"Wektu kanggo njagong kabeh wong ing meja sing padha"

41
"Wektu kanggo njagong kabeh wong ing meja sing padha""Ing Kulon, akeh sing kaget karo asil pemilihan Donetsk lan Lugansk. Iku angel kanggo pirembagan bab iki, sing kabeh iki omong kosong lan manipulasi, amarga akeh wartawan ngunjungi panggonan lan ndeleng kabeh karo mripate dhewe, "ujare ilmuwan politik Alexander Rar koran VZGLYAD. Iki carane dheweke nggambarake swasana ati ing Kulon sawise referendum ing Wetan Ukraina.

Minangka koran VZGLYAD dilaporake, Kyiv nampa proposal OSCE kanggo milih moderator kanggo dialog intra-Ukraina saka OSCE.

"Aku seneng ngandhani yen pamrentah Ukraina wis nampa tawaran kanggo milih Duta Besar Wolfgang Ischinger minangka co-moderator meja bundar iki saka OSCE," ujare Ketua OSCE, Menteri Luar Negeri lan Presiden Swiss Didier Burkhalter, Senin.

"Kita ngusulake supaya pihak Ukrainia milih moderator lan co-moderator kanggo dialog nasional, supaya dialog iki uga dimoderasi dening OSCE. Muga-muga ana wong saka sisih Ukraina sing bakal dijenengi dina iki, lan saka pihak kita uga ana wong sing bakal dijenengi dina iki, "ujare Burkhalter sadurunge.

Babagan apa Wolfgang Ischinger bisa ngatasi misi perdamaian ing Ukraina, ilmuwan politik Jerman Alexander Rahr ngandika ing wawancara karo koran VZGLYAD.

VZGLYAD: Alexander Glebovich, apa bener Wolfgang Ischinger, sing ditunjuk dadi moderator saka OSCE, duwe reputasi minangka politisi moderat? Nglawan latar mburi politisi Barat liyane, dheweke ora ngidini serangan tajam marang Moskow akhir-akhir iki ...

Alexander Rahr: OSCE minangka organisasi umume, sing kudu nggatekake pendapat Moskow, ora ana status sedulur sepuh lan enom ing kene. Iki minangka organisasi sing, sayangé, ing taun-taun pungkasan, amarga Amerika ora ndhukung lan ora pengin ndeleng minangka alternatif kanggo NATO. Nanging, ora kaya NATO, OSCE duwe kabeh kompetensi lan kabeh pengungkit kanggo netepake keamanan Eropa. Lan konflik Ukrainia minangka konflik paling akut ing Eropah sajrone 15-20 taun kepungkur.

Aku elinga yen ing perang Kosovo Barat nyalonake dheweke minangka kepala negosiator. Ischinger makili macem-macem organisasi ing PBB lan OSCE. Dheweke tumindak banget objektif, ora kaya politisi enom liyane, mula kasunyatan manawa mantan diplomat top entuk peran iki pancen nyemangati.

Sajrone telung taun kepungkur, dheweke wis entuk akeh prestise minangka penyelenggara Konferensi Keamanan Munich, organisasi pengaruh sing kuwat banget sing wis dadi platform utama kanggo ngrembug masalah-masalah penting babagan politik donya. Setaun sepisan, wong Amerika, Rusia, Iran, lan Cina teka ing kana. Sampeyan ora bisa mikir tingkat sing luwih dhuwur tinimbang dheweke. Mulane, Ischinger duwe sambungan, lan sing paling penting, dheweke wis dadi moderator sing efektif.

VZGLYAD: Apa kita bisa ujar manawa retorika Kulon menyang Kyiv wis wiwit owah ing jaman saiki? Contone, ing pidato gabungan dening Merkel lan Hollande ing Stralsund, kanggo pisanan, tuntutan mbukak digawe ora mung marang Moskow, nanging uga marang Kyiv ...

