Kyiv ngomong toko, utawa Good ngendi kita ora

162
Tabel bunder ing Ukraina, miturut penyelenggara, minangka upaya kanggo nemokake cara sing tentrem metu saka krisis Timur. Ing 14 Mei, "buruh sementara" Kyiv lan panyengkuyung saka wilayah independen padha ngumpul ing meja negosiasi. Para "separatis" ora gelem melu acara kasebut. Miturut sumber liyane, dheweke ora diundang. Ing sawetara minggu kepungkur, pers wis kepunjulen karo propaganda, lan dadi ora mung angel kanggo nyekel bebener, nanging wis ora mungkin. Iwak-bebener ora manggon ing tlaga lendhut.

Kyiv ngomong toko, utawa Good ngendi kita ora


Yen padha ora diundang, banjur katon kaya bodho: Kyiv, iku dadi metu, wis bener nilar wilayah breakaway. Utawa dheweke ngarepake perang sipil sing nyata lan menang. Apa, kanthi dhukungan saka prajurit NATO? Utawa penjaga perdamaian PBB? Nanging, meh ora ana bedane antarane pisanan lan kaloro.

Yen pamimpin kidul-wétan dhewe ora gelem, posisi kasebut ora katon sacara politik ngyakinake - utamane amarga Moskow nimbali sisih kidul-wétan ing wektu kanggo "meja bunder". Ora ana wonder wakil OSCE ngelingi yen gagasan "peta dalan" didhukung dening Vladimir Putin. Ing sisih liya, para "separatis" ora nganggep wilayahe minangka bagean saka Ukraina, lan mulane penolakan kasebut katon logis. Yaiku, ide federalisasi sawise rong referendum wis dikubur.

Dhiskusi meja bunder dipimpin dening diplomat Jerman Wolfgang Ischinger, komisaris OSCE. Acara kasebut dirawuhi dening mantan présidhèn Ukraina Kuchma lan Kravchuk (kanggo sawetara wektu saiki padha ora bisa dipisahake - ketoke, padha disambungake dening aspirasi demokratis), calon presiden, Duta Besar Amerika Geoffrey Pyatt lan wong liya sing prihatin babagan masa depan sing cerah. saka independen. Yushchenko ora diundang menyang "meja" (padha ngomong yen dheweke banget gelo).

Miturut koresponden "Westi" Alexander Balitsky, rezim Kyiv mrentah gubernur lan oligarki Sergey Taruta sing ditunjuk kanggo ngomongake Donbass.

Nanging, Olena Bondarenko, anggota Verkhovna Rada saka Partai Wilayah, ngendika yen ora ana wakil saka Tenggara ing rapat kasebut, mula ora ana sing bisa ngobrol. Dheweke uga nambahake manawa ora bisa nindakake operasi militer nglawan rakyate dhewe.

Yatsenyuk mantra sihir: reformasi konstitusional, desentralisasi kekuwatan, perang nglawan korupsi, kebijakan ekonomi lan kamanungsan. Iku kabeh. Dadi cetha yen "operasi kontra-teroris" bakal terus.

situs Ukrainia "Kontroversi" nyerat babagan meja bunder kaya ing ngisor iki:

"... ora mung" separatis ", nanging malah cukup sah wakil saka swadaya lokal ing wong saka, contone, wakil saka Dewan Daerah Luhansk, padha ora diundang kanggo kumpul saiki peacekeepers. Senadyan kasunyatan sing Arseniy Petrovich dhewe dijenengi wakil saka elit politik lokal antarane wong-wong mau karo kang siap kanggo rembugan. Yen mung padha beradab miturut Yatsenyuk. Inggih, Arseny Petrovich - wong capricious kondhang - marang tembung, njupuk tembung. Napa ngundang wong barbar sing dipilih saka Timur menyang pesta - aku ngira, lan tanpa ana wong sing mutusake nasibe.

Nanging, deputi lokal bisa nyenengake kanthi nyatane yen meja bunder ora nemokake pojok ora mung kanggo dheweke - presiden katelu Ukraina ora diundang. Yushchenko gelo, bab kang ora gagal kanggo ngandhani manungsa beradab liwat lambé saka wong sing dilatih khusus, Irina Vannikova. Sekretaris pers Viktor Andreevich kanthi entheng mbabarake rencana sing ora penting saka produser meja bunder: "Para inisiator ngetrapake kepentingan politik pribadi lan mutusake nilai ing ndhuwur kapentingan nylametake negara, lan katon politisi ora siap ngrungokake bebener. lan evaluasi alasan sing salah.


Oh, statement liyane apik tenan. Penyelamat liyane Ukraina muncul - Yushchenko. Apa dheweke wis nyoba dhewe ing peran iki?

Pak Yushchenko uga nggawe pratelan marang para panguwasa saiki yen dheweke mesthine ilang Crimea. Nyura saka Polemika nyathet: apa ora ing wektu Ukraina ilang atusan kilometer saka lenga-prewangan beting mati babagan. Serpentine?

Analis El Murid mikir "Meja Bundar persatuan nasional" sing dianakake dening "junta", acara "pancen ora ana gunane". Miturut panemune, "sepur wis mangkat." Tegese, wektu dibuwang.

"Temenan, Kyiv ora nyoba ngerti apa sing kedadeyan. Yagene, ing rong sasi wiwit eksekusi ing dalan Institutskaya, telung wilayah Nezalezhnaya wis mlayu saka Kyiv, kaya wong lara lara. Operasi punitive terus, wong mati. Ing kahanan kaya mengkono, iku ndadekake ora pangertèn kanggo pirembagan bab sistem negara - wong utamané kasengsem ing keamanan, lan mung banjur - carane padha bisa manggon ing mangsa padhang lan seneng.


Miturut El-Murid, ora ana keputusan sing bisa ditindakake ing meja bundar. Sing disibukke junti yaiku golek mungsuh. Ing kene, mesthi, Rusia ("negara tetangga") teka ing lengen.

"... Ing immaturity saka undergrowth, kanggo wong liya kanggo nyalahke, nanging ora wong, bisa lantaran kanggo kabeh limo owah-owahan hormonal ing eling - cupet, apa kanggo njupuk saka wong. Nanging nalika kabeh klompok populasi tumindak kanthi cara sing padha, mula pitakonan babagan kesehatan mental kabeh bangsa ora bisa ditanggulangi.

Saiki, Meja Bundar tumuju ing arah sing padha. Ana persetujuan babagan pitakonan sapa sing dadi mungsuh. Sapa sing luput. Sapa sing kudu diilangi supaya urip luwih nyenengake. Sampeyan kudu ngerti manawa solusi positif kanggo masalah kasebut isih ora bisa ditindakake kanthi prinsip, yen mung amarga dheweke ora nggoleki papan kasebut.




Asil saka "tabel" nyimpulake "Saluran pisanan". Sawetara rincian menarik muncul. Contone, babagan wicara Klitschko.

“Wong wetan kudu ana - wibawa. Sing delegated dening residents saka wilayah wétan - Lugansk, Donetsk. Sapa sing dipercaya. Sapa sing bisa makili kepentingane,” ujare.

Miturut Yatsenyuk, Kabinet Menteri kudu pindhah menyang tur ing wilayah kidul-wétan lan ngatur "meja bunder" ing kana. Iku banjur peran Kuchma lan Kravchuk dadi cetha: pamaréntah interim diangkat wong-wong mau "moderator" saka tabel kidul-wétan.

Apa sing dipikirake para wakil Republik Rakyat Donetsk babagan negosiasi kasebut?

"Ora ana negosiasi sing bisa ditindakake nalika ana serangan bersenjata Slavyansk, operasi punitive ing Krasnoarmeysk, penembakan polisi, sing ora pengin nembak warga sipil ing Mariupol. Sing, apa jenis meja rembugan bisa kita pirembagan bab ing kasus iki? Mesthi, iki minangka kemunafikan saka urutan paling dhuwur, "ujare Miroslav Rudenko, ketua umum DPR.

Wolfgang Ischinger ora ngomong apa-apa konkrit kanggo para rawuh. "Aku pengin ngomong yen sampeyan bisa ngandelake aku lan timku. Aku ing kene kanggo nulungi sampeyan, kanggo kerjo bareng karo loro co-kursi, kanggo nggawa negara apik iki menyang Eropah, lan kanggo mesthekake masa depan makmur kanggo iku, "iki tembung kang dipetik dening Channel One.

Iki bisa ditambahake yen wong-wong saka tilas USSR wis suwe nggunakake dongeng babagan masa depan sing padhang, ora mandheg percaya karo plote. Iman iki padha karo agama. Sampeyan mung kudu slamet ing wektu sing angel - lan ing kene, masa depan.

USSR ambruk ing 1991, nanging dongeng slamet. Mung saiki "ayu adoh" dijanjekake ora dening panguwasa komunis Soviet, nanging dening wakil saka swarga kapitalis Western. Lan akeh wong Ukrainia percaya yen langkah menyang Eropa kanthi otomatis bakal menehi rasa seneng.

