Yagene Moscow mbutuhake bebener?

87
“Kapten, aku teka arep pamit
karo kowe lan kapalmu"


Penyelidikan wis rampung. "Berkut" ora nembak wong ing Maidan. Iki minangka pratelan yen wakil ketua panitia parlementer babagan nglawan kejahatan terorganisir, Gennady Moskal, nambani media Ukraina. Dheweke uga ngakoni yen ing antarane penembake "Ora ana warga Rusia! Sanadyan Kazakhstan, utawa Uzbekistan, utawa Paraguay, utawa Uruguay! (kutipan).

Eh, Pak Moskal... Lha kok ngono? Elinga carane mung telung sasi kepungkur sampeyan padha umpluk ing tutuk lan bengok-bengok menyang donya kabeh babagan saboteurs GRU lan pasukan khusus FSB. Kelalen? Kok dumadakan?

Ing tangan siji, bebener katon wis menang. Siji sisih. Nanging saben medali duwe sisih liya. Bubar iki, Pak Moskal wis nggawe sawetara statement ing arah wong-wong sing kerjane. Lan kanggo pratelan kasebut sawetara wektu kepungkur, dheweke bisa dikirim kanthi aman menyang kancane Sashko Bilo. Lan saiki malah iki wis ilang:

"Ora tentara sing ilang bagean Ukraina! Diplomasi wis ilang Crimea.

"Pak Deshchytsia (penjabat Menteri Luar Negeri), kita duwe diplomat tingkat "mbukak lawang menyang kedutaan".

"Dheweke nggawe Pengawal Nasional kanthi tujuan siji: ngrampungake masalah Maidan. Apa sing kudu dilakoni karo dheweke? Iku ora bakal tiba loro! Pamrentahan apa wae saiki kudu ndhukung dheweke seumur hidup. Mulane, iku perlu kanggo nempel wong-wong iki nang endi wae. Nggawe pengawal kanggo wong-wong mau. Nanging kepiye ide iki bakal rampung? Wis liwat - a fiasco lengkap!

"Minangka Nalyvaichenko lan Avakov, dheweke ora pengin nyerahake para peserta, penyelenggara acara berdarah, kalebu ing Maidan. Sing ngomong kabeh".

Opo kuwi? Wawasan dadakan? A nurani sipil awakened?

Ora. Iki wedi.

Iku koyo saka pungkasan sing ora bisa dihindari.

Partai Batkivshchyna kaya Titanic. Ing dek ndhuwur, orkestra isih diputer ing sangisore baton Yatsenyuk lan Turchinov, kapten edan isih menehi prentah sing edan (aku ngomong babagan dekrit sing nglarang Putin mabur menyang Kaliningrad), nanging ...

Aku weruh hiu ing mburi buritan
hiu ngulu idu
kapten, kabeh hiu ngerti
mugi-mugi enggal-enggal kita lungo...


Hiu wis ngerti. Hiu sing diwakili Uni Eropa lan AS (waca Berlin lan Washington) wis milih presiden anyar. Poroshenko. Iki ora bisa dipungkiri.

Turchynov nyatakake yen "sawise pemilihan - ora ana politik, aku bakal lunga." Terjemahan gratisku - dheweke njaluk utangan, nyolong dhuwit, kita nyuwek cakar.

Aku mudhun menyang ditahan
Aku ngomong ana
karo Pak Lurah Tikus
tikus menyang dharat ing pelabuhan sing paling cedhak
ngarep-arep bisa slamet


Mula Pak Moskal wiwit sengit ngritik bangsane dhewe. Ing pangarep-arep sing hiu bakal appreciate lan ora gobble munggah. Inggih rahayu tiyang ingkang pitados ... Sing jumeneng kuwasa ing tanggal 26 Mei ora tandhing karo kelinci lan babi. Mung wong banget naif bisa Count ing sih saka organisme kayata Poroshenko lan Nalyvaichenko.

Lan dheweke ora seneng karo wacana kasebut.

"Titanic" saka partai Batkivshchyna mlebu ing homestretch.

Kapten edan Tymoshenko nyatakake yen Poroshenko menang, dheweke bakal miwiti revolusi liyane. Sing ana pasukan sing ndhukung. Dheweke mbokmenawa tegese atusan pertahanan diri Maidan, sing saiki nongkrong ing Pengawal Nasional. Nanging pitakonane, apa mantan panyengkuyunge arep menyang Maidan maneh? Dheweke diwenehi panganan kanthi apik saka tangan Kementerian Dalam Negeri. Yen pengin, Kyiv isih bakal seneng-seneng dina ngarep.

lan hakim ngandika iku kabeh babagan hukum
lan imam - apa masalah ing katresnan,
nanging ing cahya kilat iku dadi cetha:
saben wong duwe getih ing tangane


Sepuluh dina misahake partai Batkivshchyna saka ambruk final lan ora bisa dihindari. Sing dadi pimpinan ngerti manawa kabeh bakal disalahake. Kabeh kegagalan saka pamrentahane sing cendhak. Mung kedaden sing guilty tansah kudu.

Ing kahanan iki, aku mung getun yen hiu bakal nyuwek wong-wong mau, lan dudu wong-wong sing pancene kudu nindakake: sing dikhianati, didol, ngapusi wong Ukrainia.

