Tank biathlon ing wilayah Volgograd

60
Miturut pawarta kasebut "Rossiyskaya Gazeta", ing lapangan latihan Prudboy ing wilayah Volgograd, tataran pungkasan kompetisi biathlon tank Distrik Militer Kidul diwiwiti, ing ngendi 15 kru saka tentara 49 lan 58, brigade pengawal pantai kapisah kaping 122 saka Segara Ireng. armada lan pangkalan militer kaping 102 ing Armenia. Kanggo pisanan, mantan personel militer Ukrainia sing nampa kewarganegaraan Rusia saingan kanggo judhul sing paling apik.

Ing pambukaan kompetisi, Wakil Komandan Distrik Militer Kidul, Letnan Jenderal Igor Turchenyuk, ngandika, sing disebut. tank biathlon minangka "kertu panggilan" tentara Rusia.

"Kompetisi kasebut isih enom, pisanan dianakake taun kepungkur, nanging langsung menangake akeh panyengkuyung lan pengagum, lan ora mung ing antarane spesialis militer. Mayuta-yuta pamirsa televisi ngetutake kompetisi ing saindhenging minggu, "ujare.

Tank biathlon dianakaké miturut prinsip versi "sipil". Crews lunga adoh, saingan ing kacepetan lan akurasi shooting. Tanker uga nindakake tugas khusus lan ngatasi macem-macem alangan. Ing lapangan latihan Prudboy, rong trek kanggo tank lan kendaraan tempur infanteri kanthi dawane 3 lan 6 kilometer wis digawe. Total, 60 personel militer lan 20 peralatan militer melu kompetisi.

Ing wulan Juni taun iki, kompetisi kabeh tentara ing biathlon tank bakal dianakake ing Alabino, cedhak Moskow, sing bakal ditindakake para pemenang tahapan distrik. Kru tank Rusia paling apik bakal pindhah menyang turnamen internasional ing wulan Agustus, ing ngendi kru saka 15 negara bakal melu.
  • http://www.rg.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

60 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 28
    14 May 2014
    Aku seneng kompetisi iki! apik
    1. +4
      14 May 2014
      Kutipan: Samaria
      Aku wonder apa owah-owahan wis digawe kanggo teknologi, Mugi iki "kompetisi" ora mung kanggo seneng-seneng
      1. + 10
        14 May 2014
        Kutipan: Roman1970
        Aku seneng kompetisi iki


        Kita wis suwe ngenteni kompetisi internasional. Iku menarik kanggo mriksa metu partners saka Amerika Serikat, Israel lan tanggi liyane.
        1. +2
          14 May 2014
          Kutipan saka ASed
          Kita wis suwe ngenteni kompetisi internasional. Iku menarik kanggo mriksa metu partners saka Amerika Serikat, Israel lan tanggi liyane.

          Apa sampeyan manggon ing rembulan?
          Ora bakal ana mitra saka AS ing biathlon tank kanggo wektu sing suwe.
      2. +5
        14 May 2014
        Umumé, akeh emosi positif saka artikel kasebut eseman
    2. alex 241
      + 14
      14 May 2014
      Kutipan: Roman1970
      Aku seneng kompetisi iki!

      Wong lanang nganggo topi lanang!
    3. +1
      14 May 2014
      Lan ora ana, tank kita ora kobong utawa njeblug. Mungkin iku worth nelpon ukrov, mulang wong carane nangani peralatan.
      1. + 11
        14 May 2014
        Kutipan saka: mamont5
        Lan ora ana, tank kita ora kobong utawa njeblug. Mungkin iku worth nelpon ukrov, mulang wong carane nangani peralatan.



        Iku luwih apik kanggo terus sawetara orane tumrap sekolah saka "tank biathlon" ing wilayah Donetsk lan Lugansk, uga bisa uga ing wilayah Odessa lan Kharkov. Ing kene, Pengawal Nasional padha ngompol amarga wedi ...
        1. + 11
          14 May 2014
          Kutipan: SS68SS
          Iku bakal luwih apik kanggo nyekeli sawetara orane tumrap sekolah saka "tank biathlon" ing wilayah Donetsk lan Lugansk, uga bisa ing wilayah Odessa lan Kharkov. Ing kene, Pengawal Nasional padha ngompol amarga wedi ...

          Aku ngenteni sapa sing pertama ngirim komentar kaya ngono. eseman
      2. Komentar wis dibusak.
    4. + 10
      14 May 2014
      Ora bisa dibandhingake karo Barat:
      balapan mesin pemotong rumput,
      mbuwang ponsel,
      mangan kabeh lan kabeh ...

