora percaya Gubarev! Mesthi ana wong anyar ing kene, ora dirusak. Iki pendapat pribadiku
              1. + 12
                14 May 2014
                Kutipan saka Den 11
                Aku ora percaya Tsarev ... Lan aku ora percaya Gubarev! Mesthi ana wong anyar ing kene, ora najis.

                Tsarev saiki, mung perlu. Dheweke duwe hubungan langsung karo Kementerian Luar Negeri lan Duma lan akeh politisi, sing bakal mbantu nggawe dialog kanthi cepet karo Federasi Rusia.
                Sawetara pernyataan profil dhuwur saka Novorossia saiki luwih apik dikoordinasi karo Federasi Rusia. Supaya ora nyetel kita lan ora bakal kuciwa, yen dumadakan Federasi Rusia ora bisa marem panjalukan utawa liyane ...
                1. -4
                  14 May 2014
                  Lan kepiye perasaan sampeyan babagan pencalonan N. Vitrenko? Wong wadon sing pinter, pitakonan liyane yaiku sepira bobote bakal ana ing kono? Senajan aku setuju, dheweke bakal nyoba rembugan karo Nazi, mesthine sampeyan bisa nyoba, nanging minangka siji saka karakter sing ngandika ---. ..-Kita bakal gantung mengko!"
                  1. jj
                    +8
                    14 May 2014
                    Nganti saiki, aku uga mikir dheweke pinter. Nanging pranyata pasar biasa. Umumé, koyone politisi Ukrainia sing ana ing struktur kekuwatan gedhe katon dicuci otak ing siji pusat. Padha duwe cara angkuh ngomong lan nindakake dhewe. Sampeyan ndeleng Vitrenko, lan sampeyan ndeleng Yanukovych, sampeyan katon ing Levchenko, lan Yatsenyuk ing ngarepe sampeyan. Kene wong anyar saka wong ing Donbass - temen beda. Mulane, aku pracaya yen Rusia kudu ndhukung sabenere wong anyar.
                    1. -1
                      14 May 2014
                      Aku setuju. Nanging sapa? Aku yakin maneh yen kudu ana wong sing BARU
                2. +2
                  14 May 2014
                  Kutipan: russ69
                  Dheweke duwe hubungan langsung karo

                  Utawa dheweke nyamar dadi?
                3. +1
                  14 May 2014
                  Aku setuju, sampeyan mesthi butuh maneuver kanggo nutupi bokong lan, yen ana kabeh, golek switchman
              2. + 11
                14 May 2014
                10 wong "-" nyetel --- paling siji bukti? comrades!!! Kita duwe bebener paling bener ing donya!
                1. +1
                  15 May 2014
                  Inggih, sampeyan ninggalake situs, lan? Ana 11, kaya sing sampeyan sebutake, ssykunov, bakal ana 10.
                  Perselisihan kasebut ana rong jinis: emosional (iki persis sing sampeyan tuju) lan nalar. Kaya ing dering - sampeyan bisa mbuwang bantahan-bantahan menyang kekosongan, utawa sampeyan bisa nyiyapake kombinasi sing nemtokake - nanging kanggo iki sampeyan kudu ngatasi emosi, saben gerakan - nimbang tembung, saben gerakan - nyiapake kesimpulan, saben jotosan - aplikasi argumentasi mung yen perlu.
              3. +3
                14 May 2014
                Kutipan saka Den 11
                Aku ora percaya karo Tsar...

                Aku setuju, aku uga ora seneng karo pribadine.
                Kutipan saka Den 11
                Aku ora pracaya Gubarev

                Pamilik-barin.
                Kutipan saka Den 11
                kudu dadi wong anyar, ora diwarnai

                Tekané Kratoné Gusti Allah nang bumi wis adoh, lan sakwisé tekané, ora perlu kekuwatan donya.
                Manungsa lair kanthi lara lan getih
                , lan sampeyan pengin negara lair tanpa iku!
              4. 0
                15 May 2014
                Iki kedadeyan nalika padha ngomong: iwak tanpa iwak lan kanker.
              5. 0
                18 May 2014
                Apa ana alternatif? Duwe pilihan? Saka ngendi asale dheweke, sing anyar lan isih ora kotor? Rong sasi wis liwati, lan padha duwe pimpinan kabeh kutha cilik, skala regional. Mung saiki ngerti yen kita kudu nyawiji!
          2. -3
            14 May 2014
            Kutipan: 1812 1945
            Ora ana kekarepan politik.

            Lan matur nuwun marang Gusti Allah! Kita ora butuh wasiat sing bakal nyebabake Rusia ambruk!
            Kutipan: 1812 1945
            Gusti Allah ngalang-alangi, yen ana rencana strategis militer, lan "kekurangan politik" minangka manuver sing ngganggu lan santai ...

            Nanging iki ora perlu. Ora perlu nggawe khayalan yen populasi wilayah kasebut kanthi kekuwatan lengkap bakal ngapresiasi kita.
            Kahanan ekonomi ing wilayah kasebut kaya "puser" Rusia yen sampeyan nyoba ndandani. Sapa sing siap kanggo mbayar setengah saka pensiun lan gaji kanggo kawujudan dubious saka "sadulur" raos?
            Sadurunge nguwuh "hurrah", sampeyan kudu mikir babagan akibat, lan diwilang tanpa angel.
            1. Ataman
              +3
              14 May 2014
              Ing 25 Mei, pemilihan kanggo Parlemen Eropa bakal dianakake, sing bisa uga dadi pro-Rusia. Ora ana sing bakal kelakon sadurunge tanggal iki. Putin ngerti carane ngenteni.
              1. +1
                15 May 2014
                idu! Banjur sampeyan meneng.
              2. 0
                15 May 2014
                Lan pemilihan kanggo Presiden Ukraina lan pemilihan kanggo Parlemen Eropa.
                Ing Ukraina, calon wis squabbling antarane piyambak, ing Eropah politisi nyoba kanggo muter ing wedi digawe panas saka wong awam prasaja ing ngarepe Rusia lan miscalculated - wong awam prasaja ternyata ora dadi prasaja. Ya, saiki kudu sikap ngenteni lan ndeleng sing seimbang ... anggere.
            2. +5
              14 May 2014
              Ing mratelakake panemume, perlu kanggo nyedhiyani bantuan militer veiled. Senjata cilik sing padha, RPG, komunikasi lan amunisi. Untunge, Rusia duwe akeh iki ing gudang strategis (tegese mung senjata saka konservasi). Kanggo nglatih ahli militer kanthi cara sing tenang ing wilayah Rusia, ing endi wae ing wilayah Astrakhan utawa Ural. Lan sing paling penting, sijine wong ing finance kanggo milisi lan sing disebut. Angkatan Bersenjata DNR lan LNR.
            3. +2
              15 May 2014
              Kutipan saka IRBIS
              Ora perlu nggawe khayalan yen populasi wilayah kasebut kanthi kekuwatan lengkap bakal ngapresiasi kita.

              Alexander rampung setuju. ya +
            4. 0
              18 May 2014
              [/quote]Nanging iki ora perlu. Ora perlu nggawe khayalan yen pedunung wilayah kasebut kanthi kekuwatan bakal memuji kita.
              Kahanan ekonomi ing wilayah kasebut kaya "puser" Rusia yen sampeyan nyoba ndandani. Sapa sing siap kanggo mbayar setengah saka pensiun lan gaji kanggo kawujudan dubious saka "sadulur" raos?
              Sadurunge nguwuh "hurray", sampeyan kudu mikir babagan akibate, lan diitung tanpa angel. [/ Quote]
              Lan banjur kabeh langsung nerjemahake menyang bidang keuangan. Ana luwih akeh tugas global, luwih nyegah lan luwih penting tinimbang kamakmuran lan kenyamanan.
              Kanthi mentalitas kasebut, sampeyan bisa ilang kabeh ing mangsa ngarep
          3. +8
            14 May 2014
            1812 1945 RU Lan "babagan mlebu pasukan" - banding Yanukovych wis dilalekake.
            -------------------------------------------------- ------
            Aku setuju banget karo sampeyan, nanging aku uga pengin menehi komentar kasebut.
            Punika frase saka artikel kasebut:
            Moscow menehi Kyiv kesempatan liyane kanggo nindakake, ayo ngomong, nggarap kesalahane - kanggo njagong mudhun ing meja rembugan karo sisih kidul-wétan lan tekan konsensus.
            Apa iki? Maksuté Kepiyé? Apa kasempatan Moscow menehi lan kanggo sapa? Sawise kabeh wis kedaden, ora bisa ana rembugan karo BASTARDS iki!
            Aku ora seneng game aneh iki ...
            1. Komentar wis dibusak.
            2. +4
              14 May 2014
              Kutipan saka alexdol
              Moscow menehi Kyiv kesempatan liyane kanggo nindakake, ayo ngomong, nggarap kesalahane - kanggo njagong mudhun ing meja rembugan karo sisih kidul-wétan lan tekan konsensus.

              Pancen omong kosong. Iki tegese bener-bener ngakoni legitimasi junta.
            3. 0
              15 May 2014
              Negosiasi, kesempatan lan kegiatan diplomatik liyane ora mung bisa nanging kudu ditindakake. Sawisé dhawuh saka panglima, pasukan kita bakal ing Kyiv sak jam. Nanging pitakonan muncul: apa kita butuh? Kanggo mlebu ing negara sing rong bagean saka populasi padha squabbling, lan katelu (paling) lungguh ing kursi?! Saiki bentrokan cilik ana ing SE, nanging serangan sing dijanjekake marang recalcitrant isih ora ana lan ora ana, kenapa? Sing bener, amarga Rusia ora menehi, lan ora bakal menehi. Ing kutha-kutha iki, ana cukup sukarelawan Rusia sing wis ngliwati Afghanistan, Kaukasus, lan Serbia.
          4. +1
            14 May 2014
            Masalah Crimean wiwitane disambungake karo pengawetan pangkalan angkatan laut ing Sevastopol. Uga, Crimea de jure nduweni status otonomi lan wis duwe konstitusi dhewe.Republik de jure sing mentas kabentuk nduweni status wilayah Ukraina.
          5. +9
            14 May 2014
            Kutipan: 1812 1945
            Kok respon alon-alon kuwi? - Lan Baba Yaga nglawan! Ora ana kekarepan politik.

            Wong sing ora duwe jeneng, kenapa kita mencet tombol banget?

            - koper, stasiun sepur lan maju pribadi kanggo bantuan SE.
            - utawa ketemu korban, minangka sawetara ing situs iki.
            - utawa dhuwit kanggo bash wong lanang SE kanggo bantuan.
            Yagene mung nyuwek tenggorokan, nelpon perang? Sampeyan wis paling setengah mripat ing, huh?
            Wingi aku nulis, aku bakal nyalin maneh:
            .......................................... .............
            ...........................................

            Militer ora bingung, ehem ... sawetara perkara sing meh padha, nanging dhasar beda ...

            Pancen wis abuh saka urya-squeals ing situs. Lan kabeh wong ngerti kabeh ... lan apa sing kudu ditindakake wong Ukrainia, lan apa sing kudu ditindakake Presiden Rusia, lan pungkasane, akeh panemu sing yakin kanthi nada sing teratur:
            Carane perang ing kutha
            -carane ngatur penyergapan, lsp. lsp.
            Nah, pilipet karo squish ...

            Kahanan ing SE ora gampang banget ...
            Info.war - sampeyan ora bisa dipercaya wong zombie saka salah siji sisih.

            Apa aku pracaya
            - Ing Slavyansk lan saubengé, saben wong sing bisa nyekel gegaman lan sing nglawan tekané kekuwatan Nazi pancen digambar bebarengan. Slavyansk minangka pusat transportasi menyang Donbass.
            - Ing Mariupol, wong pancen nesu sawise ontran-ontran ing Kementerian Dalam Negeri lan wis wungu MASSIVELY.
            - Odessa ... meneng.

            Aku ora ngerti:
            - Apa Donbass bisu ing massa umum sawijining? Ana sing kanggo Kyiv, ana sing kanggo federasi, ana sing gabung karo Rusia, wong liya sing durung dipatuk karo jago goreng ...
            ………………………………….
            Situevina ing ROOT beda karo skenario Crimean ing kesempatan politik lan militer.
            Kasunyatan yen Rusia "sopan" mbantu ing "kamar peteng" jelas sanajan landak paling bodho ing Taiga Siberia sing adoh.
            Sayange, Rusia durung diijini mlebu ing wilayah Ukraina, iki mung bakal nambah kahanan lan menehi Nazi akeh kertu truf.
            Kanggo wektu iki, Donbass perlu kanggo terus pertahanan dhewe lan… Mbuktekaken STABILITAS IREGULARITY TO THE NEW GOVERNMENT.
            Lan sepisanan, kudu ditunjuk kanthi tepat POPULASI MASSA - mung, peduli, stupidly njupuk menyang lurung-lurung kutha minangka demo kanggo nuduhake prasetya. Ora ana sing bakal nembak MASA.
            Banjur bakal cetha APA PATEN ING WARGA SE?
            Yagene sawetara wong ngadeg nglawan Nazi?
            Lan iku bener.

            Nalika kuwi calico, banjur ... bakal ana pilihan kanggo meh ANY bantuan, iki ora masalah.
            Ngerti kan, para krupuk?
            Nyedhiyakake pitulungan militer lan mecahake masalah kasebut dudu MASALAH.
            Terus piye?
            TAPI ?
            Masalahe ana ing KEPUTUSAN SE dhewe ... yen YA kanggo wong diwasa: banjur ana "sanksi" - FSU. sapu.
            (salinan pungkasan saka kiriman.)
            .......................................... .............
            ...........................................

            Alexander (IRBIS) ngandika banget akurat bubar:
            - Prajurit Rusia bakal teka lan sumpah marang kirik Maidan, apa sing bakal ditindakake bapake? Ketemu karo roti lan uyah?
            Inggih, nggih ... Iki persis sing ditunggu-tunggu dening Nazi Kyiv ...
            Sampeyan kudu mikir kanthi sirah, mikir, lan ora nguwuh-uwuh kabeh omong kosong, sijine plus ing saben liyane ...
            Akeh ing situs mung kanggo tandha plus lan wiwit nulis ing komentar, malah tanpa maca artikel. Ana judhul babagan Ukraina - maju lan bengok-bengok bab sing padha ...

            ps Wingi mung nesu kula nalika siji lan setengah rolas wong VO, tanpa ndeleng artikel kasebut, nguwuh hosanna marang RNU kanggo bantuan ing perang karo Nazi Ukrainia ...
            Iki sing jenenge anak putu sing menang ????????????
            TAPI ?
            Iku apik yen artikel iki dibusak ...
            Iki kebak omong kosong - komentar "politik".
            Aku arang nulis "kene", mung ing inti lan nindakake kanthi bener ...
            1. +2
              15 May 2014
              Aleks TV, plus tanpa syarat kanggo komentar! hi
        2. +2
          14 May 2014
          Sing ndarbeni properti nduweni kekuwatan.Aktor ing Kyiv. Lan sing ndarbeni meh kabeh ing Ukraina? Ibukuthané Dnepropetrovsk.
          1. +1
            14 May 2014
            Kutipan saka hyperboreia
            Lan sing duwe meh kabeh ing Ukraina? Ibukuthané Dnepropetrovsk.

            Ora ... Akhmetov bakal luwih sugih.
        3. +2
          14 May 2014
          Yen junta proserit Ukraina, banjur Amerika ora perlu wong. Lan ing pemilihan presiden ing tanggal 25, ora ketompo carane akeh sing teka, Amerika Serikat ngakoni minangka sah. Lan Eropa bakal nyanyi bareng karo dheweke
          1. +1
            14 May 2014
            Kenapa ora perlu? Paling ora sebagian (yen ora bisa rampung). Wong Amerika iku wong sing pragmatis --- ora perlu saiki, mengko bakal migunani.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Pantai Sanyok
              +1
              14 May 2014
              Amerika iku wong sing pragmatis ... bab pungkasan sing bisa teka (nanging kanggo sawetara alesan ora teka) ing pikiran nalika mikir bab amers. Logika apa sampeyan mikir? Apa maling bisa diarani pragmatis?
              1. 0
                14 May 2014
                maling SMART - alamiah
              2. 0
                14 May 2014
                Apa maling bisa diarani pragmatis?

                Lan dening sapa? A romantis saka dalan utama?
                Politik Amerika wis suwe nuduhake yen dheweke dipandu dening ekspresi pragmatik sing paling dhuwur - sing padha karo moneter. Lan kabeh jinis demokrasi, toleransi, kebebasan ngomong - iki kanggo nyedhot romantis.
        4. +1
          14 May 2014
          Kutipan saka: sssss018
          Dheweke wis nindakake akeh perkara sing bodho.

          Kutipan saka: sssss018
          Cara liya yaiku uwal menyang Amerika, nanging ora bakal tentrem kanggo dheweke!

          Mung amarga iki ora becik, padha ora bisa ndhelikake ing Amerika, Aku langsung kelingan Ice Pick kanggo Trotsky. Ayo wong ala ing Rada iki elinga babagan kapak es.
      2. 120352
        +4
        14 May 2014
        Cukup ketok yen republik rakyat anyar ora bisa duwe hubungan positif karo Kiev modern. Lan ora mung karo modern. Republik kasebut nganggep awake dhewe karo Rusia, utamane amarga sejarah, budaya, etnis, lan liya-liyane yaiku Rusia. Dheweke ora duwe dalan bali.
      3. +2
        14 May 2014
        Kutipan saka: punk
        kene sampeyan isih kudu ngerti sing junta kabèh, lan mulane dicokot sethitik saka persetujuan karo, sawise 25 bakal mungkasi sembarang

        kasunyatan iku kabeh votes sing ora pindhah menyang "ajeni" POROSHENKO bakal democratically rigged ing sih. Junta, nyatane, ora bakal lunga menyang endi wae, nanging bakal dilahirake maneh dadi keturunan Amerian, dilat titik kaping lima kanthi kesempatan.
        Kajaba iku, kertu trump ing wangun Pak Yanukovych bakal mandheg kerja sawise 25 Mei. Putin kudu cepet-cepet nggawe keputusan yen durung ditindakake nganti saiki!
      4. 0
        14 May 2014
        Miturut pendapatku, wakil-wakil panguwasa Republik Rakyat Donetsk saiki ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Paling ora dheweke ngerti ...
    2. + 25
      14 May 2014
      Aleksey, entri apa sing kita omongake? Apa pitakonan sing ditimbulake ing referendum kaya iki? Ora. Pitakonan babagan kamardikan. Pepinginan jelas, posisi sing jelas. Mung sing ora jelas yaiku apa Moskow. kudu nindakake.
      Ngenali republik? Lan apa, kajaba tembung, apa sing kita duwe? Pancen ora ana apa-apa. lan milisi.Nanging ora ana apa-apa maneh sing ana ing negara, ora ana panemune rakyat, ora ana persatuane wong iki.
      Kenalake pasukan perdamaian?Adhedhasar panjaluke klompok I.O. utowo kumpul-kumpul sing ora sah durung populer?Republik kudu mbentuk badan pemerintah.Badan sing sah.Utawa nganakake referendum kanthi pitakonan langsung, apa sampeyan pengin nyawiji karo Federasi Rusia.
      Dadi, kanthi hormat, aku menehi minus lemak ... Iku kanggo posisi ...
      1. + 73
        14 May 2014
        Nganakake referendum babagan kedaulatan wilayah Donetsk lan Lugansk, lan ora gabung karo Rusia, mung minangka langkah pisanan kanggo mbebasake saka Ukrainisasi lan mlebu ing Rusia.
        Kepala panas ing antarane para pamimpin Republik Rakyat Donetsk "nyelehake kreta sadurunge jaran", meksa proses gabung karo Rusia.
        Kanggo miwiti, perlu kanggo koordinasi tumindak bebarengan kanggo nggawe Republik Federal Novorossia, kang kudu kalebu loro republik digawe dening kaputusan saka wong.
        luwih nggawe ing FRN (Novorossia) panguwasa negara, Tentara, struktur daya bisa mbela kadhaulatan saka Bandera Nazi Ukraina, ngusir pasukan pendhudhukan fasis Ukraina saka wilayah.. Mesthi ana bantuan Rusia ing babagan iki: senjata, panganan, sukarelawan - spesialis militer, bantuan diplomatik.
        Tahap sabanjure yaiku mbebasake kabeh South-East, bekas wilayah Novorossia saka Bandera, nganakake referendum independen ing dheweke. bab poto-netepake saka Bandera Nazi Ukraina lan sukarela, yen padha pengin, gabung Novorossiya.
        Lan mung sawise kabeh komposisi Novorossia kudu nganakake referendum kanggo gabung karo Rusia, tanpa dilalekake sadurunge, kanthi bantuan tacit saka Rusia, kanggo mbebasake Little Russia - Kievan Rus saka Bandera, supaya bisa nggawe negara merdika sing kapisah saka New Russia ing wilayah Little Russia.
        Fasisme ing Ukraina kudu dirusak kanthi cara apa wae, ora ana papan ing abad kaping 21.
        1. +5
          14 May 2014
          Ide sing bener banget! Aku setuju karo kabeh!
        2. Tur
          + 16
          14 May 2014
          Kabeh sing diomongke kuwi bener.
          Nanging!
          Wong-wong sing manggon ing kono padha karo kita.
          Mbayangno dhewe ing panggonane.
          Nganti saiki, dheweke ora nate nggawe, nggawe, utawa milih apa wae kanthi mandiri.
          Kita kudu nggawe lembaga keamanan. Unit tentara, departemen pamaréntah, lsp.
          Kanggo miwiti, sampeyan butuh dhuwit.
          Lan ora cilik.
          Luwih adoh.
          Wong kudu nyambut gawe lan nyukupi kebutuhane awake dhewe lan anak-anake.
          Lan saka ngendi dana bakal teka lan ing ngendi produk sing dirilis?
          Trade - iku interconnected karo wilayah tetanggan.
          Lan bakal katon kaya apa?
          Lan sing paling penting.
          Makarya ing wayah awan lan ing wayah wengi njaga keuntungan saka Referendum ora nyata.
          Saben wong kudu nindakake tugas kanthi profesional.
          Lan dadi metu kaya iki, "loro reaper lan pamuter ing kecapi."
          Siji-sijine cara metu kanggo DNR lan LNR yaiku:
          - ngajak sukarelawan menyang wilayahe kanggo nindakake tugas penjaga perbatasan, badan urusan internal, lan lembaga penegak hukum liyane.
          - ngerteni rubel Rusia minangka siji-sijine mata uang pemukiman.
          - nasionalisasi kabeh industri skala gedhe ing wilayah kasebut kanthi pasokan barang menyang Federasi Rusia:
          - kanggo deportasi kabeh tainted menyang sisih kulon Ukraina.
          Lan banjur ing urutan.
          Sanajan kedadeyan kasebut, kajaba prihatin universal, kita ora weruh apa-apa.
          Ora saka Uni Eropa, utawa saka Kremlin.
          Nalika padha ngomong - iki ora kanggo remet Crimea.
          Donbass kene. Lan ing kene kasunyatane beda banget.
          1. dik-benteng
            +5
            14 May 2014
            Aku setuju yen kanggo fungsi republik lan tumindak perang mardika, dhuwit dibutuhake, akeh dhuwit, ing kene ora bisa ditindakake tanpa partisipasi "sponsor". Tesis sing Donetsk lan Lugansk minangka wilayah sing disubsidi depresi ora cocog karo kasunyatan. Kasunyatane, kabeh perusahaan sing duwe industri batu bara lan metalurgi didaftar ing Kyiv, lan mbayar pajak ing kana, lan ora cilik. Miturut sawetara data, 15% saka total penghasilan devisa Ukraina teka saka perusahaan kasebut, i.е. Aku durung weruh statistik babagan jumlah pajak sing ditampa saka anggaran saka perusahaan republik Donetsk lan Luhansk lan pira kanggo subsidi, mung ana angka $ 1,5 milyar kanggo subsidi kanggo industri batu bara, nanging kita ora ngerti. pinten dhuwit Kyiv ditampa saka industri batu bara, paling kamungkinan wilayah iki ora disubsidi, nanging ing nalisir - duwe bathi. Yen pamrentah anyar bisa ngetrapake pembayaran pajak menyang APBD, mula kabeh ora dadi ala. Nanging pisanan kabeh, iku perlu kanggo netepake kontrol lengkap ing wilayah republik, ngusir pasukan junta pendhudhukan, dadi manawa kanggo nglarang kabeh partai fasis, lan nyekel anggota aktif, banjur bakal luwih gampang.
          2. +1
            14 May 2014
            Kutipan saka demo
            Makarya ing wayah awan lan ing wayah wengi njaga keuntungan saka Referendum ora nyata.