Puisi dening Ilya Kormiltsev digunakake minangka iringan lirik
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

87 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 54
    16 May 2014
    Penyelidikan bisa dianggep rampung yen ana jawaban kanggo pitakonan "Sapa sing nembak?", Lan ora kanggo pitakonan "Sapa sing ora nembak?".
    Oh, aku rumangsa yen kanthi kekuwatan ing Ukraina, luwih akeh getih sing bakal diwutahake. Sembarang investigasi ditujokake kanggo nyegah kedadeyan kasebut ing mangsa ngarep. Cara para pelaku ditunjuk ing Ukraina ora mbantu mungkasi pertumpahan getih. Sing lugu njagong, sing luput entuk kesempatan kanggo dadi liar tanpa ukuman.
    1. + 10
      16 May 2014
      Kutipan saka Canep
      Penyelidikan bisa dianggep rampung yen ana jawaban kanggo pitakonan "Sapa sing nembak?", Lan ora kanggo pitakonan "Sapa sing ora nembak?".

      Ora ana jawaban kanggo wektu sing suwe, ing Ukraina kabeh beda:
      14.05.14/16/19 XNUMX:XNUMX
      Wakil Rakyat Gennady Mos ... nyatakake yen para demonstran ing Euromaidan ing dalan. Institutskaya ing Kyiv dipecat dening anggota unit khusus Berkut.
      Wakil Rakyat Gennadiy Mos * nandheske yen ing wektu iki perlu kanggo mangerteni ngendi senjata saka kang demonstran ditembak ilang, Censor.NET laporan karo referensi kanggo Interfax-Ukraine.
      Sumber: http://censor.net.ua/n285277 Sumber: http://censor.net.ua/n285277

      Ana sayembara: Sapa sing ngapusi luwih ora sopan. Pelamar akeh, juri bingung arep menehi hadiah pertama "Honored Piz...l of Ukraine".
      1. 0
        19 May 2014
        ana pitakonan liyane merata penting - sing lan carane diangkut obatan ing jumlah kuwi kanggo maydauns?
    2. +3
      16 May 2014
      Ora jelas apa sing ditindakake penembak jitu nganggo pistol udara ing foto kasebut.
      1. +2
        16 May 2014
        Aku uga ngguyu Nanging aku ora upload foto.
      2. +1
        17 May 2014
        Umumé, njupuk saka udhara iki banget nglarani lan traumatik. Ora liya, Maidan nembak "elang emas".
        1. +1
          18 May 2014
          Iku katon kaya Hatsan 135 magnum, bab banget serius. Aku duwe siji. Sawijining kanca (dudu aku, aku ora bakal ngapusi) saka terwelu kaya sing diisi ing endi wae saka 40 meter
          1. Mih
            0
            18 May 2014
            Sawise nggawe sawetara owah-owahan, iku nyata. eseman
    3. +2
      17 May 2014
      Penyelidikan bisa dianggep rampung yen ana jawaban kanggo pitakonan "Sapa sing nembak?", Lan ora kanggo pitakonan "Sapa sing ora nembak?".
      Ora mung "Sapa sing murub?", nanging uga:
      1. Sapa sing dhawuh nembak?
      2. Sapa sing dhawuh lan mbayar tembakan?
      2. Sapa sing nggawa kartrij?...
      lan sawetara perkara cilik liyane.
      Banjur ya, investigasi bisa dianggep rampung.
      1. luwak1974
        +1
        17 May 2014
        yay, woldemar apik, KOWE KOWE SHAM, sing mbayar ryam lan pesen musik, ha bandearlogs njaluk dhuwur, liyane iku kethek lan ana kethek-makhluk kanggo kontrol, manthuk ayo nggawe Kyiv kutha pahlawan, bab asas, Crimea ora bakal ninggalake dhewe
      2. 0
        18 May 2014
        Ora temenan! Nalika iku dalan menyang Kyiv bakal dihiasi nganggo tumbak, banjur penyelidikan bakal rampung!
      3. +1
        18 May 2014
        Ora temenan! Nalika iku dalan menyang Kyiv bakal dihiasi nganggo tumbak, banjur penyelidikan bakal rampung!
    4. 0
      17 May 2014
      Kutipan saka Canep
      Oh, aku rumangsa yen kanthi kekuwatan ing Ukraina, luwih akeh getih sing bakal diwutahake.

      Perang sipil pungkasan misuwur ngliwati Ukraina. Hetmanate, haidamatchina, Petliurism, Makhnovshchina…. Akeh karya wis ditulis babagan iki lan Welasan film wis dijupuk, kalebu sing luar biasa populer. Elinga "Wedding in Malinovka", "Red Devils" lan sampeyan bakal mbayangno kanthi jelas ... masa depan Ukraina.
  2. + 21
    16 May 2014
    Tikus-tikus wis siyap-siyap mudhun ing kuburan, nanging wong-wong padha nandhang sangsara kaya biasane, lan suwe-suwe sawise sampah iki, dheweke bakal nyusup.
    1. + 14
      16 May 2014
      Kutipan saka belij
      Tikus-tikus wis siyap-siyap mudhun ing kuburan, nanging wong-wong padha nandhang sangsara kaya biasane, lan suwe-suwe sawise sampah iki, dheweke bakal nyusup.

      Ing mratelakake panemume, padha miwiti kanggo nyiapake revolusi "demokratis" anyar!Elinga Mesir, ana uga, revolusi pisanan diatur dening radikal Islam, sawise padha "ngresiki" wong sing ora perlu kanggo Kulon, rampung, kaloro minangka asil saka kang padha "ngresiki" wong-wong mau wis!Plus apa teka menyang panggonan padha nyalahke ambruk ekonomi ing Islamists padha!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. nvv
        nvv
        0
        18 May 2014
        Seryoga. Kanggo pikirane sing ditulis ing kene, plus. Lan kanggo ejaan, deuce lemak.
    2. + 17
      16 May 2014
      Iki langsung katon - padha ngira iku revolusi, nanging mung digunakake ... Ing kasus, wong tinimbang daging.
      1. +1
        17 May 2014
        Kutipan saka SAM0SA
        Iku langsung ketok - padha ngira iku revolusi, nanging mung digunakake ...


