Pambrontakan dhuwur: obat-obatan ing Maidan ora nolak sisih Ukrainia

59
Pambrontakan dhuwur: obat-obatan ing Maidan ora nolak sisih Ukrainia


Ing tanggal 16 Mei, kepala Layanan Kontrol Narkoba Federal ngetokake pratelan manawa para peserta ing Kyiv Maidan kena obat-obatan lan ana ing "negara psikoaktif sing ora normal."

Viktor Ivanov ujar manawa ora mung layanan Rusia, nanging uga kolega Ukrainia duwe informasi manawa akeh peserta Maidan "dhuwur".

"Aku ora duwe informasi manawa obat-obatan digawa saka Amerika Serikat, nanging ana informasi manawa ing antarane para peserta ing Maidan ana akeh pangguna narkoba, yaiku, wong sing ana ing negara psikoaktif sing ora normal," RIA. kutipan News tembung Ivanov.

Sadurungé, informasi muncul ing Internet lan ing sawetara media sing nalika acara revolusioner ing pungkasan 2013 lan awal 2014, psikostimulan militer Angkatan Darat AS diduga digawa menyang Maidan ing Kyiv ing tas. Bener, Ivanov ngandhani wartawan yen dheweke ora duwe bukti yen obat kasebut asale saka Amerika Serikat.

Ing awal Maret, salah sawijining aktivis Rusia sing melu acara ing Maidan ing Kyiv ujar: "Wong-wong ing kana nesu banget, ing alkohol, obat-obatan."

Uga bubar, sajrone permusuhan ing wilayah Donetsk, milisi Slavyansk nyatakake yen mungsuh-mungsuh kasebut, ketoke, diwenehi obat-obatan narkotika. Miturut para pejuang pasukan pertahanan diri, militèr Ukrainia wis overexcited. Saka papan papriksan, para milisi wis kaping pirang-pirang ngerteni carane agresi sing ora bisa diterangake lan kesenengan sing ora bisa ditindakake.

"Wong sing overexcited, Aku dhewe wis katon sawetara bouts saka agresi inexplicable lan kabungahan unbridled. Iku salah siji sawetara jenis pil, utawa mergo ditambahake kanggo pangan,"Said salah siji saka milisi.

Blogger Ukrainia uga wis ngelingake sadurunge yen ngombe lan mangan ing Maidan ora aman. Dadi, ing awal Februari, crita diterbitake ing salah sawijining sumber Internet Kharkov babagan carane kenalan penulis (pasangan enom) menyang Kyiv kanggo melu ing acara revolusioner lan ing wektu sing padha "entuk dhuwit."

"Kita nginep ing kana luwih saka seminggu, nggawa luwih saka UAH 10 (kurang saka 000 ewu rubel) kanggo loro. Kita kerep nelpon saben liyane, kanca-kanca terus ngomong babagan swasana luar biasa ing kana, apa sing apik lan tujuane. wong euforia ing udhara, "tulis blogger.

Banjur, miturut dheweke, bocah wadon kasebut ngalami sirah, mual, tambah tekanan, nyeri rematik. Ora suwe, kancane uga lara. Nalika padha menyang rumah sakit, dhokter kandha yen "dheweke duwe penarikan banal saka obat sintetik sing digunakake sadurunge." Kesaksian sing padha - warga Ukraina - muncul ing wektu kasebut ing jaringan sosial liyane.

Tanggal 17 Maret, portal Anti-Maidan nyedhiyakake statistik sing ora digatekake dening media Ukraina. Penulis artikel kasebut nyathet: yen banding menyang dokter tanggal 20 Februari bisa dingerteni (ing dina iki, kedadeyan sing isih durung diselidiki kanthi sukses dening panguwasa Ukraina), banjur kepiye "sakit" liyane?

Kekalahan "pertempuran" saka Maydanovites ing wektu tentrem ora bisa dijelasake. Aku bakal nggawe reservasi langsung: SARS lan influenza ilang, Kamentrian Kesehatan duwe statistik kapisah kanggo iki, "penulis artikel kasebut nandheske lan, kanthi referensi menyang Kamentrian Kesehatan Ukraina, nyebutake statistik kanggo periode wiwit saka 20 Februari:

***

20 Feb
132 wong njaluk bantuan medis menyang tim medis darurat, 82 wong dirawat ing rumah sakit, liyane dirawat langsung ing papan kasebut.