            Kenapa ?, nalika Perang Donya II, kaya ing Leningrad, contone, ing akeh kutha liyane.
          3. kucing padha
            + 12
            14 May 2014
            demo, langsung guncang kula (minangka philologist) saka versi Western saka paribasan Russian, kang, Kangge, muni: Lan Swiss, lan reaper, lan gambler ing DUDE.
          4. Komentar wis dibusak.
          5. + 11
            14 May 2014
            Kutipan saka demo
            Nalika padha ngomong - iki ora kanggo remet Crimea.

            Sampeyan ora rush tembung, dear! Sapa sing Crimea "diremes"? Rusia? Crimea ketemu maneh karo Rusia minangka asil saka kekarepan sing bebas lan ora jelas saka pedunung! Elingi iki.
          6. +3
            14 May 2014
            Kutipan saka demo
            Nalika padha ngomong - iki ora kanggo remet Crimea.

            Kandhane sopo?
            Kutipan saka demo
            Donbass kene. Lan ing kene kasunyatane beda banget.

            Kasunyatan, ya, liyane - ana perang sipil.
          7. jj
            +2
            14 May 2014
            Ing sawetoro wektu, dhuwit muncul ing ATM Slavyansk. Wong-wong padha ambegan lega
        3. +6
          14 May 2014
          Kutipan saka vladimirz
          Nganakake referendum babagan kedaulatan wilayah Donetsk lan Lugansk, lan ora gabung karo Rusia, mung minangka langkah pisanan kanggo mbebasake saka Ukrainisasi lan mlebu ing Rusia.

          Isih durung cukup guru serius kanggo bocah-bocah. Lan padha ora tansah bisa bebarengan. Iku misale jek sing koordinasi tumindak, lan banjur nyuwek bat.
          Mung ana siji kesimpulan. Durung ana siji rencana tumindak, nanging aku wis ana wong lan soko kanggo suggest. Ingkang utama yaiku ngrungokake kanthi teliti. Lan padha tumindak ing konser. hi
        4. +8
          14 May 2014
          ya wis. Bakal luwih gampang kanggo mbebasake Ukraina saka wilayah Lugansk lan Donetsk merdika. Nanging aja ngenteni cuaca ing segara, nanging ngeculake!
          1. +3
            14 May 2014
            Kutipan saka: aleks700
            ya wis. Bakal luwih gampang kanggo mbebasake Ukraina saka wilayah Lugansk lan Donetsk merdika.

            Aku setuju! Luwih becik mbebasake saka wilayah Rusia Anyar! Aku bungah sing ora mimpin menyang tengkorak! hi
          2. +2
            14 May 2014
            Kutipan saka: aleks700
            ya wis. Bakal luwih gampang kanggo mbebasake Ukraina saka wilayah Lugansk lan Donetsk merdika. Nanging aja ngenteni cuaca ing segara, nanging ngeculake!

            Ya, gampang bengok: "gula", mung ora bakal luwih manis ing cangkeme. Gampang mbebasake Ukraina nganggo pindoball, ora ngerti carane nindakake kanthi bener. Cara ngusir tentara Ukraina nganggo tank, artileri, militer pesawat karo Kalash wektu diputer ing wong-wong mau: tentara bakal diatur maneh, disiplin bakal dikuwataké, industri militèr Ukraina bakal gawé senjata modern, utawa Kyiv bakal takon Amerika (lan, mesthi, nampa) malah senjata modern. 25 Mei, Kyiv bakal nampa saka Amerika Serikat paten kanggo legitimasi kuadrat lan mandat kanggo ontran-ontran .Banjur kampanye militer skala penuh nglawan wilayah mbrontak bakal diwiwiti: kepiye carane? Sinau babagan operasi militer Rusia tentara ing Chechnya.
        5. 0
          14 May 2014
          Kutipan saka vladimirz
          Nganakake referendum babagan kedaulatan wilayah Donetsk lan Lugansk, lan ora gabung karo Rusia, mung minangka langkah pisanan kanggo mbebasake saka Ukrainisasi lan mlebu ing Rusia.
          Kepala panas ing antarane para pamimpin Republik Rakyat Donetsk "nyelehake kreta sadurunge jaran", meksa proses gabung karo Rusia.
          Kanggo miwiti, perlu kanggo koordinasi tumindak bebarengan kanggo nggawe Republik Federal Novorossia, kang kudu kalebu loro republik digawe dening kaputusan saka wong.
          luwih nggawe ing FRN (Novorossia) panguwasa negara, Tentara, struktur daya bisa mbela kadhaulatan saka Bandera Nazi Ukraina, ngusir pasukan pendhudhukan fasis Ukraina saka wilayah.. Mesthi ana bantuan Rusia ing babagan iki: senjata, panganan, sukarelawan - spesialis militer, bantuan diplomatik.
          Tahap sabanjure yaiku mbebasake kabeh South-East, bekas wilayah Novorossia saka Bandera, nganakake referendum independen ing dheweke. bab poto-netepake saka Bandera Nazi Ukraina lan sukarela, yen padha pengin, gabung Novorossiya.
          Lan mung sawise kabeh komposisi Novorossia kudu nganakake referendum kanggo gabung karo Rusia, tanpa dilalekake sadurunge, kanthi bantuan tacit saka Rusia, kanggo mbebasake Little Russia - Kievan Rus saka Bandera, supaya bisa nggawe negara merdika sing kapisah saka New Russia ing wilayah Little Russia.
          Fasisme ing Ukraina kudu dirusak kanthi cara apa wae, ora ana papan ing abad kaping 21.

          IKI WACANA wingi-wingi.
          Iki ora tembung Oleg Tsarev? kasempatan nglirik
        6. +6
          14 May 2014
          Kutipan saka vladimirz
          mung langkah pisanan menyang mardika saka Ukrainization lan entri sakteruse menyang Rusia.

          Lan sawise kabeh, "trik" yaiku yen ing sajarah negara kita ana pengalaman sing padha. Iku babagan Republik Timur Jauh. Sawise kabeh, FER sing mbebasake Timur Jauh lan Primorye saka Jepang lan Amerika lan banjur dadi bagian saka RSFSR. Ing wektu sing padha, RSFSR dhewe, sing ora resmi nglawan Jepang, nduweni kebebasan diplomatik kanggo maneuver.
          1. + 21
            14 May 2014
            Kutipan: 26 rus
            Lan sawise kabeh, "trik" yaiku yen ing sajarah negara kita ana pengalaman sing padha.

            Lan kabeh bakal mbaleni kaya sing lawas ... Banjur ...
            1. +1
              14 May 2014
              Aku ngormati cynicism sehat, nanging kaca tingal iki bisa mbayar kanggo apa akèh getih
        7. +1
          14 May 2014
          Fasisme ing kasus iki minangka "produk" ideologi saka oligarki. Aku mikir yen oligarki ora duwe papan ing abad kaping 21. Apa sistem kasebut ing masyarakat bisa diarani beradab? Kaya sing sampeyan ngerteni, oligarki minangka ancaman kanggo keamanan nasional.
        8. +6
          14 May 2014
          Kutipan saka vladimirz
          Tahap sabanjure yaiku mbebasake kabeh Kidul-Wétan, bekas wilayah Novorossia saka Bandera, nganakake referendum independen babagan penentuan diri saka Bandera Nazi Ukraina lan kanthi sukarela, yen pengin, gabung karo Novorossia.

          Aku arep takon zasrancev, sing njlèntrèhaké plans kanggo mardika Novorossia kanggo taun teka: carane, gadhah (biasane) senjata cilik, kanggo mbebasake Novorossia saka panguwasa Kyiv, kang wis atusan tank, kendaraan wojo, artileri abot, MLRS , Helikopter lan pesawat tempur; saka panguwasa sing ngontrol wilayah, populasi, sumber daya minangka urutan gedhene luwih gedhe tinimbang Tenggara? Nanging junta durung ngayun kanthi serius: dudu (yaiku, skala lengkap) durung digunakake dening pesawat tempur; ora ana panggunaan tank lan artileri sing akeh banget. Nanging iki kabeh bakal sawise 25 Mei nalika AS, Uni Eropa (umum, kabeh "donya beradab") menehi junta Kyiv "mandat kanggo matèni", ngenali ing junta "sah ing alun" daya Moscow? Katon kaya dheweke zassala.
          1. 0
            14 May 2014
            Kutipan: Nikolaevich I
            Katon kaya dheweke zassala.

            Kayane sampeyan salah sijine zasrancev , kanthi memori singkat , terus-terusan bengok-bengok babagan Rusia nguras kabeh wong lan kabeh!
        9. Nik S.U.
          +1
          14 May 2014
          Aku bakal nambah sing, pisanan kabeh, republik anyar kudu kontrol wewatesan! Paling ora ing saperangan pisanan tapel wates karo Rusia. Ngendi sampeyan ndeleng negara tanpa wates. Lan carane bantuan nalika isih ana kontingen kontrol Kyiv ing adat.
      2. +5
        14 May 2014
        Kutipan saka domokl
        utawa sawetara jinis kumpul ilegal durung populer?

        Ing asas, ora ana sing bisa luwih sah tinimbang referendum pendapat populer. Miturut definisi. Inggih, sampeyan bener babagan liyane. Referendum kasebut babagan kamardikan, dudu babagan gabung karo Federasi Rusia.
        (Aku ora bakal ngevaluasi artikel kasebut. Ana rong cara ing kene)
        ps dikurangi arus pemburu belerang.
        1. 0
          14 May 2014
          Quote: mbah pribumi
          Ing asas, ora ana sing bisa luwih sah tinimbang referendum pendapat populer

          Secara teori, kabeh bener.. Saenipun... Nanging, jujur, sampeyan wis tau weruh kumpule rakyat? Iki minangka mistisisme murni ... Populasi Donetsk ngumpul lan nggawe keputusan ... ngguyu Mboten, timbalanipun badhe dipun pilih dening tiyang, saha sampun ngantos ngucapaken pamanggih, namung lajeng kathah tiyang ingkang mbengok-bengok, janjinipun satunggal, saha milih sanesipun.
          Piye wae aku nganakake polling independen ing pekaranganku nalika mlaku-mlaku karo asu ... Mung ana siji pitakonan - Sapa wakil kita ing Duma Negara Federasi Rusia ... Ora ana jawaban ... Ora ana siji siji ... Padha ngerti wakil, nanging dhewe ...
      3. 0
        14 May 2014
        Kutipan saka domokl
        Dadi, kanthi hormat, aku menehi minus lemak ... Mung kanggo posisi ..

        muspra sampeyan dadi ing Alexei .. Ing roso kesengsem saka artikel punika ambigu, nanging ORA GO babagan fuss lan kesusu - apa ora? Mung keraguan sing ana wong nalika ndeleng reaksi "sederhana" saka panguwasa kita diklumpukake. Lan kesimpulan sing cukup dingerteni ditarik. Sijine "plus"!
        1. +3
          14 May 2014
          Kutipan saka: avia1991
          mamang sing wong duwe nalika padha ndeleng "andhap asor" reaksi saka panguwasa kita.

          Aku ora yakin ... Kayane penulis njupuk posisi aktif. Biasane Alexei ora wedi ngomong apa sing dikira. Lan iki dheweke dihormati. Lan ing kene, aku mikir, kahanan kasebut padha.
          Reaksi kanggo artikel kasebut bisa ditebak. Umume saiki bakal nyuwek rompi ing dhadha (utawa luwih kaos, miturut kode busana perusahaan) - Simpen wong! Menehi wilayah anyar! Ngalahake dill! .. Lan kanthi gaya sing padha. Aku nulis komentar kanggo wong-wong sing pengin ngerti apa sing kudu ditindakake. Jawaban kanggo pitakonan iki saiki dadi sing utama. Nanging tanpa bantuan saka Ukraina dhewe ing Donetsk, mung ora ana jawaban. dina iki, kalah.
          1. +5
            14 May 2014
            Alexander, ketoke, aku nyatakake pikirane kanthi ora becik, yen sampeyan ngerti aku kaya ngono (babagan mecah rompi, lan liya-liyane) Artikel kasebut wiwitane ora mbutuhake apa-apa - mung nuwuhake pitakonan sing saben wong duwe jawaban dhewe-dhewe nganti saiki, dadi minangka jawaban sing jelas saka pejabat durung ana (yen jawaban kasebut umume relevan saiki).
      4. +1
        14 May 2014

        domokl (2) RU  Dina iki, 08:49 ↑
        Aleksey, entri apa sing kita omongake? Apa pitakonan sing ditimbulake ing referendum kaya iki? Ora. Pitakonan babagan kamardikan. Pepinginan jelas, posisi sing jelas. Mung sing ora jelas yaiku apa Moskow. kudu nindakake.
        Ngenali republik? Lan apa, kajaba tembung, apa sing kita duwe? Pancen ora ana apa-apa. lan milisi.Nanging ora ana apa-apa maneh sing ana ing negara, ora ana panemune rakyat, ora ana persatuane wong iki.
        Kenalake pasukan perdamaian?Adhedhasar panjaluke klompok I.O. utowo kumpul-kumpul sing ora sah durung populer?Republik kudu mbentuk badan pemerintah.Badan sing sah.Utawa nganakake referendum kanthi pitakonan langsung, apa sampeyan pengin nyawiji karo Federasi Rusia.
        Dadi, kanthi hormat, aku menehi minus lemak ... Iku kanggo posisi ...

        Aku setuju karo sampeyan Alexander.
        Kajaba iku, aku mikir ana faktor 20 Mei. Yen Putin bisa mlebu kabeh kontrak ekonomi sing direncanakake karo RRC lan njaluk dhukungan politik saka pimpinane, iki bakal ngeculake tangane ing Kulon. Ayo kula nerangake, kemungkinan nemtokke sanksi dening wong Eropa ing latar mburi diversifikasi lan kemungkinan reorientasi pasokan energi ing Timur bakal nol. Umumé, padha ndeleng rapprochement antarane Rusia lan China ing ngimpi elek.
        Dadi aku ngarep-arep posisi kita ing Ukraina bakal owah sacara dramatis sawise 20 Mei, lan ora bakal ana omongan babagan ngakoni asil pemilihan (yen kedadeyan kasebut).
        1. +7
          14 May 2014
          Kutipan saka: maxcor1974
          Yen Putin bisa mlebu kabeh kontrak ekonomi sing direncanakake karo China lan njaluk dhukungan politik saka pimpinane

          Wingi, perdana menteri Cina kanthi jelas negesake sapa sing ana ing konflik Ukrainia. Pernyataan kasebut kasedhiya ing publik dina iki. Ngomong-ngomong, aku kaget karo keterbukaan pernyataan kasebut. Pelaku (AS lan NATO) kasebut kanthi jelas jenenge. , kesimpulan saka kahanan kasebut kanthi jelas ditarik.
          Lan posisi, mesthi, bakal ganti. Ing kasus iki, kita ngomong babagan dina iki, nanging ora sesuk ...
          1. 0
            14 May 2014
            Kutipan saka domokl
            Wingi, perdana menteri China kanthi jelas negesake sapa sing ana ing konflik Ukrainia.

            Ngomong-ngomong, kapan Vova arep menyang China, kayane dheweke kudu ketemu karo pihak China ing Beijing ing wulan Mei! hiAku manawa patemon bakal goyangake munggah bawana bosok lan EU!
            1. 0
              14 May 2014
              Kutipan: Sid.74
              Ngomong-ngomong, kapan Vova arep menyang China?

              Lan sapa iku Vova? Kula sidekick Vovchik mangkat menyang Fuyuan dina iki ... Apa sampeyan ngerti dheweke uga?
              Yaiku - jagad iki cilik ...
          2. 0
            14 May 2014
            Domokl. Ing endi aku bisa nemokake teks Cina. Mbusak link
      5. Komentar wis dibusak.
      6. 0
        14 May 2014
        domokl! Setuju satus persen! Nganti ana lembaga kekuwasaan sing biasane dienggo, nganti ana referendum babagan kepinginan pedunung DPR lan LPR kanggo gabung karo Federasi Rusia, aku nganggep prematur kanggo ngomong babagan janji apa wae marang Rusia! Sabar kabeh!
    3. + 11
      14 May 2014
      Kabeh mlaku kaya sing dikarepake! Yen saiki kita ngakoni DPR lan LPR, mesthi kita bakal mati! Perkembangan kahanan kasebut maju banget! Kherson ora jelas! Aku mikir detasemen milisi wis dibentuk ing kana! Kabeh bakal nanging sampeyan kudu ngenteni!

      Fasis Ukrainia gedhe saka geng Azov babagan Mariupol ing wawancara karo Sunday Times: "Kita ana ing mburi garis mungsuh ing kene, kabeh wong nglawan kita: polisi, tentara, rakyat. Kita ora ngandel marang sapa wae."

      Mburi minangka konsep sing luwih jembar ing negara sing biyen diarani Ukraina! am
    4. Alexey N
      +4
      14 May 2014
      Iki kedadeyan nalika sampeyan kudu cepet-cepet alon-alon.
      Kanthi perasaan, kanthi jelas, susunan!

