Slavyansk lagi dibuwang

17
Rebo wengi, koresponden RIA "Kabar" nglaporake manawa tembakan meriem lan bedhil mesin keprungu maneh ing pinggiran Slavyansk. Jeblugan amunisi artileri bisa dirungokake saka area pabrik pakan, ing ngendi salah sawijining pos pemeriksaan milisi dumunung. Kajaba iku, tembakan senapan mesin bisa keprungu lan jejak peluru tracer bisa katon.

Kacathet yen bubar unit sing dikontrol dening panguwasa Kyiv wis nyerang kutha paling ora sapisan dina. Slavyansk sacoro prakteke sangsoro saka komunikasi telpon, supaya iku mokal kanggo hubungi wakil saka markas milisi.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

17 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    14 May 2014
    s u k lan nazi. Inggih, milisi menehi lampu Nazi, nalika ndeleng milisi, dheweke dadi jengkel.
  2. +7
    14 May 2014
    Katon kaya sangsara wis diwiwiti ing Kyiv, dheweke nindakake perkara sing ora bakal ditindakake dening wong NORMAL.
    1. +4
      14 May 2014
      Kutipan saka Bob0859
      Katon kaya sangsara wis diwiwiti ing Kyiv, dheweke nindakake perkara sing ora bakal ditindakake dening wong NORMAL.

      kasangsaran iki diarani tahap pungkasan saka ATO. kabeh final. tirai. Helikopter kanthi simbol PBB wis digunakake
    2. +4
      14 May 2014
      Katon kaya sangsara wis diwiwiti ing Kyiv, dheweke nindakake perkara sing ora bakal ditindakake dening wong NORMAL.
      Ing tanggal 25 Mei, dheweke bakal duwe janjian resmi Gauleiter, Sektor Tengen ora dibutuhake ing Kyiv, bakal ngombe vodka luwih akeh, dadi ribut, lan utusan NATO bakal muntah ing jakete. lol
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +4
      14 May 2014
      Lan sapa sing ngomong yen dheweke normal ...?

      Lan ing kene kita kabeh kudu ndeleng enggal:
  3. +3
    14 May 2014
    Nanging iki minangka agresi murni marang negara sing berdaulat, kanggo ngumpulake kabeh pasukan lan mbuwang penjajah metu saka republik.
    1. +3
      14 May 2014
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Nanging iki minangka agresi murni marang negara sing berdaulat, kanggo ngumpulake kabeh pasukan lan mbuwang penjajah metu saka republik.


      Kita isih kudu ngumpulake kekuwatan. Sawise kabeh, tentara wis wiwit mbentuk.
  4. +7
    14 May 2014
    Miturut milisi, Slavyansk bakal dadi Stalingrad kapindho. Slavyansk bakal slamet! Lan bakal ana medali kanggo Pertahanan Slavyansk uga kanggo Stalingrad.

    http://topwar.ru/uploads/images/2014/070/uxjw292.jpg
    1. mnbv199
      +2
      14 May 2014
      http://forum.dnestra.com/uploads/images/00/07/93/2014/05/14/15accbdcbc.jpg
  5. 0
    14 May 2014
    Aku rencana iki: saiki padha bakal nyawiji, nggawe tentara, terus saperangan utawa telu referendum liyane lan ing Kyiv
  6. +1
    14 May 2014
    Kowe wis edan babar pisan! Dheweke wis nindakake langkah-langkah ekstrem (pemberontakan artileri)! Ana sing ngomong UN?! Lha UNmu ning endi?! Populasi sipil lagi dibasmi! Pak Ban Ki-moon! Suwene kita bakal terus "nyamah" snot?! Utawa carane?! wong bodho
    1. 0
      14 May 2014
      Apa sing dikarepake yen dheweke dadi anak didik Gestapo saka Washington!
    2. 0
      14 May 2014
      Lan apa sing bisa sampeyan ngarepake saka PBB kajaba ala?
  7. +1
    14 May 2014
    Iki diarani, "pertempuran cilik kedadeyan ing sektor ngarep liyane."
    Ora apa-apa. Aku yakin manawa Rusia ngawasi wilayah iki kanthi rapet. Sing duwe hak kanggo komunikasi satelit. Yen kahanan wis kritis utawa malah mung angel, kita bakal ngerti.

