Kaya piso ing Roshen

186
Calon presiden Ukrainia Petro Poroshenko nyoba kanggo njaga untung dhuwur saka bisnis ing pabrik gula-gula Roshen. Tanpa penghasilan iki, Poroshenko ora mungkin bisa ngangkat kursi kepala negara Ukrainia.

Kaya piso ing Roshen


Mung wingi, media Ukrainia metu karo informasi yen pemegang saham MKF (Pabrik Konfeksi Mariupol), yaiku bagean saka Roshen Poroshenko, mutusake kanggo miwiti prosedur kanggo nutup perusahaan kasebut. Ing wawancara karo portal bisnis "Modal" Wakil Direktur Jenderal IFF Konstantin May ngandika:

Kita durung ngerti apa sing bakal kita tindakake: liquidate entitas legal utawa nutup kabeh produksi. Kaputusan wis digawe, nanging saiki kita mikir apa iki pungkasane bakal mungkasi karya pabrik.


Dina iki agensi Interfax, ngrujuk marang para pemegang saham pabrik gula-gula Mariupol, nyebarake informasi yen publikasi wingi diduga salah. Perwakilan saka manajemen IFF nyatakake:

Ing tanggal 15 Mei, informasi babagan mandap sing ngetokake sekuritas liwat likuidasi kanthi keputusan badan tertinggi sing ngetokake sekuritas lan informasi babagan owah-owahan ing komposisi pejabat sing ngetokake sekuritas kasebut kanthi salah dikirim ing basis data informasi publik Komisi Sekuritas Nasional lan Pasar Saham.


Kantor perwakilan Mariupol Roshen duwe spesialisasi ing produksi biskuit lan permen. Total volume produksi, miturut pejabat situs, gunggunge nganti 20 ewu ton saben taun.

Pembeli utama produk dumunung ing wilayah Ukraina dhewe, uga ing negara CIS. Nganti pertengahan Mei taun iki, IFF ngirim volume gedhe produk (nganti 2 ewu ton saben taun) menyang Crimea. Tanggal 14 Mei, Natalya Penkovskaya (kepala dokter sanitasi Republik Crimea) ngenalake larangan penjualan produk saka pabrik Ukraina ing Crimea. Larangan Crimean ora mung mengaruhi produk Roshen sing diprodhuksi ing pabrik ing Lipetsk.

Ayo kita ngelingi yen dina liyane Poroshenko nampa kejutan sing ora nyenengake ing wangun penyitaan akun Roshen ing bank-bank Rusia. Jumlah total aset sing dicekel ngluwihi 2,5 milyar rubel.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    186 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 204
      17 May 2014
      Sampeyan pembunuh lan panggonan sampeyan ana ing neraka!! Langsung ..... sialan!!
      1. + 73
        17 May 2014
        Quote: psikolog
        Sampeyan pembunuh lan panggonan sampeyan ana ing neraka!! Langsung ..... sialan!!

        lan dheweke ngira yen bakal nyiram Rusia kanthi telek lan kabeh bakal apik. Umume, dheweke janji bakal nambah hubungan karo Rusia sajrone telung wulan. Aku mung kelalen takon ing Kremlin apa dheweke pengin komunikasi karo dheweke? Paling kamungkinan liwat perantara. Lan kursi bisa wobble ing wong kanggo dangu yen Tymoshonko bakal nerusake revolusi
        1. + 71
          17 May 2014
          Kutipan saka: punk
          dheweke panginten bakal siram Rusia karo sh * t lan kabeh bakal nggoleki

          TETEP! wong kaya Poroshenko kudu ulig karo rubles! Kanggo wong kaya dheweke, dhuwit iku Gusti Allah lan setan lan makna urip ...
          1. + 21
            17 May 2014
            Saiki sujud ing Rusia, lan sampeyan ora bakal dadi presiden suwe, yen sampeyan wis dadi siji.
            1. + 29
              17 May 2014
              Kutipan: ZU-23
              saiki lungkrah...

              Amerika х_ol_уй.
              Punika kasus tartamtu saka daya tuku.
              Dhuwit, tegese oligarki, wis suwe mrentah ing Ukraina.
              Rada, mung layar kanggo tycoons konco-the-layar, sing pancene ngontrol lan ngontrol acara ing Ukraina saiki.
              Ketoke, Ukraina mung pantes kanggo Presiden maling kuwi
              Kabeh padha rake...
              1. + 28
                17 May 2014
                Kutipan saka zanoza
                Ketoke, Ukraina mung pantes kanggo Presiden maling kuwi

                Inggih, setengah negara kudu bodho kanggo milih antarane Yulia lan huckster iki. Nyuwun
                1. + 20
                  17 May 2014
                  Kutipan: ZU-23
                  Kutipan saka zanoza
                  Ketoke, Ukraina mung pantes kanggo Presiden maling kuwi

                  Inggih, setengah negara kudu bodho kanggo milih antarane Yulia lan huckster iki. Nyuwun

                  sapa wae sing dikandhakake negara-negara iku sing dipilih sad
              2. Komentar wis dibusak.
              3. gsg955
                +4
                17 May 2014
                TEPAT. Topi Senka uga.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. + 54
            17 May 2014
            Kutipan saka Nick
            Kutipan saka: punk
            dheweke panginten bakal siram Rusia karo sh * t lan kabeh bakal nggoleki

            TETEP! wong kaya Poroshenko kudu ulig karo rubles! Kanggo wong kaya dheweke, dhuwit iku Gusti Allah lan setan lan makna urip ...

            Ora diskon kanggo gas, nanging ngremukake bisnis - bisnis kabeh panyengkuyung junta pro-Amerika! Kanthi kabeh cara. KABEH!!! Tanpa preduli karo kabeh jinis perjanjian, perjanjian lan norma sing ditindakake dening para ahli ekonomi pengkhianat - liberal! Lan nyelehake kabeh nyalahke ing "mitra" Ukrainia. Kanthi swara banter. Supados kupingipun keprungu, ojo mumet kaya biasane, kaya-kaya njaluk ngapura hak hukum! Minangka tuntutan Pindo..Soviet nistha. Transit gas sing aman menyang Eropa kudu dipesthekake dening wong Eropa Gay dhewe, sing nggawa junta menyang kekuwatan. Dheweke kudu ngurus pompa gas menyang fasilitas panyimpenan. Eropah, kang, bebarengan karo master jaban rangkah, sangsoro Yanukovych saka daya, kudu mbayar utang junta yen arep kanggo mrentah negara pseudo iki.
            1. Sinara70
              +4
              17 May 2014
              Kabeh bener!!!!
              Yen Turchinov lan Perusahaan ora mbayar GAS, tutup katup kanthi TIGHTLY!!!!
              Lan supaya Mbah Merkel mbayar pasokan GAS KAMI menyang Kyiv!!!!
              Dheweke kanca karo Turchinov lan Yulia.!!!
              1. +8
                18 May 2014
                Ora perlu diblokir! Demi Allah! Cukup ngomongake wong Eropa yen iki gas ing meter, mangga mbayar bisnis sampeyan, pira biaya sampeyan! Nanging dhuwit - please!!!
                1. +3
                  18 May 2014
                  ora, ora, ora, kita mung kudu meksa wong-wong mau kanggo tuku gas ing tapel wates karo Ukraina, lan banjur supaya wong-wong mau nyuda saka lurung-lurung lan pets piyambak
                2. +1
                  19 May 2014
                  Eropa WESTERN ORA NGERTI tembung-tembunge! Dadi saiki wis wayahe kanggo miwiti bisnis, lan sampeyan bakal weruh dheweke bakal kelangan emosi!
                3. Komentar wis dibusak.
              2. +5
                19 May 2014
                Analis Gazprom nyatakake yen ing pungkasan taun tarian "Sapa sing ora beku iku Muscovite" bakal populer ing Ukraina.
            2. Sinara70
              +2
              17 May 2014
              Kabeh bener!!!!
              Yen Turchinov lan Perusahaan ora mbayar GAS, tutup katup kanthi TIGHTLY!!!!
              Lan supaya Mbah Merkel mbayar pasokan GAS KAMI menyang Kyiv!!!!
              Dheweke kanca karo Turchinov lan Yulia.!!!
            3. +2
              18 May 2014
              Sanksi kanggo pasokan produk Ukrainia menyang Uni Pabean....
          4. +4
            17 May 2014
            Kutipan saka Nick
            Kutipan saka: punk
            dheweke panginten bakal siram Rusia karo sh * t lan kabeh bakal nggoleki

            TETEP! wong kaya Poroshenko kudu ulig karo rubles! Kanggo wong kaya dheweke, dhuwit iku Gusti Allah lan setan lan makna urip ...

            Bener, amarga parasha iki, Ukraina wis sebagian swayed.
            1. 0
              19 May 2014
              Ayo ngalahake dheweke!
          5. + 10
            17 May 2014
            Beku akun, tekanan lan alon-alon bisnis ing Rusia.
            p.s. lan "kanca-kancane".
            Lan ahli ekonomi liberal kita uga - sawise kabeh, dheweke isih nyengkuyung ide nyuda pajak - dheweke nawakake minangka alternatif kanggo proposal kanggo mbangun dalan ing negara, industri lan nandur modal dhuwit ing negara kasebut.
          6. + 17
            17 May 2014
            Aku setuju karo sampeyan!!!
            Iku wektu kanggo crush Kolomoisky ing Rusia negatif duka , amarga Privatbank dheweke duwe sawetara rolas cabang ing kutha-kutha Rusia...
            1. +5
              17 May 2014
              Quote: _ pendapatku
              Iku wektu kanggo crush Kolomoisky ing Rusia

              Dheweke rampung tuku anak perusahaan Privatbank Moskow! Lan informasi wis katon yen Privatbank wis dadi kumis! Nanging nganti saiki mung gosip!
              1. +2
                17 May 2014
                aja tuku, nasionalisasi.
            2. nalim
              + 11
              17 May 2014
              JANCOK iki wis ing tekanan. "Putri Moscow" (Moskomprivat Bank) wis diremuk dening BinBank kita.
            3. +2
              17 May 2014
              Quote: _ pendapatku
              bank pribadine duwe sawetara rolas cabang ing kutha-kutha Rusia ...

              Sampeyan bakal ngapura kanthi loman, nanging MoskomPrivat Bank saiki wis dadi milik BinBank wiwit April 2014. Mergo ngono!
          7. + 12
            17 May 2014
            Kutipan saka Nick
            Kanggo wong kaya dheweke, dhuwit iku Gusti Allah lan setan lan makna urip ...