        Revolusi mangan anak-anake
        Danton
      2. RAF
        +1
        17 May 2014
        ngguyu Wong apa, panguwasa kaya ngono !!!
      3. Komentar wis dibusak.
      4. 0
        18 May 2014
        Wong lanang, revolusi iku ide, lan mung ana dhuwit ing pikiranmu!
    3. Komentar wis dibusak.
    4. + 12
      16 May 2014
      Pungkasan, paling ora ana salah sijine pak tikus sing ngrasa yen ana poros sing nyedhak, sing bakal nyapu paket iki menyang saluran pembuangan ing donya lan nyoba "ngecet maneh" lan menehi tawaran kanggo "jaket urip".
      1. +2
        16 May 2014
        Ora, ora piyambak. Ski Kalpomoysky sing padha wis smearing, sithik-sithik padha nransfer aktivis, lan ora menyang EU, nanging luwih adoh saka pesisir.
        1. +3
          16 May 2014
          Ayo dheweke pindhah menyang Rusia, kita bakal ngatur lepas pantai sing apik kanggo dheweke :)))))))
    5. + 21
      16 May 2014
      Kutipan saka belij
      Tikus ing bolongan wis siyap kanggo nggawa mudhun

      Nanging tikus iki dikenal! Akibate, liwat wektu, nyekel kabeh wong lan mbayar maneh apa sing pantes. Ana conto - Israel, sawise perang, metu saka lemah sing guilty saka pembantaian. Malah wong tuwa bodho, nanging fasis. Getih ing tangan ora bisa dibusak. Iki kudu ditindakake karo fasis modern. Tanpa kompromi.
      1. RAF
        0
        17 May 2014
        Perbandhingan kasebut diragukan. Israel yaiku Israel, lan ujar kabeh. Apa Ukraina entuk paling ora siji Banderist, ing jaman Soviet, sanajan ing jaman pasca-Soviet, entuk ing luar negeri? Gambar ala sing padha bakal saiki.
        1. Mih
          0
          18 May 2014
          Ukraina paling ora siji Bandera, ing jaman Soviet, paling ora ing pasca-Soviet, entuk ing luar negeri? Gambar ala sing padha bakal saiki.
          ngguyu
        2. Mih
          0
          18 May 2014
          Comrade Stalin, sampeyan ilmuwan gedhe !! Dheweke sinau akeh babagan linguistik. Nanging aku ora ndemek Bandera, kok opo
    6. +4
      16 May 2014
      Lan Rusia mesthi bakal disalahake
      1. +1
        16 May 2014
        Lan Rusia tansah disalahake !!! Babi pepadhamu Mykola mati - trik pasukan khusus XNUMX !!! Iku mung foto kanggo artikel bisa dadi luwih menarik. Contone, sing sniper ora nganggo "pistol pneumatik" ... wong bodho
  3. + 11
    16 May 2014
    Lirik sing apik kanggo maca. Matur nuwun kanggo penulis. Antarane perselisihan iki sing misahake kekuwatan, ora bisa ndeleng wong. Miturut definisi, dheweke ora bisa dadi calon ing tahap iki. Diidak-idak. Dibakar. ditembak. keracunan. Kepiye politisi kita bakal ketemu karo wong jahat iki? Sampeyan kudu ngumbah tangan nganti suwe sawise rapat
    1. +5
      16 May 2014
      Lan matur nuwun.

      Kutipan saka smel
      Kepiye politisi kita bakal ketemu karo wong jahat iki? Sampeyan kudu ngumbah tangan nganti suwe sawise rapat


      Lan ing kene kabeh luwih gampang - ing gaya "mitra" Kulon - kanggo ngenali minangka ora sah lan ora ana kontak langsung. Mung liwat telpon.
  4. + 16
    16 May 2014
    Artikel sing apik, Skomorokhov Roman (Banshee) ngalami kemajuan sing apik minangka penulis. "+" cetha.
    1. + 12
      16 May 2014
      Ya, babon tarungku durung kendhat nyoba ngrembaka dadi manungsa. Matur nuwun, aku bakal terus nyoba. wassat hi
      1. +1
        16 May 2014
        Aku ora langsung ngerti babon gelut kaya apa karo sampeyan nulis artikel sing apik ing kono, nanging banjur kabeh sing ana ing pikiranku :)))) ketoke kabeh ora ilang kanggo aku :) Good luck kanggo sampeyan ing kono , terus!
  5. + 18
    16 May 2014
    Ana kesimpulan resmi - "Berkut" ora njupuk. Saiki sampeyan bisa "ngapura" kabeh "Berkut" lan pejabat keamanan liyane lan nelpon kanggo perang karo Kidul-Wétan, sijine ing pasuryan getih saka pamaréntah poto-proclaimed topeng angelic saka patriot Ukraina. Lan sing murub lan ngalahake "swarga satus" saka Maidan ora penting maneh minangka nglindhungi negara saka separatis. Kajaba iku, pemilu wis cedhak ... "Sapa sing ngelingi lawas - mripat sing metu!"???
    1. + 11
      16 May 2014
      Lan sapa sing lali - loro!
      1. kamulyan45
        + 19
        16 May 2014
        Ing kahanan iki, aku mung getun yen hiu bakal nyuwek wong-wong mau, lan dudu wong-wong sing pancene kudu nindakake: sing dikhianati, didol, ngapusi wong Ukrainia.