      Iku tega sing ing Slavyansk padha ora ngerti iki. Lan ora masuk akal yen njaluk tulung.
      1. -2
        14 May 2014
        Kokoita ing siji wektu, banget, meh sanalika sawise 08.08.08, disebutake yen Ossetia Kidul kepengin dadi bagéan saka Federasi Rusia. 6 taun wis liwati lan isih ora ana. Lan kanthi bener, amarga ora dingerteni carane Rusia bakal dianggep ing kasus kasebut
        1. +3
          14 May 2014
          Quote: Mbebayani
          Kokoita ing siji wektu, banget, meh sanalika sawise 08.08.08, disebutake yen Ossetia Kidul kepengin dadi bagéan saka Federasi Rusia. 6 taun wis liwati lan isih ora ana. Lan kanthi bener, amarga ora dingerteni carane Rusia bakal dianggep ing kasus kasebut

          Apa ora cetha, cetha banget, mung tanpa bonus Crimean.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +1
        14 May 2014
        Ya, lan cukup ora diwenehake.
    5. +8
      14 May 2014
      Aku mikir jawaban kanggo pitakonan sing diajukake ing judhul kasebut ana ing artikel Wikipedia:
      http://ru.wikipedia.org/wiki/Стрелков,_Игорь_Иванович
      Ternyata Igor Ivanovich minangka saboteur profesional Rusia sing njabat ing pirang-pirang titik panas: Transnistria, Bosnia, Serbia, Chechnya, lsp. Sampeyan bisa ngurangi kaya sing dikarepake, nanging aku yakin yen milisi saka sistem anti-tank Fagot ora bakal bisa njupuk helikopter siji, lan sawetara wong ditembak ing cedhak Slovyansk. Aku mikir kahanan kasebut ana ing kontrol Rusia, mula ora ana reaksi sing antusias. Kabeh lumaku miturut rencana. Panguwasa umum bakal dibentuk, wilayah kasebut bakal dibebasake saka separatis-banderast sayap tengen, Republik Federal Novorossia ora bakal diakoni ing mangsa ngarep, nanging iki minangka tujuan nganti Ukraina mulihake tatanan ing wilayah kasebut, mlebu menyang NATO lan EU ditutup kanggo iku lan padha ngomong bab regime visa-free padha bisa lali yen ana kabeh entitas teritorial dumadi saka "teroris" ing wilayah Ukraina.
      1. +8
        14 May 2014
        Kutipan saka Canep
        milisi saka ATGM "Fagot" ora bakal bisa njupuk helikopter siji

        Sorry, mesthi, yen pitakonan offends sampeyan - nanging: Apa sampeyan ndeleng helikopter mudhun? Paling ora ana sing kena bedhil mesin abot, sistem anti-tank ora ana hubungane. MANPADS digunakake marang siji. Banjur, adoh saka kabeh milisi sing anyar, akeh sing isih ana ing Afghanistan entuk pengalaman tempur! Aku ngerti salah siji saka wong-wong mau, lan iku sniper banget ing wektu kang! Ing sisih liya, yen Strelkov duwe profesional, tumindake milisi katon beda, lan kerugian Nazi bakal beda. Igor Ivanovich, luwih, minangka pro ing ngatur keamanan lan pertahanan, sabotase ora mungkin. Iku mung sing kamulyan ndadekake wong super metu saka wong, kang padha arep kanggo ndeleng wong. Lan dheweke mung REAL! Wong lanang sejati. Lan matur nuwun marang Gusti Allah sing Slavyansk wis Panglima kuwi.
        PS Aku maca maneh "info" saka Wikipedia. Apa sampeyan wis maca dhewe? Apa sampeyan ora mikir iku FULL EDRAN?!!
        Ing 1993 taun Lulus saka Institut Sejarah lan Arsip Negara Moskow. Sejarawan dening pendidikan. Dheweke njabat ing Angkatan Bersenjata [5].
        Lan luwih:
        Dheweke melu ing pertempuran ing Transnistria ing Juni-Juli 1992 (sukarelawan saka platoon 2 tentara Cossack Segara Ireng, Koshnitsa - Bendery), ing Bosnia wiwit November 1992 nganti Maret 1993 kalebu

        Lan kapan dheweke rampung sinau? Lan CARA dheweke bisa dadi Grushnik?
        1. +1
          14 May 2014
          Kutipan saka: avia1991
          Lan kapan dheweke rampung sinau? Lan CARA dheweke bisa dadi Grushnik?
          Aku ora pengin mbela Wikipedia, nanging aku mikir sampeyan bisa sinau ing Institut Sejarah lan Arsip in absentia, lan lelungan menyang Bosnia uga bisa mbantu ngumpulake bahan kanggo skripsi. Miturut cara, praktik sarjana kita rampung ing wulan Maret, lan diwiwiti ing wulan September. Lan babagan kerja ing GRU, cukup akeh wong sing kerja part-time ing kantor iki, dene tugas utama lan papan panggonan bisa uga ana ing Washington, Los Alamos, utawa Houston.
          Lan kanggo helikopter ditembak mudhun dening bassoons - iki saka sumber ing jaringan, bisa uga dubious, nanging Mi-24 ora njeblug ing udhara saka hit saka "panah", lan siji turntable, miturut saksi mata, mbledhos. Ya, lan ora mungkin wong militèr bisa nembak turntable saka bedhil mesin abot, sanajan dheweke njabat ing Afganistan, kajaba ing sisih Basmachi, ora ana siji-sijine milisi sing bisa entuk katrampilan sing tetep kanggo nembak. turntables saka senapan mesin, Mujahidin Afghan ora duwe, aja lali yen Mi-24 dirancang kanggo dipecat saka lemah, lan mulane nganggo waja.
          1. +2
            14 May 2014
            Elingi Irak, nalika simbah nembak helikopter Apache Amerika nganggo bedhil kuno
            1. +2
              14 May 2014
              Palsu kanggo ngunggahake moral. Aja diapusi karo omong kosong! - Dadi luwih dewasa
          2. +2
            14 May 2014
            Kutipan saka Canep
            Mujahidin Afghanistan ora duwe, aja lali sing Mi-24 dirancang kanggo murub ing saka lemah, lan mulane iku waja.

            Aku ngerti babagan waja Mi-24, aku sinau mesin kasebut kanthi teoritis lan "dening tutul". Kanggo "Mujahidin Afghanistan ora duwe" - aja ngomong babagan apa sing sampeyan ora ngerti! Yen aku ora weruh dhewe, mbok menawa aku bakal mikir. DShK - apa sampeyan mikir? Lan njupuk mudhun helikopter karo senapan mesin 12,7mm bener ora angel kaya koyone, sampeyan mung kudu ngerti ngendi kanggo njupuk lan ora nyoba kanggo nindakake ing kadohan gedhe. Aku mung meneng babagan Mi-8 ..
          3. 0
            14 May 2014
            Kutipan saka Canep
            Lan babagan kerja ing GRU, cukup akeh sing kerja part-time ing kantor iki,

            Iku bisa, bener. Mung pejuang saka unit daya GRU ora tau direkrut saka "amatir". Mesthi ana pendidikan militer khusus, pengalaman layanan sing sukses, lan pilihan sing paling apik. Dadi sejarawan, sanajan pengalaman ing layanan sukarela ing hot spot, meh ora bisa dadi "pro" daya saka GRU.
        2. 0
          14 May 2014
          Wakil Menteri Pertahanan ngaku yen Igor Ivanych minangka panji pensiunan biasa, kepiye?
          1. +2
            14 May 2014
            Kutipan saka Den 11
            Igor Ivannych minangka undhang-undhang pensiunan biasa.

            ngguyu Aku mikir yen dheweke dadi panji, kabeh prajurit Turchinov wis mlaku tanpa senjata, lan kanthi harfiah - tanpa celana!
      2. +1
        14 May 2014
        Aku setuju 100%!
        Ing kahanan saiki, cara sing paling apik yaiku ora ngiklanake kanggo ngontrol tumindak milisi, kanthi menehi bantuan logistik kanthi senjata lan amunisi. Ora perlu ngirim salinan paling modern lan apik ing kana.
        Ngelingi senjata "ditipu" saka tentara Kaklyat, aku mikir yen senjata tingkat sing saiki ana ing milisi bakal cukup. Masalah liyane yaiku tingkat keamanan lan kemampuan nggunakake senjata kasebut. Yen dideleng saka perang wengi (shelling saka pabrik pakan), siji bisa ngerti sing ora ana pitakonan saka ngarsane pasukan khusus GRU, ora ketompo carane UkroSMI diusir ing kono.
        IMHO, kita butuh instruktur sing dilatih kanggo nglatih lan mimpin milisi!
      3. +5
        14 May 2014
        Kutipan saka Canep
        Igor Ivanovich minangka saboteur profesional Rusia sing njabat ing pirang-pirang titik panas: Transnistria, Bosnia, Serbia, Chechnya, lsp.

        ngguyu Sergey, yen ditulis ing kandhang sapi yen gajah, aja percaya karo mripatmu .... Petugas GRU sing aktif, ing perkara liyane, kaya pensiunan, ora tau sumunar. entuk dhuwit ora ala kanggo likuidasi ...
        1. -1
          14 May 2014
          Hello Alexander hi
          Kutipan saka domokl
          .Petugas GRU saiki, ing babagan liyane, kaya pensiunan, ora tau sumunar

          Aku ngomong yen dheweke iku pejabat aktif ing GRU, aku mung ngomong sing ora ambiguous sambungan karo GRU utawa FSB. Kajaba iku, dheweke umur 44 taun, umur ing tentara sadurunge pensiun. Iki bisa dadi tugas pungkasan, banjur aku yakin yen dheweke ora mung ana ing kana.
          1. +3
            14 May 2014
            Kutipan saka Canep
            Iki bisa uga dadi tugas pungkasan, banjur aku yakin yen dheweke ora mung ana ing kana.

            eseman Aja duwe satus rubel, nanging duwe satus kanca ... Utawa saluran komunikasi sing apik. hi Sergey...
            Kayane aku duwe pengalaman luwih akeh babagan ngatur pertahanan. Akeh tumindak sing nyerang, apa maneh karya kelompok, nuwuhake pitakon ...
            1. 0
              14 May 2014
              Sasha, ora preduli ing ngendi lan apa sing duwe pengalaman luwih akeh, sing penting dheweke duwe pengalaman tempur, lan dheweke, kaya sing dikandhakake ing Kulon, minangka "agen Kremlin", yaiku, wong kita, Aku duwe panggedhe dhewe, lan padha ngontrol dheweke , lan mulane ngontrol kahanan ing Republik Rakyat Donetsk. Pitakonan kasebut yaiku: "Yagene Moskow nanggepi kanthi sithik kanggo asil referendum ing DPR lan LPR?", Lan jawabane yaiku "Moscow duwe kabeh kontrol ing Novorossia," lan mula reaksi kasebut pelit, ora bisa kedadeyan. ing kabeh, nanging banjur Rusian wis takon: - "Lan kok meneng Comrade Putin?".
              1. -2
                14 May 2014
                Kayane dheweke minangka pejabat FSB sing aktif - spesialis ing perjuangan anti-partisan.
      4. +1
        14 May 2014
        Kutipan saka Canep
        Ternyata Igor Ivanovich minangka saboteur profesional Rusia

        Ing kene, kanthi cara, ana artikel sing menarik, potongan pernyataan atas jenenge Igor Strelkov:
        Teks ing ngisor iki disusun dening situs web "Sputnik lan Pgogrom" adhedhasar bahan pesen saka kepala Militia Rakyat Donbass Igor Strelkov, ditinggalake ing taun 2011-2013. ing forum vikmarkovci.7bb.ru.

        http://www.rusimperia.info/catalog/4176.html
        Mungkin ana sing pengin nggawe review? Pernyataan kasebut rada ambigu.
        1. 0
          14 May 2014
          Kutipan saka: avia1991
          Pernyataan kasebut rada ambigu.

          Pernyataan penultimate Strelkov:
          Sukarelawan aku bakal lunga
          Kanggo perang gedhe.
          Yen aku ora mati ing Carpathians -
          Aku bakal klelep ing Masuria

          Lan yen peluru iku ala
          Saka benteng Peremyshlsky
          Ora bakal mateni - banjur aku bisa
          Njaluk mungsuh maneh!

          Yen wis kersane Gusti
          Perang ing Stohod -
          Inggih, bagean kasebut katon -
          Aku kudu ngapusi ing Galicia!

          Aku iki rencanane.
          Pungkasan:
          LEBIH SAKA 15 TAHUN AKU ORA LUWIH PENYELIDIKAN [SEJARAH] (yen aku urip nganti pensiun, mungkin aku bakal nerusake sinau). Aku nulis fiksi (dongeng) - ora mbutuhake wektu akeh kanggo nggarap arsip. Aku mung ora arep ngirim kene.

          Tembung kunci yaiku "pensiun". Aku asumsi babagan kasunyatan sing dheweke njabat ing pasukan khusus Rusia bener. Lan iki konfirmasi liyane yen dheweke karo pagon
          Nuwun, NANGING STATEMENT TERAKHIR iku arang omong kosong. Aku pitutur marang kowe iki minangka spesialis ing perjuangan anti-partisan.
          Umumé, ana statement kanggo kabeh artikel lan kanggo diskusi format sing amba.
          1. +3
            14 May 2014
            Kutipan saka Canep
            Aku iki rencanane.

            Aku ora ngerti babagan rencana, woro-woro kasebut nyatakake yen statements kanggo 2011-2013 diklumpukake. Sanajan dheweke ora mlebu forum dhewe - mbok menawa entri pungkasan wis ana ing taun iki. Nanging miturut pratelan, pranyata dheweke ora bisa "dituduh" posisi pro-Putin. Dadi ing ngendi wae sampeyan mbuwang - "tangan Moskow" ora ana!
            1. +1
              14 May 2014
              Dheweke duwe posisi pro-Rusia lan wis cukup. Ing kasus apa wae, Rusia duwe kabeh kontrol ing kono, lan mulane reaksi sing ora sopan. Lan pencalonan Strelkov kanggo posisi komandan paling kamungkinan dipilih amarga kasunyatan sing ora 100% prajurit, dheweke dhewe minangka mantan milisi, lan bakal bisa kanggo "mbangun" wong lan tetep ing kontrol.
      5. +1
        14 May 2014
        Kutipan saka Canep
        Aku yakin yen milisi saka Fagot ATGM ora bakal bisa njupuk helikopter siji, lan sawetara wong ditembak ing cedhak Slovyansk.

        Siji - saka "Fagot", siji (utawa loro?) - ing umum saka "fly", uga ditembak mudhun saka KPVT. Kasunyatan manawa ana profesional - ora ana sing ragu. Bener, yen layanan khusus kita didhukung, mula uga bakal duwe MANPADS. Lan tumindak bakal luwih profesional, lan karusakan bakal luwih gedhe.
        1. 0
          14 May 2014
          Kutipan saka andj61
          Bener, yen layanan khusus kita didhukung, banjur

          Mung ing siji kasus, yen ora pro sing makarya, nanging pro ana!
    6. +5
      14 May 2014
      Muga-muga alon-alon iki kanggo keuntungan kita, lan dudu mungsuh kita. Sawise kabeh, sawise pemilihan presiden, junta bakal ngumumake ing sisih kidul-wétan rezim operasi kontra-teroris, sing dikarepake dening pasukan keamanan. Banjur jumlah losses bisa nemen nambah.

      Aku pengin manajemen kita ngerti apa sing ditindakake.
      1. +9
        14 May 2014
        Kutipan saka obraztsov
        Muga-muga alon-alon iki kanggo keuntungan kita, lan dudu mungsuh kita.
        Sing luwih suwe Ukraina bakal nyumerepi kaya kutha, nanging ing bolongan kasebut bakal luwih gampang dikontrol. Ya, iki bakal nyebabake kemiskinan rakyat, nanging bakal ngilangi entri menyang NATO. Pungkasane, dheweke dhewe sing milih dalane dhewe, akibate kudu dipikirake sadurunge.
        Kutipan saka obraztsov
        Sawise kabeh, sawise pemilihan presiden, junta bakal ngumumake rezim operasi kontra-teroris ing sisih kidul-wétan.
        Tangi, operasi iki wis suwe diumumake lan ditindakake.
        Kutipan saka obraztsov
        sing pasukan keamanan banget semangat kanggo
        Aku ora yakin sing padha arep mati sak mardika Donbass saka sawijining populasi, padha crave Eurobabble kanggo nglereni.
        1. +4
          14 May 2014
          Aku ora ngerti apa sing diarani artikel iki utawa komentar ing umum, aku bakal ngutip kanthi lengkap! Yen moderator ngidini! Dijupuk saka kene: http://colonelcassad.livejournal.com/

          Babagan manunggaling DNR lan LNR

          Ing kahanan subyektivitas politik sing ora cukup, pembesaran negara sing mentas dibentuk minangka langkah kanggo nambah legitimasi nyata internal lan eksternal.
          Iki penting banget ing syarat-syarat perjuangan luwih kanggo misahake wilayah ing Kidul-Wétan saka Ukraina. Saka perspektif jangka panjang, anane DPR lan LPR sing ora diakoni sing kapisah ora bisa dipercaya, ing babagan efektifitas perang nglawan junta fasis, lan ing babagan pembangunan ekonomi.

          Malah sawise referendum, bagean penting DPR lan LPR teka ing ruang virtual. Panguwasa isih dibentuk, ora ana tentara biasa, ora ana milisi rakyat sing lengkap lan Dewan Keamanan uga. Ekonomi republik anyar, uga ekonomi Ukraina, dianggo kanthi inersia, lan ing sasi sing bakal teka, industri DPR lan LPR nunggu kebangkrutan sing kuwat, ing ngendi ora kabeh wong bakal urip. Inersia krisis lan ambruk ekonomi Ukrainia bakal nyebabake industri lokal lan standar urip kanthi lara. Lan iki ora ngetung perang lan proses ambruk negara lawas.

          Mesthine, yen dadi bagean saka Rusia, sawetara masalah kasebut bakal mandheg kanthi nglibatake wilayah kasebut ing ekonomi Rusia lan transfer sing ditargetake, sing bakal nyebabake penurunan kurang cepet. Nanging isih bakal ana masalah, luwih serius tinimbang kangelan Crimean, kang, sanajan ora kritis, ing kaping banget ngganggu. Ayo dadi ambruk sektor perbankan bakal luwih sensitif tinimbang ing Crimea.

          Ing sisih liya, yen skenario karo negara kedaulatan sing ora diakoni ditindakake, penyatuan bakal dadi langkah kanggo mobilisasi cadangan winates kanggo nglawan mungsuh eksternal lan ngembangake solusi sing ana gandhengane karo stabilisasi ekonomi. Mesthi, Rusia bakal menehi sawetara pitulung ing kasus iki, nanging ora bakal signifikan kaya ing pilihan pisanan.
          Perlu dieling-eling yen ing kahanan perang sing terus-terusan, populasi bakal siyap ngadhepi kesulitan ekonomi lan sosial, nanging sawise kamenangan, rutinitas urip bakal muter lan ora ana intensitas patriotik sing bisa nahan iritasi saka prices dhuwur lan perusahaan nutup. Efek "nanging bakal luwih elek ing Ukraina" uga bakal bisa digunakake, nanging uga kanggo wektu sing winates.

          Cetha banget yen pimpinan DPR lan LPR ngerti yen perlu kanggo skenario mobilisasi sing ana gandhengane karo perang nglawan junta lan dalan umum menyang rapprochement karo Federasi Rusia, uga pambentukan ruang ekonomi umum. Interested in iki lan Rusia, kang luwih gampang kanggo komunikasi karo pusat kaputusan-nggawe siji kanggo Donetsk lan Lugansk. Akhmetov uga bakal kasengsem ing, amarga kanggo wong iki salah siji saka skenario bisa kanggo nyimpen ing paling bagéan saka kekaisaran oligarki kang.
          1. +2
            14 May 2014
            Lanjutane! hi

            Amarga loro pusat kasebut umume wong acak sing digawa menyang ngarep sejarah kanthi proses ambruk Ukraina, mula, ayo ngomong, cukup bisa negosiasi lan kadhangkala siap kanggo moderat ambisi dhewe kanggo tujuan umum. . Aku percaya yen ing pungkasan, penyatuan bakal ditindakake (ora preduli apa DPR lan LPR ditampa ing Rusia utawa ora) lan Donetsk bakal dadi pimpinan ing kene, sing, miturut skenario kamardikan, bakal dadi ibukutha Republik lan pusat administrasi. Luhansk bakal entuk peran minangka pengikut, sing bisa uga cocog karo pimpinan lokal sing nampa jabatan kaya walikota Luhansk ing kasus Mozgov, utawa menteri pertahanan utawa komandan tentara republik, ing kasus Bolotov. Saka sudut pandang masalah kepemimpinan, tokoh Pushilin katon minangka pimpinan republik bersatu. Gubarev bisa saingan karo dheweke, nanging dheweke luwih seneng njupuk jabatan sing rada kurang penting, kayata walikota Donetsk utawa anggota kabinet menteri.

            Sakabèhé, republik sing manunggal kuwi ora bakal gampang maju, amarga saka alangan ekonomi lan amarga perang sing isih ana. Pilihan kanggo gabung karo Federasi Rusia didikte dening alasan militer lan ekonomi. Nanging yen ditundha amarga sawetara alasan, republik anyar kudu ngupayakake supaya periode transisi ora dadi puncak sing curam, amarga kahanan wiwitan bakal luwih elek tinimbang Crimea.

            Nanging kanthi pribadi, aku yakin manawa kesulitan kasebut bisa diatasi, kanthi kepemimpinan sing nyukupi lan tegas. Apa bisa, kita bakal weruh ing sasi sing bakal teka. Ing sawetoro wektu, tugas utama kanggo ngalahake junta ing Donbass.

            PS. Babagan prospek kanggo gabung karo Federasi Rusia - materi sing kapisah.
        2. 0
          14 May 2014
          Kutipan saka Canep
          Tangi, operasi iki wis suwe diumumake lan ditindakake.

