Sergey Lukyanenko: ora kabeh iku supaya prasaja

118
Sergey Lukyanenko: ora kabeh iku supaya prasaja


Miturut cara.
Posisiku ing wilayah Ukrainia, kudeta, junta, Crimea lan Rusia dikenal kabeh wong.
Nanging - ora kabeh cetha banget.
Lan aku mikir yen warga Crimea, Donetsk, Luhansk, lan wilayah Ukrainia liyane kudu ngerti ...

Bubar kanca tindak menyang Crimea. Dadi dheweke lunga menyang taksi. Lungguh, sabuk munggah. Sopir iku wong apik sing nyenengake, wong Krimea, ngguyu: "He! Apa sing sampeyan lakoni, sapa sing butuh?" Kanca iku meneng. Sopir nyopir ... lan dumadakan ngliwati jalur sing bakal teka ing sangisore bata! Wis giliran kancane sing bengok-bengok: "Heh! Kowe lagi ngapa!" "Kita bisa!" - ceria mangsuli sopir. "Ora, bisa uga ing wilayah Ukrainia," wangsulane kanca kasebut. "Lan saiki sampeyan ana ing Rusia. Lan - iku mokal."

Mangkene sing dakkandhakake. Rusia dudu Ukraina. Lan nalika ing TV Ukrainia, dheweke terus-terusan bengok-bengok yen ing Rusia ana pelanggaran hukum, pelanggaran hukum, jamban reged lan karusakan ing saben wektu - iki ora kabeh bener. Lan kadhangkala uga ora bener.

Kasunyatane yaiku sanajan kita dudu Jerman lan Swiss (sampeyan ngerti, lan matur nuwun marang Gusti Allah, kanthi hormat marang negara-negara sing pantes kasebut), kita duwe urutan gedhene :) luwih saka ing wilayah Ukraina. Lan iki dudu babagan kemampuan kanggo nguwuh-uwuh marang Putin utawa ngatur media lan demonstrasi anti-pemerintah. Kanthi telek iki, mung, kita duwe liberalisme lengkap.

Nanging tirani sing kejam diwiwiti ing bab liyane.

Ing tuku alkohol ing wayah wengi (ya, ya! Sampeyan ora bisa nalika sampeyan pengin!). Ing nggunakake "obat entheng" (sampeyan isih bakal ngguyu, nanging carelessness karo kang ngrokok ganja lan dilat sintetik ing wilayah Ukraina ora bisa ing Rusia. Sing pengin nambah obat bius kanggo awake dhewe dipeksa kanggo shove ing negara kita) . Ing pembayaran pajak (oh, kita wis ora tekan standar Amérika, nanging ...) Ing kesempatan kanggo bengok-bengok karo impunity bab perlu kanggo numpes iki utawa klompok populasi. Kebutuhan kanggo nyopir nalika nyopir lan ora nyopir mabuk (oh, sampeyan ngerti, polisi lalu lintas pancen galak, lan saiki larang banget kanggo nyogok - supaya wong-wong sing nyopir, ora ngombe lan manut aturan). Kita ora bisa metu lan ngatur Maidan. Bener bener! Sampeyan ora ngapusi metu media, iki kamardikan ing Rusia ora bakal. Yen sampeyan mutusake kanggo ngobong satus ban ing alun-alun lan nguwuh-uwuh, polisi kerusuhan sing keras bakal teka lan kanthi sopan ngalahake sampeyan. Sawise iku, denda bakal dileksanakake suwene 15 dina.

Ing cendhak - kita Rusia, ya. Iku kasunyatan lan iku surak. Nanging ing pirang-pirang cara, kita dadi Eropa sing luwih gedhe tinimbang sing sampeyan biyasani ing wilayah Ukrainia lan saka Ukrostan sing bisa dadi.

Lan bakal bener yen sampeyan nganggep iki. Little Russian freemen lan partying, sung dening Babel lan Paustovsky, Bulgakov lan Kataev, kabeh iki near-gangster Odessa quirks, kabeh iki telas "Wedding in Malinovka", robbing abang-putih-ijo lan ngrusak saben liyane lan populasi - iki ora. karo kita. Iki ora kanggo kita. Operator personel lapis baja ora muter ing lurung-lurung ing kutha kita, njupuk watara. Ekonomi ora ambruk, ing crita sing nyenengake babagan atusan milyar utangan ala sing saiki bakal ditindakake AS lan Eropa ing piring perak.

Lan yen sampeyan umur 17 taun, lan mambu karet sing diobong kanthi nyenengake ing bolongan irung, kelelawar kanthi kuku minangka solusi sing paling apik kanggo masalah, wong tuwamu bodho, sampeyan ora duwe anak dhewe, lan mini- fuhrer sing patted ing Pundhak punika bearer saka bebener Absolute - banjur sampeyan ana ing wilayah Ukrainia. Kanggo tanah alam bébas. Ing kono, kayane bakal cukup kanggo mateni lan mati enom.

Lan kita kudu urip lan kerja. Pesona pendhudhukan iki ora jelas yen sampeyan mung umur 17-20 taun, utawa yen sampeyan dadi juru tulis (penulis) sing digoda ing dialek pendhudhuk, utawa yen sampeyan minangka oligarki cilik kanthi kilang lilin utawa minyak, lan cadangan. , iku sajarah kewarganegaraan ing kanthong sampeyan.

Nanging urip isih menarik lan sebagian nebus kabutuhan kanggo nyepetake sabuk pengaman lan ora nghirup ban sing kobong.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

118 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -40
    15 May 2014
    Penulis kudu ngerti siji sing luwih penting, yen wong ing Rusia lan Ukraina beda banget. Lan sampeyan ora kudu ngeruk saben wong kanthi sisir sing padha.
    1. -23
      15 May 2014
      Aku setuju! +
      1. + 23
        15 May 2014
        Penulis bener babagan kabeh! Pranatan dalan kaserat ing getih lan kudu diajeni lan ditindakake. Wong biasa padha ing negara kita lan ing Rusia lan Ukraina. Ing Kazakhstan, denda luwih saka 10 km / jam, ngliwati garis padhet ganda, lsp. - 18500 tenge kanggo pisanan ($ 100), lan pegatan saka polisi lalu lintas ora kurang saka 3000 tenge (600 rubel utawa $ 20). Pelanggaran hukum sing kedadeyan ing alun-alun minangka akibat saka pelanggaran hukum ing pikirane Ukrainia, sing wis diilhami ing dekade pungkasan.
        Miturut cara, Lukyanenko saka Kazakhstan lan karya pisanan ditulis ing Almaty, lan sawetara acara lokal lokal ing kutha iki. Aku biyen maca karyane, aku ngarep-arep sing anyar, nanging saiki aku pancene ora duwe wektu, aku kerja ing rong proyek. Iku apik yen Lukyanenko ora ana ing sisih pengkhianat Makarevich, lan setengah pengkhianat Shevchuk.
      2. -3
        15 May 2014
        Aku setuju! +


        Wong beda ora amarga padha manggon ing negara beda, nanging amarga padha duwe pendidikan lan pendidikan beda.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +1
        15 May 2014
        Apa sampeyan minus, sampeyan ora ngerti posisi lan minus saka sculpting.
      6. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +9
      15 May 2014
      Iku mesthi - kita uga duwe wong khusus sing bisa ngalahake Kaukaz lambada ing Red Square ing Moscow
      1. 0
        15 May 2014
        Kutipan saka: muginov2015
        Iku mesthi - kita uga duwe wong khusus sing bisa ngalahake Kaukaz lambada ing Red Square ing Moscow

        kanggo ndhukung tembung sampeyan:
    4. +8
      15 May 2014
      Kutipan saka Sergg.
      Lan sampeyan ora kudu ngeruk saben wong kanthi sisir sing padha.

      Apa tegese "ora ngeruk nganggo siji sisir"? Siji bisa rada dilanggar, amarga padha ora cukup kaya? Aku bakal pitutur marang kowe bab elek, nanging wong beda malah ing wilayah Belgorod lan ing Khakassia.
      1. +2
        15 May 2014
        Aku mung saka Khakassia lan akeh lelungan ing Rusia. Rusia padha nang endi wae, lan Khakasses minangka wong sing tentrem banget, kerja keras, mung ora duwe kekebalan kanggo alkohol.
        1. 11111mail.ru
          0
          15 May 2014
          Kutipan saka Jurkovs
          Rusia padha nang endi wae, lan Khakasses minangka wong sing tentrem banget, kerja keras, mung ora duwe kekebalan kanggo alkohol.

          Ana sing ngandika (sadurunge Gorbachev): "Sampeyan ora bisa nembang- aja ngombe!" Kanggo "bocah enom" aku nerangake: yaiku "pеt".
      2. -6
        15 May 2014
        Apa tegese "ora ngeruk nganggo siji sisir"? Siji bisa rada dilanggar, amarga padha ora cukup kaya? Aku bakal pitutur marang kowe bab elek, nanging wong beda malah ing wilayah Belgorod lan ing Khakassia.


        Sampeyan pancen teliti, iki dudu kabar sing elek, iki pendidikan sampeyan sing durung rampung, Pak. Wong beda-beda sanajan ing dalan sing padha. Aku mung ngomong yen ora perlu umum yen wong Ukrainia kaya mangkene, warga Krimea kaya ngono, lan Rusia kaya ngono. Mulane, aku ngomong yen ora perlu ngeruk saben wong kanthi sisir sing padha.
        Ngerti ta, aneh?
        1. +3
          15 May 2014
          Kutipan saka Sergg.
          iki pendidikanmu sing ora lengkap

          Ora perlu ngganti kompleks sampeyan menyang wong liya.
          Kutipan saka Sergg.
          Ngerti ta, aneh?

          Kanggo kuwi sampeyan bisa njaluk turnip a
          1. -2
            15 May 2014
            Kutipan saka Sergg.
            Ngerti ta, aneh?
            Kanggo kuwi sampeyan bisa njaluk turnip a


            Aku ngerti sampeyan, cowboy sofa: Komplek inferiority minangka cara paling gampang kanggo splash metu ing Internet. Aku ora nyalahake sampeyan, kabeh wong duwe kekirangan. Ngombe teh, tenang, njupuk buku teks Rusia lan sinau babagan matematika, aneh.
            1. +2
              15 May 2014
              Kutipan saka Sergg.
              njupuk buku teks Rusia

              Kutipan saka Sergg.
              Komplek inferioritas paling gampang cipratan metu menyang kaca Internet.

              ngguyu
    5. +1
      15 May 2014
      Wong sing meh padha, manggon ing kene, ora perlu nyipta
    6. +8
      15 May 2014
      Wong mung padha! Lan kita duwe wong bebas, lan kita duwe kekacoan. Nanging liwat wektu, kabeh wong nyadari yen ora bisa urip kaya iki, yen kekacoan iku kelemahane kita, lan ing Putin, kekacoan iki wiwit diresiki kanthi tenang. Kita isih ana ing wiwitan perjalanan. Kita ora kabeh padha ing hukum, ana sing padha lan luwih padha, uga akeh korupsi, lan nyolong iku keterlaluan. Lan kita duwe akeh scumbags - kita kabeh ngerti kabeh iki. Nanging, dibandhingake karo Ukraina, kita duwe urutan lengkap.
      Kancaku saka Kharkov bubar, kira-kira setengah taun kepungkur, kudu komunikasi karo petugas pabean Belgorod kanthi alasan sing ora pati jelas (kanggo dheweke). Dheweke mung kaget carane profesional, cepet lan simpati masalahe dirampungake. Banjur dheweke kandha yen kaya ing film babagan polisi Amerika sing apik banget. Lan iki bab pejabat bea cukai kita, sing mung wong kesed ora ngejar!
      Negara kita dadi conto kanggo negara-negara tilas Uni Soviet. Iki minangka alesan kanggo bangga!
    7. WARNA
      +1
      15 May 2014
      Penulis ora nulis babagan wong, nanging babagan sikap marang hukum.
      Ing Rusia, dheweke luwih ngajeni (amarga denda sing dhuwur, sogokan sing gedhe banget lan polisi ala, lan ora amarga kita pancen bener).
    8. +1
      15 May 2014
      Aku bakal ngomong sing wong beda nang endi wae!
    9. +2
      15 May 2014
      Penulis kudu ngerti siji sing luwih penting, yen wong ing Rusia lan Ukraina beda banget. Lan sampeyan ora kudu ngeruk saben wong kanthi sisir sing padha.


