Pitu prajurit saka tentara Ukraina tiwas ing cedhak Kramatorsk

67
Miturut pawarta kasebut "Musim semi Rusia"Ing 13 Mei, cedhak Kramatorsk, pejuang milisi lokal lan sukarelawan Cossack nyerang kolom tentara sing nyoba nembus Mikhailovka menyang Slavyansk. Minangka asil saka perang, loro operator waja personel lan siji kendaraan tempur infanteri diobong. Helikopter teka ing lokasi tabrakan, sawise kolom kasebut mundur menyang Karachun.

"RT in Russian" uga nglaporake babagan perang ing pinggiran kutha, nalika nem prajurit lan siji milisi tiwas. Prajurit liyane tiwas amarga tatune.

“Watara jam 12 awan. Tentara Ukraina ngeterake amunisi menyang kutha Kramatorsk saka pinggir desa Oktyabrskoye. Ing jembatan, milisi kita nyebul mobil kanthi amunisi lan ngobong operator personel lapis baja. 6 wong tiwas lan 8 tatu. Wong-wong mau padha ketemu kanthi mulya,” ujare warga Kramatorsk jenenge Vladimir.

RIA "Kabar" nyathet yen informasi babagan mati pitung pasukan payung saka Brigade Airborne 95th saka Angkatan Udara Angkatan Bersenjata dikonfirmasi dening Kementerian Pertahanan Ukraina. Wolung liyane dilaporake tatu.

Miturut pawarta kasebut "Musim semi Rusia", sukarelawan Sergei Grishin tilar donya ing perang cedhak desa Mikhailovka. "Kita kabeh mati. Sayange, kita ora mutusake carane. Nanging kita bisa mutusake kepiye ngrampungake pungkasane supaya bisa dieling-eling minangka wong lanang, "dheweke nulis ing kaca jejaring sosial sakcepete sadurunge seda.

Uga kacaritayen ing wilayah Donetsk, pasukan pertahanan diri nindakake operasi sing sukses, minangka asil saka kepala Komando Wilayah Timur, Kolonel Yuriy Lebed, ditangkap.


  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

67 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 31
    14 May 2014
    Aku wis bisa ngomong babagan perang. Nanging ora bab sipil, nanging perang nglawan fascism lan lackeys sawijining.
    1. + 14
      14 May 2014
      Perang nglawan Nazi bisa uga sipil, sayangé ...
    2. +7
      14 May 2014
      Aku wis bisa ngomong babagan perang. Nanging ora bab sipil, nanging perang nglawan fascism lan lackeys sawijining.
      Iki dudu perang karo fasis, iki perang karo wong sing mbayangake awake dhewe dadi fasis.Milisi nglaporake 30 mateni 2 betor lan 2 truk KamAZ, siji nganggo infantri, liyane nganggo amunisi.
      1. + 13
        14 May 2014

        STRELKOV nyebataken sabab saka karugian utama kanggo tentara Ukrainia
        "Perusahaan Kramatorsk (kawangun dening 2/3 saka Cossacks) nembe nglaporake babagan ngrampungake tugas kasebut. Saka ambush, 2 operator waja personel, 1 KamAZ karo infantri, 1 KamAZ karo amunisi padha numpes, bab 30 prajurit mungsuh tiwas lan tatu. Mung 1 GAZ-66 kanthi mortir ing trailer bisa lolos. Kerugian kita yaiku 1 "200th" lan 1 "300th". Almarhum minangka sukarelawan saka Dnepropetrovsk, "miturut blog summer56.
        "Semangat juang Garda Nasional nol," ujare. - Ing kiriman ing Malinovka, ora ana maneh telusuran kanthi ngowahi kabeh. Loro pengawal "ora nggatekake" kita.
        Nazi temen maujud sing padha dijupuk, iku siji bab kanggo matèni ora bersenjata, liyane bab nalika padha matèni sampeyan.
        1. +4
          14 May 2014
          Ing kene kayane Gunung Karachun wiwit mbenerake jenenge:

          http://summer56.livejournal.com/107829.html

          Sawise shelling saka pemberontak "Nona" - dinuga, bab satus mati saka maydauns. Dianggep manawa iki minangka 102 deserters sing dilapurake dening Nazi. Sanajan, ora dikecualekake yen Strelkov nggunakake prajanjian Alexander Vasilyevich: "Tulis maneh, kenapa sampeyan kudu melas, wong kafir ..."
          1. +2
            14 May 2014
            Umumé, aku seneng karo Strelkov iki. Spesialis nyata lan patriot. Dheweke perang ing 92 ing Transnistria, ing 93 ing Bosnia, 94-95 ing Chechnya, sawise iku dikirim ing misi khusus kanggo negara Afrika, Eropah Wétan lan Amerika Latin. Aku 100% yakin yen ing Ukraina dheweke tumindak ora amarga motif lan perasaane dhewe, nanging kanthi instruksi saka panguwasa. Dadi aku yakin dheweke ora duwe masalah karo senjata lan amunisi
        2. +7
          14 May 2014
          Ukrainia nonton video kasebut lan maca media ... Oh ya, pramuka. Taktik kelompok pemburu seluler wiwit menehi asil. Iki mung cara kanggo ora mung mbela diri, nanging uga mungkasi kunjungan dill ing wilayah kasebut. DPR lan daerah liyane, Nanging maneh, saran kursi kanggo komandan. kelompok, perlu kanggo nguripake penembake MANPADS, utawa, yen ora ana jumlah sing tepat, penembake PTR ... Helikopter musuh, ing pendekatan, uga bisa kena saka PTRs. Banjur angel tenan, ya bakal luwih trep kanggo grup kanggo ninggalake.
          1. 0
            14 May 2014
            Kutipan saka domokl
            Klompok kasebut kudu kalebu penembak MANPADS, utawa, yen ora ana jumlah sing tepat, penembak PTR ...

            MANPADS isih luwih apik (yen ana), ATGM kanggo kendaraan lapis baja bakal migunani.
      2. +5
        14 May 2014
        Kutipan saka: maks-101
        .Milisi laporan 30 matèni 2 Betor lan 2 truk KamAZ, siji karo infanteri, liyane karo amunisi.

        Turchinov bakal ngandhani sing bener, pira sing tiwas. Nalika ora bisa didhelikake, jumlah sing tiwas dikurangi kaping pirang-pirang lan mung kabeh.
        1. +3
          14 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Turchinov bakal ngandhani sing bener, pira sing tiwas. Nalika ora bisa didhelikake, jumlah sing tiwas dikurangi kaping pirang-pirang lan mung kabeh.

          Laporan saka ATO minangka bagéan saka perang informasi.
          Dadi yen jumlah nyata wong mati dadi dikenal ing negara lan mayat para pengawal sing dipateni wiwit diangkut ing saindenging negara, euforia Maidan bakal cepet liwati saka wong-wong mau.
        2. +3
          14 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Turchinov bakal ngandhani sing bener,

          Halo Sash. Turchinov ujar babagan 2 sing tiwas lan 3 sing tatu. Lan 2 BeTeRs ... Inggih, luwih akeh babagan bledosan bedhil sing didorong kanthi asil sing padha sedulur
          Wong-wong mau mbanting kolom nganti kebak.Sesuatu sing wiwit ngelingake aku marang Afghan ... Ing kana taktike padha.
    3. 0
      14 May 2014
      ... utawa malah babagan Perang Patriotik ing Ukraina, amarga para pejuang NATO nglawan populasi.
  2. +4
    14 May 2014
    Bocah-bocah, aja nganti tembak-menembak! mandheg Lan bakal dadi wektu kanggo Rusia kanggo mungkasi pelanggaran hukum iki.
    1. +9
      14 May 2014
      Kutipan saka karal
      Wektu kanggo Rusia kanggo mungkasi kekacoan iki.