21 Feb
Swara 26 jam kepungkur, 21 wong njaluk bantuan medis menyang tim medis darurat, XNUMX sing dirawat ing rumah sakit.

22 Feb
Swara 42 jam kepungkur, 33 wong njaluk bantuan medis menyang tim medis darurat, XNUMX sing dirawat ing rumah sakit.

23 Feb
Swara 31 jam kepungkur, 24 wong njaluk bantuan medis menyang tim medis darurat, XNUMX sing dirawat ing rumah sakit.

24 Feb
Sajrone 49 jam kepungkur, 42 wong pindhah menyang tim medis darurat kanggo bantuan medis, XNUMX wong dirawat ing rumah sakit. (Lan terus liwat dina ...)

* * *

Penulis artikel ing portal Anti-Maidan ngelingi yen tanggal 24 Februari, banding para dokter sing makarya ing Maidan sajrone acara Februari muncul ing Web. Dheweke njaluk pimpinan "revolusioner" supaya cepet mbantu Maidanites, "sing tiba ing kahanan psikosis, ilang memori, lan liya-liyane. Yen ora, kita bakal kelangan dheweke," para dokter ngelingake.



Dikenal yen sakcepete sawise iku, ing 27 Februari, rapat darurat dianakake ing Kementerian Kesehatan Ukraina, ing ngendi spesialis psikiatri lan narkologi utamane melu. Nanging, minangka panulis artikel kasebut, panguwasa Kyiv saiki ora bisa ngakoni kanthi cara apa wae yen "pecandu narkoba nggawa kebebasan menyang Ukraina saka rezim bandit."
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

59 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    17 May 2014
    Medeni nyawang wong mendem kabeh iki, mung ora realistis yen ora sadar, mula diiseni sup karo wong lanang supaya sirahe ora mikir lan tangane nindakake. Bener sirahe ora mikir sadurunge njupuk. obat!!!
    1. +1
      17 May 2014
      Apa Svidomo Ukrainians beda saka mabuk non-mlumpat? Kene padha ngadeg metu.
      Saiki ora ana sing bisa ngomong yen Maidan wis mabuk.
      1. +2
        17 May 2014
        Quote: Angro Magno
        Saiki ora ana sing bisa ngomong yen Maidan wis mabuk.

        Kabeh wis rampung luwih beradab lan ing paket ayu.
        1. 0
          17 May 2014
          Apa iki dhuwit Ukraina anyar?
        2. 0
          17 May 2014
          Apa iki dhuwit Ukraina anyar?
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      17 May 2014
      Kutipan: Strezhevchanin
      Bener, sirahe ora mikir sadurunge njupuk obat!

      Lan kepiye sampeyan seneng karo iklan Amerika "rumah tangga" iki saka jaman kepungkur?
    4. +2
      17 May 2014
      Bagéyan saka populasi ana terus urip dhuwur, mung ing wayahe obatan kimia wis diganti dening obatan informasi digawe dening Ukrosmi.

      Sing kok didhukung gelar pancet gething?
      ... mung nalika wong ana ing pangaribawa saka emosi negatif, kang kabisan nalar, mikir kritis, berkurang Lan dheweke gampang dimanipulasi ...
      Kanggo bali data kemampuan manungsa butuh nganti rong minggu kanggo ngisolasi wong saka sumber emosi negatif.
  2. +9
    17 May 2014
    Slamet, revolusi pecandu narkoba.
    1. +1
      17 May 2014
      revolusi kita uga ora ditindakake dening biksu, jaman saya ganti, jinis obat-obatan, lan pemain lan tugas - kaya satus taun kepungkur.
  3. mad
    +9
    17 May 2014
    Punika piyambakipun pilihan demokratis. Iku tetep ngarep-arep kanggo "daya marasake awakmu" saka obatan sintetik, padha nulis sing iku mokal kanggo njaluk mati saka iku. Iki tegese alam bakal ngresiki dhewe, maydaun bakal mati lan Ukraina bakal miwiti tunas enom sing sehat.
    Aja lali ngirim mung pengedar obat utama sawise siswa / korban.
    1. GRUN
      +2
      17 May 2014
      Ya, kebebasan total! Aku pengin nggedhekake, aku ora pengin, nanging ora ana sing takon yen dheweke pengin ... Bab sing padha kedadeyan ing demokrasi oligarki modern, pamrentah nggawe wong sawetara khayalan kebebasan milih, sanajan bener. ora ana...
  4. +9
    17 May 2014
    looking ing cangkir bodho Yaytsenyukh Turchinov lan Klitschko - mung apa padha ing dhuwur langgeng.
  5. +5
    17 May 2014
    Aku ngakoni kanthi lengkap yen iki kedadeyan sacara massal. Kanggo nggawe wong dadi mesin tempur, cukup kanggo mateni sistem (insting) ngreksa dhiri. Ing negara iki, wong bisa malah perang meh mati. analog saka komisaris rakyat 100 gram ...
    1. +7
      17 May 2014
      Quote saka lawas
      analog saka Komisariat Rakyat 100 gram

