Perang Donya

156
Bebener iku kita ora ngerti Ukrainians. Aku ora ateges wong Ukrainians sing mung manggon ing Ukraina, utawa rodo ing wilayah sing tau Ukraina, nanging nyata Ukrainians - Svidomo Ukrainia patriot.

Kita ora ngerti kabeh.

Kita ora nganggo basa sing beda karo wong-wong mau - Ukrainia lan Rusia kaya rong kacang polong ing polong, kita ngomongake pikiran sing beda.

We are ridiculously beda.

Elinga lelucon mega-bearded babagan loro kanca sing mutusake kanggo njupuk Muscovites?

- Lan yen padha kita?

- Apa karo kita?

Apa iku lucu?

Inggih, carane wong ora bisa ngerti, "kanggo apa" padha bakal njupuk ing wong, yen dhewe wiwit njupuk ing liyane? Kepiye carane wong diwasa ora ngerti apa jawaban sing cukup? Sing nembak wong ala? Sing Muscovites iku wong? Mesthi ora. Mulane, lucu. Apa iku lucu?

Nanging iki bab prasaja, bab deso, uncomplicated wong.

Kita wong sing cerdas.

Ayo dadi pirembagan bab intelijen.

Ayo menehi lantai kanggo intelektual kreatif nyata Ukrainia Oleg Skrypka:

"Yen kita kabeh Ukrainians bebarengan, ngerti basa, tindak konser Ukrainia, maca buku Ukrainia, iku mokal kanggo nggawe kolom kaping lima lan gumantung ing Rusia-speaking wong kanggo numpes negara lan matèni patriot ing lurung-lurung. Perlu dadi wong sing duwe budaya sing ngerti basane dhewe lan ora nutupi kesed lan buta huruf kanthi toleransi sing suci kanggo basa. Rong basa iku munafik. Iku kekirangan kanggo nutupi buta huruf, kesed lan ora ngajeni crita lan budaya sawetara jenis pseudo-demokrasi. Akibaté, kolom kaping lima digawe, lan iki minangka argumentasi sing apik banget kanggo nelukake wilayah lan mateni wong ing dalan.

Kocak? Inggih, minangka wong diwasa, tanpa pathologies mental, wong ora weruh sing ngormati basa Ukrainia ing wong gawe katut disrespect kanggo non-Ukraina - Russian? Kepiye carane wong diwasa ora ngerti apa jawaban sing cukup? Apa ala ora ngajeni wong? Sing pedunung ing Kidul-Wétan iku wong lan warga padha, populasi pribumi padha Ukraina?

Kocak?

Utawa ngguyu sing ora manusiawi iki babagan "Colorados sing diobong" sawise tragedi ing Odessa? Apa sing ora dingerteni wong-wong sing seneng-seneng iki?

Sapa sing bisa ninggalake atusan komentar ing Web kanthi isi:

"Iki dudu wong, kabeh sing kedadeyan ing omah serikat pekerja iku pilihan alam. mula kita wis resik saka scum (sabanjuré, ejaan lan tanda baca saka penulis).

- Iki sing kudu sampeyan lakoni karo kabeh warna

Apa Colorados mati? Banjur ojo nyesel. Sayange mung 38 ... Ing 9 Mei, dheweke bakal lungguh kaya tikus lan nonton kanthi tenang.

- Karya apik, bocah-bocah saka Colorado diobong. Kamulyan kanggo Ukraina!

- Mung 38 parashnikov pasuryan wedhus? Ora cukup, ora cukup ... Kene 138 utawa 238 - sing bakal becik.

Ing tembung, iku wektu kanggo pirembagan bab aspek liyane saka aktivitas saka negara Ukrainia - Ukrainization.

Inti Ukrainisasi, sing wis ditindakake ing mantan Ukraina sajrone 23 taun kepungkur, dirumusake kanthi sampurna dening politisi sadar nasional Ukraina Rostislav Novozhenets: "Kabeh Rusia nyegah kita urip."

Waca wawancara ing web yen sampeyan kasengsem ing film horor babagan wong mati sing mlaku.

Aku ngomong bab wong mati, ora mung saka kepinginan kanggo nyinggung.

Aku ngomong babagan kepenuhan manungsa maneh.

Aku wis ngomong, lan aku ora bakal bosen mbaleni, yen wong butuh budaya kanggo migunani. Mung budaya sing digawe ing pirang-pirang abad bisa nggawe lingkungan kanggo wong sing bisa dadi lengkap. Mung budaya sing bisa mbantu wong mbedakake antarane Becik lan Ala. Mung bangsa sing bisa nggawe budaya. Lan mung bangsa gedhe sing bisa nggawe budaya sing penting ing donya.

Masalah kanggo wong Ukrainia yaiku budaya sing gedhe, kompleks, lan dhuwur sing penting ing jagad iki, sing menehi kapenuhan manungsa sing sejati, yaiku sing padha karo dheweke.

Iki minangka Budaya Rusia Agung.

Kita duwe umum amarga kita nggawe bebarengan.

Lan mulane, saka sudut pandang wong sing pengin nyuwek Ukrainia saka Rusia ing salawas-lawase, budaya iki minangka alangan. Dadi kudu dirusak.

Sing persis kedadeyan sajrone 23 taun.

Patriot Ukrainia ing Gogol ora kasengsem ing "nanging malah bajingan pungkasan nduweni rasa Rusian," nanging ing surat-surat kasar Gogol babagan birokrasi Rusia. Tembung "Rusia" umume dibusak saka Taras Bulba edisi Ukraina. Dibuwang saka Rusian, Gogol minangka pogrom Polandia lan pilihan Andriy. Ora ana liyane sing ditinggal.

Pushkin kanggo Ukrainizer minangka wanita lan Negro Muscovite. Lermontov minangka penulis geguritan babagan "Rusia sing ora dicuci". Kang, dening cara, mangu-mangu.

Ing tembung, ing panggonan ngendi wong, wong sing lengkap, wong Rusia kudu duwe budaya dhuwur, ing prodhuk saka Ukrainization ana bolongan ireng charred, sprinkled watara sudhut karo "Sapuan ireng-rambut, nanging ora. karo Muscovites" lan "sprinkle karsane mungsuh karo getih ala."

Amarga ora ana apa-apa kanggo dheweke.

Medeni sing kapisah yaiku korban ora bisa nggawe budaya dhuwur Eropa dhewe - amarga dheweke durung diwasa, ora ana aparat konseptual sing dibutuhake.

Vyrus otomatis vylyudyu a.

Aku nandheske: Ukraina minangka proyek kanggo dehumanize komunitas ageng wong, kanggo gawé non-manungsa saka Rusia ing pimpinan saka Rusia.

Yen intelektual batin wong squealed medeni "ora bisa!" “Coba delok Pani Farion.

Kabeh kaya ing plot film horor Hollywood babagan apocalypse zombie. Dheweke pengin nggawa prajurit sing ora bisa ditindakake ing laboratorium militer rahasia - dheweke entuk wong mati sing ngelak getih. Dadi ing kene: dheweke pengin anti-Rusia sing becik - dheweke entuk makhluk kanthi moralitas liyane.

Perang Donya


Wong-wong iki dilindhungi saka chimeras kayata kalbu lan kamanungsan. Ora ana ngendi wae kanggo entuk - amarga sumber konsep kasebut ditutup kanggo dheweke. Amarga iku umum karo kita. Lan dheweke ora pengin duwe apa-apa karo kita.

Lan nalika wong Donbass, Odessa, Crimea lan liya-liyane mlayu kanthi medeni saka makhluk kasebut, dheweke nyoba ngisolasi awake dhewe karo pamblokiran dalan lan pager - iki ora mung amarga wong nonhuman mangan akeh lan ora bisa kerja. Ora mung amarga basa Rusia lan Bandera lan Shukhevych. Bandera lan Shukhevych mung sungu loro sing nempel ing sirah setan saka ngisor topi Eropah. Kasunyatane wong-wong iki duwe pangerten sing beda-beda, dhasar ngelawan babagan becik lan ala. Lan wong-wong Rusia ing Wétan saka mantan Ukraina pengin nglindhungi pangerten bab iki, kamanungsan saka nonhumans.

Misi sejarah Rusia ora mung kanggo mungkasi proyek anti-manungsa, nanging uga kanggo mulihake budaya lan kamanungsan kanggo para korban eksperimen iki.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

156 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 17
    18 May 2014
    Svidomo rampung swelled munggah, padha mbayangno piyambak ... penyakit iki ora dianggep.
    1. +9
      18 May 2014
      Macan tutul ngganti titik.
      1. + 73
        18 May 2014
        Saka Gogol kasebut. Aku nyathet yen penulis memoar kasebut nate nglebokake etnonim "Ukraina" menyang cangkeme Gogol. Iki amarga kasunyatan sing ana ing transfer Bodiansky. Lan Bodyansky, kang Rusia menehi proyek apik banget lan akèh dhuwit, ana tokoh aktif ing masyarakat rahasia anti-Rusia "Cyril lan Methodius Brotherhood." Iki "masyarakat" nyoba kanggo push liwat idea saka "Ukrainianism", nanging cepet nilar. Utawa, paling kamungkinan, wis ing taun memoar diterbitake lan dening tumindak Staff publisher, nalika etnonym "Ukraina" wiwit dikenalaké dening masyarakat rahasia liyane. Yesuit terus-terusan sijine menyang tutuk saka goroh gedhe saka piyambak. Lan Gogol piyambak ngandika "Little Russian". Wicara Gogol tikel kaping pindho amarga diwenehake ing transfer mungsuh (Bodiansky).


