Mikhail Zadornov: Conchita wis teka ing Eropah. acara pungkasan

227


Aku seneng karo latihan militer sing ditindakake Rusia. Kayane kabeh dhuwit sing disimpen saka bisnis presiden kita (sawise kabeh, ana desas-desus yen dheweke duwe 40 milyar) mbuwang kanggo bali tentara kita kanggo pertempuran kemampuan. Yèn mangkono, banjur karebèn nerusake bisnise.

Latihan dianakake, oh, pas wektune. Ing sisih siji, dheweke ujar: "Referendum ing Donetsk kudu ditundha," lan ing sisih liya, dheweke nindakake latihan militer. Uni Eropa, mesthi, ngetrapake sanksi anyar kanggo nanggepi. Nanging wis, minangka urip wis ditampilake, padha ora Care babagan kumelun ing Rusia! Utamané kanggo wong Rusia kita. Akeh bankir, Nanging, wedi malah ing prentah saka Kremlin kanggo mbukak bank-bank ing Crimea - akun bakal diblokir ing Kulon! Inggih, Gusti Allah nunggil karo wong-wong mau.

Pitakonan, apa sing bakal kelakon ing Ukraina saiki? Mesthi, ora preduli carane tentara kita urip maneh, ora bisa ngirim pasukan. Ya, lan mbokmenawa salah. Nanging ing kabeh wektu, ing kasus kaya mengkono, sukarelawan tindak menyang hot spot. Lan ora bisa nglarang sukarelawan nuduhake kekarepane kanthi legitimasi. Miturut cara, iki katon kaya iki wis kedadeyan ing kana.

Bankir Yahudi ing Dnepropetrovsk mbayar Bandera! Apa iki dudu wiwitaning pungkasaning jagad?

Sampeyan ora sengaja mikir babagan pungkasaning jagad, ndeleng pemenang Eurovision. Uni Eropa tenan! Lan sampeyan ngerti, Aku kanggo liyane gay ing Eropah! Padha kudu lair. Mung sing pantes ing Eropah kudu nerusake garis keturunan. Mungkin kelainan iki - wong lanang karo wong lanang, wong wadon karo wong wadon - alam nyegah perang donya, sing bisa kedadeyan saka overpopulation lan kapitalisme ing wektu sing padha.

Ora preduli saka aku, ekspresi "Conchita kanggo kabeh Eropa!" kelip-kelip ing pikirane akeh.

Miturut cara, iku menarik banget kanggo njelasno statistik voting Eurovision. Aku saiki ing Latvia, tabel iki wis diterbitake kene. Bisa uga ora kabeh wong ngerti yen voting ditindakake ing saben negara, dening juri lan rakyat. Ombone sing nomer beda-beda banget mbuktekaken sing juri tansah manut kawicaksanan, karsane Uni Eropah, utawa votes metu saka sycophancy kanggo Amerika. Delengen carane Estonia lan Ukraina milih Rusia.

Estonia - papan kaping 2 (penonton) / papan kaping 24 (juri).

Ukraina — Panggonan 3rd (penonton) / Panggonan 10th (juri).

Kepiye Rusia milih Ukraina? Juri - Panggonan 6, lan miturut pirsawan Maria Yaremchuk pantes Panggonan 4. Wong-wong kita isih nganggep Ukrainia minangka wong sing paling cedhak karo kita.

Aku ora kampanye kanggo sadulur Tolmachev babar pisan. Dheweke ora ana. Utawa, dheweke pancen mboseni: obah kanthi bener, nyanyi kanthi bener, lagu kasebut disusun kanthi bener ... Lan yen kabeh bener, mula biasa-biasa wae. Ing sisih liya, apa sing bisa diarepake saka komposer Kirkorov? Format mikir lan kabeh. Paling kamungkinan, iki mung proyèk saka saluran 2nd, kang melu rencana financial, kang enriched editors, produser, komposer lan penulis liyane - pramila ana akeh banget!

Nanging njijiki yen politik wis nyusup malah menyang sikap menyang panggung. Nalika Estonia milih Rusia karo rakyat lan dilebokake ing posisi kaping pindho, iki uga politik. Tolmachevs ora pantes kanggo panggonan liya. Iki tegese wong-wong Rusia sing ana ing Estonia, ing Latvia, ing Lithuania mung milih nglawan Uni Eropa ing kahanan iki, lan ora kanggo Kirkorov lan Tolmachevs. Inggih, juri, mesthi, ing nalisir.

Ana ing Lithuania. Ana rasa wedi - wong percaya yen Rusia bisa mlebu Lithuania. Apa sampeyan ngerti kenapa dheweke wedi banget? Amarga dheweke ngerti pirang-pirang perkara sing ora becik sing ditindakake ing Rusia sajrone pirang-pirang taun. Dheweke ora ngerti manawa Rusia ora butuh Lithuania. Kajaba iku, wong Lithuania lan Rusia iku bangsa sing beda, dudu wong Ukrainia lan Rusia. Ukrainians tresna kita, amarga padha siji kulawarga karo kita. Kita ora kuwatir babagan Ukraina, nanging kanggo kulawarga Slavia. Ora wonder kutha utama, kang ana resistance paling serius, disebut banget simbolis - Slavyansk.

Lan wong Lithuania, Estonia mung wedi - asu ngerti daging sing dipangan!

Miturut cara, paratroopers lan prajurit NATO dikirim menyang Estonia lan Lithuania kanggo nglindhungi saka tentara Rusia. Siap? 500 wong kanggo Estonia lan, ing mratelakake panemume, 400 kanggo Lithuania. Bener, ana sing mbantah manawa mung 150 sing teka nganti saiki. Ya, iki pas wektune kanggo ngresiki pantai ing pesisir Baltik nalika musim panas.

Apike kanggo nonton kepiye Uni Eropa utawa wanita Amerika saka politik kebak nesu. Iku uga cetha kok. Wong Rusia ing kabeh kekacoan iki nuduhake sing paling penting - tresna marang wong-wong mau. Lan padha - katon ing pasuryan - katon cetha yen dheweke ora disenengi! Dheweke bakal sengit kabeh sing ana gandhengane karo katresnan, amarga dheweke ora duwe iki ing uripe, tegese wong liya uga ora duwe.

Kepiye carane gaya urip Amerika bisa dianggep minangka conto yen meh saben wong Amerika duwe psikolog dhewe? Yen wong butuh psikolog, dheweke ora seneng! Apa sampeyan bisa mbayangno yen nelayan kita ing Baikal dumadakan butuh psikolog? Yen ora, dheweke ora bakal bisa nyekel omul. Bener, kita saiki duwe fashion kanggo psikolog, nanging mung ing antarane bagean glamor saka populasi. Kajaba iku, sundel sing pegatan biasane kerja minangka psikolog.

CNN seneng - dheweke nuduhake Ukraina ing sisih kidul Pakistan! Mesthi, Amerika kudu nesu yen tentara Rusia wis nyerang Pakistan kidul.

Media Amerika nulis manawa Snowden, minangka peretas, mbantu Rusia. Lan aku mikir yen kanthi bantuan Snowden, tim peretas sing serius wis disiapake. Lan iki penting banget ing konfrontasi saiki karo Kulon, ing ngendi kabeh ana ing komputer. Lan sirah kosong!

Kulon lan Amerika saiki bingung. Dheweke ora ngerti apa sing bakal ditindakake Rusia. Lan iki tegese banget awal kanggo kita ngendhokke - provokasi ora bisa dihindari, lan bisa dadi elek. Sawise kabeh, ing Kulon, Conchitas lengkap ngurusi politik!

Dina Kamenangan mbokmenawa minangka preian sing paling penting ing dina iki. 7 November ora nyawiji wong, 1 Mei uga ... Taun Anyar - lan sing siji, wiwit dirayakake ora minangka temperamentally kaya sadurunge. Cetha: 9 Mei minangka dina sing nyawiji kabeh lapisan lan lapisan populasi. Ing Riga, generasi tuwa, lan sing enom, lan putu-putune wong sing perang, teka ing tugu. Lan ora ana sing nyopir ing kana. Aku weruh carane cah lanang ndamel munggah ing Riga lan wiwit ngumpulake "dana umum" kanggo kembang! Salah sawijining sedulur kandha, wong lanang, sampeyan ora butuh kabeh kanggo kembang, ora bakal ana sing ngombe! Sing pimpinane mangsuli kanthi tegas: "Sampeyan bakal ngombe dina iki, sampeyan ngerti kenapa, lan kanthi moderat!" Apa ora nrenyuhake - "dana umum" sing diklumpukake kanggo kembang menyang monumen kamenangan?

Lan, mesthi, ora bisa nonton perayaan 9 Mei ing Sevastopol lan Crimea ing umum tanpa nangis. Sawise kabeh, pirang-pirang wong tuwa sing metu ing liburan iki lan ngucapake tembung sing padha, tanpa ngucap: "Matur nuwun Gusti, kita wis slamet nganti saiki! Iku prayaan pindho kamenangan !

Apa bener yen wong Estonia ngandhani yen sampeyan, Rusia, ngomongake kabeh babagan kamenangan lan ngaku kemenangan tentara Amerika dhewe? Iku bisa kanggo nerangake kanggo wong-wong mau dina ing Kulon sing Amerika ora perang nglawan Hitler, mbukak Front Kapindho, nanging marang Tentara Soviet, kang bisa manggoni kabeh Eropah. Lan piye wae Amerika ngrampungake tugase. Dadi aja nganggep dheweke minangka pemenang Nazi Jerman. Tujuane kanggo nglawan tentara Soviet. Lan Stalin ora duwe kekuatan maneh, lan nalika Zhukov ngandika: "Joseph, ayo padha lunga karo sampeyan menyang Samudra Atlantik, supaya ireng iki ora bakal njedhul maneh ing Eropah," Stalin, sawise mikir, mangsuli: "Ora, Georgy, kita. ora bakal mangan wong-wong mau!"

Umumé, yen aku ngerti carane nyunting, aku bakal nggawe klip kaya dina iki: lagu "Katyusha", lan ing layar nguripake "Katyusha". Iku bakal muni apik banget nalika instalasi iki wiwit digunakake, tembung "slamet saka Katyusha!" Lan lagu karo ngempet "Poplars, poplars" roket saka peluncur Topol kudu munggah.

