Musim semi wis teka, reptil wiwit nyusup

246
Musim semi wis teka, reptil wiwit nyusup


Srengenge musim semi pungkasane anget bumi, lan wakil saka kulawarga reptil wiwit nyusup metu saka bolongane. Cukup, padha bajingan.

Ing tanggal 18 Mei, para nasionalis sing sedhih lan rabid ngrancang nganakake Sabat liyane. Konser kasebut ditindakake dening ula sing misuwur Vitaly Shishkin. Ketoke, kanggo alasan sing kaya ngono, dheweke ngganggu imigrasi sing dipeksa (yen penerbangan kasebut bisa diarani imigrasi).

Apa sing bakal ana ing program kasebut jelas. Sing bakal melu - banget. Panjaluk kasebut uga dikenal, "Rusia tanpa Putin" lan liya-liyane.

Aku ketemu dialog antarane loro organisme enom ngadeg ing sisih ngelawan saka barikade.

Mikhail03:59:31
88! piye kabare?

Viktor04:00:27
Apa sampeyan uga pengin entuk 18 ****?

Mikhail04:00:54
Ora! Ora ing nelly Panjenengan!
Karo wong kaya aku, aku bakal menehi ****.

Viktor04:02:00
Ora mungkin
Akeh wong bakal metu nglawan sampeyan, jago - des, perwira, lan uga sawetara jago Nazi.

Mikhail04:02:35
Sampeyan wis ngalahake perang informasi ing Internet.

Viktor04:02:43
Apa sampeyan bisa menehi tandha khas ing awak dhewe? Yen aku ndeleng sampeyan, aku bakal nggegirisi.

Mikhail04:35:57
Inggih, ridge. Aku arep metu. Lan sampeyan bakal njagong ing ngarepe monitor.

Viktor04:36:20
Yen paling sethithik sewu sampeyan nyusup, butuh rong jam kanggo mobilisasi. Yen ora, iku jenis bodho kanggo drive wong adoh ing advance amarga sawetara ketinggalan. Sampeyan ndeleng, maydauns njedhul sengit sengit marang awake dhewe. Lan kabeh iku bakal menyang sampeyan.

Mikhail04:38:08
Cetha. Apa sampeyan siap mati kaya kita? Aku ora ngomong babagan legalitas - hukum bakal ana ing sisih kita wektu iki.

Viktor04:38:57
Kanggo Tanah Air? Ing tembok Kremlin lan tugu komandan sing nganiaya wong kaya sampeyan? ya wis.

Mikhail04:39:29
Nah, ora kurang saka pungkasan, 10000 metu.

Viktor04:39:47
Kanggo *** Natsik ora dosa kanggo njagong ing tong sampah kanggo rong jam lan 500 rubles. menehi.

Mikhail04:40:32
Ya, bener - saka 300 nganti sepotong.

Viktor04:41:52
Yen luwih saka sewu sampeyan kumpul, lan polisi huru-hara ora aktif, kita bakal teka. Lan siji liyane saran. Ora perlu kanggo kabeh kutha. Ayo kabeh menyang Moskow. Kanggo mesthekake kabeh wong bisa bebarengan.

Mikhail04:43:26
Ing saindhenging negara - iku ndadekake pangertèn ... Lan sampeyan gedhe. Sampeyan lagi nindakake pakaryan sing apik.

Viktor04:44:06
Yen ora, misale jek aku pancene bakal ana kira-kira sewu sampeyan ing kana.

Mikhail04:44:11
ora. Ora mung.

Viktor04:44:25
Wonten pinten? Ayo kula pitutur marang kowe pinten bakal paling.

Mikhail04:44:48
Inggih, pungkasan wektu tanpa iklan ana 10 ewu. Lan saiki ana + dhukungan. Saiki iku padha - jaket quilted lungguh ing ngarep. Aku ora wedi, kaya wong liya, ora ana penjara utawa pati. Aku, kaya wong liya, butuh pemenuhan syarat.

Viktor04:47:38
Inggih, matèni kowé nom iku kakehan. Nyopir lan flogging ing aspal.

Mikhail04:47:59
Lan ora ana dhukungan internasional.

Viktor04:52:00
Ayo, cendhak, bocah sekolah, teka ing Moskow tanggal 18, aja ngrusak kutha cilik.

Mikhail04:52:41
Lan, aku ora teka, aku mbujuk dheweke. Aku warga St. Petersburg - Aku bakal ing Dvortsovaya.

Viktor04:53:34
Aku ora tanggung jawab kanggo St. Petersburg, ing Moskow bakal dilebokake ing botol :)

Mikhail04:54:24
Inggih, mbok menawi kula badhe mrika, menawi kados makaten... Kita koyone wis ngilangake wong-wong kaya ngono... Ing St. Petersburg padha nyiapake koktail... bi 52... Ing restoran khusus adhedhasar poutine. .

Umumé, ora ana sing penting banget. Nanging, aku mbayar manungsa waé menyang perangan babagan dhukungan internasional lan koktail. Mungkin omong kosong, bisa uga ora. Ketoke, Messrs Nemtsov, Shishkin, Baranovsky lan liya-liyane ora bakal tenang.

Pranyata gladhen ing Bolotnaya ora kasil. Kita mutusake kanggo mbaleni. Ing kuthaku esuk iki, undangan kanggo pawai iki uga digantung ing cagak. Nanging nalika nedha awan dheweke wis syuting. Kotamadya sing waspada, sing mesthi kita matur nuwun.

"Dheweke bocah-bocah" terus ngetutake pimpinane sing ala. Lan para pemimpin terus ngetok-ngetok jerami. Ora ketompo. Iki ngelingake aku babagan Departemen Luar Negeri ing sawijining negara, jujur.

Isih, sampeyan ora bisa mateni bocah. Sanadyan bocah-bocah wis dirusak dening jamane. Sampeyan malah ora bisa tekan titik ing ngendi bocah-bocah wadon kanthi eseman sing nyenengake ngetokake komposisi sing kondhang menyang botol, lan wong lanang dibuwang. Iki bisa kedadeyan ing ngendi wae, nanging ora ing lemah kita.

Mung wong tuwa sing ala sing mateni anak. Wong apik diukum kanggo tujuan pendidikan. Kanthi sabuk, baton, gagang shovel. Nanging ora nganggo peluru utawa gas. Aku mikir babagan iki lan mutusake yen aku bakal mlaku-mlaku menyang Sovetskaya Square ing dina Minggu. Aku wis suwe ora mrana.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

246 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 61
    15 May 2014
    Oh, VVers wis bosen ing mangsa =) iku wektu kanggo anget.
    1. + 60
      15 May 2014
      Dheweke bakal nguripake pawai kasebut ing Moskow
      menyang daging minced substandard.
      1. + 68
        15 May 2014
        Quote: aku
        Dheweke bakal nguripake pawai kasebut ing Moskow
        menyang daging minced substandard.
        1. + 16
          15 May 2014
          Kutipan saka Hans51
          Dheweke bakal nguripake pawai kasebut ing Moskow
          menyang daging minced substandard.

          Iki solusine. Respect!
          1. +4
            15 May 2014
            Kutipan saka: subbtin.725
            Kutipan saka Hans51
            Dheweke bakal nguripake pawai kasebut ing Moskow
            menyang daging minced substandard.

            Iki solusine. Respect!

            Apa sing ana ing tangane? Senjata anti kapal?
        2. + 69
          15 May 2014
          Lha kok kejem banget... Ana sarana sing pancen kemanusiaan - truk pemadam kebakaran. Padha mung nambah wedhi kanggo banyu ... Lan minangka firefighter aku ngerti marang kula, ana ora perlu kanggo nggawe owah-owahan ing desain mesin. Nanging dheweke nyopot celana saka mburi, bebarengan karo kulit, nanging kabeh wong urip ...
          1. +8
            15 May 2014
            Petugas pemadam kebakaran dilarang melu ngontrol kerusuhan. yen ora bakal dadi kesenengan.
            1. + 20
              15 May 2014
              Sing ngomong fireman? Truk pemadam kebakaran rada beda. Polisi huru hara kudu dilebokake ing mburi setir, amarga mbubarake embrio Maidan dadi tugase. Lan mung supaya wong nyoba ndemek dheweke kanthi driji! Utawa ngrusak mobil ... Iki dudu Kyiv, lan ora bakal ana Kyiv.
              1. +5
                15 May 2014
                BB duwe kendaraan khusus sing dadi selang kebakaran. Dheweke dhewe ngladeni lan digunakake kanggo mbubarake demonstrasi sing ora sah. Umumé, bahan peledak saiki ora padha karo taun 80-an lan 90-an. Saiki tumindak kasebut (pembubaran demonstrasi lan demonstrasi sing ora sah lan ilegal) ditindakake wiwit taun pisanan ing lembaga militèr bahan peledak. Nalika overclocking, sing utama yaiku bos sampeyan dhewe ora nyerah.
            2. +7
              15 May 2014
              Kutipan saka Starshina wmf
              Petugas pemadam kebakaran dilarang melu ngontrol kerusuhan.

              Petugas pemadam kebakaran kalebu Kementerian Situasi Darurat. Kamentrian Situasi Darurat minangka struktur militer. Kamentrian Situasi Darurat malah duwe pasukan khusus dhewe, uga sawetara peralatan militer sing apik. Lan ora ana sing nglarang nglebokake prajurit saka salah sawijining unit penegak hukum saka Kementerian Situasi Darurat ing mburi setir mobil iki. Sapa sing ngomong yen kerusuhan dudu darurat?
              Lan ing salah sawijining departemen pemadam kebakaran, aku ndeleng mesin pemadam kebakaran sing dicet kanthi warna khaki kanthi bar ing kabeh jendela. Disiapake khusus kanggo nyebarake wong. Dadi, mung kanggo saben petugas pemadam kebakaran ...
            3. +1
              15 May 2014
              Ngapunten, nanging ing ngendi ana "peralatan khusus"! Salah siji mual, utawa lara untu, utawa diare, utawa gupuh! Iki kabeh "summonable" ing bakal! Sampeyan mung kudu pengin!
              1. +7
                15 May 2014
                Kanca-kanca polisi huru-hara ora ana sing istimewa. obat kanggo nyebabake diare, gupuh, mual lan lara untu. nglirik
          2. ar-ren
            -95
            15 May 2014
            Kutipan saka: igor_m_p
            Lan minangka petugas pemadam kebakaran, aku ngerti, ora perlu ngowahi desain mesin kasebut. Nanging dheweke nyopot celana saka mburi, bebarengan karo kulit, nanging kabeh wong urip ...


            Apa yen, kanggo nanggepi skinning, Protestan wiwit nyekel petugas pemadam kebakaran lan kulit lan kulit? Mung kepingin weruh apa petugas pemadam kebakaran sampeyan bakal nyanyi?
            1. + 17
              15 May 2014
              OJO KOWE MAMPIR!!!
            2. +8
              15 May 2014
              Sing bener, iku luwih apik kanggo mencet iga karo klub polisi huru-hara, iku bakal harder lan sampeyan bakal weruh soko bakal tiba ing panggonan ing sirah wong.
              1. Komentar wis dibusak.
              2. GARNET-19
                +3
                15 May 2014
                Kutipan: Arhipenko Andrey
                Sing bener, iku luwih apik kanggo mencet iga karo klub polisi huru-hara, iku bakal harder lan sampeyan bakal weruh soko bakal tiba ing panggonan ing sirah wong.

                Ora karo klub, nanging karo PR - Karet kelet, lan sampeyan ora bisa mencet ing iga, nanging sampeyan bisa mencet ing mburi, sikil (antarane mburi lan sikil, sampeyan bisa uga!) Lan tangan - ing jaringan otot. ... Aku nyaranake PR-73M (sing paling abot 700g.)
                1. 0
                  15 May 2014
                  730 gram.
                2. kavkaz8888
                  +2
                  17 May 2014
                  PR sing padha iki biyen diarani "demokratisasi".
                3. 0
                  17 May 2014
                  Kutipan: GARNET-19
                  lan sampeyan ora bisa mencet wong ing iga

                  nalika sampeyan pancene mbutuhake, sampeyan bisa. Sapa sing bakal ngerti mengko sing ngaco munggah iga!
            3. + 25
              15 May 2014
              Kutipan saka ar-ren


              Apa yen, kanggo nanggepi skinning, Protestan wiwit nyekel petugas pemadam kebakaran lan kulit lan kulit? Mung kepingin weruh apa petugas pemadam kebakaran sampeyan bakal nyanyi?

              Apa bojone wong Protestan wis gedhe? Kanggo mbusak kulit lan kulit sirah? Apa petugas pemadam kebakaran dudu wong Tajik-Uzbek-Kyrgyz sing wedi, utawa sampeyan pitung ora wedi karo siji?
              1. +3
                17 May 2014
                Kutipan: Serg65
                Apa sampeyan pitu ora wedi karo siji?

                Pitu (utawa luwih apik, wolung), saka mburi, saka sak pojok, dibenturi watu, kanthi bantuan ing wong sing ora duwe gegaman, nutupi pasuryane nganggo topeng, ngira-ngira sadurunge bisa mlayu - ya, iku garudha. Ing cilik saka asil unfavorable, complaint kanggo polisi bab carane paman amba ngalahake lanang miskin, lan yen bisa metu, penyidik ​​​​bakal salah siji liyane.
            4. + 16
              15 May 2014
              Kutipan saka ar-ren
              Apa yen, kanggo nanggepi skinning, Protestan wiwit nyekel petugas pemadam kebakaran lan kulit lan kulit?

              Boy, pindhah menyang kothak wedhi lan muter, aja ngganggu wong diwasa ngomong.


              Kabeh revolusi Rusia disiapake dening layanan intelijen manca.
              N. Starikov

              Dadi, pawai iki disiapake dening tokoh saka mburi genangan gedhe kanggo numpes negara Rusia.
            5. Hiu
              +4
              15 May 2014
              Saka ngendi sampeyan teka saka kene? nistha?
              1. 0
                17 May 2014
                Ayo ngalahake dheweke!
            6. +2
              15 May 2014
              Nanging sing FSB lan zona kemewahan kanggo!Ing ngendi kabeh wong bakal pindhah ing bunderan, nanging padha ora liyo yen padha arep menyang Eropah! Nyuwun
            7. +5
              15 May 2014
              Kutipan saka ar-ren
              Kutipan saka: igor_m_p
              Lan minangka petugas pemadam kebakaran, aku ngerti, ora perlu ngowahi desain mesin kasebut. Nanging dheweke nyopot celana saka mburi, bebarengan karo kulit, nanging kabeh wong urip ...


              Apa yen, kanggo nanggepi skinning, Protestan wiwit nyekel petugas pemadam kebakaran lan kulit lan kulit? Mung kepingin weruh apa petugas pemadam kebakaran sampeyan bakal nyanyi?

              Sampeyan jelas ilang. Geografis. Diwiwiti kanthi nyatane sampeyan menyang sumber daya sing salah. Banjur, Moskow dudu Kiev. Zombieland ora populer ing Rusia. Jumlah wong sing mikir kaping pirang-pirang. Lan apa jenis "Protestan "Apa padha? Padha disembelih dening Katolik ing Agustus 1572. Protestan ... Lan uga ngomong sing padha ideologis. Sapa sing bakal kulit sirah.
            8. +5
              15 May 2014
              Iki dudu Kiev. Rubah kutub lengkap bakal teka ing demonstrasi "tentrem" iki!
              1. 0
                18 May 2014
                Kutipan saka: pilot8878
                Iki dudu Kiev. Rubah kutub lengkap bakal teka ing demonstrasi "tentrem" iki!

