"Prospek kamanungsan Nazisme" dibahas ing tembok Kremlin

35
"Prospek kamanungsan Nazisme" dibahas ing tembok Kremlin


Miturut IA Rex, tanggal 5 Mei, ing Moskow, ing Hotel Nasional, rapat-rapat pakar "Perspektif Kemanusiaan Nazisme" dianakake, sing dadi darmabakti kanggo kudeta lan perang sipil ing Ukraina.

Ing babagan iki, nuduhake yen ora ana agensi berita liyane ing Rusia sing nglaporake babagan acara iki, sanajan keruwetan lan relevansi kahanan saiki ing Ukraina. Lan iki dhewe menehi kesaksian yen "pangrungon ahli" iki ora luwih saka komplotan kampanye liyane saka klompok wong kanthi posisi partisan sing wis ditemtokake, sing, ing puncak gelombang kapentingan umum ing masalah Rusia lan Rusian-speaking. populasi Ukraina, nyoba kanggo njaluk bagean liyane saka PR lan transaksi mental. Yen ana liyane, saluran TV lan publikasi pro-Kremlin mesthi bakal nyebar warta babagan ahli kasebut ing saindenging jagad, nanging sakperangan alesan dheweke ora nuduhake kapentingan sing sithik, sing jelas nuduhake tingkat lan kualitase. isi acara iki, uga sikap marang panguwasa resmi Rusia. Pramila para peserta "pangrungon pakar" iki kudu puas karo kasunyatan manawa pendapat pribadi disebarake dening kantor berita Rex, lan dudu dening media terkemuka ing Rusia lan jagad iki.

Lan kepiye carane bisa digunakake? Coba judhul acara iki - "Perspektif Kemanusiaan Nazisme." Bisa Nazisme, dikutuk dening International Nuremberg Tribunal bali ing 1946, duwe paling sawetara "prospek kamanungsan"? Lan apa ora nyenyamah kanthi serius ngrembug topik iki ing Rusia, sing ngalahake Nazisme 70 taun kepungkur nalika Perang Patriotik Agung. Menapa malih, kanggo ngunggahake lan ngrembug wacana kasebut ing wayah wengi dina Kamenangan? Aku mikir yen sing ngatur iki, supaya bisa ngomong, "pangrungon ahli" ora kabeh bener karo akal sehat lan sajarah memori. Yen ora, dheweke bakal nemokake jeneng liya sing luwih cocog karo kasunyatan lan kasunyatan Rusia modern kanggo acara kasebut. Ing sawetoro wektu, ternyata dheweke ora mung nampani resusitasi Nazisme ing Ukraina, uga ing bagean liya saka papan pasca-Soviet, nanging uga "kanthi tampilan sing sinau saka pakar" pancen serius ngrembug apa lan apa jenis. saka "prospek kamanungsan", ora mung ing negara sing cedhak karo Rusia, nanging uga ing Rusia dhewe. Apa amarga acara iki ana ing blokade informasi lengkap utawa "diabaikan", ing basa konten modern ing Internet, dening media massa resmi negara kita? Malah mungsuh kawicaksanan manca saka Kepemimpinan Rusia saiki, sing siap kanggo cling kanggo saben tembung, mung kanggo denigrate plans lan tumindak negara kita ing mata masyarakat, malah media Ukraina pro-Maidan, padha digatèkaké kasunyatan saka iki "pangrungon ahli", amarga malah kanggo wong-wong mau ketoke khayal lan sengaja kasar. Lan mung IA Rex, netepi karsane penyelenggara diskusi babagan "prospek kemanusiaan Nazisme", dipeksa ngandhani donya babagan apa sing kedadeyan.

Ing mburi layar lan malah closeness (ing National Hotel tengen jejere tembok Kremlin) saka pakar pangrungon ing "Kemanusiaan Prospects kanggo Nazisme" ora mangu. Yen masyarakat Rusia ngerti sethithik babagan wong-wong mau, kanca-kanca patriotik kita mesthi njaluk melu - macem-macem jinis "antifa", Cossacks, mesin telusur, "Afghans", aktivis enom saka kelompok pro-Putin "Nashi" , "Young Guard", "United Russia" lan liya-liyane, sing kudu lan banget dingerteni, sing diarani "ing awak", bakal nerangake marang wakil saka "komunitas ahli" sing ana ing kono lan para wartawan IA Rex sing gabung karo dheweke, apa jenis "prospek kamanungsan" Nazi saiki lan, utamane, ing Rusia. Nanging acara iki, aku mbaleni, ditutup, meh "kanggo elit", lan masalah "prospek kamanungsan Nazisme" dirembug, amarga biasane ngomong kanthi ironi ing taun-taun Soviet babagan latar mburi. tumindak lan keputusan nomenklatura partai-komunis, "bunder sing sempit saka wong sing winates".