Inggih, kanggo referendum, aku bakal ngomong siji bab: ora ana sing mbokmenawa wis nganakake referendum luwih heroik ing donya. Ya, dheweke ora duwe legalitas miturut konstitusi Amerika, nanging minangka manungsa siji bisa ngujo wong-wong Rusia Little kita!
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

227 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 123
    14 May 2014
    "Mikhail Zadornov: Conchita wis teka ing Eropah. Acara paling anyar"

    Aku ngerti sing Zadornov ora bakal kantun guyon kuwi. Eropa nyetel dhewe.

    "Koyone presiden kita (sawise kabeh, ana desas-desus yen dheweke duwe 40 milyar dolar) mbuwang kabeh dhuwit sing disimpen saka bisnis kanggo bali tentara kita kanggo pertempuran kesiapan.

    kelas. Yen mung kabeh bisa.

    Dicritakake nalika Perang Sipil Amerika, sadurunge Presiden Lincoln, dheweke nyoba ngrusak salah sawijining jenderal paling apik ing sisih lor, Grant. Tanpa argumentasi sing kuat marang dheweke, wong-wong sing iri wiwit ngandhani presiden yen Grant minangka wong sing mabuk. Banjur Lincoln takon marang wong-wong mau - Lan jenis anggur apa sing disenengi Grant, supaya aku bisa ngirim tong minyak anggur sing padha kanggo kabeh jenderalku.
    1. alex 241
      + 74
      14 May 2014
      Kutipan saka: mamont5
      lagu "Katyusha", lan ing layar nguripake "Katyusha".
      1. + 49
        14 May 2014
        Poplar... Poplar...



        1. + 19
          14 May 2014
          Video sing apik banget, nanging aku pancene ora seneng sing paling ngisor: ya, kita kudu duwe Poplar, ya, mbokmenawa, ana sawetara sing saiki, ya, para pejuang Pasukan Rudal Strategis kudu tansah waspada .. Nanging iki senjata ngalangi, lan NATE kudu ana kahanan aplikasi nyata.
          1. + 18
            14 May 2014
            Kutipan saka lelyk72
            Video sing apik banget, nanging aku ora seneng sing paling ngisor:

            Aku setuju, Inggris lawas iku kanggo apa, dheweke ing kategori bobot salah .. liyane, nalika meh kabeh Eropah ndhukung Obama ing serangan ing Suriah, Inggris sijine masalah iki kanggo voting ing parlemen lan pungkasanipun nolak .. Aku malah ngormati wong-wong mau. sawise iku..
            1. +3
              14 May 2014
              Ya, karo dheweke, karo Inggris. Nanging kudu ana pesenan ing kapal!
            2. Komentar wis dibusak.
            3. + 12
              14 May 2014
              Kutipan saka DEfinder
              Inggris lawas kanggo apa, dheweke

              Iku ora tega kanggo muter wong wadon tuwa iki menyang pancake. Akeh sing pengin. Minangka wong Rusia, aku pancene pengin. Ora wong, mesthi, nanging kabeh nistha aristokrat Inggris iki parasitizes donya kabèh. Ndhudhuk dhadhane kanthi rai sing ora sopan marang sapa wae, .blu_dki iki isih durung tenang, dheweke isih mbayangake awake dhewe dadi mastering jagad.
              Kutipan saka DEfinder
              Aku malah ngormati dheweke sawise iku..

              Aku simpati, sampeyan, yen dudu Anglo-Saxon, ora bakal nimbulake apa-apa kajaba nistha
              1. -3
                15 May 2014
                Kutipan: T-73
                Sampeyan, yen dudu Anglo-Saxon, ora bakal nimbulake apa-apa kajaba nistha

                Alesan aneh, amarga meh setengah saka populasi migran ing Inggris lan padha aran banget uga ana, manggon ing keuntungan lan malah pribumi Inggris disembelih lan diteror, lan panguwasa banget toleran marang wong-wong mau .. Padha bangsa shopkeepers. minangka Napoleon disebut wong-wong mau, lan apa padha dening cara, padha bangga banget, supaya padha lungguh ing pulo, padha ora bakal pindhah menyang konflik karo Rusia, lan kahanan karo Suriah wis mbuktekaken iki.
                1. + 13
                  15 May 2014
                  ... ora bakal ana konflik karo Rusia ....

                  Inggris, wiwit biyen, wis ngrusak Rusia, lan dheweke, amarga meri marang wilayah lan kasugihan ing jero tanah Rusia, mesthi ana konflik karo RUSIA.
                  1. Filipus
                    +1
                    15 May 2014
                    Pancen bener
              2. +1
                15 May 2014
                Wong-wong sing ora sopan tansah nduweni kepentingane dhewe-dhewe. Rusia tansah dadi alangan ing dalan iki. P "I" N "Dosis diadopsi credo iki lan dikembangaké. Apa pungkasan Perang Dingin wong ngomong bab? Padha uga ngumumaké kamenangan ing. Iku Gorby karo alkana sing ngulungaké kapentingan Rusia kanggo nalika. tumindak paling anyar saka GDP bakal unambiguous lan irrevocable.
            4. + 21
              14 May 2014
              aja naif. USA minangka alat - setan lungguh ing London
              1. +2
                15 May 2014
                Aku weruh diluncurake, ana tembung sing ora perlu.
              2. +4
                15 May 2014
                Kutipan saka: projdoha
                e dadi naif. USA minangka alat - setan lungguh ing London

                Kabeh Iblis mung ing AS mlayu saka jagad lawas nganti pirang-pirang abad, sing diarani ampas masyarakat, lan pungkasane nggawe negara bajak laut sing urip kanthi ngrampok negara liya.
              3. +6
                15 May 2014
                Aku setuju, Inggris iku ala donya.
                Mbokmenawa iki sinis, nanging yen Hitler ngerti apa negarane Austria bakal dadi karo Conchita ing pungkasan abad kaping 20 lan awal abad 21, dheweke mesthi ngirim wong Austria menyang kamar gas dhisik.
              4. Filipus
                +1
                15 May 2014
                Ringkesan "Topol" dituju kanthi bener
            5. yur
              yur
              0
              15 May 2014
              Kutipan saka DEfinder
              Kajaba iku, nalika meh kabeh Eropah ndhukung obama ing serangan ing Suriah,
              Nalika iku?! Umume negara aliansi ora ndhukung AS kanthi serangan ing Suriah.
              1. 0
                15 May 2014
                Kenging punapa?
              2. 0
                16 May 2014
                Kutipan saka yur
                Nalika iku?! Umume negara aliansi ora ndhukung AS kanthi serangan ing Suriah.

                Sak elingku, pimpinan Prancis Jerman Polandia Swedia Rumania nyengkuyung Amerika Serikat, mbok menawa malah negara cilik sing ndhukung.. Lan ing Inggris mutusake kanggo takon parlemen sing padha ora ndhukung..
        2. + 20
          14 May 2014
          Lan video kapindho uga sampah. Pungkasane yaiku miturut omongane uwong karusakan saka nggunakake projectile kinetik "mudhun" saka orbit. Yaiku, bodho, kosong khusus kanthi kacepetan luwih saka 10 km / s mlebu ing lemah.
          Saka Poplar bakal ana jamur nuklir sing ayu.
          1. Korablev
            0
            16 May 2014
            Kutipan saka Wedmak
            Yaiku, bodho, kosong khusus kanthi kacepetan luwih saka 10 km / s mlebu ing lemah.
            Saka Poplar bakal ana jamur nuklir sing ayu.

            Saka kothong khusus kanthi kacepetan kasebut uga bakal ana jamur sing apik, nanging dudu nuklir.
        3. +3
          14 May 2014
          Iki minangka wujude rubah putih lor ukurane medium ...
          ayu banget
        4. WKS
          + 10
          14 May 2014
          Animasi ing video ngisor iki ora bener. Jeblugan muatan nuklir dumadi ing tingkat lemah. Ing kasunyatan, jeblugan dumadi ing dhuwur 500 meter utawa luwih kanggo mesthekake yen wilayah kasebut rusak saka gelombang jeblugan lan kilat ing wilayah maksimal. diarani. conthong karusakan.
          1. yur
            yur
            +1
            15 May 2014
            Kutipan saka WKS
            Jeblugan muatan nuklir dumadi ing tingkat lemah. Ing kasunyatan, bledosan dumadi ing dhuwur 500 meter utawa luwih kanggo mesthekake yen terrain rusak dening bledosan.
            Pancen ora dibutuhake! Iku kabeh gumantung apa gol sing digayuh. Yen kontaminasi radioaktif maksimal perlu, senjata nuklir bakal dibledosake kanthi tepat ing tingkat lemah.
          2. +1
            15 May 2014
            Ora ana detonasi muatan nuklir. Soko energi dhuwur kedhip. Senjata nuklir sing njeblug ing sadhuwure level tartamtu (utawa ing ngisor), udhara, ing ndhuwur lemah, ing lemah (yaiku striking) kudu metu ing wangun JAMUR. Test (jero lemah) emisi iki (kanthi definisi - test) ora duwe.
            1. yur
              yur
              0
              16 May 2014
              Kutipan saka: DrShan
              Ora ana detonasi muatan nuklir. Soko energi dhuwur kedhip. racun
              "Energi dhuwur" - ETO apa?
              Kutipan saka: DrShan
              Senjata nuklir sing njeblug ing sadhuwure level tartamtu (utawa ing ngisor), udhara, ing ndhuwur lemah, ing lemah (yaiku striking) kudu metu ing wangun JAMUR.
              Lan ing kene ana sing anyar. Bentenane detonasi senjata nuklir lan konvensional yaiku radiasi penetrating (PR), kontaminasi radioaktif wilayah (REM) lan pulsa elektromagnetik (EMP), lan ora kabeh JAMUR. Klumpukne 10 ton TNT lan njeblug - sampeyan bakal weruh jamur kaya sing sampeyan bakal ngujo. Bisa uga. ngguyu
        5. +8
          14 May 2014
          Sadhar yen Perang Donya kaping 3 bisa dadi sing pungkasan ngluwihi Zaman Batu, nanging ndeleng carane London nulis .. kanggo Rusia, ora medeni mati. Mungsuh Rusia yaiku Inggris nomer 1, AS nomer 2, luwih mudhun dhaptar Polandia, Kanada, ...
        6. Komentar wis dibusak.
      2. +8
        14 May 2014
        Secara pribadi, aku luwih seneng caption iki tinimbang foto karo Topol-M: "Lan - saben esuk."
        1. + 35
          14 May 2014
          Lan aku bakal nambah, Rusia tansah duwe ing esuk.
          1. pamangsa.3
            + 25
            14 May 2014
            Sampeyan ora sengaja mikir babagan pungkasaning jagad, ndeleng pemenang Eurovision. Uni Eropa tenan! Lan sampeyan ngerti, Aku kanggo liyane gay ing Eropah! Padha kudu degenerate


