Kanggo 10 dina operasi punitive ing sisih wétan Ukraina, kerugian Kyiv gunggungipun 650 wong.

77
Kanggo 10 dina operasi punitive ing sisih wétan Ukraina, kerugian Kyiv gunggungipun 650 wong.


"Walikota rakyat" Slavyansk Vyacheslav Ponomarev nglaporake babagan kerugian saka panguwasa Kyiv.

Pasukan keamanan sing dikontrol dening Kyiv sajrone operasi punitive ing sisih wétan Ukraina ngalami kerugian gedhe. Iki diumumake dening "walikota rakyat" Slavyansk Vyacheslav Ponomarev ing konferensi pers ana.

"Total kerugian junta punitive Kyiv fasis kanggo Mei 2-12, 2014 - total 650 tiwas lan tatu," ujare Ponomarev ing Slavyansk sajrone pidato, video kasebut digawe umum dening layanan pers saka Donetsk sing diumumake. Republik Rakyat.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

77 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 32
    17 May 2014
    Cukup mbok...
    1. +8
      17 May 2014
      Bakat lan nyuwek nyawa ... Alex, yen ora angel kanggo sampeyan, bukak situs web TV Rusia lan kirim klip iki ing kana. Aku mikir ora mung kita kudu ndeleng klip kasebut.
      1. +5
        17 May 2014
        Aku pengin bengok-bengok marang wong-wong militèr iki (mbok menawa ana wong normal ing kana) "Wong lanang, mandheg, sampeyan nglawan sapa lan kanggo sapa?" nanging ing antarane wong-wong mau ana pravoseki lan liyane sing ora duwe pikiran, aku bakal ngarani wong-wong mau lampus. "Sing akeh sing bunuh diri, sing kurang bunuh diri"
        1. +1
          17 May 2014
          Kutipan saka: evgenii67
          Aku pengin bengok-bengok marang wong-wong militèr iki (mbok menawa ana wong normal ing kana) "Wong lanang, mandheg, sampeyan nglawan sapa lan kanggo sapa?"

          Personil militèr Ukraina koyone ora melu, Bandera clurut lan PMCs tsrushnye lan mercenaries liyane tumindak punishers ana.
      2. +2
        17 May 2014
        Ora angel kanggoku, mesthi. Dikirim. Lan duplikat ing mail. Iku mung ora bisa kanggo kula
    2. + 11
      17 May 2014
      Iku njupuk liwat nyawa. kuwat.
    3. + 15
      17 May 2014
      Sayange, gething Ukrainians Western kanggo Rusia lan kabeh sing gegandhengan karo iku ora Fantasi saka media Russian, nanging masalah nyata sing nyebabake confrontation getih karo wilayah kidul-wétan. Yen sampeyan mandheg nolak iki, gelombang kekerasan, ngetutake conto Odessa, bakal ngatasi kabeh tenggara.
      Wani lan mantep pejuang resistance Slavyansk lan Kramatorsk Highly admired. Rekaman warga Mariupol sing ora bersenjata nyopir militan bersenjata ing geni, ngalami kerugian sing signifikan, nyebabake rasa hormat lan bingung ing wektu sing padha. Yagene wong sing ora bersenjata menek ing peluru tanpa wedi? Wangsulanku mung siji: dheweke wis kesel lan nesu karo prilaku wong-wong Kulon ing negarane, mula naluri njaga awake dhewe dipateni.

      Aku mikir yen perang iki mung bisa mandheg kanthi misahake Ukraina dadi rong negara, yaiku apa sing ditindakake ing Donetsk lan Luhansk.
  2. + 18
    17 May 2014
    Ing perang, kaya ing perang. Kalah ora bisa dihindari kaya kamenangan utawa kekalahan. Pitakonan liyane yaiku, Apa sebabe? Lan sampeyan ora bisa nindakake apa-apa. Prajurit mung ora ngerti apa sing dilawan. Nanging milisi, ing nalisir, motivasi kaya samesthine.
  3. + 14
    17 May 2014
    Inggih, yen paling saka Nazi. Nanging sayangé kanggo lanang enom, padha isih brainless ing kabeh, padha ora perang ing komputer, nanging padha ing gilingan daging! Nalika iki Kiev-Washington m.u.d.a.k.s bakal digantung ing tali?
    1. +3
      17 May 2014
      Wong sedhih banget.
      1. +9
        17 May 2014
        Kutipan: Adipati
        Wong sedhih banget.

        Ing tangan liyane, ana liyane lan liyane nonhumans.
      2. +7
        17 May 2014
        Kutipan: Adipati
        Wong sedhih banget.

        Wong - ya! Protoukrov - ora.
      3. 0
        17 May 2014
        Sinisme junta Kiev wis nyabrang kabeh wates moralitas. Agensi warta liyane nglaporake manawa dheweke ngrekam wong sing mati minangka wong sing ngungsi. Coba bayangake carane perang kanggo "tanah air" kuwi. Putrane tilar donya, lan supaya ora mbayar, ibune mbokmenawa dikandhani yen dheweke minangka wong sing murtad - penjahat marang "tanah air" lan dheweke uga nudingi dheweke. Aku kepengin weruh yen otak para patriot bakal diresiki, lan sepira cepet dheweke bakal kasebar, sawise ngerti kepiye "tanah kelairan" nganggep para pembela?
    2. +3
      17 May 2014
      Kutipan: VNP1958PVN
      Inggih, yen paling Nazi.