Watesan intelektual saka wakil saka "komunitas ahli" sing kumpul ing Hotel Nasional kanggo pangrungon bisa digambarake kanthi jelas kanthi isi pidato wakil "gerakan pembebasan nasional" saka wong Talysh Fakhraddin Aboszod, teks kasebut. kang diterbitake ing portal dening agensi warta Rex. Diwiwiti kanthi wacana lisan sing ora jelas babagan perlu ngenalake rezim totalitarian ing Rusia. Kepiye carane nganggep kutipan penulis ing ngisor iki: "Aku meh ora bisa dituduh tresna khusus kanggo" 1937 ", nanging ing wektu sing padha jelas yen tanpa taun 37 ora bakal ana 9 Mei! Mulane, Kepemimpinan Rusia kudu langsung miwiti kanggo ngatasi sawetara langkah urgent kanggo "ngresiki" lapangan internal negara kanggo consolidate kabeh bagean saka masyarakat ing pasuryan saka ancaman external mbesuk. Kita ora bakal melu dolanan tembung lan ora bakal takon wong iki kepiye "tresna khusus" beda karo "tresna mung" ing babagan intensitas ekspresi lan persepsi. Nanging, njupuk kesempatan iki, ayo padha ngelingake yen ana manifestasi nasionalisme, lan Fakhraddin Aboszoda dhewe, tanpa ndhelikake, minangka nasionalis Talysh, ing taun 1937 minangka tandha kualifikasi "kegiatan kontra-revolusioner borjuis", sing bisa dihukum sesuai karo kesuwur artikel 58 saka KUHP RSFSR dening penjara kanggo istilah 3 taun nganti lan kalebu paukuman pati. Ing wektu sing padha, dheweke kudu ngelingi yen sanksi artikel iki ora nyedhiyakake tandha kualifikasi tambahan sing mbedakake paukuman. Ing tembung liyane, ukuran paukuman ora gumantung ing komposisi saka tumindak pidana, nanging ing pribadine saka wong kang nglawan pidana represi. Cukup, amarga Pak Aboszoda ngomong kanthi banter babagan nasionalisme Talysh utawa netepake diri ing wilayah apa wae kanthi basis nasional, banjur ing taun 1937 mung siji prospek sing nunggu dheweke - eksekusi, kaya sing kedadeyan ing taun kasebut kanthi akeh tokoh kekuwatan Soviet ing Transcaucasia, sing politik Ing siji wektu, werna bali menyang aktivitas saka partai nasional orientasi sosialis, wiwit saka Azerbaijan "Gummet" lan pungkasan karo Armenian "Hnchak", ora kanggo sebutno mbukak nasionalis "Musavat" utawa "Dashkantsutyun" .
Mulane, sadurunge nelpon pimpinan politik Federasi Rusia kanggo mulihake rezim 1937, Fakhraddin Aboszoda kudu mikir kaping pirang-pirang karo sirahe dhewe (lan dudu wong liya) yen sawise pidato ing 5 Mei ing pangrungon ahli babagan "kemanusiaan". prospek Nazisme" ing Ing kahanan sajarah konkrit 1937, padha ora bakal malah ngirim wong kanggo ventilate otak saka delirium nasionalis kanggo logging utawa tambang emas ing wilayah Magadan, nanging mung bakal ngalahake wong metu karo peluru revolver alus ing basements. saka Lubyanka. Mbokmenawa, Pak Aboszoda ora tau maca tembung Georges Jacques Danton, sing dadi buku teks ing taun-taun Revolusi Prancis Agung, sing diomongake sadurunge dieksekusi ing guillotine, yen "revolusi mangan anak-anake." Yen ora, ngandelake pengalaman sejarah wong liya, dheweke ora bakal njaluk represi preventif ing sirahe wong liya, ngelingi yen kahanan bisa owah sacara dramatis, lan dheweke bakal tiba ing flywheel "ngresiki" lapangan internal sing diduweni. dibukak. Nanging dudu titik kasebut, penulis iki duwe "wahyu" sing luwih menarik.

Rong paragraf ing ngisor iki, Fakhraddin Aboszoda nyerat: "... dina iki bebaya paling gedhe kanggo Rusia dudu wong-wong sing diarani juara fasisme. Mungsuh nyata Rusia ing kahanan kaya mengkono iku wong-wong sing manggoni posisi dhuwur ing sistem kakuwasan lan layanan khusus ing tengah lan ing wilayah, sing bisa aman diklasifikasikaké minangka pengkhianat nasional. Kutipan iki sepisan maneh nuduhake manawa penulis banget ora ngerti babagan sejarah "Great Purge" taun 1937 lan inti saka tuduhan sing ditindakake marang wong-wong sing ditindhes sajrone wektu kasebut. Sampeyan kudu ngerti yen meh kabeh "pengkhianat nasional" sing dibasmi ing taun 1930-an, kanthi diselidiki utawa pengadilan, uga disalahake amarga hubungan kontra-revolusioner karo imperialis utawa Nazi (yaiku, karo Nazi, lan dudu fasis. , minangka Pak Aboszoda nyerat, amarga Nazi Jerman adhedhasar kekuwatane ing Partai Sosialis Nasional, lan fasis Italia ing serikat pekerja). Ing taun-taun kasebut, antarane juara Nazisme (nanging ora fasisme) lan "pengkhianat nasional" jelas minangka tandha sing padha. Kurang pangerten babagan kasunyatan iki dening Pak Aboszoda cukup jelas nuduhake pangerten sing sejatine, utawa luwih, kekurangan pangerten sing lengkap babagan nuansa paling penting babagan sejarah politik lan hukum manungsa.

