Karyawan LSM Lavochkin nyolong 180 yuta rubel

33
Miturut RIA "Kabar", kanthi referensi kanggo koran "Kommersant", sawetara karyawan tingkat dhuwur saka NPO perusahaan kesatuan negara federal pertahanan sing dijenengi sawise Lavochkin didakwa nulis 180 yuta rubel sing dialokasikan kanggo tatanan pertahanan negara kanggo riset fiktif babagan pesawat ruang angkasa.

Khususé, CFO Valery Romanov, Wakil Kepala Biro Desain Eksperimen NPO kanggo Koordinasi lan Perencanaan Vitaly Vernigor, Wakil Direktur Jenderal FSB Letnan Jenderal Sergey Solodovnikov, pegawe saka Federal State Unitary Enterprise Anatoly Shishkin, Direktur Umum lan Kepala Akuntan saka LLC NIITs MAI-LASTAR Vladimir Anisimov lan Igor Korbut.

Miturut penyidik, penyelenggara kejahatan kasebut yaiku Letnan Jenderal Sergei Solodovnikov, sing sadurunge mimpin FSB ing Chechnya lan ngawasi Pasukan Rudal Strategis. Tahanan liyane kacarita sing dheweke awis lan mbagekke dhuwit. Nanging, Solodovnikov dhewe ora ngakoni kaluputan.

Miturut publikasi, saka Januari 2012 kanggo Februari 2014, NIITs MAI-LASTAR LLC nampa Welasan pesenan kanggo nindakake macem-macem survey fiktif lan pasinaon.

Ing antarane, contone, pangembangan bahan kanggo "analisis komparatif adhedhasar asil persiapan lan peluncuran" mikrosatelit TET-1 "minangka muatan sing gegandhengan" saka satelit penginderaan jauh Bumi Kanopus-V Bumi.

Dhuwit saka NIITs MAI-LASTAR ditransfer menyang akun perusahaan siji-dina LLC KIT, LLC Lintex lan liya-liyane, sawise iku padha cashed metu.

Sampeyan kudu eling yen NPO dijenengi sawise Lavochkin minangka salah sawijining perusahaan Rusia sing misuwur ing pangembangan lan panggunaan praktis kendaraan tanpa awak kanggo sinau papan, benda langit, uga ngrampungake masalah kanggo nguatake kemampuan pertahanan Federasi Rusia.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

33 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    14 May 2014
    maling kuwi iso dibandhingke karo khianat!
    1. +3
      14 May 2014
      Lan nang endi wae!
    2. +2
      14 May 2014
      Kanggo kejahatan ing skala kasebut - copot paws menyang elbows.
      1. +1
        14 May 2014
        Kanggo tembok freaks. Sita kabeh properti, kalebu sederek. Kabeh kulawarga kudu digusur menyang Magadan.
      2. kucing padha
        0
        14 May 2014
        Banjur luwih becik ngukum kaya ula saka guyonan - dipotong buntut .... nganti gulu banget.
    3. 0
      14 May 2014
      "... Letnan Jenderal Sergei Solodovnikov, sing sadurunge mimpin FSB ing Chechnya lan ngawasi Pasukan Rudal Strategis ..."

      Kaya bangku - amnesti am
  2. +4
    14 May 2014
    Maling kudu lungguh!!!!
    1. +2
      14 May 2014
      Sing endi wae? Ngelingi oboromprom lan wanita kasebut, pitakonan muncul!
    2. +2
      14 May 2014
      ngutip-Miturut RIA Novosti, nyathet koran Kommersant, sawetara karyawan tingkat dhuwur saka NPO perusahaan kesatuan negara federal pertahanan sing dijenengi sawise Lavochkin didakwa nulis 180 yuta rubel sing dialokasikan kanggo pesenan pertahanan negara kanggo riset fiktif babagan pesawat ruang angkasa.kutipan pungkasan

      Kasus Serdyukov urip lan makmur. Mikir 180 yuta, padha nyolong liyane lan liyane, lan bakal nyolong liyane.
    3. +1
      14 May 2014
      Dheweke ora gelem lungguh! Ayo wit-witan dipotong!
    4. +1
      14 May 2014
      Plus penyitaan...
    5. 0
      14 May 2014
      Kutipan saka ziqzaq
      Maling kudu lungguh


      Iki ora-brainer, nanging carane sijine iku menyang laku nalika ana tanggung jawab bebarengan nang endi wae?!
    6. 0
      14 May 2014
      Paradoks, aku ora setuju ...