            Ngelingake ambruk Kakaisaran Romawi, uga diwiwiti kanthi nyuda moral!
            1. +4
              14 May 2014
              Miturut cara, Sparta dadi negara luwih suwe tinimbang Athena amarga nolak homoseksualitas !!!
              1. +5
                14 May 2014
                Lha, kene sampeyan salah, kancaku. Bocah-bocah Spartan saka umur 8 diwènèhaké kanggo pendidikan prajurit Spartan. Siji perang - siji lanang. Lan padha manggon bebarengan lan cohabited. Kursus sinau suwene 12 taun. Dadi kabeh 300 Spartan ing Thermopylae padha "bocor". Liyane bab iki minangka pakewuh lan dijupuk kanggo diwenehake. Ora perlu idealize paganisme. "Geyrope" modern karo Conchita isih kudu nyusup lan nyusup menyang jagad pagan. Lan dheweke crawls ... Apa paganism ing kasunyatan - Aku nyaranake film "Caligula" karo Malcolm McDowell enom.
                1. +2
                  14 May 2014
                  Apa kabar saka sejarah Sparta? Sumber? Utawa dheweke mutusake lulus kanggo sing pinter ...
                2. +2
                  15 May 2014
                  Padha ora bakal mbusak bebener saka pin.do.sy, Aku ora pracaya ing skenario siji. Lan pisanan, sampeyan kudu nindakake program pendidikan lan sinau kanggo mbedakake Ortodoks saka Kristen lan paganisme. Lan bab Tartary Agung, aku kira, padha ora krungu babar pisan.
            2. +4
              14 May 2014
              Ora suwe "wong barbar" saka Timur bakal teka.
            3. 0
              14 May 2014
              Ora, kanthi nyuda produktivitas tenaga kerja.
            4. Komentar wis dibusak.
        2. +2
          14 May 2014
          ... i.e. - degdegan kanggo nalika kita "diuripake"!
      3. + 68
        14 May 2014
        Renovasi kanggo ngluwari sedulur
        1. + 21
          14 May 2014
          Kutipan: Strezhevchanin
          Renovasi kanggo ngluwari sedulur

          Aku bakal mangsuli luwih gampang!
      4. +4
        14 May 2014
        Foto ngisor dudu Katyusha BM-13, nanging BM-31 - pangembangan artileri roket.
        1. jj
          +3
          14 May 2014
          Chassis - American "Studebaker"
        2. +2
          15 May 2014
          Dadi Pinokio!”
      5. yu.anyar
        0
        14 May 2014
        Lan pancen bener
      6. Komentar wis dibusak.
      7. 0
        15 May 2014
        Lha piye.
    2. +8
      14 May 2014
      apik Mishka.
      1. +3
        14 May 2014
        Lan lagu karo ngempet "Poplars, poplars" roket saka peluncur Topol kudu munggah.
        Poplars, poplars, poplars, Poplars mabur menyang AS ...
        1. + 13
          14 May 2014
          "Alon-alon roket ngambang menyang kadohan,
          Aja ngenteni kanggo ketemu wong.
          Lan sanajan Amerika rada nuwun,
          Eropa wis maju!
      2. + 41
        14 May 2014
        Aku seneng ndemek topik referendum ... Lan kepiye aku ora mikir babagan pikiran sing prasaja kaya ngono ... Ana perasaan, nanging ora ana tembung ... referendum luwih heroik ing donya, mbokmenawa, ora ana sing nyekel ...
    3. + 27
      14 May 2014
      Ayo Ukronazi Turchita nikah karo Conchita Austria - lan manggon ing Geyrop sing dikarepake! Muga-muga sampeyan urip kanthi seneng!
      1. + 78
        14 May 2014
        dijupuk saka net ngguyu

        Amérika ing Taman
        Ora bisa nemokake jamban.
        Ing kene, nggambarake bunder anyar,
        Mlebet ing plataran. Ora ana wong.
        Dumadakan ana polisi sing kenceng: ''Aja ngrusak pager!''
        Amerika sing isih urip:
        ''I och''en, och''en pissat perlu!''
        ''Ayo'' - jawabe pak satpam.
        Ing kene ana omah gedhe. Kabeh resik ing sakubenge.
        Ketoke tukang nyapu kene!
        Polisi nggawa turis menyang fasad:
        ''Kene,'' ujare. - Tulis ing kene!''
        Kanggo relief saka pain
        Satpam mirsani acuh tak acuh.
        Turis kancing celana
        Menta takon:
        ''O! Apa iki hle-bo-solstvo Rusia?
        Dudu kuwi? Akeh pujian!''
        ''Kedutaan Besar Amerika'',
        - Wangsulane polisi languidly gloomy.
        1. + 16
          14 May 2014
          Ing bajingan nglanggar
          1. +4
            14 May 2014
            Ora ala, nanging ora cukup sarcasm, lan ,, ngguyu ,, bisa dipilih kanthi cara sing luwih maneka warna (Asia, euro ..., china ....). Ah, dadi cepet-cepet, ora ana apa-apa ...
          2. EvgTan
            + 27
            14 May 2014
            Kadang iku misale jek sing basa Ukrainia iki nemokke metu saka gawe piala kanggo Russian.
            1. +5
              14 May 2014
              utawa kaya karikaturé
            2. +4
              14 May 2014
              Aku uga mikir - uga kanggo nggawe lelucon luwih lucu ....
            3. +5
              14 May 2014
              Kutipan saka EvgTan
              Kadang iku misale jek sing basa Ukrainia iki nemokke metu saka gawe piala kanggo Russian.

              Chinganchuk iku bajingan gedhe! wassat
              1. +2
                15 May 2014
                lan maniak seksual iku bajingan pipis ... wassat
            4. +2
              16 May 2014
              Nyatane, basa Ukrainia (ing pungkasan taun 80-an) apik banget lan melodi. Nalika kita ketemu karo kanca-kanca kanggo "gelas teh", kita kerep nyanyi lagu-lagu lawas Ukraina. Lan kacepetan transfer informasi umume dadi ukurane dibandhingake karo Rusia. :)
              Lan pemalsuan sing saiki padha nyoba kanggo pass mati minangka basa Ukrainia ora dimangerteni dening kabeh Ukrainians, utamané lawas. Dadi akeh bener ing tembung sampeyan.
          3. +3
            14 May 2014
            apik Lan Yaytsenyuhu apik kanggo kasunyatan sing ztsuko sopan ... nguripake kanggo VV ing sejatine sifate RUSSIAN, lali bab "ridna mov" eseman
          4. +3
            14 May 2014
            Manungsa waé, Senya iku kelinci. Wortel lan terwelu ing studio - kita bakal nyenengake bocah cilik. Mungkin iki ora cukup kanggo dheweke, mula dheweke mlebu politik?
        2. +3
          14 May 2014
          Matur nuwun, aku ngguyu kanthi ati. ngguyu apik
        3. +9
          14 May 2014
          Pak polisi!!! hi Aku njupuk topi kanggo penulis opus iki (ing pangertèn dhuwur!)
      2. Komentar wis dibusak.
      3. + 15
        14 May 2014
        ing kene Zadornov ngomong babagan meja voting ing Eurovision 2014
        ana akeh ing google
        Aku ndeleng lan sampeyan bisa langsung ndeleng sapa sing homoseksual lan sapa sing ora ...
        nanging ana sing gawe kagetku...
        Apa sing ditindakake Israel ing Eurovision? apa iku duwe wilayah Eropah? belay
        1. + 23
          14 May 2014
          Quote: Aryan
          Apa sing ditindakake Israel ing Eurovision? apa iku duwe wilayah Eropah?

          Lan apa sing ditindakake Israel ing peta donya? nglirik
          Bisa dingerteni kanggo Eurovision - tetep fonetis - wong Yahudi ana ing Eurovision, ora ana sing ngelingi kontradiksi! keprungu
          1. kucing 1970
            +3
            14 May 2014
            Matur nuwun kanggo komentar sing wis dibusak. Babagan Yahudi lan p-Endos no-no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        2. +2
          15 May 2014
          lan Georgia ana
    4. Komentar wis dibusak.
    5. WKS
      + 11
      14 May 2014
      Kutipan saka: mamont5
      Aku ngerti sing Zadornov ora bakal kantun guyon kuwi.

      Saiki bakal ana fashion kanggo jenggot wanita ing geyrop. Banjur kabeh wanita pockmarked, saka Baroness Ashton nganti Psaka, bakal tuwuh, kanthi pangarep-arep jenggot bakal nghias raine lan ndadekake dheweke ayu lan apik. Aku wonder carane Churkin bakal nindakake yen S. Power karo jenggot mbukak kanggo wong ing rapat Dewan Keamanan?
      1. +3
        15 May 2014
        Aku wonder carane Churkin bakal nindakake yen S. Power karo jenggot mbukak kanggo wong ing rapat Dewan Keamanan?
        Dheweke bakal ngetokake stake aspen menyang tomat.
    6. Fedya
      +4
      14 May 2014
      Inggih, Ulysses Grant dudu jenderal paling apik, wong kidul menang meh kabeh perang lan kalah perang mung amarga kekurangan sumber daya. Aku luwih seneng karo ekspresi kasebut -- Uni Eropa! Ya, lan aku nggawe istilah --Geydorasy.
    7. +3
      15 May 2014
      Urip sing dawa kanggo sampeyan M Zadornov, kabeh satiris liyane ing ngarep sampeyan metu, aja sumunar.
      Aku tansah karo sampeyan, lan please. aja nggawe kesalahan sing sampeyan seneng nggawe. (Kesalahan ora mung ditindakake dening wong sing ora nindakake apa-apa wassat )
  2. + 18
    14 May 2014
    Aku ora seneng banget karo karya Michal Nikolaich, nanging aku maca artikel kasebut kanthi seneng! Bravo!
    1. + 18
      14 May 2014
      Aku setuju. Ing pagelarane, dheweke sok-sok cringes. Nanging sampeyan ora bisa nolak marang soundness saka nalar lan katresnan kanggo Motherland. Kanggo sing diajeni lan diajeni.
  3. + 27
    14 May 2014
    Wicara sing menarik lan bener dening Zhirinovsky babagan topik sirkus sing diarani Eurovision. keplok.