Sanalika sawise wacana kasebut ing ndhuwur, Fakhraddin Aboszoda nyerat: "Nduwe tentara pengkhianat nasional sing akeh banget, pimpinan bisa mbenerake kahanan mung kanthi bantuan hukum McCarthy sing anyar." Iku angel kanggo ngerti apa tegese wong iki nalika ngandika bab "hukum McCarthy." Sembarang lulusan saka fakultas hukum universitas sing wis luwih utawa kurang serius sinau ing Course saka sajarah negara lan hukum negara manca ngerti sing panyengkuyung lan pandherekipun saka ideologi saka Amérika Republican Senator saka Wisconsin Joseph Raymond McCarthy ditanggepi loro. hukum: ing Juni 1952, Bill McCarran-Walter ing matesi migrasi lan "Undhang-undhang Kontrol Komunis 1954". Ora ana tumindak legislatif AS sing duwe jeneng McCarthy, sanajan sing nomer loro kasebut kadhangkala disebut, nanging mung ing publikasi propaganda Soviet. Fakhraddin Aboszoda kudu luwih nyinaoni aspek-aspek sejarah donya sing pengin diomongake karo "panemu ahli". Ngomong babagan transfer praktik McCarthyism menyang urip politik Rusia modern, dheweke, amarga ora nggatekake dhewe, ora ngerti kepiye carane iki bakal dadi pribadi. Yen perlu, kanggo birokrasi negara Rusia, kesahihan nggayuh kewarganegaraan Rusia kanthi analogi karo norma-norma tagihan McCarran-Walter babagan mbatesi migrasi bisa gampang ditakokake, sawise dheweke bakal dideportasi menyang tanah air sejarah - menyang Azerbaijan, ing ngendi dheweke bakal diwenehi sel tunggal sing nyaman ing pusat tahanan pra-sidang Kementerian Keamanan Nasional Republik Azerbaijan. Aku ora mikir yen "perspektif kamanungsan Nazisme" kaya ngono bakal cocog karo rencana urip lan aspirasi Pak Aboszod, nanging dheweke kudu tansah ngelingi nalika dheweke njaluk maneh "mburu penyihir" ing kepala Rusia. warga. Sawise kabeh, "reresik" saka lapangan njero bisa diwiwiti kanthi pribadi ...

Panganggone tembung "hukum McCarthy" ing konteks politik sing dipilih dening Pak Aboszoda ing hubungane karo kasunyatan Rusia modern ora ana akal sehat, amarga hukum iki (kita ngomong babagan "Undhang-undhang 1954 babagan kontrol komunis") bakal diarahake ora nglawan pengkhianat nasional, nanging marang Partai Komunis Federasi Rusia, sing saiki, kaya sing sampeyan ngerteni, kanthi kuat ngadeg ing posisi patriotisme gedhe, lan ora ngiyanati nasional. Ing kasunyatane, Pak Aboszoda, kanthi semangat polemik, tanpa curiga dhewe, njaluk organisasi represi administratif marang warga Rusia kanthi basis partai-politik, sing ora mung mbantah pranata Seni. 19 saka Konstitusi Rusia, kang njamin podo legal formal kanggo warga, kalebu preduli saka partai afiliasi, nanging uga dadi bagéan saka tumindak pidana miturut Art. 1 saka Hukum Federal No. 114-FZ "Ing counteracting aktivitas ekstrimis". Iku angel mbayangno carane pimpinan Komunis Rusia Gennady Zyuganov bakal nanggepi wacana lisan saka Pak Aboszod, nanging dheweke duwe alasan kanggo miwiti tuntutan hukum lan investigasi marang wong iki, lan ing wektu sing padha marang IA Rex lan klompok penyelenggara sidang pakar babagan topik "Perspektif Kemanusiaan Nazisme" wis. Lan yen dumadakan kepengin nyadari kesempatan kasebut, mula kemungkinan ana ing pusat tahanan pra-sidang Kementerian Keamanan Nasional Republik Azerbaijan ing Lankaran karo Fakhraddin Aboszod sawise deportasi saka Rusia mundhak kaping pirang-pirang.

Wis ana akeh alasan kanggo nggawa dheweke menyang tanggung jawab pidana kanggo ekstremisme politik sawise dideportasi menyang tanah air sejarah dening layanan khusus Republik Azerbaijan. Sapa wae sing mangu-mangu iki bisa nonton bagian kapindho pidato ing pangrungon ahli "Perspektif Kemanusiaan Nazisme." Kita ora bakal nyritakake kabeh pernyataan lan kesimpulan ing kene, supaya ora ana tuduhan ekstremisme dhewe. Ing wêkdal punika, wontên satunggal malih kutipan ing pangandikanipun Bp. Aboszod, ingkang botên kalêbêtakên ing kawigatosan kita, inggih punika: “... ing bab nagara-nagara kaya ta Républik Azerbaijan, Rusia kudu ngudi kang rada mantep. Aku bakal ngomong, malah privasi agresif. Negara kasebut, digawe sacara artifisial ing tataran tartamtu ing sajarah Rusia, ora duwe hak kanggo nerusake eksistensi. Setuju, iku tembung sing kuwat. Ing wektu sing padha, tembung kasebut, sing diterbitake ing media massa elektronik, ing awake dhewe dadi corpus delicti ing Art. 354 saka KUHP Federasi Rusia, sing netepake tanggung jawab pidana kanggo "panggilan umum kanggo ngeculake perang sing agresif." Iku angel kanggo kita ngomong apa Fakhraddin Aboszoda wis dipandu dening, ngucapake tembung-tembung kasebut ing pangrungon ahli "Perspektif Kemanusiaan Nazisme", kita ora ngerti kenapa pimpinan IA Rex mutusake kanggo nyelehake tembung kasebut ing portal kasebut. Nanging cukup jelas kanggo kita yen wong-wong iki, kaya sing dikandhakake, wis "tiba" ing artikel pidana marang awake dhewe. Aktivis hak asasi manungsa Rusia saka partai utawa etnis sing pengin nggawe PR positif kanggo awake dhewe babagan kasunyatan egregious iki mung kudu ditrapake ing Kantor Jaksa Agung Federasi Rusia lan FSB Rusia supaya bisa nampa publisitas sing cocog kanggo awake dhewe.