      Wong kudu diadili luwih dhisik kanthi nurani. Ora mungkin umume wong Ukrainia kabeh kaya ngono, lan wong Rusia kaya ngono. Ing antarane wong Ukrainia lan Rusia ana wong jahat, lan ana wong sing jujur, mesthine kabeh wong bakal setuju karo iki.
      1. +1
        15 May 2014
        Kutipan saka Sergg.
        Ing antarane wong Ukrainia lan Rusia ana wong jahat, lan ana wong sing jujur, mesthine kabeh wong bakal setuju karo iki.

        Mangkene apa sing ora bisa sampeyan setujui! Senajan kita Ukrainians, utamané wétan, kita wong siji. Kanggo wektu iki, negara kita beda.
      2. 11111mail.ru
        0
        15 May 2014
        Kutipan saka Sergg.
        Ing antarane wong Ukrainia lan Rusia ana wong jahat,

        Stopudovo! Aku bakal nambah saka aku: ing antarane kabeh bangsa lan bangsa.. (sabanjure ing teks). Mung kene ing elit ngatur kanggo sawetara alesan, pilihan negatif?
    10. Validator
      0
      15 May 2014
      Kutipan saka Sergg.
      Penulis kudu ngerti siji sing luwih penting, yen wong ing Rusia lan Ukraina beda banget. Lan sampeyan ora kudu ngeruk saben wong kanthi sisir sing padha.

      Wong kita meh padha. Iku mung sing reconstruction saka negara wis wiwit 14 taun kepungkur, lan iki prewangan woh, kang penulis diterangake. Lan ing pinggiran kabeh nganti tekan iki. Mungkin Novorossia bisa cepet digawa menyang standar kita babagan kebangkitan patriotik umum lan ide anyar babagan Donya Rusia.
  2. +9
    15 May 2014
    Ya, piye wae ora ana kepinginan kanggo nghirup asap saka ban.
  3. -33
    15 May 2014
    Ing tuku alkohol ing wayah wengi (ya, ya! sampeyan ora bisa nalika sampeyan pengin!)
    Sampeyan nelpon mendhoan ing jam 3, sampeyan pindhah menyang toko wengi mung ngedol alkohol lan kabeh sing gegandhengan, lan sampeyan tuku kanthi tenang.
    Penulis misale jek dadi teetotaler inveterate.
    . Kebutuhan kanggo nyopir nalika nyopir lan ora nyopir kanthi mabuk (oh, sampeyan ngerti, polisi lalu lintas pancen galak, lan saiki larang banget kanggo nyogok - supaya wong-wong ora ngrokok, ora ngombe lan manut aturan.
    ngguyu Aja manawa kanggo sabuk munggah nalika kita drive munggah menyang pos polisi lalu lintas nglirik
    1. -5
      15 May 2014
      Oh, dikurangi tekane, katon saka sing duwe warung wengi, dheweke kuwatir babagan bisnis ngguyu
      1. +7
        15 May 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        , dikurangi tekane. Katon saka sing duwe warung wengi, dheweke kuwatir babagan bisnis

        Aja kuwatir Alexander! Iki + saka wong sing ora ngombe! ngguyu
        1. +1
          15 May 2014
          Kutipan: sergey72
          Iki + saka wong sing ora ngombe!

          Sergey, ya, aku ora kesel banget karo minus, mung perasaan yen aku ngapusi wong liya. keprungu
          1. + 11
            15 May 2014
            Yen dheweke ora ngapusi, dheweke mesthi nyasar. Wiwit alkohol normal ora didol ing toko sawise 23. Mungkin sampeyan bisa tuku ing sawetara ruang paling ngisor utawa kiosk, nanging iki 90% surrogate lan telek. Sampeyan bisa, sanadyan isih pindhah menyang bar wengi, nanging ana sampeyan bisa tuku botol ing rega cocok. Lan kanggo sabuk - umume mobil modern duwe weker sing muni kanthi kecepatan luwih saka 20 km / jam, dadi apa wae sing disenengi, sampeyan bisa ngunci yen sampeyan ora pengin ngrungokake bip iki.
            1. -5
              15 May 2014
              Quote: Mbebayani
              . Wiwit alkohol normal ora didol ing toko sawise 23.

              Iku apik kanggo tryndet, Aku wong menyang toko ing jam telu esuk lan tenang tuku vodka apik, iku apa kanggo ngapusi yen kabeh wong ngerti sing toko wengi makarya nang endi wae lan adol vodka impudently Sapa sing arep ngapusi dhewe kene?
              1. +5
                15 May 2014
                Babagan tryndet - pilih ekspresi. Aku ora ngerti sampeyan manggon ing ngendi, nanging ing kutha sampeyan ora ana toko sing adol vodka sawise 23. Lan aja ngapusi anggota forum ing kene
                1. alex 241
                  +4
                  15 May 2014
                  Wong lanang, aja patah tumbak, Internet bakal mbantu kita kabeh ngguyuTautan pisanan ing Google lan Yandex sing bakal mandheg yaiku pranala menyang Alkoprofi, layanan pangiriman panganan lan alkohol saka restoran Fasteda, layanan pangiriman pangan lan alkohol (St. Petersburg), situs sing adol alkohol elit, pranala menyang situs web Alkozazhigalka. Meh kabeh pranala liyane minangka situs sing ngarahake panjalukan menyang portal kasebut, utawa forum tematik.

                  "Telpon sawise 21, dheweke bakal menehi pesenan kanggo sampeyan lan ngirim ing 30 menit utawa jam menyang alamat apa wae. Biaya pangiriman kalebu ing rega omben-omben, "ujare Gazeta.Ru ing Agen 0,5, sing nomer telpon ora diwenehake dening mesin telusuran - perusahaan kasebut nggawe iklan ing Moskow.

                  Botol vodka premium Beluga kanthi volume 0,7 liter bakal regane 1690 rubel ing kana, Standar Rusia lan Absolut - 990 rubel lan 1190 rubel. Ana cognac sing kasedhiya - Martel, Hennessey lan Ararat, uga kanthi volume 0,7 liter. Ora ana jumlah pesenan minimal, sampeyan bisa tuku 1 botol, iki ora mengaruhi wektu pangiriman. Nalika ditakoni babagan jumlah mobil ing layanan kasebut, dheweke mangsuli: "Cukup."

                  Pangiriman omben-omben keras saben jam uga ditindakake dening perusahaan sing nawakake tuku korek souvenir utawa gabung karo klub sing anggotane nampa hadiah alkohol.
                  1. +2
                    15 May 2014
                    Intine yaiku alkohol bisa dituku ing bar / restoran kanthi jumlah bunder (utawa, kaya ing conto iki, liwat layanan pangiriman) utawa saka lantai surrogate. Lan mung alkohol biasa ora diijini ing toko, amarga padha ora ngedol sawise 23 jam
                    1. 0
                      15 May 2014
                      Apa sampeyan bisa menehi alamat ngendi sampeyan bisa tuku vodka kanthi gampang?
                      1. +1
                        15 May 2014
                        Iku luwih apik kanggo uncalan ing polisi lan Rospotrebnadzor, nindakake tumindak apik. Lan kanthi tuku dhewe, sampeyan nggawe permintaan.
                        Aku wis nulis ing ndhuwur - kaya karo obat-obatan, kasino, prostitusi, lan liya-liyane.
                  2. -2
                    15 May 2014
                    Kutipan: alex 241
                    Wong lanang ora ngrusak tumbak.

                    San hello! Ya, dheweke ora ngombe, lan malah ideologis, ora nglawan partai, resik lan jiwane ora ngerti dosa. ngguyu
                    1. +2
                      15 May 2014
                      Sing kok repot-repot iku :)) Wong normal kudu duwe bekal ing omah, ing garasi lan ing karya (ya, yen sampeyan kudu menyang wong) :)
                      Lan padha ora ngedol alkohol _good_ - dadi gumantung apa sing dianggep ala :) "Louis 13", contone, padha ora ngedol ing toko kita, nanging mung ing restoran, nanging sampeyan ora bakal. nyekel Louis 13th :)), kanthi alkohol sing apik, rapat direncanakake sadurunge lan ing perusahaan sing apik lan luwih apik ing restoran :))
                  3. Komentar wis dibusak.
                  4. Komentar wis dibusak.
                  5. 0
                    15 May 2014
                    Kutipan: alex 241
                    Botol vodka premium Beluga kanthi volume 0,7 liter bakal regane 1690 rubel ing kana, Standar Rusia lan Absolut - 990 rubel lan 1190 rubel. Ana cognac sing kasedhiya - Martel, Hennessey lan Ararat, uga kanthi volume 0,7 liter.

                    A APA?????? Mesthi ana pasokan omben-omben demokratis ing omah. Contone, aku bisa gampang mabuk klompok comrades sing dumadakan muncul ing doorstep sawise 23-00. Anggere jumlah klompok iki ora ngluwihi 10 wong ... Ing kasus iki, mesthi, aku uga bakal menehi sampeyan ngombe, nanging sampeyan mung kudu ngurangi dosis. Akibaté, wong bakal tetep ing sikilé .... Sasha, hello! hi
                    1. 11111mail.ru
                      0
                      15 May 2014
                      Quote: pensiunan
                      Yen mung jumlah klompok iki ora ngluwihi 10 wong ... Ing kasus iki, uga, mesthi, aku bakal ngombe

                      "Nazarene" nindakake luwih apik: limang roti ...
                2. -6
                  15 May 2014
                  Quote: Mbebayani
                  Babagan tryndet - pilih ekspresi

                  Banjur, mung, mandheg ngapusi!
                  Quote: Mbebayani
                  Lan aja ngapusi anggota forum ing kene

                  Sampeyan ngapusi kene.
                  1. +3
                    15 May 2014
                    Ya, sampeyan pancen keren, tutul driji ing keyboard lan gawe fabel. Aku ora perlu alamat, Aku ora tuku vodka singed, lan aku ora ngerti dalan gangster menyang toko khusus lan ora pengin.
                    1. -4
                      15 May 2014
                      Quote: Mbebayani
                      . Aku ora perlu alamat, Aku ora tuku vodka singed, lan aku ora ngerti dalan gangster menyang toko khusus lan ora pengin.

