Kasenengan "Dnepr"

176
Unit punitive khusus "Dnepr", sing digawe kanthi dhukungan finansial saka oligarki lan kepala part-time wilayah Dnepropetrovsk Igor Kolomoisky, ngalami masalah serius nalika nampa gaji sing dijanjekake. Dilaporake yen kuitansi finansial kanggo pejuang Dnepr telat kira-kira sasi (sing persis suwene batalyon kasebut ana). Media Ukrainia nglaporake babagan iki kanthi referensi menyang "petugas" unit kasebut.

Kasenengan "Dnepr"


Miturut sawetara laporan, kanggo nindakake operasi anti-teroris sing disebut ing sisih kidul-wétan negara, saben komandan platoon Dnepr nampa 40 ewu hryvnia (udakara 120 ewu rubel). Ngelingi tawaran finansial Kolomoisky cocok, tentara bayaran metu kanggo melu operasi punitive ing Donbass. Nanging liwat wektu, dadi cetha yen janji Kolomoisky beda banget saka kasunyatan. Iki nyebabake sawetara kedadeyan sing nglibatake "Dnieper", sing nyatakake yen gaji ora ditampa ing dina-dina sing bakal teka ing volume sing dijanjekake, dheweke bakal mandhegake partisipasi ing operasi kasebut.

Ing portal "Swara Sevastopol" Bubar, muncul informasi sing sawise ditulis dissatisfaction karo pejuang batalyon lan obrolan telpon antarane Kolomoisky lan Oleg Tsarev sing muncul ing Internet lan taksiran saka aktivitas saka "pemimpin" Dnepropetrovsk dening wakil saka Israel, oligarki wis hatching plans kanggo ninggalake Ukraina. Informasi iki ora dikonfirmasi dening layanan pers administrasi wilayah Dnepropetrovsk.

Batalyon Dnepr (Dnipro) digawe tanggal 14 April 2014 saka sing disebut sukarelawan bawahan Departemen Dalam Negeri, dipimpin dening Arsen Avakov. Kekuwatan batalyon saiki nganti 500 wong sing umure 18 nganti 50 taun. Avakov dhewe nampilake batalyon minangka unit layanan patroli. Nanging, sawetara minggu sabanjure, "patroli" nyebabake partisipasi ing aksi aktif marang warga Ukraina ing sisih kidul-wétan negara. Salah sawijining tumindak kasebut yaiku penyitaan stasiun polling ing Krasnoarmeysk lan serangan marang warga sipil. Kamentrian Dalam Negeri Ukraina nolak partisipasi Dnepr ing operasi iki.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    176 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 97
      17 May 2014
      Apik Kolomoisky. Banjur kewarganegaraane metu.

      kuitansi finansial kanggo pejuang Dnepr ditundha udakara sewulan (sing persis suwene batalyon kasebut ana)

      Kolomoisky ketoke ngitung Yu.V kanggo sasi. prameswari. Nanging, njupuk sawetara wektu.

      yen gaji ora teka ing sabanjure ..., banjur padha mandheg melu operasi

      Wong lemah. Lan uga nganggo senjata. Ya, mbeling mbah mbutuhake piso ing iga.
      Mesthi wae sebabe:

      oligarki wis hatching plans kanggo ninggalake Ukraina.
      1. + 37
        17 May 2014
        Kutipan saka mainbeam
        Wong lemah. Lan uga nganggo senjata. Ya, kanggo ngapusi dhuwit ...

        Dadi kabeh struktur cetha - pembunuh biasa, mercenaries ing Ukrainia - lad
        1. + 24
          17 May 2014
          Kutipan saka: punk
          Kutipan saka mainbeam
          Wong lemah. Lan uga nganggo senjata. Ya, kanggo ngapusi dhuwit ...

          Dadi kabeh struktur cetha - pembunuh biasa, mercenaries ing Ukrainia - lad

          Kabeh "struktur" saka rezim Kyiv kaya iki - pembunuh rakus, sing didhawuhi "dheweke" Ukraina.
          1. AVG
            + 39
            17 May 2014
            Perlu nerbitake data babagan personel batalyon lan terus-terusan ngeling-eling babagan cara nambani polisi nalika Perang Dunia II.
            1. + 16
              17 May 2014
              Iki pancen bener! Aku yakin iki ora mung bisa, nanging uga bakal dadi ukuran pendidikan apik kanggo Yudas lan punishers mangsa.
              1. +3
                18 May 2014
                Ana luwih saka siji utawa loro unit kasebut ing Ukraina ... nerbitake foto-foto nonhumans iki lan nyekel wong-wong mau ... banjur ngadili wong-wong mau ing publik. bisa ndeleng ... Aku ora mikir bakal njupuk dawa ngenteni iki. Lan banjur bakal dadi Avakov lan Kolomoisky
            2. +4
              17 May 2014
              Kutipan saka avg
              Perlu nerbitake data babagan personel batalyon lan terus-terusan ngeling-eling babagan cara nambani polisi nalika Perang Dunia II.

              Dheweke ora maca, paling ora nganggo basa asu, lan mung nonton saluran lokal xox. Kita kudu nyekel paling ora siji punisher lan:
              Kutipan: "Ivan Vasilyevich ngganti profesine"
              urutan pisanan bisnis
              . Mungkin banjur bakal tekan wong liya.
            3. +4
              18 May 2014
              Kutipan saka avg
              Perlu nerbitake data babagan cathetan personel batalyon lan terus-terusan ngelingake babagan cara ditangani polisi.

              Kutipan:
              The punishers saka "Dnepr" isih duwe kesempatan banget kanggo nylametake nyawane, nampa omah dijamin ing beyo pemerintah lan pancet telung dhaharan dina (uga pemerintah-ditanggepi), nang endi wae konco pager dhuwur karo kabel barbed. Mbok menawa dheweke bakal entuk gaji yen sinau njahit sarung tangan utawa sandal. Sampeyan mung kudu teka ing kantor jaksa Donetsk lan nulis pratelan. Yen padha wedi yen wong-wong ing Donbass bakal miwiti "lynch" ing kono, padha bisa pindhah menyang Crimea kanggo Natalia Poklonskaya lan tiba ing sikilé. Kanggo para prajurit iki, tembung saka lagu "Aku siap ngambung wedhi sing sampeyan lakoni ..." luwih relevan saiki tinimbang sadurunge.
        2. + 23
          17 May 2014
          Ora, dheweke dudu "angsa liar", dheweke pissing ing pertempuran nyata karo milisi (Nyuwun pangapunten. hi ), lan kabeh tentara bayaran yaiku Dnieper, Azov, Storm, lan Kiev-1, iki minangka batalyon Schutzmannschaft, yaiku, unit punitive kanggo mateni populasi, kanggo ngrebut sekolah, kanggo njupuk wong sing ora bersenjata - iki Banderlogs pengin, ugh Dheweke, banderlog pungkasan saka batalyon Schutzmanschaft kaping 118 (sing ngobong lan mateni 149 warga Khatyn) ditemokake lan ditembak ing taun 1986. GELAR IKI OGA MESTI NGADEPI BENDASAN
        3. +7
          17 May 2014
          Ing Ukrainia, bocah lanang iku dudu tentara bayaran, nanging bocah enom. Ojo gawe bingunge wong yen ora ngerti.
          1. +8
            17 May 2014
            Kutipan saka dkflbvbh
            Ing Ukrainia, bocah lanang iku dudu tentara bayaran, nanging bocah enom. Ojo gawe bingunge wong yen ora ngerti.

            Apa ora mung siji horseradish, isih kaya "dheweke bocah-bocah."
            1. -5
              17 May 2014
              Dideleng saka gendera, sampeyan kudu ngrampungake masalah sampeyan. banjur menehi saran babagan nganalisa wong liyo. Yen ora, kaya biasane, sampeyan ora bisa ndeleng log ing mripatmu dhewe, nanging bintik ing mripate wong liya.
      2. + 20
        17 May 2014
        Kutipan saka mainbeam
        yen gaji ora teka ing dina sing bakal teka ing jumlah sing dijanjekake, mula dheweke bakal mandhegake partisipasi ing operasi kasebut.

        Wong lemah. Lan uga nganggo senjata. Ya, kanggo ngapusi dhuwit ...
        Apik Kolomoisky. Lan ing kene kewarganegaraane ora nguciwani.
        Nanging, ketoke, Yu.V ngitung kanggo sasi. prameswari.


        Apa sing dikarepake saka tentara bayaran? Iki hakekate. Yen sampeyan duwe dhuwit, banjur menyang perang, kajaba, mesthi, iku banget mbebayani. Ora ana dhuwit, mula mung arep ngrampog.
        1. +3
          17 May 2014
          Kutipan saka: mamont5
          kajaba, mesthi, iku banget mbebayani.

          Lumrahe. Apa bebaya marang warga sipil?
        2. +7
          17 May 2014
          Ayo wong-wong mau ngrampok "majikan" lan nempelake tembok prajurit
          1. +2
            17 May 2014
            Kutipan saka Anabat
            Ayo wong-wong mau ngrampok "majikan" lan nempelake tembok

            Ndelok katrangane, ora tenanan mbayar, itung-itungane lagi sewulan trus ya wis, dikira-kira bakalan ngrampungi wong-wong, nanging ora ketompo, pitakone... ..lan sampeyan ora bisa nggawe unit tempur, iku larang lan bisa backfire dhewe metu!...... lan sampeyan ora bisa ninggalake separo, Rusia saka sisih wétan negara bakal remuk sampeyan.
            1. +1
              18 May 2014
              Kutipan saka APAS
              Miturut informasi kasebut, dheweke ora bakal mbayar, pitungan digawe kanggo sasi liyane lan kabeh, dheweke mikir bakal ngatasi wong.

              Lan aku pancene pengin kerja minangka punisher kanggo wong sandi ing basis permanen.
              1. 0
                19 May 2014
                Kutipan saka Bort Radist
                Kutipan saka APAS
                Miturut informasi kasebut, dheweke ora bakal mbayar, pitungan digawe kanggo sasi liyane lan kabeh, dheweke mikir bakal ngatasi wong.

                Lan aku pancene pengin kerja minangka punisher kanggo wong sandi ing basis permanen.

                Menawi Poroshenko ingkang menang, punishers bakal migunani kanggo kabeh mangsa presiden, padha saiki nindakake apa sing dikarepake lan nalika padha duwe kuwasa ing tangane...............
                1. arch_kate3
                  0
                  20 May 2014
                  Mudhun ing pundhak kiwa kaping telu! Iki kudune ora kelakon!
            2. 0
              18 May 2014
              Mungkin padha ngetung bakal diusir sadurunge kudu mbayar gaji
        3. Komentar wis dibusak.
        4. +6
          17 May 2014
          Kutipan saka: mamont5

          Apa sing dikarepake saka tentara bayaran? Iki hakekate. Yen sampeyan duwe dhuwit, banjur menyang perang, kajaba, mesthi, iku banget mbebayani. Ora ana dhuwit, mula mung arep ngrampog.

          Nyatane, tentara bayaran ora ditawan, nanging dirusak ing papan kasebut. Muga-muga tentara rakyat Rusia Anyar nindakake kaya ngono.
        5. +5
          17 May 2014
          Apa sing dikarepake saka Kolomiysky? Iki hakekate keprungu "Yen sampeyan ora mbuwang, sampeyan ora bakal njupuk" recourse
        6. +2
          17 May 2014
          Mungguh. Wong-wong padha HIRED. Ora ana dhuwit - ora netepi kewajiban. Mesthi, kita ora ngomong babagan patriotisme ing kene.
      3. +8
        17 May 2014
        Kutipan saka mainbeam
        Wong lemah


        Mercenaries. Ora ana impuls patriotik ing kana. Dheweke mung siap nindakake apa wae sing dipesen kanggo dhuwit.
        Apa sing diarani? bener.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. tnt59
          +4
          17 May 2014
          polisi modern
      4. + 15
        17 May 2014
        Kutipan saka mainbeam
        Wong lemah. Lan uga nganggo senjata. Ya, mbeling mbah mbutuhake piso ing iga.