Kita mung bisa kaget karo kabodhoan amarga Fakhraddin Aboszoda, IA Rex lan penyelenggara sidang pakar "Perspektif Kemanusiaan Nazisme" ing Hotel Nasional nggawe basis bukti penuntutan pidana marang awake dhewe nganggo tangane dhewe. Lan pengakuan sing tulus, kaya sing sampeyan ngerteni, minangka dalan langsung menyang pakunjaran.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

35 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. MG42
    +7
    14 May 2014
    Seruan perang tentara elit banderlogs: "Sapa sing ora mlumpat, dheweke bakal" wassat
    1. +5
      14 May 2014
      Aku ora ngerti apa "Perspektif Kemanusiaan", nanging Nazisme lan fasisme uga ora duwe papan ing jagad iki. Ayo bubrah!
      1. Kiever
        -2
        14 May 2014
        Sawetara bakal mbantah karo sampeyan. Nazisme iku ala. Masalahe kabeh yaiku label fasisme sing digantung ing wong sing ora sopan mimpin wedhus menyang arah sing dibutuhake.
      2. +2
        14 May 2014
        Ukrainia calon presiden Yulia Tymoshenko wis digambar munggah dhaftar wilayah Rusia, kunjungan menyang kang kudu dilarang kanggo presiden Rusia. Dhaptar Tymoshenko kalebu: Distrik Federal Crimea - "agresi marang Ukraina"; Kapuloan Kuril - "agresi marang Jepang"; bagéan saka wilayah Pskov - "agresi marang Estonia"; wilayah Kaliningrad - "agresi marang Jerman"; bagéan saka Karelia lan wilayah Leningrad - "agresi marang Finlandia." Yulia Timoshenko janji bakal njaluk dhukungan saka masyarakat internasional ing prakara iki, amarga kunjungan kuwi dening Putin, ing mratelakake panemume, "diarahake marang kabeh donya demokratis."


        Omong kosong lengkap
        1. +1
          14 May 2014
          Sayange kanggo wong wadon sing mlarat - ing kene dheweke, demokrasi Barat ing tumindak, ing pakunjaran padha ngalahake sirahe wong miskin.
    2. Kiever
      -7
      14 May 2014
      APA ITU FASCIS
      http://www.dazzle.ru/antifascism/fascism.shtml (определение из Большой Советской энциклопедии).
      Tandha-tandha fasisme (ing totalitas):
      1. Pembenaran ing basis ras saka kaunggulan lan eksklusivitas siji, diumumake kanthi kabecikan iki, bangsa sing dominan;
      2. Intoleransi lan diskriminasi marang bangsa "manca", "musuh" lan minoritas nasional liyane;
      3. Nolak demokrasi lan hak asasi manungsa;
      4. Nemtokake rezim adhedhasar prinsip kenegaraan totalitarian-perusahaan, sistem siji partai lan kepemimpinan;
      5. Adoption saka panganiaya lan teror kanggo nyuda mungsuh politik lan sembarang wangun dissent;
      6. Militerisasi masyarakat, nggawe formasi paramiliter lan pembenaran perang minangka sarana kanggo ngrampungake masalah antar negara.
      Fasisme nyebabake penolakan lengkap hak-hak lan kabebasan-kabebasan manungsa, iki nggawa ancaman potensial lan nyata marang katentreman lan keamanan manungsa.

