Anggota bersenjata saka Sektor Kanan pengin mlebu Energodar

73
Saka wilayah Zaporozhye ana laporan saka nyoba dening klompok wong karo gaman nembus kutha Energodar, ing ngendi pembangkit listrik tenaga nuklir paling gedhe ing Ukraina dumunung. Kedadean kasebut ora mengaruhi karyane kanthi cara apa wae, lapor layanan pers NPP.



Pengawal polisi sing kuwat ngubengi detasemen kasebut lan, janji bakal mbukak geni kanggo mateni, dilucuti senjata. Miturut agensi RIA "News", ana aktivis Sektor Kanan ing Energodar. Wakil saka sel Zaporozhye nerangake penampilane kanthi "wedi yen panyengkuyung federalisasi bisa ngontrol kutha."

Miturut laporan media Ukrainia, sawise sawetara langkah operasional, kabeh sing ditahan ing Energodar diwenehi kesempatan kanggo ninggalake.

Lan sawetara jam sadurunge, informasi ditampa saka polisi ing wilayah Kyiv - dheweke wis ngosongake pusat rekreasi sing ora sah dadi kamp latihan. Luwih saka rolas wong ditahan ing papan kasebut, lan senjata, bahan peledak, uga gendera lan simbol Sektor Kanan dirampas. Nanging, markas gerakan kasebut nyatakake yen dheweke ora ana hubungane karo apa sing kedadeyan ing pangkalan iki.

Deleng materi asli ing http://www.1tv.ru/news/world/258931
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

73 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    17 May 2014
    Sektor tengen nyoba ngontrol sektor energi. Iku apik yen wis mandheg.
    1. + 33
      17 May 2014
      Kutipan: Adipati
      Iku apik yen wis mandheg.

      Sing mandheg - wong Turchinov, penyitaan stasiun dening wong Yarosh.
      Solntsevskys nuduhake pengaruhe karo Orekhovsky kanthi cara sing ora beda.
      1. + 17
        17 May 2014
        Hello Alexander! hi Ing saindenging jagad, upaya ngrebut fasilitas nuklir bakal dianggep minangka tumindak teroris, lan investigasi bakal ana ing kontrol pribadi presiden lan parlemen. Ing Ukraina kita waca connivance lengkap, ing Zaporizhzhya NPP karo pasukan saka Sektor Kanan paling kamungkinan Kolomoisky wanted kanggo stupidly tresna iku, sing, kanggo nindakake takeover raider. Ing guise saka simulating perang sipil, redistribution banal saka properti njupuk Panggonan.
        1. +7
          17 May 2014
          Kutipan saka Canep
          Ing saindenging jagad, upaya ngrebut fasilitas nuklir bakal dianggep minangka tumindak teroris.

          Sugeng rawuh, Sergey! Ya, ora, contone, Kerry nganggep tumindak kaya ngono minangka wujud nyata saka owah-owahan demokratis, nganti dheweke ngebul, dheweke ora ngowahi panemune, utawa nganti sedulur-sedulure Saudi dhewe ngethok sirahe.
          1. +2
            17 May 2014
            Hello Sash!
            Kutipan: Alexander Romanov
            Nganti boom

            Apa pancene bisa uga wong-wong sing nyoba njupuk alih ora duwe pikiran siji-sijine - "Apa yen pancen THUNKS? Lan saiki ... Inggih, utawa sesuk ... "
            Aku ngerti yen dheweke ora peduli karo "ekologi", nanging naluri njaga diri minangka naluri sing paling kuat!
            Dheweke malah ora bakal bisa nggawa hooves ...
            1. +4
              17 May 2014
              Kutipan saka ptah
              - "Apa yen pancene BANG? Lan saiki ... Nah, utawa sesuk ... "

              Halo Vadim Sawetara taun kepungkur, ing situs iki aku nulis manawa mengko, Timur lan Kulon bakal tabrakan, dadi masalah wektu. hi
              Kutipan saka ptah
              Aku ngerti yen dheweke ora peduli karo "ekologi", nanging naluri njaga diri minangka naluri sing paling kuat!

              Iku ora bab naluri, titik sing padha suci pracaya marang takdir saka ndhuwur.
              1. +2
                17 May 2014
                Sing ana (ing Ukraina) ora mung mambu, nanging mambu "minyak tanah" dadi cetha babagan limang taun kepungkur. Nalika warga wiwit serius saingan karo Gasters ing Rusia lan Turki lan Bulgaria ing Eropah. Menapa malih, ing wilayah sing dianggep "kurang mbayar" lan ing layanan saka "Sugih Pinocchio". Iki minangka indikator sing bener babagan kahanan ing negarane dhewe. Utamane ing babagan ekonomi.
                Nanging, kanggo uripku, aku bisa nang, Sash, yen "konfrontasi Timur-Kulon", sampeyan ora ateges dheweke bakal nyerang saben liyane ing kendaraan lapis baja lan ora nembak helikopter ing wilayahe dhewe! Siji bisa nganggep yen bakal ana bedane ing tingkat pamisah GDP "total", sikap marang basa, lan liya-liyane, nanging supaya bisa FIGHT - NO!
                Saben uwong ngerti yen kahanan kasebut digawe kanthi artifisial.
                A minggu kepungkur aku teka tengen artikel menarik, ngendi siji mantan perwira CIA lair karo kapercayan sing saiki Februari-Maret ing Ukraina, sanajan acara ngrancang, nanging siji sing kedaden banget awal miturut plans saka Murikos. Siji bisa ngomong - meh spontan. Iki direncanakake sajrone setaun setengah. Mula kabeh beting para pamburu.
                Maneh, Putin "guilty" belay Diwiwiti awal, ora ngenteni go-ahead amarga okiyan ... ngguyu
                Kutipan: Alexander Romanov
                padha teguh pracaya

                Jam pira, San? Sampeyan bisa dadi "bodho pracaya" ing Ukraina kanggo Ukrainians, nanging yen sampeyan pengin njupuk granat, banjur ora tutul ring.
                Supaya sampeyan bisa ditinggal tanpa wong Ukrainia. Lan umume, TINGGAL ing "gambar" sing biasa, lan ora nganggo sinar radioaktif neon.
                Mula kesimpulane. Wiwit naluri kanggo ngreksa dhiri "ora bisa" wektu iki uga, tegese printah kanggo ngrebut pembangkit listrik tenaga nuklir "nyelani" iku. Latar mburi Ukraina...
                Dadi dudu Kalomisovsky lan dudu Parashanka? opo
                banjur sapa?