        Saiki ing batalyon iki dheweke bakal ngerti yen dheweke bakal lunga lan, ngidoni ATO, dheweke bakal cepet-cepet nggoleki klien sing duwe utang. ngguyu
        1. + 29
          17 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Saiki ing batalyon iki dheweke bakal ngerti yen dheweke bakal lunga lan, ngidoni ATO, dheweke bakal cepet-cepet nggoleki klien sing duwe utang.


          Ya, yen Kolomoish Abramovich diapusi, banjur apa sing ngalangi dheweke nindakake perkara sing padha karo Ukrainia gedhe saka Lokhoina?
          1. +7
            17 May 2014
            Kutipan: Ascetic

            Ya, yen Kolomoish Abramovich diapusi, banjur apa sing ngalangi dheweke nindakake perkara sing padha karo Ukrainia gedhe saka Lokhoina?

            Mungkin NURANI wassat Stanislav - iku guyon ngguyu
            1. + 19
              17 May 2014
              Kutipan: Alexander Romanov
              Mungkin CONSCIENCE Stanislav iki guyon


              Kaya sing diomongake komandan perusahaan ing jaman pemuda tentara sing adoh, menehi komentar babagan sabanjure pesawat- Tinimbang kalbu, sampeyan wis tuwuh (sabanjure tembung ora sopan) Dadi Benya duwe tinimbang kalbu, lan uga disunat ... Uga lelucon sing nuduhake bebener wis nyedhaki 100% eseman
              1. + 11
                17 May 2014
                Kutipan: Ascetic
                Dadi Benya duwe tinimbang kalbu, lan liyane, iku sunat.

                Lan menehi kritik dening prilaku, Cut mati menyang bal wassat
                1. Komentar wis dibusak.
              2. +2
                17 May 2014
                Yen bebener dipotong, mung bisa nyedhaki 90%.
        2. +2
          17 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Kutipan saka mainbeam
          Wong lemah. Lan uga nganggo senjata. Ya, mbeling mbah mbutuhake piso ing iga.

          Saiki ing batalyon iki dheweke bakal ngerti yen dheweke bakal lunga lan, ngidoni ATO, dheweke bakal cepet-cepet nggoleki klien sing duwe utang. ngguyu

          ya wis! saiki! Yen mung kita nindakake micromaidan liyane, kaya apa perang, kita duwe mogok!
        3. +2
          17 May 2014
          Hidra wiwit ngunyah buntute. Lan dheweke ora bakal tenang nganti dheweke mangan dhewe!
        4. 0
          18 May 2014
          wis ana baris wong sing arep Cut soko
      5. + 15
        17 May 2014
        Kutipan saka mainbeam
        Kolomoisky ketoke ngitung Yu.V kanggo sasi. prameswari. Nanging, njupuk sawetara wektu.

        Dheweke mikir yen ing sasi milisi bakal numpes setengah saka wong-wong mau. Nanging ora ana cara sing bisa diusir amarga operasi punitive. Tentara bayaran pinter saiki wis ilang.
      6. + 20
        17 May 2014
        Wong-wong, rada adoh saka topik Babai ora cilaka, miturut warta urip dheweke dhewe mbantah informasi kasebut. hi
        1. +5
          17 May 2014
          Wong-wong, rada adoh saka topik Babai ora cilaka, miturut warta urip dheweke dhewe mbantah informasi kasebut.

          Kaya sing ditulis Mark Twain, "Gosip babagan sedaku wis dibesar-besarkan."
      7. + 10
        17 May 2014
        Kutipan saka mainbeam
        Wong lemah. Lan uga nganggo senjata.


        Lha iki kabare!Aku ora ngerti bener apa ora! hi

        30 pejuang batalyon Vostok sore iki nglucuti udakara 300 prajurit Garda Nasional Ukraina. Kajaba iku, 2 operator waja personel, 1 kendaraan tempur infanteri, Ural militèr lan Gazelles, uga 5 bus menyang kepemilikan batalyon Vostok.

        Media Ukrainia ngapusi manawa Pengawal Nasional ditinggal nganggo senjata. Mung wong-wong sing lunga menyang sisih DPR sing tetep nganggo senjata.
        http://www.e-news.in.ua/v-novorossii/11145-vtoroy-boy-batalona-vostok-30-spartan

        cev-razoruzhili-300-nacgvardeycev.html
        Perang kapindho batalyon Vostok: 30 "Spartans" nglucuti senjata 300 Pengawal Nasional » E-news.in.ua

        Iki pesen liyane saka anggota milisi!
        1. + 35
          17 May 2014
          Nyolong saka LiveJournal!

          Kharkov Aviation Plant. Parade saka kalah.

          Dina iki aku ndeleng tontonan sing unik. Ing sadawane dalan, KhAZ diowahi dadi titik transfer kanggo sing tatu lan rong atus. Saben dina, helikopter mendarat kanggo lepas landas, lan ambulans lan truk mayit saka kutha langsung mlayu menyang wong-wong mau. metu sing Kyiv cilik wedi publisitas lan mulane ndharat ing KhAZ, lan ora ing bandara, ing panggonan sepi. Wingi, dudu helikopter maneh sing mendarat, nanging pesawat transportasi, ora ana mobil sing rame. Dina iki, esuk-esuk helikopter wis ndharat, aku ora weruh, amarga aku durung kerja, nanging aku weruh helikopter awan, Mi-8 ndharat, iku sapi.
          Untunge, ora ana rong atus - mung ambulans sing njupuk sing serius. Nanging banjur ana rong puluh wong sing nganggo seragam, umure kira-kira 30-40 taun, metu saka sisih. Wes tekan lawang mlebu, sak ngertiku rada tatu lan nggumun-nggumun, seragame kusut, raine pecah-pecah, meh ora bisa ngangkat sikile, ana sing lincak-lincak. sawetara alesan sipil, backpacks, lan saben pasangan iki uga nyeret wong sehat dening siji lengen saben. Ana cetha ora gegaman ana, Aku ngerti carane logam saka tas ransel narik adoh, Iku katon kaya sawetara jinis gombal, utawa Mungkin sepatu lan garpu. Wong-wong mau mlaku kanthi murka, ndeleng aspal, lan weruh wong-wong padha ngucapake salam karo bisik-bisik sing nesu - "Nazis wis teka." Mung siji wong wadon sing metu saka cendhela lan bengok-bengok kanthi bungah, "Kowe padha bali saka kidul, sampeyan wis samak!" Sing paling penting, aksi kasebut ngeling-eling prosesi Krauts sing ditawan liwat Moskow ing taun 1944. Jujur, aku ketaman hawa dingine para buruh marang Garda Nasional. Malah padha melas marang wong Jerman sing dicekel, utamane sing tatu, nanging iki pancen duweke kita.
          Saiki lolongan patriotik bakal munggah - "Isin! Jaket quilted! Budak genetik!" Nanging kabeh luwih gampang - ing pabrik, wong-wong wis ana ing mburi SISTEM sajrone seprapat abad, sing ditindakake para panguwasa ing kabeh papan lan lara kabeh, kalebu pembela sistem kasebut. Wong kanthi jelas mbedakake antarane pembela negara lan pembela sistem sing disengiti.
          Sampeyan ora kudu nerangake yen aku weruh Juruwilujeng wong, padha diantemi punishers lan sing penting iku dhewe mangertos.
          1. +9
            17 May 2014
            Junta gupuh
            Ing dina Sabtu, 17 Mei, kira-kira 150 wong bersenjata wis siyap kanggo ngrebut bandara Donetsk. Mantan perwira saka 28 atus saka Maidan Self-Defense, penasehat Sekretaris Keamanan Nasional lan Dewan Pertahanan Nikolai Yakubovich, nglaporake iki menyang publikasi "Glavkom".

            "Persiapan kanggo pengambilalihan terus nganti dina 3. Antarane kelompok sing bakal nindakake iki yaiku sel Donetsk saka organisasi Oplot, sing saiki diarani Tentara Ortodoks Rusia, lan Berkut lokal, sing ndhukung para separatis, "Yakubovich ngandika. Ing wektu sing padha, dheweke ngrujuk informasi saka laporan operasional lembaga penegak hukum.


            Lan luwih!!!
            1500 prajurit Ukraina mbrontak ing wilayah Dnepropetrovsk
            Minangka aktivis "Dana kanggo Melawan Russophobia" saka kidul-wétan Ukraina sinau, kerusuhan pecah ing unit militèr No. 1302, dumunung ing desa Cherkaska, distrik Novomoskovsky, wilayah Dnepropetrovsk.
            Senadyan kasunyatan sing wakil saka apa sing disebut "pamarentah anyar Ukraina" announced non-partisipasi saka conscripts lan conscripts ing "operasi anti-teroris", sing, operasi punitive ing sisih kidul-wétan negara, meh kabeh mobilized. warga saka unit militèr No. 1302 dikirim perang menyang wilayah Republik Rakyat Donetsk (biyen wilayah Donetsk Ukraina).

            Saiki, miturut "Foundation for Combating Russophobia," ana 1302 personel militer sing dimobilisasi ing wilayah unit militer No. 1500. Dheweke ora gelem nuruti perintah pidana saka panguwasa Kyiv sing ora sah lan melu ngrusak warga sipil ing Donbass.

            Ing wayahe, personel militèr kerusuhan cedhak checkpoint cedhak desa Orlovshchina. Para ahli wedi yen militan militer lan nasionalis Ukraina saka sing disebut "Penjaga Nasional" (yaiku, "Sektor Kanan") bakal miwiti agresi marang personel militer saka unit No. 1302.

            Analis wedi yen "gubernur" wilayah Dnepropetrovsk, Igor Kolomoisky, sing ditunjuk dening "panguwasa Kyiv" ilegal lan tanggung jawab kanggo mateni warga sipil ing Odessa lan Mariupol, bakal miwiti serangan militan ing militer saka No. 1302.

            Saka pemberontak mobilized bisa krungu bengok: "Kita ora bakal perang karo Donbass!", "Kita kudu langsung mungkasi operasi punitive ing sisih kidul-wétan!" lan "Kita njaluk referendum lan federalisasi!"

            Ing mangsa ngarep, serangan ing posisi personel militer saka unit No. 1302 diarepake dening neo-fasis saka "Penjaga Nasional" utawa personel militer liyane sing nindakake perintah pidana "Junta Kyiv" kanggo ngilangi warga negarane. negarane dhewe.
      8. +9
        17 May 2014
        Kutipan saka mainbeam
        Apik Kolomoisky. Banjur kewarganegaraane metu.