            Aku wis suwe nemokake panggantos produk pabrik Poroshenko kanggo kulawargaku, lan aku ora mung milih.
            1. +8
              17 May 2014
              Rusia duwe pabrik confectionery dhewe! Aku wis suwe ora tuku permen dill! Lan umume, luwih becik mangan apel, pears, honeysuckle, lan woh wohan beri saka kebon sampeyan dhewe!
          8. +7
            17 May 2014
            Kutipan saka Nick

            TETEP! wong kaya Poroshenko kudu ulig karo rubles! Kanggo wong kaya dheweke, dhuwit iku Gusti Allah lan setan lan makna urip ...

            Aku ora bisa push karo ruble, mung karo dollar. Nanging aku ora tuku produk Roshen maneh, utamane amarga Alenka Moskow luwih enak tinimbang Olenka Roshen.
            1. +5
              18 May 2014
              Aku ora bisa push karo ruble, mung karo dollar.
              Lan aku EURO! Lan aku ngandhani Portugis yen ROSHEN iku radioaktif (sawise Chernobyl)
          9. +3
            17 May 2014
            Nit iki duwe produksi ing Rusia. Nasionalisasi kanthi cepet!
            1. Syur
              +1
              17 May 2014
              Iku aneh sing isih ana soko ana, lan iku jenis kang.
        2. kamulyan45
          + 26
          17 May 2014
          Kutipan saka: punk
          Quote: psikolog
          Sampeyan pembunuh lan panggonan sampeyan ana ing neraka!! Langsung ..... sialan!!

          lan dheweke ngira yen bakal nyiram Rusia kanthi telek lan kabeh bakal apik. Umume, dheweke janji bakal nambah hubungan karo Rusia sajrone telung wulan. Aku mung kelalen takon ing Kremlin apa dheweke pengin komunikasi karo dheweke? Paling kamungkinan liwat perantara. Lan kursi bisa wobble ing wong kanggo dangu yen Tymoshonko bakal nerusake revolusi


          Nalika aku ngerti, "kanggo nambah hubungan" tegese pilihan Ukrainia - kanggo njaluk dhuwit, discounts, pembayaran ditanggepi, etc. lan liya-liyane.
          Politisi sing kuat, sayangku! wassatShit, smear, lan banjur, kaya ora ana apa-apa, nambah sesambetan!
          1. SMV
            SMV
            +9
            17 May 2014
            Minangka tansah ing gaya.
          2. gsg955
            +6
            17 May 2014
            Dadi apa sing dikarepake? Akèh-akèhé wong sing ngemis lan tukang ngapusi.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Komentar wis dibusak.
          3. +3
            17 May 2014
            Lan GDP ngrungokake, mikir, lan ... meneng! Mulane "coklat" lan "kelinci" liyane repot lan kuwatir, Putin ... meneng !!! ngguyu
        3. Komentar wis dibusak.
        4. +5
          17 May 2014
          Kutipan saka: punk
          Quote: psikolog
          Sampeyan pembunuh lan panggonan sampeyan ana ing neraka!! Langsung ..... sialan!!

          lan dheweke mikir yen bakal ngubur Rusia nganggo sh * t lan kabeh bakal apik. Umume, dheweke janji bakal nambah hubungan karo Rusia sajrone telung wulan. Aku mung lali takon Kremlin yen dheweke pengin komunikasi karo dheweke?... .

          Wong-wong kita siyap rembugan karo sapa wae, kalebu presiden Khreshchatyk, nanging mung yen ana sing diomongake.
          1. +1
            17 May 2014
            Kremlin ora duwe apa-apa kanggo ngomong karo "penghuni anyar" Khreshchatyk - pisanan, pembayaran kanggo Rusia ngguyu gas, "permen mengko"!
        5. + 10
          17 May 2014
          Kutipan saka: punk
          lan panginten kang bakal siram Rusia karo sh * t lan kabeh bakal nggoleki

          Dheweke mikir yen bakal nambah modal kaping sepuluh kanthi njupuk jabatan presiden, siji bab sing duwe pabrik lan liyane sing duwe kabeh lan kabeh wong ing negara.
          1. + 16
            17 May 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            bakal nambah modal sepuluh tikel kanthi njupuk jabatan presiden.

            Lan saka getih manungsa sing tumpah, sajrone kepinginan dadi presiden, dheweke bakal nggawe Hematogen.
            Dheweke dhewe banjur bakal mangan dheweke. Gulung!!!!!!!!!

            Nanging kita yakin manawa saben anggota forum bisa nemokake produk PoRoshen kanthi gampang ing toko. Kajaba iku, pangiriman ora taun kepungkur, nanging saiki ...
            Lan ing tas karo hadiah anak kanggo Taun Anyar, sampeyan bakal nemokake tumpukan tsukerki merek iki. Aku mangertos sing iku ora ing karsane kanggo milih, nanging hucksters sing ngrampungake peparingé iku hucksters kuwi.
            Sing. Saben rubel sing kita duwe bakal dadi peluru kanggo wong Ukraina.

            Nglumpukake kabeh "confiture" iki saka Rusia, lan kumpa menyang pipa. Gantian gas...
            1. +2
              18 May 2014
              Umumé, aku ora tau tuku permen sing mung diprodhuksi dening pabrik gula lokal lan wis suwe dikenal. Saiki kita mung tuku coklat lokal "Slavyanka" lan "Rusia".
          2. MBA78
            + 10
            17 May 2014
            manungsa waé! Kanggo kabeh panuku permen Roshen - permen saka pabrik iki mbebayani kanggo kesehatan sing larang regane lan kesehatan anak-anake amarga ... ngemot 100% GMO ... padha ngrusak kesehatan ing tingkat genetik ... urgently! mandheg mangan permen
            1. +1
              17 May 2014
              Kita wis ora "konsumsi" kanggo dangu! Malah sadurunge Maidan! Kita luwih TASTIER!
          3. +2
            17 May 2014
            Manis ora bisa tenang utawa nyenengake negara sing luwe! ngguyu
          4. +1
            17 May 2014
            Alexander Romanov

            Dheweke mikir yen bakal nambah modal kaping sepuluh kanthi njupuk jabatan presiden, siji bab sing duwe pabrik lan liyane sing duwe kabeh lan kabeh wong ing negara.

            Pancen bener. Ana contone. Putra saka Yanuca kanthi cepet dadi miliarder. Lan kabeh wong kepengin.
        6. +2
          17 May 2014
          lan jujur, g.o.v.n.o iku ora coklat ... setengah soy.
        7. +2
          17 May 2014
          Ya, ora ana Proshenko lan ora ana Tymoshenko - mung ana wong Yahudi lawas sing presumptuous
        8. 0
          17 May 2014
          Nyatane, pabrik-pabrik ing Rusia isih operasi normal. Dadi wong Cossack iki nyoba njagong ing kursi loro bebarengan.
      2. + 19
        17 May 2014
        Babai urip lan sehat lan dheweke dhewe nyatakake ing video kasebut

        1. +6
          17 May 2014
          Babai ayu eseman Sugeng lair anakku!!!
        2. +3
          17 May 2014
          Bravo, BABY! Rusia seneng kanggo sampeyan! tresna
      3. Daemon
        + 10
        17 May 2014
        Aku nyengkuyung satus persen, junta kabeh duwe panggonan lan Yanyk kanggo nyerahake garudha emas uga ana !!!
      4. 0
        17 May 2014
        Quote: psikolog
        Sampeyan pembunuh lan panggonan sampeyan ana ing neraka!!

        Mungkin luwih murah dilebokake ing jamban coklat?
      5. ajaib
        +2
        18 May 2014
        sawise wiwitan Maidan, aku langsung nyadari yen ana kekacauan sing nunggu kita (ing pungkasan dadi jelas apa
      6. 0
        18 May 2014
        Ayo dheweke mlumpat!
      7. +1
        19 May 2014
        Aku suggest ora tuku permen Roshen
      8. WKS
        +1
        19 May 2014
        Iku POROSENKO, aku kudu nambah titik liyane.
    2. +7
      17 May 2014
      Yen dheweke (Poroshenko) ngrebut kekuwatan, dheweke bakal menehi ganti rugi kanggo kabeh.


      1. +4
        17 May 2014
        Yen wong-wong ing sisih Kidul-Wétan ngidini dheweke nindakake iki dhisik ...
        Lan supaya dheweke menehi hasil karo Tymoshenko dhewe, dheweke isih dadi subyek ....
        1. 0
          19 May 2014
          Lan supaya dheweke ngatasi Tymoshenko dhewe, iku isih dadi subyek ...

          Laba-laba ing bank.
      2. +7
        17 May 2014
        Aku ing taun teka Ukraina temenan ora duwe wektu kanggo permen
        1. + 11
          17 May 2014
          Aku mikir militer Ukraina bakal diwenehi jatah garing anyar ... coklat padhet, karo lemak babi minangka panganan cuci mulut))))))
          1. +5
            17 May 2014
            Kutipan saka KIND
            Aku mikir militer Ukraina bakal diwenehi jatah garing anyar ... coklat padhet, karo lemak babi minangka panganan cuci mulut))))))

            Mung solo sing bakal digawe saka kacang kedelai sing diowahi sacara genetis, lan coklat bakal digawe saka acorns!
            1. +2
              17 May 2014
              Kutipan saka: serega.fedotov
              coklat digawe saka acorns!

              Acorns, minangka produk sing sugih albumin, meh padha karo biaya biji kakao.
              Wit Oak responsif banget marang faktor sing ora disenengi ing atmosfer. Lan padha mati ... nangis
          2. 0
            17 May 2014
            Lan yen prajurit Dill dikalahake, nyuwun pangapunten, constipation, banjur populasi Rusia bakal ngirim "bantuan kamanungsan" ing wangun purgen gratis (!!!)! Muga-muga sampeyan kabeh o.b.o.s.r.a.l.i.s.b. kanggo kabeh dill tengah lan WESTERN! ngguyu
            1. +1
              17 May 2014
              Sadurunge ditemokake sifat pro-karsinogenik tartamtu, phenolphthalein (ing istilah umum - "Purgen") digunakake ing obat luwih saka setengah abad minangka laxative (purgen), sanajan nduweni sifat kumulatif lan bisa duwe efek iritasi. ing ginjel.
              Wis suwe ora diprodhuksi dening industri farmasi minangka produk medis.
              Mungkin iki? Sanajan iku antihistamin lan analgesik pre-at ...
      3. +1
        17 May 2014
        mesthi! Mung ing beyo saka wong Ukrainia.
        1. wong tuwa 72
          0
          18 May 2014
          Ora, Simon, ora kanthi biaya wong Ukrainia, nanging kanthi biaya pribadi lan kanthi markup gedhe!
        2. Komentar wis dibusak.
      4. RAF
        +1
        18 May 2014
        Panggonan Parashenko cedhak ember!!!
        1. 0
          19 May 2014
          Kutipan saka raf
          Panggonan Parashenko cedhak ember!!!