      kepriye? ngirim ing pasukan lan nyekel peluru saka partisans bandera? ora ana sing bakal lunga. Rusia, aku mikir, bakal ngirim pasukan ing kana ing rong kasus:
      1. Panggunaan senjata pemusnah massal dening pravosek-banderasts - contone, padha bakal scammed dening divisi Gradov ing Slovyansk, minangka asil, jumlah korban bakal pindhah menyang atusan.
      2. Yarosh lan gengé bakal weruh wilayah merdika ing tanah Rostov, Belgorod, wilayah Kursk utawa ing Crimea, lan mutusaké kanggo mindhah pasukan ing kono.
      Ing kasus liyane, milisi kudu perang dhewe, nanging aku mikir bantuan bakal diwenehake karo rampokan lan aku yakin wis katon ing foto ing RT - http://russian.rt.com / artikel / 31787 kabeh milisi ing kamuflase anyar kaya ing arakan karo chevrons karo tricolor a.
    2. + 19
      14 May 2014
      Kutipan saka karal
      Bocah-bocah, aja nganti tembak-menembak! Lan bakal dadi wektu kanggo Rusia kanggo mungkasi pelanggaran hukum iki.

      Ya ... Ayo ngirim anak-anak kita lan miwiti ngubur dheweke ing tanah Rusia ...

      Apa wong-wong pinter wis ngomong sethithik akhir-akhir iki?
      Apa 7,5 yuta dhewe bisa ngirim paling ora 1% saka populasi kanggo mardika?
      Cukup! Dheweke meneng nganti 23 taun, ngenteni apa sing dikarepake, apa sing dikawruhi, lan saiki - menehi Rusia anak sampeyan minangka kurban ?!

      Ing ... saka pantai!

      Nanging, kanthi kabeh cara sing bisa, kudu ngirim spesialis sukarelawan lan "peralatan" sing dipasang kanthi bobot gawe ... Plus, yen perlu, ngenalake zona ora mabur.

      Lan duwe wektu kanggo nyiapake zona ing Novaya Zemlya.

      Babagan aku, supaya ora ana pitakonan kanthi bosok: - Aku bakal pindhah sanalika spesialisasi dibutuhake ... Wis gedhe saka Timur Jauh adoh kanthi biaya dhewe ...
      Aku bakal pindhah menyang infantri, malah meriam fodder, yen perlu, lan Motherland bakal nelpon ...
      Nanging, ing SA, nalika padha menehi 12 lenga ing telung tokoh kanggo verifikasi, 6 cukup kanggo kabeh telung ... Tikel.
      1. grenz
        0
        14 May 2014
        Tartar
        Ya ... Ayo ngirim anak-anak kita lan miwiti ngubur dheweke ing tanah Rusia ...

        Aku setuju.
        Miturut kabeh penampilan, Cossacks cukup bisa kanggo ngrampungake karo banderlogs.
        Saiki iki wektu kanggo ngalahake wong-wong mau, nalika padha diklumpukake ing tumpukan - i.e. diklompokaké ing Garda Nasional. Kene lan kanggo ngalahake ing dewa lan ibu.
        Lan nalika lagi nyusup menyang caches, perang sipil lan gerilya nyata bakal teka.
        Apa kita butuh?
        Ngalahake wong-wong mau saiki. Ana pasukan urip, nanging kita bakal bantuan karo liyane.
        Ya, milisi dhewe ora elek njupuk senjata.
        1. +1
          14 May 2014
          Kutipan saka grenz
          Ya, milisi dhewe ora elek njupuk senjata.

          Frasa Strelkov - "Kita duwe pangiriman langsung amunisi saka gudang tentara Ukrainia." Dheweke butuh rampokan, lan kabeh liyane ing Ukraina sing rusak bisa dituku, yen dheweke ninggalake senjata nuklir, mula bakal ana luwih saka siji Hiroshima.
      2. -2
        14 May 2014
        Ya ... Ayo ngirim anak-anak kita lan miwiti ngubur dheweke ing tanah Rusia ...

        Lan ing ngendi anak-anak kita, lan kenapa dikubur, dheweke isih urip!
      3. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      14 May 2014
      Kutipan saka karal
      Bocah-bocah, aja nganti tembak-menembak! mungkasi Lan wektu kanggo Rusia kanggo mungkasi pelanggaran hukum iki.