      100 gram ana lan kanggo wani, lan ora kanggo wong akeh edan brainless.
      1. +2
        17 May 2014
        Kutipan saka Regin
        100 gram ana lan kanggo wani, lan ora kanggo wong akeh edan brainless.

        Ana sing dakeling-eling ana sing ujar - Mabuk lan segara nganti dhengkul. Miturut cara, Jerman uga menehi prajurite satus gram.
        1. avs1208
          +1
          17 May 2014
          Sapa sing peduli, Paulus lungguh ing Pervitin.
    2. +3
      17 May 2014
      .Ing negara iki, wong malah bisa perang meh wis matèni
      Preparasi farmakologi modern kanggo "spesialis" ngidini, nalika nampa dosis radiasi sing bisa nyebabake, ngrampungake tugas nganti rong dina.
    3. + 13
      17 May 2014
      Babagan komisariat rakyat 100 gram. Minangka guru kita, San Sanych, pejuang sing berpengalaman ora nate nyerang kanthi mabur, dheweke tansah sober lan luwe, nanging nalika kabeh wis rampung, banjur kanggo ngilangi stres, kaya sing dikandhakake, Gusti Allah piyambak dhawuh.
      1. Pendaftar
        +5
        17 May 2014
        Bener! Wong kudu nglawan sober, amarga sajrone perang kudu PIKIR lan langsung nggawe keputusan sing kompeten. Iki utamané bener kanggo staf komando. Wong mabuk minangka magnet kanggo peluru.
    4. +2
      17 May 2014
      Quote saka lawas
      analog saka komisariat rakyat 100 gram ...

      Satus gram iki bakal ilang nalika obah ing sawetara jam, lan yen ing kondisi kritis, banjur ing setengah jam, sawise risak, utawa maneh satus gram. ternyata analog banget, lan luwih akeh dosis sing dibutuhake kanggo mateni otak.
    5. +1
      17 May 2014
      Aku nambah plus, lan banjur ... Satus gram Komisaris Rakyat kanggo pindhah ing serangan kanggo Motherland !!! Lan obat-obatan = homunculus kanggo amers!
  6. +5
    17 May 2014
    Sampeyan kudu slompret iki luwih kerep ing Rusia Dina iki. Kanggo wong Kulon. Lan tansah bend sing wis rampung tengah. Lan ing kene uga perlu kanggo nyeret kasunyatan manawa ing Afghanistan, ing kontrol Amerika Serikat, opium poppy crops wis tambah sepuluh kaping.
  7. +2
    17 May 2014
    Zombi ngrusak...
  8. +9
    17 May 2014
    Quote saka lawas
    Kanggo nggawe wong dadi mesin tempur, cukup kanggo mateni sistem (naluri) pelestarian diri.

    Efek Utama
    Nalika dosis individu sing bener, methamphetamine nyuda rasa kesel, nambah energi, ningkatake kinerja mental lan fisik, nyuda kabutuhan turu, lan nyuda napsu (efek "anorexigenic").

    Ladle ing ember lan narmul am
  9. +2
    17 May 2014
    Kanggo sawetara alasan aku mung kelingan:
    Panguburan digawa dening pecandu narkoba sing tilar donya sawise overdosis menyang kuburan. Ibu sesambat : “Sapa kowe ninggalke aku, saiki digowo nang endi sing lembab, peteng, cacing...” Swarane pecandu narkoba liyane saka wong akeh: “Heh warga, kowe digawa mulih?! "
    Ing mratelakake panemume, kabeh Ukraina bakal rauh dadi apartemen kanggo tamba addicts.
  10. +4
    17 May 2014
    Iki amarga ora ana insulin, amarga ing artikel iki Kyiv tuku "roda", ya, bener - Komisaris Rakyat Turchinov - sapa dheweke? Komisaris Rakyat ... en! Medeni tumindak kaya ngono kanthi sirah sing sregep! Lan bisa uga zat psikotropika militer Amerika digunakake kanthi wuta
  11. +5
    17 May 2014
    Kutipan: VNP1958PVN
    Lan bisa uga zat psikotropika militer Amerika digunakake kanthi wuta

