Kantor Jaksa Agung Ukraina: ora ana kejahatan marang warga sipil sing kacathet

61
Miturut RIA "Kabar", karo referensi kanggo Ukrainia "saluran 5", kepala departemen utama kanggo pengawasan liwat selaras karo hukum ing lingkungan militèr saka Kantor Jaksa Umum Ukraina, Dmitry Vyznyuk, ngandika yen karyawan departemen ora ngrekam kejahatan marang sipil dening Angkatan Bersenjata Ukraina, National Guard lan pengawal tapel wates nalika operasi ing sisih kidul-wétan negara.

"Kejahatan marang warga sipil durung kacathet," ujare Viznyuk.

Elinga yen operasi khusus marang panyengkuyung federalisasi kanthi partisipasi kendaraan lapis baja abot, pertempuran penerbangan lan artileri liwat saka agêng-April.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

61 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 31
    15 May 2014
    Sapa sing bakal mangu-mangu.
    1. + 74
      15 May 2014
      Kutipan saka Trevis.
      "Kejahatan marang warga sipil durung kacathet," ujare Viznyuk.


      Ora ana alesan kanggo nyalahke BANDERS: kasusahan, dudu kaluputan, iku Gusti Allah ora cukup lempung lan nyetak saka GOVNA.
      1. +7
        15 May 2014
        Hey Pushkin! Ya ampun!
        (Ngapunten, aku ora bisa nolak, ngguyu ... +)
        1. +4
          15 May 2014
          Mung wae ora ana sing nulis statement, mula ora ana kejahatan. Lan yen ana wong sing nulis, dheweke bakal getun. Interogasi bakal narik pelamar nganti ora ana. Lan kasunyatan manawa media kebak bahan kanggo miwiti kasus, mula jaksa Ukrainia ora nonton TV, ora duwe wektu, kudu ngetung maneh kickbacks.
          1. +1
            15 May 2014
            Ing panggonan sing padha, lustrators mlaku ing ngisor jendhela saka kantor jaksa. Babagan Channel 5 ing umum, aku ora bakal ngomong apa-apa
        2. +5
          15 May 2014
          Ya, ing ngendi para aktivis hak asasi manungsa Ukraina iki?
          Endi pak "pembela HAM" Rusia kita?
          Duwe banyu ing tutuk?
          Wektu liar saka pelanggaran hukum wis teka ing Ukraina .... am
          1. 0
            15 May 2014
            zanoza - ora banyu, nanging mergo, padha njupuk bebarengan, lan padha digunakake mati balung master.
          2. +1
            15 May 2014
            Iki, kene, dibungkus mikropon. keprungu
    2. + 13
      15 May 2014
      Kutipan saka Trevis.
      Sapa sing bakal mangu-mangu.

      Kayane PBB perang ing kana, apa hubungane tentara Ukraina wassat
    3. +8
      15 May 2014
      Kutipan saka Trevis.
      Sapa sing bakal mangu-mangu.

      ing mratelakake panemume, mung saboteurs Rusia saiki tetep ana. menarik, nanging padha ngobong kantor jaksa ing Mariupol, apa iki tetep? wong diobong ing Odessa lan ora tetep?
    4. + 16
      15 May 2014
      Kantor Jaksa Agung Ukraina: ora ana kejahatan marang warga sipil sing kacathet wong bodho
      Aku rumangsa ukara kasebut luwih cocog ing kene: Ing adegan kejahatan marang warga sipil, jaksa durung dikenali. ngguyu
      Mergo iki.
    5. +8
      15 May 2014
      "Kantor jaksa ora nyathet kejahatan marang warga sipil dening prajurit Angkatan Bersenjata Ukrainia, Pengawal Nasional lan pengawal wates sajrone operasi ing sisih kidul-wétan negara."

      Ya, dadi saliyane 30 ewu Angkatan Darat, Garda Nasional, tentara bayaran, SBU lan bahan peledak sing setia, uga ana penjaga perbatasan? Inggih, kabeh ditarik menyang Slavyansk! Lan pikiran sampeyan, iki ora malah Donetsk karo 1 yuta pedunung lan tetanggan Makeevka karo 800 ewu pedunung. Angkatan Bersenjata Rusia bisa pindhah menyang Kyiv, dheweke ora bakal ketemu prajurit utawa polisi siji !! ngguyu
      1. +2
        15 May 2014
        Quote: Gusti saka Sith
        . Angkatan Bersenjata Rusia bisa pindhah menyang Kyiv, dheweke ora bakal ketemu prajurit utawa polisi siji !!