          Aku cukup ngerti kasunyatan sing CTO bener arep ing tenggara. Nalika aku ngerti saka artikel anyar ing situs iki:
          http://topwar.ru/47248-nas-hotyat-zamazat-v-krovi.html

          nganti CTO resmi ngenalaken, sawetara pasukan keamanan nggunakake senjata ing bebaya lan resiko dhewe, wedi jalaran. Uga sawetara jinis operasi militer, umume ora gelem nindakake. Mulane, sawise ngenalake KTO kanthi resmi, bisa uga luwih akeh korban ing antarane pertahanan diri ing sisih kidul-wétan.
          1. 0
            14 May 2014
            Kutipan saka obraztsov
            sawetara pasukan keamanan nggunakake senjata ing bebaya lan resiko dhewe, wedi jalaran

            Ya, utamane ing Odessa! PS ora wedi apa-apa ing Maidan, lan luwih-luwih saiki. Dheweke dicekel sithik amarga liputan tumindake ing media, lan mung sithik, yen ora ...
            1. -1
              14 May 2014
              Mulane sampeyan ngirim foto bocah gypsy taun 20-an iki? Kanggo nggawe kahanan tragis? - Kita nyoba ngomong sing bener, ta? Maneh kita bakal dituduh ... Foto iki wis dikritik luwih saka sepisan lan wis dikritik ing akeh situs tematik lan lingkungan rampung ditolak dening sejarawan, iku ora ana hubungane karo OUN-UPA. Ibu edan saka keluwen dihukum anak-anake (kaya Romania, aku bisa salah)
              1. +1
                15 May 2014
                Kutipan saka Den 11
                Mulane sampeyan ngirim foto iki bocah-bocah gipsi ing 20s?

                Kenal, akrab banget.
                Sampeyan isih maju -
                Werewolves saka NKVD kompromi OUN-UPA kanthi kekejemane

                Babagan bukti fotografi liyane _



                Apa ora iku uga tumindak?
      2. +1
        14 May 2014
        Kutipan saka obraztsov
        ... sawise pemilihan presiden, junta bakal ngumumake ing sisih kidul-wétan rezim operasi kontra-teroris, sing dikarepake pasukan keamanan ...

        Lan saiki ana, wisata pendidikan kanggo "turis" saka "Banyu Ireng" lan kamp kesehatan kanggo Angkatan Bersenjata, PS lan Pengawal Nazi utawa apa?
        1. 0
          14 May 2014
          Kutipan saka: PENZYAC
          Lan saiki ana, wisata pendidikan kanggo "turis" saka "Banyu Ireng" lan kamp kesehatan kanggo Angkatan Bersenjata, PS lan Pengawal Nazi utawa apa?


          Saiki lagi alon-alon latihan lan murub ing Garda Nasional lan katon kaya interaksi (sanajan katon luwih kaya dheweke mung niru operasi militer lan "nglereni nenek" saka Pelanggan).
    7. +2
      14 May 2014
      Iki kedadeyan nalika sampeyan kudu cepet-cepet alon-alon.
      Kanthi perasaan, kanthi jelas, susunan!
      ana informasi manawa sukarelawan Rusia lan Ossetia Kidul padha perang ing sisih milisi, Rusia kudu dibantu karo senjata, nanging ora dingerteni umum apa sing bakal ditindakake.
    8. 0
      14 May 2014
      Iki kedadeyan nalika sampeyan kudu cepet-cepet alon-alon.
      Kanthi perasaan, kanthi jelas, susunan!
      Sampeyan bener, ora perlu kesusu.
      Ana anekdot ing bab iki: Ana loro bantheng, enom lan diwasa, ing ndhuwur gunung, lan komplotan sapi lagi angon ing sikil gunung.
      Sing enom menehi saran marang wong diwasa, ayo cepet mudhun gunung lan **** sapi sing ana ing kana!
      Wong diwasa mangsuli:
      Kita bakal alon mudhun lan ***** kabeh komplotan. hi
    9. Komentar wis dibusak.
    10. amigo1969
      +3
      14 May 2014
      Aku setuju! Kanthi cepet-cepet, kita bakal menehi junta kesempatan kanggo bengok-bengok ing saindenging jagad babagan agresi Rusia lan panjaluk NATO ngirim pasukan. Ayo DPR lan LPR luwih dhisik mbentuk sawetara lembaga negara sing merdika (tentara, polisi, pengadilan, instansi pemerintah ...). Banjur pimpinan Novorossiya bisa resmi nguripake Federasi Rusia kanthi panjaluk: ngirim pasukan, menehi kredit, gas, minyak ..etc .. hi
    11. +4
      14 May 2014
      Aku ora kesusu amarga rong alasan:
      1) Aku pengin nggawe Novorossiya.
      2) Ing wektu sing padha, tanpa nggawe mungsuh ing pasuryan saka mangsa Little Russian.
      Uga ora iso dilalekake:
      1) Rusia nganti Maret udakara 140 yuta
      2) Ing pungkasan Maret, 142 yuta
      3) Ing musim panas 142 yuta + 20 yuta Novorossia + ing musim gugur 20 yuta Little Russia (uga ora bisa ditinggalake karo Nazi)
      Lan kanggo iki, ekonomi kudu stabil, sponsor sing ora perlu uga ora ana gunane - mulane kabeh lancar lan tanpa gangguan.
      Nanging asil bakal tetep bener !!!! hi
    12. +3
      14 May 2014
      Sanadyan Rusia ora seneng nglebokake wilayah kasebut, ing politik donya iki bakal dianggep minangka tumindak agresi, lan kanthi mangkono Rusia bakal ngonfirmasi asumsi yen asline pengin ngrebut kabeh Ukraina. Kerusuhan bisa uga diwiwiti nglawan Rusia ing DNR LNR sing padha, utamane amarga mung sapratelune saka populasi wilayah kasebut sing gelut. Ora ana wong bodho sing lungguh ing Kremlin saiki, kabeh wong ngerti iki. Kabijakan sing dikarepake paling optimal.

      Bentrokan iki, aku bakal ngomong, ora bisa tahan suwe amarga kasunyatan kasebut - junta entek dhuwit, gas alon-alon dipotong, kesadaran diri saka Donetsk, Luhansk, Odessa warga wis tangi, ing pungkasan, wong bakal uncalan mati daya junta, lan iki ngendi Federasi Rusia bakal bisa kanggo kontribusi, lan Ukraina bakal cepet ing total ing acara final bakal dadi federasi.
    13. +4
      14 May 2014
      Kutipan: Thompson
      Iki kedadeyan yen sampeyan kudu cepet-cepet luwih alon

      Bener. Cepet, kaya sing wis dingerteni, dibutuhake kanggo kutu lan diare. Lan pratandha iki katon mung ing junta.
      Lan kita santai ayo padha mudhun saka gunung lan luwih ing makna.
    14. +3
      14 May 2014
      Kepiye carane ngerti Putin kanthi bener?

      babkin_k
      8 Mei, 13:06
      Penting banget kanggo ngerti tembung Presiden kanthi bener.

      Putin: kalem ing wutah ekonomi ora ana alesan kanggo ngganti prioritas kanggo implementasine saka "decrees Mei"

      Saiki kabeh wong mikir babagan makna saka macem-macem statement Putin, mula aku ngarep-arep yen tembung iki nuduhake khusus kanggo eksekusi dekrit, lan ora ana kasunyatan manawa ora perlu ngganti prioritas kebijakan ekonomi.

      Kabutuhan kanggo ngganti ideologi ekonomi wis suwe. Ing kene, contone, wawancara babagan topik iki karo direktur legendaris pabrik Rostselmash Yu.A. Peskov.

      Miturut cara, karo Ukraina: yen, kaya saiki, Rusia nganggep anggota WTO, perang nglawan inflasi lan akumulasi dana stabilisasi minangka prioritas ekonomi, banjur Kidul-Wétan Ukraina, integrasi karo iku, mung bisa dadi beban.
      Yen produksi industri lan tetanèn, penciptaan, industrialisasi anyar dianggep minangka prioritas kabijakan ekonomi, mula kabutuhan lan nilai serikat regional sing efektif dadi jelas.

      Ing wayahe, ana kabeh prasyarat kanggo owah-owahan ing dalan, nanging ora ana owah-owahan nyata katon.

      Nganti saiki, dhasare:
      UAZ mandegake conveyor kanggo rong minggu ing Maret
      http://automoskva.com/news/2014/02/24/14717.html

      AvtoVAZ bakal nganggur ing Mei
      http://rus-auto.net/news/nid/9399/

      Konveyor ing pabrik Ford mandheg nganti 8 Juni
      http://rusnovosti.ru/news/315683/

      produksi Chevrolet Niva mandegake
      http://automobili.ru/news/param/15422/
    15. +1
      14 May 2014
      Kutipan: Thompson
      Iki kedadeyan nalika sampeyan kudu cepet-cepet alon-alon.
      Kanthi perasaan, kanthi jelas, susunan!

      Ing mung 2-3 minggu, carane kalem komentar ing situs wis diganti! ; utawa: "Sadulur! Sampeyan mung kudu ngadeg kanggo dina, nanging terus metu kanggo wengi, lan ana, dipimpin déning Putin ing operator personel wojo, kita bakal Rush kanggo sepindah !; saiki padha nyanyi ing falsetto: "Asterisk tiba. saka langit langsung menyang celonone, kekasihku: ora ana apa-apa sing diobong kabeh - yen ora ana WAR! Maca, luwih apik, cathetan "Saran kanggo Rusia ing Rusia saka Rusia ing Ukraina."
      1. +2
        14 May 2014
        Kutipan: Nikolaevich I
        Ing mung 2-3 minggu, carane kalem komentar ing situs wis diganti! ; utawa: "Sedulur! Sampeyan mung kudu ngadeg kanggo dina, nanging terus metu kanggo wengi, lan ana, dipimpin déning Putin ing operator personel wojo, kita bakal Rush kanggo bantuan Panjenengan !;


        Mulane wis diganti, amarga. samesthine yen SE bakal munggah kaya Crimea. TAPI... TIMUR ORA MUNGGUNG!!! Menapa malih, malah sadurunge referendum, Crimea categorically ngumumaké "WE ARE PART OF RUSSIA" lan digawe Unit pertahanan-diri kanthi cetha, cepet, lan Kepemimpinan Crimea tumindak banter, decisively, lan tumindak ora nimbulaké bedo. Sing SE nuduhake yen kabeh iku ora supaya prasaja karo wong. Ana demonstrasi kaping sewu kanggo gabung karo Federasi Rusia, lan ora kurang akeh demonstrasi kanggo kamardikan Ukraina lan nglawan "agresor Rusia".
        Malah saiki, nalika aku nembak lan mateni demonstran sing ora bersenjata ing SE, Resistance ora duwe pendapat umum babagan cara sing luwih maju - kamardikan utawa gabung karo Federasi Rusia.
        Dadi, dear Nikolaevich I (1), retorika suda amarga dheweke mateni SE karo tumindake.
    16. 0
      14 May 2014
      Ora perlu cepet-cepet, kita kudu bali menyang masyarakat sing sehat. kutipan. Nyatane, keputusan PDB bakal angel banget, muga-muga bakal dadi keputusan sing seimbang sing ora bakal mengaruhi urip lan kesehatan Rusia.
      1. 0
        14 May 2014
        Yagene, ngangkat senjata lan lunga kanggo nglindhungi dhewe (bisa uga mati) - kanthi lemah? Kabeh wong duwe utang kanggo sampeyan
    17. +1
      14 May 2014
      Penulis artikel kasebut padha karo kahanan ing SE lan Ossetia. Nanging, kahanan ing kana beda-beda: ana batalyon penjaga perdamaian Rusia ing Ossetia, sing diserang tentara Georgia. wong bodho Apa dheweke kaget karo bedane posisi politik panguwasa? Ana pasukan Rusia ing Crimea. Umumé, artikel iki minangka upaya liya kanggo whitewash posisi Federasi Rusia ing hubungane karo SE. Panjelasan mung, ing mratelakake panemume, kanggo posisi Federasi Rusia iku upaya kanggo aggravate hubungan karo Kulon karo minimal menehi pitulungan kanggo SE lan nggawe statements politik bab postponement saka referendum, ngerti lengkap uga sing referendum bakal dianakake kaya sing dijadwalake), kanggo entuk asil maksimal kanggo nyegah ekspansi NATO menyang sisih wétan.
    18. +1
      15 May 2014
      Salah sawijining acara paling anyar yaiku nggawe partai Novorossiya. Langkah adoh-sighted luar biasa iki dijupuk kanggo politik ngamanake kamenangan mayoritas South-East lan luwih, minangka pilihan bisa, kamenangan dening cara parlementer sah. Sapa sing bakal milih kabeh Ukraina.
    19. NEMO7
      +1
      15 May 2014
      Igor Strelkov, Wakil Panglima Pasukan DPR, ngumumake ULTIMATUM menyang KIEV JUNTA babagan penarikan pasukan sajrone 24 JAM.
      [media=http://
      d=168964161&hash=cf30d7a5b1a8ece0&hd=1"%20width="607"%20height=&q
      uot;360"%20frameborder="0"> ]
  2. Alexey N
    + 18
    14 May 2014
    "Reaksi rata-rata saka Moskow" katon ala. Iku katon kaya "saluran" kabeh warga Republik Donetsk saiki.
    Wong-wong kita, wong Rusia, padha mati, lan Rusia medeni mungsuh kanthi meneng...
    wong Rusia pengin kanggo manggon, lan ora mati saka peluru saka Nazi. Lan manggon ing Rusia. Apa masalahe? Washington ora setuju?
    1. + 21
      14 May 2014
      Kutipan: Alexey N
      "Reaksi pelit Moscow" katon ala


      Njupuk wektu Sapa sing bakal mikir rong sasi kepungkur yen Dmitry Medvedev bakal nganakake rapat ing Simferopol babagan pembangunan sosio-ekonomi semenanjung?
      1. Alexey N
        + 11
        14 May 2014
        Kanggo Sevastopol Ora Matur nuwun Medvedev. Ora ana sing kesusu. Lan padha perang ing Slavyansk.
        1. + 10
          14 May 2014
          Alexey N, lan sampeyan pribadi komunikasi karo residents saka ing paling Donetsk?
          Contone, aku duwe kenalan kaya ngono ing kenalanku, mula sanajan dheweke milih pemisahan, umume dheweke kepengin manggon luwih akeh ing Ukraina, lan ora ing Rusia. Dheweke kepengin tanah air dadi negara sing kuwat lan ora pengin dheweke dadi pion lan wayang.
          Ing SE Ukraina ora ana kesatuan kaya ing Crimea. Yen dheweke gabung karo Rusia, dheweke isih duwe dalan sing dawa banget, lan kudu diwiwiti kanthi ngusir pasukan bersenjata pro-Kyiv saka wilayahe.
          Aku pancene pengin kabeh Novorossiya bali menyang kita (kaya ing prakara liyane, lan kabeh Ukraina), nanging iki adoh banget lan ora perlu cepet-cepet.
          1. Alexey N
            -2
            14 May 2014
            Aleksey N, sampeyan wis komunikasi karo warga paling ora Donetsk?
            Ya.
            Ing SE Ukraina ora ana kesatuan kaya ing Crimea.

            Kaya "Aku wong wadon Krimea, putri pejabat". Apa sampeyan ora torll NATO?
            Ora ana sing ngomong babagan SE, aku ngomong babagan DONBASS.
            1. +4
              14 May 2014
              Alexey Nsampeyan ora maca kanthi teliti.
              Aku mbaleni:
              ..Ing kene, umpamane, aku duwe kenalan kaya ngono ing kenalanku, mula sanajan dheweke milih pemisahan, umume dheweke kepengin manggon luwih akeh ing Ukraina, lan ora ing Rusia. Dheweke pengin tanah air dadi negara sing kuwat lan ora pengin dheweke dadi pion lan wayang ...


              Donbas mung siji wilayah ing SE Ukraina. Lan ing kana, uga ing saindhenging Ukraina, ora ana persatuan. Ya, ana sawetara sing ndhukung federalisasi lan luwih aktif. Nanging ing antarane wong-wong mau, ora kabeh wong kepengin dadi bagian saka Rusia, ora ketompo carane sampeyan pengin.
              Crimea njupuk tindakan tegas ing wektu. Nanging Donbass, sayangé, ora ana, padha nunggu (Saiki, ing sandi adoh saka profesional mratelakake panemume, padha kudu ngresiki tanah kelairan, iku riffraff. Plus, mungkasi mbayar pajak kanggo pusat, nambah ekonomi.
              Lan, mesthine, Rusia kudu mbantu iki, nanging kanthi cara sing luwih subtle, lan ora dipotong kanthi pait lan mati. Kita duwe akeh kesempatan kanggo nggayuh tujuane, tanpa ngeculake getih prajurit Rusia, luwih dhisik.
            2. +1
              14 May 2014
              Kabeh sing ora cepet-cepet gabung karo SE Ukraina kanthi bokong panas yaiku trolls NATO ?? Sirahmu dipanggang kanggo kampanye, amarga sampeyan ngomong omong kosong. Luwih apik muter sawetara jinis strategi komputer, ing ngendi sampeyan bisa nangkep kabeh jagad kanthi umum !! Lan geopolitik minangka masalah sing angel, mula wong-wong kerja ing kana lan nggawe keputusan adhedhasar macem-macem faktor, sing umume ora bakal ngerti. Yen negara-negara kaya sampeyan dadi pimpinan negara, mesthine kabeh wong wis nyabrang dalan kanggo wektu sing suwe
              1. -3
                14 May 2014
                Kabeh sing ora cepet-cepet gabung karo SE Ukraina kanthi bokong panas yaiku trolls NATO ?? Sirahmu dipanggang kanggo kampanye, amarga sampeyan ngomong omong kosong.
                Paling kamungkinan, maximalism enom iki ngandika. Mulane, wusana ngelingi pangandikane mbah kakungku, sing ngliwati Perang Patriotik Agung, babagan maksimalists nalika nyerang: ing kene, para nom-noman, ing wayah esuk kita bakal maju alon-alon menyang parit mungsuh nalika mungsuh lagi turu, lan padha langsung "Hurrah", punika fascist saka bedhil mesin lan sijine kabeh mudhun. hi
                1. Alexey N
                  0
                  15 May 2014
                  Paling kamungkinan, maximalism enom iki ngandika.

                  Kowe arep ngalor? Ana sampeyan lan dalan, karo Sherkhan ngguyu Sampeyan remaja, kuthah lokal.
                  1. 0
                    15 May 2014
                    Sampeyan remaja, kuthah lokal.
                    Aku ora cocog karo kategori iki amarga umurku.
                    REMAJA
                    [Inggris] remaja - remaja] - lanang utawa wadon umur 13-19 taun.

                    Kowe arep ngalor? Ana sampeyan lan dalan, karo Sherkhan

                    Lan pratelan iki nuduhake yen sampeyan luwih gampang ngalami emosi tinimbang ngetutake akal sehat. Awit sampeyan ora ngerti gagasanku, aku bakal nyoba kanggo ngirim menyang sampeyan karo tembung saka W. Churchill:
                    Sapa sing ora radikal nalika isih enom ora duwe ati; sapa sing durung dadi konservatif nalika diwasa ora duwe pikiran.

                    PS Dadi, ing umurku, aku dadi konservatif. hi
                  2. Komentar wis dibusak.
              2. Komentar wis dibusak.
              3. Alexey N
                0
                15 May 2014
                sing duwe bokong panas

                Sirahmu dipanggang kanggo kampanye, amarga sampeyan ngomong omong kosong

                Sampeyan mbokmenawa ora ngerti carane ngomong tanpa kloso lan moyoki, nanging kabeh ana, bab geopolitik.
                Sinau ngajeni panemune wong liya, utamane amarga sampeyan minangka minoritas. Lan kolom kaping lima saka Rusia.
                1. 0
                  15 May 2014
                  Sinau ngajeni panemune wong liya, utamane amarga sampeyan minangka minoritas.
                  Sampeyan njaluk ngajeni pendapat sampeyan, nanging ora nyoba ngajeni wong liya. Kanthi cara iki, sampeyan ora bakal sinau carane nindakake dialog. hi
                2. Komentar wis dibusak.
            3. Komentar wis dibusak.
          2. +3
            14 May 2014
            Kutipan saka: alex56
            Alexey N, ..... Yen gabung karo Rusia, dheweke isih duwe dalan sing dawa banget, lan sampeyan kudu miwiti ngusir pasukan bersenjata pro-Kiev saka wilayahe.
            Aku pancene pengin kabeh Novorossiya bali menyang kita (kaya ing prakara liyane, lan kabeh Ukraina), nanging iki adoh banget lan ora perlu cepet-cepet.


            Ora diusir!
            Padha kudu diantemi!
            Kanggo mlayu saka kono lan ninggalake gaman lan peralatan militer!
            Utawa, sawise Hung ing tong minyak "katon" saka pravoseks, padha lunga liwat karo senjata lan peralatan menyang sisih milisi. Lan ing sadawane dalan, njupuk karo wong-wong mau siji saka kaklopolitician ambisi, kayata Lyashko, Avakov, Nalivaichenko, etc., kang menehi kritik dening pidato sing, padha kerep ngunjungi panggonan penyebaran prajurit.
    2. Alex_Popovson
      +3
      14 May 2014
      Washington ora setuju?