        Vot odin saka obmanutih:
        Dheweke nulis marang kita:

        Wingi ing Andreevka, prajurit sing tatu ana ing taman cedhak kali. tentara, nalika ditemokake, dheweke gupuh, dheweke ditakoni "kok meneng lan ora njaluk tulung" sing dijawab "ora bakal mateni aku?". Lha, kewan apa sing kudu kita gawe, supaya wong mikir yen kita bisa nyirnakake sing tatu, sanajan dheweke dadi mungsuh! Pamrentahan sing beku iki meksa rakyate saling perang!
    2. 0
      17 May 2014
      Kutipan saka TRex
      Ana kesimpulan resmi - "Berkut" ora njupuk. Saiki sampeyan bisa "ngapura" kabeh "Berkut" lan pejabat keamanan liyane lan nelpon kanggo perang karo Kidul-Wétan, sijine ing pasuryan getih saka pamaréntah poto-proclaimed topeng angelic saka patriot Ukraina. Lan sing murub lan ngalahake "swarga satus" saka Maidan ora penting maneh minangka nglindhungi negara saka separatis. Kajaba iku, pemilu wis cedhak ... "Sapa sing ngelingi lawas - mripat sing metu!"???

      iku Berkut sing ora njupuk dina iki, sesuk bakal njupuk maneh!...
    3. Mih
      0
      18 May 2014
      ngalahake "swarga satus" saka Maidan opo

      "Sapa sing ngelingi lawas - sing mripat metu!" Nyuwun
  6. + 11
    16 May 2014
    "Penyelidikan bener rampung. "Berkut" ora njupuk ing wong ing Maidan. Iki carane wakil kepala panitia parlementer ing combating diatur angkara, Gennady, dianggep media Ukrainia karo statement kuwi. Dheweke uga ngakoni yen antarane penembake "Ora ana warga Rusia! Sanadyan Kazakhstan utawa Uzbekistan , ora Paraguay, utawa Uruguay!

    Iku tetep mung kanggo ngomong sing dijupuk. Lha Pak, ayo... akhire nyicipi tembung-tembung iki saka awakmu.
    1. + 35
      16 May 2014
      Kutipan saka: mamont5
      Iku tetep mung kanggo ngomong sing dijupuk. Lha Pak, ayo... akhire nyicipi tembung-tembung iki saka awakmu.


      Enteni! Kuwi sing diomongké marang kowé! Iki padha karo "Jaksa Agung Ukraina, Petro Vyznyuk ngandhakake yen personel militer Angkatan Bersenjata, Pengawal Nasional lan Layanan Border Negara sajrone ATO ing Wetan Ukraina ora nindakake kejahatan siji-sijine marang warga sipil. .
      Apa sampeyan ngerti kepiye dheweke entuk kesimpulan kasebut? Prasaja banget. GPU ora nampa keluhan siji babagan iki, Viznyuk njamin kita. Nelayan tuwa sing bersenjata karo rod pancing, sing tiwas ing Slavyansk, ora nulis sneak; cah wadon bersenjata rokok, ditembak mati dening penembak jitu ing loteng apartemen dhewe, ora aplikasi menyang kantor jaksa; 12 lanang taun-lawas, bersenjata karo St George pita, sing tatu serius saka bedhil mesin, ora pindhah menyang GPU. Ora ana wong siji sing ditawan maneh saka Viznyuk dening wong-wong sing disiksa kanthi brutal ing Odessa House of Trade Unions; ora ana laporan saka wong-wong sing tiwas ing Mariupol. Lha, ora ana sidhang.” (Kontroversi)
      1. +7
        16 May 2014
        Minangka pariwara: "Kita ngajak sekelompok turis menyang Kyiv Serpentarium, supaya duwe senjata lan amunisi karo sampeyan, mesthine!"
        1. +2
          17 May 2014
          Kutipan saka kocclissi
          Kita ngajak klompok turis menyang Kyiv Serpentarium


          Saka guwaning ula,
          Saka kutha Kyiv, ...

