GLONASS nelukake planet

77
Miturut pawarta kasebut "Tinjauan Militer Independen", referring menyang situs web pamaréntah Rusia, Rusia plans kanggo nyeleh ing peralatan Kuba kanggo koreksi lan ngawasi sistem navigasi domestik GLONASS.

Draf undang-undang sing cocog kanthi judhul "Ngenani Ratifikasi Persetujuan antarane Pamrentah Rusia lan Pemerintah Kuba babagan Kerjasama ing Bidang Eksplorasi lan Panggunaan Luar Angkasa kanggo Tujuan Damai", sing diajukake dening Roscosmos lan Kementerian Luar Negeri Rusia, disetujoni dening komisi pemerintah babagan kegiatan legislatif.

Sadurungé, media Rusia nglaporake manawa rencana bakal nyebarake peralatan sing padha ing Iran. Panguwasa Iran ngonfirmasi kesiapane kanggo nginstal stasiun koreksi lan pemantauan diferensial (SDCM), uga sistem kuantum-optik ing wilayahe. Iki bakal nambah akurasi sistem.

Ing 2012, rencana diumumake kanggo ngrampungake kontrak kanggo penyebaran SDCM ing wilayah 34 negara mitra. Ing antarane yaiku India, Ukraina, Australia, Israel lan liya-liyane.

Saiki, GLONASS nggunakake papat SDCM, sing ana ing njaba Federasi Rusia. Salah sijine dumunung ing tlatah Brasil, telu liyane - ing tlatah Antartika. Tanggal 10 Mei, wakil saka Federasi Rusia ngumumake persetujuan tagihan sing nyedhiyakake ratifikasi perjanjian karo Vietnam lan Nikaragua.
  • www.dmglonass.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

77 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    16 May 2014
    Ora suwe GPS bakal mbengkongake)
    1. + 23
      16 May 2014
      Quote: wong pinter
      Ora suwe GPS bakal mbengkongake)
      Sampeyan kudu ngenteni suwe, nanging kasunyatane GLONAS maju banget, yen ora, wong Tionghoa kanthi sistem Beidou wis "mijak tumit"
      1. +1
        16 May 2014
        Quote: wong pinter
        Ora suwe GPS bakal mbengkongake)



        Iki apik. Akurasi GLONAS 100!!!! kaping luwih dhuwur tinimbang GPS. Wis suwe kerja ing tentara kaya jam, tanpa gagal ...
        1. Alex_Popovson
          +3
          16 May 2014
          Akurasi GLONAS 100!!!! kaping luwih dhuwur tinimbang GPS

          Sebutake saka sumber informasi apa? Napa persis 100 kaping, yen iki ora hiperbola?
        2. +4
          16 May 2014
          Aja nggedhekake. Kita durung ngluwihi GPS ing babagan akurasi. Nanging mung amarga ora ana stasiun koreksi.
          1. Alex_Popovson
            +1
            16 May 2014
            Nanging mung amarga ora ana stasiun koreksi.

            Ora mung. Saliyane stasiun, satelit dibutuhake. Akeh satelit. Aja lali, ESA uga melu ngluncurake satelit menyang orbit, lan Israel uga mbantu produksi satelit kasebut. Kajaba iku, GLONASS telat luwih saka 20 taun. Sing, ing tingkat GPS, kita bakal bisa kanggo operate ing bab 7-10 taun, diwenehi tambah pendanaan, luwih saka saiki, uga rallying nyata gagasan lan teknologi, uga kapasitas ilmiah lan industri ageng ing. wilayah iki.
            Stasiun koreksi temtu penting lan jumlahe nemtokake, nanging ora ana gunane tanpa persiapan teknologi sing tepat lan tanpa satelit dhewe. Menapa malih, stasiun endi sing diomongake? Iki minangka komplek otomatis sing dilayani dening operator lokal, kanthi dhuwit, ngomong, Rusia, utawa institusi kontrol, ing wilayah kasebut, nanging ditutup lan dilayani dening warga negara sing nduweni. Miturut cara, iki ora kasebut ing artikel kasebut.
            Miturut cara, Galileo lan GLONASS dibangun kanthi kerjasama karo NASA lan NAVSTAR. Dadi, amarga sanksi anyar, pangembangan GLONASS bisa uga kalem
            1. +2
              16 May 2014
              Kutipan: Alex_Popovson
              Kajaba iku, GLONASS telat luwih saka 20 taun.