      Ya, malah Formula 1 katon kaya game kothak wedhi nalika ana TANKS ing kene!
      Aviadart - pesawat tempur.

      Wong Rusia minangka prajurit, lan mulane kompetisi kasebut cocog! prajurit

      P.S. We kudu teka munggah karo soko kanggo tentara meriem lan perwira pertahanan udhara. Mung kanggo Pasukan Rudal Strategis - ora perlu ngguyu
      1. NBN
        +3
        14 May 2014
        Kanggo neraka karo, karo Amerika iki! Ayo wong lanang latihan sedulur
      2. +1
        14 May 2014
        Kutipan saka gandalf
        balapan mesin pemotong rumput,

        Ha! piye iki? Iki minangka juara SPITTING ing Naglia ...
    5. +5
      14 May 2014
      Roman1970 RU Dina iki, 11:31

      Aku seneng kompetisi iki! apik

      Dheweke bakal luwih seneng nalika tank diatur airsoft
      Banjur paling mbayar dhuwit kanggo tontonan
      Inggih, totoan, mesthi
      Kabeh luwih adhem tinimbang geenyusa karo conchitas recourse
    6. +3
      14 May 2014
      Aku iku worth kalebu njupuk ing pamindhahan menyang program. Blush, dadi blush. Ayo padha sinau, ora isin! Nanging katrampilan kasebut bakal larang regane - nylametake urip ing mangsa ngarep!
      Pepatah kuno - sampeyan butuh pedhang sapisan, nanging sampeyan kudu nganggo kabeh urip!
    7. +1
      14 May 2014
      Kutipan: Roman1970
      Aku seneng kompetisi iki!

      Loro-lorone peralatan kasebut lan personel, ing proses nyiapake kompetisi, luwih apik nguwasani katrampilan nangani lan nggunakake peralatan sing rumit.
      Lan sing utama yaiku inovasi Rusia ing latihan tentara. Ana sing kudu dibanggakake.
    8. +2
      14 May 2014
      Pira sampah wesi sing ditinggalake saka pamrentah sadurunge ing Crimea, supaya kanggo nduduhake kekuwatan jaran wesi kita, dheweke bakal nyelehake jaran lawas iki tinimbang target plywood lan sub-kaliber. Apa sing bakal dadi tontonan.
      Lan foto, kanthi cara, kanggo edification sawetara wong ing jaban rangkah.
  2. alex 241
    +8
    14 May 2014

    Ing lapangan latihan Distrik Militer Kidul ing wilayah Volgograd, kru tank wiwit nyiapake kompetisi "tank biathlon" distrik. 12 kru tank paling apik lan 6 kru kendaraan tempur infanteri melu kompetisi profesional. Secara total, kira-kira 20 unit peralatan militer melu acara kasebut.

    Sajrone babak kualifikasi, kru tank lan kru tempur nindakake tembakan langsung kanthi amunisi standar.

    Sajrone balapan, personel militer mlaku, ngatasi alangan darat lan banyu, lan nabrak telung macem-macem target kanthi jarak 900 nganti 2 meter, saben-saben diwenehake karo amunisi khusus - proyektil sing dipandu, proyektil standar lan amunisi saka senapan mesin abot Kord.

    Sajrone kompetisi, tanker bakal nduduhake ora mung katrampilan marksmanship lan ngatasi alangan, nanging uga bakal lulus standar latihan fisik lan diuji babagan kawruh babagan taktik lan teknis kendaraan tempur.

    Kanggo pisanan, rong trek tank kanthi dawane 6,1 lan 3 kilometer wis dilengkapi ing lapangan latihan senjata gabungan, ing ngendi kru tank lan kendaraan tempur infanteri bakal diuji bebarengan.

    Tahap katelu saka juara biathlon tank bakal nganti pertengahan Mei. Pemenang bakal nampa hak kanggo makili Distrik Militer Kidul ing kompetisi Kabeh Tentara, sing bakal dianakake ing kompleks pelatihan Alabino ing wilayah Moskow ing wulan Juni 2014, layanan pers saka Distrik Militer Kidul laporan.
  3. +1
    14 May 2014
    Aku wonder apa owah-owahan wis digawe kanggo teknologi, Mugi iki "kompetisi" ora mung kanggo seneng-seneng
  4. + 21
    14 May 2014
    kene rawuh karpet abang lan Oscar ngguyu Gusti Allah ngalang-alangi ora ana perang liyane ing wilayah Rusia
    1. +5
      14 May 2014
      Kutipan saka: strannik595
      kene rawuh karpet abang lan Oscar