                PS/
                Yen sampeyan pracaya Vitka Petrovski, sing wis limalas taun kepungkur ngewangi Vanga ing houseworks, banjur sadurunge dheweke mati ing Agustus 1996, Vanga takon kanggo nulis mudhun kabeh ngandika. Lan nggawe cathetan umum ing 2010. Kanggo sawetara alesan Vanga dianggep minangka titik balik.
                "Apa sing digabung bakal ambruk dadi potongan. Iku bakal jejere Rusia, "dheweke nulis mudhun kanggo peramal.
                Patang taun kepungkur, dheweke mikir yen kita ngomong babagan Uni Eropa. Kang, dening cara, ora metu saka pitakonan. Nanging Mungkin Vanga maneh wis ing atine Ukraina, kang secara harfiah crumbling sadurunge kita mata?


                postlezavtra.com.ua/predskazaniya-vangi-pro-sobytiya-v-ukraine/
                1. 0
                  17 May 2014
                  Kutipan saka ptah
                  Jam pira, San? Sampeyan bisa dadi "bodho pracaya" ing Ukraina kanggo Ukrainians, nanging yen sampeyan pengin njupuk granat, banjur ora tutul ring.

                  Gusti Allah mberkahi Amerika, wong-wong mau pancen ngira yen ora menehi sumbangan kanggo nguwasani jagad iki wong bodho
                  1. Pantai Sanyok
                    0
                    17 May 2014
                    Dheweke ora mikir, dheweke ngonsumsi, cacing nyusup ing bau panganan. Iki minangka kimia, mambu negara-negara sing rusak narik kawigaten karo gambar kelimpahan.
            2. +1
              17 May 2014
              Kutipan saka ptah
              Apa yen bener BANG? Lan saiki ... Inggih, utawa sesuk ...

              lan sampeyan takon, apa padha ngerti apa reaksi chain, wilayah sing kena pengaruh, etc.
              Kabeh babagan stalker kelangan, bip lan mlayu, ora ana masalah, disinari, mangan pil lan maju kanggo ngremukake monster.
              Wong-wong mau ora ngerti nèk kulité bakal luntur, lan sedulur-seduluré bakal mati kaya laler.
              1. 0
                17 May 2014
                Sugeng rawuh, Vladimir Ivanovich! hi
                Kutipan: Vladimir Vasilenko
                padha ora ngerti

                Aku ngakoni yen "dheweke" ora ngerti ... Lan sing dikirim?
                (postinganku kanthi asumsi ing ndhuwur ...)
                1. +1
                  17 May 2014
                  Kutipan saka ptah
                  . Lan sapa sing ngutus?

                  lan wong-wong sing ngirim wong-wong mau ngisi Yugoslavia karo amunisi karo uranium sing wis entek lan dilebokake ing wong barbar kanthi perpisahan.
          2. Komentar wis dibusak.
            1. 0
              17 May 2014
              Kutipan saka Cristal
              Dheweke bakal ujar yen Rusia sing disalahake, Putin kanthi pribadi nyebul reaktor ...

              lan rasa seneng Maksim bakal ambruk, alasan anyar kanggo ngenalake sanksi
          3. +4
            17 May 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            Nganti boom, ora bakal ngganti pendapat sampeyan

            dheweke bakal ngganti, dheweke bakal ujar yen Rusia sing disalahake, Putin kanthi pribadi nyebul reaktor ...
            provokasi ing pembangkit listrik tenaga nuklir minangka bencana paling serius sing bisa kedadeyan, saiki ing Ukraina ... ora bakal cukup kanggo kabeh wong ...
            Sampeyan ora kudu nyoba nglatih Ukraina nglawan Federasi Rusia, sampeyan bisa miwiti karo pembangkit listrik tenaga nuklir - Amerika Serikat ora ana ing bebaya, lan kabeh Eropa, Ukraina, lan Federasi Rusia bakal ngatasi akibat. nganti atusan taun...
            Kanggo ngindhari iki, malah pengkhianat ing tanah air saka Kyiv menehi dhawuh kanggo njupuk kabeh wong ing pembangkit listrik tenaga nuklir, ora ana cara liya ...
            Elingi carane Khmelnitsky dicekel ... Aku mikir saiki pembangkit listrik tenaga nuklir kudu diserang .. dheweke bakal njupuk maneh saka kabeh wong, mbebayani kanggo ngidini sapa wae. putih abang ijo...
      2. +4
        17 May 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        m mandheg dening wong Turchinov, panangkepan stasiun dening wong Yarosh.
        Solntsevskys nuduhake pengaruhe karo Orekhovsky kanthi cara sing ora beda.


        Iki alam ing kahanan ing Ukraina.
      3. +3
        17 May 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Solntsevskys nuduhake pengaruhe karo Orekhovsky kanthi cara sing ora beda.
        Luwih seneng karo Kazansky, amarga Kementerian Dalam Negeri yaiku Avakov, lan sanajan dheweke asale saka "Batkivshchyna" ("Fatherland"), kayane dheweke wis main game dhewe ...
    2. +2
      17 May 2014
      Dheweke bakal nyoba, kanthi pasukan gedhe - iki ngontrol sektor listrik ing bagean Ukraina. Lan yen padha jotosan utawa mateni pangayoman, banjur bakal ana Chernobyl kapindho. Kita kudu waspada.
      1. +2
        17 May 2014
        Piye wae kabar babagan penyitaan pembangkit listrik tenaga nuklir ing Rovno klelep, sektor tengen nyoba nyerang pembangkit listrik tenaga nuklir, nanging keamanan kerja profesional lan mateni akeh wong. Eropa meh ora seneng karo kabar kaya ngono, mula anyar. panguwasa tetep meneng.
    3. 0
      17 May 2014
      Kutipan: Adipati
      Iku apik yen wis mandheg.

