Kapal selam nuklir "Yekaterinburg" bakal dipasrahake menyang armada taun iki

31
Layanan pers perusahaan perbaikan kapal Severodvinsk "Zvezdochka" nglaporake yen ndandani kapal selam nuklir "Yekaterinburg" bakal rampung sadurunge pungkasan taun iki lan ing Desember kapal selam kasebut bakal bali menyang Angkatan Laut Rusia. Lan ing mangsa panas, kapal selam bakal diluncurake kanggo tes sing direncanakake sawise kabeh prosedur perbaikan sing dibutuhake ing bengkel khusus. Iki dilaporake ITAR-TASS.

Kapal selam nuklir "Yekaterinburg" bakal dipasrahake menyang armada taun iki


Kepala layanan pers Zvezdochka Evgeny Gladyshev:

Ruang lingkup karya lan, kanthi mangkono, biaya kanggo ngilangi akibat saka geni dadi kurang saka sing dibayangake. Efek suhu ora mimpin kanggo deformasi saka unsur busur awak kapal selam, lan iku ora perlu kanggo supaya sistem sonar anyar, spare parts ketemu kanggo ngganti bagean rusak.

Elinga yen tanggal 29 Desember 2011, ana geni ing kapal selam nuklir K-84 Ekaterinburg, sing dadi bagean saka sisih lor. armada RF. Geni kasebut kedadeyan nalika ndandani kapal selam ing Roslyakovo. Kaping pisanan, kobongan ngobong struktur kayu (scaffolding) sing digawe dening para buruh ing sakubenge prau. Salajengipun, geni nyebar menyang insulasi njaba awak kapal selam. 11 wong tatu ing geni.

Tragedi kasebut bisa uga luwih jembar yen geni ora dilokalisasi ing wektu. Miturut koran "Kommersant-Vlast", sak ancang-ancang kanggo ndandani ing Desember 2011, padha ora ngatur kanggo mbusak Simpenan pertempuran saka kapal selam nuklir Yekaterinburg. Perwakilan resmi Angkatan Laut Rusia ora konfirmasi informasi babagan anané amunisi ing kapal Ekaterinburg nalika pambangunan scaffolding.

Ing tahap awal karya, komisi khusus nyimpulake manawa geni ngrusak instalasi hidroakustik. Ing panaliten sing rinci, spesialis Zvezdochka, ing ngendi kapal selam nuklir sing rusak dikirim, nemokake yen kompleks sonar bisa dipulihake tanpa ngganti karo sing anyar.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    31 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      15 May 2014
      Wesi isih kaya ngono, nanging alhamdulilah, paling ora ....
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +5
        15 May 2014
        Ing panaliten sing rinci, spesialis Zvezdochka, ing ngendi kapal selam nuklir sing rusak dikirim

        Mekanik port sing kejam. Dheweke nyeret kapal selam nuklir menyang spesialis ...
        Logistik, mesthi, dudu kekuwatanku, nanging bisa uga luwih gampang - kanggo nggawa spesialis menyang kapal selam nuklir? ngguyu

        1. +1
          16 May 2014
          Ora luwih gampang. Luwih tepat, luwih gampang kanggo spesialis, nanging kepiye peralatan? Lan mung dock garing saka dimensi sing dibutuhake adoh saka ngendi wae. Ing Kamchatka, contone, kita ora duwe docks kuwi, supaya kabeh BDRs lan "roti", malah kanggo ndandani suntingan sing mbutuhake kondisi dock garing, dikirim menyang Severodvinsk utawa Bolshoy Kamen. Ing papan kasebut, mung 971 proyek sing bisa dipasang, banjur ora kanggo ndandani, nanging kanggo peraturan teknis.
      3. +2
        15 May 2014
        Dijenengi miturut kutha asale. Banget bangga.
        1. +2
          16 May 2014
          Kutipan saka INVESTOR
          Dijenengi miturut kutha asale. Banget bangga.


          "Podolsk" uga dikirim kanthi normal apik
      4. vlrosch
        0
        15 May 2014
        mobil biasa, mesthi dudu Hiu, nanging mungkin ...
      5. vlrosch
        +1
        15 May 2014
        mobil biasa, mesthi dudu Hiu, nanging mungkin ...
      6. +6
        16 May 2014
        Quote: Morgan
        Wesi isih padha

        kancaku! Sampeyan ngomong banget ora sopan babagan kapal perang sing pantes. Dheweke ora pantes. Kapal, kaya wong, duwe biografi dhewe.