      Maling kudu ngilangi barang sing dicolong, luwih becik ing antarane Magadan lan Kamchatka ... ngguyu
  3. +3
    14 May 2014
    isin kowe! Kepala FSB uga melu sepatu negara, mesthine ora ana alesan sing "ditinggal" saka panguwasa. Mbalikake institusi CONFISCATION lan sederek, uga, menyang tingkat subsisten lan CE bakal dadi NORMAL.
  4. +3
    14 May 2014
    Lan aku diwenehi minus kanggo menehi komentar amarga aku nyebut pejabat birokrat, tukang suap, maling, iki conto sing apik saka tembungku.
    1. 0
      14 May 2014
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Lan aku diwenehi minus kanggo menehi komentar amarga aku nyebut pejabat birokrat, tukang suap, maling, iki conto sing apik saka tembungku.


      Aja pundung, "cons" duweni efek sing bermanfaat kanggo ngobati psyche lan mendidik karakter. eseman
  5. +1
    14 May 2014
    Amarga iki freaks, Semyon Alekseevich mbokmenawa nguripake liwat ing kuburan. Boten namung panjenenganipun, kita sedaya sami dipun cacad dening u.b.l.y.d.ki ingkang rakus.
  6. 0
    14 May 2014
    Kutipan saka: A1L9E4K9S
    Maneh ing amnesti bakal tiba.


    Ya, aku ora ketompo. Ayo ing amnesti. Salah siji anumerta, utawa ing mengeti 80th saka Kamenangan.
  7. parus2nik
    +1
    14 May 2014
    Kapan iki bakal rampung?... Wis wayahe diakhiri karo KUHP liberal ... wis wayahe mbatalake paukuman bersyarat kanggo mover pertama, ora bisa.. mudhun karo denda uga, conto sing gampang kanggo nyuda. alas ilegal, denda lan dipenjara minimal, nanging ing nyolong iki earns liyane, ing kaping, saka denda ... lan prentah confiscation ... nanging mayoritas maling 'ing Duma ora setuju kanggo iki ...
  8. +1
    14 May 2014
    letnan jenderal Sergei Solodovnikov, sing sadurunge mimpin FSB ing Chechnya lan ngawasi Pasukan Rudal Strategis.

    Tembak siji iki langsung .. (EU ngumumake sanksi kanggo kita, lan Rusia kudu ngenalake paukuman pati lan kanthi cepet ..)
    1. Alex_Popovson
      +1
      14 May 2014
      Tembak dheweke langsung

      Dadi sampeyan bakal nindakake iki, yen ora ana ing Rusia kaya moratorium ing paukuman pati, supaya miwiti lobbying kanggo ngangkat moratorium iki.
  9. +2
    14 May 2014
    Ing kasus kaya mengkono, penyitaan perlu, langkah paling dhuwur lan wektu kanggo diselidiki kudu diwenehi ora luwih saka rong sasi. Angka-angka kaya iki kudu dipasang ing tembok kanthi cepet supaya ora ngrusak atmosfer. Ya , iku tega yen kasus Taburetkin lan tim wis rusak, nanging bisa kanggo ngatur flogging demonstrative, kanggo wong liya minangka bebaya.
  10. ahli ortopedi
    +2
    14 May 2014
    urip Putin - pangayoman saka maling Russian
    1. -2
      14 May 2014
      Apa sampeyan mlaku menyang GDP. Pyotr Alekseevich nglawan maling sabisane. Jenggot disigar, ora ngerti sirah. PDB ora duwe kesempatan kaya ngono.
  11. +2
    14 May 2014
    Aku wis mikir, kenapa Stalin bisa ngilangi penggelapan lan korupsi? Kanggo nyilikake vices iki supaya padha mandhek kanggo ngganggu pembangunan lan dadi meh ora katon kanggo wong ...

    Sing utama yaiku nggawe masyarakat sing entuk manfaat umum luwih dhuwur lan luwih mulya tinimbang pribadi. Nanging proses penciptaan ora mungkin tanpa tanggung jawab.