              Kenging punapa? GLONASS duwe sejarah wiwit taun 1976. Lan werna ing umum kanggo 1967 CYCLONE. lan versi sipil saka CICADA 1976.
              1. Alex_Popovson
                +1
                16 May 2014
                Mesthi, iki minangka oyod, sing mbantah. Nanging GPS, apa wae sing bisa diomongake kabèh proyek, saya nambah. GLONASS, ing sisih liya, ora bisa ditanam ing teknologi umur 30 taun, utamane amarga mundhut kemajuan nalika taun 90an
                1. +2
                  16 May 2014
                  Glonass uga didandani, versi K, saiki lagi diuji. Aku ora setuju karo sampeyan sing mokal kanggo tuwuh soko anyar ing teknologi kanggo 20-30 taun.
                  Teknologi Soviet digawe kanthi potensial modernisasi gedhe.
                  Sanajan saiki kita ora duwe sistem kontrol anyar ...
            2. 0
              16 May 2014
              Kutipan: Alex_Popovson
              Dadi, amarga sanksi anyar, pangembangan GLONASS bisa uga kalem

              Mung kanthi latar mburi sanksi, kabeh bakal dadi sebaliknya, yen mung satelit kasebut ora mudhun nalika diluncurake.
              ml) Aku wis ninggalake komentar, kaya sing dakkarepake, ide kasebut ora mlaku ing pikiran para perancang, sanajan wis kuno lan wis bukti!
        3. +5
          16 May 2014
          Apa bener, kaping 100? Tegese, yen akurasi GPS iku (umpamane) (+/-) 0,5 meter, banjur akurasi GLONASS yaiku (+/-) 5 mm? belay
      2. Komentar wis dibusak.
    2. AVG
      +1
      16 May 2014
      Piye wae, kita mbangun stasiun anyar kanthi alon banget.
      Lan ing marketing kita kalah karo tutup kasur.
    3. +3
      16 May 2014
      Quote: wong pinter
      Ora suwe GPS bakal mbengkongake)

      Kita kudu nulungi dheweke (bengkok). Sawetara keputusan wis digawe.(Larangan operasi stasiun GPS ing wilayah Rusia.) Lan GLONAS pancen dadi proyek terobosan.
    4. +1
      16 May 2014
      Us Cuba apik, pusat intelijen.
  2. + 36
    16 May 2014
    Mesthine ana stasiun observasi kaya ngono.
    lan kuwi

    lan set liyane
    lan kanggo pangayoman
    lan iki
    lan mesthi wong lanang sing sopan
    1. +3
      16 May 2014
      Ana wektu kanggo kabeh aran
      1. +2
        16 May 2014
        Amarga jarak mitra strategis kita ing Amerika Latin lan Tengah, uga cedhak karo mungsuh sing paling mungkin, kabeh sing disaranake sapper mesthi ora bakal ngganggu. Kajaba iku, perlu kanggo ngembangake sarana pengaruh informasi lan mbujuk populasi kanggo ndhukung posisi pro-Rusia.
    2. +4
      16 May 2014
      Pisanan dhasar cilik. Banjur brigade S-400 kanggo nglindhungi pangkalan)))))
      1. +3
        16 May 2014
        Lajeng resimen wadya udhara, skuadron SU-ek, tuwin sakehing pengawal asu skuadron KA-52.
      2. 0
        16 May 2014
        lan ing pinggir "Buka" lan "Tora" nglirik
    3. +7
      16 May 2014
      Kutipan saka Canep
      Stasiun pengamatan kuwi kudu dipasang ing kono