                Ayo kula njlentrehake: juru tulis polar FURRY lengkap ngguyu. Utawa, kaya sing dikandhakake: "Aku lunga menyang kewan sing duwe wulu sing nyelinep tanpa disadari." wong bodho
            9. +4
              15 May 2014
              Petugas pemadam kebakaran ora kudu melu kegiatan kasebut. Iki macem-macem departemen.
            10. +2
              16 May 2014
              Lan iki diarani dishonor! mlaku-mlaku ngubengi pojok-pojok lan nyekel wong-wong mau minangka prilaku wong sing ngece
            11. +1
              17 May 2014
              Kutipan saka ar-ren
              Kutipan saka: igor_m_p
              Lan minangka petugas pemadam kebakaran, aku ngerti, ora perlu ngowahi desain mesin kasebut. Nanging dheweke nyopot celana saka mburi, bebarengan karo kulit, nanging kabeh wong urip ...


              Apa yen, kanggo nanggepi skinning, Protestan wiwit nyekel petugas pemadam kebakaran lan kulit lan kulit? Mung kepingin weruh apa petugas pemadam kebakaran sampeyan bakal nyanyi?


              lan sampeyan duweke sapa?
            12. 0
              17 May 2014
              Inggih, pisanan kabeh, maca kabeh thread. Ana sing ngomong yen ora perlu sijine petugas pemadam kebakaran ing mburi setir. Dheweke bakal nglebokake polisi kerusuhan ing pakunjaran lan banjur nyoba nyuwek dheweke. Cukup aja sambat menyang kedutaan Amerika mengko.
            13. +1
              17 May 2014
              Banjur wong liya sing duwe peralatan liyane bakal ngobrol karo dheweke.
            14. 0
              17 May 2014
              sampeyan bakal syuting?
            15. IGS
              0
              17 May 2014
              Kutipan saka ar-ren
              Apa yen, kanggo nanggepi skinning, Protestan wiwit nyekel petugas pemadam kebakaran lan kulit lan kulit?
              Cobanen. Sampeyan bakal mangerteni, Indian, ing apa ember Kita bakal nggawe reservasi kanggo sampeyan.
            16. +2
              17 May 2014
              Pemadam kebakaran iku dudu bajingan, bisa ngadeg kanggo dhawuh. Lan petugas pemadam kebakaran uga duwe kapak geni sing ajaib ... Alat sing migunani banget, sampeyan ngerti.
            17. Rusia cilik
              0
              17 May 2014
              Miwiti dhisik. karo operator pribadi. Bakal ana video instruksional.
            18. 0
              18 May 2014
              Kutipan saka ar-ren
              Apa yen, kanggo nanggepi skinning, Protestan wiwit nyekel petugas pemadam kebakaran lan kulit lan kulit? Mung kepingin weruh apa petugas pemadam kebakaran sampeyan bakal nyanyi?

              Anak, apa sampeyan nyampur situs? Go, ngumbara, tembak, nanging ora kene. Ora ana sing kudu sampeyan lakoni ing kene, apa sampeyan ora weruh wong lanang diwasa ing kene?
          3. gfnhbjnrf
            +3
            15 May 2014
            iku bakal becik
          4. +9
            15 May 2014
            Banjur ing ngisor gundhul, lan karo mecut Cossack! Paling awon, karet gelang!
            1. 0
              17 May 2014
              Sabuk komisaris sing misuwur isih disimpen saka wektu sing suwe - digawe saka kulit sing kandel, lan nganggo gesper logam kanthi bintang.
          5. +5
            15 May 2014
            Kutipan saka: igor_m_p
            Lha kok kejem banget... Ana sarana sing pancen kemanusiaan - truk pemadam kebakaran.

            Mratelakake panemume, kabeh usulan kasebut salah jas. Ayo elinga apa sing ditindakake ing taun 30-an karo "patriot" sing apes? Ora ketompo carane kejem kabeh ing taun-taun iku, asile ketok. Patriotisme ngrembaka, lan ora ana sing ngganggu masyarakat.
          6. 0
            18 May 2014
            Kutipan saka: igor_m_p
            Cukup tambahake pasir ing banyu ...

            Mangga njlentrehake yen wedhi alus kudu keprungu, banjur kabeh bener apik
          7. 0
            18 May 2014
            meriam banyu minangka barang sing kepungkur, sing kudune digunakake ing Maidan ing dina pisanan, dheweke bakal nyebarake kabeh riffraff iki bebarengan.
        3. +3
          17 May 2014
          Persis!! Dadi menehi kanggo sisa uripmu!!! Lan replant - sawise kabeh, Timur Jauh lan Ibu Siberia kudu dikembangake, kanthi cepet lan gratis!!!! Kabeh banderlogs ing dung!!!! am
      2. + 49
        15 May 2014
        Ing kahanan politik saiki, ide saka pawai kasebut ora masuk akal; PDB saiki ana ing mripate wong-wong sing nunggang jaran putih kanthi tampilan heroik lan pedhang murub ing tangane.

        Kawicaksanan manca iku mesthi wae, dheweke pancen apik banget, yen mung bisa ngatasi maling saka batine ...
        1. +9
          15 May 2014
          Kutipan: DMB 1995
          Kawicaksanan manca iku mesthi wae, dheweke pancen apik banget, yen mung bisa ngatasi maling saka batine ...

          Kabeh ana wektune.
        2. -27
          15 May 2014
          Kutipan: DMB 1995
          Muga-muga aku bisa ngatasi maling saka batinku ...
          ora cara, amarga aku siji saka Pack sing!
          1. +7
            15 May 2014
            Kutipan saka Azzwer
            Kutipan: DMB 1995
            Muga-muga aku bisa ngatasi maling saka batinku ...
            ora cara, amarga aku siji saka Pack sing!

            Apa sampeyan, kaya sing dikandhakake, "nyekel lilin", utawa sampeyan duwe informasi? Ora mung saka internet, nanging sampeyan ndeleng barang sing dicolong?
        3. +2
          15 May 2014
          Kutipan: DMB 1995
          Ing kahanan politik saiki, ide saka pawai kasebut ora masuk akal; PDB saiki ana ing mripate wong-wong sing nunggang jaran putih kanthi tampilan heroik lan pedhang murub ing tangane.

          Kawicaksanan manca iku mesthi wae, dheweke pancen apik banget, yen mung bisa ngatasi maling saka batine ...


          Aku setuju banget.
          Gagasan saka pawai kasebut ora mung khayal, nanging minangka alesan tambahan kanggo nggedhekake mungsuh saka gagasan liberal kasebut, kanggo nggabungake OURS.
          Bubar, sajrone pawai kasebut, ibu maratuwa kanthi ati-ati nonton TV lan ngidoni nalika ndeleng wong sing akrab, lan banjur rembugan karo kanca-kancane, apa bajingan iki dadi bajingan.
          1. +6
            15 May 2014
            Iku bakal apik yen padha nganakake parade bangga gay langsung. Nah, supaya ora nglumpukake wong kaping pindho ... Spring wis cedhak! Ngaso saka karya sapisan lan ngrampungake kabeh masalah.
        4. RAF
          +3
          15 May 2014
          Dhuwit ijo sing beracun kudu digarap, mula diklumpukake, sanajan ora masuk akal. Ora suwe, duta kasur sing anyar bakal nggarap tangan sing reged.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. GARNET-19
            +5
            15 May 2014
            Kutipan saka raf
            Dhuwit ijo sing beracun kudu digarap, mula diklumpukake, sanajan ora masuk akal. Ora suwe, duta kasur sing anyar bakal nggarap tangan sing reged.

            Kutipan saka raf
            Dhuwit ijo sing beracun kudu digarap, mula diklumpukake, sanajan ora masuk akal. Ora suwe, duta kasur sing anyar bakal nggarap tangan sing reged.

            Aku wedi katon biasa, nanging:
            Dhuwit iki 30 lembar perak, lan wong-wong Protestan iki ngambung pipi RUSIA, ngiyanati TANAH AIR kaya YUDAS ...
            Asil tansah padha: tali, aspen, lalen lan laknat ...

            Wacana babagan ngambung Yudas ing Taman Getsemani:

            "O kiss, kebak duraka! O kiss, fatal kanggo nyawa! O konsesi kanggo murub neraka! lonthe, sing ngambung sikile Gusti, ngresiki nyawane saka reged. Iki siji, dening ngambung, numpes nyawane. Miturut ngambung, dheweke nyuwek dhaptar dosane, iki Nanging, ngambung, dheweke nyabrang awake dhewe metu saka buku-buku kauripan. He kawicaksanan wong wadon! He bodho saka sakabat! Nalika dheweke ngambung sikile Gusti, para malaékat padha bungah. lan nyawisake makutha kanggo dheweke; nalika dheweke ngambung, dhemit-dhemit padha bungah lan nenun tali kanggo gantung."

            Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        5. 0
          15 May 2014
          Kajaba iki nyiapake sawetara provokasi utama.
        6. 0
          15 May 2014
          Kajaba iki nyiapake sawetara provokasi utama.
        7. 0
          18 May 2014
          Ora bisa mlebu wektu aran Sawise kabeh, ana mung 24 jam saben dina. Nyuwun
      3. + 20
        15 May 2014
        Quote: aku
        Dheweke bakal nguripake pawai kasebut ing Moskow
        menyang daging minced substandard.

        Ing dina liyane, Misha Leontyev nindakake pakaryan sing apik: "Dheweke ora ngerti manawa isi kasebut ora bisa dibatalake."
        1. + 46
          15 May 2014
          comprochikos

          Dheweke ora bakal ngerti iki. Padha ora, figuratively ngandika, mbayar dhuwit kanggo pangerten. Lan aja mikir yen rawa-rawa wis ilang - ora ilang, mung meneng. Kesalahan sing paling sithik ing negara kita. Gagal sing paling sithik - kabeh wong bakal langsung metu. Kurator bakal nerusake karya sing sistematis, adaptasi karo kahanan anyar. Lan ora ana kaluwihan Putin sing bakal nyegah iki; barang-barang sing apik bakal dilalekake. Wigati dimangerteni, tembung sing populer banget yaiku Putin sing lemah ing kebijakan luar negeri, nanging ora banget babagan kebijakan domestik, jarene akeh maling ... ya akeh, nanging akeh sing wis lali yen sadurunge ana. ping pindhone maling iki lali, saka jurang kupinge negarane dicabut kupinge....dadi gagal sepisanan menek maneh....durung sore... Alah.
          1. +6
            15 May 2014
            Kutipan saka: eseman
            Dheweke ora bakal ngerti iki. Padha ora, figuratively ngandika, mbayar dhuwit kanggo pangerten. Lan aja mikir yen rawa-rawa wis ilang - ora ilang, mung meneng.

            setuju...
            nanging ana siji "nanging" ...
            ana udakara 10 rawa nyata ing Moskow, ora ana maneh ...
            aja nganggep rawa pertama, dheweke ora nglawan Putin, kaya ngono ...

            nanging muga-muga wae, provokasi bakal ditindhes kanthi ketat ...
            1. + 10
              15 May 2014
              DanaF1
              Ya, pancen ora akeh wong rawa sing nyata, nanging uga ora akeh Banderaites nyata ing antarane para maydaun, nanging padha dadi pelopor, ngiring dening massa wong-wong sing kagum karo slogan-slogan populis ... Iku padha karo kita. Lan sapisan, aku ora setuju karo sampeyan yen Bolotnaya pisanan ora nglawan Putin - ora preduli apa sing dipikirake mayoritas wong sing teka ing kono kanggo bengok-bengok. Lan bengok-bengok slogan favorit. pancen identik karo apa sing diumumake Maydowns awal - babagan kekuwatan maling, pejabat, lan liya-liyane ... miturut slogan sing padha Uni dirusak, slogan-slogan sing padha karo "mahasiswa" ing Lapangan Tiananmen ... ora penting, sing penting sing mimpin wong-wong mau miturut slogan-slogan populis, dudu slogan-slogan sing penting, nanging ing endi "pemimpin" sing mimpin ...
              Inggih, babagan penindasan - aku setuju - kita bakal nerusake. :))) Lan wong-wong, sawise ndeleng apa sing ditindakake dening Maydauns ing negara kasebut, mula saya kurang amarga populisme lan demagoguery saka sedulur rawa.
              1. +2
                15 May 2014
                Kutipan saka: eseman
                Ya, pancen ora akeh wong rawa sing nyata, nanging uga ora akeh wong Banderaite ing antarane Maydaun.

                Mung ana siji pitakonan: endi oposisi rawa kita sing bisa diklasifikasikake minangka radikal?
                Ana sawetara wong sing kaya ngono, malah sing nampa kabeh ukara kanggo kampanye Mei sadurunge ...
                1. +3
                  15 May 2014
                  DanaF1
                  Natsiks kita aktif kerja sama karo Bolotniki, melu ing kabeh acara, sing paling akeh minangka persilangan antarane penggemar bal-balan lan hooligans biasa ... yen kita ngomong babagan retorika, statement lan slogan Udaltsov lan Navalny cukup dibandhingake karo statements saka lengkap aktivis Sektor Kanan ... malah Nemtsovs-Chirikovs lan liya-liyane - slogan-slogan cukup radikal obah .... mesthi, "pasukan mogok" rawa kita kurang disiapake lan diatur - nanging ing kene masalah diwiwiti. . Yen gerakan rawa wis ora ditekan, banjur grombolan nom-noman, sing wis biasa karo Maidan lan ora nindakake apa-apa, uga bakal muncul ing kene ... uga wong-wong sing luwih tuwa, sing uga akeh ing Maidan ... mbok menawa sampeyan bener, nanging misale jek yen gerakan rawa dhewe minangka gerakan radikal kanthi tujuan radikal - nggulingake kepemimpinan negara kanthi cara kasar, mung wong sing kesed ora nguwuh babagan revolusi ing antarane kelas ngisor ... ana sawetara radikal nyata ing kono ora tahan suwe - cukup ngidini bentrokan sing dawa lan wong bakal dadi liar ing loro-lorone ...

                  Ana anekdot iki:
                  nelpon psikolog - Dokter, apa sing kudu daklakoni, putriku tresna karo radikal?
                  psikolog - Kanggo APA?:!!! :)))
                  1. +3
                    15 May 2014
                    Kutipan saka: eseman
                    gerakan rawa dhewe minangka gerakan radikal kanthi tujuan radikal - nggulingake kepemimpinan negara kanthi cara kasar, mung wong sing kesed ora nguwuh babagan revolusi ing kalangan kelas ngisor ...

                    eseman
                    Sing jelas radikal...
                    Pitakonan mung kekuatan lan sarana ...
                    Aku ngomong babagan dheweke ...

                    Saiki aku ora weruh rawa duwe kekuatan kanggo ngatur Maidan ing Federasi Rusia ...
                    malah Limonov radikal ora mung salaman maneh karo wong-wong mau, nanging pindhah menyang sisih liyane saka dalan...
                    1. +2
                      16 May 2014
                      DanaF1
                      Lan sampeyan pancen bener, saiki dheweke ora duwe kekuwatan. Nanging dheweke cukup bisa ngapusi sawetara sabangsane kita kanthi slogan populis lan duwe panyengkuyung sing tetep.
                      Saiki tugase ora ngatur Maidan - dheweke gagal nyoba sanajan sadurunge Maidan Ukrainia - dheweke nyoba karo kita dhisik. Saiki dheweke duwe tugas sing beda-beda - kanggo njaga paling ora sawetara tingkat ketegangan ing masyarakat kita, kanggo ngreksa balung mburi kolom kaping lima, kanggo njaga mungsuh saka panguwasa, sing tansah ana, ing driji sikil, lan ora supaya garing. munggah...:))) Lan ngenteni, ngenteni, nalika ana tragedi utawa kegagalan ing negara kita, supaya bisa nguwuh, kaya biasane, yen panguwasa kudu disalahake kanggo kabeh ... bebener sing paling bener - maca, ing kono, Interlocutor, utawa, kanggo ombone rada rodok kurang, Ogonyok. Iki minangka lembaran kertas sing paling jahat sing duwe pembaca stabil dhewe ... lan maca iki minangka rawa sing nyata utawa potensial ... :)))
                      Aja nganti lali karo awake dhewe, yen ora, dheweke bakal ngaco kabeh ... lan sing duwe bakal nemokake montor anyar ....:))) Nanging propaganda ora cepet - sampeyan bisa ngrusak negara nganti pirang-pirang dekade, karo pangarep-arep banyune golek bolongan.... :)))
            2. Komentar wis dibusak.
            3. GARNET-19
              +3
              15 May 2014
              Kutipan saka DanaF1
              nanging muga-muga wae, provokasi bakal ditindhes kanthi ketat ...