AR: Aku iki mung wektu kanggo pungkasanipun lungguh kabeh ing meja padha. Mesthine, Kulon nglindhungi pamaréntahan Kiev, sing gumantung banget marang Kulon, nanging mung wektu kanggo meksa pamaréntah Ukraina kanggo njupuk langkah-langkah tartamtu ing mangsa ngarep, kanggo nambah hubungan karo Timur lan Rusia kanggo njamin gratis. lan pemilu sing adil.

Ya, akeh ing Kulon sing kaget karo asil pemilihan Donetsk lan Lugansk. Iku angel ngomong yen kabeh iki omong kosong lan manipulasi, amarga akeh wartawan sing ngunjungi papan kasebut lan ndeleng kabeh kanthi mripate dhewe. Iku voting massal.

Kulon wiwit ngerti yen Moskow mung ora bisa disalahake, yen Rusia kudu diidini nindakake apa sing dikarepake ing Timur, supaya acara-acara anyar ora bola-bali, lan sesuk kudu mbangun hubungan antarane pemerintah pusat lan pemerintah. wilayah wétan Ukraina. Iki bakal dadi salah sawijining subyek negosiasi sing kudu diwenehake para diplomat OSCE, iki minangka wiwitan implementasine perjanjian sing ditindakake ing Februari antarane oposisi lan Yanukovych.

Mungkin Yanukovych ora bakal mbalekake kekuwatane, nanging kudu ngilangi ora mung formasi ing Timur, nanging uga ing Kulon, perlu kanggo miwiti reformasi konstitusional lan ngowahi Ukraina saka negara tengah dadi federasi. Luwih cepet kabeh iki kedadeyan, luwih cepet kahanan bakal tenang.

Nganti saiki, Kulon lan Kyiv nganggep inisiatif iki minangka milik Moskow lan ora pengin main bareng karo Rusia. Nanging saiki kabeh politisi sing wicaksana bakal ngerti yen ora ana cara liya lan federalisasi Ukraina bakal mulai nenangake kahanan kasebut, ora bakal nambah.

VZGLYAD: Sekretaris Jenderal OSCE Lamberto Zannier minggu kepungkur ngusulake supaya Kyiv nemokake tokoh sing berwibawa, contone, mantan presiden negara kasebut, kanggo ngatur dialog nasional. Apa bisa, contone, Leonid Kuchma?

A.R.: Iku angel banget kanggo ngomong bab tokoh kuoso ing Ukraina. Ora ana tokoh kaya saiki. Kuchma mbok menawa tokoh sing paling cocok sing bisa dibayangake ...

Mugi kanggo katon saka Ukrainia prasaja, ora malah politisi, sing bakal bisa kanggo nemokake basa umum karo Kulon, Tengah lan Wétan Ukraina. Iki bisa dadi tokoh spiritual, wong seni, utawa penulis-publikis sing berpengalaman. Nanging iki isih angel digayuh. Iki cara sing bener kanggo golek pimpinan nasional sing bisa ngangkat negara.

VZGLYAD: OSCE, minangka bagean saka peta dalan, menehi pitulung kanggo negosiasi babagan disarmament klompok ilegal, nggawe dana kanggo tujuan kasebut lan janji bakal ngirim ahli perlucutan senjata internasional kanthi cepet menyang Kyiv. Sepira efektif langkah-langkah kasebut? Apa kita bakal pirembagan bab disarmament saka milisi Donbass, utawa bakal padha ora "lali" bab "Sektor tengen", "battalion Oleg Lyashko" lan tatanan padha?

AR: OSCE ora duwe pasukan dhewe. Apa dheweke bakal ngirim pengamat?.. Iki minangka masalah paling angel kanggo Ukraina. Aku mikir kita kudu miwiti karo disarmament. Iki mung bisa ditindakake dening pamrentah Ukraina.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