Nanging mung apik ing ngendi kita ora.

Dideleng lan dikomentari dening Oleg Chuvakin
- khusus kanggo topwar.ru
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    162 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 41
      15 May 2014
      Atap genteng-genteng bergesekan alon-alon.

      Kesan sing Yaytsenyuk lan liyane wong bodho padha ora ngerti apa maneh. Pangarep-arep mung kanggo 3,14 dina. Lan sing siji wis Psaki durung rampung ing ngarep. wassat
      Madhouse. Siji pleases - gendheng iki diunekake ing 3,14ndostan. Coba deleng sapa sing dipilih Babama lan keluargane dadi asisten. De beat on de generator.
      1. Alexey N
        + 25
        15 May 2014
        Akal sehat wis suwe migrasi saka pinggiran. Aku ngarep-arep menyang Rusia.
        1. + 38
          15 May 2014
          Lan akeh wong Ukrainia percaya yen langkah menyang Eropa kanthi otomatis bakal menehi rasa seneng.
          Inggih dibenturi watu! Lan iki minangka integrasi Eropa utama ...
          1. +9
            15 May 2014
            Bugaga. fotone keren +
            1. + 48
              15 May 2014
              Sawetara musik sing luwih apik saka sisih kidul-wétan Ukraina
              1. + 18
                15 May 2014
                teks gedhe! Ketoke saka ati. Aku salaman karo MASKAL iki!
              2. +1
                15 May 2014
                ing jaman kita, minangka gelar kehormatan. Lan dheweke uga mesem: "Kekuwatan eksekutif" (saka tembung nggawa
                ing eksekusi).
              3. +4
                15 May 2014
                bocah sing mulya! lagu kasebut langsung katon ing ati! Gusti mberkahi dheweke lan kanca-kancane. Rusia karo sampeyan
          2. Komentar wis dibusak.
          3. zgd_se_1955
            +7
            15 May 2014
            Lan siji iki karo otak diantemi "Vital", ngendi dheweke menek?
            1. + 33
              15 May 2014
              Mung siji sing melu rembugan, sing nomer loro ora diundang (utawa ora gelem teka), nanging rembugan kasebut sukses! wong bodho wassat
              1. +8
                15 May 2014
                Kutipan saka Canep
                Mung siji sing melu rembugan, sing nomer loro ora diundang (utawa ora gelem teka), nanging rembugan kasebut sukses!

                admin arep keliling tenggara eseman Kravchuk lan Kuchma - moderator meja bunder ngguyu patemon moderator, tandha ireng, apa farce. bravo junta kanggo mutiara liyane
                1. +2
                  15 May 2014
                  lan apa sing dikarepake saka wong-wong mau, sapa guru?Yen ora kanggo briefing, padha menehi mutiara kuwi, apa sampeyan mikir, apa padha nglebur omah edan?
              2. +2
                15 May 2014
                Kutipan saka Canep
                nanging rembugan sukses!

                ing hubungan karo wong, iki tegese monolog karo dhewe ... utawa bifurcation.
                Apa sing digatekake lan diamati ...
              3. +2
                15 May 2014
                Ayo, wong edan padha nglumpuk kanggo tata cara, kanggo njaluk saperangan suntik supaya orderlies ora bakal padha kapisah! mandheg
              4. Daemon
                + 12
                15 May 2014
                asil negosiasi ora angel mbayangno ...
              5. +4
                15 May 2014
                Kutipan saka Canep
                Mung siji sing melu rembugan, sing nomer loro ora diundang (utawa ora gelem teka), nanging rembugan kasebut sukses!

                peran Kuchma lan Kravchuk: pamaréntah interim diangkat dadi "moderator" saka tabel tenggara.

                Yeltsin lan Shushkevich duwe wektu kanggo mati, nanging Kravchuk bisa lan kudu njawab konspirasi Belovezhskaya. Dadi ayo menyang kidul-wétan kanggo "moderat", muga-muga bisa ngatur "moderat" kanggo dheweke ing kana.

                PS Ndhuwur ora ana hubungane karo moderator situs iki
                1. +2
                  15 May 2014
                  Quote: Nagant
                  Dadi ayo menyang kidul-wétan kanggo "moderat", muga-muga bisa ngatur "moderat" kanggo dheweke ing kana.

                  PS Ndhuwur ora ana hubungane karo moderator situs iki


                  lan iku cetha sing ora ngguyu
              6. +2
                16 May 2014
                Dheweke ngomong karo awake dhewe lan bubar. Checkpoints cedhak Kyiv wis disetel, yen bisa dingerteni kanggo nglindhungi wong bodho, amarga wong sing dilatih biasane bakal ngliwati, nanging babagan spesialis, aku biasane meneng ...
          4. + 19
            15 May 2014


            Pendosy banget bisa ditebak, cara-carane ora owah nganti pirang-pirang abad, ora kaya Putin. Kaya main game strategi karo komputer, yen sampeyan ngerti algoritma tumindak mungsuh virtual, mula dadi ora menarik.

            Ancaman. iku lucu, nanging iku pancene bener dina iki kita nentang mobil Western kabèh kanggo wong siji, sanajan karo tim apik.
          5. +5
            15 May 2014
            Kutipan saka Hans51
            Inggih dibenturi watu!

            Euromaidan lan Euro-nyuntikaken.
          6. + 16
            15 May 2014
            Kutipan saka Hans51
            ...
            Lan iki minangka integrasi Eropa utama ...


            Kajaba iku, dheweke uga master belles-lettres. ngguyu



            Terjemahan: Yen dina iki kita ndalang ora ana apa-apa, yen kita ngulu sing disebut Crimea lan terus aaaa bangga mbayar manungsa waé sing boten kedados, ana uga tumindak luwih ing hubungan ora mung kanggo Ukraina. Ana pangerten sing jelas babagan kahanan iki lan kita duwe apa sing kedadeyan, kita ngomong babagan iki. Kahanan saiki sing ana lan kudu dideleng apa sing bisa ditindakake, apa cara metu saka kahanan iki. Aku ngomong karo wakil organisasi internasional, aku yakin manawa internasional dibutuhake ... Aku yakin yen kita bisa bali maneh Crimea sawise wektu tartamtu, nalika otoritarianisme Rusia ora bisa digunakake maneh.
            1. +5
              15 May 2014
              Kutipan saka Petergut
              Ngomong karo perwakilan organisasi internasional
              Iku bakal menarik kanggo katon ing Jerman ing wayahe nalika ngandika bab sing padha kanggo wong-wong mau ing Jerman, utawa ing Inggris, yen ing Inggris ...
            2. +8
              15 May 2014
              Aku pengin menehi komentar babagan "ucapane" Klitschko ... nanging mung ngrusak ...
            3. + 12
              15 May 2014
              kok ora ing basa? mbok menawa luwih becik. Aku ora ngerti apa-apa. Nyuwun, kajaba kanggo siji bab - jotosan menyang sirah ora pass tanpa tilas.
              1. +4
                15 May 2014
                Ya, miturutku dhewe ora ngerti apa-apa, ngempet pipine, ngembung, nanging sadurunge ngomong, sampeyan kudu mikir, nanging ana masalah iki, otak wis suwe diolesi ing njero. saka tengkorak. Dheweke bakal seneng disewa dening Departemen Luar Negeri, ing kana mung wong-wong sing direkrut, mula ayo lunga menyang kono, banjur pimpinan partai bakal kanggo aku. Zhirinovsky kita mesthi ngrungokake, dheweke bakal enggal duwe jawaban kanggo pitakonan, lan ora ngandika sadurunge jawaban ahhh, beeeee, meeeee Sinau Klitschko, sanajan padha ngomong yen sampeyan ora duwe otak dhewe, sampeyan ora bisa masang liyane.
              2. +5
                15 May 2014
                Kutipan saka Maksud
                ...
                Aku ora ngerti apa-apa. Nyuwun
                ...


                Ora mung sampeyan, kancaku Maksud, sing ora ngerti makna sing jero lan ndhelik saka wicara Vitalka, ora mung sampeyan ... Kabeh padha kicau ...

                Malah ukrov sing lungguh ing studio bisa maca ing mripate: JANCOK, APA YANG DIBAWA?! OPO OPO DIOPO?!!! VITALKA, KOWE NGERTI S*TSU*KO, KOWE KUDU KOMENTAR IKI IKI!!!!!!!!!!!
                Savik Shustroy ngalami kejang-kejang ing kabeh pasuryane ...