      Model tank ing ngendi para pemenang bersaing. Dheweke nindakake kanggo biathlon tank ing taun 1945.
  5. +2
    14 May 2014
    Sampeyan bisa nambah basket (shooting), bal-balan (marching) ... hard kanggo sinau, gampang perang. A. Suvorov.
  6. +6
    14 May 2014
    Nggabungake bisnis karo kesenengan. We teka munggah karo bab apik.
  7. +8
    14 May 2014
    Lan Amerika lan Eropa sing gedhe, kaya biasane, kanthi pretext apa wae, ora nglirwakake kompetisi sing ana kemungkinan kalah. lol
    1. +4
      14 May 2014
      Kutipan saka skylar
      Lan Amerika lan Eropa sing gedhe, kaya biasane, kanthi pretext apa wae, ora nglirwakake kompetisi sing ana kemungkinan kalah.

      Katon yen dianakake game internasional wis disepakati. Iku bakal menarik.
    2. +3
      14 May 2014
      Lan Amerika lan Eropa sing gedhe, kaya biasane, kanthi pretext apa wae, ora nglirwakake kompetisi sing ana kemungkinan kalah.


      padha duwe biathlon dhewe, pungkasan wektu iku dianakaké ing 91, biasane macan tutul menang. apik
    3. Komentar wis dibusak.
    4. hon
      -1
      15 May 2014
      Kutipan saka skylar
      Lan Amerika lan Eropa sing gedhe, kaya biasane, kanthi pretext apa wae, ora nglirwakake kompetisi sing ana kemungkinan kalah.

      Kita nyetel syarat yen kru kudu ing tank sing padha. Tegese partisipasi negara sing ora duwe T-72 ing layanan ilang.
  8. +4
    14 May 2014
    Aku mesthi pengin pindhah taun iki! sapa ngerti carane? karcis? utawa apa?
    1. +2
      14 May 2014
      sampeyan mbokmenawa kudu nelpon sekretariat Kementerian Pertahanan (menyang situs web), dheweke bakal ngerti hi
    2. alex 241
      0
      14 May 2014
      Kutipan saka Silkway0026
      Aku mesthi pengin pindhah taun iki! sapa ngerti carane? karcis? utawa apa?

      Warga sipil lan penonton ora diidini mlebu ing Volgograd. http://www.vlg.aif.ru/dontknows/society/1109526
  9. +4
    14 May 2014
    Wektu kanggo nindakake ing area selokan sing digali dill.
    Aku ora nyaranake gelut, kaya mateni, nanging trolling ora bakal lara. am
  10. +1
    14 May 2014
    Bab iku perlu. Lan ing pasukan, ing endi wae, bakal migunani. Luwih akeh latihan ing tentara, luwih apik.
  11. +5
    14 May 2014
    Luwih becik ngenalake latihan ing biathlon internasional ing ngendi sampeyan kudu nembak kanthi cepet 15. Iku bakal langsung dadi cetha sing luwih apik: loader otomatis utawa wong ireng sweaty.
    1. 0
      14 May 2014
      lan uga jump shooting... aran
  12. Arh
    +1
    14 May 2014
    Iku bakal apik kanggo ndeleng !!! apik nglirik eseman
    1. alex 241
      +3
      14 May 2014
      Plot saka program "Vesti. Volgograd" tanggal 25 April 2014. Ing lapangan latihan Prudboy, personel militer bersaing ing biathlon tank. Iki minangka jinis kompetisi tentara anyar ing antarane kru tank, unik kanggo Rusia, sajrone katrampilan mekanika driver lan akurasi penembak diuji. Awak BMP melu kompetisi iki kanggo pisanan.
  13. +3
    14 May 2014
    Yen kompetisi biathlon tank luwih dikembangake, mula kanthi tingkat kapercayan sing dhuwur, kita bisa ujar manawa ing kahanan pertempuran nyata, kru tank kita bakal ngembangake semangat olahraga sing nyata kanggo ngrusak tank musuh potensial ...
  14. +1
    14 May 2014
    Iki wektu kanggo kita ngatur Komite Olimpiade Tank Internasional! Rusia - maju!!!!!)))))
  15. +2
    14 May 2014
    Lomba keren!
    Kita ngenteni supaya bisa diluncurake menyang massa lan katon studio tuning sing cocog! ngguyu ngguyu ngguyu
  16. +3
    14 May 2014
    Kita nonton, nyenengake, ngrayakake)))
    Mung ana siji - paukuman kanggo kesalahan kudu ditambah, sawise kabeh, sing utama kanggo kru tank yaiku ngrusak target ...
    lan iki minangka inovasi sing apik banget ing tentara lan ing televisi, sing uga migunani.
    1. alex 241
      +4
      14 May 2014
      Prudboy. Tank biathlon.
      1. +4
        14 May 2014
        Kutipan: alex 241
        Prudboy. Tank biathlon.