      Saiki mikir babagan ngendi ana tandha-tandha kasebut - ing Ukraina, utawa ing Rusia?
      1. Kiever
        -9
        14 May 2014
        Nyatane, Nazi iku wong Rusia. Ora ana kebetulan yen Hitler, ing wawancara pungkasan, ujar manawa Nazisme bakal urip maneh ing Rusia ing mangsa ngarep, lan Churchill nulis yen Nazi ing mangsa ngarep bakal ngarani awake dhewe anti-fasis.
        Propaganda Rusia dadi cidra lan sinis sing malah kasunyatan pidana agresi Rusia lan aneksasi bagean saka wilayah Ukraina ing atine Rusia besotted katon kaya tumindak apik. Putin nggunakake retorika sing padha digunakake Hitler nalika aneksasi Austria lan Polandia, lan wong Rusia pracaya wong ing guise saka Ukraina niru perang nglawan fasis mitos. Ora ana fasis ing UKRAINE. Malah "Sektor Tengen" lan "Svoboda", sing mung duwe dhukungan 1% saka populasi lan ora duwe kekuwatan nyata, aja ngomong babagan kaunggulan ras Ukrainia, AJA MANGGO INTOLIERANCE lan DISKRIMINASI TERHADAP ORANG LAIN (iki pratandha utama Nazisme), nanging rodo agitate kanggo sikap FRIENDLY menyang minoritas nasional sing ora cilaka Ukraina (GO TO SITUS RESMI lan AJA MACA PALSU PALSU). Kabeh pihak liyane, kalebu. duwe mayoritas ing parlemen, ing umum, padha wanted kanggo ngidoni sing saka apa warga negara. ING RUSIA, ORGANISASI CHAUVINIST NEO-NAZIS TUMBUH ING KEMBANG AGUNG, saben taun neonazis mateni udakara 42 "wong manca", lan ing Ukraina pungkasane ana wong sing tiwas 3 taun kepungkur, lan banjur amarga konflik sing ora disengaja ing latar nasional lan ora amarga dheweke ora Ukrainia. Ora ana NAZIS ing UKRAINE!!!
        Ana tandha-tandha fasisme ing Rusia, dudu ing Ukraina http://www.charter97.org/ru/news/2014/4/9/93780/
        Separatis Odessa dilatih dening neo-Nazi saka St
        http://news.liga.net/news/politics/1117091-odesskikh_separatistov_treniruet_neon
        atsist_iz_sankt_peterburga_.htm
        Sapa sing fasis Ortodoks? Zigging wong Rusia.
        http://www.youtube.com/watch?v=1UCW-tmB8F0&feature=youtu.be
        Fasisme ing Rusia sah dening Putin
        http://www.youtube.com/watch?v=zYUeLMuL4tk
        Gubarev pseudo-gubernur sing ditangkep dadi Nazi Rusia sing berpengalaman
        http://crime.in.ua/news/20140308/gubarev-nacyst
        Anggota Black Hundred Rusia njaluk Putin ngirim pasukan menyang Odessa
        http://crime.in.ua/news/20140325/nacyst-odessa
      2. +1
        14 May 2014
        Deleng ing troll sing tatu munggah, nang endi wae ing gendéra beda, mesthi ing Ukraina troll
        1. 0
          14 May 2014
          Quote: Kucing sing apik
          Deleng ing troll sing tatu munggah, nang endi wae ing gendéra beda, mesthi ing Ukraina troll