      Mung wae masalah DPR dadi masalah ekonomi nasional. Ayo dadi meneng lan mung babagan prestise.
      Umumé, kabeh kaya biasane, Malorosiya blazed ing wektu sing salah. Sawise dicaplok Crimea, Rusia nampa wilayah cilik, nanging arang banget capacious ing syarat-syarat konsumsi dana budgetary.
      Mulane, kanthi nggabungake paling ora siji wilayah (Donetsk, Lugansk, lan sapiturute), kita mesthi bakal entuk krisis blazing sing kuat, lan dudu kenaikan harga kanthi hiperinflasi.
      Sampeyan uga ora bisa nglirwakake kabutuhan DPR, yen ora, malah sekutu sing setya bakal mundur saka Rusia, lan iki minangka pukulan kanggo kemampuan pertahanan lan kemampuan ekonomi Rusia.
      Umumé, ing ngendi wae sampeyan mbuwang, ing endi wae ana wedge
      1. +1
        14 May 2014
        Aku setuju. Saiki kita ora bisa narik ekonomi wilayah iki.
        Warga lokal kudu ngadeg kanggo nglindhungi kulawarga lan tanahe. Lan kanggo mbuktekake ing saindenging jagad yen dheweke lan pilihan lan kekarepane ing referendum kudu dianggep.
        Lan kita kudu mbantu wong-wong mau kanthi moderat karo penasehat lan gaman. Nanging kanggo ngirim pasukan - Aku iku durung wayahe. Iki bisa nyeret nganti pirang-pirang taun. Iki dudu Ossetia.
    3. +8
      14 May 2014
      Kutipan: Alexey N
      Wong kita, wong Rusia, mati, lan Rusia medeni mungsuh kanthi meneng

      Lan saka sisih endi? Aku takon sampeyan? Ora perlu ndhelik ing mburi pati. Wong mati amarga ora ana sing nindakake. Kaya dill, kaya mbalela.
      Pimpinan DPR nggawe negara, presiden sapa, perdana menteri, rada apa Duma? Reaksi sing bener ... Wis ngomong A, DPR kudu ngomong B lan sateruse miturut abjad ... Negara apa wae ora mung rakyat, nanging uga sistem manajemen, pertahanan, ekonomi, lan liya-liyane.
    4. +3
      14 May 2014
      Kutipan: Alexey N
      "Reaksi rata-rata saka Moskow" katon ala. Iku katon kaya "saluran" kabeh warga Republik Donetsk saiki.

      Sampeyan, kanthi kepinginan kanggo gelombang saber sampeyan sanalika bisa, bisa ngetokake getih luwih akeh. Referendum lan asile diakoni yen perlu.
      kanggo ngakoni kenegaraan, DPR lan LPR kudu nduweni kabeh sifat negara. Saiki pambentukan kabeh organon wis diwiwiti. Yen ana siji kekuwatan ing wilayah kasebut, mula kita bisa miwiti ngomong babagan pangenalan lan liya-liyane ...
      1. + 13
        14 May 2014
        Kutipan: russ69
        Kutipan: Alexey N
        "Reaksi rata-rata saka Moskow" katon ala. Iku katon kaya "saluran" kabeh warga Republik Donetsk saiki.

        Sampeyan, kanthi kepinginan kanggo gelombang saber sampeyan sanalika bisa, bisa ngetokake getih luwih akeh. Referendum lan asile diakoni yen perlu.
        kanggo ngakoni kenegaraan, DPR lan LPR kudu nduweni kabeh sifat negara. Saiki pambentukan kabeh organon wis diwiwiti. Yen ana siji kekuwatan ing wilayah kasebut, mula kita bisa miwiti ngomong babagan pangenalan lan liya-liyane ...

        Loro, apa checker. Iki ngomong lan provokator. Raono maneh.
        Wong-wong sing pancene pengin ombak wis mangkat menyang Lugansk lan Donetsk.

        Luwih aku maca telpon histeris kanggo nggawa pasukan Rusia, luwih yakin yen mayoritas mung ora duwe pangerten babagan kahanan kasebut, mung emosi sing padhet. Lan provokator anget. Kajaba iku, sawetara provokator malah ora ngerti yen dheweke dadi provokator.

        Ewonan sukarelawan wis mangkat menyang Tenggara. Lan puluhan ewu padha kumpul. Mekanisme kasebut wis digarap, liwat Abkhazia lan Ossetia Kidul. Ana koridor kanggo dhukungan finansial.
        Jawab aku surak-patriot - APA YANG DIBUTUHKAN PASUKAN KITA DI UKRAINE!!! KARO SIAPA KANG DIPERANGI? Kanthi tentara Ukrainia sing setengah rusak, nalika batalyon lengkap ngungsi utawa ora gelem nuruti prentah? Kanthi dibenturi watu remaja Western sing njupuk senjata sasi kepungkur lan ora ngerti babagan layanan militer / disiplin? Sapa sing milisi lokal, sing tambah akeh luwih cepet tinimbang kelangan rakyate, ora bisa ngatasi?
        Ketik pasukan Federasi Rusia, apa iku? Apa West bakal langsung squeal sing kita uga nggunakake standar pindho lan mbubarake tangan kita kanggo pendhudhukan langsung? Apa sekutu kita (RRC, Iran, India, Amerika Latin, lan liya-liyane) bakal nyingkiri kita? Apa sampeyan pengin? Inggih, yen sampeyan sukses ing kabeh iki, banjur ora mung Ukraina, nanging kabeh Rusia, bakal ana kirdyk langsung. Coba pikirake sadurunge sampeyan nguwuh "hakim sabun" saka kursi sampeyan!
        1. 0
          14 May 2014
          Aku ndhukung sampeyan, Al_lexx!
          Oh, ora mungkin cepet-cepet saiki, yen ora bakal kelangan kabeh .... AJA nganggep sampeyan luwih pinter tinimbang presiden lan menteri sing duwe informasi luwih akeh tinimbang sampeyan lan aku lan nggawe kesimpulan sing bener ... Kepemimpinan kita duwe intelijen lan analitik. , kita duwe, asring, mung emosi lan gething, lan iki mbebayani! hi
        2. Alexey N
          +1
          15 May 2014
          Loro, apa checker. Iki ngomong lan provokator.

          Nonton tembung, buruh mouse lan keyboard. Aja ngadili kabeh wong dhewe.
          Mbokmenawa rong inci saka pot, nanging ana uga.
    5. +6
      14 May 2014
      Ora ana reaksi kasar. Reaksi kasebut normal.

      Moscow ngormati karsané populasi Donetsk lan Luhansk wilayah lan neruske saka kasunyatan sing implementasine praktis saka asil referendum lulus kanthi cara beradab, tanpa ana maneh kekerasanliwat dialog antarane wakil Kyiv, Donetsk lan Lugansk.


      Diterjemahake saka diplomatik:
      kita ngakoni referendum, Kyiv kudu mungkasi ATO lan mbusak pasukan lan njagong mudhun ing meja rembugan karo wakil saka DPR lan LPR.

      Luwih cetha tinimbang cetha. nglirik
      1. +2
        14 May 2014
        Kutipan saka gandalf
        Ora ana reaksi kasar. Reaksi kasebut normal.

        Moscow ngormati karsané populasi Donetsk lan Luhansk wilayah lan neruske saka kasunyatan sing implementasine praktis saka asil referendum lulus kanthi cara beradab, tanpa ana maneh kekerasanliwat dialog antarane wakil Kyiv, Donetsk lan Lugansk.


        Diterjemahake saka diplomatik:
        kita ngakoni referendum, Kyiv kudu mungkasi ATO lan mbusak pasukan lan njagong mudhun ing meja rembugan karo wakil saka DPR lan LPR.

        Luwih cetha tinimbang cetha. nglirik

        + 100500
    6. +2
      14 May 2014
      Ayo njlentrehake: Pitakonan kanggo gabung karo Donetsk lan Lugansk ora ana ing referendum. Sacara sah, rakyat milih kamardikan saka junta Kyiv. Mesthine, sampeyan kudu nulungi, nanging Moskow ora perlu metu saka sampeyan. Wong-wong durung mateng kanggo langkah kuwi.
    7. -7
      14 May 2014
      Ya, iku "nyata meneng" ...... nanging kanggo kula, dheweke duwe usus tipis kanggo risiko aset pribadi ing luar negeri ...
      1. -1
        14 May 2014
        Ya, iku "nyata meneng" ...... nanging kanggo kula, dheweke duwe usus tipis kanggo risiko aset pribadi ing luar negeri ...
        Ya, amarga sampeyan ora bakal kelangan apa-apa, pindhah dadi sukarelawan menyang Slavyansk, ing papan sampeyan bakal nulungi wong apa sing kudu ditindakake ing forum kasebut. Minangka V.I. Lenin ngandika: Ya, sampeyan, kancaku, iku provokator! ya
        1. +2
          14 May 2014
          Pak Homunculus .... Aku, sayangé, dudu kesegaran pisanan lan, saliyane, aku uga cacat fisik (aku bisa nuduhake sertifikat) .... lan sampeyan, patriot sing keren, apa sampeyan lungguh ing Slavyansk ing seragam iki? Apa sing sampeyan lakoni kanthi pribadi sadurunge miwiti dadi pribadi lan ora sopan?
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +3
        14 May 2014
        Wong, aku ora nguripake kanggo sawetara alasan - kok sampeyan aktif banget minus kula ing bab iki .... apa aku salah? Apa kita duwe kabeh sing duwe swiwi putih? Lan kabeh - ya - kabeh tanpa pangecualian ngasilake dhuwit menyang Rusia? ping telu ha ha....minus!!!
  3. olf_1959
    +6
    14 May 2014
    Kebiasaan manuk unta. Nanging ora preduli carane sampeyan ndhelikake saka kasunyatan, sampeyan ora bakal bisa lolos. Perang wis diwiwiti lan luwih cepet kita mulai ngilangi wabah coklat ing Nezalezhnaya, luwih apik kanggo kita. Ayo dadi kurang getih.
  4. +6
    14 May 2014
    Iki, supaya bisa ngomong, "transdniestria" kaloro, sing uga takon, nanging ora ana langkah sing bakal ditindakake, mula ing kene, nganti kabeh wilayah ing sisih kidul-wétan manunggal, lan ora bakal cepet, banjur zona perbatasan kaya ngono. bakal tetep ana ing kono ora ana tentrem utawa perang
  5. + 13
    14 May 2014
    Kutipan: Thompson
    Iki kedadeyan nalika sampeyan kudu cepet-cepet alon-alon.
    Kanthi perasaan, kanthi jelas, susunan!

    Aku setuju. Nanging kanggo mbantu DNR lan LNR kudu tanpa reaksi sing katon.
    1. +3
      14 May 2014
      Kutipan saka zzzzzzz
      Aku setuju. Nanging kanggo mbantu DNR lan LNR kudu tanpa reaksi sing katon.

      Saiki Rusia mbantu ing tingkat diplomatik. Sing penting banget kanggo republik enom. Kajaba iku, ngalami tekanan tambah lan ngulu sanksi anyar. Sing jelas ora mung...
      Ana sawetara bantuan ora resmi, sawetara atus Cossacks nyabrang tapel wates karo gaman, mbokmenawa kanggo alesan, lan aku krungu ing radio, ana senjata cukup lan isih lengen warga ...
  6. +5
    14 May 2014
    Kita uga ora bisa rampung ngalahake hukum internasional karo "hak bangsa kanggo poto-netepake dhewe" ing ngisor iki conto saka Amerika, kabeh padha, biaya kabijakan manca uga accumulating, Crimea durung "cooled mudhun" ... Pengakuan " wilayah anyar" uga bisa nyebabake kerugian finansial ing bentuk utang kanggo gas ...
  7. + 12
    14 May 2014
    Ayo ngenteni. Pancen kabeh wis dingerteni yen dibandhingake.
  8. +7
    14 May 2014
    Sayange, aku ngerti, mula Putin ora guyon yen referendum kudu ditundha, amarga akeh sing mikir lan nyoba ngyakinake, paling ora dheweke ora menehi pitunjuk. Inggih, referendum punika mupangati, supaya kabeh wong bisa ndeleng yen Donbass pancene nglawan junta kanthi 90%. Lan supaya referendum legal dibutuhake sawise Pemilu, mung banjur iku bakal bisa kanggo mungkasi iku, hukum kuwi, Yanyk mlebu munggah kanggo iku, lan Rusia ngormati hukum, lan yen iki ora kelakon, iku bakal dadi. kaya Amerika, kanthi cara sing ala.
    1. +2
      14 May 2014
      Kutipan: ZU-23
      Putin ora guyon yen referendum kudu ditundha

      Dheweke menehi rekomendasi lan iki dudu kebetulan, kita bakal nonton kompote kabeh tanggal 25, muga-muga Kyiv ora tenggelam ing getih, nanging kasunyatane yen bakal dadi panas ora perlu dadi visioner lan kasunyatane kabeh iki. Garda Nasional bakal cepet-cepet bali minangka kasunyatan !!!
      1. +2
        14 May 2014
        Kutipan: Strezhevchanin
        Dheweke menehi rekomendasi lan iki dudu kebetulan, kita bakal nonton kompote kabeh tanggal 25, muga-muga Kyiv ora tenggelam ing getih, nanging kasunyatane yen bakal dadi panas ora perlu dadi visioner lan kasunyatane kabeh iki. Garda Nasional bakal cepet-cepet bali minangka kasunyatan !!!

        Agas. Nazi kudu Cut saben liyane unequivocally, lan milisi bakal bantuan wong-wong sing mung pengin ngawula wektu kanggo dosa isin. Mungkin tentara bakal nguripake otak.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +2
        14 May 2014
        Kutipan: Strezhevchanin
        Kutipan: ZU-23
        Putin ora guyon yen referendum kudu ditundha

        Dheweke menehi rekomendasi lan iki dudu kebetulan, kita bakal nonton kompote kabeh tanggal 25, muga-muga Kyiv ora tenggelam ing getih, nanging kasunyatane yen bakal dadi panas ora perlu dadi visioner lan kasunyatane kabeh iki. Garda Nasional bakal cepet-cepet bali minangka kasunyatan !!!

        Ing tanggal 27-28, badai bakal diwiwiti, yen sadurunge Yulia-bakal, pasukan khusus Blackwater ora ngontrol.
  9. +7
    14 May 2014
    Aku PDB nunggu pemilu - sawise wong-wong mau ing Ukraina, iki bakal diwiwiti! Kajaba iku, gabung saiki bakal nimbulaké kangelan karo wilayah liyane (Kyiv bakal ngeculake pasukan sing wis ora gedhe, lan bakal bisa digunakake ing liyane " inert" wilayah, karo efficiency luwih) Ya, lan Umumé, Ukraina dhewe wis obah menyang ambruk - sampeyan mung kudu ngenteni, Awit ora ana siji bakal bantuan bangkrut, Nanging Amerika Serikat mung ngimpi perang Rusia karo tangan saka Ukraina. dadi apa bantuan wong?
  10. +2
    14 May 2014
    Kanthi kamardikan wilayah ing sisih kidul-wétan Ukraina, ora kabeh gampang kaya sing dikarepake.
    Minangka formasi teritorial / negara sing merdika, dheweke isih kudu ditindakake ... iki ora mung pangenalan donya (lan menyang neraka) ... panyiapan urip normal kanggo populasi ... hubungan ekonomi lan ekonomi lan lokal. pamrentahan dhewe. Umumé, macem-macem tugas.
    Babagan ... apa tetep ing Ukraina minangka entitas federal ... manggon kanthi mandiri utawa dadi bagéan saka Rusia - iki umume tugas tahap sabanjure. Lan aku ora pracaya (mung populasi wilayah iki beda ... ana beda saka Crimea) ... sing bakal ana kepinginan saka mayoritas akeh banget kanggo dadi bagéan saka Rusia, lan malah ing kondisi sing Rusia dhewe mung ora perlu status federal wilayah malah minangka precedent.
    1. +3
      14 May 2014
      Kutipan saka silberwolf88
      Lan aku ora pracaya (mung populasi wilayah iki beda ... ana beda saka Crimea) ... sing bakal ana kepinginan saka mayoritas akeh banget kanggo dadi bagéan saka Rusia, lan malah ing kondisi sing Rusia dhewe mung ora perlu status federal wilayah malah minangka precedent.

      Kepinginan saka populasi bakal, status federal saka wilayah Rusia ing drum - kita duwe ALL wilayah - subyek saka Federasi. Jeksa Agung bisa ngetokake utama ing ekonomi: kita ora bakal bisa kanggo "narik", kajaba kanggo Crimea, uga kabeh South-East tanpa nyuda pinunjul ing standar urip wong. Républik anyar kudu nuduhake daya ekonomi, mbangun negara, kalebu. lan wadyabala, nundhung wadya-bala manca saka ing wewengkone. Nanging kanggo mbantu wong-wong mau ing ALL tingkat, lan ora mung ing tingkat diplomatik, iku perlu urgent!
  11. +1
    14 May 2014
    Yanukovych durung melu (marang latar mburi Kadurjanan elek saka junta Kyiv) .. Kita nunggu 25 Mei! kalem. Sing penting rukun..
  12. KOH
    +5
    14 May 2014
    Lan kanthi pribadi, Putin ora ngomong apa-apa ... meneng ... - sadurunge sabanjure, aku mikir tamparan ing pasuryan ing pasuryan Eropa ...
    1. xan
      +2
      14 May 2014
      Kutipan: KOH
      Lan Putin pribadi ora ngomong apa-apa ... meneng

      GDP, kanggo sijine iku mildly, wis mratelakake panemume kurang saka panyiapan politik Western, lan ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka Ukraina, badut Western uga wong babras wong kanggo cepet. Aku ngerti saka wong sing ngerti.
      Aku 100% yakin yen ing masalah dill, Kremlin bakal ngempet kabeh kanthi maksimal, lan maksimal kabeh dill.
      Huntyars lan Bandera, siap-siap, ora ana sing bakal lali Odessa lan Mariupol.
  13. +7
    14 May 2014
    Kaping pisanan, sampeyan kudu menehi tekanan marang junta supaya mundur saka wilayah republik, banjur nggawe kabeh institusi kekuwatan kanthi bantuan Rusia. Banjur proses gabung karo CU ing Rusia, lan liya-liyane. Iki minangka proses sing angel banget, sampeyan ora bisa salah ing kene. Wektu muter ing kita amarga ambruk ekonomi lan politik junta wis saya cedhak.
  14. +1
    14 May 2014
    Quote: Dr.Faust.Patron
    Kutipan saka: olf_1959
    Kebiasaan manuk unta. Nanging ora preduli carane sampeyan ndhelikake saka kasunyatan, sampeyan ora bakal bisa lolos. Perang wis diwiwiti lan luwih cepet kita mulai ngilangi wabah coklat ing Nezalezhnaya, luwih apik kanggo kita. Ayo dadi kurang getih.

    Babagan manuk unta, apa iki, kira-kira, babagan posisi pimpinan Federasi Rusia? Apa aku bisa nulis resep kanggo "mbusak wabah coklat ing Nezalezhnaya"?


    Dadi patriot kuwi mung duwe siji resep. Melu perang, lan teka apa bisa ...
    1. +3
      14 May 2014
      Kutipan: jaket empuk Rusia
      carane Cheers kuwi patriot mung siji resep. Melu perang, lan apa bisa..

      Sampeyan +. Aku bakal nambah dhewe, ora mung njaluk menyang perang, nanging iku seng di pengeni sing wong njaluk menyang perang.
  15. yulka2980
    + 12
    14 May 2014
    Saiki akeh sing kaget amarga nggawe bisu Putin ing referendum, nanging acara nuduhake yen pungkasane dheweke nindakake kabeh kanthi bener. Kita ora duwe pilihan kajaba percaya karo presiden, wektu bakal nyelehake kabeh ing papan kasebut. Malah ing situs web kita, panemune wong beda-beda banget. ing Jeksa Agung bisa ngetokake iki , mbayangno carane akeh penasehat VVP wis ing Kremlin, lan saben paling kamungkinan wis sudut pandang dhewe. Ing Crimea, saben wong FOR, nanging ing kene kahanan luwih rumit lan ing kaping!
    1. +1
      14 May 2014
      Sing tengen, nanging "wong saka Donbass" karo pancasan (padha main "kamardikan") rumit tugas P. Iku smacks saka gaya Yanuk.
  16. parus2nik
    +2
    14 May 2014
    Aksesi Donbass saiki, tawuran langsung antarane Rusia lan junta .. lan iki sing ditunggu-tunggu Barat .. Nanging bantuan ekonomi lan militer kudu diwenehake ... Lan ora perlu cepet-cepet karo pengakuan kedaulatan .. iki langkah pungkasan ... Amerika Serikat kepengin perang, ora kanggo nyukupi kabutuhan Amerika ...
  17. +1
    14 May 2014
    Iku banget awal kanggo nrima, ora kabeh wong ing Krayne durung nyadari yen tanpa bantuan saka Federasi Rusia, iku mung ora bakal ana. Nang endi wae ing sumber ana artikel sing kasedhiya kanggo chewing.
  18. 0
    14 May 2014
    Nganti manunggaling pendapat katon antarane comrades, Moscow bakal ngenteni, iku ora cetha ana bab peduli bab prioritas politik sing, misale jek sing pratandha normal saka daya katon, nanging uga ing wates wilayah, ngendi ana pusat siji saka kontrol lan pertahanan?
  19. +1
    14 May 2014
    Anggur ora ditutupi. Sampeyan isih kudu ngombe.
  20. +4
    14 May 2014
    Kasepen Kremlin mung bisa menehi kesaksian babagan siji perkara: Kulon wis nyiapake jawaban, dibandhingake karo entri Crimea menyang Rusia mung omongan bocah-bocah .... Lan kemungkinan besar jawaban iki bakal dadi pucuk pungkasan ing peti mati. kanggo kabeh peradaban Barat ....
    1. Pakar1987
      0
      18 May 2014
      Omonganmu dirungoké Gusti Allah!
  21. +1
    14 May 2014
    Sawise 3 Juni, nalika Rusia ngethok gas, oh, kaya akeh, otak bakal diresiki ing Ukra, tentara Ukraina konsentrasi ing Donbas.
    1. Pakar1987
      0
      18 May 2014
      Sawise Rusia mateni gas, setan Kyiv iki bakal muter kaya wajan !!!Bener !!!
  22. +2
    14 May 2014
    Nanging, pitakonan iki ora bisa dijawab unambiguously. Iku angel kanggo tokoh metu sing main game apa lan aturan kang. Ngendi sing padha nyeret saben liyane? Ya, ana perang sipil ing Ukraina, ora ketompo carane getun retribusi kanggo iki urip manungsa. Iki sing narik mripatku. China wis wiwit nggawe pratelan sing isin lan adoh babagan Ukraina lan sing tanggung jawab kanggo krisis kasebut. Mbok, aku mbaleni, mbok menawa kita pancen ana ing puncak owah-owahan sing luar biasa. Donya isih multipolar.
  23. +2
    14 May 2014
    Kabeh wong kudu sabar. Kita kudu melu ing Kidul-Wétan, nanging saiki isih awal banget. Mungkin bakal kasep, kita bakal kantun kasempatan iki kanthi nundha aksesi, nanging risiko luwih gedhe yen wis rampung saiki. Kaping pisanan, kabeh wilayah kidul-wétan kudu nyawiji dadi siji. Kapindho, referendum isih kudu ditindakake, ing ngendi wong bakal mutusake apa arep gabung karo Rusia. Tanpa referendum kuwi, kita ora duwe hak kanggo nambah apa wae. Aku mikir yen kabeh Rusia Anyar bakal dicaplok sawise digawe maneh saka macem-macem wilayah ing sisih kidul-wétan. Lan rekonstruksi iki dudu proses sing gampang lan cepet. Iku bakal dikarepake, mesthi, sanalika bisa kanggo kurang getih, nanging, paling kamungkinan, iki ora bakal kelakon.
    1. 0
      14 May 2014
      Kutipan: Svetlana
      kita ora duwe hak kanggo masang apa-apa.