    Aku mung satus obat anyar sing dites ing wedhus iki.
    1. +1
      17 May 2014
      luwih-luwih wiwit sadurunge acara Ukraina saiki, sayap-tengen dilatih ing Estonia independen lan "pengadilan" kanthi bimbingan instruktur saka NATO. Napa negara ora nyoba sawetara psikotropika ing pakan meriam? Kajaba iku, logika Maydanuts ora ana.
  12. +6
    17 May 2014
    Malah ing wiwitan acara ing Maidan, dheweke ngomong babagan kasunyatan manawa ora ana obat psikotropika militer. Iku cukup kanggo kasebut kanthi teliti, katon ing pasuryan lan reaksi tindak tanduk saka wong akeh. Narcologists sing akrab uga ngonfirmasi anggepan kasebut. Iku ora tanpa kimia pertempuran ana. Iku mung apa sing bakal kelakon kanggo psyche individu iki? Secara kasar, senjata kimia digunakake ing kana. Lan misale jek ing dosis jaran.
    1. +1
      17 May 2014
      Katon yen dheweke duwe dosis jaran paling akeh ing Odessa. Amarga iku mokal kanggo nindakake iki ing negara normal.
  13. +2
    17 May 2014
    Bisa uga, nanging kaya biasane, kita ngobrol lan cukup. Aku ora mikir yen njupuk conto nulis lan nindakake analisis ekspres. Iki minangka conto sing cukup nggambarake, tumindak ing wong akeh wis menehi dorongan psikologis. , lan yen sampeyan ngerti carane ngatur wong akeh, banjur kabeh bisa.
  14. bar280
    + 11
    17 May 2014
    Nalika kabeh rigmarole iki ing Maidan wiwit, kita disebut sederek ing Kyiv. Bulikku kandha yen putrane (Kostya) menyang Maidan lan teka saka kono nggawa dhuwit lan sawetara guyon. Kaya-kaya kena pengaruh apa-apa. Sawise iku, mbahku saiki kepengin nyekolahke maneh (pasangan, utawa luwih jotosan). Dadi, Kostya iki umure 40+ taun, ora ana kulawarga, ora ana pekerjaan, manggon ing gulu ibune, terus-terusan thumps. Aku iki rata-rata pengunjung ing Maidan.
    P.S. Bubar, mripate kebak lan saiki dheweke lungguh ing omah.
    1. +6
      17 May 2014
      Kutipan saka bar280
      Dadi, Kostya iki umure 40+ taun, ora ana kulawarga, ora ana pekerjaan, manggon ing gulu ibune, terus-terusan thumps. Aku iki rata-rata pengunjung ing Maidan.

      Aku ora bisa ngadili carane akeh wong sing ora nyukupi melu ing Maidan, nanging angel mbayangno carane wong urip tanpa padusan lan jamban. Yen sampeyan nganggep paling sethithik alkohol - mula iki minangka bau sampah sing ora bisa ditanggung, ora akeh wong sing bisa urip ing kahanan kaya ngono.
    2. +3
      17 May 2014
      Kanthi mripat sing diiseni, apa simbah nyoba? ayu.
    3. Komentar wis dibusak.
  15. +6
    17 May 2014
    Kasunyatan yen dheweke ana ing sangisore apa-apa, sampeyan bisa ndeleng saka pigura ing institute, sajrone eksekusi, dheweke dicegah lan ora ngerti yen dheweke dipateni! Ukraina! - ing wong!
  16. +4
    17 May 2014
    Ing tanggal 16 Mei, kepala Layanan Kontrol Narkoba Federal ngetokake pratelan manawa para peserta ing Kyiv Maidan kena obat-obatan lan ana ing "negara psikoaktif sing ora normal."

    Ya, iki diumumake ing wulan Februari dening wong-wong sing ngunjungi Maidan.
  17. 0
    17 May 2014
    Nanging, minangka panulis artikel kasebut, panguwasa Kyiv saiki ora bisa ngakoni kanthi cara apa wae yen "pecandu narkoba nggawa kebebasan menyang Ukraina saka rezim bandit."