          Lan dheweke uga menehi perhatian marang Parlemen Eropa ... minangka Wakil Eropa !!!!
    3. + 19
      17 May 2014
      Ayo Kelinci Coklat saiki dodolan biskuit ing Pindo.stan.
      1. +9
        17 May 2014
        Kutipan saka yush
        Ayo Kelinci Coklat saiki dodolan biskuit ing Pindo.stan.

        Apa produke bakal diidini mlebu ing AS? Kajaba iku, ing acara saiki, Poroshenko bakal kelangan pasar Rusia sing gedhe kanggo produke.
        Aku ora tuku Roshen maneh, aku bakal ndhukung manufaktur Rusia lan Belarusian
        1. +6
          17 May 2014
          Bener, utamane amarga ana kritik serius babagan kualitas produk Roshen, iki ditulis ing pers kita.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. 0
            17 May 2014
            Endi dokter sanitasi kepala kita V. Onishchenko?! Ayo dheweke ngucapake tembung "bobot"!
          3. + 20
            17 May 2014
            Tuku permen Belarusia "Spartak" lan "Kommunarka"))))
            1. +3
              17 May 2014
              Barang Belarusian super.
            2. +1
              17 May 2014
              Kazakhs ora luwih ala. Dheweke ngolah kabeh kualitas sing apik banget, kalebu iwak kaleng. Saka iwak kita.
    4. + 11
      17 May 2014
      ing dina liyane Poroshenko nampa kejutan sing ora nyenengake ing wangun penyitaan akun Roshen ing bank-bank Rusia. Jumlah total simpenan sing dicekel ngluwihi 2,5 milyar rubel

      Mungkin iku pancene ora perlu kanggo liquidate fisik ndhuwur Maidan.
      Iku cukup kanggo ngreset finansial

      Kutipan saka: mamont5
      "Ing kene, misale jek, intrik saka sawetara gerakan sabanjure dicethakaké. Kolomoisky kudu ngemot Timur lan njamin dianakaké pemilihan presiden ing Mei 25. Miturut persetujuan karo Poroshenko, Kolomoisky tetep dadi gubernur, mung iki bisa nylametake dheweke saka karusakan. nyata kasempatan kanggo kawilujengan gumantung ing DPR Yen ing kasunyatan "Wong Timur" pindhah kanggo ngurangi getih suckers lan nggedhekake pengaruhe menyang sawetara wilayah liyane, banjur bangkrut saka Kolomoisky banget kamungkinan, kanthi alesan sing gampang yen ilang wilayah bisa ngrusak game Poroshenko kanthi serius, lan mulane, dheweke bakal ninggalake Kolomoisky "tanpa tanah."
      1. + 19
        17 May 2014
        Pitakonan dhuwit nggawe scoundrels banget gugup. Iki mbokmenawa senjata paling elek kanggo wong-wong mau.
        1. +9
          17 May 2014
          Mesthi wae. Keuangan luwih kuwat tinimbang bedhil mesin lan bedhil mesin.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. GARNET-19
            +4
            17 May 2014
            Kutipan: Roman1970
            Mesthi wae. Keuangan luwih kuwat tinimbang bedhil mesin lan bedhil mesin.

            Poroshenko mikir kaya iki: I $ILNE€€EVERYONE.
          3. kamulyan45
            +7
            17 May 2014
            Aku nemokake bab liyane ing topik.
            Sanksi Rusia wis ambruk nilai aset Poroshenko, pabrik ditutup

            Kyiv, 16 Mei - Perusahaan Petro Poroshenko Roshen nyusut amarga penutupan pasar Rusia, koran Kiev "Capital" laporan, nyatakake data analis.
            Roshen saiki regane kira-kira $1,8 milyar, dene setaun kepungkur perusahaane kira-kira $2,3 milyar.
            Wingi, para pemegang saham pabrik confectionery Mariupol, sing dadi bagean saka perusahaan Roshen, mutusake kanggo ngilangi perusahaan kasebut.
            Larangan adol produk Roshen ing Crimea nduweni peran penting ing nasib pabrik Mariupol.
            Umumé, amarga mundhut pasar Rusia, tingkat penurunan produksi permen ing Ukraina wiwit awal taun wis tekan 20%, complains presiden asosiasi industri Ukrkondprom, Alexander Baldynyuk. Padha bener kanggo dodolan tiba. Amarga iki, miturut petungan, taun kepungkur ekonomi Ukraina ilang kira-kira $ 17 yuta ing pangentukan devisa.
          4. 0
            17 May 2014
            Prajurit sing keluwen kanthi gaman, tanpa tugas sing jelas, tanpa argumentasi kanggo tugas - dill, apa ora medeni?!
        2. gsg955
          +6
          17 May 2014
          Ora Penny kanggo PRODUK MUSUH.
          1. +2
            17 May 2014
            Dheweke bakal bangkrut lan bakal ditinggalake kanggo menehi konser "solo". kanthi lagu mung ing repertoar:
            "Aku kelinci coklat,
            Aku "tresna" - FREAKING!"...
            1. Komentar wis dibusak.
            2. GARNET-19
              +1
              17 May 2014
              Kutipan saka ia-ai00
              Dheweke bakal bangkrut lan bakal ditinggalake kanggo menehi konser "solo". kanthi lagu mung ing repertoar:
              "Aku kelinci coklat,
              Aku "tresna" - FREAKING!"...



              Aku kelinci coklat
              Aku wong bodho saka Maidan,
              Komplit ngamuk...
      2. RAF
        +1
        18 May 2014
        PARASHENKO - menyang ember, KOLOMIYSKY - menyang KOL!!!
    5. +8
      17 May 2014
      Kutipan saka yush
      Ayo Kelinci Coklat saiki dodolan biskuit ing Pindo.stan.
      kita mung perlu kanggo nindakake trik reged ing Rusia lan wong biasa saka Ukraina!! lan ayo dheweke mangan coklat dhewe saiki !!
    6. + 12
      17 May 2014
      Jumlah total simpenan sing dicekel ngluwihi 2,5 milyar rubel.

      Ngumpulake kanggo utang! Khokhlovsky angkara kanggo sijine meksa ing Departemen Dalam Negeri FSB. Gasters lan prostitusi, banget, kanggo titik expulsion..(efek wis ditindakake..(iku greyhounds ana "Ukrainians" sing kudu ngurus Kanada.. Iku sing dakkira..
      1. 0
        17 May 2014
        Gasterov lan b..ly... kanggo situs konstruksi kapitalisme. Gasterov minangka penggali. B..y-plasterers. Ayo tinder dadi aktif.
    7. EKT
      +4
      17 May 2014
      Iki minangka sanksi sing paling efektif. Ayo Maidanuts mangan permen.
      1. +4
        17 May 2014
        Kutipan: EKT
        Iki minangka sanksi sing paling efektif. Ayo Maidanuts mangan permen.

        Padha mangan ... mula Petya ora bakal menehi dhuwit gratis, nanging dheweke wis nyusoni wong-wong sing ana ing Maidan saka mbayar.
        Kanggo apa, mung ora jelas! Nyuwun
    8. +4
      17 May 2014
      Oh, iki ora bakal dadi manis kanggo kelinci coklat. Uripe coklat bakal pait.
    9. +8
      17 May 2014
      Umumé, siji-sijine cara kanggo dheweke yaiku dadi presiden lan mbalekake kerugiane.
      2.5 milyar rubel minangka tetes ing segara.
      malah kabeh bisnis Candy wis ora ana maneh sregep kanggo dheweke ... dhuwit saka sponsor lan presiden mesthekake yen dheweke nutupi kabeh losses.
      Sawise pemilihan, Ukraina bakal "mbayar" kabeh kerugian Poroshenko saka tumindak Federasi Rusia.
      1. +7
        17 May 2014
        Kutipan saka Cristal
        Umumé, siji-sijine cara kanggo dheweke yaiku dadi presiden lan mbalekake kerugiane.
        2.5 milyar rubel minangka tetes ing segara.
        malah kabeh bisnis Candy wis ora ana maneh sregep kanggo dheweke ... dhuwit saka sponsor lan presiden mesthekake yen dheweke nutupi kabeh losses.
        Sawise pemilihan, Ukraina bakal "mbayar" kabeh kerugian Poroshenko saka tumindak Federasi Rusia.

        Bener..Nalika bisnis permen dadi kuwasa, bakal dadi perkara cilik.. Dheweke bakal dadi raja "dumps radiasi Eropa".
    10. +1
      17 May 2014
      Ayo Amerika tuku permen anak didik lan supaya dheweke nggawe ing Amerika.
      1. +1
        17 May 2014
        Quote: Peter Timofeev
        Ayo Amerika tuku permen anak didik lan supaya dheweke nggawe ing Amerika.

        kanthi manual. Ing wayah wengi ya .
        1. +1
          17 May 2014
          Quote: pensiunan
          kanthi manual. Ing wayah wengi

          Yur...Ahem...Apa sampeyan...ya...yakin yen iki persis carane permen digawe?! nglirik
          1. +1
            18 May 2014
            ya. Disebut "Dunka Kulakova".
            Ayo kula ngucapke matur nuwun kanggo ngrampungake tugas lan sukses tekan omah!
            1. 0
              18 May 2014
              Quote: pensiunan
              ya. Disebut "Dunka Kulakova".

              Hmm...aku durung nyobo, iki tas campur?
              Inggih, mesthi, Aku ngijini sampeyan kanggo congratulations Aku bali. ngguyu
              Piye kabare Sam?
              1. +1
                18 May 2014
                Kutipan saka chehywed
                Apa iki macem-macem?

                Macem-macem, macem-macem ...
                Piye, piye...aku tambah lemu nangis , aku lagi mendem ya , nandur kentang (aku nandur ati biyen...). Aku pengin lunga ing perjalanan bisnis!!!! Zepsya wis macet ing omah. Kanca-kanca ing Ukhta janji marang aku kanggo ngatur perjalanan bisnis menyang Plesetsk (pipa sing ana ing Gazprom Transgaz Ukhta) ing musim panas. Wong-wong mau ngomong yen ana abu-abu dhewe mlumpat metu saka kali menyang kranjang amarga bungah ndeleng wong urip. Aku ngenteni...
                1. +1
                  18 May 2014
                  Quote: pensiunan
                  Aku tambah lemu nangis , aku lagi mendem ya...