              Iku apik kanggo mungkasi iki, nanging padha kudu dielingake lan "bab iki ora becik" kudu didakwo saka nampa dhuwit saka "trap" lan pidana tanggung jawab Applied marang GUILTY (sing guilty, dudu sing ditunjuk!)!
              Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
          2. +6
            15 May 2014
            Kutipan saka: eseman
            Kesalahan sing paling sithik ing negara kita. Gagal sing paling sithik - kabeh wong bakal langsung metu.

            - bisa uga ngenteni sedhela, nanging kanggo wong akeh kaya penggemar ora perlu alesan, cukup kanggo mbuwang nangis sing paling konyol menyang wong akeh. ("Kabebasan kanggo manuk beo abang lan ireng ing Kiev lan Moskow!" sedulur wassat )
            1. +2
              15 May 2014
              layangan
              Apa manuk beo abang-ireng durung gratis? Iki kacau!!!! :)))
              Umume aku setuju, nanging untunge ora akeh ... :)))
              1. + 18
                15 May 2014
                Kita ora duwe hak kanggo kalah perang iki
                1. Komentar wis dibusak.
                2. GARNET-19
                  +2
                  15 May 2014
                  Victoria Tishchenko
                  Baris pisanan - Pushkin

                  "Iki semangat Rusia, kene mambu Rusia ..."
                  Ing kene, saben watu minangka pinggiran perasaan
                  tetep sidik sumringah
                  langkah sampeyan, dear Rusia!
                3. 0
                  17 May 2014
                  ing umum, iki plus kanggo video, nanging kita kudu ora lali: ana deGaulle, ana resistance, ana "NORMANDY-NEMAN", lan aku mung bisa konfirmasi apa cosmopolitanism pepadhamu nikah karo Dane, padha manggon ing Denmark, banjur ing Kanada, banjur ing Inggris.
              2. +4
                15 May 2014
                Ing alam kita, urip bakal katon atos kanggo "parrot" apa wae, lan yen uga duwe warna Nazi, sederek "wulu"ku bakal ngumumake liburan menyang "pelatuk", rampung ngalih menyang "parrots njerit" sing dipakani Barat. .
                Kutipan saka: eseman
                Begjanipun, ana ora dadi akeh wong

                - nanging, kaya sing dikandhakake: siji sendok omong kosong sing ditambahake ing tong minyak dadi kabeh isi dadi tong minyak.
                Aku ora pengin ninggalake sawetara wong.
            2. Komentar wis dibusak.
            3. GARNET-19
              +8
              15 May 2014
              Kutipan: Layang-layang
              ("Kabebasan kanggo manuk beo abang lan ireng ing Kiev lan Moskow!"

              Lan polisi huru-hara sing gagah berani bakal "menehi" kamardikan. Tarik lan kenek. Klitschko lan ing wektu sing padha ing sisih tengen. Yarosh! Dheweke ora bakal diijini kentut sawise kedadeyan Kyiv, sing dianalisis lan ditampa paseksi saka "BERKUT" babagan pelanggaran hukum sing kedadeyan ing kana!
              Secara pribadi, aku seneng nyebarake kode iki kanthi cara apa wae, amarga wong sing nindakake iki kanggo dhuwit utawa kanggo nanggepi kepentingan negara liya a priori nglawan HUKUM lan kanthi sengaja ngrusak negara !!!
              Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
              P.S. Rungokake apa komentar Dumb Dogs lan "kanca pinter" liyane saka Federasi Rusia bakal menehi babagan iki ...
          3. jj
            +1
            15 May 2014
            Lan telpon lawas kanggo njupuk kabeh lan dibagi maneh katon
          4. + 10
            15 May 2014
            eseman

            Warga normal dhewe uga kudu nglawan serangga lan ngukum dheweke. Minangka conto kanggo tindakake, Cossacks flogging iki "pussyoks" ing Sochi kuwi bungah, wong lanang. apik
          5. Komentar wis dibusak.
      4. 0
        17 May 2014
        Quote: aku
        menyang daging minced substandard.

        Apik kanggo babi. Jarene mangan daging ndadekke babi gemuk. eseman
    2. + 18
      15 May 2014
      Warta Yandex: Wong LGBT pengin nganakake "pawai sing jenenge Conchita Wurst" tanggal 27. Acara sosis mabur kanthi partisipasi polisi huru-hara diwiwiti
      1. MBA78
        +5
        15 May 2014
        pas kabeh ngumpul... bukak portal terus kirim neng 1941
        1. 0
          17 May 2014
          Luwih apik ing 37th. Ing wektu iku, dheweke ngurusi organisme kasebut kanthi apik.
      2. +2
        15 May 2014
        Babagan mabur sosis menyang titik.
        Ngelingi yen Wurst ing basa Jerman yaiku sosis, sosis. nglirik
      3. +4
        15 May 2014
        Iku luwih apik kanggo supaya wong-wong mau parade ing 28 Mei, supaya pengawal tapel wates bakal seneng-seneng! prajurit Inggih, bakal ana akeh CUM! Lan ing saindhenging negara, mbok menawa, perlu, yen ora, wong Moskow tansah seneng!
        1. +1
          16 May 2014
          Kutipan: KazakPatrol
          Iku luwih apik kanggo supaya wong-wong mau parade ing 28 Mei, supaya pengawal tapel wates bakal seneng-seneng!

          Yen sclerosis saya bener, ing 2011 wis ana upaya kanggo nyabrang tapel wates. Sabuk demobilisasi ora ana gunane kanggo aku dina iku, amarga ... Sadurunge diwiwiti, polisi wis kejiret kabeh grosir homoseksual. Iku bummer kanggo kabeh prajurit
          1. 0
            16 May 2014
            dhuh karuwan! ora ono gunane,,, hi
        2. +3
          16 May 2014
          Ayo padha nganakake prosesi tanggal 2 Agustus, kita dudu Marinir AS, kita bakal melu ... sedulur ing dispersing shabby iki, digunakake kita tansah dipuntudhuh tanpa alesan, digunakake aku bakal mbayar denda nanging ngerti sing aku mbayar kanggo kesenengan! hi
        3. 0
          18 May 2014
          Petugas pemadam kebakaran, yaiku, nuwun, Kamentrian Situasi Darurat, uga bakal dibutuhake karo mobil sing apik banget - kanggo ngumbah adrenalin (D.E.R.B.M.O) saka aspal. ngguyu
      4. 0
        17 May 2014
        Aku ngusulake kanggo nganakake pawai persahabatan bebarengan antarane Angkatan Udara lan penjaga perbatasan ing dina iki. lol
    3. Blot
      + 16
      15 May 2014
      Nyabut scum saka kewarganegaraan - lan ing 24 jam, ing bokong!!! Lan ing ngendi wae sampeyan pengin! Banjur makhluk bakal mikir! Lan aja lali babagan lolongan Pinndos-Eropa! Iki minangka langkah sing efektif!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. GARNET-19
        0
        15 May 2014
        Kutipan: Blob
        Nyabut scum saka kewarganegaraan - lan ing 24 jam, ing bokong!!! Lan ing ngendi wae sampeyan pengin! Banjur makhluk bakal mikir! Lan aja lali babagan lolongan Pinndos-Eropa! Iki minangka langkah sing efektif!

        Yelping saka luar negeri umume ora bakal keprungu.
      3. 0
        15 May 2014
        Kutipan: Blob
        Nyabut scum saka kewarganegaraan - lan ing 24 jam, ing bokong!!!


        Konstitusi kita nglarang nyabut kewarganegaraan.
    4. +2
      15 May 2014
      Mateni fagots iki ora masalah. Carane nindakake iki tanpa akeh gangguan lan bledug lan supaya saben wong wis cukup kanggo dangu.
      1. +3
        15 May 2014
        kok udan? break tangan lan sikil lan ngatur untu ing pola checkerboard ... nalika lara, poto-pengawetan, wedi lan kadhangkala otak kick in.
        1. +5
          15 May 2014
          Kutipan: Sochi
          patah tangan lan sikil lan atur untu kanthi pola kotak-kotak.

          Yagene kabeh padha nesu? Mateni, break ... Sampeyan kudu luwih apik.
          Kabeh sing dibutuhake yaiku nyedhiyakake papan ing pesisir kidul Segara Laptev papan kanggo wilayah pederastic otonom. Ayo padha manggon, ngembangake ruang terbuka, lan ing wektu sing padha njaga wates Arktik. Perang Arktik ... s. Lan luwih cedhak karo Amerika, sing luwih trep kanggo nindakake kabeh pawai ing kana.
          1. 0
            16 May 2014
            Biyen, Wilayah Otonomi Yahudi wis dialokasikan, lan Israel diatur kanthi cara sing padha. Lan apa?! Ing kene gerakan liyane dibutuhake. Mikir, warga, mikir ...
      2. +3
        15 May 2014
        Kutipan saka: mamont5
        Mateni fagots iki ora masalah. Carane nindakake iki tanpa akeh gangguan lan bledug lan supaya saben wong wis cukup kanggo dangu.

        Sanadyan ora perlu nembak sapa wae (sanajan aku pengin banget), cukup kanggo ngetrapake undang-undang sing ana. Wong-wong sing kerusuhan dituduh ngatur kerusuhan massal, lan akeh hamster diantemi karo sing paling penting kanggo dheweke - ruble.
    5. soyuz-nik
      +8
      15 May 2014
      Muga-muga sampeyan sehat, anggota Forum sing dikasihi!

      Ana prinsip kasebut: yen sampeyan ngritik (ora setuju) - saran!

      Sadurunge menehi proposal, sawetara pambuka: Media Kulon sawetara wektu kepungkur nuduhake gambar saka Maidan, nalika akeh wong ngadeg ing wayah sore kanthi lampu ing ponsel (utawa senter, yen sampeyan duwe).

      Saiki proposal: bisa uga ngatur ing Red Square utawa sawetara panggonan liyane sing ana akeh wong, lan ing wayah sore wong normal uga bakal ngumpul lan nguripake ponsel. Contone, kanggo 40 dina miturut para martir Odessa. Pilihan bisa, nanging mbutuhake latihan: nggawe tembung saka akeh lampu, contone "Odessa" utawa "Dnetsek" utawa "Slavyansk".
      Tumindak kasebut bisa ditindakake kanthi meneng, utawa kanthi ngajak para ulama maca donga.

      Gambar: sore, peteng, alun-alun, akeh wong, meneng, wong ngadeg kanthi lilin (ponsel) diangkat ing ndhuwur sirah lan diobahake kanthi lancar saka sisih menyang sisih, swara pandonga (tembung digawe saka ewonan lampu, kanggo contone "Slavyansk" utawa "Odessa" " utawa .... kanggo milih saka).

      Muga-muga Pasukan karo kita! hi
    6. 0
      17 May 2014
      dudu tembung kasebut))
  2. +6
    15 May 2014
    Nalika bakal padha tenang?
    1. + 20
      15 May 2014
      Kutipan saka comprochikos
      Nalika bakal padha tenang?

      Tembak loro utawa telu penganjur lan semangat bakal mudhun kanthi eksponensial aran
      1. +6
        15 May 2014
        Kutipan saka ronin
        Tembak loro utawa telu penganjur lan semangat bakal mudhun kanthi eksponensial

        Iki minangka alesan kanggo sanksi mbales, mateni kabeh dhukungan finansial lan bocah-bocah bakal mulai nggegirisi sikile. am
      2. fedorovith
        0
        15 May 2014
        Lan luwih apik kanggo stake, mung kanthi cekap, supaya bisa mikirake apa sing kedadeyan sajrone sawetara dina. am
      3. +1
        15 May 2014
        Sadawane dalan, pasang layar kanggo hamster lan p...rass liyane lan mainake latihan bahan peledak kanggo mbubarake demonstrasi, iki bakal rada tenang.
      4. +3
        15 May 2014
        Kutipan saka ronin
        Tembak loro utawa telu penganjur lan semangat bakal mudhun kanthi eksponensial

        Ing wektu sing padha, lowongan anyar bakal katon.
      5. +1
        15 May 2014
        Homoseksual - njupuk? Padha ora pantes kanggo peluru, kaya swampers. Pengkhianat wis mesthi wis digantung, lan supaya n-lomba njelajah jembaré Siberia moho.
        1. 0
          17 May 2014
          Kenapa SIBERIA ngganggu sampeyan? Hamparan lor durung dikembangake.
    2. Hs487
      +7
      15 May 2014
      Kutipan saka comprochikos
      Nalika bakal padha tenang?

      Sanalika padha mungkasi pendanaan. Sampeyan ngerti ngendi nglirik
      1. + 16
        15 May 2014
        Hs487
        Ya, dheweke ora bakal tenang, sanajan kita ngilangi pendanaan (sanajan ora bisa ngilangi kabeh). Ana lapisan mungsuh ideologi negara kasebut - kaya sing sadurunge ana dissidents, mung siji sing duwe kalbu kanggo ngakoni - padha ngarahake komunisme lan rampung ing Rusia. Sawise kabeh, sampeyan ora mikir yen wong kaya Alekseeva utawa Baba Lera ngrusak negara kanggo motif mercantile? Ora, iku mungsuh ideologis, lan padha ora bakal tenang, sanajan ngimpi biru dadi nyata, lan kita ambruk dadi bêsik sing bakal ana ing kontrol external.
    3. +2
      15 May 2014
      Kutipan saka comprochikos
      Nalika bakal padha tenang?


      ora tau. Padha kudu dianggep minangka ala perlu.
      Negara mung ora geser menyang ideologi. Lan iki kedaden.
  3. + 26
    15 May 2014
    Kabeh peserta ing pawai kasebut kudu dipeksa ngresiki Belorussky, Kursky lan kabeh stasiun liyane ing Moskow. Apa wae cara kasebut bakal luwih migunani ...
    1. +4
      15 May 2014
      tawaran apik. Sawise kabeh, kabeh serangan serangga iki amarga idleness lan raos inferiority. Aku pengin nyalahake sapa wae kanggo masalahku, nanging dudu awake dhewe.
      1. +4
        15 May 2014
        Kutipan saka comprochikos
        Aku pengin nyalahake sapa wae kanggo masalahku, nanging dudu awake dhewe.

        Nah, iku mung psikologi normal ...
        kabeh ana telek, aku mung siji - Dartagnan ...
        lan yen aku dudu Dartagnan, mula telek sing ana ing sekitar sing kudu disalahake ...

        Sayange, salah sawijining kelemahane Tanah Sovyet yaiku ora ana sing tanggung jawab apa-apa, malah kanggo awake dhewe ...
        Ora umum kanggo kita tanggung jawab kanggo tumindak kita, sanajan sampeyan retak ...
      2. MBA78
        +1
        15 May 2014
        sijine kabeh rawa ing dhaptar abang kanggo registrasi militer lan kantor enlistment lan supaya rancangan komisi bisa digunakake ... ngirim menyang hot spot kanggo pencegahan patriotik nasional
      3. 0
        15 May 2014
        Sawise kabeh, kabeh serangan serangga iki amarga idleness lan raos inferiority.

        Lan saka ego kebacut inflated.
    2. 0
      15 May 2014
      Kutipan saka comprochikos
      tawaran apik. Sawise kabeh, kabeh serangan serangga iki amarga idleness lan raos inferiority. Aku pengin nyalahake sapa wae kanggo masalahku, nanging dudu awake dhewe.