        Mesthi wae! Lan saben dina jumlah Strelkov suda, lan Kolomoisky seneng: ora ana pejuang, ora ana utang! Dadi "Dnieper" wis dikubur, 120 kanggo 000 wong saben sasi, lan luwih murah kanggo Gorky kanggo njupuk dhewe. !
        1. nicollider
          +4
          17 May 2014
          Iki minangka keputusan sing tepat: gaji diwenehake ora sadurunge perang, nanging sawise. Kolomoisky ngerti carane ngetung dhuwit, mula dheweke dadi oligarki. senajan karo gaya manajemen, luwih becik dheweke nglakokake warung bir. iku kabeh dadi sampah wektu
        2. +2
          17 May 2014
          Pamburu ora butuh tentara lan ora butuh fasis maneh. Ora ana apa-apa kanggo dipakani lan ngemot tentara, lan sayap tengen minangka bahan sampah. Luwih akeh sing digebugi, saya kurang kuwatir.
      9. yur
        yur
        +5
        17 May 2014
        Kutipan saka mainbeam
        Kolomoisky ketoke ngitung Yu.V kanggo sasi. prameswari. Nanging, njupuk sawetara wektu.
        Utawa dheweke ngetung yen milisi Yu.V. Ing sasi, Dnieper bakal rampung lemes lan ora ana sing mbayar. Nyuwun
      10. +6
        17 May 2014
        7777
        Turchinov nyingkirake pesaing - nyopir sektor sing tepat kanggo mateni!
        Collusion karo Kolomoisky - dheweke ora bakal mbayar - kulawargane ora bakal dibayar kanggo "deserters"
        http://smi2.mirtesen.ru/blog/43176795771/Turchinov-gonit-neonatsistov-na-uboy-na
        -YUgo-vostok,-chtobyi-ubr?utm_campaign=transit&utm_source=main&utm_medium=page_0
        &pad=1
        1. +5
          17 May 2014
          kulawarga ora bakal dibayar kanggo "deserters"
          Lan 200th lan 300th uga padha karo konsep dodgers lan deserters. Liyane ana ing wektu percobaan. durasi sing mbokmenawa bab sewelas taun.
      11. +9
        17 May 2014
        Kutipan saka mainbeam
        Apik Kolomoisky. Banjur kewarganegaraane metu

        Nduwe jalur sepur ing Afrika lan Ukraina ...
        Nanging moderator ora perlu nyinggung wong Yahudi, wong Yahudi lan Yahudi bisa uga cedhak karo etnis, nanging mentalitase beda.
        Ikhlas...
        1. +6
          17 May 2014
          Kutipan saka Nick
          Nduwe jalur sepur ing Afrika lan Ukraina ...
          Nanging moderator ora perlu nyinggung wong Yahudi, wong Yahudi lan Yahudi bisa uga cedhak karo etnis, nanging mentalitase beda.
          Ikhlas...

          Batalyon Aliya Israel bakal dikirim menyang leluhure.
          1. nicollider
            +2
            17 May 2014
            mung iki sing ilang...
            1. +4
              17 May 2014
              Kutipan saka: nicollider
              Batalyon Aliya Israel bakal dikirim menyang leluhure.

              Kutipan saka: nicollider
              mung iki sing ilang...

              Ya, dheweke katon prajurit sing apik, akeh sing ngliwati Chechnya lan Afghanistan, batalyon dibentuk utamane saka wong Yahudi Rusia saka kabeh CIS! Lan yen "Aliya" njupuk tanggung jawab kanggo likuidasi Kolomoisky sing padha, aku mikir bakal dadi mung nggoleki, amarga iku ora sawetara jenis Judeophobia, nanging mung wong-wong Yahudi sing dibubaraké "Yahudi" accomplice saka fasis! Senajan, lagi ngandika, padha bakal pindhah menyang Donbass kanggo nglindhungi wong saka fasis lan ora perang! Yahudi seneng formulasi streamlined, apa sampeyan bisa nindakake! ya
            2. +1
              18 May 2014
              Kutipan saka: nicollider
              mung iki sing ilang...

              Wong Yahudi ora cukup, nanging ana keluwihan sepur.
              Yen sampeyan takon, apa bedane? banjur aku bakal mangsuli, wong Yahudi, ora kaya wong Yahudi, ora bakal sponsor Nazi ... Nyuwun
          2. wong tuwa 72
            +1
            18 May 2014
            Nanging aku ora ngerti kenapa Aliya cepet-cepet menyang Ukraina minangka penjaga perdamaian, mula dheweke ora dadi penjaga perdamaian antarane Israel lan Palestina, amarga dheweke ora kudu menyang ngendi wae. Sampeyan ndeleng, Israel putih lan alus lan Palestina minangka teroris.
      12. +5
        17 May 2014
        Pancen ing bolongan, kewarganegaraan pancen ora ana hubungane, ana cukup omong kosong ing endi wae!!!! Nanging kasunyatan sing aku nyetel pedal ora brainer!!! Dadi iki mung wiwitan - ora suwe kabeh bakal padha mlayu menyang wali, lan ing kono para wali bakal mbubarake kanggo spare parts amarga gagal!!!! Good riddance - mesthi bakal luwih apik ing rak!!! am
        1. 0
          18 May 2014
          Kutipan saka Imigrant
          enggal-enggal kabeh padha lumayu marang para wali
          Napa para wali kudu sumunar maneh? Dheweke luwih seneng ngandhani Dnieper manawa perusahaan nyewa meja awis lan bakal cepet-cepet mangkat menyang kutha Kryzhopol supaya bisa ngrampungake ing kana.
      13. + 17
        17 May 2014
        Kutipan saka mainbeam
        Wong lemah. Lan uga nganggo senjata


        Klompok sabotase anyar saka ukrov gedhe marang pasukan khusus GRU lan Putin ... pasukan khusus GRU sing quietly ngguyu. Dheweke menehi wong bodho senapan mesin kanthi pangembangan Ukrainia sing rahasia kanthi kartrid bisu lan tanpa asap, dilumuri karo lemak babi ... Top gedhe ing omah gila ing dina sing mbukak



        Nanging ing kene guyon saka pertahanan diri Donbass disebut senjata tliti rahasia utawa korek Ukrainia - gas wis entek eseman
        Aku kenal sedulur, tanpa dhukungan ... uga, ora bisa perang.



        Lan iki carane kampanye Pemilu njupuk Panggonan ing Donbass.

        1. +5
          17 May 2014
          Kutipan: Ascetic
          Klompok sabotase anyar saka ukrov gedhe nglawan pasukan khusus GRU lan Putin


          Wigati marang postur "prajurit" nalika njupuk nalika ngadeg saka senapan mesin ... Kanggo postur sing kaya mengkono, yen aku bisa ngomong, dheweke kudu ambruk kaya "wedhus Sidor". Utamane posisi awak, pundhak kiwa ora diturunake, siku mlaku-mlaku ing endi wae sing ora dingerteni (kudu kontak karo awak) akibate, tangan sing ndhukung tangan kiwa ora vertikal ... In umum, kekacoan lengkap, panah salah ...
          apa bisa dadi shooting diangkah, Kanthi persiapan sing kaya mengkono, senapan mesin mung bisa dimanipulasi kaya potongan kayu ... Sampeyan kudu alon-alon mencet sikut menyang awak, milih titik sing nyaman kanggo awake dhewe. Supaya tangan kiwa bisa lancar lan alon-alon, kaya imbangan a, nyetel posisi bedhil mesin nalika njupuk ing tension otot minimal saindhenging lengen lan tangan. banjur ana pilihan sing bakal mungkasi nang endi wae ...
          1. Andrey44
            +4
            17 May 2014
            Kita duwe wong sing kiwa, mula dheweke mbuwang granat nganggo tangan kiwa luwih saka tangan tengen. Umumé, iki kabeh individu. Sawetara, umpamane, pencet pemicu kanthi mbengkongake phalanges driji - kanthi cara iki "traktor nunggang" luwih lancar. Lan bajingan iki duwe kekurangan otak sing cukup kanggo nglumpuhake wong sing ora duwe senjata.
            1. +3
              17 May 2014
              Kutipan: Andrey44
              Umumé, iki kabeh individu. Sawetara, contone, pencet pemicu kanthi mbengkongake phalanges driji - kanthi cara iki "traktor obah luwih lancar"


              Ana titik utama sing njupuk menyang akun hukum fisika, utamané distribusi massa lan imbangan, sawetara kang wis mbatesi, kabeh liyane mesthi individu lan gumantung ing antropometri lan psychomotor fungsi awak.
              Kutipan: Ascetic
              .. Sampeyan kudu alon-alon pencet sikut menyang awak kanthi milih titik trep kanggo dhewe


              Ana uga wong unik sing ngladeni karo aku lan karo aku, salah sijine mbuwang granat F-1 saka kadohan nganggo tangan kiwa. sejajar karo lemah kaya krikil ing segara sing meh ora ana ayunan, paling adoh saka sapa wae sing mbuwang miturut aturan lan hukum balistik.
              1. +7
                17 May 2014
                Yagene tangan tengen "Strelka" ngucap "Abwehr"! Kyiv lan Lvov, ngenteni, wong-wong iki serius lan kayane wis mutusake kanggo mbenerake kesalahane sing kepungkur lan ngrusak reptil Bandera!


                Aku mikir yen kita wis ngomong babagan perang sipil sing lengkap! Sedhih, nanging nyatane!

                Lan babagan kanca "Babai", iki video karo dheweke! Gusti mberkahi sampeyan "Babai"!

          2. +5
            17 May 2014
            Ora perlu mulang wong-wong mau. Aku sniper, nanging aku ora bakal mulang.
            1. +4
              17 May 2014
              Kutipan saka Turkir
              Ora perlu mulang wong-wong mau. Aku sniper, nanging aku ora bakal mulang.


              Instruktur Yusovsky sing mulang kita menyang ngendi nganggo "sepatu bast" eseman Ayo padha uga terus mulang kanthi nyanyi, lagu lan tari, nganti "toko" ditutup ...
          3. +4
            17 May 2014
            Kutipan: Ascetic
            Priksa postur "prajurit" nalika njupuk nalika ngadeg saka bedhil mesin ...

            ya wis! Dheweke bisa uga luwih biasa ngipas saka pinggul, liwat sing ora nganggo senjata ...
        2. 0
          18 May 2014
          Punika gambar liyane ing topik padha.
          (gambar bisa diklik)
        3. 88888rb
          +1
          19 May 2014
          Video pertama sing apik tenan..!!! Tembung anyar ing latihan tempur!!!! Kayata: prajurit, adukake senapan mesin menyang mungsuh lan nyanyi sing kaya ngono ... iku, mungsuh kalah! Minangka Madame Nuland ngandika, iki perang non-mati (padha nyebataken kilat)))).
      14. +6
        17 May 2014
        Wong kita sing sopan malah bakal njupuk "Benya" Kolomoisky saka dhasar Samudra Pasifik ... Lan dheweke bakal ngadhepi nasib kabeh pembunuh-provokator getih ... Utawa Pengadilan DPR ... utawa pemusnahan tanpa nyoba!
      15. 225 teh
        +3
        17 May 2014
        Kutipan saka mainbeam
        yen gaji ora teka ing sabanjure ..., banjur padha mandheg melu operasi


        Ayo padha mbukak bayonet lan usus majikan sing paling licik
      16. +3
        17 May 2014
        Kolomoisky ketoke ngitung Yu.V kanggo sasi. prameswari. Nanging, njupuk sawetara wektu.

        Wis ana siji pangembang rencana Barbarossa.
        Kita bakal ngenteni kanggo ndeleng kepiye ahli strategi iki mati.
      17. Andrey44
        +4
        17 May 2014
        Siji KALO-Moisky ora tanggung jawab kanggo kabeh wong Yahudi, amarga kabeh bangsa wis cukup scoundrels. Dheweke duwe kapentingan dhewe. Bajingan saka Dnipro duwe dhewe. Kita duwe kuwajiban sing diwenehake dening Gusti Allah kanggo nyirnakake wong-wong kaya ngono ing kabeh cara lan ing endi wae. Lan sampeyan ora perlu kuwatir, aja nggawe alesan kanggo sapa wae ...
      18. +3
        17 May 2014
        Saben wong mesthi pantes peluru ing bathuk, kaya Kolomoisky dhewe. lan iku bakal. ora dina iki nanging sesuk.
        We ngerti wong, kita elinga, kita ora bakal lali. wassat
        1. RAF
          +1
          18 May 2014
          ngguyu Aku melas kanggo peluru! Ing stake, kaya ing Khmelnitsky padha impaled kabeh limo husks, ing wektu sing padha njupuk kabeh maydowns, tanpa istiméwa!!!
      19. +4
        17 May 2014
        MainBeam RU Dina iki, 10:30 Inggih Kolomoisky. Banjur kewarganegaraane metu."""