      Luwih becik yen mayit-mayit mercenary ditampilake ing saindenging jagad, lan ora mung pernyataan.
      1. 0
        17 May 2014
        opo 650 pasukan keamanan Ukraina dirusak, lan kerugian milisi ana 1 tiwas, 2 tatu, lan sapi pepadhamu ilang. Apa sampeyan bisa percaya banget karo statistik kasebut?
        Aku kelingan statistik perang Chechnya. Dheweke menehi angka sing kadhangkala aku kudu mikir sapa sing perang ana ing kono, amarga partai-partai wis suwe ngrusak saben liyane. "Walikota rakyat" bisa uga ujar 6500. Apa sampeyan percaya. ?
  4. +4
    17 May 2014
    Apa sampeyan bisa melas kanggo wong-wong mau? Sawise kabeh, dheweke ora salah apa-apa ...
  5. bar280
    +9
    17 May 2014
    Elek yen wajib militer mati !!! Bocah-bocah enom. Lan sakèhé, wong-wong iki, sing wis ngenggoni gedhong Rada Agung, ora peduli karo wong-wong mau lan kulawargane.
    1. + 11
      17 May 2014
      Kutipan saka bar280
      Elek yen wajib militer mati !!! Bocah-bocah enom. Lan sakèhé, wong-wong iki, sing wis ngenggoni gedhong Rada Agung, ora peduli karo wong-wong mau lan kulawargane.

      Iki 1000 taun sadurunge kita, lan bakal dadi 1000 taun sawise kita, ana sing nuduhake kekuwatan, lan ana sing mbayar divisi iki kanthi getih. sad
      Iku kabeh sedhih, lan malah luwih sedhih saka pangerten sing kuwi alam manungsa, lan ora "cita-cita dhuwur" rampung eradicate iki, bakal tansah ana geeks unprincipled - iki statistik. sad
      1. +1
        17 May 2014
        Quote: Lan Kita Tikus
        Iki 1000 taun sadurunge kita, lan bakal dadi 1000 taun sawise kita, ana sing nuduhake kekuwatan, lan ana sing mbayar divisi iki kanthi getih.
        Iku kabeh sedhih, lan malah luwih sedhih saka pangerten sing kuwi alam manungsa, lan ora "cita-cita dhuwur" rampung eradicate iki, bakal tansah ana geeks unprincipled - iki statistik.

        Aku pengin panitia jaban rangkah ngalami ing kulit dhewe kabeh ditresnani saka kraman.
    2. +2
      17 May 2014
      Kutipan saka bar280
      Elek yen wajib militer mati !!! Bocah-bocah enom. Lan sakèhé, wong-wong iki, sing wis ngenggoni gedhong Rada Agung, ora peduli karo wong-wong mau lan kulawargane.

      "Peperangan diwiwiti dening wong tuwa lan wong sugih, lan wong enom lan wong miskin mati kanggo kepentingane." Aku ora ngelingi sing penulis, lan aku ora bisa njamin kanggo akurasi Kutipan, nanging piye wae. Lan apa sing paling njijiki - wis dadi, dadi, lan bakal.
  6. +8
    17 May 2014
    Mesthine - sedulur kanggo sedulur, nanging sedulur dadi sedulur, medeni ...
    1. +2
      17 May 2014
      Kutipan saka: mig31
      Mesthine - sedulur kanggo sedulur, lan

      Aku setuju, nanging kanggo Nazi BRAT konsep kasebut ora ana. Dheweke bakal nonton film 38 paralel, mungkin dheweke bakal mikir, sanajan ora mungkin (
    2. 0
      19 May 2014
      Apa sedulur iki? Kanthi "sedulur" kuwi ora perlu mungsuh!
  7. +2
    17 May 2014
    Junta ora bakal tenang, padha ngenteni kita mlebu, banjur padha nangis njaluk Eropah kanggo nyimpen miskin Ukraina.
    1. +2
      17 May 2014
      Uncalan senjata, banjur padha mesthi bakal ngrampungake! Padha duwe soko kanggo perang, padha duwe cita-cita dhewe, padha duwe tanah dhewe kang padha lair, padha duwe anak sing kudu tetep Rusia, lan ora sawetara jinis Ukrainians, lan kudu manggon ing negara normal, lan karo pemerintah demokratis normal, lan ora karo scum Amer iki.
  8. MNS2a40
    + 10
    17 May 2014
    Cukup mikir carane muni - "Kyiv punishers"! Ing ngimpi ala apa sing bisa dibayangake? Tentara Ukrainia, ing pungkasan, kudu nyadari yen mungsuh ora ana ing sisih kidul-wétan, nanging ing Kyiv, lan sampeyan kudu pindhah kanthi cara sing teratur kanggo mbebasake saka penjajah! Lan luwih becik ditindakake luwih dhisik, luwih akeh bocah Ukrainia bakal slamet!
    1. +1
      17 May 2014
      Kutipan saka: MNS2a40
      Tentara Ukraina pungkasane kudu ngerti