      Ora ngono!
      Kanthi asu rabid, sing sepisan maneh digigit dening Novodvorskaya rabid, mung ana siji cara kanggo nggarap: tembak!
      "Lan iki pancen perlu lan penting banget!"
      V. I. Lenin (C)
  4. Joyly Roger
    +4
    15 May 2014
    Lan mesthi bakal padha. Ditendhang metu saka alun-alun - dheweke bakal bisik-bisik ing pawon, lan ngrungokake Makarevich, nonton shuster. Ora ana sing nindakake apa-apa lan nyenengake kabeh wong. Ayo padha ngumpul lan nggawe sawetara gangguan ing wates saka hukum. Nanging yen padha nglanggar soko, banjur ...
    1. dik-benteng
      +4
      15 May 2014
      Apa rally lan pawai nglawan ideologi sing ana ing Galicia lan negara Baltik? Ora, dheweke bakal ngremuk kaya anak kucing, mula kenapa kita dadi "liberal" - "ayo kumpul lan gawe rame" karo mungsuh rakyat lan negara. Aku pancen ora setuju, infèksi iki numpes USSR lan bakal terus numpes Federasi Rusia, penolakan lengkap masyarakat saka prosesi kuwi lan wong-wong mau, ngatur Unit pertahanan diri lan miwiti tumindak kanggo counter sembarang scum kaya maling Ponomarev utawa Gozman. Nalika padha wiwit ngalahake pussies karo pecut lan smearing pasuryan karo ijo sarwa, lelungan ing saindhenging negara langsung mandheg.
  5. + 10
    15 May 2014
    18 kanggo ngikat kabeh jinis Nemtsovs, Kasparovs lan artikel kanggo nyoba kudeta ing Magadan.
    1. kalodhangan
      +7
      15 May 2014
      ALL PALING misuwur (SOBCHAK, MAKAREVICH, NOVODVORSKAYA lan Atusan liyane) lan artikel solder! Ayo padha ngerti Moscow ora Kyiv!
      1. +1
        15 May 2014
        Kutipan saka kalocha
        Ayo padha ngerti yen Moscow dudu Kiev!

        Moscow mesthi dudu Kiev ...

        mulane, ora perlu solder kanggo sapa wae, sampeyan kudu ngawasi lan ngontrol wong bodho sing migunani ...

        liyane, Navalny isih kudu mbayar setengah linglang kanggo Kostin nglirik
        1. + 14
          15 May 2014
          Kutipan saka DanaF1
          Moscow mesthi dudu Kiev ...

          wong lanang! Aja santai! Ukraina minangka latihan, lan AS ngarahake Rusia! Tumindak SAIKI!!! Angkat "Anak" ing wektu! Supaya ora ana sing mikir babagan ngatur Maidan ing Moskow! Lan wektune kanggo nggawa "penari serep" ing wangun Makarevich lan Co menyang tanggung jawab sing luwih abot!
          1. +3
            15 May 2014
            Quote: Egoza
            wong lanang! Aja santai! Ukraina minangka latihan, lan AS ngarahake Rusia! Tumindak SAIKI!!!

            Ya, kita ora santai ... lan kita ngerti kabeh ...

            Sawetara wong wis entuk wektu kanggo mbuwang ubin ing petugas penegak hukum ...
            Aku rumangsa yen ana provokasi ing tanggal 18 Mei (lan aku ora bakal menehi risiko), dheweke bakal entuk sing paling ala, pisanan saka polisi huru-hara, banjur saka kantor kejaksaan lan pengadilan ...
      2. RAF
        0
        15 May 2014
        Pikir sing bener, sobat!!! apik hi
    2. RAF
      0
      15 May 2014
      Ide sing apik!!! apik hi
  6. +5
    15 May 2014
    Ngguyu karo ngguyu, yaiku polisi lan VV kudu nyeret kabeh kanca-kanca iki. lan loro ing sisih siji lan ing sisih liyane. Sial, kapan preian iki bakal rampung lan akhir minggu diwiwiti?
  7. +9
    15 May 2014
    saka ngendi asale wong bodho kuwi? Padha ngritik panguwasa lan negarane nalika kabeh ala lan nalika kabeh apik. Mungkin ana hubungane karo negara ... .. karo sing ora padha?
    1. +6
      15 May 2014
      Mungkin dheweke kudu ngganti negara panggonane, ing ngendi kuldi bakal luwih nyaman?
    2. 225 teh
      0
      15 May 2014
      Kutipan saka jiwa peteng
      saka ngendi asale wong bodho kuwi? Padha ngritik panguwasa lan negarane nalika kabeh ala lan nalika kabeh apik. Mungkin ana hubungane karo negara ... .. karo sing ora padha?


      Dheweke wis nggawe masalah nganti pirang-pirang atus taun, sanajan ora wiwit jaman Firaun, lan ing sistem sing beda. Kanggo wong-wong mau, sing utama yaiku kanggo ngojok-ojoki, ngojok-ojoki, ngrusak kahanan, ngrusak pamrentahan apa wae lan nginstal dhewe, supaya bisa ngontrol keuangan, ngrebut wong-wong mau kanggo kepentingane dhewe lan kanthi santai nyedhot jus saka wong, parasit ing siji tembung. Nanging Pitbulls kita nglindhungi. rasane dewe...
  8. +1
    15 May 2014
    Gendéra ing tangane ... kanthi tulisan "Kolom Kelima"
  9. + 12
    15 May 2014
    Kita mesthi kudu nyepak bokonge ing saben kutha ing tanah air kita sing jembar!
    1. 0
      15 May 2014
      Iki mung cara karo liberal!
  10. +5
    15 May 2014
    Sepisan maneh, "kanca-kanca sing sumpah" wis tangi. Wektu kanggo "menengake" perusahaan gop-gay iki. Ing kene, ing Timur Jauh, sampah iki ora katon. Kamulyan kanggo Rusia!
    1. MBA78
      0
      15 May 2014
      Nggawa barang ijo lan endhog bosok, kanca!
  11. +5
    15 May 2014
    Kanggo wong-wong mau iki nomer "bosok". Mayoritas warga tanah air kita ndhukung Presiden. Lan marches saka gayderasts bakal Cut mati ing Bud.
  12. + 19
    15 May 2014
    Aku bakal masang kamuflase, dasi pita St. George ing tali Pundhak ... lan karo kanca-kanca aku bakal mlaku-mlaku menyang alun-alun ngendi conchitas iki bakal kumpul ... menarik kanggo ndeleng ... aran
    1. Alf
      +1
      15 May 2014
      Kutipan: Evgen_Vasilich
      Aku bakal masang kamuflase, dasi pita St. George ing tali Pundhak ... lan karo kanca-kanca aku bakal mlaku-mlaku menyang alun-alun ngendi conchitas iki bakal kumpul ... menarik kanggo ndeleng ...

      Mung kanggo ndeleng? Utawa, ing wusana, kanggo anget?
      1. +1
        15 May 2014
        A rolas endhog lan sabuk tentara. Aja padha ngetung liyane)
      2. +2
        15 May 2014
        Ya, kenapa dheweke ora nindakake pemeriksaan fisik ing wulan April kanthi sia-sia?
    2. +2
      15 May 2014
      Kutipan: Evgen_Vasilich
      Aku bakal masang kamuflase, dasi pita St. George ing tali Pundhak ... lan karo kanca-kanca aku bakal mlaku-mlaku menyang alun-alun ngendi conchitas iki bakal kumpul ... menarik kanggo ndeleng ... aran


      Inggih, yen sampeyan duwe kamuflase lan pita St. George, banjur kabeh liyane ora masalah!
      Nelpon aku, aku pengin.....deleng uga!
    3. +3
      15 May 2014
      Mungkin sampeyan uga bisa nganggo kamuflase tentara lan ngresiki boots tempur kanthi sak tenane lan metu lan ndeleng kutha sampeyan. Aku ora seneng nalika kabeh jinis sampah ngumbara ing alun-alun lan mindai apa-apa marang negaraku.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. 0
      16 May 2014
      ngapunten, nanging aku bakal sibuk. Aku bakal lunga lan ndeleng bajingan iki! am
  13. +4
    15 May 2014
    Bocah kasebut ora nulis marang kanca babagan perkara utama ing korespondensi iki. Lan inti saka topik utama iki yaiku:
    "Kita arep menyang Magadan!"
    1. +2
      15 May 2014
      Ukroliberast duwe peluru kuwat - Euromaidan! Lan Russlibers kita kudu introduce -EUROMAGADAN!
  14. VaranG42
    +9
    15 May 2014
    karo kabeh pathos ... padha ora bakal sukses ... Aku bakal teka pribadi saka "hacienda" ... lan aku bakal njupuk sawetara drin saka shovel ... kanggo mulang wong sawetara pangertèn. lan akeh sing kaya aku...
    1. +2
      15 May 2014
      Mungkin aku bakal ndhukung sampeyan, amarga aku manggon ora adoh saka Moscow.
  15. +2
    15 May 2014
    ing Moskow bakal dilebokake ing botol:

    Inggih, mbok menawi kula badhe mrana, menawi kados makaten...
    Siji papan kanggo mlebu Eropa kanggo berkembang!
  16. +7
    15 May 2014
    Ndilalah pembayaran saka Dinas Negara wis liwat, nanging kudu digarap.
  17. SBC
    SBC
    +1
    15 May 2014
    Iki dudu papan kanggo sampeyan! Yen sampeyan pengin bodho provokasi Tananmen sadurunge 20 Mei, njaluk!
  18. +9
    15 May 2014
    Masalahe yaiku nits iki bakal ngidak-idak ing lurung-lurung lan percaya yen ora ana sing bakal nindakake apa-apa. Yen ana pasukan sing ora sopan sing bakal nandhang rebana, aku bakal bangga banget karo negaraku. Aku manggon ing Timur Jauh, lan meh ora ana sing kaya ngono ing kene.
  19. +3
    15 May 2014
    Kutipan saka antarmuka
    Warta Yandex: Wong LGBT pengin nganakake "pawai sing jenenge Conchita Wurst" tanggal 27. Acara sosis mabur kanthi partisipasi polisi huru-hara diwiwiti

    Iku isin kanggo ndemek wong-wong mau nganggo tangan, kanggo mbubarake karo meriam banyu utawa, miturut prinsip geyropa, karo peluru gas lan karet!
  20. +9
    15 May 2014
    Kita kudu nyebut spade spade - iki Vlasovites! Lan sikap marang wong-wong mau kudu padha karo tanggane Bandera. Ayo padha hustle ing basements kaya wong sing ora duwe omah, yen padha deify negara paling munafik, banjur supaya padha muter adoh saka kene, kaya Maydowns? Koper, stasiun, Eropa! Lan supaya Euro-monster karo jeneng ambigu teka Airborne Forces Day karo konser ing Gorky Park - Aku manawa ora bakal ana kerusuhan!
    1. 0
      16 May 2014
      persis! bakal ana pesenan! KITA, Rusia! kanggo pasukan udhara!
  21. +6
    15 May 2014
    Nah! Polisi huru hara lan wong normal duwe alasan kanggo olahraga. Lan ngandika apik banget: "... kanggo nyopir ing aspal ..."
  22. +4
    15 May 2014
    Inggih, "bajingan", kaya sing kasebut ing postingan utama, pancen metu. Nanging dudu musim semi sing diarani srengenge. Mung kanca-kanca ing jaban rangkah lan mitra Eropa akeh banget, lan mbuwang kabeh wong sing sepi menyang "serangan" lan ngancam banget - yen ora, kepiye carane bisa nerangake blathering wong sugih lan kaya-kaya dihormati. Kabeh sumber daya, taktik, politik, lan ekonomi, wis dibuwang menyang tumindak ... nanging Rusia kudu nangani sampah sing creeps metu saka sudhut peteng piyambak (polisi kerusuhan bakal bantuan kita). Pamrentah ngrampungake masalahe, pasukan keamanan ngrampungake masalahe, kita warga umum.
  23. Kita pengin nyekel saluran pendanaan lan nutup kanthi rapet. Banjur padha nutup awake dhewe. Ora ragad - ora tari.
  24. + 11
    15 May 2014
    Malah sing ora seneng V.V. Putin saiki kudu ngubengi dheweke, amarga ora mung ana alternatif kanggo dheweke ing Federasi Rusia, nanging mung saiki Putin = RUSSIA. Lan kita bakal ninggalake keluhan marang presiden mengko, nalika kita menehi hasil karo Perang Dingin anyar sing diwiwiti dening Amerika Serikat lan enem ... P.S. Saiki wis jelas sapa sing dadi oposisi sing sejatine, sing isih ngutamakake kepentingan Rusia ing ndhuwur pendapat Putin minangka Presiden Federasi Rusia, lan sapa sing mung pengkhianat (mung ndhelikake tembung merek kaya oposisi ... Conto. - Navalny, Makarevich, Nemtsov, Ksyushad lan liya-liyane slag masyarakat).
  25. + 11
    15 May 2014
    Aphid...! Inggih, padha ora bisa teka karo apa-apa pinter?! Tinimbang pawai iki, wong-wong padha kumpul kanggo nindakake perkara sing apik. Nandur wit, subbotnik ing kutha, mbantu ing panti asuhan. Kanthi akeh sing kaya ngono, pira sing bisa ditindakake sajrone sedina! Banjur dheweke bakal mulai ngormati lan ngrungokake.
    1. +6
      15 May 2014
      Ya, dheweke ora ngerti carane nindakake apa-apa, ora bisa kerja utawa nggawe, dheweke mung bisa jancok ing alun-alun umum lan ing Internet.
      1. Svyatopolk
        0
        17 May 2014
        Lan nganggep dhuwit AS sing reged minangka tumindak ala. Oh, sayangé Stalin wis ora ana! Ing kene aku bakal ndhukung dheweke. Iki pancene MUSUH UMAT!
    2. Komentar wis dibusak.
  26. Drapper
    +1
    15 May 2014
    Ora perlu ngalahake sampeyan, nggawe sampeyan ngombe kabeh koktail sing wis disiapake lan ayo lunga)
    1. +2
      16 May 2014
      Lelucon lawas kanthi cara anyar:
      - Apa sing salah karo rawa?
      - Ya, aku diracun karo koktail Molotov.
      - Napa pasuryane rusak kabeh?
      - Aku ora pengin ngombe, bajingan! ngguyu
  27. +2
    15 May 2014
    kuthaku uga ing dhaftar ... nanging aku ora bakal menyang ngendi wae dina! malah saking penasaran. Aku ora pengin ngalang-alangi pasukan khusus kita, supaya ora ngira sapa sing dadi duweke lan sapa sing dadi duweke, nanging aku menehi hak kanggo nyelehake kabeh prawan ing aspal kanthi bokong lan nyepak. dheweke sethithik)))
    1. +1
      15 May 2014
      Ngapa ora? Sampeyan bisa pindhah, sampeyan mung kudu nyumerepi pita misuwur ing dodo! Sing njalari balung pipine Maidanut ngerik!!!!!
  28. RusKaz
    +2
    15 May 2014
    Banshee, dialog antarane Misha lan Viti iki ... sial, aku mangsuli, rasane kaya wong sing nggawe kabeh dialog iki! Padha duwe sawetara jinis pemahaman bebarengan lengkap ... Ora misunderstandings, padha nulis meh padha. .
    Ing cendhak, aku ora pracaya, contone, iku nyata. loro wong beda, ing sisih ngelawan
    1. 0
      17 May 2014
      Kaya bot))))) Iku apik yen sampeyan ora ndeleng scum iki ing Kazakhstan ... Paling ora padha ora nggawe sampeyan dosa)))))))
  29. 0
    15 May 2014
    Yen panguwasa ngidini, lan kabeh mlaku kanthi demokratis, tertib lan tentrem, ayo padha liwat lan bengok "Putin iku maling" utawa "Putin kudu ninggalake" ... lan liya-liyane. , nanging yen dina Sabat Maidan diwiwiti, banjur cepet-cepet bubar, tangkep sing paling kasar, ngetokake denda siji yuta utawa rong yuta lan layanan masyarakat wajib nganggo seragam oranye, suwene rong sasi, supaya padha ngresiki taman lan ngresiki, padha. pengin nggawe Rusia luwih apik, supaya padha nindakake.
  30. +5
    15 May 2014
    Ing Nizhny Novgorod, tanggal 18 Mei, "kanca" iki uga dijadwalake metu. Aku nyawang foto-foto dheweke taun kepungkur, simbol semi-fasis sing padha, topeng sing padha ing raine, "wajah sing kleru," ridges, telpon sing padha karo Sektor Kanan.. Apa sing kedadeyan? Apa ora dipotong pendanaan? Apa ana sing mikir ngendheg?! Durung telat.. Utawa aku kudu njupuk klub dhewe? Kakang loro takon pitakonan sing padha..
    1. 0
      17 May 2014
      Apa maneh sing bisa ditindakake karo dheweke? tembak? Solusi sing apik, nanging iki bakal nggawe aura "martir rezim Putin"; keturunan spiritual bakal ziarah menyang kuburan. Dheweke bakal duwe spanduk. Pendanaan wis diempet, saiki kanggo entuk hibah manca kudu kerja keras lan isih kudu mbuktekake yen dheweke nampa kanthi sah. Nanging mbokmenawa ora bisa diblokir kanthi lengkap. Solusi sing paling apik miturut pendapatku yaiku Ojo nyebataken Sakabehe. Ora preduli apa media siaran ngomong babagan wong-wong mau, aja lunga menyang rapat umum sanajan penasaran ... Busak saka urip sampeyan. Kabeh. Padha ora ana.
  31. +1
    15 May 2014
    Cookie kudu dirampungake lan nggawe swara ...
  32. +2
    15 May 2014
    Nalika V.V.P. bakal nangani kabeh Novodvorskys iki lan liyane kaya dheweke. Iku misale jek kula sing gampang kanggo nemtokake dheweke kanggo Kashchenko lan supaya dheweke nganakake rapat-rapat lan rant ana kanggo liyane saka bisnis.
  33. vedross
    +4
    15 May 2014
    Wektu wis teka. Lan saiki kabeh bajingan iki bakal dadi target. Jamur iki kudu dibusak saka awak tanah Rusia.
    1. +1
      15 May 2014
      lan ditutupi bledug.
    2. Svyatopolk
      0
      17 May 2014
      Wis wektune FSB ndhaptar kabeh pengkhianat! Nganti Maidan ditindakake ing kene.
  34. 0
    15 May 2014
    Jujur, aku ora ngerti humor. Piye wae, analise ora nindakake kompote. Nanging saiki dudu wektune. Bakal ana sawetara lan mung bakal dikubur. Utawa apa dheweke pengin nggawe martir anyar saka dheweke?
  35. +1
    15 May 2014
    Rods direndhem ing banyu asin, lan tengen bokong. Supaya sampeyan bisa ngadeg utawa ngapusi ing weteng mengko. Yen ora liwat sirah, iku bakal liwat bokong.
  36. +1
    15 May 2014
    Ya, kaya ing jaman Soviet, sampeyan metu kanggo ngibar-ibar gendera tinimbang nggarap - peluru ing bathuk utawa ing kemah. Banjur ora bakal ana rawa. Ana akeh wektu kanggo nandhang sangsara marga saka omong kosong, metu saka karya. Sebagéan gedhé demonstran iki minangka bocah-bocah snotty sing ora tau weruh urip, njagong ing gulu wong tuwane lan ora menehi apa-apa.
    1. ar-ren
      0
      15 May 2014
      Kutipan saka AikuSun
      Ya, kaya ing jaman Soviet, sampeyan metu kanggo ngibar-ibar gendera tinimbang nggarap - peluru ing bathuk utawa ing kemah.