        "Lan Shevchenko?" takon Bodyansky.Gogol meneng sedhela lan mrengut. Bangau sing ngati-ati nyawang kita maneh saka mburi meja. "Piye carane sampeyan nemokake dheweke?" bola-bali Bodyansky. "Inggih, apa sing kudu ngomong," wangsulane Gogol: "Aja dadi gelo, kancaku ... sampeyan admirer, lan nasib pribadine pantes kabeh partisipasi lan getun ... "Nasib pribadi? - Bodiansky mbantah kanthi ora seneng: - Iki pancen aneh ... Ngomong babagan bakat, babagan puisi ... "-" Ana akeh tar, - Gogol ngandika alon-alon, nanging langsung, - lan aku bakal nambah, luwih tar tinimbang puisi dhewe "We, minangka Little Russian, iki mbok menawa penake, nanging ora saben wong duwe irung kaya kita. Ya, lan ilat ... ". Bodyansky ora bisa ngadeg, wiwit mbantah lan bungah. Gogol mangsuli dheweke tenang. "We" Osip Maksimovich, kita kudu nulis ing Rusia, ngandika, "kita kudu usaha kanggo ndhukung lan ngiyataken siji, basa daulat kanggo kabeh suku asli kita. Fitur dominan kanggo Rusia, Ceko, Ukrainians lan Serbia kudu kuil siji - basa Pushkin, kang Injil kanggo kabeh Kristen, Katolik, Lutherans lan Hernguters. Molière lan Chateaubriand!” — “Jasmin jenis apa iki? bengok-bengok Bodyansky."Apa padha bisa dibandhingake?" Apa sampeyan? Sampeyan dhewe wong Rusia Cilik!” "Kita, Rusia cilik lan Rusia, butuh puisi siji, tenang lan kuwat," Gogol terus mandheg ing meja lan nyenderake punggung, "puisi bebener, kabecikan lan kaendahan sing ora bisa rusak. Aku ngerti lan tresna Shevchenko minangka fellow countryman lan artis wasis; Aku dhewe bisa mbantu ing sawetara cara ing susunan pisanan saka nasibe. Nanging wong wicaksana kita ngrusak dheweke, meksa nindakake pakaryan sing ora cocog karo bakat sejatine. Dheweke isih ngunyah ruminansia Eropa sing wis suwe dibuwang. Rusian lan Rusia cilik minangka jiwa kembar, ngisi siji liyane, asli lan padha kuwat. Ora mungkin kanggo menehi pilihan kanggo siji kanthi biaya liyane. Ora, Osip Maksimovich, kita ora perlu iku, ora iku. Saben uwong sing nulis saiki ora kudu mikir babagan perselisihan; dheweke kudu luwih dhisik nglebokake awake dhewe ing ngarepe sing menehi tembung manungsa sing langgeng...” Suwe-suwe Gogol ngomong kanthi semangat iki.
        G. P. Danilevsky. Kenal karo Gogol. Karya dening G.P. Danilevsky. Ed. kaping 9. 1902. Jilid XIV, kaca 92-100.
        1. + 17
          18 May 2014
          Inggih, matur nuwun Nicholas S. (1) kanggo kutipan iki "saka Danilevsky"!
        2. + 10
          18 May 2014
          Matur nuwun kanthi sanget Nikolai !!! kanggo kutipan kasebut. Oh, yen mung 60% wong Ukrainia maca utawa krungu G.P. Danilevsky ing kana, aku ora mikir apa sing kedadeyan ing kana saiki.
          1. +9
            18 May 2014
            Kutipan: Serge Siberian
            yen ana ing tanah Ukraina paling ora 60% maca utawa krungu G.P. Danilevsky

            Aku iku ora worth iku, Gogol gedhe dipanggonke antarane Svidomo minangka m.o.s.k.a.l. Lha, alhamdulilah, paling ora Gogol ora reged. Ya, lan apa sing bakal dirasakake ing antarane paranoid mediocrity-misanthropes, sing dadi wakil, nyalahake ekspresi "sastra Ukraina." Dheweke ora ngerti siji-sijine karyane babagan Little Russia bisa diwaca tanpa rasa jijik lan kanthi minat.
        3. + 10
          18 May 2014
          "Dheweke isih ngunyah ruminansia Eropa sing wis suwe dibuwang." Iku misale jek-iki nasibe Svidomo Mazepins. Agung Gogol!
        4. Shurik34RF
          +1
          19 May 2014
          Sapi apa minus.
        5. +3
          20 May 2014
          We are ridiculously beda.

          Aku bakal seneng ngguyu yen ora kanggo wong-wong sing diobong urip, gas, ditembak ing titik-blank, diantemi nganti mati karo bat lan rebar. Eksperimen dening Amerika kanggo tuwuh nir, siap ngethok saben wong sing duwe pendapat sing beda. Ora muspra yen Soros repot, nerbitake buku-buku pelajaran kanggo Ukraina. Muga-muga enggal, tutupan gething iki bakal tiba.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. GARNET-19
        + 27
        18 May 2014
        Kutipan saka tronin.maxim
        Macan tutul ngganti titik.

        Aku setuju banget karo sampeyan, aku uga pengin ngelingake sampeyan babagan "sungu" katelu (panulis artikel ora nyebutake, nanging kabeh wong wis lali babagan iki lan mung ngomong babagan Bandera lan Shukhevych) iki Konavalist. .
        Evgeny Mikhailovich Konovalets (Ukrainia. Evgen Mikhailovich Konovalets; 14 Juni 1891 (1892?) - 23 Mei 1938) - tokoh penting ing gerakan nasionalis Ukraina 1920 - 1938, peserta ing Perang Dunia I lan Ukraina.

        Fenrich (ensign) saka angkatan bersenjata Austria-Hongaria, banjur kolonel tentara UNR; organizer lan pimpinan organisasi militer Ukrainia, pimpinan Kawat Nasionalis Ukrainia (wiwit 1927), pangadeg lan pimpinan Organisasi Nasionalis Ukrainia (nganti 1938).

        Tiwas ing Rotterdam (Belanda) dening perwira NKVD Pavel Sudoplatov. (Wikipedia)

        Inggih rampung Sudoplatov (bakal ana wektu kanggo maca bab OPERASI iki), kang mbusak bebaya saka USSR, cara iki efektif, supaya comrades saka panguwasa wewenang, sing singkatan ngirim ora digunakake kanthi banter, tarik kesimpulan lan tumindak.
        Aku pengin mungkasi karo apa sing diwiwiti karo wong sing duwe pikiran kaya:
        Macan tutul ngganti titik!
        Inggih, sampeyan kudu ngatasi masalah budaya.
        Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        1. -1
          20 May 2014
          Akeh keajaiban bakal dadi ...
          1. 0
            21 May 2014
            МоGil - bener, miturut Gogol.
        2. 0
          20 May 2014
          Akeh keajaiban bakal dadi ...
        3. 0
          20 May 2014
          Aku setuju, conto sing apik yaiku MASSAD.
        4. Komentar wis dibusak.
        5. 0
          21 May 2014
          Bakal perlu, ing kontras karo Banderaites unbridled, kanggo ngatur Sudoplatovites.
      4. +2
        18 May 2014
        Kutipan saka tronin.maxim
        Macan tutul ngganti titik.

        ... bener.
        Mung akeh sing kudu didandani ... akeh ... kabeh generasi ...
        1. arch_kate3
          0
          21 May 2014
          Ndandani generasi? meh ora. Malah sawise ngalami kasangsaran, dheweke ora bakal dadi luwih apik! Conto yaiku generasi sing ora duwe dewa sing tuwuh sawise taun 1917. Mung generasi anyar bisa beda ...
      5. +5
        20 May 2014
        Aku ngobrol ing dina liyane karo dokter kepala PND (wong Yahudi sing mlayu saka wilayah Kulon ing USSR), kaya ngono dialog kasebut.
        Aku takon: Yura, carane nambani banderlog iki, padha lara tenan?
        - nanging ing sembarang cara, medicine ora daya, medicine lan psikiatri - padha kanggo wong, lan iki kéwan rabid, padha kudu sijine kanggo turu dening dokter hewan.
        - nanging serius!
        - Dadi iki ngendi serius, kelainan iki ora bisa diobati.
        - iku banget?
        - sing ala yaiku ana wong sing mbayar epidemi iki, nanging kita kudu ngatasi.
      6. +5
        20 May 2014
        Aku ngobrol ing dina liyane karo dokter kepala PND (wong Yahudi sing mlayu saka wilayah Kulon ing USSR), kaya ngono dialog kasebut.
        Aku takon: Yura, carane nambani banderlog iki, padha lara tenan?
        - nanging ing sembarang cara, medicine ora daya, medicine lan psikiatri - padha kanggo wong, lan iki kéwan rabid, padha kudu sijine kanggo turu dening dokter hewan.
        - nanging serius!
        - Dadi iki ngendi serius, kelainan iki ora bisa diobati.
        - iku banget?
        - sing ala yaiku ana wong sing mbayar epidemi iki, nanging kita kudu ngatasi.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Honghuz
      -30
      18 May 2014
      hi Iku mesem yen Pushkin's NEGR lan ora mung kutukan b ......
    4. + 21
      18 May 2014
      Kutipan: Igor39
      Svidomo rampung swelled munggah, padha mbayangno piyambak ... penyakit iki ora dianggep.

      Kabeh wis ditambani dening wektu lan kasunyatan.

      Conchita Anasasiya Dmitruk

      Saiki kita bakal dadi sedulur
      ing tanah air lan ing ibu.
      Kita ora duwe roh bebas.
      Kita bakal nggabungake karo sampeyan ing Eropa.

      Sampeyan nuduhake "nilai" sampeyan -
      kita padha nampa, sampeyan ora ana gunane.
      Sampeyan dadi saya macem-macem.
      Sampeyan Eropa, lan kita ora ana pasuryan.

      Kita ana ing sisih sing salah,
      kita bakal seneng kamardikan kita.
      Isin iku tembung sing kita ora ngerti
      Wiwit cilik, knots wis loosened kanggo kita.

      Kita duwe "prapatan - emas" ing omah,
      lan hukum homoseksual.
      Ya, kita "iku" ora spiritual,
      lan spiritual "sederek" asing kanggo kita.

      Lan kita kabeh duwe mripat kangen,
      kasenengan ing kene ora ana watese.
      Wiwit cilik kita dadi wani,
      karo pedofilia kita, karo pandelengan.

      Gays nyelehake kita dhengkul -
      kita graciously nyetel kabeh kanggo wong-wong mau.
      Kita ora ngremehake, lan kita urinate -
      kita bakal wisuh dhéwé karo sperma.

      Kita toleran - tanpa moral,
      nanging kanggo sampeyan kita wis normal.
      Hemoroid diobati kanthi lingga,
      Saiki kita bakal dadi sedulur.
      1. + 80
        18 May 2014
        Wis gambar!
        1. EKT
          + 12
          18 May 2014
          Ya, sing AS paling akeh, dheweke milih sing paling nggegirisi lan bodho ing kana.
          1. +2
            18 May 2014
            Iki minangka tren lokal - sing luwih medeni, luwih toleran!
          2. +3
            19 May 2014
            Kutipan: EKT
            Ya, sing AS paling akeh, dheweke milih sing paling nggegirisi lan bodho ing kana.

            - Sampeyan salah. Iki sing paling apik. Liyane malah luwih elek.
          3. 0
            21 May 2014
            Bom seks politik lurus ngguyu
        2. Komentar wis dibusak.
        3. GARNET-19
          + 14
          18 May 2014
          Iki minangka wanita jaranan papat saka APOCALYPSE!

          Isih ora ana konsensus babagan apa sing diwakili saben penunggang, nanging asring diarani Wewelak (nunggang jaran putih), Perang (nunggang jaran abang), Paceklik (nunggang jaran ireng) lan Pati (nunggang jaran). jaran pucet) (Wikipedia)
          Sapa sing, mutusake dhewe ...

          Mung wong jaranan sing ditimbali GUSTI lan sing nunggang ditimbali Iblis!(Contone critane apel Adam)

          Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. GARNET-19
            + 15
            18 May 2014
            Aku nliti kanthi tliti lan mutusake sing endi:

            Wewelak (nunggang jaran putih) - Tymoshenko
            Perang (nunggang jaran abang) - psaki
            Keluwen (ing jaran ireng) - Ashton
            Pati (ing jaran pucet) - Farion

            Kabeh iku mung kaya bab wong-wong mau, tengen ing subyek, iku bakal lucu yen ora dadi sedhih lan nglarani kanggo wong sing bakal nggawa - EVIL.


            Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. GARNET-19
              + 30
              18 May 2014
              Wewelak (nunggang jaran putih) - Tymoshenko
              TYMOSHENKO

              Perang (nunggang jaran abang) - psaki
              PSAKI

              Keluwen (ing jaran ireng) - Ashton
              ASHTON

              Pati (ing jaran pucet) - Farion
              FARION


              KOLOSE PIYE?!
              1. Komentar wis dibusak.
              2. GARNET-19
                + 35
                18 May 2014
                Nanging cah wadon iki minangka personifikasi saka KEBAIKAN, KECANTIKAN lan KEADILAN:

                JAKSA NATASHA POKLONSKY


                Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
                1. +1
                  20 May 2014
                  aku dukung!!! Dadio apik!!!
              3. +2
                19 May 2014
                Super kabeh ana ing titik
              4. +7
                19 May 2014
                Ngapusi lan piala - deleng carane pasuryane ora sopan,
                Lan ing mburi dheweke tansah, gagak lan peti mati!
              5. +2
                20 May 2014
                Delengen papat tahap skizofrenia iki.
              6. Komentar wis dibusak.
              7. 0
                21 May 2014
                Kathah pakurmatan. Padha ora Ladies, nanging bl ... di. Wewelak ing kabeh omah-omahé lan Kutukan kanggo kalen pungkasan!
              8. 0
                21 May 2014
                Kathah pakurmatan. Padha ora Ladies, nanging bl ... di. Wewelak ing kabeh omah-omahé lan Kutukan kanggo kalen pungkasan!
          3. 0
            20 May 2014
            ya iku kabeh babagan werna rambut
            1. Komentar wis dibusak.
            2. GARNET-19
              0
              21 May 2014
              Kutipan saka: pavel_SPB
              ya iku kabeh babagan werna rambut

              Werna rambute ya, nanging suwe-suwe aku milih foto supaya cocog karo karakter, makna asosiasi, supaya lingkungan, sandhangan lan rai nuduhake makna asosiasi karo "penunggang kuda" lan liya-liyane. ing:
              1 PLAGU - warna saputangan minangka warna sing nyatakake wabah - pati ireng, katon ora tenang, dheweke ujar manawa aku bali maneh lan bakal nggawa paling ora setengah saka populasi kanthi ide ...
              2 WAR - tampilan langsung sing nemtokake, pose "nuduhake" kepiye lan sapa sing kudu ditindakake, ing latar mburi bendera usa lan peta jagad - iki minangka kepinginan Amerika Serikat kanggo ngandhani kabeh jagad apa lan kepiye carane apa lan carane kanggo manggon miturut DEMOKRASI ... LAN KOWE ORA SETUJU KARO KITA - BARU WE GO TO YOU, NATURAL WITH WAR! ...
              3 LUWE (warna rambute ing urip, wah, ora kaya manuk gagak, nanging aku nemokake foto sing apik nganggo klambi ireng) - katon bingung, jarene dudu kita, ora ngerti, ing latar mburi. gendéra Uni Eropa - sampeyan dhewe ngerti manawa sampeyan kudu nyalahake integrasi karo Uni Eropa, lan bakal nyebabake nyuda produksi, mbuwang gedhe, pengangguran total, kekurangan dhuwit lan, minangka asil, KELAS .. .
              4 PATI - rai lan kerutan sing nggegirisi wis nyatakake pati, lan gagasan wanita saka Partai Nazi iki tegese pati kanggo kabeh sing ora setuju, latar mburi gendéra Ukrainia tegese pati kanggo kabeh Ukrainia UNCORRECTED, lan ana cukup. sawetara wong. Semboyan "wanita" iki lan partai sing dadi anggotane: SAPA sing ora karo kita bakal mati ...

              Muga-muga ide sing daklebokake ing kolase iki bakal nemokake pangerten lan simpati kanggo wong-wong iki (Amarga ORA ngerti apa sing ditindakake - PALO-SMART!)
              tembung sesulih. Ing teks, akeh tembung sing ditulis nganggo huruf kapital sing ditulis nganggo huruf cilik - iki dudu kesalahan, nanging DISRESPECT saka penulis.
              Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        4. + 13
          18 May 2014
          Kutipan: Sid.74
          Wis gambar!
          1. +3
            18 May 2014
            Kutipan saka lagu Malinin: "Aku pengin mlebu kutha numpak jaran putih ... Nanging sing nyonya rumah warung mesem marang aku ... "Ayo padha terus mesem amarga genangan." Aku tangi esuk karo. sirahe lara.kedadeyane???Endi jengku,sing sewengi ngrangkulku?jaran putih!jaran putih!aku kelangan kowe...jaran putih,jaran putih,jaranku ilang...mung salju, salju putih nutupi aku ... "
          2. DIMAs
            +1
            21 May 2014
            Ya .... negosiasi iku julukan lan psaki .... iki kuwat ...
          3. Komentar wis dibusak.
        5. lor
          +9
          18 May 2014
          Ing sawetara negara, incest ana ing urutan, mula sotong wis dikembangake.
        6. +2
          20 May 2014
          Delengen "wanita" iki, gampang dingerteni kenapa akeh homoseksual ing Kulon!
          1. Komentar wis dibusak.
          2. GARNET-19
            0
            20 May 2014
            Kutipan saka sergkar
            Delengen "wanita" iki, gampang dingerteni kenapa akeh homoseksual ing Kulon!

            Akeh banget!
      2. Komentar wis dibusak.
      3. GARNET-19
        + 10
        18 May 2014
        Kutipan saka Irokez
        Sabar - tanpa moral, nanging kanggo sampeyan wis normal Wasir ditambani lingga, Saiki kita bakal sedulur.

        Iki minangka ramalan kanggo tunggul sing bakal tetep saka Ukraina sing sapisan gedhe lan kuwat (industri, pertanian lan resort), alamiah ing USSR.
        Iki ppidypki pro-maidanized Crimea, padha bakal kelangan DONETSK lan LUHANSK lan sing mangerténi apa liyane, nanging padha ndarbeni gething wong, nesu ngamuk sing lurks ing jiwo wong sawise OPERASI PUNITIVE lan mungkasi munggah ing scaffold!
        Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        1. +4
          18 May 2014
          Kutipan: GARNET-19
          Iki ppidypki pro-maidanized Crimea, padha bakal kelangan DONETSK lan LUHANSK lan sing mangerténi apa liyane, nanging padha ndarbeni gething wong, nesu ngamuk sing lurks ing jiwo wong sawise OPERASI PUNITIVE lan mungkasi munggah ing scaffold!

          to the point!nanging adoh saka scaffold durung.kebutuhan wis akeh kobong, iku wektu kanggo WORLD WORLD munggah marang F.A.Sh.I.Z.M.A!!!
    5. +3
      18 May 2014
      Kutipan: Igor39
      Svidomo rampung swelled munggah, padha mbayangno piyambak ... penyakit iki ora dianggep.

      lan iki tamba! SD : Ijo bathuk!!! am
    6. +7
      18 May 2014
      Kutipan: Igor39
      Svidomo rampung swelled munggah, padha mbayangno piyambak ... penyakit iki ora dianggep.

      Sapa sing bakal mbantah? Mung, apa ora cukup kanggo ngidak-idak garu? Sawise kabeh, sampeyan bisa ngalahake otak sampeyan. Yagene Benya, sing mbukak lawang banjir kanggo pindo..sov propaganda anti-Rusia, mabuk isih ing pahlawan? Yagene peran Shushkevich dadi sepi, sing, ing gething saka negara siji, ora beda saka Shukhevych? Yagene bangkai Kravchuk sing korupsi, jahat, marem dhewe - dadi peserta ing kabeh inisiatif "pemeliharaan perdamaian", tinimbang tanggung jawab kanggo mayuta-yuta korban ambruk negara - padha karo sing kasebut ing ndhuwur? Penulis kanthi bener nyatakake kabeh babagan kondisi "pasien", nanging kudu menehi resep anamnesis (momento a rake!) Lan perawatan ...
      1. s1n7t
        +1
        18 May 2014
        Amarga kita wis terintegrasi menyang ekonomi nganti pirang-pirang taun. Saiki ora ana sing njaluk wangsulan saka bajingan iki, sayang. Saiki kabeh wong "seneng". Pira atusan taun bakal liwati nganti muncul USSR anyar, sing bakal mbangun saben wong lan takon - ora dingerteni.
        1. +2
          18 May 2014
          Kutipan: s1n7t
          Amarga kita wis terintegrasi menyang ekonomi nganti pirang-pirang taun. Saiki ora ana sing njaluk wangsulan saka bajingan iki, sayang. Saiki kabeh wong "seneng". Pira atusan taun bakal liwati nganti muncul USSR anyar, sing bakal mbangun saben wong lan takon - ora dingerteni.

          Ora kabeh sing pesimis. Suwene suwene wong Ukraina ing sisih kidul-wétan dadi Rusia maneh? Mung sawetara sasi bebener! Bebener iku penangkal paling kuat kanggo racun goroh lan munafik.
    7. Erg
      +1
      18 May 2014
      Sampeyan salah, Pak, lagi diobati, lan sukses banget
    8. +4
      18 May 2014
      Wong-wong iki dilindhungi saka chimeras kayata kalbu lan kamanungsan. Ora ana ngendi wae kanggo entuk - amarga sumber konsep kasebut ditutup kanggo dheweke.
      Nazi Jerman uga duwe, Tentara Soviet kudu nandur ...
    9. s1n7t
      +1
      18 May 2014
      Saka apa? Apa sampeyan wis nyoba napalm? Padha ngomong iku mbantu.
      1. +1
        18 May 2014
        Kutipan: s1n7t
        Saka apa? Apa sampeyan wis nyoba napalm? Padha ngomong iku mbantu.

        Amerika nyoba kanggo ningkataké goroh karo napalm, padha yakin sing efek ngelawan saka apa padha needed.
    10. s1n7t
      0
      18 May 2014
      Saka apa? Apa sampeyan wis nyoba napalm? Padha ngomong iku mbantu.
  2. +4
    18 May 2014
    warasipun namung ngethok sirah
  3. EKT
    -45
    18 May 2014
    Liyane omong kosong, liyane "analis".
    1. -16
      18 May 2014
      Penulis diwiwiti kanthi apik, nanging pungkasane ora bisa dingerteni. Cekakipun, pinter banget.
      1. 0
        18 May 2014
        Kutipan: Thompson
        Penulis diwiwiti kanthi apik, nanging pungkasane ora bisa dingerteni. Cekakipun, pinter banget.

        Ing apa persis sampeyan overdo iku?
        1. 0
          20 May 2014
          Njlentrehake posisi sampeyan ing ngisor iki. hi
        2. Komentar wis dibusak.
    2. EKT
      -25
      18 May 2014
      Lha, apa sampeyan ngungkapake sudut pandang sampeyan kanthi minus komentarku? Aku mung kesel maca wong-wong sing, kanggo kacilakan wong, nyoba kanggo ningkataké piyambak dening nulis sing disebut artikel "pinter".
      1. +4
        18 May 2014
        Kutipan: EKT
        Lha, apa sampeyan ngungkapake sudut pandang sampeyan kanthi minus komentarku? Aku mung kesel maca wong-wong sing, kanggo kacilakan wong, nyoba kanggo ningkataké piyambak dening nulis sing disebut artikel "pinter".