41 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    15 May 2014
    Kuchma mbok menawa tokoh sing paling cocok sing bisa dibayangake ...
    Nanging ora Kuchma. Saka apa sing ditinggalake Ukraina lan bakal teka.
    1. +1
      15 May 2014
      Kabeh Prezikov Square, kita Kuchma ana sing paling nyukupi.
      1. +4
        15 May 2014
        Nalika aku ana ing Kyiv taun kepungkur, dheweke nganggep Kuchma minangka presiden paling sukses ing Ukraina. Nanging aku isin marang wong-wong mau kanggo mbayar manungsa waé kanggo prices sumber energi ing donya lan ing wektu Rusia nerbitaké Ukraina menyang Ukraina. Miturut pendapatku, rega gas ing wektu iku 160-180, lan kanggo Ukraina 40-60 dolar saben ewu meter kubik. Ditambah maneh ekspor gas iki menyang Kulon. Ing cendhak macet khusus banjur. Iki minangka atusan milyar subsidi saka Federasi Rusia menyang Kyiv sing diomongake Putin. manja. Sobering bakal teka ing musim gugur. Lan nalika dheweke wiwit mbayar utangan IMF sing wis diwiwiti saiki, dheweke bakal mandheg.
        Apa rembugan sawise Mariupol, Slavyansk, Odessa, Krasnoarmeysk lan Kramotorsk? Paling ora sampeyan mundurake pasukan supaya sampeyan bisa menehi iki menyang Timur. Apa rembugan ing gunpoint? Kravchuk tangi telat. Malah banjur perlu kanggo takon marang kanggo USSR. Saiki, sadurunge iku, "politik" wis teka menyang apa kamardikane. Sawise ngandika: "Yen aku ngerti ngendi iku kabeh bakal mimpin ...". Iki, miturut pendapatku, nalika Maidan pisanan kedadeyan. Nanging dheweke dadi komunis. Lan saiki dheweke menehi salam marang Bandera lan lenggah ing meja sing padha. Carane Timur padha nambani wong?
    2. Komentar wis dibusak.
  2. + 15
    15 May 2014
    Lenggah kabeh ing meja sing padha? Sampeyan ngerti, ing sawetara sisih ana wong sing ora mung ing meja sing padha - ing lapangan sing padha, um ... ora pantes lungguh.
    1. +5
      15 May 2014
      Mesthi wae sampeyan kudu nandur. Bebener ana ing macem-macem panggonan. Sapa sing ana ing meja, lan sing ana ing mburi bar ... Ana akeh banget unsur sosial sing mbebayani ing Ukraina ...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +3
      15 May 2014
      Kutipan saka Stiletto
      Lenggah kabeh ing meja sing padha? Sampeyan ngerti, ing sawetara sisih ana wong sing ora mung ing meja sing padha - ing lapangan sing padha, um ... ora pantes lungguh.

      Yen kita nimbang "meja" wingi ing Kyiv, siji iki bisa digali kabeh menyang bolongan.
    4. RBLipetsk
      +1
      15 May 2014
      Kutipan saka Stiletto
      ing sawetara sisih ana wong karo kang ora mung ing meja padha

      cukup toleransi iki. Ayo dadi jujur, Kyiv juntas lan kabeh limo psaks ana ora ing meja, nanging UNDER meja. dadi bakal bener.
    5. vlrosch
      0
      15 May 2014
      Yen dilebokake ing bangku sing padha, ing dermaga ...
    6. vlrosch
      0
      15 May 2014
      Yen dilebokake ing bangku sing padha, ing dermaga ...
  3. +8
    15 May 2014
    Timur ora bakal njagong maneh ing meja rembugan karo fasis Kyiv. Panjenengane bakal ngupaya karusakane.
  4. +5
    15 May 2014
    Miturut cara, saka kabeh artikel tembung "TANAMAN" ing hubungan karo sing disebut "panguwasa Kyiv" iku ketoke kula paling simpatik.
  5. +5
    15 May 2014
    Kabeh!!! Pungkasan!!! Meja bundar wis ora ana maneh, junta mung duwe bangku cair!!!
  6. bar280
    +4
    15 May 2014
    Tegese dialog iku mung banyu, supaya junti kanthi tentrem ngeculake DPR lan LPR (ora mungkin), lan ora ana maneh sing diomongake karo dheweke !!!
    1. +2
      15 May 2014
      Yen ora nglilani lunga kanthi tentrem, ayo budhal dhewe ... Nganti Kidul-Wétan tundha.
  7. Tanechka-pinter
    +3
    15 May 2014
    Para pembela Donbass ngomong kanthi tegas - sing dadi wong pisanan sing nyengkuyung awake dhewe. ayo dilucuti senjata - dheweke uga bakal ngosongake bangunan - umume, sapa wae sing miwiti kabeh. Mung saiki Donbass, kaya Kyiv, duwe tentara dhewe, kang dipeksa kanggo defend Donbass lan saiki legal ing.
  8. +2
    15 May 2014
    Lan sapa sing kudu nglucutake senjata? Milisi, sing diarani junta Kiev lan Geyropa lan Amerissa minangka separatis, utawa militan sayap tengen?
  9. +5
    15 May 2014
    Nindakake "perbincangan perdamaian" sajrone pamboman lan penembakan? - Dhuwur sinisisme!
    Lan Kulon lan Kyiv "panguwasa" kudu katon ora mung ing SE, nanging uga ing Westerners kinasih dhewe lan aktivitas saka Sektor tengen - THERE!