                      Lungguh, aku bakal mbukak dhewe wong bodho
                  2. Komentar wis dibusak.
                3. +1
                  15 May 2014
                  Quote: Mbebayani
                  Babagan tryndet - pilih ekspresi. Aku ora ngerti sampeyan manggon ing ngendi, nanging ing kutha sampeyan ora ana toko sing adol vodka sawise 23. Lan aja ngapusi anggota forum ing kene

                  Semono uga, aku setuju.
                  Sing mung tansah nglawan larangan iki.
                  Sepisan maneh, kanggo ninggalake omah, yen perlu, mung kesed.
                  Nanging ana wektu yen sampeyan njagong nganti suwe, utamane nalika kanca-kanca lawas, kolega, wong-wong sing wis suwe ora ketemu, teka ... Sampeyan bisa mikir - lunga utawa ora lunga.
                  Kita kudu tuku kanthi jumlah sing luwih gedhe sadurunge, mula bisa nyebabake provokasi, lan maneh negesake manawa ora ana barang sing akeh banget ...
                  1. 11111mail.ru
                    0
                    15 May 2014
                    Kutipan: podpolkovnik
                    lan sepisan maneh negesake manawa akeh - ora kedadeyan ...

                    Ing kene, ing kene, kaya ing lelucon: ... "bayangake, dheweke ngirim" urk kanggo gelembung, mula dheweke nggawa BUBBLE!
              2. 0
                15 May 2014
                Kutipan: Alexander Romanov
                Iku apik kanggo tryndet, wong menyang toko ing telung esuk lan tenang tuku vodka apik.
                toko wengi makarya ing endi-endi lan adol vodka kanthi ora sopan, sampeyan pengin ngapusi sapa ing kene?

                Mulane padha dodolan, amarga padha tuku.
                Dadi sampeyan seneng karo kahanan iki. Yen sampeyan ora seneng, paling ora sampeyan bisa nindakake iku ora tuku. Lan liyane, kanggo nuntut bakul.
          2. + 15
            15 May 2014
            Minus, sampeyan Alexander, ora kanggo "Iklan" toko wengi lan ora kanggo unfastened. Aku malah ora bisa njlèntrèhaké langsung ... ketoke, aku wis mbentuk eling nasional utawa liyane - sing raos sing nentang kuwi "circumvention" saka hukum tartamtu. Lan aku ora mbantah ana akeh moronic ing undang-undang kita. Nanging marang wong-wong sing, yen ora hait, yen mung moyoki, normal - wis ana kontradiksi internal. Aku gesper munggah, lan DVRs sing saiki segara mulang kula iki, utamané nalika anak fly metu utawa numpak ing slope - iku medeni. Lan luwih becik yen bocah umur 18 taun, sing wis ngombe bir, ora bakal bisa nyekel lan wis ana ing tong sampah ing tanggaku. Apa ora bakal nyegah wong normal menyang restoran lan ngombe karo kanca-kanca ing kana, amarga saiki dheweke wis bisa entuk dhuwit supaya ora mlayu menyang "mbah" kanggo botol palenki.

            Lan sanajan "pahlawan" nyebut aku intelektual sing ala, aku ora bakal gelo, nanging mungkin aku bakal bungah. lol
            1. 0
              15 May 2014
              Kutipan saka winkiller
              Ketoke, kesadaran nasional utawa liya-liyane wis ana ing aku - perasaan sing nentang "pengurangan" hukum tartamtu.

              Iku pamindhahan normal, sawetara ngedol vodka ing wayah wengi, lan minuses kanggo kula. Sampeyan duwe poto-eling menarik. wassat
              Kutipan saka winkiller
              Lan luwih becik yen bocah umur 18 taun, wis ngombe bir, ora bakal bisa nyekel lan wis ana ing tong sampah pissant ing tanggaku.

              Yen sampeyan ora pengin pindhah, nelpon lan padha bakal nggawa sampeyan kabeh utawa nglirik VLADIVOSTOK, 20 April, ZRPRESS. Saben uwong ngerti yen ing Vladivostok, uga ing saindhenging negara, ana hukum sing nglarang adol alkohol ing wayah wengi. Nanging, para pengusaha pancen luar biasa.

              Contone, ing Vladivostok, sampeyan bisa tuku alkohol kanthi nggunakake layanan perusahaan khusus kanggo pangiriman alkohol ing wayah wengi kanthi pesen korek saka wong-wong mau. Ing kasus iki, minuman sing sampeyan butuhake bakal dadi "hadiah" kanggo pesenan.

              Lan ing dina liyane, hypermarket V-Laser sing kondhang, dumunung ing Dalpress, nransfer kafe Ostrovok menyang operasi saben jam. Carane nerjemahake! Saiki ing kene sampeyan uga bisa tuku alkohol kabeh loreng watara jam ing prices ... toko. Kabeh ana ing macem-macem - anggur, sampanye, vermouth, vodka, cognac, wiski - lan regane dudu rega restoran.

              Dadi sapa sing aku diapusi lan apa? Nanging wong-wong sing ngomong yen sampeyan ora bisa tuku terus terang ngapusi tanpa isin.
              1. 0
                15 May 2014
                Sapa sing nggoleki mesthi bakal nemokake! Kabeh iki (toko) ora bakal bisa digunakake yen ora ana panjaluk. Lan budaya konsumsi anggur ing negara kita sayangé kurang lan kawangun mung ing umur enom. Lan sapa sing bakal sinau para mudha kita? Mung ing wong diwasa lan yen kita ngrembug ngendi tuku - malah mung ngrembug !!! Kanggo wong-wong mau, pendapat bakal dibentuk yen iki normal lan saben wong nindakake.

                PS: Aku ndeleng anak-anakku, saiki naluri komplotan ing sekolah kuwat banget. Kepribadian ora didhukung - nindakake kaya wong liya !!!
                1. 11111mail.ru
                  0
                  15 May 2014
                  Kutipan saka winkiller
                  Sapa sing nggoleki mesthi bakal nemokake! Kabeh iki ora bakal bisa.

                  Aku ndhukung! Kanthi saran: sawise 19-00 lan nganti 11-00 dina sabanjure _ ora ana cara! Lan luwih apik lan luwih jujur ​​​​katimbang karo okrat "telek"!
            2. dmb
              -3
              15 May 2014
              Dear Sergey, aku biasane nglawan Romanov, nanging ing kasus iki aku ndhukung dheweke. Sawise kabeh, Lukyanenko, puffed munggah karo bangga, wrote sing Ukraina duwe, nanging kita ora duwe. Iku ora bener. Ana, lan ora akeh. Lan kesadaran diri nasional ora mung ana ing nyanyian birches lan balalaikas, nanging uga ing masyarakat nyingkirake apa sing sampeyan tulis. Sing terakhir luwih angel ditindakake (kalebu tembung), lan mulane Lukyanenko mutusake ora ngganggu awake dhewe, lan mung nulis yen iki ora kedadeyan. Cilik banget kanggo "insinyur jiwa manungsa".
              1. 0
                15 May 2014
                lan aku biasane ora melu diskusi, nanging banjur kecanthol ... hi
          3. Komentar wis dibusak.
          4. +3
            15 May 2014
            Lan saka aku minus kanggo kasunyatan sing sampeyan gesper munggah mung sadurunge pasa ... Sampeyan ora nyimpen urip kanggo apa-apa.
      2. + 21
        15 May 2014
        Aku ngerti kemungkinan iki. Nanging iki ora bener banget. Warga negara kudu netepi hukum negarane, lan ora golek cara kanggo nyingkirake. Aku ora tuku sawise 9-00 utawa sadurunge 11-00 salah siji bir utawa vodka. Senajan ora teetotaler. Kanthi cara sing padha, sampeyan bisa nglanggar aturan dalan yen polisi lalu lintas ora weruh. Wong sing ngajeni awake dhewe ora nglakoni. Minus dudu aku.
        1. +1
          15 May 2014
          Kutipan saka Riperbahn
          Nanging iki ora bener banget. Warga negara kudu netepi hukum negarane, lan ora golek cara kanggo nyingkirake.

          Ing kasus iki, sampeyan ora kudu nulis. Sing padha ora nindakake iki ing Rusia. Cukup asring hi
          Kutipan saka Riperbahn
          Minus dudu aku.

          Aku ngerti.
        2. 0
          15 May 2014
          Nanging apa hukum sing misuwur sing diadopsi kanggo nglanggar. Yen sampeyan ora bisa, nanging pancene pengin, sampeyan bisa! sedulur
      3. + 10
        15 May 2014
        Ayo dadi mung ngomong sing keruwetan (lan kadhangkala kabodhoan) saka hukum Rusia menehi ganti rugi dening optionality saka eksekusi. Aku ora ngerti kepiye ing wilayah sampeyan, nanging ing Petropavlovsk luwih angel tuku alkohol ing toko ing wayah wengi. Wiwit diluncurake undang-undang sing cocog, umume toko serbaguna wis mandheg. Bener, ora ana sing keganggu kanggo nyelehake menyang bar, kafe, restoran lan tuku kabeh ing kono kanthi alasan legal. Nanging ing toko biasa, malah bakul sing wis akrab asring ora gelem adol alkohol.
        Babagan alkohol lan nyopir. Ing pertengahan nineties, salah siji saka kenalan muter liwat pos polisi lalu lintas karo kaleng bir ing tangan, periodik sipping saka iku. Sajrone limang taun kepungkur, saka sawetara kenalan sing kejiret ing tandha biru, ora ana sing bisa mudhun. Wong-wong mbayar meh kabeh, nanging wong-wong sing wis mabur ing biru dhasar ora dibebasake lan ing pengadilan mesthi diwenehake kanthi maksimal. Ya, sawetara comrades wani numpak mabuk, nanging kanca-kanca sing ngidini piyambak iki ora ngidini maneh. Sing lungguh tanpa hak, sing wis njupuk hak, nanging ora pengin mbaleni.
        Kanthi nyudo, akèh-akèhé saka wong kene uga piye wae nyoba kanggo ora nemoni alangan, minangka karo wacana saka pejalan kaki ing zebra, utamané ing prapatan padha Hung kamera sing ngrekam nglanggar aturan kanggo nyebrang prapatan, ora ngidini pejalan kaki. kanggo mandheg ing mburi garis mandeg lan liya-liyane.
        Dadi akeh gumantung ing wilayah kasebut.
        Ya, aku ora downvote :)
        1. +6
          15 May 2014
          Aku bakal ndhukung sampeyan! Iku kabeh gumantung ing wilayah! Ing kuthaku, kamera kasebut digantung kanthi ora bisa diukur, lan sajrone Olimpiade, dheweke ngenalake jalur Olimpiade ing umum, lawang mlebu sing regane 5000 rubel (kanggo saben kamera), saengga sawetara, utamane pembalap "kelangan", ngacungake tangan, nunggang. (polisi lalu lintas ora nyegah sapa-sapa, mung sing paling sombong nalika lelungan ing prapatan), banjur padha nangis, minangka kanca sing ngeluh marang aku - aku entuk denda 180 rubel !!!!!!!!!!!! Lan bantahanku yen ora perlu lelungan menyang Olympus. loreng - uga, sing ngira yen dheweke pancen kerjane, nanging aku butuh banget !!!!!! (ing wektu sing padha, sepur gratis menyang papan sing kudu ditindakake saben 000 menit !!!!!!!!!!)
          Miturut cara, akeh sing isih wedi kanggo numpak ing ngudani sing padha Olympic.
          1. +1
            15 May 2014
            Kutipan saka Andrey
            banjur padha nangis, amarga ana kanca sing ngeluh marang aku - aku entuk denda 180 rubel!!!!!!!!!!!