        Ora perlu gelo: sampeyan ora seneng karo artikel kasebut, pangguna forum ora seneng karo komentar sampeyan, miturut pendapatku, kabeh adil.
    3. +1
      18 May 2014
      Kutipan: EKT
      Liyane omong kosong, liyane "analis".

      Tulis banjur analisis sing cerdas lan jero. Apa masalah?
  4. + 13
    18 May 2014
    Misi sejarah Rusia ora mung kanggo mungkasi proyek anti-manungsa, nanging uga kanggo mulihake budaya lan kamanungsan kanggo para korban eksperimen iki.

    Iku prakteke mokal A kabèh generasi nir wis thukul munggah ing gagasan sing. Generasi sing ilang.Sawijining pangarep-arep kanggo wilayah Timur.
    1. +7
      18 May 2014
      Iku prakteke mokal A kabèh generasi nir wis thukul munggah ing gagasan sing. Generasi sing ilang.Sawijining pangarep-arep kanggo wilayah Timur.

      Nyatane, ora kabeh dadi ala, mung kabeh ora kaya sing katon ing Rusia sajrone pirang-pirang taun iki, sanajan ana hubungan sing cedhak karo mayuta-yuta wong. Ing jaman biyasa, ora ana sing ngucapake pidato xenophobic ing saben pojok, kanggo saben wong sing ditemoni, malah arang banget ngakoni panemu sing kaya ngono, sanajan karo wong sing cedhak, beda karo dina iki, nalika apa sing wis diwasa latently tumpah ing paroxysm kolektif. Bendera, kaya wong Jerman ing umur 41, saiki luwih gampang, ing tahap wiwitan, amarga dheweke luwih siap ngobong lan mateni tinimbang wong Rusia, nanging nalika Rusia pungkasane kelangan ilusi babagan dheweke lan wiwit nindakake perkara sing padha karo dheweke. karo Jerman, sobering bakal teka cepet. A jotosan apik kanggo "tambourine" kang clarifies ngerti.
      1. +1
        18 May 2014
        Kutipan saka blizart
        Iku prakteke mokal A kabèh generasi nir wis thukul munggah ing gagasan sing. Generasi sing ilang.Sawijining pangarep-arep kanggo wilayah Timur.

        ...A jotosan apik kanggo "tambourine" dheweke njlentrehake ngerti.

        Ana pangecualian. Ing mratelakake panemume, menara Klitschko rampung kabongkar saka jotosan pancet kanggo "tamborin" tinimbang ngresiki munggah. Yen wong pancen bodho, mula dheweke ora duwe apa-apa.
        1. 0
          21 May 2014
          "... Tuladhane marang wong liya yaiku ilmu..."
    2. Erg
      +3
      18 May 2014
      Aku setuju karo sampeyan. Enlighten punika daya. Nanging banjur ... Aku nonton wong-wong mau ing Odessa ... Aku elinga "sampeyan bisa, mesthi, ngajari terwelu kanggo ngrokok" ... Nanging iki ora cilik ... Iku ora bakal bantuan. Sepur lunga. Kabeh ana wektune. Saka kabeh bocah-bocah sing wis pirang-pirang taun ing alas, lan sing banjur nyoba "jinak", mung sawetara sing bisa diwulang nganggo tembung rolas ... Iku kabeh. Dheweke ora bakal dadi manungsa
      1. +1
        19 May 2014
        Kutipan saka Erg
        Aku setuju karo sampeyan. Enlighten punika daya. Nanging banjur ... Aku nonton wong-wong mau ing Odessa ... Aku elinga "sampeyan bisa, mesthi, ngajari terwelu kanggo ngrokok" ... Nanging iki ora cilik ... Iku ora bakal bantuan. Sepur lunga. Kabeh ana wektune. Saka kabeh bocah-bocah sing wis pirang-pirang taun ing alas, lan sing banjur nyoba "jinak", mung sawetara sing bisa diwulang nganggo tembung rolas ... Iku kabeh. Dheweke ora bakal dadi manungsa

        Maniacs mung bisa diobati sadurunge, ora sawise. Kaya predator sing dilatih, sing jinak ngombe getih urip nganti mendem. Maniac beda karo wong normal amarga sifat kewane luwih kuat tinimbang manungsa. Wong-wong sing, kanthi ngguyu sing ora sehat, wong sing diobong ing Odessa iku maniacs lan kudu dianggep kaya maniacs, dheweke ora duwe papan ing masyarakat wong normal, lan kanggo urip. Ing kasus sing ekstrem, yen dheweke dhewe ora nyerah, utawa yen para maniac iki ora bisa kejiret, mula njupuk sanitasi perlu, kaya kewan rabid.
        1. arch_kate3
          0
          21 May 2014
          Dheweke dudu maniac, dheweke kepengin banget lan ora suwe dheweke kudu nembak maneh nganggo pluru ...
    3. Sams
      +2
      18 May 2014
      Rivne. Bandera rush menyang pita St

    4. 0
      18 May 2014
      Kutipan saka AleksPol
      Misi sejarah Rusia ora mung kanggo mungkasi proyek anti-manungsa, nanging uga kanggo mulihake budaya lan kamanungsan kanggo para korban eksperimen iki.

      Iku prakteke mokal A kabèh generasi nir wis thukul munggah ing gagasan sing. Generasi sing ilang.Sawijining pangarep-arep kanggo wilayah Timur.

      Wiwit iku bisa kanggo zombify wong, proses mbalikke uga bisa. Bakal ana skill, kepinginan lan wektu.
  5. +9
    18 May 2014
    Lan sing paling penting yaiku ana akeh wong sing kaya ngono, lan kita ora bisa mengaruhi iki, kenapa ora ngatur pembantaian amarga iki? Kepiye carane bisa dadi luwih apik? Sampeyan mung kudu nglirwakake wong-wong mau lan iku kabeh, supaya padha godhok ana dhewe nganti padha menek kanggo kita. Nanging yen padha menek banjur klik wong. Ing cendhak, kahanan rumit lan ora ana solusi pungkasan.
    1. +2
      19 May 2014
      Kutipan saka AikuSun
      Lan sing paling penting yaiku ana akeh wong sing kaya ngono, lan kita ora bisa mengaruhi iki, kenapa ora ngatur pembantaian amarga iki? Kepiye carane bisa dadi luwih apik? Sampeyan mung kudu nglirwakake wong-wong mau lan iku kabeh, supaya padha godhok ana dhewe nganti padha menek kanggo kita. Nanging yen padha menek banjur klik wong. Ing cendhak, kahanan rumit lan ora ana solusi pungkasan.

      Sayange, padha ora bisa digatèkaké. Sampeyan ora bisa nglirwakake geni alas, lan sanajan ing cuaca garing, panas lan angin.
    2. +1
      19 May 2014
      Kutipan saka AikuSun
      Sampeyan mung kudu nglirwakake wong-wong mau lan iku kabeh, supaya padha godhok ana dhewe nganti padha menek kanggo kita.

      Ana konsep memori sajarah. Ana rasa hormat marang kamenangan lan pengorbanan sing ditindakake dening wong-wong kita ing perang elek pungkasan. Lan ana pelaku perang iki, sing diidentifikasi dening pengadilan internasional ing Nuremberg. Keturunan para penjahat iki saiki wis wungu ing Ukraina, iku dudu sing bisa digatekake amarga jenenge FASCIS! Nanging fasisme kudu dirusak, lan iki minangka tugas suci saben wong normal! Lan posisi "gubug ing pinggir" sing sampeyan usulake, nyatane, minangka keterlibatan karo fasisme.
      Ternyata rada pathetic, lan ora sopan (mungkin), aku ora percaya yen sampeyan duwe ide kanggo ndhukung Nazi, nanging sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan.
      PS Kiriman kasebut ditulis miturut kesan program "Minggu Sore", dina iki - 18.05.2014/XNUMX/XNUMX. Emosi mundhak dhuwur! Lan aku. Khakamada .. wah, iki mung omong kosong! Lan carane dheweke tetep ing politik?!
  6. +5
    18 May 2014
    Kutipan: Igor39
    Svidomo rampung swelled munggah, padha mbayangno piyambak ... penyakit iki ora dianggep.

    Iku angel kanggo nambani ZOMBIES kuwi.
  7. RUSIA AGUNG
    +2
    18 May 2014

    Kabeh kaya ing plot film horor Hollywood babagan apocalypse zombie. Dheweke pengin nggawa prajurit sing ora bisa ditindakake ing laboratorium militer rahasia - dheweke entuk wong mati sing ngelak getih. Dadi ing kene: dheweke pengin anti-Rusia sing becik - dheweke entuk makhluk kanthi moralitas liyane.
    Apa sing kowe iso.
    Moral saka fabel iki yaiku: Amerika lan wong Eropa homo wis bosok.
    Ora ana negara fasis siji-sijine sing nyeret nganti suwe, lan luwih-luwih Ukraina ditinggal tanpa sumber daya.
    Aku percaya yen wong Ukrainia sing waras normal bakal ngatasi wong Ukrainia iki ing wektu, ora tanpa bantuan kita, mesthi.
    1. 0
      19 May 2014
      Quote: RUSSIA AGUNG

      Kabeh kaya ing plot film horor Hollywood babagan apocalypse zombie. Dheweke pengin nggawa prajurit sing ora bisa ditindakake ing laboratorium militer rahasia - dheweke entuk wong mati sing ngelak getih. Dadi ing kene: dheweke pengin anti-Rusia sing becik - dheweke entuk makhluk kanthi moralitas liyane.
      Apa sing kowe iso.
      ... negara fasis ... Ukraina ...