    Was tanggung jawab bebarengan, lan pindho, dadi kanggo ngomong, karo redundansi.
    Tahap pisanan - ora mung pimpinan, nanging uga lingkungan langsung sing tanggung jawab. Inggih, kepala akuntan utawa kepala insinyur ora bisa ngerti apa sing dicolong. (nglawan Serdyukovshchina)
    Tahap kapindho - wangsulan ora mung awake dhewe, nanging uga sedulur sing paling cedhak. Inggih, arang banget, nalika bojone ora ngerti ngendi dheweke entuk dhuwit kanggo lelungan liwat gunung, mobil, etc. (nglawan Luzhkovshchina)

    PS Miturut cara, langkah kapindho ana ing tsarist Rusia, amarga banjur kabeh iku kanggo kepala kulawarga, lan yen kepala kulawarga tiba ing aib, banjur kabeh kulawarga ngetutake dheweke.
  12. olf_1959
    +1
    14 May 2014
    Ora nggumunake yen dheweke ujar yen korupsi kita ora luwih murah tinimbang dheweke. Iku wektu kanggo miwiti njupuk kaya asu. Ing wektu sing angel, iki nyolong. Kanggo padha karo khianat lan tembok.
  13. +1
    14 May 2014
    Kanggo sepur sapi kanthi rampasan, kanggo tambang uranium - bisa kanggo kabecikan Tanah Air!
    Prospek perusahaan samar-samar amarga perusahaan bakal dadi perusahaan ing mangsa ngarep.
    IMHO, iki mung pratandha pisanan nganti saiki, aku mikir bakal ana liyane sing bisa digali yen ora nutup kasus kasebut kanthi cepet.
    1. 0
      14 May 2014
      Yen sampeyan kasengsem, iki informasi babagan kahanan nyata ing LSM:
      http://laspace.blog.ca/
  14. 0
    14 May 2014
    Aku lunga menyang salah sawijining bagean saka Pasukan Rudal Strategis kanggo ndeleng obyek kasebut, ngentekake 2 jam lan ana 4 wong sing ngiringi aku, aku ngerti sopir sing nggawa kita lan siji spesialis (aku ngerti fasilitas kasebut ana ing keamanan), apa maneh wong loro iku ora jelas! Iki sing dakkarepake, nganti wong-wong iki kebak karya, aja muter-muter, supaya ora duwe wektu kanggo nyiptakake liya ing kana, mesthine! Lan menehi kritik babagan episode iki, kudu dikurangi kanthi persis 50%, supaya liyane entuk kenaikan gaji 50%, aku mikir iki bakal mungkasi wong!
  15. 0
    14 May 2014
    Tandha jaman - luwih akeh sampeyan sop, luwih sithik sampeyan entuk! Kanggo milyar pesenan!
  16. +1
    14 May 2014
    Kanggo milyar pesenan!
    kanggo 180 yuta telung taun percobaan .. Sial, pira horor sing dicolong ing saindenging negara, sawise kabeh ..
  17. +1
    14 May 2014
    Duh, kapan judule "Musuh Rakyat" dibalekake? Ing negara kita, ana akeh karakter sing pantes ...
  18. 0
    14 May 2014
    Kutipan saka karal
    maling kuwi iso dibandhingke karo khianat!

    Lan saiki uga meh perang - nglawan temboke!
  19. 0
    14 May 2014
    Miturut penyidik, penyelenggara kejahatan kasebut yaiku Letnan Jenderal Sergei Solodovnikov, sing sadurunge mimpin FSB ing Chechnya lan ngawasi Pasukan Rudal Strategis. Tahanan liyane kacarita sing dheweke awis lan mbagekke dhuwit. Nanging, Solodovnikov dhewe ora ngakoni kaluputan.