      Iku angel ora setuju.
      Wong sayap tengen ing pembangkit listrik tenaga nuklir luwih elek tinimbang kethek sing nganggo granat.
      Makhluk kasebut kudu disimpen ing pembangkit listrik kanthi keamanan sing abot lan mung minangka bahan bakar.
      Umume ana kekacauan ing kana, tawuran wis diwiwiti, pimpinan kudeta bakal cepet-cepet mlayu, nanging ing ngendi dheweke ndhelik?
      Wektu kanggo ngasah sumbu es.
      1. 0
        17 May 2014
        Kutipan: Onotolle
        Makhluk kasebut kudu disimpen ing pembangkit listrik kanthi keamanan sing abot lan mung minangka bahan bakar.

        Apa pembangkit listrik digawe panas nganggo kotoran?
    4. 0
      17 May 2014
      Iku apik, mesthi, nanging iki lonceng weker. Sampeyan bisa ngomong sing sayap tengen iku kethek karo granat, lan yen granat mati, kabeh wong ing wilayah bakal njaluk iku. Ora ana wektu kanggo guyon.
    5. 0
      17 May 2014
      Sektor sing bener pengin njupuk kekuwatan ing Ukraina !!! Lan kabeh liya minangka prelude.
  2. +8
    17 May 2014
    Miturut laporan media Ukrainia, sawise sawetara langkah operasional, kabeh sing ditahan ing Energodar diwenehi kesempatan kanggo ninggalake.
    Nanging iki pancen muspra. Aku curiga ing antarane wong-wong mau ana sing mateni wong ing Odessa.
    1. + 10
      17 May 2014
      Yuri, hello! hi
      Ora ana sing mateni wong-wong mau. Kasunyatane dheweke saiki wis "ngrusak" kahanan kasebut lan bakal bali maneh, kanthi jumlah sing luwih gedhe lan luwih siap.
      1. Sibiryak 19
        +3
        17 May 2014
        Setuju. Katon kaya pengintaian.
      2. +2
        17 May 2014
        Hi Vova! hi Apa sampeyan mikir pengintaian ditindakake?
        Sampeyan perlu kanggo macet tanduran tenaga nuklir iki metu saka gawe piala lan mine kabeh pendekatan nah.
        1. +6
          17 May 2014
          Quote: pensiunan
          Sampeyan perlu kanggo macet tanduran tenaga nuklir iki metu saka gawe piala lan mine kabeh pendekatan nah.

          sapa sing butuh?
          pucet nganggo kepangan utawa endhog-endhog?!
          supaya apa neraka padha sijine ing Ukraina, padha bakal nyekel, padha bakal nggawa kahanan kanggo sirah lan mbucal wong.
          mung wong Ukrainia dhewe sing isih ora ngerti iki, dheweke duwe mabuk revolusioner ing kana, nanging nalika mabuk teka, dheweke bakal mikir, nanging bakal kasep.
          1. +1
            17 May 2014
            Kutipan: Vladimir Vasilenko
            , nanging nalika hangover teka padha bakal mikir, nanging bakal kasep

            Sobering munggah bakal brutal.
            Mangsa nyebar wis boros / ora kejawab, ora ana apa-apa kanggo tuku bensin, apa sing kudu dipangan lan carane panas ing mangsa ora dingerteni.
            ICHSH bakal nyalahake maneh "sumpah...."
            1. 0
              17 May 2014
              Ya, iki nasibe proyek bangsawan korup Bogdan Khmelnitsky, amarga keturunane wiwit lan bakal rampung.
        2. +3
          17 May 2014
          Quote: pensiunan
          Pembangkit listrik tenaga nuklir iki kudu ditutup saka dosa

          Mesthi bakal cepet dipateni, bisa uga ana kekurangan bahan bakar, lan bisa uga ana masalah karo majelis Amerika. Sing kari ngenteni.
      3. +2
        17 May 2014
        Apa yen pasukan khusus wis nunggu ing kono, kanthi gaman abot?
  3. +4
    17 May 2014
    Kudus. Apa dheweke butuh Chernobyl liyane?
    Iku kaya kethek rabid karo granat ing pembangkit listrik tenaga nuklir.
    1. +2
      17 May 2014
      Kutipan: VadimL
      Kudus. Apa dheweke butuh Chernobyl liyane?
      Iku kaya kethek rabid karo granat ing pembangkit listrik tenaga nuklir.

      Aku ora setuju. Monyet gila karo granat luwih ora mbebayani. Padha ora ngerti ngendi kanggo nyelehake granat. Nanging Banderlogs (monyet padha) ngerti, utawa bakal ngerti.
    2. +1
      17 May 2014
      Dheweke ora ngerti apa Chernobyl, mula dheweke ora nglawan ngatur.
    3. Komentar wis dibusak.
  4. +3
    17 May 2014
    Diparingi kesempatan budhal, sesuk bali maneh, kudu dikubur kanthi tenang, liya wektu mbok menawa wedi nempelake moncong ing fasilitas nuklir.
  5. +1
    17 May 2014
    Eh, kita kudu "stoke boiler" karo wong-wong mau wassat
    1. 0
      17 May 2014
      kudune dipasang ing reaktor, oh, padha seneng-seneng
  6. +5
    17 May 2014
    Apa sejatine sing dikarepake wong Pravosek ing kana? Pasokan listrik sing ora diganggu kanggo populasi ora kalebu ing bidang kapentingan. Dheweke bisa uga pengin nggawe bom nuklir, nanging ora duwe teknologi utawa, sing paling penting, otak kanggo mbangun saka apa sing ana ing reaktor lan saubengé. Sampeyan ora bisa sinau fisika nuklir kanthi mlumpat ing Maidans.
    1. +2
      17 May 2014
      Quote: Nagant
      Dheweke bisa lan pengin nggawe bom nuklir

      Dheweke bisa uga nggoleki Google, banjur nerjemahake menyang basa Rusia, apa sing bisa metu saka iki, kabeh wong bakal bisa ngira)
    2. +4
      17 May 2014
      Quote: Nagant
      Apa sejatine sing dikarepake wong Pravosek ing kana?

      lan padha duwe otak dhewe, boss marang wong-wong mau kanggo pindhah lan padha lunga, boss bakal marang Pethel adoh ing panel kontrol karo sledgehammers lan padha bakal miwiti hammering adoh.
    3. 0
      17 May 2014
      Revolver

      Sampeyan ora bisa sinau fisika nuklir kanthi mlumpat ing Maidans.