    Aktivis umum mutusake kanggo mblokir dalan gedhe internasional Kyiv - Chop. Dheweke nindakake iki amarga ora puas karo janjian saka kepala Departemen Dalam Negeri Ukraina ing wilayah Rivne, Nikolai Shchiruk. Iki dilaporake dening media lokal. Highway Kyiv - Chop near Rivne diblokir ing loro arah.
    Kemacetan lalu lintas wis kawangun, total dawane sawetara kilometer. Penumpang minibus menyang Rivne kanthi mlaku. Perwakilan saka lembaga penegak hukum teka ing papan pamblokiran kanggo negosiasi.
    Ketua Administrasi Negara Daerah Rivne Serhiy Rybachok teka karo telung pengawal ing kamuflase lan asisten. Rembugan ditindakake. Perlu dicathet yen lencana pengawal Rybachok padha karo para aktivis sing ndhukung Shchiruk: "Rovno Combat Hundred dijenengi Georgy."
  10. +2
    15 May 2014
    Ya, meja katon nggegirisi, bruised ...
  11. +7
    15 May 2014
    Dina iki, sesi Dewan Kota Lviv dianakake ing sangisoré pengawasan "Sektor Tengen", sing wakilé teka ing Dewan Kutha nganggo ban mobil.

    Iki kacarita dening koresponden Polemika. Elinga yen dheweke mlebu balai kutha tanpa alangan. Saliyane ban, para aktivis uga nggawa poster-poster kanthi karikatur pejabat kutha. Sektor Kanan nentang kenaikan tarif kanggo minibus lan nuntut mundur saka sawetara pejabat, utamane kepala departemen hukum Helen Payonkevich, direktur departemen perencanaan kutha Andriy Pavliv, wakil walikota kanggo perencanaan kutha lan infrastruktur. Dewan Kutha Lviv Volodymyr Shevchuk lan kepala departemen lingkungan lan dandan Andrey Galushka.