        Dadi ora ana polisi ing kana, mung gangster utawa sampah sing ora kuwat, lan prajurit patriotik sejatine rakyate lungguh ing cadangan kanggo tentara kita. Ora ana prajurit ing Slavyansk, mung ghoul.
    6. +3
      15 May 2014
      Kantor jaksa saka Ukraina dhewe nindakake Kadurjanan iki!!!
      1. +5
        15 May 2014
        Apa bener? Ora tetep? Kantor jaksa ora pengin nongkrong ing pasukan lengkap kanggo dina (contone) ing Kramatorsk? Utawa metu ing dalan :)))
    7. +3
      15 May 2014
      masalahe dudu apa sing diomongake, nanging pendapat "pestilence" maneh bakal tetep meneng lan ora ana sing bakal narik wong-wong mau, lan iki mung nyebabake para pembunuh.
    8. angolaforever
      +3
      15 May 2014
      Nanging apa babagan eksekusi detasemen khusus Kalomoisky "Dnepr" sing ora nganggo senjata? Ana uga video.
    9. nvv
      nvv
      +6
      15 May 2014
      Lan wong iki ujar manawa ana kejahatan.
      1. +1
        15 May 2014
        Kutipan saka nvv
        Lan wong iki ujar manawa ana kejahatan.


        Iku bakal begalan rauh! Dheweke dadi geni lan kabeh iku salahe! :)))
        A tembung tengen lan Khan kanggo kabeh komunisme ing Ukraina!
        1. nvv
          nvv
          +1
          15 May 2014
          Aku rumangsa ora bakal sukses.
          1. nvv
            nvv
            0
            15 May 2014
            Sing nomer loro lunga lan dudu komunis.
          2. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        15 May 2014
        Ya, komunisme saiki ora diajeni. Radikal mung kudu dirungokake!
        Padha nulis nang endi wae aku ora ngelingi ngendi iku bener sing pasukan arep menehi 48 jam kanggo evakuasi populasi sipil saka Slavyansk lan Kramatorsk, lan sawise iku sing ora ninggalake bakal dianggep teroris lan bakal ngebom kabeh kutha abot. artileri.
        luwih akeh ngomong karo wong bodho iki, ing geni neraka kabeh roh jahat !!! am
    10. Komentar wis dibusak.
    11. +2
      15 May 2014
      Mula Kejaksaan Agung ora kena, lan Rada lan "pemerintah" dilewati. Lan ing sisih kidul-wétan, kabeh tanpa pangecualian minangka teroris. Tingkat sinisme sing paling dhuwur.
    12. 0
      15 May 2014
      AAAA aku nangis!!!!
      Serega (Sapper) bener nulis iki:
      "Mung ora ana sing nulis statement, mula ora ana kejahatan ..."
      Negara pikun karo karyawan sing padha ing Kantor Kejaksaan! Dhuwur idiocy, pitenah, impudence lan shamelessness!
      Su.ki opo kowe, ojo ngisin-ngisini jagad kabeh!!!! am am
      Gusti ora weruh Timoshka sethithik !!!!!!
    13. +1
      15 May 2014
      "Buku Putih" kanthi bukti kejahatan junta Kyiv, disiapake dening Kementerian Luar Negeri Rusia. Tujuan utama Kertas Putih yaiku kanggo menehi pendapat umum babagan fakta lan bukti nyata babagan acara ing Ukraina lan kanthi mangkono nyumbang kanggo pambentukan penilaian sing ora dipolitisasi, ora bias, identifikasi lan penuntutan sing tanggung jawab kanggo tumindak ilegal ...
      Nanging ana siji TAPI, kaya sing kedadeyan ing Ukraina, Eropa lan AS EVERYTHING!!!! panguwasa iku buta aksara, ora bisa maca. Lan mung bisa nguwuh ing Rusia, kaya serigala ing rembulan.
      1. 0
        15 May 2014
        Kutipan saka xenod55
        "Buku Putih" kanthi bukti kejahatan junta Kyiv, disiapake dening Kementerian Luar Negeri Rusia.