      Ana istilah "gegar otak". Aku mung weruh yen aku mlumpat banget,
      Mesthine bakal ana geger otak (sing duwe). Saiki wis jelas saka ngendi asale.
    4. 0
      17 May 2014
      Quote: Nagant
      Dheweke bisa uga pengin nggawe bom nuklir, nanging ora duwe teknologi utawa, sing paling penting, otak kanggo mbangun saka apa sing ana ing reaktor lan saubengé.

      Saka apa sing ana ing reaktor lan ing saubengé, sampeyan bisa nggawe bom "kotor" sing gulung-mati, nanging, kanggo iki, sampeyan kudu ngebom bunuh diri. Lan blackmail dhewe karo bledosan utawa karusakan ing stasiun uga bisa
  7. +1
    17 May 2014
    "Panguwasa" Kiev ora ngerti apa jenis informasi sing salah kanggo Feed populasi. Sawetara wong bersenjata, sing nyekel sapa, sing nanggapi, sing dicekel ...
  8. +1
    17 May 2014
    Yagene dheweke butuh iki? njeblug? Gojag-gajeg. Dheweke ora pengin mati. Njupuk lan blackmail Eropah lan Rusia? Utawa apa dheweke tumindak tanpa mikir babagan akibate?
    1. +2
      17 May 2014
      Kutipan saka Natalia
      Dheweke ora pengin mati. Njupuk lan blackmail Eropah

      Cukup bisa. Lan sanadyan
      "Miturut wakil kepala layanan pers Departemen Luar Negeri AS, Marie Harf, Asisten Menteri Luar Negeri AS kanggo Urusan Eropa lan Eurasia Victoria Nuland durung nate ketemu karo wakil saka organisasi ultranasionalis Ukraina Sektor Kanan, lan Washington ora menehi apa-apa. pitulungan kanggo grup iki ... sadurunge media kanthi referensi sumber ing Kementerian Dalam Negeri Ukraina nglaporake manawa koordinator Sektor Tengen, Andrei Artemenko, ketemu ing Amerika Serikat karo Nuland ing pungkasan April, sing nawakake organisasi kasebut. pitulungan finansial kanthi jumlah $ 10 yuta. Nanggepi bantuan finansial, Nuland nuntut supaya para pimpinan Sektor Tengen nindakake "demilitarisasi lengkap gerakan sawise pemilihan presiden."
      Nanging, miturut sumber kasebut, "inisiatif Amerika lan kahanan sing diajukake ora cocog karo kepala Sektor Kanan, Dmitry Yarosh. Dheweke ngandhani Amerika yen jumlah sing ditawakake ora cukup, lan yen organisasi kasebut dilucuti senjata, pimpinane bakal ana ing bebaya diilangi sacara fisik.
    2. +1
      17 May 2014
      Kutipan saka Natalia
      Yagene dheweke butuh iki? njeblug? Gojag-gajeg.

      Sampeyan bisa njeblug kanthi pinter. Numpes generator kabutuhan dhewe, kaya ing Fukushima, lan mbucal. Ora langsung njeblug.
  9. +7
    17 May 2014
    Kacang edgy
  10. +1
    17 May 2014
    lan padha mung mikir babagan ngendi kanggo njupuk dhuwit liyane
  11. +1
    17 May 2014
    ora ana pembangkit listrik tenaga nuklir ing tapel wates karo Geyropa, yen ora, bisa uga dheweke bakal dilatih dhisik ing wates kulon Ukraina, sampeyan ndeleng, ing limang taun bakal ana liyane ing Geyropa, lan tinimbang sanksi, dheweke bakal mudhun menyang bisnis.
  12. +1
    17 May 2014
    Umumé, kaya biasane, ana akeh murkiness ing crita iki. Kepala counterintelligence Tentara Bersatu Tenggara (Ukraina), Vladimir Gromov, ngandhani Interfax yen ing 15 Mei, luwih saka sepuluh wong ing kamuflase bersenjata senapan serbu Kalashnikov nyoba mlebu ing wilayah adat Luhansk, ngancam petugas keamanan. lan staf karo senjata. Dheweke ngenalake awake dhewe minangka wong saka rombongan "gubernur rakyat" wilayah Lugansk, Valery Bolotov, nanging ora bisa menehi tandha telpon lan ora gelem ngenalake awake dhewe, kanthi nyebutake rahasia misi kasebut. Kepala bea cukai ngandhani OSA. Klompok seluler mangkat menyang adat, lan tamu-tamu padha ilang kaya sing katon. OASW counterintelligence ngarepake kanggo ngenali wong-wong iki saka cathetan ndjogo.
    Episode liyane saka dina sing padha. Miturut layanan pers saka NPP Zaporozhye, "Ing 15 Mei 2014, ing lawang mlebu kutha Energodar, petugas penegak hukum nahan sekelompok wong bersenjata. Sawise nindakake langkah-langkah operasional sing dibutuhake, "tamu" dibebasake.
    Ditilik dening rincian kedadean, sing bertepatan ing macem-macem laporan, wong-wong ing kamuflase, bersenjata karo senapan serbu Kalashnikov, sing teka ing akeh kendaraan, mandheg ing pos papriksan lan banjur dikepung dening pasukan polisi lan pasukan keamanan nuklir. pembangkit listrik. Nemokake awake dhewe ing geni bedhil mesin, dheweke nyatakake yen dheweke makili Sektor Tengen, diduga nampa informasi babagan pendekatan saboteurs Rusia utawa pro-Rusia ("wong ijo cilik") lan mulane teka kanggo njaga pabrik tenaga nuklir. Kayane pikirane wong ing Ukraina kepincut karo ide "wong ijo cilik sing ora dingerteni" mula dheweke mutusake kanggo nindakake layanan kasebut. Genius strategis sing ora diakoni iki nduweni wong, dhuwit, senjata, transportasi lan sumber daya administratif, nanging ora ngerti apa sing kudu dilakoni karo kabeh iki.
  13. +4
    17 May 2014
    Sektor tengen nyiapake referendum babagan aneksasi Kuban
    Ing Cherkassy, ​​​​Sektor Kanan ngatur checkpoints ing dalan tengah kutha sing bakal dadi stasiun polling.