      Aku arang menehi rating komentar. Lan ing kene, sanajan aku pengin, aku ora bisa menehi rating. Plus kanggo ukara pisanan. Minus kanggo kaloro ...
      Kulon lan junta nyurung Rusia menyang pilihan iki nganti kentut. Nanging kenapa kita kudu tanggung jawab kanggo sawetara atus wong Ukraina sing mateni? Kita kudu ngenteni nganti Ukrainia bisa ngatasi dhewe.
      1. +3
        14 May 2014
        Aku ndhukung, ora duwe bathi kanggo Rusia ngganggu pasukan, nanging Gusti Allah piyambak dhawuh sarana modern lan spesialis apik, sanajan kabeh iki mbokmenawa wis ana.
    4. 0
      14 May 2014
      Kutipan saka karal
      Bocah-bocah, aja nganti tembak-menembak! mandheg Lan bakal dadi wektu kanggo Rusia kanggo mungkasi pelanggaran hukum iki.

      Ya, wong lanang aku maca situs Ukraina ana surak-surak urin ka-tsa-pov, Aku maca situs Russian surak-surak urin uk-ro-pov. Umumé, kanggo aku, kegilaan massa adhedhasar daya tarik jingoistik (sanajan bisa uga sementara, kaya sing kadhangkala kedadeyan ing antarane wong-wong mau, padha njeblug pasuryan, banjur padha lungguh, ngobrol, tenang lan dadi kanca kiwa ing urip. - Aku kaya pracaya sing iki supaya, digunakake iku rampung shitty iku arep ing).
      1. 0
        14 May 2014
        Quote: semurg
        Ya, wong lanang aku maca situs Ukraina ana surak-surak urin ka-tsa-pov, Aku maca situs Russian surak-surak urin uk-ro-pov. Umumé, kanggo aku, kegilaan massa adhedhasar daya tarik jingoistik (sanajan bisa uga sementara, kaya sing kadhangkala kedadeyan ing antarane wong-wong mau, padha njeblug pasuryan, banjur padha lungguh, ngobrol, tenang lan dadi kanca kiwa ing urip. - Aku kaya pracaya sing iki supaya, digunakake iku rampung shitty iku arep ing).


        Ya ... Lan aku bakal seneng ndhukung sampeyan kanca, nanging ...

        Aku guess sing, kaya kula, ora manggon ing Ukraina?
        Banjur paling ora ngomong karo wong Rusia sing isih cukup lan ora, apa ukrofascism Bandera ...

        Aku ngomong karo wong-wong sing lunga durung suwe, sadurunge Maidan ...

        Padha marang kita karo medeni apa lan carane ... Pranyata metu sing ora Westerners sing sedulur kanggo kita, nanging dicekel Ukraina saka Rusia karo glanders sepi, disebut piyambak Ukrainians bener, nanging "Ukrainians gedhe" lan saiki padha arep dadi raja. sapi, sing tinimbang awake dhewe, (amarga wong-wong Kutub wis njaga Kutub nganti pirang-pirang abad), saiki dheweke pengin nelpon Rusia kaya ngono lan nunggang ing punuk Rusia, lan meksa wong-wong mau - kaya sing dicritakake dening para leluhur sing nyinggung babagan urip sing cacat karo wong Polandia ing panangkaran ...
        Ya, apa sing dikarepake wong Amerika babagan gelombang sampah iki, muga-muga ora perlu dakkandhakake ...

        Lan sampeyan ngomong sedulur ...

        Ora sedulurku - Bandera nits, nanging asu bau!
        Utamané sawise Odessa, Krasnoarmeysk, Mariupol lan Slavensk!
        1. +1
          14 May 2014
          Aku manggon ing sisih kidul Republik Kazakhstan, ing ngendi ana "nasionalisme Kazakh", yen sampeyan ngrungokake wong Rusia sing lunga saka kene, mesthine bakal nyritakake perkara sing padha karo "Bais Kazakh" sing pengin nggawe kabeh wong. abdi dalem. Umumé, apa sing arep dakkandhakake yaiku pertandhingan sampeyan antarane Rusia lan Ukraina, mesthine saiki sampeyan bisa mateni saben liyane lan entuk kepuasan, nanging ing padudon ora ana siji wong suci lan wong dosa liyane, loro-lorone mesthi nanggung bagean. nyalahke kanggo sesambetan rusak. Lan kenapa ROC meneng, ora ana panggilan kanggo tentrem, sawise kabeh, iku lan wedhus liyane?
        2. Komentar wis dibusak.
  3. +7
    14 May 2014
    Partisan nyerang penjajah. Sejarah mbaleni dhewe.
  4. +5
    14 May 2014
    Referendum dianakake...dokumen babagan kamardikan diadopsi...saiki kabeh sing nyengkuyung junta ing wilayah republik, ana penjajah lan accomplices.
    Saiki sampeyan bisa pindhah saka pertahanan menyang tumindak.
  5. + 10
    14 May 2014
    Iki ora prajurit, nanging punishers. Iki kudu ditembak. Lan sing slamet kudu dicekel nalika kekacoan wis rampung lan dirusak.
    1. +3
      14 May 2014
      Lha ki!!!kenapa, apa sing mlaku ing mburi?Subhuman, patine nglarani lan dawa
    2. +2
      14 May 2014
      Lha iki PR UN nang endi?
  6. +8
    14 May 2014
    Wektu kanggo tentara bali menyang Kyiv! Sampeyan wis perang kanggo master Amérika! Putrane Biden wis melu Ukrgaz!
  7. +4
    14 May 2014
    Kutipan saka bronik
    Partisan nyerang penjajah. Sejarah mbaleni dhewe.