      Dadi ing sisih kulon padha wisuh kabeh padha bisa, padha arep kaya ing NATO, ing riko kanggo wilayah liyane kanggo urinate ing lurung-lurung lan ngendi wae.
      1. 0
        17 May 2014
        Ya, jebule Eropa wis urip kanthi budaya, saiki kepengin nindakake perkara sing ora becik karo "sedulur" dhewe ing moronitas bersenjata. Supaya kabeh penjilat NATO ndeleng apa budaya Eropa sing ditindakake.
  9. MNS2a40
    +1
    17 May 2014
    Cukup mikir carane muni - "Kyiv punishers"! Ing ngimpi ala apa sing bisa dibayangake? Tentara Ukrainia, ing pungkasan, kudu nyadari yen mungsuh ora ana ing sisih kidul-wétan, nanging ing Kyiv, lan sampeyan kudu pindhah kanthi cara sing teratur kanggo mbebasake saka penjajah! Lan luwih becik ditindakake luwih dhisik, luwih akeh bocah Ukrainia bakal slamet!
  10. +4
    17 May 2014
    Muga-muga enggal-enggal Kidul-Wétan Ukraina bakal pindhah menyang Kyiv lan narik kabeh bandit iki - junta - tengen ing Maidan, lan pasukan Ukraina kudu ngganti pikiran lan mboko sithik pindhah menyang sisih Kidul - Wetan.
    1. 0
      17 May 2014
      Kutipan saka: kondor-espada
      Muga-muga enggal-enggal Kidul-Wétan Ukraina bakal pindhah menyang Kyiv

      Aku ora mikir yen ana wong sing pengin urip normal, nanging ana wong sing ora duwe otak, ora bakal dadi kaya dheweke.
  11. Kaigal
    +3
    17 May 2014
    Lan apa sing bakal dikarepake saka Garda Nasional dhewe, miturut pendapatku, umume ora dadi tentara. Aku ndeleng foto-foto kasebut lan kanthi yakin dheweke difoto nganggo senjata lan nganggo seragam, kabeh ngelingake bocah-bocah sekolah nalika sampeyan ngidini njupuk sawetara gambar ing telpon kanthi gaman ing tangane nalika latihan militer.
  12. +5
    17 May 2014
    Ora ana kabungahan khusus ... Oh, Slavs! Kok kita berdarah..
  13. +3
    17 May 2014
    Laporan sabanjure misi PBB babagan hak asasi manungsa maneh whitewashes tumindak junta, sing resmi nyatakake meh 7 yuta wong teroris, apa junta lan banjo AS uga nari kanggo trembita?!
  14. SEKTRIS
    +5
    17 May 2014
    Aku sing tentara rakyat Donbass bakal ngrampungake karo sawijining tugas, lan ing pungkasan bakal numpes bajingan iki ing Kyiv.
    1. +1
      17 May 2014
      Sampeyan ora bisa mandheg ing Kyiv, sampeyan kudu ngilangke konsep fasisme saka pasuryan bumi
  15. +7
    17 May 2014
    Bubar conscripts ngarep, lan nyumerepi pravosekov lan mercenaries ing aspens!
  16. +3
    17 May 2014
    pravosekov lan bendarane miturut hukum perang tanpa amnesti lan pakunjaran ana, mung kanggo ideologists-Hitler, Himmler, Bandera, etc. Geeks !!! am Ketoke, wong-wong Saxon sing ora sopan bakal dikirim menyang wong-wong mau, yen ora, dheweke ora bakal ngidini wong Rusia urip kanthi tentrem! am am am
  17. +4
    17 May 2014
    Sing paling penting, cepet utawa mengko, tentara bakal mulai nyerbu..Saiki penghalang getih bakal diisi lan ora peduli, satus nglawan rakyat..ATO nyata bakal diwiwiti..nanging gabungan. operasi senjata...
    Yen sampeyan nggunakake kabeh pasukan lan sarana Ukrainians ... punika, nggunakake kabeh pasukan lan sarana .. perang kanggo 1 dina.. Aku wedi iki bisa kelakon, yen ora mung ora bakal mungkasi. Lan carane bakal mungkasi nalika ukrov meksa nindakake perkara Amerika Serikat menyang perang, lan nganti saiki ora ana siji kanggo nolak kajaba Cossack atus ... padha bakal matèni kabeh kita ana cepet utawa mengko ....
    Ana informasi yen Babai tatu parah .... Aku pengin salah ...
    1. +1
      17 May 2014
      Infa saka ukroSMI babagan Babai, titik ujung menyang Hromadsko TV, dadi kemungkinan salah informasi. Strelkov wis "dikubur" kaping telu, lan isih ora ana.
    2. Komentar wis dibusak.
  18. + 17
    17 May 2014
    ngguyu Punika tentara gedhe saka Ukraina
    1. +1
      17 May 2014
      Quote: MIKHAN
      ngguyu Punika tentara gedhe saka Ukraina