                Minangka ujar kasebut:
                1. +3
                  15 May 2014
                  Kutipan saka Petergut
                  Minangka ujar kasebut:

                  Oh, Cicero, sampeyan wong Ukraina kita ........
                  1. +1
                    16 May 2014
                    Tsitseronnischchee!!!Nanging Azarova durung dibumbui.
            4. +1
              15 May 2014
              Lan ana terjemahan terjemahan, yen ora, otak ora ngerteni. Nyuwun
            5. +2
              15 May 2014
              Orator paling apik ing jaman kuna mung bakal iri karo pidato sing apik banget lan, sing paling penting, sing bisa dingerteni dening pimpinan partai "Blow", jeneng partai kasebut nggambarake sawetara acara karo Klitschko utawa kanthi otak (yen ana, mesthi, kang aku mangu) sing dipengaruhi kabisan oratorical kang gedhe
            6. +1
              15 May 2014
              cicero sial.kesan sing otakne mati.
            7. +2
              15 May 2014
              Lan wicara julukan kasebut ngelingake aku babagan monolog Golokhvostov saka film "Chasing Two Hares": "wong sing sinau lan pikirane ora kanggo nari, lan nalika wong kasebut munggah ing mburi mega lan katon mudhun ing wong saka ing kono, lan dheweke ora bisa nari. katon cilik kaya tikus, amarga iki wong, amarga kenapa, banget. Mutiara sing padha lan bakal dadi pimpinan negara sing wis suwe.
            8. +2
              15 May 2014
              Lan wicara julukan kasebut ngelingake aku babagan monolog Golokhvostov saka film "Chasing Two Hares": "wong sing sinau lan pikirane ora kanggo nari, lan nalika wong kasebut munggah ing mburi mega lan katon mudhun ing wong saka ing kono, lan dheweke ora bisa nari. katon cilik kaya tikus, amarga iki wong, amarga kenapa, banget. Mutiara sing padha lan bakal dadi pimpinan negara sing wis suwe.
            9. fpgg1963
              0
              17 May 2014
              Dheweke ora ngerti babagan apa????? wassat
          7. AVG
            +3
            15 May 2014
            Aku ing kene kanggo nulungi sampeyan, bisa kerja bareng karo loro co-kursi kanggo nggawa negara sing apik iki menyang Eropa lan njamin masa depan sing makmur.

            "Aku bakal ngambung sampeyan. Mengko. Yen sampeyan pengin" tresna
          8. +2
            15 May 2014
            Kutipan saka Hans51
            Lan akeh wong Ukrainia percaya yen langkah menyang Eropa kanthi otomatis bakal menehi rasa seneng.

            Lan lengkap Conchita
          9. Daemon
            +4
            15 May 2014
            Aku bakal uncalan siji liyane saka opera padha;))
        2. +7
          15 May 2014
          Kutipan: Alexey N
          Akal sehat emigrasi saka pinggiran. Aku ngarep-arep menyang Rusia.

          Lan ana. Kene ing Crimea padha ora, lan iku apik ana. ombenan
          Saiki tetep nindakake perkara sing padha ing wilayah sing isih ana, banjur uga bakal apik. am
          1. + 26
            15 May 2014
            Saran kanggo sampeyan, ya tresna, wong homo, sial!
            1. Daemon
              +6
              15 May 2014
              Ya, dheweke mung kudu resmi ninggalake ...
        3. +8
          15 May 2014
          A madhouse dibandhingake pemerintah ing Kyiv Resor.
        4. + 17
          15 May 2014
          Kutipan: Alexey N
          Akal sehat wis suwe migrasi

          Sing mesthi!
          Ketekunan maniacal saka junta Kyiv ing nggayuh ora bisa digayuh ora nggumunake nanging nesu.
          2 sasi kepungkur, wong-wong ing sisih kidul-wétan ngomong marang junta: "Kita pengin dialog babagan struktur negara, panguwasa lokal sing dipilih, luwih akeh hak kanggo wilayah, lan sing paling penting, basa Rusia minangka basa negara liya, utawa paling ora kanggo sisih kidul-wétan."
          Ora ana omongan babagan pemisahan, federalisasi.
          Ora, kita kudu nggawe kahanan mandheg, miwiti fisik numpes dissidents, unleash permusuhan marang wong, lan minangka asil, padha duwe apa padha duwe.
          Inggih, bodho degenerates!
          Saliyane gething kanggo dheweke, iki "daya" ora nimbulaké liyane.
          Lan ghouls AS lan Eropa nyurung kabeh junta getih iki, mberkahi lan nepuk sirah.
          Kajaba iku, dhuwit uga diparengake kanggo clique kanggo pelanggaran hukum iki.
          1. 0
            16 May 2014
            Dina iki kita maca koran Vesti, ana Interview karo salah siji saka specialists, kaya kang disebut siji Kepemimpinan saka ato - CH M O M lan debi lo m, ndeleng carane akeh sing kita tindakake liwat F, Aku sing iku bisa kanggo nambah. paling saka daya anyar.
        5. Komentar wis dibusak.
        6. +3
          15 May 2014
          Theater of the Absurd ana ing tur ing Ukraina. Direktur utama - Obama, naskah - McCain, dibintangi -...... ngguyu
          1. Daemon
            +7
            15 May 2014
            boten, kita bakal nindakake remake ing gaya kita;))
        7. Daemon
          +3
          15 May 2014
          wis 15 taun pindhah menyang Rusia;))
        8. +2
          15 May 2014
          Aku setuju, kene impudence tanpa wates saka sisih junta:
          Panguwasa ing Kyiv nyaranake supaya Rusia bali kanggo ngrembug babagan skema pembayaran utang $ 15 milyar sing disepakati Vladimir Putin lan Viktor Yanukovych sadurunge owah-owahan kekuwatan kanthi tandha-tandha kudeta. Pejabat Rusia ora gelem ngrembug masalah iki.
          Menteri Keuangan Ukraina Oleg Shlapak ngumumake proposal saka panguwasa Ukraina ing patemon Bank Eropa kanggo Rekonstruksi lan Pembangunan.

          "Nalika ana konflik gas, kita nyaranake: ayo bali menyang ide $ 15 milyar, ayo bali menyang kerjasama normal. Yen sampeyan mbayar tranche $ 2 milyar, kaya sing dijanjekake ing wulan Januari, kita bakal langsung mbayar utang gas nganggo dhuwit iki. Nanging, sayangé, dheweke ora nampa idin iki, "ujare agensi Interfax saka menteri kasebut.

          Milyar sing repot
          Tanggal 17 Desember, pamrentah Rusia mutusake kanggo nyelehake $ 15 milyar ing sekuritas Ukraina saka Dana Kesejahteraan Nasional. Iki dikandhakake dening Presiden Rusia Vladimir Putin sawise negosiasi karo mitra Ukraina Viktor Yanukovych.

          Ing tanggal 24 Desember, Rusia tuku obligasi negara Ukrainia sing pertama senilai $200 milyar. Obligasi Ukrainia kanthi nilai nominal $ 20 kanthi kupon limang persen diselehake ing Bursa Saham Irlandia. Pembayaran kupon bakal ditindakake kaping pindho saben taun, obligasi kasebut dijadwalake bakal ditebus tanggal 2015 Desember XNUMX, banjur dilaporake ITAR-TASS.

          Ing pungkasan Januari 2013, Presiden Rusia Vladimir Putin ngandhani wartawan yen Rusia ora bakal nolak perjanjian kanggo menehi utangan $15 milyar kanggo Ukraina lan rega gas murah, sanajan pamrentah oposisi dadi kuwasa.

          "Aku bakal langsung menehi jawaban kanggo pitakonan apa kita bakal ngowahi perjanjian babagan utangan lan energi yen oposisi dadi kuwasa. Kita ora bakal, "ujare Vladimir Putin.

          Artikel asli: http://russian.rt.com/article/32076#ixzz31nvKz17a"
          1. 0
            16 May 2014
            sawise krungu pesen ing radio, lantai minibus ngguyu lan ngguyu ... sampeyan menehi dhuwit lan kita bakal bali maneh, lan kita isih bakal nemokake bensin ...
      2. + 14
        15 May 2014
        Coba lenggah ing "meja bunder" nuduhake yen meja bunder akeh sudhut sing landhep. hi
      3. + 26
        15 May 2014
        "Lan sing ana kabeh Psaki ing sisih ngarep." ya iya iya iku!
        1. arch_kate3
          +7
          15 May 2014
          Resolusi UN
          Tanggal 20 Desember 2010, Majelis Umum PBB ngadopsi resolusi sing diusulake dening Rusia, sing ngajak negara-negara anggota organisasi kanggo nglawan kaluhuran fasisme. Amerika Serikat minangka siji-sijine kekuwatan utama kanggo milih nglawan resolusi kasebut, sing didhukung lan diadopsi dening 129 negara (voting nglawan diterangake dening hak konstitusional kanggo mbebasake wicara - diplomat AS ora duwe hak kanggo menehi tandha resolusi sing bertentangan karo konstitusi AS).
        2. +9
          15 May 2014
          Psaki bab panyedhiya gas ing pembayaran advance kanggo wartawan Amérika ngguyu : "Nalika tekan kantor, Matt, aku mesthi bakal nggoleki apa tegese tembung prabayar, saiki aku bakal ujar manawa kita yakin manawa Putin ora duwe hak nggunakake tembung sing ora dingerteni Gedung Putih."
          1. +1
            15 May 2014
            kita yakin manawa Putin ora duwe hak nggunakake tembung sing ora dingerteni ing Gedung Putih.
            !!!!!