    Iki dudu perang gerilya, iki minangka pertahanan nglawan penjajah. Wetan durung dicekel, lan kemungkinan ora bakal dicekel
  8. +6
    14 May 2014
    Pati kanggo reruntuhan Eropa, Amerika, fasis!
  9. sazhka4
    +1
    14 May 2014
    Kanggo sawetara iku perang, kanggo sawetara iku pertunjukan. Nanging, dheweke bakal nyelehake kursi saka klub desa ..
  10. +6
    14 May 2014
    Kanggo endhog lan sundel. Dheweke bakal nyoba nindakake iki nglawan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia. Final kanggo freaks bakal dadi siji - 3,14zdets!
  11. +2
    14 May 2014
    "Sampeyan uga dilapurake yen pasukan pertahanan diri nindakake operasi sing sukses ing wilayah Donetsk, minangka asil saka kepala Komando Wilayah Timur, Kolonel Yuriy Lebed, ditangkap."

    Lan saiki apa sing kudu dilakoni? Ganti sabun, kaya sing disaranake Alexander Nevsky.
    1. 0
      14 May 2014
      Dieksekusi minangka pengkhianat negara
  12. 0
    14 May 2014
    Es wis pecah, para juri! Punisher wiwit nandhang kerugian nyata. Saiki dheweke kudu perang karo milisi Kramatorsk, lan ora karo wong sing ora bersenjata.
  13. + 15
    14 May 2014
    Mati ing perang nglawan bangsane dhewe iku pungkasan sing ora sopan lan isin. Lan Serezha ngaso ing tentrem lan memori rahayu.
  14. +3
    14 May 2014
    Ana laporan ing media yen juntas ing pertempuran cedhak Kramatorsk nggunakake MI-24 kanthi tandha identifikasi PBB.
    Media nglaporake babagan panggunaan paling ora telung helikopter sing dicet putih kanthi simbol PBB lan tandha identifikasi sajrone operasi khusus ing cedhak Kramatorsk. Miturut informasi sing kasedhiya, iki telung pertempuran Mi-24 lan siji transportasi Mi-8.

    http://www.vesti.ru/doc.html?id=1578421&cid=999
    1. +2
      14 May 2014
      Lan padha ora duwe liyane - 3 mobil ing kamuflase kapenuhan, mung sing njupuk bagéyan ing misi PBB tetep. Matèni wong-wong mau uga.
      1. +1
        14 May 2014
        Kutipan: zeleznijdorojnik
        Lan padha ora duwe liyane - 3 mobil ing kamuflase kapenuhan, mung sing njupuk bagéyan ing misi PBB tetep. Matèni wong-wong mau uga.