    1. +3
      14 May 2014
      Dheweke meh gelut karo Alibasov babagan sapa sing bakal dadi sing pertama ngomong babagan conchita iki.
      1. hon
        + 18
        14 May 2014
        Kutipan saka Canep
        Dheweke meh gelut karo Alibasov babagan sapa sing bakal dadi sing pertama ngomong babagan conchita iki.

        Carane kabeh wong dibom saka pati iki. Wingi, siji lagu wiwit nyanyi ing Duma. Topik utama ing Rusia, diajeni dening diskusi Duma.
        Sing diwakili Rusia.


        Lan kene wong kita


        Aja ngomong babagan makhluk iki!
        1. Sedulur77
          +9
          14 May 2014
          P.E.T.U.H.I.! haaaaa
          1. nvv
            nvv
            + 12
            14 May 2014
            Siji bisa ngomong ing tembung Krylov ... Apa sampeyan nyanyi kabeh? Bab iki dadi pindhah ...... etc Nanging lagu favorit, aku krungu.
            1. +6
              14 May 2014
              Zhirinovsky wis teka ing resimen!
          2. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. RAF
        +1
        15 May 2014
        ngguyu Bener, iku seng di pengeni kanggo ngumpulake kabeh jambon lan biru saka kabeh Rusia lan dikirim menyang geyropa kanggo panggonan permanen.
    2. + 11
      14 May 2014
      Lha opo,.tunda-tunda teken - nek gulane wis entek,,? Apa euro, video kaya ngono! Dheweke wani nerangake manawa - INI CARA WE (ing pangertèn - padha) NDELENG Eropa nyata (ora ngomong luwih elek)! Apa kanggo netesake luh? Resent sing padha ora kaya kita? Taki - wurst karo wong-wong mau !!! Ayo padha bosok! ,, geyrop dudu sedulur kita...,,! Kanggo kita, iku mung alesan liyane kanggo ngguyu!
      1. +5
        15 May 2014
        Lan jujur, aku ora peduli sing nyanyi ing Eurovision, sing menang. Kompetisi iki wis suwe ora pantes kanggo kita, apa maneh partisipasi. Lan cabal Eropa pungkasan minangka bukti.
        1. 0
          16 May 2014
          Lan aku ora peduli! Aku nesu! Dheweke ngrusak otak anak-anak kita kanthi muck iki! Aku nglawan lan aku ora peduli!
          1. Komentar wis dibusak.
          2. hon
            0
            16 May 2014
            Dadi sampeyan ora katon. Sapa sing kudu disalahake yen kompetisi ing negara kita entuk perhatian ing tingkat paling dhuwur? Salah kita dhewe sing nonton iki.

            Miturut cara, kita compatriot Pavel Petel, model showman lan sawetara omong kosong liyane, ing cendhak, uga lintang.
            Muga-muga ora ana bocah ing situs kasebut.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. hon
              -1
              16 May 2014
              mung katon ing biografi, iku Ukrainia ngguyu
  4. + 14
    14 May 2014
    Apa sampeyan bisa mbayangno yen nelayan kita ing Baikal dumadakan butuh psikolog?

    gawe aku ngguyu banget ngguyu
  5. + 22
    14 May 2014
    Mikhail Nikolaevich, matur nuwun kanggo artikel kasebut, pirang-pirang taun lan kerja keras kanggo sampeyan!
  6. + 20
    14 May 2014
    saka Don.
    Inggih, kanggo referendum, aku bakal ngomong siji bab: ora ana sing mbokmenawa wis nganakake referendum luwih heroik ing donya. Ya, dheweke ora duwe legalitas miturut konstitusi Amerika, nanging minangka manungsa siji bisa ngujo wong-wong Rusia Little kita!
    Lan ing kene aku bakal menehi tandha nganggo tangan lan sikil loro!
    1. +2
      14 May 2014
      Aku ora ngerti apa iku ora legality miturut konstitusi Amérika, wong ing wilayah tartamtu mratelakake panemume carane padha kudu manggon, dadi iku ora hukum, iki pendapat saka populasi wilayah iki. Ora ana sing diomongake babagan ninggalake Ukraina, babagan ngganti konstitusi, mbatalake pemilihan ing 25 Mei, iki sing dipangan demokrasi = kersane rakyat.
      1. +2
        15 May 2014
        Quote: yermolai
        Aku ora ngerti apa iku ora legality miturut konstitusi Amérika, wong ing wilayah tartamtu mratelakake panemume carane padha kudu manggon, dadi iku ora hukum, iki pendapat saka populasi wilayah iki. Ora ana sing diomongake babagan ninggalake Ukraina, babagan ngganti konstitusi, mbatalake pemilihan ing 25 Mei, iki sing dipangan demokrasi = kersane rakyat.

        Sajarah Amerika ing abad kaping XNUMX pancen kontroversial. Ana rong perang ing wilayahe. Siji - kanggo kamardikan saka Inggris (separatisme paling alami ing wangun sing paling murni prajurit ). Perang kapindho yaiku perang sipil antarane lor lan kidul. Negara-negara sisih lor kanggo ngilangi perbudakan, negara-negara kidul nglawan. Tinimbang misahake kanthi tentrem, siji setengah saka negara, kanthi bantuan tentara, ngetrapake cita-cita lan pandangan donya ing setengah liyane. Apa ora ngelingake Ukraina modern?
        1. 0
          16 May 2014
          Ora kelingan. Ing Amerika, iki minangka turunan saka bangsa-bangsa Anglo-Saxon sing wis metu saka Donya Lawas kanggo nggoleki "gratis" ing Donya Anyar. Ing kasus Ukraina, iki wong Rusia sing padha wis dicuci otak menyang tembok tengkorak lan ora ngelingi sapa dheweke, ngendi omahe lan sapa kancane.
    2. +1
      15 May 2014
      borisjdin1957 "Ya, dheweke ora duwe legalitas miturut konstitusi Amerika,"
      Aku njaluk ngapura! Apa hubungane karo konstitusi Amerika? Apa iki, negarane? Ana perasaan yen ana wong sing tiba saka wit oak ... Utawa apa Amerika wis nyimpulake kabeh planet miturut konstitusi? Iku perlu kanggo nyaring pasar, dear.
  7. +9
    14 May 2014
    Got to the point! Inggih rampung lan matur nuwun!
  8. + 14
    14 May 2014
    minangka manungsa siji bisa ngujo wong Rusia Little kita!


    Aku bangga yen kita duwe wong-wong Rusia sing wani banget sing manggon ing Novorossia.
  9. +6
    14 May 2014
    Wektu iki bakal teka lan kita bakal mungkasi cums salah eseman
    1. +5
      14 May 2014
      Lan Conchita pancen bener. Rampung.
      1. + 41
        14 May 2014
        Kutipan: Tatarus
        Lan Conchita pancen bener. Rampung.

        Wahabi kaget. Kabeh mau mbutuhake psikolog pribadi lan owah-owahan gambar.
        1. + 30
          14 May 2014
          Latinos duwe adat - sawise nglairake, dheweke mbuwang banyu metu saka jendhela lan apa sing dirungokake, bocah kasebut bakal kasebut.
          Mulane padha duwe jeneng aneh: Conchita, Julio, Juanito, PEDRO! sedulur
          1. +3
            15 May 2014
            Ing mratelakake panemume, TV kita mbayar manungsa waé banget kanggo acara iki. A kabèh nglakoake iki diunekake munggah sadurunge kinerja kita kembar, padha mbalek lambe. Lan kita, Ukraina lan Armenia, sengaja diturunake saka gawe piala. Sing paling ngganggu yaiku aku, kaya sing bisa uga akeh liyane, wis weruh iki sadurunge. Aku malah nang karo kanca sing Chupocabra iki bakal njupuk Panggonan pisanan.
        2. Pendaftar
          0
          16 May 2014
          Ya, ya, kirimake tur menyang Chechnya!
  10. + 18
    14 May 2014
    Zadornov nindakake perkara sing bener!

    Dheweke ngguyu ing Geyropa lan Amerika.

    Ngguyu ing pasuryan.

    Angger bisa ngguyu ngadhepi mungsuh, ora bisa dikalahake!
    1. + 12
      14 May 2014
      Quote: Enot-poloskun
      Zadornov nindakake perkara sing bener!

      Dheweke ngguyu ing Geyropa lan Amerika.

      Ngguyu ing pasuryan.

      Angger bisa ngguyu ngadhepi mungsuh, ora bisa dikalahake!


      Sapa sing pengin sosis?
      1. +7
        14 May 2014
        Sosis rampung. Fu f**k.
  11. +9
    14 May 2014
    Eyang kakung Freud mesthi seneng karo Eurovision iki. Full Kanchita unih ana.
    1. + 10
      14 May 2014
      Kutipan saka VVooVVaa
      Eyang kakung Freud mesthi seneng karo Eurovision iki.

      Nanging Darwin tuwa wis suwe ngeruk turnip ...
      1. 0
        15 May 2014
        Kutipan saka IRBIS
        Nanging Darwin tuwa wis suwe ngeruk turnip ...
        saka ngendi asale homo-secs, carane berkembang biak, ngendi habitat lan migrasi menyang JUX ?? opo
  12. + 25
    14 May 2014
    Zadornov wis dadi kanca apik ing taun-taun pungkasan. Apa film kang "Rurik. Lost Reality" worth. Dheweke ngomong babagan kabeh kanthi humor, nanging dirasa dheweke kuwatir babagan Rusia lan Ukraina kanthi ati-ati. Lan kanthi gumolonging ati dheweke sengit marang rereget sing teka saka Amerika Serikat lan Eropa.
  13. + 18
    14 May 2014
    Zadornov rekonsiliasi karo Putin. Pancen, wong-wong sing beda-beda saka sawijining negara padha kumpul bebarengan ing bebaya.
    1. +1
      15 May 2014
      Dheweke mung normal, sanajan beda.
  14. + 13
    14 May 2014
    referendum luwih heroik ing donya, mbokmenawa ora ana sing dianakaké.