            Pha ha ha ha ... aku ngguyu.
      4. + 11
        15 May 2014
        Quote: Alamatku
        Atap genteng-genteng bergesekan alon-alon.


        - seneng. eseman


        Nanging nyatane, sekolah demagoguery Departemen Negara lan obrolan kosong katon (wakil paling padhang yaiku Psaki - kepala ngomong).
        1. hctu
          +5
          15 May 2014
          Iki dudu sekolah. Iki teror! Bodho, agresif, tegese. Lan demagogy minangka jendhela ganti kanggo para pamilih Amerika sing bodho
        2. Ham
          +4
          15 May 2014
          Aku ora yakin apa sirah ...
          1. +7
            15 May 2014
            Kutipan saka HAM
            Wolfgang Ischinger ora ngomong apa-apa konkrit kanggo para rawuh. "Aku pengin ngomong yen sampeyan bisa ngandelake aku lan timku.


            - Iyo, monggo! Nyebar panguburan ing antarane kulawarga, ngaturake bela sungkawa marang sederek. Ora ana maneh sing bisa ditindakake ing kana!
            Lan kanggo tren kanggo warung, nanging padha bisa tampil ing TV tanpa sampeyan!
          2. +1
            15 May 2014
            Kutipan saka HAM
            Aku ora yakin apa sirah ...

            Aku uga kepekso kanggo nunjuk minangka badan liyane, sejatine sifate wadon. ngguyu
        3. +1
          15 May 2014
          Apa ana pilihan liyane:
          Sepi slate rustling gendheng nitih alon
          Ban sepi gesek atap numpak alon-alon))
        4. 0
          15 May 2014
          Kanthi pakurmatan, Comrade Mayor Jenderal, dheweke luwih saka speaker ..... Iku hard kanggo nyebut sirah
      5. +6
        15 May 2014
        Kasunyatan bilih ing 3,14ndostan cetha kanggo saben wong, padha keselak racun dhewe, nanging sing paling menarik yaiku presidium uga dipimpin dening loro buggers Ukrainia Kuchuchma sing paling penting - pembalap traktor mabuk, lan Sly Chuk (Kravchuk). )!!! Iki pancen "patriot" Ukraina !!!!!! ngguyu
        1. +5
          15 May 2014
          Iku banjur peran Kuchma lan Kravchuk dadi cetha: pamaréntah interim diangkat wong-wong mau "moderator" saka tabel kidul-wétan.
          Cetha humpback ora cukup ing sirkus iki.
        2. Komentar wis dibusak.
      6. +4
        15 May 2014
        Quote: Alamatku
        Atap genteng-genteng bergesekan alon-alon.

        Aku weruh wingi ing program warta kabeh gerombolan iki poto-marem, donya - makmur nonentities saka "independent overflow", lan aku felt pain kuwi, maneh ngalami kabèh tragedi ambruk negara ing awal nineties! Sampeyan ora bisa mbaleni kesalahane sing kepungkur! Divisi administratif lan ekonomi ing basis nasional minangka bom wektu sing ora bisa njeblug. Kawicaksanan ora "didistribusikake" ing antarane wong kanthi basis nasional.
      7. +2
        15 May 2014
        Quote: Alamatku
        Lan sing siji wis Psaki durung rampung ing ngarep.
        Psaki iki ing baris pungkasan sing whipping bocah-bocah wadon, lan ing ngarep ana Rothschilds lan Rockefellers lan punggawane.
        Padha nyamar kanggo nindakake soko.
      8. +2
        15 May 2014
        Aku kene kanggo mbantu sampeyan, kanggo kerjo bareng karo loro co-kursi, kanggo nggawa negara apik iki (Ukraina) menyang Eropah, lan kanggo mesthekake masa depan makmur kanggo iku, "Wolfgang Ischinger marang Ukrainians, lan mikir kanggo awake dhewe, kaya. Yugoslavia ing jamane.
      9. fedorovith
        +1
        15 May 2014
        Dadi katon kabeh padha ana p..saki lan Zadornov bener ....? opo
      10. +3
        15 May 2014
        Dheweke ora njupuk apa-apa. Padha mung buruh sak wentoro lan tugas sing kanggo nyolong saka Ukraina utawa transfer menyang tangan bendarane minangka akeh aset sabisa, lan kabeh liya, kalebu k.t.o. mung pagelaran kanggo wong bodho saka Kiev lan Westerners.
      11. +8
        15 May 2014
        Kantor Jaksa Agung Ukraina mbukak kasus pidana marang Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov.
      12. Daemon
        +6
        15 May 2014
        jam 3.14 wis entuk bocah-bocah ...
    2. +6
      15 May 2014
      Tabel bunder ing Ukraina, miturut penyelenggara, minangka upaya kanggo nemokake cara sing tentrem metu saka krisis Timur.


      Lan kok goleki dheweke, ngenali Republik Donetsk lan ora bakal ana krisis.
      1. +4
        15 May 2014
        Kutipan: Afinogen
        Lan kok goleki dheweke, ngenali Republik Donetsk lan ora bakal ana krisis.

        Bakal. Nanging bakal rampung nalika PS, Garda Nasional, junta lan Maidan dibubarake. Lan Galicia bakal dipageri nganggo kawat berduri kanthi ladang ranjau.
    3. +5
      15 May 2014
      Bangku longgar, lan moncong ana, bajingan ...
    4. +2
      15 May 2014
      Nah, "Timur" wis resmi ngirim kabeh "rembugan" iki, dadi apa sing bisa diomongake?
    5. +8
      15 May 2014
      Dheweke diwutahake saka kosong lan kosong, nanging saiki OSCE bakal ngumumake upaya sing luar biasa kanggo ngatasi krisis!
    6. Vlad Gor
      + 12
      15 May 2014
      Ya, dheweke ora mutusake "takdir" Ukraina. Dheweke mung mbantah sepira cepet milisi bakal mungkasi operasi punitive lan suwene ngenteni dheweke ing Kyiv. keprungu
    7. Joyly Roger
      +6
      15 May 2014
      Padha lungguh mudhun karo piyambak, vodka kanggo ngombe, daging babi kanggo mangan, lan kanggo fun buffoons saka OSCE lan duta Amérika, ngendi tanpa wong. Lha, generasi presiden sing "sepuh" ora dilalekake. kab
      1. + 26
        15 May 2014
        Kutipan saka JoyRoger
        Padha lungguh mudhun karo piyambak, vodka kanggo ngombe, daging babi kanggo mangan, lan kanggo fun buffoons saka OSCE lan duta Amérika, ngendi tanpa wong. Lha, generasi presiden sing "sepuh" ora dilalekake. kab

        Kita mung ngerteni "meja bunder" kasebut:
      2. +8
        15 May 2014
        Kutipan saka JoyRoger
        kab
        Pelawak McCain mung ora diundang
        1. +1
          15 May 2014
          Inggih bodho! (M. Zadornov)
    8. + 14
      15 May 2014
      Aku seneng kasunyatan sing nalika nyiapake kanggo "meja babak kapindho", Kravchuk paling kabeh kuwatir bab safety ... "Kabeh peserta kaya kanggo bali menyang Kyiv saka Donetsk," ngandika. Sing bakal dadi nomer yen padha "dicekel" ana kanggo "ngomong"! Lan padha ora wani nolak! Füle sijine "5" kanggo meja pisanan lan ndesek wong-wong mau menyang Timur kanggo kaloro!
      Langsung menyang arah Fule lan Co.! Nanging aku mangu-mangu yen ana wong sing bakal ngomong karo sampeyan!
      1. +9
        15 May 2014
        Quote: Egoza
        Kene bakal dadi nomer yen padha "dicekel" ana kanggo "ngomong"!