      Banjur menyang bab kaya mengkono, kok trifle ...
      1. + 22
        16 May 2014
        Banjur luwih apik
        lan dhasar kanggo iki
        lan kanggo iki
        lan iki
        lan uga iki
        kanggo mbangun pabrik kanggo produksi piranti kasebut
        Kanggo ngirim menyang tetanggan lor.
        1. sazhka4
          +3
          16 May 2014
          Banjur luwih apik
          dhasar kanggo iki
          lan kanggo iki
          lan iki
          lan uga iki
          kanggo mbangun pabrik kanggo produksi piranti kasebut
          Kanggo kirim menyang tetangga lor.[/ Quote]
          Kabeh iki minangka produk potongan .. Kita nggawe meh pitung mobil saben wulan ing Tashkent .. Saiki kita bungah 10 taun. (USSR ngluncurake wong menyang ruang 16 taun sawise Perang). lagi njupuk mati .. Yeltsin lan hunchback dawa ilang. Lan urip bisnis lan makmur. Yagene pusat blanja dibangun ing Saratov ing situs Pabrik Penerbangan? Iku kabeh babagan tukang listrik, sing mbingungake ibu lan bapak loro munggah lan mudhun.Utawa mungkin FSB kolonel lan pengacara? Sing ngajari crane mabur lan iwak nglangi, ketoke kabeh apik banget lan ora ana sing bisa ditindakake..
        2. -2
          16 May 2014
          apa sing nggawe sampeyan menyang gambar dina iki? nglirik
          1. 0
            16 May 2014
            Profesor apik hi , Aku ora ngerti dhewe, nanging ternyata cetha lan intelligible. Miturut cara, kanggo dangu ora ana gambar saka sampeyan saka urip tentara kasur. Padha mbokmenawa makarya ing artikel pungkasan, aku glanced ing, aku teka menyang kesimpulan ing ngisor iki - Israel digawe dening wong Yahudi bosen buron ing Eropah lan mutusaké sing padha mbutuhake Piece saka tanah, lan Stalin lan Churchill mung ora ngganggu. wong-wong mau. Kanggo wong Yahudi, ora ana siji utawa liyane sing bisa nggawe negara sanajan dheweke pengin. Churchill ora ngganggu sati sawise perang, lan wong-wong India lan Pakistan padha Cut tenggorokan.
            1. +1
              16 May 2014
              Kutipan saka Canep
              Miturut cara, kanggo dangu ora ana gambar saka sampeyan saka urip tentara kasur.

              "Aplikasi" durung ditampa, nanging saiki aku mesthi bakal nindakake - kanggo sampeyan, sembarang whim.

              Kutipan saka Canep
              Dheweke mbokmenawa nggarap artikel pungkasan, aku nglirik,

              Bakal ana pitakonan khusus - aja isin.
              1. 0
                16 May 2014
                Aku mung duwe siji pitakonan - kepiye wong Yahudi bisa mbiayai wong-wong sing arep mateni wong Yahudi? Maksudku Kolomoisky. Lan carane masyarakat Yahudi bisa meneng ndeleng iku. Iki sing aku ora ngerti.
                1. 0
                  16 May 2014
                  Kutipan saka Canep
                  Kepiye carane wong Yahudi bisa mbiayai wong-wong sing arep mateni wong Yahudi?


                  Dear Sergey! kaya modal finansial Yahudi sing dibiayai Hitler. Puncak Reich Nazi, kaya Hitler dhewe, ora asing karo akar Yahudi, kaya Yarosh (Ibrani a-Rosh (הַרֹאשׁ), sing tegese "kepala", "pemimpin") ora manggon ing papan pungkasan. ing sekte Hasidic ing asale. Ora ana kebetulan yen kabeh batalyon punitive dibentuk ing Dneprokhasidsk dening Beni Kolomoisky lan kanthi dhuwit sing padha saka bankir, ing ngendi Yarosh milih markas sawise kamenangan Maidan? Ora ing Kiev, Lvov utawa Ternopil, nanging ing Hasidic Dnepropetrovsk. Lan acara ing Odessa nuduhake xy saka xy ... Pancen aneh yen sampeyan takon pitakonan kaya ngono, Sergey, utamane marang profesor. Dheweke ora bakal bisa mangsuli, kajaba nuduh dheweke anti-Semitisme ...
                  mung, sadurunge kabeh iki didhelikake dening propaganda skillful lan kawulo saka media padha, lan acara ing Ukraina nuduhake pasuryan bener saka ibukutha Zionis ngatur ing Amerika Serikat lan accomplices sing .. Sing luwih dhuwur monkey climbs wit, sing luwih apik sawijining. bokong wis katon ...
                2. +1
                  16 May 2014
                  Kutipan saka Canep
                  Aku mung duwe siji pitakonan - kepiye wong Yahudi bisa mbiayai wong-wong sing arep mateni wong Yahudi?

                  Apa kuwi sing diomongké marang kowé?

                  Kutipan saka Canep
                  Lan carane masyarakat Yahudi bisa meneng ndeleng iku.