          N. S. Gumilov
      2. luwak1974
        0
        17 May 2014
        kanggo sampeyan pribadi, udakara 240 wong tiwas dening homoseksual sayap tengen ing wayah wengi, "partisan" (miturut USSR lawas - megademobilisasi) uga ana ing sangisore lengen, woy iki bakal mbentuk tim panguburan, luwih akeh wong ngidoni rombongan lan ora ana siji kepengin ngubur, karo ibu-ibu propaganda Banderlog ora bakal ngerti babagan putrane rauh, bakal luwih elek, kita straining ... Crimea kanggo ... banyu, kita duwe, lan kita uga bisa nuduhake gas kita, nanging karo kanca, MUSUH BANDERLOG
    2. 0
      17 May 2014
      ing antarane penembake "Ora ana warga Rusia! Sanadyan Kazakhstan, utawa Uzbekistan, utawa Paraguay, utawa Uruguay!
      Soko dhaptar negara non-shooting cilik. Lan kepiye Uruguay? Vatikan lan Vanuatu ora kasebut. Dadi padha melu?
      Sampeyan menehi dhaptar lengkap negara non-shooting!
  7. +6
    16 May 2014
    Sawise tanggal 25 bakal ana kabeh nglawan kabeh ...
  8. parus2nik
    + 18
    16 May 2014
    Kapten edan Tymoshenko nyatakake yen Poroshenko menang, dheweke bakal miwiti revolusi liyane. ..Ayo Julia .. ayo dadi luwih elek .. Dadi sampeyan bajingan bakal mbuwang adonan, lan wong-wong bakal menyang teras kanggo ngemis. dheweke lunga menyang putrane .. upset, putra nentang Rusia .. putra liyane ing Lugansk, kanggo Rusia .. Mbayangno yen wong-wong iki diwenehi senjata .. Tanggane liyane, siji putra manggon ing Rusia, liyane ing Ukraina, iki ing Ukraina ndhaptar ing Pengawal Nasional, sederek Rusia kaget ..
    1. + 28
      16 May 2014
      Bosku (wong Ukraina, umure kurang saka 70 taun) duwe sedulur lanang loro sing manggon ing Ukraina, lan adhine ing Crimea. Nalika dheweke nyebut dheweke, para sedulur nyebut dheweke "penjajah" kanthi serius. Kanggo nyoba njawab, ing Crimea ora ana sing dipeksa milih kanggo mlebu ing Federasi Rusia, jawabane yaiku "kita ... tansah nyebar rot ing Ukraina." Ing tawaran kanggo nelpon adhine lan ngerteni kabeh kanthi langsung, jawabane yaiku "dheweke ora bakal ngomong sing bener, dheweke duwe penembak mesin ing mburine." Lan kuwi sing diarani wong diwasa.
      Bosku wiwit dadi abu-abu sawise Maidan.
      1. amigo1969
        + 11
        16 May 2014
        Aku percaya banget !! Meh kabeh kanca-kancaku sing manggon ing Ukraina mandheg sesambungan karo aku. Nganti saiki, hubungan comradely normal padha maintained. Sawise Crimea, kanca disebut Kyiv lan krungu nangis duka ing panrima "... sampeyan isih bakal njawab kanggo Crimea, kamulyan kanggo Ukraina" ... Mekaten ....
      2. +4
        16 May 2014
        ... Saben uwong duwe cockerel padha ... A relatif disebut saka Vladik lan ngandika sing sing duwe sederek ing Ukraina uga krungu iki ing komunikasi karo sederek ...
        1. +4
          16 May 2014
          Kajaba .... Lan kabeh telpon kanggo alesan kesandhung ing tembok kosong ... zombie (aku ora bisa nemokake tembung liyane). Lan kanggo neraka karo wong-wong mau ... sederek. Muga-muga wektu bakal liwat - dheweke bakal sober. Lha...nalika wong-wong mau nemoni telek luwih sithik tinimbang nganti tekan gulune, banjur wiwit mili menyang cangkeme.... Nanging .. sedhih, ....
          1. +4
            17 May 2014
            Aku kelingan dialog karo sopir taksi saka Brother-2: "... Sawise kabeh, ana wong kaya wong. Banjur ing sawijining wengi padha dadi aneh ..."
    2. +9
      16 May 2014
      Kita kudu nyebut spade spade. Ana perang sipil ing Ukraina. Mungkin ora ing ukuran kaya ing Rusia, nanging nyatane - perang. Kanthi pengorbanan sing ora bisa ditindakake. Lan sederek ing sisih ngelawan saka barricades.
      1. +1
        16 May 2014
        Ing Rusia, iki mung cara sing diinterpretasikake. Inggih, ing negara liya, sing wis dadi wong Eropa.
        Masalah liyane yaiku kita isih dadi minoritas sing jelas.
    3. +4
      16 May 2014
      Kapethik saka: parus2nik
      Kapten edan Tymoshenko nyatakake yen Poroshenko menang, dheweke bakal miwiti revolusi liyane. .

      Aku bisa ndeleng lukisan lenga iki saiki:
    4. s1n7t
      +4
      16 May 2014
      Mungsuh "paling apik" kita ngimpi babagan iki nalika Uni ambruk. (Lan pira akeh sing milih Alkonaut ing wektu sing padha?! Saiki, dheweke kudu ditakoni - apa dheweke seneng, apa ora duwe otak?) Kanggo ngrusak, nyebar permusuhan ing antarane kita - Yankees entuk iki. Yen kita ora bali Ukraina, Federasi Rusia sabanjuré ing baris, iki ora brainer.
  9. + 10
    16 May 2014
    Saka watered elit Nelezhnaya breathed stench lan kadhemen. Rehabilitasi Berkut? ya ora, padha nyoba kanggo rehabilitation piyambak, kaya kita ora ngerti kita diapusi, ayo padha kanca karo kulawarga maneh. Kita wisuh tangan, katon resik, ora ana bintik getihe wong sing dipateni.
    1. + 14
      16 May 2014
      Kutipan saka: okunevich_rv
      Rehabilitasi Berkut? ya ora, padha nyoba kanggo rehabilitation piyambak, kaya kita ora ngerti kita diapusi, ayo padha kanca karo kulawarga maneh.