                  Chechnya padha, mung tanpa kentang. ombenan
    11. kamulyan45
      + 33
      17 May 2014
      Calon presiden Ukraina Petro Poroshenko


      Ukraina, kabeh kanggo pemilihan Gauleiter saka penjajah Euro-Amérika Ukraina! Nggawe pilihan, kanggo siji bab sethitik ing koloni Zionis Anglo-Saxon, dadi pupuk kanggo tanah kanggo entuk manfaat saka diktator Amérika, mati ing piso saka transplantologist ireng, nanging aja dadi moskal. Mati keluwen, nanging ing Eropah "beradab", supaya sawetara yuta Amérika Habbad Hasidim dumunung ing lemah ireng Ukrainia, supaya tentara NATO nglindhungi tanah sampeyan 2 = 2.

      Barang sing njijiki, malah njijiki maca!!!!!!!!!!!!!!!!!
    12. + 11
      17 May 2014
      Iki bener! Nasionalisasi perusahaan Poroshenko-Valtsman, minangka mungsuh wong Ukrainia lan negara Rusia, sanajan kanthi kerugian. mati, nanging kita kudu nerusake saka anggit saka expedency negara paling dhuwur Lan iku luwih sehat kanggo kesehatan: mangan kabeh limo roti lan gula-gula surrogate luwih mbebayani tinimbang ngombe vodka, lan maneh, bakal ana kurang diabetes. Ing Ukraina, sampeyan uga ora kudu tuku kothak wesi primitif sing disebut "Bogdan"; mbusak tanduran Sevastopol, ing cendhak, ngrusak. Ayo dheweke ngumbara menyang Eropa nalika dheweke aman.
      1. kamulyan45
        +2
        17 May 2014
        Kutipan saka bistro.
        Lan luwih sehat kanggo kesehatan: mangan kabeh jinis kue lan permen pengganti luwih mbebayani tinimbang ngombe vodka.

        Poppy ora metokake woh nganti 100 taun lan ora ana pailan!
        Informasi topik:
        Topik babagan panganan domestik lan impor ing rak-rak kita bubar luwih kerep ana hubungane karo "perang sanksi". Ya, kepiye kita bakal nemokake awake dhewe tanpa sawetara produk sing diimpor utawa bakal mundhak regane - apa sing bakal kita mangan, apa ora bakal keluwen? Pusat Kebijakan Pertanian lan Pangan Akademi Ekonomi Nasional lan Administrasi Publik Rusia (RANEPA) wis nyiapake studi skala gedhe babagan topik keamanan pangan ing tanah air kita.
        http://www.kp.ru/daily/26232.7/3114446
      2. + 14
        17 May 2014
        Kutipan saka bistro.
        Iki bener! Nasionalisasi perusahaan Poroshenko-Valtsman, minangka mungsuh saka wong Ukrainia lan negara Rusia, malah ngalami kerugian.Sayange, mesthine, kanggo para pekerja, dheweke kudu dipecat sebagian, nanging kita kudu nerusake saka pertimbangan saka expedency negara paling dhuwur.

        Kenapa PHK karyawan? Lan ing umum, apa titik lan alesan kanggo "mateni" perusahaan dhewe? Iku cukup kanggo liquidate mung entitas legal lan nggawe anyar. Lan terus nyenengake anak-anak sampeyan kanthi permen. Cukup, nasionalisasi lan iku. nglirik Pekerja keras ora ana hubungane, sampeyan kudu setuju. hi
        1. usn2garin
          +1
          17 May 2014
          Kabeh bener lan bener, jebule iki kedadeyan.
    13. +1
      17 May 2014
      Poroshenko, sing dadi presiden bagean Ukraina, bakal ngedol bagean iki kanthi cara sing padha ngedol permen, amarga ora ana sing suci kanggo dheweke, pedhet emas minangka dewa.
      1. 0
        17 May 2014
        lan paling kamungkinan dheweke ora ngerti carane nindakake apa-apa kajaba ngedol soko
    14. +2
      17 May 2014
      ing dina liyane Poroshenko nampa kejutan sing ora nyenengake ing wangun penyitaan akun Roshen ing bank-bank Rusia. Jumlah total aset sing dicekel ngluwihi 2,5 milyar rubel.

      Iki mung apik tenan! We kudu pluck huckster kanggo kebekan!
      1. +2
        17 May 2014
        Kutipan: La 5
        ing dina liyane Poroshenko nampa kejutan sing ora nyenengake ing wangun penyitaan akun Roshen ing bank-bank Rusia. Jumlah total aset sing dicekel ngluwihi 2,5 milyar rubel.

        Iki mung apik tenan! We kudu pluck huckster kanggo kebekan!

        Inggih, inggih! Sing isih ana yaiku nasionalisasi, tuku panganan, obat-obatan, lan akeh produksi migunani saka Rusia, lan ngirim bantuan kamanungsan menyang sisih kidul-wétan Ukraina, utawa luwih tepaté Novorossiya!
    15. 0
      17 May 2014
      Mangga bali Onishchenko, ngresiki kahanan kanggo wong, lan permen saka steamer bakal lali cara kanggo Rusia kanggo dangu, malah bisa ing salawas-lawase. Lan pabrik-pabrik Rusia kudu nasionalisasi utawa ditutup. kukusan supaya ora munggah maneh
    16. +2
      17 May 2014
      2,5 milyar ora bakal cukup! Piyambak, umure kira-kira rong puluh taun... duka
    17. + 11
      17 May 2014
      Apa sampeyan ngomong babagan permen? H-ha-ha!
    18. +1
      17 May 2014
      Kabeh apik kanggo dheweke - pati, getih, karusakan - ing gaya Departemen Luar Negeri ...
      1. 0
        17 May 2014
        Ya! Monumen liyane digawe saka coklat lan ditandatangani: "wêdakakêna coklat"
    19. +2
      17 May 2014
      "Jumlah total aset sing disita ngluwihi 2,5 milyar rubel" ... Oops, iki ora maneh piso kanggo Roshen, nanging arit kanggo bal Poroshenko. Utawa isih bakal ana g.n.i.d.a.
    20. Arh
      0
      17 May 2014
      Supaya kabeh saka oligarki iki dijupuk lan disebarake menyang rakyat lan dheweke dhewe ditembak !!!
      1. +1
        17 May 2014
        "Pilih lan dibagi" - frase Sharikov saka film "Heart of a Dog". Apa sampeyan ngrancang dadi kaya karakter iki?
        1. Arh
          +4
          17 May 2014
          Kethek iki menehi prentah marang bandit babagan pembunuhan lan kekejeman liyane! Entuk rejeki lan disebarake menyang para korban lan milisi lan tembak dhewe! titik !
    21. +9
      17 May 2014
      Larangan produk Roshen lan penahanan akun ing Rusia lan luwih becik ing CIS mung perlu!
      Kita ora kudu lali yen keuangan Poroshenko kanggo ndhukung wong-wong sing nggawe Maidan, sing nggawe Odessa, Slavyansk lan Mariupol lan terus nglakoni.
      Ing sawijining wektu, kabeh wong nyekel akun Hussein, Gaddafi, lan malah Yanukovych ora diluwari.
      Napa Poroshenko luwih apik?
    22. 0
      17 May 2014
      Parashenko Kampot ing cangkem, apa oligarki, iku satus kilogram bajingan!!!
      1. +1
        17 May 2014
        Ya, sing diduweni dudu panguwasa, nanging maling sing nyoba ngrampok rakyate kanggo nyenengake awake dhewe. Lan saiki pira wong-wong mau ing pamrentahan sing ngupayakake kekuwatan presiden.
        1. +1
          17 May 2014
          A.M. Gorky duwe crita babagan rapat karo jutawan. Kanggo pitakonan "Napa sampeyan butuh dhuwit?" teka jawaban: "Kanggo golek dhuwit!" Iki ngendi cakrawala saka oligarki mungkasi. Perkawis kejujuran, kesopanan, lan kamanungsan, menawi mboten wonten ingkang kaping kalih, lajeng wonten ing papan kaping tiga utawi kaping sekawan. Iki minangka worldview. Padha ngerti mung siji basa - basa dompet! Dheweke mung sacara organik ora nampa apa-apa!
      2. +1
        17 May 2014
        Kalomoisky lan Pidroshenko dudu oligarki, nanging OLIGOFRENIK.
    23. +1
      17 May 2014
      Kabeh properti saka junto-oligarki kudu dibekukan, disita, dinasionalisasi.
      Ayo padha mbuwang kanthong kosong! am
    24. +1
      17 May 2014
      Yen informasi ing artikel iki bener, mula aku seneng banget yen Powder nginjak endhog :) Terusake !!! Sampeyan bisa mlumpat ing scum utawa nggebug soko abot!
    25. +1
      17 May 2014
      Waltzman. Jeneng mburi: Valtsman.
      1. Alexander65
        +2
        17 May 2014
        Valtsman ing lomba presiden karo Kapitelman (Timoshonka)
    26. +1
      17 May 2014
      Wong lanang iki, mesthi, ninggalake saham kasar kanggo awake dhewe. Penyitaan akun minangka sanksi standar, sah sah. Iku penting kanggo terus wool dheweke, supaya dheweke mbaleni path Berezovsky. Lan aku bakal cum ing amben! lol
    27. 0
      17 May 2014
      Kutipan saka bulvas
      Yen dheweke (Poroshenko) ngrebut kekuwatan, dheweke bakal menehi ganti rugi kanggo kabeh.
      Sing mesthi wae - durung kabeh wis dicolong. Lan sampeyan uga bisa ngilangi akeh saka "kanca oligarki" saka grup Yanukovych aran
      1. 0
        17 May 2014
        Lan seret kabeh sing ora dipaku!
    28. +4
      17 May 2014
      Dheweke pengin mateni Rusia ing Ukraina lan "nindakake" bisnis karo Rusia?
      Ayo para fasis Sektor Kanan-Maidanut kerja kanggo dheweke, lan supaya dheweke menehi panganan coklat kanggo gayRopa lan AS ...
    29. +2
      17 May 2014
      Dheweke lan Kolomoisky kudu diselehake ing kurungan dhewekan kanggo 50 taun, supaya padha nuthuk ing tembok, iku bakal urip manis kanggo loro.
    30. +3
      17 May 2014
      "Kandidat presiden Ukraina Petro Poroshenko wis nyoba kanggo njaga untung dhuwur saka bisnis ing pabrik confectionery Roshen. Tanpa untung iki, Poroshenko ora bisa kanggo saddle pisanan swinging dhingklik saka kepala negara Ukrainia."