        4 mobil kebanjiran lan 3 rusak, banjur dirombak, total 7 mobil.
  15. +3
    14 May 2014
    Definisi kasebut dhewe wis diumumake, kanggo nyekel sayap tengen kanthi alasan legal lan hakim, miturut hukum perang ....
  16. +2
    14 May 2014
    Lan carane pour pil turu ing camp mungsuh ing wayah wengi? ana wis kanggo njupuk tawanan lan plus peralatan?
    1. +4
      14 May 2014
      Dheweke ora bisa ditawan - mung miturut hukum perang.Lan iku bakal dadi tumindak welas asih!
    2. +1
      14 May 2014
      Masalah kanggo nyenengi gas ing steppe, nanging iki dudu perkara utama - loro minus utama:
      - pisanan, yen sukses, stingers sing dijupuk kudu diwenehi panganan, dilayani, lsp. - nggawe kamp konsentrasi lan ora keluwen ing tradhisi wong Rusia;
      - sareh, mbayangno carane dadi-disebut. "komunitas donya" - sawise kabeh, gas iku WMD, lan iku WMD sing pisanan digunakake dening wong-wong sing dianggep separatist ... Padha nelpon ing kuwi cara sing padha Nilai piyambak.
      1. 0
        14 May 2014
        supaya ora kenek, nanging mung turu kabeh)
  17. +2
    14 May 2014
    Iku dosa kanggo ngomong mangkono, nanging wektune wis ana ing untu kanthi bokong, sapa wae sing teka karo bat saka Kalash bakal nampa ...
  18. + 15
    14 May 2014
    Sukarelawan Sergei Grishin tiwas dina iki ing perang cedhak Kramatorsk ...
    Sukarelawan Sergei Grishin tiwas dina iki ing perang ing desa Mikhailovka cedhak Kramatorsk ...

    Pendhudhuk kutha Makeevka ing Republik Donetsk, dheweke njupuk senjata ora kanggo dhuwit lan fame, dheweke teka kanggo nglindhungi wong saka pelanggaran hukum sing mrentah ing Ukraina.

    Ing status ing jaringan sosial VKontakte, sakcepete sadurunge seda, dheweke nulis:

    "Kita kabeh mati. Sayange, kita ora mutusake carane. Nanging kita bisa mutusake kepiye carane ngrampungake pungkasane, supaya bisa dieling-eling minangka wong lanang.

    Dhuh Gusti, mugi karsaa paring katentreman dhumateng nyawa abdi Paduka ingkang sampun tilar donya, Sergius, lan ngapunten sedaya dosanipun, kanthi sukarela lan mboten sengaja, lan paringana Kratoning Swarga ...

    pranala ;http://rusvesna.su/news/1400023131
  19. +5
    14 May 2014
    A perang tambang wiwit ... Lan yen iki terus, juntas bakal mandheg merrily nyopir "kothak" ing sadawane dalan ... Minangka Comrade digunakake kanggo ngomong. Lenin "Wong bersenjata ora bisa dikalahake." am
  20. +1
    14 May 2014
    Sing paling awon durung teka ... wong Eropa gay ing wilayah Ukraina bakal muter pilihan Siria.
    Saiki, dheweke ngupayakake supaya Kyiv mlebu dokumen babagan ngangkat rezim visa karo Geyropa sanalika bisa supaya bisa ditrapake langsung sawise pemilihan Mei.
    Banjur kabeh uwuh bakal pour menyang Ukraina ... iku ora nang endi wae ing Suriah, nanging aku numpak bis, sawetara jam adoh karo bir ... lan nindakake apa wae sing dikarepake.
    1. +1
      14 May 2014
      Saka ngendi informasi babagan rezim bebas visa karo Eropa.
  21. +3
    14 May 2014
    Lan pilot helikopter durung wedi, padha nutupi 24 ing siji ing dhuwur kurang, siji DShK bakal mabur.
  22. 0
    14 May 2014
    Koyone pembunuhan warga sipil sing ora ana paukuman wis rampung, nanging "sayap tengen" ora ngerti kepiye perang. Angkatan Bersenjata Ukraina wis demoralized lan bosok, melu rampokan marang bangsane dhewe, lan jam ora adoh nalika grosir desersi bakal miwiti, lan ora ana upaya bakal nylametake junta!
  23. +2
    14 May 2014
    Panguwasa Kyiv nglanggar perjanjian sing ditindakake karo PBB kanthi nggunakake helikopter kanthi tandha identifikasi organisasi donya cedhak Kramatorsk.

    Layanan pers PBB: "Departemen Operasi Perdamaian lan Dhukungan Lapangan ana kontak karo panguwasa Ukraina babagan masalah iki. Negara-negara sing nyedhiyakake penerbangan lan peralatan liyane kanggo misi njaga perdamaian kudu mbusak kabeh logo lan tandha PBB saka kono sanalika bali menyang negara kasebut lan ora digunakake maneh kanggo tujuan resmi organisasi donya.