    Ing tengah Cherkassy ana, 17 Mei, saka 10.00 kanggo 19.00, wakil saka Sektor tengen bebarengan karo NGO "Blockpost" lan perusahaan swasta "Kanggo Ukraina!" ngorganisir "referendum" kanggo aneksasi Kuban menyang "wilayah Cossack Cherkassy persaudaraan," kacarita publikasi Cherkassy Wikka.

    "Amarga Kuban isih dikuwasani dening rezim Putin, Cherkasy bakal nampani organisasi referendum menyang dhewe. Sektor Kanan bakal ngatur checkpoints ing dalan tengah kutha sing bakal dadi stasiun polling. kanggo milih, hak kanggo mratelakake panemume, "ujare ing pesen kasebut.
    Sumber: Koresponden
    1. +2
      17 May 2014
      Quote: Egoza
      ngatur "referendum" kanggo aneksasi Kuban menyang "wilayah Cossack Cherkassy persaudaraan"

      Ahahaha, Elena, nulis kepiye pungkasane ngguyu
    2. 0
      17 May 2014
      Quote: Egoza
      ngatur "referendum" kanggo aneksasi Kuban menyang "wilayah Cossack Cherkassy persaudaraan",

      Nanging aku seneng, ayo padha mbukak tapel wates, banjur kita bakal weruh apa sing bakal diarani entitas anyar lan sapa sing bakal dadi, aku mikir.
      Quote: Egoza
      wakil saka Sektor Kanan bebarengan karo NGO "Blockpost"
      dheweke bakal kaget banget ...
      1. +1
        18 May 2014
        Napa dheweke ora milih aneksasi Paris? Banjur ora perlu gabung karo EU, apa bakal diuripake kanthi otomatis? Lagi kekacoan karo apa-apa. Ora, ruang lingkup.
  14. 0
    17 May 2014
    Kutipan: Alexander Romanov
    Kutipan saka Canep
    Ing saindenging jagad, upaya ngrebut fasilitas nuklir bakal dianggep minangka tumindak teroris.

    Sugeng rawuh, Sergey! Ya, ora, contone, Kerry nganggep tumindak kaya ngono minangka wujud nyata saka owah-owahan demokratis, nganti dheweke ngebul, dheweke ora ngowahi panemune, utawa nganti sedulur-sedulure Saudi dhewe ngethok sirahe.


    Kita kudu cepet-cepet sedulur ...
    1. 0
      17 May 2014
      Kutipan saka INVESTOR

      Kita kudu cepet-cepet sedulur ...

      Ing censor langkah Maret nglirik
      1. 0
        17 May 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Kutipan saka INVESTOR

        Kita kudu cepet-cepet sedulur ...

        Ing censor langkah Maret nglirik


        Apa wis ana, cepet dilarang dening IP, ora menehi registrasi maneh.
  15. +3
    17 May 2014
    Miturut laporan media Ukrainia, sawise sawetara langkah operasional, kabeh sing ditahan ing Energodar diwenehi kesempatan kanggo ninggalake.

    Ya. Kita lunga kanggo nyekel siji liyane, bisa uga ana.
  16. +2
    17 May 2014
    Wow, apa Banderlog pengin Chernobyl liyane ?? banjur mesthi ora bakal weruh Schengen) wong kanthi gangguan latar mburi ora dibutuhake ing kana))
    1. +2
      17 May 2014
      Kutipan saka dfg
      banjur mesthi ora bakal weruh Schengen) wong kanthi gangguan latar mburi ora dibutuhake ing kana))

      Aku ngusulake wangun ing ngisor iki kanggo alamat anggota geng iki: kanggo para pemimpin - mung "Panjenengan", lan kanggo bandit biasa - kanthi jeneng mburi karo awalan "von" (von Petrenko). ngguyu
      1. 0
        17 May 2014
        ngguyu apik
        Kutipan saka Maksud
        mung "Yang Mulia"

        Panjenengan ijo-neon Mulia.
        Kutipan saka Maksud
        "latar mburi" (von Petrenko).

        "latar mburi radioaktif" ...
  17. +1
    17 May 2014
    Ana kethek karo granat ing pasar Ukrainia, lan saiki kethek radioaktif karo TVELL bakal katon. duka nyekel, ora mateni, nanging njupuk menyang Pripyat, ninggalake diikat munggah supaya padha bisa ambegan rumiyin udhara seger saka radiation lan nglampahi sisa urip sing mencorong kaya wiwitan. wong bodho
    1. 0
      17 May 2014
      sumorot bungah ... nanging ing wayah wengi ...
  18. +1
    17 May 2014
    Lawlessness saka Maydanuts ing Ukraina terus.
  19. +2
    17 May 2014
    Penyitaan pembangkit listrik tenaga nuklir minangka alasan kanggo nyebarake pasukan NATO.
    1. +3
      17 May 2014
      Kutipan saka GREY
      Penyitaan pembangkit listrik tenaga nuklir minangka alasan kanggo nyebarake pasukan NATO.

      Bener! Kajaba iku ... "Rasmussen: Ukraina bisa njaluk bantuan militer saka negara NATO individu" - apa "squiggle"! NATO ora bisa ngirim pasukan, amarga ... Ukraina dudu anggota NATO, nanging bisa njaluk bantuan militer marang negara anggota NATO INDIVIDU! belay

      Aku babar blas mati karo statements !!!

      "NATO minangka organisasi ora duwe peralatan militer utawa intelijen, Kanggo nyedhiyakake bantuan militer khusus kanggo Ukraina, kabeh iki diduweni dening negara-negara anggota aliansi, Sekretaris Jenderal NATO Anders Fogh Rasmussen ngandika, njawab pitakonan saka peserta ing konferensi sing dianakake ing Bratislava, Kamis.
      1. +1
        18 May 2014
        Quote: Egoza
        Ukraina bisa njaluk bantuan militer saka negara NATO individu" - apa "squiggle"! NATO ora bisa ngirim pasukan, amarga Ukraina dudu anggota NATO, nanging bisa njaluk bantuan militer saka negara anggota NATO INDIVIDU!