      Iku angel, lan asring mokal, kanggo njagong ing loro kursi, lan malah harder ing loro dhampar. Petrusha, sampeyan kudu nindakake siji, contone, bisnis dhewe lan ora melu politik. Yen sampeyan ngoyak loro terwelu, sampeyan bakal kelangan kabeh.
    31. +2
      17 May 2014
      Perusahaane kudu dilarang dagang ing kabeh negara CIS. Geyrope, kaya sing dakngerteni, produke ora dibutuhake. Ayo dheweke mangan dhewe
    32. +1
      17 May 2014
      Supaya sampeyan bisa mbayar utang kanggo gas lan malah njupuk pembayaran advance yen aset Bandera disita
    33. +3
      17 May 2014
      Inggih, Ukrainians soko, minangka tansah. Dheweke nglarang produk "Oktober Abang" amarga komposisi kasebut ora dituduhake ing basa Ukrainia, nanging dheweke mangan "Roshen" kanggo jiwa sing dikasihi, amarga patriotik. Supaya padha tetep karo "Roshen" sing. Piye wae ing Eropah iku ora nglarani kanggo tuku. Yen Poroshenko kelangan pasar Rusia, mung pangarep-arep yaiku Yulia Tymoshenko, sing ngaku tresna marang produser domestik, supaya dheweke saiki tuku ton lan mangan, kanggo ndhukung demokrasi.
      1. +3
        17 May 2014
        Kutipan saka skylar
        Dheweke nglarang produk "Oktober Abang" amarga komposisi kasebut ora dituduhake ing basa Ukrainia, nanging dheweke mangan "Roshen" kanggo jiwa sing dikasihi, amarga patriotik.

        wong lanang, kelangan, amarga saka emosi, sampeyan wis wiwit katon kaya Sensor ora. Lan iki dudu usus.
        Miturut artikel
        http://mir-politika.ru/12034-ukraina-otygralas-za-roshen-zapreschena-produkciya-
        rot-ngarep-krasnyy-oktyabr-babaevskiy-i-dr.html
        Kaya sing dilaporake ing situs web inspeksi, permen saka Red October, Rot Front lan Babaevsky prihatin diserang.
        Larangan kasebut uga kalebu Pabrik Coklat Rusia CJSC, herring LLC Vichunai-Rus, iwak kaleng LLC Roskon lan keju olahan LLC Lactalis Istra.
        Yaiku, larangan ing Roshen (lan liyane) kanthi otomatis melu larangan ing confectionery Rusia. Aku bisa ngomong yen Rusia sing pisanan miwiti ... lan sampeyan bisa mbantah tanpa henti babagan sapa sing miwiti pisanan (Eva menehi apel ... lan dudu kesalahan ula ..) iki dudu solusi ...
        Produk sing kadhaptar manggoni segmen cilik ing pasar Ukraina ... lan ana akeh kompetisi amarga lokal ... Ukraina nggawe gula-gula iki - aja kuwatir, ibu ... angel saingan amarga regane.
        Dadi Federasi Rusia kalah kurang saka penolakan Ukraina tinimbang Ukraina saka penolakan Federasi Rusia dening Roshen.
        Nanging ing wektu sing padha, histeria massal lagi digebugi ... Ayo ...
        Ayo lunga tanpa ayo. Aku duwe invoice kanggo pangiriman Sh-D "Red October" saka 3 jinis (susu lan akeh susu) menyang pasar grosir - padha dikirim wingi. Dheweke mesthine wis mangan ... 0,015 susu minangka sing paling disenengi ...
        Tukang gula ing kene yaiku Babaevskaya ... uga mangan ...
        Vodka iku basa Rusia...
        Apa sing dakkarepake yaiku pernyataan keras sing tujuane nggawe konsumen Rusia kanthi sadar nolak produk Ukrainia mung amarga dheweke krungu ing endi wae yen wong Ukrainia "nglarang" barang Rusia.
        Kanggo Roshen, aku ora seneng coklat sadurunge, aku isih ora tuku (Aku tresna Korona lan Lvovsky), nanging dina sadurunge wingi aku tuku bar susu (elinga yen bar cilik Soviet ing foil?) - dheweke gawe enak lan enak. Wiwit cilik aku tresna permen Soviet ... Iku mung supaya Roshen mrodhuksi.
        Ngerti sing utama dudu larangan kanggo nanggepi larangan, nanging kerja langsung ing kontak sing cedhak (dividen politik sing mengaruhi bisnis lan kosok balene)
        Nanging perusahaan Roshen lan wong-wong mau, lan luwih-luwih permen Ukrainia dhewe, ora ana hubungane.
        1. +1
          17 May 2014
          Topik utama yaiku dompet Waltzman.
        2. +1
          18 May 2014
          Kutipan saka Cristal
          Apa sing dakkarepake yaiku pernyataan keras sing tujuane nggawe konsumen Rusia kanthi sadar nolak produk Ukrainia mung amarga dheweke krungu ing endi wae yen wong Ukrainia "nglarang" barang Rusia.
          Sampeyan dhewe teka munggah karo iki "statements banter"; Konsumen Rusia paling ora tau krungu. Kabeh sing dikandhakake ing kene yaiku kanggo ngilangi sumber bathi kanggo wong-wong sing nyoba nggawa Ukraina ing sangisore Amerika Serikat, sing mbiayai operasi punitive ing sisih kidul-wétan. Ora ketompo apa produk Ukrainia, Rusia utawa Cina digunakake kanggo iki. Yen Parashenko mbiayai Maidan, mula perusahaan Roshen dadi ana hubungane. Ora mungkin kanggo melas kanggo wong sing kelangan dhuwit saka perusahaan Roshen, lan ora melas kanggo wong sing tilar donya ing Kiev, Mariupol, Odessa, lan liya-liyane, yen ora bisa mung nasionalisasi perusahaan, ninggalake buruh. pangentukan lan mantan pemilik tanpa bathi.
    34. +1
      17 May 2014
      Ngrusak bajingan kanthi ekonomi. Ayo padha mangan racune nganti keselak.
      1. Srengenge 44
        +1
        17 May 2014
        pemburu lawas... ayo padha ngguyu
        1. Srengenge 44
          0
          17 May 2014
          sing ora ana sing gonggongan nanging akakto
    35. +5
      17 May 2014
      Miturut cara, rada metu saka topik. Kabeh wong kaget amarga kabar bab Babai sing diduga tatu serius. Punika informasi babagan.

      "Ana laporan sing cukup kontradiktif saka media Ukrainia babagan" kerugian abot "ing jajaran milisi. Alexander Mozhaev sing tatu parah, sing dijuluki Babai, diduga digawa menyang salah sawijining rumah sakit ing Slavyansk. Dikenal yen dina sadurunge Babai ora ana ing Slavyansk, dheweke minangka bagéan saka milisi Kramatorsk grup Cossack.

      Dina sadurunge, pasukan keamanan junta Kyiv nglaporake kerugian. Miturut wong-wong mau, wiwit wiwitan ATO ing Kidul-Wétan, "21 pejabat keamanan wis tiwas" lan 65 wis tatu. Antarane sing tiwas ana 18 personel militer lan telung karyawan Alpha.

      Komposisi saka wong mati wis cetha diapusi, amarga wis dikenal sing ing rangking saka pasukan melu "ATO" ana persentasi dhuwur saka nasionalis (kanggo alesan iki kita umume nelpon saben wong ing istilah iki).

      Miturut pasukan pertahanan diri Slavyansk, disuaraake dening walikota rakyat Vyacheslav Ponomarev, "total kerugian junta punitive fasis Kiev kanggo Mei 2-12, 2014 ana total 650 tiwas, tatu lan tawanan ... , 285 minangka ekstremis saka Sektor Kanan, biasane kalebu ing "penjaga nasional", 120 tentara bayaran Ukrainia saka batalyon khusus Igor Kolomoisky "Dnepr" lan "Azov", SBU ilang 90 wong, Sumy "Alpha" rampung numpes.
      http://warfiles.ru/show-56748-ukrainskie-smi-lgut-o-boe-v-centre-slavyanska-opol
      chency-podavlyayut-ognevuyu-aktivnost-protivnika.html
      1. +1
        17 May 2014
        Babai wis nanggapi video kasebut ing Internet. Kesehatan sing apik kanggo dheweke lan pirang-pirang taun sabanjure! Sukses ing urusan militer.
    36. +1
      17 May 2014
      Ditilik saka foto ing wiwitan artikel: "ing njaba dheweke kepengin katon kaya wong sing kuwat, nanging ora kaya ngono - dheweke ora duwe "backbone". Dheweke bakal ngomong siji lan nindakake sing beda. Loose” fisik, internal weakling... Umumé, ing bab sabanjuré.” .ram ing kelet"!
      1. +2
        17 May 2014
        Kutipan: agen 008
        Ditilik saka foto ing wiwitan artikel: "ing njaba dheweke kepengin katon kaya wong sing kuwat, nanging ora kaya ngono - dheweke ora duwe "backbone". Dheweke bakal ngomong siji lan nindakake sing beda. Loose” fisik, internal weakling... Umumé, ing bab sabanjuré.” .ram ing kelet"!

        apa jenis rod ana, lagi ana ing geyropa, "Ukraina iku geyropa", nanging rod ora perlu ana. ngguyu
    37. +1
      17 May 2014
      Yen ora nutup produksi, nanging mung ngganti tandha, banjur dadi ksatriya, supaya kanthi aman narik aset lan njaga alat produksi, aja ngelem awake dhewe. Wong borjuis ora nyerah adonan supaya gampang.
    38. 0
      17 May 2014
      25 - bakal dipilih, USA - bakal nyetujoni. Lan Valtsman bakal ngrebut maneh kabeh kerugiane. Lobi jagad Yahudi nyoba nyingkirake para fasis Maidan lan sponsor. Dadi kasunyatan babagan pembiayaan Poroshenko para fasis ana ing studio. Ikhlas.
    39. +1
      17 May 2014
      Kita duwe tanduran Roshen ing Lipetsk, dumunung ing 2 situs. Siji ing Lipetsk dhewe, liyane ing desa. Sentsovo. Kaya sing diucapake ing pabrik kasebut: "Lipetsk Roshen minangka salah sawijining pembayar pajak paling gedhe ing wilayah Lipetsk, sing ngirim 15 milyar rubel menyang anggaran kabeh tingkat taun kepungkur."
      1. 11111mail.ru
        +2
        17 May 2014
        Ing artikel kasebut: "Larangan Krimea ora mung mengaruhi produk Roshen sing diprodhuksi ing pabrik ing Lipetsk."
        1. gsg955
          -2
          17 May 2014
          Ukrop wis ngluncurake kampanye (aja tuku "produk Ukraina")
          Apa sing kita tunggu?
          1. +1
            17 May 2014
            Sapa sing ngerti manawa bakal dadi kaya INI? Kaya sing diomongake, yen aku ngerti bakal tiba ing endi, mesthi aku bakal nyelehake jerami.
          2. +2
            17 May 2014
            Kutipan saka: gsg955
            Ukrop wis ngluncurake kampanye (aja tuku "produk Ukraina")
            Apa sing kita tunggu?