      ya. Lan kabeh wektu dheweke njupuk kanthi sukses, numpes atusan pemberontak.
      1. 0
        17 May 2014
        Apa sing arep ditindakake, STRATEGI MILITER...!!! ngguyu ngguyu recourse
    2. +1
      17 May 2014
      Pimpinan saka Ukraina pungkasanipun soko enchanting! Soko, kanthi cara, Ziegenbock wis suwe ora sumunar?
    3. 0
      17 May 2014
      Iki dudu Paris kanggo sampeyan, sampeyan ora bakal ngliwati pawai parade ing kene.
    4. Komentar wis dibusak.
  19. +1
    17 May 2014
    Mikhan ... aja ngguyu ... Ukrainians isih gelut karo mripat ing Moscow, sanalika iku dadi cetha sing Moscow ora bakal njawab kajaba tembung, PPC kanggo kabeh-mbela dhiri, lan cepet banget .. nanging kanggo saiki Kyiv wedi .. kanggo saiki ..
    1. 0
      17 May 2014
      dave36-lan supaya Moskow meneng! Kita mung mbukak wates kanggo sukarelawan, dudu bocah-bocah carane nglawan fasisme, kita ora perlu diajari. Donbass lan Luhansk bakal mbantu mbela kamardikan
      1. +2
        17 May 2014
        Yen padha miwiti kekacoan karo Gvozdik, sampeyan bakal menang akeh .. Kita uga ora perang karo fascism karo pitchfork ..
        Ya, lan tapel wates saka sisih Rusia mbukak .. Iku kanggo Republik independen sing bagean kudu dibukak kanggo dangu, nanging ora ana gerakan ing arah.
        Kabeh bubur iki diseduh amarga pandelengan diarahake marang R.F. Kita ora nglirwakake kita dhewe ... lan Odessa lan luwih .. akibat saka pangarep-arep sing nglawan Junta ing Federasi Rusia. Lan ing kene kabeh ora kaya ..
  20. +1
    17 May 2014
    Perang sadulur iku sungkowo elek kanggo negara apa wae, iku ndadekake wong lali yen padha duwe kanca, tuwane, sadulur, elinga perang sipil ing Rusia ing 18-22, apa kedaden banjur, kulawarga bubar, sadulur lunga menyang sedulur. putra kanggo rama , rama marang putra, Aku wedi sing iki bisa kelakon maneh ing Ukraina. Getih wis tumetes lan angel banget kanggo ndeleng kepiye wong-wong sing wis atusan taun urip minangka salah sawijining kulawarga mbasmi awake dhewe kanggo scum ing luar negeri.
  21. komrad.klim
    +1
    17 May 2014
    ANA INFORMASI!!!
    "Data sing menarik teka saka rumah sakit ing ngendi prajurit tentara sing tatu, Pengawal Nasional lan Sektor Tengen diselehake. Dokter bedah anyar wis muncul ing institusi kasebut, umume wong manca. saka Garda Nasional lan PS, padha nindakake analisis tambahan, kang ora perlu ing perawatan saka ciloko iki, lan akeh sing dikirim kanggo "perawatan" kanggo Kyiv lan Dnepropetrovsk, nalika rampung mbatalake dokumentasi gawan. "Perawatan" ing kutipan tandha, amarga ing obrolan telpon lan ing antarane wong-wong mau padha sebutno organ tartamtu sing apik utawa korban liyane. Ketoke, Staff lokal, nganti perawat, padha ora kebak informed bab kawruh Inggris lan Latin, "ujare teks.

    Utamane, penulis menehi conto manawa sawetara wakil saka Sektor Tengen, sing tatu ing bentrokan, ora tau teka ing klinik sing ditunjuk ing Kyiv.

    http://www.nakanune.ru/news/2014/5/16/22353012
  22. +2
    17 May 2014
    Junta fasis ing Kyiv, sing ngrebut kekuwatan liwat kudeta bersenjata, nyatane nyatakake teror marang rakyate!!! Lan jawaban kudu mung siji-respon TERROR! Yen pedunung Ukraina pengin manggon ing kahanan normal (apa iku bagéan saka Rusia utawa ora), wong-wong kudu munggah lan nyapu, ngilangke metu sampah iki lan non-manungsa saka tanah sing !!! Elinga tanah prawan upturned: "... apa kita padha, utawa padha kita, ora ana tengah-tengah ... "!!! Iki ora telpon, iki kasunyatan, apa iku! Kabeh iki "meja bunder", antics diplomatik mung wektu tundha!
  23. +2
    17 May 2014
    Ya ampun, masih ada lagi!!! Aku ora iri karo militèr Kyiv. ora
  24. 0
    17 May 2014
    Yen kerugian nyata saka dill malah 2 kaping kurang - iki wis apik banget! Nanging saiki sampeyan kudu menehi hasil karo negara. konstruksi: badan pamrentah, ekonomi, lembaga penegak hukum, wates, urusan luar negeri, lsp.
    Tanpa iku - pati!
  25. +1
    17 May 2014
    Milisi kudu duwe pasukan sing cukup kanggo ngusir pasukan junta metu saka Donbass. Nanging kanggo nyirnakake kekuwatan iki, pasukan saka kabeh Kidul-Wétan dibutuhake, ora kurang.
  26. Kelevra
    0
    17 May 2014
    Yen iki informasi sing wis diverifikasi, banjur banget nyengsemaken!
  27. +2
    17 May 2014
    Nanging kita, ing latar mburi korban manungsa, lali siji liyane, mbok menawa alesan utama kasunyatan sing Slavyansk lan Kramatorsk dadi pusat utama perang - wilayah iki minangka pusat produksi gas shale mangsa. Ekstraksi kasebut mbebayani lan ora nguntungake, nanging biaya bakal ditanggung sebagian dening tenaga kerja murah - i.e. populasi wis pinesthi urip abdi karo kesempatan kanggo entuk roti, nanging bencana alam gadhah lan penyakit mangsa wong kanggo AS lan EU ora Matter, amarga. Produksi gas shale bakal menehi kamardikan saka pasokan gas alam menyang EU - lan ing kene kita ndeleng ancaman ekonomi kanggo Federasi Rusia. Dadi tangle ana angel lan perlawanan patriotik rakyat ora ateges bagean saka rencana Kulon. Lan putrane Biden wis diangkat dadi direktur pangembangan lan produksi ing wilayah kasebut. Mula, ora mungkin kita ora melu-melu ing wilayah iki, sanajan rahasia, mung rahasia, katon. Donbass saiki nglawan kebebasan, sebagian nglawan ancaman stabilitas ekonomi Federasi Rusia, nglawan kepinginan sawetara kanggo ngeculake konflik terbuka karo Federasi Rusia - WW 3.
    Minangka Zhirinovsky nyathet wingi - kahanan kaya krisis Karibia - sapa sing kelangan saraf bakal kalah.
  28. Lyoshka
    0
    17 May 2014
    soko kakehan
  29. +1
    17 May 2014
    Kesalahpahaman? Nah, apa sing ora dingerteni ing kene. Turchinov minangka wong kita (petugas FSB), sing dikenalake kanthi kedok Présidhèn Ukraina kanggo ambruk gerakan Bandera lan karusakan sistematis unsur pro-fasis kanthi stubbornly ngirim menyang checkpoints saka PNR lan LNR. Subtotal: - 650 dibubarake. Matur nuwun kanthi sanget kanggo kanca. Turchinov kanggo iki, Motherland ora bakal lali lan bakal menehi ganjaran marang ing ara-ara samun. prajurit
  30. cossack007
    -13
    17 May 2014
    Wong ngapusi sampeyan! Apa junta "fasis", sampeyan ngomong apa? RosTV nyebar goroh! Ing endi "Benderites" lan "fasis"? A native saka Rusia Turchinov? Liberal Yatsenyuk? Kharkiv Avakov? Yahudi Kolomoisky? Aku manggon ing Odessa, aku nganggo basa Rusia, lan ora ana sing nate nindhes aku! Apa sampeyan ngerti manawa 40% saka Sektor Tengen nganggo basa Rusia? Wong bosen korupsi, lack of hak, mlarat, lan dibusak Yanukovych. lan ora ana "fasis" ing kene! Kajaba iku, dheweke diganti dening parlemen, sing dipilih ing 2012! Sawise Yanukovych CAM nglanggar persetujuan 21 Februari, nalika dheweke ora gelem mlebu amandemen konstitusi! Swara 300 votes! Kalebu partai Yanukovych, sing nolak dheweke lan ngusir dheweke saka partai! lan ing ATO, 21 pejabat keamanan tiwas.
    http://news.liga.net/news/incident/1760358-siloviki_s_nachala_ato_poteryali_21_b
    oytsa_raneny_65_chelovek_smi.htm
    Delengen iki:
    http://uainfo.org/yandex/322661-separatisty-i-maydan-naydi-otlichiya.html
    1. +7
      17 May 2014
      Aku manggon ing Odessa, aku nganggo basa Rusia, lan ora ana sing nate nindhes aku!