            Inggih, ing kene, kaya sing dikandhakake, saben dhokter sing ala kanggo awake dhewe wassat
      4. +3
        15 May 2014
        Ora, mung ironi saka Lukyanenko sing ditambah karo ironi Romanov wis akeh banget. Nanging ora ana sing kedadeyan, ora kabeh wektu kanggo entuk plus. Kajaba iku, pemilik toko wengi ora kudu kuwatir - dheweke adol produk sing ora mbutuhake pariwara!
      5. 0
        15 May 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Oh, dikurangi tekane, katon saka sing duwe warung wengi, dheweke kuwatir babagan bisnis

        Nggih mboten. Minus saka aku, amarga aku nyepetake sabukku ora preduli ana polisi lalu lintas apa ora, lan aku ora mbuwang bungkus metu saka kaca mobil, mbayar pajak ing wektu, lan liya-liyane, apa maneh. diarani budaya.
    2. KOH
      +8
      15 May 2014
      Secara pribadi, aku ngubengi, lan aku ora ngombe, mula aja mangsuli kabeh, mangga ... omong-omong, aku uga ora menehi minus.
      1. 0
        15 May 2014
        Kutipan: KOH
        Secara pribadi, aku ora ngombé lan ora ngombe, mula aja dijawab kanggo kabeh ...

        Yen sampeyan ngeweruhi, banjur aku tanggung jawab kanggo awakku dhewe, lan ora kanggo sampeyan utawa wong liya.
        Intine yaiku dheweke nulis kaya sing sejatine lan sing bakal ujar manawa ora, kanthi gampang, dudu wong sing jujur ​​​​banget. hi
        1. + 10
          15 May 2014
          Urip ngajari aku kanggo nyopir ing mobil, aku lelungan ing mobil sing padha karo macem-macem pembalap-d.e., amarga aku ana ing selokan, dumadakan aku ana ing jalur sing teka ing tikungan tertutup, lsp. Ya, lan mobil dhewe karo airbags, supaya ora ana kepinginan kanggo nandhang sangsara marga saka kacilakan. Lan babagan sobriety minangka norma urip, kaya sing diucapake, yen padhet, kita bakal ngobong, nanging tanpa fantasi, lan sampeyan kudu turu ing wayah wengi, lan ora golek booze.
          1. +4
            15 May 2014
            Wiwit aku njupuk pariwisata off-road, aku gesper munggah malah ing alas off-road wassat
            Inggih ... meh tansah aran
        2. KOH
          +3
          15 May 2014
          We sabuk munggah, aku sabuk munggah, muter ing tembung, Mungkin aku ora ngerti soko, nuwun, kita wong sopan ... aran
      2. +5
        15 May 2014
        Kutipan: KOH
        Secara pribadi, aku ora ngombé lan ora ngombe, mula aja wangsulan kanggo kabeh wong.


        Lan aku digunakake kanggo tiba ing aspal nalika inspektur lalu lintas mbukak lawang, lan iku ing wayah wengi nalika kita nyopir kanggo vodka. Isin yen kelingan, nanging wis
        1. KOH
          +2
          15 May 2014
          Lha, ora ono akibate! Ojo nganti kedadean kaya ngono maneh...aku mung ngilhami awakku dhewe yen mobil iku sarana tambah bebaya...ya, contone, yen sampeyan munggah menyang sawetara jinis atraksi, sampeyan ngepel...
        2. +5
          15 May 2014
          Kutipan saka Vadivak
          Lan aku digunakake kanggo tiba ing aspal nalika inspektur lalu lintas mbukak lawang, lan iku ing wayah wengi nalika kita nyopir kanggo vodka. Isin yen kelingan, nanging wis


          Iku ala lan ora cocog karo sampeyan.
          1. -6
            15 May 2014
            Kutipan saka: mamont5

            Iku ala lan ora cocog karo sampeyan.

            Apa sampeyan tanpa dosa?
    3. +5
      15 May 2014
      Aku ora ngerti Alexander, mungkin sampeyan nindakake iki, kita wis 99% fastened munggah, minangka Staff saka 500 ngetik kabeh bebarengan lan fastened munggah, nanging saiki padha digunakake kanggo
      1. KOH
        +2
        15 May 2014
        Kajaba iku, squeak bakal entuk ... ngguyu
      2. +4
        15 May 2014
        Quote: Kucing sing apik
        dadi kabeh bebarengan lan buckled munggah, lan saiki padha digunakake kanggo

        Lan saiki unfastened malah mboten umum.
        1. +5
          15 May 2014
          Nanging nalika sampeyan teka ing kutha cilik, sampeyan njupuk mendhoan, lan tekan sabuk, lan driver mendhoan marang sampeyan "kita ora bisa nganggo sabuk pengaman." Lan sampeyan ngerti, biyen kelangan, nanging saiki sampeyan katon kaya wong bodho lan sabuk. Lan sampeyan ndeleng pasuryane kaget lan gelo - kepiye carane bisa duwe layanan, kabeh kanggo sampeyan kanggo dhuwit. :)
          1. 0
            15 May 2014
            Kutipan saka winkiller
            Nanging nalika sampeyan teka ing kutha cilik, sampeyan njupuk mendhoan, lan tekan sabuk, lan driver mendhoan marang sampeyan "kita ora bisa nganggo sabuk pengaman." Lan sampeyan ngerti, biyen kelangan, nanging saiki sampeyan katon kaya wong bodho lan sabuk. Lan sampeyan ndeleng pasuryane kaget lan gelo - kepiye carane bisa duwe layanan, kabeh kanggo sampeyan kanggo dhuwit. :)

            Ora kabeh kutha cilik kaya ngono.
            Contone, nalika aku ngunjungi bapakku, driver mendhoan pisanan stubbornly lan persistently menehi saran kanggo buckle munggah yen ora ana dhuwit ekstra kanggo denda.
          2. 0
            15 May 2014
            Aku tau buckled munggah ing mobil saka polisi lalu lintas, banjur aku kesel ngresiki jaket mudhun saka pirang-pirang taun rereget ing sabuk.
    4. +5
      15 May 2014
      Iku kabeh gumantung marang sapa sing sampeyan anggep dhewe. Yen sampeyan ngajeni negara sampeyan, Undhang-undhang Negara sampeyan, kenapa ora tindakake? Nganggo sabuk pengaman ing mobil ora dadi ala. Ing kasus nemen, sing strapped ora perlu scraped mati aspal nalika mabur liwat kaca ngarep ing tabrakan (Aku weruh iki wong). Aja tuku alkohol sawise 22:XNUMX? Ya, ora ana sing luwih gampang, aku duwe botol vodka "tugas" ing omah, sawetara botol rum (uga, aku seneng ngombe iki), sawetara botol anggur port Crimean lan sawetara botol Abrau-Durso. sampanye, Aku ora ngombe bir ing asas, amarga ing negara kita brewers paling unscrupulous. Set kuwi cukup kanggo nampa tamu lan dadi pesta nglirik . Iku kabeh gumantung ing mentality saka wong. Mesthi wae, aku ora mbantah, ana wong sing ora bisa lungguh ing omah kanthi tenang yen botol vodka sepi ing mesin pembeku, nanging iki wis jelas.

      Aku tansah mikir lan isih mikir yen tundhuk karo norma-norma Angger-anggering Toret minangka perkara sing luwih moral tinimbang wedi marang hukum kasebut, saben wong mutusake dhewe apa sing kudu ditindakake lan kepiye tumindak, nyabrang garis tandha sing terus-terusan utawa nyopir ekstra 100-200 meter menyang titik balik. Mesthi, yen sampeyan pengin nggegirisi saraf lan entuk adrenalin, sampeyan bisa mabur liwat lampu abang lan nyopir mabuk nalika nyopir, mung wong sing cukup bisa nemokake cara kanggo nyenengake. Ana macem-macem cara kanggo nindakake iki, aku nyoba nggunakake skydiving, strikeball, karting lan nyilem.

      Yen kita nyebut awake dhewe wong beradab, mula, mesthine, kudu tumindak kaya wong, lan ora kaya Neanderthal, lan netepi norma-norma dhasar etika lan Undang-Undang ora dadi kabutuhan, nanging minangka norma kanggo masyarakat beradab.
      1. 0
        15 May 2014
        tak copot ilatku....mung aku dhewe kepingin nulis sing podho.
        Sawetara sing saiki ora ngujo tumindake wong sing sopan ing Crimea.
        Ora perlu kaya wong-wong sing nyirami lan nyirami lendhut nganti saiki.
        Dadi ayo wujud unggah-ungguh kita netepi norma-norma dhasar etika lan Hukum. Iki dudu kabutuhan, nanging norma kanggo masyarakat sing beradab. IMHO, iki apa artikel iki.
        Apa ngatur regejegan bab ngendi iku bisa lan ngendi iku mokal, carane iku bisa lan carane iku mokal.
        Kita kabeh break nang endi wae, kadhangkala, kadhangkala. Sing sapa tanpa dosa, iku kang dhisik mbenturi aku watu.
        Nanging ora jelas kenapa kabeh wong ngomong babagan iki?
        Sepisan maneh nuduhake bodho sampeyan?
    5. Komentar wis dibusak.
    6. +3
      15 May 2014
      Ketoke sampeyan lan kanca-kanca nindakake iki, Aku wong gesper munggah lan kabeh kanca-kanca uga, lan ora ana sing ngombe yen perlu drive. Nang endi wae ana wong sing siap nglanggar hukum. Nanging saiki kayane aku dadi luwih apik ing Rusia.
    7. khas2
      0
      15 May 2014
      Ing Kazakhstan, mesthine, kabeh bisa kanggo "sing dipilih", nanging kanggo homo sapiens liyane, denda mung draconian !!! (dibandhingake karo Rusia). Lan iki kita duwe, ya: padha nyepetake sabuk pengaman, supaya wong mlaku liwat, nguripake lampu, etc.
    8. +1
      15 May 2014
      Lho, yen pengin, sampeyan bisa tuku obat ing wayah wengi utawa awan. Mung iki ora negate kasunyatan sing ing Federasi Rusia iku pancene dilarang lan kaukum. Lan kasino lemah ajeg pop munggah lan dijamin dening polisi.

      Masalah utama yaiku INEVITABILITY saka paukuman. Lan yen masyarakat manteb ing ati sing ora bisa dihindari, luwih seneng tundhuk karo hukum. Contone, selaras karo aturan lalu lintas ing kutha-kutha gedhe lan, ing nalisir, ing deso. Aku ora mikir wong bakal mbantah.
      Salajengipun, sadurunge iku cukup gampang kanggo smear wong kanggo ngombe. Saiki - iki masalah, lan kaukum kanggo ngombe kaping pirang-pirang. Contone, ing Yekat, polisi lalu lintas nyekel kepala dinas keamanan Direktorat Dalam Negeri. Petugas kasebut ditendhang metu saka layanan.
      Lima kopecks liyane, yen sampeyan kerep lelungan antar kota, sampeyan bisa uga weruh yen kanthi tandha terus-terusan, kabeh kolom puff ing mburi slug lan sampeyan ora kerep ndeleng wong bodho sing wani nyusul, sing ora bisa dicritakake babagan wektu 10 taun kepungkur. .
    9. 0
      15 May 2014
      Kita sabuk munggah ora amarga kita nyedhaki pos polisi lalu lintas, nanging amarga buzzer pierces kabeh sirah karo squeak. Ing mratelakake panemume, cara paling efektif kanggo njaluk wong kanggo buckle munggah. Pitakonan, apa Lukyanenko nulis artikel kanggo situs iki utawa iki repost?
      1. 0
        15 May 2014
        Iki minangka repost saka LiveJournal.
  4. 11111mail.ru
    +8
    15 May 2014
    Lan kita kudu urip lan kerja. Penulis Sergey Lukyanenko

    Aku kelingan slogan tim konstruksi ing taun 70-an (40 taun kepungkur) yaiku: "Ora dilarang urip kanthi apik lan kerja keras"! Penulis bener. Artikel plus.
  5. + 11
    15 May 2014
    Lan yen sampeyan umur 17 taun, lan mambu karet sing diobong kanthi nyenengake ing bolongan irung, kelelawar kanthi kuku minangka solusi sing paling apik kanggo masalah, wong tuwamu bodho, sampeyan ora duwe anak dhewe, lan mini- fuhrer sing patted ing Pundhak punika bearer saka bebener Absolute - banjur sampeyan ana ing wilayah Ukrainia. Kanggo tanah alam bébas. Ing kono, kayane bakal cukup kanggo mateni lan mati enom.