            Ukrainians ... ora dill ...
            liyane, ora saben wong, lan akeh wong, wis kesel mobs lampu kilat iki karo sembarang jenis "perang" wiwit November lan padha ora ndhukung sapa.
            Produk Rusia sing paling akeh dituku ing Ukraina yaiku produk lenga lan gas...sampeyan ora bisa nolak ing flash mob (sampeyan bisa, nanging wong akeh dhewe ora tuku bensin langsung saka toko, malah motor Automaidan ora kesusu. kanggo nyerahake produk minyak Rusia)
            Coklat Babaevsky lan liyane MARS Rusia Wrigley Padha tuku Rusia kaya sadurunge - mung saperangan saka pelanggan gelem ... Rentengan gedhe wis nilar Babaevsky paling ... MARS lan WRIGLEY tuku kabeh ...
            Apa jenis penolakan kanggo tuku Rusia bisa kita pirembagan bab yen panuku utama SE, lan klien lan distributor, lan sing paling Jahwéh pasar, isih tuku barang Russian?
            Malah Sberbank Rusia ing Ukraina bisa digunakake kanthi bener kaya sadurunge. Menapa malih, sanajan tandha sawijining unnerves akeh Svidomo, katon ing "perang" marang Privatbank, lan Sberbank Rusia urip ing ...
            Aja nggawe ombak karo "penolakan barang Rusia." Yen Maidanuts ngomong iki, ora ateges 99.9% liyane wis nyerah.
            Kajaba iku, Ukraina minangka pasar sing cukup gedhe kanggo barang-barang Rusia, sanajan dudu sing paling gedhe, nanging ora ana sing pengin ilang sanajan sepotong pasar. Semono uga kosok baline. Kita kudu saben liyane - nanging sakperangan alesan njerit saka loro-lorone keprungu luwih apik tinimbang karya bisu ...
            1. +4
              17 May 2014
              Kabeh bener babagan bagean "stop bengok". Aku dhewe dudu penggemar "reproduksi desibel sing dhuwur," mula aku bakal ngomong kanthi tenang -

              Wong! Umumé, mungkasi mangan GULA! mangan akeh...


              1. Ayo sing ngerti babagan produksi gula mbenerake aku. Nanging saiki bit, sukrosa tebu (C6H12O6), lan liya-liyane, lan utamane glukosa anggur (C12H22O11) dadi luwih larang saben taun.
              Mulane, manufaktur asring ngganti sukrosa karo "Aspartame" minangka pemanis, pengganti gula (aditif panganan E951). L-Aspartyl-L-phenylalanine metil rusak ing awak manungsa dadi metanol lan loro asam amino proteinogenic: aspartic lan phenylalanine. Intinya ASAM!!!
              Nanging 4-6 kaping luwih murah tinimbang alami
              .
              Mulane, tas gula bisa ngemot nganti 1/4 saka KIMIA iki, lan kanggo sawetara, utamane sing ngasilake produk sing ngemot "gula", persentase tekan 75.
              Aspartame kira-kira 160-200 kaping luwih manis tinimbang gula, ora ambune, lan larut banget ing banyu. Sanajan pemanis iki, kaya karbohidrat lan protein, nduweni nilai kalori 4 kkal / g, jumlah aspartam sing cilik dibutuhake kanggo nggawe rasa manis, saengga kontribusi kanggo isi kalori panganan ora dianggep. Dibandhingake karo gula, sensasi rasa manis saka aspartam katon luwih alon lan luwih suwe. Nalika dipanasake, aspartam dirusak, saengga ora cocog kanggo panganan olahan.
              Nanging tukang bajingan endi sing tau peduli...

              2. Nutritionists nelpon alesan pisanan obesitas dudu lemak sing dikonsumsi, nanging GULA sing dicampur karo aspartam.
              Fisiolog bakal ngonfirmasi yen periode "pemanfaatan / penghapusan" fruktosa rata-rata 2-2.5 jam. Lan Aspartame luwih saka 14. Utamane ing wayah wengi, nalika awak ngobong meh ora ana kalori. Gawea kesimpulan dhewe...
              Pay manungsa waé menyang chem. formula aspartam. Iki minangka ACID ing wangun sing paling murni. Lan mulane tatu trophik (non-healing) sing ngiringi diabetes mellitus, penipisan saluran vena lan arteri, lsp.
              Aku kabeh ngerti maksudku.

              PS/ Aku lan keluarga wis suwe ora ngonsumsi GULA kanthi wujud “murni”. Mung sethithik ing baking. Sawise kabeh, sampeyan pengin sing manis. Kita tuku akeh anggur, apricot ing mangsa, ing wektu liyane tanggal, ara, "overripe" (karo bintik coklat) pisang lan puree ing blender.
              1. +1
                17 May 2014
                Aku bakal bali maneh kanggo Roshen ing Lipetsk. Kasunyatane, wilayah kasebut minangka salah sawijining pimpinan produksi gula. Wilayah gedhe dikuwasani dening tanduran bit gula, lan pangolahane uga wis ditetepake. Panen sing apik banget. Iki minangka Wilayah Bumi Ireng. Kutipan: "Jumlah total gula sing diasilake kaping 10 luwih dhuwur tinimbang kabutuhan wilayah kanggo produk iki. Ngasilake 9% gula Rusia, wilayah Lipetsk bisa menehi panganan 9 wilayah liyane sing padha. produksi ing Lipetsk. Sayange, 7 pabrik gula ora bisa ngatasi pangolahan bit, kapasitas ora cukup. Sanadyan, kabeh pabrik bubar dibangun maneh.Kanggo informasi: ing sakh. Ing pabrik, kerja minangka musiman. Produksi makaryakke 130-150 dina setahun.
            2. +2
              17 May 2014
              Mungkin sawetara iki bener. Nanging ora kabeh mau, dill ana repes ana rolas saiki. Kabeh media kaya-kaya dadi zombi kanggo warga Ukraina, keren! Ya, wong-wong sing wis nyinaoni Ukraina, bubar lan saka jarak sing adoh, saiki wis nguwuh-uwuh babagan kasunyatane wong Ukrainia. Utawa sampeyan bakal mbantah manawa Govnomoisky ninggalake akeh wong Krimea tanpa dhuwit! Lan warga Ukraina uga. Ana informasi saka DPR yen wong normal saka pabrik nglaporake impor bir beracun merek Obolon, Lvovskoe lan 1715. Dadi kanthi tuku barang Galicia, lan Banderlogs liyane, sampeyan ngunggahake kesejahteraan lan dhuwit wong-wong sing mbiayai pembantaian ing Ukraina lan kabeh anarki iki. Apa sampeyan ngerti iki dhewe?! Lan kabeh petungan ekonomi sampeyan bledug. Lan iki bledug kanggo USA, padha mung entuk hak lengkap kanggo mbukak ekonomi "nenko" kaya sing dikarepake! Kabeh industri pertahanan lan jaringan transportasi, produksi minyak lan gas, sistem transportasi gas wis dijanjikake utang saka AS, EU lan IMF! Lan malah sing ora dadi kagungane Ukraina dhewe klebu. Scythian emas lan barang-barang berharga, sistem pipa sing diduweni dening perusahaan Rusia lan aset saka joint venture. Lan kene Ukraina duwe audacity kanggo njaluk sawetara discounts ing gas lan silihan lan tuku obligasi euro? Dadi ora perlu liberalisme sampeyan. Ketoke sampeyan isih durung ngerti apa sing kedadeyan ing negara kasebut? Ndedonga kanggo kita supaya padha ora ngerti nalika cangkang udan mudhun ing Anapa, Selat Kerch mung 5 km adoh ... Lan kabeh Tenggara, Junta Ukrainia, didol ing absentia menyang Amerika Serikat kanggo pambangunan pangkalan NATO. . Aku sampeyan bisa nggawe kesimpulan dhewe.
          3. 0
            18 May 2014
            Kutipan saka: gsg955
            Dill wis ngluncurake kampanye (aja tuku "produk Ukraina") Apa sing kita tunggu?
            Lan padha mlumpat lan mbengok "Sapa sing ora mlumpat iku mo*al." Apa sampeyan wis mlumpat lan mbengok "wong sing ora mlumpat iku xo * ol"?
    40. +3
      17 May 2014
      Ing kene sampeyan duwe bukti liyane babagan sanksi "sopan" kita, ora ana sing nguwuh-uwuh yen kita ngrebut akun kasebut, kanthi tenang diblokir, lan kabeh wis rampung ora mung ana hubungane karo mangan telek iki lan sawetara omong kosong sing padha. Awake dhewe kudu ngalahake mungsuh nganggo senjatane dhewe!!! am
    41. +1
      17 May 2014
      Uga ngasilake 40 ewu ton produk. Taun ngarep direncanakake nambah jumlah produksi nganti 80 ewu ton.
    42. 0
      17 May 2014
      Aku mikir yen lemak babi bakal katon ing Ukraina. Sampeyan bakal dilat driji, mesthi, padha bakal miwiti dipakani biskuit saka Poroshenko, aja nganti kabecikan ilang.
    43. +6
      17 May 2014
      Aku ora tuku apa-apa Ukrainia. Kanggo ngracuni wong-wong mau, dheweke ora bakal ngracun, nanging bakal lolos kanthi telek lan batuk kanggo ekspor menyang Rusia. Sadurunge, nalika aku bali saka trip bisnis, aku seneng cemilan ing lard (gen iku 1/2 Ukrainia). "Nemirov saiki ana ing "sayap tengen" - dheweke malah ora ngganggu lemak babi. Wong apik ing saindenging jagad! Aja njupuk apa-apa Ukrainia. Aku tuku permen Roshen lan disponsori fasis!
    44. +1
      17 May 2014
      Ing mratelakake panemume, Poroshenko main kabeh-in, dheweke bakal menang pemilihan (lan nganti saiki iki apa sing bakal ditindakake) dheweke bakal dadi coklat, ana sing salah, dheweke bakal dimangsa dening pesaing, Kolomoisky sing padha. .
    45. 0
      17 May 2014
      Wong kaya apa permen iki...Pakan parafin kanggo wong...Brrr...
    46. + 13
      17 May 2014
      Ora wingi kita ngerti yen Poroshenko minangka Russophobe lan nglawan Rusia. Lan dhaptar wong kaya dheweke lan luwih elek luwih saka siji kaca. Lan kita makarya lan makarya karo wong-wong mau, kita tuku lan tuku saka wong-wong mau, kita rembugan karo wong-wong mau. Pejabat lan oligarki kita mbiayai lan menehi panganan marang wong Ukraina sayap tengen iki, uga nasionalis sayap tengen lan Russophobes ing antarane Balt, Georgia, Moldova, lan liya-liyane. Nanging saiki kita nesu, lan pungkasane nutup akun bank. Iku kaya nelpon pemimpin kita sing padha ngenteni nganti sawetara wong, impudently, telek ing sirah kita, lan mung banjur padha kaget pisanan, lan banjur njupuk tindakan. Pira gas sing dipompa menyang Ukraina kanthi gratis, silihan diwenehake kaya kompor, dipakani roh-roh jahat sing percaya diri lan sombong. Lan saiki kita tamparan dhéwé ing pupu lan nesu ing carane padha bisa nindakake iki kanggo kita. Ya, dheweke dhewe mangan lan ngunggahake ghouls Poroshenok, Turchinovs, Yatsenyuks lan pincang moral liyane. Lan katon, dheweke isih ora ngandel yen serius karo dheweke. Dheweke isih nyoba ndhikte rega gas. Lan kita ora yakin manawa wong-wong kita ora bakal menehi konsesi kanggo hak-hak dill maneh. Malah wartawan kita takon marang pimpinan Gazprom apa mesthi bakal nggawe konsesi gas (Vesti 1)? Ora perlu dikandhakake, iki nyerang, nanging wong Afrika Amerika pancen bener - kita kudu disalahake amarga kedadeyan kasebut. We diputer sethitik liyane. Saiki kenapa nutupi akun Poroshenko? Iku perlu sadurungé. Tinimbang mateni geni saiki, perlu ora nggawe kahanan kanggo geni, sadurunge perlu kanggo mblokir gerakan apa wae ora mung marang Rusia, nanging uga mirsani sidelong, wahing ing arah kita bakal diukum kanthi ngethok akun. gas, oksigen.
      1. -1
        17 May 2014
        Kutipan saka kyznets
        Ora wingi kita ngerti yen Poroshenko minangka Russophobe lan nglawan Rusia. Lan dhaptar wong kaya dheweke lan luwih elek luwih saka siji kaca.