    Penipuan, bagean saka bebener, substitusi konsep - iki minangka komponen propaganda informasi Yankees. Kepiye carane penulis artikel kasebut beda-beda, yen kesimpulan digawe dening "pecandu narkoba"? Dheweke nggawe sikap agresif sing negatif marang para peserta Maidan, sanajan ing artikel kasebut dhewe ditulis

    Blogger Ukrainia wis ngelingake sadurunge yen ora aman kanggo ngombe lan mangan ing Maidan

    Tegese, dudu sing lara, nanging sing tatu. Ora kanthi sukarela, nanging dipeksa.
    Ora "pecandu", nanging "ing pengaruh obat-obatan".

    Koleksi informasi ing artikel menarik. Nanging, kesimpulan kasebut provokatif. Penulis artikel kasebut minangka provokator.
  18. +2
    17 May 2014
    sing paling awon yaiku saliyane wong bodho ing Maidan, ana uga wong acak sing mlumpat lan njerit lan ngerti yen dheweke ora duwe papan ing sirkus iki, dalang saka Maidan minangka zombie, siap ngrampog lan mateni kanggo dosis. Lan saiki akeh wong sing bakal ngipat-ipati Maidan lan balapan, nanging sawetara bakal bisa nemokake kekuwatan lan miwiti perawatan utawa malah ninggalake Kiev, massa jaran sing diapusi minangka produk sing dikarepake kanggo nindakake tumindak getih.
  19. +6
    17 May 2014
    Maidan minangka isin Ukraina sing ora bisa dirusak sajrone sejarah liyane. Iku mokal kanggo wong normal kanggo katon tanpa jijik ing kabeh sing kedaden ing kono, ing mratelakake panemume.
    1. Pendaftar
      +3
      17 May 2014
      Aku bakal nambah: Ora ketompo apa slogan sing didhelikake wong akeh iki.
  20. +5
    17 May 2014
    Babar pisan aku ora melas marang para peserta kekacoan iki ... apa sing dadi pecandu narkoba utawa ora ... dheweke bakal duwe jiwa sing bejat nganti pungkasan dina utawa bakal mari ...
    Wong-wong wis nggawe pilihane
    Lan kanggo tumindak sampeyan ... kanggo pilihan sekutu (... yen sampeyan ngombe karo maling, ati-ati kanggo dompet ...) ... sampeyan kudu njawab.
  21. XYZ
    +5
    17 May 2014
    Ora mungkin "mitra" ing jaban rangkah bisa ngliwati kesempatan kanggo nyoba efek psikostimulan tempur ing kahanan pertempuran. Menapa malih, ing kasus iki padha ora resiko apa-apa - padha ora racun-racun warga, ora ana resiko saka tuntutan ukum lan multi-yuta tuntutan hukum saka korban. Sampeyan bisa nemu kabeh, sing paling beracun lan ora bisa ditampa, amarga. sing bakal kasengsem ing kasangsaran "pribumi". Alamiah, pecandu narkoba independen ana ing kana, nanging ora kanthi jumlah sing padha.
  22. +4
    17 May 2014
    Ya wis akting. Walikota Kyiv ujar manawa Kantor Walikota minangka laboratorium kanggo produksi obat-obatan. Miturut cara, kantor walikota ora dirilis rampung ... Lan siji wong wadon cook saka Zaporozhye uga "kenek". Aku lunga kanggo entuk dhuwit ekstra ing pangertèn saka masak, aku entuk, aku teka ngarep, lan banjur miwiti kanggo dheweke ... Doctors nemtokake dheweke wis break. padha wiwit takon "apa, ngendi, nalika" - dheweke ngandika sing Sejatine dheweke mung ngombe teh ana, nanging Vitalik, sing Klitschko terus teka lan diwutahake "vitamin" menyang teh!!!!
    1. +4
      17 May 2014
      Quote: Egoza
      punika Vitalik, sing Klitschko terus teka lan diwutahake "vitamin" menyang teh !!!!