    Sae sanget...
  6. +3
    15 May 2014
    Yen sampeyan mutusake kanggo ngobong satus ban ing alun-alun lan nguwuh-uwuh, polisi kerusuhan sing keras bakal teka lan kanthi sopan ngalahake sampeyan. Sawise iku, denda bakal dileksanakake suwene 15 dina.

    Ana negara sing ora ana ukum para bandit, sing ora ana ukum panguwasa, lan ana hukum lan ketertiban.
    Ing Ukraina, bandit ngobong ban, ing Kulon, kanggo ngobong ban, pisanan bakal ditembak lan banjur dikunjara, utawa kosok balene. Ing Rusia, dheweke mung bakal nulis denda lan dilebokake ing kunjara suwene 15 dina.
  7. -3
    15 May 2014
    Aku ngarepake luwih saka Lukyanenko penulis ...
    Ora mbenerake.
    Tingkat nulis - carane aku nglampahi ...
    dadi minus.

    Sanajan aku maca akeh buku))) Aku maca maneh sawetara kaping pindho.
    1. + 10
      15 May 2014
      Quote: Sibi
      Aku ngarepake luwih saka Lukyanenko penulis ...
      Ora mbenerake.
      dadi minus.

      Lan ing mratelakake panemume iku cukup sabdho, lan Gusti Allah mberkahi wong!
      Buku-bukune dijepret, lan tinimbang mowing rampokan, dheweke mbela jabatan sipil, akeh sing nindakake iki ??? Lan, sampeyan ngomong, "-"!
      Lan kanggo kasunyatan sing kita ngidoni aturan kita dhewe lan golek booze ing wayah wengi, lan kita mirsani aturan aturan lalu lintas mung ing ancaman paukuman, banjur iki "-" kanggo kita, lan ora ana wong liya!
    2. -1
      15 May 2014
      Lan apa sing dikarepake? Yen ora rahasia, mesthi, dheweke bakal nelpon kabeh wong ing rawa supaya mbaleni Maidan?
  8. +7
    15 May 2014
    Aku ora mikir sing ing Ukraina freemen kuwi.
    Ora ana apa-apa, wong ing Crimea cepet adaptasi karo aturan Rusia. Kajaba iku, ndeleng Ukraina saiki, dheweke ora bakal pengin bali maneh.
    1. +1
      15 May 2014
      Kutipan saka obraztsov
      Aku ora mikir sing ing Ukraina freemen kuwi.

      IMHO luwih becik ora ngomong "wong bebas" nanging "kaco" ...
      Sembarang negara IN RETURN kanggo safety lan kesejahteraan warga Mbutuhake pajak lan hukum sing ketat. Aku ora teka karo :) Wong mung beda-beda, mung ing tingkat ngisor piramida Maslov sing padha duwe kabutuhan sing padha, lan malah ... Banjur - saben wong duwe tujuan, budaya, lan liya-liyane. pramila diferensiasi dumadi ing masyarakat - sampeyan ora kudu duwe gelar sosiologi utawa marketing kanggo ngerti iki :)
      Mulane, Comrade Lukyanenko umume bener, nanging iki bisa dingerteni, ing Texas lan Arizona sing padha, wong beda banget karo Chicago lan Florida, kenapa ngomong babagan iki, sing ora bisa dingerteni :)
      Lan urip - nyambut gawe utawa urip - "golek" - iku luwih beda miturut umur :))
  9. +2
    15 May 2014
    Ing umur 17 lan nganti 25, mung romantis Maidan mati, lan akeh, akeh liyane bakal mati kanggo apa-apa - kanggo kopi panas ing esuk kanggo "wong apik" ing tembok saka Gedung Putih lan Kongres AS.
  10. +3
    15 May 2014
    Kabeh bener.
  11. +5
    15 May 2014
    Bener kacathet ... ana kamardikan, nanging ana wong mardika ... Aku nguripake apa wae sing dakkarepake.
    Kita kudu ngupayakake misahake rong pangerten urip iki.
    1. 0
      15 May 2014
      Aku ndhukung!
      Iku kaya bangga lan bangga.
      Wong sing bangga nyoba nyederhanakake hubungan. Dheweke ora ngindari lan bisa ngukum awake dhewe.
      Lan eccentric karo bangga dadi complicate hubungan. Dheweke ora pengin ngakoni sing jelas, nganti goroh lan pelanggaran hukum.
  12. +4
    15 May 2014
    Pakdhe Seryozha bener. Mulane, artikel kasebut minangka plus.
    Lan ya, aku uga ngangkat, aku ora nyopir menyang jalur sing bakal teka lan / utawa ing sangisore bata, mabuk ing mburi setir - ora, ora.
    Lan yen ana sing ora seneng - Wilayah 404 nunggu dheweke.
  13. +7
    15 May 2014
    Kutipan: sergey72
    Lan yen sampeyan umur 17 taun, lan mambu karet sing diobong kanthi nyenengake ing bolongan irung, kelelawar kanthi kuku minangka solusi sing paling apik kanggo masalah, wong tuwamu bodho, sampeyan ora duwe anak dhewe, lan mini- fuhrer sing patted ing Pundhak punika bearer saka bebener Absolute - banjur sampeyan ana ing wilayah Ukrainia. Kanggo tanah alam bébas. Ing kono, kayane bakal cukup kanggo mateni lan mati enom.

    Sae sanget...

    + 10000
  14. +3
    15 May 2014
    ngguyu Aja manawa kanggo sabuk munggah nalika kita drive munggah menyang pos polisi lalu lintas nglirik

    Sugeng siang Alexander!
    Aja nyalahke aku, nanging iki minus lemak kanggo sampeyan (bisa uga, lan sing kapindho ditampar)
    minangka conto ekstrem kanggo sampeyan babagan sabuk pengaman sing ora diikat lan babagan alkohol (ing kasus iki, nyopir)
    http://www.irk.ru/news/video/20140512/fracture/
    1. -2
      15 May 2014
      Kutipan saka: irk_tma
      nanging iki sampeyan duwe minus lemak (bisa uga, lan sing kapindho ditampar)

      Ya, paling sepuluh, sculpt iku ora tega.
      Kutipan saka: irk_tma
      minangka conto kanggo sampeyan babagan ora nganggo sabuk pengaman lan babagan alkohol (ing kasus iki, nyopir)

      D. jancok ing dalan ora bakal bantuan ora sabuk, ora gaya urip sober, iku bakal matèni loro awake dhewe lan liyane.
      Deleng persentase kacilakan antarane sober lan mabuk, mula umume mabur menyang jalur sing bakal teka kanthi "pikiran" sing sober lan kanthi kacepetan sing rada gedhe. .senajan ora, nanging ing Rusia mayoritas tansah pracaya lan isih pracaya yen aturan ana kanggo break wong hi
      1. +2
        15 May 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Mulane, paling ora minus, paling ora, nanging ing Rusia mayoritas tansah pracaya lan isih pracaya yen aturan ana kanggo break mau.

        Kanggo sampeyan kanthi rating lan lemon minus - iki pancen ... omong kosong. Mesthi, kita duwe cukup scumbags. Lan sikap nihilistic kanggo hukum ing atine wong uga kuwat bosok. Lan break sober malah luwih elek tinimbang mendem. Lan nyopir mabuk minangka pelanggaran dhewe, lan nglanggar aturan lalu lintas bisa uga ora ana gandhengane. Mung aja ningkataké nglanggar hukum sing disengaja. Sampeyan seneng wewenang ing situs kasebut, miturut komentar, wong sing cukup lan waras - apa sing sampeyan butuhake. IMHO.
        1. -1
          15 May 2014
          Kutipan saka andj61
          Mung aja ningkataké nglanggar hukum sing disengaja.

          Aku ora nggawe propaganda, aku mung ora tahan yen wong ngapusi.
          Saben uwong ing kene ngerti yen sampeyan bisa tuku vodka lan wong tumpukan ing sabuk, nanging padha wangkal ngomong yen iki ora.
          Kaya-kaya nyoba ngyakinake yen saiki musim gugur, dudu musim semi.
          Sapa sing kudu ngapusi? Kanggo apa?
          Aku elinga yen ora ana prostitusi ing USSR.
          Ana tanggung jawab kanggo prostitusi, nanging ora ana pelacur, nanging sapa sing peduli.
          Aku dadi anggota rapat 1978 ngguyu
  15. +6
    15 May 2014
    Kebebasan siji wong rampung ing ngendi kebebasan wong liya diwiwiti. (karo)
    Anggere ing Ukraina bakal nyuduk sapa wae sing ora setuju karo pendapate, dheweke ora bakal weruh kebebasan kanggo wektu sing suwe.
  16. + 12
    15 May 2014
    Kutipan: Alexander Romanov
    Ing tuku alkohol ing wayah wengi (ya, ya! sampeyan ora bisa nalika sampeyan pengin!)
    Sampeyan nelpon mendhoan ing jam 3, sampeyan pindhah menyang toko wengi mung ngedol alkohol lan kabeh sing gegandhengan, lan sampeyan tuku kanthi tenang.
    Penulis misale jek dadi teetotaler inveterate.
    . Kebutuhan kanggo nyopir nalika nyopir lan ora nyopir kanthi mabuk (oh, sampeyan ngerti, polisi lalu lintas pancen galak, lan saiki larang banget kanggo nyogok - supaya wong-wong ora ngrokok, ora ngombe lan manut aturan.
    ngguyu Aja manawa kanggo sabuk munggah nalika kita drive munggah menyang pos polisi lalu lintas nglirik

    1. Iku ora bakal bisa metu calmly, Aku njamin sampeyan. Sampeyan kudu ngerti bakul lan njaga keamanan, lan supaya padha ngerti sampeyan. Kaya mangkono, kanggo ngedol botol vodka marang wong bodho sing kesasar - ora ana wong bodho. Amarga botol iki bisa larang banget, denda lan lisensi kanggo adol alkohol bisa mabur. lan kang duwe sirah bakal cokotan mati Staff.
    Rong taun kepungkur, saben warung adol bir. Saiki nang endi? Saben kios kapindho wis didol, dene liyane wis adol pasta lan hamburger.
    Ya, sampeyan ora bisa nemokake rokok ing radius 150 meter saka sekolah.
    2. Saben uwong padha gesper munggah, loro sing aku ngerti lan sing aku mung weruh ing mobil.
    Angger-anggering Toret ora ditulis kanggo wong bodho, lan mung wong negro utawa gopnik enom sing bisa gumunggung sirahe sing ala. Sing terakhir dikubur kanthi rutin, amarga asring metu saka kaca ngarep.
    Lan hukum lalu lintas saya tambah angel saben taun lan bakal saya angel, sing aku seneng banget.
    Piye wae iku perlu kanggo nyekel imbeciles ing gisik.
    1. 0
      15 May 2014
      Ya, kabeh luwih gampang karo alkohol, barang babagan toko bisa dicopot kabeh, mung nelpon taksi. eseman
      1. 0
        15 May 2014
        Kutipan: i80186
        mung nelpon taksi.