        Pros sing proyek digawe lan itungan mili menyang negara, nanging cons sing ora karya wis rampung karo. Lan Russophobia punika deviden politik kanggo politisi Ukrainia kanggo ngrungokake Kulon ... lan malah pemilih Western. .
        iki cara kerjane.
        Nanging produk Ukrainia dhewe ora ana hubungane. Lan umume, perang dagang minangka pilihan paling awon kanggo nyoba pengaruhe kahanan ...
        Sampeyan kudu kerja keras ... lan ora langsung ngomong apa sing dikarepake babagan Rusia ...
      2. Eugene1
        +1
        17 May 2014
        Ayo dolanan!
        Ora ketompo carane menehi pakan asu ajag (Bandera)...!
        1. +1
          17 May 2014
          Nanging kuldi Turkmen isih luwih kenthel!
      3. Eugene1
        0
        17 May 2014
        Ayo dolanan!
        Ora ketompo carane menehi pakan asu ajag (Bandera)...!
    47. Mbah Vitya
      +3
      17 May 2014
      Nasionalisasi kanggo Republik Donetsk, mesthi!
    48. +3
      17 May 2014
      Petrusha ngarep-arep njagong dadi presiden lan mangan Ukraina! Gulu dadi rada sempit, nanging ora apik kanggo bokong!
    49. Kelevra
      +6
      17 May 2014
      Ngusir pabrik lan kabeh bisnise metu saka Rusia!
    50. +2
      17 May 2014
      Ya, urip oligarki Ukrop iku angel, lan aku mung pengin simpati karo calon hetman ... wassat
    51. +4
      17 May 2014
      Bubar aku budhal menyang pasar, aku arep manjakan bojoku karo macem-macem permen (aku duwe waos manis, sampeyan bisa apa) ... Biasane njupuk siji utawa liyane tanpa ndeleng. Lan banjur oops, Aku weruh tangan sik njongko kanggo Piece saka Candy karo logo ala menowo, "Roshen" mesthi (lan bojoku "infectiously" tresna mau) ... Aku ngadeg ana mikir. opo Apa sing luwih kuat ing aku - perasaan lembut kanggo bojoku utawa rasa patriotisme .... Ing pungkasan aku teka ing nomer loro. ngguyu . Ya, aku njupuk permen liyane, untung pilihane apik, lan malah luwih apik kanggo rasa sing wicaksana saka bojo. nglirik
    52. kalodhangan
      +3
      17 May 2014
      Ing Pyaterochka iki wong Rusia padha ngapusi ing counter, lan isih!.......
    53. +2
      17 May 2014
      PARASHENKO, apa sing dibutuhake? Miturut konsep, dheweke minangka tukang begal, scammer lan scammer biasa!
    54. 0
      17 May 2014
      Quote: wong Prancis
      Waltzman. Jeneng mburi: Valtsman.
    55. +3
      17 May 2014
      Aku uga wis ora dijupuk kanggo nem sasi saiki mandheg
    56. Siberia2183
      +2
      17 May 2014
      dheweke kudu dikirim menyang Kolyma kanggo nebang kayu kanggo jatah supaya dheweke ora mati keluwen
    57. lor
      +1
      17 May 2014
      Ing ngisor presiden iki mung duwe siji dewa - Pedhet Emas.
    58. +1
      17 May 2014
      Tanggal 14 Mei, Natalya Penkovskaya (kepala dokter sanitasi Republik Crimea) ngenalake larangan penjualan produk saka pabrik Ukraina ing Crimea.
      Sawetara wong "ala" ing Crimea Natalya lol
      Ayo kita ngelingi yen dina liyane Poroshenko nampa kejutan sing ora nyenengake ing wangun penyitaan akun Roshen ing bank-bank Rusia. Jumlah total aset sing dicekel ngluwihi 2,5 milyar rubel.
      Oops, nanging apa dheweke mikir yen ing Rusia kabeh bakal apik kanggo dheweke? wong bodho
    59. +1
      17 May 2014
      Lali babagan babi coklat urip manis sing sepi
    60. 0
      17 May 2014
      Carane apik. Ayo dheweke ngrasakake sanksi Eropa (saka Rusia) kanthi cara sing angel.
    61. PRN
      0
      17 May 2014
      Ora ketompo sing dadi presiden kabeh Ukraina, ora ana sing bakal luwih apik!
    62. lair maneh 075
      0
      17 May 2014
      Salinan jam tangan Swiss merek terkenal ing donya - http://qps.ru/YJdsX

      Mungkasi udud gampang dina iki - http://qps.ru/fW4XJ

      Perlindhungan paling apik kanggo denda saka kamera polisi lalu lintas! - http://qps.ru/PIwhp
    63. 0
      17 May 2014
      Ngapunten kula telat. Sampeyan perlu kanggo ngremukake fasis ora mung kanthi ekonomi, sing dadi arah utama, nanging uga sacara psikologis, amarga pengecut wedi karo bayangane dhewe! Nanging komponen informasi kita pincang ...
    64. +1
      17 May 2014
      Malah hedgehog gundul ngerti yen tugas riffraff sing ngatur ing Ukraina yaiku kanthi cepet nyuwek tranches, ngedol apa sing isih ana ing "Kamardikan" lan nyiapake wilayah wiwitan lan pungkasan. Dheweke wis ngirim kulawargane. Tombol iku "miwiti". keprungu
    65. stranik72
      0
      17 May 2014
      Presiden Ukraina, ing kasus apa wae, Poroshenko, ing sawijining wektu Stalin uga komunikasi karo Hitler, asile penting, "sebab adil kita, kamenangan bakal dadi milik kita." Supaya dheweke mikir babagan ngendi lan carane dheweke bakal mungkasi uripe, kaya ngono nasibe Presiden Ukraina saiki.
    66. Komentar wis dibusak.
    67. 0
      17 May 2014
      Kutipan saka ptah
      Kutipan: Alexander Romanov
      bakal nambah modal sepuluh tikel kanthi njupuk jabatan presiden.

      Lan saka getih manungsa sing tumpah, sajrone kepinginan dadi presiden, dheweke bakal nggawe Hematogen.
      Dheweke dhewe banjur bakal mangan dheweke. Gulung!!!!!!!!!

      Nanging kita yakin manawa saben anggota forum bisa nemokake produk PoRoshen kanthi gampang ing toko. Kajaba iku, pangiriman ora taun kepungkur, nanging saiki ...
      Lan ing tas karo hadiah anak kanggo Taun Anyar, sampeyan bakal nemokake tumpukan tsukerki merek iki. Aku mangertos sing iku ora ing karsane kanggo milih, nanging hucksters sing ngrampungake peparingé iku hucksters kuwi.
      Sing. Saben rubel sing kita duwe bakal dadi peluru kanggo wong Ukraina.
      Resmi, produk Roshen wis suwe ora dianjurake kanggo didol ing Federasi Rusia, musim panas pungkasan, wakil pabrik iki teka ing tokoku, nanging dikirim kanthi harfiah.
      PS Larangan kasebut diwiwiti dening Onishchenko, senjata strategis kita.

      Nglumpukake kabeh "confiture" iki saka Rusia, lan kumpa menyang pipa. Gantian gas...
    68. +3
      17 May 2014
      Resmi, produk Roshen ora dianjurake kanggo didol ing Federasi Rusia pungkasan musim panas, wakil pabrik iki teka ing tokoku, nanging dikirim. Miturut cara, Onishchenko uga nglarang implementasine. Uga, minangka prinsip, kita ora ngedol apa-apa Baltik.
    69. mblokir
      0
      17 May 2014
      dadi presiden bakal mbalekake kabeh biaya.
    70. +1
      17 May 2014
      Mungkin ora kick metu lan mung privatize wong!? Iki sing ditindakake kanggo perusahaan kita durung suwe.
      Nanging umume, dheweke bisa uga ngerti manawa kerja maneh ing pasar penjualan Rusia bisa uga ditutup.
    71. 0
      17 May 2014
      Oligarki lagi repot!!!!!!
    72. mesem marang kowe
      +1
      17 May 2014
      HURUH!!!!
      Belarusians ngukum Nemchura.
      Sugeng ndalu!!!!!
    73. Manul49
      0
      17 May 2014
      Kutipan: Simon
      Ya, sing diduweni dudu panguwasa, nanging maling sing nyoba ngrampok rakyate kanggo nyenengake awake dhewe. Lan saiki pira wong-wong mau ing pamrentahan sing ngupayakake kekuwatan presiden.