      Lan kepiye, kepiye pungkasane USSR?
      1. +1
        15 May 2014
        Kutipan saka ar-ren
        Lan kepiye, kepiye pungkasane USSR?

        Lan kepiye carane Rusia rampung sadurunge ing Nicholas 2, nalika padha coddled iki degenerates?
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        16 May 2014
        ngiyanati Gorbachev lan pak, munggah kanggo daya saka mabuk EBN lan Pack saka geng padha Gorbachevskaya. belay
        1. +1
          16 May 2014
          Mungkin kita bisa ngenteni bali saka paukuman pati utamané kanggo wong?
    2. Komentar wis dibusak.
  37. +2
    15 May 2014
    ing Moskow sapunika ing BISNIS!YEN SENENG! Aku bakal langsung ndeleng muzzles saka homo!
    mbok menawa aku bakal nyumet pipine!
    DUU IKI DUU NGGORENG TANGANKU...... LAN YANG PALING PENTING SING SING SING RESPON IKI --- AKU MULAI!
    1. +2
      15 May 2014
      Inggih, para pamimpin bisa uga tekan mikropon, kanthi cara, yen sampeyan ndeleng Makarevich, aja ngremehake kanggo nuduhake katresnan wong))) Yen ora, bajingan mangu manawa wong biasa bisa nanem patriotisme ing dheweke.
    2. RAF
      +1
      15 May 2014
      Apa sampeyan wiwit nggoleki???Dheweke ing podium lan ing kedutaan kanthi kasur belang!
    3. 0
      16 May 2014
      Kutipan saka Nitarus
      DUU IKI DUU NGGORENG TANGANKU...... LAN YANG PALING PENTING SING SING SING RESPON IKI --- AKU MULAI!
      Iku bakal luwih apik yen padha revive Rusia lawas fun, tembok kanggo tembok, ora politik, lan sampeyan bisa ngegetake tangan. ngguyu
    4. Komentar wis dibusak.
  38. +1
    15 May 2014
    Saiki, yen kordon ora digawe nalika "perarakan" iki, mula wong-wong dhewe bakal numpuk, lan polisi uga bakal nglindhungi.
  39. 0
    15 May 2014
    Supaya kabeh dadi tenang, sampeyan kudu ngubengi rute lan wilayah kanthi eri, lan ing provokasi pisanan, slam jebakan tikus.
  40. +2
    15 May 2014
    Sing kaya bocah-bocah. Pawai utawa piket kuwi ditindakake saben dina ing saindhenging negara. Sepuluh nganti rong puluh wong ing kutha apa wae terus-terusan "protes marang rezim" lan ora ana sing nyedhaki dheweke, nerangake apa-apa, utawa nusuk ing pasuryan. Polisi huru-hara mung kerja. Dadi kene, wah, padha metu menyang playpen, wah, polisi huru-hara bakal ngubengi dheweke. "Patriots" bakal ngadeg ing cedhak, sawetara rolas paling akeh, njupuk foto ing latar mburi - "Aku nyebarake liberal," lan iki bakal dadi pungkasan saka kabeh perjuangan. Apa ana sing ngerti pasuryane "para demonstran", paling ora ing wilayahe, utawa sampeyan wis nyedhaki dheweke ing wayah sore lan ngobrol? Mungkin dheweke ngerti alamat kasebut? Mungkin sampeyan setuju karo kanca-kanca sing padha? Iku apik yen ana mung sawetara. Sisane gelut sacara eksklusif ing Internet karo para demonstran Internet sing padha. Lan ing wektu iki, wong nyata, plakat nyata goyangake ing ngarep kedutaan Amerika, lan ditampilake ing TV Amerika - "wong Rusia nglawan Putin." Sing kabeh perjuangan.
    1. +2
      15 May 2014
      Inggih, mesthi, padha bocah-bocah.. Apa conto Ukraina ora mulang apa-apa?
      1. +1
        16 May 2014
        Iki Railway Rusia utawa apa? ngguyu wassat
    2. 0
      17 May 2014
      Aku seneng yen ngono. Yèn mangkono. Wong wis padha wicaksana.
  41. 0
    15 May 2014
    Ing geni makhluk ing alun-alun iki!!!!
  42. parus2nik
    +1
    15 May 2014
    Kabeh Protestan iki Union of Sword lan Ploughshare. Dadi kuwat. Negara manca bakal nulungi kita. Iku kabeh titik. Lan sanalika padha njupuk sampeyan ing scruff saka gulu, padha bakal nguripake siji liyane.. Moscow bagel artel "Odessa Bagel" ... Iki ditulis ing dangu kepungkur, nanging muni modern.. .
  43. 0
    15 May 2014
    Ing kahanan kang rame kaya mangkono, mung para pengkhianat kang bisa nindakake protes, yen arep tumindak becik kanggo negarane, ayo padha kumpul lan “nyapu” “pemimpine”.
  44. ar-ren
    0
    15 May 2014
    Aku maca komentar. Aku bakal ngandhani pendapatku kanthi jujur. Wong - sampeyan f ... sampeyan! Sampeyan langsung ndedonga supaya perang teka ing wilayah Rusia. Aku elinga carane ing Bashorg ing wektu sing padha amused piyambak dening ngganti cuaca karo pandonga. Sawise telpon kanggo anget, Gusti Allah ngalang-alangi, nyebabake kabeh panas saka geni ing bagean Eropah saka Rusia ing 2010, iku piye wae calmed mudhun. Dheweke ora nyoba maneh. Nanging iku bashorg. Kuwi cuaca.

    Kanthi impen sampeyan carane sampeyan bakal kulit Protestan ing dalan karo banyu lan abrasives, carane mateni lan njupuk wong-wong mau, uga, sampeyan ora bakal nggawe apa-apa liyane saka perang sipil ing Rusia. Apa ngimpi gelut? Inggih deleng! "Ati-ati karo kepinginan sampeyan, mesthine bakal kelakon!"

    P.S. Lan ya, apa sing kedadeyan yen sampeyan "menembak kanthi entheng ing para demonstran" katon jelas ing conto Ukraina lan Suriah. Pranyata dadi bokong sing lengkap lan lengkap kanggo negara, sanajan para demonstran kasil ditembak.
    1. +1
      15 May 2014
      Sampeyan, wong sing ditresnani, katon akeh banget kanggo agama! Lan kanggo kolom kaping 5 (apa bocah-bocah dilindhungi kanggo rakyat utawa ... kanggo rakyat) - kudu ditarik maneh. Kanggo wiwitan, kirimake kanggo ngawula suwene rong taun, banjur takon kepiye Tresna ing Tanah Air!
    2. +4
      16 May 2014
      ar-ren Kancaku, nggih, persis sing bakal dakkandhakake ... warga Rusia, aku ngedol sampeyan, aku ora sengit karo sampeyan, hello Hitler, urip Amerika !!! Yen ora, wong-wong ora bakal ngerti apa kudu melas utawa mateni sampeyan langsung supaya sampeyan ora nandhang sangsara. Ngomong-ngomong, apa ibumu ngerti apa sing sampeyan lakoni?
    3. 0
      19 May 2014
      Inggih, dear, ngendi janjimu "yen ing tanggal 18 sing diatur dadi puluhan lan atusan, sing duwe komando manunggal, sing duwe gaman ing caches, sing nindakake latihan tempur biasa lan gelut ajiné bakal metu ...". .?
      Vitaly Shishkin, pimpinan partai Rusia kanggo Integrasi Eropa, janji bakal mbatalake 100 penggemar bal-balan lan 000 wong Ukrainia, nanging pungkasane ora ana rong atus!
      Iki minangka rattle pati saka kolom kaping lima Rusia ....
      Ya, lan sampeyan ngandhani babagan Strelkov ing kene ... apa wae sampeyan, sampeyan ora katon kaya wong sing dihormati, lan aku pengin ngomong karo surat cilik.
  45. +7
    15 May 2014
    Ing April taun iki, owah-owahan digawe babagan tanggung jawab kanggo ngatur kerusuhan massal. Dadi ing kene. Yen ana sing ngira yen dheweke bakal entuk denda 500 rubel utawa 10 dina, dheweke pancen salah. Ayo miwiti kanthi denda - 500 ewu rubel. Banjur dadi luwih lucu. Istilah paukuman nganti 10 taun, dene tanggung jawab kumulatif wis ditindakake tanpa njupuk statute watesan lan efek retroaktif saka hukum kasebut. Wong-wong sing wis "ekspos" sadurunge ngadhepi nganti 30, lan ing sawetara kasus nganti 35 taun. Ana uga "gadget" sing kapisah babagan tumindak lembaga penegak hukum ing kahanan kaya mengkono. Nanging sing utama ing owah-owahan kasebut yaiku tambah tanggung jawab pidana para panitia lan instigator. Dadi, Moscow siap kanggo 18 Mei. Sugeng rawuh! ngguyu
    1. Svyatopolk
      0
      17 May 2014
      Iki wektu kanggo njupuk langkah-langkah angel marang bajingan, aja ngadeg ing upacara karo pengkhianat.
  46. +1
    15 May 2014
    "Mung wong tuwa sing ala sing mateni bocah."
    Kaya Taras Bulba?
  47. +4
    15 May 2014
    Dheweke mesem, "Aku siap dikunjara lan mati." Sialan, cah cilik ... Yen ngalahake VVshnik iki, bisa uga otake bali menyang panggonane. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, kadhangkala luwih becik ngatasi rasa lara.
    Dadi, iki minangka jinis romansa kanggo dheweke - mesthi, pejuang nglawan sistem kasebut! Senajan sejatine wayang.
    Aku rumangsa kaya kancaku lan kanca-kancane (VV, pasukan khusus) bakal duwe akhir minggu sing sibuk)))
    Ngomong-ngomong, yen aku dadi badut iki, aku ora bakal ngapusi aku babagan kegiatane ing St. Petersburg - wong lanang ing kene kerja keras karo wong kaya ngono.
    1. ar-ren
      -19
      15 May 2014
      Kutipan saka Yutas
      Yen dheweke nyingkirake VVshnik sing kaya ngono, mungkin otake bakal bali menyang papan.


      Ayo kula ngelingake sampeyan ing Ukraina "otmutuzit VVshnik" biasa rampung karo Yanuk dipeksa kanggo ngungsi menyang Rusia, lan Ukraina plunged menyang lam perang sipil flaring. Kabeh sing ditindakake yaiku "ngalahake siswa" VVshniki 30 November 2013 ... Aku saranake sinau saka pengalaman wong liya.
      1. 0
        15 May 2014
        Apa sampeyan duwe saran khusus babagan cara ngukum bajingan iki?!
        1. 0
          17 May 2014
          Iku apik kanggo clempung ing bab sing padha, 18 kita nglawan liberal lan, yen ana kedadeyan, kita mbantu polisi huru-hara kanggo mulihake ketertiban!
      2. +7
        15 May 2014
        Kutipan saka ar-ren
        Ayo kula ngelingake sampeyan ing Ukraina "otmutuzit VVshnik" biasa rampung karo Yanuk dipeksa kanggo ngungsi menyang Rusia, lan Ukraina plunged menyang lam perang sipil flaring. Kabeh sing ditindakake yaiku "ngalahake siswa" VVshniki 30 November 2013 ... Aku saranake sinau saka pengalaman wong liya.

        Aku ngelingake sampeyan yen ana provokasi ing Ukraina - militan mundur, ninggalake siswa ing alun-alun (sing bener-bener mlaku nglawan Yanukovych sing maling) lan padha ambruk ing distribusi sing dimaksudake kanggo wong liya. Lan - kanthi ora sengaja - koresponden Barat ana ing kana.
        Lan yen "pahlawan" kuwi ora diukum, dheweke bakal ngrasakake impunitas (kelingan maneh karo Maidan?) lan pungkasane bakal edan.
      3. 0
        16 May 2014
        Yanuk ora mung mlayu! dheweke bajingan ngiyanati wong-wong sing mbela dheweke! Nanging murid-murid ing Maidan diwenehi sethithik, dheweke butuh luwih akeh lan kuwat! Muga-muga otakku ana ing papan!
      4. 0
        17 May 2014
        Kutipan saka ar-ren
        Kabeh sing ditindakake yaiku "ngalahake siswa" VVshniki

        Lan murid-murid iki percaya yen dheweke bakal diwenehi panganan lemak babi yen ana kedadeyan? Sawise sampeyan melu dolanan politik, aja ngeluh yen mengko bakal dadi luwih elek.
  48. +7
    15 May 2014
    Kanggo saben dhewe, gay ing rawa ana ing bokong, nanging kita duwe Path dhewe karo Putin!
  49. +3
    15 May 2014
    Wong-wong liberal padha klumpuk, kabeh padha digawa menyang Taimir, supaya padha tuwuh jagung ing kono, lan yen padha ora panen dina iki, padha tetep ing kono ing salawas-lawase.
  50. Hyperboreec
    +3
    15 May 2014
    Kirimi kabeh menyang BAM, supaya padha mbangun cabang kaping 2. Ing kana dheweke bakal entuk kapinteran.
    Lan ora butuh wektu suwe - 1 taun cukup kanggo ngresiki otak.
  51. +2
    15 May 2014
    Rusia duwe akeh wilayah janji sing kudu dikembangake kanthi sukarela-wajib ngguyu
  52. +3
    15 May 2014
    Ing Jerman, bubar ana survey takon apa sampeyan ndhukung kabijakan Putin.
    79% njawab yen dheweke ndhukung kabijakan Putin, ombenan lan iki ing Jerman, Aku bakal ana malah liyane ing negara liyane.
    Saben uwong pengin wong kaya Putin!
    Mung mungsuhe bangsane sing bisa nglawan dheweke.
    Lan sapa sing bakal dilebokake ing panggonan Putin? Ora ana penggantine babar pisan!

