Modernisasi TPA "Kapustin Yar"

20
Minangka dilapurake dening "Tinjauan militer independen", referring menyang wakil saka layanan pers saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, Kolonel Igor Yegorov, ing 2014, meh kaping telu liyane tes model anyar saka peralatan militer lan senjata bakal dianakaké ing State Central Interspecific Range "Kapustin. Yar" ing Wilayah Astrakhan.

"Ing 2013, luwih saka 30 conto senjata lan peralatan militer diuji ing situs uji coba. Sajrone ngrampungake masalah kasebut, udakara 330 peluncuran rudal, target, roket ditindakake. Taun iki, luwih saka 80 jinis senjata bakal diuji ing situs uji, "ujare Yegorov. Kajaba iku, Kapustin Yar kalebu calon kanggo nguji sistem robot.

"Antawisipun riset ilmiah prioritas situs tes ing 2014 yaiku perbaikan proteksi fasilitas lan senjata militer, peralatan militer lan khusus saka peralatan pengintaian lan sistem bimbingan kanthi presisi tinggi. gaman", - ngandika Yegorov.


Dheweke uga ujar manawa ing 2015 direncanakake kanggo ngrampungake kompleks pangukuran TPA, sing nyedhiyakake transisi menyang operasi otomatis. Nanging, saiki Kapustin Yar nduweni potensi ilmiah lan teknis sing dhuwur kanggo nganakake macem-macem tes senjata militer canggih.
  • sdelanounas.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

20 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 29
    16 May 2014
    VVP apik. Dheweke nemokake kabeh dhuwit. Yen mung padha ora dijupuk dening kabeh limo "Serdyukovite"
    1. + 12
      16 May 2014
      Persis! +100
    2. +5
      16 May 2014
      Kutipan: SS68SS
      VVP apik. Dheweke nemokake kabeh dhuwit. Yen mung padha ora dijupuk dening kabeh limo "Serdyukovite"

      Kahanane kaya mangkene, ora liya!
  2. +5
    16 May 2014
    Mesthi wae, yen ana perlu modernisasi TPA, kudu ditindakake. Kabeh kudu dites ing kahanan sing paling cedhak kanggo pertempuran supaya ngerti persis apa sampeyan bisa ngarep-arep nalika nggunakake siji utawa liyane jinis gegaman.
  3. +6
    16 May 2014
    Kapustin Yar Aku ing tetenger ing satelit ndelok Amerika
    1. + 11
      16 May 2014
      Situs tes ing satelit telik AS. Kaya-kaya wong kita ora ngerti. Mesthine dheweke ngerti lan njupuk sawetara langkah kanggo nglindhungi awake dhewe. Lan luwih akeh perhatian sing ditarik poligon, kurang perhatian bakal dibayar kanggo poin liyane. Satelit ora langgeng, lan Amerika Serikat ora duwe kapasitas kanggo ngluncurake satelit anyar.
    2. Ham
      +2
      16 May 2014
      Ing taun 80-an, "Burans" khusus digulung ing ril. Kabar apik saka kutha Krasnoznamensk.
  4. +7
    16 May 2014
    Kabar apik. Sing liyane diluncurake, luwih akeh squeals saka Anglo-Saxon lan hangers-on. Lan yen padha miwiti squealing, iki tegese Rusia ana ing dalan sing bener. Yen mung Putin bakal serius ngurusi urusan internal, mula umume apik banget.
  5. KOH
    +7
    16 May 2014
    Roda rearmament wis lenga, lan mung nyepetake ... apik
  6. +7
    16 May 2014
    Gagasan saka Jenderal legendaris V.I. Voznyuk wis suwe mbutuhake modernisasi. Kaping telu aku kudu melu syuting sistem pertahanan udara S-75 ing KapYar wiwit taun 1061 nganti 1965. Peluncuran nyata dudu simulator. Amerika ing Vietnam ngapresiasi persiapan kasebut. McCain isih ora bisa lali.
  7. +4
    16 May 2014
    Pentagon keroncong untu ...
    1. 0
      16 May 2014
      lan nglatih otot ... sphincter lol
  8. +3
    16 May 2014
    Pertahanan udara lan pasukan rudal strategis iku kabeh.
    Aku seneng nuduhake kabar apik.
    tetep munggah lan tetep ing jangkah. Lan kita bakal ndhukung sampeyan karo pajak kita.
    prajurit
  9. +5
    16 May 2014
    Iki mung bisa bungah!
    Minangka sejarah nuduhake, Rusia ora bisa "santai" babar pisan.
  10. + 11
    16 May 2014
    Nangis "imperialis" amarga Rusia anyar munggah, Rusia ayu.
    Lan sampeyan bakal degenerate, thanks kanggo kabeh limo janggut conchita, lan sink menyang lalen!
    1. 0
      16 May 2014
      Kutipan saka: nikrandel
      Nangis "imperialis" amarga Rusia anyar munggah, Rusia ayu.