      Luwih elek. Ing "pengacara" wis paling sawetara "konsep". Lan kene - lam.
    74. 0
      17 May 2014
      Permen Poroshenko kanthi rasa getih. Sedhih banget.
    75. 0
      17 May 2014
      Kelinci coklat duwe diabetes!
    76. 0
      17 May 2014
      Miturut cara, ing Federasi Rusia ora ana pabrik confectionery siji saka skala "serikat" karo ibukutha sejatine sifate Rusia kiwa, kabeh dituku dening Kulon, lan coklat kita saestu paling apik saiki "union-confectionery". Malah "Red October" wis ora kaya biyen, nanging ing panggonan pabrik ana kitsch lan galeri.
    77. 0
      17 May 2014
      Artikel kasebut bisa diarani kaya mangkene: Pinokio sing sugih golek kesempatan anyar kanggo dadi sugih, nanging kanthi penyesalan sing gedhe, negarane wong bodho wis suda, sanajan isih akeh wong bodho ing wilayah liyane. ...
    78. 0
      17 May 2014
      Ayo pabrik tetep, wong nyambut gawe, nanging kudu dinasionalisasi.
    79. yrion
      0
      17 May 2014
      Maidan wiwit perang nglawan nyolong, nanging oligarki ngrebut inisiatif ing wektu, ngarep-arep sing padha bakal bisa kanggo ngreksa rampokan lan pengaruh dening matèni lan intimidating sipil. Padha lali yen sawise revolusi Februari, iku bakal November, lan banjur kudu mbukak adoh banget saka wong luwe.
    80. 0
      17 May 2014
      pesen penting
    81. 0
      17 May 2014
      Babagan Slavyansk!
      -----------------
      PERHATIAN!!! SAPA DUWE KESEMPATAN BERBAGI!!!! KITA ORA BISA NANGKUP KLOMPOK BANYAK SAMPEYAN, NANGGO BANTUAN Panjenengan!!! BANTUAN SEBAR!!! PERHATIAN!!! BADAI SLAVIKAN LANGSUNG!!! WANITA LAN ANAK ORA LUWU, KOTA DIJAWAT KANGGO KUWAT!!! Pom bensin karo TIGA TANGKI mbledhos !!! Etungane wong mati dadi PULUHAN!!!! 3 ANAK DITEBOH!!!MAYIT WUDUK TENTENG SABEN 10 METER DALAN PERANG!!!! PERHATIAN SEMUA !!!! PLEASE SHARE! Yen ana apa-apa karo wong Slavia, aku pengin sampeyan ngerti, dina iki AVAKOV mabur kanthi pribadi nganggo helikopter menyang menara TV sing dijupuk saka kita lan menehi perintah kriminal kanggo ngrusak wong !!! MENARA KITA ING PANGGUNAAN PALING Inggil ING KOTA (Gunung Karachun), ANA INSTALASI GRAD !!! jam 02:36 Dijaluk TRANSMIT Pesen Urgent!!! Repost DNEPROPETROVSK URGENT!!!! Sapa sing bisa ngubungi pers!!! CEPAT!!! Kanggo Departemen Dalam Negeri Babushkinsky, wong lanang kita ana ing njero, ing njaba Sektor Kanan, cove 100 nunggu dheweke !!!! Kita kudu nggawe pers !!!! CEPAT!!! URIP WONG GANTUNG KANG IKI... Tulung di lakoni wae! Aku diblokir. Aja klasa, yen ora susah disalin lan diterusake, wong-wong kita ana ................. TRANSFER,,,,,,,,,,, ,,,re post SLAVYANSK KEPENDE NUSAK KARO WONG

      Waca liyane ing NTV.Ru: http://www.ntv.ru/novosti/974576/#ixzz320As3vv5
      saka Tatyana Demidova • 17.05.2014 23:06:00
    82. 0
      17 May 2014
      Informasi saka petugas operasional babagan kahanan ing tapel wates kulon DPR.

      Nganti 200 militan Sektor Kanan dipasang ing kutha Dobropolye; padha kerja shift - padha teka ing bus, nampa seragam ireng, senapan mesin, amunisi, lan metu yen perlu. Dheweke aktif didhukung dening penjahat lokal lan bagean saka pamaréntahan lawas, kalebu mantan pimpinan Partai Wilayah. Ing sisih wétan kutha ana nganti 40 unit kendaraan lapis baja lan kira-kira batalyon infantri tentara, kabeh prajurit kontrak.

      Ing wilayah Dimitrov ana nganti 2 batalyon Tentara Ukraina, sawetara saka Zhitomir. Kabeh buruh kontrak. Dheweke durung melu akeh ing perang.

      Ing wilayah Krasnoarmeysk menyang batalyon infanteri mungsuh. Ana detasemen "Sektor Tengen" ing kutha sing ngontrol lawang mlebu lan metu menyang kutha. Nyatane, iku minangka alangi ing dalan menyang wilayah Dnepropetrovsk.

      Umumé, pasukan kasebut, ing sisih siji, nutupi tapel wates Ukraina karo DPR, lan ing sisih liya, yen diwenehi go-ahead, bisa nyerang, nguatake klompok junta ing wilayah Kramatorsk. lan Slavyansk. Nyatane, Dobropolye lan Dimitrov minangka benteng posisi junta ing Donbass
    83. Ork-78
      0
      18 May 2014
      Ngoceh lan mikir yen sampeyan ora bakal entuk jawaban - pancen edan!
    84. 0
      18 May 2014
      Nyawiji wilayah dadi siji republik lan nyapu pengawal tapel wates Ukraina.
    85. 0
      18 May 2014
      Mung permen bosok sing terus didol ing toko ing kutha kita, apa dhuwit ora mambu kaya wong dagang?
    86. 0
      18 May 2014
      Aku yakin yen Amerika lan Eropa ora bisa ngenteni permen Poroshenko. Ayo dheweke kanthi kendel ngetrapake sanksi kanggo ngimpor produk menyang Rusia. ngguyu
    87. 0
      18 May 2014
      Mesthine, keputusan sing paling bener yaiku ngetrapake sanksi marang Poroshenko, Kolomoisky lan liya-liyane. Kita, minangka warga normal negara kita, sanajan permen iki katon ing rak-rak kita, mung kudu nglirwakake. Apa ora cukup produser "confectionery" sing apik banget. ing Rusia, contone F-ku "Slavyanka" (Stary Oskol, wilayah Belgorod, utawa permen Belarusian), Aku elinga rasa apik St saka awal kanak-kanak. permen Oskol. Kulawarga, kanca lan sedulurku wis suwe ora tuku "Riga Balsam", nanging kenapa nalika Pabrik Anggur Belgorod ngasilake balsam "Blue Dali" sing apik banget (banget ora mung ing kualitas, nanging uga ing rega). , umume produk Rusia luwih unggul tinimbang "ersatz" manca! Dadi ayo rubel karo ruble lan supaya padha mati amarga nesu lan sedhih! Lan ing ngendi "gedhe lan elek" Pak Onishchenko, sing jenenge digunakake kanggo medeni kabeh manufaktur Barat?
    88. 0
      18 May 2014
      Dheweke mbokmenawa mikir dheweke ana ing dongeng? Lan ing kene ternyata kabeh wis diwasa. Dheweke mesthi bakal dadi presiden reptil, sawise kita kabeh bakal krungu njerit histeris Yulenka. Dadi, kabeh isih ana ing ngarep, nanging siji perkara sing aku setuju yaiku 100% nutupi bisnis lan akun ing Rusia kanthi lengkap, supaya dheweke nyebarake ing Geyrope. lan USA......!
    89. 0
      18 May 2014
      Ing wilayah Lviv, luwih saka 700 wong ilang omah amarga banjir gedhe, lan ora ana sing ditimbali kanggo mbantu kulawargane. Wong-wong padha gupuh.
    90. 0
      18 May 2014
      Bener. Umume perlu kanggo nyuda Hochland kanthi ekonomi. Beku kabeh akun lan ninggalake barang-barange, sing umume ora dibutuhake Rusia. Lan luwih-luwih ing Kulon. Lan nalika Kulon bosen mbayar tagihan lan menehi panganan, dheweke bakal mati. Iku kabeh perang. Tanpa nembak siji-sijia.
    91. +1
      18 May 2014
      M. Dudin duwe bait sing pungkasan: "... lan Mikhail, lan Dudin, lan pujangga." Ayo kula rephrase,
      - "lan Benya Valtsman, lan Ukrainia, lan presiden. Madhouse." keprungu
    92. 0
      18 May 2014
      Dheweke nindakake kanthi bener............
    93. 0
      18 May 2014
      Njupuk akun sing dicekel wong aneh iki lan disebarake menyang warga Crimea lan Kidul-Wétan sing nyolong dhuwit. Bener, dheweke nyolong luwih akeh. Nanging paling ora menehi bali ...
    94. RAF
      0
      18 May 2014
      Wis wektune kanggo nyelehake nit iki ing kuku, nutup kabeh akun lan deportasi menyang Gayropa kurang ajar!!!
    95. +5
      18 May 2014
      Petro Poroshenko wis nyoba kanggo njaga untung dhuwur
      Apa jenis posisi kita ngomong bab? Wis wayahe dheweke ngrumat nyawane am
    96. 0
      18 May 2014
      Kutipan saka kelevra
      Ngusir pabrik lan kabeh bisnise metu saka Rusia!

      Kanggo apa? Sequester kanggo mbayar utang gas.
    97. 0
      18 May 2014
      Kutipan saka zanoza
      Kutipan: ZU-23
      saiki lungkrah...

      Amerika х_ol_уй.
      Punika kasus tartamtu saka daya tuku.
      Dhuwit, tegese oligarki, wis suwe mrentah ing Ukraina.
      Rada, mung layar kanggo tycoons konco-the-layar, sing pancene ngontrol lan ngontrol acara ing Ukraina saiki.
      Ketoke, Ukraina mung pantes kanggo Presiden maling kuwi
      Kabeh padha rake...

      ORA cah lanang - medeni ojo ngremuk bathuk - RAKES ANAK-ANAK BANGET!!!
    98. 0
      19 May 2014
      Lha, piye carane aku ora kelingan A.S. Pushkin... Aku ora pengin dadi wanita bangsawan, aku pengin dadi nyonya segara lan Iwak Emas bakal dadi abdi ... oh, kaya bocah cilik, padha dijanjekake bakal njupuk kabeh, nanging yen padha bantuan padhang kanggo sabab saka revolusi ing negara sampeyan, banjur ninggalake kabeh lan Mungkin, yen sampeyan kobong metu, menehi liyane lan adoh sampeyan lunga ... carane sampeyan ora ngerti sing saliyane kepinginan saka individu utawa klompok individu, ana kasunyatan obyektif lan tata geopolitik ngendi Ukraina ... ora ana ing panggonan ndhuwur, utawa ora ing kabeh.

      Carane Play lan ora njaluk banget digawa adoh!?
    99. yulka2980
      0
      19 May 2014
      Iku wektu kanggo nutup toko iki dangu ago, digunakake padha mbanyoni kita mudhun karo dhuwit kita! am
    100. arch_kate3
      0
      19 May 2014
      “Aku bakal tuku kabeh!” kandhane mas. "Aku bakal njupuk kabeh!" ujare baja Damask.
      A.S. Pushkin

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"