        Kowe bener! Tuduhan kasebut. Lan ora kanggo Kyiv kanggo neliti lan nimbang iku. Nanging sayangé ora rampung.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Komentar wis dibusak.
    14. +1
      15 May 2014
      Zhorik ora salah apa-apa ...
      lan kok kaget, sawise bank dirampok dening prajurit Narnia .... nalika "jebul" mung pengin nglindhungi dheweke ....
    15. Komentar wis dibusak.
    16. 0
      15 May 2014
      Novodvorskaya, Makarevich, Ksyusha, Puski lan wong sing ngandhani bebener liyane uga isih keplok tangan.
      jaksa Ukrainia. Ing sawijining dina, dheweke pengin maju kanthi dhukungan
    17. 0
      15 May 2014
      Sampeyan perlu kanggo "ndandani" lan "ora sok dong mirsani" mengko ing statistik
  2. +4
    15 May 2014
    Sade kantor jaksa saka korup Kyiv panguwasa.
    1. +1
      15 May 2014
      Quote: Raksasa Pikiran
      Sade kantor jaksa saka korup Kyiv panguwasa.



      Kejaksaan mung medeni
      1. +4
        15 May 2014
        Iki dudu artikel, nanging lagu! Aku wis nglilani dheweke menyang kantor - kabeh wong dadi kacang! Viznyuk performs - Kabeh apik, marquise ayu!
        Ya, kanggo siji statement kuwi, kantor jaksa kabeh kudu buyar!
        Iki dudu kantor jaksa, nanging sawetara jinis manuk unta!
      2. +2
        15 May 2014
        Kutipan saka bulvas
        Kejaksaan mung medeni

        Yen Jaksa diwedeni, jaksa kaya apa?
        1. +1
          15 May 2014
          Quote: wong awam
          Yen Jaksa diwedeni, jaksa kaya apa?



          Apa iku pitakonan?

          Yen ya, banjur marang sapa?
        2. +2
          15 May 2014
          Quote: wong awam
          Yen Jaksa diwedeni, jaksa kaya apa?

          Dheweke ora duwe jaksa sing padha.
  3. Joyly Roger
    +1
    15 May 2014
    Carane liyane?)))
  4. Alexey N
    +2
    15 May 2014
    Wis video ora bukti yen kriminal iku kanca Washington. Zombi massal lan suap nindakake tugase.
    1. +1
      15 May 2014
      Kutipan: Alexey N
      Malah video kasebut ora dadi bukti

      Video-video kasebut dipalsukan dening Moskow. Sanajan pissing ing mripate, kabeh bakal padha.
  5. +1
    15 May 2014
    Viznyuk, asosiasi karo kutha ovnyuk, penggemar aspen sing padha ...
  6. +4
    15 May 2014
    Kantor Jaksa Agung Ukraina
    "Kejahatan marang warga sipil durung kacathet," ujare Viznyuk.
    ........ institusi iki durung direkam ing Ukraina, uga Pengadilan Konstitusi ...... nalika bandit ing kuwasa, negara dadi bandit .... kanggo woro-woro kuwi, Viznyuk duwe jeneng sing cocog .... nuwun, iki dudu tas twirling
    1. +2
      15 May 2014
      Kutipan saka: strannik595
      institusi iki ora kacathet ing Ukraina,

      Aku setuju.
      Ing kene kudu milih prokurov saka Moskow. Poklonsky ora ana maneh. Ana siji kanggo kabèh Ukraina, lan siji wis makarya ing Crimea. Chaika bakal entuk luwih akeh buruh. ngguyu
  7. +2
    15 May 2014
    Lan materi video ora bukti mesthi. Mesthi gaji wis ana ing sayuran ijo lan ora ing hryvnias! negatif
  8. +2
    15 May 2014
    "Kejahatan marang warga sipil durung kacathet," ujare Viznyuk.