      Op-pa, iki dudu tutugan opera: "Aku putri saka perwira lan kabeh ora jelas ing kene karo kita"?
      1. machinetchik_39
        +2
        17 May 2014
        Ya, luwih lanjut ing teks - "Lard dibuwang, pahlawan lemak babi!" iki chant resik saka pembuangan saka klub catur Galicia nglirik
        Aku ora ngerti, apa ukrotrolls tenan bodho sing padha ora bisa luwih apik? wis ora lucu maneh!
        1. Simonov
          0
          17 May 2014
          Nanging bocah wadon kasebut kanthi tegas njupuk bedhil,
          Dipecat maneh, maneh
          lan ora fasis!
          Ora ana fasis
          ora ora...
          nanging ora fasis!
          (kanggo motif chanson populer saka Yura Galtsev)
          Ya, sampeyan isih mambu daging sing diobong ing Odessa!
          Resep kanggo barbecue ing Odessa: drive 120 wong menyang omah, chop sacoro apik lan diobong!
  31. Manul49
    +2
    17 May 2014
    Kutipan saka cossack007
    Wong ngapusi sampeyan! Apa junta "fasis", sampeyan ngomong apa? RosTV nyebar goroh! Ing endi "Benderites" lan "fasis"? A native saka Rusia Turchinov? Liberal Yatsenyuk? Kharkiv Avakov? Yahudi Kolomoisky? Aku manggon ing Odessa, aku nganggo basa Rusia, lan ora ana sing nate nindhes aku! Apa sampeyan ngerti manawa 40% saka Sektor Tengen nganggo basa Rusia? Wong bosen korupsi, lack of hak, mlarat, lan dibusak Yanukovych. lan ora ana "fasis" ing kene! Kajaba iku, dheweke diganti dening parlemen, sing dipilih ing 2012! Sawise Yanukovych CAM nglanggar persetujuan 21 Februari, nalika dheweke ora gelem mlebu amandemen konstitusi! Swara 300 votes! Kalebu partai Yanukovych, sing nolak dheweke lan ngusir dheweke saka partai! lan ing ATO, 21 pejabat keamanan tiwas.
    http://news.liga.net/news/incident/1760358-siloviki_s_nachala_ato_poteryali_21_b

    oytsa_raneny_65_chelovek_smi.htm
    Delengen iki:
    http://uainfo.org/yandex/322661-separatisty-i-maydan-naydi-otlichiya.html


    Apa sampeyan budheg lan budheg? Utawa mbayar?
  32. cossack007
    -11
    17 May 2014
    Kutipan: Manul49
    Apa sampeyan budheg lan budheg? Utawa mbayar?