    Aku mikir yen dhemit Kyiv bakal njupuk saben liyane luwih cepet tinimbang South-East bakal duwe wektu kanggo ngumpulake tentara gedhe kanggo rampung mbusak wilayah lan pindhah menyang Kyiv kanggo mulihake urutan.
  8. +3
    14 May 2014
    Bakal njupuk akeh wektu kanggo resmi legalize milisi. Sauntara kuwi, kanthi sah, milisi lan Pengawal Nasional padha karo syarat sing padha ... bedane, saka sudut pandang hukum, dheweke mbela omah saka mungsuh sing nindakake rampokan bandit. Cepet Angkatan Bersenjata Novorossiya didokumentasikan, luwih cepet dheweke bakal nampa pejabat kasebut, saka sudut pandang internasional, hak nggunakake kekuwatan! Ing tangan liyane, karusakan saka bandit saka NSU, resmi, sah sabdho, lan saiki sampeyan bisa nggawe paling saka iku!
    Wingi Egoza ngirim link menyang artikel sing menarik:
    http://stainlesstlrat.livejournal.com/698919.html
    1. 0
      14 May 2014
      avia1991
      Thanks kanggo link - materi menarik, lan komentar menarik.
  9. Wong lanang ing komando Tentara Dill iku kekacoan lan kabisat. Mulane, mboko sithik wong-wong pertahanan diri bakal ngrampungake reptil iki. Kajaba iku, morale para maydaun kurang, ora ana motivasi lan para mbah putri meh ora mbayar, ora ana dhuwit, lan ing kene sampeyan kudu mbayar bensin, ora suwe dheweke bakal diwenehi bubur - mung mie ing kuping.
  10. mnbv199
    +4
    14 May 2014
    http://media.cackle.me/454dda2c0326d4a3f12e3f2751d01223.jpg
  11. Simonov
    -1
    14 May 2014
    Kutipan saka asar
    Kowe wis edan babar pisan! Dheweke wis nindakake langkah-langkah ekstrem (pemberontakan artileri)! Ana sing ngomong UN?! Lha UNmu ning endi?! Populasi sipil lagi dibasmi! Pak Ban Ki-moon! Suwene kita bakal terus "nyamah" snot?! Utawa carane?! wong bodho

    Kabeh luwih utawa kurang unit siap tempur ana ing sisih wétan.
    Saiki iki wektu kanggo tundhuk serangan wengi ing Kiev:
    1. Reconnoiter kahanan ing Kyiv - lokasi markas Nazi, Batkovshchina, apartemen Messrs Ya., T., A., nyiapake koridor uwal.
    2. Muat 3-4 kendaraan tempur infanteri kanthi amunisi lengkap lan 30-40 raiders kanthi akeh RPG menyang trailer.
    3. Sampeyan bisa nindakake serangan wengi cepet ing Kyiv (ora ana checkpoints ing ngleboke Kyiv) ing Trailer, ing guise prajurit Ukrainia. Ing wayah esuk, markas Nazi, Departemen Pertahanan, Batkovshchina, lan apartemen para priyayi sing kasebut ing ndhuwur dirusak nganggo bedhil lan RPG.
    4. Sawise njupuk amunisi, ngobong peralatan lan ninggalake Kyiv ing kelompok 2-3 wong menyang titik koleksi njaba kutha. Sabanjure - cepet ngarep ing peralatan disiapake.
    Efek kasebut bakal nggumunake, kaya pamboman Berlin ing taun 1941.
  12. +1
    14 May 2014
    Kaping 24:
    Sepuluh kendaraan lapis baja pasukan keamanan Ukraina mlebu ing desa Solntsevo, dumunung ing cedhak Kramatorsk. Enem helikopter tumuju ing pemukiman sing padha.
    Miturut wakil saka milisi rakyat Kramatorsk, penembakan sing kuat terus ing wilayah iki nganti setengah jam, kalebu saka senjata kaliber gedhe. Sawise shooting mudhun, sawetara peralatan bali saka Solntsevo lan pindhah menyang Slavyansk, laporan ITAR-TASS. Loro helikopter mabur ing arah sing padha.
    Miturut data sing kasedhiya, ora ana wakil saka milisi rakyat ing Solntsevo; mung petugas penegak hukum Ukrainia sing ana ing kana.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"