    Iki persis apa Zadornov ngeweruhi. Umumé, wong apik, kabeh iku ing titik lan karo banyolan!
  15. +8
    14 May 2014
    Zadornov, kaya biasane, menyang titik! Ora ana sing bisa dibantah lan sampeyan ora bisa mbantah fakta sing dikutip dening Zadornov!
  16. + 13
    14 May 2014
    Apa wae wong ing Spanyol, banjur Pedro utawa Gomez. Lan wong wadon kabeh Conchita. Lelucon karo jenggot wassat
  17. Rod sing nyambung
    + 10
    14 May 2014
    Bravo kanggo Mikhail Zadornov!!! Minangka tansah menyang titik! Kulon lan Amerika saiki bingung. Dheweke ora ngerti apa sing bakal ditindakake Rusia. Lan iki tegese banget awal kanggo kita ngendhokke - provokasi ora bisa dihindari, lan bisa dadi elek. Sawise kabeh, ing Kulon, Conchitas lengkap ngurusi politik!
  18. +6
    14 May 2014
    Bangun, negara sing gedhe, kita kudu berjuang kanthi dominasi "cita-cita" Geyrup lan omong kosong Departemen Luar Negeri ... nulis artikel liyane, sayang, sindiran minangka titik kuat sampeyan ....
  19. +3
    14 May 2014
    Siji: Ora ing alis, nanging ing mripat. apik
  20. grenz
    + 17
    14 May 2014
    Ya, guyon terus.
    Bubar, banding dening gay saka Korps Marinir AS diterbitake.
    Dheweke nglawan layanan ing Korps Marinir wanita. Iki kanthi serius.
    Kita, kaya, nindakake tanpa dheweke lan ora ana apa-apa.
    Carane. Gusti Allah aja nganti padha kecekel. Mung B. Moiseev bakal bungah.
    Nanging, Geyropa edan mbebayani - saiki saben freak bisa menet tombol nuklir utawa ngirim pasukan menyang pembantaian.
    Ora ana bocah, ora ana otak, ora wedi mati - wis kejiret dening HIV.
    Sing mbebayani.
    1. +4
      14 May 2014
      Lan apa jinis wanita sing seneng saingan,
  21. +8
    14 May 2014
    Kadhangkala migunani kanggo pindhah menyang situs web Zadornov, aku maca wingi.
  22. + 76
    14 May 2014
    Lan padha - katon ing pasuryan - katon cetha yen dheweke ora disenengi! Dheweke bakal sengit kabeh sing ana gandhengane karo katresnan, amarga dheweke ora duwe iki ing uripe, tegese wong liya uga ora duwe.

    http://topwar.ru/uploads/images/2014/976/kkjh625.jpg
    1. yulka2980
      + 11
      14 May 2014
      Sampeyan +! Iki pasuryan! Lan lik iku sow alam wassat
      1. +8
        14 May 2014
        Lan apa bab babi? Dheweke BarAnessa!
      2. +7
        14 May 2014
        Napa sampeyan ora seneng nyebar, tanpa dheweke ora bakal lemu, kanggo pasuryan loro iki, ora ana tembung sing pantes kanggo nyebut dheweke.
      3. +4
        14 May 2014
        Babi luwih cute. Iki minangka sawetara jinis hobbit utawa humanoid.
      4. + 14
        14 May 2014
        Kanggo titik ing ndhuwur
    2. +6
      14 May 2014
      sawetara alien
    3. +4
      14 May 2014
      ... nyatakake meh pikiranku! Setuju banget! LUH, ORA BISA WANITA LAYAK KOWE SM...LO!(luwih ketok)!
    4. +5
      14 May 2014
      Inggih, bayi incest ...
    5. + 12
      14 May 2014
      Reptilians. Dheweke ngguyu karo teori yen pamrentah donya minangka balapan reptil (teori David Ike). Nggoleki wong-wong mau, aku wiwit mangu-mangu.
      Reptil wis suwe dadi personifikasi ala.
      Menapa malih, yen sampeyan ndeleng kanthi teliti, kabeh ana sing salah karo pasuryane (Psaki, Kerry, Nuland, malah Clinton dadi baya nalika ilang kontrol diri) wassat
    6. yu.anyar
      +3
      14 May 2014
      Gambare apik tenan. Lebokake ing tengah
    7. +2
      15 May 2014
      Awale aku ngira photoshop, nanging ora, pasuryan iki mung dilebokake ing prasmanan supaya bocah ora nggawa cookie. wassat
      1. ded10041948
        +1
        16 May 2014
        "Pasuryan iki mung kudu dilebokake ing prasmanan supaya bocah-bocah ora nggawa cookie"

        edan! Anak-anak bakal ilang napsu paling sethithik seminggu! Melasi marang generasi penerus!
    8. +2
      15 May 2014
      Lan kok barAnessa tanpa barAda?
  23. + 11
    14 May 2014
    Conchita Wurst...
    Eropa crunch
    Kita krungu ing jeneng sampeyan.

    Eropa reged iku bosok
    Ing ngimpi, mung bokong wong.
    Lan kita bakal nyanyi babagan Dina Kemenangan.
  24. parus2nik
    +5
    14 May 2014
    Kanthi kamenangan Conchita, siji bisa ngerti sapa sing ngontrol Eropa ...
  25. +9
    14 May 2014
    Ngrungokake saka ati. Zadornov ing tradhisi sing paling apik
  26. + 15
    14 May 2014
    Materi eksklusif saka situs 3world-war.su nalika nyetak maneh link bali dibutuhake.

    "Umum, kunjungan Biden ora nggawa apa-apa konkrit menyang Ukraina, pejabat Amerika generously diwutahake janji lan ancaman ing wangun sanksi marang Rusia. Nanging, tujuan utama riko Joe Biden tetep konco layar. Bubar dadi dikenal sing Putra resmi, Hunter Biden, gabung karo dewan direksi perusahaan Burisma Holdings, sing sadurunge dadi produsen gas paling gedhe ing Ukraina.

    Ing tampilan iki, dadi ketok sing Trupchinov, Yaytsenyukh, Timoshka, Parashenko bisa metu cetha dhuwit kang. Lan geyropa mung biasa substitutes zh..u, kanggo perusahaan drugged dening gas.

    Timur (lan milisi) minangka paukuman swarga kanggo dheweke.
  27. + 11
    14 May 2014
    Uga rampung Mikhail Nikolaevich, terus ngguyu ing degenerates Western, umur dawa lan kesehatan.
  28. + 25
    14 May 2014
    Apa Pakdhe Misha krungu bab lelucon iki? ngguyuAku nangis.
    1. +5
      14 May 2014
      Kepiye carane Strezhevchanin? Ing kasunyatan, wilayah Tomsk? Dadi aku wis manggon ing kutha iki suwene 35 taun
      1. +3
        14 May 2014
        Kutipan saka: yana532912
        Kepiye carane Strezhevchanin? Ing kasunyatan, wilayah Tomsk? Dadi aku wis manggon ing kutha iki suwene 35 taun

        Halo sedulur hi kanggo wong Rusia, ora mung donya lan Internet wis cilik !!! ngguyu
  29. Gagarin
    +9
    14 May 2014
    Ora mesthi, nanging wektu iki dheweke kenek pucuk ing sirah!
    RESPECT kanggo ZADORNOV!!!
  30. +8
    14 May 2014
    Aku disenengi tembung, iki ora kamenangan, iki diagnosa
  31. +5
    14 May 2014
    Psikolog, minangka aturan, kerja sundel pegatan.
    Ngelingi kasunyatan manawa sundel mangan bangkai, konsultasi psikologis minangka solusi kanggo masalah nutrisi, utawa mbales dendam marang kabeh wong sing ora dadi panganan kanggo dheweke.
  32. yulka2980
    +9
    14 May 2014
    Zadornov sing apik banget! Iki lucu banget amarga dheweke kanthi lembut nyebut politikus Amerika sing ora ditresnani, sanajan tembung liyane asring ana ing pikiran ... wassat
  33. +2
    14 May 2014
    Iku logis, bener, lucu. Nanging sing utama ana ing ngarep, mula kita bakal seneng-seneng!
  34. +5
    14 May 2014
    Eurovision minangka kampanye visual sing apik kanggo para pemuda nglawan nilai-nilai Eropa sing disebut-sebut. Lan Zadornov, mesthi, rampung kanthi apik.
  35. +9
    14 May 2014
    Inggih Zadornov, siji-sijine satirist Rusia sing dikenal. Lan para satiris, mbok menawa mung ngrungokake dheweke sing menarik.
    Liwat humor, dheweke mbela bebener Rusia. Lan pamrentah bisa nggawe panyebab lan ngolok-olok Amerika Serikat. Dheweke uga Slavophil, saliyane, wong kita.
    1. +8
      14 May 2014
      kekasih Slavia. "Phil" minangka morfem asing. Iki wektu kanggo Rusia kanggo mungkasi nggunakake tembung-tembung Eropah bodho lan bagéan saka tembung. Basa kita sugih lan maneka warna.
      1. +1
        16 May 2014
        Miturut cara, Mikhail Nikolaevich nolak jeneng satirist. Dheweke nyebut awake wartawan: "Apa sing dakdeleng - aku nulis (aku ngomong) babagan iki." Nanging "phil", "tresna" piye wae siji-sisi, iku mung Russian (lan patriot).
  36. + 17
    14 May 2014
    "Aku wis bola-bali ngandika yen mung ing basa Slavic konsep kayata "Motherland", uga "sederek", "sederek", "sederek" asalé saka tembung "genus" ...

    Ing basa Inggris (basa sing paling umum ing donya), ora ana tandha yen Tanah Air tegese bangsa manungsa. Aku mbaleni tembungku dhewe: kanggo wong-wong mau, Tanah Air minangka pasar lan bathi, mula nerangake marang wong-wong mau apa kaadilan, kamanungsan lan kerukunan ora ana gunane kaya maca Kitab Suci kanggo kanibal.
    M. Zadornov.
  37. Komentar wis dibusak.
  38. +3
    14 May 2014
    nyenengake, Mikhail, kaya biasane, ing dhaptar)))) mung aku ora ngerti apa-apa - Zadornov wiwit nerbitake ing VO ???? Utawa ana sing ngirim maneh artikel ing kene? Yen Zadrnov dhewe ing kene - autograph ing studio. Lan iki sing mabur menyang Kamchatka liwat Sakhalin :)) ?? sampeyan uga welcome kanggo kita))) postbatsya liwat Jepang)))
    1. +5
      14 May 2014
      Zadornov ora ana ing kene. Lan dheweke ajeg mabur kanggo Kamchatka. Ya, lan bapake ninggalake tandha ing kana.
    2. +1
      14 May 2014
      Conchita bakal teka menyang sampeyan rauh, minangka bagéan saka tur donya))))) Ing ngendi sampeyan bakal nabebetsya))
  39. Komentar wis dibusak.
  40. +9
    14 May 2014
    Lan sampeyan ngerti, Aku kanggo liyane gay ing Eropah! Padha kudu lair. Mung sing pantes ing Eropah kudu nerusake garis keturunan. Mungkin kelainan iki - wong lanang karo wong lanang, wong wadon karo wanita - alam nyegah perang donya, sing bisa kedadeyan saka overpopulation lan kapitalisme ing wektu sing padha.