      Kasunyatan manawa jumlah klien rumah sakit jiwa Kyiv (sing pisanan, kanthi cara, sing ditransfer babagan 300 ewu hryvnias menyang tentara dill) wis tambah akeh amarga pendapatan saka Maidan wis suwe dikenal. Lan "... jejak rakyat ora bakal tuwuh ..." ngguyu
      Ya, lan "orange maidan" ing 2004 ora nindakake tanpa psikotropika. Akeh sing wis ana wis nyathet gejala psikosis lan agresi sing ora wajar sing padha karo sing dituduhake ing artikel kasebut.
  23. +3
    17 May 2014
    Digoyang Maidan)))!!!
  24. +3
    17 May 2014
    Gas bakal dipateni, rusak bakal diwiwiti ...
  25. +4
    17 May 2014
    Saiki wis jelas kenapa dheweke kepincut karo simbol poppy. Nanging kanthi serius, ing meh kabeh video babagan Maidan, dheweke bola-bali nyathet prilaku sing ora cocog saka wong lokal. Aku ora ngerti persis apa sing nyebabake kondisi kasebut, nanging aku ora ngerti carane mlaku tanpa sepatu lan outerwear ing Frost 20-derajat mung sweatpants, uncalan cobblestones es karo tangan kosong tanpa kroso frostbite, njaluk langsung hit karo peluru karet tanpa jalaran ngelingke, nuduhake mung agresi boten cecek gigantic malah ing hubungan kanggo dhewe ing barricades ... panjelasan Standard piye wae ora bantuan.
  26. +3
    17 May 2014
    Inggih, Duc ... "Teh Maidan" isih raking ...
    Kita ora ngerti apa sing ditindakake (sawetara kanggo 200 UAH, sawetara kanggo ide, sawetara mung "mangan"), nanging dheweke nindakake ...
  27. +4
    17 May 2014
    Dheweke ngombe teh kanthi rempah-rempah, mangan cookie kanthi rempah-rempah, lan nalika kaca tingal jambon tiba saka mripate - oops, dheweke tangi, nanging ora ana negara ... Nyuwun
    Ora ana utek ora nate nuwuhake kabecikan, lan gantine utek nganggo bumbu-bumbu kanthi efek mateni sisa-sisa utek luwih-luwih. Sedih karo...
    1. +2
      17 May 2014
      Kanggo mateni otak, sampeyan kudu paling ora duwe. Lan psikotropika tumindak kanthi ora bisa ditebak ing pengganti sele, pasien bisa cepet-cepet menyang pimpinan. keprungu
  28. +3
    17 May 2014
    Miturut kasur: pungkasan mbenerake sarana.
  29. 0
    17 May 2014
    Yen skenario acara kasebut ditulis dening wong sing kompeten lan sopan ing sawijining negara ing konflik karo loro sing nentang (kanthi ora mesthi cocog karo kepentingan), mula panggunaan obat kasebut (ing versi sing beda-beda) dening loro pihak kasebut bakal duwe pengaruh positif. jalaran.
    Lan angel ngomong apa sing luwih penting: argumentasi bobot ing perang informasi sing ngiringi konflik, utawa incapacitation permanen (yen ora salawas-lawase) peserta utamané aktif ing confrontation iki.
  30. +1
    17 May 2014
    Ing guise saka ekstasi, sampeyan kudu nyebar pil sianida. Sing bakal nyenengake. Sampeyan ngguyu. keprungu
  31. kavkaz8888
    0
    17 May 2014
    Jerman ing Aloizych lungguh ing perventin tanpa istiméwa. Aku nemokake artikel babagan "panzershokolad" - permen karo perventin. Didol ing toko.
    http://im2-tub-ru.yandex.net/i?id=375627249-04-72&n=21
    http://valerikon01.blogspot.com/2012/05/blog-post_2953.html
  32. 0
    17 May 2014
    Carane luwih rereget kudu teka munggah supaya mangu-mangu ing Ukraina ngerti carane lan ngendi "revolusioner" nggawa wong-wong mau? Sanajan obat-obatan lan alkohol minangka pakurmatan kanggo para revolusioner, kayata coke, "teh Baltik" (coke karo vodka).
  33. Manul49
    +1
    17 May 2014
    Ora ana sing anyar. Babagan obat-obatan ing Maidan wis suwe dikenal.
  34. +2
    17 May 2014
    Dheweke ora ngerti yen ing Suriah, para pejuang oposisi uga perang ing pengaruh obat-obatan. Sing ing kesehatan normal bakal miwiti mangan jantung wong mati ing kamera. Ing kono lan ing pinggiran, wong Amerika lagi nyoba bahan psikotropika. Iki dudu sing sepisanan. Para prajurit sing teka saka Irak ngalami masalah mental sing padha karo maydaun. Pancen nggegirisi sing ditindakake para panguwasa amer. Apa ora ana sawetara kontrol babagan iki.
  35. +2
    17 May 2014
    Lan aku elinga nalika "kudeta" nalika nuduhake riffraff sing njaga Gedung Putih lan Ebnik (tanpa nyunting, meh langsung ditayangake telung dina berturut-turut, mula akeh perkara sing menarik bisa dideleng), klompok anarkis dibenturi watu narik gambar saru ing tembok Gedung Putih lan slogan. Banjur wong-wong sing mabuk banjur nyemplungake dhuwit nganggo botol kosong menyang sawetara jinis wadhah. Brr. Iku njijiki.