        Lan uga ana sing kaya ngono, nanging iki sapa wae, apa sing bisa dibuktekake. wassat
    2. -4
      15 May 2014
      Quote: guran
      1. Iku ora bakal bisa metu calmly, Aku njamin sampeyan.

      Aja ngapusi!!!!!!!!!
      Quote: guran
      2. Saben uwong padha gesper munggah, loro sing aku ngerti lan sing aku mung weruh ing mobil.

      Aja ngapusi!!!
      1. +3
        15 May 2014
        Ora perlu ngapusi kowe, sayangku.
        Lan kenapa akeh tanda seru? Apa histeria? Sampeyan wong wadon?
        Ngempet emosi sampeyan.
        1. -2
          15 May 2014
          Quote: guran
          Ora perlu ngapusi kowe, sayangku.

          Nyaranake alamat toko?
          1. 0
            15 May 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            Quote: guran
            Ora perlu ngapusi kowe, sayangku.

            Nyaranake alamat toko?

            Alexander, ngendi sampeyan manggon? Ing Moskow, meja awis 99% saka toko sawise 23-00 (kita duwe alkohol nganti 23-00) mung ora bisa ngilangi alkohol, kabeh mau ditakoni maneh, kaya kanggo toko cilik, mula, mesthi, yen sampeyan dikenal dening ngarsane minangka penduduk lokal, padha bakal ngedol , nanging bakul lokal uga banget Milih lan wicaksana. Ora ana gunane malah mlebu toko sing ora pati ngerti.
  17. +2
    15 May 2014
    Saben wong sing manggon ing negara kudu lan kudu netepi hukum negara iki, ya aku setuju, kita nglanggar sawetara undang-undang kita, nanging kanggo wektu iki, sampeyan kejiret lan sampeyan kudu mangsuli. dhewe sing kudu disalahake Lan Lukyanenko minangka wong sing apik, dheweke nyoba nyritakake apa sing dipikirake penulis sing apik banget, sapa wae sing ana, apa wae sing diomongake.
  18. -3
    15 May 2014
    Sergey, aja nggawe kesalahane Makarevich lan liya-liyane. Sampeyan penulis sing apik - mula urus bisnis sampeyan, aja melu politik. Sampeyan ora bakal dadi politisi sing apik maneh (aja takon kenapa), nanging minangka panulis sampeyan mesthi bakal rusak.
  19. +3
    15 May 2014
    "Yen sampeyan mutusake kanggo ngobong satus ban ing alun-alun lan bengok-bengok, polisi kerusuhan sing keras bakal teka lan kanthi sopan ngalahake sampeyan ing sirah. Sawise iku, dheweke bakal ngetrapake denda lan saben 15 dina."

    nggih. Ing Eropah padha, dening cara, padha bisa tamparan luwih. Miturut cara, kita uga.
  20. +4
    15 May 2014
    Sialan, wong lanang! Kita duwe demokrasi nyata ing Rusia! (Ora miturut resep Amerika ...)
    Sampeyan bisa ngomong kabeh lan babagan kabeh wong, ngritik kabeh wong lan kabeh wong ... Lan ora ana sing bakal kelakon! Yen sampeyan ora nglanggar hak wong liya. Yen ora, polisi huru-hara sing "sopan" bakal ngukum sampeyan!
    Lan kanggo Gesper munggah ing ngarepe pos polisi lalu lintas lan tuku vodka ing tavern ing wayah wengi lan "shove owah-owahan ing kanthong", uga de "kalym" tanpa mbayar pajak - iki roso nasional. Lan panguwasa nguripake mripat wuta iki, amarga iku ing getih kita, lan iku padha karo wong-wong mau!
    Kaya iki, miturut pendapatku ...
  21. -1
    15 May 2014
    Artikel flat, kanggo ibu rumah tangga. Apa hubungane karo dodolan alkohol lan sabuk nalika nerangake wektu sajarah kaya gabung karo Federasi Rusia utawa misahake bagean saka wilayah saka Ukraina? Kanthi sukses sing padha, larangan pewarnaan ing Rusia uga bakal disebabake ing kene. Ing wektu sing padha, penulis malah ora ngomong apa-apa bab kangelan ekonomi sing bakal diadhepi para penambang Donbas nalika gabung karo Federasi Rusia, amarga batu bara sing luwih larang tinimbang kita ing Rusia, lan jumlah ageng dhuwit dibutuhake kanggo modernisasi produksi. (lan kangelan iki bakal tiba ing Rusia)
    1. 0
      15 May 2014
      Ing tangan liyane, yen sampeyan ora ndemek kabeh masalah geopolitik iki, nanging mudhun menyang tingkat saka wong awam, banjur plus unconditional saka sambungan iku bocah-bocah wadon paling ayu lan ekonomi ing donya (wanita Ukraina) bakal saiki. manggon ing Rusia, lan ora ing luar negeri)
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +2
      15 May 2014
      Quote: Mbebayani
      Apa hubungane karo dodolan alkohol lan sabuk,

      Ngapunten Mbebayani, nanging sampeyan mung ora ngerti inti saka alkohol lan sabuk diwenehake mung kanggo conto sing gampang dingerteni, nanging inti:
      Little Russian freemen lan partying, sung dening Babel lan Paustovsky, Bulgakov lan Kataev, kabeh iki near-gangster Odessa quirks, kabeh iki telas "Wedding in Malinovka", robbing abang-putih-ijo lan ngrusak saben liyane lan populasi - iki ora. karo kita. Iki ora kanggo kita. Operator personel lapis baja ora muter ing lurung-lurung ing kutha kita, njupuk watara. Ekonomi ora ambruk, ing crita sing nyenengake babagan atusan milyar utangan ala sing saiki bakal ditindakake dening AS lan Eropa ing piring perak.

      Lan yen sampeyan umur 17 taun, lan mambu karet sing diobong kanthi nyenengake ing bolongan irung, kelelawar kanthi kuku minangka solusi sing paling apik kanggo masalah, wong tuwamu bodho, sampeyan ora duwe anak dhewe, lan mini- fuhrer sing patted ing Pundhak punika bearer saka bebener Absolute - banjur sampeyan ana ing wilayah Ukrainia. Kanggo tanah alam bébas. Kayane cukup kanggo mateni lan mati enom
    4. +1
      15 May 2014
      Donbass ora bakal mlebu ing Rusia ing mangsa ngarep, amarga Transnistria wis ditolak, lan wis suwe ngenteni gilirane. Ya, lan dhuwit lagi nandur modhal ing jembatan Kaukasus-Crimea.
      1. 0
        15 May 2014
        Kutipan: Gardamir
        Donbass ora bakal mlebu ing Rusia ing mangsa ngarep, amarga Transnistria wis ditolak, lan wis suwe ngenteni gilirane. Ya, lan dhuwit lagi nandur modhal ing jembatan Kaukasus-Crimea.


        Wong lanang, apa kowe - wanted kabeh bebarengan?
        Cepet - mung kucing sing bakal lair! Ya, banjur - durung wayahe!
  22. tokin1959
    0
    15 May 2014
    artikel tentang apa?
    Luhansk, Donetsk - aja gabung karo Rusia, ing Rusia sampeyan kudu ngetutake aturan lalu lintas, sampeyan ora bisa tuku booze ing wayah wengi, methadone dilarang didol ing apotek.
    Aku kaping pirang-pirang ing Ukraina lan Crimea, lan kosok balene aku weruh sing pembalap gesper munggah lan drive luwih ati-ati saka ing Rusia.
    minus.
  23. Gagarin
    +9
    15 May 2014
    Aku, minangka penduduk Ukraina, kanthi non-sale alkohol ing toko ing wayah sore ing Volgodonsk, aku ngakoni, kaget.
    Lan sanajan ana kesulitan cilik karo aturan kasebut, nanging pracaya marang aku, ing omahku ing sangisore jendela toko wengi, sing ditindakake bocah-bocah ngombe ing wayah wengi (terus-terusan ngisi bahan bakar) - ora apik banget, lan ing wayah esuk sapisan minggu ana getih ing undhak-undhakan ....
    Aku uga pengin pesenan kuwi ing Donbass.
    1. +2
      15 May 2014
      Iku pancene sing dakkarepake supaya kabeh wong ngerti. Larangan iki saka "anak-anak" kanggo nylametake sirahe sing ala.
  24. +3
    15 May 2014
    Aku ora penggemar Lukyanenko, nanging aku ndhukung tesis. Lan aku nyepetake sabuk pengaman ing mobil lan aja lali babagan kerja / pajak.

    Lan Dhiskusi sing ora bisa nemokake booze ing wayah wengi iku salah siji kanggo rogue marginal / kapitunan sing ora duwe dhuwit kanggo tavern, utawa kanggo wong-wong sing gagal kanggo netepake sesambetan pribadi karo bakul tengen. Ing saben distrik ana toko ngendi sampeyan bisa mbukak utawa stealthily tuku alkohol.
    Ing kasus apa wae, sawise padha ngenalaken larangan ing dodolan wengi, ana akeh kurang mabuk staggers ing wayah wengi. Lan aku sing iki plus undeniable. Iki sanajan kasunyatane aku dhewe ajeg ngombe lan ora nandhang serangan moralisme.
  25. +1
    15 May 2014
    "Sergey, nulis liyane! .." :)
  26. 0
    15 May 2014
    Kutipan saka Sergg.
    Penulis kudu ngerti siji sing luwih penting, yen wong ing Rusia lan Ukraina beda banget. Lan sampeyan ora kudu ngeruk saben wong kanthi sisir sing padha.