      Ya, dheweke butuh banget wong ing tentara! Lan ora ana sing lunga! Lan padha ora bisa nangani Yu-V! Spesialis dibutuhake, dudu "ratusan saka Maidan." FIG Berkut saiki bakal ngawula!
  10. +5
    16 May 2014
    Sapa ngerti, bisa uga wong lanang biasa saka Novorossia bakal nyedhaki wong-wong non-manungsa iki luwih dhisik.
  11. +8
    16 May 2014
    Ora bakal ana scaffold kanggo sirah miring, dheweke ora Mary Stuart, sudhut peteng lan noose utawa lalen, kang malah Samsaya Awon kanggo dheweke.
  12. + 16
    16 May 2014
    Zadolbali - Ukraina dina iku sirkus freaks kang pirsawan dadi hostages saka clowns ing kuwasane, sing, karo dexterity pesulap, nutupi tumindak ala karo getih lan nyawa warga. Siji bab sing apik yaiku pertunjukan iki bakal rampung.
  13. +4
    16 May 2014
    Wektu wis liwati. PDB meneng, junta padha mangan. Serangan ing Benka wis diwiwiti. Umumé, kabeh mlaku miturut rencana.
  14. +8
    16 May 2014
    Batkivshchyna ora paling elek - pravoseki lan kamardikan + Kolomoisky, sing kudu nyumerepi metu ing aspens!
    1. yur
      yur
      0
      17 May 2014
      Kutipan saka UREC
      Batkivshchyna ora paling elek - pravoseki lan kamardikan + Kolomoisky, sing kudu nyumerepi metu ing aspens!
      Inggih, mesthi! Turchinov, Yatsenyuk, Nalyvaychenko, Avakov - kabeh sampah iki saka "Batkivshchyna".
  15. + 13
    16 May 2014
    M.o.s.k.a.l kentut kentut gedhe, ngrusak hawane, lan saiki karo mesam-mesem ngakoni yen dheweke salah. Kanggo tumindak kaya mengkono, ing preferensi Polandia lawas, padha diantemi ing pasuryan karo candelabra. Umumé, tikus wiwit frantically golek cara kanggo uwal lan sepi. Nanging padha ora ngerti, wong bodho karton, iku kabeh ing pendaptaran ireng. keprungu(moderator, aja kejem)
    1. +3
      16 May 2014
      Quote: Lelek
      Nanging padha ora ngerti, wong bodho karton, iku kabeh ing register ireng

      Parubiy ngendi? Dheweke karo Avakov ing Panggonan pisanan marang tembok!
  16. +3
    16 May 2014
    Pamrentah anyar mung kudu nganggo hukum, padha karo Baltik "ing penolakan saka pendhudhukan - kaluhuran" revolusioner "lan banjur sembarang diselidiki bakal kasil break ing sawijining garis, lan pamaréntah lan panguwasa bakal shrug pundak. - hukum kasebut, pahlawan ora bisa dadi bandit ...
  17. +2
    16 May 2014
    “..yen bener..wes paling septelu...
    Sing isih ana mung turu, mati ... "

    Apa sing ditindakake junta sajrone sasi iki cukup kanggo ukuman urip kanggo kabeh elit politik Ukraina. Ayo krupuk garing.
  18. Freemason
    +1
    16 May 2014
    Inggih, kepala bakal muter ... Nanging karo kabeh, ora sing kita nunggu. Dheweke bakal nyerahake badut lan pion lan kabeh iku.
    Ing sisih liya, krisis Ukraina isih dadi acara TV, saben dina anyar ana acara anyar. Ing 15 dina kita bakal weruh apa kabeh iki diwiwiti ...
  19. mangan
    +1
    16 May 2014
    Kutipan saka SAM0SA
    Iki langsung katon - padha ngira iku revolusi, nanging mung digunakake ... Ing kasus, wong tinimbang daging.

    :-) Apa sampeyan njupuk wong wicaksana iki kanggo bajingan? Ojo ngece karo sandalku. Dheweke wis mikir kabeh. Dheweke duwe pimpinan sing jelas. Dheweke ngerti kabeh saka wiwitan.
    Padha ora njupuk menyang akun mung wétan Ukraina.
    Utawa bisa uga kosok balene, sampeyan ngerti. Dheweke ngerti manawa sisih wetan Ukraina ora bakal ana ing sangisore fasis. Dheweke bakal muter babagan iki. Rusia... penakluk... USA... pejuang. Kanggo demokrasi...
  20. +6
    16 May 2014
    Apa sing bakal ditindakake wong Ukrainia sing didol? - malah luwih embittered ing Rusia, bakal ngipat-ipati dheweke kanggo kabeh masalah - kepungkur, saiki lan mangsa .... Ora ana sangsi. Kebencian marang Rusia wis dadi bagian integral saka mentalitas Ukrainia ... Sayange ...
  21. +7
    16 May 2014
    Kutipan saka Canep
    Penyelidikan bisa dianggep rampung yen ana jawaban kanggo pitakonan "Sapa sing nembak?", Lan ora kanggo pitakonan "Sapa sing ora nembak?"
    Prentah kasebut diwenehake kanggo nemokake jejak Moskow, lan ora kanggo ngenali penembake. Kayane investigasi mandheg ing kana.
  22. +2
    16 May 2014
    Kutipan saka SAM0SA
    Iki langsung katon - padha ngira iku revolusi, nanging mung digunakake ... Ing kasus, wong tinimbang daging.