    Yen panjaluke ora digatekake, para aktivis janji bakal radikalisasi tumindake. Minangka wakil saka Sektor Tengen nyathet ing konferensi pers tanggal 14 Mei, dina iki dheweke ngrancang kanggo "nindakake" wong saka balai kutha. "Nanging, mesthi, kita bakal ngatur "souvenir" arupa ban lan gendul minyak tanah kanggo pejabat, sing saiki ana syarat "tandha ireng".
    "Ayo gawe uwong yakin - ayo padha lunga dhewe," ujare Vitaliy Sergatyuk, koordinator Sektor Tengen ing wilayah Lviv.
    Miturut wakil saka "Sektor Tengen", misale jek sing administrasi pendhudhukan digunakake ing Lviv, kang "pengin wahing ing hak lan kapentingan warga kutha." "Dheweke melu mung siji - ngundhuh dhuwit kanggo perusahaan, struktur, kanca cedhak, utawa, bisa uga, dadi pejabat Dewan Kota Lviv," ujare Sergatyuk.
    Antarane Kadurjanan paling anyar marang residents Lviv, setya dening pejabat, "Sektor Tengen" jeneng tarif rong bagéan kanggo panas lan Tambah ing rega lelungan ing minibuses. Kajaba iku, miturut Sergatyuk, bau sing terus-terusan ing Lviv uga kerjane para pejabat.
    Sumber: http://polemika.com.ua/news-145572.html
    xxx
    Apik banget! Saindhenging Ukraina, ing Kyiv padha, iku bisa kanggo mundhakaken tariffs, prices pangan, lelungan, etc., nanging ing Lviv - FOR NO WAY! Sektor tengen "tandha ireng" disebarake! Nalika sampeyan bakal murub ing Lviv, pimpinan apes?
  12. +5
    15 May 2014
    Aku categorically nglawan perlucutan senjata saka milisi .....
    iku metu saka pitakonan.
  13. Rubmolot
    +3
    15 May 2014
    Apa Barat ngatur "Meja Bundar"?
    Apa iki minangka tandha ngakoni kekalahan?
    Mndaaa.. sakmenika kedah enggal-enggal nyuwun pangapunten supados ing musim dingin mboten wonten mangsa kemawon namung kangge masak.
  14. +3
    15 May 2014
    We kudu sijine sawetara kanggo siji tembok!
    Inggih, utawa lungguh ing sel siji! Nyoba kanggo legalize rebutan bersenjata kekuwatan, eksekusi lan kobong urip warga sipil liwat debat lan negosiasi?! Lan, nyuwun pangapunten, sing diarani "KURAT" iki ora wow .. mangan sejam! Ayo padha ngukum dhisik tumindak, dikunjara (utawa ditembak) pelaku, njaluk ngapura kanggo masyarakat, lan mung banjur sampeyan kudu mikir liyane ... Yen ora, padha cepet, kaya irung, kanggo ngganti posisi!
  15. Vlad Gor
    +1
    15 May 2014
    Kabeh ing siji meja lan saben wong kanggo pour. Ayo padha ngrameke ... kanggo saben dhewe. ombenan
  16. -2
    15 May 2014
    Saiki akeh sing gumantung ing "gerakan awak" saka republik anyar, babagan carane imbang pernyataan kasebut. "24 jam lan diobong" lan lack of pangerten karo saben liyane - ora wiwitan paling apik. Politik lan organisasi non-profesionalisme utawa pusing amarga sukses?
  17. +2
    15 May 2014
    Sampeyan ngerti, ing sawetara sisih ana wong sing ora mung ing meja sing padha - ing lapangan sing padha, um ... ora pantes lungguh.
    Nanging, iki kudu ditindakake, lan iki minangka kabutuhan lan seni diplomasi, ora mungkin Molotov ngalami perasaan positif ing tanggal 41 nalika dheweke lunga menyang Berlin, nanging Uni mbutuhake persetujuan ing sawetara bentuk, kaya liyane sing urgently needed saiki "perlu", lan pisanan, ing mratelakake panemume, iku ngangkat saka blokade tanah saka Crimea. Nyebrang Kerch ora lan ora bakal ngrampungake kabeh masalah transportasi ing semenanjung, kabeh panen pari wis mati, tetanen liyane ana ing baris, ing jangkah kaya Rusia ora bakal nampa "pameran inspirasi saka Kakaisaran", nanging jotosan kanggo prestise lan ajining diri.
    P.S. Inggih, minangka sawayah-wayah, pisanan "menyang embrasure" dibuwang menyang tentara, ora, kaya ngono, Tentara!
  18. +3
    15 May 2014
    Kyiv kepengin nyekel meja bunder karo wakil saka Kidul-Wétan, nanging ing wektu sing padha ora arep mungkasi CTO, lan Kidul-Wétan bakal maneh diwakili dening anak didik Kyiv.
    Apa gunane rembugan kuwi? Dheweke mikir kanthi serius yen DPR lan LPR bakal mbubarake awake dhewe, lan para pamimpin Tenggara bakal nyerah marang welas asih utawa miturut jaminan euro, milisi bakal nglucutake senjata lan mulih.
    Pitakonan ora sengaja muncul - Apa sing sampeyan perang?
    1. +1
      15 May 2014
      Dheweke mikir kanthi serius