      iki foto, ing lawang mlebu Znamensk, ing munggah lan ing sisih tengen kutha .... ing sisih kiwa, konco dachas, Kali Akhtuba ... (Kapustin Yar iku sawijining desa))))

      nanging TPA ... iki minangka pemandangan sing nyenengake ... kabeh wis rusak .. peralatan isih saka jaman Soviet ...
      ing taun 2012, dheweke nggawe sepur anyar menyang TPA lan mung saiki ....
      kosmodrom situs uji Ka-Yar ...


      situs tes
    2. Kisel
      +1
      16 May 2014
      ,, Nangis "imperialis", amarga Rusia anyar, Rusia ayu, Rising.
      Lan sampeyan bakal degenerate, thanks kanggo kabeh limo janggut conchita, lan sink menyang lalen!,, - nikrandel
      ,, Sing tukang fitnah iku kewan galak sing paling galak; penyanjung iku sing paling mbebayani saka kéwan jinak.
  11. +1
    16 May 2014
    Kabar apik! Ing disonansi lengkap karo spasi "sipil". Mungkin wektune, kanggo mulihake tatanan, mbubarake Roskosmos lan nransfer kabeh menyang Kementerian Pertahanan (ing pimpinan Shoigu).
  12. Arh
    0
    16 May 2014
    Aku pengin ndeleng kabeh item anyar, lan utamane robotika !!!
  13. +4
    16 May 2014
    Rusia kudu nambah expansion saka senjata. Kanthi nambah dodolan senjata kita, industri pertahanan Rusia bakal bisa, tanpa ndeleng maneh (anggaran negara), ngembangake senjata canggih kanggo tentara sing bisa dipercaya nanggapi tantangan apa wae kanthi korban minimal. Lan pungkasane, iki minangka proyek, nambah anggaran, prestise negara minangka superpower.
  14. +2
    16 May 2014
    Kutipan saka Sinbad
    . Mungkin wektune, kanggo mulihake tatanan, mbubarake Roskosmos lan nransfer kabeh menyang Kementerian Pertahanan (ing pimpinan Shoigu).


    Lan Roskosmos wis suwe njaluk dibubarake, durung suwe ana panyuwunan marang pemerintah kanggo nambah dana sing dialokasikan saka anggaran kanggo Roscosmos lan nambah staf pejabat administrasi, kaya iki, lan sampeyan bubar, bubar. .
  15. 0
    16 May 2014
    Ana ing taun 1985. Resimen kita mung dilengkapi maneh karo RSD-10 (Pioneer). Ana tembakan. Banjur, kanthi jelaga saka roket sing diluncurake, dheweke sijine bekas driji ing ID militer ing kaca - Tandha khusus. Tanggal peluncuran ditulis nganggo potlot, yen ora, departemen khusus bisa ngirim menyang batalyon penal kanggo tandha kasebut.
  16. +1
    16 May 2014
    Range kanthi tingkat pembangunan infrastruktur sing dhuwur ... dilengkapi sarana paling modern kanggo nguji senjata perlu kanggo Rusia.
    Topik iki rumit banget ... mbutuhake pendekatan ilmiah ... wektu lan dhuwit ... apik yen kita njupuk.
  17. Kelevra
    +2
    16 May 2014
    Ora bakal ala kanggo nggawe situs uji coba, ing endi wae ing tlatah Siberia Wétan, kita kudu nduduhake kehadiran kita ing wilayah kasebut supaya China ora mbukak cangkeme menyang papan kasebut, lan ana akeh kahanan kaya ngono. sing bakal ndhukung peralatan sing diuji.
  18. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"