        Mingguan 2000 nomer 20 (698) 16 - 22 Mei 2014
        "Yang Mulia" Kolomoisky
        15.05.2014/XNUMX/XNUMX Sergey BURLACHENKO
        Apa dheweke butuh Mariupol lan Odessa kanggo "remet" pelabuhan lan ngontrol aliran kargo Akhmetov lan oligarki liyane? ...
        http://2000.net.ua/2000/forum/aktualno/99606
      20. +4
        17 May 2014
        Kolomoisky bakal dadi kaya Berezovsky.
        1. 0
          19 May 2014
          - menyang Ukraina utawa Ukraina - apa bedane?
          - Apa sampeyan kelingan carane ing 1945 padha ngandika: kanggo Berlin utawa kanggo Berlin?
          Iki soko...
      21. +4
        17 May 2014
        Kutipan saka mainbeam
        Wong lemah. Lan uga nganggo senjata. Ya, mbeling mbah mbutuhake piso ing iga.
        Mesthi wae sebabe:

        --------------------
        Aku panginten sing sing perang kanggo Ukraina koyone ideologis, nanging padha kanggo pennies? Nyuwun
        Nanging, ing ngendi Kolomoisky nganakake rekrut wong sing kaya ngono?
        1. +2
          17 May 2014
          Kutipan saka Altona
          Nanging, ing ngendi Kolomoisky nganakake rekrut wong sing kaya ngono?

          Sapa maneh sing bakal nembak bangsane dhewe? Mung koruptor kaya ngono...
        2. RAF
          0
          18 May 2014
          ngguyu Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo janji dhuwit, lan bakal ana scumbags gelem, patriot pompous saka Square.
      22. +2
        17 May 2014
        Mangkono, ngirim detasemen menyang SE, dheweke ora ngarep-arep bali, mula saiki ora mbayar lan ngipat-ipati pasukan punitive sing isih urip.
      23. 0
        18 May 2014
        Ayo padha perang kanggo gagasan.
      24. Kapitan Oleg
        +1
        19 May 2014
        Wong Yahudi iku warga negara, nanging ngapura, wong Yahudi iku alam. Mung wong Yahudi sing bisa kekancan karo Nazi lan anti-Semit.
    2. +5
      17 May 2014
      Ya wis, aku wis krungu yen Benya seneng janji, nanging dheweke seneng nepati janji ... Utamane babagan pembayaran.
      1. +6
        17 May 2014
        Iki klasik: "Shura, sampeyan ora ngerti Panikovsky, Panikovsky bakal ngedol lan tuku lan ngedol sampeyan kabeh maneh." Kaya bocah-bocah, iku mung sing dianggep wakil lawas saka wong Israel, Benya. Dheweke ndhukung jin sing diarani Nazisme, sing, kaya sing sampeyan ngerti, paling seneng numpes wong Yahudi. Iki minangka sejarahe manungsa. Alah
    3. +2
      17 May 2014
      Kabeh pejuang ana ing dhaptar "potlot", banjur dhaptar bakal dibutuhake ing pengadilan.
    4. + 44
      17 May 2014
      Kyiv Yudas sing ngiyanati wong-wong mau digunakake kanggo lengkap timer karusakan saka kabeh wong Ukrainia, loro fisik (wong dhewe lan prajurit enom mati) lan moral (pendidikan nasionalisme lan gething saka dissidents). Siji-sijine cara metu yaiku njupuk kabeh junta Kyiv ing garpu lan diobong. Sampeyan kudu nuduhake sapa bos!
      1. Tanechka-pinter
        +7
        17 May 2014
        Aku seneng banget - supaya wong-wong mau nggoleki "wong ijo cilik" sing sopan - dheweke ora katon, nanging kuwat ing tumindake. Kamulyan kanggo BOGATYRS sopan saka tanah Rusia. Matur nuwun kanggo geguritan
      2. Komentar wis dibusak.
    5. XYZ
      +4
      17 May 2014
      punishers disposable. Ora ana sing bakal menehi dhuwit sing diklaim. Padha bakal mbuwang crumbs.
      1. + 10
        17 May 2014
        Kutipan saka XYZ
        Padha bakal mbuwang crumbs.

        Dheweke mung bakal mbuwang.

        Kutipan saka: mamont5
        "Ing kene, misale jek, intrik saka sawetara gerakan sabanjure dicethakaké. Kolomoisky kudu ngemot Timur lan njamin dianakaké pemilihan presiden ing Mei 25. Miturut persetujuan karo Poroshenko, Kolomoisky tetep dadi gubernur, mung iki bisa nylametake dheweke saka karusakan. nyata kasempatan kanggo kawilujengan gumantung ing DPR Yen ing kasunyatan "Wong Timur" pindhah kanggo ngurangi getih suckers lan nggedhekake pengaruhe menyang sawetara wilayah liyane, banjur bangkrut saka Kolomoisky banget kamungkinan, kanthi alesan sing gampang yen ilang wilayah bisa ngrusak game Poroshenko kanthi serius, lan mulane, dheweke bakal ninggalake Kolomoisky "tanpa tanah."
    6. Kelevra
      +2
      17 May 2014
      Tandha-tandha pisanan yen dheweke pengin ngapusi dheweke. Umume, kaya-kaya ora pengin menehi dhuwit kanggo dheweke, amarga siji alesan sing gampang, Kolomoisky mikir, lan bisa uga ngarep-arep, unit iki ora diidini metu saka kutha. lan bakal matèni kabèh wong, banjur ora mbayar sapa waé!
    7. + 16
      17 May 2014
      Kepiye carane dheweke bisa urip bebarengan karo propaganda patriotik karo tentara bayaran? Yen sampeyan patriot, siap perang kanggo negara sampeyan, banjur apa sampeyan nindakake kanggo dhuwit? Ora, aku ngerti manawa personel militer kudu duwe gaji. Nanging jumlah dhuwit ana 40 ewu hryvnia ... Ya, ing Federasi Rusia, komandan platoon tempur sing mumpuni ora nampa kaya para patriot khayalan kasebut! Apa jenis patriotisme sing bisa diomongake, yen rega patriotisme yaiku 120 kilo rubel saben wulan! Wong sing duwe gagasan kudu dadi tentara kanggo ngladeni, ora kanggo nggawe karir. Senajan kita Coloradans ora bisa ngerti nilai Western. Iki Eropah.
    8. +4
      17 May 2014
      Ora ana sing pengin nglawan ide; dheweke ora mbayar dhuwit. Nanging sedhih. Inggih, mugi juragan mogok, utawa nggawe keluhan.
    9. +6
      17 May 2014
      Iku apik yen Kolomoisky nilar dheweke ... dheweke bakal mlayu luwih cepet ... lan bisa uga bakal entuk dheweke. Ora ana sing nggumunake - wiwit Desember Alun-alun wis rampung tanpa isin "nggergaji" dhuwit - pisanan padha njarah-rayah treasury dhewe, banjur kredit Rusia, saiki gayrops wis sawing adoh dhuwit. A trifle, nanging becik!
      1. +2
        17 May 2014
        Dheweke bakal mlayu luwih cepet ... lan bisa uga bakal entuk dheweke.
        Aku bakal seneng banget yen batalyon iki ngresiki ing villa dhewe kanthi gaya omah serikat pekerja Odessa. Dheweke pantes.
    10. antibankuraiza
      +8
      17 May 2014
      ngendi profesor kita karo bravado Yahudi kang?
    11. potin
      +2
      17 May 2014
      Ketoke, Kolomoisky wis entek dhuwit, lan tujuane ora bisa digayuh. Dadi dheweke "nggawe" janji.
    12. + 24
      17 May 2014
      Junta ing tembung siji..(carane kabeh padha karo ing Afrika..)
    13. +7
      17 May 2014
      Ya, geng, dudu tentara biasa - anggere ana gesheft, dheweke karo sampeyan, nalika ora ana gesheft, dheweke uga ora ana. Shooting sipil kanggo dhuwit iku siji bab, nanging perang kanggo Motherland soko temen beda. Mulane wong Benderites, Makhnovis lan liya-liyane ... digebugi lan bakal terus digebugi.
      1. + 13
        17 May 2014
        Kutipan saka tchoni
        Ya, geng, dudu tentara biasa - anggere ana gesheft, dheweke karo sampeyan, nalika ora ana gesheft, dheweke uga ora ana. Shooting sipil kanggo dhuwit iku siji bab, nanging perang kanggo Motherland soko temen beda. Mulane wong Benderites, Makhnovis lan liya-liyane ... digebugi lan bakal terus digebugi.

        Utamane yen pemilik lan sponsor kasebut ...
        1. Fanat1984
          +3
          17 May 2014
          Lan tank iku Inggris!!!
          1. 0
            17 May 2014
            mobil apa?
            1. +2
              18 May 2014
              Quote: Pengontrol
              mobil apa?
              Kadhangkala World of Tanks migunani ngguyu Katon Cruiser MK3 http://worldoftanks.ru/encyclopedia/vehicles/uk/gb58_cruiser_mk_iii/ Aku bisa salah.
          2. RAF
            0
            18 May 2014
            Ora Inggris, piala Ceko))))) Sugeng wengi kanggo budak Adolf. Nanging!!!, sing paling penting, salib ing menara tank lan lambang NATO meh padha!
        2. RAF
          0
          18 May 2014
          Oh,!!!Nanging misale jek!!!Mulane anggota NATO arep neraka...nanging padha nesu karo acara ing dill, amarga kabeh ora mlaku miturut naskah!
    14. +4
      17 May 2014
      Dhuwit nemtokake akeh, nanging ora kabeh ...Bolotov direbut maneh saka pengawal tapel wates!!!!
      1. + 11
        17 May 2014
        Pengawal tapel wates ing tlatah Little Russia kudu disarmed lan dikirim menyang Kyiv, mung ninggalake wong-wong sing sumpah setya marang wong republik. Apa jenis republik yen unit militèr lan pasukan keamanan sing ora dadi subordinate ing wilayah sawijining?
        1. +2
          17 May 2014
          Mungkin Rusia durung pengin ... nganti 25 Mei, gelombang omong kosong anyar saka luar negeri - babagan wates mbukak lan bantuan militer
        2. +1
          17 May 2014
          Pengawal tapel wates ing tlatah Little Russia kudu disarmed lan dikirim menyang Kyiv, mung ninggalake wong-wong sing sumpah setya marang wong republik.
          Wong-wong sing sumpah kudu ngetokké Yudas sing ”gubugku ana ing pinggir” ing garis ngarep paling sethithik sak minggu. wektu iki.
          Sing durung sumpah ora bisa dikirim menyang Kiev. Padha dibutuhake kanggo karya umum: saka construction saka struktur engineering ing baris ngarep, kanggo panggonan liyane ing Republik.
    15. +3
      17 May 2014
      Kabeh watara bummer. Iku ora persis Ukraina, nanging negara Oblomiya ...
      1. +3
        17 May 2014
        Kabeh ditutupi karo "greenery", pancen kabeh ... (lan luwih ing teks) - iki "kamardikan". keprungu
    16. +7
      17 May 2014
      Kolomoisky bakal lunga menyang luar negeri lan mbuwang personel batalyon kanggo dhuwit. Banjur prajurit-prajurit iki bakal mangsuli ing pengadilan kanggo kejahatan perang, lan pimpinane bakal ngguyu nang endi wae ing Israel.
      1. kosh
        +3
        17 May 2014
        Quote: Raksasa Pikiran
        Kolomoisky bakal lunga menyang luar negeri lan mbuwang personel batalyon kanggo dhuwit. Banjur prajurit-prajurit iki bakal mangsuli ing pengadilan kanggo kejahatan perang, lan pimpinane bakal ngguyu nang endi wae ing Israel.