      Iku misale jek kula sing padha ora mung ora mikir serius ... Nanging padha ora mikir ing kabeh ngguyu
  19. +3
    15 May 2014
    Tentara Abang bisa ngusir Benderovit menyang bolongan, mula dheweke ora tetep metu nganti runtuh USSR.
    Saiki bodho ngarep-arep yen ana rembugan bakal bali menyang panggonane, padha nampa daya lan senjata,
    sing saiki ora bakal diwenehake kanthi sukarela.Masalah kasebut bisa ditanggulangi - mung kanthi radikal.
  20. avt
    +3
    15 May 2014
    Apa kabeh wong lungguh ing meja sing padha? Mesthi, ora masalah! Dheweke pengin nyekel "meja" liyane ing Donbass? Ya, kanggo! Kanthi tangan loro! Mung supaya wong-wong mau mbayar lelungan saka "meja", akomodasi ing hotel miturut panjaluk "meja", kanggo safety ana. , alat tulis lan peralatan liyane.. Apa ora ngomong karo "wong apik" kanthi biaya wong liya. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo Novorossians ora dadi bungah lan ora njupuk kabeh verbiage iki kanggo jantung, utamané minangka pandhuan kanggo tumindak. Iku luwih apik kanggo dipandu dening aturan kasebut dening mbah Krylov ing dongeng, uga, supaya ngendi, "Vaska ngrungokake lan mangan." Lan ora apa-apa - 3,14 ... dadi, aja muter tas, kanggo dhuwit sampeyan bisa. keno chatter sing, uga, maneh, apa siji bisa ngomong, padha prakteke ngenali Novorossians minangka PARTY tartamtu saka konflik.
  21. +2
    15 May 2014
    "Wektu kanggo njagong kabeh wong ing meja sing padha"

    Aku ora ngerti bab meja, nanging sawetara wong kudu lungguh ing sel siji.

    "Iku mung wektu kanggo meksa pamaréntah Ukraina kanggo njupuk langkah tartamtu ing mangsa, kanggo nambah hubungan karo Timur lan karo Rusia kanggo mesthekake pemilu gratis lan adil."

    Utawa Mungkin iku wektu kanggo mbusak THIS pamaréntah Ukraina, amarga ora ana apik bisa samesthine saka iku, kalebu pemilu adil.
  22. +1
    15 May 2014
    Sampeyan kudu ngumpul mung ing sisih kidul-wétan, luwih aman. Nanging, misale jek sing padha bakal ngumpul maneh, gosip, mlebu soko, lan Kyiv bakal maneh ngapusi.
  23. +1
    15 May 2014
    Aku mikir kita kudu miwiti karo disarmament. Iki mung bisa ditindakake dening pamrentah Ukraina.

    Ing pamaréntahan iki, mung ngomong babagan intensifikasi konflik (nganti serangan udara). Lan ora ana sing kepengin ngomong karo dheweke. Sing paling migunani sing bisa ditindakake yaiku ngumpulake barang-barang lan mlayu menyang Amerika. Pungkasan soko Eropah mutusaké kanggo njupuk munggah atine.
  24. +2
    15 May 2014
    Kanggo wiwitan, Aku propose sing OSCE njagong mudhun ing meja padha karo Westerners lan ndeleng sing bakal ing meja?
  25. 0
    15 May 2014
    Iku misale jek kula sing meja bunder, ing kahanan saiki, mung bisa pengabdian kanggo carane misahake dalan kanggo apik. Tokoh Kyiv nyuwil akeh kayu bakar. Carane akeh wong mati. Aku ora bisa mbayangno carane Gubarev, sing dipenjara ing pakunjaran, bakal rembugan karo Turchinov babagan urip tentrem minangka bagéan saka negara siji.
  26. +1
    15 May 2014
    Artikel kasebut nduweni gagasan penting banget - Amerika Serikat ora ndhukung OSCE, amarga. ndeleng wong-wong mau minangka alternatif kanggo NATO. Bakal Pastur lan Yaytsenyuk (Obama enem) golek kompromi bebarengan karo OSCE lan ngomong karo DPR lan LPR, lan ora karo Taruta. Kanthi sukses sing padha, sampeyan bisa ngomong karo bayangan dhewe ing pangilon, bakal luwih migunani. buildup saka pasukan bersenjata ing arah Slavic mung ngandika ing sih saka idea kuwi.