    Iku amarga padha ora ngrekam ...
  9. +1
    15 May 2014
    Inggih, wow, lan pati warga sipil sing ora bersenjata wis ora dianggep kejahatan maneh.
  10. +2
    15 May 2014
    Mesthi ora. Sawise kabeh, sing ora setuju karo Kyiv diumumake separatis. Lan iki meh kabeh populasi wilayah ing ngendi operasi punitive ditindakake.
  11. +4
    15 May 2014
    Mesthi, Bandera dudu bagéan saka tentara biasa. apik alesan
  12. 0
    15 May 2014
    Pernyataan kasebut kudu dingerteni para warga SE. Ayo padha ngerti ing Kulon ora ana bebener. Saiki mung tawuran...
  13. +2
    15 May 2014
    "Wong sing bisa ngapusi kapercayan ora ana maneh wong, nanging kewan. Lan ora mung sembarang - ngomong, dheweke ora narik kidang abang, nanging babi rampung."
  14. dik-benteng
    +3
    15 May 2014
    Perlu ing Rusia kanggo nggawe dana sing kapisah kanggo mbantu para korban kejahatan fasisme Ukrainia. Kanggo nyedhiyani pitulungan materi kanggo kulawargané wong sing tilar donya ing Odessa lan Donbass, kanggo nyedhiakke bantuan kanggo kulawargané milisi mati, uga wong-wong sing tatu lan cacat, minangka baris kapisah. Atur perawatan ing rumah sakit lan klinik paling apik ing Federasi Rusia. Iku seng di pengeni sing siji-wektu bantuan kanggo kulawargané milisi mati, kalebu. lan sukarelawan saka negara liya, paling sethithik 3 yuta rubel. Iki bakal nguatake semangat para pejuang, dheweke bakal ngerti yen kulawargane ora bakal ditinggal yen mati, lan masyarakat kudu ngerti yen dheweke gelut, kalebu. kanggo kita. Sing mung bakal ngatur dana iki, mesthi, kaputusan iki kudu digawe ing tingkat federal.
  15. 0
    15 May 2014
    Kantor jaksa Ukrov uga kudu dituntut.
  16. +5
    15 May 2014
    Iki munafik!!! Ing Mariupol tanggal 9 Mei, sanalika Maydanuts mlebu kutha, telu wong lanang sing lungguh ing kafe, ngobrol kanthi tentrem lan ngombe bir, ditembak saka bedhil mesin abot. Kajaba iku, langsung lan tanpa bebaya, lan saiki junta ora nganggep iki minangka kejahatan! Iki malah sadurunge ditembak ing bangunan Mentri Dalam Negeri kutha lan bali geni ing juntas. Pengangkut personel lapis baja mung nyopir lan langsung mbukak tembakan. Ya, makhluk kasebut ing tiang lampu kudu disiarake. banjur kanthi kendel ngomong yen pancen mangkono!
  17. APS
    0
    15 May 2014
    Viznyuk ngumumake kanggo kantor jaksa. Lan ing kantor kejaksaan mung ana makhluk bisu. Dheweke ora bisa ngomong utawa nindakake apa-apa.
  18. +1
    15 May 2014
    Kutipan: Alexanderrr
    "Wong sing bisa ngapusi kapercayan ora ana maneh wong, nanging kewan. Lan ora mung sembarang - ngomong, dheweke ora narik kidang abang, nanging babi rampung."

    Lan ing kidang sing ora matur nuwun, malah narik sedulur
    1. +1
      15 May 2014
      Mangga, ora nglanggar. Kancil ora ana ing alam. Lan umume, ora ana kewan sing ora sopan (kajaba jackal Kipling). keprungu
  19. Artis
    0
    15 May 2014
    Ora ana sing bakal lali karo bocah wadon ayu sing ditembak nalika menehi bantuan medis kanggo milisi sing tatu ...
  20. +2
    15 May 2014
    Ing getih fasis, pamriksan ora nemokake manungsa ...
  21. nika08
    +3
    15 May 2014
    Kok kaget! Kene ing warta padha nuduhake bajingan Trupchinov, sing nuduh kidul-wétan saka inciting perang lan ambruk negara, lan uga dipuntudhuh Simonenko lying lan misinforming populasi, senajan marang bebener Absolute. Dadi Trupchinov dhewe mrentahake jaksa supaya ora nemokake bukti kejahatan Nazi, aku ngarep-arep urip nganti pengadilan para bajingan iki.
    1. Alexander65
      +1
      15 May 2014
      Bab liya ora jelas, mulane, media kita ora nuduhake pidato Simonenko, Efremov, Levchenko ing Rada, sing diarani fasisme fasisme lan Turchinov bengok-bengok kaya potong. Lan iki dudu agen Rusia, iki wong Ukrainia.
  22. Sergey 57
    0
    15 May 2014
    Kaya "Wah, kita, ora ana, ora cola, kenapa kita, nanging kepiye maneh ora mungkin. chi sho?"
  23. 0
    15 May 2014
    Dheweke dadi junta lan huynta ing Afrika .... (malah Buk M didorong menyang Tenggara)
  24. SongnyaDV
    +2
    15 May 2014
    Yen dideleng saka kandhane Kejaksaan, sing manggon ing Ukraina dudu Manungsa utawa Kejaksaan, ORA ngerti apa iku Wong Damai (warga).
  25. 0
    15 May 2014
    Dekorator karo pengalaman saka Kantor Kejaksaan Agung bakal nindakake registrasi legal operasi militer ing Tenggara. Murah. Lisensi US-EU.....
  26. 0
    15 May 2014
    Apa sampeyan, warga, nesu? Simpen syaraf! Ora ana kejahatan sing direkam kanthi alesan sing sah: ora ana ing bagean formasi sing digawe resmi. Pengawal Nasional ora sah ana - iki bandit murni! Lan "separatis lan teroris" tumindak saka sisih Novorossia - kanthi tembung liya, bandit sing padha. Akibate, dudu warga sipil sing tiwas, nanging bandit ing pertarungan gangster. T. VARI! Sampeyan kudu nyumerepi ing kiriman ing sadawane KHRESCHATIK!
  27. +3
    15 May 2014
    Hmm .... Menarik, nanging mbokmenawa warga MARIUPOL, kaya penduduk Odessa, nembak awake dhewe? Donya kabeh nonton video sing ana puluhan, kabeh kajaba Ukraina .... Aku ngomong wingi ing forum Lviv - wong ora ngerti apa-apa, malah ora ana ing warta ... Nalika aku uncalan mati pranala kanggo wong-wong mau, padha mung horrified .. Senajan lan ana cukup bodho, nanging loro saka saru lan moyoki, ora ana bantahan ... residents Lviv mistook kula kanggo penduduk ing South-East lan akeh wrote condolences lan "terus ana" .... Dadi aku ora nggawe pangertèn kanggo nyebar label Bandera menyang kabeh Kulon Ukraina .