      Lan sapa sing netepake hak iki? Sapa sing nemtokake lan ngetrapake hak?
      1. -3
        14 May 2014
        Pengin anarki? Inggih, drive (utawa lumaku) menyang lampu abang, njupuk dhuwit saka wong liwat, cocok bojone pepadhamu. Che ngrokok, bisa ngomong aku ??
        1. +3
          14 May 2014
          Quote: Mbebayani
          Pengin anarki?

          Pak ora duwe "kahormatan" kanggo ngombe karo sampeyan supaya pindhah menyang "sampeyan".
          Quote: Mbebayani
          Che ngrokok

          Tembakau.
          Quote: Mbebayani
          njupuk dhuwit saka wong liwat, cocog bojone pepadhamu.

          Evo, arep menyang ngendi. Apa sampeyan malah wis maca kiriman ing ngendi aku ninggalake komentar mung babagan aplikasi "hukum internasional" sing kondhang? Muga-muga sampeyan bakal nemokake conto manipulasi hukum internasional. Kanggo wiwitan - Kosovo, Pengadilan Den Haag lan Libya. Kanggo sapa daya, kanggo sing lan interpretasi aturan. Kanggo sapa kekirangan, kanggo mréntahaké kanggo "komunitas donya" lan "hukum". Sampeyan, Pak minus, kanggo kasar.
          1. 0
            14 May 2014
            Apa bedane nggawe hukum apa? Aku kaget karo posisi sampeyan - iku gampang banget kanggo njupuk, masang. Apa pancene angel banget kanggo prédhiksi kahanan paling sethithik sawetara langkah ing ngarep? Untunge, manajemen kita mikir rada beda.
          2. 0
            14 May 2014
            Apa bedane nggawe hukum apa? Aku kaget karo posisi sampeyan - iku gampang banget kanggo njupuk, masang. Apa pancene angel banget kanggo prédhiksi kahanan paling sethithik sawetara langkah ing ngarep? Untunge, manajemen kita mikir rada beda.
            1. +1
              14 May 2014
              Quote: Mbebayani
              Apa bedane nggawe hukum apa?

              sing penting. Salah sawijining perkara nalika hukum ora bisa ditindakake ing sawijining negara - banjur anarki lan ketegangan. Liyane iku hubungan antarane negara. Honduras bakal seneng disalahake kanggo regejegan karo Amerika Serikat, sanajan 1000 kaping tengen, lan ora ana sing bakal bantuan Honduras. Aku ora pengin manggon ing "honduras".
              Quote: Mbebayani
              Untunge, manajemen kita mikir rada beda.

              Banjur pimpinan kita ora kudu mbuwang tembung babagan Novorossia lan Donya Rusia lan ora ngganggu wong.
              Quote: Mbebayani
              Apa pancene angel banget kanggo prédhiksi kahanan paling sethithik sawetara langkah ing ngarep?

              Iyo, monggo. Rusia anyar njaba Rusia iku salah siji mayit utawa Ukraina 2.0, urip dhewe bakal meksa sampeyan njagong ing kursi beda. Wong-wong sing bener-bener menang maneh kedaulatan bakal dicemplungake dening oligarki lan politisi. Donbass ora Transnistria, iku banget tidbit lan banjur rake padha: gas, silihan, Yanukovychs, Maidans.
          3. Pakar1987
            0
            18 May 2014
            Bener!
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Pakar1987
        0
        18 May 2014
        Amerika lan EU mung ora cepet-cepet netepi aturan kasebut
  24. vladsolo56
    +8
    14 May 2014
    Ya, iki kanggo wong-wong sing menehi pitunjuk marang aku meh satus minus nalika aku ujar manawa Putin ora bakal nanggapi operasi punitive? Akeh ing kene abstrusely wiwit pirembagan bab rencana rahasia, uga, kene iku rencana rahasia, bukti apa maneh? Aku gumun ing naivety saka akeh sing golek makna didhelikake ing statements politik biasa. Sepisan maneh aku ahead saka injeksi bab introduksi saka pasukan, Aku wis tau nelpon kanggo introduksi. Ana sing nganggep iki marang aku supaya bisa ngunggahake rating. Nanging mung bisa dadi dhukungan politik. Saiki mung ana siji pilihan kanggo ngrampungake kahanan wilayah wétan. Penyatuan sing penting, nggawe struktur pamaréntahan sing lengkap, lan utamane finansial. Tanpa sistem finansial normal Sembarang republik ora bisa urip. Lan pilihan sing paling apik yaiku sistem perencanaan negara, yaiku. sosialisme. kabeh liyane ora bisa ngatasi kabeh masalah.
    1. lars
      +2
      14 May 2014
      Aku setuju banget! Kaping pisanan, karya organisasi lan finansial lan ekonomi. Masalah nasionalisasi bakal angel banget yen muncul, lan kanthi logis wis muncul.
      1. 0
        14 May 2014
        Dadi dheweke wis ngumumake yen bakal nasionalisasi perusahaan industri sing ana ing tlatah republik.
        Kene Avakov bakal kaget ing alignments kuwi ngguyu
  25. 0
    14 May 2014
    Yen referendum dianakake ing saindhenging Tenggara [united] lan bakal diakoni ing Dewan Keamanan PBB, mula Federasi Rusia bakal luwih gampang nampa.
    1. tokin1959
      0
      14 May 2014
      lan iku ora dikenali ing West ing kasus, ora ana hukum kuwi ing referendum ing Ukraina, lan sing.
      sanajan kabeh 100 persen populasi bakal milih kanggo gabung karo Federasi Rusia.
      ing Kulon, dheweke mung ngerteni apa sing migunani kanggo dheweke.
      1. 0
        14 May 2014
        Kenapa Crimea milih banjur? Lan apa Ukraina ora dadi anggota PBB?
        1. +2
          14 May 2014
          Ya, apa sing sampeyan tindakake kabeh karo "nampa ing komposisi" ??? Lan kenapa iku kanggo kita, sapa panginten? Lan kepiye iki bakal mengaruhi hubungan karo jagad liyane, kalebu sekutu kita ?? Pira dhuwit sing kudu dipompa menyang wilayah kasebut supaya bisa ngunggahake ?? Amarga saka pambangunan jembatan, siji kudu nglirwakake pambangunan pelabuhan jero banyu ing Segara Ireng (kaya ing Tuapse0 lan pambangunan jembatan sing dibutuhake banget ing Lena ing Yakutia. Inggih, oke, Crimea, kamulyan , wani, Resor lan kabeh sing ... Lan amarga saka kidul -East Ukraina, apa proyèk banjur kudu curtailed?
          1. 0
            14 May 2014
            Amerika nyoba kanggo nyeleh dhasar sabisa, nanging Tenggara ngganggu wong-wong mau, lan padha ngobong Junta lan ngobong dhuwit menyang perang sipil iki. Kabeh lumaku miturut rencanane.
            1. Pakar1987
              0
              18 May 2014
              Aja menyang tukang rejeki
        2. Komentar wis dibusak.
  26. +2
    14 May 2014
    Kutipan saka Vadivak
    Dmitry Medvedev bakal nganakake rapat ing Simferopol babagan pembangunan sosio-ekonomi semenanjung?

    Lan kenapa Donetsk lan Luhansk luwih elek? Apa ora nganakake rapat kaya ngono ing kana? Mungkasi perang sipil? Sawise kabeh, dheweke padu karo Kulon, mula kanthi licik, wilayah kasebut bakal dicaplok.
    1. +2
      14 May 2014
      Ana dolanan kuwi, Perang total diarani. Ing kono sampeyan bisa main kanggo wong Romawi. Ana bagean ing Abad Pertengahan, ing ngendi sampeyan bisa main kanggo Rusia lan nelukake kabeh Eropa !! Aku banget nyaranake sampeyan !!
    2. Komentar wis dibusak.
  27. +1
    14 May 2014
    Ngelingake aku babagan dongeng Krylov "Swan cancer and pike" ... nanging isih ana ...
    Sabar!
  28. +2
    14 May 2014
    Kaya utawa ora data referendum kanggo wong, nanging kasunyatan tetep. Wong-wong padha ngomong. Iku nguwatirake yen ana akeh obrolan ing sekitar referendum iki. Lan kaya sing sampeyan ngerti, kita bisa ngomong babagan maksud sing paling apik nganti ora mungkin. Amerika ora ngobrol, utawa luwih, lan mung menehi tutup informasi. Kita omong-omongan, nanging kadang-kadang ora langsung menyang titik. Pangecualian Crimea. Dheweke pancen nindakake dhisik, banjur toko ngobrol diwiwiti. Kita kudu ngerti yen Ukraina ora ana maneh. Lan mikir saiki apa sing kudu dilakoni sabanjure, njupuk data saka referendum. Apa legal utawa ora kanggo nyedhiyani pitulungan kanggo South-East Ukraina.
    1. Pakar1987
      0
      18 May 2014
      Ukraina ora ana maneh. lan dheweke wis ora wates, lan dening cara, dheweke ora tau
  29. +1
    14 May 2014
    Volodin bener nalika ngomong babagan referendum minangka reaksi populasi marang ancaman karusakan fisik. Nanging iki dudu politik, nanging emosi. Proposal P kanggo ngowahi wektu referendum minangka kesempatan kanggo nggayuh tingkat sing beda. Nanging wilayah kasebut ora bisa setuju, lan iki minangka masalah utama. Lan alesan kanggo reaksi "pelit" saka Kremlin. Wilayah kasebut, sawise menang referendum cepet kanggo republike, miwiti dalan sing luwih angel kanggo pangenalan internasional, saben individu, kanthi latar mburi perselisihan internal.

    Kahanan kasebut klasik. Pemimpin tumindak bebarengan nalika ancaman escalates, lan buyar nalika fades. Ambisi, kepinginan para kardinal "abu-abu", khayalan kekuwatan lan fatamorgana dhuwit teka ing ngarep. Sisa cilik saka Spring Rusia.
  30. pravda2014s
    -3
    14 May 2014
    Kabeh iki ngelingake Transnistria, dheweke isih duwe perkara sing padha, nganti getih mili, para liberal kita ora obah. 7 yuta Rusia pengin gabung karo Rusia lan ora peduli, makhluk.
    1. APS
      +2
      14 May 2014
      Sampun dangu wêkdalipun gêtih, botên pêrlu nyêpêng sabêripun, nanging wangsulanipun botên rêmên, têgêsipun mangsuli dhatêng para dalang, botên wontên. celah-celah. Bakal ana keputusan lan ora perlu ragu ...
      1. Pakar1987
        0
        18 May 2014
        Looking forward kanggo kaputusan
    2. +2
      14 May 2014
      Apa dheweke nelpon sampeyan langsung saka Donetsk utawa Luhansk? Apa referendum babagan? Sampeyan mikir dhisik banjur nulis.
  31. 0
    14 May 2014
    Nanging, loro republik bakal nyawiji dadi siji Novorossiya. Lan ing kana, Rusia mesthi bakal mbantu mbentuk badan negara lan nggawe kahanan kanggo bali menyang Rusia.
  32. +2
    14 May 2014
    Kabeh apik. kok ora ana siji ngeweruhi Adoption saka hukum ing acceptance difasilitasi saka kewarganegaraan Rusia kanggo populasi Russian-speaking. Saiki kita kudu ngetrapake ana ing sisih kidul-wétan, banjur kabeh bakal mlaku kaya sing dikarepake. Republik-republik iki bakal dadi de facto Rusia. Ing sawetoro wektu, repulse nyerang pravosekov lan mbentuk Panguwasa. Lan "komunitas donya" sing diwakili dening Departemen Luar Negeri bakal bisa ngilangke awake dhewe.
  33. 0
    14 May 2014
    Saiki pancen ora kesusu nggawe keputusan supaya ora mbukak wong-wong menyang moncong Bendera lan tentara bayaran, sanajan wis ana ing sangisore!
  34. tokin1959
    +6
    14 May 2014
    Ide Moskow rada "luwih tipis".
    Moscow menehi saran marang Kyiv kanggo miwiti dialog karo republik anyar.
    Kyiv, mesthi, ora bakal setuju kanggo wong-wong mau, utawa mung ing syarat-syarat dhewe - nglucuti senjata, nyerah menyang Pengawal Nasional, kita bakal ngidini sampeyan kanggo milih gubernur dhewe, uga, Mungkin kita ora bakal nglarang ngomong Russian ing ngarep.
    mula, junta ora pengin buyar ing proses beradab, tindakake conto Republik Ceko lan Slovakia, nanging bakal nerusake ATO.
    sing jelas muter ing tangan Moscow ing ajang internasional - junta edan, ora pindhah menyang rembugan.
    Moskow bisa mutusake kanthi cara militer - nanging bakal ana komplikasi sing signifikan ing arena internasional - pamisahan, sanksi serius.
    Moscow ora perlu iki, supaya Moscow pengin ngrusak Ukraina, nggawa menyang negara standar - iki kejem, nanging perlu. Kulon ora bisa nulungi Ukraina kanthi cara apa wae, iki dudu Kosovo, kanthi wilayah cilik - dheweke nyekel Kosovo, nandur modal dhuwit sethithik lan mung.
    Kulon ora bakal duwe dhuwit cukup kanggo Ukraina, Kulon bakal bangkrut kanggo feed Ukraina, Kulon ora setuju iki. lan, willy-nilly, West kudu nggawe kontak karo Moscow ing syarat-syarat Moscow, lan iki legitimization saka Crimea lan netepake status sah saka wilayah anyar.
    sing paling penting saiki yaiku njaga republik anyar, mbuwang kabeh struktur Ukraina saka wilayahe, kalebu tentara, pengawal tapel wates, SBU, lan liya-liyane, njupuk tapel wates republik ing sangisore perlindungan, terus mbangun negarane. struktur.
    plus, yen bisa, penyitaan daya ing Kharkov, Odessa, Nikolaev, Kherson, ngendi wae bisa.
    ing umum - liyane destabilization - sing luwih apik ing wayahe, uga, non-partisipasi ing Pemilu ing 25 Mei, lan sabotase ing wilayah tetanggan iki supaya disebut-pemilihan.
    1. Pakar1987
      0
      18 May 2014
      Ngomong bener!
  35. -6
    14 May 2014
    Apa Moscow nanggepi sparingly kanggo asil referendum

    Cetha, Moskow nanggepi asil kasebut kanthi rai kecut lan ora nindakake apa-apa kanggo manunggalake Novorossia karo Rusia.
  36. Rod sing nyambung
    +4
    14 May 2014
    Apa sampeyan pengin ngerti sing bener? Kadhangkala sampeyan mung ora bisa takon, nanging kanthi meneng-meneng - bebener bakal mbukak sadurunge sampeyan ... Ing kasepen, bebener dicethakaké ...
    sad
  37. +6
    14 May 2014
    Para maos "VO" ingkang kinurmatan, kados pundi anggen kita ngurmati bangsa Donetsk lan Luhansk. Ing Rusia, kabeh wong ing sisih, uga, meh kabeh wong. Aku elinga karya kita ing Angola, nalika pasukan Afrika Kidul wiwit numpes wong lan sistem politik negara iki, aku kudu ana. Pamrentah njaluk bantuan menyang negara kita lan Kuba, nanging kita nyiapake bantuan iki, sanajan sadurunge, luwih dhisik. Telung sasi, wadyabala Afrika Kidul dikalahaké. Banjur negara kita ambruk lan kita menehi kamenangan marang wong liya.
    Dina iki, Pamrentah republik iki kudu njaluk bantuan menyang Rusia, Belarus, Kazakhstan, China, Kuba kanggo bantuan militer kanggo ngusir lan numpes fisik Bandera, sing nembus wilayah Republik.Tanpa bantuan saka sukarelawan lan senjata, bakal angel. kanggo wong republik anyar ing wiwitan. Banjur sampeyan butuh bantuan materi, nanging wong-wong ing republik iki minangka tenaga kerja lan bisnis, dheweke bisa ngatasi. Aku duwe pakurmatan.
    1. +1
      14 May 2014
      Aku ndhukung kanthi lengkap! Mung ing kawitan iku perlu kanggo nggawe loro negara lan pamaréntah. Saiki ora ana sing.
    2. Pakar1987
      0
      18 May 2014
      Aku ndhukung kanthi lengkap
  38. +3
    14 May 2014
    Lan apa sing bisa dikandhakake lan ditindakake Rusia? Enggal tampa republik-republik iki minangka bagéan saka iku?Mulane topik referendum wis beda banget. Kabeh kudu mlaku kaya biasane, nggawe pamaréntahan, nggawe angkatan bersenjata, nggawe keuangan lan pensiun dhewe. Lan ing kana Rusia bakal teka.
  39. +6
    14 May 2014
    Carane menarik tho. Ora suwe, mayoritas ing situs kasebut njerit kanggo aneksasi langsung saka kabeh Kidul-Wétan Ukraina menyang Rusia, ana sawetara sing (aku kalebu minoritas iki) sing ujar manawa ora bakal ana aksesi ing sisih kidul. -Wetan Ukraina nganti Rusia (utamane padha karo Crimea), siji wong miskin malah meh mati. ngguyu
    Lan saiki panemu mayoritas sing ana ing kene wis owah banget. Ujug-ujug, mayoritas langsung setuju yen, paling ora kanggo saiki, ora perlu dicaplok Kidul-Wétan. Sawise kabeh, pendapat wong lan patriotisme jingoistic gumantung ing tembung saka Kremlin. ngguyu Lan sapa sing ora nglilani dheweke mikir dhewe sadurunge? opo
    1. Bombardier
      +2
      14 May 2014
      Iku kasus, lan aku entuk akeh minus ing wektuku. Dheweke malah ngomong yen aku menyang situs sing salah ... Aku menehi sampeyan plus kanggo kemampuan kanggo bener njelasno kahanan ora mung khusus ing Ukraina, nanging uga ing donya.
    2. 0
      14 May 2014
      Kutipan saka anip
      Dumadakan, mayoritas langsung setuju yen, paling ora kanggo saiki, ora perlu kanggo annex South-East. Sawise kabeh, pendapat wong lan patriotisme jingoistic gumantung ing tembung saka Kremlin.