        Kaya "Alfovtsev", tanpa celonone, kanthi gas knotted lan muzzles abuh.
        Aku bakal menehi akeh kanggo acara kaya iki. ngguyu
      2. +5
        15 May 2014
        Quote: Egoza
        Kravchuk paling prihatin babagan safety


        Lan kenapa Yushchenko ora diundang, utawa apa paceklik mundhak ing sirahe ngguyu
        1. +1
          15 May 2014
          Kutipan: Afinogen
          Lan kenapa Yushchenko ora diundang, utawa apa paceklik worsen ing sirahe ngguyu

          Dadi sakperangan alesan padha ora njupuk Gorbachev uga.
          1. +1
            15 May 2014
            lan nelpon Yeltsin saka donya liyane, ana apa-apa kanggo ngaso, supaya wong rake munggah apa heaped munggah
      3. vedross
        +2
        15 May 2014
        Ya, iku penting (kanggo kabeh planet Bumi) kanggo nyekel wong-wong mau. Tengen ing stasiun, jalmo lan nyekel.
    9. +9
      15 May 2014
      Iku angel kanggo pamaréntah Ukraina interim. Ora ana sing tresna marang dheweke. Mbokmenawa padha tresna-tinresnan ing wayah wengi!
    10. +1
      15 May 2014
      Saben uwong seneng ngrungokake dongeng, lan wiwit cilik. Nanging kanthi lumakune wektu lan kadewasane manungsa, dongeng owah-owahan, nanging inti tetep. Ora saben wong bisa metu saka kahanan sing percaya karo dongeng kasebut lan ndeleng kasunyatan sing ana. Akeh wong Ukrainia sing pracaya marang dongeng-dongeng wong Eropa homo sing nyenengake lan isih ana ing hipnotis sing manis saka dongeng kasebut. Wektu kanggo wong Ukrainia mbuwang kerudung jambon produksi Eropa homo.
      1. arch_kate3
        +3
        15 May 2014
        Utawa mungkin iki pengaruh Chernobyl? Otak iku tipis lan radiasi sing kuat bisa ngrusak soko? Aku mesakake wong. Juntu - ora.
    11. +3
      15 May 2014
      Ilustrasi sing apik babagan simulasi aktif kegiatan kekerasan. Banjur bakal ana alesan kanggo ujar manawa kita nindakake apa sing kita bisa ...
    12. +1
      15 May 2014
      Junta mateni awake dhewe. Donetsk, Luhansk wis ngethok potongan, sapa sing sabanjure?
    13. +5
      15 May 2014
      Daya Kyiv banget tekan otak.
      Isih, sextant gumeter nalika dikandhani dheweke kudu mangsuli.
    14. +5
      15 May 2014
      Acara kasebut dirawuhi dening mantan présidhèn Ukraina Kuchma lan Kravchuk (kanggo sawetara wektu padha ora bisa dipisahake - ketoke, padha disambungake dening aspirasi demokratis)

      Ya, Kuchma isih enom banget! Kanca saka Belaya Tserkov ngandhani carane pemilihan HIS dianakake. Wong-wong teka ing desa lan ngomong marang ketua: - "Yen wong sampeyan ora milih kaya sing dikarepake, taun ngarep sampeyan ora entuk pakan".....
    15. +5
      15 May 2014
      Aku ing kene kanggo nulungi sampeyan, bisa kerja bareng karo loro co-kursi kanggo nggawa negara sing apik iki menyang Eropa lan njamin masa depan sing makmur.


      Daya tarik sing padha karo 70+ taun kepungkur, kasunyatane bakal padha ...
      Kita teka, numpes, nanging kanggo mulihake - ora ... awake dhewe ... nglirik
    16. +1
      15 May 2014
      padha siyap ngedol awake dhewe menyang EU lan AS lan siap mateni kabeh wong sing durung siap didol.
    17. +6
      15 May 2014
      Meja bunder sing kanggo SE? Ing kana istilah ultimatum 24 jam wis ticking!
    18. APS
      +1
      15 May 2014
      Meja bunder - kursi cair. Ora ana sing spesifik. Yen mung dheweke ora duwe wektu kanggo metu saka negara sadurunge nyoba wong-wong mau.
    19. nvv
      nvv
      + 10
      15 May 2014
      Sayange Simonenko ora diundang.
      1. + 15
        15 May 2014
        Simonenko minangka pahlawan sejati. Iki minangka keberanian sing kudu diduweni supaya bisa ngomong sing bener marang junta fasis!
        1. +4
          15 May 2014
          Aku setuju, mesthi ora gampang kanggo Tsarev ing Donbass, nanging Simonenko kaping pindho angel. Dheweke mung wani ngethok rahim bebener ing mripate Turchinov. kula hormati.
    20. +3
      15 May 2014
      El-Murid, sayang, dheweke ora mung ninggalake sepur, nanging wis mbubarake rel lan wong sing turu turu .. wassatLan Ishakger mesthi bakal nuntun wong-wong mau, jeneng mburi ora Susanin kanthi kasempatan? opo
    21. +3
      15 May 2014
      Biasane, nalika diundang menyang meja negosiasi, mula operasi militer mandheg, paling ora mandheg njupuk lan mindhah unit militer. Pancen angel kanggo ngrembug apa wae karo wong utawa klompok wong sing nindakake apa sing ditindakake, yaiku nyopir meriam ing ngarep irung lan nembaki bangsane dhewe.
    22. +3
      15 May 2014
      Kuping saka meja iki metu ing Amerika. Tabel kabèh iki gaya Amérika primitif, ostentatious, guna. Wayang terus ing Eropah lan Ukraina!
    23. +1
      15 May 2014
      Miturut Yatsenyuk, Kabinet Menteri kudu pindhah menyang tur ing wilayah kidul-wétan lan ngatur "meja bunder" ing kana.

      Ide apik! Supaya sampeyan langsung ana ing kerumunan ... keprungu
    24. parus2nik
      +5
      15 May 2014
      Meja Bundar-Sawijining pedhang lan bajak. Sing kuwat, ing luar negeri bakal nulungi kita.
      1. +2
        15 May 2014
        Kapethik saka: parus2nik
        Persatuan pedhang lan bajak

        sampeyan ing tembung pungkasan tinimbang huruf "n" nulis "r". wassat
    25. Andrey82
      +3
      15 May 2014
      Lan akeh wong Ukrainia percaya yen langkah menyang Eropa kanthi otomatis bakal menehi rasa seneng.
      ----------------------------------
      Ora ana wong ing EU sing bakal nampa. Persetujuan Asosiasi ora nyedhiyakake iki.
    26. +1
      15 May 2014
      ana apa-apa padha diklumpukake kabeh cockerel iki tanpa kidul-wétan, iku bakal luwih apik kanggo ngirit listrik
    27. +1
      15 May 2014
      V. Ischinger - sukses ngatasi masalah pengakuan Kosovo, spesialis politik ing Balkan. Kang menehi kritik dening kasus, kang teka kanggo ngenali Crimea lan Novorossia.
    28. +3
      15 May 2014
      Gentlemen ing fanigton sawise "kamenangan ing Perang Dingin" kanggo waktu seprapat abad wis anteng lan kapilih kanggo administrasi, ora pinter, nanging manut, sanadyan biasane cupet. Dheweke wis lali carane ngetung tumindak lan akibate, miturut prilaku. Padha manggon ing dhewe, donya fiksi, lan nalika sawetara acara ora pas karo wates donya iki, padha tiba ing stupor. Lan padha milih para pelaksana rencana ing Ukraina. Kabeh iki Carrie, Psaki, Power, bebarengan karo terwelu, petinju lan pandhita, kudu dianggep, utawa luwih diamati, amarga iki ora lagi dianggep, ing rumah sakit jiwa. Mungkin malah ing kamar sing padha. Dheweke ngerti jagad endi sing bener, lan tumindak lan ujar adhedhasar kawruh kasebut. Lan sing ora cocog karo kawruh iki yaiku halusinasi, sing ora kudu digatekake. Mulane, dialog karo wong-wong mau ora bakal bisa. Kita manggon ing kasunyatan sing beda. Dheweke dadi demokrat, mula dheweke bisa mateni, ngobong urip, rudo pekso, nerangake marang negara lan bangsa liyane sing ora wajar apa sing kudu ditindakake, lan yen subhumans iki ora nuruti prentah "negara sing paling demokratis, mula bisa dibom kanthi demokratis, uga. , supaya padha ngerti panggonane. Banjur kedaden ing Rusia - dheweke mbantah, dheweke nindakake kanthi cara dhewe, nanging sampeyan ora bisa ngebom, amarga sampeyan bisa nemoni, nganti asil fatal. ambruk menyang stupor, idu splatter saka helplessness Padha kudu psikiater, ora meja babak kanggo ngumpulake Apa bisa sawetara psychos setuju?
      1. arch_kate3
        +2
        15 May 2014
        Psychos bisa setuju sing synchronously, nyekeli tangan, mlumpat menyang jendhela saka lantai 12?
    29. +3
      15 May 2014
      "Meja bunder" - acara mung kanggo nuduhake, tiron efforts . Minangka kanggo wakil saka DPR: ngundang wong-wong mau ing acara kuwi minangka pangenalan nyata saka federasi, lan Kyiv ora cukup isin adoh saka iku kaya neraka saka dupa. Wong-wong iki sing didol nganggo giblets nyanyi lagu-lagu Amerika. Amerika ora perlu Ukraina minangka negara salah siji ing kesatuan utawa, liyane, ing wangun federal.
    30. +3
      15 May 2014
      Aku ora ngomong babagan Ukraina maneh ... Kulon, instigator saka kegilaan iki saya telat karo "inisiatif". Kuku, tangi, referendum wis liwati, sampeyan wis diwenehi ultimatum babagan mundurake pasukan Ukrainia saka tanah Republik Donetsk. Kabeh, kotoran wis teka!
    31. Eugene1
      +4
      15 May 2014
      "PERFORMANCE" iki dipentasake lan diatur kanggo penonton WESTERN menyang Ukraina, utamane ing sisih kidul-wétan, ora ana hubungane.
      Kanggo nampa "TRANCHES" lan keuntungan sabanjure, sampeyan kudu nuduhake yen tumindak "bener" ditindakake ing dill. Kabeh iki minangka PROPAGANDA GOEBEL lan diare verbal, sing utama yaiku ngganggu otak wong Kulon ing dalan lan "sah" nyedhiyakake dhuwit kanggo Junta, lan sing paling penting, tahan nganti 25 Mei lan mbayar kabeh wong. sing "kudu".
      1. +5
        15 May 2014
        Aku setuju banget. Saluran TV Euronews nyanyi kanthi kuat lan utama yen meja bunder minangka langkah menyang dialog sing tentrem, lan liya-liyane. lsp.
        Padha pass mati masturbasi politik minangka bab nyata.
    32. +3
      15 May 2014
      Kene kanggo sampeyan lan KRISTEN!
      Pimpinan skismatik "Kyiv Patriarchate" Filaret Denisenko disebut kanggo sabotaging sembarang rembugan karo Rusia. Mangkono, dheweke nanggepi, utamane, kanggo proposal Kabinet Menteri kanggo nggawe dialog babagan stabilisasi kahanan ing Ukraina karo Rusia, AS lan Uni Eropa, kaya sing ana ing format Persetujuan Jenewa.