    Dina Selasa, ana laporan ing media babagan panggunaan paling ora telung helikopter sing dicet putih kanthi simbol PBB lan tandha identifikasi sajrone operasi khusus ing cedhak Kramatorsk, kelingan ITAR-TASS.

    Helikopter Ukraina melu sawetara misi perdamaian PBB, utamane ing Republik Demokratik Kongo. Nanging nggunakake wong-wong mau ing operasi militer ing sisih kidul-wétan negara minangka pelanggaran langsung Piagam PBB.

    Waca liyane ing NTV.Ru: http://www.ntv.ru/novosti/969916/#ixzz31epTjgod

    Ora ana pungkasane kegilaan Banderlog.
  24. +1
    14 May 2014
    A dipikir ing acara saka militèr saka sisih liyane.
    Artikel ing "Pakar Online": "Dheweke pengin nutupi kita kanthi getih!"

    ..." Sawetara dina mengko, dheweke bakal ngirim pesen marang aku: "Dheweke meres kita. Dheweke meksa kita menyang titik panas liyane - jujur, menyang gilingan daging. Taktik detasemen NKVD jelas. : ndhisiki utawa tembak kita. Ing wektu sing padha, panjalukan kanggo peralatan maneh ora digatekake Lan sing paling penting sing ora digatekake yaiku undang-undang militer ""...

    http://expert.ru/2014/05/13/nas-hotyat-zamazat-v-krovii/
  25. DPN
    0
    14 May 2014
    Kutipan saka karal
    Lan bakal dadi wektu kanggo Rusia kanggo mungkasi pelanggaran hukum iki.

    Rusia ora ana apa-apa, TIMUR dhewe sing nemtokake sapa lan ing ngendi, Rusia durung bisa nulungi kanthi sah, BUDAK kudu pindhah menyang dalan utama, mung sawise RUSIA bisa ngucapake tembung sing abot. .
    1. 0
      14 May 2014
      DPN, apa dheweke wis teka lan thothok-thothok lawang? Apa sampeyan ora bakal mbukak? Banjur kabeh wis rampung!
    2. Komentar wis dibusak.
  26. +5
    14 May 2014
    Memori langgeng kanggo Sergei Grishin, dheweke tilar donya kaya wong nyata, muga-muga bumi tentrem marang dheweke.
  27. +1
    14 May 2014
    Militer Ukrainia saiki dianggep aggressors, invaders, amarga padha nyerang wilayah negara liya lan kudu dirusak.
  28. Umumé, kunjungan Biden ora nggawa apa-apa konkrit kanggo Ukraina, pejabat Amerika generously diwutahake janji lan ancaman ing wangun sanksi marang Rusia. Nanging, tujuan utama kunjungan Joe Biden tetep ana ing mburi layar. Ing dina liyane, dikenal manawa putra pejabat, Hunter Biden, gabung karo dewan direksi perusahaan Burisma Holdings sing sadurunge ora kondhang, sing dadi produsen gas paling gedhe ing Ukraina. (Panulis: Optimus Prime) Materi eksklusif saka situs 3world-war.su nalika nyetak maneh link bali dibutuhake.


    Iki sing ditindakake dening Nazi lan Amerika mbayar ekstra.
  29. +1
    14 May 2014
    http://www.vz.ru/news/2014/5/13/686437.html