    P.S. Ketoke, ing sisih kidul-wétan, junta arep komunikasi karo "pemilik" lokal - Taruta lan Akhmetov.
  27. 0
    15 May 2014

    Kulon wiwit ngerti yen Moskow mung ora bisa disalahake, yen Rusia kudu diidini nindakake apa sing dikarepake ing Timur, supaya acara-acara anyar ora bola-bali,
    APA LAH!!!
  28. 0
    15 May 2014
    Ora, Pak Rahr sing daktresnani, durung wektune kanggo nglenggahake pimpinan junta lan dalang ing kurungan dhewekan, lan sawise iku (sawise ngrusak sektor sing bener lan kabeh radikal), sampeyan bisa lungguh ing meja rembugan para wakil. kabeh Ukraina lan tansah karo presiden kapilih sah Yanukovych!
  29. 0
    15 May 2014
    Nandur, mesthi nandur .... ing zugunder.
  30. 0
    15 May 2014
    Kaping pisanan: Sampeyan kudu lungguh ing meja mung karo wong sing padha (prajurit lan wong). Kapindho: Yen sampeyan lungguh ing meja karo kanibal, sampeyan kudu mangan daging manungsa dhewe ing bentuk kompromi. Katelu: Apa gunane lungguh ing meja yen diumumake luwih dhisik yen sampeyan kudu nyerah lan nyelehake tangan? Lan sing ngundang wong-wong mau ora bakal nyelehake senjata, lan malah weruh apa iku worth lungguh ing meja, utawa iku luwih expedient kanggo bang langsung. Lan asil rembugan apa wae dituduhake sadurunge: "setuju karo kabeh, janji kabeh, kita bakal nggantung mengko" (c) junta ... am
  31. 0
    15 May 2014
    Aku iki mung wektu kanggo pungkasanipun njagong everyone ing meja padha.

    Masalah apa? Mikir - pindhah menyang! Tumindak sing migunani.
  32. BlackBerry
    0
    15 May 2014
    Kutipan saka: chelovektapok
    Kaping pisanan: Sampeyan kudu lungguh ing meja mung karo wong sing padha (prajurit lan wong). Kapindho: Yen sampeyan lungguh ing meja karo kanibal, sampeyan kudu mangan daging manungsa dhewe ing bentuk kompromi. Katelu: Apa gunane lungguh ing meja yen diumumake luwih dhisik yen sampeyan kudu nyerah lan nyelehake tangan? Lan sing ngundang wong-wong mau ora bakal nyelehake senjata, lan malah weruh apa iku worth lungguh ing meja, utawa iku luwih expedient kanggo bang langsung. Lan asil rembugan apa wae dituduhake sadurunge: "setuju karo kabeh, janji kabeh, kita bakal nggantung mengko" (c) junta ... am

    Inggih, iku ora kudu padha. Negotiators asring rembugan ora karo wong lugu, nanging cukup ngelawan - karo kriminal. Iki ora equalize wong, sampeyan ndeleng. Nanging sadurunge diumumake "kita bakal nyumerepi mengko" - kene sampeyan bener, ngerti iki, iku angel kanggo golek umum. Malah luwih angel tinimbang tokoh rembugan. Rahr minangka analis sing kuat banget, lan ing pambijine (maksudku sadurunge maca publikasi babagan kepenulisane) dheweke ora ndhelikake sikap sejatine wong Jerman marang Rusia utawa Putin, iki nilaine, sing kudu digunakake.
  33. 0
    15 May 2014
    Babagan Yatsenyuk?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"