      "Kita kudu eling yen kita diwenehi jaminan dening Amerika Serikat, Inggris lan Rusia. Lan Rusia sing nyerang kita. Mula, para penjamin kudu mbantu kita mbebasake wilayah kita. Kepiye carane mbantu dheweke dadi bisnis, "ujare.

      Mangkono, ing istilah veiled, "Kyiv Patriarch" nelpon ing AS lan Inggris kanggo nyerang Rusia kanggo "mbebasake" Crimea.

      musim semi Rusian
      1. +2
        15 May 2014
        Paman Filaret mangertos, yen kedadean tibane junta, dheweke bakal nampa, yen ora Gilyak, banjur pendal apik lan dadi patriark ing pengasingan.
        1. +2
          15 May 2014
          Jenenge dudu Filaret, nanging Philharmon. Amarga dheweke melu sawetara jinis philharmonic, tinimbang dadi vicar Gusti Allah ing Ukraina.
      2. +3
        15 May 2014
        Nah, ora ana sing kudu kaget. Gréja Uniate wiwitané digawé déning Yésuit kanggo nglawan Gréja Ortodoks lan Rusia ing tanah Rusia sing dikuwasani, minangka pembawa utama iman Ortodoks. Wiwit iku padha dadi omong kosong.
      3. +3
        15 May 2014
        Kutipan saka: vezunchik
        Kene kanggo sampeyan lan KRISTEN!

        Apa Kristen , mung ing tembung !
        Dheweke lunga saka Ortodoks, nanging uga ora dadi Katolik. Loro-lorone sampeyan lan kita.
        Nyatane, sing paling ala sing bisa ana ing iman.
        Kaya dene Ukraina dhewe saiki wis gawean ing watese, uga Uniates gawean minangka iman!
    33. +1
      15 May 2014
      "...kanggo nggawa negara sing apik iki menyang Eropa, lan kanggo ngamanake masa depan sing makmur"

      Kabeh junta ing Conchita Sausage bakal duwe rasa seneng banget kanggo dheweke lan kabeh bakal mekar kanthi buket lan mesthi bakal dadi negara sing apik kanggo wong-wong sing pengin tetep.
    34. +2
      15 May 2014
      Jancok "meja bundar" iki. Wong-wong munafik! Malah ora nundha operasi punitif sajrone "meja bundar". Lagi rembugan karo anak didik dhewe, oligarki lan gubernur Taruta! Apa iki, guyonan? Ora ana rembugan karo pamaréntah fasis ilegal. Saiki tugas utama kanggo republik sing mentas diumumake yaiku nggawe angkatan bersenjata dhewe, pamaréntahan, sistem perbankan, pajak, adat lan layanan tapel wates.
    35. Ork-78
      +2
      15 May 2014
      Junta ora duwe "meja bunder", nanging kursi sing cair! Tukang!)))
    36. +4
      15 May 2014
      aku setuju!!! Sepur meja bundar wis mangkat!!! Kidul-Wétan lan Rusia malah sadurungé ana kanggo mungkasi operasi punitive lan miwiti rembugan, nanggepi padha nampa Odessa lan Mariupol !!! "... Nalika iku peran Kuchma lan Kravchuk dadi cetha: pamrentah interim milih dheweke "moderator" saka tabel tenggara.." Iki "moderator" kudu diadili utamane kanggo legalisasi lan penguatan fasisme ing Ukraina. !!! Jawaban saka South-East kanggo meja bunder ing aplikasi.
    37. +2
      15 May 2014
      "Ora ana negosiasi sing bisa ditindakake nalika ana serangan bersenjata Slavyansk, operasi punitive ing Krasnoarmeysk, penembakan polisi, sing ora pengin nembak warga sipil ing Mariupol. ing kasus iki?"

      Kaya sing dikarepake... Metu.
    38. +3
      15 May 2014
      Miturut koresponden "Vesti" Alexander Balitsky, rezim Kyiv mrentah gubernur lan oligarki Sergei Taruta sing ditunjuk kanggo ngomongake Donbass.

      Junta ngatur meja bunder dhewe. S.e.k.s tanpa cah wadon iku tandha wong bodho. Utawa Turki.
      1. +1
        15 May 2014
        Kutipan: Sergey Medvedev
        S.e.k.s tanpa cah wadon iku tandha wong bodho. Utawa Turki.

        lan sampeyan banget intolerant. ngguyu
    39. +1
      15 May 2014
      Sayange yen petani ora bakal krungu, nanging upaya sing apik.

      http://fishki.net/video/1268603-podborka-video-ot-13052014/769132-efremov-vyskaz
      al-vsju-pravdu-turchinovu-o-sobytijah-na-ukraine-video.html
    40. 0
      15 May 2014
      Kuchma lan Kravchuk (suwene saiki wis ora bisa dipisahake - ketoke, padha disambungake dening aspirasi demokratis)


      Utawa mungkin tren Eropa gay didhukung, lovebird.

      "Aku pengin ngomong yen sampeyan bisa ngandelake aku lan timku. Aku ing kene kanggo nulungi sampeyan, kanggo kerja sama karo loro co-chair, nggawa negara sing apik iki menyang Eropa, lan njamin masa depan sing makmur.


      Divorce suckers, bagean sewelas. Ingkang utama yaiku luwih pathos, janji lan gambar ing warta sore kanggo para pamilih (kayata "kita nyopir proses"). Lan, kanggo implementasine, banjur, asli lokal iku Maidanuns.
    41. ed65b
      +1
      15 May 2014
      We lungguh, popiz..li, mlayu, sing kabeh meja. ing umum, iku ora cetha carane Jeksa Agung bisa ngetokake saka nasib wilayah bisa ditanggulangi tanpa wong-wong sing pancene saiki kemudi ana lan ngontrol kahanan, sanajan kanthi cara bersenjata. Delengen Taruta, luwih becik dheweke ora gelem melu dolanan iki, amarga dheweke dhewe nol ing Dombas. sapa sing diwakili? sing ngomong kanggo sapa? atas jenenge sapa? Sejatine nggetak. Inggih, goof Jerman wis eared, kaya bocah pungkasan, dill kang dikembangke.
    42. +1
      15 May 2014
      Ya...! Omong kosong terus, kapan akhire?! Kabeh wis kesel karo klompok Kyiv iki, kapan rampunge!? am
    43. PLATOV
      +1
      15 May 2014
      Sisih pinggiran wis dadi protektorat Rusia wiwit jaman kuna lan bakal tetep kaya ngono. 23 taun kamardikan nuduhake kabeh ambane saka bebener iki, immeasurable srakah lan irresponsibility alam bener saka okraintsy.
    44. +2
      15 May 2014
      Mung saiki "ayu adoh" dijanjekake ora dening panguwasa komunis Soviet, nanging dening wakil saka swarga kapitalis Western. Lan akeh wong Ukrainia sing percaya yen mlebu ing Eropa kanthi otomatis bakal menehi rasa seneng.


      Aku kelingan anekdot.
      Para perwira NKVD njupuk komandan. Ing koridor ketemu sulih, kang diwenehi informasi rahasia bab telung amplop sing mbutuhake mbukak ing wayahe angel. Menit kanggo pengganti kasebut bakal teka lan dheweke mbukak amplop pertama. Deleng ana:
      "salahake aku kabeh"
      Sawise sawetara wektu, pesen kapindho dicethakaké:
      "Janji bakal luwih apik"
      Pungkasan, wektu kanggo sing katelu:
      "Siapkan amplop telu."