        Peti cilik mung mbukak - Jerman, Inggris, Prancis, Italia lan akeh "negara Eropa lawas" liyane, uga, dheweke ora pengin perang kanggo Ukraina, nanging Polandia, Rumania, negara Baltik, Republik Ceko - sing " malah saiki...”, kene lan kabeh jadwal. Supaya padha ngomong marang wong-wong mau: "perang yen sampeyan pengin, kita malah bakal uncalan sampeyan senjata, mung mbayar, lan sing paling Jahwéh ora njaluk dhuwit, nanging kita luwih seneng perdagangan karo Rusia ..."
  20. -WAYANG-
    +1
    17 May 2014
    Kabeh tenang ing EU ... Kanthi 6 yuta wong, ora ana sing bakal nyinggung ...
    Aku setuju, muspra yen dheweke nglilani wong-wong gemblung iki wingi lan padha nyelehake kabeh kutha ing kupinge))
    Nanging saiki wis cetha sapa kancane karo sapa...
    Lan kita duwe stasiun paling gedhe ora mung ing UKRAINE, nanging uga ing EROPAH!!!
  21. +2
    17 May 2014
    Umumé, Sektor Kanan kanthi jelas nyiapake pemilihan! Senajan padha nolak kabeh!

    Cedhak Kyiv ditahan wong bersenjata kanthi simbol "Sektor Tengen"
    Petugas penegak hukum nahan sekelompok wong ing cedhak Kiev kanthi akeh senjata api sing ora kadhaptar, sing rong minggu kepungkur ngrebut pusat rekreasi ing wilayah Kyiv.

    Penjajah ngaku yen ing pusat rekreasi padha dilatih kanggo pindhah menyang wétan kanggo mbela negara. Wong-wong mau ora bisa nerangake saka ngendi dheweke entuk senjata lan sapa sing ngidini latihan kasebut. Ing wektu sing padha, penjajah pangkalan ninggalake sertifikat pertahanan diri lan pita kuning-biru ing kana. Eyewitnesses pratelan sing invaders nyoba ing kabeh cara bisa kanggo nduduhake keterlibatan ing "Sektor tengen" - padha ndamel mobil karo simbol cocok, Hung gendéra nang endi wae.

    Akibaté, jendhela ditembak ing pangkalan, kamar-kamar dadi kacau, lan kabeh kamar gratis dikuwasani.

    Wong-wong sing nangkep kasebut ditemokake duwe bedhil mesin telu, pistol loro, gandhewo, bubuk mesiu lan peluru akeh. Milisi wis nahan penjahat mung rong minggu sawise serangan. Gunggunge 13 wong sing ditahan, kalebu rong bocah wadon. Petugas penegak hukum "tutup" pangkalan kasebut mung nalika tembakan banter narik perhatian. Perwakilan resmi "Sektor Tengen" nyatakake yen dheweke ora ana hubungane karo iki.
    Sumber: http://polemika.com.ua/news-145680.html
  22. +3
    17 May 2014
    Ora bakal ana sawetara wong, malah sing bersenjata, nembus pembangkit listrik tenaga nuklir sing operasi! Lan luwih-luwih nyebabake cilaka!Aku manggon ing kutha Zarechny (Pembangkit Listrik Tenaga Nuklir Beloyarsk) lan kabeh uripku (karya) wis disambungake karo fasilitas nuklir. Aku ngerti langsung apa jenis perlindungan sing ana. Padha mimpin kanggo pracaya sing padha dijupuk ing kutha, padha bakal menek menyang stasiun, padha bakal numpes kabeh! hi
    1. 0
      17 May 2014
      Kutipan saka Pupon63
      Ora bakal ana sawetara wong, malah sing bersenjata, nembus pembangkit listrik tenaga nuklir sing operasi! Lan malah luwih nyebabake cilaka!

      Iki yen langsung maju, nanging yen sampeyan mikir babagan iki, goleki sanak keluarga pengawal utawa tuku wong saka pengawal, benteng sing paling rumit dijupuk saka njero.
  23. +3
    17 May 2014
    LUWIH LUWIH CATETAN LAN Ireng kabeh ana!
  24. Kelevra
    0
    17 May 2014
    Wong Amerika sing ora duwe otak mbokmenawa ora nyana!
    1. 0
      17 May 2014
      Kutipan saka kelevra
      Amerika sing ora duwe otak mbokmenawa ora ngarep-arep iki

      Oh oh oh
      ora nyana, Aku ora bakal kaget yen padha uga nyedhiyani plans kanggo kiriman keamanan
  25. +1
    17 May 2014
    Pengawal polisi sing kuwat ngubengi detasemen kasebut lan, janji bakal mbukak geni kanggo mateni, dilucuti senjata.

    - Inggih, padha bisa nindakake iku nalika padha arep!
  26. +1
    17 May 2014
    Bola bodho terus.

    Ya, iku pengintaian. Yen dheweke pengin nyekel, pasukan liyane bakal gagal lan ngatur tarian Aborigin dhewe ing kana.

    Sayange yen dheweke mung dibebasake kaya ngono. Anggere wedi iku luwih kuwat tinimbang rasa njaga diri, dheweke bakal ngeculake ...
  27. +1
    17 May 2014
    Quote: pensiunan
    Miturut laporan media Ukrainia, sawise sawetara langkah operasional, kabeh sing ditahan ing Energodar diwenehi kesempatan kanggo ninggalake.
    Nanging iki pancen muspra. Aku curiga ing antarane wong-wong mau ana sing mateni wong ing Odessa.