        Apa sampeyan mikir ing Israel ora bakal takon marang Odessa? Aku mikir dalan menyang Israel ditutup kanggo dheweke, kajaba kanggo kasur. Nanging malah ana, sing perlu oligarki miskin.
    17. +5
      17 May 2014
      Apa salah sawijining ciri utama negara? Bener, anane angkatan bersenjata! Lan nalika klompok bersenjata sing kasebar sing dikendhaleni dening "panglima" siji katon ing wilayah sing padha, mula negara kasebut durung ana, utawa wis ora ana. Lan pembayaran tunjangan dhuwit dadi prosedur opsional, amarga yen ora ana negara, mula ora ana hak. Umumé, ing wektu sing angel, wong bakal nindakake rampokan sanajan kanggo semangkuk godhok.
    18. +3
      17 May 2014
      Dadi iki klasik saka genre. "Sampeyan ora butuh piso kanggo wong gemblung. Sampeyan ngapusi sethithik lan nindakake apa wae sing dikarepake karo dheweke." Sanajan ing kasus iki, amarga "wong bodho" duwe senjata ing tangane, Kolomoisky luwih becik ora mbuwang wektu ing trifles.
    19. +4
      17 May 2014
      Ing kene dheweke ndeleng Benya lan perane ing acara ing sisih kidul-wétan Ukraina:

      "Ing kene, misale jek, intrik saka sawetara gerakan sabanjure dicethakaké. Kolomoisky kudu ngemot Timur lan njamin dianakaké pemilihan presiden ing Mei 25. Miturut persetujuan karo Poroshenko, Kolomoisky tetep gubernur, mung iki bisa nylametake dheweke saka karusakan. Kepiye carane nyata kasempatan kanggo kawilujengan gumantung ing DPR Yen, nyatane, "wong wetan" lunga kanggo ngurangi getih suckers lan nggedhekake pengaruhe kanggo sawetara wilayah liyane, banjur bangkrut Kolomoisky banget kamungkinan, kanggo alesan prasaja sing mundhut saka wilayah bisa akeh ngrusak game Poroshenko, lan, mulane, dheweke bakal ninggalake Kolomoisky "tanpa tanah "Sampeyan uga dikenal yen Putin ora duwe perasaan sing paling nyenengake marang Kolomoisky, lan prospek sing terakhir bisa maneh nyebutake conto Berezovsky. Bangkrut Kolomoisky kemungkinan banget. ."
      http://politobzor.net/show-22012-oligarha-byut-na-izlete.html
      1. +2
        17 May 2014
        Kutipan saka: mamont5
        lan mulane, dheweke bakal ninggalake Kolomoisky "tanpa tanah."

        Lha, kok sampeyan mutusake tanpa tanah? mesthi bakal ana plot babagan 2 dening 1.5 am
    20. +6
      17 May 2014
      Kolomoisky kudu ninggalake kaki Ukraina dhisik. Ing mac kayu.
      1. +3
        17 May 2014
        Kolomoisky kudu ninggalake kaki Ukraina dhisik. Ing mac kayu
        Utawa, ora ninggalake, nanging pindhah menyang eksplorasi tanpa wates ing weteng bumi. Nanging mesthi, ing mackintosh kayu.
        1. +3
          17 May 2014
          Kutipan saka abracadabre
          Kolomoisky kudu ninggalake kaki Ukraina dhisik. Ing mac kayu
          Utawa, ora ninggalake, nanging pindhah menyang eksplorasi tanpa wates ing weteng bumi. Nanging mesthi, ing mackintosh kayu.

          Utawa luwih apik, ing kantong sampah!
      2. RAF
        +1
        18 May 2014
        ngguyu KOLOMOYTSA on KOL!!!
    21. zol1
      + 19
      17 May 2014
      "Data sing menarik teka saka rumah sakit ing ngendi prajurit tentara sing tatu, Pengawal Nasional lan Sektor Tengen ditampung. Dokter bedah spesialis anyar wis muncul ing institusi kasebut, umume wong manca. wakil saka Garda Nasional lan PS, Padha nindakake tes tambahan, kang ora perlu ing perawatan saka ciloko iki, lan akeh sing dikirim menyang Kiev lan Dnepropetrovsk kanggo "perawatan", nalika dokumentasi gawan rampung sita. ing kuotasi, amarga ing obrolan telpon lan ing antarane wong-wong mau padha nyebutake organ spesifik sing apik utawa korban liyane. Ketoke, dheweke ora ngerti babagan kawruh basa Inggris lan Latin dening staf lokal, kalebu perawat, "cathetan teks.

      Utamane, penulis menehi conto manawa sawetara wakil saka Sektor Tengen, sing tatu ing bentrokan, ora tau teka ing klinik sing ditunjuk ing Kyiv.

      "Ana kemungkinan sing dhuwur banget yen sawetara panyengkuyung integrasi Eropa bakal rampung ing Eropa sadurunge, nanging ing bagean"


      Integrasi Eropa ing tumindak!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. GARNET-19
        +3
        17 May 2014
        Kutipan saka zol1
        "Pengobatan" ana ing tanda petik amarga ing obrolan telpon lan ing antarane dheweke nyebutake organ spesifik sing apik saka korban tartamtu. Ketoke, dheweke ora ngerti babagan kawruh basa Inggris lan Latin dening staf lokal, kalebu perawat, "cathetan teks kasebut.

        Yen iki bener, kabeh iku kaya ing perang ing papan saka mantan PAKTA WARSAW.
        Sapa sing duwe perang - lan sapa sing duwe ibu!
    22. +5
      17 May 2014
      Kasenengan "Dnepr"


      Kasenengan feces ing cesspool.
    23. +4
      17 May 2014
      Ya, yen penipu iki ngapusi Berezovsky, mula dheweke bakal ngapusi wong sing nyedhot iki. Mungkin dheweke bakal wicaksana sethithik.
      1. 0
        18 May 2014
        Ya, yen penipu iki ngapusi Berezovsky, mula dheweke bakal ngapusi wong sing nyedhot iki. Mungkin dheweke bakal wicaksana sethithik.

        Ing Dnepropetrovsk, Senin, 14 April, pambentukan batalyon tujuan khusus "Dnepr" diwiwiti. Iki nyatakake dening Wakil Kepala Administrasi Negara Daerah Dnepropetrovsk Gennady Korban.
        Batalyon elit bakal dibentuk saka warga wilayah Dnepropetrovsk. Ora bakal ana organisasi politik ing kene, personel bakal direkrut istimewa saka antarane patriot Ukraina lan wilayah Dnepropetrovsk. Prosedur mlebu sukarelawan sesuk bakal diumumake kanthi resmi ing situs web administrasi regional Dnipropetrovsk. Kaping pisanan, sukarelawan kanthi pengalaman tempur lan praktik layanan ing angkatan bersenjata lan lembaga penegak hukum bakal didaftar.

        Benya Kolomoisky mangertos tegesipun tembung kasebut kanthi khusus "sukarelawan"
        "Batalion Swarga Dnepr kudu njaluk dhuwit luwih dhisik, amarga dheweke kudu perang ora kanggo Ukraina, nanging kanggo Benya!
        Menapa malih, Einsatz mercenary printah "Dnepr" kudu perang kanggo soko suci - kanggo restitusi saka properti Yahudi ing Ukraina. Nanging sing, mesthi, bakal teka mengko.
        Sampeyan mesthi kudu nyumerepi mengko. Lan saiki - janji gaji swarga.

        Aku sing Benya Kolomoisky iki count ing abang pinunjul ing dhaftar wong ing payroll ngguyu
    24. + 15
      17 May 2014
      Бperang akuntansi!!!
      Kanggo ndhukung tentara, Ukraina nyumbang kanggo kabeh donya lan nyerahke 122 yuta UAH kanggo prajurit. Nanging bakal jumlah iki cukup kanggo nutupi paling katelu saka losses, Komsomolskaya Pravda ing Ukraina diwilang. Loro helikopter serangan Mi-24 ditembak mudhun ing cedhak Slavyansk nggunakake sistem rudal anti-pesawat portabel wong. Mung ana 60 kendaraan kaya ngono ing tentara Ukraina, lan ora kabeh bisa digunakake. Biaya unit: $ 20 yuta. Total mundhut 40 yuta dolar. Loro helikopter transportasi Mi-8. Siji helikopter dipecat saka bedhil mesin abot, nanging sing nomer loro njeblug ing lapangan udara ing kahanan sing misterius. Biaya unit: $ 8 yuta. Total mundhut 16 yuta dolar. Telung tank abot T-64 Tentara ilang telung tank abot nalika awan. Bener, dheweke ora melu perang, padha kobong nalika maneuver. Biaya unit: $ 1,5 yuta. Total yuta 4,5 yuta dolar. Su-24M bomber abot Liyane mundhut larang, maneh sak maneuvers. Pilot kasebut nyiapake operasi anti-teroris, nanging nabrak pesawat nalika mendarat. Biaya unit: $ 25 yuta. Total mundhut 25 yuta dolar. Sistem roket peluncuran kaping pirang-pirang "Grad" Nalika pindhah menyang posisi kasebut, sistem "Grad" tiba ing kali. Tentara ngandika: nyebrang ora tahan, saksi mata - bledosan ban. Biaya unit kira-kira 300 ewu dolar. Total mundhut 300 ewu dolar. Telung operator waja personel Tentara ilang telung operator waja personel ing sasi. Loro mobil diunekake dening milisi kanthi peluncur granat, liyane dicolong lan diobong. Biaya unit: $ 1 yuta. Total mundhut 3 yuta dolar. BMD Sajrone sasi anti-terorisme, tentara ilang 7 kendaraan tempur udhara. Enem kendaraan dijupuk lan direbut maneh dening panyengkuyung DPR, lan liyane dibakar nalika perang. Biaya unit yaiku 800 ewu dolar. Total mundhut 5,6 yuta dolar. Howitzer (senjata mandhiri) Sajrone latihan ing papan latihan, unit artileri sing bisa digerakake dhewe njeblug. Mobil kasebut disiapake kanggo transfer menyang Ukraina Wétan. Ora bisa metu. Biaya unit: $ 1,5 yuta. Total mundhut 1,5 yuta dolar. +BMP ing Mariupol. + Mi-24 kaping telu (sing banjur ana ing rawa) + nyekel Nona, BMD lan BTR-D, sing saiki ana ing tangan milisi. Gunggung kerugian $ 95,9 yuta. BAYARAN SAIKI (saben wulan) Kartrid lan amunisi - udakara 300 ewu dolar. Bahan bakar - 150 ewu dolar. Panganan lan gaji - 100 ewu dolar. Transportasi, sandhangan, peralatan - 70 ewu dolar. Total: 620 ewu dolar. Dhuwit Sasi ATO biaya Ukraina meh $97 yuta. Diterjemahake menyang hryvnia, iki 1 milyar 160 yuta hryvnia. ATO Day biaya Ukrainians 39 yuta hryvnia. Jumlah sing dikumpulake wong Ukraina kanggo tentara yaiku 122 yuta hryvnia. Mangkono, warga Ukraina dibiayai 3 dina operasi khusus ing wétan Ukraina.


      Lan sapa sing bakal mangsuli ngendi Urkaina entuk dhuwit kanggo mbayar bensin?
      1. + 13
        17 May 2014
        Kutipan saka: sop.ov
        Lan sapa sing bakal mangsuli ngendi Urkaina entuk dhuwit kanggo mbayar bensin?


        Lan iki salah siji saka versi carane junta lan bendarane nggawe dhuwit ing Ukraina.