    Damn, Aku tansah ngidoni quirks Geyropa, nanging ternyata sampeyan uga kudu golek positif ing iki! Kita kudu bungah yen mungsuh potensial kita bakal mati!
    Sapunika tiyang Arab tuwin Turki ingkang manggèn ing Eropah kêdah dipun damêl aji-aji Eropah, supados ing salêbêtipun tigang dasa taun botên wontên kasultanan ingkang ibukuthanipun ing Berlinabad, saha khilafah ingkang ibukuthanipun ing El Paris.
    Artikel +++ lan 100500!
  41. +2
    14 May 2014
    Mikhail Nikolaevich, sampeyan wong Rusia lan sing ngomong kabeh.
    1. + 10
      14 May 2014
      Aku tau ngirim dheweke babagan puluhan anekdot saka uripku. Aku kaget, nanging muni saka panggung. Dheweke ngirim bukune marang aku.
      Wong Rusia nyata!
  42. + 39
    14 May 2014


    Aku ora mikir sampeyan bisa ngomong luwih apik!
    1. +9
      14 May 2014
      Ing subyek saka vids! ngguyu
  43. Komentar wis dibusak.
  44. +3
    14 May 2014
    Artikel sing apik! Nanging anggepan crept ing penulis iki mbingungake Little Russia karo New Russia.
    1. +4
      14 May 2014
      Ing wayahe ora ana bedane.
  45. +2
    14 May 2014
    Inggih ngandika! Zadornov apik !!
  46. +9
    14 May 2014
    RIGA, 13 Mei - RIA Novosti. Walikota Ventspils, Aivar Lembergs, mbandhingake militer asing NATO karo para penjajah, "sing ora ngakoni kedaulatan lan hukum Latvia." Ing wawancara karo LETA, walikota kutha kasebut ujar manawa para pelaut NATO "tumindak kaya babi", ngeculake awake dhewe ing umum lan ngombe alkohol ing papan umum. "Dheweke uga njupuk kembang saka kasur kembang kanggo diwènèhaké marang pelacur," ujare Delfi.lv walikota.

    Lembergs ugi mratelakaken pawartos, bilih benjing salah satunggaling klub wengi ing kitha punika, prajurit saking nagari Walandi kagebug, saha malih saperangan malih ingkang tatu. Miturut walikota, wong lokal didakwa nglindhungi wanita saka gangguan dening personel militer asing.

    RIA Novosti http://ria.ru/world/20140513/1007627597.html#ixzz31fFpK5DA

    Sing sabar ya cah-cah, wong Kutha wis teka!
    1. + 11
      14 May 2014
      wong Latvia! Yen sampeyan ora bisa nindakake tanpa pasukan manca ing wilayah sampeyan, nelpon Rusia. Padha sopan, nanging .... Dipriksa. :)
      1. +3
        15 May 2014
        Ora Latvia, Latvia.
        1. 0
          15 May 2014
          Kadhangkala dheweke "Latvia" ....
        2. 0
          16 May 2014
          Wong Latvia iku etnis. Latvians - teritorial.
    2. +3
      14 May 2014
      Saiki ing Latvia ana kesempatan kanggo ngelingi tentara kita lan mbandhingake. Minangka M.M. Zhvanetsky ngandika: "Lan sampeyan mbandhingaké, mbandhingaké!"
  47. + 14
    14 May 2014
    Ayo kanggo! Kanggo Katyusha! Kanggo Poplar! Kita isih duwe akeh pro!
    1. +4
      14 May 2014
      Lan aku kaget banget karo kinerja Belarusians: Aku ora nyana, aku kecanthol. Inggih rampung!
    2. +3
      14 May 2014
      kanggo Panah! Kanggo Mace! Kanggo "Bumblebee" Kanggo "Cornet"! ... Inggih, etc.
      1. +1
        16 May 2014
        Kanggo kita lan kanggo pasukan khusus!
  48. Komentar wis dibusak.
  49. + 11
    14 May 2014
    Mikhail Nikolaevich, njupuk Psakhi karo sampeyan ing demo. A bantuan visual. Banjur sawetara wong mikir yen sampeyan ngomong babagan Amerika, sampeyan lagi guyon!
    1. soyuz-nik
      +4
      14 May 2014
      Aku wedi yen Psakha piyambak ora bakal nindakake ... Dheweke ana - pertunjukan aneh lan kebon binatang!
      Ing kene klasik Zadornov "padha bodho" rampung lan wiwit "padha bajingan" ...

      Muga-muga Pasukan karo kita!
      1. +2
        15 May 2014
        Ing kene klasik Zadornov "padha bodho" rampung lan wiwit "padha bajingan" ..

        Bajingan...
  50. Nikich
    +4
    14 May 2014
    Kutipan saka frejaodina
    RIGA, 13 Mei - RIA Novosti. Walikota Ventspils, Aivar Lembergs, mbandhingake militer asing NATO karo para penjajah, "sing ora ngakoni kedaulatan lan hukum Latvia." Ing wawancara karo LETA, walikota kutha kasebut ujar manawa para pelaut NATO "tumindak kaya babi", ngeculake awake dhewe ing umum lan ngombe alkohol ing papan umum. "Dheweke uga njupuk kembang saka kasur kembang kanggo diwènèhaké marang pelacur," ujare Delfi.lv walikota.

    Lembergs ugi mratelakaken pawartos, bilih benjing salah satunggaling klub wengi ing kitha punika, prajurit saking nagari Walandi kagebug, saha malih saperangan malih ingkang tatu. Miturut walikota, wong lokal didakwa nglindhungi wanita saka gangguan dening personel militer asing.

    RIA Novosti http://ria.ru/world/20140513/1007627597.html#ixzz31fFpK5DA

    Sing sabar ya cah-cah, wong Kutha wis teka!

    Lan apa sing dikarepake saka Amerika. Nanging mesthine luwih apik tinimbang "penghuni Rusia" Lan Mikhail Nikolaevich, kaya biasane, bener.
  51. +5
    14 May 2014
    Правильно заметил Задорнов, кто руководит сейчас западом, пастушёк, гарный хлопец кучерявый негретянсокй наружности, американской национальности - ЁБАМА, гдровская комсомолка ЖАБА - меркель, ЕВРОКОБЫЛА(уфф страх божий)-эштон, сухостой расмуссен и керри, лысый пряник-дзельтельмен -хейг, всё это стадо даже по внешнему виду вызывает отвращение, притом самое страшное, люди ВЫ посмотрите на них, в них нет ничего живого, ходячие трупы - ЗОМБИ и мы пробуем с ними говорить, это как об стенку горох.Просто закапывать хочется, чисто по человечески, что бы не смердили.
  52. Serg7281
    +1
    14 May 2014
    Уважаемый Михаил Николаевич!!! Огромное спасибо за статью. С огромным удовольствием прочитал. Жаль про "любимую" Америка маловато написали.
    1. +1
      14 May 2014
      да нет его тут, Задорнов.нет
  53. +3
    14 May 2014
    В конце прошлой недели в Вентспилсе(Латвия) произошло несколько инцидентов с участием моряков НАТО. Военный из Нидерландов получил серьезные травмы.

    Как известно, корабли НАТО прибыли в Вентспилс для проведения международной операции по разминированию Open Spirit 2014. В воскресенье утром в больницу был доставлен 21-летний моряк из Нидерландов с тяжелой травмой головы, переломами лицевых костей и отеком мозга. Пострадавший попал в реанимацию в бессознательном состоянии. Сейчас его состояние тяжелое, но стабильное. Мужчина был покалечен во время конфликта около одного из увеселительных заведений.

    Kajaba iku, sawetara pelaut NATO liyane sing ora nggatekake rekomendasi supaya ora ngunjungi klub wengi lokal uga diwenehi pitulung ing kamar darurat. Dheweke nandhang tatu sing rada sithik lan ora mbutuhake rumah sakit.
    Солдаты НАТО отличились не только в Вентспилсе — по информации пресс-центра Рижского регионального управления полиции, они также стали участниками драки в рижскими таксистами.

    Как отмечают в РРУП, утром 25 апреля на ул. Алберта(старая Рига) четверо граждан США выясняли отношения с таксистами. Одному из военнослужащих в ходе разборок разбили лицо.

    П.С.Вот такая Кончита всей Европе,эти т.н.вояки даже за себя постоять не могут.
    1. +1
      15 May 2014
      с тяжелой травмой головы, переломами лицевых костей и отеком мозга.

      Мозга не обнаружили - посчитали это отёком
  54. +1
    14 May 2014
    Да, Гейропа закончит жизнь самоубийством.
  55. Komentar wis dibusak.
  56. +2
    14 May 2014
    Молодец, дядя Миша!... А болезнь называется недотрахома - такое "страшнобабское" хроническое заболевание.
  57. +4
    14 May 2014
    Не в тему. Помню пьяного в дрызг Ван Дама в центре Киева. Даже баб рядом не было,дали кофе и отправили нафиг, Ул.Богдана Хмельницкого не самая короткая..Как раз на проспект Победы вытекает.( а проспект - одна из самых длинных улиц в Европе.) Пофоткались местные бомжи.
  58. 0
    14 May 2014
    знает собака, чьё мясо съела!

    Про всю Европу так можно сказать
  59. 0
    14 May 2014
    А вот как это кончито встретило известие о своей победе в конкурсе (впечатлительным лучше это не смотреть): http://rutube.ru/video/6b215a8a77452e0223258f5e39b7c070/
  60. +5
    14 May 2014
    Эвропа, она такая сложная:)
  61. Nikolaev
    +4
    14 May 2014
    Кончита+Аваков -сладкая парочка!
    1. +6
      14 May 2014
      "Что хуже мужской волосатой груди - женская волосатая грудь !"
      1. +4
        14 May 2014
        Kutipan: Barracuda
        "Что хуже мужской волосатой груди - женская волосатая грудь !"