    "Aku mikir yen referendum ing Ukraina minangka urusan politik internal negara iki. Kursus kabijakan luar negeri China nuduhake ora campur tangan ing politik domestik negara manca, ujare Cheng Guoping, laporan ITAR-TASS. "Kepentingan sah saka wakil kabeh warga negara ing Ukraina kudu dihormati," dheweke nambah ing wektu sing padha.
    Ing Kawa saka Kamentrian Luar Negeri RRC ngandika yen solusi saka Jeksa Agung bisa ngetokake Ukrainia kudu "comprehensively, imbang lan kebak ketemu syarat padha, legal lan cukup" saka pihak sing cocog ... "- supaya China marang Kulon ora keganggu.
  30. DPN
    +1
    14 May 2014
    Supados kutha SLVYANSK boten ketangkep, kedah ngelingi pahlawan - KAVPOKA, boten wonten satunggal kolom tentara kedah mlebet ing wilayah tenggara.
    1. +1
      14 May 2014
      Aku ndhukung tembung saka Pahlawan. Mung jenenge Kovpak. Dipuntedahaken path heroik kang - iku uga worth ngatur gropyokan ing mburi.
  31. 0
    14 May 2014
    Ngremehake mungsuh - bakal luwih larang kanggo sampeyan! Kakehan mung komentar emosi. Hasil utama!
  32. +2
    14 May 2014
    Kutipan: Belarus
    Dheweke ora bisa ditawan - mung miturut hukum perang.Lan iku bakal dadi tumindak welas asih!

    Oh, kanggo ngerteni wong-wong bajingan sing ngobong wong ing Odessa, sing mung langsung menyang tembok utawa menyang daur ulang, supaya ora mbuwang kartrid.
  33. +1
    14 May 2014
    Sing penting saiki yaiku langkah Rusia kanggo ngakoni referendum lan republik anyar. Iki sing diwedeni Barat. Lan tumindak sluggish saka ATO sing paling kamungkinan provokasi kanggo Rusia kanggo nyepetake proses iki sadurunge Pemilu 25 Mei. Awit iki bakal dianggep minangka fait accompli saka campur tangan ing expression free saka karsané warga saka sawijining kanggo Pemilu adil presiden sing. Kahanane kuna.
  34. Komentar wis dibusak.
  35. 0
    14 May 2014
    Link dikirim saka Donetsk. [media=https://vk.com/video158663792_168700603?list=c11fb44ee26895e3cd]
    1. tukang golok
      +1
      14 May 2014
      Kutipan saka lewerlin53rus
      Link dikirim saka Donetsk. [media=https://vk.com/video158663792_168700603?list=c11fb44ee26895e3cd]


      Wah, palsu sing ora disamar!!! Apa sampeyan wis nonton dhewe?
      Aja nyebar informasi sing salah!
  36. +3
    14 May 2014
    Miturut laporan paling anyar saka teater operasi, milisi duwe persediaan sing cukup. Lan dheweke dhewe bisa nindakake liyane, amarga. padha duwe semangat lan motivasi - nimbali tanah dhewe saka Nazi. Dadi Rossi ora ana apa-apa, ora apik kanggo menehi alasan Pindocam kanggo histeris.
    1. Roshchin
      0
      14 May 2014
      Iku wektu kanggo prajurit Ukrainia kanggo mangerteni apa apa. Nalika sing kurang dilatih, kurang kasedhiya kanggo obah sampah, kabeh jinis Turchinovs, Kolomoiskys, Taruts dipeksa, bebarengan karo rabble asing sing disewa, kanggo mblokir kutha-kutha lan nembak populasine, kulawargane lan sanak-sedulure dirampok kulawarga lan sanak-sedulure. padha Kolomoiskys, Taruts, Avakovs geng tengen. Apa wong-wong mau pancen percaya marang outlet media Amerika luwih saka mripate dhewe? Apa bakal ana wawasan?
  37. +2
    14 May 2014
    Partisan kudu dikirim menyang Galicia supaya wong-wong sayap tengen lungguh lan njaga omah-omahé saka kemungkinan sabotase, lan ora ngubengi DPR.
  38. Kelevra
    0
    14 May 2014
    Padha dielingake yen ora ana sing bisa menek kanggo wong sing tentrem, mula dheweke entuk!
  39. +1
    14 May 2014
    Iki asile...
  40. 0
    14 May 2014
    lan liyane arang ...
  41. +1
    14 May 2014
    nanging iki s.r.a.n. shelled pinggiran Slavyansk ...
  42. +2
    14 May 2014
    nanging iki s.r.a.n. shelled pinggiran Slavyansk ...
  43. Lyoshka
    0
    14 May 2014
    kudune njupuk truk, ora dirusak
    1. +1
      15 May 2014
      Kutipan: loska
      kudu dijupuk

      ya, lan ilang wong? Nafig-nafig. Padha metu, squeezed, burned, mundur.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"