        "Bloggers nyathet yen bubar akeh kendaraan awis-in-transit lan ambulans kanthi plat lisensi Kyiv wis muncul ing kutha-kutha ing Ukraina kidul-wétan, lan akeh ahli bedah manca wis muncul ing rumah sakit ...

        "Data sing menarik teka saka rumah sakit ing ngendi prajurit tentara sing tatu, Pengawal Nasional lan Sektor Tengen ditampung. Dokter bedah spesialis anyar wis muncul ing institusi kasebut, umume wong manca. wakil saka Garda Nasional lan PS, Padha nindakake tes tambahan, kang ora perlu ing perawatan saka ciloko iki, lan akeh sing dikirim menyang Kiev lan Dnepropetrovsk kanggo "perawatan", nalika dokumentasi gawan rampung sita. ing kuotasi, amarga ing obrolan telpon lan ing antarane wong-wong mau padha nyebutake organ spesifik sing apik utawa korban liyane. Ketoke, dheweke ora ngerti babagan kawruh basa Inggris lan Latin dening staf lokal, kalebu perawat, "cathetan teks.

        Utamane, penulis menehi conto manawa sawetara wakil saka Sektor Tengen, sing tatu ing bentrokan, ora tau teka ing klinik sing ditunjuk ing Kyiv.
        "Ana kemungkinan sing dhuwur banget yen sawetara panyengkuyung integrasi Eropa bakal rampung ing Eropa sadurunge, nanging ing bagean," kesimpulan sing transparan ditarik.

        "Yen kabeh iki bener (lan sawise artikel babagan rippers lan crematoriums ing Maidan, piye wae sampeyan ora mangu-mangu), mula kita bisa nggawe kesimpulan: 1. Kenapa junta lan Benya mbuwang dhuwit kanggo perang: 2. Amerika Serikat lan Eropa bersatu nutupi perkara iki amarga rong alasan: badan kabeh jinis "sayap tengen" - iki kanggo wong-wong mau, apa sebabe dheweke protes? Kajaba iku, iki nyumbang kanggo rencana Eropa, disuaraake dening almarhum Thatcher: kanggo nyuda "ternak" Ukraina lan Rusia. 3. Lan sing paling penting yaiku bungah, "sayap tengen"! Eropah, Nanging, ing bagean. Kanggo "Svidomo", iku ketok sing padha seneng kanggo pindhah menyang Eropah kanggo spare parts, "kesimpulan ketok digambar."
        http://warfiles.ru/show-56746-ubityh-boycov-nacgvardii-prodayut-na-organy-v-evro
        pu.html
        1. ded10041948
          0
          20 May 2014
          Apa junta lan wong-wong sing cedhak karo dheweke nyedhiyakake "suku cadang"? Nanging bakal padha mbantu? Tau krungu saka kompatibilitas? Milih donor minangka karya sing dawa lan susah, sing ing Ukraina saiki mung ora mungkin amarga bedlam lengkap ing kabeh perkara.
    25. +6
      17 May 2014
      Ayo. Benya minangka tumor kanker ing Outskirts. Nang endi wae dheweke nyemplung, dheweke nindakake trik kotor. Deleng ing maydays kanggo sapa padha mati!
    26. +3
      17 May 2014
      Manuk langka mabur menyang tengah Dnieper... Dnieper bakal dadi kuburane...
    27. Bashkaus
      +4
      17 May 2014
      Aku melas kanggo wong lanang saka Dnipro ing cara Kristen: padha seduced, mikir padha bisa gampang nyekel dhuwit kanggo bullying wong ora bersenjata (Saben uwong, lagi ngomong, iku wong dosa, sawetara ngombe, sawetara cabul). Lan nalika padha teka ... tinimbang saucer karo Piece sethitik biru kang tombol kanggo apartemen ngendi dhuwit, padha nampa kuping saka kuldi mati. Mung siji sing kudu ditindakake - ilang, amarga ... Aku ora mikir yen kanca-kancane bakal nampani dheweke sawise tumindak kaya ngono.
      Nanging wis kaping pirang-pirang dheweke dikandhani menyang ngendi dheweke mlebu ing tong sampah iki, ngrusak jiwane, lan saiki dheweke lungguh, ngeruk sirah lan kandha, "Wah, iku sing ora direncanakake." Nanging sampeyan kudu mbayar kabeh, lan umume.
      Ana telung pilihan: 1-menembak dhewe, 2-muncul ing pengadilan lan digantung, 3-lunga menyang biara lan nglampahi sisa urip kanggo nebus dosa sampeyan.
      1. +3
        17 May 2014
        Quote: Bashkaus
        ...
        Ana telung pilihan: 1-menembak dhewe, 2-muncul ing pengadilan lan digantung, 3-lunga menyang biara lan nglampahi sisa urip kanggo nebus dosa sampeyan.

        Ana pilihan liyane - kanggo pindhah menyang sisih kidul-wétan lan nebus kaluputan karo tumindak.
      2. +8
        17 May 2014
        Aku aran tega Kristen kanggo wong lanang saka Dnipro
        Ora karuwan. Ora Kristen, utawa ateis, ora de jure, utawa de facto.
        Kebetulan, ing edan sing ngapura, wong bisa melas sing ideologis. Lan mung yen padha lunga lan perang karo mungsuh bersenjata. Lan ora kaya nalika referendum: dheweke ngunci awake dhewe ing stasiun polling lan mung nembak wong kasebut.
        Scum perang kanggo dhuwit, utamané marang bangsane dhewe, ora bisa nuwuhake rasa welas asih lan ing kahanan apa wae kudu uwal saka paukuman. Lan apa bakal dadi peluru, noose, nebus getih ing perang utawa ukara pakunjaran - pengadilan bakal mutusake.
      3. +1
        17 May 2014
        bajingan... wong-wong iki ora nglilani sapa-sapa ing naraka melas
      4. 0
        19 May 2014
        Aku setuju karo sampeyan! Nanging ing panemuku, aku bakal nambah titik 4 liyane: Ngapura dhewe, nyuwun marang kanca-kanca kanggo ngapura awake dhewe lan tumindak kaya sing diwajibake saben wong - kanggo mbela Tanah Air. Aku rumangsa ora pati penting karo sapa sing sadurunge, PENTING SAMPAI SAMPAI PERANG MATI AKHIR SAIKI.... IMHA prajurit
    28. +8
      17 May 2014
      Benya Kolomoisky ing repertoare. Kanggo mbuwang, ngapusi, pigura, nyolong - iki kredo wesi. Inggih, sawetara saran kanggo "warga DNEPR": - wong, sampeyan ora kudu nguber freebie larang, biaya peluru = 0,5 hryvnia. keprungu
    29. Tanechka-pinter
      +3
      17 May 2014
      Kolomoisky mikir arep ninggalake Ukraina - "Informasi iki ora dikonfirmasi dening layanan pers administrasi wilayah Dnepropetrovsk."

      Inggih, ya, Hitler, nalika dheweke mutusake ninggalake donya "fana" iki lan mutusake kanggo ngracuni awake dhewe menyang papan sing ora bali, dheweke uga ora ngandhani sapa wae lan bunder sing sempit banget ngerti babagan iki.
      Kolomoisky, nyatane, saiki ora duwe pilihan lan mung ana siji dalan - mung menyang papan sing ora bali maneh" - lan sapa wae sing nulungi dheweke, kudu milih - kanca saiki utawa mungsuh saiki utawa pengadilan rakyat. .Pilihane ora apik - Hitler wis ngerti wektuku lan nggawe pilihan dhewe. Aku nyaranake Kolomoisky nglakoni sing padha.
    30. +2
      17 May 2014
      Wong sampeyan dhewe ing departemen akuntansi kabeh sing sampeyan butuhake kanggo ngalahake formasi bandit Ukrainia!
    31. +8
      17 May 2014
      Iki nyebabake sawetara kedadeyan sing nglibatake "Dnieper", sing nyatakake yen gaji ora ditampa ing dina-dina sing bakal teka ing volume sing dijanjekake, dheweke bakal mandhegake partisipasi ing operasi kasebut.
      Kabeh bener - ora ana ideologi. Tentara bayaran biasa: padha mbayar - bakal perang, yen ora mbayar - ora bakal ana gelut. Wong-wong iki bakal nyembeleh kulawargane dhewe kanggo dhuwit
    32. buser
      +4
      17 May 2014
      Sampeyan kudu naif banget ... Iki satus persen scam !!! Kepiye carane bisa nglumpukake kasugihan ing jaman pasca-Soviet??? Mung "penipu"! Lan ngarep-arep yen kapitalis kaya kaya ngono bakal netepi janji - iki bodho banget! Yen aku dadi pejuang "Dnepr", aku ora bakal nyerang Kidul-Wétan, nanging Kolomoisky lan goyangake kabeh upah sing dibayar saka dheweke, lan nem sasi sadurunge. Utawa spanked kanggo trik kuwi. Ngapunten kanggo Ukraina! Sawetara negara bajingan sing ora wedi !!! Percaya kabeh. Lan Kuchmas, lan Yushchenkos, lan Yanukovychs, lan Tymoshenkos lan swindlers liyane, kang ana akeh banget ...
      1. +1
        17 May 2014
        lan bakal goyangake metu saka kabeh gaji kang utang, lan nem sasi sadurunge. Utawa spanked kanggo trik kuwi.
        Lan paling apik kanggo nindakake kaloro sawise pisanan. Lan kanthi tenang mulih.
    33. + 10
      17 May 2014
      Sponsor Utama
    34. +3
      17 May 2014
      Kaya ing "Wedding in Malinovka", yen ataman kehabisan cadangan emas, bocah-bocah lanang nyebar "ing papat arah." Apa ataman, cah lanang kuwi.
      1. nalim
        +1
        17 May 2014
        ....iku perlu kanggo nerusake tembung: - "yen iki terus, banjur aku dhewe bakal mlaku ing kabeh papat arah"... Umumé, "Wedding in Malinovka" minangka bayangan akurat saka acara saiki ing Ukraina. ..
    35. +3
      17 May 2014
      Kutipan saka: mamont5
      Kutipan saka mainbeam
      yen gaji ora teka ing dina sing bakal teka ing jumlah sing dijanjekake, mula dheweke bakal mandhegake partisipasi ing operasi kasebut.

      Wong lemah. Lan uga nganggo senjata. Ya, kanggo ngapusi dhuwit ...
      Apik Kolomoisky. Lan ing kene kewarganegaraane ora nguciwani.
      Nanging, ketoke, Yu.V ngitung kanggo sasi. prameswari.


      Apa sing dikarepake saka tentara bayaran? Iki hakekate. Yen sampeyan duwe dhuwit, banjur menyang perang, kajaba, mesthi, iku banget mbebayani. Ora ana dhuwit, mula mung arep ngrampog.
      Pancen bener. Wong-wong Yahudi ing saindenging jagad, utawa meh kabeh jagad wis nglawan Benya, meh kaya ing lagu "Kowe arep menyang ngendi Benya nalika sampeyan ditinggal wuda?" . Eduard Khodos dhewe nentang jinis kegiatan iki sing dipimpin Benya, lan Eduard minangka wong sing dihormati ora mung ing antarane wong Yahudi.
      1. Kus Imak
        +3
        17 May 2014
        Kutipan saka KBPC50
        Eduard Khodos dhewe nentang jinis kegiatan iki sing dipimpin Benya, lan Eduard minangka wong sing dihormati ora mung ing antarane wong Yahudi.