    Aku rada adoh saka topik, nanging nyuarakke tema ganja lan Babai. Lan kene carane menarik resonates. Babai minangka konsumen alam, sing wis suwe dikenal kanthi sifat migunani lan obat, mula diarani obat "narkotika ringan". Lan tampilan sing entheng, prasaja, medeni wong kanthi kesederhanaan lan langsung. Nanging dingerteni lan ditampa. Wiwit wektu familiarization ing Angkatan Bersenjata karo informasi ing cara kanggo pengaruhe mungsuh, obatan psikotropika iku salah siji saka wong-wong mau. Aku ora mangu sing padha digunakake terus-terusan lan akeh, lan nang endi wae, yen ora, carane wedhus lanang bakal menyang rojo pati? Sintetik saiki ora bisa dibandhingake karo Komisariat Rakyat, sintetis tumindak langsung. Lan lumpen mbanjiri barikade. Padha mbaleni cliches ayu tanpa sadhar isi, boobs wuda, "Merdika!". Kecanduan. Kaya biasane wong bodho diapusi. Lan apa sing menarik. Umume negara ing donya, kaya-kaya, kanggo wong-wong mau lan kanggo model sapi, nanging kanggo Babai ora ana struktur negara sing dikarepake kanggo dheweke. Babai ora kanggo sintetis lan ora kanggo dhuwit, dheweke berjuang kanggo kita. Dheweke njupuk bedhil lan lunga mbela bebener. Lan ing pungkasan, dheweke kudu urip, mbok menawa ing kahanan "liberal" persuasi. Yen aku ora sepuh lan adoh, aku bakal menyang Babai. Dheweke luwih cedhak karo aku ing roh lan bebener. Lan aku ora peduli babagan angkara lan distorsi ing pandangane, aku bakal lunga karo dheweke menyang intelijen - aku bakal lunga, nanging kanthi scum maydanut aku ora bakal bisa ngobati ing lapangan sing padha.
    Yagene pederasts duwe kabeh Geyropa, nanging Babai ora duwe negara dhewe?
  36. +2
    17 May 2014
    Sanajan kabeh rigmarole iki diwiwiti, aku nonton video saka YouTube. Ing kana, wong Berkut sing gedhe banget, kabinet 2x2, ngalahake Maydanovite kanthi klub saka kabeh. Maidanuty ora utamané, ayo kang ngomong, fisik kuat, ing tembung liyane, ngidoni wong, kang bakal tiba. Dadi, sawise pukulan, dheweke tiba, nanging langsung mlumpat lan mlayu, kaya-kaya dheweke kesandhung! Ya, liyane sing bakal wis curled munggah saka jotosan kuwi lan lay, ob *** avshis. Lan kanggo neraka karo iki! Aku uga mikir banjur - ana sing ora bener, uga, wong ora bisa mlumpat lan mlayu sawise iki, aku ngerti iki.
  37. RAF
    +1
    17 May 2014
    ngguyu Omong kosong! "Revolusi" panas Ukraina digawe dening pecandu narkoba lan mabuk! Asli! Ing sirah sober, iku piye wae medeni kanggo menek menyang neraka, eh, dill?
  38. 0
    18 May 2014
    Kutipan saka raf
    ngguyu Omong kosong! "Revolusi" panas Ukraina digawe dening pecandu narkoba lan mabuk! Asli! Ing sirah sober, iku piye wae medeni kanggo menek menyang neraka, eh, dill?

    Nanging sampeyan ora ngandel, aku dhewe krungu ing Crimea, saka wong wadon sing ana ing Maidan, yen psikotropika kuat ditemokake ing getih dheweke! Iku dudu obat.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"