    Ya, sampeyan kudu ngatur tur reaktor kanggo tujuan pendhidhikan - kanggo ndeleng kanthi cetha carane rod bahan bakar "makarya" lan banjur pindhah menyang kanca-kanca ...
    1. +3
      17 May 2014
      Kutipan saka dzvero
      ya, kita kudu wis diatur pisanan tur reaktor kanggo wong-wong mau kanggo tujuan pendidikan

      kanggo tujuan pendidikan, nuduhake wong film dokumenter bab jalaran saka ARS

  28. +1
    17 May 2014
    Pembangkit listrik tenaga nuklir minangka cara kanggo menehi tekanan marang kabeh wong ...
    Mulane, Kyiv dhewe wedi kanggo kulit dhewe lan nyoba ora kantun mundhut kontrol. Pembangkit listrik tenaga nuklir saiki kaya benteng sing dikepung ...
  29. +1
    17 May 2014
    Ora nggumunake, kebobolan peluru saka milisi, wedi, luwih becik ngrebut pembangkit listrik tenaga nuklir, aku ora ngerti saiki, nanging sadurunge pembangkit listrik tenaga nuklir dijaga luwih apik tinimbang bank lan unit militer. .Yen wong-wong sing sayap tengen nampa penolakan ing kana, padha ngerti yen dalan ing kana ditutup. Bungah Turchinov, Yaytsenyuhu, etc., padha duwe dhuwit.
  30. +1
    17 May 2014
    Iku katon kaya pagelaran - kejiret, dirilis, dilucuti senjata - tanpa njupuk. Padha medeni wong dhewe - padha pengin dhuwit.
    1. 0
      17 May 2014
      Kutipan saka shelva
      Iku katon kaya pagelaran - kejiret, dirilis, dilucuti senjata - tanpa njupuk. Padha medeni wong dhewe - padha pengin dhuwit.

      - Lan kabeh acara ing Ukraina minangka pagelaran. Sutradara sing ora apik, karo aktor sing ora apik, getihen, nanging kinerja. Malah undhangan lintang-lintang tuwa, kayata Kapitelmansha lan Yaitsenyukh karo Trupchinov lan Tsigenbock.
  31. 0
    17 May 2014
    Kutipan saka igordok
    Kutipan saka Natalia
    Yagene dheweke butuh iki? njeblug? Gojag-gajeg.

    Sampeyan bisa njeblug kanthi pinter. Numpes generator kabutuhan dhewe, kaya ing Fukushima, lan mbucal. Ora langsung njeblug.

    Kutipan saka igordok
    Kutipan saka Natalia
    Yagene dheweke butuh iki? njeblug? Gojag-gajeg.

    Sampeyan bisa njeblug kanthi pinter. Numpes generator kabutuhan dhewe, kaya ing Fukushima, lan mbucal. Ora langsung njeblug.


    Carane manggon luwih? Kanggo wong-wong mau. Cedhak zona radioaktif anyar. Ing endi bisa ngluwihi Ukraina? Ayo ngomong yen Yarosh lan liyane kaya dheweke (pemimpin kaya dheweke) bakal dadi panas, nanging sayap tengen biasa ... sawise kabeh, ora ana sing nunggu ing ngendi wae. Padha kudu tetep ing wilayah iki. Apa sing padha mikir? Apa padha mikir ing kabeh? Kayane para maidan jumper iki wis goyang-goyang otakne....
  32. 0
    17 May 2014
    Kita lunga kanggo mbela dhéwé, nanging kita wedi setengah negara
    Kira-kira tengah wengi, gelombang pesen nyebar ing jaringan sosial: ora adoh saka Energodar, polisi nahan detasemen bersenjata saka Sektor Kanan. Detasemen kasebut dadi Zaporozhye. Dheweke diduga teka kanggo mbela kutha lan pembangkit listrik tenaga nuklir saka detasemen pro-Rusia Crimea lan Donetsk. "Anggota Sektor Kanan" nyebarake pesen kanthi tandha manawa polisi ngalangi dheweke amarga ana alesan lan video ing ngendi wong-wong sing kuwat ing kamuflase bengok-bengok ing lensa kamera video: "Kamulyaning Ukraina!"
    Ternyata, petugas polisi ing pos papriksan mandheg sawetara mobil kanthi plat Zaporozhye. Ing njero ana wong-wong sing nganggo seragam kamuflase kanthi gaman. Grup kasebut ngenalake awake dhewe minangka "Sektor Tengen". Dheweke ujar manawa bakal nglindhungi PLTN Zaporizhia lan kutha kanthi wutuh saka kemungkinan serangan.
    "Kita nampa informasi yen panji Ukrainia dirusak ing Energodar lan bendera Rusia digantung ing panggonane," salah sawijining wakil Sektor Kanan, sing lelungan karo sekelompok aktivis menyang Energodar, marang Komsomolskaya Pravda ing Ukraina. "Kita lunga kanggo mbela kutha, nanging kita mandheg lan dikepung dening Kementerian Dalam Negeri. Ing kana ana penembak jitu lan penembak jitu. Dheweke meksa wong-wong kita supaya nyerahake senjata, yen ora, dheweke bakal mbukak geni kanggo mateni.
    Ternyata, senjatane ora kadhaptar
    - Pasukan keamanan ngrebut senjata sing diduweni wong-wong iki kanthi ilegal. Gegayutan karo kasunyatan iki, proses pidana wis diluncurake miturut artikel "Penanganan senjata ilegal," layanan pers Direktorat Utama Departemen Dalam Negeri ing wilayah Zaporozhye kacarita.
    Wakil saka Sektor Kanan Zaporizhzhya ngakoni mung siji senjata ilegal. Dheweke ujar manawa salah sawijining pejuang dheweke kepengin nylametake negara kasebut, mula dheweke mlebu ing ruang bawah tanah mbah kakunge lan ndhudhuk bedhil sing didhelikake ing kana.
    Pembangkit listrik tenaga nuklir beroperasi tanpa gagal, panguwasa siap kerja sama
    Panguwasa regional ora nglawan narik pasukan tambahan kanggo nglindhungi hukum lan ketertiban. Nanging dheweke njaluk supaya ora tumindak kanthi ora sengaja lan koordinasi gerakan karo polisi. Penuntut wilayah Alexander Shatsky ngandhani Cossacks sing pengin melu kanthi pribadi ing perlindungan hukum lan ketertiban, lan ngajak dheweke menyang unit polisi teritorial kanggo koordinasi tumindak. Kajaba iku, ora ana ketegangan tartamtu ing kahanan sadurunge acara wingi lan ora ana sing nggantung bendera Rusia ing Energodar.
    Miturut cara, miturut sekretaris pers Sektor Kanan Artem Skoropadsky, Zaporozhye nimbang ngidini wong-wong mau njaga kutha kasebut.
    "Mesthi wae, kita ora bisa ngganggu keamanan pembangkit listrik tenaga nuklir, nanging kita bisa nguatake keamanan kutha," ujare marang Komsomolskaya Pravda ing Ukraina.
    Sawise kedadeyan kasebut, pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporizhzhya ana ing keamanan sing abot
    "Nanging kedadeyan kasebut ora mengaruhi operasi stasiun kasebut," ujare pabrik tenaga nuklir. - Nanging kabeh papan lan obyek sensitif sing njamin keamanan stasiun, lan kabeh keliling zona keamanan dhuwur, ana ing weker lan dikontrol dening operator unit militer.
    http://kp.ua/politics/452968-zachem-pravyi-sektor-poekhal-na-atomnuui-elektrosta
    ntsyui-v-enerhodare
  33. +3
    17 May 2014
    Wong lanang pengin kenalan karo uranium, dadi ora masalah. Klumpukne kabeh anggota sektor tengen lan mbangun papan perlindungan kapindho ing pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl ing ndhuwur unit daya papat. Apa sing wis ambruk.omah-omah segara kosong-kabeh kutha kosong.. Aku ora pengin urip. Banjur kita bakal nelpon wong-wong mau STALKERS.
  34. +1
    17 May 2014
    Quote: Sinyalman
    Wong lanang pengin kenalan karo uranium, dadi ora masalah. Klumpukne kabeh anggota sektor tengen lan mbangun papan perlindungan kapindho ing pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl ing ndhuwur unit daya papat. Apa sing wis ambruk.omah-omah segara kosong-kabeh kutha kosong.. Aku ora pengin urip. Banjur kita bakal nelpon wong-wong mau STALKERS.