    Ing Ukraina, tinimbang siji maling, dheweke nawakake calon liyane kanggo pembunuh lan maling.
    Poroshenko ngandika publicly sing Donbass kudu urusan karo saka posisi kekuatan, lan Tymoshenko kabuka disebut kanggo ora ninggalake bumi scorched, kang lagi digawa metu ing pesenan dheweke, lan Lyashko umume dhawuh extermination wong ing Mariupol.
  53. +6
    15 May 2014
    AKU PENGEN NAVALNY!! AKU PENGEN KASPAROV!!TEKA SLANTSY! Aku wis suwe ora ngayun. OH AYO JANCOK!!! AKU ORA KENE KSYUSHAD. Aku ora ngombe sing akeh
  54. 0
    15 May 2014
    Sialan, liberal bakal liburan maneh. Ing Kulon, kabeh "prestasi" saka makhluk kasebut bakal dikalahake ing kabeh cara, lan pisanan bakal dikali sepuluh, utawa malah satus. Ing tanggal 9 Mei, ewonan warga Bulgaria - warga negara anggota EU lan NATO - menehi pita St. George lan ngucapake "Sugeng Rusia" lan "Putin." Ing 18 Mei, para liberal bakal menang maneh, aku wis ngerti apa media demokratis kita bakal nyebarake, sanajan tanpa nonton - "Rusia ora ana gunane kanggo awake dhewe lan mbebayani kanggo kabeh jagad, wong nyata pungkasan bakal nyoba nglawan sistem otoriter sing ala, ” dhuh!

    Tanggal 25 Mei, pemilihan Parlemen Eropa bakal dianakake ing saindenging EU. Makhluk-makhluk kasebut bakal banget ngrusak panguwasa Rusia saka njero lan, mbok menawa, bakal goyangake wong Eropa pro-Rusia sing wis mutusake kanggo milih partai sing ndhukung hubungan normal karo Rusia. Ngidini dina Sabat iki seminggu sadurunge pemilihan Parlemen Eropa minangka salah ngitung layanan Rusia; mesthine kudu ditundha paling ora seminggu, nganti tanggal 26.
  55. +2
    15 May 2014
    Iku wektu kanggo Rusia kanggo ngatasi kabeh sampah liberal iki, sapisan lan kanggo kabeh! Apa sing sampeyan wedi? Iku wektu kanggo njaluk digunakake kanggo kasunyatan sing saben wong bakal tansah sengit lan wedi Rusia! Amarga dheweke beda, lan dheweke kudu menehi. telek kabeh iki squeals lan hiss saka Kulon !!!
    1. Svyatopolk
      0
      17 May 2014
      Inggih ngandika! Kanthi tangan loro FOR!
  56. Iar Elterrus
    +3
    15 May 2014
    Wong lanang, ing St. Petersburg sawetara kanca-kancaku wis kumpul kanggo ngunjungi St. Petersburg Maidans ing tanggal XNUMX, padha ngundang kanca-kancane, mbok menawa aku sing wis tuwa lan lemu bakal melu, sanajan aku isih cilik. nggunakake - kita ora bisa ngidini Maidan ing negara kita ing kahanan apa! Upaya ambruk negara kudu diukum banget! Tanpa rasa welas asih. Sampeyan ngerti, aku nulis fiksi ilmiah, lan saiki aku mung njlèntrèhaké ing buku anyar carane wong muncul sing ngukum banget lan tanpa mangu. Utamane makhluk sing ngatur Maidan lan kekacauan liyane kanggo kepentingane dhewe. Muga-muga PDB ora bakal melas marang "bocah-bocah" kasebut. Amarga kabeh bajingan iki wis tekan wates pungkasan.
    1. +1
      15 May 2014
      Apa sampeyan pengin nulis apa-apa bebarengan karo Kontorovich?
      Matur nuwun kanthi sanget kanggo "The White Cruiser", Aku pancene disenengi seri iki.
      Buku-bukumu nerangake banget babagan konsep pakurmatan, tugas, lan kamulyan manungsa.
      Apa sampeyan nggarap seri buku ruang angkasa anyar liyane?
      Apa sampeyan pengin ndemek topik kamanungsan menyang ruang angkasa, supaya bisa ngomong, ing 30-50 taun sabanjure?
      1. Iar Elterrus
        0
        15 May 2014
        Aku bubar ngirim buku anyar menyang penerbit. Saiki jenenge "Pewaris", nanging aku ora yakin manawa penerbitan bakal tetep padha. Iki minangka Kakaisaran Rusia, abad kaping 24. Kakaisaran sing njedhul saka negara kita saiki, Kakaisaran buatan, digawe kanthi njupuk kabeh kesalahan sing bisa ditindakake. Kaum bangsawan iku ora turun temurun, mung ngladeni, ora menehi hak istimewa, nanging mung tambahan tugas lan pakurmatan. Kaisar uga dipilih dening dewan cedhak saka kabeh anak saka Kakaisaran lan digawa munggah ing cara tartamtu.

        Saiki aku miwiti nulis "Langkah Algojo," babagan algojo enom sing ora ditemokake, lan dheweke tansaya ora ngerti sapa dheweke, nganggep dheweke minangka wong kekaisaran Rusia biasa. Banjur, sawise rong puluh, kabisan dumadakan tangi ...
        1. +1
          15 May 2014
          Aku ora bakal ngomong yen sampeyan penggemar [mratelakake panemume ana kakehan pathos, lan karakter asring pengin ngomong "sampeyan overacting, kancaku"], nanging aku wis maca lan umume setuju karo arah. saka pikirane. Aku uga duwe sikap negatif marang maydauns. Aku manggon ing St. Ing kasus apa wae, apik banget yen sampeyan pengin pengaruh modernitas; sawise kabeh, sastra sing tansah dipengaruhi lan mbentuk pamikirane massa. Sayange, ora kabeh penulis dadi patriot lan asring nyengkuyung gagasan-gagasan sing ngelawan. Dadi, sukses!
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      15 May 2014
      Wektu kanggo nulis. Sakabèhé, aku kaget! Kabeh panulis sing nganggo basa Rusia (normal) nulis lan nulis kanggo ngluhurake Rusia! Apa ana wong sing bisa nulungi supaya ora kepleset! Copot topi!))))
  57. 0
    15 May 2014
    B52 minangka koktail sing misuwur saka telung liqueur. Enak banget, by the way :)
  58. Joyly Roger
    0
    15 May 2014
    Kayane wong-wong sing metu menyang Manezhnaya kanggo bengok-bengok, sanajan mungsuh, ora mbebayani. Nanging wong liya sing nyurung Rusia adoh saka Ukraina, sing bener-bener goyangake saka sanksi ing akun lan real estate, karo kulawarga sing manggon 100% ing luar negeri, sinau lan nampa perawatan ing kana - iki bajingan nyata. Lan dheweke ora bakal metu ing musim semi utawa musim panas. Sampeyan kudu narik wong metu dhewe. Lan badut ing arena bakal buyar dhewe
  59. 0
    15 May 2014
    Wong-wong sing ora langganan ing artikel iki mbokmenawa kaya negara kita wis dadi gerbang kanggo kabeh jinis sampah saka sak ndonya. Moscow menyang Moscowabad. Kabeh kutha Rusia kanthi cepet dadi desa Asia.

    Komunitas penggemar klub bal-balan Spartak bakal nganakake rapat umum tanggal 15 Mei ing kutha Pushkino cedhak Moskow, ing ngendi para migran ngalahake warga lokal Leonid Safyannikov sing umure 22 taun nganti mati.
    Waca kanthi lengkap: http://www.km.ru/v-rossii/2014/05/15/sledstvennyi-komitet-rossii/739980-na-meste
    -ubiistva-bolelshchika-spartaka-v-pus
  60. Komentar wis dibusak.
  61. -1
    15 May 2014
    Kayane ing tanggal 27 Mei, prosesi kudu ditindakake ing Moskow kanggo menehi tandha ulang taun kaping 21 saka penghapusan tuntutan pidana kanggo homoseksualitas ing Rusia. Kira-kira satus wong sing arep melu. Taun iki, panitia ngrancang kanggo menehi jeneng prosesi kanggo ngurmati pemenang Eurovision 2014 "Maret Wanita lan Pria Berjenggot dijenengi miturut Conchita.
    Aku bakal luwih bener kanggo gabungke loro prosesi dadi siji. Ana sing seduluran, lan ana sing ......... gabung))))..
    1. Svyatopolk
      0
      17 May 2014
      Iku tega sing padha mbatalake artikel kanggo pederasty. Miturut cara, ing Hitler Jerman homoseksualitas dihukum dening eksekusi. Hitler, senajan bajingan, nanging ing kene dheweke kepengin weruh bangsane sehat moral lan fisik. Lan sing apik. Nanging kita duwe liberalisme lan condoning sodomy. Apa iku ala.
  62. Hiu
    +2
    15 May 2014
    Yen reptil iki aktif, kabeh wong kudu metu menyang dalan lan tenang, yen kita nglirwakake perkara sing cilik, kita bakal ngasilake masalah ing sing gedhe, bocah apa ora, ora masalah. Yen sampeyan melu ing game diwasa, disiapake kanggo mencet wong diwasa.
  63. +2
    15 May 2014
    Nanging Makarevich ora bakal katon ala karo mop ing tangan ing stasiun Kazan ngumbah jubin, lan ana wong ing saindhenging, sampeyan bisa uga tiba ing lemah saka isin.
    1. Svyatopolk
      0
      17 May 2014
      Dheweke ora bakal gagal, dheweke duwe mripat sing ora isin, apa sampeyan ora ngerti?
  64. gusti
    0
    15 May 2014
    kepiye aku sengit karo sundel marang Putin, dheweke minangka sampah Pendov Vladimir Vlodimirovich Ural kanggo sampeyan, kita kudu njupuk pitchfork lan oposisi sundel isih mundhak sirahe ing Moskow
  65. +3
    15 May 2014
    Ngidak-idak menyang aspal. Aja nganti mlayu lan ngidak-idak menyang aspal. Lan aku ora peduli karo bocah-bocah, aku ora peduli karo martir. Bocah-bocah iki ngobong wong urip ing Odessa. Sawise. Sing slamet - meneng metu saka universitas, karo tiket serigala. Supaya dheweke ora bisa menyang ngendi wae, yen dheweke kerja ing organisasi pemerintah, dheweke bakal ditendhang lan metu ing dalan. Iki ora guyon, amarga wong Kulon bisa teka lan nuduhake pengalamane. Iku gampang kanggo mateni wong-wong mau ing pendekatan.
    1. gusti
      0
      15 May 2014
      luwih aktif ing slammer lan menehi menyang peterka
  66. +2
    15 May 2014
    Masalahe yaiku yen sampeyan ora mandheg lan, minangka pilihan pungkasan, mateni, sayangé "dheweke bocah" bisa dadi "dudu wong", banjur ora bakal katon kaya sapa wae. Ora ngerti "dheweke bocah" ora bisa diobati kanthi dedikasi, mung kanthi kekuwatan.
  67. 0
    15 May 2014
    Nanging kanggo aku, ayo padha nganakake rapat umum. lan pasukan keamanan karo notebook kudu njagong lan mirsani, lan nulis mudhun sing ngandika apa, sing nindakake apa, lan banjur, miturut derajat ugliness saka prilaku, gelar panjelasan karya karo wong-wong mau. Saben uwong kudu duwe kesempatan kanggo mratelakake panemune.
  68. MayorDoc
    0
    15 May 2014
    Aku lagi preian, aku arep mlaku-mlaku minangka pribadi))))
  69. +1
    15 May 2014
    Sampeyan ora bisa mung gumantung ing polisi lan panguwasa, sampeyan ora bisa ngidini wong Maidan kita malah duwe pikiran kanggo nindakake kaya ing kene! Nuthuk wong-wong mau (hard) uga ora dadi pilihan; kita ora ana ing Ukraina kene; sampeyan ora bisa mateni dhewe. Sampeyan mung kudu metu lan ngadeg ing jejere wong-wong mau supaya bisa ndeleng yen ana apa-apa ...... dheweke bakal entuk katresnan sing lengkap!
  70. Serpentik
    0
    15 May 2014
    Kutipan: michael3
    Truk pemadam kebakaran rada beda.

    Wong lanang sing ngatur kumpul wong jujur ​​sing ora sah ing sak panggonan duwe truk pemadam kebakaran dhewe. Pompa kapasitas dhuwur mung. Nalika aku ngawula, kita duwe siji kaya iki ing taman.
  71. 0
    15 May 2014
    Menehi mungsuh pena kanggo demonstrasi. Apa sampeyan pengin nglawan rezim? Mangga! Mung kanggo mlebu pager demonstrasi, sampeyan kudu ndhaptar, ninggalake rincian kontak lan paspor menyang panguwasa, menehi alamat omah lan nampa nomer demonstran individu, sing kudu dianggo saka wiwitan nganti pungkasan demonstrasi. Kanggo nyepetake prosedur, ing mangsa ngarep, kanggo njupuk ID demonstrator, sampeyan bisa ngirim SMS menyang nomer mbayar.
  72. +1
    15 May 2014
    klumpukne kabeh liberal bajingan menyang Bunch lan flog wong publicly, siaran menyang kabeh donya, supaya liberal saka kabeh loreng ngerti sing Motherland kudu tresna apa iku, lan ora didol
  73. -5
    15 May 2014
    Mangkene carane kita beda-beda saka dill: sawise Maret saka kolom kaping lima, Misha lan Vitya bakal njagong ing kunjara, siji karo roti bejat, nanging sing wis nuduhake yen dheweke nglawan PU. Liyane karo ajiné rusak, sing mbuktekaken sing PU iku gedhe.
    Nanging loro-lorone ana ing kunjara, ora ing kuburan.
    Aku kelingan film "Detektif": -Aku kandha marang dheweke: AJA GROWL ...
    1. +1
      15 May 2014
      Kutipan saka Bugor
      yen dheweke nglawan PU.


      Kutipan saka Bugor
      sing PU gedhe

      Aku menehi minus, nulis lengkap utawa ora nyebutake kabeh. Muga-muga sampeyan ngerti?!
      1. -3
        15 May 2014
        Sampeyan ora njupuk kula. PU dudu jodohku utawa sedulurku. Aku ora Care babagan cons, ora kaya sampeyan. Apa iki diatur nang endi wae ing aturan situs? Tampilake ... Ora?
        1. +1
          15 May 2014
          Kutipan saka Bugor
          Sampeyan ora njupuk kula ing.

          Mung adhedhasar unggah-ungguh, nanging saiki aku weruh yen sampeyan ora pantes.
          Kutipan saka Bugor
          Aku ora Care babagan cons, ora kaya sampeyan

          Aku uga.
          Kutipan saka Bugor
          Apa iki diatur nang endi wae ing aturan situs?