        Kapal kasebut dibangun lan dikirim menyang armada ing taun 1984. Iki minangka bangunan nomer loro ing seri 7 unit. Nomer taktis "K-84".
        Tanggal 5 Desember 1989, sajrone operasi "Begemot 1" (ditembakake kanthi BC lengkap saka PP), sajrone persiapan pra-peluncuran (tekanan tangki bahan bakar), saluran pipa pecah ing RSh kaping 6 lan geni sing ora suwe kanthi bledosan sing nyuwek tutup silo lan sebagian ICBM metu saka silo. Para kru ngadhepi kahanan kasebut.
        Ing taun 1999, cruiser nampa jeneng dhewe - "Yekaterinburg".
        Ing taun 2003, kapal kasebut miwiti urip peluncur rudal Sineva, kanthi sukses diluncurake saka pad peluncuran.
        Ing taun 2005, miturut asil BP, kapal kasebut menangaké Bebungah Kode Sipil Angkatan Laut "Kanggo tembak rudal".
        Ing taun 2006, satelit Kompas 2 kasil diluncurake saka Ekaterinburg.
        Ing Agustus-September 2006, otonomi ing sangisore es saka Samudra Arktik, muncul ing Kutub Lor lan sukses peluncuran ICBM ing situs uji Chizh.
        Ing 13.07.2009/XNUMX/XNUMX, peluncuran tempur Sineva ditindakake saka Yekaterinburg nganti lengkap, isih ora bisa ditandingi.
        20.05.2011/29/2.1 sukses peluncuran R-XNUMXRMUXNUMX "Liner" ICBM ing situs uji Kura ing Kamchatka. "Liner" teka ing jadwal lan kanthi akurat ngirim AP menyang titik ngarahake, konfirmasi "wortel" sing ana ing kono.
        Malah setengah saka dhaptar prestasi komandan lan kru sing pantes kanggo ngormati paling jero saka compatriots!
        IMHO.
      7. +4
        16 May 2014
        Quote: Morgan
        Wesi isih kaya ngono, nanging alhamdulilah, paling ora ....


        Lan apa sing sampeyan ora seneng? Bener, proyek 667, yaiku BDR, yen BDRM saiki dadi basis armada kapal selam strategis Rusia. Ing babagan persenjataan, mesthine, dheweke luwih murah tinimbang proyek 941st, nanging ora akeh. Lan sawise rearmament dening "Liners" bakal ana song ing umum.
    2. +3
      15 May 2014
      Kepiye carane ngirim lan Hooray kita bakal bengok ...
      1. + 11
        15 May 2014
        MIKHAN, kutha kita tanggung jawab kanggo Liga Premier - kita bakal ngenteni pulih
    3. +3
      15 May 2014
      Dolphin pungkasan ngalami perbaikan.
      1. 0
        16 May 2014
        Liyane sing lagi direnovasi
    4. DimDimych
      +4
      15 May 2014
      Kamulyan kanggo RUSIA!
    5. +3
      15 May 2014
      Sugeng EKB!!!
      ombenan
    6. +2
      15 May 2014
      sampeyan kudu nggawe kesimpulan saka geni lan ora golek switchman, lan supaya prau pindhah ing éwadéné mungsuh lan supaya nomer nyilem padha karo nomer munggah.
      1. +1
        16 May 2014
        Kutipan saka: sv68
        sampeyan kudu tarik Serat saka geni lan ora katon kanggo switchman a

        adil, pikiran sober, nanging bungling Russian kita isih indestructible.
        "Ing Desember 29, 2011, ana geni ing Yekaterinburg PD-50 PD-82 ing Roslyakovo DOC-XNUMX saka XNUMXnd SRZ. Inspeksi dermaga sing dijadwalake rumit amarga karusakan ing fairing GAK ing panggung ing tahap dermaga. Sajrone nglereni saka kayu-kayuan, ing safety saka bongkaran, ing mbenakake safety saka alas GAK digawa metu. padha kejiret ing alas kayu Lan, sing ngubengi awak kapal selam.
        Geni nyebar menyang lambung cahya kanthi lapisan anti-hidroakustik karet, banjur menyang spasi ing antarane lambung sing entheng lan tahan lama, kalebu silinder VVD. Geni ora mengaruhi interior kapal selam, nanging mengaruhi komunikasi. Kanggo mateni geni, dermaga, bebarengan karo kapal selam nuklir lan peralatan, dibanjiri ing tingkat kabin, sawise nutup awak saka BOD "Vice-Admiral Kulakov", uga ana ing dermaga. Loro karyawan Kementerian Situasi Darurat lan pitung personel militer dirawat ing rumah sakit amarga keracunan.
        Geni, sing luwih saka 9 jam, diwiwiti kanthi ngobong puing-puing konstruksi. Mung sawise 20 jam, kepala Kamentrian Situasi Darurat, Sergei Shoigu, ngumumake penghapusan kobongan lengkap, nyatakake yen muncung geni isih bisa digunakake ing sisih pelabuhan: "ana penguapan sing kuat, mula hidran digunakake kanggo kelangan lambung kapal." http://ru.wikipedia.org/wiki
    7. +1
      15 May 2014
      Diposaken apik, nanging anyar kudu dibangun, nanging luwih.
      1. 0
        15 May 2014
        Mungkin aku ora ngerti apa-apa ... Nanging panggunaan scaffolding kayu ing ndandani kapal selam nuklir ..... ????
        1. 0
          16 May 2014
          Quote: tukang bangunan
          Nanging panggunaan scaffolding kayu ing ndandani kapal selam nuklir .....