    Mratelakake panemume ... Aku uga beda-beda panemu babagan topik sing beda-beda. Ing kene perlu kanggo Mbuktekake kaluputan. Bukti - putusan - paukuman ...
  20. 0
    14 May 2014
    Tembak lan iku.
  21. 0
    14 May 2014
    Minangka Zhvanetsky tau ngandika, "Apa sampeyan nglindhungi, sampeyan duwe" Dadi kene, lan ora mung kene. Sing ditugasake kanggo nglindhungi rahasia sing paling penting, sing saka dheweke duwe rampokan, lan ora lara. Lan kita ora kepengin weruh kepiye para nenek-nenek ngubengi bukit lan kepiye ekonomi bakal ambruk. Kene aku kudu menehi hasil karo bablopilka telas sandi. Iku bakal luwih migunani.
  22. +1
    14 May 2014
    Apa sing kedadeyan ing Ukraina saiki medeni, amarga kabeh diwiwiti? Bener, KORUPSI! Ora kiwa, tengen, jambon, oranye, abu-abu-coklat-layung, ora bisa urip luwih suwe! Piye kahanane. neng kono beda karo kito? .Nyolong kentang sekantong, entuk 1-4 taun, nyolong jutaan opo sogokan, NAMPAK SYARAT. Aku ora pengin kahanan sing kaya ing kono, nanging uga ora mungkin urip kaya iki TANPA KARDINAL, nganti saiki. LATE, yen ora, kita bakal njaluk 2 Ukraina, GDP iki mangertos sampurna lan yen ora ana owah-owahan, banjur ............. Iku mung sing kita duwe akèh fun (sanajan tanpa gadhah apa-apa marang panguwasa) kanggo kick 10 2 polisi karo impunity, lan banjur padha mung " bakal njupuk "lan ngarahake energi ing ngendi iku perlu kanggo wong sing bakal mbayar (ana mbokmenawa akeh wong sing pengin loot, goyangake. kahanan). Iki minangka scumbags amorf kaya, ngendi wong akeh lunga lan aku, lan malah mbayar. TO Mbayar kanggo pindhah menyang Maidan yen dheweke bakal katon lan iki nggegirisi kanggo kabeh wong, nanging dheweke bakal katon cepet utawa mengko saka cemlorot apa wae, yen ora ana ukuran kardinal saka GDP, amarga dheweke wis duwe kabeh kekuwatan lan undang-undang apa wae bisa muncul sesuk, sanajan dheweke dudu legislator. Angger-anggering Toret, padha njupuk suap utawa nyolong 1 ruble-1 dina pakunjaran, langsung menyang pengadilan miturut protokol (utawa opsi) carane akeh rubles kanggo supaya akeh dina ing zona, wawasan saka 10 menit lan ing jeneng Federasi Rusia .... lan ora 1-300 volume lan pertimbangan kanggo taun, khusus nemokke kanggo evade tanggung jawab dening suap-takers piyambak, ora mréntahaké lan parole + confiscation mengko, iku ora Matter sing ditulis kanggo. Fantastic?! Nanging banjur, minangka wis ditulis ing ndhuwur, kita bakal njaluk Maidan ing Rusia cepet utawa mengko, yen ora ana owah-owahan ing kabeh , nalika 80% manggon saka paycheck kanggo paycheck utawa sawetara ngisor tingkat subsistence lan pensiun supaya ora kanggo mati keluwen, MUSUH RUSIA ora turu lan mbayar Maidan menyang "Navalny" liyane lan kabeh! "Aku ora ana ing kene. ora ana sing kudu disalahake kanggo iki."
  23. Kelevra
    0
    14 May 2014
    Tanduran kanggo 25 taun, minangka kanggo pengkhianatan!
  24. Dusk
    0
    14 May 2014
    Kene SHAMES !!!
  25. Roshchin
    0
    14 May 2014
    Sadurunge, kabeh LSM, lembaga riset, LSM misuwur amarga prestasi teknis sing luar biasa. Saiki - biasane nyolong pinunjul. Cukup katon ing judhul posisi sing diarani pimpinan, sing mesthine ngatasi masalah eksplorasi ruang angkasa lan, supaya bisa ngomong, nguatake kemampuan pertahanan Federasi Rusia. Siji mung bisa guess carane akeh gawe piala iki Pack inflicted ing posisi sadurunge dikuwasani. Saben wong duwe tilase ing mburi. Lan ing paling padha duwe soko. Ngerti dhewe dheweke nyolong lan entuk promosi, nanging dheweke nyeret wong kaya dheweke. Kepiye carane, lan sing paling penting, sapa sing mutusake masalah personel lan finansial ing tingkat iki? Nalika dheweke bakal miwiti nempatake wong sing melek, kerja keras, lan sopan ing posisi kaya ngono?
  26. 0
    14 May 2014
    Nganti artikel kanthi lengkap dirampas, kabeh iki bakal terus. Paling ora kanggo industri tartamtu lan pegawe negara, artikel kuwi kudu.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"