    Wong beda sanajan ing dalan sing padha.
    Tembungku kudu dimangerteni mung kanthi cara iki. Maca preposisi, wong Rusia.
    Penulis nyoba kanggo generalize lan mbedakake dhewe iki wong Ukraina, iki wong Rusia. Iku sing aku ora seneng babagan artikel kasebut.
  27. dilyana
    0
    15 May 2014
    nyedhiyakake informasi sing ora ana ing format kasebut, aku ngormati Rusia lan Ukraina, mung saben wong duwe tingkat pembangunan dhewe ... lan kita kabeh berkembang ... yen ana wong ngidoni saka loteng dina iki, sesuk bakal mbuwang sampah. ... nalika dheweke dhewe ora bakal tiba ing sirahe utawa dadi isin, kaya ngono, wong. lan wiwit ninggalake standar urip primitif ...
    lan sapa sing mbandhingake mesthi kalah ...
    Aku kanggo sesanti adil, kang luwih ora kanggo swara ing format iki

    posisiku - kanthi sepenuh ati aku ndhukung Krimea DPR lan LPR !!!
  28. +2
    15 May 2014
    Apa aku bisa setuju karo iku wong pancene beda. Padha beda amarga padha digawa munggah beda.
    Iku kabeh gumantung ing upbringing, lan ora ing negara kang manggon.
    Sampeyan bisa nyepetake sabuk pengaman ing mobil, aja adol alkohol ing wayah wengi, aja ngidoni sikile wong sing liwat, aja kasar ing ngendi wae ing sawijining negara, utawa sampeyan bisa teka lan nguyuh ing amben kembang ing negara liya. . Kuwi biaya pendidikan.
  29. +3
    15 May 2014
    Kutipan: Alexander Romanov
    Ing tuku alkohol ing wayah wengi (ya, ya! sampeyan ora bisa nalika sampeyan pengin!)
    Sampeyan nelpon mendhoan ing jam 3, sampeyan pindhah menyang toko wengi mung ngedol alkohol lan kabeh sing gegandhengan, lan sampeyan tuku kanthi tenang.
    Penulis misale jek dadi teetotaler inveterate.
    . Kebutuhan kanggo nyopir nalika nyopir lan ora nyopir kanthi mabuk (oh, sampeyan ngerti, polisi lalu lintas pancen galak, lan saiki larang banget kanggo nyogok - supaya wong-wong ora ngrokok, ora ngombe lan manut aturan.
    ngguyu Aja manawa kanggo sabuk munggah nalika kita drive munggah menyang pos polisi lalu lintas nglirik

    Aku ora setuju karo sampeyan, dear. Aku ana ing Moskow karo bocah-bocah ing 13 Juni (sadurunge aku ana ing Moskow ing pertengahan 90-an) lan kaget banget amarga ora ana ing lurung-lurung wong-wong sing padha mati ing wayah awan. Sapa sing butuh bakal nemokake, mesthine, nanging iki yen PERLU. Nanging kaya mengkono, liwat kanggo njupuk lan muter mung ing kasus - iku ora bisa maneh.
    1. 0
      15 May 2014
      Kutipan: Alexander (L)
      . Nanging kaya mengkono, liwat kanggo njupuk lan muter mung ing kasus - iku ora bisa maneh.

      Alex241 saka Moskow, takon dheweke lan dheweke bakal menehi pitutur marang sampeyan ing ngendi sampeyan bisa tuku barang ing Moskow.
      1. +5
        15 May 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Kutipan: Alexander (L)
        . Nanging kaya mengkono, liwat kanggo njupuk lan muter mung ing kasus - iku ora bisa maneh.

        Alex241 saka Moskow, takon dheweke lan dheweke bakal menehi pitutur marang sampeyan ing ngendi sampeyan bisa tuku barang ing Moskow.


        Alexander, kanthi hormat, sampeyan mbantah kanthi cara sing aneh. Sampeyan nulis kanthi jelas yen "liwat." Apa tegese "prompt" - bisa "prompt" lan ing ngendi tuku obat-obatan lan senjata, lan liya-liyane, nanging iki ora ateges iki bisa ditindakake ing endi wae lan tanpa masalah. Akeh cara, kahanan gumantung ing posisi panguwasa lokal. Saka pengalaman pribadi: ing saben mandeg ing kutha, tinimbang pendopo sing mandheg, ana kios, salah sijine ana ing ngarep jendhela. Dalan tengah kutha Saben wengi ana scandals, gelut, mobil karo music banter - ing mangsa panas karo mbukak windows, ngerti, sing isih ngimpi. Kaping pirang-pirang aku malah mikir babagan njupuk pneumatik saka tanggane kanggo wengi, ngoyak wong saka loteng. Sawise adopsi hukum, ana sepi kanggo sawetara taun.
        Ing kutha kanthi 120 ewu pedunung, ana siji toko sing adol alkohol ing wayah wengi - lan polisi "urip" ing kono kabeh wengi. Yen sampeyan teka kanthi tenang lan tuku, ora ana sing ngomong apa-apa, yen sing overdrinkers ora cukup, langsung dibungkus.
        Cetha yen wong-wong sing pengin tansah bisa nyingkiri hukum, nanging hukum isih ana, lan ing endi wae luwih apik, ing endi wae sing luwih elek - nanging isih ditindakake. Yen ing endi wae durung katon, banjur suwe-suwe dheweke bakal ngrasakake. Lan diarahake utamane marang "urip saben dina" lan alkoholisme remaja - aku ragu manawa umume wong sing mrentahake hennessy utawa mutlak liwat kantor banjur bakal ngilangi jendela utawa pipis ing halte bis.
        Lan miturut panemuku, iki pancen sing dikarepake penulis: yaiku anane ukum lan owah-owahan sikape wong. Malah sampeyan nyepetake sabuk pengaman sadurunge pasa, tegese sampeyan ngerti yen sampeyan "dipukul". Sawetara kanca wis ora duwe hak kanggo n / s, lan njupuk tembungku, nganti wayahe nyabut, saben wong ngira yen masalah ing kutha asale wis "dirampungake", nanging ternyata masalah prinsip.
        Dheweke mlaku nganti esuk, malah nyopir ing kiriman ora diikat, lan jujur, kaya sing ditulis ing kene, dheweke tiba saka mobil kaping pindho nalika mulih. Nanging wektu liwati, kabeh owah-owahan: loro sikap wong lan syarat hukum. Dadi aku mikir Sergey isih luwih bener tinimbang salah.
        1. 0
          15 May 2014
          Kutipan saka PATHuK
          Alexander, kanthi hormat, sampeyan mbantah kanthi cara sing aneh

          Aha! Kayane Romanov diganti.. Mungkin sawise "profilaksis" admin lan ava diganti bebarengan? Ninggalake mung celukan?
  30. +2
    15 May 2014
    Aku ora seneng akeh perkara ing Rusia, contone, dominasi migran, dominasi liberalisme ing ekonomi lan budaya. Tanpa nglanggar aturan lalu lintas, aku mikir yen aku duwe hak moral kanggo nuntut tundhuk karo hukum saka pemerintah uga.
    Lan artikel babagan kasunyatan sing saiki kekacoan ing pinggiran luwih resik tinimbang kita ing 90s.
  31. +4
    15 May 2014
    Pira wong sing pengin mbantah apa sing ditulis dening penulis - gendera ing tangane.

    Aku bisa ngomong siji bab ... yen sampeyan ora tlatah iku (ana tansah kanyatan bab vodka sawise 23 lan babagan obatan ing Kurgan, contone, lan polisi) ... yen sampeyan njupuk iku amba - THEN LUKYANENKO IS TETEP.
    Kita ... minangka negara ... sawise total ambruk saka 90s ... lan periode tatanan saka 0s ... manteb ing ati tindakake path mulihake urutan.
    Sisane STAFF ... nanging isih mutusake kabeh.
  32. +1
    15 May 2014
    Kutipan: Alexander (L)
    Kutipan: Alexander Romanov
    Ing tuku alkohol ing wayah wengi (ya, ya! sampeyan ora bisa nalika sampeyan pengin!)
    Sampeyan nelpon mendhoan ing jam 3, sampeyan pindhah menyang toko wengi mung ngedol alkohol lan kabeh sing gegandhengan, lan sampeyan tuku kanthi tenang.
    Penulis misale jek dadi teetotaler inveterate.
    . Kebutuhan kanggo nyopir nalika nyopir lan ora nyopir kanthi mabuk (oh, sampeyan ngerti, polisi lalu lintas pancen galak, lan saiki larang banget kanggo nyogok - supaya wong-wong ora ngrokok, ora ngombe lan manut aturan.
    ngguyu Aja manawa kanggo sabuk munggah nalika kita drive munggah menyang pos polisi lalu lintas nglirik

    Aku ora setuju karo sampeyan, dear. Aku ana ing Moskow karo bocah-bocah ing 13 Juni (sadurunge aku ana ing Moskow ing pertengahan 90-an) lan kaget banget amarga ora ana ing lurung-lurung wong-wong sing padha mati ing wayah awan. Sapa sing butuh bakal nemokake, mesthine, nanging iki yen PERLU. Nanging kaya mengkono, liwat kanggo njupuk lan muter mung ing kasus - iku ora bisa maneh.

    Masalah iku Sasha Romanov ora ngerti nuansa saka perdagangan legal lan ilegal ing alkohol.
    Dheweke uga ora ngerti yen Rusia minangka negara gedhe, lan kahanan karo adol alkohol ing wayah wengi ing kutha-kutha beda beda. Kathah gumantung ing kaku panguwasa lokal.
    Dadi, mesthine, yen sampeyan mung nonton saluran PE, mula pandangan sampeyan babagan urip bakal dadi gaya PE, lan sirah bakal kedutan, lan turu bakal ngganggu.
    1. -5
      15 May 2014
      Quote: guran
      Masalah iku Sasha Romanov ora ngerti nuansa saka perdagangan legal lan ilegal ing alkohol.
      Dheweke uga ora ngerti yen Rusia minangka negara gedhe,

      Aku mung ngerti, nanging penulis artikel lan sampeyan ndeleng iki lan ora ngerti yen sampeyan ngomong yen sampeyan ora bisa tuku ngombe ing wayah wengi. kutha sampeyan bisa tuku vodka ing wayah wengi.
      Ajar anakmu aja ngapusi, nanging kowe dhewe ngapusi sampah.
      Quote: guran
      Dadi, mesthine, yen sampeyan mung nonton saluran PE, mula pandangan sampeyan babagan urip bakal dadi gaya PE, lan sirah sampeyan bakal kedutan.

      Lan kenapa medeni metu menyang dalan ing wayah wengi tanpa darurat?
  33. 0
    15 May 2014
    Kenapa penulis nambah negatif. Aku kudu nggawe industri pertahanan lan ilmu ing Ukraina suwene 15 taun. Telung sasi karo Marshal Savitsky E.Ya. saka Odessa mimpin uji coba militèr saka 3 distrik lan Armada Segara Ireng. Kabeh apik, kajaba Lvov lan Rivne. Ing Lvov, aku dadi bawahan kanggo NPO. Lenin, asring kudu ana. Iki dudu wilayah kita, mesthi anti-Rusia. Mula, aja nglalekake kabeh dhaerah. Miturut kahanan saiki, Ukraina ora dibuwang ing tangan Amerika Serikat sajrone 25 taun, mula kita entuk asil kasebut. Lan bisa uga kaya ngono yen Yelnyn tetep kuwasa luwih suwe.
  34. Andrey Ulyanovsky
    0
    15 May 2014
    Sampeyan bener, Sergey Vasilyevich. Iku luwih gampang kanggo ngomong bab apa wis ditulis - deso show-off ukrov sing nelpon piyambak Eropah, lan wiwit Eropah tegese demokrasi lan kabeh bisa lan ora ana retribusi. Humus kanggo zabadnerlozhenie.
    Lan bab ngombé lan tanpa sabuk konco rodha - piye wae iku ora pas ing sirah lan iku ora bab denda, lan supaya ora nyukupi bantalan antar setir (biasane penthil muddy, kurang ngerti apa tanggung jawab) lan pedestrians teka tengen. .
  35. +1
    15 May 2014
    Kutipan: Alexander Romanov
    Quote: guran
    Masalah iku Sasha Romanov ora ngerti nuansa saka perdagangan legal lan ilegal ing alkohol.
    Dheweke uga ora ngerti yen Rusia minangka negara gedhe,

    Aku mung ngerti, nanging penulis artikel lan sampeyan ndeleng iki lan ora ngerti yen sampeyan ora bisa tuku ngombe ing wayah wengi.

    Sampeyan maca komentar karo mripat, please, lan nguripake otak. Aku ora ngomong sampeyan ora bisa tuku alkohol ing wayah wengi. Aku ngomong alkohol ora bisa tuku kanthi tenang, sampeyan ngerti bedane? Sampeyan lan wong liya nerangake, nanging sampeyan ora ngerti.

    Sapa sing butuh bakal nemokake, mesthine, nanging iki yen PERLU. Nanging kaya mengkono, liwat kanggo njupuk lan muter mung ing kasus - iku ora bisa maneh.