          Apa sing dibusak? Aku wanted kanggo njawab kancaku sing kita ngerti soko malah tanpa label. Kita dipercaya mripat kita.
          1. 0
            14 May 2014
            Lan ana apa? Ora ana cara kanggo njagong ing komputer sedina muput! Iku bakal dibusak dina sabanjuré.
      3. +2
        14 May 2014
        Apa sampeyan ora kerep ngganti gendera saka Kiev? Kaya perek
    3. Kiever
      -7
      14 May 2014
      Lan kasunyatane prasaja:
      1. Rusia banget nglanggar norma-norma hukum internasional, kanthi nggunakake pasukan militèr, bagéan saka wilayah negara berdaulat Ukraina.
      2. Rusia nindakake iki kanthi nglanggar kewajiban internasional kanggo ngurmati integritas lan kedaulatan wilayah Ukraina, sing diwenehake nalika narik senjata nuklir saka Ukraina kanthi penipuan sing ala. Alasan moronis sing miturut omongane uwong pemerintah wis diganti ing Ukraina bakal nggawe kabeh masyarakat internasional ngguyu. Komitmen digawe kanggo negara, dudu pamrentah, lan diwenehake kanthi terus-terusan, ora nganti pirang-pirang taun.
      3. Kabeh upaya Rusia kanggo mbenerake tumindake iku ora sah, ora preduli saka isine - ora ana sing diwenehi hak sanajan mung ngganggu urusan jero UKRAINE, ora ngomong babagan AGRESSI MILITER lan ngrebut wilayahe. Iki minangka pelanggaran paling gedhe ing kabeh undang-undang internasional, kasunyatane Agresi militer iki minangka kejahatan sing ora duwe garis watesan miturut hukum internasional.
      4. Kajaba iku, kabeh Argumentasi RUSIA babagan Agresi Militer iku Edan, VEGAN, CYNIC LIE:
      4.1. Ora ana gangguan saka penutur Rusia ing Crimea lan Ukraina wétan, ora ana wong Rusia sing lara, ora ana sing nglarang wong-wong mau nganggo basa Rusia, 500 SEKOLAH RUSIA Mbukak ing kabeh CRIMEA lan mung 5 SEKOLAH Ukrainia (sing, kanthi cara, dheweke). saiki nyoba nutup). Lan kosok balene, ana akeh bukti oppression frenzied kabeh non-Rusia ing Crimea. Rusia wis mbiayai pangembangan organisasi neo-Nazi pro-Rusia ing Crimea kanggo wektu sing suwe, nuwuhake rasa sengit marang kabeh Ukrainia - panangkepan Crimea direncanakake kanthi dawa lan kanthi teliti (sadulur "sepuh" Kain duwe piso ing lengen dawa. kepungkur, lan ora nggunakake kanthi spontan).
      4.2. Upaya kanggo mbenerake tumindak kriminal kasebut kanthi diduga nyatakake yen Nazi dadi kuwasa ing Ukraina, utawa sawetara jinis junta, iku palsu lan ora ana sebabe:
      a) Ing Ukraina, daya utama belongs kanggo parlemen, minangka diwenehake dening Konstitusi. Lan parlemen iki sah lan kapilih kanthi sah ing taun 2012, ora ana sing diowahi ing kene. Owah-owahan mung sawise eksekusi luwih saka satus demonstran sing ora bersenjata, Yanukovych mlayu, sanajan ora ana sing nyopir, dheweke bisa tetep lan nyoba mbenerake apa sing wis ditindakake. Alamiah, parlemen ditunjuk akting. Presiden, iki sah lan ora ana alternatif kanggo iki, lan milih PEMILU. Yen presiden mati, lara parah, mlayu, lan ora netepi kuwajibane, banjur diangkat dadi Plt, LAN PEMILU, OPO ORA JELAS? APA TEGESÉ ALTERNATIF ING BASA INGGRIS? Para junta lan perebut kuwasa ora ngangkat pemilu, tujuane kosok balene - kanggo nahan kekuwatan. PENGEN WEWASA LAIN - MUNG NYOLI TIGIPK, DOBKIN, TSAREV, kok nganggo kekerasan lan ngwutahake getih.
      b) Rusia ora duwe hak campur tangan ing urusan internal negara sing berdaulat amarga ora seneng karo sapa sing dadi kuwasa. Sanadyan ana "fasis", nanging - Ora ana FASIS ing UKRAINE. Malah "Sektor Tengen" lan "Svoboda", sing mung 3% saka dhukungan saka populasi lan ora duwe daya nyata, kampanye kanggo sikap FRIENDLY menyang minoritas nasional sing ora cilaka Ukraina (GO TO SITUS RESMI lan ora maca. PALSU PALSU). Kabeh pihak liyane, kalebu. duwe mayoritas ing parlemen, ing umum, padha wanted kanggo ngidoni sing saka apa warga negara. Posisi penting ing pamaréntahan dikuwasani dening anak didik saka partai Batkivshchyna Yulia Tymoshenko. Kok ujug-ujug dadi "fasis". ING KUASA ING UMUM, PALING PALING NON-UKRANIAN.
      Ing Rusia, saben taun, NEO-NAZIST mateni udakara 20 "Wong Asing", lan ing Ukraina pungkasan wektu ana wong sing dipateni 5 taun kepungkur, lan banjur amarga padu ing latar etnis lan ora mung amarga dheweke ora Ukrainia.
      1. +3
        14 May 2014
        Metu saka kene, ambune kaya lendhut rawa! Aku mung karo sensor.no. Ing kana, lunga lan zombie dhewe, wong Inggris Romania-Walanda, miturut gendera sampeyan. am
      2. Komentar wis dibusak.
    4. 0
      14 May 2014
      Seruan perang tentara banderlog elit: "Sapa sing ora mlumpat, dheweke