          Ora. Masalah iki diatur kanthi tata krama lan kawicaksanan.
          Kutipan saka Bugor
          Tampilake ... Ora?

          Waca jawaban ing ndhuwur.

          Lan pungkasan pamerake kadhemenmu ing papan liyaMuga-muga aku wis jelas lan bisa dingerteni.
          1. -2
            15 May 2014
            Yen sampeyan ora peduli babagan downvotes, sampeyan ora bakal downvote aku. Iki Freud, sampeyan ngerti dheweke? ngguyu Kabeh iku prasaja ...
            Pun, aka eseman Great Pu, alias GDP, alias diktator, alias kolektor tanah Rusia, lan aku bakal nelpon dheweke kaya sing dakkarepake, lan ora kaya sing dikarepake. Iki ora ateges aku sengit marang dheweke. Utawa aku tresna iku. Aku kasengsem marang dheweke, aku ngajeni dheweke, kadang aku malah gumun.
            Iki Internet, ruang obrolan. Kamar ngrokok. Kotak obrolan. Apa sampeyan ngerti ekspresi kaya ngono?
            Bab tatakrama: kanca. Ushakov nemtokake cara iki:
            ETIKET, tata krama, bojo. (Etiket Prancis).

            1. mung unit Urutan tumindak, prilaku, bentuk perawatan (ing masyarakat dhuwur, ing pengadilan, lan liya-liyane). Njaga tata krama. Etiket pengadilan. "Minangka carane nindakake, njaga nada, njaga tata krama, akeh kesopanan sing paling subtle, lan utamané mirsani fashion ing rinci pungkasan, banjur ing iki padha ahead saka malah Ladies St. Petersburg lan Moscow." Gogol.

            2. Padha label 1-digit. (kuningan). Etika pabrik.


            He-he-he... Nikolai Vasilyevich ora nulis babagan sampeyan, ora? recourse ,? Utawa sampeyan pengin kabeh wong ing sekitar sampeyan ndedonga marang lambang GDP? Ora bakal kelakon kaya ngono. ora
            Tact, wong sing dikasihi, uga rada beda. Lan sampeyan ora kudu mulang aku apa sing apik lan sing ala.
            Maneh aku kelingan: "Ajari bojomu masak sup kubis" (C).
            Aku ora pengin mbantah karo sampeyan lan aku ora bakal. O'Revoir.
            PS: Aja lali nyumet lilin. Marang sing jenenge ora bisa diucapake kanthi banter. hi
            1. 0
              15 May 2014
              Kutipan saka Bugor
              Aku ora pengin mbantah karo sampeyan lan aku ora bakal

              Pasare wis suwe.
            2. -4
              15 May 2014
              Bugor, Pu ing ngriki kaanggep guru agung lan angkat dhengkul, ora kena diarani Pu, saora-orane Pu agung, duwe kalbu, wong-wong padha nesu. ngguyu
            3. Komentar wis dibusak.
            4. +3
              15 May 2014
              Dear, sampeyan wis teka ing panggonan sing salah ing "kotak obrolan". Sampeyan - minangka "kanca sekelas"!
          2. Komentar wis dibusak.
  74. Komentar wis dibusak.
  75. prahara1203
    -10
    15 May 2014
    Kita, wong biasa sing ora manggon ing Moskow, ora ana ing dalan sing padha karo Medveputians sing maling lan asu nakal. Mula, kita bakal njaluk perawatan sing adil kanggo awake dhewe lan kulawarga.
    1. +2
      15 May 2014
      Aja lali masang pita, sampeyan ora ana gunane, supaya sampeyan ora bingung. Aku uga bakal umur 18, aku wis suwe ora ngrusak kuku ing pasuryan sing sombong, korupsi))))))))))))
      1. prahara1203
        -8
        15 May 2014
        lan aku bakal sijine pita lan seragam karo nyudo Pundhak, lan yen ana kepinginan, aku bakal sijine ing sikil ibuku, sing. Aku ditinggal tanpa teken, aja lali yen obat wis suwe ora gratis, paling ora sampeyan didilat ing kruk?
        1. +1
          16 May 2014
          pita putih pikirane sempit, luwih apik mlayu licker, utawa iku conchita lokal sing wis katon kene?
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      15 May 2014
      Menehi alamat sampeyan lan kita bakal ngurus bojo lan anak ngguyu Sayange, dichlorvos ora mbantu nglawan kecoak ing sirah. Maca klasik Rusia.
      1. prahara1203
        -2
        16 May 2014
        Aku bakal menehi alamat Putin, sampeyan bakal nemokake ngendi sampeyan bakal Feed cacing, lan malah yen sampeyan luwe, teka Tolyatti. Ibu Volga cukup kanggo kabeh bokong-dilat, paling banjur kita bakal pindhah menyang crayfish.
  76. Anton K
    +1
    15 May 2014
    Kutipan saka Anabat
    Iki mung cara karo liberal!

    Kepiye babagan Putin?
  77. Anton K
    0
    15 May 2014
    Aku ora ngerti kenapa penulis nyathet liberal kaya Nemtsov karo nasionalis. Aku ngerti, kita duwe nasionalis beda. "Military Review", ora Kvachkov ing pakunjaran, lan Chubais ora free? Lan sapa sing dadi patriot lan wong kita?

    Aku setuju yen liberal lan demokrat dijupuk minangka kolom kaping lima, nanging Putin minangka liberal nyata. Lan dheweke duwe tim sing cocog. Carane dadi kene? Sapa sing bakal mangsuli, para patriot sing dikasihi? Utawa apa sampeyan ora ngerti apa-apa ing wektu saiki? Banjur aku mesakake kowe. Lan negara lan wong malah luwih gedhe.
    1. -2
      15 May 2014
      Apa sing kudu dingerteni, yen Serduchka wis dikunjara, mesthine mung langkah cilik, lan sawise amnesti, aku malah jijik ndeleng sing nganggo jaket, amarga pemerintah dadi bandit utama lan tetep dadi. .
  78. RAF
    +2
    15 May 2014
    Scum iki, manggon ing Rusia, mlaku ing lemah Rusia, ambegan hawa Rusia, ora bisa coddled, coddled, coaxed, padha kudu remuk langsung!!! am
  79. +2
    15 May 2014
    Putin bakal ngendhokke sampeyan lan sampeyan ora duwe wektu kanggo ngelingi Maidan, banjur lungguh ing sel sampeyan bakal njaluk aktivis hak asasi manungsa kanggo ngandhani Putin yen sampeyan pengin amnesti.
  80. +1
    15 May 2014
    Kita kudu mbangun jembatan menyang Crimea, supaya bisa dikirim menyang pendhidhikan maneh kanthi dikawal lan dilengkapi langsung saka gangway; misale jek dheweke pengin mbangun ing 4 taun, nanging ing 2 bakal bisa.
    1. prahara1203
      -1
      15 May 2014
      jembatan ora bakal dibangun ing 4 taun utawa rega bakal kaya Olimpiade liyane, banjur padha ngumpulake dhuwit saka wong, nanging carane liya, sampeyan kudu mbayar kanggo tontonan.
    2. prahara1203
      -2
      15 May 2014
      jembatan ora bakal dibangun ing 4 taun utawa rega bakal kaya Olimpiade liyane, banjur padha ngumpulake dhuwit saka wong, nanging carane liya, sampeyan kudu mbayar kanggo tontonan.
    3. ar-ren
      +1
      15 May 2014
      Kutipan: Alexander 3
      Kita kudu mbangun jembatan kanggo Crimea, supaya padha bisa pindhah ana kanggo re-pendidikan ing ngiringan


      Otakku wis ilang, ta? Jembatan menyang Crimea minangka obyek strategis. Mesthine ora ana wong sing durung diverifikasi ing pambangunan fasilitas strategis.
    4. ar-ren
      0
      15 May 2014
      Kutipan: Alexander 3
      Kita kudu mbangun jembatan kanggo Crimea, supaya padha bisa pindhah ana kanggo re-pendidikan ing ngiringan


      Otakku wis ilang, ta? Jembatan menyang Crimea minangka obyek strategis. Mesthine ora ana wong sing durung diverifikasi ing pambangunan fasilitas strategis.
  81. angin prahara
    +4
    15 May 2014
    Kutipan saka: dimdimich71
    Kanggo saben dhewe, gay ing rawa ana ing bokong, nanging kita duwe Path dhewe karo Putin!


    Kita duwe dalan dhewe karo Rusia - sing utama yaiku para pamimpin sing pantes! Lan remuk rawa tanpa welas! Ayo kabeh West njerit! Ora karu-karuan! Kanggo sing pengin mateni masa depan kita - Pati!
  82. angin prahara
    +1
    15 May 2014
    Kutipan saka ar-ren
    Kutipan saka: igor_m_p
    Lan minangka petugas pemadam kebakaran, aku ngerti, ora perlu ngowahi desain mesin kasebut. Nanging dheweke nyopot celana saka mburi, bebarengan karo kulit, nanging kabeh wong urip ...


    Apa yen, kanggo nanggepi skinning, Protestan wiwit nyekel petugas pemadam kebakaran lan kulit lan kulit? Mung kepingin weruh apa petugas pemadam kebakaran sampeyan bakal nyanyi?


    Kita bakal cepet nyelehake nits kasebut ing panggonane! Iku Rusia!

    ! Aku sijine minus lan mouse slid. Sengaja upvoted omong kosong iki. Nuwun sewu!
    1. ar-ren
      -3
      16 May 2014
      Quote: angin badai
      Kita bakal cepet nyelehake nits kasebut ing panggonane! Iku Rusia!

      ! Aku sijine minus lan mouse slid. Sengaja upvoted omong kosong iki. Nuwun sewu!


      Thanks kanggo plus! Nanging aku bakal ngelingake sampeyan babagan omong kosong cilik sing 99.99% - sampeyan ahli kentang sofa lan ora ngerti apa-apa militer, nanging ing tanggal 18 para prajurit sing wis latihan militer dhasar bakal lunga. Dadi sapa sing ngerti - kita isih kudu ndeleng.

      p.s. Aku sijine + kanggo sampeyan +.
  83. Jerman Rusia65
    +1
    15 May 2014
    Durung dikuwasani lor kabeh ...... ayo padha mrana ...... ayo padha mbangun masa depan sing padhang ......
  84. srawung
    +6
    15 May 2014
    Aneh yen ana komentar ing kene kaya dhukungan. Iki mbokmenawa wong-wong sing isih mlaku ing meja ing taun 90-an, sing ora bisa mbandhingake urip ing USSR, liberalisme Yeltsin-Gaidar lan meh 15 taun urip stabil ing "rezim Putin sing getihen". Padha ora bisa ngerti carane atine padha ambruk nesu lan ajiné clenched ing daya nalika padha ngethok ngebom strategis kita lan pluru antar benua, nalika padha mlayu saka Warsawa Pakta lan dibom Serbia. Putin bisa diapura akeh mung amarga ora ngidini Nemtsov-Kozyrev-Berezovskys ngrusak kompleks militer-industri lan tentara. Acara dina iki wis nuduhake pasuryan sejati NATO lan "mitra" liyane. Yen ora kanggo kabijakan "diktator" Putin, Rusia saiki bakal ana ing tingkat Ukraina lan aku ora mangu-mangu yen Barat lan Amerika Serikat bakal ngenalake sanksi sing beda banget. Lan yen ana sing ora seneng karo Putin, deleng Ukraina lan mbandhingake apa sing bisa ditindakake yen Ovalnye-Prokhorov dadi kuwasa. Pitakonan ing kene yaiku: wong-wong iki duwe papan kanggo nyelehake dhuwit, nanging kita kudu menyang ngendi? Aku bakal seneng menehi jawaban: bukak Censor.net utawa situs Polandia-Lithuania sing padha, kabeh wong ing kana ngerti apa sing kudu ditindakake mengko. Ing Odessa kabeh wong ditampilake APA lan CARA. Dadi rawa-rawa kudu dicekel ing pucuk. Kita ora butuh hoki iki. Lan telek ing pendapat saka "Eropah enlightened." Aku wis mratelakake panemume watara limalas atus taun.
  85. Anton K
    +1
    15 May 2014
    Kutipan saka jjj
    Lan telpon lawas kanggo njupuk kabeh lan dibagi maneh katon


    Iku misale jek sing ora kudu dijupuk, nanging bali. Bakal luwih akurat kanthi cara kasebut. Utawa apa, sampeyan ora pengin menehi adoh?
  86. prahara1203
    -2
    15 May 2014
    Moskow lan St. Petersburg ora kabeh Rusia, aja lali babagan wong-wong sing manggon, kaya sing dikandhakake, 101 kilometer adoh, entuk gaji 10 ewu lan ora ana sing ilang. kaya Kyiv isih ngendi kabeh Ukraina, lan Moscow ora kabeh Rusia. Yen wong kumpul, petugas pemadam kebakaran uga ora bakal nulungi. lan ing sawijining dina wong-wong bakal sadar lan pengin takon apa sebabe ... abdine rakyat saya tambah lemu lan pensiunan mangan panganan sing pungkasan lan sing butuh olimpiade iki kanthi rega kasebut!!!!! Aku wedi yen pamrentah kita, kaya Yenukovich, bakal ilang sewengi, sawetara menyang London, lan sawetara menyang pulo pribadine.
    1. Anton K
      -5
      15 May 2014
      Dear shtorm1203!

      Aku entuk kesan manawa kabeh Moskow wis ana ing kene, lan luwih akeh kanggo Putin, luwih elek kita manggon ing propinsi. Kolom kaping lima iku siji, nanging wong liya. Wong-wong sing ora brainwashed elinga kang pewarise Putin; iku kang ngandika ora ana nasionalisasi apa sing dicolong saka wong; yen Chubais, sing nonton saka Amerika Serikat, ora lunga lan ora bakal lunga, yen bocah-bocah (kalebu presiden) abdi-abdi kita sinau lan manggon ing luar negeri, lan mulane dheweke ora bakal nglawan Barat kanthi serius - dheweke bakal teka menyang persetujuan. Lan kabeh iki ing guise saka Olimpiade lan hiburan liyane.

      Sapa sing ngumpul ing forum iki? Apa sing padha mikir? Apa dheweke wis lali apa sing ditindakake lan ditindakake para liberal marang kita? Utawa padha ora ngerti? misteri. "Sepira adoh saka wong-wong mau. Paling ora, dheweke maca buku sing didikte Putin babagan awake dhewe, bisa uga ana prekara sing jelas ing otak.
      1. 0
        16 May 2014
        Kepiye carane sampeyan ngusulake kanthi serius kanggo nglawan Kulon?
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +1
      16 May 2014
      Lan kepiye carane sampeyan bisa nambah kahanan wong-wong sing "sing manggon, kaya sing dikandhakake, 101 kilometer adoh, entuk gaji 10 ewu lan sing ora bakal ilang"?
  87. Anton K
    -3
    15 May 2014
    Kutipan saka: dimdimich71
    Kanggo saben dhewe, gay ing rawa ana ing bokong, nanging kita duwe Path dhewe karo Putin!

    ngendi?
  88. +1
    15 May 2014
    Kutipan saka: subbtin.725
    Kutipan saka Hans51
    Dheweke bakal nguripake pawai kasebut ing Moskow
    menyang daging minced substandard.

    Iki solusine. Respect!
    Ora, iki dudu solusi! Padha mung kudu digusur menyang negara ngendi iki sambutan! Persis ing seminggu dheweke bakal pengin mangan, ing rong dheweke bakal ngerti yen freebie wis rampung lan bakal kerja dadi tukang sampah, mula dheweke bakal ngerti yen dheweke dudu sapa wae lan ora ana cara kanggo nelpon! Lan bakal karo wong-wong mau kaya PUSKOV. SHIT.. ora ana sing butuh. Dheweke mung bakal dilalekake.
  89. Mih
    0
    15 May 2014
    Kutipan saka: igor_m_p
    Kok kejem banget?

    tresna Perlu luwih gedhe, luwih gedhe.
  90. Mih
    0
    15 May 2014
    Kutipan saka KIBL
    njaluk digunakake kanggo kasunyatan sing saben wong bakal tansah sengit Rusia

    Wong apik cepet biasa tresna
  91. Mih
    0
    15 May 2014
    Quote: aku
    Dheweke bakal nguripake pawai kasebut ing Moskow
    menyang daging minced substandard.