          Paling kamungkinan, ora ana dermaga khusus kanggo kapal selam nuklir kelas iki, padha njupuk kauntungan saka apa ana ing tangan. Miturut foto, dermaga mbukak, nanging kanggo ndandani lan peraturan teknis kapal biasane ditutup, kayata rahasia lan kabeh ... Paling ora ana ing Vilyuchinsk. Lan aku ora weruh scaffolding kayu ing prau ing kono ...
    8. 0
      15 May 2014
      Padha keling kaya kue panas, mesthine: Teluk Meksiko kebak kapal selam Rusia sedulur Aku wis bisa ndeleng judhul New York Times keprungu
      1. jj
        0
        15 May 2014
        BDRMs - Ratu Arktik
        1. +1
          15 May 2014
          Kutipan saka jjj
          BDRMs - Ratu Arktik

          Nah, iki uga narmul lol Ya, ana sawetara teluk ing Amerika Serikat !!!
        2. +4
          15 May 2014
          Kutipan saka jjj
          BDRMs - Ratu Arktik

          Aku konfirmasi:
    9. angin topan7
      +5
      15 May 2014
      Iku apik sing padha dibalèkaké, saben prau, pesawat, Komplek counts. Rusia kudu duwe cudgel nuklir permanen lan lengkap.
    10. Kelevra
      +2
      15 May 2014
      Kesalahan liyane dening wong, biaya pelaut kita murah, wektune kudu luwih ati-ati!
      1. +1
        15 May 2014
        Kutipan saka kelevra
        Kesalahan liyane dening wong, biaya pelaut kita murah, wektune kudu luwih ati-ati!

        Biaya karusakan wiwitane kira-kira 1,0 milyar rubel. Sawise spesialis nganggep panggantos HAK ora perlu lan mapan ing panggantos parsial PI sing rusak, biaya dikurangi setengah - nganti 500 yuta rubel. Kang, mesthi, padha ora superfluous ing budget saka armada lan negara.
    11. +1
      15 May 2014
      Veteran wis bali!!!!!
    12. +4
      15 May 2014
      Aku arep ngomong rumus sing kondhang - cepet-cepet alon-alon (tukang bangunan).
      Luwih becik mlaku alon-alon kaya gajah tinimbang mlumpat kaya terwelu.

      Matur nuwun kanggo kabar. Aku ikhlas nambah.

      Jumlah sing padha karo nyilem lan munggah, wong lanang. Kapten pinter lan wani kanggo sampeyan.
      Supaya banyu segara luwih enak tinimbang Borjomi lan supaya kabeh target bakal kenek wiwit diluncurake pisanan.
      Aku tansah lara lan bakal kanggo sampeyan kanthi gumolonging ati.

      Muga-muga kapal selam ngapura kula spesialis pertahanan udara rambut abu-abu lawas.
      Aku tansah ngujo keberanian armada kapal selam. hi
    13. Ivan 63
      +1
      15 May 2014
      Nguwuh "kamulyan" ora mbutuhake pikiran khusus, ora bakal ala mikir babagan sapa sing nguwuh-uwuh iki kaping 198 sajrone likuidasi kapal selam nuklir kita dhewe, lan minangka asil, saiki saben wong duwe bobot emas. Muga-muga Yudas bakal dipatèni lan armada mau bisa ambegan.
    14. 0
      15 May 2014
      Kita tuwuh alon-alon, supaya ora mandheg maneh.
    15. +1
      15 May 2014
      Suwene umur layanan wis ditambah? Sapa ngerti?
      1. +1
        15 May 2014
        Kutipan saka lonshakovpetr
        Suwene umur layanan wis ditambah? Sapa ngerti?

        Biasane limang taun.
    16. 0
      15 May 2014
      Kabar apik yaiku ... prau bakal ora didandani.
    17. 0
      15 May 2014
      Pitung kaki ing keel, pelaut lan apik luck!
    18. Lyoshka
      +1
      15 May 2014
      nglangi apik ombenan
    19. 0
      15 May 2014
      Kabar apik tansah uplifting.
    20. 0
      15 May 2014
      Kutipan: Ivan 63
      Nguwuh "kamulyan" ora mbutuhake pikiran khusus, ora bakal ala mikir babagan sapa sing nguwuh-uwuh iki kaping 198 sajrone likuidasi kapal selam nuklir kita dhewe, lan minangka asil, saiki saben wong duwe bobot emas. Muga-muga Yudas bakal dipatèni lan armada mau bisa ambegan.
      Tembung apik! Iku Yudas lan ing Rusia Yudas, utawa labeled Yahudi.
    21. vlrosch
      0
      15 May 2014
      Sayange yen Hiu wis dibusak, Maces iki bisa diiseni ing kono ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"