      Miturut cara, Nazi Ukrainia fasis nyebut kita (Rusia) fasis, mung sawetara jenis edan.
  8. +1
    18 May 2014
    minangka wong ngandika, kabeh Ukrainians padha Ukrainians - padha ora averse kanggo Schaub kanggo wong-wong mau, NATO perang kanggo wong-wong mau, lan Schaub iki perang kanggo wong-wong mau, Rusia. lan kanggo sing lan liyane kabeh iku amarga
    1. 0
      18 May 2014
      Kutipan saka mehanik27
      minangka wong ngandika, kabeh Ukrainians padha Ukrainians - padha ora averse kanggo Schaub kanggo wong-wong mau, NATO perang kanggo wong-wong mau, lan Schaub iki perang kanggo wong-wong mau, Rusia. lan kanggo sing lan liyane kabeh iku amarga

      Aku ora ngerti apa-apa kajaba NATO
      1. 0
        19 May 2014
        Kutipan: Serge Siberian
        Kutipan saka mehanik27
        minangka wong ngandika, kabeh Ukrainians padha Ukrainians - padha ora averse kanggo Schaub kanggo wong-wong mau, NATO perang kanggo wong-wong mau, lan Schaub iki perang kanggo wong-wong mau, Rusia. lan kanggo sing lan liyane kabeh iku amarga

        Aku ora ngerti apa-apa kajaba NATO

        Lan aku ngerti kabeh, nanging apa sing diomongake pancen bener rong wulan kepungkur, saiki kabeh ora kaya ngono. Saiki wong Donetsk ora ngenteni sapa wae, nanging berjuang kanggo kebebasane dhewe. Kamulyan lan kamulyan kanggo wong-wong mau!
        1. +1
          19 May 2014
          Ora, mung ing wektu saiki, apa sing wis diomongake pancen relevan banget, ora ana gunane sanajan Strelkov diomongake dina sadurunge. Mulane Putin meneng, amarga pedunung kaya violet. Sawetara ngenteni bantuan saka NATO. liyane saka Rusia Aku paling wedi sing Tenggara supaya cheerfully milih ing referendum sing panginten Rusia bakal teka lan ngatasi masalah sing.
  9. + 10
    18 May 2014
    Lan aku ora setuju! Ora artikel, nanging gupuh ing acara wis kondhang. Saben uwong ngerti yen Ukraina ana ing bokong lan Nazi w.r.o.d.y! Jujur aku kesel. Aku wis bosen nyawang edane panguwasa Kyiv, aku wis kesel krungu bab operasi kontra teroris, sing tentara preman mung kira-kira.b.o.s.r.a.l.a.s.! Kesel karo posisi Gazprom, ora ana sing menehi hadiah. Wis cukup, ayo padha lunga! Yagene kita kudu sirah nalika pamaréntah Ukraina mung n.a.s.r.a.t.t. ing sawijining wong lan tanah pribumi!
    1. reinat
      +1
      18 May 2014
      Aku setuju. Ing kene, akeh wong sing mikir yen kabeh wong ing kono ngenteni Rusia, nyatane, umume pengin menyang Eropa.
      1. +3
        18 May 2014
        Kutipan saka reenat
        Aku setuju. Ing kene, akeh wong sing mikir yen kabeh wong ing kono ngenteni Rusia, nyatane, umume pengin menyang Eropa.


        Ora malah menyang Eropah, nanging mung kanggo manggon supaya ora ana wong ndemek wong. Kayane kepinginan sing apik ing wektu normal, nanging saiki sampeyan kudu milih. Lan ora bisa.
        1. lor
          +5
          18 May 2014
          padha arep menyang Eropah ing cara aneh banget: kanggo bisa kaya Maidan, mangan kaya Swiss lan gas kaya ing Rusia. TE "kita pengin kabeh, kita ora pengin nindakake apa-apa kanggo iki."
          1. +1
            19 May 2014
            Quote: utara
            padha arep menyang Eropah ing cara aneh banget: kanggo bisa kaya Maidan, mangan kaya Swiss lan gas kaya ing Rusia. TE "kita pengin kabeh, kita ora pengin nindakake apa-apa kanggo iki."

            Ana tembung kaya mangkene: "Kanggo nampa kaya ing Amerika, bisa kerja kaya ing rezim Soviet."
            1. lor
              +1
              19 May 2014
              Ora yen tembung kasebut satus persen bener (lan kanthi scoop padha plowed kanggo sepuluh), nanging idea cedhak. Lan menek ing wit Natal lan ora pil mati op.
        2. +2
          18 May 2014
          Kutipan saka: mamont5
          Kutipan saka reenat
          Aku setuju. Ing kene, akeh wong sing mikir yen kabeh wong ing kono ngenteni Rusia, nyatane, umume pengin menyang Eropa.


          Ora malah menyang Eropah, nanging mung kanggo manggon supaya ora ana wong ndemek wong. Kayane kepinginan sing apik ing wektu normal, nanging saiki sampeyan kudu milih. Lan ora bisa.

          ngandika apik, mung manggon supaya ora ana sing ndemek wong! mung mangu-mangu samar sing nggegirisi aku yen iki pancene !!! Ora ana sing ndemek dheweke sajrone 23 taun, mula kepiye? dheweke dhewe nemokake alasan kanggo kena, iki mentalitas, nanging sampeyan ora bisa nyingkirake. kadhangkala kedadean kuwi teka tengen, padha teka ing Rusia kanggo bisa lan katon ing sampeyan karo meri lan gething, padha "katon" ing pangertèn figurative, amarga padha nuntut minangka yen sampeyan kudu! Ya, lan ing Eropa, dheweke bakal nemokake alasan kanggo disentuh dening Rusia!
          1. +1
            20 May 2014
            Dheweke duwe pemahaman siji-sisi babagan SO NOBODY TOUCHES. Ya, sapa sing, lan Rusia wis mesthi ora ndemek dheweke sajrone 23 taun, paling ora. Nanging kabeh kulon ora metu saka kono lan ora ndemek wong-wong mau! Inggih...
            Kita weruh asil, sak Pemilu sadurunge prezikov lan revolusi, lan dina iki kita ndeleng iku.
            Padha ora manggon ing alas lan ora ing ara-ara samun, supaya ora kena. njaluk iku
    2. +2
      18 May 2014
      Aku wis crawling adoh saka komputer kanggo setengah taun ing tengah wengi, infèksi wis ngrambah kabeh padha fame donya-wide. Kaya sing Herostratus!
      1. 0
        19 May 2014
        Kutipan saka blizart
        Aku wis crawling adoh saka komputer kanggo setengah taun ing tengah wengi, infèksi wis ngrambah kabeh padha fame donya-wide. Kaya sing Herostratus!

        Aku ndhukung lan meri, aku "crawl" malah mengko. Luwih becik nonton film. Bajingan!
    3. +3
      18 May 2014
      Lan ora mung kanggo "pamarentah Ukraina". Deleng daya tarik Igor Ivanovich Strelkov. Ora ana milisi sing cukup ing wilayah wétan. Wong ora gelem merjuangake kebebasane. Ngenteni wong liya kanggo nindakake kanggo dheweke. Ndhuwur, aku nulis manawa ana pangarep-arep ing sisih wétan Ukraina. Nanging sawise ndeleng banding, aku ora yakin babagan iki yen ora ana bantuan saka Rusia.
  10. +2
    18 May 2014
    Misi sejarah Rusia ora mung kanggo mungkasi proyek anti-manungsa, nanging uga kanggo mulihake budaya lan kamanungsan kanggo para korban eksperimen iki. Lan kepiye "korban" iki bisa mbenerake utek yen wis kasep kanggo nyebat lan liyane ora manungsa banget, ora kabeh generasi utawa malah luwih nglawan tembok?Mangkono, misale jek keputusan sing paling ora nglarani yaiku divisi saka Ukraina dadi paling ora 2 negara merdika, sanajan Bendera urip ing donya Fantasi dhewe! yaYen ora, perang dawa antarane kulon lan wetan! Conto pamisahan yaiku Korea! Lan wetan ora mungkin urip kaya Korea Lor!
    1. +2
      19 May 2014
      Kutipan: kot28.ru
      Misi sejarah Rusia ora mung kanggo mungkasi proyek anti-manungsa, nanging uga kanggo mulihake budaya lan kamanungsan kanggo para korban eksperimen iki. Lan kepiye "korban" iki bisa nengenake pikirane yen wis kasep kanggo nyebat lan liyane ora manusiawi, dudu kabeh generasi utawa malah luwih nglawan tembok? ...

      Comrade Beria ngerti carane ngajari. Educated - kanggo pambangunan ekonomi nasional, sing luwih nguciwakake kasus kasebut, luwih suwe lan luwih suwe. Ora bisa dibenerake - menyang ngendi dheweke ora bali.
      Lan pemisahan Ukraina ora dadi pilihan. Nggawe cadangan Nazisme ing lemah Rusia? Bakal nyebar saka ing kono lan nulari wong liya. Ora, mung perawatan nganti lengkap eradikasi, lan, mesthi, ing saindhenging wilayah.
      1. 0
        19 May 2014
        Sampeyan bener babagan apa wae, nanging sampeyan kudu nindakake apa wae karo bocah-bocah, nanging karo bocah-bocah sing wis dicuci otak. ya
  11. kamulyan45
    + 18
    18 May 2014
    Ayo menehi lantai kanggo intelektual kreatif nyata Ukrainia Oleg Skrypka:

    "Yen kita kabeh Ukrainians bebarengan, ngerti basa, tindak konser Ukrainia, maca buku Ukrainia, iku mokal kanggo nggawe kolom kaping lima lan gumantung ing Rusia-speaking wong kanggo numpes negara lan matèni patriot ing lurung-lurung. Perlu dadi wong sing duwe budaya sing ngerti basane dhewe lan ora nutupi kesed lan buta huruf kanthi toleransi sing suci kanggo basa. Rong basa iku munafik. Iku kekirangan kanggo nutupi buta huruf, kesed lan ora ngormati sejarah lan budaya kanthi sawetara jinis demokrasi pseudo. Akibaté, kolom kaping lima digawe, lan iki minangka argumentasi sing apik banget kanggo nelukake wilayah lan mateni wong ing dalan.

    Oleg Skrypka uga minangka intelektual kanggoku, makna sing jero ing lirik lagune!
    Aku elinga wedhus ing sirkus Simferopol ing 89 "pecandu narkoba ing kutha" lan "pembully sandi, bullies ing deso, mi bullies near Bravoronki" Oh, apa bearer saka budaya dhuwur. Utawa elinga P.G. Tichynu: Traktor ing poli dir-dir-dir
    Mi kanggo donya!
  12. +4
    18 May 2014
    Mangkono, adhedhasar kahanan saiki, pamisah Ukraina ora mitos, nanging kasunyatan sing meh kabeh wong diakoni.
    Ing Ukraina Kulon, ngumumake "karantina" kanggo nyegah virus fasis mlebu ing tanah Novorossiysk sing sehat.
    Wong lanang kita, Strelkov lan 300 wong Strelkov bakal tumindak minangka prentah!)
    1. 0
      19 May 2014
      Kutipan saka: nikrandel
      Mangkono, adhedhasar kahanan saiki, pamisah Ukraina ora mitos, nanging kasunyatan sing meh kabeh wong diakoni.
      Ing Ukraina Kulon, ngumumake "karantina" kanggo nyegah virus fasis mlebu ing tanah Novorossiysk sing sehat.
      Wong lanang kita, Strelkov lan 300 wong Strelkov bakal tumindak minangka prentah!)

      Quarantine apik, nanging kanthi terapi intensif, lan, yen perlu, intervensi bedah.
  13. Vlad Gor
    +3
    18 May 2014
    ...Ukrainia nasional sadar politisi Rostislav Novozhenets: "Kabeh Rusia ngalangi kita saka urip."
    Jeneng ghoul iki asalé saka rong tembung Rusia "anyar" lan "bojo". Ing Ukrainia, bojo minangka "tim". Bajingan iki ngiyanati leluhur Rusia, ngiyanati bangsane. negatif
  14. +2
    18 May 2014
    Ora ana cipratan kanggo nonton lan maca carane nir iki moyoki kabeh manungsa! Nalika kita bakal weruh carane pungkasanipun padha njaluk apa padha pantes lan ndhelikake medeni ing caches?
  15. +2
    18 May 2014
    Kutipan: kot28.ru
    Misi sejarah Rusia ora mung kanggo mungkasi proyek anti-manungsa, nanging uga kanggo mulihake budaya lan kamanungsan kanggo para korban eksperimen iki.