        Kanggo jujur, kakers iki mbokmenawa kapribaden kondhang ing Khatsapetovka, nanging ing Israel meh ora ngerti bab wong-wong mau.
    36. Komentar wis dibusak.
    37. + 17
      17 May 2014
      Kabeh Maidan padha! Ora bakal ana "gaji" lan kabeh wong bakal mulih, kalebu kabeh sektor sayap tengen. Banget mbukak! Punika - pasuryan saka "pamaréntahan anyar"!
      1. +2
        18 May 2014
        Nanging, iki dudu alesan kanggo nyerah lan ngenteni dheweke mlayu dhewe. Kita kudu terus-terusan meksa supaya tekanan ora mudhun, nanging mung mundhak. Banjur bakal nggawe pangertèn. Watu gulung ora nglumpukake lumut.
        1. 0
          19 May 2014
          Tentara Ukraina iku pungkasan kabeh
          http://youtu.be/aS6vdaKvgTo
        2. Komentar wis dibusak.
    38. +3
      17 May 2014
      minangka salah siji saka pahlawan film "Wuta Bluff" ngandika, sampeyan mung dibuwang metu kaya suckers. Shaka Lopodmoisky ngumpulake rabble saka 500 wong bodho lan pengin uncalan menyang omah jagal supaya batalyon bakal disigar daging cincang. Nanging, uwong yahudi kuwi nangis bungah---------------------------------] kuldi limang atus kanggo rampasan - sing isih ana mung nggawe sikile. ora bakal bisa ngrasakake luwih matzah yen mercenary sialan nyekel dheweke wong bodho
    39. PiP
      +3
      17 May 2014
      Klasik saka wayang Soviet!
      "Pak Ataman ora duwe cadangan emas lan bocah-bocah wiwit nyebar ing arah sing beda-beda. Yen iki terus, aku uga bakal nyebar ing arah sing beda-beda." (c)
      Mung telung sasi kepungkur aku nganggep yen akeh "slackers profesional", "Maidanovites", etc.. bakal cepet-cepet menyang Garda Nasional kanggo nggawe dhuwit gampang. Nanging padha ora njupuk menyang akun sing iki, apa wae bisa ngomong, WAR, lan ora barricades ing tengah Kyiv karo cookie saka wong manca jenis. Dheweke uga ora nganggep kasunyatan manawa nalika lagi ngeduk parit kabeh musim semi, ora ana sing nandur kentang kanggo dheweke, apa sing bakal dipangan saiki? Siji bab tetep - "karo flail kanggo dalan dhuwur." KALOmoisky isih jinis kasebut ... nalika Kulon weruh kemajuan lan kemajuan ing "demokrasi" Ukraina liwat KALOmoisky lan dhuwit teka, nanging saiki ora gelling piye wae ... IMHO
    40. +2
      17 May 2014
      Iku bakal becik yen mangkono ... nanging saiki duo Kolomoisky-Poroshenko lan sponsor minangka masalah Ukraina.
      Umumé, aku panginten Kolomoisky ora bakal nylametake tentara bayaran ... amarga kabeh acara ora adoh saka Dnepropetrovsk ... Sanadyan dheweke pengin pindhah menyang Odessa lan mulane nyiapake jembatan ing kene ... kita pancene ora seneng. "obah" dheweke ... nanging karo 2 Mei ....
    41. +2
      17 May 2014
      Eh Benya, Benya!
      Apa sing wis ditindakake? wong bodho
      Lan sampeyan ngomong yen sampeyan wong Yahudi!
      Piyé nèk 500 “fingguard” iki teka nang nggonmu njaluk upahé?.....!
      Iki dudu tentara rakyat utawa milisi. Dheweke ora duwe prinsip ideologi lan ora sopan! Lan padha ora bakal sijine iku ing meter! Sampeyan ora bisa njaluk karo wesi soldering!
    42. Arh
      +1
      17 May 2014
      Sampeyan ora kudu mangsuli kabeh, pengkhianat !!!
    43. +3
      17 May 2014
      Mung siji wong wadon sing metu saka jendhela lan mbengok kanthi bungah:
      - "Hei, kowe bali saka kidul, sampeyan wis samak!"

      Mbah ora mung wani, nanging uga pinter!
    44. +1
      17 May 2014
      Wong lanang saka Dnepr! Ing taun 70-an, kulawarga kita duwe penyedot debu Dnipro. Dheweke njerit banter, nanging ora nyedhot. Kayane sampeyan duwe siji takdir - tumpukan sampah. Dheweke bakal nggunakake lan mbuwang. Ing endi sampeyan ndeleng wakil saka wong sing dipilih mbayar dhuwit?! Nyedhot, "Dnipro", nyedhot ...
    45. +2
      17 May 2014
      Kutipan saka: PENZYAC
      Quote: Bashkaus
      ...
      Ana telung pilihan: 1-menembak dhewe, 2-muncul ing pengadilan lan digantung, 3-lunga menyang biara lan nglampahi sisa urip kanggo nebus dosa sampeyan.

      Ana pilihan liyane - kanggo pindhah menyang sisih kidul-wétan lan nebus kaluputan karo tumindak.


      Ing kene, aku ora setuju karo sampeyan - wong sing ngiyanati sepisan bakal ngiyanati maneh lan maneh. Iki pengalaman kabeh acara sadurunge ... Mung kanggo tembok!
    46. +5
      17 May 2014
      1. 500 u.b.l.y.d.kov* 3 m saka clothesline + 6 m (pindho) ing Kolomoisky = 1506 m
      1506 m * 0,7 rubel = 1054 rubel 20 kopecks.
      2. 0,05 m kubus saka Papan unedged kanggo dhingklik 0,05 * 2300 = 115 samubarang kang angel.

      Total 1169 rub. 20 kop

      Aku mikir kita bisa ngatasi ....
      1. PiP
        +1
        17 May 2014
        Quote: Ireng
        Total 1169 rub. 20 kop

        Kepiye peti mati? Ayo padha nindakake kanthi biaya dhewe ... ngguyu
    47. +1
      17 May 2014
      Kolomoisky bisa menyang ngendi wae - kanthi dhuwit, dheweke ngrasa ing omah ing endi wae, nanging Avakov lan kanca-kancane kudu mangsuli.
      1. usn2garin
        +4
        17 May 2014
        Dheweke bisa lan bakal lolos, nanging bakal angel banget, umume dheweke ninggalake akeh banget lan ora ana sing butuh, dheweke bakal ngetokake dhuwit lan ngubur dheweke kanthi tenang. Siji-sijine pilihan yaiku transisi lengkap menyang posisi ilegal sing padha karo penjahat Nazi ing Argentina, nanging bakal angel banget, asete bakal dipantau dening kabeh wong sing bisa nggayuh dheweke, lan kesalahan pisanan bakal nyebabake pati, mung pembayaran awis. liwat goblok bisa, nanging ing awis Sampeyan uga ora bakal suwe.
        1. ded10041948
          0
          20 May 2014
          Iku ing 50s sing bisa mlayu adoh karo dhuwit nang endi wae adoh lan sepi mudhun ing lendhut. Dina iki, ing jaman komputer, buronan kuwi katon ing pembayaran pisanan. Lan bakal ana akeh wong sing pengin nyekel klien, saka struktur resmi lan saka pribadi (ing antarane sing terakhir, peretas - kaya kutu ing mongrel keblasuk!)
    48. +2
      17 May 2014
      Yen mung padha ketegangan pungkasan saka convolutions, banjur padha bakal sadhar yen padha bakal njaluk kick kabeh pasuryan saka KALomoisky. Iku bakal sirna rauh. Dheweke kudu njupuk bal sadurunge kasep, lan ora nembak wong.
      1. +2
        17 May 2014
        Dadi ora ana gunane kanggo nyenyet, sampeyan wis ngalem banget hi
    49. +1
      17 May 2014
      Kolomoisky bakal ilang ing ngendi wae

      Es kapak biaya sethitik liyane, nanging aku kita bisa chip kanggo alesan apik
    50. + 12
      17 May 2014
      Iki, Kamulyan kanggo Ukraina..
      1. 0
        17 May 2014
        Lan pusaka "emas" iki paling mungkin digolongake ing luar negeri.
      2. +3
        18 May 2014
        Quote: MIKHAN
        Iki, Kamulyan kanggo Ukraina..
    51. 0
      17 May 2014
      Bisa ngguyu dheweke (Kalomoisha) nganti suwe, nanging dheweke wis nindakake akeh masalah, lan terus. Kepiye carane mungkasi dheweke? Kita kudu mikir babagan iki. Ya, apa ora ana cara nglawan Beni-bata, mesthine ana Zheglov kanggo dheweke.
    52. 0
      17 May 2014
      Kutipan saka: tnt59
      polisi modern

      Kelompok Kejahatan Terorganisir
    53. +2
      17 May 2014
      Ora mine.
      "Sampeyan ing dhataran gosong, meter sawise meter
      Bandit saka klompok Dnepr mlaku ing Ukraina
      Mbayar kanggo pisanan utawa kaloro
      Pisanan. Kapindho.
      Saben-saben wong klelep ing ngisor gunung
      Dheweke bakal mlebu NERAKA sawise sampeyan ... "
      Inggih, babagan Kolomoisky. Banjur malah wong Yahudi diaspora wiwit nolak wong. Ikhlas.
    54. +2
      17 May 2014
      Aku mutusake ora menehi dhuwit kanggo nyedhiyakake produk Dnepropetrovsk - aku ngapura sampeyan.
    55. usn2garin
      +2
      17 May 2014
      Kutipan saka kosh
      Quote: Raksasa Pikiran
      Kolomoisky bakal lunga menyang luar negeri lan mbuwang personel batalyon kanggo dhuwit. Banjur prajurit-prajurit iki bakal mangsuli ing pengadilan kanggo kejahatan perang, lan pimpinane bakal ngguyu nang endi wae ing Israel.

      Apa sampeyan mikir ing Israel ora bakal takon marang Odessa? Aku mikir dalan menyang Israel ditutup kanggo dheweke, kajaba kanggo kasur. Nanging malah ana, sing perlu oligarki miskin.

      Sampeyan ora kudu mikir yen Kalomoisky minangka oligarki sing mlarat, nanging saiki dheweke cepet kelangan bisnis, nanging ora kelangan dhuwit, aku ngetutake kabeh desas-desus lan spekulasi ing wilayah iki, lan ketoke dheweke sacara methodically lan cukup kompeten nggabungake asete (uga , apa sing bisa ditindakake ing kahanan iki) lan njupuk ing luar negeri, luwih tepat, dheweke wis duwe dhuwit ing luar negeri, saiki dheweke mung nyoba ngoptimalake kahanan iki lan mbatalake kabeh sing ditampa menyang zona aman.
    56. +1
      17 May 2014
      Kalomoisky minangka master tembunge. Dheweke kepengin menehi kewajiban, nanging dheweke kepengin mbalekake. Sing duwe, nanging.
    57. +1
      17 May 2014
      Hmmm. Patriotisme Svidomite kudu dibayar kanthi apik. Ora ana patriotisme tanpa dhuwit. Aksioma anyar ing donya yaiku Ukrainia. Sapa sing bakal mangu-mangu, tuan-tuan Svidomo... am
    58. OSckaR
      +1
      17 May 2014
      dheweke arep lunga, dheweke pindhah saka Kyiv, dheweke ora bakal ninggalake dheweke
    59. 0
      17 May 2014
      Ya, yen ora nampa dhuwit, dheweke bakal nindakake operasi punitive marang Kolomoisky.
    60. 0
      17 May 2014
      Wong sial, Donetsk butuh radio mobil supaya bisa nyiarake ing sisih tengen apa sing nunggu saka Beni - mungkin dheweke bakal mikir babagan iki!!!! Ya, leaflet kanthi panjelasan. Murah tapi piye...
    61. +1
      17 May 2014
      Pendhudhuk kutha lan desa ngendi sing disebut. "ATO" kudu motret lan videotape kabeh pasukan punitive Ukrainia wani - rauh nembak iki bakal migunani!
      Surf Internet (kabeh jinis VKontakte lan Twitter), ngendi mercenary iki gumunggung katon heroik karo bedhil mesin ing tangan - lan nyalin.
      Ora adoh dina bakal entuk apa sing pantes adhedhasar foto kasebut.
      Yen dheweke ora gantung diri ing wektu iki.