                  Pracaya utawa ora, nanging urip komunitas Yahudi ing Ukraina wis berkembang ing taun-taun pungkasan, sing ora bisa dicritakake babagan urip komunitas Yahudi ing Rusia. Apa hukum ing LSM worth, utawa nalika wong lanang ing sandhangan sipil teka menyang pusat budaya Yahudi ing outback Russian lan nggawe everyone ana ora becik. Ing Ukraina, iki ora lan ora. Kanggo Nazi, ora kurang saka wong-wong mau ing Rusia, lan nyatane ora ana sing nglawan.

                  ... nanging iki ora ana hubungane karo topik artikel.
                  1. 0
                    17 May 2014
                    Quote: profesor
                    Apa kuwi sing diomongké marang kowé?

                    Spanduk iki ngandhani babagan iki:
                    Bank Privat diduweni dening Benya Kolomoisky. Profesor, yen sampeyan ora bisa mangsuli kaya mangkene, ngomong utawa nglirwakake, sampeyan ora perlu ngganti jawaban kanggo pitakonan siji karo jawaban liyane.
                    PS Babagan urip tentrem wong Yahudi ing Ukraina - http://www.odessit.ua/news/ukr/25079-a-vot-i-pogromy-v-zaporozhe-sinagogu-zabros

                    ali-kokteylyami-molotova.html
                    1. +1
                      17 May 2014
                      Kutipan saka Canep
                      Spanduk iki ngandhani babagan iki:

                      About "motong Yahudi" Aku ora sok dong mirsani ana.

                      Kutipan saka Canep
                      PS Babagan urip sepi wong Yahudi ing Ukraina

                      Nazi nang endi wae.Hooligans ngrusak sinagoga ing Moskow
                      Nanging, sekolah Yahudi, pusat budaya lan agama ing Ukraina, panguwasa ora njijiki lan ora disebut agen manca.
                      Ayo dadi miwiti thread iki kene.
                      1. 0
                        17 May 2014
                        Quote: profesor
                        About "motong Yahudi" Aku ora sok dong mirsani ana.
                        Kolomoisky Muscovites minangka ijol-ijolan nenek diwenehake dening wong lanang saka sektor sing tepat. Dheweke uga minangka subdivisi radikal saka partai Svoboda, sing diakoni Eropa ing 2011 minangka neo-Nazi lan anti-Semit. Kajaba iku, batalyon punitive "Dnepr" kawangun ing mbah Kolmoisky saka militan saka sektor tengen. Profesor aja ndalang sampeyan ora ngerti yen sampeyan ora 16 dadi naif.
    4. +5
      16 May 2014
      Kutipan saka Canep
      lan mesthi wong lanang sing sopan

      Banjur referendum ...
      1. +2
        16 May 2014
        apik ombenan Omonganmu ono kupinge Gusti!!!
        1. +3
          16 May 2014
          Sergey hi Nggoleki.
          Padha mesem ati. eseman


          Kabar apik. Thanks maneh kanggo positif.
    5. +9
      16 May 2014
      Lan kanggo pangayomane, dheweke:
      1. +3
        16 May 2014
        Quote: pensiunan
        Lan kanggo pangayomane, dheweke:

        Babai minangka senjata nyerang, lan foto dheweke minangka obat kanggo sembelit. Amarga kita ora pengin nyerang sapa wae, mula dheweke ayo mlayu kanthi tenang ing adus.
      2. 0
        16 May 2014
        Gubernur Terminator-Pensiunan gugup ngrokok ing sela-sela ... wassat
    6. 0
      16 May 2014
      Kutipan saka Canep
      Mesthine ana stasiun observasi kaya ngono.

      Iki mesthi apik, nanging ora dianjurake, ekonomi ora bakal narik. Malah ing Rusia, ora kabeh wilayah sing ditutupi.
    7. 0
      16 May 2014
      Kelalen nambah "robot sopan"
  3. Danilych
    + 12
    16 May 2014
    Sing bener, kaya ing Uni sing apik, siji kudu alon-alon bali menyang Kuba.
    1. +6
      16 May 2014
      Kutipan: Danilych
      Sing bener, kaya ing Uni sing apik, siji kudu alon-alon bali menyang Kuba.