    Gabung karo panjelasan, dheweke ora nglarang lan sampeyan bisa nulis tanpa ndhaptar, sing utama yaiku tanpa ngenyek lan tenang
    http://transkarpatia.net/

    Lviv mesthi luwih adhem, dheweke ngomong omong kosong tanpa mikir ing endi buktine

    http://portal.lviv.ua/news/2014/05/13/231547.html
    1. +1
      15 May 2014
      Ora ana fakta kanggo ya lan sensor, versi Turchinov ditulis kanthi apik, kira-kira 300 saboteur Rusia kanthi peluncur granat lan senapan mesin ing operator personel lapis baja sing nyerang departemen polisi ing Mariupol lan mateni kabeh wong nganti detasemen Pengawal Nasional teka lan padha mlayu. cowardly ninggalake senjata. Lan menehi kritik dening komentar, akeh ing padha pracaya. Mesthi, padha ora menehi senjata, sanajan iku bakal dadi kamenangan epik, lan carane, karo cordon kuwi pasukan ngumumake, 300 saboteurs ing wojo. operator personel bisa break liwat "selokan gedhe" ing tapel wates. Senajan, ing umum, komentar ora muji panguwasa wis tambah wiwit Januari, supaya padha ditutup.
      Sing paling menarik yaiku ing komentar Ukraina duwe mungsuh internal, yaiku Tymoshenko, sakperangan alesan dheweke nesu, lan dheweke nyalahake dheweke kanggo kabeh, utamane, ternyata sukses banget ing perang diterangake kaya ing ngisor iki. :
      Henchmen Tymoshenko nindakake kabeh kanggo discredit Turchynov lan co., kanggo ngrusak kredibilitas lan mimpin kanggo kamenangan BYuT Mulane, dheweke ora melu perang lan melu urusan sipil, contone, mbatalake reformasi pensiun. kanggo njaluk dhukungan saka pamilih tuwa.
      Dadi dheweke duwe perjuangan dhewe ing kana.
  28. Strgius
    0
    15 May 2014
    Ha! Sapa sing bakal mangu-mangu!
    Iku bakal ngageti yen padha ngandika liya.
  29. 0
    15 May 2014
    Kanggo akeh wong aneh Kyiv ing Wétan Ukraina, ora ana populasi sipil, nanging ana teroris lan bandit bersenjata, kalebu bocah-bocah! Mulane, ora ana kejahatan marang warga sipil! Iku bakal menarik kanggo katon ing kantor jaksa lan liyane Kyiv coves nalika printah muni: - "Tangia, pengadilan wis teka kanggo pass ukara"!
  30. +1
    15 May 2014
    Apa wae sing kedadeyan ing sisih kidul-wétan Gen. Kantor jaksa Ukraina ora nganggep iki minangka kejahatan.
  31. +1
    15 May 2014
    Dadi banderlogs ora nganggep Rusia dadi wong! Ora ana wong - ora angkara. Zviz.duk sialan!
  32. +1
    15 May 2014
    Ukraina - ngendi iku? ngguyu
    Dene jaksa, ing Kutub Gulyai iki kabeh padha homo.... oh.. tengen. ngguyu karo bedhil iku hukum kanggo dhewe ....
  33. +2
    15 May 2014
    mesthi! Sawise kabeh, Jaksa Agung Ukraina saiki dadi Makhnitsky-Bandera saka "kabebasan" Apa dheweke arep "ngrekam" kejahatan marang awake dhewe? Miturut cara, iku kudu nyatet sing saiki pamaréntah Ukraina 90% dumadi saka wakil saka organisasi Bandera-fasis "Svoboda" lan pribumi saka wilayah kulon Ukraina, utamané wilayah Lviv, lan mung 10% diencerke karo. kabeh jinis oranye, kayata Menteri Bahan Bakar lan Energi Sold lan Keuangan Shlopak Iki dianakake ing dhuwur ing Presiden Yushchenko. swindler, kang tumindak unprofessional langsung digawa mudhun hryvnia dening 50%. Sajrone "Maidan" iku salah siji saka sawijining pemimpin, kanggo manfaat iki, mbokmenawa lan ditunjuk kanggo posisi iki.
  34. vedross
    +1
    15 May 2014
    Aku kaget carane wong Ukraina hawala permen karet iki saka junta. Apa permen karet sing dikunyah iki pancen manis banget supaya kabeh tenang ing Ukraina lan ora ana kedadeyan kaya ngono? Apa ide nasional "mo.skolaku to g.illyaku" anget kabeh sing isih ana ing jiwa nganti goroh langsung ora kena? Apik banget, apik banget.
    1. +1
      15 May 2014
      Iku mung sing mayoritas ing Ukraina manggon ing donya sethitik mulyo dhewe. Lan nyetel tanggal kanggo awake dhewe. Dheweke mikir: "Ana pemilihan (utawa liyane), lan kabeh bakal apik langsung. Iku tetep dadi sabar." Iku mung kanggo dangu.
  35. +2
    15 May 2014
    tenan, kabeh padha KUWAT ana ... apa sing dikarepake? scam iki bakal mungkasi rauh ... ngendi kanggo nyalahke?
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      15 May 2014
      Kutipan saka Silkway0026
      tenan, kabeh padha KUWAT ana ... apa sing dikarepake? scam iki bakal mungkasi rauh ... ngendi kanggo nyalahke?