      "panguwasa" Ukraina ora nduduhake apa-apa sing anyar.
    45. +2
      15 May 2014
      Kutipan saka: subbtin.725
      Kutipan saka Hans51
      Inggih dibenturi watu!

      Euromaidan lan Euro-nyuntikaken.

      Kutipan: Rus2012
      Kutipan saka Canep
      nanging rembugan sukses!

      ing hubungan karo wong, iki tegese monolog karo dhewe ... utawa bifurcation.
      Apa sing digatekake lan diamati ...

      ya wis....
    46. +1
      15 May 2014
      Matur nuwun Gusti sing badut iki kumpul rapat-rapat, ngobrol obrolan, multiply idiocy lan omong kosong ing antarane piyambak. Yen saiki ora ana pimpinan, politikus lan militer sing pinter lan wicaksana ing tengah-tengahe, saengga ora bisa mujudake rencana ing sisih kidul wetan lan umume ing negara. Dheweke bakal duwe turunan liyane Turchinov, Yatsenyuk lan julukan ing kana. Supaya kegilaan Kyiv saya tambah kuwat, lan Donbass lan Luhansk bisa kanthi tenang.
    47. +1
      15 May 2014
      Pers bebas? Ana pers sing terlatih, lan persku. Lan ora ana maneh ...
    48. +1
      15 May 2014
      pakar politik Valentin Zharonkin:
      "Pamrentah ing Kyiv dhasar ora pengin ngerti sing cepet utawa mengko padha isih kudu njagong mudhun ing meja rembugan karo wong-wong sing padha disebut separatis. Ing Maret, iku perlu kanggo setuju ing status saka basa Rusia, ing April - babagan federalisasi lan pengakuan gubernur rakyat Donbass. Ing tanggal 11 Mei, kita mung bisa ngomong babagan gencatan senjata. Donbass ora ana maneh Ukraina. Sing luwih cepet Kyiv ngerti iki, luwih apik. Bakal luwih sithik korban. "

      Iku mung babagan mundur total pasukan lan gencatan senjata, sampeyan bisa ngomong karo junta Kyiv.
    49. +3
      15 May 2014
      Kutipan saka Canep
      Mung siji sing melu rembugan, sing nomer loro ora diundang (utawa ora gelem teka), nanging rembugan kasebut sukses! wong bodho wassat
    50. +1
      15 May 2014
      Kutipan saka Petergut
      Kutipan saka Hans51
      ...
      Lan iki minangka integrasi Eropa utama ...


      Kajaba iku, dheweke uga master belles-lettres. ngguyu



      Terjemahan: Yen dina iki kita ndalang ora ana apa-apa, yen kita ngulu sing disebut Crimea lan terus aaaa bangga mbayar manungsa waé sing boten kedados, ana uga tumindak luwih ing hubungan ora mung kanggo Ukraina. Ana pangerten sing jelas babagan kahanan iki lan kita duwe apa sing kedadeyan, kita ngomong babagan iki. Kahanan saiki sing ana lan kudu dideleng apa sing bisa ditindakake, apa cara metu saka kahanan iki. Aku ngomong karo wakil organisasi internasional, aku yakin manawa internasional dibutuhake ... Aku yakin yen kita bisa bali maneh Crimea sawise wektu tartamtu, nalika otoritarianisme Rusia ora bisa digunakake maneh.

      Nalika saben dina, wiwit saka "tender" umur, sampeyan njaluk hit ing sirah, iku rodo masalah kanggo urip kanggo umur eling ing eling lengkap. Jus Oorfene prajurit kayu, dening Gusti Allah!
      1. +3
        15 May 2014
        Mohamed Ali, Mike Tyson lan liya-liyane minangka conto gedhe saka implikasi saka ndhuwur ...
      2. Evgeniy.
        +3
        15 May 2014
        Aku rumangsa yen Lewis guyon nalika dheweke njaluk ngapura amarga dheweke nyebutake julukan kaya ngono, saiki aku ngerti, ana sing kudu njaluk ngapura)))
    51. +1
      15 May 2014
      wayang - apa sing kudu dijupuk saka wong-wong mau ... padha nindakake kabeh minangka "penasehat" Amerika marang wong-wong mau ... wayang ora bisa dadi pemimpin dening definisi! sing bisa ditindakake yaiku mlumpat lan mlumpat nalika dalang narik tali! lan dalang saiki wis ilang... biasa-biasa wae! Cithakan - iku bakal numpes USA lan wong-wong pinter ing Kulon wis temen maujud iki! Aku maca Interview karo Kisenger, supaya dheweke mung ora ngipat-ipati administrasi Obama, Obama piyambak lan Departemen Luar Negeri! Tuduhan utama: incompetence.. . incompetence monstrous! Aku ngerti Henry lawas - iku banget nglarani kanggo nonton carane Kakaisaran sing digawe (duwe tangan ing nggawe, ayo ngomong) wis numpes dening Bunch saka bodho "manajer efektif" ...
      "Apa sampeyan mikir Rusia dadi ancaman nyata kanggo Amerika Serikat?
      "Aku yakin ancaman nyata kanggo Amerika Serikat yaiku rong mil persegi ing ngendi Gedung Putih lan Capitol dumunung!"
    52. +2
      15 May 2014
      Wis resmi ngerti yen wakil DPR lan LPR mung ora diundang!!!
    53. ..Dmitry..
      +3
      15 May 2014
      http://www.youtube.com/watch?v=UHbp5wvHlGk
      1. +1
        15 May 2014
        Pilihan sing menarik. Aku tansah ngomong lan bakal ngomong --- wong sing paling cedhak karo kita (mentalitas, lan sapiturute) yaiku wong Jerman. Alami, sampeyan kabeh ngerti "kita" tegese wong Ukrainia lan Belarusia. Lan iki kabeh ngerti kanthi sampurna. - kok lan pit kita marang saben liyane
      2. Mih
        0
        15 May 2014
        sedulur Inggih lan Inggih - Hu saka Hu. blonjo paham aku? Ing cendhak - Gay_Pop.
    54. ruslan 56
      +1
      15 May 2014
      Yatsenyuk mantra sihir: reformasi konstitusional, desentralisasi kekuwatan, perang nglawan korupsi, kebijakan ekonomi lan kamanungsan. AHAHAHA!!))
    55. +1
      15 May 2014

      Kabeh bakal rampung ing sawijining dina! Pira wektune junta isih ana? Nalika bakal padha nyekel tenggorokan saben liyane kanggo daya liwat Square? Parashenko vs Tymoshenko?
    56. 0
      15 May 2014
      Kutipan saka: zgd_se_1955
      Lan siji iki karo otak diantemi "Vital", ngendi dheweke menek?

      Iki asale saka bagean kasebut))
    57. 0
      15 May 2014
      Kutipan saka Petergut
      Kutipan saka Hans51
      ...
      Lan iki minangka integrasi Eropa utama ...


      Kajaba iku, dheweke uga master belles-lettres. ngguyu



      Terjemahan: Yen dina iki kita ndalang ora ana apa-apa, yen kita ngulu sing disebut Crimea lan terus aaaa bangga mbayar manungsa waé sing boten kedados, ana uga tumindak luwih ing hubungan ora mung kanggo Ukraina. Ana pangerten sing jelas babagan kahanan iki lan kita duwe apa sing kedadeyan, kita ngomong babagan iki. Kahanan saiki sing ana lan kudu dideleng apa sing bisa ditindakake, apa cara metu saka kahanan iki. Aku ngomong karo wakil organisasi internasional, aku yakin manawa internasional dibutuhake ... Aku yakin yen kita bisa bali maneh Crimea sawise wektu tartamtu, nalika otoritarianisme Rusia ora bisa digunakake maneh.