      Sak lawase donya. Fluktuasi bebarengan karo garis partai.
  40. 0
    14 May 2014
    Kabeh gumantung ing DPR, nanging ora ing Rusia.
  41. +2
    14 May 2014
    Ya, reaksi saka panguwasa ing Rusia kelangan.
    Nanging ora ketompo sing bengok-bengok, Crimea bisa biaya kita cantik Penny, ora kanggo sebutno kabeh pangolahan organisasi. Ora guyon kanggo nerjemahake wilayah anyar menyang undang-undang Rusia. Plus masalah lokal karo aksesibilitas transportasi, karo banyu ... Ana akeh masalah! Lan sampeyan pengin Rusia numpuk masalah liyane karo SEU (Novorossiya) saiki. Lan kabeh iki nglawan latar mburi resesi ekonomi. Ora perlu patriotisme jingoistic!
    Minangka kanggo sisih politik saka prakara: dalan uga-tradden punika Ossetia Kidul lan Abkhazia. Ing sly, tanpa pangenalan donya, ora goyang utawa muter, nanging urip njupuk tol. Paling wong wis luwih utawa kurang calmed mudhun. Sanajan wilayah kasebut ana ing anggaran Rusia. Ora ana industri dhewe. Protektorat banyu murni.
    Kesimpulan: Rusia, amarga alasan politik lan ekonomi, durung bisa narik wilayah iki. Kabeh ngarep-arep kanggo terus-terusan sentimen lokal. Lan, saiki, mung federalisasi Ukraina kanthi sawetara status khusus kanthi tandha otonomi bisa dadi agenda. Alah.
  42. +2
    14 May 2014
    Sawise maneh kanggo wong-wong sing durung krungu Nikonov ing Rusia 24 tanggal 12.05.14/XNUMX/XNUMX. Babagan bantuan militer kanggo Republik Rakyat Donetsk: "Kita kudu ngomong babagan iki sethithik lan mbantu sabisa-bisa." Beda karo Amerika Serikat (cathetan penulis).
    1. Pakar1987
      0
      18 May 2014
      Tochnyak bro
  43. 0
    14 May 2014
    Saka kenalanku, kabeh wong kanggo Crimea, nanging ora ana sing kanggo Luhansk lan Donbass .. Iku wong Rusia sing ora pengin subyek iki ... lan PDB jelas ngerti iki ... Sapa sing ana ing subyek .. ya, kabeh wis ambruk ana sing kabeh dibalèkaké saka ngeruk ... lan sanajan padha gabung, padha bakal mateni banyu lan listrik ... kaya ing Crimea ...
  44. 0
    14 May 2014
    Kenapa referendum dianakake? Kanggo gabung karo Rusia? Bodho. Kita kudu nggawe negara kita dhewe. Amarga sawise mati Uni Soviet lan Ukraina ana setengah mayit. Lan saiki dheweke uga wis mati. Lan kabeh rembugan nggetak. Sapa sing kudu ngomong karo sapa? Gubernur Amerika kaya Yaytsenyuk, nanging ora ana wong ing Ukraina wétan. Sawise maneh aku ngomong yen wilayah Donetsk lan Luhansk kudu nyawiji sacara administratif, dheweke ora dadi federasi maneh, sing saiki lagi diproklamasiake kanggo sawetara alasan. Adhedhasar unifikasi, nggawe pamaréntahan Novorossiya. Ing cendhak, kita kudu tumindak.
  45. denis90
    +3
    14 May 2014
    Yanukovych minangka trump card sing ora kuwat, dheweke ora dirasakake maneh sanajan ing sisih kidul-wétan. DPR lan LPR mung menehi pangarep-arep kanggo owah-owahan kahanan. Rakyat pengin nglalekake jaman reruntuhan ing Ukraina (1991-2014). lan panguwasa sawijining, kalebu Yanukovych
  46. +3
    14 May 2014
    Ora ana wong ing Ukraina sing nganggep Yanukovych kanthi serius.
  47. +4
    14 May 2014
    Aku luwih apik kanggo Donetsk lan Lugansk kanggo nyawiji menyang Novorossiya lan nggawe badan eksekutif lan legislatif lan institusi panguwasa lan kontrol liyane, nanging saiki perlu kanggo ngatur "koridor" kamanungsan kanggo ndhukung populasi Republik. Mesthine, luwih becik yen Kharkov, Dnepropetrovsk lan Odessa mlaku kanthi cara sing padha karo Republik Donetsk, amarga luwih apik kanggo Novorossia yen wilayah kidul Ukraina uga mlebu. Lan banjur grosir kanggo gabung karo Federasi Rusia.
  48. nvv
    nvv
    +4
    14 May 2014
    Kasus saka urip siji. Aku munggah ing undhak-undhakan. Konco lawang swara, din, histeris wadon nangis. Aku cepet-cepet mlebu. Ana wong sing nganggo kapak. Ana wong wadon sing digebugi ing pojokan. Beau. Wong ing arah siji lan kapak ing arah liyane. Aku njupuk wong wadon adoh, aku calmed dheweke mudhun lan ngerti apa pungkasanipun dheweke ngandika marang kula ing swara melas kaya? Lan nalika dheweke ora ngombe, dheweke apik o.o.o. Ing wayah esuk padha alamiah rukun. Nanging wong-wong mau ora ngucap salam marang aku. Kidul-Wétan kudu ngatur barang-barang ing kulawargane. Bakal padha nunjuk? Nalika iku bisa digawe KULTAN.
  49. nvv
    nvv
    +1
    14 May 2014
    Kasus saka urip siji. Aku munggah ing undhak-undhakan. Konco lawang swara, din, histeris wadon nangis. Aku cepet-cepet mlebu. Ana wong sing nganggo kapak. Ana wong wadon sing digebugi ing pojokan. Beau. Wong ing arah siji lan kapak ing arah liyane. Aku njupuk wong wadon adoh, aku calmed dheweke mudhun lan ngerti apa pungkasanipun dheweke ngandika marang kula ing swara melas kaya? Lan nalika dheweke ora ngombe, dheweke apik o.o.o. Ing wayah esuk padha alamiah rukun. Nanging wong-wong mau ora ngucap salam marang aku. Kidul-Wétan kudu ngatur barang-barang ing kulawargane. Bakal padha nunjuk? Nalika iku bisa digawe KULTAN.
    1. +1
      14 May 2014
      Aku setuju yen ora perlu kesusu.
      Ora ana konsensus! Ora ana apa-apa, kajaba kepinginan "We are on our own"!
      Crimea, mesthine dadi conto! Adoption saka Konstitusi Rusia, Program Unified. Pranyata para pemimpin sing dipercaya rakyat nduweni program. Kabeh wis dijadwal, sarujuk. Ana karya!
      Lan ing kene ana kesan: Sampeyan njupuk lan nglindhungi kita, nanging kita bakal urip kaya sing dikarepake!
      Aku ora pengin nyinggung wong! Nanging kesimpulan iki nyaranake dhewe nalika sampeyan ngrungokake statement para pimpinan lan ndeleng apa sing kedadeyan. Sawetara perang - nglindhungi, liyane mikir carane bakal urip apik - preduli! Ukraina wis ngandika iki ing 1991. Ora perlu nggawe Ukraina ing miniatur.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Vladimir I
      0
      14 May 2014
      Aku duwe kahanan sing padha. Uga bojo karo kapak. Mung rampung beda.
      Bojone mlayu supaya ora dikunjara. Lan bojone nikah karo wong liya.
  50. 0
    14 May 2014
    "Sawise kabeh, Moskow durung ngumumake kanthi terang-terangan ngakoni kamardikan DPR lan LPR, mbok menawa uga amarga duwe Yanukovych. Ya, ya ... Sing padha ..."

    Apa sing kudu ditebak? Ngenteni lan ndeleng. Lan saiki Donbass lan Lugansk kudu ngembangake negarane - Novorossia, nggedhekake wilayahe, nyerep wilayah mbrontak liyane (mugi-mugi dheweke bakal) lan nambah urip. Lan dheweke bakal duwe kabeh - ora kabeh Moscow dibangun. Aku mikir para pemimpine ngerti iki.
  51. Vladimir I
    +4
    14 May 2014
    Apa sampeyan Pethel, lan saiki menyang bushes.
    Sapa sing nyatakake yen dheweke ora bakal ngidini wong-wong sing nganggo basa Rusia dianiaya ing Ukraina?
    Wong-wong pracaya sampeyan, padha wungu kanggo perang. Saiki iku utamané cetha sing kapentingan Rusia ing ndhuwur kapentingan 7 wilayah Ukraina, kang padha secara harfiah kasalib amarga kita pitados bilih Rusia luwih cedhak karo kita ing roh saka EU lan USA.
    Yen sampeyan ora nulungi kita, sampeyan bakal terus beku, lan sampeyan uga bakal teka.
    Lan ing mangsa cedhak banget.
    1. Bombardier
      +1
      14 May 2014
      Aku maca pesen sampeyan lan ngerti yen sampeyan bener kaping sewu ....
      1. -2
        14 May 2014
        Apa sampeyan wis crawled metu saka grumbulan lan saiki ing Donbass, Mugi?
      2. Komentar wis dibusak.
  52. 0
    14 May 2014
    Reaksi Rossi pancen bener. Ing Crimea, Abkhazia, Ossetia, nyatane, wis ana negara sing wis siap, kanthi wates sing diadegake, panguwasa, lan liya-liyane. Ora ana apa-apa ing Republik Donetsk iki ... lan, terus terang, ana perang.
    Sampeyan perlu kanggo mbantu wong-wong mau, nanging isih awal banget kanggo ngunggahake masalah ngenali utawa kalebu ing Federasi Rusia.
  53. Komentar wis dibusak.
  54. Vladimir I
    0
    14 May 2014
    Temtu enggal-enggal, supaya padha mati dhewe utawa wong Bendera bakal diobong.
    Lan sampeyan bakal ngadeg ing pinggir.
    Mesthi, sampeyan lali carane Tatar-Mongol nelukake Rus - saben panguwasa dhewe.
    Sawetara wong uga mikir yen dheweke ora bakal entuk.
    1. 0
      14 May 2014
      Yagene dheweke bakal mati? Apa dheweke ora duwe daya, lemes utawa cacat? Ayo padha perang lan mbela kepentingane.
    2. Komentar wis dibusak.
  55. gen-48
    0
    14 May 2014
    Kabeh ora jelas, apa wae sing ditindakake utawa diomongake, tanggal 25 Mei wis cedhak banget. Dheweke bakal nganakake pemilihan dhewe, jagad "enlightened" mesthi bakal ngakoni dheweke, lan bakal mbanjiri pinggiran kanthi dhuwit kanthi tingkat bunga sing akeh banget. Banjur, kanthi latar mburi legitimasi, rekrutmen anyar sing nandhang sangsara ing Garda Nasional bakal diwiwiti lan serangan anyar sing luwih canggih ing sisih kidul-wétan. Pemilu, dheweke isih bakal diakoni minangka sah. Pitakonan yaiku apa dheweke ngakoni Rusia iki "pemilihan".
  56. Vladimir I
    0
    14 May 2014
    Aja mangu - dheweke bakal ngakoni, sanajan pemilihan ditindakake ing sawijining desa.
  57. MG42
    +5
    14 May 2014
    Nanging ana liyane. Moskow menehi Kyiv kesempatan liyane kanggo, ayo ngomong, ngupayakake kesalahane - njagong ing meja rembugan karo sisih kidul-wétan lan entuk konsensus

    Ora bakal ana konsensus maneh, kabeh wis adoh banget. nangis
    1. 0
      14 May 2014
      Kutipan: MG42
      Nanging ana liyane. Moskow menehi Kyiv kesempatan liyane kanggo, ayo ngomong, ngupayakake kesalahane - njagong ing meja rembugan karo sisih kidul-wétan lan entuk konsensus

      Ora bakal ana konsensus maneh, kabeh wis adoh banget. nangis


      ora, kok, konsensus bisa banget, sanajan ing rong masalah:
      1. Penghentian langsung ATO (waca: operasi tempur).
      2. sami enggal-enggal mundur wadyabala.
  58. Vladimir I
    -2
    14 May 2014
    Konsensus yaiku Rusia ora butuh NATO ing watese.
    Kajaba iku, aku uga pengin nggawe blok kuat saka sawetara negara.
    Kabeh revolves watara iki.
    Liyane iku sekunder
  59. Nikich
    0
    14 May 2014
    "Pesen, ketoke, ing ngisor iki: yen Kiev terus tumindak marang warga dhewe nggunakake cara sing padha Mikheil Saakashvili tau mbedakake piyambak ing Ossetia Kidul, banjur Kremlin bisa uga pindhah menyang Ossetian Kidul lan Abkhaz opsi - ngenali kamardikan. saka republik Donbass." Sampeyan bisa uga mikir yen panguwasa Ukrainia arep rembugan. Dheweke dadi pion saka Kulon, lan Kulon ora bakal nyerah. Dheweke luwih seneng melu hara-kiri kolektif tinimbang negosiasi karo "Yami"
  60. +1
    14 May 2014
    Bener, ora ana penyatuan, ora ana pamikiran umum, ora ana rencana tumindak antarane Donetsk lan Lugansk. Iku mung lagi dibentuk. Ing teori, sawise referendum kudu tumindak aktif marang Nazi, nanging misale jek mung Slavyansk lan Kramatorsk perang aktif, ing wilayah liyane ana kebingungan lan kekacauan.
    Dadi saiki ora ana omongan babagan entri utawa aliansi mbukak karo Federasi Rusia. Ya, ora bakal ana GDP "kanggo kembar" kanggo nyelehake wong lanang ing kana! Kita kudu ngerti dhewe utawa paling ora njupuk langkah-langkah aktif kanggo netepake tatanan, ngatur badan pamrentahan, angkatan bersenjata lan liya-liyane.
  61. Vladimir I
    +1
    14 May 2014
    Иван.
    Aku bakal weruh carane sampeyan pindhah tanpa tangan menyang tentara, pengawal nasional, pasukan khusus, tank lan penerbangan.
    Iku gampang kanggo mencet tombol nalika operasi militèr adoh, nanging nalika iku ora luwih saka 10 km, iku calico sethitik beda. Kang nemtokake eling.
    1. +1
      14 May 2014
      Aku njupuk komentar saka perspektif pribadi. Aku ora ngerti carane aku bakal tumindak.
      Nanging, sampeyan ora krungu apa sing daktulis ing ndhuwur lan mayoritas babagan iki lan benang liyane, ing antarane, aku curiga, ana akeh sing, ora kaya aku, wis nyusup mesiu. Kurang emosi hi
  62. +1
    14 May 2014
    Kahanan karo pengakuane DPR lan LPR wis ketok. Kenali rong republik saiki lan sisa Ukraina wis ilang. Kabeh nesu Nazi bakal langsung diarahake marang wilayah Odessa, Kherson, Kharkov....
    Aku wis nulis luwih saka sepisan lan bakal mbaleni. Iku perlu kanggo ngganggu pemilihan presiden ing 25 Mei. Cara mung kanggo ngganggu pemilu yaiku kanthi mbalekake Yanukovych menyang Ukraina.
    Ketoke iku Originally ngrancang kanggo bali menyang Kharkov. Sawise nyoba mateni Kernes, lokasi kasebut diganti. Iku bakal Lugansk utawa Donetsk. Sampeyan kudu dumunung ing wilayah ngendi milisi kuwat ngemu pertahanan, lan iki sah kudu dadi wilayah Ukraina. Yen Yanukovych saiki, pemilihan ing 25 Mei ora masuk akal. Sabanjure, Yanukovych kudu bali tentara reguler menyang barak. Banjur milisi bakal bisa mbusak kabeh batalyon Dnieper lan sampah liyane, lan wilayah liyane bakal bisa kanthi tenang melu perang.
  63. +1
    14 May 2014
    Game politik, sialan!
    Wis dikandhakake ing kene yen Rusia butuh Ukraina, dudu potongan kasebut!
    Nanging ing wangun apa iki pitakonan temen beda, nanging kang menehi kritik dening tumindak junta, padha pengin tetep paling Piece kanggo awake dhewe!

    Hmm, aku ndeleng gendera lan ngerti yen teleportasi ana!
    Panyedhiya wis suwe ora nyedhiyakake bahan kimia.
  64. vedross
    0
    14 May 2014
    Aku ora politikus utawa sage, lan looking ing kahanan saiki, kang cetha nduduhake sing pamaréntah ing Ukraina ora mung anti-wong, iku anti-manungsa lan, malih, ilegal, yen aku dadi Presiden Rusia. Aku bakal mbuwang kabeh casuistry, legal lan politik lan aku mung bakal dipandu dening dictates saka atiku. Yaiku: dheweke bakal ngirim pasukan menyang Tenggara, lan ing saindenging Eropa gay lan Amerika gay dheweke bakal ngumumake wiwitan kampanye pembebasan ing Ukraina saka rezim fasis. Lan ora Matter apa padha bengok-bengok ana. Kampanye kasebut bakal duwe tujuan mbebasake, pisanan kabeh, Kidul-Wétan, kalebu wilayah Odessa. Mangkono, sepisanan, populasi Rusia ing Kidul-Wétan (lan mayoritas sing akeh banget) bakal dibebasake saka penindasan, rute darat menyang Crimea bakal mbukak, ora kanggo sebutno keuntungan strategis lan ekonomi liyane. Junta fasis, sing wis tekan titik ing ngendi kanthi terang-terangan, tanpa ragu-ragu, mateni warga Ukraina lan nglarang Partai Komunis ing negara kasebut, iku ilegal lan kudu dibuwang kanthi kekuwatan, amarga ora bakal ana dalan liya. Mung Rusia bisa nyapu adoh jamur iki saka awak Ukraina. Self-organisasi saka wong Donbass karo Manajemen padha lan struktur Financing, kang padha arep kanggo mirror saka Ukraina saiki, ing mratelakake panemume, iku sampah wektu lan gaweyan. Sampeyan perlu kanggo nggawe struktur anyar, prasaja lan efektif, tanpa chattering lan ngalangi parlemen. Saiki wektu perang lan struktur kudu militer, dudu sipil.
    1. 0
      14 May 2014
      Ya, sampeyan kanthi bener nyathet dhewe yen sampeyan dudu politisi utawa wong pinter. Apike wong liya sing dadi pimpinan negara kita ...
    2. 0
      14 May 2014
      Ya, sampeyan kanthi bener nyathet dhewe yen sampeyan dudu politisi utawa wong pinter. Apike wong liya sing dadi pimpinan negara kita ...
  65. 0
    14 May 2014
    Kutipan: Thompson
    Iki kedadeyan nalika sampeyan kudu cepet-cepet alon-alon.
    Kanthi perasaan, kanthi jelas, susunan!

    Masalahe, tanggal 25 Mei bakal teka lan junta bakal dilegitimasi liwat pemilu, mula kabeh keributan iku muspra. Muga-muga Putin duwe rencana dhewe lan dheweke bakal sukses.
    1. sowa8
      0
      15 May 2014
      Ora ana sing bakal kelakon ... Yanukovych ora bakal bali, pemilihan bakal dianakake, Rusia bakal ngakoni, lan bakal ana kabeh dialog sing ngganggu karo presiden anyar, iki lan iki, muga-muga Donbass bakal nahan kabeh masalah iki. , amarga kanggo saiki ora apa-apa kanggo Cut ,,, getihen bisa mbukak,, Aku pengin Donbass lan kabeh tenggara kekuatan optimisme kanggo tahan ing perang iki, amarga akeh gumantung ing kabeh wong ing kono, kabeh kudu nyawiji lan nindakake kerja bareng dadi siji,
  66. +1
    14 May 2014
    Mesthi, sampeyan ora kudu cepet-cepet. Nanging pimpinan DPR lan LPR kudu dikandhani yen awake dhewe melu, nyengkuyung, supaya ora kedutan ing kebodohan lan tumindak sing ora perlu.
    1. Vladimir I
      0
      14 May 2014
      Ngomong ngono.
  67. +2
    14 May 2014
    Iku banget awal kanggo SE kanggo gabung karo Federasi Rusia. Ing kono padha dicuci otak nganti 23 taun, bocah-bocah diwulang ing sekolah-sekolah manawa mokkal minangka mungsuh, lan wiwit taun 2004, dheweke wis ngilangi akar sejarah kanthi kekuwatan lengkap lan kanthi skala sing akeh. Kabeh iki tegese saiki ora ana persatuan. Crimea tansah dadi milik kita, lan kabeh taun iki wiwit jaman Khrushchev padha urip lan nandhang sangsara sing padha ora Rusia maneh. Mulane, kanggo 97% populasi Crimea, aneksasi minangka liburan nyata jiwa. SE, apa wae sing bisa dikandhakake, Ukraina. Mayoritas tresna marang negarane lan ora peduli karo Federasi Rusia. Dadi saiki penting kanggo ngresmikake Novorossiya lan ngakoni minangka negara MERDEKA lan nindakake dialog persaudaraan karo wong-wong mau kaya karo Belarus. Miturut cara, negara merdika bisa njaluk bantuan saka Federasi Rusia lan nelpon peacekeepers. Kanggo nindakake iki, ora perlu dadi bagéan saka Federasi Rusia. Aku mikir iki rencana Kremlin saiki lan ora ana bau pengkhianatan ing kene. Kita mbantu Suriah, lan iki wong Rusia kita. Aku yakin sing kita munggah kanggo par. Amarga ing ngendi, nyuwun pangapunten, apa dokter lan guru "ora bersenjata" sing tentrem duwe sarana kanggo nembak helikopter???
  68. 0
    14 May 2014
    Nanging isih perlu kanggo mesthekake pemilihan normal. Saiki, luwih saka sadurunge, kemungkinan wong sing nggambarake kepentingan South-East dadi presiden dhuwur. Kidul-Wétan duwé populasi luwih gedhé tinimbang Ukraina Kulon. Lan Tengah, ketoke, bakal dipérang dadi hit lan miss. Mulane, aritmetika prasaja ngandika yen wong sing setya integrasi karo Rusia bisa njagong ing kursi presiden.
    Nanging calon saka Kidul-Wétan diikat ing Kiev. Aku ora ngerti apa ana calon liyane. Kaya aku isih ora bisa nemokake pilihan sing bisa njamin pemilu normal. Ora ana sing dipikirake kajaba geng pengamat internasional lan pasukan penjaga perdamaian. Iki ngendi iku bisa lan perlu kanggo duwe Presiden sah Yanukovych nang endi wae liya, sing bisa ngomong ing PBB utawa ing Parlemen Eropah. Nanging, angel kanggo wong Jerman nglirwakake kasunyatan manawa populasi ora ndhukung pamrentah babagan sikape babagan kedadeyan ing Ukraina. Prancis uga bisa diproses. Polandia ora butuh Nazi ing cedhak. Italia ora peduli babagan politik. Nanging Inggris lan AS dudu anggota Uni Eropa.
    Nah, iki sing dipikirake, lan aku ngerti manawa pilihan kasebut ora cocog. Yen ana sing nyaranake sing luwih asli, aku bakal seneng maca.
  69. 0
    14 May 2014
    sampeyan kudu SABAR! Kabeh wong mikir! ANA KONSULTASI LENGKAP, lsp, lsp, IKI dudu CRIMEA...IKU IKI Alon-alon lan kudu tekan KELENJAR JUNTA PALING PENTING.
  70. +5
    14 May 2014
    Ing salah sawijining komentar pisanan ing situs iki, aku ujar manawa aku duwe rong impen: bendera Rusia ing panitia eksekutif kutha lan paspor Rusia ing kanthongku. .. wis plus.Kapindho adoh kaya sadurunge ...Nanging cukup lirik, ayo padha mudhun menyang bisnis. Ora preduli aku lan akeh liyane pengin gabung karo Federasi Rusia sanalika bisa, iki ora bakal kelakon. Jeksa Agung bisa ngetokake iki ora digawa munggah kanggo referendum lan iku kabeh...Akeh kene wis ditulis sing saiki iku perlu kanggo nggawe panguwasa lan menehi hasil karo Bunch saka liyane perlu lan penting, lan iki pancene. Ora bakal bisa ditindakake ing Crimea. Ana parlemen sing dipilih kanthi sah lan berfungsi sing ndhukung kepinginan rakyat. Kita ora duwe ... Panguwasa lawas ndhukung junta utawa beku, sing ing kahanan saiki Mulane, apa sing diucapake Tsarev saiki minangka dalan sing paling yakin - nggawe negara kanthi kabeh atribut lan penggabungan sing lancar karo CU.
    Aku mbaleni - kanthi pribadi, aku seneng gabung karo Federasi Rusia wingi, nanging kita kudu realistis.
    1. Vladimir I
      +3
      14 May 2014
      wong kampung.
      Aku setuju karo sampeyan 100 persen.
      Nanging ing tahap iki kita butuh bantuan saka Rusia:
      - sah
      - ekonomi
      - militèr
  71. +1
    14 May 2014
    Aku mikir yen para pamimpin Ukrainia Agung ora mikir banget; padha nindakake apa sing didhawuhake dening Dewa ing jaban rangkah.
  72. 0
    14 May 2014
    Kutipan: Master_Lviv
    Ora ana wong ing Ukraina sing nganggep Yanukovych kanthi serius.