      kok kudu disalahake, digolongake maneh, enggal dadi milisi rakyat ngguyu bakal ngomong yen kita wis suwe pengin dadi milisi, kita mung wedi karo junta iki !!!
  36. 0
    15 May 2014
    Ili proda6nije tvari ili nazicti: drugije Liza v prokurature ukraini cej4as rabotat ne mogut, covect im ne pozvolajet!
  37. 0
    15 May 2014
    "Kantor Jaksa Agung Ukraina: ora ana kejahatan marang warga sipil sing kacathet"

    Lha, sapa sing bakal mangu-mangu. Cangkang sing tiba ing Slavyansk lan Kramatorsk, sawise kabeh, kanthi bantuan kamanungsan.
  38. -1
    15 May 2014
    Ing Donetsk lan Lugansk ora ana kantor jaksa? Ayo dheweke nyelidiki lan nggawa kasus menyang pengadilan. Apa ora ana wong jujur ​​sing isih ana ing kantor kejaksaan?
  39. +1
    15 May 2014
    "Kaadilan Didol!"
  40. 0
    15 May 2014
    Lan sapa sing banjur mangu-mangu keputusan kasebut? Sapa sing ngira bakal beda?
    Utawa wong liya durung ninggalake umur dongeng bocah:
    "Crita saka carane Turchinov lan Yatsenyuk mratobat"
  41. 0
    15 May 2014
    Para penjahat ora weruh apa-apa kejahatan ing tumindake??? ... mergo aku ora kaget...
  42. 0
    15 May 2014
    Kabèh wis ayem ing Bagdad, kabeh ayem ing Bagdad.
  43. 0
    15 May 2014
    Nalika procurator Voznyuk iki dieksekusi, kabeh wong ing saubengé bakal dilaporake yen iki dudu eksekusi, nanging minangka ganjaran kanggo manfaat sing kepungkur. Carane iki Kyiv njaluk menyang cynicism?!.. Turchinov ing Rada rampung untied. Kapan bakal dirilis?! -Ana akeh negativitas saka Ukraina iki.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"