      FASIS (Fascismo Italia, saka fascio - bundel, bunch, asosiasi) - ideologi, gerakan politik lan praktik sosial, sing ditondoi dening fitur lan sipat ing ngisor iki: kabeneran ing basis ras superioritas lan eksklusivitas siji, diumumake kanthi kabecikan. bangsa sing ngatur iki; intoleransi lan diskriminasi marang bangsa "manca", "musuh" lan minoritas nasional liyane; nolak demokrasi lan hak asasi manungsa; imposition saka rezim adhedhasar prinsip negara totalitarian-perusahaan, sistem siji-partai lan kepemimpinan; negesake kekerasan lan teror kanggo nyuda lawan politik lan macem-macem bentuk dissent; militerisasi masyarakat, nggawe formasi paramiliter lan pembenaran perang minangka sarana kanggo ngrampungake masalah antar negara bagian.
    5. 0
      14 May 2014
      Aku "M.o.s.k.al" ... Lan aku bangga karo iku! Lan jumper ... Inggih, ayo padha mlumpat yen padha seneng ...
  2. + 13
    14 May 2014
    Punika - perspektif kamanungsan Nazisme:
  3. Kiever
    -11
    14 May 2014
    Babagan Junta
    Ing Ukraina, daya utama belongs kanggo Parlemen, minangka diwenehake dening Konstitusi. Parlemen iki sah lan kapilih kanthi sah ing taun 2012.
    Apa sing wis diganti ing Ukraina:
    a) Sawise eksekusi atusan demonstran sing ora bersenjata ing parlemen, meh kabeh wong nolak Yanukovych. Akeh anggota ninggalake Partai Wilayah, minangka asil, mayoritas anyar dibentuk, lan Wilayah kasebut nentang oposisi. Mbentuk mayoritas anyar ing parlemen minangka proses alamiah lan legal ing negara demokratis.
    b) Yanukovych mlayu, sanajan ora ana sing wis nindakake, dheweke bisa tetep lan nyoba mbenerake apa sing wis ditindakake. Alamiah, parlemen ditunjuk akting. Presiden lan PILIHAN sing ditunjuk. Iku legal lan ora ana cara liya. Yen presiden mati, lara parah, mlayu, lan ora netepi kuwajibane, banjur diangkat dadi PRESIDEN, LAN PEMILU. OPO ORA JELAS? APA TEGESÉ ALTERNATIF ING BASA INGGRIS? JUNTA LAN PENANGKUL KEKUASAAN ORA NYAMBUT PILIHAN, TUJUAN NYAMBUNG KEKUASAAN. Yen sampeyan pengin panguwasa liyane - ana pemilu - mung milih TIGIPKO, DOBKIN, TSAREVA.
    Nanging kasunyatane beda - pengkhianat ing Tanah Air sing ngapusi junta lan kudeta mitos, nyatane, padha ngupayakake kudeta anti-Ukraina bersenjata kanggo kepentingan negara mungsuh - Rusia, sing nindakake intervensi militer cidra marang Ukraina.
    1. +4
      14 May 2014
      Kievans mandheg ngapusi. Malah wegah mbantah kabeh omong kosong sing sampeyan tulis ing kene.
      1. +4
        14 May 2014
        Miturut gaya presentasi, sing diarani "Kievite" nyebarake saka wilayah pangkalan AS ing Bahrain, ing ngendi unit kasebut dumunung, dipenjara kanggo perang informasi ing ngarep Ukrainia ... Sing wis kondhang " Krymchanka, putri saka perwira" lan sawetara kanca sing padha teka saka kono ... mula aja dianggep serius ...
    2. +1
      14 May 2014
      Kyivian
      ing Ukraina, junta fasis saiki ing kuwasane, kang dadi kuwasa minangka asil saka kudeta. Sampeyan entuk 30 potongan perak saka Departemen Luar Negeri. Dadi telek mili saka sampeyan.
  4. +4
    14 May 2014
    Tahan kabeh peserta ing acara iki tanggung jawab kanggo propaganda Nazisme.
    1. +1
      14 May 2014
      tawaran gedhe! Kanggo iki saka "bunder sempit wong winates."
    2. 0
      14 May 2014
      utamané amarga wis ditulis metu ing KUHP Rusian!
  5. 0
    14 May 2014
    Ana akeh rapat-rapat ing prinsip PPR (dheweke lungguh ... p-apa ... buyar) ... sampeyan bisa nambani iku beda ... dhasar ora menarik ... sing, pancen ora ana ...
  6. Kiever
    -1
    14 May 2014
    Deleng goroh para rashists: http://www.stopfake.org/
  7. Komentar wis dibusak.
  8. +4
    14 May 2014
    Aku ora ngerti siji bab. Ana hukum, preseden ing pasuryan. Ngendi FSB nggoleki? Yagene iki "tokoh" ora dibungkus sirip lan dikirim menyang bullpen?
  9. +2
    14 May 2014
    Nanging hotel "Nasional" iku larang banget ... Aku mikir babagan biaya sing dianakake acara iki?....
  10. arch_kate3
    0
    14 May 2014
    Artikel aneh ... banget. Kenapa ditulis? Kagem sinten? Konspirasi...
  11. VSK
    +2
    14 May 2014
    Yagene, ora ana artikel, jeneng "penilai" kasebut dituduhake? Iku penting kanggo nyebut jeneng supaya wong ngerti sapa lan apa jenis wong. Lan, yen bisa, ngilangi dalan menyang kekuwatan!
    1. 0
      14 May 2014
      Aku mikir Makarevich lan Novodvorskaya mesthi ana
  12. +2
    14 May 2014
    Saka cretins kuwi bacillus saka kolom 5 tuwuh! Iki pisanan! Kapindho, aku setuju karo Al_lexx! Jeneng "acara" kasebut yaiku "Prospek Kemanusiaan Nazisme", ditambah karo topik sing "dianggep" dening "anggota"! Ora masalah, cedhak tembok Kremlin utawa cedhak tembok lumbung ing pinggiran kutha! Ing endi reaksi para panguwasa, kaya sing dakelingake, propaganda Nazisme dihukum kanthi serius?! Omong kosong opo?! Ana sing aneh!
    1. +1
      14 May 2014
      ngutip Watesan intelektual saka wakil saka "komunitas ahli" sing kumpul ing Hotel Nasional kanggo pangrungon bisa digambarake kanthi jelas kanthi conto isi pidato wakil "gerakan pembebasan nasional" saka wong Talysh Fakhraddin Aboszod. kutipan pungkasan

      Cekak
      Inggih, prostitusi politik iki maneh murup. Ing sawijining wektu, siji iki, karo accomplice Alikram Humbatov, nyoba kanggo ngatur kraman ing kidul Azerbaijan, kraman iki ditindhes bebarengan karo warga lokal ing Azerbaijan kidul, acara dumadi. ing kutha Lenkoran. Eropa lan OSCE diampuni?! Alikram mlayu menyang Holland homo lan Abaszada homo iki golek perlindungan ing Rusia?!

      Kutipan saka asar
      Ing endi reaksi para panguwasa, kaya sing dakelingake, propaganda Nazisme dihukum kanthi serius?! Omong kosong opo?! Ana sing aneh!


