Patang puluh veteran Kaluga diwenehi kunci apartemen anyar

5
Patang puluh veteran Kaluga diwenehi kunci apartemen anyar


Veteran saka wilayah Kaluga diwenehi kunci kanggo apartemen rampung kanthi lengkap ing bangunan sangang lantai ing pinggiran Kaluga akhir minggu kepungkur, layanan pers pemerintah daerah kacarita ana.

Veteran bakal manggon ing kuartal Malinovka, sing dibangun dening perusahaan Belarusia. 40 wong saka Kaluga, Obninsk, Zhizdrinsky, Spas-Demensky, Dzerzhinsky, Babyninsky, Medynsky, Lyudinovsky, Sukhinchsky, Peremyshlsky lan Kuibyshevsky wilayah nampa tombol kanggo omah.

"Iku simbolis yen perusahaan Belarusia sing mbangun apartemen kanggo sampeyan. Iki minangka hadiah sing apik kanggo liburan utama kita. Dina iki kita utamane kudu nyawiji, nyawiji, supaya anak lan putu ora kudu ngalami apa sing sampeyan lakoni. dialami nalika perang sing nggegirisi, "- layanan pers ngutip alamat gubernur regional Anatoly Artamonov marang para veteran.

Ing 2014, wilayah Kaluga nampa luwih saka 236 yuta rubles saka budget Federal kanggo tuku Apartemen kanggo para veteran. Wiwit wiwitan program ing 2005, 2204 wong wis pindhah menyang omah sing nyaman. Taun iki, udakara 200 luwih veteran kudu nampa apartemen. Gunggunge, ana 510 wong sing antri ing tanggal XNUMX Maret. Umume wong ing daftar tunggu milih Kaluga kanggo manggon, pindhah menyang pusat regional saka distrik.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

5 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    14 May 2014
    Ing artikel kasebut, sampeyan mesthi pengin takon: "Napa ora sadurunge?"
  2. +4
    14 May 2014
    Sadurunge, pejabat ora bisa nganti padha mbangun kastil dhewe liwat gunung lan malah kene, kanggo kabeh kulawarga lengkap, lan banjur katon lan ana kurang veteran .... nuwun kanggo bebener ...
  3. +3
    14 May 2014
    Ing dina liyane aku ana ing bisnis ing Kedutaan Besar Rusia ing Ukraina.
    Sampeyan bisa ngomong apa wae sing dikarepake babagan pejabat umume, nanging ing kana aku ndeleng pakaryane wong sing nyoba nulungi wong sing paling apik lan kanthi dedikasi lengkap. Gandhewa lan pakurmatan marang wong-wong mau.

    Kanggo komentar babagan pejabat sing korupsi ... Kita kabeh asring lali ing jaman sing angel. Lan dheweke mung bubar wiwit metu saka bokong sing jero lan katon langgeng. Lan sanalika diwiwiti, akeh sing langsung takon ing endi wit apel ing Mars ...
    Dheweke mbangun apartemen kanggo para veteran - rampung.
    Ya, akeh sing nyogok. Nanging kita ora perlu nglukis saben wong nganggo sikat sing padha.
  4. +1
    14 May 2014
    Aku pancen setuju karo Baikal, aku uga, nalika entuk kerja ing bea cukai (minangka spesialis IT), kabeh kanca-kancaku terus-terusan ngandhani kenapa aku isih ora nyopir truk. Aku uga mikir kaya ngono, yen aku durung ngalami nyogok kabeh.
  5. 0
    14 May 2014
    Lan sing downvoted? Lan sing paling penting - kanggo apa?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"