      Nalika Putin mutusake kanggo mundur saka Kuba, Castro banget gelo. Nanging wong Kuba terus njaluk supaya kita bali. Paling ora siji basa ing underbelly alus saka Amerika Serikat, lan ora mung kanggo pengamatan lan wiretapping.
  4. +5
    16 May 2014
    Ing Kuba, ora mung pengin nginstal Glonass))
  5. +5
    16 May 2014
    Gerakan sing bener, lan uga ing saindenging Kidul ...
  6. +2
    16 May 2014
    GLONAS mlaku ing planet ... ombenan
  7. +6
    16 May 2014
    Inggih, paling ora ana sing nyenengake ing wayah esuk!
    Rusia bakal nundha operasi 1 stasiun lemah GPS ing wilayah kasebut wiwit 11 Juni, ujare Rogozin. Dheweke kelingan yen Amerika Serikat sadurunge ora gelem masang stasiun koreksi sinyal kanggo sistem navigasi GLONASS Rusia ing wilayahe. Ing cahya saka acara anyar, Amerika wis nuduhake awake dhewe minangka "mitra sing ora bisa dipercaya sing prilaku kudu dipantau," ujare Rogozin marang wartawan.
  8. +2
    16 May 2014
    Akurasi kudu ditingkatake. Aku kepengin weruh yen pangguna militer GLONASS duwe akurasi sing padha nalika nggarap sistem kasebut?
    1. +2
      16 May 2014
      Militer luwih akurat. Glonass duwe kaluwihan tinimbang ZHPS ing wilayah kutub. Konstelasi satelit kita isih cilik.
  9. +1
    16 May 2014
    Kabar apik kanggo nedha bengi. eseman
  10. +6
    16 May 2014
    Sistem rudal isih kudu disebarake ing Kuba kanthi pretext sing padha karo Amerika Serikat nggunakake sistem pertahanan rudal - kanggo ngatur keamanan saka teroris.
  11. +3
    16 May 2014
    Ora mung sing bener, nanging sing jelas. Nanging kok ngenteni suwe?
  12. +1
    16 May 2014
    We are obah maju ing kabeh arah, lan pleases kita sing nggawe kompetisi katon kanggo kasur.
  13. +2
    16 May 2014
    Amerika ora marem karo promosi GLONASS, lan ora gelem nempatake stasiun ing wilayahe.
  14. +2
    16 May 2014
    Kabeh bener! Hatit katon ing pen.dos, iku wektu kanggo njupuk prakara menyang tangan dhewe.
  15. +3
    16 May 2014
    Stasiun lemah apik, nanging aku pengin ngerti kenapa satelit ajeg tiba ... Mungkin FSB ora cukup?
  16. +1
    16 May 2014
    Kutipan saka rugor
    Akurasi kudu ditingkatake. Aku kepengin weruh yen pangguna militer GLONASS duwe akurasi sing padha nalika nggarap sistem kasebut?
    mesthi ora kaya GPS
  17. +2
    16 May 2014
    Bener! Lan banjur mateni GPS ing tlatah Federasi Rusia - sawetara jenis taman kanak-kanak.
  18. +5
    16 May 2014
    Aku mikir yen skandal GPSvsGLONASS bakal entuk manfaat sing terakhir babagan promosi ing jagad iki. Lan akurasi minangka barang.
  19. +3
    16 May 2014
    Rudal SD menyang Kuba, ngetung ing perjanjian, lan uga menyang Meksiko, nyebar. Kutub, uga, lan menyang Antartika. Kapal selam ing Atlantik lan Samudra Pasifik. Lan kabeh iki kanggo nglindhungi saka teroris.
  20. +2
    16 May 2014
    Kutipan: Patriot2012
    Sistem rudal isih kudu disebarake ing Kuba kanthi pretext sing padha karo Amerika Serikat nggunakake sistem pertahanan rudal - kanggo ngatur keamanan saka teroris.

    Nanging, kita wedi banget karo maydaun Meksiko.
  21. +1
    16 May 2014
    Langkah kasebut bener, nanging nganti saiki GPS nyopir.
  22. +2
    16 May 2014
    andj61 RU ... Glonass duwe kaluwihan liwat ZHPS ing wilayah kutub ...