    Ora ana sing meksa sampeyan nampa. Sing utama yaiku Mrs. Ashton ngerteni dheweke. Lan miturut hukum (konstitusi), dheweke kudu nampa.
    1. +1
      14 May 2014
      Kutipan saka coolvoldik
      Kutipan: Master_Lviv
      Ora ana wong ing Ukraina sing nganggep Yanukovych kanthi serius.

      Ora ana sing meksa sampeyan nampa. Sing utama yaiku Mrs. Ashton ngerteni dheweke. Lan miturut hukum (konstitusi), dheweke kudu nampa.


      Dheweke ora duwe utang marang sapa wae lan bakal nyebul lagu sing padha kaya sadurunge, yaiku ndhukung junta pro-fasis.
      Apa ana glimmer alesan ing pasuryan iki?
      1. 0
        14 May 2014
        Fosil kadal. Aja ndemek.
  73. +1
    14 May 2014
    Kutipan saka vladimirz
    Nganakake referendum babagan kedaulatan wilayah Donetsk lan Lugansk, lan ora gabung karo Rusia, mung minangka langkah pisanan kanggo mbebasake saka Ukrainisasi lan mlebu ing Rusia.
    Kepala panas ing antarane para pamimpin Republik Rakyat Donetsk "nyelehake kreta sadurunge jaran", meksa proses gabung karo Rusia.
    Kanggo miwiti, perlu kanggo koordinasi tumindak bebarengan kanggo nggawe Republik Federal Novorossia, kang kudu kalebu loro republik digawe dening kaputusan saka wong.
    luwih nggawe ing FRN (Novorossia) panguwasa negara, Tentara, struktur daya bisa mbela kadhaulatan saka Bandera Nazi Ukraina, ngusir pasukan pendhudhukan fasis Ukraina saka wilayah.. Mesthi ana bantuan Rusia ing babagan iki: senjata, panganan, sukarelawan - spesialis militer, bantuan diplomatik.
    Tahap sabanjure yaiku mbebasake kabeh South-East, bekas wilayah Novorossia saka Bandera, nganakake referendum independen ing dheweke. bab poto-netepake saka Bandera Nazi Ukraina lan sukarela, yen padha pengin, gabung Novorossiya.
    Lan mung sawise kabeh komposisi Novorossia kudu nganakake referendum kanggo gabung karo Rusia, tanpa dilalekake sadurunge, kanthi bantuan tacit saka Rusia, kanggo mbebasake Little Russia - Kievan Rus saka Bandera, supaya bisa nggawe negara merdika sing kapisah saka New Russia ing wilayah Little Russia.
    Fasisme ing Ukraina kudu dirusak kanthi cara apa wae, ora ana papan ing abad kaping 21.

    Aku langganan saben tembung. Wajar!
  74. VSK
    +2
    14 May 2014
    Iku luwih apik kanggo ora ngelingi Yanukovych. Mung yen sampeyan ngipat-ipati hard. Lan republik anyar kudu negesake awake dhewe. Ing Lugansk, misale jek, pimpinan wis diidentifikasi. Nanging ing Donetsk ora jelas, akeh banget "wong sing tanggung jawab".
  75. Maximka7
    +2
    14 May 2014
    Ati-ati saka wakil saka Kidul-Wétan ing prakara gabung karo Rusia amarga, pisanan kabeh, kanggo lack of sinyal cetha saka Federasi Rusia, lan ora kosok balene, minangka misale jek kula. Cetha yen tekad Kremlin ing perkara iki bakal nyebabake risiko dhuwur kanggo Rusia. Nanging, Moskow kudu ngerti yen ora ana tumindak lan kekurangan bantuan kamanungsan sing jelas, uga bantuan kanggo pambentukan struktur manajemen terpusat, pungkasane bakal nyebabake likuidasi getih entitas anyar. Tanggung jawab kanggo iki - kaya ing pusat sing diumumake kanggo perlindungan "donya Rusia" - mesthi bakal ana ing Moskow. Wekasane, perlu kanggo mutusake manawa kita pindhah menyang model mobilisasi ekonomi lan nampa tanggung jawab kanthi lengkap kanggo nasib ruang peradaban Rusia, utawa mundur lan mbatesi awake dhewe kanggo pertahanan periferal (sing diwenehi posisi liberal sing terus-terusan. blok ing Moskow, kaya mati). Wong mati ing Tenggara. Kaputusan kudu ditindakake saiki.
    1. 0
      14 May 2014
      Kutipan: Maximka7
      Kaputusan kudu ditindakake saiki.

      Nyanyi banter lan lungguh ing ngendi wae.

      Kaya sing ditulis!
  76. +3
    14 May 2014
    Kutipan: Vladimir I
    wong kampung.
    Aku setuju karo sampeyan 100 persen.
    Nanging ing tahap iki kita butuh bantuan saka Rusia:
    - sah
    - ekonomi
    - militèr

    100%, kita bakal mati tanpa bantuan, aku setuju. Aku uga setuju yen ora ana pimpinan sing jelas ing Donetsk. Mulane perlu kanggo nggawe serikat pekerja, federasi, utawa apa wae sing sampeyan pengin nelpon, karo Lugansk. ngomong akeh babagan Tsarev yen dheweke ora bakal bisa dadi presiden.. Guys, apa sing kita butuhake saiki ora dadi presiden, nanging wong sing kondhang lan bisa nyawiji wong, lan Tsarev bisa nindakake iki saiki, IMHO.
  77. +1
    14 May 2014
    lan tho, cepet utawa mengko DPR bakal dadi bagéan saka Federasi Rusia, padha ora maneh pasangan karo Ukraina, lan ora kamungkinan kanggo dangu otonomi.
  78. +1
    14 May 2014
    Kutipan saka Karabin
    Apa Moscow nanggepi sparingly kanggo asil referendum

    Cetha, Moskow nanggepi asil kasebut kanthi rai kecut lan ora nindakake apa-apa kanggo manunggalake Novorossia karo Rusia.
    Nek menurutmu, pasukane ora usah dipimpin alon-alon!!???
    Miturut pendapatku, buruh kasur ngenteni iki, apa maneh, sorties tempur saiki ditindakake dening spesialis saka Garda Nasional, PMC. 200 atus, luwih gedhe resonansi.
    Amerika Serikat turu lan ndeleng nalika ana geni ing perang fratricidal.
    Saiki, kita kudu nyedhaki masalah iki kanthi presisi sing tepat. Ora ana papan kanggo kesalahan.
  79. lan dheweke
    0
    14 May 2014
    Iku misale jek kula saiki ing Novorossiya (yaiku apa sing bisa diarani republik sing mentas kabentuk) kabeh wis apik. Plebisit, kang njupuk Panggonan ing wilayah Donetsk lan Lugansk, menehi wong. kanggo sing manggon ing kono, ngarep-arep owah-owahan. Nanging, kita kudu ngerti manawa ora ana owah-owahan secepat ing Crimea. Iki dudu kahanane. Republik kudu negesake kekuwatan gratis ing wilayah kasebut. Meksa pejabat, polisi, jaksa lan pengadilan kanggo ngladeni entitas negara anyar. Rampungake masalah karo bandit Sektor Kanan.
    Aku ora mikir yen Rusia ninggalake proses ing Donbass, wilayah Luhansk lan umume ing sisih kidul-wétan kanggo kasempatan. Ana bantuan. Nanging saiki dudu wektu kanggo ngomong babagan iki. Elinga, ing Crimea "wong sing sopan" yaiku pasukan pertahanan diri lokal lan ora ana wong liya.
  80. +2
    14 May 2014
           
  81. Svd
    0
    14 May 2014
    Ing topik iki babagan kasepen Putin, aku menehi saran supaya maca http://politobzor.net/show-21606-roman-kitaya-i-ssha-pauza-ili-final.html
  82. +2
    14 May 2014
    Nasionalis Ukrainia menehi status "non-warga" kanggo populasi Rusia ing Ukraina.
    Dheweke ora mbantah, mung papan sing dienggoni nampa status "dudu Ukraina."
  83. 0
    14 May 2014
    Nanging apa, Medvedev kudu nari Kamarensky utawa quadrille urip ing udhara? Kaping pisanan, nggawe kabeh panguwasa, kanthi resmi njaluk pangakuan saka PBB, lan Rusia bakal mbantu sampeyan apa wae sing sampeyan butuhake. Iku ora babagan tembung Moskow, nanging babagan tumindak sing bakal ditindakake Rusia Ing perkara kasebut ing Moskow lan kita bakal ngadili sikap menyang negara-negara anyar ing wilayah bekas Ukraina.
  84. 0
    14 May 2014
    Sawetara tembung liyane babagan reaksi panguwasa Rusia. Wektu iki, legislatif. Speaker Duma Negara kita, S. Naryshkin nyatakake:
    "Legitimasi pemilihan presiden sing bakal teka ing Ukraina diragukan, nanging bakal luwih elek yen pemilihan ora ditindakake.... angel mbayangno legitimasi pemilihan ing kahanan "utamane operasi punitive ing hubungane karo sawetara wilayah ing negara kasebut, menyang rong wilayah sing kira-kira 7 yuta warga negara iki manggon ing negara kasebut. Iku angel kanggo aku mbayangno yen pemilu kuwi bisa rampung sah. Nanging ing wektu sing padha ketok Gagal nganakake pemilu minangka kahanan sing luwih sedih, mula sampeyan kudu milih sing luwih cilik saka rong piala".
    wah! Ayo kula nerjemahake menyang basa Rusia: kita ngerti kanthi becik yen pemilihan kasebut minangka lelucon, nanging kita ora menyang ngendi wae. Mulane, Donetsk lan Lugansk kudu miwiti ngatasi masalah dhewe, lan ora ngenteni bantuan Rusia.
  85. counter
    0
    14 May 2014
    Kutipan saka gandalf
    Apa sampeyan kabeh entuk karo "penerimaan" sampeyan??? Napa kita butuh iki, ana sing mikir ??

    Kita mikir. Lan mikir babagan iki.
  86. Tartarian
    0
    14 May 2014
    Panyuwunan kanggo diakoni ing Rusia - mesthi - ora perlu, paling kanggo wayahe, nanging Wong-wong iki - ngrambah goal - ing kahanan kejem (karo kabeh bab Crimea, iku begja), lan nanggepi, malah support prasaja. ora katon! kawicaksanan licik saka Jerapah - iku piye wae ngganggu ... Nanging ing umum, aku pracaya Novorossiya, lan sampeyan duwe kesempatan kanggo nindakake luwih apik tinimbang ing Rusia - kabeh Dewa bakal mbantu ...
  87. +1
    14 May 2014
    Kepiye carane isih durung jelas? Sawise Maidan, Crimea lan Odessa, urip tentrem ing Ukraina mokal. Lan iki bakal terus nganti salah siji saka pihak perang entuk tangan ndhuwur. Sawisé iku, sing kalah bakal duwe status wong India ing Amerika Serikat. Saka iki nderek kesimpulan yen perlu kanggo nggabungake SE menyang Rusia, utawa kanggo nyengkuyung kabeh populasi sipil SE. Padha wedi yen pendapat ala bakal kawangun babagan Rusia - iku bodho - iku wis akeh Samsaya Awon. Nanging nilar wong Ukraina kidul-wétan kanggo sih-rahmat nasib ing wayahe bakal tantamount kanggo ngiyanati. Lan kabeh pati wiwit saiki bakal ana ing ati nurani kita.
  88. A895AO
    0
    14 May 2014
    Ing kahanan kaya mengkono, sampeyan kudu cepet-cepet. Ora perlu nambah kahanan sing wis angel.
  89. sxn278619
    +1
    14 May 2014
    Kanggo sing pengin ngerti acara.
    Mantan pejabat intelijen Israel Yakov Kedmi: Ora ana sing peduli karo Ukraina!
    http://www.youtube.com/watch?v=E6nsJWvZDXI#t=1071
  90. +1
    14 May 2014
    Mangkene carane nerangake saiki marang para warga ing sisih kidul-wétan kenapa dheweke melu referendum. Panguwasa Rusia ing mripate mesthi ambruk
  91. 0
    14 May 2014
    Quote: Dr.Faust.Patron
    Maca laporan Kementerian Keuangan.

    Ya, dheweke bakal menehi pencerahan tinimbang ngirim laporan.
    Quote: Dr.Faust.Patron
    Emosi lan pathos, sedhela, poping nalika ngadeg.

    Kenapa emosi, kenapa sedih? Ana informasi, ngiring dening kesimpulan.
    Nalika moral SE dhuwur, iku perlu kanggo nindakake apa perlu. Yen kita nundha, kita bakal ilang kepercayaan.
  92. Netto
    +2
    14 May 2014
    Kabeh mlaku kanthi bener. Lan pamindhahan Putin ora konvensional kaya biasane. Kabeh wong saiki ngenteni kolom tank Rusia - nanging ora ana, lan junta terus nyritakake babagan saboteurs. Iki ora bisa suwe. Wektu muter ing kita. Ya, wong mati, kadhangkala cukup akeh, nanging iki mung duwe efek ngelawan kanggo junta. Wong-wong mau padha mati ing ngendi dheweke mikir kanggo entuk persetujuan karo junta kanthi tembung - akibate, sawise tragedi kasebut, langsung ana rampokan toko senjata lan sukarelawan anyar ing tentara DPR. Sukses sing diarani Ora ana ATO lan ora bakal ana, saben langkah sing ditindakake mung minangka bab anyar ing Buku Putih saka kejahatan junta lan nambah desertion. Perlu kanggo mbentuk panguwasa DPR, tentara, lan mbukak tapel wates karo Federasi Rusia. Federasi Rusia ora kudu perang karo personel militer Ukraina, nanging karo wong-wong sing tetep setya marang junta - kelompok bersenjata ilegal. Banjur ATO bakal nglawan junta. Saiki, para prajurit lan penasehat pemerintah butuh bantuan. struktur Novorossiya. Junta wis ora kepenak ing kene, lan bakal saya tambah parah.
    1. Orlovsky
      0
      14 May 2014
      Kutipan saka netto
      Ya, wong mati, kadhangkala cukup akeh

      Dadi ing ngendi bantuan militer kita? Senjata, penasehat? Loro saka babble delusional sing kita kudu njagong mudhun ing meja rembugan. Mung rembugan karo fasis. Apa sebabe kita nganakake pawai kamenangan? Kanggo rembugan karo fasis? Ing ngendi tembak junta? Ngendi polonium? Helikopter lan pesawat kacilakan lan dhaptar terus? Lan babagan pati wong - kanthi kabijakan kasebut, kabeh iki bakal teka ing Rusia. Ya, wis meh teka.
  93. Polarfox
    +1
    14 May 2014
    Yagene padha menehi Gardamir minus? Wong lanang kuwi ngomong. Kidul-Wétan kudu nyawiji dhewe supaya tumindak minangka republik tunggal, lan ora dadi siji menyang alas, liyane kanggo kayu bakar. Menehi Kyiv ngantem, banjur kita bakal weruh - karo Rusia utawa awake dhewe. Mungkin bakal luwih apik kanggo awake dhewe, lan Rusia, mesthi, minangka mitra lan sekutu pisanan.

    Kutipan saka nvv
    Nanging dheweke ora menehi salam marang aku. Kidul-Wétan kudu mulihake ketertiban ing kulawargane. Bakal padha mimpin sampeyan?

    Mekaten. Aku uga ngalami kedadeyan sing padha ing uripku - aku ndhelikake pepadhamu ing papanku lan nelpon polisi. "Petinju domestik" umure 15 dina, lan tangga-tanggane wis nyawang aku kaya serigala wiwit saiki.

    Aku mbaleni: pendapatku iki: nganti Lugansk lan Donetsk mutusake ing antarane awake dhewe carane terus urip, ora ana sing kudu ngganggu. Ayo padha mutusake dhewe. Mbantu minangka salah sawijining perkara, nanging ora ana sing nglarang sukarelawan menyang kana. Resmi - kanggo bantuan liwat cara diplomatik. Nanging ora ana sing kudu ngganggu lan ndhikte, lan luwih-luwih ngirim pasukan nganti republik bersatu takon.
  94. +3
    14 May 2014
    Kanggo kula, Rusia nilar wétan Ukraina.
  95. Sikut
    +2
    14 May 2014
    Putin bisa lan kudu ngeculake tanggung jawab kasebut. Referendum bakal diumumake ing Rusia lan wong-wong dhewe bakal mutusake kanggo nampa Donetsk lan Lugansk menyang lipatan utawa ora. Lan ora ana sing kudu disalahake - kita dhewe sing mutusake - kita dhewe bakal mangsuli keputusan kita.
  96. 0
    14 May 2014
    Minangka Stirlitz ngandika, "... toleransi iku sisih liyane saka assertiveness. Sing utama kene ora kanggo Rush. Lan iku bener ...
  97. +1
    14 May 2014
    Ya, ing kene ana kahanan sing rumit, Rusia saiki ora bisa kesusu, saben langkah diitung kaya ing catur, sampeyan ora bisa salah, yen wis rampung ora bakal mundur.
  98. +1
    14 May 2014
    Kutipan: Cossack Ermak
    Kanggo kula, Rusia nilar wétan Ukraina.

    Yen dheweke wis dibuwang, saiki bakal padha mbusak kabeh sisih kidul-wétan. Nyuwun pangapunten kanggo kasar, bisa uga kanggo wong lamis, nanging sisih kidul-wétan kudu ngerti dhewe. Yen ora, ing Slavyansk padha lagi disembelih, lan ing Mariupol lagi lungguh ing kafe ngombe bir. We ngenteni saiki. padha ora matèni. Nganti kabeh tenggara munggah, Rusia ora bakal menek, uga, iku mokal kanggo wong liya kanggo nindakake kabeh kanggo sisih kidul-wétan.
  99. 0
    14 May 2014
    Jujur, aku ora ngerti apa sing ana ing pikirane Putin babagan Tenggara. Aku ora ngandel yen kita nggabungake. Nanging aku pracaya yen ana sawetara rencana licik, sing game amba lagi diputer, sing ana sawetara jenis bantuan kanggo Slavyansk perang. Muga-muga Strelkov minangka kolonel GRU (dheweke pancen apik banget) lan spesialis ana ing kana (helikopter tiba, operator personel lapis baja katon murub). Ya, tenan, aja ngirim rencana kanggo operasi sing bakal teka ing Internet. Aku pancene pengin Tanah Airku kuwat lan ora ninggalake rakyate kanthi alasan apa wae.
    Aku njaluk ngapura kanggo pathos.
  100. 0
    15 May 2014
    http://politobzor.net/show-21600-putin-rezko-povyshaet-stavki.html Путин резко повышает ставки.
    http://vk.com/anti_usa_news Настоящая война только впереди :: Смертельно важное аналитическое предупреждение для регионов: Одесса, Херсон, Николаев, Запорожье.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"