    Nah, yen wong tumindak kaya komplotan, banjur ya - daging .... lan Ukrainia tumindak kaya komplotan kaping 45, sing meneng ngunyah permen karet lan nonton 5 ewu swagger ing Maidan, negara nggawe pilihan.
  23. Indigo
    +2
    16 May 2014
    Lan sampeyan kabeh sing unsubscribed kene mbayar manungsa waé kanggo kasunyatan sing ana mung siji utawa loro wong saka Ukraina, liyane meneng kaya partisans. Minangka kanggo kula, iku kabeh diwiwiti nalika loro pitik ... sampeyan ing Kyiv (malah banjur Kyiv, ora Kueva) Cut mudhun salib .. lan adoh kita lunga .. kok MoSkal ngomong A lan meneng? - uga, ana versi sing pasukan khusus siji cilik lan ..th negara Mediterania dijupuk kanggo push co-religionist menyang kondom (Ukraina) saka metu-Khazars lan sponsor kaya Beni Kalomoisky, ora ketompo carane - kuping kelet metu ... Nanging Crimea ( California ing Crimea) banjur kiwa, lan sing stank paling bab iki -?
    1. +1
      16 May 2014
      Aku bakal nyoba njawab sampeyan, sing dibutuhake lan apa sing dibutuhake saka wong saka Ukraina sing isih ngomong, nanging kanthi alasan apa wae, ora kabeh lan ora kabeh, acara berkembang kanthi cara siji utawa liyane lan bakal terus berkembang, babagan Artikel iki ngelingake aku babagan motif lagu Butusov "Titanic", Sepuluh langkah "+ lan Crimea apik.
  24. plastun
    +3
    16 May 2014
    Tikus mangan saben liyane
  25. +2
    17 May 2014
    Ana sing ora melas marang wong Ukraina ...
    "Rusia kudu disalahake kanggo kabeh"? Inggih, neraka karo sampeyan!
    Kita bakal slamet idu sampeyan. Lan ayo ndeleng apa sing isih ana ...
    1. +3
      17 May 2014
      Aja mung generalize lan ngomong bab kabeh Ukrainians!
      Ana cukup telek ing Rusia, nanging nang endi wae ana wong pinter lan pantes!!!
      1. lor
        0
        18 May 2014
        Banjur supaya wong-wong sing pantes iki mateni "Gubugku ing pinggir" sing langgeng lan nindakake apa wae kanggo negarane. Malah ing SE Ukraina, mayoritas lungguh ing omah, kerja lan ngenteni sapa sing menang (kanggo gabung). Sampeyan mung bisa krungu yen Rusia wis nilar rakyate dhewe, yen Putin sing disalahake lan ora nulungi. Piyé awaké déwé? Pira wong sing milih federalisasi ing SE? lan carane akeh wong sing siap perang ora mung ing tembung? Wis ngono wae :-(
  26. +1
    17 May 2014
    Ya, mocrat sialan ngaku bangkrut ...
    Sanadyan dheweke mratobat lan netesake luh, aku bakal ujar - "AKU ORA VYUR" !!!
    Aku ora ngandel iki ... lan kita duwe sprei sing padha - kodok Novodvorskaya lan perusahaan kaya dheweke!
    Yen digantung ing siji cabang, mula ora ana sing bakal ngluwihi sapa wae !!!
  27. 0
    17 May 2014
    Sapa sing ora mlumpat minangka wakil ketua panitia parlementer babagan nglawan kejahatan terorganisir)))))))))))))))) yaiku, b)))))) nyekel sawetara jinis Georgia sing ditembak. ing wong ing Maidan .. saiki bakal ngomong yen wong Georgia iki duwe kewarganegaraan Rusia!))))))) Inggih, panguwasa junta ora bisa mbuwang kanca-kanca Saakashvili lan nyatakake yen wong Georgia iki saka geng Saakashvili.
  28. +3
    17 May 2014
    Tikus minangka sing pertama mlayu saka kapal, sing bakal mudhun menyang ngisor! ngguyu Penulis 100 persen bener kanggo netepake apa sing kedadeyan! Lan pemilihan sing bakal teka, yen tumindak iki bisa diarani, ora bakal ngganti apa-apa, proyek Ukraina wis rusak!
  29. +3
    17 May 2014
    Tikus abu-abu wis nindakake pakaryane, saiki mung ngganggu Maidan utamane, lan wengi "pisau dawa" ora adoh kanggo dheweke, apa wae wujude, nanging sapa sing bakal nguwasani mayit. Sapa sing wis padha ngresiki dalan? crita ing mburi "abu-abu" teka "ireng" ...
  30. +1
    17 May 2014
    Miturut artikel kasebut, lemah wis disiapake kanggo ngresiki kabeh wong sing bisa nglawan Poroshenko. Lan iki "Sektor Tengen", pesaing Kolomoisky, Avakov karo "Penjaga Nasional", Tymoshenko. Maidan uga ora dibutuhake. "Revolusi mangan anak-anake" (c).
    1. +1
      17 May 2014
      Kutipan: Semenov
      saingan Kolomoisky


      Bokong iki, miturut Poroshenko, paling apik, ngenteni nasib Berezovsky.
  31. 0
    17 May 2014
    Kaping pisanan, kabeh wis jelas, malah kanggo Yatsenyuk, sing ngomong yen dheweke "kamikazes"! Kepiye carane bisa uga yen Amerika "muddle": elinga Saddam Hussein, Muammar Gaddafi, Noriega lan liya-liyane! Dadi "... weruh Senya, padha emas ..."!
  32. Tanechka-pinter
    +1
    17 May 2014
    Ah, pancen bener. Buffoon Roman bisa nyetrika Maidan kanthi bener lan dipercaya - "tembung" uga minangka senjata, lan yen sampeyan nggunakake kanthi bener, mula bisa ditrapake kanthi bener ing target tanpa miss.
    "..Ora. Iku wedi. Iku rasane sing ora bisa dihindari wis nyedhaki." - bener. Nanging, aku bakal nambah dhewe - mung aja lali yen game iki dimainake dening wong Yahudi Amerika, lan mulane tumindak lan wahyu saka Gennady lan aku uga minangka upaya Amerika Serikat kanggo nyiapake springboard sabanjure kanggo perang. ing arah liyane - mundur, iki ora ateges "nyerah". Kita ora kudu lali Suriah - ing ngendi Amerika Serikat terus ngganti vektor serangan - wong Yahudi ing perang nglawan anti-Semitisme tansah nyerang saka sisih liya saka ngendi "pemain" sing paling ora dikarepake.
  33. bda
    bda
    0
    17 May 2014
    Kutipan saka Canep
    Penyelidikan bisa dianggep rampung yen ana jawaban kanggo pitakonan "Sapa sing nembak?", Lan ora kanggo pitakonan "Sapa sing ora nembak?".