      Muga-muga aku bisa mbalekake otak liyane.
      1. +1
        15 May 2014
        Sial, aku malah ora ngrungokake luwih ... Apa jenis pendidikan sing duwe nag? Dheweke ora ngajari dheweke ngomong. Utawa otakmu rusak banget?
        1. +1
          15 May 2014
          Sampeyan mbokmenawa durung ndeleng bazaar karo Ksyusha Sobchak --- iku bledosan total!
        2. Evgeniy.
          +1
          15 May 2014
          Calon Ilmu ing Pendidikan Jasmani lan Olahraga
    58. +1
      15 May 2014
      Iki diarani murni 3.14 * det. Kabeh iku miturut script ditulis dangu ago.
    59. +4
      15 May 2014
      Ya, yen wong pengin ngresiki outhouse Eropa lan nganggep minangka rasa seneng, gendéra ana ing tangane. Ayo padha ninggalake wong sing ora pengin masa depan sing cerah iki. Naif, nanging kepiye maneh? keprungu
    60. 0
      15 May 2014
      Mbokmenawa pindhah ngluwihi Pagunungan Ural ...
    61. +1
      15 May 2014
      "... aku arep mboyong negari ENAK iki..."!? Ya, ora bisa luwih apik! Mung Alice sing ilang ing kene.
    62. VSK
      +1
      15 May 2014
      Apa jenis wong sing bakal lungguh ing meja sing padha karo fasis iki? - Mung kaya wong-wong mau.
    63. +1
      15 May 2014
      Kutipan saka Canep
      Mung siji sing melu rembugan, sing nomer loro ora diundang (utawa ora gelem teka), nanging rembugan kasebut sukses! wong bodho wassat

      - Apa sampeyan ngomong dhewe?
      -Apa ora ngomong karo wong sing pinter?
    64. +1
      15 May 2014
      Iki "meja bunder" aneh. junta komunikasi karo dhewe, lan iki tantamount kanggo kasunyatan sing ora ana siji ing meja ... Asil punika nul!
    65. ahli ortopedi
      +1
      15 May 2014
      wiwitan meja bunder
    66. yurik
      +1
      15 May 2014
      Cathetan langsung menyang Zadornov:
      "Kanggo mbantu Brigade Airlift 95, gabung karo Facebook saiki."
    67. +1
      15 May 2014
      Wicara Nuland ing ngarep panitia Senat tanggal 6 Mei.
      http://www.state.gov/p/eur/rls/rm/2014/may/225674.htm
      Kabeh wis diwenehi minangka trep pigura
    68. 0
      15 May 2014
      Rembugan karo mungsuh sing ora bisa disentuh kudu didhukung kanthi kekuwatan. Sistem anti-tank lan MANPADS saka milisi bakal ngresiki kuping junta Kyiv lan nanem kepinginan kanggo ngobrol.
    69. G8K
      G8K
      0
      15 May 2014
      Wektu kanggo nyelehake titik-titik ing meja bunder iki.
    70. 0
      15 May 2014
      Kayane DPR kudu nindakake langkah-langkah kanggo nyegah wong sing nyusup endhog metu saka Ukraina. Inggih, sampeyan ora bisa nyuda wong-wong saka retribusi lan tontonan!


      Kote minangka baris pisanan sing nontonngguyu
      http://topwar.ru/uploads/images/2014/348/dfyb294.jpg
    71. +2
      15 May 2014
      "... Ing immaturity saka undergrowth, kanggo wong liya kanggo nyalahke, nanging ora wong, bisa lantaran kanggo kabeh limo owah-owahan hormonal ing eling - cupet, apa kanggo njupuk saka wong. Nanging nalika kabeh klompok populasi tumindak kanthi cara sing padha, mula pitakonan babagan kesehatan mental kabeh bangsa ora bisa ditanggulangi.

      Kabar: 15.05.2014 - 21:11 Ing Slavyansk, bentrokan antarane milisi lan Garda Nasional diterusake.
      Dina iki, bala gedhe militan Pengawal Nasional teka nganggo kendaraan lapis baja lan truk menyang klompok sing mblokir kutha kasebut. Ayo kita ngelingi statement Igor Strelkov ing wayah awan: "Wiwit esuk ana akumulasi pasukan mungsuh sing cetha ing wilayah checkpoints BZS lan ing persimpangan dalan Kharkov-Rostov lan dalan Slavyansk-Krasny Liman. Bus karo Pengawal Nasional lan akeh kendaraan lapis baja sing teka. Konsentrasi pasukan kasebut sing para sukarelawan wiwit nyerang ing wayah sore.

      Aku mung ora bisa ngerti sapa sing dadi bagean saka penguatan iki. Apa motivasi wong-wong mau: dhuwit, kesempatan kanggo njupuk ing wong karo impunity, gagasan, gething saka Rusia, ing pungkasan - kanggo apa idea padha mati utawa mikir, kaya ing penembake komputer, padha duwe akèh urip?
      1. +1
        15 May 2014
        Kutipan saka anfil
        Aku mung ora bisa ngerti sapa sing dadi bagean saka penguatan iki. Apa motivasi wong-wong mau: dhuwit, kesempatan kanggo njupuk ing wong karo impunity, gagasan, gething saka Rusia, ing pungkasan - kanggo apa idea padha mati utawa mikir, kaya ing penembake komputer, padha duwe akèh urip?


        Sampeyan ngerti kabeh kanthi bener! Sing pengin tuku dhuwit, sing pengin njupuk, sing subtly ngerti yen dheweke bakal ninggalake SE, sing bakal menehi panganan ... lan uga pengin menyang Eropa, lan "Kulon bakal nulungi kita"! , sing bener-bener "ideologis" yaiku ahli waris Bandera. duka
    72. +1
      15 May 2014
      Kahanan kaya mangkene iki, junta Kyiv lan para bendarane wis ora mung ilat, nanging uga sikile. Saiki kita butuh gerakan sing kuat saka DPR lan Lugansk. Yaiku: atas jenenge republik (ora peduli babagan pengakuan) kanggo menehi tekanan marang PBB kanggo nggawe pengadilan internasional kanggo kekejaman fasisme ing Ukraina. Kajaba iku, kanthi indikasi wong tartamtu saka Turchinov, Yaitsenyukh lan master saka Departemen Luar Negeri lan EU. Lan statement ing saindenging jagad ing Internet lan liwat kabeh saluran lan menyang Dewan Keamanan. Lan saben telung dina nganti padha nampa respon. Lan maneh lan maneh! Hit wong karo senjata dhewe. Ayo padha ngerti apa sing wis "dimurnikake" saka kabodhoan amarga srakah kanggo pangerten manungsa. Mergo iki. Sampeyan ora bakal menyang ngendi wae karo iki!
      http://topwar.ru/uploads/images/2014/530/ykyh726.jpg
      1. 0
        17 May 2014
        Nomer mati. PBB bakal nguripake wong bodho lan budheg.
    73. +2
      15 May 2014
      Kyiv ngajak Rusia bali menyang ngrembug babagan utangan $ 15 milyar, sing disepakati Vladimir Putin lan Viktor Yanukovych sadurunge kudeta.
      ya...ora isin iku luar biasa!!!
      1. 0
        15 May 2014
        Kutipan saka: vezunchik
        Kyiv ngajak Rusia bali menyang ngrembug babagan utangan $ 15 milyar, sing disepakati Vladimir Putin lan Viktor Yanukovych sadurunge kudeta.


        Ayo Moscow nawakake Kyiv bali Yanukovych! Terus mbalik ngrembug utangan.... basa
    74. +1
      15 May 2014
      "Anggota Utama"
    75. Mih
      +1
      15 May 2014
      Kutipan: Estet59
      Yen dina iki kita ndalang ora ana sing kedadeyan, yen kita ngulu sing disebut Crimea lan terus bangga nandheske yen ora ana sing kedadeyan, mula bisa uga ana tumindak luwih lanjut.

      ngguyu
      Ya, sejatine ora ana sing nggumunake - jumlah intelijen kasebut kontras karo jumlah gelut.
      Nanging umume aku ora ... apa sampeyan pancene kudu bodho?
      Yen ana pimpinan kaya ngono ing Ukraina, mula kita pancen dudu sedulure. Aku ora duwe sedulur kaya ngono, matur nuwun Gusti. (ngapurane aku ngelingi jenengmu kanthi sia-sia)
    76. Mih
      0
      15 May 2014
      Kutipan saka Petergut
      Terjemahan: Yen dina iki kita ndalang ora ana sing kedadeyan, yen kita ngulu sing disebut Crimea lan terus aaaaa bangga nandheske yen ora ana sing kedadeyan, mula bisa uga ana tindakan luwih lanjut sing ana hubungane ora mung karo Ukraina.

      wong bodho
      Tsitsiron sampeyan kita, penutur basa. Jumlah intelijen berbanding terbalik karo jumlah gelut ing ring.
    77. Mih
      0
      15 May 2014
      Kutipan: Ruslan 56
      Yatsenyuk mantra sihir

      Nyuwun
      Dadi dheweke Scientologist wong bodho
    78. +5
      15 May 2014
      Kutipan saka bulvas
      Nanging nyatane, sekolah demagoguery Departemen Negara lan obrolan kosong katon (wakil paling padhang yaiku Psaki - kepala ngomong).
      Lan pancen bebas saka otak
    79. Mih
      0
      16 May 2014
      Kutipan: Ruslan 56
      Yatsenyuk mantra sihir

      lol
      Scientologist Nanging! wassat
    80. 0
      16 May 2014
      Aku pengin dadi presiden! Aku bakal ngobong kabeh wong, aku bakal ngobong jagad kabeh!
      Liwat eri kanggo ngimpi! ngguyu

    81. 0
      17 May 2014
      Katon yen panguwasa Kyiv nyoba nindakake kabeh supaya luwih disengiti ing sisih kidul-wétan. Siji entuk kesan yen dheweke ora butuh stabilisasi, nanging kudu ngrusak negara kasebut kanthi cepet!
    82. 0
      18 May 2014
      Aja padu karo wong gemblung - wong bisa uga ora ngerti bedane sampeyan ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"