    Ing limang ndhuwur, daging cincang mesthi kualitase ora apik, kenapa? Nyuwun
  92. ar-ren
    -2
    16 May 2014
    (Aku saiki ngumpulake kontra saka wong bodho, nanging ora masalah, aku nulis kanggo wong sing waras)

    Sawise maca komentar, aku nyadari yen meh kabeh wong sing ora langganan kene mung ora cukup. Kanggo sawetara alasan, kabeh, wiwit saka penulis, percaya yen dheweke bakal bisa metu lan kanthi tenang nyepak bokong / banyu kanthi abrasive / nembak para demonstran sing arep menyang alun-alun tanggal 18 Mei. Kanggo sawetara alasan, dheweke percaya yen Protestan minangka "reptil". Lan padha ora mbebayani tinimbang siswa TK.

    Wong-wong sing ora nyukupi ora ngerti kasunyatan sing prasaja yen ing tanggal 18 bakal metu wong-wong sing disusun dadi puluhan lan atusan, sing duwe komando manunggal, sing duwe senjata ing caches, sing nindakake latihan tempur biasa lan gelut tinju.

    Aku ngelingake sampeyan babagan kasunyatan prasaja yen nasionalis sing padha bakal metu minangka Igor Strelkov sing kondhang, nasionalis saka gerakan putih sing sengit marang Putin, sing saiki dadi Menteri Pertahanan lan Kepala Dewan Keamanan Republik Rakyat Donetsk. Supaya adoh kasil nyekeli nimbali marang kabeh Tentara Ukraina lan klumpukan saka sektor tengen.

    Apa sing bisa ditentang dening "keyboard warriors of topwar.ru" kanggo wong kaya ngono? Aku pribadi bakal ngomong terus terang - "Ora ana!"

    Nanging sing paling awon yaiku "pejuang keyboard topwar.ru" kanthi impen "menembak reptil" katon ndedonga ing ngarsane Gusti Allah. Aku weruh iki ing pandonga Bashorg, nalika padha seneng-seneng ana lan ngganti cuaca karo pandonga. Kita tekan titik geni ing 2010, lan piye wae mandheg. Lan apa sing dikarepake "para prajurit keyboard topwar.ru" nalika Gusti Allah ngrungokake pandonga lan nggawe Ukraina-2 ing Rusia?..
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      16 May 2014
      Kutipan saka ar-ren
      [i](Aku saiki ngumpulake minus saka wong bodho, nanging ora masalah, aku nulis kanggo wong sing waras)[/i]

      Sawise maca komentar, aku nyadari yen meh kabeh wong sing ora langganan kene mung ora cukup. Kanggo sawetara alasan, kabeh, wiwit saka penulis, percaya yen dheweke bakal bisa metu lan kanthi tenang nyepak bokong / banyu kanthi abrasive / nembak para demonstran sing arep menyang alun-alun tanggal 18 Mei. Kanggo sawetara alasan, dheweke percaya yen Protestan minangka "reptil". Lan padha ora mbebayani tinimbang siswa TK.

      Wong sing ora nyukupi ora ngerti kasunyatan sing prasaja yen ing tanggal 18, wong-wong sing diorganisir dadi puluhan lan atusan, sing duwe komando manunggal, sing duwe gaman ing caches, sing nindakake latihan tempur biasa lan gelut tinju bakal metu ...



      Sapunika kula nesu saking wedi.
      Lan ing tanggal 18 aku uga bakal tuku popok ...

      Kutipan saka ar-ren
      [I]
      Aku ngelingake sampeyan babagan kasunyatan prasaja yen nasionalis sing padha bakal metu minangka Igor Strelkov sing kondhang, nasionalis saka gerakan putih sing sengit marang Putin, sing saiki dadi Menteri Pertahanan lan Kepala Dewan Keamanan Republik Rakyat Donetsk. Kasil nyekel garis nganti saiki nglawan kabeh tentara Ukrainia lan rapat-rapat sektor tengen...
      ..


      Mbokmenawa disedot saka drijimu....
      Tolong fakta...

      Kutipan saka ar-ren
      [i](Aku saiki ngumpulake minus saka wong bodho, nanging ora masalah, aku nulis kanggo wong sing waras) [/i]..


      Aku nggawe kesalahan ing situs, sing "waras" lungguh ing Censor..
      1. ar-ren
        -3
        16 May 2014
        Kutipan: podpolkovnik

        Mbokmenawa disedot saka drijimu....
        Tolong fakta...


        KARENA KEPENTINGAN KULON [INDESTABILISASI RUSIA], PROMOSI MARANG PUTIN ORA MENDET, terus berkembang. Apa iki tegese kita kudu ndhukung Putin? Mesthi ora! Utawa, dheweke bisa didhukung yen dheweke kanthi radikal ngganti dalane, nilar komprador lan rombongan maling. Nanging kemungkinan dheweke bakal nindakake iki ora sithik. Kabeh kabijakan kasebut minangka "ayunan"; dheweke nyoba nyenengake Kulon lan ngandelake para patriot. Kabijakan khas saka diktator Amerika Latin sing wis ngrebut kekuwatan lan ora pengin nyerahake marang sapa wae.

        http://via-midgard.info/news/analitika/pravila-zhizni-polkovnika-strelkova-citat
        y.htm
        1. 0
          19 May 2014
          Kutipan saka ar-ren
          Kutipan: podpolkovnik

          Mbokmenawa disedot saka drijimu....
          Tolong fakta...


          KARENA KEPENTINGAN KULON [INDESTABILISASI RUSIA], PROMOSI MARANG PUTIN ORA MENDET, terus berkembang. Apa iki tegese kita kudu ndhukung Putin? Mesthi ora! Utawa, dheweke bisa didhukung yen dheweke kanthi radikal ngganti dalane, nilar komprador lan rombongan maling. Nanging kemungkinan dheweke bakal nindakake iki ora sithik. Kabeh kabijakan kasebut minangka "ayunan"; dheweke nyoba nyenengake Kulon lan ngandelake para patriot. Kabijakan khas saka diktator Amerika Latin sing wis ngrebut kekuwatan lan ora pengin nyerahake marang sapa wae.

          http://via-midgard.info/news/analitika/pravila-zhizni-polkovnika-strelkova-citat

          y.htm



          Lha, jawaben ya sayangku...

          Kanggo bageanku, aku bisa ngomong ing ngisor iki (sampeyan bisa nerbitake): pratelan anti-Putin sing paling atos nuduhake periode 3-4 taun kepungkur, nalika aku pungkasane kelangan iman babagan kemungkinan owah-owahan ing kabijakan lan nolak tanpa dipikirake. tindakake Neraka ing buntut kang disebut. "komunitas donya". Saiki, miturut pendapatku, "kahanan revolusioner" sing diwiwiti kanthi pribadi dening Putin ana ing pasuryan. Lan gerakane anyar minangka bukti langsung saka owah-owahan radikal. Banget telat, nanging isih. Langkah-langkah kasebut kudu diterusake kanthi owah-owahan personel sing serius kanthi tujuan kanggo ngresiki lingkungan saka agen oligarki donya saiki lan potensial, uga saka wong-wong sing paling siluman saka "lingkaran batin" sing ora liya mung ballast.

          Nanging, ana pangarep-arep kanggo owah-owahan mesthi ing negara. Lan alternatif kanggo Putin kanthi bentuk "oposisi rawa" kanthi pimpinan njerit sing ora waras lan ora kompeten ora bisa menehi inspirasi. Ing kahanan saiki penyebaran perang tapel wates lan konfrontasi akeh karo oligarki donya, ndhukung revolusi radikal tegese ngetutake dalan saka Sosialis-Revolusioner lan Bolsheviks ing 1916-17, siap kanggo numpes kabeh - negara lan tentara. - malah ing aliansi karo mungsuh langsung supaya teka daya.

          Logika perang dhewe bakal nyurung Putin menyang keputusan sing bener. Wis nyemangati. Aneksasi Crimea mung langkah pisanan, nanging sabenere langkah kasebut, sawise iku wis mokal kanggo "alon-alon". Logika acara saiki mesthi bakal nyurung Presiden Rusia menyang kontradiksi anyar karo mungsuh njaba lan internal negara kasebut. konflik karo wong-wong mau bakal tuwuh. Muga-muga dheweke dhewe ngerti yen ora ana sing mundur lan ora ana sing bakal ngapura dheweke lan rombongan amarga "pemberontakan sing ora dikarepake".

          Ing kahanan iki, aku pracaya yen pasukan patriotik kudu paling ora nglawan panguwasa ing aliansi karo bajingan liberal disponsori dening oligarki financial manca lan domestik. "Srana woh-wohan sampeyan bakal ngerti wong-wong mau." Ana "titik referensi", sikap sing dadi "test lakmus" kanggo patriot apa wae. Iku mokal kanggo pindhah menyang aliansi karo Satanists lan sodomites, ora ketompo apa "tujuan taktis" aliansi kuwi bakal dijamin. Patriot nyata Rusia ora bakal bisa kuwasa ing kolom sing padha karo "biru iridescent" lan "Chubais pungkasan." Ing kasus sing paling apik, dheweke bakal nasibe para militan saiki "Sektor Tengen", sing, miturut slogan-slogan ultra-patriotik, ditinggalake kanggo mateni bangsane dhewe dening maling terry, pederast lan sektarian Yatsenyuk, Turchinov lan Co. ."
          Sumber asli http://summer56.livejournal.com/
      2. Komentar wis dibusak.
  93. yulka2980
    +1
    16 May 2014
    Iku bakal apik yen Makarevich lan Loginov teka banget, mungkin wektu iki uga bakal entuk lyula, yen ora, aku bubar maca yen Loginov ndhukung Kyiv lan dheweke, padha ngomong, isin dadi Rusia lan saiki mung Siberian! am
  94. Maloros
    +1
    16 May 2014
    Numpes kumpul kanthi cara apa wae! Maidan wiwit karo "onizhedits" kuwi. am
  95. +2
    16 May 2014
    Aku maca kabeh komentar, iku menarik, mesthi, nanging misale jek kula sing padha lali kanggo njlentrehake: 1) Rusia ora Ukraina, ora ketompo carane akeh wong kepengin; 2) Putin dudu Yanukovych. Lan mekaten. Kowe sing arep nang barikade tanggal 18 wis ngerti yen kowe bakal ditanggulangi miturut UNDANG-UNDANG! Ora ana sing bakal main pecut, kaya sing ditindakake Berkut sing ora dikarepake. Apa sampeyan siyap ngadhepi pasukan khusus kanthi pesenan sing cocog, ora preduli apa latihan super sampeyan? Aku ora yakin. Apa sampeyan mikir yen Berkut ora bakal tahan Maidan yen wis didhawuhi? Ora ana wong sing bakal ngadeg ing upacara karo sampeyan; sampeyan bakal bungah yen sampeyan bakal mangkat mung kanthi pukulan lan denda, lan ora bakal nampa ukuman nyata amarga nyebabake rasa sengit nasional. Minus, yen sampeyan seneng, sampeyan bisa ngorbanake rating kanggo pendapat sampeyan dhewe.
  96. +1
    16 May 2014
    "Demokratisasi" kudu ngliwati mburi "demokrat" iki, utawa luwih apik, liwat sirah, mula paling ora ana sing bakal katon, kajaba kanggo mikir babagan carane entuk dhuwit sing duwe!
  97. +1
    16 May 2014
    Dheweke liberal, kaya homoseksual - anggere dheweke tetep bokong, lan suket ora bakal tuwuh ing kana !!! Inggih, kita duwe baton tanpa vaseline kanggo kabeh wath iki .... analy.
    1. Pendaftar
      0
      16 May 2014
      Bapake Ksyusha mbokmenawa bali ing kuburan -
      OPO wis dadi putrine?!
  98. prahara1203
    -2
    16 May 2014
    Kutipan saka skylar
    Aku maca kabeh komentar, iku menarik, mesthi, nanging misale jek kula sing padha lali kanggo njlentrehake: 1) Rusia ora Ukraina, ora ketompo carane akeh wong kepengin; 2) Putin dudu Yanukovych. Lan mekaten. Kowe sing arep nang barikade tanggal 18 wis ngerti yen kowe bakal ditanggulangi miturut UNDANG-UNDANG! Ora ana sing bakal main pecut, kaya sing ditindakake Berkut sing ora dikarepake. Apa sampeyan siyap ngadhepi pasukan khusus kanthi pesenan sing cocog, ora preduli apa latihan super sampeyan? Aku ora yakin. Apa sampeyan mikir yen Berkut ora bakal tahan Maidan yen wis didhawuhi? Ora ana wong sing bakal ngadeg ing upacara karo sampeyan; sampeyan bakal bungah yen sampeyan bakal mangkat mung kanthi pukulan lan denda, lan ora bakal nampa ukuman nyata amarga nyebabake rasa sengit nasional. Minus, yen sampeyan seneng, sampeyan bisa ngorbanake rating kanggo pendapat sampeyan dhewe.

    Aku perwira militèr lair ing tanah Cossacks free. Razin, Cossack ora tau didol kanggo chervonets Tsar, ing ngendi wae para ksatria. Putin lan para birokrat nyolong lan ngedol tanahku, ngrusak tanduran lan pabrik-pabrik, mula dheweke kudu tanggung jawab kanggo apa sing ditindakake. Ora suwe, wong-wong biasa ora bakal kelangan apa-apa kajaba utang lan kabeh wong bakal menyang Moskow. Banjur, gentlemen, hacks brainless, lan scribblers lokal, sing ilang ing kantor lan ing tank lan mbayangno piyambak minangka rembombs, banjur sampeyan bakal ngerti apa perang nyata, nalika sampeyan wedi kanggo mundhakaken sirah. Lan sampeyan bakal kudu mundhakaken sirah kanggo njaluk liwat retak, amarga aku ora mikir yen kabeh daya nyolong iki mlaku menyang pulo, sampeyan bakal nemokake tiket ing Papan nomer siji.
    1. 0
      17 May 2014
      Apa sirah sampeyan wis diunekake? Aja ngrusak jeneng Cossack, sampeyan dudu Cossack!
    2. 0
      19 May 2014
      Wong wadon Krimea liyane, putri saka perwira?
  99. Pendaftar
    0
    16 May 2014
    Nuwun sewu!

    Nanging, miturut pendapatku, bakal kaya biasane -
    Polisi huru-hara bakal mandheg, amarga
    prosesi diijini. Lan kita bakal nyoba
    uncalan tas cellophane karo ijo.
    Apa polisi huru-hara padha bisa nyekel kita, amarga
    wis carane kita nglanggar hukum. Apa aku kudu? Aku uga pengin
    punch iki nonhumans ngrusak ing moncong, nanging ing wektu sing padha ora nglanggar hukum
    lan ora mungkasi ing kunjara.
  100. 0
    16 May 2014
    Deleng ing oyod! Minangka Kuzma Prutkov ngandika. Gratis, jerawat ora bakal metu ing pasuryan sampeyan. Sapa sing entuk manfaat saka goyang prau sing diarani Rusia? Sapa sing mbiayai rawa Moskow? Cetha ora kanca saka Rusia! Mula kesimpulane: sing sapa nglakoni duraka, bakal mangsuli miturut ukum. Ekspresi non-kekerasan pendapat minangka prosedur normal. Sembarang manifestasi kekerasan kudu diukum kanthi abot. Yen hukum ora mrentah ing sawijining negara, kekacauan diwiwiti ing negara kasebut. Mergo ngono.
    1. 0
      17 May 2014
      lan wayahe nguras rawa-rawa
      1. 0
        18 May 2014
        Quote: kastanye
        lan wayahe nguras rawa-rawa

        menyang gambut lan menyang kompor wassat
    2. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"