    Sapa sing dimaksud pengarang? Yen korban ana ing sisih kidul-wétan, mula ora duwe apa-apa kanggo bali babagan budaya lan kamanungsan. Nanging yen West Ukraina, iku ora nggawe raos. Yen nganti pirang-pirang taun mung urip nesu lan ngenteni wayahe - UPROAD!!!!!!!!!!!
  16. +6
    18 May 2014
    ya wis. Koyo iku Zona Chernobyl, diterangake kanthi apik lan rinci ing "S.T.A.L.K.E.R."
  17. +2
    18 May 2014
    Roh Rusia sejati kita ora nampa fasisme amarga esensi misanthropic. Lan Maydanuts sabenere operator ideologi iki. Mulane, ora ana dialog antarane kita bakal bisa, amarga kita ngerti vaksin marang fascism - stake aspen ing kuburan.
  18. +2
    18 May 2014
    Pitakonan nomer 1: Yen populasi wis ngomong bab sing padha luwih saka rong puluh taun, populasi iki bakal ngrungokake apa sing wis ngandika lan yen jumlah taun luwih dawa.
    Pitakonan nomer 2: Kanggo sapa Rusia lan Kulon gelut saiki, kanggo wong utawa wilayah (zona penyangga tartamtu antarane Eropa lan Rusia)
    Pitakonan nomer 3: Apa nilai tradisional siji negara dianggep bener, lan liyane palsu?
    Aku saben kita duwe jawaban dhewe kanggo pitakonan iki, kanggo sawetara ombone pas karo saben liyane adhedhasar wilayah panggonan.
    Lan ing kasus iki, dadi cetha yen Amerika wis marang setengah abad carane banget kuwat, demokratis, educated, etc. lan liya-liyane, banjur bakal bisa ngowahi panemune mung ing kasus sing luar biasa. Lan nalika Ingsun perang mung ing wilayah kita utawa cedhak karo kita, nalika dheweke adoh lan ora wedi marang apa-apa. tetep ing panggonan dhewe.
  19. +3
    18 May 2014
    Kutipan: EKT
    Aku mung kesel maca wong-wong sing, kanggo kacilakan wong, nyoba kanggo ningkataké piyambak dening nulis sing disebut artikel "pinter".


    Tinimbang nguwuh-uwuh artikel wong liya, sampeyan nulis artikel kasebut dhewe, lan kita bakal ngurmati lan ngevaluasi manawa sampeyan pancen pinter kaya sing dikira.
    1. EKT
      -15
      18 May 2014
      Anjing-anjing ngumpet, aku mratelakake panemume. Lan sampeyan dieja nganggo huruf kapital, supaya kanggo masa depan.
      1. +1
        18 May 2014
        Kutipan: EKT
        Anjing-anjing ngumpet, aku mratelakake panemume. Lan sampeyan dieja nganggo huruf kapital, supaya kanggo masa depan.

        ing umum, sampeyan isih ora ngomong apa-apa karo huruf kapital! nyatane sampeyan bisa nulis "sampeyan" menyang interlocutor, nanging nyatakake negativitas lan penghinaan lengkap marang dheweke. malah ora bakal katon civilized, nanging sampeyan bisa nulis kanggo wong karo huruf cilik sampeyan, lan nyebut bab marang. lan tulisan sampeyan padha karo sing ana ing Internet kanthi instruksi trolling, yen cho!
      2. +1
        19 May 2014
        Kutipan: EKT
        Anjing-anjing ngumpet, aku mratelakake panemume. Lan sampeyan dieja nganggo huruf kapital, supaya kanggo masa depan.

        Umume anggota forum ora lulus saka fakultas filologi lan, yen mung kanggo alasan iki, lan luwih sabar marang kemungkinan kesalahan lan typo. Lan "panemu" sampeyan cendhak banget lan ora menehi gambaran rinci babagan visi sampeyan dhewe babagan inti masalah kasebut. Kanggo jawaban sing prasaja, seneng, seneng utawa ora seneng, ora perlu akeh pikiran lan karya.
  20. EvgTan
    +5
    18 May 2014
    Norma sastra basa Rusia modern: "ing Ukraina, saka Ukraina". Nanging ing taun 1993, ing panjalukan saka Pemerintah Ukraina, pilihan "kanggo Ukraina" lan, patut, "saka Ukraina" kudu wis dikenali minangka normatif. Mangkono, miturut Pamrentah Ukraina, sambungan etimologis saka konstruksi "kanggo Ukraina" lan "ing pinggiran", sing ora cocog karo dheweke, rusak.
    Mangkene apa sing dipikirake Shevchenko babagan Khikhilov:
    bakal tetep dadi puncak
    Sanadyan sampeyan nglilani HIM menyang Eropah
    Endi tumindak kanthi pikiran,
    Dheweke mung nyenyet bokonge.
    Lan mulane ing Rusia
    Wis diwarisake dening Monomakh:
    "Hubungi Gusti Allah!
    Kanthi telu - wong Yahudi, Khokhl lan Kutub."
    Wong Yahudi iku licik, sanadyan wuta;
    Puffy Lyakh - luwih elek tinimbang sundel,
    nanging Panjenengané bakal mangan roti karo kowé,
    Lan banjur bakal telek sampeyan ing sup
    1. +1
      18 May 2014
      Ukraina tetep dadi pimpinan ing Eropa babagan panyebaran infeksi HIV. Miturut pakar UNAIDS, nganti 270 wong urip karo HIV ing Ukraina. Lan mung saben detik ngerti babagan diagnosis. (antiaids.org)
      Ing radio, kaya VestiFM, aku krungu manawa jumlah kasus AIDS ing Inggris tambah akeh amarga pariwisata S.E.C.S ing Ukraina.
  21. kamulyan45
    +5
    18 May 2014
    Punika, Svidomo, mbeta budaya
  22. +6
    18 May 2014
    Aku ora ngerti apa argumentasine. dheweke ora bisa nindakake apa-apa lan ora pengin apa-apa.Ana sing lungguh lan ngenteni NATO teka lan nylametake, liyane lungguh lan ngenteni Rusia teka lan nylametake. padha!!!!
    1. +2
      18 May 2014
      Kutipan saka mehanik27
      Aku ora ngerti apa argumentasine. dheweke ora bisa nindakake apa-apa lan ora pengin apa-apa.Ana sing lungguh lan ngenteni NATO teka lan nylametake, liyane lungguh lan ngenteni Rusia teka lan nylametake. padha!!!!

      "Mung dheweke sing pantes urip lan kamardikan,
      Sing saben dina arep perang kanggo wong-wong mau!" I. Goethe "Faust"
  23. 0
    18 May 2014
    Sorry kanggo off topik!
    Sapa sing bakal ngandhani apa jenis batang kasebut? Bocah-bocah lanang padha gumunggung apa sing bakal ngukum Colorados
    1. +4
      18 May 2014
      Aku bisa uga salah, nanging katon kaya Barrett M82 utawa minangka varian saka M82A1 "Light Fifty". Aku kabeh "Sektor Tengen" biaya kurang saka siji tong minyak. Ya, lan sing bakal nyedhiyani gopniks karo senjata modern. .
      1. +1
        18 May 2014
        Matur suwun! hi
        Ya, siji gumunggung yen dheweke entuk metu saka rong lan menyang sisih kidul-wétan! Aku ngirim foto ... Aku mutusake kanggo ngerteni apa jenis batang, katon kaya Beretta, nanging ing pendapatku ora.
    2. +2
      19 May 2014
      lan paukuman ora bakal retak ?! senajan ora, menehi hasil karo weteng protruding - iku bakal bledosan
      ... kanggo iki, paling sampeyan isih kudu BISA kanggo njupuk, lan ora mung pencet pemicu. Kasunyatan sing duwe alat iki durung ateges pemilik bisa nggunakake kanthi cekap, ora padha karo botol saiga + 12,7 BP sing ngapusi, ora saben toko duwe ...
      1. +1
        19 May 2014
        Ya, paling kamungkinan flaunts ing komputer, nanging setan ngerti!
    3. 0
      21 May 2014
      Ora siji utawa liyane
    4. Komentar wis dibusak.
  24. XYZ
    + 10
    18 May 2014
    Vyrus otomatis vylyudyu a.

    Aku nandheske: Ukraina minangka proyek kanggo dehumanize komunitas ageng wong, kanggo gawé non-manungsa saka Rusia ing pimpinan saka Rusia.


    Iki minangka titik kunci ing artikel iki. Kulon wis nggawe mesin inhuman kanggo reproduksi mankurts, sangsoro saka pakurmatan, kalbu lan kabeh sing ndadekake wong dadi wong. A utamané ganas, sengit, unscrupulous jenis wong wis dikembangke, kabeh makna kang orane guwa Russophobia.
  25. +2
    18 May 2014
    Ayo Skripko muter lan nyanyi lagu-lagune ing Kh.Okhlomov ing Kanada karo Svidomo lokal. Gusti Allah ngluwari kita saka kecerdasan kuwi.
  26. +2
    18 May 2014
    Yen wong pribumi ora bisa ngendhaleni sawetara sampah asing, mula iki minangka warga negara sing ala. A negara manca ora kapekso kanggo intercede kanggo kuwi.
    Sampeyan bisa intercede ing cilik saka melu-melu, nanging bakal kelakon karo wangkal resistance kanggo Kyiv.
  27. +8
    18 May 2014
    Penulis modestly katahan bisu babagan peran "ukrinisasi" saka ALL presiden Ukraina. Mbalik ing taun 2003, buku L. Kuchma "Ukraine is not Russia" diterbitake (diterbitake ing Rusia ing basa Rusia ing sepuluh ewu salinan).
    "Monumen kanggo Stepan Bandera, bebarengan karo monumen Romawi Shukhevych, Yevgeny Konovalets lan pimpinan UPA lan OUN liyane, minangka salah sawijining simbol nasionalis Ukrainia sing dihormati.
    Monumen pisanan kanggo Stepan Bandera ing tlatah wilayah Lviv didegaké ing taun 1992 "- (saka Wikipedia)
    Lan saiki kita nggegirisi karo perang donya iki!
  28. +2
    18 May 2014
    Kutipan saka mehanik27
    Aku ora ngerti apa argumentasine. dheweke ora bisa nindakake apa-apa lan ora pengin apa-apa.Ana sing lungguh lan ngenteni NATO teka lan nylametake, liyane njagong lan ngenteni Rusia teka lan nylametake.Apa sing ora ditindakake siji lan sijine lan kabeh wong duwe utang!!!!