    Sapa sing nembak? - Hiu ngerti babagan iki.
  34. tukang kapal100
    0
    17 May 2014
    Ukrainians banget insidious lan licik!!! OJO LALI IKI!!! TANGGUNG SAJA....
  35. RAF
    0
    17 May 2014
    Apa sing diubengi teka !!! ngguyu
  36. dmitrij.blyuz
    +2
    17 May 2014
    Woo, lanang, wedok, tambah angel.
  37. +1
    17 May 2014
    Ing Maidan, padha maneh "whining" ing "swarga satus", kang padha dijupuk piyambak. Sadurunge, mbokmenawa rong sasi whined! banjir kabeh Maidan lan Kyiv karo "snot", "digawa" wong liwat kabeh saluran UT.

    The farm kolektif kurang ajar, "pidzarobyt" "sprung", lan banjur peluru ing "lobeshnik", padha nyalahke kabeh ing Berkut miskin. Wong Maidanov "nyekel" salah sawijining pimpinan, wakil karo bedhil penembak jitu, dheweke digawa metu saka Maidan nganggo mobil ... Opan ... ngerti sapa?

    Pitakonan wong mati ... padha matèni wong-wong mau supaya mengko bisa ngirim liyane "snot".
    Conto.
    Apa Berkut, penembak jitu, kanthi ruang lingkup penembak jitu, "nggawe" penjahat, nembak perawat umur 19 taun kanthi salib abang, ketoke saka kabeh pihak? Kajaba iku, ing gulu !! Kene lagi "fiends" - padha njupuk ing anak!
    Video ... peluru nabrak wit saka mburi, kripik mabur. Saka sisih Maidan, ngendi kabeh wong grapyak. Lan sakteruse...akeh pitakon..

    Aku ngandika sadurungé, iki dudu Berkut. Iki Maidan. Dheweke ditembak.
    M o s cal minangka karakter sing menarik. Dheweke ngomong kanthi terbuka, bebener ... utawa meh bener. "Mutiara" "mabur metu" menarik. Dheweke ora bakal diapura babagan iki. Iku bakal dibusak rauh, amarga dadi "nglawan" kapentingan panguwasa. Aku ngenteni flush.
    Maidan - camp gypsy mambu iki, karo radishes lan tsybulya ing amben kembang, ora bakal buyar. "Dheweke ora pengin" ing Kiev - ho-ro-sho!!!
  38. 0
    17 May 2014
    Bily ora duwe wektu kanggo ngandhani sing menarik, nuwun! Lan kasunyatan manawa kesimpulan kasebut digawe ing "kasus penembak jitu" ora kaget - pejabat iki mung wedi mati tanpa tilak, lan ana conto iki.
  39. 0
    17 May 2014
    Pengadilan mbutuhake telung perkara kanggo mbuktekake pembunuhan - motif, senjata kejahatan, lan awak. Sembarang jaksa dvoeshnik bakal mbuktekake kesalahane junta Kyiv.
  40. 0
    18 May 2014
    Maneuvering pra-pemilihan supaya ngapusi para pamilih kanggo legitimasi camarilla Kyiv.
  41. 0
    18 May 2014
    "Lan hakim ujar manawa kabeh babagan hukum
    lan imam - apa masalah ing katresnan,
    nanging ing cahya kilat iku dadi cetha:
    tangane kabeh padha kebak getih
    Ayo ndeleng, ayo ndeleng kepiye keadilan bakal ditindakake para penjahat amarga matine warga sipil ing Ukraina!
  42. Ivan 63
    0
    18 May 2014
    Aku mikir yen sajarah ora kudu ditulis maneh, nanging dibalèkaké, lan yen wis rampung skillfully, competently lan cukup, banjur asil punika kesimpulan foregone - pungkasanipun, periode normal pembangunan bakal teka ing Rusia.
  43. lor
    0
    18 May 2014
    Dalang saka mburi genangan kabeh apik diwilang. Presiden Ukraina ing mangsa ngarep akeh masalah, akeh mungsuh. AS bakal mbantu, kaya penjaga perdamaian. Maidan lan pravoseki liyane saiki bakal dadi sampah, lan prezik anyar bakal putih kabeh, mung Eropa bakal seneng iki.
  44. loisop
    0
    18 May 2014
    Quote: Egoza
    ora, lan ora ana uji coba." (Kontroversi)

    nanging ana rapat khusus
  45. 0
    18 May 2014
    Kutipan: Denimaks
    Ora jelas apa sing ditindakake penembak jitu nganggo pistol udara ing foto kasebut.




    Taun kepungkur, ana wong ing pekarangan kita tiwas saka 10 meter saka salah sawijining ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"