        Мужская грудь без волос - всё равно что женская грудь с волосами! ya
  62. soyuz-nik
    +3
    14 May 2014
    Здравия желаю уважаемым Автору и Форумчанам!

    М. Задорнову - зачот и респект!
    Гейропейская "элита" попутала ориентацию и в пространстве, и в понятиях. В новостях есть сообщение о том, что украинско-немецкое общество, дескать, забеспокоилось и требует перемирия на Украине. Почему? Потому что страдают их финансовые интересы. П.а.с.к.у.д.н.о! Не помню кто сказал: "Тупой ум восходит к истине через материальное". У гейропеев и истина через брюхо, и любовь - через .опу....... Если бы их финансовые интересы не страдали, то пох.й мороз, бендеризм и реки крови?

    А отупленное хохляцко-галяцкое сознание ломится в гейропу за ценностями..... Как в том анекдоте: Судья: подсудимый Иванов, Вы зачем сбежали из мест лишения свободы? Иванов: хотел жениться... Судья: странное, у Вас, Иванов, представление о свободе.....

    Даешь БРИКС, ТС, ЕврАзЭС, ШОС и ОДКБ!

    Muga-muga Pasukan karo kita!
  63. 0
    14 May 2014
    Михаил Николаевич, респект!!!
    Kabeh ana ing titik!
  64. +4
    14 May 2014
    В Библейские времена на территории современного Израиля были города Содом и Гоморра,которые погрязли в распутстве,блуде,и всевозможных извращениях,за что Господь их уничтожил серным огненным дождем...теперь их остатки находятся на дне Мертвого моря,где нет абсолютно никакой жизни...ГейАмерику и Гей Европу ждет такая же "Кончита"....
    Слава Богу,что я родился и вырос в России,где чтут и уважают семейные ценности,где абсолютное большинство нормальных мужчин-Защитников Отечества,и нормальных,красивых женщин,оберегающих семейный уют и рожающих здоровых,умных и красивых детей !
  65. +1
    14 May 2014
    Ведь на Западе политикой руководят полные Кончиты!

    Persis!!!
  66. Ham
    +2
    14 May 2014
    Михал Николаич,а про французов-"победителей" что то забыли!?
  67. +1
    14 May 2014
    Приветствую форумчан!
    Вот вы тут веселитесь, а и не знаете, что Кончита - это проект Путина! ngguyu
    Во всяком случае, только такой мыслью остается утешаться нашему главному латвийскому нацику Райвису Дзинтарсу. Ну что тут скажешь, многих от этого певца(певицы) воротит, не только русских.

    http://www.delfi.lv/showtime/news/picsnsounds/eurovision/politik-konchita-vurst-
    piar-izobretenie-putina.d?id=44481208
  68. +4
    14 May 2014
    вполне закономерная победа в конкурсе. Какова Европа - таков и победитель
    1. Ham
      +1
      14 May 2014
      уточнение:"таково победитюло"
  69. +7
    14 May 2014
    прошло 4 года, а ка в воду глядел.
    1. +1
      14 May 2014
      Kutipan saka Flexus
      в воду глядел


      Чего-то просто не по себе даже...
      Однако, снимаю шляпу перед М.Леонтьевым...
    2. +1
      15 May 2014
      всегда уважал Леонтьева за фундаментализм, отбросил лишнее и сказал как есть, без лицемерия.
  70. +4
    14 May 2014
    Одна статья Задорнова нейтрализует работу всех западных СМИ за месяц, а то и более.
    Его давно пора наградить за службу Родине в виртуальных войсках на информационном поле боя.
  71. +3
    14 May 2014
    стати, и в Эстонию, и в Литву прислали натовских десантников и солдат для того, чтобы те защитили их от российской армии. Готовы? 500 человек в Эстонию и, по-моему, 400 в Литву.
    1. andrejus
      0
      15 May 2014
      Об Эстонии не знаю,в Вильнюсе ни одного не видел.
      Задорнов всегда молодец.
  72. +6
    14 May 2014
    В понедельник сборная России по хоккею в рамках группового этапа чемпионата мира со счетом 6:1 разгромила команду США. В составе победителей шайбы забросили Николай Кулемин (7-я минута), Александр Овечкин (19, буллит), Виктор Тихонов (21, 40), Евгений Кузнецов (30), Сергей Плотников (32). Гол американцев записал на свой счет Джастин Абделькадер (21).

    Koran VZGLYAD nerbitake materi dening penulis sing ora dingerteni babagan reaksi AS babagan kedadeyan sing nggegirisi iki.

    Amerika Serikat nglaporake perselisihan kategoris karo sing diarani "kamenangan" tim Rusia ing pertandhingan ing Kejuaraan Hoki Es Dunia.

    "Ing abad 21, sampeyan ora bisa mung njupuk lan nyukur jenggot yen sampeyan ora seneng!"

    Iki dicritakake dening juru bicara Departemen Luar Negeri AS Jen Psaki: "Pertandhingan iki ora ana hubungane karo hoki nyata. Ing abad 21, sampeyan ora bisa muter hoki kaya ing abad 20.
    Ambisi kekaisaran tim Rusia kanthi jelas dituduhake kanthi cara main game kasebut, amarga ana ing taun-taun paling awon ing USSR: carousel puck reged sing digawe tim Rusia nglawan tim AS, lan pamblokiran puck demokratis. menyang tujuane dhewe yaiku upaya kanggo ngowahi status quo lan ancaman kanggo keamanan pan-Eropa."

    Ing wektu sing padha, Psaki, nalika ditakoni wartawan, njlentrehake yen dheweke ora ngerti apa carousel, nanging ditulis ing teks kasebut, lan dheweke yakin manawa iku pancen elek lan ora cocog karo nilai manungsa universal: " Kita ora mangu manawa Rusia ana ing mburi kabeh iki. Iki dibuktekake dening partisipasi anyar Putin ing pertandhingan sing diarani "Liga Hoki Malam", ing ngendi dheweke nyetak 6 gol menyang gawang lawan.

    Теперь становится очевиден весь его кровавый замысел, все это было спланировано Россией с самого начала». Она также заявила, что президент Обама выразил глубокую обеспокоенность результатами игры, и заявил, что «Россия сейчас уже не только находится на неправильной стороне истории, но также и на неправильной стороне географии, физики и физической культурs
    Dheweke uga ujar manawa sanksi ekonomi bakal langsung dileksanakake marang para pemain tim nasional Rusia: "Kita, bebarengan karo mitra Eropa ing saindenging jagad, mutusake kanggo ngenalake sanksi ekonomi langsung lan ekstensif marang wong-wong sing langsung melu kedadeyan kasebut. Rusia bakal mbayar larang kanggo iki.
    Нами принято тяжелое решение: все дисконтные карты игроков сборной России в европейских и американских сетях спортивных магазинов Reebok, Nike, Adidas будут заморожены вплоть до ближайших сезонных распродаж. Исполнители имперских замыслов должны понимать, что они не останутся в стороне».

    Отдельно г-жа Псаки отметила демонстративно сбритую в знак протеста против «Евровидения» бороду хоккеиста Овечкина: «Это протест против общеевропейских ценностей, против выбора Европы! В 21-м веке нельзя просто так взять и сбрить бороду, если тебе что-то не нравится! Это недопустимо, бороду следует немедленно возвратить!» (Ю.П.)http://vz.ru/opinions/2014/5/13/686481.html
    1. +2
      14 May 2014
      очень жаль, но могу поставить только 1 + по правилам форума. hi хотелось бы штук 100 или более!
  73. +8
    14 May 2014
    Задорнов и Макаревич - два представителя творческой, простите за слово, интеллигенции. Оба представители одного поколения, росли в одной стране, воспитывались в одной системе, но из одного вырос ПАТРИОТ своего ОТЕЧЕСТВА, а второй выродился в мелкого предателя и приспособленца! Мое уважение М.Задорнову и ФУ-У а.макаревичу!
    1. +3
      14 May 2014
      О макароныче: по моему КАЖДЫЙ имеет право на своё мнение, но вот только нельзя СВОЁ мнение навязывать другим, мы слава Богу не дураки, и оттенки цвета различаем!
  74. +5
    14 May 2014
    Задорнову- респект и уважуха! apik А еще Всех с великим бёздником- сегодня журналу "Мурзилка"-90 лет! И вообще, давайте скинемся и отправим на следующее "гейровидение" "Ленинград", он их всех на х.., нам будет пох..., зато-самобытно и на русском разговорном! Эх, жаль Федя Чистяков с музыкой завязал, он бы такое выдал, что Шнур нервно курил бы за остановкой... ngguyu
    1. +2
      14 May 2014
      да уж! Ленинград - это самое то!!! apik особенно этот хит :Ехай на ...й!!! кто не видел - рекомендую на Ютубе.
  75. Kisel
    +3
    14 May 2014
    Мэр латвийского города Вентспилс будет жаловаться генсеку НАТО на "свинское" поведение моряков альянса. В этом городе с 9 мая проходят международные учения Open Spirit, в которых участвуют 26 кораблей НАТО и Евросоюза. За это время количество нарушений порядка в Вентспилсе выросло вдвое.
    Моряки, по словам мэра, ведут себя как "свиньи-оккупанты, не признающие законов Латвии". Они распивают на улицах спиртное, справляют нужду на витрины. Не уцелела ни одна местная клумба: бравые моряки рвут цветы и дарят девушкам, сообщает телеканал "Россия 24".
    Из-за этого возникло множество конфликтов с местными жителями. В итоге, моряк из Нидерландов попал в местную больницу с тяжелой травмой головы. Также "гостеприимно" встретили натовцев и в Риге. Местные таксисты поколотили группу нетрезвых моряков, которые не хотели платить по счетчику.-© "Вести" интернет-газета"
    1. Kisel
      0
      16 May 2014
      Незамерзающий порт Вентспилс являлся важным звеном в экспорте российской нефти и каменного угля через Балтийское море. В конце 2001 года, решением правительственной комиссии РФ, для обеспечения диверсификации поставок нефти и экономического развития российских портов, все шедшие через «Вентспилс Нафта терминалс» объёмы нефти бы­ли переориентированы на нефтеналивной порт в Приморске, который является конечным пунктом Балтийской трубопроводной системы.
  76. +2
    14 May 2014
    Как бы ни было, но Европа, со своими толерантными ценностями, представляет из себя яркий пример вырождения наций. Я всегда со скептицизмом относился к различного рода предсказаниям, но смотря на сегодняшнюю ситуацию, могу с уверенность процитировать-"Свет идет с востока".
  77. +2
    14 May 2014
    Kutipan saka WKS
    Kutipan saka: mamont5
    Aku ngerti sing Zadornov ora bakal kantun guyon kuwi.