    Apa sampeyan duwe apa-apa kanggo mbantah? Utawa sampeyan nganggep saben wong sing duwe pendapat beda "dibayar"? Banjur kabeh donya "dibayar" amarga ana ing sisih Ukraina
    1. +2
      17 May 2014
      Iki wong-wong sing kesel maling ngobong wong urip ing Odessa?
      1. cossack007
        -9
        17 May 2014
        Babagan Odessa: Kaping pisanan, provokator pro-Rusia ARMED nyerang prosesi pro-Ukraina kanthi tentrem, sing dadi wiwitan pembantaian. Kapindho, penyebab lan pelakune kobongan durung dingerteni. Nanging mesthi ora ana gunane kanggo panguwasa Ukrainia. Nonton video iki, utamane wiwitan menit kaping 2 https://www.youtube.com/watch?v=f7XRQyq_8w4
        1. +2
          17 May 2014
          Kutipan saka cossack007
          Kapindho, penyebab lan pelakune kobongan durung dingerteni.

          Sampeyan mu...ak lan sampeyan...sapa.
        2. +3
          17 May 2014
          Andrey, utawa luwih Andrew, kanggo nelpon sampeyan scoundrel tegese kanggo lemah sheet. Pira sampeyan entuk saben komentar? keprungu
        3. 0
          17 May 2014
          Dhuh, yen sampeyan De ... l, aku njaluk ngapura, iki ora dianggep. Apa hak sampeyan kanggo numpes wong amarga padha nganggo basa liya. Mungkin Yanukovych kudu ngubengi lan nembak macem-macem gaman kaya sampeyan.
    2. machinetchik_39
      +1
      17 May 2014
      Dear, komentar ing video babagan sekolah Lviv karo posters "mos * yaku-on gilyak", mlumpat "sing ora mlumpat-sing mos * l" lan prosesi obor karo potret saka fag-bandera, komentar, lan banjur ana. bakal dadi sikap serius marang sampeyan, lan nyatane obyek.
      1. cossack007
        -8
        17 May 2014
        Aku ngakoni yen ing negara apa wae sampeyan bisa nemokake wong bodho suci kanthi slogan xenophobic, nanging ora ana "salinan" kasebut ing panguwasa Ukraina. babagan "sapa sing ora mlumpat ..." apa iki guyon, lan apa sing nyerang? Kajaba iku, tembung "b" nduweni teges akeh. Bandera umume minangka pribadine sing ora jelas, sing uga ana ing kamp konsentrasi Jerman, lan ora digambar kanggo bukti "fasisme". Lan ora ana bukti yen ana diskriminasi adhedhasar kewarganegaraan ing Maidan, utawa ana wong saka panguwasa sing ngomong kanthi semangat kasebut. Temokake swastika ing paling ora siji foto saka Maidan. Nanging mbandhingake pidato Putin lan Hitler https://www.youtube.com/watch?v=EApz8UMc8i0
        1. +5
          17 May 2014
          Kutipan saka cossack007
          Lan ora ana bukti yen ana diskriminasi adhedhasar kewarganegaraan ing Maidan, utawa ana wong saka panguwasa sing ngomong kanthi semangat kasebut. Temokake swastika ing paling ora siji foto saka Maidan. Nanging mbandhingake pidato Putin lan Hitler

          Sampeyan ora kena ...
          Rumah sakit jiwa Kyiv nampa Maydanuts non-stop - menyang kana. Utawa nulis lan bakal teka lan njupuk sampeyan.
        2. +2
          17 May 2014
          Andrew, gerbong wis dilayani. negatif
        3. 0
          17 May 2014
          cossack007" babagan "sing ora mlumpat ..." apa iki guyon, lan apa sing nyerang?
          Ya ... Ing Odessa, nonhuman sampeyan uga ngobong wong kanthi guyon. Kanthi guyonan lan guyonan. Sampeyan kene karo brainwashed saka topik. Kozak))) disebut piyambak.))) Bukak lan ndeleng Chechens ing Slavyansk Albo ing DPR? Hmm ... kasunyatan manawa sampeyan putri saka perwira Rusia bisa dingerteni.))) Nanging, putri sing luwe banget.)))
        4. +3
          17 May 2014
          Kutipan saka cossack007
          Temokake swastika ing paling ora siji foto saka Maidan.




          1. cossack007
            -4
            17 May 2014
            1. palsu. warta asli (16 Oktober, Mariupol) http://vesti.ua/donbass/21172-po-mariupolju-rashazhivaet-chelovek-v-forme-i-so-s
            vastikoj durung nonton liyane
  33. Manul49
    0
    17 May 2014
    Kutipan saka cossack007
    Kutipan: Manul49
    Apa sampeyan budheg lan budheg? Utawa mbayar?

    Apa sampeyan duwe apa-apa kanggo mbantah? Utawa sampeyan nganggep saben wong sing duwe pendapat beda "dibayar"? Banjur kabeh donya "dibayar" amarga ana ing sisih Ukraina


    Aku ora ngomong babagan pendapat, aku ngomong babagan ILMU. Yen sampeyan ora percaya informasi Rusia, deleng paling ora sing Eropa.
  34. Manul49
    +4
    17 May 2014
    Off topik, nuwun, nanging apik.