    Dadi, mesthine, yen sampeyan mung nonton saluran PE, mula pandangan sampeyan babagan urip bakal dadi gaya PE, lan sirah sampeyan bakal kedutan.

    Lan kenapa medeni metu menyang dalan ing wayah wengi tanpa darurat?

    Lan ana metu saka dalan? Utawa medeni yen sampeyan metu? kurang tegese nonton TV.
  36. +5
    15 May 2014
    Gerakan "ing sabuk" sawise kebangkrutan ing mesin sandi. Tangan nindakaken dhewe, lan aku ora mikir bab iku.
    Aku ora ngerti alamat panggonan wengi karo alkohol.
    Ya, aku isih ora mbuwang sampah ing dalan.
    Dadi apa-a-a, "jaket quilted" khas prajurit
  37. 0
    15 May 2014
    Gerakan "ing sabuk" sawise kebangkrutan ing mesin sandi. Tangan nindakaken dhewe, lan aku ora mikir bab iku.
    Aku ora ngerti alamat panggonan wengi karo alkohol.
    Ya, aku isih ora mbuwang sampah ing dalan.
    Dadi apa-a-a, "jaket quilted" khas prajurit
  38. Gorec79
    +1
    15 May 2014
    artikel plus. Aku setuju karo kabeh. ing Petropavlovsk-Kamchatsky aku ora kerep nganggo sabuk pengaman, nanging saiki aku bakal. mung supaya ora kaya ing pinggiran karo pelanggaran hukum. yen ora, kok ngritik Maydanuts, lan ing wektu sing padha sampeyan dhewe ora mirsani hukum banal? Aku ora ngerti, mbok menawa atiku tangi. Aku wis suwe ora nyopir, nalika isih enom lan mendem. Saiki kaya ora konsep, zapadlo. Ayo maydaun ngombe nalika nyopir lan aja nganggo sabuk pengaman, nglanggar aturan lalu lintas, tuku vodka ing wayah wengi. Lan aku ora kaya ngono. Aku dudu zombie.
    penulis mratelakake kalungguhane, dheweke ngurmati. ora akeh sing nglakoni. mayoritas nyoba kanggo njagong metu. mung liberal Makara-Shevchuks sing humming. Ngormati saben wong sing ora meneng, sing nyoba nerangake produk USE apa sing apik lan sing ala. ana mbokmenawa akeh sing maca nonton wengi, lan sing banderlogs, apa kedaden kanggo Crimea, kok sampeyan ora kudu bangga sabuk pengaman unfastened, padha ora ngerti. dadi paling ora panguwasa Lukyanenko bakal mengaruhi wong ing cara sing apik.
  39. 0
    15 May 2014
    Nanging tirani kejem diwiwiti ing bab liyane.Ing tuku alkohol ing wayah wengi (ya, sampeyan ora bisa nalika sampeyan pengin!).
    Omong kosong! Ing Kaliningrad, lampu wengi nyebat piyambak CAFE lan adol gelembung uncorked kanggo sing nandhang sangsara
  40. +3
    15 May 2014
    Kabeh pancen prasaja. Sawise 23.00 kepinginan kanggo tuku alkohol rampung absen. Aku sabuk munggah tansah lan nang endi wae - iku ora hard. Lan ya, aku ana ing Crimea udakara 4 taun kepungkur, mlebu taksi, dipasang ing mesin, lan sopir taksi ngandhani: "Sampeyan saka Rusia." Ya, kita uga wis klub game ilegal, nanging mboko sithik padha nutup kabeh, iku pareng ngedol bir ing tarub - lan, lah! dheweke ora ana. Dheweke ngenalake denda kanggo ngombe minuman beralkohol ing papan umum - ora ana sing ngombe bir ing dalan. Dadi, ya, kanggo nemokake ngendi vodka didol ing wayah wengi utawa mabur ing dalan sing ngluwihi wates kacepetan lan tanpa nganggo sabuk kebak pemburu, nanging saben taun luwih iritasi lan pikirane teka yen negara kita liberal banget. gegayutan karo sawetara warga sing ora tanggung jawab.
    1. +2
      15 May 2014
      Sawetara kopecks babagan fastening ing Crimea :)
      IMHO, iki fitur geografis lan nasional saka sipat karakter :))
      Taun 1982, kaya jaman jayaning sosialisme. Aku rampung sekolah, ing mangsa panas padha mabur kanggo sederek ing segara. Ing / p Simferopol wong nawakake mendhoan kanggo njupuk menyang kutha dikarepake. Oke, ayo menyang mobil - dhuwit kuno. Aku ngerti mobil banjur, atiku langsung deg-degan ... Ya, oke, sen iku sen, banjur 40 km ...
      Kita njagong mudhun, aku ing ngarep, otomatis gesper sabuk karo tangan - nanging ora ana sabuk, malah ora tilak - Penny kuna! Operator ngandika - ya, omong kosong, kita bakal teka! Inggih, sial, aku mikir, oke, aku bakal ngaso sikilku, oke, ayo pindhah ...
      Aku katon ing ngendi kanggo ngaso lan nyelehake tas ing ngisor sikilku - Aku ndeleng soko sumunar ing ngisor iki ... lan lantai iki kebak bolongan! :) Aku padha lungguh! :) Nanging banjur mobil mung nyopir menyang dalan, lan adoh, aku ora ngelingi babagan lantai maneh ...
      A lane ing saben arah. Wong lanang sing umure 10+ taun entuk 110 - 130 km / jam, grit - "ayo cepet mlumpat, remku rusak, mula aja alon-alon, kita bakal nyusul" :)) Nalika sampeyan _fly munggah_ konco bis, rem mobil ora bisa, sampeyan bisa salah siji drive menyang mburi utawa nyusul, lan menyang truk - iki ... ora iso lali :)) Mungkin iku saka trip 30+ taun kepungkur aku miwiti. dadi abu-abu :))
      1. 0
        15 May 2014
        Kita uga cukup. Aku pribadi ngerti wong-wong kuwi. Menapa malih - Aku kerja ing siji kantor. “Ya, aku ora nglanggar aturan, mung ngluwihi wates kacepetan. Iku mung nglipur. Flying ing sawetara ember Rusty! Lan banjur ana iki: "Aku seneng ngetik giliran ing verge saka risak." Iki ing "pitu" 15 taun kepungkur. Wong sing ora ngombe, wong diwasa, bocah loro. Senajan kita manggon akeh lor Crimea.
  41. +2
    15 May 2014
    Kutipan: Alexander Romanov
    Kutipan: Alexander (L)
    . Nanging kaya mengkono, liwat kanggo njupuk lan muter mung ing kasus - iku ora bisa maneh.

    Alex241 saka Moskow, takon dheweke lan dheweke bakal menehi pitutur marang sampeyan ing ngendi sampeyan bisa tuku barang ing Moskow.

    1. Sampeyan kudu tuku barang ora ing sembarang toko, nanging ing PLACES. sing. nggawe obahe awak wektu-akeh sak kutha ing wayah wengi. Paling kamungkinan, sampeyan kudu njupuk mendhoan, lan iku plus kanggo mbuwang ing alkohol, kang tansah luwih larang ing wayah wengi. Kajaba iku, TEMPAT iki kudu dingerteni luwih dhisik.
    2. Nalika pesen ing omah, alkohol luwih larang. Nanging ora dadi masalah, amarga wong sing nyedhot, mendem lan bodho mesthi mbayar kaping pindho.
    1. 0
      15 May 2014
      Quote: guran
      2. Nalika pesen ing omah, alkohol luwih larang.

      Omah pesenan-rega.
      Lan ing mratelakake panemume kanggo liter Absolute 1000 r iku larang?
      Kajaba iku, nalika pesen taksi, sopir taksi wis ngerti menyang ngendi, lan lelungan kasebut bakal biaya sekitar 150 rubel bolak-balik.
      Wong-wong wis ora ana maneh kanggo mbayar overpay.
      1. +2
        15 May 2014
        Apa rega kasebut sah ing saindenging negoro? Supir taksi makarya ing perusahaan taksi lan ngeterake penumpang kanthi tarif. Mungkin sopir taksi biasa sampeyan sing ngerti ngendi sampeyan bisa nggawa sampeyan minangka pelanggan biasa.
        Alexander, kabeh wong wis ngerti yen sampeyan mbengok awan lan wengi.
        Lan ing kene, akeh sing nyoba nerangake kanthi umum yen tuku alkohol sing liwat lan / utawa ing cedhak ora kaya arep menyang papan sing dingerteni sopir taksi lan bakal nggawa sampeyan 150 rubel.
        Lan kahanan karo tuku alkohol ing negara wis diganti liwat rong taun kepungkur, thanks kanggo hukum anti-alkohol diadopsi.
        Sampeyan ora ngerti titik kosong.
        Paling ora ngeruk sirah nganggo pasak.
        Alcoholics degrade lan ora sok dong mirsani.
      2. +2
        15 May 2014
        Alexander, Avon, carane, sampeyan kecanthol.
        nglirik Gagasan babagan pabrik lilin mlebu
        1. 0
          15 May 2014
          Sial, aku malah ora mikir
          Kutipan saka winkiller
          Alexander, Avon, carane, sampeyan kecanthol.
          nglirik Gagasan babagan pabrik lilin mlebu

          Sial, aku ora mikir babagan iki eseman
          iku, Mikhalych ... (c)
        2. 0
          15 May 2014
          Kutipan saka winkiller
          Gagasan babagan pabrik lilin mlebu

          Aku pengin kangelan sampeyan nglirik
  42. KOH
    +3
    15 May 2014
    Kutipan: Vladimirets
    Quote: Kucing sing apik
    dadi kabeh bebarengan lan buckled munggah, lan saiki padha digunakake kanggo

    Lan saiki unfastened malah mboten umum.


    Ora apik tenan...
  43. +2
    15 May 2014
    Iku misale jek sing Alexander Romanov mlebu munggah minangka putu saka perwira Crimean, Bunch saka kiriman distracting saka inti saka artikel. Artikel kasebut apik banget, nampilake panemune wong-wong sing ora peduli karo tatanan ing negara kita.
    Bubar, Apollo kaget aku - dheweke ngirim video kanthi komentar kaya "Inggih, kekacauan polisi Rusia wiwit ing Crimea." Lan ing kana mung dheweke mandhegake mobil warga sing duwe warna jero ing kabeh jendela .. Dadi apa? Persyaratan sing sah lan hukum sing normal.
    Aku uga nerangake manawa kanggo "sepur lapis baja" - upaya negara kanggo mulihake tatanan mesthi bakal ana ing tangisan "oposisi". Aku seneng saiki bisa nyebrang penyeberangan pejalan kaki dudu minangka bom bunuh diri, nanging mung wedi karo nyawaku, aku dhewe mbiyen mlaku-mlaku ing dalan-dalan sing dakkira warga sekitar ora seneng - alhamdulillah aku tambah akeh. munggah). Aku seneng yen kita duwe NO sing ketat kanggo obat-obatan! Aku seneng saiki ora ana ambune asap ing lawang mlebu.
    Wis ngandika luwih saka sepisan - "Merdika wiwit ngendi kamardikan liyane ends."
    Romanov! Usaha sampeyan kanggo ngganggu masyarakat saka inti saka artikel kasebut kanthi dhasar trolling yen "alkohol kasedhiya" nggawe aku takon. Apa sampeyan yakin sampeyan Romanov sing kita kenal?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"