    Saiki bakal ana fashion kanggo jenggot wanita ing geyrop. Banjur kabeh wanita pockmarked, saka Baroness Ashton nganti Psaka, bakal tuwuh, kanthi pangarep-arep jenggot bakal nghias raine lan ndadekake dheweke ayu lan apik. Aku wonder carane Churkin bakal nindakake yen S. Power karo jenggot mbukak kanggo wong ing rapat Dewan Keamanan?

    Как-как! Перекрестится и скажет: ЧУР меня, ЧУР!.....Изыди сатанинское отродье!
  78. +4
    14 May 2014
    Задорнов - молодец. Боец видимого всем фронта. Хотя есть в его тексте ошибочка, впрочем не такая уж и страшная. Практически у всех рядовых американцев нет средств не то, что бы психолога посетить, а и мысли такой психической допустить. Оттого видимо и стреляют друг друга по праздникам. В Америке на самом деле проблема не с психологами, а с психопатами. Я - не психолог, и поэтому не могу сказать научно ничего по поводу, например, депресии и неусидчивости. А вот, поди ж ты, в Америке и Канаде - это теперь считается серъёзным заболеванием. Хотя неусидчивость и в самом деле просматривается как болезнь сотрудников госдепа... Депрессию и неусидчивость (или отсутствие должного уровня внимания)- здесь лечат таблетками. И чем больше они лечат, тем больше фармацевтические компании радуются такому вниманию к уровню психологического здоровья самой демократической во всей обитаемой Вселенной нации. В России депресии нет - есть плохое настроение и повод для разговора со стаканом. Наши неусидчивые дети становятся солдатами, не способными усидеть в окопе. Они там - в стране победившей всемирной демократии - действительно боятся нас. За что? Я за эти 20 лет жизни среди них так и не понял. Но каждый раз на работе напоминаю им, что если ещё кто-нибудь без разрешения возьмёт мой паяльник, мне придётся вежливо отрезать им один палец. И не тот, что на руке. На любой вопрос о том, как повысить дисциплину среди местных канадских студентов я отвечаю лаконично - мирно заминировать входную дверь лаборатории. С тех пор ко мне в оффис ходят только для консультаций по особо важным вопросам внешней политики.
  79. +3
    14 May 2014
    Баб то своих во время инквизиции сожгли ngguyu у меня просто слов нет когда я смотрю на ЭТО
  80. +1
    14 May 2014
    ...Причём, психологами, как правило, работают разведённые стервы...

    ...и, при чем, как правило, неудовлетворенные...
  81. 0
    14 May 2014
    ...Причём, психологами, как правило, работают разведённые стервы...

    ...и, при чем, как правило, неудовлетворенные...
  82. kra.vladimir14
    +1
    14 May 2014
    УКРАИНА БУДЕТ НАША ВСЯ РАНО ИЛИ ПОЗДНО АМЕРИКА УЖЕ В ЖОПЕ А ЕВРОПА КАК ВСЕГДА БЫЛО БУДЕТ ЛИЗУНОМ
    1. +3
      15 May 2014
      Америка не может быть в жопе. Жопа не может быть сама в себе.
  83. +1
    14 May 2014
    Джен Псаки из Госдепартамента. совсем запуталась в "каруселях"?... tresna
  84. +3
    14 May 2014
    Здравствуй,Дедушка Мороз,борода из ваты....
  85. Fanat1984
    +2
    14 May 2014
    Mergo ngono...

    P.S. Кстати, я щя не вспомню точно кто это сказал, но точно кто-то из советских литераторов, ещё в 1936 году: "Расстреляёте всех гомосексуалистов в Европе и фашизм перестанет существовать!!!" (не гарантирую, что процитировал всё правильно, но смысл именно такой!!!)
    1. andrejus
      +1
      15 May 2014
      Фашизм и гомосексуализм - две психические болезни,которые,каждая по своему,уничтожают народонаселение.Кстати в фашистской Германии за гомосексуализм однозначно расстреливали,так что,пожалуйста,расстреливайте их по отдельности.
  86. +1
    14 May 2014
    ...можно восхищаться людьми нашей Малороссии!
    - пока ещё не нашей...но всё может быть, если народ это поддержит apik
  87. +1
    14 May 2014
    Kutipan saka IrkIt
    Ing bajingan nglanggar

    Да, влип очкарик.
    1. +1
      15 May 2014
      Абзац! Он это даже не читает, а всеръёз выдумывает из головы по ходу спектакля!!
  88. andrejus
    +1
    15 May 2014
    Был в Литве. Там страх – люди верят, что Россия может войти в Литву.

    Я уважаю Задорнова,но вот не знаю с кем он здесь (в Литве) общался,наверное с кем-то из высоких. Обыкновенным людям как-то плевать на Европу,от неё единственная польза та,что можно ездить без виз по евро союзу (В Польше продукты дешевле чем в Литве,там налоги ниже).
    А о том чтобы Россия вошла в Литву,так это вообще чушь собачья,кому она нужна(Литва). И всё это вызывает не страх,а гомерический хохот (у людей).
  89. +1
    15 May 2014
    Kutipan saka WKS
    Kutipan saka: mamont5
    Aku ngerti sing Zadornov ora bakal kantun guyon kuwi.

    Saiki bakal ana fashion kanggo jenggot wanita ing geyrop. Banjur kabeh wanita pockmarked, saka Baroness Ashton nganti Psaka, bakal tuwuh, kanthi pangarep-arep jenggot bakal nghias raine lan ndadekake dheweke ayu lan apik. Aku wonder carane Churkin bakal nindakake yen S. Power karo jenggot mbukak kanggo wong ing rapat Dewan Keamanan?


    У меня знакомый побоился через сутки после евровидения,а до этого хотел небольшую бороду отпустить ngguyu
  90. 0
    15 May 2014
    Михаилу Николаевичу поклон!
  91. politruk419
    0
    15 May 2014
    Kutipan saka: projdoha
    aja naif. USA minangka alat - setan lungguh ing London

    Iki setan tipis sing
    Banyu Bermut ing blumbang
    Iku kabeh gagasan Churchill.
    Ing taun wolulas!
  92. 0
    15 May 2014
    Как всегда, Задорнов молодец !
  93. +1
    15 May 2014
    Правда эстонцы высказали мне предъяву, мол, что вы, русские, всё о своей победе разглагольствуете и присваиваете себе триумф американской армии?
    В качестве продолжении темы реплика украинского блогера (на полном серьёзё): "Берлин брали 1-й Украинский и 1-й Белорусский фронты. Поэтому какое вообще отношение имеют русские к Победе?"!
  94. +1
    15 May 2014
    Да уж. Задорнов, действительно, редкостный... сатирик!? Политик!!? Патриот!!! Это уж действительно, редкость, среди нашей творческой интеллигенции. В то время, когда такие мэтры нашей эстрады (интеллигенты!!!) -Макаревич, Шевчук-лижут ж**у американцам, Задорнов делает нечто другое. Знаете, я готов пуститься в шовинизм... "Макаревич", "Шевчук"-отнюдь не русские фамилии. Хотя обои-славянские... Я уже сам запутался...
  95. 0
    15 May 2014
    М.Н.-полное уважение. hi
  96. LIS 25
    0
    15 May 2014
    Михаил Николаевич правильная статья. правда за нами.
  97. 0
    15 May 2014
    В ЕС сейчас очень много проблем, социальных, миграционных и главное экономических. Я думаю многие жители ЕС сами были недовольны Евровидением 2014, но эта толерантность просто добьет окончательно сознание "европейцев".
  98. Eydolon
    0
    15 May 2014
    Жители запада Франции возмущены акцией местных властей, которые для борьбы с сексизмом призвали мальчиков прийти в школы в юбках.

    МОСКВА, 14 мая — РИА Новости. Как сообщается в официальном пресс-релизе академии (территориального образовательного департамента) Нанта, в пятницу, 16 мая 2014 года, мальчикам-учащимся и мужчинам-преподавателям 27 лицеев настоятельно рекомендуется прийти на занятия в юбках. Поясняется, что акция под названием "Подними юбку" (Ce que Soulève la jupe) направлена на борьбу с дискриминацией женщин, призвана улучшить отношения между полами и возродить дискуссию о равноправии.

    Tumindak kasebut bakal dianakake ing sawetara lyceum ing kutha-kutha ing distrik kasebut, kalebu Nantes, Chateaubriand, Le Mans, Angers, Laval. Kaya sing kacathet ing siaran pers, kanggo siswa lan staf lanang sing ora pengin teka ing formulir iki, disaranake nganggo stiker tanggal 16 Mei, "Aku nglawan seksisme, lan sampeyan?"

    Miturut The Local, proposal Akademi Nantes, sing disetujoni dening Kementerian Pendidikan Prancis, wis nyebabake nesu ing antarane warga lokal lan politisi Prancis. Mangkono, presiden serikat mahasiswa UNI, Olivier Vial, nyebat tumindak kasebut "omong kosong, sing, tinimbang mbantu wanita nyatakake feminitas, ngarahake nolak identifikasi wanita lan lanang."

    Известная французская общественная активистка и противница однополых браков Фригид Баржо (Frigide Barjot) спросила в своем Twitter министра образования Франции Бенуа Хамона (Benoît Hamon), не собирается ли он призвать заодно девочек в этот день прийти в школу с бородой. Этим она намекнула на победителя Евровидения, австрийца Томаса Нойвирта, больше известного как Кончита Вурст.

    Французские СМИ отмечают, что проведение акции совпало с планами минобразования Франции ввести в учебных заведениях уроки сексуального просвещения, содержимое которых многим родителям показалось неподобающим. По данным The Local, 16 мая в Нанте планируется проведение акций протеста против "дня юбки" в местных лицеях.


    RIA News
  99. RAF
    0
    15 May 2014
    Задоронов как всегда на высоте! Молодец!!! hi
  100. 0
    15 May 2014
    ... последствия! http://novorossiya.su/news/vmire/16213-vlasti-francii-zastavyat-malchikov-i-uchi

    teley-muzhchin-odet-yubki-pri-poseschenii-shkoly.html

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"