      Iku aneh kanggo sampeyan Rustem, nanging aku umume ............... kaget !!!
  13. +1
    14 May 2014
    Mungsuh padha kumpul kanthi kekuwatan - layanan khusus provokasi kasebut kudu angel banget lan malah kejam - yen perlu, banjur murub ing parade tanpa ragu-ragu
    1. 0
      14 May 2014
      Lan sampeyan ora nemokake yen sampeyan nelpon padha karo Aboszoda? ---- Ie. kabeh kita kene, sawise maca artikel iki lan setuju karo iku, ateges ngadhepi karo pilihan - ora wani ndemek kabeh roh jahat saka kolom 5th, yen soko ora bisa. Forum fasis utawa ora, nanging gandum cetha ora dipisahake saka chaff.
  14. Ivan 63
    0
    14 May 2014
    Aku ora ngerti endi kekuwatane, amarga saiki iki wektu kanggo gampang ngunggahake rating liwat penanaman gedhe-gedhe kabeh liberalisme iki - ana kabeh hukum lan ora ana pengacara sing bakal ngrusak, nanging rakyat dadi tontonan lan negara mung. apik.
    1. +1
      14 May 2014
      Perlu dipikir luwih akeh, kanca lan lumpier, aku maca, nanging aku ora ngerti apa-apa, jelas yen kita ora butuh 37 taun, kolom kaping 5 bisa turu kanthi tentrem, lan forum kasebut - contone. Tuladhane.
  15. 0
    14 May 2014
    Ana taktik kuwi, kanggo njaga kabeh ing kontrol, lan kanggo wektu, kanggo wektu iki, ndalang sing padha mung ora ana. Iki uga banget nguciwani, utamane kanggo sponsor. Pancen, ing kasus iki, rabble "liberal" kudu nuduhake awake dhewe lan liyane unsightly ing mripate wong. Masyarakat sing sehat ngresiki awake dhewe lan nolak unsur asing. Rusia wis pulih! Dheweke ora suwe.
  16. 0
    14 May 2014
    Aku nganggep aku dudu wong bodho, nanging sawise maca judhul artikel aku tiba ing stupor. Sak ngertiku kamanungsan iku saka tembung humanisme? Nanging banjur apa babagan Nazisme? Apa artikel kasebut kabeh? Sapa bab” nerangake marang bocah yatim.
    1. Polarfox
      0
      14 May 2014
      Kutipan: b.t.a.
      Sapa bab” nerangake marang bocah yatim.

      Aja kuwatir, atapmu apik. Lan prospek kamanungsan Nazisme yaiku salju ireng lan horseradish manis, sing luwih manis tinimbang lobak. Dheweke dhewe ora ngerti apa sing diomongake. Nanging, hukum babagan propaganda Nazisme wis diadopsi. Utawa ora?
      1. arch_kate3
        0
        15 May 2014
        Resolusi UN
        Tanggal 20 Desember 2010, Majelis Umum PBB ngadopsi resolusi sing diusulake dening Rusia, sing ngajak negara-negara anggota organisasi kanggo nglawan kaluhuran fasisme. Amerika Serikat minangka siji-sijine kekuwatan utama kanggo milih nglawan resolusi kasebut, sing didhukung lan diadopsi dening 129 negara (voting nglawan diterangake dening hak konstitusional kanggo mbebasake wicara - diplomat AS ora duwe hak kanggo menehi tandha resolusi sing bertentangan karo konstitusi AS).
    2. 0
      14 May 2014
      lan babagan kabeh. Koyone aja wungu Moloch, bakal mangan sampeyan, nanging ing tangan liyane, aja ndemek lawan negara Rusia, supaya kabeh mili kaya, lan ing ngendi kurva mimpin, ditulis kanthi urutan. saka sing kuwasa, nanging ketok anti-statistik.
  17. 11111mail.ru
    +1
    14 May 2014
    Artikel muddy, mung kanggo miwiti "diskusi", ngendi everyone babbles bab Komplek. Moskau, panimaash ... "Nasional" ... "fasisme" .... Minus, aku ora melu diskusi artikel iki.
  18. +1
    14 May 2014
    Sawise maca artikel kasebut, aku nyimpulake yen Pak Aboszoda saka Azerbaijan teka ing "bunder sempit wong sing winates" ing Rusia, pusat patemon sing ana ing Hotel Nasional (sandi "komunitas ahli") kanggo tujuan pengintaian apa wong-wong kuwi urip lan tumindak revolusioner gedhe saka Rusia modern kaya: Alekseeva, Novodvorskaya, Nemtsov, Pusiki, Kasyanov, Makarevich, etc. scum lan scum Rusia, digunakake, ketoke, ana abscesses kuwi Azerbaijan lan ora ana sing bisa diajak.
  19. 0
    14 May 2014
    Acara kasebut katon kaya 1 saka 7 langkah manual latihan Amer "carane nggawe apa sing dikarepake saka sing dilarang."
  20. 0
    15 May 2014
    Wong-wong iki kudu ditembak. nganti padha bosok
    1. AVIATOR36662
      0
      15 May 2014
      Artikel kasebut mung nandheske yen ora mungkin kanggo njupuk, nanging kamera kanggo provokator kabeh belang tansah siyap.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"