        Matur nuwun kanggo video sing apik banget, Sanya!
        hi
        Utamane kanggo "download".

        Prudboy... pondokan brigade 20))). heh.
        nglirik
        Aku mung ora ngerti apa sing lagi racing ing?
        - lan T-72B3 saiki
        - lan T-90 murub ...
        Tanggal 20 nganggo T-90, yen ora salah.
        Nanging bakal rada angel kanggo wong lanang saka Crimea, dheweke digawa menyang pangkalan kanthi T-72B sing prasaja ing taun iki ...)))

        Nalika nonton video kasebut, metu saka pojok kuping aku krungu wong sing akrab: "p-o-p-a-d-i... p-o-p-a-d-i... p-o-p-a-d-i" ... bubar Sergei cvp67 lan aku kelingan carane sinyal iki "kanggo perang" isih nggawe getih mlaku. panas)))
        ngguyu

        Ing kene sampeyan bisa ngrungokake luwih apik:
        aran

        1. jj
          +1
          14 May 2014
          Lumampah, mung menara sing katon ing ndhuwur suket. Tutup nganggo jaring kamuflase lan sampeyan bakal salah yen grumbulan. Lan kru mlumpat menyang tank tanpa tangga
  17. +6
    14 May 2014
    Sugeng dalu dulur, sapa ngerti pira t 72 b 3 wis teka ing unit, aku kaget ndeleng wong-wong mau ing Sakhalin ing pawai kemenangan.
    1. +5
      14 May 2014
      Kutipan saka Kair501
      sing ngerti pira t 72 b 3 wis teka ing unit, aku mung kaget ndeleng wong-wong mau ing Sakhalin ing parade kamenangan

      Vyacheslav, padha teka ing set batalyon. Sawetara atus kendaraan wis dikirim menyang Angkatan Bersenjata Rusia sajrone pirang-pirang taun.
      Saka ngendi asale T-72B3 ing Sakhalin?
      Aku kudu takon wong-wong mau saka brigade apa ...)))

      Taun iki, wong lanang ing Yekaterinoslavka ing T-72B3 latihan banget saka Distrik Militer Wétan kanggo biathlon (padha ditinggal tanpa T-80BV sing ditresnani), kanthi cara, dheweke janji kejutan - kru kabeh wanita. . )))
      aran
      Wow, bakal ana sirkus kanggo "umum", padha tresna iku.
  18. +1
    14 May 2014
    Sepur, olahraga lan olahraga liyane. Iku bakal menarik banget kanggo ndeleng carane Abrams lan pujian saka Macan tutul bakal katon ing internasional gedhe-gedhe..... yen padha bener-bener melu ing kono. Kaya biasane, dheweke bakal ngelek-elek dhewe lan golek alesan sing akeh.... .kaya padha nyiyapake carousel Rusia ing kene... ngguyu
    1. +2
      14 May 2014
      ora bakal ana arbams.
      wong Cina bakal teka karo nawakke
  19. +3
    14 May 2014
    "Kru tank paling apik Rusia bakal pindhah menyang turnamen internasional ing wulan Agustus, ing ngendi kru saka 15 negara bakal melu." - apa sing bakal dadi tontonan!!!!
  20. +3
    14 May 2014
    Bab iku mesthi migunani banget, aku dhewe wis suwe nglayani ing T-80, bener, b. latihan: nyopir, nyopir, lan jarang nyopir ing jero banyu. ditutup Saiki latihan bakal dadi luwih serbaguna, katrampilan anyar mesthi dibutuhake!
  21. +4
    14 May 2014
    Mulane Departemen Luar Negeri maneh bengok-bengok babagan konsentrasi pasukan ing tapel wates karo dill. Kita bakal rauh dikenani biaya kanggo unit militèr ngluwihi Urals ngguyu
  22. +4
    14 May 2014
    Olahraga sing keren! Wektu kanggo ngirim aplikasi menyang IOC. Kanggo game musim panas. Kita mesthi bakal entuk medali!
  23. +2
    14 May 2014
    Dadi apa mengkono iku T72 peralatan olahraga? Nanging ing wilayah Lugansk, atlit kita ora duwe mobil kuwi. Olahraga kudu bisa diakses!
    1. +2
      14 May 2014
      Kutipan saka Sanreeder
      Dadi apa mengkono iku T72 peralatan olahraga? Nanging ing wilayah Lugansk, atlit kita ora duwe mobil kuwi. Olahraga kudu bisa diakses!