    Sampeyan mung nulis GPS ing basa Rusia kanthi cara sing ora sengaja diwaca minangka FОPS...
    Rusia kudu nyingkirake katergantungan apa wae marang dana AS sanalika bisa.
  23. +1
    16 May 2014
    satelit mung kudu ditambahake
  24. VSK
    +2
    16 May 2014
    khususe. Mulihake locator ing Lourdes lan pangkalan angkatan laut ing Cam Ranh. Fidel tersinggung, kanggo sijine iku entheng. Rusia iku wong, banjur ditulis beda!
  25. +1
    16 May 2014
    Lan kita bisa nindakake tanpa wilayah AS bosok!
  26. +6
    16 May 2014
    Sing utama yaiku nuduhake dalan sing bener
  27. +2
    16 May 2014
    Ing jangkah iki, kita bakal terus nambah pandhu arah kanggo 20-30 taun liyane. Apa sing sadurunge diputusake mung sawetara wulan, kanthi ekonomi pasar saiki, wis dirampungake ing pirang-pirang taun. Yen isih diputusake ...
  28. 0
    16 May 2014
    Apa CALIBRE piranti iki?
  29. +2
    16 May 2014
    Kutipan: SS68SS
    Quote: wong pinter
    Ora suwe GPS bakal mbengkongake)

    Iki apik. Akurasi GLONAS 100!!!! kaping luwih dhuwur tinimbang GPS. Wis suwe kerja ing tentara kaya jam, tanpa gagal ...

    PIKIR APA YANG KORANG TULIS!
  30. 0
    16 May 2014
    Aku kepengin weruh kenapa topik navigasi babagan radiasi quasar ora dikembangake, ora ana rasi lintang satelit sing dibutuhake, lan umume sampeyan bisa navigasi sanajan ing Jupiter.
  31. Woland
    +1
    16 May 2014
    Pitakonan yaiku apa Kulon bakal ngidini GLONASS dadi milike, amarga luwih nguntungake yen nggunakake gps
  32. +2
    16 May 2014
    Mateni stasiun posisi ing wilayah Rusia minangka langkah sing bener. Deleng kanthi cetha ing peta lan sampeyan bakal langsung ngerti sebabe. Wilayah kita wis dowo nganti lantai globe. Dadi akurasi posisi uga bakal mudhun, lan ing meter, mung perlu kanggo hulu ledak non-nuklir. Ikhlas.
  33. +4
    16 May 2014
    Expansion saka kabeh Digawe ing Rusia kudu tanpa syarat lan ana ing ngendi-endi, amarga kita duwe kepala lan sarana sing cerdas kanggo iki.
  34. +1
    16 May 2014
    Kabeh iki apik, mesthi, nanging malah peralatan kanggo Glonass digawe ing luar negeri. Supaya dheweke bisa ngliwati trik ZHPS (Aku seneng banget karo slogan kasebut!) Kanthi cara spy ing sistem kita.
  35. +2
    16 May 2014
    Kita alon-alon nyusup saka telek sing wis ana wiwit wiwitan taun nineties, lan kepiye maneh kudu nyusup menyang tingkat USSR, nalika kita bakal maju kanthi kabisat lan wates?
  36. Manul49
    +2
    16 May 2014
    Ide sing bener yaiku bali menyang Kuba.
  37. +2
    16 May 2014
    Kutipan: Patriot2012
    Sistem rudal isih kudu disebarake ing Kuba kanthi pretext sing padha karo Amerika Serikat nggunakake sistem pertahanan rudal - kanggo ngatur keamanan saka teroris.

    Kita ora bakal ngapusi, amarga teroris ana (sabanjuré Kuba) lan.
  38. +2
    16 May 2014
    Aku percaya yen sawise instalasi stasiun koreksi, perlu kanggo njamin perlindungan sing dipercaya. Kanthi sistem pertahanan udara lan detasemen respon cepet.
  39. +1
    16 May 2014
    Kabar apik.
    Ingkang utama yaiku sistem iki perlu kanggo Rusia ... iki minangka unsur kamardikan kita ...
    Lan yen ana larangan operasi ing luar negeri ... sampeyan bisa tansah menehi jawaban sing pantes - larangan lengkap GPS ing wilayah kasebut (lan iki akeh) ing wilayah Rusia.
  40. Kelevra
    +1
    16 May 2014
    Saiki wis jelas kenapa para diplomat kita asring menyang Kuba!
  41. +1
    16 May 2014
    Aku ora ngerti apa jenis planet sing ditaklukake GLONAS ing kana, nanging nganti saiki kita kabeh duwe navigasi GPS, ing laptop, pinter lan autonavigators ....
    Kapan GLONAS tekan masyarakat? Wis suwe banget....
  42. leo44
    0
    16 May 2014
    Kabeh bakal apik, nanging lambang sistem iki mbingungake. Apa lambang iki ngelingake wong liya?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"