    Militiaman Babai mbantah informasi babagan cedera
    http://www.aif.ru/society/safety/1170779
  35. machinetchik_39
    +1
    17 May 2014
    Umumé, sampeyan kudu ngunggah materi karo Nazi numpes, mercenary lan punishers menyang jaringan. Immoral, nanging efektif. Mungkin salah siji saka ganglion interauricular Svidomo bakal tiba.
    1. +1
      17 May 2014
      Ora bakal munggah amarga ana balung sing padhet. keprungu
  36. Melnik
    0
    17 May 2014
    Iku ora malah bab sing provoked ontran-ontran ing Odessa, kita maca komentar online ing ukrosites. Iki cukup, mesthi, propaganda teka saka kabeh pihak, nanging kita ora manggon ing Mars, lan wingi kita ora njaluk kenalan karo nasionalisme Ukrainia rabid. Pendapat umum saka Rusia
    1. cossack007
      -7
      17 May 2014
      lan saiki kita kenal karo chauvinisme Rusia, luwih-luwih ing skala nasional. lan sapa sing "sampeyan"? miturut data kita, 60-70% ing wilayah Donetsk lan Lugansk kanggo Ukraina bersatu, nanging padha wedi karo minoritas agresif + agen Rusia (Girkin, Chechens Kadyrov, Cossacks) + kolaborator sing ana hubungane karo Yanukovych + penjahat sing neror populasi lokal. Lan apa sampeyan mikir yen nglanggar kabeh prajanjèn internasional lan, kanthi pretext sing adoh, ngrebut wilayahe wong liya?
      1. +3
        17 May 2014
        Mangga wenehi bukti kanggo studio, paling ora siji Grushnik, sing wis sampeyan kejiret luwih akeh tinimbang ing Rusia.
        Yen kabeh kaya mangkene, sampeyan nyoba ngaturake ing kene, UKROSMI sampeyan wis suwe menyang g ... oh kanthi bungah.
        1. cossack007
          -3
          17 May 2014
          http://censor.net.ua/video_news/283023/strelok_grajdanin_rossii_polkovnik_gru_rf
          _girkin_sbu_ustanovila_realnuyu_lichnost_komandira_terroristov
          1. +1
            17 May 2014
            Inggih, mesthi, saka ngendi liya bisa teka bukti, CENSOR.UA, iki mung sinar saka bebener, ing dunyo peteng propaganda Rusia.
            Rasane kaya masang huruf 34 ing sensor, kaya pigura kaping 25 ing TV, yen ora, ora bisa setengah negara sampeyan bakal dadi klinik sewengi.
      2. Simonov
        0
        17 May 2014
        Malah Ilf lan Petrov dipoyoki tediousness langka saka pedunung Odessa "kanggo pirembagan bab apa-apa" - mbah kakung ing rompi pique. Wong lanang kasebut mesthi mbuwang kursi ing "Dumskaya.net". Ing kono kanca-kancamu mangan jaran, ana bunderanmu.
        1. cossack007
          -4
          17 May 2014
          bakal nggawa mudhun Cossacks mishandled saka Ukraina kanggo apik, kanggo kesehatan
          1. 0
            19 May 2014
            Kutipan saka cossack007
            bakal nggawa mudhun Cossacks mishandled saka Ukraina kanggo apik, kanggo kesehatan

            Nanging kasunyatan sing? keprungu
      3. 0
        17 May 2014
        Ay yayay maneh GREAT UKRAINE ngganggu urip lan sing Rusia maneh. Mungkin sampeyan nesu gading dhewe.
  37. cossack007
    -2
    17 May 2014
    Kutipan saka: stalkerwalker
    Sampeyan ora kena ...
    Rumah sakit jiwa Kyiv nampa Maydanuts non-stop - menyang kana. Utawa nulis lan bakal teka lan njupuk sampeyan.
    lan iki teka ngenyek ... iki minangka argumentasi sing abot banget ngguyu
    1. +1
      17 May 2014
      Wong bosen korupsi, lack of hak, mlarat, lan dibusak Yanukovych. lan ora ana "fasis" ing kene! Kajaba iku, dheweke diganti dening parlemen, sing dipilih ing 2012! Sawise Yanukovych CAM nglanggar persetujuan 21 Februari, nalika dheweke ora gelem mlebu amandemen konstitusi! Swara 300 votes! Kalebu partai Yanukovych, sing nolak dheweke lan ngusir dheweke saka partai! lan ing ATO, 21 pejabat keamanan tiwas.
      opo maneh iso gawe anyar opo ora, kesel podo wae...koyo dikloning!
      lan saiki kita kenal karo chauvinisme Rusia, luwih-luwih ing skala nasional. lan sapa sing "sampeyan"? miturut data kita, 60-70% ing wilayah Donetsk lan Lugansk kanggo Ukraina bersatu, nanging padha wedi karo minoritas agresif + agen Rusia (Girkin, Chechens Kadyrov, Cossacks) + kolaborator sing ana hubungane karo Yanukovych + penjahat sing neror populasi lokal. Lan apa sampeyan mikir yen nglanggar kabeh prajanjèn internasional lan, kanthi pretext sing adoh, ngrebut wilayahe wong liya?
      Miturut apa miturut data sampeyan! Sosiolog kurang ajar, sampeyan wis ngomong saka Maidan kanggo kabeh Ukraina! Wong-wong mau ngundang Timur supaya tangi, mula banjur tangi, kenapa saiki sampeyan ora seneng? Apa jenis kontrak iki? Apa jenis wilayah? Sampeyan bisa uga nonton TV ... ing kana Pan Gimun nyiarake kanthi ireng lan putih yen Ukraina ora duwe wates ... Mulane, nyingkirake kabeh referensi babagan hukum internasional.
      Aku ngakoni yen ing negara apa wae sampeyan bisa nemokake wong bodho suci kanthi slogan xenophobic, nanging ora ana "salinan" kasebut ing panguwasa Ukraina. babagan "sapa sing ora mlumpat ..." apa iki guyon, lan apa sing nyerang? Kajaba iku, tembung "b" nduweni teges akeh. Bandera umume minangka pribadine sing ora jelas, sing uga ana ing kamp konsentrasi Jerman, lan ora digambar kanggo bukti "fasisme". Lan ora ana bukti yen ana diskriminasi adhedhasar kewarganegaraan ing Maidan, utawa ana wong saka panguwasa sing ngomong kanthi semangat kasebut. Temokake swastika ing paling ora siji foto saka Maidan. Nanging mbandhingake pidato Putin lan Hitler
      Nalika bis karo para veteran lan bocah-bocah diserang ing Lvov, nalika sampeyan mateni wong amarga beda karo pendapat sampeyan, nalika sampeyan ngrusak kuburan massal, nalika accomplices Nazi padha karo para veteran Perang Patriotik Agung, nalika sampeyan ngedol negara menyang Kulon . ... kanggo kabeh iki Pak .id.s!!! Sampeyan ngidoni pendapat kita saka Maidan, saiki giliran kita ngidoni sampeyan geeks sing ala.
      1. cossack007
        -6
        17 May 2014
        siji ngapusi lan ngina
        1. +1
          17 May 2014
          Opo ora ngono???
          Maneh Putin dipentasake ??
          http://www.youtube.com/watch?v=xLg-iqvoHlU
        2. 0
          17 May 2014
          Opo ora ngono???
          Maneh Putin dipentasake ??
          http://www.youtube.com/watch?v=xLg-iqvoHlU
        3. 0
          19 May 2014
          Kutipan saka cossack007
          siji ngapusi lan ngina