    Hmm... stalker? Luwih kaya mutan, snarks, contone)
  35. bda
    bda
    0
    17 May 2014
    Kutipan: Alexander Romanov
    Kerry nganggep tumindak kasebut minangka manifestasi nyata saka owah-owahan demokratis


    Bakal njeblug ing sisih kita, lan dudu Keriv - kanggo Amerika Serikat, Chernobyl anyar ing sisih Rusia yaiku manna saka swarga.
    Ngelingi manawa pamilik Sektor Tengen ana ing jaban rangkah, bisa uga ana "ujian kekuwatan" sing dipikirake kanthi apik ing arah iki (utawa tandha demonstratif saka blackmail kaya: katon, kita ora bakal mandheg - ana minangka akeh wong bodho ing pangkat kita sing bisa nindakake iki).
  36. bda
    bda
    0
    17 May 2014
    Kutipan saka Cristal
    Dheweke bakal ujar yen Rusia sing disalahake, Putin kanthi pribadi nyebul reaktor ...
    provokasi ing pembangkit listrik tenaga nuklir minangka bencana paling serius sing bisa kedadeyan, saiki ing Ukraina ... ora bakal cukup kanggo kabeh wong ...

    Ngomong-ngomong, yen ana apa-apa, mula bakal dadi + siji kesempatan maneh kanggo bengok-bengok ing saindenging jagad: "Deleng apa pembangkit listrik tenaga nuklir Soviet (Rusia) sing ora bisa digunakake"
  37. +2
    17 May 2014
    Kanggo ngontrol fasilitas energi, sampeyan kudu ngerti (fasilitas) paling sethithik. Apa sampeyan ngerti carane nindakake ngalih operasional ing jaringan daya voltase dhuwur? Apa sampeyan ngerti proteksi lan otomatisasi relay? Apa sampeyan malah krungu tembung "blinker"? Apa sampeyan ngerti partisi lan redundansi konsumen energi? Sampeyan bisa localize kacilakan lan mulihake sumber daya voltase dhuwur?...NO? Banjur apa sing climbing menyang dhuwur voltase karo Kalash? Tangan sampeyan bakal kobong bebarengan karo kentut .... Pasokan energi kanggo konsumen ora kanggo nembak insulator ... Listrik iku hukum fisika lan ora manut prentah ...
  38. lair maneh 075
    -1
    17 May 2014
    Salinan jam tangan Swiss merek terkenal ing donya - http://qps.ru/YJdsX
    2
    Mungkasi udud gampang dina iki - http://qps.ru/fW4XJ

    Perlindhungan paling apik kanggo denda saka kamera polisi lalu lintas! - http://qps.ru/PIwhp
    1. ded10041948
      +1
      17 May 2014
      Hey, sampeyan entuk iki saka ngendi? ilang?
    2. Komentar wis dibusak.
  39. ded10041948
    0
    17 May 2014
    Tingkat kawruh teknis iki ... nol, lan luwih becik ora gagap babagan sing khusus. Bisa uga kaya kamikaze, ora ana sing kelangan!
  40. 0
    17 May 2014
    Aja nempel irung ing ngendi asu ora nempel irunge. Apa dheweke mbayangake awake dhewe dadi ahli fisika atom? Kuwi paroki, Turchinov uga mbayangno awake dhewe dadi presiden
  41. Ivan 63
    0
    17 May 2014
    Keahlianku (sipil) N 0323 langsung ana hubungane karo pembangkit listrik tenaga nuklir. Ing sawijining wektu, kabeh pembangkit listrik tenaga nuklir dirancang ing Moskow lan kabeh personel dilatih ing kana, mula ora ana pitakonan sing muncul nganti Gorbachev lan Chernobyl ing taun 1986 26 04. Kaya sing disaranake para ahli, Chernobyl minangka salah sawijining tumindak misanthropic Amerika Serikat sing dilindhungi dening rezim Gorbachev sing korup, nanging ora ketompo carane, perlindungan fisik fasilitas nuklir ing USSR tansah paling apik lan aku ngarep-arep. yen saiki sekolahe durung ilang.
  42. 0
    17 May 2014
    Sektor tengen - atrofi otak. Yen pancene pengin mlebu ing reaktor, mula dheweke butuh pitulung babagan iki. Push ing mburi karo tong minyak lan supaya padha mlaku.
  43. 0
    18 May 2014
    Kutipan saka Mama_Cholli
    Sektor tengen - atrofi otak.

    Utawa mungkin dheweke wis kenal karo ciliates - sepatu, bisa uga kanca karo "amuba" ing kana? Apa difusi menyang arah ngelawan?
    "Abyr Valg".

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"