      Lan kabeh uripku aku ngimpi arep nyerang kapal torpedo, ngitung sudut serangan torpedo ing sadawane "segitiga", kanthi manual ... sedulur
  24. +1
    14 May 2014
    Aku ora ngerti apa padha ora bakal ngirim sawetara modifikasi super modern saka T-90?
  25. +2
    14 May 2014
    Mulane dheweke ora ngirim "super modern", amarga tujuan utama ora kanggo pertunjukan, nanging kanggo entuk katrampilan nyata babagan jinis peralatan sing akeh digunakake dening pasukan. Ikhlas.
  26. 0
    14 May 2014
    Paling ora dheweke nulis saluran sing bisa ditonton
    1. 0
      14 May 2014
      Mesthine bakal ana ing warta ing saluran Zvezda, lan pira sing bakal ditampilake ...
      1. 0
        15 May 2014
        pungkasan taun padha nuduhake ing lengkap, nanging aku ora ngelingi yen ana ing "Zvezda" utawa sawetara liyane
  27. dmitrij.blyuz
    +1
    14 May 2014
    wong lanang! hi Malah ora ana kabar babagan Ukraina, misale jek warta kasebut ngrusak 2 operator armor lan 2 truk kanthi amunisi dening milisi. Kira-kira 30-40 sing tiwas dening Angkatan Bersenjata Ukraina. Nyuwun pangapunten amarga ora ana topik, nanging Iku bakal seng di pengeni kanggo ndeleng komentar nyata. Yen ya. Yen mangkono, banjur sisih kidul-wétan wis bener munggah. Kabeh - hi
  28. +1
    14 May 2014
    Kutipan: Roman1970
    Aku seneng kompetisi iki!

    Rusia dadi trendsetter ing fashion militer, kang mesthi gratifying.
  29. 0
    14 May 2014
    Dhaptar negara 15 menarik. Apa Amerika Serikat? Sial, aku pengin ana.
    1. 0
      14 May 2014
      Iku luwih apik kanggo ora, iki Hockey karo teken. Lan ing kene ora mung 6: 1, bakal luwih adhem!
  30. 0
    14 May 2014
    Kanggo kula, luwih apik kanggo mangerteni sapa sing paling apik ing cara iki tinimbang ing pertempuran nyata ... Umumé, aku bakal nang ing kru tank Siria.
  31. 0
    14 May 2014
    supaya bocah-bocah padha seneng-seneng
  32. 0
    15 May 2014
    Aku ngormati kru tank, sanajan ing sawetara panggonan aku ora iri amarga alasan sing apik, nanging iki pribadi. Mesthi wae, kompetisi antarane kru tank minangka perkara sing apik, malah perlu - iklan kanggo tentara, lsp. Pitakonan, apa iki ing syarat-syarat latihan pertempuran? Kaya sing sampeyan ngerti, prinsip latihan tempur yaiku sinau ing kahanan sing cedhak kanggo pertempuran lan entuk katrampilan sing dibutuhake ing perang. Lan apa sing ana ing kene? Final ing Alabino umume nuduhake banyu sing paling murni, mesthine perlu - propaganda, pariwara, lsp. Nanging ana pitakonan liyane ing kana kru kasebut minangka kru biasa utawa kumpul saka sawetara, yen saka sawetara, mula prinsip koordinasi pertempuran dilanggar. ngerti, kita duwe watesan ing kabeh watesan, kalebu ing amunisi lan bahan bakar Ing gati, pitakonan iki carane nyiyapake kru paling apik saka brigade , kabupaten cetha nglampahi liyane amunisi lan bahan bakar lan pelumas ing latihan sing, lan ngendi iki liyane teka saka, yen ing beyo liyane kru batalyon, brigade, pranyata ngrugekake saka kesiapan tempur kabeh kru tank liyane. ora malah nuduhake, nanging, kanggo sijine iku mildly, jendhela klamben. Umumé, mentri geni tresna iki kampanye PR. Nanging kita kudu nyiapake kanggo perang, specter kang, sayangé, looming liwat negara kita.
    1. EvgAn
      0
      15 May 2014
      Supaya kita bisa entuk persetujuan yen atlit Olimpiade dilatih kanggo ngrusak bocah-bocah sekolah ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"