          Wong mlarat, aja nangis keprungu
    2. +1
      17 May 2014
      Iki dudu penghinaan, nanging pernyataan de facto. keprungu
    3. +2
      17 May 2014
      Kutipan saka cossack007
      lan iki teka ngenyek ... iki minangka argumentasi sing abot banget

      Sampeyan salah alam, korban aborsi.
      Sampeyan ora lair saka wong wadon.
  38. Manul49
    +1
    17 May 2014
    Kutipan saka cossack007
    Kutipan saka: stalkerwalker
    Sampeyan ora kena ...
    Rumah sakit jiwa Kyiv nampa Maydanuts non-stop - menyang kana. Utawa nulis lan bakal teka lan njupuk sampeyan.
    lan iki teka ngenyek ... iki minangka argumentasi sing abot banget ngguyu


    Tanpa semangat (ing forum sing aku moderat - iki dilarang). Sampeyan ora pindhah menyang ndeleng sumber Eropah, lan aku ora ngomong bab mau muspra. Ora ngerti genderaku? Aku nulis saka Prancis lan aku ngerti yen fr. Media nerbitake, sanajan wis didol menyang dolar kanggo wektu sing suwe. Lan carane mratelakake panemume pers diganti minangka wartawan khusus dhewe marang bebener karo gambar.

    Penasaran kanggo pangembangan umum.
    1. cossack007
      -4
      17 May 2014
      Sumber kanggo kang informasi, nemtokaken. Nanging gambar sakabèhé cetha. Mung Rusia sing percaya ing media Rusia. Lan rapat-rapat lan laporan PBB ngonfirmasi iki.
      1. 0
        17 May 2014
        Kutipan saka cossack007
        Mung Rusia sing percaya ing media Rusia

        Lan, ing media Ukrainia, paling ora ana sing percaya ... eseman
      2. 0
        19 May 2014
        Kutipan saka cossack007
        Sumber kanggo kang informasi, nemtokaken. Nanging gambar sakabèhé cetha. Mung Rusia sing percaya ing media Rusia. Lan rapat-rapat lan laporan PBB ngonfirmasi iki.

        Ah ah, "laporan PBB", cedak "beacon of truthfulness and objectivity" iki cedhak karo aku ... kirim salinan, kertas jamban wis rampung. keprungu
  39. +1
    17 May 2014
    Aku wis suwe pengin takon, lan saiki kesempatan muncul dhewe ... Ojo ngomong, Sossak007, kenapa kabeh nasionalisme sampeyan dibayar lan dikuasai dening oligarki Yahudi?
    1. cossack007
      -2
      17 May 2014
      Aku ora ngerti apa sing sampeyan maksud "nasionalisme". Lan yen oligarki, kalebu Kolomoisky, nggawe unit pertahanan, bisa uga mung patriot negarane? Kajaba iku, bisnis apa sing mbutuhake kahanan ora stabil lan republik sing ora diakoni?
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +2
          18 May 2014
          Kutipan saka Kars
          ...........................dibusak mod.Apollo

          Hello Kars!
          Iki pengecut biasa sing mung bisa surfing Internet lan njupuk ing mburi.
  40. 0
    18 May 2014
    Ketoke, dheweke uga "mung patriot negarane" (Israel? Amerika Serikat? Sapa sing ngerti?) organ ... Iki minangka "patriot" dheweke, ora mung negara, nanging dompete.
    1. 0
      19 May 2014
      Kutipan saka Novosib
      Ketoke, dheweke uga "mung patriot negarane" (Israel? Amerika Serikat? Sapa sing ngerti?) organ ... Iki minangka "patriot" dheweke, ora mung negara, nanging dompete.

      Hey! Aja masang iki kanggo kita (censorship) (censorship) ing (censorship). Kita weruh "patriot" kasebut ing peti mati!
      Umume, dheweke kudu nyerahake (kanthi ngusap disinfektan) paspor Israel lan tetep adoh saka kene, yen masalah kesehatan bisa diwiwiti ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"