      Kirim rincian punishers ing Internet - supaya ibune ngujo sing padha nglairake.
      Lan supaya kabeh tanggane ngerti sapa sing ditangani - deleng, omahe wong tuwa bakal diobong kanggo putrane ...
    62. Siberia2183
      0
      17 May 2014
      Kaya ing "Wedding in Malinovka", yen ataman kehabisan cadangan emas, bocah-bocah lanang nyebar "ing papat arah." Apa ataman, cah lanang kuwi.

      bakal padha mlayu lan ndhelik ing bolongan
    63. lor
      0
      17 May 2014
      Scam standar "saka Benya". Mung i.d.iotushka lengkap sing bisa percaya yen kabeh bakal beda. Iki nyaranake kesimpulan babagan kemampuan mental wong Dnieper iki.
    64. +1
      17 May 2014
      "Nalika aku nindakake, aku yakin, lan saiki aku ngandhut. Kalomoisky minangka "rogue legendaris. Dheweke malah ngapusi Berezovsky "(c) Putin. Apa peserta Dnepr dudu Berezovskys? Ora. Lan ora luwih elek babagan scammers. Lan tendensi, kaya nalika dibagi bandha dening pirates. Kurang rejeki, luwih gedhe bageane. Iki nalika sampeyan kudu mateni wong. Lan nalika mbayar, banjur ... 120 ewu rubel kanggo komandan? ... Aja ngomong ...
    65. Bormental
      0
      17 May 2014
      Uncalan ing sisih! Break wong forge!
    66. stranik72
      0
      17 May 2014
      Aku ora mikir iki, totoan banget ing partai iki, sing "ideologis" dikumpulake ing kono (ing batalyon punitive), wis diuji ing pembunuhan, padha banget regane, ing wektu "misi" master bakal miwiti tenan matèni wong mengko. Nanging aja ana sing mangu-mangu yen dheweke bakal dipateni, aja ana sing mangu-mangu babagan asil apa wae kanggo Ukraina, batalyon Kolomiysky minangka batalyon wong sing wis mati, iki nyatane lan ing prinsip ora butuh dhuwit, dheweke wis nggawe. pilihan, cacing kuburan sing rega. Bapak-bapak, maca sejarah, iku luar biasa ing prediksi kepungkur, kanggo wong sing ngerti carane mikir ing saiki.
    67. 0
      17 May 2014
      Iku wektu kanggo njaluk sibuk karo obliteration fisik saka Yudas bloodiest. Nggawe dhaptar mungsuh lan nerbitake. Lan mudhun menyang bisnis, ayo.
    68. dmitrij.blyuz
      0
      17 May 2014
      Pitakonan cilik. Apa Kolomoisky wis ditambahake ing dhaptar kanggo digulung? Katon ana peluru lan semen.
    69. PRN
      0
      17 May 2014
      PITIK DITANGGUNGI ing musim gugur, nanging penjaga fecal ora bisa urip nganti musim gugur!
    70. 0
      17 May 2014
      Oh cah Kolomeisky. Aku wonder apa samesthine karo scammer kuwi? Apa kabeh bandit bakal dipateni sajrone perang? Utawa dheweke bakal bisa njupuk sawetara barang sing enak kanggo dheweke? Yen aku dadi wong sing paling cedhak karo aku, aku bakal mikir cepet-cepet mlebu lemah. Amarga sanajan Kolomeisky ing pesawat sesuk menyang tanah kelairan sajarah, dhuwit bakal gonjang-ganjing saka asisten paling cedhak. Lan goyang ora bakal karo ancaman kosong ...
    71. Simonov
      0
      17 May 2014
      Kutipan: Ascetic
      Kutipan: Alexander Romanov
      Saiki ing batalyon iki dheweke bakal ngerti yen dheweke bakal lunga lan, ngidoni ATO, dheweke bakal cepet-cepet nggoleki klien sing duwe utang.


      Ya, yen Kolomoish Abramovich diapusi, banjur apa sing ngalangi dheweke nindakake perkara sing padha karo Ukrainia gedhe saka Lokhoina?

      Ora. Oligarki, dheweke uga ora nyetel awake dhewe kanggo nyedhot dhewe. Dheweke ora bakal entuk, lan mulane bakal bodho ngrampok warga sipil.
    72. +1
      17 May 2014
      Sing pisanan sing teka ing kana bener-bener nampa 6-12 ewu hryvnia - 600-1000 dolar AS + tunjangan, seragam. (Iki mung kanggo wong-wong sing ngliwati tentara utawa sektor). t supaya sampeyan lunga, padha janji, nyatane - manggon lan Feed dhewe kanggo sasi kanggo 800 dolar, mung njupuk ngendi wae padha ngomong ... Mungkin SMS bakal teka, padha bakal ndhukung sampeyan kanggo 5 hryvnia ... Conscripts, 18- sluts taun-lawas, sing panganan dening ibu, sing ngadeg ing checkpoint kanggo dina karo tas - iki "tentara" Ukraina?
      Aku ora nyritakake crita horor, aku manggon ing kene...lan aku nulis apa sing dakdeleng.
    73. 0
      17 May 2014
      Tentara bayaran fasis...
    74. +1
      17 May 2014
      Aku nabrak Benya. Ing tangan siji, apa jenis wong Yahudi nyata tetep janji kanggo mbayar apa-apa? (Wong-wong sing kerja kanggo dheweke isih durung nampa apa-apa saka Prokhorov).
      Ing sisih liya, Benya, iki dudu "kreatif" inteligensia Rusia. Wong-wong sing padha bisa ngobong sampeyan urip (ora peduli karo "Holocaust").
      Ketoke, sampeyan duwe dalan sing dawa menyang negara sing anget - Israel. Tanah Prajanjian, ing ngendi wong-wong kaya kowé padha ngumpul.
    75. Ivan 63
      0
      17 May 2014
      Aku wis ngomong, saiki kanggo pungkasan wektu, kanggo "oligarki Rusia", yen padha ora "ngeculake" Khokhlyatskys lokal, banjur gedhe lan adil "panyuwunan" kanggo jawaban bakal katon, nanging iki ora bakal dadi. "Pemberontakan Rusia" - bakal nyoba lan paukuman mati bakal digunakake, aja ana sing mangu-mangu.
    76. Mih
      0
      17 May 2014
      Apa sing bisa ditindakake wong Yahudi miskin?
      Sampeyan ngerti yen dheweke ora melu.

      Rabinovich, ngandika ing debat, ora ndhelikake kasunyatan sing ...
      Lan iki menehi inspirasi lan kapercayan. Aku tansah ngurmati wong jujur ​​sing ora ndhelikake bangsane, ndhelikake tegese ora ngajeni awake dhewe lan leluhure.
      Reinventing sajarah bisa bali minangka boomerang liwat kepala penulis.
    77. Komentar wis dibusak.
    78. Komentar wis dibusak.
    79. 0
      18 May 2014
      Ana sing pengin menehi pencerahan babagan apa sing kedadeyan karo batalyon khusus Ukrainia "Donbas". Miturut media, dheweke isih ora bisa dikalahake. Ing blog, milisi uga ora nglaporake kerugian ing pihake.
    80. 0
      18 May 2014
      Mercenaries politik - "Conchita" kanggo wong-wong mau mengko. Kabeh mau bakal kejiret ing setahun lan rampung supaya gambar elit Ukrainia ora rusak!
    81. 0
      18 May 2014
      Kayane kabeh sejarah negara minangka penipuan lengkap ing kabeh.
    82. Bormental
      0
      18 May 2014
      Nalika padha mbayar kanggo kontrasepsi digunakake?
    83. Vlad Gor
      0
      18 May 2014
      Kayane ora kabeh wong ing Israel seneng karo Kolomoisky. ya
    84. RAF
      0
      18 May 2014
      ngguyu "The Dniproites" wis ngaco!!! Sampeyan ora kudu njupuk tembung iki oligarki kurang ajar ing Rusia, utawa liyane, nganti sampeyan njupuk wong-wong mau minangka sabab. "The Dniproites" metu saka kidul-wétan!!! Go to your banderlogia!!!
    85. 0
      18 May 2014
      Kalomoisha iku wong Yahudi sejati nglirik Dijogo ngguyu
    86. 0
      18 May 2014
      Iki saka seret ing Krasnoarmeysk "saka fanar" mateni wong loro, siji ditembak ing sikil. Siji digawa menyang Donetsk; ahli bedah ujar yen sikile bakal dipotong. Penambang tambang Pokrovskaya.
      Jendhela 9 jubin ditembak karo bledosan geni...tembak endi?? "Apa sing dianggep?"
      Sapa wae sing wis dadi tentara ngerti yen ngarahake bedhil menyang wong dilarang! Pancen ora ana ancaman kanggo urip.
      "Rabble" iki wis siyap, nuding ing weteng. Prajurit..
      sopo sing ngumpul nang kono?? Chofany PPC...
      Ing wayah wengi padha nyorot ramp lan pengin diobong ... bajingan langsung mlayu ...
      Kita nyoba kanggo mencet lawang ... kok? Ora ana wong ing ngendi wae. Voting ana ing dalan, sing ora mandheg ... boobies ...
    87. Kaigal
      0
      18 May 2014
      Ketoke, sawise Maidan, wong-wong wiwit nyenengi obat-obatan, dheweke weruh urip nyata ing saubengé.
    88. SLAVJYNIN
      0
      18 May 2014
      Kutipan saka mainbeam
      Nanging liwat wektu, dadi cetha yen janji Kolomoisky beda banget saka kasunyatan.

      Kaya kabeh janji politisi Ukraina!!!! Kesel kabeh iki!!! Apamaneh politisi Bandera bengok-bengok yen ana perang!!!! Apa perang kurang ajar! Sapa sing gelut karo sapa????
    89. 0
      19 May 2014
      [quote=Cristall] Luwih becik yen mangkono...nanging saiki duo Kolomoisky-Poroshenko lan sponsore dadi masalah kanggo Ukraina..
      Umumé, aku panginten Kolomoisky ora bakal nylametake tentara bayaran ... amarga kabeh acara ora adoh saka Dnepropetrovsk ... Sanadyan dheweke pengin pindhah menyang Odessa lan mulane nyiapake jembatan ing kene ... kita pancene ora seneng. kang "obah" ... nanging karo 2 Mei ....[/qu

      Ngalahake wong Yahudi, nylametake wong Yahudi.
    90. Komentar wis dibusak.
    91. minaco
      0
      19 May 2014
      Gajine lagi telat, isin-isin, delok-delok, makhluk-makhluk sing kebacut nyambut gawe.
    92. EvgTan
      +1
      19 May 2014
      partisan Yarosh!
    93. Komentar wis dibusak.
    94. 0
      19 May 2014
      Sampeyan kudu mbayar kesalahane. Paling ora gaji.
    95. 0
      19 May 2014
      Dheweke ora bisa ngedol kanthi bener. Umumé, Ukrainia gedhe. getih Yahudi iku pasukan elek. Kasus Afrika!
    96. 0
      19 May 2014
      Sampeyan mung kudu ngalahake basis moneter Coloma - njupuk simpenan lan akun saka Privatbank. Iki pancen bakal dadi pukulan kanggo ngalahake Yudas iki :))
    97. pink
      0
      20 May 2014
      Ora let suwe ora ana apa-apa kanggo mbayar gaji, banjur wong bakal tangi saka kursine ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"