    ++++++++++++++++++++++++++++++
  29. +7
    18 May 2014
    Ukrainians mung unscrewed ing pinggiran. Sawise kabeh, wong-wong Rusia ora nyelehake dheweke ing panggonane, dianggep kaya bocah sing bodho. Tipe bakal edan lan lulus. Mung saiki, yen ing siji wektu sampeyan ora ngukum hooligan cilik, nanging mung nonton "pranks" kang, banjur ing wektu sing paling kamungkinan bakal tuwuh dadi pembunuh. Apa sing kita deleng. Kita nyolong kabeh taun iki, nylametake saka standar, kemiskinan, pembekuan lan keluwen. Delengen dhewe: padha diijini nyolong bensin, ora diidini mbayar, pesenan diselehake ing fasilitas produksi, mbayar kanggo basis armada, menehi utangan (jelas ora bisa dibatalake). Ing kene wong Ukrainia wis biasa karo nishtyaks. Menapa malih, ing sisih, liyane padha sudo kita, liyane kita menehi wong nishtyakov. Mula, aja gumun menawa panas kuwi nglawan kita. Sawise kabeh, adhedhasar pengalaman kepungkur, kita mung kudu ngisi nishtyaks kanggo nanggepi. Lan pranyata hooligan sing tuwuh ing permissiveness menyang mokruha. Lan entuk sopatka. Lan saiki, amarga kelangan apa sing ditindakake, dheweke wiwit nesu.
  30. +3
    18 May 2014
    Ninggalake wong-wong mau, Svidomo, nasibe, supaya padha palu.
    1. +2
      18 May 2014
      Bener. Ayo padha Pethel lan Pethel padha Westerners.
  31. Palych9999
    -5
    18 May 2014
    Apa ora kakehan manungsa waé ing situs kita mbayar manungsa waé kanggo "Ukhreina"?
    Apa, ora ana maneh sing dirembug ing "Military Review"?
    1. +7
      18 May 2014
      Apa ora.... Ayo ngrembug babagan belanja Departemen Luar Negeri babagan topik: "Ngajari para pelacur Cina supaya konsumsi alkohol moderat nalika nyambut gawe..." Topik sing luwih penting saiki?
  32. lor
    +4
    18 May 2014
    23 taun propaganda, iki ora guyon. Ing negara sing ora ekonomi paling makmur, 2 generasi wis thukul munggah, sing wiwit cilik padha hammered menyang sirah sing sabab saka kabeh gagal - Rusia, Rusia, lan kabeh sing gegandhengan karo wong-wong mau. Rong generasi saka wong-wong sing ora ana cara liya. Sayange, iki ora bisa didandani kanthi cepet. Sayange kanggo bocah-bocah sing lair sajrone periode anti-Russification iki. Mowglis iki saiki angel banget kanggo nyapih saka mbuwang tongkat menyang wong.
  33. +5
    18 May 2014
    Miturut agensi warta: "Tatar Krimea njaluk ngganti status Crimea"
    Pira asu ajag ora mangan...
    1. +6
      18 May 2014
      Paling kabeh, Crimean Tatar ing prakara ngganti status Crimea padha karo wong wadon lawas saka dongeng bab nelayan lan iwak.
    2. +5
      18 May 2014
      omong kosong. Iku wong Medzhlis mongrels condhong kanggo ngeling-eling marang awake dhewe, status mudhun, wong-wong sing mringis.
      1. lor
        +2
        19 May 2014
        Dadi misale jek jaksa menehi pitunjuk sing ora transparan babagan pembubaran Majlis?
  34. Manul49
    +2
    18 May 2014
    Kutipan: 1812 1945
    Inggih, matur nuwun Nicholas S. (1) kanggo kutipan iki "saka Danilevsky"!


    aku melu.

    Lan ing kene ana potongan liyane saka artikel babagan "Ukrainianisme":

    Miturut peneliti Institut Studi Slavik saka Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia Oleg Nemensky, Ukrainianisme kudu dianggep minangka gerakan regional adhedhasar munggah menyang tingkat fitur regional "nasional" saka Rusia Kidul-Kulon.

    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D3%EA%F0%E0%E8%ED%F1%F2%E2%EE

    mati: kok ora bisa masang link "bisa diklik" ing VO?
    Ing kene aku nyoba, liwat url lan liwat href, nulis "Pesen kasebut ngemot tag sing ora diidini kanggo publikasi." Utawa iku ora bisa kanggo kula?
    / mateni
    1. lor
      0
      19 May 2014
      nalika sampeyan nyalin link saka wiki, sijine spasi sawise link ing baris alamat lan nyalin, lan sawise nempel menyang kolom ing forum, mbusak spasi. Lan pranala sampeyan bakal katon kaya iki en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian
    2. 0
      19 May 2014
      Kutipan: Manul49
      kok ora bisa masang link "bisa diklik" ing VO?

      Proteksi spam, iku prasaja. Aja kuwatir, Ivan: sing kasengsem bisa gampang nyalin lan nempel ing panelusuran - iku gampang nglirik
  35. +1
    18 May 2014
    dongeng sing nggegirisi - pati negara - mung bisa diwujudake kanthi partisipasi aktif saka wong-wong ing sisih wong-wong sing matine negara kasebut migunani. Nilai-nilai palsu lan pahlawan palsu mbantu mungsuh ngrusak dalan. Sajarah lan makna eksistensi manungsa minangka spesies. Kabeh iki kedadeyan ing Ukraina, lan mung akal sehat saka wong-wong sing ora pengin dadi budak lan berjuang kanggo kebebasan bakal nylametake bagean saka populasi Ukraina saka pati. wong-wong, ngangkat gaman, mudhunake nganggo tong minyak nalika mungsuh pungkasan negarane wis rusak.
  36. BAT
    +5
    18 May 2014
    Aku ora nganggep Skrypka minangka wakil saka inteligensia Ukrainia. Malah yen dheweke nulis sawetara lagu kanthi kualitas sing diragukan (iki pendapat pribadi, aku ora nganggep kabeh karyane kaya --- bul-bul-bul-bull -- vesna go normal songs), banjur iki ora ngubungake dheweke menyang inteligensia Ukrainia. Lan umume, kabeh dill iki minangka PROSTITUSI sing padhet. Ing Kyiv, kanggo nyenengake Nazi, padha pour lendhut ing Rusia, lan padha pindhah menyang Rusia kanggo nggawe dhuwit. Yen kabeh biola, vakarchuks, potaps lan nasts iki dilarang kanggo nindakake ing Rusia, padha bakal dadi pengemis ...
    1. +6
      18 May 2014
      Aku saiki mung ngrungokake "Pesnyary", lumrahe mung miturut arahane Vladimir Mulyavin. "Pojok Rusia", "Sup Birch", "Kut asliku." Aku ora ngerti sapa Biola. Aku ora krungu lan aku ora pengin!
      1. +3
        18 May 2014
        Lan "Belovezhskaya Pushcha"..... A masterpiece!
        1. +1
          18 May 2014
          Injih pak!)))
  37. +5
    18 May 2014
    Kutipan saka Nikolai Vasilyevich Gogol - babagan Bandera modern)))

    Ana mung siji wong prayoga ing kono: jaksa; lan sing siji, kanggo ngomong bebener, iku babi.

    - Apa ora babagan panguwasa Kyiv?)))

    "Tresna kita ireng, lan kabeh wong bakal tresna kita putih."


    - bab pravosekov?

    Rusia, arep menyang endi? Menehi wangsulan. Ora menehi wangsulan.

    - tangise jiwa Yaytsenyuk.

    Aku seneng mangan. Sawise kabeh, sampeyan manggon kanggo njupuk kembang kesenengan.

    - Turchinov? saka ora diterbitake ...

    Petugas non-komisi ngapusi sampeyan yen aku mecut dheweke; dheweke ngapusi, demi Allah, dheweke ngapusi. Dheweke ngukir awake dhewe!



    Avakov lan pedunung Odessa ... sedhih ...

    A scammer lenggah ing scammer lan drive scammer.

    - uga babagan tahanan Kyiv


    Nanging dakkandhani, aku kaya ... aku wis nikah.

    - babagan siji "anggota pamaréntahan sawijining"
    1. +4
      18 May 2014
      Kutipan sing apik banget!))) Napa, Nikolai Vasilyevich dudu panulis Ukrainia!))) "Lan nguripake, Nak! Apa sampeyan lucu!"
  38. +1
    18 May 2014
    Ukraina Kulon minangka tumor kanker, yen ora dibusak, bakal mateni kabeh awak. Awak wis kena infeksi, nanging ana kesempatan kanggo nambani, mbusak banderia dhisik. Bagean awak kanthi sistem kekebalan sing kuwat wis dilindhungi. Liyane bakal nyekel mengko, nalika ora ana sing dipangan, gas ing pipa bakal entek, lan lemak karo vodka mung bakal ana ing legenda lan ing gambar. Wektu iki wis teka, ing nem sasi, bakal dirasakake banget.
  39. +1
    18 May 2014
    Kutipan saka sams
    Rivne. Bandera rush menyang pita St



    Punika carane cepet sampeyan! Bodho tenan! Ya, dialog karo kuwi ora bisa! Mung peluru perak!
    1. lor
      0
      19 May 2014
      nglampahi liyane perak .... lan saham aspen bakal nindakake.
  40. +5
    18 May 2014
    Kutipan: Igor39
    Svidomo rampung swelled munggah, padha mbayangno piyambak ... penyakit iki ora dianggep.
    Diobati kanthi apik kanthi gantungan (uga, utawa guillotine)
  41. Repty
    0
    19 May 2014
    "Miturut aturan internasional, nalika kasus dianggep ing arbitrase internasional, siji pihak ora bisa unilaterally mungkasi panyedhiya barang, mungkasi kontrak sing lagi banding," ngandika. Turchynov * ngelingi yen Ukraina wis ngajokake pratelan marang Federasi Rusia menyang arbitrase internasional. "Pemerasan gas minangka wangun tekanan sing paling disenengi (dening Federasi Rusia - Ed.) Ora mung ing Ukraina, nanging uga ing pirang-pirang negara, utamane ing Eropa, lan ing kene, misale jek aku, wektu wis teka kanggo mungkasi. blackmail iki. Pramila kita nguripake kanggo arbitrase internasional supaya mungkasi format iki, nalika Rusia unilaterally saya review prices ing arah sing Tambah, "turchynov diterangno. Sumber: http://censor.net.ua/n285887

    Saiki jelas yen dheweke ora bakal mandheg ngompa gas saka pipa? Perlu kanggo nutup tutup pida.. dhewe.
    1. lor
      0
      19 May 2014
      lan padha wis ora duwe pilihan liyane, mung kanggo nyolong. Kanggo keuangan ing treasury punika nul. Dheweke nindakake kabeh kanggo iki, lan ing wektu sing padha ngethok tranche saka IMF, sing dimaksudake kanggo mbayar utang gas. Saiki dheweke bakal main karo EU ing pagelaran babagan uji coba sing jujur.
  42. +2
    19 May 2014
    Kutipan saka blizart
    Aku wis crawling adoh saka komputer kanggo setengah taun ing tengah wengi, infèksi wis ngrambah kabeh padha fame donya-wide. Kaya sing Herostratus!

    Aku panginten iku siji. Aku malah ora pengin nonton film. Ana penolakan kanggo kabeh wong Amerika - nalika krungu lagu-lagune (sing aku seneng banget) - aku langsung ngelingi South-East, Odessa, Black Water. Aku ora bakal mikir yen aku bakal seneng ngrungokake "Dina Kamenangan" lan lagu-lagu militèr lawas ing 9 Mei - sadurunge kabeh iki dijupuk kanggo diwenehake, nanging nalika padha wanted kanggo njupuk liburan iki adoh - mung mbalek mudhun tenggorokan.
  43. +4
    19 May 2014
    Iki gambar liyane sing tak goleki!
  44. 0
    19 May 2014
    Ing Ukraina, iku luwih gampang kanggo ban MOV! Lan saiki edan REAL saka wong-wong sing mikir ing basa Rusia lan kanggo awake dhewe banter ing Move inspirasi dheweke mikir ing basa "ala". Penulis bener - mung dhokter khusus sing bisa "ngerti" wong edan. Lan iku arang banget rightly ngeweruhi, sing sengit RUSSIAN - dadi Satanist. Pasukan ora bisa digawa, nanging karantina kejiwaan sing ketat ing tapel wates dibutuhake. Lawakan minangka lelucon, lan dumadakan ana virus utawa psikoteknologi buatan manungsa sing nyata.
  45. +2
    20 May 2014
    Revolusi unik dumadi ing Ukraina, ing ngendi wong sugih ngrampok wong miskin, padha ngunggahake dhuwit kanggo revolusi liyane kanthi tangane dhewe, supaya para oligarki bakal kuwasa. Banjur oligarki sing padha iki maneh ngumpulake dhuwit saka pengemis kanggo tentara, supaya mengko tentara iki bisa diarahake menyang pengemis padha.
    Sajarah conto kuwi ora ngerti.
    Iki dialektika sing kurang ajar...
  46. +1
    20 May 2014
    Aku mbaleni maneh: Gusti Allah ing bumi wis mung siji paukuman kanggo dosa manungsa: - Mind njupuk adoh! Apa sing kita deleng ing Eropa lan luwih anyar ing Ukraina! Lan ing kasus iki, mung geni sing bisa sterilisasi wilayah kasebut saka infeksi iki! Ya, lan liyane uga! Ing jeneng wong liya lan nilai-nilai Manungsa! Sedhih, nanging ora bisa dihindari ... Miturut cara, ing Rusia, sampeyan kudu ati-ati ndeleng kabeh jinis konduktor, supaya ora kedadeyan! Lan wong-wong iki wis bisa didaftar lan diitung! lsp.
  47. Komentar wis dibusak.
  48. Komentar wis dibusak.
  49. 0
    20 May 2014
    Lumpat-lumpat bangsa, persis kaya leluhure kethek saka mburi genangan!
  50. 0
    20 May 2014
    Dheweke duwe hak kanggo mratelakake panemume lan prilaku nasional, lan malah "hak dadi bodho" (saka J. Kerry))), nanging, "kabebasan siji mungkasi ing ngendi kabebasan liyane diwiwiti" lan "mung sing nglakoni. ora nglanggar kebebasan wong liya", pratelan sing prasaja lan bisa dingerteni, nanging ora nggatekake, mbutuhake kamardikan negara, klompok, koalisi negara sing luwih kuwat, kanthi mandat PBB (utawa)), kanthi mode, tanpa ana) eksekusi kanggo wong-wong mau, lan banjur demarkasi, lan banjur nyoba ing Nuremberg utawa ing Moskow, sing bakal katon ora cukup !!!
  51. 0
    20 May 2014
    Мне кажеться кремлю уже надоело нанчаться с украиной. Быстрые переговоры с китаем по газу об этом свидельствуют.
  52. 0
    20 May 2014
    Надо жителей луганской и донецкой областей перебросить в Россию и перекрыть газ. И тогда уже не сюсюмусю а Т50 выходит на патрулирование границы Укрнато и России. А там уже укрмужики сами по себе переведутся в бородатых волосатых безволосых баб. И главное от доллара отказаться рубль только рубль.
  53. +1
    20 May 2014
    Тут много красивых слов сказали...но ни одного слова правды. А правда заключена в том что перевоспитать, так называемых, украинцев невозможно. Это лечится только калибром 7,62, 5,45 накрайняк. И не потому что я такой кровожадный, нет - просто я знаю своих соплеменников изнутри.Вы посмотрите, что сейчас было в Одессе - соплюхи радостно разливали коктейли Молотова и никто из проходящих не въебал, простите, с ноги и не разогнал их пинками под жоппу. А вы не поняли - почему? Потому что мировоззрение с детства таково.Потому что впитано с молоком матери - русские - враги. И перевоспитывается это только кровью. Аж пока не пройдут очищение трупами, когда вся страна будет гореть и взрываться, как Берлин в 45-м - только и только тогда можно будет сказать что кто-то из них хоть что-то понял.Но не ранее!
    Это жестоко и страшно - но иного пути, боюсь, нет. На немцев посмотрите - живой пример перед глазами. ВВП это давно понял - насильно мил не будешь - потому и не суётся. Если будет надо - через два часа вся хунта будет висеть на фонарях вдоль Крещатика - а что дальше? Дальше что, я вас спрашиваю? Получим прям воздле России бордель почище Чечни. Бездонную дыру, почти все жители которой уж теперь-то будут абсолютно уверены в том, кто именно их враг. И оно нам надо? Ещё раз повторю - аж пока украинская нация не переживёт страшное потрясение - пока толку не будет. Не верите? Подождите месяцев шесть.
  54. albolo
    0
    20 May 2014
    Н, увы! Самое страшное не в гоголях-шевченках. даже не не в порошенках-тимошенках. турчиновых-яценюках. Самое страшное в том, все этому свибетели, что главная ударная сила украинского нацизма - молодежь в возрасте 17-20 лет!!! Россия совершила страшную ошибку и ПОЛНОСТЬЮ упустила Украину из-под своего влияния! Вначале "политический тяжеловес"-бездельник посол России в Киеве Черномырдин пил водку с Куй занимался тока своим любимым газом, наплевав на всё и всех. Потом "тяжеловеса" сменил ваще никчемный вор Зурабов, которого вместо камеры спрятали в Киеве. Чем занимался этот фрукт вообще непонятно. да и занимался ли он отстаиванием интересов России или тока своим бизнесом занят был. и вот результат на Украине, в т.ч. на на ВОСТОКЕ и ЮГЕ Украины, что мы пытаемся не замечать, вырос нацистский бурьян, полностью загубивший "русско-украинское братство". А амеркосы не сидели без дела. Американский посол не наш преступный Зурабов. американец добросовестно исполнял свой долг. И результат на лицо. Никто не обратил внимание, что в Киеве НИКТО и НИКОГДА не бунтует и не бунтовал против бандеровцев, против нацистской Верховной Рады?
    Старшное в том, что тимошенки, турчиновы завтра может и уйдут, но на Украине нет уже братского нам народа. Нет! И долго не будет. Не простят России и на Юго-Востоке, то, что Россия им е помогла. как Крыму! Обещала, грозила ввести войска, но не ввела. А очень многие на это и рассчитывали, вступая в бой с бандеровцами. Увы. Россия потеряла Украину. 150-летний план Запада выполнен!
    1. 0
      21 May 2014
      А вы не слышали, что футбольные фанаты Киева, Харькова, Одессы кричат про президента РФ?!
  55. 0
    21 May 2014
    А в Донецке по приказу Ахметова шахтёры на митинг приехали на стадион. Говорят, за мир... Это вам не Крым, где только татары отжать п/остров хотят, Донбасс, как я понимаю, до сих пор на распутье.
    1. albolo
      0
      21 May 2014
      А видели тех "шахтеров"? Показали до 200 футбольных фанатов, изображавших из себя "возмущеное население Донбаса" и только!
      Ничего не получилось у Ахметова
  56. 0
    21 May 2014
    Уже 5 поджигателей служат в небесной сотне ,и они будут там все... Фашистов нельзя прощать.
    am
  57. 0
    21 May 2014
    Автору- БРАВО!
  58. elviraqa11
    0
    21 May 2014
    Porn from community networks
    http://lesbianmilf.xblog.in/?facebook-aryanna
    black recipes video manga hentay hard anal online seats indigo girls
  59. 0
    21 May 2014
    «Если бы мы все вместе были украинцами, знали язык, ходили на украинские концерты, читали украинские книги — невозможно было бы создать пятую колонну и опираться на русскоязычных людей, чтобы уничтожать страну и убивать патриотов на улицах. Надо было стать культурными людьми, знающими свой собственный язык и не прикрывать собственную лень и безграмотность — ханжеской толерантностью к языкам. Два языка — это ханжество. Это слабость — прикрывать свою безграмотность, лень и неуважение к истории и культуре какой-то псевдодемократией. В результате создаётся пятая колонна, и это очень хороший аргумент завоёвывать территории и убивать людей на улице».Олег Скрипка.
    Если бы украинцы приложили бы хоть толику усилий, прилагаемых на майдане, для завоевания своей независимости в 17в., а нем ждали бы когда кто-то им её подарит, не помогали бы всем кому не лень оккупировать свою землю, не плевали бы своим же русским братьям в лицо, не искали бы виноватых в своих бедах вокруг своей страны, а не внутри, то того, что происходит сейчас не могло бы быть в принципе. Два языка - это ханжество?! Язык страны - это язык солдат её защищающих. Сколько украинцев, в процентном отношении отвоёвывали Новороссию у турок, Центральную Украину у пшеков? Вот и решите сами, какой язык НА Украине должен быть основным, а какой второстепенным!С Уважением.
  60. 0
    21 May 2014
    Kutipan saka: PENZYAC
    Ora kabeh sing pesimis. Suwene suwene wong Ukraina ing sisih kidul-wétan dadi Rusia maneh? Mung sawetara sasi bebener! Bebener iku penangkal paling kuat kanggo racun goroh lan munafik.

    Каким способом Вы собрались распространять правду? На Украине последние лет 12 последовательно уничтожались малейшие лазейки для существования независимых СМИ.
    Де-факто олигархи и государство контролируют 99,99% эфира и других информационных возможностей.
  61. arch_kate3
    0
    21 May 2014
    После развала СССР нам в России большинству было очень трудно! Нам было не до Украины! Мы справились с основными угрозами, выжили и ... с ужасом и удивлением увидели происходящее в соседнем, ранее братском, государстве! Сначала мы не поверили, потом были в шоке! Два народа, одно время, одинаковые прблемы и...разный результат!
  62. 0
    21 May 2014
    Привлечь к ответственности(привести в исполнение) необходимо усих бывших президэнтов вильной украини: и кравчука, и кучму и яныка ,и нынешних тварей, за одно и наших уродов ,что способствовали всему этому...
  63. ngurmati
    -1
    21 May 2014
    Довольно забавно читать весь Ваш бред, для того чтоб понять что тут происходит здесь нужно пристутствовать а не смотреть новости по зомбоящику, и орать Авэ Путин. Дружеская нация была, а теперь - стадо дурбецелов, верящих в то, что на Украине бендеры и хунта, ни одного из которых вживую не видели.
  64. elviraqa11
    0
    21 May 2014
    Unsparing galeri porno
    http://twerking.porndairy.in/?phiz-diana
    aferican american boys names you tubeitalian girl karina lombard in playboy mango bay resort virgin gorda

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"